FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI İLKÖĞRETİME HAZIRLIK AYLIK PROGRAMI. Hikaye / Öykü / Masal: Güvercin ve karınca, Heidi,Küçük

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI İLKÖĞRETİME HAZIRLIK AYLIK PROGRAMI. Hikaye / Öykü / Masal: Güvercin ve karınca, Heidi,Küçük"

Transkript

1 FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI İLKÖĞRETİME HAZIRLIK AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal: Güvercin ve karınca, Heidi,Küçük gelincik,pinokyo,senin kovan ne kadar dolu? Tavşan ile kirpi,kuğu prensler,kurt ile kuzu, Sihirli külah hikayelerini öğreniyorum. Tekerlemeler: Portakalı soydum, üşüdüm, sağlık tekerlemelerini tüme varım yöntemiyle öğreniyorum. Bilmeceler: Kalp, gölge, karpuz bilmecelerini beyin fırtınası tekniğiyle öğreniyorum. Parmak oyunları: Kavrumcuk, müzik aletleri, komşu komşu parmak oyunlarını demonstrasyon tekniği ile öğreniyorum. Şiirler: Kukla adam, sağlık, kış adlı şiirleri tümden gelim yöntemiyle öğreniyorum öğreniyorum. HEYECANLIYIM İLKÖĞRETİME HAZIRLANIYORUM Daire, kare, üçgen, dikdörtgen çalışmalarıma devam ediyorum. Turuncu, Yeşil ve Mor renklerini öğreniyorum Ana ve ara renk çalışmaları yapıyorum. 1 den 10 a kadar ritmik sayıyorum ve rakamları tanıyorum. 6 rakamıyla ilgili çalışmalar yapıyorum. Başlangıç-Bitiş, Büyük-Orta-Küçük, Daire-Üçgen-Kare, Eski-Yeni, Geniş-Dar, Hareketli-Hareketsiz, Parça-Bütün, Uzun-Kısa, Arkasında- Yanında, İleri-Geri, Kaygan, Aynı-Farklı, Gece-Gündüz kavramlarını öğreniyorum. Renk ve şekil örüntüsü yapıyorum

2 Rakam kadar legoları üst üste diz. Öğretmen, çocuklara şöniller, zar ve boncuklar verir. Çocuklar zar attıklarında gelen sayı kadar boncuğu ilgili şönile yerleştirirler. Çizgileri tamamla. o Çizgileri kes.

3 Çizgileri tamamla. o Öğretmen, çalışma sayfaları ve etkinlikler verir. Say ve eşleştir. o Eksik olan hayvanı kes ve tamamla o Sayı kadar yumurtayı boya.

4 İlgili hayvanın yavrusunu bul. Hangi şekli sakladığımı bul ve çiz. Resimler arasındaki üç farkı bul. Aynı büyüklükte olanları dair içine al.

5 Öğretmenin hazırladığı renkli çubukları eşleştir. Bir dinozor oluştur. NEZAKET VE GÖRGÜ KURALLARI DEĞERLER EĞİTİMİM Bu ay Hoşgörü kavramlarının benim gelişimim için önemini öğreniyorum. Bunu geliştirmek öğretmenim ve arkadaşlarımla pek çok çalışmalar yapıyorum. WALDORF YAKLAŞIMI İLE DOĞAYI KEŞFEDİYORUM Çocukların hikayeler oluşturmalarına rehberlik eder. Öğretmen çocuklara dal, taş... gibi doğal malzemeler verir. Çocukların verilen malzemelerle çizimler yaparak hikaye oluşturmaları istenir. GÜNLÜK HAYAT BECERİLERİMİZ MONTESSORİ DÖNGÜSÜ

6 Öğretmen çocuklarla hayvanlar ve yaşadıkları yerler hakkında sohbet eder. Daha sonra çocuklara çiftlik hayvanları hakkında sorular sorar. Özellikleri hakkında bilgiler verir. Ardından çocukları gruplara ayırır. Bir grup çocuğun yumurtadan çıkan civciv,. Her çocuğun ayrı ayrı farklı hayvanları hazırlamalarına rehberlik eder.

7 Öğretmen,çocuklara delgeçle delinmiş tuvalet kağıdı ruloları ve pipetler getirir. Müzik açılır. Verilen süre içerisinde müzik kapatılana kadar çocukların pipetleri deliklerden geçirmelerine rehberlik edilir. Öğretmen bir kaba kum ya da makarnalar koyar. Aralarına kesilmiş şönil parçalarını yerleştirir. Kaptaki civcivi beslemek için mandal yardımıyla şönilleri yemliğe yerleştirmelerine rehberlik eder. Öğretmen çocuklarla vahşi hayvanlar hakkında sohbet eder. Daha sonra çocuklarla birlikte vahşi hayvanlar ve ortamları konulu sanat projesi çalışması hazırlanır.

8 Öğretmen, çocuklara şu hikayeyi aynı anda çizerek okur: 1- Ellerini arkasına koymuş bir adam yürüyordu. 2- Birden arılar etrafını sardı. 3- O da göle yürüdü ve atladı; ancak arılar hala onu kovalıyordu. 4- O da yüksek bir tepeye koştu. 5- İki karanlık mağara vardı. Atladı ve aşağı indi. 6- Bir kedi dışarı fırladı ve bu arıları kovalayarak uzaklaştırdı. Öğretmen çocuklarla hayvanat bahçeleri hakkında sohbet eder. Daha önce gidip gitmedikleri, orada hangi hayvanları gördükleri... gibi. Daha sonra hep birlikte kartonlar, rulolar, fon kartonları, kutular ve ayakkabı kutularından zürafalar hazırlanır. Öğretmen çocuklarla birlikte üç kutunun her katını farklı hayvan bölümleri ile kaplar. Birinci kutuya hayvanların yüzleri, ikinci kutuya gövdeleri, üçüncü kutuya da bacakları ya da ayakları yapıştırılır. Daha sonra çocukların kutuları öğretmen yardımıyla döndürerek gelen hayvanın diğerlerine ne

