EMLAK YÖNETÝMÝ DAÝRESÝ BAÞKANLIÐI HAR TA UBE MÜDÜRLÜ Ü. Emlak Yönetimi Dairesi Ba kanl. Yetki, Görev ve Sorumluluklar

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EMLAK YÖNETÝMÝ DAÝRESÝ BAÞKANLIÐI HAR TA UBE MÜDÜRLÜ Ü. Emlak Yönetimi Dairesi Ba kanl. Yetki, Görev ve Sorumluluklar"

Transkript

1 EmlakYönetimiDairesiBakanl EMLAK YÖNETÝMÝ DAÝRESÝ BAÞKANLIÐI HARTAUBEMÜDÜRLÜÜ Yetki,GörevveSorumluluklar 1/1000ve1/5000ölçeklihalihazrharitayapmak. 1/1000ve1/5000ölçeklihalihazrharitaihaleyoluile yaptrmak. Mülkiyetveyertespitileriyapmak. Kitle,kot,aplikasyonvetemelüstüilemleri. maruygulamalarveparselasyonplanlaryapm. Kamulatrmaharitalarhazrlamak. ehirplanveehirrehberiyapmakvegüncelletirmek. YasalDayanak 3194s.K.m.7/1aBüyükÖlçekliHaritaveHarita BilgileriÜretimYönetmeliim s.K.m.2/1a,BüyükÖlçekliHaritaveHarita BilgileriÜretimYönetmeliim s.K.m.18.B.B.marYön.m.37,73/B 3194s.K.m.18, s.K.m s.K.m.14/1a zmirbüyükehirbelediyesisnrlariçerisinde1/1000ve1/5000ölçeklisaysalharitalarngüncelletirilmesi,harita tesislerininyenilenmesivesktrlmas,imaruygulamalarnailikinçalmalar(fraz,tevhit,markanunu nun16. ve 18. maddelerine ilikin uygulamalar) imar uygulamalarna esas tekil edecek olan etüd çalmalar, mevcut mülkiyetdurumlarnnyürürlüktekiimarplanlarnailenmesi,belediyemizinyatrmprogramlarngerçekletirmek içinkamulatrmaharitalarnnhazrlanmas,çeitlikurumlarntalepleriüzerineçokgenialanlariçerenmülkiyet taramalarnn yaplmas sürekli yürütülen çalmalarmzdr. Ayrca, 23 Temmuz 2004 tarihinde yürürlüe giren 5216 sayl Büyükehir Belediyesi Kanunu kapsamnda yaklak hektar alan içerisinde imar mevzuatna ilikingörevveilemlerinyürütülmesindekoordinasyonvedenetimisalamaktr. StratejikAmaç:zmirKentselBölgesinde,KentselGelimeninUlatYounlukveSorunlarnÇözülmesi,Sosyo EkonomikveMekansalHedeflerinYenidenTanmlanmas,YatrmveGelimeEilimlerininveTaleplerinPlanl OlarakYönlendirilmesi,AltyapGelimesiveHizmetSunumundaRasyonelliklePlanlveSürdürülebilir GelimeninSalanmasdr. StratejikHedef:TümKentinPlanlveSalklGelimesiniSalamakçinKentinSalkszYaplamÇarpk KentlemiBölgelerininYenilenmesi. GelenTaleplereGöreTemelÜstüVizesi,Kot,KitleAplikasyonlemleri Proje/Faaliyetin TanmveGereksinimSebebi Proje/Faaliyetelikin 2009YlndaYaplanÇalmalar: Proje/Faaliyetelikin GelecekYllarçinÖngörülenÇalmalar: Belediyemiz teknik müdürlüklerinden gelen talepler dorultusunda projeler sonucu oluan bina, temel üstü vizeleri, bina köelerinin zemine uygulanmas ile Fen leri Daire Bakanl tarafndan yaplacakyol,kaldrmvs.altyapprojelerininzemineaplikasyonunu yapmak. 21adettalepgelmiolup,12adetitamamlanmtr. Teknik birimlerinin talepleri dorultusunda "Harita Hizmetlerinin Gelitirilmesi"kapsamndadevamedecektir. KamulatrmaHaritalar,BirletirmeveAyrmaleri Proje/Faaliyetin TanmveGereksinimSebebi Proje/Faaliyetelikin 2009YlndaYaplanÇalmalar: Proje/Faaliyetelikin GelecekYllarçinÖngörülenÇalmalar: Düzenlikentlemedorultusunda,kentyenilemeçalmalarvetrafik düzenlemesiyaplacakolanbölgelerdeihtiyacaacilcevapverebilmek içinyaplanilemlerdir. 28adettalepgelmiolup,22adetitamamlanmtr. TeknikbirimlerinintalepleridorultusundaHaritaHizmetlerinin Gelitirilmesikapsamndadevamedecektir.

2 maruygulamalar Proje/Faaliyetin TanmveGereksinimSebebi Proje/Faaliyetelikin 2009YlndaYaplanÇalmalar: Proje/Faaliyetelikin GelecekYllarçinÖngörülenÇalmalar: Kentlemenin daha düzenli olabilmesi nedeniyle hazrlanan imar planlarnhayatageçirmektir. 122adettalepgelmi,77adettamamlanmtr. Teknik birimlerinin talepleri dorultusunda Harita Hizmetlerinin Gelitirilmesikapsamndadevamedecektir StratejikAmaç:zmirKentselBölgesinde,KentselGelimeninUlatYounlukveSorunlarnÇözülmesi,Sosyo Ekonomik ve Mekansal Hedeflerin Yeniden Tanmlanmas,Yatrm ve Gelime Eilimlerinin ve Taleplerin Planl OlarakYönlendirilmesi,AltyapGelimesiveHizmetSunumundaRasyonelliklePlanlveSürdürülebilirGelimenin Salanmasdr. Stratejik Hedef : zmir Büyükehir Belediyesi Snrlar çerisinde mar Plan ve Saysal Harita Çalmalarnn Yaplmas. 1/5000ÖlçekliRenkliOrtofotoHaritalarveSaysalFotogrametrikHaritalarnÜretilmesi(YerelTesis OluturularakYeniKatlanAlanlarnHaritalarnnYaplmas) Proje/Faaliyetin TanmveGereksinimSebebi Proje/Faaliyetelikin 2009YlndaYaplanÇalmalar: Proje/Faaliyetelikin GelecekYllarçinÖngörülenÇalmalar: 1996 ve 2001 yllarnda yaplm olan 1/1000 ve 1/5000 ölçekli Fotogrametrik saysal haritalarn güncelliini korumasn ve gelitirilmesinisalamak,planlamaçalmalardorultusundaihtiyaç duyulanalanlarn1/5000ölçekliharitalarnnyaplmasn salamak, GPS yüzey nirengi ann ve zmir nivelman ann korunmasn ve gelitirilmesini salamaktr. zmir genelinde yaplacak ve harita gerektirentümprojelerinveuygulamalarnensalam,doruvehzl yaplabilmesiiçinaltlkoluturmak. Sözleme imzalanm, yer teslimi yaplmtr. Arazi çalmalar tamamlanmolupbüroçalmalardevametmektedir ylnda GPS nirengi ve nivelman ann yapm ve yln ikinci yarsile2010yliçerisindeortofotovefotogrametriksaysalharita üretimigerçekletirilecektir. ehirrehberininhazrlanmas Proje/Faaliyetin TanmveGereksinimSebebi Proje/Faaliyetelikin 2009YlndaYaplanÇalmalar: Proje/Faaliyetelikin GelecekYllarçinÖngörülenÇalmalar: 2001 ylnda yaplan 1/1000 ölçekli saysal haritalar ve uydu görüntüleri baz alnarak zmir in metropoliten alann tamamn (11 ilçenin tamam) kapsayacak ekilde 1/10000 ölçeinde ehir rehberinin hazrlanmas ve böylece öncelikle zmir de yaayan vatandalarmzn, tüm kamu kurum ve kurulularn, özel teebbüsün, kentimize gelen yerli ve yabanc turistlerin, ehri mekansal olarak tanmalarn salamak, bu anlamda her türlü ihtiyacacevapvermek. lçebelediyelerdennumaratajverileritopland. 1/5000 Ölçekli Renkli Ortofoto Haritalar ve Saysal Fotogrametrik Haritalarn Üretilmesi (Yerel Tesis Oluturularak Yeni Katlan AlanlarnHaritalarnnYaplmas)Projesinintamamlanmasileproje ilerleyecekve2010tarihisonundatamamlanmasplanlanmaktadr.

3 KöyYerleikAlanlarnnTespitEdilerekSaysalHaritalarnYaplmas Proje/Faaliyetin TanmveGereksinimSebebi Proje/Faaliyetelikin 2009YlndaYaplanÇalmalar: Proje/Faaliyetelikin GelecekYllarçinÖngörülenÇalmalar: Köy planlarnn yaplabilmesi için 1/25000 ölçekli nazm imar plan onayndan sonra eksik olan köy yerleik alanlar tespit edilerek, ihtiyaçdorultusundasaysalharitalarnnyaplmas. Projenin kapsam bakmndan 1/5000 Ölçekli Renkli Ortofoto HaritalarveSaysalFotogrametrikHaritalarnÜretilmesi(YerelTesis Oluturularak Yeni Katlan Alanlarn Haritalarnn Yaplmas) projesiyle benzerlii nedeniyle say ve tarihli Belediye Meclisimiz in alm olduu karar ile bu proje iptal edilmi ilgiliprojeilebirletirilmitir. Birletirilmi halde olan 1/5000 ölçekli renkli ortofoto haritalar ve saysalfotogrametrikharitalarnüretilmesi(yereltesisoluturularak yenikatlanalanlarnharitalarnnyaplmas) isimliprojeninihalesi tamamlanm, tarihindeyükleniciiebalamtr. MevcutOlan1/1000ÖlçekliSaysalHaritalarnGüncellenmesi Proje/Faaliyetin TanmveGereksinimSebebi Proje/Faaliyetelikin 2009YlndaYaplanÇalmalar: Proje/Faaliyetelikin GelecekYllarçinÖngörülenÇalmalar: MevcutOlan1/1000ÖlçekliSaysalHaritalarnGüncellenmesi 169adettalepgelmiolup,169adetitamamlanmtr. Faaliyetimiz yl Stratejik Plan nda Müdürlüümüzün sürekli faaliyetlerinin yer alaca Harita Hizmetlerinin Gelitirilmesi kapsamndadevamedecektir.

