2016/2017 Kayıt Kılavuzu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2016/2017 Kayıt Kılavuzu"

Transkript

1 2016/2017 Kayıt Kılavuzu

2 Rektörün Mesajı Değerli Öğrencilerim; Uzun, yoğun ve fedakârlıklarla dolu bir eğitim dönemi ile bir sınav maratonunu geride bırakarak, üniversiteli bireyler olma başarısını gösterdiniz. Öncelikle sizleri bu başarılarınızdan dolayı içtenlikle kutlarım. Eğitimde, Bilimde, Sanatta Çağdaş ilkesini benimseyen üniversitemizde; alanlarının uzmanı çok değerli akademisyenlerle, tam donanımlı derslik, laboratuvar ve uygulama imkânlarıyla ve en önemlisi yürütülen çalışmalara sizlerin de katılımınızın sağlandığı, geleceğe hazırlandığınız bir sürecin içerisinde yer alacaksınız. Aldığınız eğitimin uluslararası nitelikte olduğunun belgesi olan Diploma Eki Etiketi ve Avrupa Kredi Transfer Sistemi Etiketi (AKTS), kendinizi farklı mesleki alanlarda geliştirebileceğiniz Yandal, Çift Anadal Programı (ÇAP) ve birçok farklı ülkedeki üniversitelerle gerçekleştirilen öğrenci değişim hareketi gibi olanaklarla, ayrıcalıklı bir üniversite yaşamının içinde olacağınızın müjdesini vermek isterim. Üniversitemiz öğrencisi genç bireyler olarak edineceğiniz mesleki donanımın yanı sıra; sosyal, kültürel, sanatsal, sportif becerilerinizi ortaya çıkartmak ve geliştirmek de; üniversite yönetimi olarak önemsediğimiz konuların başında gelmektedir. Üniversite yaşamını, sadece derslikler ve sınavlardan ibaret görmeden; kültür, sanat ve spor etkinliklerine aktif katılımınıza önem vermekte; bu anlamda sizler için uygun ortamları oluşturmaktayız. Sizler de girişimci ve katılımcı bir anlayışla, bu doğrultuda faaliyet gösteren öğrenci toplulukları ve kulüplerine katılın, kendinizi geliştirmeye devam edin. Balıkesir Üniversitesi ailesinin en yeni üyeleri olarak aramıza hoş geldiniz. Başarılı, huzurlu, mutlu, sağlıklı ve coşkulu bir üniversite hayatı geçirmenizi diler, sizleri sevgiyle kucaklarım. Prof. Dr. Kerim ÖZDEMİR Rektör

3 Üniversite Kayıt İşlemleri Değerli Öğrenciler; Üniversitemize Kayıt İşlemleri Aşağıda Belirtilen Şekillerde Yapılacaktır. e-devlet SİSTEMİ KAYIT İŞLEMLERİ Üniversitemize 2016-ÖSYS ile yerleşen adaylar adresine e-devlet şifresiyle girerek e- Hizmetler adresine tıklayarak, açılan sayfanın sonunda yer alan Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı başlığı altındaki Üniversite E-Kayıt sekmesinden Ağustos 2016 tarihleri arasında kayıtlarını yaptırabilirler. e- Devlet şifresi almamış olan aday en yakın PTT şubesinden nüfus cüzdanı ile şahsen müracaat ederek e-devlet şifresi alabilirler. 1- e-devlet üzerinden e-kaydın nasıl yapılacağı ile ilgili kılavuz için tıklayınız. 2- e- kayıt yapmak için tıklayınız. 3- Balıkesir Üniversitesi önkayıt formunu doldurmak için tıklayınız. (Ayrıntılar bir sonraki sayfadadır.) Tıp Fakültesi, Necatibey Eğitim Fakültesi (Müzik Öğretmenliği Programı), Güzel Sanatlar Fakültesi, Balıkesir Sağlık Yüksekokulu, Beden-Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu programlarına yerleşen adaylar e-devlet üzerinden kayıt yöntemini kullanamazlar, şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. ÜNİVERSİTEMİZE ŞAHSEN MÜRACAAT İLE KAYIT e-devlet yöntemi ile kayıt yaptıramayan adaylar ve Tıp Fakültesi, Necatibey Eğitim Fakültesi (Müzik Öğretmenliği Programı), Güzel Sanatlar Fakültesi, Balıkesir Sağlık Yüksekokulu, Beden-Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu programlarına yerleşen adaylar Ağustos 2016 tarihleri arasında şahsen Üniversitemize başvurarak kayıt yaptırabilirler.

4 Ön Kayıt İşlemleri Tüm adayların aşağıdaki link üzerinden ön kayıt yapmaları gerekmektedir!!! (Özel yetenek sınavı sonucu yerleşenler hariç ) Yerleştiğiniz ilgili okula gelmeden önce bulunduğunuz şehirden internet üzerinden yapmanız gereken işlemler bulunmaktadır. İlk olarak yukarıda ekran görüntüsü yer alan adresindeki sayfadan T.C. Kimlik numaranızı, Nüfus Cüzdanı Seri Numaranızı (Ör: E13) ve Nüfus cüzdan numarasını yazarak «ön kayıt» formuna giriş yapmalısınız.

5 Ön Kayıt İşlemleri Sisteme girdiğinizde karşınıza size ait bilgilerin ve fotoğrafın yer aldığı bir ekran çıkacaktır. Karşınıza çıkan ekrandaki eksik bilgileri doğru bir şekilde doldurarak ön kayıt işlemini tamamlamalı ve formun çıktısını alarak kayıt için gerekli belgeler ile 23 Eylül 2016 ya kadar Fakülte/Yüksekokul öğrenci işleri birimine teslim ediniz. Bu işlem Balıkesir de de yapılabilir ancak oluşabilecek yoğunluktan dolayı kayıt süreniz uzayacaktır. Önkayıt formundan çıktı alamayanlar yeniden sisteme girip «Ön Kayıt Formu» butonuna tıklayarak formu yazdırabileceklerdir.