9 söylediğini anlatması istenir. Daha sonra farklı gövdelerle, ayaklarla ortaya çıkan hayvanlar hakkında konuşulur. Hep birlikte bu hayvanların sesleri ve yürüyüşleri canlandırılır. Öğretmen evcil hayvanlar hakkında çocuklarla sohbet eder. Daha sonra evcil hayvanların özellikleri hakkında konuşulur. Çevremizdeki hayvanları korumak için neler yapabileceğimiz hakkında fikirler dinlenir. Daha sonra öğretmen, çocukları gruplara ayırır. bir grup kafeste kuşlar, bir grup köpek, bir grup ta balıkları yapar. Çalışmalar panoda ve sınıfta sergilenir. Öğretmen artık günümüzde göremediğimiz, nesli tükenmiş hayvanlar hakkında sohbet eder. Dinozorlar hakkında çocuklara bilgiler verir. Nasıl yaşadıkları, neden yok oldukları hakkında çocukların bilgileri dinlenerek, gerekli düzeltmeler yapılır. Daha sonra öğretmen makarnalardan çocuklarla temsili dinozor kemiklerini oluştururlar. Daha sonra öğretmen çocuklara fon kartonları verir. Üzerindeki şekli keserek origami ile dinozor yapmalarına rehberlik eder.

10 PROJE DÜŞÜNME VE ARAŞTIRMA İLE YAŞAMI TANIYORUM Hayvanlar Çiftlikte yaşayan hayvanlar Vahşi hayvanlar Hayvanat bahçesi Evcil hayvanlar Arılar Hayvanlar ve yavruları Hayvanlarda kamuflaj Dinozorlar o Dinozor türleri o Dinozorlar nasıl besleniyorlardı? o Dinozorların yok oluşu EZGİLER VE RİTMLERLE DOLU DÜNYAM Ellerim(tümevarım) Farecik, (tümevarım) Büyük baba, (müzikli dramatizasyon) Hapşu, (pandomim) Şen çalgıcılar,(tümdengelim) Bir gün okula giderken(beyin fırtınası)

11 Öğretmen, çocuklara ritmler yaptırır. Bir şarkı öğretimine geçer. Daha sonra sınıfın tavanından aşağıya doğru kurdeleler sarkıtır. Açılan müzik eşliğinde çocukların yaratıcı dans etmelerine rehberlik eder. Öğretmen çocuklarla birlikte gazoz kapakları ve kutu kartonlardan ritm aleti hazırlar. Hep birlikte ritmler yapılır. Bir şarkı öğretimine geçilir. Daha sonra yaratıcı dans etmeleri için Sabre Dance ve Khachaturian, Light Cavalry Overture ve Von Suppe açılır. Çocukların ritmlere uygun olarak dans etmelerine fırsat verilir. FEN VE BİLİM ATÖLYE ETKİNLİĞİ Öğretmen, plastik eldivenlerin içini su ile doldurur. Altlarına kovalar koyar. Çocukların verilen süre içerisinde inek sağma hareketi ile eldivendeki suyu boşaltmalarına rehberlik eder. öğretmen sınıfa elinde bir kuğuyla girer. Kuğuyla konuşup çocukların dikkatini çeker. Ardından çocuklara arkadaşı kuğunun başından geçen hikâyeyi dinlemek ister misiniz diye sorar ve çirkin ördek yavrusunun hikâyesini anlatır. Hikâyenin sonunda çirkin ördek yavrusu kuğuya dönüştüğünde öğretmen çocuklara pek kuğuların nasıl yüzdüklerini birlikte inceleyelim mi? Ne dersiniz? diye sorar ve çocukları önceden hazırlamış olduğu deneyin etrafına toplar ve deneye başlar.

12 -Orta boy bir kabın içine su dolduruyoruz. -Bir parça pamuğu yuvarlayıp suya bırakıyoruz ve sonucu gözlemliyoruz. Pamuk anında suyu çekip batacaktır. -İkinci bir parça pamuğu yuvarlayarak pamuğu önce iyice zeytinyağına bandırıyoruz ve sonra suya bırakıyoruz ve sonucu gözlemliyoruz. Pamuk zeytinyağı sayesinde suyun üstünde yüzecektir. -Deney sonucunda kuğuların tüylerinde bulunan yağ tabakası sayesinde kuğuların tüylerinin ıslanmadığı ve yüzmelerini kolaylaştırdığını açıklıyoruz. Hikâye anlatımı bittikten sonra çocuklara duygu ve düşünceleri sorulur. Konu hakkında sohbet edilir ve etkinlik sonlandırılır. Öğretmen kağıt bir gemi ile sınıfa gelir. dikkatleri kağıt gmi üzerine çeker. Kağıt gemiyi su dolu kabın içine koyar ve içine cisimler ekler. Gemi battıktan sonra büyük yük gemilerinin nasıl suyun üzerinde kaldığını sorar. Cevaplar alındıktan sonra suyun kaldırma kuvveti belgeseli izletilir. Öğretmen çocuklarla bütün hafta öğrenilen bilgileri tekrar eder. Çocukların en çok etkilendikleri konular, anlamadıkları yerler hakkında pekiştirmeler, düzeltmeler yapılır. Ardından artık günümüzde göremediğimiz, neğsli tükenmiş hayvanlar hakkında sohbet eder. Dinozorlar hakkında çocuklara bilgiler verir. Nasıl yaşadıkları, neden yok oldukları