4 KAMULATIRMAUBEMÜDÜRLÜÜ Yetki,GörevveSorumluluklar Belediyemiz5yllkimarprogramnaalnmveimarplannagöreyol,yeilalan, otopark, itfaiye alan, metro güzergah vb. alanda kalan tanmazlarn kamulatrmailemleriniyapmak YasalDayanak 5393s.K.M.15/1h,2942s. K.m.3/1,6/3 Stratejik Amaç: zmir Kentsel Bölgesinde, Kentsel Gelimenin Ulat Younluk ve Sorunlarn Çözülmesi, Sosyo Ekonomik ve Mekansal Hedeflerin Yeniden Tanmlanmas, Yatrm ve Gelime Eilimlerinin ve Taleplerin Planl OlarakYönlendirilmesi,AltyapGelimesiveHizmetSunumundaRasyonelliklePlanlveSürdürülebilirGelimenin Salanmasdr. StratejikHedef:TümKentinPlanlveSalklGelimesiniSalamakçinKentinSalkszYaplamÇarpk KentlemiBölgelerininYenilenmesi. KamulatrmaÇalmalar(marPlanlarnaGöreProgramaAlnmAlanlarnKamulatrmaÇalmalarnnYaplmas) Proje/Faaliyetin TanmveGereksinimSebebi Proje/Faaliyetelikin 2009YlndaYaplanÇalmalar: Proje/Faaliyetelikin GelecekYllarçinÖngörülenÇalmalar: 2009 yl proje ve faaliyetleri; büyükehir belediyesi snrlar içerisinde belediyemiz 5 yllk imar programna alnm ve imar planndayol,yeilalan,otopark,itfaiyealan,fuaralan,tarihpark, Bhzalan,metrogüzergahndakalantanmazlarnkamulatrlarak söz konusu alanlar kamu hizmetine açarak zmir halknn kullanmnasunmakiçingerçekletirilmitir. Ege Üni. Has. Güneyi OtoyolSanayi Balant Yolu Kamulatrmas (18 mt'lik); Hamdi Dalan Kava Kamulatrmas; Agora Alan ve Çevresi Arkeoloji ve Tarih Park Kamulatrmas; Buca Metro nklap stasyonu Kamulatrmas; Gaziemir Fuar Alan Kamulatrmas;AtatürkMahallesiYavuzCaddesiniAnkaraAsfaltna Balayan Yol Kam. ( 25mt'lik ); Girne Caddesini Bener eker Fabrikasna Balant Yolu Kamulatrmas (24,5 mt'lik); Karyaka AlaybeyNergiz stasyonlar ile Bostanl Deresi Aras Demiryolu GüzergahndaKalanTanmazlarnKamulatrmas;BayraklSmyrna Girii Kamulatrmas; Balatç Evka5 Batsndan Harmandal'ya Balayan Yol Kamulatrmas (35 mt'lik); KonakUzundere Toki Konutlarna Ulam Salayan 20mt'lik Yolda Kalan TanmazlarnKamulatrmas;BucaGedizKarayoluAltGeçitProjesi Kamulatrmas; Cuma Ovas Depolama Alan Kamulatrmas; Karyaka emikler çi BostanlDedeba Balant Yolu Kamulatrmas; Karyaka emiklercumhuriyetörnekköygirne Balant Yolu Kamulatrmas; Erefpaa Hastanesi Gelime Alan Kamulatrmas; HfzshhaYaayanlar lköretim Okulu Aras 25 mt lik Yol Kamulatrmas; Çili Semt Garaj Alan Kamulatrmas (BHZ);BornovaÇamdibiKemalpaaCad.ileZiyapaaCad.Kesitii Yol Kava Kam.; Yüzba brahim Hakk Caddesi Otopark, Yeil Alanda Kalan Tanmazlarn Kam.; Karabalar tfaiye Alan Kamulatrmas; Buca Huzurevi ile Yeildere Ekspres Balant Yolu Güzergah Kamulatrmas; Konak Gültepe Belediye Hizmet Alan Kamulatrmas; Konak Misak Milli lköretim Okulu Yan Katl Otopark Kamulatrmas (Köprü Mahallesi 17 No'lu Otopark); Bornova Ak Veysel Rekreasyon Alan 506 Sokak Üzerinde Zeminüstü Kam.; Kültür Mahallesi Alsancak Camii Karsnda Katl OtoparkAlanKamulatrmas 2010 ylnda faaliyete ilikin Stratejik Planda belirtilen hedefler dorultusunda youn kamulatrma program uygulayarak belirlenenhedeflereulamakplanlanmtrbunedenleprojesürekli faaliyetolarakyeralmtr.

5 KENTSELDÖNÜÜMUBEMÜDÜRLÜÜ Yetki,GörevveSorumluluklar YasalDayanak Sosyal,ekonomikvedemografikaçdanhzlbirdeiimsüreciyaayanzmir in düzenli kentlemesini salamak, imar ve altyapl arsalar üretmek, toplu konut 5216s.K.m.7/1e,5393s.K. yapmak, satmak, kiralamak, kentin geliimine uygun olarak eskiyen kent m.73 ksmlarn yeniden ina etmek, kentsel dönüüm ve geliim projelerini uygulamak,depremveheyelanriskitayanbölgeleritasfiyeetmek. ANIMI Stratejik Amaç: zmir Kentsel Bölgesinde, Kentsel Gelimenin Ulat Younluk ve Sorunlarn Çözülmesi, Sosyo Ekonomik ve Mekansal Hedeflerin Yeniden Tanmlanmas, Yatrm ve Gelime Eilimlerinin ve Taleplerin Planl OlarakYönlendirilmesi,AltyapGelimesiveHizmetSunumundaRasyonelliklePlanlveSürdürülebilirGelimenin Salanmasdr. Stratejik Hedef: Tüm Kentin Planl ve Salkl Gelimesini Salamak çin Kentin Salksz Yaplam Çarpk KentlemiBölgelerininYenilenmesi. GüneyMahallesi2441Ada,12ParselinKentselDönüümeYönelikKullanm.(Gürçeme(GüneyMah.)Toplu KonutlarnnKentselYenilemeyeveDönüümeYönelikOlarakDeerlendirilmesi(GüneyMah.2441Ada12Parsel)) Proje/Faaliyetin TanmveGereksinimSebebi Proje/Faaliyetelikin 2009YlndaYaplanÇalmalar: Proje/Faaliyetelikin GelecekYllarçinÖngörülenÇalmalar: KaryakaOnurMahallesiTopluKonutlar Proje/Faaliyetin TanmveGereksinimSebebi Proje/Faaliyetelikin 2009YlndaYaplanÇalmalar: Proje/Faaliyetelikin GelecekYllarçinÖngörülenÇalmalar: Kentsel dönüüm/yenileme/salklatrma veya kamulatrma çalmalar kapsamnda Güney Mahallesi 2441 ada,12 parsel bölgesinin kent dokusunun yeniden inasnda kullanlacak yeterli yapstoununoluturulmasdr. 2009ylndaçalmayaplmamtr. zmir Büyükehir Belediyesi Stratejik Plan nda yer alan "Gürçeme(GüneyMah.)TopluKonutlarnnkentselyenilemeyeve dönüüme yönelik olarak deerlendirilmesi projesi, Stratejik Plan da "Konak Gürçeme Toplu Konutlar" projesi kapsamndayeralmtr. Kentsel dönüüm/yenileme/salklatrma veya kamulatrma çalmalar kapsamnda Karyaka bölgesinde kent dokusunun yeniden inaasnda kullanlacak yeterli yap stounun oluturulmasdr. 2009ylndahiçbirçalmayaplmamtr. zmir Büyükehir Belediyesi stratejik Plan nda yer alan "Karyaka Onur Mahallesi Toplu Konutlar Projesi" Karyaka Belediyesi nce yürütülerek, sonuçlanma aamasna getirilmitir. Bu nedenle, stratejik Plan nda kentsel dönüüm ve yeni yerlemelerubesimüdürlüüfaaliyetlerindençkarlacaktr. Buca194Ada23ParselinKentselYenilemeyeYönelikKullanm(BucaTopluKonutlarnnKentselYenilemeyeve DönüümeYönelikOlarakDeerlendirilmesi(Buca194Ada23Parsel)) Proje/Faaliyetin TanmveGereksinimSebebi Proje/Faaliyetelikin 2009YlndaYaplanÇalmalar: Proje/Faaliyetelikin GelecekYllarçinÖngörülenÇalmalar: Kentsel dönüüm/yenileme/salklatrma veya kamulatrma çalmalar kapsamnda Buca 194 ada 23 parsel bölgesinin kent dokusunun yeniden inaasnda kullanlacak yeterli yap stounun oluturulmasdr. 2009ylndahiçbirçalmayaplmamtr. zmir Büyükehir Belediyesi Stratejik Plan nda yer alan "Buca Toplu Konutlar Projesi" kapsamndaki konutlarn yapm bitmivebelediyemizin,konutgereksinilenprojelerindekullanlmak üzere Emlak ube Müdürlüü nce BB yap envanterine eklenmi bulunmaktadr.

6 AfeteMaruzBölgelerinTahliyeEdilmesi(zmirKonakKentselYenilemeProjesi) Proje/Faaliyetin TanmveGereksinimSebebi Proje/Faaliyetelikin 2009YlndaYaplanÇalmalar: Proje/Faaliyetelikin GelecekYllarçinÖngörülenÇalmalar: Proje, bölgenin afete maruz ve heyelan bölgesi olmas sebebiyle yaplamaya uygun olmamas nedeniyle balatlmtr. Konak Belediyesisnrlariçersindeyeralan,BakanlarKuruluKararileafete maruzbölgeilanedilen,mariye,ondokuzmays,veziraa,hasan Özdemir, Yeildere, Kosova, 1. Kadriye, Altay, Kadifekale Mahallesi ile Bayrakl heyelan bölgesinde yer alan gecekondu ve kaçak yaplarn yklarak boaltlmas, konak kentsel yenileme alannn oluturulmas, afete maruz bölgede yaayan hak sahiplerine UzundereTopluKonutalanndayaplankonutlarntahsisedilmesi. KadifekaleHeyelanBölgesiksmenboaltlmtr. Uzundere Toplu Konutlarnn Hak Sahiplerine Teslim Edilmesi; Hak Sahiplerinin Uzundere Toplu Konutlarna Tanmas; Kadifekale Heyelan Bölgesinin Boaltlmas; Boaltlan Kadifekale Heyelan Bölgesi çin Afete Maruz Bölge Olmas Dikkate Alnarak StratejikPlandaYerAlacakOlan"EgeUygarlklarTarihiParkProjesi" ÇalmalarnnYaplmas.( StratejikPlan ndaafetemaruz bölgelerin tahliye edilmesi faaliyeti olarak yer almas uygun görülmütür.) ÇiliGüzeltepeTopluKonutlar Proje/Faaliyetin TanmveGereksinimSebebi Proje/Faaliyetelikin 2009YlndaYaplanÇalmalar: Proje/Faaliyetelikin GelecekYllarçinÖngörülenÇalmalar: Kentseldönüüm/yenileme/salklatrmaveyakamulatrma çalmalarkapsamndaçilibölgesindekentdokusununyeniden inaasndakullanlacakyeterliyapstoununoluturulmasdr. 2009ylndahiçbirçalmayaplmamtr StratejikPlan ndakentseldönüümveyeniyerlemeler ubemüdürlüüprojelerindençkarlacaktr.