6 Yabancı Dil Muafiyet Sınavı ZORUNLU YABANCI DİL MUFİYET SINAVI Üniversitemizde Zorunlu Yabancı Dil 1 ve 2 derslerinden muaf olmak isteyen öğrencilerimiz, Zorunlu Yabancı Dil Muafiyet Sınavına katılarak 60 ve üzeri not almaları halinde ilgili derslerden muaf olabilirler. Sınava katılmak için üniversitemize kayıt yaptıracağınız sırada kayıt ekranından muafiyet tercihinizi belirtiniz. SINAV TARİHİ : 21 Eylül 2016 SINAV SAATİ : SINAV YERİ :Balıkesir Merkez ve Çağış Yerleşkesindeki Fakülte ve Yüksekokullardaki öğrenciler için Yabancı Dil Muafiyet Sınavı Çağış Yerleşkesinde bulunan Yabancı Diller Yüksekokulu nda, ilçelerdeki Yüksekokullarda ise aynı gün ve saatte her okulun kendi dersliklerinde yapılacaktır. Bu sınavdan alacağınız sonuç üniversitemiz başarı notu sistemine göre hesaplanıp transkriptinize Zorunlu Yabancı Dil Dersi notu olarak işlenecektir. Yani, diploma ortalamanızı etkileyecektir. Sınava girmeyen öğrenciler Zorunlu Yabancı Dil dersini almak zorundadırlar.

7 İkinci Öğretim Öğrencilerinin Dikkatine! İkinci öğretim öğrencileri ön kayıt formunda bulunan Eğitim Bilgileri başlığı altındaki 12 haneli öğrenci numarası ile birlikte Halk Bankası Şubelerinden veya Halk Bankası İnternet Şubelerinden öğrenim ücretini yatırmalıdırlar. Bu işlem Balıkesir de de yapılabilir ancak oluşabilecek yoğunluktan dolayı kayıt süreniz uzayacaktır. Bulunduğunuz şehirden ödeme işlemini gerçekleştirmeniz önemle tavsiye edilir. Şehit ve Gazi çocukları Sosyal Güvenlik Kurumundan alacakları hangi Kanuna tabi olduklarına dair resmi belge ile Fakülte/Yüksekokullarına müracaat etmek şartıyla öğrenim ücretinden muaftırlar. Engelli öğrenciler engel oranını belirten Engelli Sağlık Kurulu Raporunun aslı ile Fakülte/Yüksekokullarına başvurarak öğrenim ücretinde indirimden yararlanabilirler.

8 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI (2.ÖĞRETİM) ÖĞRENCİLERİNDEN ALINACAK ÖĞRENİM ÜCRETLERİ FAKÜLTE/Y. OKUL ADI TOPLAM (TL) I.TAKSİT II.TAKSİT Yab.Uyr.Öğrencilerin Ödeyeceği Yıllık Harç Miktarı TOPLAM TL MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAK ,00 764,50 764, ,00 NECATİBEY EĞİTİM FAK ,00 513,50 513, ,00 İKTİSADİ VE.İDARİ.BİLİM..FAK ,00 577,50 577, ,00 FEN-EDEBİYAT F. (Fen Programı) 1.281,00 640,50 640, ,00 FEN-EDEBİYAT F.(Edebiyat ve Sosyal Prog.) 962,00 481,00 481, ,00 BURHANİYE UYG.BİL.Y.O ,00 577,50 577, ,00 TURİZM FAKÜLTESİ 1.027,00 513,50 513, ,00 SAĞLIK YÜKSEKOKULLARI 1.155,00 577,50 577, ,00 BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR Y.O ,00 577,50 577, ,00 VETERİNER FAKÜLTESİ 2.134, , , ,00 MESLEK YÜKSEKOKULLARI 770,00 385,00 385, , Eğitim-Öğretim Yılı katkı payı/öğrenim ücretleri henüz Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenmemiştir. Ancak, katkı payı/öğrenim ücretleri belirlendiğinde Üniversitemizin web adresinden duyurulacaktır.

9 Kayıt İçin Gerekli Belgeler Lise Diplomasının veya Yeni Tarihli Mezuniyet/Çıkış Belgesinin Aslı (DGS ile yerleşen adaylar ayrıca Önlisans Diplomasının veya Geçici Mezuniyet/Çıkış Belgesinin aslını, transkriptinin aslını ve ders içeriklerinin onaylı fotokopisini getirmeleri gerekir.) Askerlikle İlişiği Olmadığına Dair Belge (1994 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adayların ilgili askerlik şubelerinden Bir Fakülte veya Yüksekokula kayıt olmasında askerlik yönünden bir sakınca olmadığına dair alacağı belge.) (e-devlet üzerinden kayıt yaptıranlardan istenmeyecektir.) Katkı Payı/Öğretim Ücreti Ödeme Makbuzu ( Eğitim-Öğretim Yılı katkı payı/öğrenim ücretleri henüz Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenmemiştir. Belirlendiğinde Üniversitemizin web adresinden duyurulacaktır.) Sağlık Raporu : Tıp Fakültesi, Balıkesir Sağlık Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu na kayıt için tam teşekküllü resmi bir hastaneden, bu mesleği uluslararası standartlarda yürütmeyi engelleyecek fiziki ve ruhsal engeli olmadığını belgeleyen heyet raporu alınması gerekir. Öğrenci Önkayıt Bilgi Formu Çıktısı (otomasyon üzerinden aday tarafından doldurulan form) e-devlet üzerinden kayıt yaptıran öğrenciler barkodlu elektronik kayıt belgesini istenen diğer belgeler ile 23 Eylül 2016 tarihine kadar Fakülte/Yüksekokul öğrenci işleri birimlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

10 Kesin Kayıt ile İlgili Önemli Notlar e-devlet sistemi üzerinden kayıt yaptırmayan (Sağlık Raporu istenen okullar ile özel yetenek sınavı sonucu kayıt yaptıracak) öğrenciler kayıt için gerekli evrakları tamamlayarak Ağustos 2016 tarihleri arasında ilgili okulların öğrenci işlerine müracaat etmeleri gerekmektedir. Adayların kayıt için bizzat istenen belgeleri belirtilen tarihlerde getirmeleri gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz. Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmez. Ancak aslının getirilmesi suretiyle üniversite tarafından onaylı örneği kabul edilir. Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz. Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez. Üniversitemiz gerçeğe aykırı beyanda bulunarak kayıt yaptıran adaylar hakkında gerekli yasal işlemleri yapmaya yetkilidir.