13 hakkında çocukların bilgileri dinlenerek, gerekli düzeltmeler yapılır. Daha sonra öğretmen tuvalet kağıdı rulolarından çocuklarla temsili dinozor kemiklerini oluştururlar MESLEKLERİ GERÇEK ROL MODELLERLE TANIYORUM Arkeolog kimdir? Nerede çalışır? Neler kullanılır? Arkeoloğu diğer mesleklerden nasıl ayırt edebilirim? Merak ettiğim soruların tüm cevapları işte karşımda.. MUTLU OLMA HAKKIM VAR NEŞELİ OYUNLARIMLA ÖĞRENİYORUM BEN!.. Öğretmen çocukların golf oynamalarına rehberlik eder. Öğretmen, çocuklara bir kutu parçasının üzerine 1-9 arası rakamlardan daire delikleri açar. Bir plastik dairenin iki tarafından ipler geçirir. Çocukların sırayla topu söylenen rakamın bulunduğu delikten içeri atmalarına rehberlik edilir. veya

14 Öğretmen, çocuklara bir kartona çizilmiş kapak resimleri ve kapakları getirir. Çocukların verilen süre ya da açılan müzik eşliğinde doğru eşleştirmeler yapmalarına rehberlik eder. SORTİNG TEKNİĞİ Yanardağlar niçin patlar? Kirlenen dünyamızı nasıl temizleriz?

15 Sence güzel bir gün nasıl olur? ZİHİN HARİTASI İnsan vücudu kaça ayrılır? Renklerin oluşumu? Türlerine göre oyuncaklar nelerdir? SCAMPER TEKNİĞİ Yeni bir dil üretseydiniz, hangi nesnelerin ismini nasıl değiştirirdiniz? Bir dolap icat ediyoruz. Gözlük icat ediyoruz.

16 QUATRO TEKNİĞİ Sınıf kurallarını quatro ile pekiştiriyorum. Sağlıklı yiyecekler nelerdir sıralıyoruz Mevsimlere uygun kıyafetleri buluyoruz FİKİR FABRİKASINDA ŞEYLER GÜNÜ Toprağın İçinde Ne Bulabilirim Günü müzde aklımıza ilk gelen suyu emen şeyleri beyin fırtınası tekniği ile buluyoruz. Fikir fabrikamızda topladığımız bütün fikirlerin resmini yapıyoruz. Öğretmenimiz de bu resimlerimizi sergiliyor ÜLKEMİZDEKİ BİR BÖLGEDE YETİŞEN ÜRÜNLER VE YAŞAYAN CANLILAR Akdeniz Bölgesini,Akdeniz bölgesinde yetişen ürünleri, Akdeniz bölgesinde bulunan önemli yerleri v hakkında yeni bilgiler ediniyoruz. MUTFAKTA BEN DE VARIM.. Minik aşçılar mutfakta! Bu ay harika Waffle yapıyoruz Meyveli yoğurt yapıyoruz. Makarna salatası yapacağız. Şimdiden ellerimize sağlık tümevarım AİLE KATILIMI Anneciğim, babacığım; Öğretmenim bizden, ayakkabı kutusu,renkli pipet,pamuk göndermenizi rica ediyor. GEZİYORUM; BİR SÜRÜ BİLGİ ÖĞRENİYORUM 17 Şubat cuma günü ege lisesi saat 11.00'da yazarla söyleşi gezimize gidiyoruz.

17 PARTİ ZAMANI Kendi saç şeklimi kendim tasarlıyorum partimiz çok eğlenceli:) ÖZEL GÜNLERİMİZ tarihinde Yusuf Aras Güneş'in doğum gününü kutluyoruz. İyi ki doğdun Yusuf Aras seni çook seviyoruz

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI İLKÖĞRETİME HAZIRLIK AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI İLKÖĞRETİME HAZIRLIK AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI DİL BECERİLERİM VE BEN İLKÖĞRETİME HAZIRLIK AYLIK PROGRAMI Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Kelebek,leylek,tavşan tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI. Tekerlemeler: Arabam Geliyor, El El Emek tekerlemelerini öğreniyorum.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI. Tekerlemeler: Arabam Geliyor, El El Emek tekerlemelerini öğreniyorum. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI MAYIS AYI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK EĞİTİM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Arabam Geliyor, El El Emek tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler:

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK EĞİTİM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümevarım tekniği ile "Arabam" ve "Trafik" tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI AYLIK PROGRAMI.,ellerim parmakları, sar makarayı tekerlemelerini

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI AYLIK PROGRAMI.,ellerim parmakları, sar makarayı tekerlemelerini FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Aç kapa,ellerim parmakları, sar makarayı tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: On, on deve, karaciğer tekerlemelerini öğreniyorum.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: On, on deve, karaciğer tekerlemelerini öğreniyorum. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: On, on deve, karaciğer tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler: Öğretmen, okul,kitap

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Kartal ve tırtıl, kuş, kelebek tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ MİNİK ARILAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ MİNİK ARILAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ MİNİK ARILAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal: Paylaşalım bunları adlı hikâyemizi biz hazırladık. Tekerlemeler:

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU AĞUSTOS AYI 2-3 YAŞ AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU AĞUSTOS AYI 2-3 YAŞ AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU AĞUSTOS AYI 2-3 YAŞ AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler:Skinner tekniği ile Üşüdüm,Kuzu,Ördek ve Pati tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler:Beyin

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ GRUBU CİVCİVLER SINIFI AYLIK. Tekerlemeler: Kaplumbağa, balık, araba tekerlemelerini öğreniyorum.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ GRUBU CİVCİVLER SINIFI AYLIK. Tekerlemeler: Kaplumbağa, balık, araba tekerlemelerini öğreniyorum. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ GRUBU CİVCİVLER SINIFI AYLIK DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Kaplumbağa, balık, araba tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler: Balık, kapı, bayrak

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümdengelim yöntemi ile Ağaçta Bir Tırtıl, Tık Tık, Meyveler, Top, Elma, Soru adlı

