FY16 Cloud PBX Adoption Offer 23 Mayıs 2016 Tarihinde Düzenlenen Hüküm ve Koşulları

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "FY16 Cloud PBX Adoption Offer 23 Mayıs 2016 Tarihinde Düzenlenen Hüküm ve Koşulları"

Transkript

1 Sayfa 1 / 5 FY16 Cloud PBX Adoption Offer 23 Mayıs 2016 Tarihinde Düzenlenen Hüküm ve Koşulları Bu belgede FY16 Cloud PBX Adoption Offer'ın ( Teklif ), hem Microsoft Corporation ( Microsoft ) hem de katılımcı müşteri ( Müşteri ) için uygunluk gereksinimleri ve yükümlülükler dahil olmak üzere ayrıntıları açıklanmıştır. Müşteri, Teklif'e katılarak bu hüküm ve koşulları kabul etmiş sayılır. Teklif Kapsamı Aşağıda ayrıntılı olarak açıklandığı gibi, Müşteri Teklif'in uygunluk gereksinimlerini karşılarsa, Microsoft tarafından doğrudan Microsoft Danışmanlık Hizmetleri'ne veya nitelikli Silver ya da Gold İletişim Uzmanlığı İş Ortağı'na ("İş Ortağı") ödenen bir dağıtım yatırımından yararlanma hakkına sahip olabilir. Finansmandan yalnızca özelliklerin kullanılabildiği bölgelerde yararlanılabilir. Teklif Koşulları Uygun Cloud PBX Finansmanı İş Ortağı, Müşterinin 1 Aralık 2015 ve 30 Haziran 2016 tarihleri arasında ( Teklif Dönemi ) satın aldığı uygun Cloud PBX SKU'larının sayısına bağlı olarak aşağıdaki finansmanı alabilir. Aşağıdaki tabloda gösterildiği gibi, satın alma tarihine bağlı olarak 50 SKU veya 150 SKU'luk bir minimum satın alma gereksinimi bulunmaktadır. FY16 Cloud PBX Adoption Offer Başvuru Grafiği Geçerlilik Tarihleri 1 Aralık Ocak lisans 1 Şubat Haziran lisans* *1 Şubat 2016 öncesinde yapılan satın almalarda geçerli değildir Teklif için Gerekli En Düşük Satın Alma Miktarı Uygun SKU'lar Office 365 Enterprise E5, Office 365 Government G5, Cloud PBX tek başına SKU'ları, Cloud PBX ile Skype for Business tek başına Plan 2, E3'ten E5'e geçiş, E4'ten E5'e geçiş, E1'e Eklenti Cloud PBX SKU'su, E3'e Eklenti Cloud PBX SKU'su. İş Ortaklarının kazanabilecekleri fonlar: Cloud PBX yapılandırması ve 50 kullanıcı dağıtımının tamamlanması için $ SKU'ya kadar, uygun SKU'ların en az %90'ını dağıttıktan sonra $'a kadar lisans başına ek 10 $ Müşteri başına en fazla finansman $ Örnekler: Müşteri 150 SKU satın alıp yalnızca 49 SKU dağıttığında iş ortağına $ ödenmez Müşteri adet uygun SKU satın aldığında iş ortağı Cloud PBX'in yapılandırılması ve ilk 50 kullanıcının dağıtımı için $; Cloud PBX üzerinde dağıtılan toplam SKU için $ olmak üzere toplamda $ alabilir.

2 Sayfa 2 / 5 Müşteri adet uygun SKU satın aldığında iş ortağı Cloud PBX'in yapılandırılması ve ilk 50 kullanıcının dağıtımı için $ ve izin verilen en yüksek finansman $ olduğundan, lisans finansmanı başına yalnızca $ alabilir. Finansman Kullanımları İş Ortağı finansmanı Cloud PBX dağıtımını teşvik etmek amacıyla kullanılır ve aşağıdaki müşteri sonuçları elde edilir: Cloud PBX Dağıtımı Şirket İçi PSTN Bağlantısı Yapılandırması PSTN çağrısı yapılandırması Dağıtım Aşamaları Bir İş Ortağı'nın bu teklif aracılığıyla yatırım fonu almaya hak kazanabilmesi için öncelikle Müşteri dağıtımının tamamlanmış olarak kabul edilmesini sağlayacak aşağıdaki aşamaların her birini tamamlaması gerekir: Müşterinin FastTrack Center'da onaylı bir Başarı Planı bulunmaktadır Uygun SKU'ların %90'ı dağıtılmış olarak Şirket İçi PSTN Bağlantısı ve / veya PSTN Çağrısı kullanarak arasında kullanıcıya sahip Cloud PBX yapılandırmanın başarılı olduğunu doğrulama Microsoft, İş Ortağı'na yapılacak ödemeyi onaylamadan önce, iş ortağının müşterinin ortamında çalıştıracağı bir betik üzerinden her lisansın dağıtımını onaylar. Microsoft, Cloud PBX üzerinde dağıtılmış kullanıcının bulunmadığı durumlarda İş Ortağı'nın yatırım isteklerini reddeder. Microsoft ayrıca veri geçişi ya da Müşteri geri bildirimi gibi diğer ölçümleri doğrulayabilir. İş Ortağı tüm gerekli dağıtım çalışmalarını tamamlayana kadar hiçbir fonun ödemesi yapılmayacaktır. Uygunluk Gereksinimleri Müşteri aşağıdaki tabloda gösterilen tarihlere göre, Teklif Dönemi içinde uygun Office 365 SKU'larından minimum sayıda satın almalıdır. Müşteri, Teklif Dönemi boyunca gerçekleşen herhangi bir sayıda ayrı işlemi toplayarak bu alt sınıra ulaşabilir. İş Ortağı'nın hak kazandığı fonlar, Müşteri'nin Teklif Dönemi sonuna kadar satın aldığı uygun SKU'ların toplam sayısına bağlı olacaktır. 1) Teklif yalnızca Müşteri'nin Teklif Dönemi içinde satın aldığı ve İş Ortağı'nın dağıtım etkinliklerini tamamlayıp ilk uygun satın alma tarihinden sonraki 12 ay içinde veya Müşteri'nin geçerli uygun Office 365 sözleşme döneminin sona ermesinden önce (hangisi önce gelirse) Microsoft'a bir fatura gönderdiği uygun Office 365 SKU'larının SKU dağıtımı için geçerlidir. 2) Uygun iş ortaklarının bu Teklif tarafından karşılanan Benimseme hizmetlerini sağlamaya başlayabilmeleri için onaylı bir Satın Alma Siparişi'nde Teklif fonları olmalıdır. Microsoft Tedarik İlkesi, ücrete dayalı bir çalışmanın yapılabilmesi için onaylı bir Satın Alma Siparişi'nin bulunmasını zorunlu kılar. Bu Teklif kapsamındaki denetimler ve uyumluluk kuralları gereğince, Olaydan Sonra (ATF) senaryolarında hiçbir PO işleme konulmaz.