7 lçe/lkkademebelediyelerivelgilikurumlarlekentselyenilemeyeyönelikortakprojeleryürütmek Proje/Faaliyetin TanmveGereksinimSebebi Proje/Faaliyetelikin 2009YlndaYaplanÇalmalar: Proje/Faaliyetelikin GelecekYllarçinÖngörülenÇalmalar: Proje, bölgenin afete maruz ve heyelan bölgesi olmas sebebiyle yaplamaya uygun olmamas nedeniyle balatlmtr. Konak Belediyesisnrlariçersindeyeralan,BakanlarKurulukararileafete maruzbölgeilanedilen,mariye,ondokuzmays,veziraa,hasan Özdemir, Yeildere, Kosova, 1. Kadriye, Altay, Kadifekale Mahallesi ile Bayrakl heyelan bölgesinde yer alan gecekondu ve kaçak yaplarn yklarak boaltlmas, konak kentsel yenileme alannn oluturulmas, afete maruz bölgede yaayan hak sahiplerine UzundereTopluKonutalanndayaplankonutlarntahsisedilmesi. Buprojekapsamndaçalmayaplmamtr. CennetçemeKentselDönüümProjesi(LimontepeTopluKonutlar) Proje/Faaliyetin TanmveGereksinimSebebi Proje/Faaliyetelikin 2009YlndaYaplanÇalmalar Proje/Faaliyetelikin GelecekYllarçinÖngörülenÇalmalar Stratejik Plannda "Afete Maruz Bölgelerin Tahliye Edilmesi"projesiilebirletirilerekyeralmasuygungörülmütür. Salkszyaplamavesosyoekonomikdurumungelitirilmesiihtiyac sebebiyle balatlan projenin amac, Karabalar Belediyesi snrlar içinde yer alan gecekondu ve kaçak yaplarn bulunduu salksz yaplam Cennetçeme Mahallesinde fiziksel çevrenin yenilenmesi ve sosyoekonomik durumun gelitirilerek bölgenin kente kazandrlmasdr. Cennetçeme Mahallesi sakinlerinin sosyal ihtiyaçlarna yönelik olarakçokyönlühizmetverenbirmerkezoluturulmu;dezavantajl gruplar arasnda yer alan kadnlar ve gençlere nitelik kazandrlarak onlarn istihdam edilebilirliklerinin artrlmas amacylasanayi tipi diki kursu ile hasta ve yal bakm kurslarnda toplam 52 kursiyere eitim verilmi; eitime destek kapsamnda 3 dalda düzenlenen 6. sbshazrlkprogramna34örencininvekadnnnsanhaklareitim Program na ise 24 kadn katlm salanm; Cennetçeme Kentli Merkezi niveetkinliklerinianlatmak,kent,kentleme,kentlilikbilinci kavramlar üzerinde söylemek üzere gönüllü sosyologlarla birlikte 300 evin ziyaret edilmesi ve sosyoekonomik durumun belirlenmesi amacyla anket yaplm; hukuksal danmanlk ve psikolojik destek çalmalarnn gönüllü avukat ve psikolog tarafndan yürütülmü; salk,aile,kadnvekentkonularndaseminerlerverilmitir. Kentsel dönüüm uygulamalar öncesinde bölgede yaayan halk bilgilendirilmesi, eitimler verilmesi ve halkn görülerinin karar süreçlerinde dikkate alnmas; bölge halknn sosyal, ekonomik ve kültürel profil ve gereksinimlerinin belirlenmesine yönelik alan çalmalar yaplarak veritabannn güncellenmesi; tanmaz deerlemeçalmalarnnyaplmas,planlanmaktadr. Cennetçeme EitimÇalmalar ÖneriYerleimAlan

8 EMLAKUBEMÜDÜRLÜÜ Yetki,GörevveSorumluluklar YasalDayanak Mülkiyeti Belediyemiz e ait tanmazlarn deerlendirilmesi, korunmas, 5393s.K.m.15/1h,2942s.K.m. tasarrufunuvedenetiminisalamak,imartescilleriniyapmak,bukonularda 3/1,3194 s.k.m.11,16,5018s. ilgilibirimlerlekoordinasyonusalamak. K.m.44 mar planlarnda yol ve yeil alan gibi kamu hizmetleri için ayrlan hazine arazilerinin mar Yasas uyarnca belediyeye bedelsiz terkin ilemlerini yapmak. Kamu idarelerinden Belediyemiz2e kiralanan veya tahsis edilen tanmaz mallarn kira bedellerinin, elektrik, su, telefon giderlerinin ödenmesi ilemleriniyapmak. Belediyetarafndanyürütülenkamuhizmetleriiçinimarplanlarndaayrlan hazinearazilerininbelediyeadnatahsisilemleriniyapmak. Belediye tarafndan doldurma suretiyle kazanlan alanlarn, Maliye Bakanlndantasarrufhakknnalnmasilemleriniyapmak Belediyemizlojmanlarnnbelediyemiz,EshotGen.Müd.veZSUGen.Müd. personelinetahsisini,ilçebelediyelerininkullanmndabulunanlojmanlarn sözlemeilemleriniyapmak. Belediyemize ait sosyal konutlarn dar gelirli vatandalara tahsisini salamak. Belediyemülklerininkirayaverilmesi,deerlendirilmesi,kiralamailemleri ileilgilitahsilatilemlerini,takipilemleriniyapmak. 3194s.K.m.11,16, s. K. m. 24/1r, 5393 s. K. m.60/1p 178saylk.h.k.m s.K.m S. K. M. 2/1a, Kamu KonutlarYönetmeliim s. K. M.14/1a, 5216 s. K. M.24/1j.B.B. Sosyal Konutlar TahsisYönetmelii 2886s.K.M.2 StratejikAmaç:zmirKentselBölgesinde,KentselGelimeninUlatYounlukveSorunlarnÇözülmesi,Sosyo Ekonomik ve Mekansal Hedeflerin Yeniden Tanmlanmas,Yatrm ve Gelime Eilimlerinin ve Taleplerin Planl Olarak Yönlendirilmesi, Altyap Gelimesi ve Hizmet Sunumunda Rasyonellik le Planl ve Sürdürülebilir GelimeninSalanmasdr. StratejikHedef:BelediyeTanmazlarnnDeerlendirilmesi. BelediyeGayrimenkullerininSaysal(C)OrtamaAktarlmas Proje/Faaliyetin TanmveGereksinimSebebi Proje/Faaliyetelikin 2009YlndaYaplanÇalmalar Proje/Faaliyetelikin GelecekYllarçinÖngörülenÇalmalar Belediyegayrimenkullerininsaysalortama(cad)aktarlmas CorafiBilgiSistemleriubeMüdürlüütarafndanyaplanzmir3 Boyutlu Kent Rehberi kapsamnda belediye gayrimenkullerinin saysal ortama aktarlmas çalmalar yaplacandan 2009 ylnda yenibirsaysalprogramçalmasyaplmamtr. zmir3boyutlukentrehberiiçerisindeyenibirkatmanyaratlarak projekonusuileaynamacayönelikçözümyolunagidilecektir.2010 ylsonrasndaayrprojeolarakyeralmaypsüreklifaaliyetlerimiz içerisindeyeralacaktr. BelediyeMülklerininKirayaVerilmesi,Deerlendirilmesi,KiralamalemlerilelgiliTahakkuklemlerinin, TakiplemlerininYaplmas Proje/Faaliyetin TanmveGereksinimSebebi Proje/Faaliyetelikin 2009YlndaYaplanÇalmalar Proje/Faaliyetelikin GelecekYllarçinÖngörülenÇalmalar Belediye mülklerinin kiraya verilmesi, deerlendirilmesi, kiralama ilemleriileilgilitahakkukvetahsilatilemlerinin,takipilemlerinin yaplmas,kiractaleplerinindeerlendirilmesi 118 adet muhtelif türden kiralk yer ihaleye çkarlmak suretiyle, 26's devir, 50'si ihale sonucu olmak üzere 76 kiralkla ilgili sözlemeilemleriyaplmtr.bodurumdakikiralklar,yliçinde2 kez talep durumu da deerlendirilerek ihaleye çkarlmtr. Tanmazlarlailgiligereklitespitçalmalaryaplmtr döneminde ,00TL kira tahakkukunun %93'ü( ,62TL) tahsil edilmitir. Tahsil edilemeyen kira alacaklarnahukukmüavirliikanalylaicratakibiaçlmtr. Bo durumdaki kiralklarn ihaleye çkarlmas, tahakkuk eden alacaklarnzamanndatahsilininsalanmas,vatandankiralamaya ilikin taleplerinin karlanmas, deerlendirilmesi çalmalar yürütülecektir.