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ ŞİRİNLER SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ ŞİRİNLER SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ ŞİRİNLER SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal: Yardımlaşalım adlı hikayemizi biz hazırladık. Tekerlemeler: şeker,

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI. Hikaye / Öykü / Masal: Dürüstlük adlı hikayemizi biz hazırladık.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI. Hikaye / Öykü / Masal: Dürüstlük adlı hikayemizi biz hazırladık. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal: Dürüstlük adlı hikayemizi biz hazırladık. Tekerlemeler: Vücudumuz, dünyamız tekerlemerini

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU CİVCİVLER SINIFI AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU CİVCİVLER SINIFI AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU CİVCİVLER SINIFI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK PROGRAMI Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler:Tümevarım tekniği ile "piti piti, iğne battı ve portakalı soydum" tekerlemelerini

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ DENİZYILDIZLARI SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ DENİZYILDIZLARI SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ DENİZYILDIZLARI SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal: Yardımlaşalım adlı hikayemizi biz hazırladık. Tekerlemeler:

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU AĞUSTOS AYI PROGRAMI. Bilmeceler: Beyin fırtınası tekniği ile, tren, uçak, gemi bilmecelerini

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU AĞUSTOS AYI PROGRAMI. Bilmeceler: Beyin fırtınası tekniği ile, tren, uçak, gemi bilmecelerini FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU AĞUSTOS AYI PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Bilmeceler: Beyin fırtınası tekniği ile, tren, uçak, gemi bilmecelerini öğreniyorum. Parmak oyunları: Demostrasyon

Detaylı

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU 3-4 YAS GRUBU AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU 3-4 YAS GRUBU AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU 3-4 YAS GRUBU AYLIK PROGRAMI DIL BECERILERIM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Skinner tekniği ile okulum,tik tak,her sabah,çocuklar adli tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler:Tümevarım tekniği ile "piti piti, iğne battı ve portakalı soydum"

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler:Tümevarım tekniği ile piti piti, iğne battı ve portakalı soydum FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler:Tümevarım tekniği ile "piti piti, iğne battı ve portakalı soydum" tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU GÜNESLER SINIFI MAYIS AYLIK EGITIM PROGRAMI. Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile Arabam Geliyor, El El Emek

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU GÜNESLER SINIFI MAYIS AYLIK EGITIM PROGRAMI. Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile Arabam Geliyor, El El Emek FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU GÜNESLER SINIFI MAYIS DIL BECERILERIM VE BEN AYLIK EGITIM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile Arabam Geliyor, El El Emek tekerlemelerini ögreniyorum.

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler: Beyin fırtınası tekniği ile telefon,

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 4 YAŞ GÖKKUŞAĞI SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI. Tekerlemeler: Kartal ve tırtıl tekerlemelerini öğreniyorum.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 4 YAŞ GÖKKUŞAĞI SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI. Tekerlemeler: Kartal ve tırtıl tekerlemelerini öğreniyorum. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 4 YAŞ GÖKKUŞAĞI SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Kartal ve tırtıl tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler:

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI İLKÖĞRETİME HAZIRLIK AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI İLKÖĞRETİME HAZIRLIK AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI İLKÖĞRETİME HAZIRLIK AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler: bilmecelerini

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler:. Tümdengelim tekniği ile meyveler, otomobil ve patlıcan tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI AYLIK PROGRAM. Tekerlemeler: Leylek leylek havada, Can can çikolata, altın top

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI AYLIK PROGRAM. Tekerlemeler: Leylek leylek havada, Can can çikolata, altın top FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI AYLIK PROGRAM DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Leylek leylek havada, Can can çikolata, altın top Bilmeceler: Kar, ağız, kulak Parmak

Detaylı

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU NEŞELİLER SINIFI MAYIS AYLIK EGITIM PROGRAMI. Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile Arabam, Anne Karnım Acıktı

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU NEŞELİLER SINIFI MAYIS AYLIK EGITIM PROGRAMI. Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile Arabam, Anne Karnım Acıktı FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU NEŞELİLER SINIFI MAYIS DIL BECERILERIM VE BEN AYLIK EGITIM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile Arabam, Anne Karnım Acıktı tekerlemelerini ögreniyorum.

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Tutum ve yerli malı, yeni yıl, tutumlu olma

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Tutum ve yerli malı, yeni yıl, tutumlu olma FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tutum ve yerli malı, yeni yıl, tutumlu olma tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler:

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ KELEBEKLER SINIFI AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ KELEBEKLER SINIFI AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ KELEBEKLER AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Yanardağ, Mırnav Kedi, Tavşan, Deprem Çantası, Şimşek adlı tekerlemelerini demonstrasyon

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ GRUBU DOĞA SINIFI KASIM AYI EĞİTİM PLANI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ GRUBU DOĞA SINIFI KASIM AYI EĞİTİM PLANI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ GRUBU DOĞA SINIFI KASIM AYI EĞİTİM PLANI DİL BECERİLERİMİ GELİŞTİRİYORUM Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler:Tümevarım tekniği ile Tavşan,Ellerim Parmaklarım,Portakal tekerlemelerini

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler :Skinner tekniği ile ağaçtaki tırtıl, oyun,yağmur,tilki,tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK PROGRAMI Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Demostrasyon yöntemi ile ne olsam,senin başın, elma attım denize, leylek tekerlemelerini

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2. DÖNEM YAZ OKULU EĞİTİM PROGRAMI

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI 2. DÖNEM YAZ OKULU EĞİTİM PROGRAMI 23 TEMMUZ PAZARTESİ 24 TEMMUZ SALI 25 TEMMUZ ÇARŞAMBA 26 TEMMUZ PERŞEMBE 27 TEMMUZ CUMA *Deniz mavisi, çimen yeşili Hayatımızda renklerin yerini araştırıyoruz. Renk tonlarının ne olduğunu öğreniyoruz.