3 Sayfa 3 / 5 3) Teklif finansmanının tutarı Microsoft Üst Öğe Kimliği düzeyinde değil, Microsoft kiracısı düzeyinde satın alınan uygun SKU'ların sayısına göre hesaplanır. 4) Uygunluk potansiyeline sahip olan işlemin, bir çıkar çatışması oluşturacak biçimde bir Müşteri ile ilişkili olmaması gerekir. 5) Teklif dönemi içinde uygun SKU'lar satın alan mevcut Office 365 müşterileri bu Teklif'ten yararlanabilir. 6) Daha önce Office 365 dağıtım dolarlarını almış olan müşteriler bu Teklif'ten yararlanabilir. 7) Bu Teklif için uygun olan müşteriler FY16 Office 365 Adoption Offer'dan da yararlanabilir. Daha fazla bilgi için FY16 Office 365 Adoption Offer Hüküm ve Koşulları'na bakın. 8) Bağış programları aracılığıyla gerçekleştirilen Office 365 satın alma işlemleri bu Teklif için uygun değildir. 9) Tam Kullanıcı Aboneliği için "Ayrılmış ancak henüz faturalandırılmamış" veya RNYB lisanslarından yararlanan Müşteriler ücretsiz geçişin avantajlarını kullandığından bu tekliften yararlanamaz. RNYB kapsamında eklenti SKU'ları satın alan müşteriler bu tekliften yararlanabilir. 10) Aşağıdaki ek Uyumluluk Ölçütlerine bakın. Ödeme İş Ortakları ilk 50 lisanslık dağıtım tamamlanır tamamlanmaz Microsoft'a yatırım fonları için $ tutarında bir fatura düzenleyebilir. İş Ortağı uygun SKU'ların en az %90'ının dağıtımından sonra Microsoft'a son faturayı gönderebilir. Tüm dağıtım yatırımı fonları, Microsoft tarafından doğrudan İş Ortağı'na yerel para birimiyle, yayımlanmış Microsoft döviz kurları üzerinden ve yarım ayda bir olacak biçimde ödenir. İş Ortağı, ilgili tüm ödemeler için geçerli olabilecek herhangi bir yasal düzenlemenin zorunlu koştuğu tüm vergileri (katma değer vergisi, satış vergisi, brüt hasılat vergisi veya başka herhangi bir vergi) beyan etmekten ve ödemekten tek başına sorumludur. Müşteri, bu teklifle ilişkili olarak uygulanan vergilere yönelik tüm soruları ve endişeleri konusunda bir vergi danışmanına başvurmalıdır ve Müşteri'nin bu vergileri zamanında ödememesinden doğacak herhangi bir zarardan Microsoft'a sorumluluk yüklemeyeceğini kabul eder. Bu Teklif ile ilişkili dağıtım yatırımı, dağıtım giderlerinin tamamını kapsayabilir veya kapsamayabilir. İş Ortağı'nın dağıtımı gerçekleştirme giderleri bu Teklif ile ilişkili dağıtım yatırımı fonlarının tutarını aşarsa, İş Ortağı, giderleri ile Microsoft'tan aldığı dağıtım yatırımı fonları arasındaki farkı Müşteri'den almaya çalışabilir. Müşteri ve İş Ortağı Teklif'e katılarak bunu kabul eder ve bir İş Ortağı'nın giderlerinin dağıtım yatırımı fonlarını aşmasından doğacak herhangi bir taleple ilgili olarak Microsoft'a sorumluluk yüklemeyeceğini kabul ederler.

4 Sayfa 4 / 5 Ödemelerde Değişiklikler İş Ortağı, Microsoft'tan fazla dağıtım yatırımı fonu ödemesi alırsa veya Microsoft bu Teklif ile tam uyumluluk halinde tamamlanmayan bir dağıtım için İş Ortağı'na ödeme yaptığını tespit ederse Microsoft gelecekte İş Ortağı'na yapacağı ödemeleri değiştirebilir veya bu miktarları ödemeden düşebilir ya da İş Ortağı'nın bu fonları Microsoft'a geri ödemesini zorunlu kılabilir. Tanıtım Müşteriye yazılı bir örnek olay incelemesinde veya Müşteri'nin Microsoft Office 365'i seçimi ve kullanımı hakkında ayrıntılı bilgi veren başka tanıtım malzemelerinde yer alması (Şirket alıntıları, logolar ve görseller dahil) teklif edilebilir. Herhangi bir reklam çalışmasının gerçekleşebilmesi için Müşteri'nin öncelikle reklamlarda yer almayı onaylaması gerekir. Bilgilerin paylaşımı Müşteri, istek üzerine Dağıtım'a yönelik tahminler ve ilerleme durumuyla ilgili bilgileri Microsoft ile paylaşmayı kabul eder. Teklifin Geçersiz Hale Gelmesi Bu Teklif koşullarının her türlü ihlali Teklif'in geçersiz olmasına neden olur. Bu durumlarda, Microsoft'un Teklif üzerine İş Ortağı'na ödediği tüm dağıtım yatırım fonlarının İş Ortağı tarafından Microsoft'a iade edilmesi gerekir. Microsoft, ilgili yasalar kapsamındaki diğer tüm yasal ve adli çözüm yollarını takip etme hakkını saklı tutar. Teklif Anlaşmazlıkları Teklife veya Teklifle ilişkili herhangi bir ödemeye ilişkin uyuşmazlık durumunda, Müşteri'nin uyuşmazlığa yol açan ödeme ya da etkinliğin gerçekleşmesinden sonraki 30 gün içerisinde svcskype@microsoft.com adresine e-posta göndererek Microsoft ile yazılı olarak iletişim kurması gerekir. 30 gün geçtikten sonra Teklif ve Teklifle ilişkili tüm ödemeler her açıdan sonlandırılmış olarak ele alınacaktır. Zararı Ödeme Müşteri, doğrudan veya dolaylı olarak bu Teklif'in koşullarının Müşteri tarafından ihlal edilmesinden doğacak her türlü kayıp, gider, harcama veya sorumluluktan dolayı Microsoft'un zararlarını her zaman karşılayacaktır. Bu zarar ödemesi, Teklif'in sona ermesi veya feshedilmesi durumunda devam eder. Yükümlülük Bu Teklif kapsamında sağlanan tüm dağıtım yardımı hizmetleri, İş Ortağı ile Müşteri arasındaki ayrı bir sözleşme kapsamında İş Ortakları tarafından gerçekleşecektir. İş Ortakları'nın bu Teklif'e katılması Microsoft tarafından onaylanmış olsa da İş Ortakları Microsoft'a bağlı kuruluşlar değildir (Microsoft Danışmanlık Hizmetleri [MCS] dışında) ve Microsoft'a herhangi bir sorumluluk yükleme veya dayatma yetkisine sahip değildir. Microsoft ile Müşteri arasındaki ayrı bir sözleşmede aksi belirtilmediği sürece, Microsoft, bu Teklifle ilişkili olarak bir İş Ortağı tarafından sağlanan dağıtım hizmetlerinden doğan herhangi bir zarardan kanunların izin verdiği ölçüde sorumlu olmayacaktır.