11 Kayıt Yerleri ve İletişim Bilgileri FAKÜLTE/YÜKSEKOKUL ADI ADRES SANTRAL FAKS Tıp Fakültesi Çağış Kampüsü Bigadiç Yolu 17. Kilometre Merkez (0 266) Mühendislik Fakültesi Çağış Kampüsü Bigadiç Yolu 17. Kilometre Merkez Mimarlık Fakültesi Çağış Kampüsü Bigadiç Yolu 17. Kilometre Merkez Necatibey Eğitim Fakültesi Dinkçiler Mh.Soma Cd Merkez Fen-Edebiyat Fakültesi Çağış Kampüsü Bigadiç Yolu 17. Kilometre Merkez Veteriner Fakültesi Çağış Kampüsü Bigadiç Yolu 17. Kilometre Merkez Güzel Sanatlar Fakültesi Dumlupınar Mah. Alihikmetpaşa Cad. No:12/1 Askeri Hastane Karşısı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çağış Kampüsü Bigadiç Yolu 17. Kilometre Merkez Turizm Fakültesi Çağış Kampüsü Bigadiç Yolu 17. Kilometre Merkez İlahiyat Fakültesi Dinkçiler Mh.Soma Cd Merkez Balıkesir Sağlık Yüksekokulu Çağış Kampüsü Bigadiç Yolu 17. Kilometre Merkez Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Çağış Kampüsü Bigadiç Yolu 17. Kilometre Merkez Burhaniye Uyg.Bil. Yüksekokulu Örentepe Burhaniye Altınoluk Meslek Yüksekokulu Altınoluk Mh. Atatürk Cd. No:103 Altınoluk/Edremit Ayvalık Meslek Yüksekokulu Ayvalık Adliyesi Yanı Muammer Aksoy C. 1. Sokak Ayvalık Balıkesir Meslek Yüksekokulu Çağış Kampüsü Bigadiç Yolu 17. Kilometre Merkez Bigadiç Meslek Yüksekokulu Çavuş Mh. Atatürk Cd. Gençlik Sk. No:2 Bigadiç Burhaniye Meslek Yüksekokulu Orjan Karşısı Burhaniye Dursunbey Meslek Yüksekokulu Hıdırlık Mevkii Dursunbey Edremit Meslek Yüksekokulu Tuzcumurat Mh.Çamcı Yolu Üzeri Edremit Havran Meslek Yüksekokulu Ebubekir Mh. Cumhuriyet Cd.Üzeri Havran İvrindi Sağ.Hiz.Meslek Yüksekokulu Atatürk Meydanı İvrindi Savaştepe Meslek Yüksekokulu Cumhuriyet Mh. Elmas C. 1/ Savaştepe Sındırgı Meslek Yüksekokulu Rızaiye Mh.Üniversite Cd. No:29 Sındırgı Susurluk Meslek Yüksekokulu Esentepe Mh. Susurluk Şeker Fabrikası Karşısı No:143 Susurluk

12 BARINMA İMKANLARI Balıkesir de öğrencilerimizin barınma ihtiyaçlarını karşılamak üzere, Yurt-Kur a ait 1036 kapasiteli kız öğrenci yurdu ile 988 kapasiteli erkek öğrenci yurdu mevcut olduğu gibi, kampus içerisinde 1500 kişilik öğrenci yurdu, ayrıca yine Yurt-Kur a ait 1044 kişilik erkek öğrenci yurdu çalışmaları devam etmektedir. Balıkesir Üniversitesi Vakfı Ünibal İşletmesi Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu Çayırhisar mevkiinde hizmet vermektedir. Yurt 185 kapasiteli olup, odalar kişiliktir. Yurt da kafeterya, çamaşırhane, okuma ve çalışma salonu, bilgisayar, internet kullanımı için gerekli donanım ve sağlık hizmeti için revir bulunmaktadır. Ayrıca Balıkesir Merkez Çardaklı mevkii Soma Caddesi Necatibey Eğitim Fakültesi yanında bulunan kız öğrenci yurdu 5 katlı, 32 adet tek kişilik, 36 adet çift kişilik olmak üzere; toplam 104 kişi yatak kapasitelidir. Balıkesir Üniversitesi Vakfı Erkek Öğrenci Yurdu Ayten-Burhan Erdayı Kız Öğrenci Yurdu Kredi Yurtlar Kurumu ( KYK ) Yurtları Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Uygulama ve Eğitim Tesisi Residorm Öğrenci Yurdu Balıkesir Üniversitesi Çağış Kampüsü içerisinde, Üniversite ile yapılan bir anlaşmayla özel, zincir bir yurt olarak hizmet veren Residorm Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurdu, "kampüsün içinde - fakültelerin yanı başında" sloganı ile öğrencilere büyük kolaylıklar sunuyor. Kampüste yaşamanın getirdiği avantajla yol parası masrafı ve derse geç kalma stresinden kurtulan öğrenciler, Residorm'da elektrik, su, ısınma, internet ve oda temizliği için ayrıca bir ücret ödemeden konaklama imkânına sahip oluyorlar. Residorm bu yıl kahvaltı ve akşam yemeği seçeneklerini de hizmetleri arasına ekleyerek öğrencilerin üniversite hayatında karşılaştığı en büyük zorlukları gidermeyi amaçlıyor. Önceliğini öğrencilerin güvenliği ve sağlığı olarak prensip edinmiş olan Residorm, binalarını öğrencilerin temel ihtiyaçları ile deprem ve yangın standartlarını esas alarak tasarlamış, yeni teknoloji ve ergonomik mobilyalarla donatıp en uygun fiyat politikası ile kız ve erkek öğrencilerin kullanımına sunmuş durumda. Kız ve erkek öğrenciler, parmak iziyle çalışan turnikelerden geçtikten sonra kendi bloklarına girebiliyorlar. Güvenlik ve resepsiyonun 24 saat görev başında olduğu Residorm'larda çamaşırhane, kendin pişir kendin ye mutfağı, sinema, TV, müzik, oyun ve etüd salonları, kantin, vs. gibi fonksiyonlar bulunuyor. Residorm binalarına bitişik olan çarşılarda yer alan market, kafe-restoran, spor salonu gibi mağazalar ile öğrenciler, kampüsten ayrılmaya gerek kalmadan temel ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar. Residorm'da her öğrenciye oda arkadaşını seçme hakkı verilip öğrenciler fakültelerine ve 1. öğretim 2.öğretim durumlarına göre odalarına yerleşiyor, bu şekilde üniversite yaşamlarının daha başarılı geçmesi hedefleniyor. Ayrıntılı bilgi için : / Çağrı merkezi :

2015/2016 Ek Yerleştirme Kayıt Kılavuzu

2015/2016 Ek Yerleştirme Kayıt Kılavuzu 2015/2016 Ek Yerleştirme Kayıt Kılavuzu Rektörün Mesajı Değerli Öğrencilerim; Uzun, yoğun ve fedakârlıklarla dolu bir eğitim dönemi ile bir sınav maratonunu geride bırakarak, üniversiteli bireyler olma

Detaylı

2017/2018 Kayıt Kılavuzu

2017/2018 Kayıt Kılavuzu 2017/2018 Kayıt Kılavuzu Rektörün Mesajı Değerli Öğrencilerim; Uzun, yoğun ve fedakârlıklarla dolu bir eğitim dönemi ile bir sınav maratonunu geride bırakarak, üniversiteli bireyler olma başarısını gösterdiniz.