9 BelediyemizeAitTanmazlarnhaleYoluylaVeyaKatKarlYoluylaDeerlendirilmesi Proje/Faaliyetin TanmveGereksinimSebebi Proje/Faaliyetelikin 2009YlndaYaplanÇalmalar Proje/Faaliyetelikin GelecekYllarçinÖngörülenÇalmalar Kamu mallarnn kontrol ve denetiminin salanmas, belediyenin yapacahizmetlerekaynakoluturmasvevatandalarnmülkiyet sorunlarnn çözülmesi amacyla, belediyeye ait tanmazlarn denetimi ve deerlendirilmesi, belediyemize ait bulunan ve üzerinde imar aff müracaat olan tanmazlarn sat, belediyemizeaithisselitanmazlarndierhissedarlarasat 2009ylnda7adethissesatyaplmolup, ,59TLsat bedelitahsiledilmitir. Hissesatlarnatalepdorultusundadevamedilecektir stratejik plannda belirtilen faaliyet yl dilimine ait ksm tamamlanmtr.emlakgenelyönetimhizmetlerifaaliyeti altnda sürekliolarakdevamedecektir BelediyeTanmazlarnnKamuKurulularnaTahsislemi Proje/Faaliyetin TanmveGereksinimSebebi Proje/Faaliyetelikin 2009YlndaYaplanÇalmalar Proje/Faaliyetelikin GelecekYllarçinÖngörülenÇalmalar Kamu kurulularnn faaliyet konusuna giren, deerlendirilecek belediyetanmazlarnntahsisamacndakullanlmakartylakamu kurulularnatahsisilemlerininyaplmas Belediyemizce Güzelbahçe'de ina edilen açk hava tiyatrosu, belediyemizce düzenlenecek sosyal ve kültürel etkinliklerde ücretsiz kullanlmas kaydyla bedelsiz olarak Güzelbahçe Belediyesine,KemalpaaYukarkzlcaMah.3pafta3176parselde kaytltanmazüzerindebelediyemizceinaedilensosyaltesislerin tasarruf hakk Kemalpaa Belediyesine, Gaziemir Sakarya Mah ada 1 parseldeki belediyemize ait 265/5614 payn belediye hizmet binas yaplmak üzere bedelsiz olarak Gaziemir Belediyesine; Buca Tnaztepe Mah. 220 ada 1 parselin açk pazar alanolarakkullanlmaküzerebucabelediyesine;bornovaçamdibi Mah ada 2 parselde kaytl tanmazdaki belediyemize ait 166/2400 payn Çamdibi ube Müd. Hizmet binas olarak kullanlmak üzere Bornova Belediyesine; Buca Kocatepe Mah ada 1 parselde kaytl tanmazdaki belediyemize ait 5011/7273 payn yetitirme yurdu olarak kullanlmak üzere zmir ValiliilSosyalHizm.Müd'netahsisiBelediyeMeclisimizceuygun görülmütür Tahsis talepleri deerlendirilerek faaliyet gösterilecektir Stratejik Plan nda belirtilen faaliyet yl dilimine ait ksm tamamlanmtr.emlakgenelyönetimhizmetlerifaaliyeti altnda sürekliolarakdevamedecektir Belediye'ninMülküOlanTanmazlarnEnvanterininDüzenlenmesi Proje/Faaliyetin TanmveGereksinimSebebi Proje/Faaliyetelikin 2009YlndaYaplanÇalmalar Proje/Faaliyetelikin GelecekYllarçinÖngörülenÇalmalar 5018 sayl kanun kapsamnda yllk icmal cetvellerinin hazrlanmas,envanterkaytlarnndüzenlitutulmas Belediye mülkü olan tanmazlarn bilgisayar kaytlar, gerekli kontrollervegüncellemeleryaplmtr. Yeni gayrimenkullerin kaytlar sisteme girilmeye devam edilecektir. Emlak Genel Yönetim Hizmetleri Faaliyeti altnda sürekliolarakdevamedecektir. Kamudarelerinden,BelediyemizeKiralananVeyaTahsisEdilenTanmazMallarn,(KiraBedellerinin,Elektrik, Su,TelefonVb.)GiderlerininÖdenmesilemleri Proje/FaaliyetinTanmveGereksinim Sebebi Proje/Faaliyetelikin2009Ylnda YaplanÇalmalar: Proje/FaaliyetelikinGelecekYllarçin ÖngörülenÇalmalar: Kamu idarelerinden belediyemize kiralanan veya tahsis edilen yerlerinkira,elektrik,su,telefonvb.giderlerininödenmesi 2009 yl içerisinde belediyemizce kiralanan veya belediyemize tahsisli olan yerlerle ilgili gerekli ödemeler, tahakkuk evrak hazrlanarak Mali Hizmetler Dairesi Bakanl na bildirilmek suretiyleyaplmtr stratejikplanndabelirtilenfaaliyetyldilimineaitksm tamamlanmtr.emlakgenelyönetimhizmetlerifaaliyetialtnda, tahakkukedengiderlerinödemesinedevamedilecektir.

10 Belediyemiz Lojmanlarnn Belediyemiz, ESHOT Genel Müdürlüü Personeline Tahsisi, IZSU Genel MüdürlüülelçeBelediyelerininKullanmdaBulunanLojmanlarnSözlemelemlerininYaplmasve634 SaylKatMülkiyetiKanunuGereilemler Proje/Faaliyetin TanmveGereksinimSebebi Proje/Faaliyetelikin 2009YlndaYaplanÇalmalar Proje/Faaliyetelikin GelecekYllarçinÖngörülenÇalmalar 2946 sayl Kamu Konutlar Yönetmelii kapsamnda, belediyemizde çalan 657 Sayl Devlet Memurlar Kanunu'na tabimemurpersonelinbelediyemizlojmanlarndan5ylsüreile yararlandrlmas Ocak ay içinde lojman için talep formlar alnarak, yönetmelik kapsamndasralamalaryaplm,boalanlojmanlarivediolarak sras gelen personele tahsis edilmitir. Bu kapsamda 56 adet lojmanntahsisiilemiyaplmtr. Her yl Ocak aynda personelden formlarn alnmas, gerekli incelemelerin yaplarak yönetmelik hükümlerince sralamann yaplmas, sras gelen personele boalan lojmanlarn tahsis edilmesi, konutlarda oturanlarn kurallara uymalarnn salanmas, kira tahsilatnn takibi, konutlarn gerekli bakm ve onarmnnyaplmasileilgiliilemleredevamedilecektir stratejik plannda belirtilen faaliyet yl dilimine ait ksm tamamlanmtr. Emlak Genel Yönetim Hizmetleri faaliyeti altndasürekliolarakdevamedecektir BelediyemizeAitSosyalKonutlarnDarGelirliVatandalaraTahsisininSalanmas Proje/Faaliyetin TanmveGereksinimSebebi Proje/Faaliyetelikin 2009YlndaYaplanÇalmalar Proje/Faaliyetelikin GelecekYllarçinÖngörülenÇalmalar BBSosyalKonutTahsisveKiralamaYönetmeliihükümlerince, puanlamausulüyle,yoksul,isiz,evsizvatandalarabelediyemiz sosyalkonutlarnn3ylsüreylekirayaverilmesi Ocak aynda konutlar için müracaatlar alnarak, yönetmelik kapsamnda sralamalar yaplmtr. Boalan sosyal konutlarn, ivedi olarak bavuranlara tahsisi salanmtr. Bu kapsamda 4 adetsosyalkonutuntahsisiyaplmtr. Herylocakayiçindemüracaatlaralnarakgerekliincelemeler yaplp, ihtiyaç sahibi vatandalarn ilgili yönetmelik hükümleri kapsamnda sosyal konutlardan yararlandrlmasna devam edilecektir. Konut kiraclarnn kurallara uymas ve kira ödemelerinin yaplmas salanacaktr. Bakm ve onarm gerektirenlerin bakm ve onarmlar, Fen leri Dairesi Bakanlmz ca zamannda yaplarak hasarlarn büyümesinin önüne geçilecektir Stratejik Plan nda belirtilen faaliyet yl dilimine ait ksm tamamlanmtr. Emlak Genel Yönetim Hizmetleri faaliyeti altnda sürekli olarak devam edecektir

11 StratejikAmaç:zmirKentselBölgesinde,KentselGelimeninUlatYounlukveSorunlarnÇözülmesi,Sosyo EkonomikveMekansalHedeflerinYenidenTanmlanmas,YatrmveGelimeEilimlerininveTaleplerinPlanl OlarakYönlendirilmesi,AltyapGelimesiveHizmetSunumundaRasyonelliklePlanlveSürdürülebilir GelimeninSalanmasdr. StratejikHedef:TümKentinPlanlveSalklGelimesiniSalamakçinKentinSalkszYaplamÇarpk KentlemiBölgelerininYenilenmesi. BelediyeTarafndanYürütülenKamuHizmetleriçinmarPlanlarndaAyrlanHazineArazilerininBelediye AdnaTahsislemlerininYaplmas Proje/Faaliyetin TanmveGereksinimSebebi Proje/Faaliyetelikin 2009YlndaYaplanÇalmalar: Proje/Faaliyetelikin GelecekYllarçinÖngörülenÇalmalar Mülkiyeti hazineye ait olan ve imar plannda kamu hizmetine ayrlantanmazlarnbelediyemizetahsisininsalanmas Urla,BademlerKöyü parsellerde ,20m 2 alanaaçlandrmaamacyla;çili parsellerdepo balant hatt banliyö sistemleri olarak; Bornova Altnda 7635 ada1parselkültürmerkeziolarak;menderesgümüldür26pafta 1556 parsel ZSU hizmet tesisleri olarak; Buca nönü Mahallesi 658 ada 5 parsel su kuyular koruma alan olarak; Özdere 8004 parsel artma tesisi olarak; Urla 1052 parsel su kuyular ve artezyen binas olarak maliye hazinesinden belediyemize tahsis edilmitir Stratejik Plan nda belirtilen faaliyet yl dilimine ait ksmtamamlanmtr.emlakgenelyönetimhizmetlerifaaliyeti altndasürekliolaraktalebegörefaaliyetgösterilecektir.

ETÜ VE PROJELER DAÝRESÝ BAÞKANLIÐI YAPIM HALELER UBE MÜDÜRLÜ ÜI. Etüt ve Projeler Dairesi Ba kanl

ETÜ VE PROJELER DAÝRESÝ BAÞKANLIÐI YAPIM HALELER UBE MÜDÜRLÜ ÜI. Etüt ve Projeler Dairesi Ba kanl EtütveProjelerDairesiBakanl ETÜ VE PROJELER DAÝRESÝ BAÞKANLIÐI YAPIMHALELERUBEMÜDÜRLÜÜI Yetki,GörevveSorumluluk Bakanlk Makam nn onaylar dorultusunda müdürlüümüz tarafndan ihale edilmesi istenilen projeli

Detaylı

BASIN YAYIN VE HALKLA L K LER UBE MÜDÜRLÜ Ü

BASIN YAYIN VE HALKLA L K LER UBE MÜDÜRLÜ Ü BASINYAYINVEHALKLALKLERUBEMÜDÜRLÜÜ ÝLÝÞKÝLER ÞUBE MÜDÜRLÜÐÜ Yetki,GörevveSorumluluklar YasalDayanak Büyükehirbelediyesininçalmalarnnbasn,yaynaraçlaryardmyla kamuoyunaetkilibirekildeduyuruluptantlmasnsalamakvehalkla

Detaylı

BANLÝYÖ VE RAYLI SÝSTEM YATIRIMLARINDAN SORUMLU DAÝRE BAÞKANLIÐI

BANLÝYÖ VE RAYLI SÝSTEM YATIRIMLARINDAN SORUMLU DAÝRE BAÞKANLIÐI BanliyöveRaylSistemYatrmlarndanSorumluDaireBakanl BANLÝYÖ VE RAYLI SÝSTEM YATIRIMLARINDAN SORUMLU DAÝRE BAÞKANLIÐI zmirulam AnaPlançerçevesinde,alternatifulamtürleriarasndaentegrasyonusalayanrayltoplutama

Detaylı

Askere gidecek memurun ücretsiz izne ayr l i lemi. Bakmakla yükümlü oldu u sa l k karnesi verilmesi

Askere gidecek memurun ücretsiz izne ayr l i lemi. Bakmakla yükümlü oldu u sa l k karnesi verilmesi nsankaynaklarveeitimdairesibakanl ÝNSAN KAYNAKLARI VE EÐÝTÝM DAÝRE BAÞKANLIÐI MEMURPERSONELUBEMÜDÜRLÜÜ Yetki,GörevveSorumluluklar Bakakurumdaçalanmemurunkurumumuzaatanmas. Memurunbakabirbirimekurumiçiatanmailemi