5 Sayfa 5 / 5 Teklifte Yapılan Değişikliklerin Sonlandırılması Microsoft, bu Teklif'in koşullarını tamamen kendi takdirinde olacak biçimde istediği zaman sonlandırabilir, değiştirebilir ve düzenleyebilir. Bu değişiklikler arasında Teklif için uygun SKU'lar, Teklif'e dahil edilen dağıtım yatırımı fonlarının tutarı veya Müşteri'nin teklif için uygunluğu olabilir, ancak bunlarla sınırlı değildir. Müşteri, dilediği zaman Microsoft'a yazılı bildirimde bulunarak Teklif'e katılımını sonlandırabilir. Microsoft, Müşteri'nin Teklif katılımı sonlandırıldıktan sonra Müşteri tarafından gönderilen uygun işlemler için bu Teklif'in bir parçası olarak herhangi bir dağıtım yatırımı finansmanı dağıtmayacaktır. İlgili Kanun Bu Teklif'in koşulları, Washington Eyaleti'nin kanunlarına tabidir. Tarafların İlişkisi Ne bir bütün olarak bu belgedeki koşullar ne de Teklifle ilgili belirli herhangi bir koşul veya hüküm, Microsoft ve Müşteri arasında bir iş ortaklığı, ortaklaşma, aracılık veya şube ilişkisi olarak algılanmamalıdır.

MY16 Enterprise Mobility Suite (EMS) Benimseme Teklifi Hüküm ve Koşulları

MY16 Enterprise Mobility Suite (EMS) Benimseme Teklifi Hüküm ve Koşulları MY16 Enterprise Mobility Suite (EMS) Benimseme Teklifi Hüküm ve Koşulları Sayfa 1 / 6 Bu belgede MY16 EMS Benimseme Teklifi'nin ("Teklif"), hem Microsoft Corporation ( Microsoft ) hem de katılımcı müşteri

Detaylı

MY16 Bulut PBX Benimseme Teklifi Hüküm ve Koşulları

MY16 Bulut PBX Benimseme Teklifi Hüküm ve Koşulları 1 Şubat 2016 tarihinde düzenlendi Sayfa 1 / 5 Bu belgede MY16 Bulut PBX Benimseme Teklifi'nin ("Teklif"), hem Microsoft Corporation ( Microsoft ) hem de katılımcı müşteri ( Müşteri ) için uygunluk gereksinimleri

Detaylı

FY16 Cloud PBX Adoption Offer Sık Sorulan Sorular

FY16 Cloud PBX Adoption Offer Sık Sorulan Sorular FY16 Cloud PBX Adoption Offer Sık Sorulan Sorular 23 MAYIS 2016 GENEL BAKIŞ 1 Aralık 2015'ten itibaren, uygun Office 365 Cloud PBX SKU'larından (Enterprise E5, Office 365 Government G5, Cloud PBX tek başına

Detaylı

MY16 Bulut PBX Benimseme Teklifi Sık Sorulan Sorular

MY16 Bulut PBX Benimseme Teklifi Sık Sorulan Sorular MY16 Bulut PBX Benimseme Teklifi Sık Sorulan Sorular 1 ŞUBAT 2016 GENEL BAKIŞ 1 Aralık 2015'ten itibaren, uygun Office 365 SKU'larından minimum sayıda satın alan Office 365 (O365) müşterileri aşağıdaki

Detaylı

FY16 Enterprise Mobility Suite (EMS) Adoption Offer Hüküm ve Koşulları

FY16 Enterprise Mobility Suite (EMS) Adoption Offer Hüküm ve Koşulları Sayfa 1 / 9 FY16 Enterprise Mobility Suite (EMS) Adoption Offer Hüküm ve Koşulları 1 Mart 2017 tarihinde güncelleştirildi Bu belgede FY16 EMS Adoption Offer'ın ("Teklif"), hem Microsoft Corporation ( Microsoft

Detaylı

Office 365 Dağıtım Teklifi Hüküm ve Koşulları

Office 365 Dağıtım Teklifi Hüküm ve Koşulları İşbu belgede, hem Microsoft Corporation ( Microsoft ) hem de katılan müşterinin ( Müşteri ) hak kazanma gereksinimleri ve yükümlülükleri dahil, Office 365 Dağıtım Teklifi nin ( Teklif ) ayrıntıları açıklanmıştır.

Detaylı

MY16 Enterprise Mobility Suite (EMS) Benimseme Teklifi Sık Sorulan Sorular

MY16 Enterprise Mobility Suite (EMS) Benimseme Teklifi Sık Sorulan Sorular MY16 Enterprise Mobility Suite (EMS) Benimseme Teklifi Sık Sorulan Sorular 1 ŞUBAT 2016 GENEL BAKIŞ 1 Eylül 2015 tarihinden itibaren uygun EMS SKU'larından en az 150 adet yeni lisans satın alan net yeni

Detaylı

FY16 Enterprise Mobility Suite (EMS) Adoption Offer Sık Sorulan Sorular

FY16 Enterprise Mobility Suite (EMS) Adoption Offer Sık Sorulan Sorular FY16 Enterprise Mobility Suite (EMS) Adoption Offer Sık Sorulan Sorular 1 MART 2017 GENEL BAKIŞ 1 Eylül 2015 tarihinden itibaren uygun EMS SKU'larından en az 150 adet yeni lisans satın alan net yeni EMS

Detaylı

ELEKTRONİK NÜSHA.BASILMIŞ HALİ KONTROLSÜZ KOPYADIR.

ELEKTRONİK NÜSHA.BASILMIŞ HALİ KONTROLSÜZ KOPYADIR. YAYIN TARİHİ REV. NO REV. TARİHİ AÇIKLAMA 03.01.2012 01 16.04.2013 Madde 2.6 CPC LOGOSUNUN, İŞARETİNİN, RAPORUNUN, BELGESİNİN VE KİMLİK NUMARASININ KULLANIMI olarak isminin, 2.6.4 Müşteri, CPC raporunu,

Detaylı

Turkcell Superonline Bilgisayar Kampanyası Taahhütnamesi. Kampanya Şartları

Turkcell Superonline Bilgisayar Kampanyası Taahhütnamesi. Kampanya Şartları Turkcell Superonline Bilgisayar Kampanyası Taahhütnamesi Kampanya Şartları 1. Kampanya 06.06.2014 01.10.2014 tarihleri arasında geçerli olup kampanya kapsamında sunulan ürünler stoklar ile sınırlıdır.

Detaylı

Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir.

Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir. GENEL ŞARTLAR Bitödeme ürün ve hizmetlerini kullanmanız aşağıdaki koşulları otomatik olarak kabul ettiğiniz anlamına gelir. Bitödeme ürün ve hizmetlerinin kullanılması sebebiyle, sözleşmenin ihlali, haksız

Detaylı

KULLANICI SÖZLEŞMESİ

KULLANICI SÖZLEŞMESİ KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1 - Taraflar 1.1: Bu sözleşme hizmetler bölümünde belirtilen hizmetleri (Hizmetler olarak anılacaktır) sağlayan www.heryersms.com (bundan sonra Heryer SMS olarak anılacaktır) ile yeni

Detaylı

V E R G İ A K T Ü E L

V E R G İ A K T Ü E L S A Y I 1 N İ S A N 2 0 1 7 V E R G İ A K T Ü E L 6 8 7 S A Y I L I K H K İ L E S A Ğ L A N A N S G K P R İ M İ V E R V E R G İ T E Ş V İ K L E R İ Tüm hakları WİSDOM DD adına saklıdır. S A Y F A 1 W I

Detaylı

Trakya Kalkınma Ajansı. www.trakyaka.org.tr. İhracat Planı Hazırlanması Süreci

Trakya Kalkınma Ajansı. www.trakyaka.org.tr. İhracat Planı Hazırlanması Süreci Trakya Kalkınma Ajansı www.trakyaka.org.tr İhracat Planı Hazırlanması Süreci 2013 İHRACAT PLANI HAZIRLANMASI SÜRECİ İhracat Planı Neden Hazırlanır? İhracattan ne beklendiğinin belirlenmesi, İhracat amaçlarına

Detaylı

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Fiber e Gel Kampanyası Taahhütnamesi

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Fiber e Gel Kampanyası Taahhütnamesi Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Fiber e Gel Kampanyası Taahhütnamesi Ana Sözleşme Seri No: Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. nin (bundan sonra kısaca TURKCELL SUPERONLINE

Detaylı

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz.