Detaylı

2014/2015 Kayıt Kılavuzu

2014/2015 Kayıt Kılavuzu 2014/2015 Kayıt Kılavuzu Rektörün Mesajı Değerli Öğrencilerim; Uzun, yoğun ve fedakârlıklarla dolu bir eğitim dönemi ile bir sınav maratonunu geride bırakarak, üniversiteli bireyler olma başarısını gösterdiniz.

Detaylı

2013/2014 Kayıt Kılavuzu

2013/2014 Kayıt Kılavuzu 2013/2014 Kayıt Kılavuzu Rektörün Mesajı Değerli Öğrencilerim; Uzun, yoğun ve fedakârlıklarla dolu bir eğitim dönemi ile bir sınav maratonunu geride bırakarak, üniversiteli bireyler olma başarısını gösterdiniz.

Detaylı

2018/2019 Kayıt Kılavuzu

2018/2019 Kayıt Kılavuzu 2018/2019 Kayıt Kılavuzu Rektörün Mesajı Değerli Öğrencilerim; Uzun, yoğun ve fedakârlıklarla dolu bir eğitim dönemi ile bir sınav maratonunu geride bırakarak, üniversiteli bireyler olma başarısını gösterdiniz.

Detaylı

2012/2013 Kayıt Kılavuzu

2012/2013 Kayıt Kılavuzu 2012/2013 Kayıt Kılavuzu Rektörün Mesajı Değerli Öğrencilerim; Uzun, yoğun ve fedakârlıklarla dolu bir eğitim dönemi ile zorlu bir sınav maratonunu geride bırakarak, üniversiteli bireyler olma başarısını

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DGS KAYIT KILAVUZU

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DGS KAYIT KILAVUZU BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DGS KAYIT KILAVUZU Dikey geçiş ile Üniversitemize yerleşen öğrenciler, 14-18 Eylül 2015 tarihleri arasında yerleştiği akademik birime başvurarak şahsen

Detaylı

Not: Dikey geçiş ile Üniversitelere kayıt yaptıracak öğrenciler E-kayıt( elektronik kayıt) yapmayacaklardır.

Not: Dikey geçiş ile Üniversitelere kayıt yaptıracak öğrenciler E-kayıt( elektronik kayıt) yapmayacaklardır. Dikey geçiş ile Üniversitemize yerleşen öğrenciler, 04-10 Ekim 2017 tarihleri arasında yerleştiği akademik birime başvurarak şahsen kayıt (üniversiteye gelerek kayıt) yapacaktır. Bu süre içerisinde kayıt

Detaylı

Not: Dikey geçiş ile Üniversitelere kayıt yaptıracak öğrenciler E-kayıt( elektronik kayıt) yapmayacaklardır.

Not: Dikey geçiş ile Üniversitelere kayıt yaptıracak öğrenciler E-kayıt( elektronik kayıt) yapmayacaklardır. Dikey geçiş ek yerleştirme ile Üniversitemize yerleşen öğrenciler, tarihine kadar yerleştiği akademik birime başvurarak şahsen kayıt (üniversiteye gelerek kayıt) yapacaktır. Bu süre içerisinde kayıt için

Detaylı

Ön kayıt formunu doldurmak için tıklayınız.

Ön kayıt formunu doldurmak için tıklayınız. BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI DGS KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: a) DGS sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, b) Adayın mezun olduğu yükseköğretim kurumundan aldığı

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: a) ÖSYM sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, b) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2012-2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: a) ÖSYM sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, b) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU Ek kontenjan ile Üniversitemize yerleşen öğrenciler, 31 Ağustos - 04 Eylül 2015 tarihleri arasında yerleştiği akademik birime

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU a) ÖSYM sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: b) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS KESİN KAYIT KILAVUZU Son Güncelleme: 11.09.2015 / 15:00 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ...

Detaylı

Düzce Üniversitesi ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. (Üniversitemize hoş geldiniz!)

Düzce Üniversitesi ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. (Üniversitemize hoş geldiniz!) Düzce Üniversitesi ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. (Üniversitemize hoş geldiniz!) Kayıt Çeşitleri : 1) Elektronik Kayıt (EKayıt) : Elektronik kayıt (EKayıt) zorunlu olmayıp isteğe bağlıdır. İsteyen

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

BARTIN ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER BARTIN ÜNİVERSİTESİ -2016 AKADEMİK YILI KAYIT KILAVUZU 28 Temmuz- 05 Ağustos tarihleri arasında isteyen öğrenciler E-kayıt (elektronik kayıt) yapabileceklerdir. Elektronik kaydı tercih etmeyen veya zorunlu

Detaylı

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2014-2015 ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2014-2015 ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2014-2015 ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1- Kayıt Tarihleri ve yerleri 2- Kayıt için gerekli belgeler 3- Kayıtlarla

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 2018 DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) SONUCU İLE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ 2018 Dikey Geçiş Sınavı sonucunda Üniversitemize yerleşen adaylar, 21-27 Eylül 2018 tarihleri arasında yerleştikleri

Detaylı

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2015-2016 ÖĞRETİM YILI KAYIT KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1- Kayıt Tarihleri ve yerleri 2- Kayıt için gerekli belgeler 3- Kayıtlarla

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2015 SON GÜNCELLEME: 29.07.2015 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 3 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ...

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS 2013 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 2 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ... 2 D. AKADEMİK TAKVİMİ...

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2014 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 2 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ... 3 D. AKADEMİK TAKVİMİ...

Detaylı

Yeni Öğrenciler için. Kayıt Rehberi. Üniversitemize Hoş Geldiniz!

Yeni Öğrenciler için. Kayıt Rehberi. Üniversitemize Hoş Geldiniz! Yeni Öğrenciler için Kayıt Rehberi Üniversitemize Hoş Geldiniz! İçindekiler Kesin kayıt için gerekli belgeler Kayıt yerleri ve kayıt tarihleri Yurt Bilgileri Önemli Linkler Değer Üreten Üniversite Düzce

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS Kesin Kayıt Kılavuzu 2016 Son Güncelleme: 17.10.2016 / 14:00 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ SON GÜNCELLEME: 24.08. / 11:30 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 2 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ...