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 4-5 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 4-5 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 4-5 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Komşu, sınıflar, hanım kızı, piti piti ve kuzu tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler:Kaplumbağa,

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI. Tekerlemeler: Taşıtlar, vuralım vuralım, kurbağa baktı öküze, sesler

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI. Tekerlemeler: Taşıtlar, vuralım vuralım, kurbağa baktı öküze, sesler FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK EĞİTİM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Taşıtlar, vuralım vuralım, kurbağa baktı öküze, sesler tekerlemelerini eylem

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ GRUBU GÜNEŞ VE DOĞA SINIFLARI ARALIK AYI EĞİTİM PLANI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ GRUBU GÜNEŞ VE DOĞA SINIFLARI ARALIK AYI EĞİTİM PLANI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ GRUBU GÜNEŞ VE DOĞA SINIFLARI ARALIK AYI EĞİTİM PLANI DİL BECERİLERİMİ GELİŞTİRİYORUM Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler:Tümevarım tekniği ile Aralık,Kardan Adam ve sayılar

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ TEMMUZ AYI PROGRAMI. Tekerlemeler: Tümevarım tekniği ile " Portakalı soydum, Fış fış kayıkçı ve

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ TEMMUZ AYI PROGRAMI. Tekerlemeler: Tümevarım tekniği ile  Portakalı soydum, Fış fış kayıkçı ve FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2-3 YAŞ TEMMUZ AYI PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümevarım tekniği ile " Portakalı soydum, Fış fış kayıkçı ve İğne battı" tekerlemelerini

Detaylı

ÖZEL GÜRÇAĞ ANAOKULU 5 YAŞ KASIM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL GÜRÇAĞ ANAOKULU 5 YAŞ KASIM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL GÜRÇAĞ ANAOKULU 5 YAŞ KASIM 2017 AYLIK BÜLTEN 01.11.2017 02.11.2017 03.11.2017 06.11.2017 07.11.2017 Toprak erozyonu deneyi Parça- bütün çalışması Tohum isimli parmak oyununu Yağmurun oluşum deneyini

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ KELEBEKLER SINIFI AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ KELEBEKLER SINIFI AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ KELEBEKLER SINIFI AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Kitap, Yeşilay, Avukat, Ağaçlar, Ağlayan Su tekerlemelerini demonstrasyon tekniği

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler:Skinner tekniği ile İğne battı, Oo piti piti ve Portakalı soydum

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler:Skinner tekniği ile İğne battı, Oo piti piti ve Portakalı soydum FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler:Skinner tekniği ile İğne battı, Oo piti piti ve Portakalı soydum tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ MİNİK ARILAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ MİNİK ARILAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ MİNİK ARILAR SINIFI AYLIK EĞİTİM VE BRANŞ DERSLERİ PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Arabam Geliyor, El El Emek tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile Küçük dostum, Portakal ve Kayıkçı tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI İLKÖĞRETİME HAZIRLIK AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI İLKÖĞRETİME HAZIRLIK AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI İLKÖĞRETİME HAZIRLIK AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Demastrasyon tekniği ile Kavun ağacı, Düdüğün ezgisi, Sütçü nine(dinamik

Detaylı

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU GÜNESLER SINIFI AYLIK EGITIM PROGRAMI. Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile arabam, otomobil tekerlemelerini

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU GÜNESLER SINIFI AYLIK EGITIM PROGRAMI. Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile arabam, otomobil tekerlemelerini FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU GÜNESLER SINIFI DIL BECERILERIM VE BEN AYLIK EGITIM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile arabam, otomobil tekerlemelerini ögreniyorum. Bilmeceler:

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU YILDIZLAR SINIFI AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Leylek, takatuka, üşüdüm, keçiler tekerlemelerini konuşma halkası tekniğiyle öğreniyorum.

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Tümdengelim yöntemi ile Küçük Dostum,Piti Piti ve Üşüdüm

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Tümdengelim yöntemi ile Küçük Dostum,Piti Piti ve Üşüdüm FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümdengelim yöntemi ile Küçük Dostum,Piti Piti ve Üşüdüm tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ CİVCİVLER SINIFI AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Skinner tekniği ile Çıt çıt, Uçak, Elma tekerlemelerini

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ CİVCİVLER SINIFI AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Skinner tekniği ile Çıt çıt, Uçak, Elma tekerlemelerini FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 2 YAŞ CİVCİVLER SINIFI AYLIK DİL BECERİLERİM VE BEN PROGRAMI Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Skinner tekniği ile Çıt çıt, Uçak, Elma tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler:

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Skinner tekniği ile Hanım kızı, Küçük dostum ve İğne battı tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 4-5 YAŞ TEMMUZ AYI PROGRAMI. Tekerlemeler: Gösteri yöntemi ile kedi, top, karga tekerlemelerini

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 4-5 YAŞ TEMMUZ AYI PROGRAMI. Tekerlemeler: Gösteri yöntemi ile kedi, top, karga tekerlemelerini FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 4-5 YAŞ TEMMUZ AYI PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Gösteri yöntemi ile kedi, top, karga tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler: Beyin fırtınası

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU NEŞELİLER SINIFI AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU NEŞELİLER SINIFI AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU NEŞELİLER SINIFI AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile Sağlık, Şirinler tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler: Beyin

Detaylı

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN ARALIK 2018

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN ARALIK 2018 5 YAŞ AYLIK BÜLTEN ARALIK 2018 BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR Dünya Engelliler Günü ( 3 Aralık) İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası ( 10 Aralık gününü İçine Alan Hafta) Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası (12-18