Stoklarınız ile ilgili tüm hareket ve detaylara menüler arasında gezmeden ulaşabilirsiniz. OFİS Mikro Perakende Çözümleri 1 MİKRO OFİS SERİSİ Küçük ve orta ölçekteki perakende firmaları için hazırlanan programları, perakende satış noktalarının belkemiği olan satış noktası terminalleri (POSlarla),

Detaylı

Yalıhost Bilişim ve Internet Hizmetleri Telefon: 0232 306 22 44 Mail: bilgi@yalihost.net www.yalihost.net www.yalibilisim.com

Yalıhost Bilişim ve Internet Hizmetleri Telefon: 0232 306 22 44 Mail: bilgi@yalihost.net www.yalihost.net www.yalibilisim.com 1. TARAFLAR 1.1. Bu sözleşme hizmetler bölümünde belirtilen hizmetleri sağlayan Yalıhost Bilişim Hizmetleri ile Yeni kullanıcı ol bölümünde detayları ile belirtilen kişi/kurum (Müşteri olarak anılacaktır)

Detaylı

Müşavir DOS'tan, Windows SQL'e Geçiş (1) Müşavir Muadili Üründen ORKA ya Geçiş (2) DOS Müşavir Büro DOS Müşavir Büro + Ticari Paket

Müşavir DOS'tan, Windows SQL'e Geçiş (1) Müşavir Muadili Üründen ORKA ya Geçiş (2) DOS Müşavir Büro DOS Müşavir Büro + Ticari Paket Müşavir DOS'tan, Windows SQL'e Geçiş (1) Müşavir Muadili Üründen ORKA ya Geçiş (2) DOS Müşavir Büro DOS Müşavir Büro + Ticari Paket Kampanya Fiyatı Eğitim Saati BİLANÇO USULÜ MUHASEBE Ek Mali Tablolar

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Bu Sözleşme, Ofisim.com 'un Müşteri ye CRM hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar üzerinde tam bir

Detaylı

1.2: Taraflar iş bu sözleşmede yazılı bilgilerin doğruluğunu beyan, kabul ve taahhüt ederler.

1.2: Taraflar iş bu sözleşmede yazılı bilgilerin doğruluğunu beyan, kabul ve taahhüt ederler. 1- TARAFLAR 1.1: Bu sözleşme hizmetler bölümünde belirtilen hizmetleri (Hizmetler olarak anılacaktır) sağlayan Demirci ve Demirci Bilgisayar ile Yeni müşteri kaydı bölümünde belirtilen detayları ile belirtilen

Detaylı

Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. (Fon Kullanıcısı) TF Varlık Kiralama A.Ş. (İhraççı) Halka Arz Edilecek Kira Sertifikası Termsheet.

Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. (Fon Kullanıcısı) TF Varlık Kiralama A.Ş. (İhraççı) Halka Arz Edilecek Kira Sertifikası Termsheet. Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. (Fon Kullanıcısı) TF Varlık Kiralama A.Ş. (İhraççı) Halka Arz Edilecek Kira Sertifikası Termsheet Aralık 2018 Yasal Uyarı Bu sunum TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI A.Ş.

Detaylı

Turkcell Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Bize Taşın Kampanyası Taahhütnamesi. Bize Taşın.

Turkcell Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Bize Taşın Kampanyası Taahhütnamesi. Bize Taşın. Turkcell Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Kampanyası Taahhütnamesi Kampanya 01.10.2012-01.08.2015 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyasından yeni müşteri kapsamında 25 Mbps

Detaylı

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1- SERVİS SAĞLAYICI : HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ (Sözleşmenin bundan sonraki bölümünde kısaca "Hostbey)"

Detaylı

2011/1 SAYILI PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARA GİRİŞ DESTEĞİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN GENELGE BİRİNCİ BÖLÜM

2011/1 SAYILI PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARA GİRİŞ DESTEĞİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN GENELGE BİRİNCİ BÖLÜM (2011/1-6) 2011/1 SAYILI PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARA GİRİŞ DESTEĞİ HAKKINDA TEBLİĞİN UYGULAMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN GENELGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR Amaç MADDE 1 Bu Genelgenin

Detaylı

Türk Telekom - Microsoft İşortaklığı Projesi

Türk Telekom - Microsoft İşortaklığı Projesi Türk Telekom - Microsoft İşortaklığı Projesi Microsoft Office Ev ve Öğrenci 2010 ürününün Türk Telekom Faturası içerisinde Taksitli Satış Kampanyası Uygulama Esasları BĠREYSEL PAZARLAMA DĠREKTÖRLÜĞÜ Dikey

Detaylı

% 70 DESTEKLİ YALIN DÖNÜŞÜM SERTİFİKA PROGRAMI İLE İŞLETMENİZİ YALINLAŞTIRIN

% 70 DESTEKLİ YALIN DÖNÜŞÜM SERTİFİKA PROGRAMI İLE İŞLETMENİZİ YALINLAŞTIRIN % 70 DESTEKLİ YALIN DÖNÜŞÜM SERTİFİKA PROGRAMI İLE İŞLETMENİZİ YALINLAŞTIRIN Eskişehir ABİGEM tarafından düzenlenen ve T.C. Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen Yalın Dönüşüm Sertifika Programı aşağıda

Detaylı

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak

Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Kuveyt Türk Internet Şubesinde Hesap Açma işlemi yapmak Hesaplar menüsünde Hesap Açma alt başlığının altında bulunan Cari/Kıymetli Maden Hesabı Açma, Tasarruf Hesabı Açma veya Katılma Hesabı Açma seçeneklerinden

Detaylı

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI ANKARA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Mükellef Hizmetleri KDV ve Diğer Vergiler Grup Müdürlüğü

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI ANKARA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Mükellef Hizmetleri KDV ve Diğer Vergiler Grup Müdürlüğü T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI ANKARA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI Mükellef Hizmetleri KDV ve Diğer Vergiler Grup Müdürlüğü Sayı : 84974990-130[KDV.5/ I.1-2014-43]-103386 03.04.2017 Konu : Merkezi Yurtdışında

Detaylı

1.2: Taraflar iş bu sözleşmede yazılı bilgilerin doğruluğunu beyan, kabul ve taahhüt ederler.