Detaylı

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ÖĞRETİM YILI ÖSS EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU

T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ÖĞRETİM YILI ÖSS EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU T.C YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2013-2014 ÖĞRETİM YILI ÖSS EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU İÇİNDEKİLER 1. Kayıt Tarihleri ve Yerleri 2. Kayıt için gerekli belgeler

Detaylı

2018-YKS İLE ÜNİVERSİTEMİZ PROGRAMLARINA YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ KAYIT ÖNCESİ YAPILACAK İŞLEMLER

2018-YKS İLE ÜNİVERSİTEMİZ PROGRAMLARINA YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ KAYIT ÖNCESİ YAPILACAK İŞLEMLER 2018-YKS İLE ÜNİVERSİTEMİZ PROGRAMLARINA YERLEŞTİRİLEN ÖĞRENCİLERİN KAYIT İŞLEMLERİ KAYIT ÖNCESİ YAPILACAK İŞLEMLER Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının http://obs.kirklareli.edu.tr/oibs/ogrsis/no_query.aspx

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ Ek Kontenjan Kesin Kayıt Kılavuzu 2016 SON GÜNCELLEME: 23.08.2016/15:30 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2016 SON GÜNCELLEME: 10.08.2016 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 3 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ...

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ÜNİVERSİTEMİZE YENİ KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARIN DİKKATİNE KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ÜNİVERSİTEMİZE YENİ KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARIN DİKKATİNE KESİN KAYIT İŞLEMLERİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ÜNİVERSİTEMİZE YENİ KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARIN DİKKATİNE Sevgili Adaylar; Aydın Adnan Menderes Üniversitesine Hoşgeldiniz. Kayıt işlemine başlamadan önce duyuruları dikkatle

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS Kesin Kayıt Kılavuzu 2017 Son Güncelleme: 03.10.2017 / 10:00 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 01/02/2017-E.4650 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı *BD4546050111* Sayı : 56628289-813.01.05- Konu : Yemek Bursu FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS KESİN KAYIT KILAVUZU Son Güncelleme: 09.11.2015 / 10:00 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ...

Detaylı

Kayıt Rehberi Üniversitemize Hoş Geldiniz!

Kayıt Rehberi Üniversitemize Hoş Geldiniz! Yeni Öğrenciler için Kayıt Rehberi Üniversitemize Hoş Geldiniz! İçindekiler Kesin kayıt için gerekli belgeler Kayıt yerleri ve kayıt tarihleri Yurt Bilgileri Önemli Linkler Üniversitemize Hoş Geldiniz!

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2013 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 2 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ... 3 D. AKADEMİK TAKVİMİ...

Detaylı

2. -Kayıt yaptırmak isteyen adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.

2. -Kayıt yaptırmak isteyen adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz. Sevgili öğrencimiz; 2015-ÖSYS Ek yerleştirme sonuçlarına göre üniversitemize kayıt hakkı kazanmış bulunmaktasınız. Öğrenim hayatınızın en önemli aşamalarından biri olan yüksek öğrenim için Üniversitemizi

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ Ek Kontenjan Kesin Kayıt Kılavuzu 2017 SON GÜNCELLEME: 13.09.2017 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS Ek Yerleştirme Kesin Kayıt Kılavuzu 2018 SON GÜNCELLEME: 30.10.2018 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER...

Detaylı

Üniversitemize kaydınızı yaptırırken karşılaşabileceğiniz her türlü işlemde

Üniversitemize kaydınızı yaptırırken karşılaşabileceğiniz her türlü işlemde T..C.. KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ Öğrencii İşllerii Daiire Başkanllıığıı 2013--2014 EĞİİTİİM--ÖĞRETİİM YIILII ÜNİİVERSİİTEMİİZİİ KAZANAN ÖĞRENCİİLERİİN KAYIIT KABUL İİŞLEMLERİİ Üniversitemize kaydınızı

Detaylı

Üniversitemizi Yeni Kazanan Öğrencilerin Dikkatine!!!

Üniversitemizi Yeni Kazanan Öğrencilerin Dikkatine!!! Üniversitemizi Yeni Kazanan Öğrencilerin Dikkatine!!! * Elektronik Kayıt yapmayı tercih eden öğrencilerimiz, PTT Şubelerinden edinecekleri e- devlet şifresi ile 03-05 Eylül 2018 tarihleri arasında https://turkiye.gov.tr

Detaylı

Sayın Öğrencimiz; Üniversitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, başarınızdan dolayı sizleri kutlar, öğrenim hayatınızda başarılar dileriz.

Sayın Öğrencimiz; Üniversitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, başarınızdan dolayı sizleri kutlar, öğrenim hayatınızda başarılar dileriz. Sayın Öğrencimiz; Üniversitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, başarınızdan dolayı sizleri kutlar, öğrenim hayatınızda başarılar dileriz. Kesin kayıt sırasında ve sonrasında sizlere yardımcı olacak

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 2018 DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) SONUCU İLE FAKÜLTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARIN KAYIT İŞLEMLERİ 2018 Dikey Geçiş Sınavı sonucunda Fakültemize yerleşen adaylar, 21-27 Eylül 2018 tarihleri arasında fakültemiz öğrenci

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ DGS Kesin Kayıt Kılavuzu 2018 SON GÜNCELLEME: 21.09.2018 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ

Detaylı

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YKS İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU 1 İÇİNDEKİLER 1. KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ BİLGİLER

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2018 SON GÜNCELLEME: 27.08.2018 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 3 C.