Detaylı

ARI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2013 2014

ARI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2013 2014 ARI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2013 2014 SEVGİ GÜLEN DİŞLER SÜT Sevgi nedir? Sevgini nasıl gösterirsin? Birinin seni sevdiğini nasıl anlarsın? Kendimde en çok sevdiğim şeyler. Arı grubu neleri seviyor? Arkadaşına

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 1 SONBAHAR VE YAPRAKLAR Sonbahar Mevsimin de gözlemlediğimiz hava olaylarını isimlendirdik. Sonbahar mevsimine ait giysileri ayırt ettik. Rüzgâr

Detaylı

BENİM DÜNYAM ANAOKULU 6 YAŞ TURKUAZ VE İNCİLER SINIFI EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI

BENİM DÜNYAM ANAOKULU 6 YAŞ TURKUAZ VE İNCİLER SINIFI EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI BENİM DÜNYAM ANAOKULU 6 YAŞ TURKUAZ VE İNCİLER SINIFI EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI 1.HAFTA: DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ-HAYVANLARI KORUMA VE BEN VE DUYGULARIM SOSYAL DUYGUSAL ALAN: AMAÇ.2 **Duygularını söyleme. **Duygularının

Detaylı

30 OCAK 03 ŞUBAT OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR

30 OCAK 03 ŞUBAT OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR ġubat 2017 BÜLTENĠ 30 OCAK 03 ŞUBAT OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR PAZARTESĠ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIġMALAR Büyük küçük 1 2 3 sayıları bulalım. CD den hikaye dinleyelim Sevimli dostlarımız OKULA GETĠRECEKLERĠMĠZ

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL KIRAÇ ANAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ AİLEMİ,ARKADAŞLARIMI VE HAYVANLARI SEVMEK TEMASI FAALİYET SONU RAPORUDUR

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL KIRAÇ ANAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ AİLEMİ,ARKADAŞLARIMI VE HAYVANLARI SEVMEK TEMASI FAALİYET SONU RAPORUDUR 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL KIRAÇ ANAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ AİLEMİ,ARKADAŞLARIMI VE HAYVANLARI SEVMEK TEMASI FAALİYET SONU RAPORUDUR 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı Özel Kıraç Anaokulu Değerler Eğitimi

Detaylı

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ OKULA UYUM OKULUM, BEN VE ARKADAŞLARIM Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda çalışanları gözlemleme

Detaylı

FORUM EGE GÜNESI GÜNESLER SINIFI ANAOKULU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile sağlık, ilkbahar, arı tekerlemelerini

FORUM EGE GÜNESI GÜNESLER SINIFI ANAOKULU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile sağlık, ilkbahar, arı tekerlemelerini FORUM EGE GÜNESI GÜNESLER SINIFI ANAOKULU AYLIK PROGRAMI DIL BECERILERIM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile sağlık, ilkbahar, arı tekerlemelerini ögreniyorum. Bilmeceler:Beyin

Detaylı

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018

5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018 5 YAŞ AYLIK BÜLTEN KASIM 2018 BELİRLİ GÜN VE HAFTALAR Kızılay Haftası (29 Ekim-4 Kasım) Atatürk Haftası (10-16 Kasım) Öğretmenler Günü (24 Kasım) DEĞERLER EĞİTİMİ Deneme Sevgi Saygı Kardeşlik Paylaşmak

Detaylı

2017 MART / 1. HAFTA İNGİLİZCE EĞİTİMİ (TİJEN ÖĞRT.) SATRANÇ EĞİTİMİ (NİLAY ÖĞRT.)

2017 MART / 1. HAFTA İNGİLİZCE EĞİTİMİ (TİJEN ÖĞRT.) SATRANÇ EĞİTİMİ (NİLAY ÖĞRT.) YEŞİLAY HAFTASI 2017 MART / 1. HAFTA KONU 01.03.2017 02.03.2017 03.03.2017 SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI Yapabildiklerimiz neler? İlerde büyüdüğümüz zaman yapabilecek olduklarımız

Detaylı

TRAFİK VE İLK YARDIM HAFTASI

TRAFİK VE İLK YARDIM HAFTASI TRAFİK VE İLK YARDIM HAFTASI 2017 MAYIS/ 1. HAFTA KONU 01.05.2017 02.05.2017 03.05.2017 04.05.2017 05.05.2017 RESMİ TATİL SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI HALK LARI (ÖZKAN

Detaylı

ŞUBAT AYI SON HAFTASINDA NELER YAPTIK?

ŞUBAT AYI SON HAFTASINDA NELER YAPTIK? DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU ŞUBAT AYI SON HAFTASINDA NELER YAPTIK? SANAT ETKİNLİĞİ Dergi ve gazetelerden resimler keserek yaratıcılığımızı kullanarak insan oluşturduk. Sanat öğretmenimiz Ceren hanım çocuklarımıza

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI Beni de bir ana doğurmadı mı? Türk anaları daha nice Mustafa Kemal'ler doğurur. TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN 2016-2017

Detaylı

2017 HAZİRAN / 1. HAFTA KONU

2017 HAZİRAN / 1. HAFTA KONU YAZ MEYVELERİ 2017 HAZİRAN / 1. HAFTA KONU 01.06.2017 Dokun Hisset kartlarıyla Oynuyorum. 02.06,2017 MONTESSORI ETKİNLİK Pirinç ve Mercimekleri ayırma çalışmasını Kavramlar Kitabımızdan Sıcak-Soğuk Kavramına

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU NEŞELİLER SINIFI AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU NEŞELİLER SINIFI AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU NEŞELİLER SINIFI AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Demostrasyon tekniği ile inci minci, altın top, çan çan çikolata,çıka çıka, o mo tekerlemelerini

Detaylı

TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ

TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ EKİM AYI KELEBEK GRUBU BÜLTENİ TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ Kule nedir? Kule resimlerini inceleme

Detaylı

PROJE TABANLI EĞİTİM

PROJE TABANLI EĞİTİM PROJE TABANLI EĞİTİM PROJE YAKLAŞIMI NEDİR? Çocukların ilgi ve merak duydukları konuların öğretmen önderliğinde ve grup çalışmasıyla projenin tüm evrelerine uyularak çalışmanın derinlemesine incelenmesidir.