1.2: Taraflar iş bu sözleşmede yazılı bilgilerin doğruluğunu beyan, kabul ve taahhüt ederler. CİSOBİLİŞİM İNTERNET TEKNOLOJİLERİ HİZMET SÖZLEŞMESİ ÖNEMLİ Firmamız üzerinden hizmet alanlar kişiler bu sözleşmeyi kabul etmiş sayılırlar. Sözleşmenin okunmayarak kabul edilmesi halinde tüm mesuliyet

Detaylı

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI KOCAELİ VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Mükellef Hizmetleri Grup Müdürlüğü. Sayı : [ /5]

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI KOCAELİ VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Mükellef Hizmetleri Grup Müdürlüğü. Sayı : [ /5] T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI KOCAELİ VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI Mükellef Hizmetleri Grup Müdürlüğü Sayı : 70280967-105[269-2015/5]-45 11.05.2016 Konu : Yapılmakta Olan Yatırımlar" hesabında yer alan bakiyenin,

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI İÜYÖS-EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI İÜYÖS-EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI İÜYÖS-EK KONTENJAN KAYIT KILAVUZU Değerli Öğrenci Adayımız, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesine hoş geldiniz. 2017-2018

Detaylı

ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI

ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI Adana Ticaret Odası üyelerinin sektörleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerinin arttırılması, kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi, yurtiçi ve yurtdışı

Detaylı

HEPSİ DAHİL KAMPANYASI 24 AYLIK BİREYSEL YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ

HEPSİ DAHİL KAMPANYASI 24 AYLIK BİREYSEL YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ HEPSİ DAHİL KAMPANYASI 24 AYLIK BİREYSEL YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ BAĞLANTI TÜRÜ İnternet Yalın İnternet İNTERNET HİZMET NO İNTERNET BAĞLANTISI YAPILAN TEL NO Kampanya kapsamında 24 ay taahhüt karşılığında

Detaylı

Office 365 Son Kullanıcı Katılımı için Başarı Faktörleri

Office 365 Son Kullanıcı Katılımı için Başarı Faktörleri Office 365 Son Kullanıcı Katılımı için Başarı Faktörleri Office 365 i benimseme sürecini etkileyen önemli başarı faktörleri ve bunları kullanıma alma sürecinde başarıyla kullanma Office 365, bireysel kullanıcıların

Detaylı

ÇEYİZ HESABI VE DEVLET KATKISINA DAİR YÖNETMELİK

ÇEYİZ HESABI VE DEVLET KATKISINA DAİR YÖNETMELİK 6559 ÇEYİZ HESABI VE DEVLET KATKISINA DAİR YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 14/12/2015 No : 2015/8302 Dayandığı K.H.K nin Tarihi : 3/6/2011 No : 633 Yayımlandığı R.Gazetenin Tarihi : 16/12/2015

Detaylı

HEPSİ DAHİL KAMPANYASI 24 AYLIK BİREYSEL YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ

HEPSİ DAHİL KAMPANYASI 24 AYLIK BİREYSEL YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ HEPSİ DAHİL KAMPANYASI 24 AYLIK BİREYSEL YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ BAĞLANTI TÜRÜ İnternet Yalın İnternet İNTERNET HİZMET NO İNTERNET BAĞLANTISI YAPILAN TEL NO Kampanya kapsamında 24 ay taahhüt karşılığında

Detaylı

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2017 YILI

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 217 YILI TEMMUZ 217 ŞANLIURFA SUNUŞ Bilindiği üzere "Kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde elde edilmesi ve kullanılmasını, hesap verebilirliği

Detaylı

3 AY BEDAVA KAMPANYASI 24 AYLIK BİREYSEL YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ

3 AY BEDAVA KAMPANYASI 24 AYLIK BİREYSEL YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ 3 AY BEDAVA KAMPANYASI 24 AYLIK BİREYSEL YENİ ABONELİK TAAHHÜTNAMESİ BAĞLANTI TÜRÜ İnternet Yalın İnternet İNTERNET HİZMET NO İNTERNET BAĞLANTISI YAPILAN TEL NO Kampanya kapsamında 27 ay taahhüt karşılığında

Detaylı

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR SÜREÇLERİ. Sürecin Amacı

SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR SÜREÇLERİ. Sürecin Amacı 02.01.2014 Rev 01 1/15 Sürecin Tanımı Satınalma Süreci Süreç No Süreç Sahibi 3 Satınalma Müdürü 08-03-33 Sürecin Amacı İTÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı birimlerden gelen satınalma taleplerinin

Detaylı

TEBLİĞ. MADDE 2 Aynı Tebliğin 4 üncü maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

TEBLİĞ. MADDE 2 Aynı Tebliğin 4 üncü maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. 12 Aralık 2014 CUMA Resmî Gazete Sayı : 29203 Para-Kredi ve Koordinasyon Kurulundan: TEBLİĞ YURT DIŞI BİRİM, MARKA VE TANITIM FAALİYETLERİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ (TEBLİĞ NO: 2010/6) DE DEĞİŞİKLİK

Detaylı

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2015 YILI

KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2015 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 215 YILI TEMMUZ 215 ŞANLIURFA SUNUŞ Bilindiği üzere "Kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde elde edilmesi ve kullanılmasını, hesap verebilirliği

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI İÜYÖS YENİ KAYIT KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI İÜYÖS YENİ KAYIT KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI İÜYÖS YENİ KAYIT KILAVUZU KAYIT TARİHLERİ: 21 Ağustos-25 Ağustos 2017 GİRİŞ İstanbul Üniversitesi Yurtdışından veya Yabancı Uyruklu Öğrenci

Detaylı

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Sadece Turkcell TV+ Kampanyası TAAHHÜTNAMESİ

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Sadece Turkcell TV+ Kampanyası TAAHHÜTNAMESİ Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Sadece sı TAAHHÜTNAMESİ İşbu taahhütname Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. (bundan sonra TURKCELL SUPERONLINE olarak anılacaktır) Abonelik

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul,

SİRKÜLER İstanbul, SİRKÜLER İstanbul, 04.06.2018 Sayı: 2018/116 Ref:4/116 Konu: IPA - II ÇERÇEVE ANLAŞMASI GENEL TEBLİĞİNDE SÖZLEŞME SÜRESİNDEN SONRA FATURA DÜZENLENMESİ HALİNDE KDV İADELERİNE İLİŞKİN YAPILAN DÜZENLEMELER

Detaylı

DESTEK ÖDEMESİ İÇİN ŞİRKETLER TARAFINDAN İBRAZ EDİLMESİ GEREKEN BİLGİ VE BELGELER

DESTEK ÖDEMESİ İÇİN ŞİRKETLER TARAFINDAN İBRAZ EDİLMESİ GEREKEN BİLGİ VE BELGELER EK 6 DESTEK ÖDEMESİ İÇİN ŞİRKETLER TARAFINDAN İBRAZ EDİLMESİ GEREKEN BİLGİ VE BELGELER GENEL HÜKÜMLER 1. Yurtdışında düzenlenen belgelerin ilgili Ticaret Müşavirliği/Ataşeliği, Ticaret Müşavirliği/Ataşeliği

Detaylı

: Nispetiye Caddesi Akmerkez B.3 Blok Kat. 7 Etiler Beşiktaş -İSTANBUL

: Nispetiye Caddesi Akmerkez B.3 Blok Kat. 7 Etiler Beşiktaş -İSTANBUL TACİRLER PORTFÖY YÖNETİMİ ANONİM ŞİRKETİ Faaliyet Raporu Rapor Dönemi 01 Ocak 2016-31 Aralık 2016 Ortaklığın Ünvanı Tacirler Portföy Yönetimi A.Ş. İletişim Bilgileri Adres Telefon e_posta Web Adresi :

Detaylı

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız için

Detaylı

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Işık Hızını Dene TAAHHÜTNAMESİ

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Işık Hızını Dene TAAHHÜTNAMESİ Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Işık Hızını Dene TAAHHÜTNAMESİ İşbu taahhütname Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. (bundan sonra TURKCELL SUPERONLINE olarak anılacaktır)

Detaylı

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI (Bu rehberde sadece Bireysel Emeklilik Sistemine ilişkin Devlet Katkısı hakkında bilgilendirme mevcuttur. Otomatik katılıma ilişkin sorularınız

Detaylı

Yeni bir internet talebinde bulunarak Vodafone Süpernet abonesi olabilirsiniz.