Detaylı

ÖĞRETİM YILI EK YERLEŞTİRME SONUCU İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU

ÖĞRETİM YILI EK YERLEŞTİRME SONUCU İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI EK YERLEŞTİRME SONUCU İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU ERZURUM 2016 AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME MERKEZİ Bu kılavuzdaki adımlara göre kayıt işleminizi gerçekleştirirken

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Sevgili öğrenciler; Üniversitemize hoş geldiniz. ÜNİVERSİTEYE KAYIT İÇİN İZLENECEK YOLLAR ONLINE KAYIT SİSTEMİ (ÖBİSİS) DEN KAYIT İŞLEMLERİ: 2017 Dikey Geçiş Sınavı

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Sevgili öğrenciler; Üniversitemize hoş geldiniz. ÜNİVERSİTEYE KAYIT İÇİN İZLENECEK YOLLAR ONLINE KAYIT SİSTEMİ (ÖBİSİS) DEN KAYIT İŞLEMLERİ: 2017 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme

Detaylı

2018-YKS ĠLE ÜNĠVERSĠTEMĠZ PROGRAMLARINA YERLEġTĠRĠLEN ÖĞRENCĠLERĠN KAYIT ĠġLEMLERĠ. KAYIT ÖNCESĠ YAPILACAK ĠġLEMLER

2018-YKS ĠLE ÜNĠVERSĠTEMĠZ PROGRAMLARINA YERLEġTĠRĠLEN ÖĞRENCĠLERĠN KAYIT ĠġLEMLERĠ. KAYIT ÖNCESĠ YAPILACAK ĠġLEMLER 2018-YKS ĠLE ÜNĠVERSĠTEMĠZ PROGRAMLARINA YERLEġTĠRĠLEN ÖĞRENCĠLERĠN KAYIT ĠġLEMLERĠ KAYIT ÖNCESĠ YAPILACAK ĠġLEMLER Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının http://obs.kirklareli.edu.tr/oibs/ogrsis/no_query.aspx

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Sevgili öğrenciler; Üniversitemize hoş geldiniz. ÜNİVERSİTEYE KAYIT İÇİN İZLENECEK YOLLAR ONLINE KAYIT SİSTEMİ (ÖBİSİS) DEN KAYIT İŞLEMLERİ: 2016 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme

Detaylı

Ön kayıt formunu doldurmak için tıklayınız. f) 1992 ve daha eski doğumlu erkek adaylar için Askerlik Durumu Beyan Formu

Ön kayıt formunu doldurmak için tıklayınız. f) 1992 ve daha eski doğumlu erkek adaylar için Askerlik Durumu Beyan Formu BARTIN ÜNĠVERSĠTESĠ 2014-2015 EĞĠTĠM VE ÖĞRETĠM YILI DGS KAYIT KILAVUZU KAYIT ĠÇĠN GEREKLĠ BELGELER: a) DGS sınav sonuç belgesinin internet çıktısı, b) Adayın mezun olduğu yükseköğretim kurumundan aldığı

Detaylı

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Dönemi Kayıt Bilgileri

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Dönemi Kayıt Bilgileri Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Dönemi Kayıt Bilgileri 1 Eylül 2014 1. KESİN KAYIT HAKKINDA GENEL BİLGİLER Üniversitemizde 2014 2015 eğitim-öğretim yılı kesin kayıtları,

Detaylı

KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

KESİN KAYIT İŞLEMLERİ KESİN KAYIT İŞLEMLERİ Üniversitemize 2016-ÖSYS sonucu yerleşen adayların aşağıda belirtilen tarihler arasında yerleştikleri Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulunun öğrenci işleri bürosuna bizzat gelerek

Detaylı

ÖĞRETİM YILI EK YERLEŞTİRME SONUCU İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU

ÖĞRETİM YILI EK YERLEŞTİRME SONUCU İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI EK YERLEŞTİRME SONUCU İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU ERZURUM 2016 AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME MERKEZİ Bu kılavuzdaki adımlara göre kayıt işleminizi gerçekleştirirken

Detaylı

Iğdır Üniversitesini zor ve meşakkatli bir sınav maratonunu geride bırakarak kazandınız. Öncelikle sizleri başarılarınızdan dolayı tebrik ederim.

Iğdır Üniversitesini zor ve meşakkatli bir sınav maratonunu geride bırakarak kazandınız. Öncelikle sizleri başarılarınızdan dolayı tebrik ederim. ÖN KAYIT İŞLEMLERİ Değerli Öğrencilerim; Iğdır Üniversitesini zor ve meşakkatli bir sınav maratonunu geride bırakarak kazandınız. Öncelikle sizleri başarılarınızdan dolayı tebrik ederim. Doğunun Parlayan

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KESİN KAYIT KILAVUZU Son Güncelleme: 27.07.2018/ 10:00 İÇİNDEKİLER A. SONUÇLARIN ÖĞRENİLMESİ...

Detaylı

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI YERLEŞTİRME KAYIT DUYURUSU

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI YERLEŞTİRME KAYIT DUYURUSU NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI YERLEŞTİRME KAYIT DUYURUSU 2012-ÖSYS sonuçlarına göre Üniversitemiz birimlerine yerleştirilen tüm öğrencilerin kayıtları aşağıdaki tabloda belirtilen

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ 2014 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B. KAYIT YERLERİ VE TARİHLERİ... 2 C. ÖĞRENİM ÜCRETLERİ... 3 D. AKADEMİK TAKVİMİ...

Detaylı

Sevgili öğrencimiz; KAYIT İŞLEMLERİ 1.Kayıt Tarihleri: 2. Elektronik Kayıt (e-kayıt): 4. Şahsen Kayıtlar:

Sevgili öğrencimiz; KAYIT İŞLEMLERİ 1.Kayıt Tarihleri: 2. Elektronik Kayıt (e-kayıt): 4. Şahsen Kayıtlar: Sevgili öğrencimiz; 2015-ÖSYS yerleştirme sonuçlarına göre üniversitemize kayıt hakkı kazanmış bulunmaktasınız. Öğrenim hayatınızın en önemli aşamalarından biri olan yüksek öğrenim için Üniversitemizi

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Sevgili öğrenciler; Üniversitemize hoş geldiniz. ÜNİVERSİTEYE KAYIT İÇİN İZLENECEK YOLLAR e-devlet SİSTEMİNDEN KAYIT İŞLEMLERİ: 2016 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi

Detaylı

EK YERLEŞTİRME İLE KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERDEN İSTENEN BELGELER

EK YERLEŞTİRME İLE KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERDEN İSTENEN BELGELER Ek yerleştirmelerde e-devlet üzerinden kayıt (e-kayıt / elektronik kayıt) yapılmayacak olup öğrencilerin, yerleştiği akademik birime (fakülte / meslek yüksekokul) tarihleri arasında bizzat başvurarak (üniversiteye

Detaylı

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Kayıt Kabul Şube Müdürlüğü AYDIN İKTİSAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Kayıt Kabul Şube Müdürlüğü AYDIN İKTİSAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 08/08/2017-E.43915 *BE6L36M9U* T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Kayıt Kabul Şube Müdürlüğü Sayı : 77485673-301.01.01 Konu : Kesin Kayıt

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ Ek Kontenjan Kesin Kayıt Kılavuzu 2018 SON GÜNCELLEME: 26.09.2018 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER... 2 B.