Detaylı

PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI

PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI KONULARIMIZ: Yaz mevsimi Babalar günü Yaz tatili Genel tekrar SORGULAMA HATLARIMIZ *Yaz mevsimi nedir? *Doğada değişiklik gösteren şeyler *Kıyafetlerimizdeki değişiklikler

Detaylı

OCAK AYINDA NELER YAPTIK?

OCAK AYINDA NELER YAPTIK? OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların kendilerini, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebildikleri oyun etkinliklerine yer verildi. Eğitici oyuncak merkezi, evcilik merkezi, kukla merkezi, blok merkezi, müzik merkezi,

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON SINIF ETKİNLİKLERİMİZ PARTİ ETKİNLİKLERİMİZ YÜZME ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ ŞİRİNLER SINIFI AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Demostrasyon yöntemi ile yeni yıl gelsin, hoş geldiniz,

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ ŞİRİNLER SINIFI AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Demostrasyon yöntemi ile yeni yıl gelsin, hoş geldiniz, FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ ŞİRİNLER SINIFI AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Demostrasyon yöntemi ile yeni yıl gelsin, hoş geldiniz, Ala tabak, yeni yıl tekerlemelerini

Detaylı

OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMASI

OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMASI OYUN ETKİNLİĞİ Okul öncesi öğrencilerimiz bu ay; sınıflarında bulunan dramatik oyun, müzik, blok, kitap, kukla, fen-doğa, eğitici oyuncak ve sanat merkezlerinde serbest oyunlar oynadılar. Bu oyunlar, öğrencilerimizin

Detaylı

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMASI

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMASI OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların kendilerini, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebildikleri oyun etkinliklerine yer verildi. Çocuklar; eğitici oyuncak, evcilik, kukla, blok, müzik, sanat, kitap, fen-doğa,

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ ŞİRİNLER SINIFI AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ ŞİRİNLER SINIFI AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3 YAŞ ŞİRİNLER SINIFI AYLIK DİL BECERİLERİM VE BEN PROGRAMI Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile çikolata, karga, sepet tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler:

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU 2016-2017 EKİM AYI BÜLTENİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KaLELER Atatürk ün hayatını öğrenme Atatürk ün ülkemize kazandırdıkları Cumhuriyet

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI KONULARIMIZ: *Babalar Gününü Niçin Kutluyoruz? Baba Sevgisi Babamızın

Detaylı

2017 MAYIS / 1. HAFTA PAZARTESİ CUMA SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI

2017 MAYIS / 1. HAFTA PAZARTESİ CUMA SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI TRAFİK HAFTASI 2017 MAYIS / 1. HAFTA KONU 01.05.2017 02.05.2017 03.05.2017 04.05.2017 05.05.2017 ''Kaybolanı Bul'' Trafik kuralları nelerdir? Öğreniyorum ardından trafik tabelalarının ne anlama geldiği

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU MAYIS AYI 1. HAFTASINDA NELER YAPTIK?

DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU MAYIS AYI 1. HAFTASINDA NELER YAPTIK? DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU MAYIS AYI 1. HAFTASINDA NELER SERBEST ZAMAN YAPTIK? Çocuklara sporun önemi anlatıldı ve her sabah spor yaptırıldı. Çocuklar ilgi köşelerinde öğretmen rehberliğinde serbest oyun

Detaylı

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN TEMA: TRAFİK HAFTASI-ANNELER GÜNÜ-19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI-MÜZELER HAFTASI ÖĞRENME TAKVİMİ 02.05.2017 -Helikopter resmi sulu boya ile boyanır. -Trafik haftası hakkında sohbet

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI İLKÖĞRETİME HAZIRLIK AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI İLKÖĞRETİME HAZIRLIK AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 5-6 YAŞ GRUBU YILDIZLAR SINIFI DİL BECERİLERİM VE BEN İLKÖĞRETİME HAZIRLIK AYLIK PROGRAMI Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler:Orman,Rap Rap Askerler,Dedem tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

FORUM EGE GÜNESI GÜNESLER SINIFI ANAOKULU AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNESI GÜNESLER SINIFI ANAOKULU AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNESI GÜNESLER SINIFI ANAOKULU AYLIK PROGRAMI DIL BECERILERIM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümden gelim yöntemi ile karga, komsu kayikci oyun leylek tekerlemelerini ögreniyorum.

Detaylı

YILDIZ ve KELEBEK GRUPLARI MART AYI BÜLTENİ

YILDIZ ve KELEBEK GRUPLARI MART AYI BÜLTENİ YILDIZ ve KELEBEK GRUPLARI MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Hayvanlar hakkında neler bildiğimizi ifade ettik. Hayvanları isimlendirdik. Suda yaşayan hayvanları gösterdik. Ormanda yaşayan hayvanlara

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SİNEMA PARTİ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ Okulumuz 06.09.2017, Çarşamba günü

Detaylı

ÖZEL ÜSKÜDAR SEV İLKÖĞRETİM OKULU ANASINIFLARI AYLIK BÜLTEN KASIM DA NELER YAPTIK?

ÖZEL ÜSKÜDAR SEV İLKÖĞRETİM OKULU ANASINIFLARI AYLIK BÜLTEN KASIM DA NELER YAPTIK? ÖZEL ÜSKÜDAR SEV İLKÖĞRETİM OKULU ANASINIFLARI AYLIK BÜLTEN KASIM DA NELER YAPTIK? TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ Atatürk, Sonbahar, Dünya Çocuk Kitapları Haftası ve Sağlıklı Beslenme konularıyla ilgili sohbet ettik.