Yeni bir internet talebinde bulunarak Vodafone Süpernet abonesi olabilirsiniz. 1. Vodafone Süpernet Fibermax hizmeti nedir? Vodafone Süpernet Fibermax hizmeti Vodafone un fiber altyapıda sunduğu, talebe göre limitli ya da limitsiz seçenekleri bulunan ve 1000 Mbps e varan hızlarda

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

Ek Gereksinimler Standard Pro Plus EE HR

Ek Gereksinimler Standard Pro Plus EE HR Haziran-Aralık 2013 Workcube E-Business Portal Editions* Paketler (Sunucu bazlı lisanslama) / USD Standart Edition 19.900 $ Pro Edition 29.900 $ Plus Edition 39.900 $ Enterprise Edition 49.900 $ Open Enterprise

Detaylı

VODAFONE TABLET KAMPANYASI

VODAFONE TABLET KAMPANYASI VODAFONE TABLET KAMPANYASI SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Tablet Kampanyası nı açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının teklifi anlamaları, farklılık

Detaylı

TAAHHÜTNAME. Buna göre;

TAAHHÜTNAME. Buna göre; TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Avea Mega Jet Tarifesi veya Avea Süper Jet Tarifesi nden ( Tarife ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı

Detaylı

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Fiber e Gel Kampanyası Taahhütnamesi

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Fiber e Gel Kampanyası Taahhütnamesi Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Fiber e Gel Kampanyası Taahhütnamesi Ana Sözleşme Seri No: Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. nin (bundan sonra kısaca TURKCELL SUPERONLINE

Detaylı

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI Mükellef Hizmetleri Usul Grup Müdürlüğü

T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI Mükellef Hizmetleri Usul Grup Müdürlüğü T.C. GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI Mükellef Hizmetleri Usul Grup Müdürlüğü Sayı : 11395140-105[229-2012/VUK-1-...]--25513/02/2015 Konu : Tasfiye zararının geçmiş yıl karlarına

Detaylı

Ö z e t B ü l t e n Tarih : Sayı : 2018/40

Ö z e t B ü l t e n Tarih : Sayı : 2018/40 Değerli Müşterimiz; Ö z e t B ü l t e n Tarih : 12.06.2018 Sayı : 2018/40 Son günlerde mevzuatımızda meydana gelen gelişmeler, konu başlıkları itibariyle aşağıdadır. Konu başlıkları; -Yatırım Teşvik Belgesi

Detaylı

ÖİV 1-12 ( ) 2- ( ) TL 5 GB

ÖİV 1-12 ( ) 2- ( ) TL 5 GB TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Aşımsız 5GB Gündüz Jeti Tarife sinden ( Tarife ) işbu taahhütnamede ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı bildiğimi, buna

Detaylı

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI (Bu rehberde sadece Bireysel Emeklilik Sistemine ilişkin Devlet Katkısı hakkında bilgilendirme mevcuttur. Otomatik katılıma ilişkin sorularınız

Detaylı

2006/4 SAYILI TEBLİĞE İLİŞKİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI GENELGESİNDE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLERE İLİŞKİN KARŞILAŞTIRMA TABLOSU

2006/4 SAYILI TEBLİĞE İLİŞKİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI GENELGESİNDE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLERE İLİŞKİN KARŞILAŞTIRMA TABLOSU 2006/4 SAYILI TEBLİĞE İLİŞKİN UYGULAMA USUL VE ESASLARI GENELGESİNDE YAPILAN DEĞİŞİKLİKLERE İLİŞKİN KARŞILAŞTIRMA TABLOSU ESKİ MADDE YENİ MADDE GEREKÇE MADDE 3 (1) 2006/4 sayılı Tebliğin 3 üncü maddesinde

Detaylı

TAAHHÜTNAME Tarife Taahhütname

TAAHHÜTNAME Tarife Taahhütname TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Aşımsız 5GB Taahhütlü Modemli Tarife sinden ( Tarife ) işbu taahhütnamede ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı bildiğimi,

Detaylı

7020 SAYILI KANUN İLE YENİDEN YAPILANDIRMA İMKANI E-BÜLTEN

7020 SAYILI KANUN İLE YENİDEN YAPILANDIRMA İMKANI E-BÜLTEN E-BÜLTEN İLE YENİDEN 7020 SAYILI KANUN YAPILANDIRMA İMKANI 2016 yılında yapılan taksitlendirmeler ile ilgili ödeme süreleri de dörder ay uzatılmış ve Mayıs 2017 sonuna kadar süre tanınmıştır. Söz konusu

Detaylı

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ MADDE 1: SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1: Hizmet sağlayan, bundan böyle sözleşmede NETİNTERNET olarak anılacaktır. Ünvan : Netinternet Bilgisayar Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Fiber 3 lük Yeniden Kampanyası TAAHHÜTNAMESİ

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Fiber 3 lük Yeniden Kampanyası TAAHHÜTNAMESİ Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Fiber 3 lük Yeniden Kampanyası TAAHHÜTNAMESİ İşbu taahhütname Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. (bundan sonra TURKCELL SUPERONLINE olarak

Detaylı

teknolojive tasarım aracınız. Veri odaklı veri odaklı teknoloji ve tasarım çözümleri

teknolojive tasarım aracınız. Veri odaklı   veri odaklı teknoloji ve tasarım çözümleri Veri odaklı tasarım aracınız. teknolojive www.iletisimmakinesi.com veri odaklı teknoloji ve tasarım çözümleri E-Mail Hizmetlerimizde Neler Var? sayfa3 Hermes İletişim Makinesi Servisleri sayfa4 live.iletisimmakinesi.com

Detaylı

ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI

ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI ADANA TİCARET ODASI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI Adana Ticaret Odası üyelerinin sektörleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerinin arttırılması, kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi, yurtiçi ve yurtdışı

Detaylı

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Turkcell Superonline a Gelen Kazanır Kampanya Taahhütnamesi

Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Turkcell Superonline a Gelen Kazanır Kampanya Taahhütnamesi Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. Abonelik Sözleşmesi Eki Turkcell Superonline a Gelen Kazanır Kampanya Taahhütnamesi Ana Sözleşme Seri No: Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. nin (bundan sonra kısaca

Detaylı

İŞYERİM İNTERNET EN GÜVENLİ İNTERNET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

İŞYERİM İNTERNET EN GÜVENLİ İNTERNET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ İŞYERİM İNTERNET EN GÜVENLİ İNTERNET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ İNTERNET HİZMET NO: İnternet Yalın İnternet İNTERNET BAĞLANTISI YAPILACAK TEL NO: Kampanya Kapsamında Sunulan İnternet Paketleri SEÇİLEN PAKET

Detaylı

Ek 2 yıl destek, HP Sınırlı Garantisi nin sona ermesinin ardından başlar ve HP nin adresinde bulabileceğiniz standart hüküm ve koşullarına tabidir.