Detaylı

zmir Büyük ehir Belediyesi Ba kanl k Makam na ve belediyemizi ziyarete gelen yabanc ülke temsilcilerine gerekti inde tercümanl k hizmeti vermek.

zmir Büyük ehir Belediyesi Ba kanl k Makam na ve belediyemizi ziyarete gelen yabanc ülke temsilcilerine gerekti inde tercümanl k hizmeti vermek. ABVEDILKLERUBEMÜDÜRLÜÜ DIÞ ÝLÝÞKÝLER ÞUBE MÜDÜRLÜÐÜ Yetki,GörevveSorumluluklar zmirbüyükehirbelediyesi'ninuluslararaslikilerinidüzenlemek. zmirbüyükehirbelediyesibünyesindeyeralanbirimlereavrupabirliiveçeitli

Detaylı

FEN ÝÞLERÝ DAÝRESÝ BAÞKANLIÐI YOL YAPIM UBE MÜDÜRLÜ ÜI. Fen leri Dairesi Ba kanl

FEN ÝÞLERÝ DAÝRESÝ BAÞKANLIÐI YOL YAPIM UBE MÜDÜRLÜ ÜI. Fen leri Dairesi Ba kanl FenleriDairesiBakanl FEN ÝÞLERÝ DAÝRESÝ BAÞKANLIÐI YOLYAPIMUBEMÜDÜRLÜÜI Yetki,GörevveSorumluluklar Fen leri Dairesi Bakanl tarafndan yürütülecek yol çalmalarna ait yllkprogramlarnbelirlenmesivestratejikplançalmalarnaesasolacak

Detaylı

5. Öneri ve Tedbirler

5. Öneri ve Tedbirler Öneri ve Tedbirler 5.ÖneriveTedbirler Kurumsal düzeyde hizmet kalitesinin artrlmas için Bütünleik Yönetim Sistemleri kapsamnda kalite güvence belgelerinin alnmas ve personel verimliliinin gelitirilmesine

Detaylı

TARIM PARK VE BAHÇELERDEN SORUMLU DAÝRE BAÞKANLIÐI

TARIM PARK VE BAHÇELERDEN SORUMLU DAÝRE BAÞKANLIÐI Tarm,ParkveBahçelerdenSorumluDaireBakanl TARIM PARK VE BAHÇELERDEN SORUMLU DAÝRE BAÞKANLIÐI YELALANBAKIMUBEMÜDÜRLÜÜ Yetki,GörevveSorumluluklar Yeilalanlarnbakmveonarmnnyaplmasnsalamak,bakmalanlarylailgili

Detaylı

EMLAK KAMULAŞTIRMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

EMLAK KAMULAŞTIRMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EMLAK KAMULAŞTIRMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait, imar planında Kamu hizmetlerine ayrılmış taşınmazların 3030 sayılı yasa çerçevesinde Belediyemiz adına tahsis işlemlerine devam edilmiştir.

Detaylı

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAÝRESÝ BAÞKANLIÐI ÇEVRE KORUMA VE KONTROL UBE MÜDÜRLÜ Ü. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Ba kanl

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAÝRESÝ BAÞKANLIÐI ÇEVRE KORUMA VE KONTROL UBE MÜDÜRLÜ Ü. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Ba kanl ÇevreKorumaveKontrolDairesiBakanl ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAÝRESÝ BAÞKANLIÐI ÇEVREKORUMAVEKONTROLUBEMÜDÜRLÜÜ Yetki,GörevveSorumluluklar Gürültü yönünden ölçüm, denetim, izleme, izin ve yaptrm. Gürültüharitas

Detaylı

DAÝRE BAÞKANLIÐI DAR LER UBE MÜDÜRLÜ Ü

DAÝRE BAÞKANLIÐI DAR LER UBE MÜDÜRLÜ Ü letmevetiraklerdensorumludairebakanl DAÝRE BAÞKANLIÐI DARLERUBEMÜDÜRLÜÜ Yetki,GörevveSorumluluklar Malalm Tüm belediye birimlerinde kullanlmakta olan telsizlerin bakmonarmlarn,kodlamalarnyapmak. Elektriködemeleri

Detaylı

B-Yetki, Görev ve Sorumluluklar

B-Yetki, Görev ve Sorumluluklar B-Yetki, Görev ve Sorumluluklar 5216 sayýlý Büyükþehir Belediyesi kanununun 2004 yýlýnda devreye girmesi ile Ýzmir Büyükþehir Belediyesine 19 ilçe ve 38 ilk kademe belediyesi dahil olmuþtur. Görev alanlarýnýn

Detaylı

YAZI ÝÞLERÝ VE KARARLAR DAÝRESÝ BAÞKANLIÐI YAZI LER UBE MÜDÜRLÜ Ü

YAZI ÝÞLERÝ VE KARARLAR DAÝRESÝ BAÞKANLIÐI YAZI LER UBE MÜDÜRLÜ Ü YazleriveKararlarDairesiBakanl YAZI ÝÞLERÝ VE KARARLAR DAÝRESÝ BAÞKANLIÐI YAZILERUBEMÜDÜRLÜÜ Yetki,GörevveSorumluluklar Valilik yazmalarn hazrlamak, onay, teslim ilemlerini gerçekletirmek. çileribakanlgenelveözelteftiraporlarnteslimalmak,

Detaylı

'DARE PERFORMANS HEDEF' TABLOSU

'DARE PERFORMANS HEDEF' TABLOSU !nsanl"n Geliimine Yönelik Katma De"eri Yüksek Ürün ve Hizmet Yaratmak 2011 ylna kadar üretilen aratrmalara, projeleri ve alnan patent saylarn % 20 arttrmak üzere laboratuvarlar kurmak ve akreditasyonlarn

Detaylı

ANKARA SANAY ODASI 2. ve 3. ORGAN ZE SANAY BÖLGES 2011 YILI ÇALI MA PROGRAMI

ANKARA SANAY ODASI 2. ve 3. ORGAN ZE SANAY BÖLGES 2011 YILI ÇALI MA PROGRAMI ANKARA SANAY ODASI 2. ve 3. ORGANZE SANAY BÖLGES 2011 YILI ÇALIMA PROGRAMI 1 Giri 15 Nisan 2000 tarih ve 24021 say Resmi Gazetede yaynlanarak yürürlüe giren 4562 say Organize Sanayi Bölgeleri Yasas takiben,

Detaylı

BÝLGÝ TEKNOLOJÝLERÝ DAÝRESÝ BAÞKANLIÐI B LG LEM VE VER YÖNET M UBE MÜDÜRLÜ Ü

BÝLGÝ TEKNOLOJÝLERÝ DAÝRESÝ BAÞKANLIÐI B LG LEM VE VER YÖNET M UBE MÜDÜRLÜ Ü BilgiTeknolojileriDairesiBakanl BÝLGÝ TEKNOLOJÝLERÝ DAÝRESÝ BAÞKANLIÐI BLGLEMVEVERYÖNETMUBEMÜDÜRLÜÜ Yetki,GörevveSorumluluklar zmir Büyükehir Belediyesi merkez ve d müdürlükleri ile bal kurulularnilgilibirimleriyleibirliiyaparakbilgiilemsisteminikurmak,

Detaylı

MESKEN VE GECEKONDU MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜK FAALİYETLERİ Görevler: İnsan Kaynakları

MESKEN VE GECEKONDU MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜK FAALİYETLERİ Görevler: İnsan Kaynakları MESKEN VE GECEKONDU MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜK FAALİYETLERİ Görevler: 1- Mevcut gecekonduların ıslahı, tasfiyesi, yeni gecekondu yapımının önlenmesi ve bu amaçlarla gerekli tedbirlerin alınarak uygulanması 2-Önleme

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL ÝÞLER DAÝRESÝ BAÞKANLIÐI KÜLTÜR UBE MÜDÜRLÜ Ü. Kültür ve Sosyal Hizmetler Dairesi Ba kanl

KÜLTÜR VE SOSYAL ÝÞLER DAÝRESÝ BAÞKANLIÐI KÜLTÜR UBE MÜDÜRLÜ Ü. Kültür ve Sosyal Hizmetler Dairesi Ba kanl KültürveSosyalHizmetlerDairesiBakanl KÜLTÜR VE SOSYAL ÝÞLER DAÝRESÝ BAÞKANLIÐI KÜLTÜRUBEMÜDÜRLÜÜ Yetki,GörevveSorumluluklar Salk merkezleri, hastaneler, gezici salk üniteleri ile yetikinler, yallar,engelliler,kadnlar,gençlerveçocuklarayönelikhertürlüsosyal

Detaylı

1.GENEL BÝLGÝLER 1.1 Misyon ve Vizyon. 2006-2017 Stratejik Planýmýzda belirlenen; Misyonumuz. Ýzmir Kent Vizyonu. Vizyonumuz.

1.GENEL BÝLGÝLER 1.1 Misyon ve Vizyon. 2006-2017 Stratejik Planýmýzda belirlenen; Misyonumuz. Ýzmir Kent Vizyonu. Vizyonumuz. Genel Bilgiler 1.GENEL BÝLGÝLER 1.1 Misyon ve Vizyon 2006-2017 Stratejik Planýmýzda belirlenen; Misyonumuz Ýzmir Kent Vizyonu Vizyonumuz Ýlkelerimiz 1.2Yetki,GörevveSorumluluklar 5216saylBüyükehirBelediyesiKanunu

Detaylı

İMAR İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

İMAR İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI İMAR İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin 19 Haziran 1984 gün ve 50012 sayılı kararı ile kurulan İmar Şube Müdürlüğünün görevleri; 3194 sayılı İmar Kanununa göre Belediyemiz yetki

Detaylı

2012 2013 E T M ve Ö RET M YILI ÖRGÜN ve YAYGIN E T M KURUMLARI ÇALI MA TAKV M

2012 2013 E T M ve Ö RET M YILI ÖRGÜN ve YAYGIN E T M KURUMLARI ÇALI MA TAKV M 2012 2013 ETM ve ÖRETM YILI ÖRGÜN ve YAYGIN ETM KURUMLARI ÇALIMA TAKVM SIRA NO ÇALIMA KONULARI TARH 1. Okul Öncesi Ve lköretim Okullar 1. Snf Örencilerinin Eitim- Öretime Hazrlanmalar ( Bamsz Anaokullar