Detaylı

ÖĞRETİM YILI DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) SONUCU İLE YERLEŞEN ADAY ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU

ÖĞRETİM YILI DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) SONUCU İLE YERLEŞEN ADAY ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) SONUCU İLE YERLEŞEN ADAY ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT KILAVUZU ERZURUM 2016 AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME MERKEZİ Bu kılavuzdaki adımlara göre kayıt

Detaylı

1) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya onaylı örneği ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi

1) Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya onaylı örneği ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi Ek yerleştirmelerde e-devlet üzerinden kayıt (e-kayıt / elektronik kayıt) yapılmayacak olup öğrencilerin, yerleştiği akademik birime (fakülte / meslek yüksekokul) tarihleri arasında bizzat başvurarak (üniversiteye

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ 2017-KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ 2017-KESİN KAYIT İŞLEMLERİ İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ 2017-KESİN KAYIT İŞLEMLERİ 1-E-DEVLET ÜZERİNDE KESİN KAYIT İŞLEMLERİ; 2017-2018 ders yılında, ÖSYS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri (Özel Yetenek

Detaylı

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Bilgileri

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Bilgileri Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrenciler 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kayıt Bilgileri 1.Aşama: Kayıt Tarihi ve Yeri TARİH 08-12 Eylül 2014 Kesin Kayıt 15-17 Eylül 2014 Yedek Aday Kaydı İŞLEM Nuh Naci Yazgan Üniversitesi

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı BANDIRMA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı BANDIRMA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Evrak Tarih ve Sayısı: 08/01/2015-1049 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BD681915222* Sayı : 27183868/312/ Konu : Öğrenci Affı BANDIRMA MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AKUS-2016 KESİN KAYIT KILAVUZU

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AKUS-2016 KESİN KAYIT KILAVUZU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AKUS-2016 KESİN KAYIT KILAVUZU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KAYIT KILAVUZU A. SONUÇLARIN İLANI: Adaylar, akus.akdeniz.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifreleri

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KESİN KAYIT KILAVUZU Son Güncelleme: 07.08.2015 İÇİNDEKİLER A. SONUÇLARIN ÖĞRENİLMESİ... 2 B. KAYIT YERLERİ VE

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI DGS YENİ KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI DGS YENİ KAYIT KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI DGS YENİ KAYIT KILAVUZU Değerli Öğrenci Adayımız; İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine hoş geldiniz. 2017 İstanbul Üniversitesi

Detaylı

Ayrıntılı bilgi için ( burs, kredi, yurt vb. ) mutlaka kılavuzu okuyunuz.

Ayrıntılı bilgi için ( burs, kredi, yurt vb. ) mutlaka kılavuzu okuyunuz. Ayrıntılı bilgi için ( burs, kredi, yurt vb. ) mutlaka kılavuzu okuyunuz. 03-05 Eylül 2018 tarihleri arasında isteyen öğrenciler E-kayıt (e-devlet üzerinden yapılan kayıt) yapabileceklerdir. Elektronik

Detaylı

Bartın Üniversitesine Yerleşen Öğrencilerin Adım Adım Kayıt İşlemleri

Bartın Üniversitesine Yerleşen Öğrencilerin Adım Adım Kayıt İşlemleri Bartın Üniversitesine Yerleşen Öğrencilerin Adım Adım Kayıt İşlemleri 11-16 Ağustos 2017 tarihleri arasında e-kayıt yaptınız mı? ( Özel yetenek sınavı ile öğrenci alan programlara ve sağlık raporu istenen

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DGS KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DGS KAYIT KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DGS KAYIT KILAVUZU Değerli Öğrenci Adayımız; 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında fakültemize kayıt yaptıracak öğrencilerimizin kayıt işlemleri kılavuzda

Detaylı

EK YERLEŞTİRME DUYURUSU

EK YERLEŞTİRME DUYURUSU EK YERLEŞTİRME DUYURUSU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YGS VE LYS SONUCUNA GÖRE ÜNİVERSİTEMİZE EK YERLEŞTİRME İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN KAYITLARIYLA İLGİLİ DUYURU!!! Sayın Öğrencimiz; Üniversitemizi tercih

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 2016/2016 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 2016/2016 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ 2016/2016 GÜZ YARIYILI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler 1- Online yatay Geçiş Başvuru İşlemleri (1) 2- Kişisel bilgi giriş ekranı (1) 3- Eğitim gördüğünüz kurum

Detaylı

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ

ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN BİNALİ YILDIRIM ÜNİVERSİTESİ ANADOLU DA BİR DÜNYA ÜNİVERSİTESİ HOŞGELDİNİZ ÖN LİSANS LİSANS YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ EK YERLEŞTİRME 2018 SON GÜNCELLEME: 27.08.2018 İÇİNDEKİLER A. KAYIT İÇİN GEREKLİ

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KESİN KAYIT KILAVUZU ÖNEMLİ TARİHLER

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KESİN KAYIT KILAVUZU ÖNEMLİ TARİHLER YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ KESİN KAYIT KILAVUZU ÖNEMLİ TARİHLER LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ KABULÜNE İLİŞKİN TAKVİM 2013-2014

Detaylı

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrenci Adaylarına Önemli Duyuru

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrenci Adaylarına Önemli Duyuru 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrenci Adaylarına Önemli Duyuru 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Kayıt Olacak Öğrencilerin kesin kayıt işleminden

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AİLESİNE HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AİLESİNE HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AİLESİNE HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ Sevgili Öğrenciler, Yoğun bir çalışma sürecinin ardından, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi sonucunda başarılı olarak Akdeniz Üniversitesi ni kazandınız.

Detaylı

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA YENİ KAYIT OLACAK ÖĞRENCİLER İÇİN GEREKLİ BELGELER

T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA YENİ KAYIT OLACAK ÖĞRENCİLER İÇİN GEREKLİ BELGELER T.C. İSTANBUL BİLİM ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA YENİ KAYIT OLACAK ÖĞRENCİLER İÇİN GEREKLİ BELGELER 1) a) Adayın mezun olduğu liseden aldığı diplomanın aslı b) Aday, daha önce bir başka

Detaylı

ÖĞRETİM YILI İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYIT KILAVUZU

ÖĞRETİM YILI İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYIT KILAVUZU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYIT KILAVUZU ERZURUM 2016 AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME MERKEZİ Bu kılavuzdaki adımlara göre kayıt işleminizi gerçekleştirirken İkinci Üniversite

Detaylı

Değerli Öğrencimiz; Hepinize başarılarla dolu, güzel anılar biriktireceğiniz bir üniversite yaşamı diliyorum. Üniversitemize hoş geldiniz.