Ek 2 yıl destek, HP Sınırlı Garantisi nin sona ermesinin ardından başlar ve HP nin adresinde bulabileceğiniz standart hüküm ve koşullarına tabidir. HP OfficeJet/OfficeJet Pro yazıcılar için garanti süresinin 3. yıla uzatılması Bu hüküm ve koşullar, geçmişteki benzer kampanyalara bağlı olmaksızın, önceki versiyonları geçersiz kılar ve onların yerini

Detaylı

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI

DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI DEVLET KATKISI REHBERİ BİREYSEL EMEKLİLİK SİSTEMİNDE DEVLET KATKISI 1. Devlet katkısı nedir? Katılımcı tarafından ödenen katkı paylarının

Detaylı

Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması. kazanç programı

Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması. kazanç programı masburo.com Kırtasiye sektörünün ilk ve tek mobil kazanç uygulaması kazanç programı kazanç programı maximas nedir?????? maximas, bayilerin MAS ürünlerini satın alırken puan kazanmalarını ve kazandıkları

Detaylı

TÜRKİYE NİN TÜV-SÜD AKREDİTASYONUNA SAHİP İLK PROFESYONEL OTO EXPERTİZ MARKASI

TÜRKİYE NİN TÜV-SÜD AKREDİTASYONUNA SAHİP İLK PROFESYONEL OTO EXPERTİZ MARKASI 1 2 3 TÜRKİYE NİN TÜV-SÜD AKREDİTASYONUNA SAHİP İLK PROFESYONEL OTO EXPERTİZ MARKASI 7 ŞUBE GEREKLİLİKLERİ Bir OTORAPOR Exper/z Merkezi en az 150 m2 alana ve en az 4,5 metre tavan yüksekliğine sahip

Detaylı

VODAFONE FİBERMAX YENİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER

VODAFONE FİBERMAX YENİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER VODAFONE FİBERMAX YENİ ANAHTAR TESLİM TARİFELER SIKÇA SORULAN SORULAR Bu döküman Vodafone Fibermax Yeni Anahtar Teslim Tarifeleri açıklamak üzere hazırlanmıştır. Döküman müşteri hizmetleri ve satış kanallarının

Detaylı

6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve Uygulaması

6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve Uygulaması 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve Uygulaması 8 Aralık 2015 Kanunun Kapsamı 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun 1 Mayıs 2015 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Detaylı

DESTEK ÖDEMESİ İÇİN YARARLANICILAR TARAFINDAN İBRAZ EDİLMESİ GEREKEN BİLGİ VE BELGELER

DESTEK ÖDEMESİ İÇİN YARARLANICILAR TARAFINDAN İBRAZ EDİLMESİ GEREKEN BİLGİ VE BELGELER EK 6 DESTEK ÖDEMESİ İÇİN YARARLANICILAR TARAFINDAN İBRAZ EDİLMESİ GEREKEN BİLGİ VE BELGELER GENEL HÜKÜMLER 1. Yurtdışında düzenlenen belgelerin ilgili Ticaret Müşavirliği/Ataşeliği, Ticaret Müşavirliği/Ataşeliği

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OFİS SARF MALZEME VE KIRTASİYE TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını : Madde

Detaylı

01 OCAK 31 ARALIK 2017 VE 2016 DÖNEMLERİNE AİT AYRINTILI BİLANÇO V.U.K. hükümlerine göre düzenlenmiş (Tutarlar TL olarak ifade edilmiştir) Bağımsız

01 OCAK 31 ARALIK 2017 VE 2016 DÖNEMLERİNE AİT AYRINTILI BİLANÇO V.U.K. hükümlerine göre düzenlenmiş (Tutarlar TL olarak ifade edilmiştir) Bağımsız 01 OCAK 31 ARALIK 2017 VE 2016 DÖNEMLERİNE AİT AYRINTILI BİLANÇO V.U.K. hükümlerine göre düzenlenmiş (Tutarlar TL olarak ifade edilmiştir) Bağımsız denetimden Geçmemiş Geçmemiş 31.12.2017 31.12.2016 AKTİF

Detaylı

Kambiyo İşlemleri Danışmanlık Hizmetleri

Kambiyo İşlemleri Danışmanlık Hizmetleri Kambiyo İşlemleri Danışmanlık Hizmetleri Page 2 Kambiyo İşlemleri Danışmanlık Hizmetleri Danışmanlık hizmetleri Türk parası kıymetini koruma hakkında 32 sayılı karar kapsamındaki kambiyo işlemlerine ilişkin

Detaylı

Sayın İlgili, Eğitimlerimize teşrifleriniz veya kurumunuz temsilcilerinin katılımını sağlamanız bizleri mutlu edecektir.

Sayın İlgili, Eğitimlerimize teşrifleriniz veya kurumunuz temsilcilerinin katılımını sağlamanız bizleri mutlu edecektir. ERNST & YOUNG VERGĠ HĠZMETLERĠ Ġstanbul DıĢındaki Eğitimlerimiz ile Ġlgili Duyurumuz Sayın İlgili, Şirketimiz tarafından İstanbul da planlanan periyodik açık eğitim programına ilave olarak, Ankara, İzmir

Detaylı

ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL

ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL Tüketici Ödeme Hizmetleri Çerçeve Sözleşmesi ( Çerçeve Sözleşme ) Taraflar ING Bank A.Ş. : Reşitpaşa Mahallesi, Eski Büyükdere Caddesi, No:8 Sarıyer/İSTANBUL Telefon: 0850 222 0 600 Faks: 0212 286 61 00

Detaylı

509 Özel + 2715 Kamu kuruluşu e-fatura sistemine kayıtlı. ve hızla artıyor!

509 Özel + 2715 Kamu kuruluşu e-fatura sistemine kayıtlı. ve hızla artıyor! GİB e-fatura Uygulaması 509 Özel + 2715 Kamu kuruluşu e-fatura sistemine kayıtlı. ve hızla artıyor! 397 Sıra No'lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğin yayımı ile birlikte Elektronik Fatura Uygulaması hizmete

Detaylı

SİRKÜLER İstanbul,

SİRKÜLER İstanbul, SİRKÜLER İstanbul, 18.02.2019 Sayı: 2019/045 Ref:4/045 Konu: İNTERNET ORTAMINDA REKLAM HİZMETİ VERENLERE VEYA İNTERNET ORTAMINDA REKLAM HİZMETİ VERİLMESİNE ARACILIK EDENLERE YAPILACAK ÖDEMELERDE VERGİ

Detaylı

KATMA DEĞER VERGĠSĠ GENEL UYGULAMA TEBLĠĞĠNDE DEĞĠġĠKLĠK YAPILMASINA DAĠR TEBLĠĞ (SERĠ NO:8)