Detaylı

8.MÜKEMMELL ARAYI SEMPOZYUMU 17 Nisan 2007 / zmir

8.MÜKEMMELL ARAYI SEMPOZYUMU 17 Nisan 2007 / zmir 8.MÜKEMMELL ARAYI SEMPOZYUMU 17 Nisan 2007 / zmir Betül Faika SÖNMEZ Sa*l+k Bakanl+*+ Temel Sa*l+k Hiz.Gen. Md. Kalite E*itim ve Koor. Birimi Daire Ba3kan+ SA LIK HZMETNDE ARTAN TALEP Kaliteli, düük maliyette

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISI 14/01/2016 TARİHLİ MECLİS GÜNDEMİNE BAŞKANLIK MAKAMINCA EKLENEN MADDELER

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISI 14/01/2016 TARİHLİ MECLİS GÜNDEMİNE BAŞKANLIK MAKAMINCA EKLENEN MADDELER MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISI 14/01/2016 TARİHLİ MECLİS GÜNDEMİNE BAŞKANLIK MAKAMINCA EKLENEN MADDELER Gündem No : 56567348.301.03-1/1 Toplantı Tarihi:14/01/2016 Toplantı

Detaylı

PERFORMANS BLGLER GENEL SEKRETERLK PERFORMANS HEDEFLER TABLOSU

PERFORMANS BLGLER GENEL SEKRETERLK PERFORMANS HEDEFLER TABLOSU PERFORMANS BLGLER GENEL SEKRETERLK PERFORMANS HEDEFLER TABLOSU AMAÇ - 1 nsanln geliimine yönelik katma deeri yüksek ürün ve hizmet yaratmak HEDEF (1.6) 2009 ylna kadar deer yaratan bilimsel ara$trma ve

Detaylı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 46617130-105.02-E.46 08.02.2019 Konu : Büyükşehir Belediye Meclis Toplantı Daveti Sayın: Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

1- GENEL BİLGİLER. A. MİSYON ve VİZYON MİSYON

1- GENEL BİLGİLER. A. MİSYON ve VİZYON MİSYON 1- GENEL BİLGİLER A. MİSYON ve VİZYON MİSYON Belediyemize ait gayrimenkulleri ilçe sakinlerinin yararını gözeterek, imar planlarında kamuya ayrılmış alanların elde edilmesini hızlandırmak ve mevcut alanların

Detaylı

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görevleri. MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görevleri. MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görevleri MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir. 12.6.1. 5393 Sayılı Belediye Kanunu, 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu,

Detaylı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 46617130-105.06.01-E.76 09.03.2018 Konu : Büyükşehir Belediye Meclis Toplantı Daveti Sayın: Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

T.C. MALİYE BAKANLIĞI MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KESİN HESAP ŞUBESİ 2011 YILI MERKEZİ YÖNETİM KESİN HESABI

T.C. MALİYE BAKANLIĞI MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KESİN HESAP ŞUBESİ 2011 YILI MERKEZİ YÖNETİM KESİN HESABI T.C. MALİYE BAKANLIĞI MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KESİN HESAP ŞUBESİ 2011 YILI MERKEZİ YÖNETİM KESİN HESABI i ii 2011 YILI MERKEZİ YÖNETİM KESİN HESABI İÇİNDEKİLER SAYFA I. 2011 YILI MERKEZİ YÖNETİM KESİN

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 2 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 2 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 2 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Okulların İhtiyaçları. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 07/03/2011 tarihli oturumunda Komisyonlarımıza

Detaylı

www.malieksen.com GENEL SA LIK S GORTASI UYGULAMASINA L K N SORU VE CEVAPLAR

www.malieksen.com GENEL SA LIK S GORTASI UYGULAMASINA L K N SORU VE CEVAPLAR GENEL SALIK SGORTASI UYGULAMASINA LKN SORU VE CEVAPLAR 1-1 Ocak 2012 tarihinden itibaren genel salk sigortas uygulamasndaki deiiklikler nelerdir? Genel salk sigortasndan yararlanlmasnda temel artlardan

Detaylı

Ş İ İ İ İ İ İ İ Ş İ Ş İ Ş Ş İ İ İ İİİ İ Ş Ş Ş İ İ İ İ İ Ğ İ İ İ Ş Ö Ğ İ İ Ö Ş İ Ğ Ş

Ş İ İ İ İ İ İ İ Ş İ Ş İ Ş Ş İ İ İ İİİ İ Ş Ş Ş İ İ İ İ İ Ğ İ İ İ Ş Ö Ğ İ İ Ö Ş İ Ğ Ş Ş Ş Ğ Ğ Ğ İ Ş Ş Ö İ İ İ İ İ İİ Ğ Ğ Ğ İ İ Ö İ İ Ö Ş İ İ İ Ö Ş Ş Ğ Ş Ö Ş Ş Ş Ö Ş İ İ Ö İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İ İİ İ İ Ö İİ Ş İ İ İ İ İ İ İ Ş İ Ş İ Ş Ş İ İ İ İİİ İ Ş Ş Ş İ İ İ İ İ Ğ İ İ İ Ş Ö Ğ İ İ Ö Ş

Detaylı

dari ler Birimi, Emlak Birimi, Kamula t rma Birimi ve Kira Birimi olmak üzere dört birim ile çal malar n yürütmektedir.

dari ler Birimi, Emlak Birimi, Kamula t rma Birimi ve Kira Birimi olmak üzere dört birim ile çal malar n yürütmektedir. 10. EMLAK KAMULA TIRMA MÜDÜRLÜ Ü Görev Tan m : mar plan nda genel hizmet alan na ayr lan ve kamunun yarar için öncelikli olan gerçek ve tüzel ki ilerin mülkiyetindeki yerlerin 2942 / 4650 say l Kamula

Detaylı

T.C. OSMANİYE BELEDİYESİ Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. OSMANİYE BELEDİYESİ Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. OSMANİYE BELEDİYESİ Yazı İşleri Müdürlüğü Sayı : M.80.0.OSM.0.10.2009 / 28.01.2009 Konu : Gündem Maddeleri. OSMANİYE BELEDİYE MECLİSİ 2009 YILI ŞUBAT AYI TOPLANTISI Yoklama ve Açılış. 06.01.2009 tarihli

Detaylı

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU Komisyonlarımıza havale edilen 11.04.2016 tarih ve 45914605/768 sayılı Emlak ve Karşıyaka-Şemikler Mahallesi, 25L-Ib pafta, 26956 ada, 5 parseldeki 176,98 m2 alanın, 8029/176980 (8,03 m2) Belediye hissesinin;

Detaylı

MER A YLETRME ve EROZYON ÖNLEME ENTEGRE PROJES (YENMEHMETL- POLATLI)

MER A YLETRME ve EROZYON ÖNLEME ENTEGRE PROJES (YENMEHMETL- POLATLI) MER A YLETRME ve EROZYON ÖNLEME ENTEGRE PROJES (YENMEHMETL- POLATLI) I- SORUN Toprak ve su kaynaklarnn canllarn yaamalar yönünden tad önem bilinmektedir. Bu önemlerine karlk hem toprak hem de su kaynaklar

Detaylı

2008 Yýlý Maliye Bakanlýðý Performans Esaslý Bütçesi

2008 Yýlý Maliye Bakanlýðý Performans Esaslý Bütçesi 2008 Yýlý Maliye Bakanlýðý Performans Esaslý Bütçesi BakanSunuu yi hazrlanm bir bütçe kötü yönetilebilir fakat kötü hazrlanm bir bütçe asla iyi yönetilemez. 2003 ylndan itibaren hazrladmz güçlü bütçeler

Detaylı

EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönetmelik, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Görev, Yetki ve Sorumluluk Esaslarını

Detaylı

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M KONAK BELEDİYE MECLİSİ 02.05.2016 G Ü N D E M 1-Meclisin açılışı. 2-Mecliste verilecek önergeler. 3-Birimlerden gelen önergeler. 1-(68/16)-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 04.04.2016 tarihli

Detaylı

DUYURU KONAK BELEDĐYE MECLĐSĐ Pazartesi Saat:18.00 G Ü N D E M

DUYURU KONAK BELEDĐYE MECLĐSĐ Pazartesi Saat:18.00 G Ü N D E M DUYURU Belediye Meclisimiz 02.06.2008 Pazartesi günü Saat 18.00 de Đzmir Büyükşehir Belediyesinin Konak taki Belediye Sarayı Bünyesinde bulunan meclis toplantı salonunda aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

2010 YILI FALİYET RAPORU. EMLAK ve İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ

2010 YILI FALİYET RAPORU. EMLAK ve İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ 2010 YILI FALİYET RAPORU EMLAK ve İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ İçerik Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Harita Şefliği ve 2010 Faaliyetleri Numarataj Şefliği ve 2010 Faaliyetleri Emlak ve Kamulaştırma Şefliği ve 2010

Detaylı

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENCÜMEN KARARI Sayı:102 Konu : Para İadesi Başkan: Başkanlık Makamından havaleli Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığından gelen 21.03.2017 tarih ve 66401780-302.03-E.745 sayılı yazı ile ekleri tetkik edildi. Mali Hizmetler

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 24 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 24 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 24 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Hizmet Alım İhalesi. komisyonumuza havale edilen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nün

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 46 KARAR 46- İlçemiz, Sıra Mahallesi 2150 ada 7 parselde bulunan trafo yerinin değiştirilmesi Gediz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi İzmir İl Tesis Müdürlüğünün 04.01.2013 tarih 273 sayılı yazısı

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Haziran 2015 Pazartesi günü saat 18:00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M KONAK BELEDİYE MECLİSİ 04.05.2015 G Ü N D E M 1-Meclisin açılışı. 2-Mecliste verilecek önergeler. 3-Birimlerden gelen önergeler. 1-(58/15)-İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasına vekaleten Avukat

Detaylı

DÖRTYOL BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

DÖRTYOL BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK DÖRTYOL BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ VE KAPSAM MADDE 1- Bu yönetmeliğin

Detaylı

Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugün sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı

Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugün sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı Eczac?lar ve Eczaneler Hakk?nda Yönetmelikte De?i?iklik Yap?lmas?na Dair Yönetmelik bugün 29667 say?l? Resmi Gazete'de yay?mland? Say? : 29667 28 Mart 2016 PAZARTES? Resmî Gazete YÖNETMEL?K Türkiye?laç

Detaylı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 YILI EYLÜL AYINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETİ

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 YILI EYLÜL AYINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETİ T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 YILI EYLÜL AYINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETİ Sıra No Karar Tarihi Karar No 1 16.09.2014 130 2 16.09.2014 131 3 16.09.2014 132 4 16.09.2014 133 5 16.09.2014 134

Detaylı

Gaziantep-Nizip Ekip Ba kanl kurulumu devam etmekte olup, 03.10.2012 tarihi itibariyle misafir kabulüne ve malzeme da t m na ba lanm t r.