Değerli Öğrencimiz; Hepinize başarılarla dolu, güzel anılar biriktireceğiniz bir üniversite yaşamı diliyorum. Üniversitemize hoş geldiniz. Değerli Öğrencimiz; Hedeflediğiniz başarıya ulaşmak için geçirdiğiniz zorlu bir sınav döneminin ardından Yeditepe Üniversitesi ailesinin en yeni üyeleri olarak aramıza katıldınız. Sizleri ve bu başarıyı

Detaylı

KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN. Sevgili öğrenciler; Üniversitemize hoş geldiniz. ÜNİVERSİTEYE KAYIT İÇİN İZLENECEK YOLLAR

KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN. Sevgili öğrenciler; Üniversitemize hoş geldiniz. ÜNİVERSİTEYE KAYIT İÇİN İZLENECEK YOLLAR Sevgili öğrenciler; Üniversitemize hoş geldiniz. KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ÜNİVERSİTEYE KAYIT İÇİN İZLENECEK YOLLAR e-devlet SİSTEMİNDEN KAYIT İŞLEMLERİ: yılında Üniversitemiz yükseköğretim programlarına

Detaylı

KAYITLARIN YAPILACAĞI ADRES KAYIT YAPILACAK DERSLİKLER

KAYITLARIN YAPILACAĞI ADRES KAYIT YAPILACAK DERSLİKLER MKÜ TAYFUR SÖKMEN KAMPÜSÜNDE KAYIT YAPACAK BİRİMLER Santral: 0326 245 6000-06 Posta Adresi: Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü Eğitim Fakültesi Serinyol/Hatay Email: egitimiletisim@mku.edu.tr

Detaylı

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI GEREKLİ BELGELER SÜRESİ

T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI GEREKLİ BELGELER SÜRESİ T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI GEREKLİ BELGELER SÜRESİ 1 Yeni Kayıt ÖSYS Sonuç Belgesinin İnternet Çıktısı - Lise Diplomasının

Detaylı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ. www.balikesir.edu.tr http://yos.balikesir.edu.tr

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ. www.balikesir.edu.tr http://yos.balikesir.edu.tr BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ www.balikesir.edu.tr http://yos.balikesir.edu.tr tttt Balıkesir Balıkesir Ege ve Marmara Bölgesi'nin kesişme noktasında yer almaktadır. 3 Balıkesir e Ulaşım: Balıkesir, İstanbul-İzmir

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Tezli Yüksek Lisans Doktora Tezsiz yüksek lisans Yatay Geçiş T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Cumhuriyet Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmenliği hükümleri

Detaylı

5. İstenen tüm belgeleri, kayıt görevlilerine teslim etmek üzere, üzerine adınızı yazdığınız boş Mütevelli zarfa yerleştiriniz.

5. İstenen tüm belgeleri, kayıt görevlilerine teslim etmek üzere, üzerine adınızı yazdığınız boş Mütevelli zarfa yerleştiriniz. 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYOR, İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ KAYIT GÜNLERİNDE EMİNÖNÜ YERLEŞKEMİZE BEKLİYORUZ... İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ 2015 2016 ÖĞRETİM

Detaylı

Anılan tarihlerde kesin kayıtlarını yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybeder.

Anılan tarihlerde kesin kayıtlarını yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybeder. MARMARA ÜNİVERSİTESİ VE MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ İLE YÜRÜTÜLECEK 2017-2018 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU Marmara Üniversitesi ile Mimar Sinan

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Sevgili öğrenciler; Üniversitemize hoş geldiniz. ÜNİVERSİTEYE KAYIT İÇİN İZLENECEK YOLLAR e-devlet SİSTEMİNDEN KAYIT İŞLEMLERİ: 2018-YKS sonuçlarına göre, 2018-2019

Detaylı

KAYIT İŞLEMLERİ Ağustos Ağustos - 16 Ağustos 2017

KAYIT İŞLEMLERİ Ağustos Ağustos - 16 Ağustos 2017 KAYIT İŞLEMLERİ 2017-2018 ders yılında, ÖSYS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 14-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.devlet üniversitelerinde elektronik

Detaylı

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI Sevgili Adaylar, 2016-2017 eğitim-öğretim yılı Güz Yarıyılında Üniversitemizde

Detaylı

ÖĞRETİM YILI İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYIT KILAVUZU

ÖĞRETİM YILI İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYIT KILAVUZU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYIT KILAVUZU ERZURUM 2016 AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME MERKEZİ Bu kılavuzdaki adımlara göre kayıt işleminizi gerçekleştirirken İkinci Üniversite

Detaylı

Üniversitemize yerleşen öğrencilerimizi tebrik ediyor, Kesin Kayıt için BVU kayıt günlerinde Merkez Kampüsümüze bekliyoruz.

Üniversitemize yerleşen öğrencilerimizi tebrik ediyor, Kesin Kayıt için BVU kayıt günlerinde Merkez Kampüsümüze bekliyoruz. Üniversitemize yerleşen öğrencilerimizi tebrik ediyor, Kesin Kayıt için BVU kayıt günlerinde Merkez Kampüsümüze bekliyoruz. BVU Adres: Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi 34093 Fatih/İstanbul Telefon:

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖSYS KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖSYS KAYIT KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ ÖSYS KAYIT KILAVUZU Değerli Öğrenci Adayımız; 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında fakültemize kayıt yaptıracak öğrencilerimizin kayıt işlemleri kılavuzda

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÖSYS YENİ KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÖSYS YENİ KAYIT KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÖSYS YENİ KAYIT KILAVUZU Değerli Öğrenci Adayımız; İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine hoş geldiniz. 2017-2018 Eğitim-Öğretim

Detaylı

5. Öğrenci katkı payı/öğrenim ücreti ön kayıt sisteminde fotoğrafın altında belirtilen öğrenci numarası ile Halk Bankası şubelerine yatırılacaktır.

5. Öğrenci katkı payı/öğrenim ücreti ön kayıt sisteminde fotoğrafın altında belirtilen öğrenci numarası ile Halk Bankası şubelerine yatırılacaktır. ÖSYM YERLEŞTİRMESİ İLE İLK KAYIT KESİN KAYIT İŞLEMLERİ Üniversitemizde eğitim görmeye hak kazanan adaylar, kesin kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak ilan edilen kesin kayıt tarihlerinde Ege Üniversitesi

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için aşağıda verilen Anabilim

Detaylı