KATMA DEĞER VERGĠSĠ GENEL UYGULAMA TEBLĠĞĠNDE DEĞĠġĠKLĠK YAPILMASINA DAĠR TEBLĠĞ (SERĠ NO:8) Maliye Bakanlığı (Gelir Ġdaresi BaĢkanlığı) ndan: KATMA DEĞER VERGĠSĠ GENEL UYGULAMA TEBLĠĞĠNDE DEĞĠġĠKLĠK YAPILMASINA DAĠR TEBLĠĞ (SERĠ NO:8) MADDE 1- Aynı Tebliğin (II/F-4.7.1.) bölümünün birinci ve

Detaylı

TEBLİĞ. Hazine ve Maliye Bakanlığı (Gelir İdaresi Başkanlığı)ndan:

TEBLİĞ. Hazine ve Maliye Bakanlığı (Gelir İdaresi Başkanlığı)ndan: 15 Şubat 2019 CUMA Resmî Gazete Sayı : 30687 TEBLİĞ Hazine ve Maliye Bakanlığı (Gelir İdaresi Başkanlığı)ndan: KURUMLAR VERGİSİ GENEL TEBLİĞİ (SERİ NO: 1) NDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ (SERİ NO:

Detaylı

1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ 1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. ye; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. nin (bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) 08.11.2011 tarihinden

Detaylı

1. Envanter işlemlerinden sonra düzenlenen mizana ne ad verilir? 6. TMS 11 İnşaat Sözleşmeleri standardına

1. Envanter işlemlerinden sonra düzenlenen mizana ne ad verilir? 6. TMS 11 İnşaat Sözleşmeleri standardına İnşaat ve Gayrimenkul Muhasebesi 1. Envanter işlemlerinden sonra düzenlenen mizana ne ad verilir? A) Aylık mizan B) Genel geçici mizan C) Kesin mizan D) Üç aylık mizan E) Ara mizan 2. Bir işletme kendi

Detaylı

ASHMORE PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2012-30.09.2012 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU

ASHMORE PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2012-30.09.2012 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU ASHMORE PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2012-30.09.2012 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU A. GİRİŞ 1. Ashmore Portföy Yönetimi A.Ş. nin Organizasyonu ve Faaliyet Konusu Ashmore Portföy Yönetimi A.Ş. ( Şirket )

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Internet Paylaşımı Tabletler Kampanyaları Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım Internet Paylaşımı Tabletler Kampanyaları Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Internet Paylaşımı Tabletler Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız

Detaylı

Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Güçlüyüz: Marmara dan Türkiye ye uzanan enerji hattı: Sepaş Enerji. Erişilebiliriz: Size çok yakınız

Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Güçlüyüz: Marmara dan Türkiye ye uzanan enerji hattı: Sepaş Enerji. Erişilebiliriz: Size çok yakınız Deneyimliyiz: Enerjimiz geçmişimizden... Sepaş Enerji, elektrik piyasası kanunu gereğince, dağıtım ve perakende satış faaliyetlerinin ayrı tüzel kişilikler altında yürütülmesi zorunluluğu nedeniyle, hukuki

Detaylı

İNTERNET ORTAMINDA VERİLEN REKLAM HİZMETLERİNDE VERGİ KESİNTİSİ UYGULAMASINA İLİŞKİN KURUMLAR VERGİSİ TEBLİĞİ

İNTERNET ORTAMINDA VERİLEN REKLAM HİZMETLERİNDE VERGİ KESİNTİSİ UYGULAMASINA İLİŞKİN KURUMLAR VERGİSİ TEBLİĞİ 17.02.2019/53-1 İNTERNET ORTAMINDA VERİLEN REKLAM HİZMETLERİNDE VERGİ KESİNTİSİ UYGULAMASINA İLİŞKİN KURUMLAR VERGİSİ TEBLİĞİ ÖZET : 1 Ocak 2019 tarihinde yürürlüğe giren 18 Aralık 2018 tarihli ve 476

Detaylı

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Vodafone ipad Air ve Mini Retina Tablet Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen

Detaylı

TMS 23 BORÇLANMA MALİYETLERİ. GÜNCELLEMELER ve YÜRÜRLÜK TARİHLERİ

TMS 23 BORÇLANMA MALİYETLERİ. GÜNCELLEMELER ve YÜRÜRLÜK TARİHLERİ TMS 23 BORÇLANMA MALİYETLERİ GÜNCELLEMELER ve YÜRÜRLÜK TARİHLERİ TMS 23 Borçlanma Maliyetleri Standardı 31/12/2005 tarihinden sonra başlayan hesap dönemleri için uygulanmak üzere ilk olarak 09/11/2005

Detaylı

Plan No/Adı: GBB Plan 0043_TEB

Plan No/Adı: GBB Plan 0043_TEB Plan No/Adı: GBB Plan 0043_TEB Plan Bilgileri Katkı Payı Bu plan kapsamında aylık gelirinizin %5 - %10 unu katkı payı olarak ödemeniz önerilir.. Katılımcı, son bir yıl içerisinde katkı payını artırmadıysa

Detaylı

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Vodafone Yarına Hazırlayan Smart Tab 6 Tablet Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak

Detaylı

KAMULUYA HER ŞEY DAHİL KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KAMULUYA HER ŞEY DAHİL KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ KAMULUYA HER ŞEY DAHİL KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ABONELİK TÜRÜ Yeni Abone TTNET İnternet Hizmet No :... TAAHHÜT SÜRESİ : 24 ay KAMPANYA İNDİRİM SÜRESİ : 24 ay KAMPANYA PAKETLERİ PAKET KAMPANYALI FİYAT*

Detaylı

KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir.

KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. KOBİ ÜRÜNLERİ FİYAT LİSTESİ 1 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerlidir. Genel 1. Fiyat listesinde bulunan tüm lisans ve eğitim fiyatları ile eğitim süreleri LOGO tarafından tavsiye edilen son kullanıcı

Detaylı

VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2016/58. Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapıldı.

VERGİ SİRKÜLERİ NO: 2016/58. Katma Değer Vergisi Genel Uygulama Tebliğinde Değişiklik Yapıldı. DRT Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş. Deloitte Values House Maslak No1 34398 İstanbul Tel: + 90 (212) 366 60 00 Fax: + 90 (212) 366 60 15 www.deloitte.com.tr www.verginet.net VERGİ SİRKÜLERİ

Detaylı

İşbu web sitesindeki malzemeler ve dokümanlar hiçbir surette değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yeniden yayınlanamaz.

İşbu web sitesindeki malzemeler ve dokümanlar hiçbir surette değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yeniden yayınlanamaz. GİZLİLİK VE GÜVENLİK İLKELERİ Bu beyan Keskin Color Kartpostalcılık A.Ş. nin gizlilik politikasını içerir. www.ekrandanbaskiya.com web sitesini ziyaret ederek aşağıdaki şartları ve kuralları uygulamayı

Detaylı

Saygılarımızla, Ekler: (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi. Sözleşme Öncesi Bilgi Formu. / / tarihinde tebellüğ aldım. Unvan: İmza :

Saygılarımızla, Ekler: (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi. Sözleşme Öncesi Bilgi Formu. / / tarihinde tebellüğ aldım. Unvan: İmza : . Bankamız ile sizin arasındaki veri iletimi ilişkisi çerçevesinde, ekte sizinle yapmayı arzu ettiğimiz (Fon) Veri Yayın Sözleşmesi nin bir örneği ile bu sözleşmenin Bankamız açısından vazgeçilmez nitelikteki

Detaylı