Gaziantep-Nizip Ekip Ba kanl kurulumu devam etmekte olup, 03.10.2012 tarihi itibariyle misafir kabulüne ve malzeme da t m na ba lanm t r. GENELDURUM Suriye de yaanan iç karklk neticesinde, 29 Nisan 2011 tarihinden itibaren, Hatay dan snr geçerek ülkemize giri yapan Suriye vatandalarnn acil ihtiyaçlarnn karlanmas amacyla Türk Kzlay tarafndan

Detaylı

KÜLTÜR VE TURZM BAKANLII 2010-2014 STRATEJK PLANI

KÜLTÜR VE TURZM BAKANLII 2010-2014 STRATEJK PLANI KÜLTÜR VE TURZM BAKANLII 2010-2014 STRATEJK PLANI OCAK 2010 BAKAN SUNU-U Kamu kaynaklarmzn etkin ve effaf kullanmn salamaya yönelik 5018 sayl Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu ve ikincil mevzuat gerei

Detaylı

YAYINA HAZIRLAYAN ERKAN KARAARSLAN

YAYINA HAZIRLAYAN ERKAN KARAARSLAN YAYINAHAZIRLAYAN ERKANKARAARSLAN 1 i İç Kontrol Mevzuatı ii TEMMUZ/2012 iii İç Kontrol Mevzuatı iv ÇNDEKLER 1. KAMUMALÎYÖNETMVEKONTROLKANUNU 1 2. ÇKONTROLVEÖNMALÎKONTROLELKNUSULVEESASLAR 13 3. STRATEJGELTRMEBRMLERNNÇALIMAUSULVEESASLARI

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 02 Eylül 2016 Cuma günü saat 18.00 da Belediye Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında Kültür

Detaylı

KONAK BELEDİYE MECLİSİ Çarşamba Saat:17.00 G Ü N D E M. 1-Meclisin açılışı 2-Mecliste verilecek önergeler 3-Birimlerden gelen önergeler

KONAK BELEDİYE MECLİSİ Çarşamba Saat:17.00 G Ü N D E M. 1-Meclisin açılışı 2-Mecliste verilecek önergeler 3-Birimlerden gelen önergeler KONAK BELEDİYE MECLİSİ 02.01.2013 G Ü N D E M 1-Meclisin açılışı 2-Mecliste verilecek önergeler 3-Birimlerden gelen önergeler 1-(245/12)-Bilgi İşlem Müdürlüğünün çalışma yönetmeliği hk. (Bilgi İşl.Md.)

Detaylı

3.1 : AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, UYGULAMA USUL VE ESASLARI, İLKELER VE TANIMLAR

3.1 : AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, UYGULAMA USUL VE ESASLARI, İLKELER VE TANIMLAR BÖLÜM 3 : EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ 3.1 : AMAÇ, KAPSAM, YASAL DAYANAK, UYGULAMA USUL VE ESASLARI, İLKELER VE TANIMLAR Amaç Madde 1:Bu yönergenin amacı ; Muratpaşa Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün

Detaylı

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ

T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ T.C İZMİR KARŞIYAKA BELEDİYESİ HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI I. BİRLEŞİM MECLİS GÜNDEMİ 28.05.2015 Belediye Meclisimiz 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince aşağıdaki gündem maddelerini

Detaylı

Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı 2014 Yılı Faaliyet Raporu 2015 YILI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Kamulaştırma Şube Müdürlüğü ve Emlak Yönetimi

Detaylı

SOSYAL GÜVENLK KURMUNUN YAPISI VE LEY. Sosyal Güvenlik Kurumu Bakanl Strateji Gelitirme Bakan Ahmet AÇIKGÖZ

SOSYAL GÜVENLK KURMUNUN YAPISI VE LEY. Sosyal Güvenlik Kurumu Bakanl Strateji Gelitirme Bakan Ahmet AÇIKGÖZ SOSYAL GÜVENLK KURMUNUN YAPISI VE LEY Sosyal Güvenlik Kurumu Bakanl Strateji Gelitirme Bakan Ahmet AÇIKGÖZ KURUMUN AMACI ve GÖREVLER' Sosyal sigortalar ile genel salk sigortas bakmndan kiileri güvence

Detaylı

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLÂK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLÂK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLÂK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin

Detaylı

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI MUHTELİF İLLERDE KAYITLI SATIŞ İHALESİ YAPILACAK OLAN GAYRİMENKULLER

SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI MUHTELİF İLLERDE KAYITLI SATIŞ İHALESİ YAPILACAK OLAN GAYRİMENKULLER SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI Mülkiyeti Kurumumuza ait aşağıda tapu bilgileri yazılı gayrimenkullerin, Sosyal Güvenlik Kurumu Taşınmazlar Yönetmeliğinin 21, 22 ve 23 üncü

Detaylı

BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8

BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8 BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8 PARSELLERE AİT 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU 1.PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama

Detaylı

ALANSAL UYGULAMALAR. 6306 sayılıafet RİSKİALTINDAKİALANLARIN DÖNÜŞTÜRÜLMESİ HAKKINDA KANUN ve UYGULAMA YÖNETMELİĞİ

ALANSAL UYGULAMALAR. 6306 sayılıafet RİSKİALTINDAKİALANLARIN DÖNÜŞTÜRÜLMESİ HAKKINDA KANUN ve UYGULAMA YÖNETMELİĞİ ALTYAPI ve KENTSEL DÖNÜŞÜM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ALANSAL UYGULAMALAR 6306 sayılıafet RİSKİALTINDAKİALANLARIN DÖNÜŞTÜRÜLMESİ HAKKINDA KANUN ve UYGULAMA YÖNETMELİĞİ İsmail TÜZGEN Şehir Plancısı 6306

Detaylı

1. MEVCUT DURUMA İLİŞKİN VERİLER PLAN KARARLARI / Ölçekli Çevre Düzeni Planı... 3

1. MEVCUT DURUMA İLİŞKİN VERİLER PLAN KARARLARI / Ölçekli Çevre Düzeni Planı... 3 SELMA KISA PLANLAMA İZMİR İLİ, BAYRAKLI İLÇESİ, MANAVKUYU MAHALLESİ 67 ADA 34 PARSELİN KUZEYİNDE TRAFO ALANI BELİRLENMESİ AMAÇLI UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU 2017 İÇİNDEKİLER 1.

Detaylı

..AYDIN, EFELER ILÇES, IŞIKII N[A,H 555 NOLU PARSEL LOJSTK TESS ALANI l/l000 LrjP PLAN AÇIKLA\,IA RAPORU AYDIN ir,_ rrnr,nn IŞIKLI MAHALLES 1555 PARSE

..AYDIN, EFELER ILÇES, IŞIKII N[A,H 555 NOLU PARSEL LOJSTK TESS ALANI l/l000 LrjP PLAN AÇIKLA\,IA RAPORU AYDIN ir,_ rrnr,nn IŞIKLI MAHALLES 1555 PARSE ü ü ç Ö ç öü ü ü ü ü ö ü ..AYDIN, EFELER ILÇES, IŞIKII N[A,H 555 NOLU PARSEL LOJSTK TESS ALANI l/l000 LrjP PLAN AÇIKLA\,IA RAPORU AYDIN ir,_ rrnr,nn IŞIKLI MAHALLES 1555 PARSEL l/lmo ÖÇnxr r.avn UYGULAMA

Detaylı

AFYONKARAHĐSAR BELEDĐYESĐ BAYINDIRLIK VE ĐMAR KOMĐSYONUNUN 09-05-2011 TARĐHLĐ VE 87-106 SAYILI RAPORLARI 01 09/05/2011-87 02 09/05/2011-88

AFYONKARAHĐSAR BELEDĐYESĐ BAYINDIRLIK VE ĐMAR KOMĐSYONUNUN 09-05-2011 TARĐHLĐ VE 87-106 SAYILI RAPORLARI 01 09/05/2011-87 02 09/05/2011-88 01 09/05/2011-87 02 09/05/2011-88 03 09/05/2011-89 04 09/05/2011-90 05 09/05/2011-91 06 09/05/2011-92 07 09/05/2011-93 08 09/05/2011-94 09 09/05/2011-95 Belediye Meclisinin 02.05.2011 Tarih ve 278 sayılı

Detaylı

DİYARBAKIR İLİ, KAYAPINAR İLÇESİ, ÜÇKUYULAR GECEKONDU ÖNLEME BÖLGESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU

DİYARBAKIR İLİ, KAYAPINAR İLÇESİ, ÜÇKUYULAR GECEKONDU ÖNLEME BÖLGESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI PLAN AÇIKLAMA RAPORU DİYARBAKIR İLİ, KAYAPINAR İLÇESİ, ÜÇKUYULAR GECEKONDU ÖNLEME BÖLGESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI ŞUBAT 2016 A) PLANLAMA ALANI KONUMU Planlama alanı; Diyarbakır İli, Kayapınar İlçesi, Üçkuyu Mahallesinde;

Detaylı

İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ, ÇINARLI MAHALLESİ, 1507 ADA 102 PARSEL İLE 8668 ADA 1 PARSELE İLİŞKİN UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ --------------------

İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ, ÇINARLI MAHALLESİ, 1507 ADA 102 PARSEL İLE 8668 ADA 1 PARSELE İLİŞKİN UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ -------------------- İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ, ÇINARLI MAHALLESİ, 1507 ADA 102 PARSEL İLE 8668 ADA 1 PARSELE İLİŞKİN UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ -------------------- PLAN AÇIKLAMA RAPORU Aslıhan BALDAN Doğuş BALDAN ŞEHİR

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2015-27000 Birleşim Tarihi : 03/12/2015 Birleşim Saati : 17:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2011 / 7 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Nakliye Bedelinin Ödenmesi. Komisyonumuza havale edilen Destek Hizmetleri Müdürlüğü nün 12/10/2011 tarih ve 965 sayılı

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Gayrimenkul Tahsisiı.