Detaylı

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI < AYLIK BÜLTEN OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI Serbest ve yönergeye uygun çizgi çalışmaları yaptık. 9 ve 0 rakamları ile büyük ve küçük U ve Ü harflerini boyadık ve yazdık. Zıt kavramlarla ilgili çalışmalar

Detaylı

Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Şarkı

Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Şarkı Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Şarkı Sohbetler Düzenli olmak nedir? Konulu sohbet ediyorum. Kış mevsimi ile tanışıyorum. Düzenli olduğumuzda ne kadar mutlu oluyoruz adına sohbet ediyorum.

Detaylı

ARALIK AYINDA NELER YAPTIK?

ARALIK AYINDA NELER YAPTIK? OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların kendilerini, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebildikleri oyun etkinliklerine yer verildi. Eğitici oyuncak merkezi, evcilik merkezi, kukla merkezi, blok merkezi, müzik merkezi,

Detaylı

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI DÜNYA ÇOCUK HAKLARI HAFTASI DÜNYA SİNEMA GÜNÜ SONBAHAR MEVSİMİ YAPRAKLAR Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk

Detaylı

ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2014 2015 ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ ARKADAŞLIK HAFTASI CUMHURİYET BAYRAMI BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Kale nedir? Kaleler ne için yapılır?

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİMİZ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİMİZ İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ PARTİ YÜZME ETKİNLİĞİMİZ FEN ETKİNLİKLERİMİZ KASIM AYI DOĞUM GÜNLERİMİZ ATÖLYE ÇALIŞMALARIMIZ OKUMA-YAZMAYA

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU NİSAN AYI EĞİTİM PROGRAMI KONULARIMIZ: *Taşıtlar(kara taşıtları) *Taşıtlar(deniz taşıtları)

Detaylı

OKULA GETİRECEKLERİMİZ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR

OKULA GETİRECEKLERİMİZ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR OCAK 2017 BÜLTENİ 02 06 OCAK OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR PAZARTESİ OKULDA YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALAR Günler tekerlemesini söyleyelim. İpin altından geçelim. Oyun hamurundan balık yapalım. Yeni yıl geldi

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI 23NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin

Detaylı

Mutfak Etkinliği. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Şarkı. Büskivili pasta yapıyoruz.

Mutfak Etkinliği. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Şarkı. Büskivili pasta yapıyoruz. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Şarkı Mutfak Etkinliği Sohbetler Yaşayan değerlerimizden Doğruluk ile ilgili sohbet ediyorum. Sağlığımızı korumak için neler yapmalıyız konulu sohbet

Detaylı

SERBEST ZAMAN ETKİNLİĞİ:Çocuklarla selamlaşılır.çocuklar ilgi köşelerinde(eğitici oyuncaklar,lego ve tahta blok, v.b) serbest oyun oynanır.

SERBEST ZAMAN ETKİNLİĞİ:Çocuklarla selamlaşılır.çocuklar ilgi köşelerinde(eğitici oyuncaklar,lego ve tahta blok, v.b) serbest oyun oynanır. Ö.Ç BİLFEN ANAOKULU 5 YAŞ GÜNLÜK EĞİTİM PROGRAMI 5 EKİM-9 EKİM 2015 5 EKİM 2015 PAZARTESİ oyuncaklar,lego ve tahta blok, v.b) serbest oyun oynanır. TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ:Çocukların sandalyelere yarım daire

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇE ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ FEN

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI NİSAN AYI AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Tümdengelim yöntemi ile sağlık, ilkbahar tekerlemelerini

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI NİSAN AYI AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Tümdengelim yöntemi ile sağlık, ilkbahar tekerlemelerini FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU CİVCİVLER SINIFI NİSAN AYI AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümdengelim yöntemi ile sağlık, ilkbahar tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler:

Detaylı

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU GÖKYÜZÜ SINIFI KASIM AYI KAVRAM VE ŞARKILAR

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU GÖKYÜZÜ SINIFI KASIM AYI KAVRAM VE ŞARKILAR RENKLER Ben bir küçük ressamım Pembe sarı boyarım Yeşil yeşil ormanlar Mavi mavi denizler Turuncudur portakal Gökte sarı güneş var Fırça kalem ve kağıt Olmazsa resim olmaz Reklerle oynamaktan Hiç bir çocuk

Detaylı

ÖZEL GÜRÇAĞ ANAOKULU 4 YAŞ KASIM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL GÜRÇAĞ ANAOKULU 4 YAŞ KASIM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL GÜRÇAĞ ANAOKULU 4 YAŞ KASIM 2017 AYLIK BÜLTEN 01.11.2017 02.11.2017 03.11.2017 06.11.2017 07.11.2017 Mikroplardan nasıl kurtuluruz? deneyini Bay mikrop parmak öğreniyoruz birleştirerek ambulansı ilkyardım

Detaylı

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri

Okuma- Yazmaya Hazırlık. Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim. Fen Ve Doğa Etkinlikleri Türkçe Dil Etkinlikleri Sanat Etkinlikleri Oyunlar Müzik Ve Ritim Sohbetler *Aile nedir? *Ailemizi tanıyalım. *Ailemizdeki büyüklerin isimlerini öğrenelim. *Akraba ne demek öğrenelim. *Arkadaşlık nedir?

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ KIŞ MEVSİMİ ENERJİ TASARRUFU HAFTASI Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade

Detaylı

AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ, CUMHURİYET HAFTASI,DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ

AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ, CUMHURİYET HAFTASI,DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ AYLIK BÜLTEN TEMA: HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ, DÜNYA TASARRUF GÜNÜ, CUMHURİYET HAFTASI,DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ 03.10.2016 04.10.2016 05.10.2016 ÖĞRENME TAKVİMİ *Sabah sporu ile güne başlanır. *Dünya çocuk günü ile

Detaylı