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Gayrimenkul Tahsisiı. Karar Tarihi : 03.02.2014 Karar No : 41850698.301.05-20 Konu : Gayrimenkul Tahsisiı. KARAR : Mülkiyeti Belediyemize ait tapunun Sille Mahallesi 25 K 2 pafta 14689 ada 3 parsel nolu 6490 m2'lik gayrimenkulün,

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 528 Ek bütçe yapılması ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun geldiği şekliyle

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 1- RAPOR/GÜNDEM NO 01: Emlak ve İstimlâk Daire Başkanlığının Dulkadiroğlu İlçesi Ferhuş Mah. 1410 ada 2 nolu parselde bulunan hissenin 17.04.2015 2015/211 satış kararı

Detaylı

GENEL DURUM. GERÇEKLE T R LEN FAAL YETLER ve PROJELER 1. SOSYAL YARDIMLAR

GENEL DURUM. GERÇEKLE T R LEN FAAL YETLER ve PROJELER 1. SOSYAL YARDIMLAR GENELDURUM Türk Kzlay Sosyal Hizmetler Müdürlüü; olaan ve olaanüstü durumlarda, yerel, ulusal ve uluslararas düzeyde insan onurunu korumak amac ile toplumdaki savunmasz ve incinebilir nüfus gruplarnn sorunlarn

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

İSLÂHİYE- GAZİANTEP BEYLER MAH., BEYLER MAH., ;

İSLÂHİYE- GAZİANTEP BEYLER MAH., BEYLER MAH., ; BEYLER MAH., BEYLER MAH., ; İSLÂHİYE- GAZİANTEP 117 ADA, 10-12 NOLU PARSELLER, 120 ADA, 116 120 121 ve 126 NOLU PARSELLERİN ADLİYE SARAYI ALANINA TAHSİSİ, BEYLER MAH., 119 ADA-52-56-61-63-64-90-96 NOLU

Detaylı

Bahattin GÜMÜŞ Belediye Başkanı MENTEŞE BELEDİYESİ 03.02.2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT GÜNDEM VE KARAR ÖZETLERİ

Bahattin GÜMÜŞ Belediye Başkanı MENTEŞE BELEDİYESİ 03.02.2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT GÜNDEM VE KARAR ÖZETLERİ T.C. MENTEŞE BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü Sayı : 61943286-301- 09/02/2015 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı DUYURU Menteşe Belediye Meclisinin 03 Şubat 2015 Salı günü saat 14.00 de Konakaltı

Detaylı

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas Karar Tarihi : 01.06.2015 Karar No : 41850698.301.05-140 Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

Mali Yönetim ve Denetim Dergisinin May s-haziran 2008 tarihli 50. say nda yay nlanm r.

Mali Yönetim ve Denetim Dergisinin May s-haziran 2008 tarihli 50. say nda yay nlanm r. HURDAYA AYRILAN VARLIKLARIN MUHASEBELELMELER VE YAPILAN YANLILIKLAR Ömer DA Devlet Muhasebe Uzman info@omerdag.net 1.G Kamu idarelerinin kaytlarnda bulunan tarlar ile maddi duran varlklar doalar gerei

Detaylı

İMAR DAİRE BAŞKANLIĞI

İMAR DAİRE BAŞKANLIĞI İMAR DAİRE BAŞKANLIĞI İMAR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMI İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin 19 Haziran 1984 gün ve 50012 sayılı kararı ile kurulan İmar Şube Müdürlüğünün 5216 sayılı Büyükşehir Belediye

Detaylı

T.C. SİVAS İLİ ŞARKIŞLA BELEDİYE BAŞKANLIĞI M E C L İ S K A R A R I

T.C. SİVAS İLİ ŞARKIŞLA BELEDİYE BAŞKANLIĞI M E C L İ S K A R A R I Birleşim No : 1 Karar No : 1 KARAR ÖZETİ: SÖZLEŞMELİ PERSONEL ÇALIŞTIRILMASI Belediyemiz bünyesinde 2019 yılı içerisinde bir adet Yarı Zamanlı Avukat, bir adet Tam Zamanlı Harita Mühendisi, bir adet Tam

Detaylı

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI NIN 01 NİSAN 2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ :

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI NIN 01 NİSAN 2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT KARAR ÖZETLERİ : 1.BİRLEŞİM 1. OTURUM KARAR NO 180 : Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Eskicami Mahallesinde bulunan tapuda 77 ada 16 parselin yolda kalan kısmı C parselin takasının kabulüne, takas işlemlerinin yapılması

Detaylı

T.C. ERGENE BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV ve ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C. ERGENE BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV ve ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C. ERGENE BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV ve ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel İlkeler AMAÇ MADDE 1 1) Bu Yönetmeliğin amacı; Emlak ve İstimlâk

Detaylı

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2014 Yılı Gelir ve Gider Kesin Hesabı

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2014 Yılı Gelir ve Gider Kesin Hesabı Karar No : 46 Konusu : Kesin Hesap cetveli. Karar Tarihi : 05/05/2015 Saati : 09:47 Evrak No : 1428 Dönemi : Mayıs 2015 Geliş Tarihi : 21/04/2015 Toplantı No : 1 Dairesi : Yazi İşleri Müd. Birleşim No

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 25.11.2015 Kararın Nosu : 91 Belediyemizin 2016 mali yılında vermiş olduğu hizmetlerden dolayı alınması gereken fiyat tarife cetvellerine ek gelir ücretlerinin belirlenmesinin

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Karar No: 204/2 Evrak No: 6687 Özet: Kadro değişiklik cetveli. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Kadro değişiklik cetveli. "3/0/204 tarihli Meclis toplantısında komisyonumuza havale edilen Yazı İşleri

Detaylı

Ek-16. STRATEJK AMAÇLAR VE HEDEFLERE LKN PERFORMANS GÖSTERGELER

Ek-16. STRATEJK AMAÇLAR VE HEDEFLERE LKN PERFORMANS GÖSTERGELER Ek-16. STRATEJK AMAÇLAR VE HEDEFLERE LKN PERFORMANS GÖSTERGELER STRATEJK AMAÇ 1 Tarihi, do#al ve kültürel varl)klar)m)z) korumak, gelecek ku/aklara aktarmak ve evrensel kültüre katk)da bulunmak. Sorumlu

Detaylı

ONDOKUZMAYIS İLÇESİ NDE (SAMSUN) AFETE YÖNELİK CBS ÇALIŞMALARI

ONDOKUZMAYIS İLÇESİ NDE (SAMSUN) AFETE YÖNELİK CBS ÇALIŞMALARI TÜRKİYE 17. ESRI KULLANICILARI TOPLANTISI ONDOKUZMAYIS İLÇESİ NDE (SAMSUN) AFETE YÖNELİK CBS ÇALIŞMALARI Kıvanç ÇALIŞKAN Harita Mühendisi 25 Mayıs 2012 - ANKARA SUNUM İÇERİĞİ GİRİŞ AMAÇ VE KAPSAM MATERYAL,

Detaylı

2018 YILI PERFORMANS PROGRAMI

2018 YILI PERFORMANS PROGRAMI YILI PERFORMANS PROGRAMI EKM 2017 ANKARA Mali Hizmetler Müdürlüü 1 T.C ALTINDA BELEDYE BAKANLII Özel Kalem Müdürlüü Protokol eflii SAYI :25190663-010.06.01-E9146 31.05.2017 KONU: Yl Performans Program

Detaylı

KAMU KURUM VE KURULULARI DANIMA, DENETM VE YARDIMCI HZMET BRMLER TESPT VE DEERLENDME FORMU. Saklama Süresi Birim Ar+ivinde.

KAMU KURUM VE KURULULARI DANIMA, DENETM VE YARDIMCI HZMET BRMLER TESPT VE DEERLENDME FORMU. Saklama Süresi Birim Ar+ivinde. KAMU KURUM VE KURULULARI DANIMA, DENETM VE YARDIMCI HZMET BRMLER TESPT VE DEERLENDME FORMU BRM : PERSONEL DARE BAKANLII S$ra No 1 Malzemenin Ad$ ve Konusu Bakanlklardan veya dier kurumlardan gelen genelge,

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN KASIM AYI TOPLANTISI 14/11/2018 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR SAATLERİ ARASI 250,00 TL

BELEDİYE MECLİSİNİN KASIM AYI TOPLANTISI 14/11/2018 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR SAATLERİ ARASI 250,00 TL BELEDİYE MECLİSİNİN KASIM AYI TOPLANTISI 14/11/2018 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 410 15 Temmuz Şehitler Meydanı Konferans Salonu seans ve ücretlerinin aşağıdaki şekilde

Detaylı

RKÜLER (2009 56) Konu: Sigortal lar n Eksik Gün ile ten Ç Nedenlerinin Bildirilmesiyle lgili Sosyal Güvenlik Kurumunda Yay mlanan Tebli Hakk nda.

RKÜLER (2009 56) Konu: Sigortal lar n Eksik Gün ile ten Ç Nedenlerinin Bildirilmesiyle lgili Sosyal Güvenlik Kurumunda Yay mlanan Tebli Hakk nda. 29.09.2009 RKÜLER (2009 56) Konu: Sigortallarn Eksik Gün ile ten Ç Nedenlerinin Bildirilmesiyle lgili Sosyal Güvenlik Kurumunda Yaymlanan Tebli Hakknda. 28.09.2008 tarihli 27011 say resmi Gazete de Sosyal

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 22.02.2016 Kararın Nosu : 28 Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilen tenis kortu alanı dışında kalan kısımların Büyükşehir Belediyesine devrinin iptal edilmesinin görüşülmesi.

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHZADELER İLÇESİ, YUKARIÇOBANİSAMAHALLESİ, 3582 ADA, 3 PARSELE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI VE 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI

Detaylı

Kentsel Dönüşüm ve Yapı Denetim İzmir Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü

Kentsel Dönüşüm ve Yapı Denetim İzmir Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü Kentsel Dönüşüm ve Yapı Denetim İzmir Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü Haziran 2013 GİRİŞ Resmi kayıtlara göre 17 bin 118 kişinin öldüğü 1999 daki büyük Marmara depreminde sadece bir kişinin depremin

Detaylı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI. Mimar A. Arzu ÖZÇELİK

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI. Mimar A. Arzu ÖZÇELİK İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI Mimar A. Arzu ÖZÇELİK 275 KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI 2017 Sunum Plan Giriş Amaç, Hedef ve İlkeler Yasal Dayanaklar Proje Süreci Üst Ölçekli Plan

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ TOPLANTI TARİHİ 02.05.2017 KARAR NO 57 BÜTÇE KOMİSYON BAŞKANLIĞI 19-20-27.04.2017/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ 04.04.2017 tarih ve 47 nolu Meclis Kararı ile Plan

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.01.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 1 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.01.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 1 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.01.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 1 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : İptal-İhdas. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 07/01/2013 tarihli oturumunda

Detaylı

BAYINDIRLIK LER BRM FYAT ANALZLERNDEK GÜCÜ VERMLLKLERNN RDELENMES. M.Emin ÖCAL, Ali TAT ve Ercan ERD Ç.Ü., naat Mühendislii Bölümü, Adana / Türkiye

BAYINDIRLIK LER BRM FYAT ANALZLERNDEK GÜCÜ VERMLLKLERNN RDELENMES. M.Emin ÖCAL, Ali TAT ve Ercan ERD Ç.Ü., naat Mühendislii Bölümü, Adana / Türkiye ISSN 1019-1011 Ç.Ü.MÜH.MM.FAK.DERGS CLT.19 SAYI.2 Aral,k December 2004 Ç.Ü.J.FAC.ENG.ARCH. VOL.19 NO.2 BAYINDIRLIK LER BRM FYAT ANALZLERNDEK GÜCÜ VERMLLKLERNN RDELENMES M.Emin ÖCAL, Ali TAT ve Ercan ERD

Detaylı