MEDYA. Planlaması. Online. Basılı. Dijital

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MEDYA. Planlaması. Online. Basılı. Dijital"

Transkript

1 MEDYA Planlaması Basılı Online Dijital ELEVATOR WORLD ün misyonu, global pazarlama platformu oluştururken sektörün yararına bilgi toplama, bilgi yönetimi ve dağıtımı yapmaktır.

2 Elevator World Dergisi ELEVATOR WORLD, Merkezi ABD de bulunan 3rd QU ARTER Elevator World Inc. şirketi ve İstanbul Şubesi tarafından ortak hazırlanıp yayınlanmaktadır. EW Ailesinin bir u yesi olarak, Mayıs 2015 te yayın hayatına başlayan dergimiz iki ayda bir Türkçe ve İngilizce olarak, basılmaktadır. İstanbul şube ve ABD deki merkez ofisten profesyonel bir ekip tarafından hazırlanan dergimizin her sayısında güncel haberler, fuar, sempozyum gibi etkinlikler, yeni teknolojiler, önemli projeler, teknik makaleler gibi içeriklerle birlikte ayrıca her sayı bir dosya konusu bulunmaktadır. Asansör sektöru nu n gu ndemine göre belirlediğimiz bu dosya konularında, Tu rkiye den ve du nyadan, sektöru n önde gelen yetkililerinin göru şlerine, teknolojik gelişmelere, ulusal ve uluslararası sempozyumlardan makalelere yer veriyoruz. Elevator World Dergisi, basılı dergi formatıyla birlikte, Apple Store ve Google Play uygulaması, dijital yayını ve Haber Bu lteni ile de sektöru n sesi olmayı su rdu rmektedir. web sitemizden eski sayılarımızın tamamını okuyabilirsiniz ve gu ncel haberlere ulaşabilirsiniz. Appstore ve Google Play u zerinden indireceğiniz uygulamamız ile hem grubumuzdaki tüm dergileri okuma hem de kitap satın alma imkânına sahip olabilirsiniz. ELEVA TO R WORL D Midd le East ٢٠١٧ ﺜﺎﻟﺚ اﻟﺮﺑﻊ اﻟ Page :58-59 ELEVATOR WORLD TURKEY nin yıllık konuları önceden belirlenir ve hem basılı hem dijital formatta yer alır. Bu konular; asansör/yürüyen Elevator World asansör sektörünün sürekli gelişimi için çalışan ciddi bir yayın kuruluşudur. merdiven bakımı, eğitimi, mühendisliği, teknolojisi, güvenliği, geçmişi, modernleşmesi gibi alanlarda, doğru ve kesin bilgiler içerir. İrtibat Reklam - Türkiye İsmail YILDIRIM Yönetim Kurulu Başkanı Kurucu Hakkında Editöryel -Türkiye: Bülent Yılmaz Yasin Eker Tel: Tel: bulent@elevatorworld.com.tr yasin@elevatorworld.com.tr Reklam - Yurtdışı Editöryel - Yurtdışı T.Bruce MacKinnon Tel: ext 20 tbruce@elevatorworld.com Angela Baldwin Tel: ext 30 angie@elevatorworld.com William C. Sturgeon Ocak 1953 te asansör sektöründeki ilk dergi olan ELEVATOR WORLD ü kurdu yılında asansör montaj işini devreden Sturgeon, 1997 yılında emekli oluncaya dek kendisini tamamıyla ELEVATOR WORLD ün yayımcılığına adadı. Sturgeon, Uluslararası Asansörcüler Derneği Local 124 ün kurucusu ve Ulusal Asansörcüler Derneği, Kanada Asansörcüler Derneği, Ulusal Asansör Güvenliği Kurumları Derneği ve Asansör/Yürüyen Merdiven Güvenliği Kurumu nun kurucu üyesidir. William C. Sturgeon, vefat ettiği 11 Ekim 2012 tarihine kadar, sektörü iletişim ile bir araya getirmeyi misyon edindi. William C. Sturgeon un bu misyonu, Elevator World dergisi, web sayfası ve eğitime yönelik ürünlerle devam etmektedir.

3 Reklam Tarifeleri ve Diğer yayınlar ELEVATOR WORLD, Elevator World Inc. dergisinin yayıncısı Elevator World Şirketi tarafından yayınlanmaktadır. ELEVATOR WORLD dergisi 64 yılı aşkın su redir yayınlanmakta ve uluslararası Asansör ve yu ru yen merdiven konusunda haberler ve bilgiler sunmada du nya lideri olarak göru lmektedir. ELEVATOR WORLD ve yıllık Fihristimiz hakkında daha detaylı bilgi için, lu tfen web sitelerimizi ziyaret ediniz: elevatorworld.com, elevatorbooks.com, elevatordirectory.com ve elevatorworld.com.tr. Dergi Sayfa Ebat ve Fiyatları Tam Sayfa Özel Sayfalar Ön kapak Logo 2/3 Sayfa 1/2 Sayfa 1/2 Ada 1/3 Ada 1/3 Sayfa 1/4 Sayfa $ $ $ $ 900 $ 800 $ 650 $ Çift Sayfa forma Ön kapak içi Arka Kapak içi Arka Kapak Fiyat Sorunuz $ $ $ $ Fiyatlara yu zde 18 KDV ilave edilir. Diğer Yayınlar 3rd QUARTER ELEVATOR WORLD Middle East الربع الثالث ٢٠١٧ ELEVATOR WORLD ELEVATOR WORLD Middle East Page :58-59 ELEVATOR WORLD India İndirimler İndirimler ve kampanyalar için satış temsilcimiz ile göru şu nu z. Yıllık sözleşmelerde ayrıca iskonto uygulanır. Görüntülü Reklam Boyutları Ön kapak Logo 50 x 50 mm Tam Sayfa 275 x 215 mm 2/3 Dikey 275 x 143,3 mm 2/3 Yatay 183,3 x 215 mm 1/2 Dikey 275 x 107,5 mm 1/2 Yatay 137,5 x 215 mm 1/2 Ada 248 x 94 mm 1/3 Dikey 275 x 71,6 mm 1/3 Yatay 91,6 x 215 mm 1/3 Ada 248 x 62,6 mm 1/4 Dikey 275 x 53,75 mm 1/4 Yatay 68,75 x 215 mm Çalışmalarınızda reklam yönu ne göre 6mm cilt payı, ayrıca her yönden 3mm taşma payı bırakınız. ELEVATOR WORLD Subir & Bajar ELEVATOR WORLD China Görüntülü Reklamın Faydaları: Bu nyemizde yer alan herhangi bir dergiye bir yıl reklam vererek, Baskılı ve dijital Elevator Directory de (Fihrist) 250$ değerindeki Premium Şirket listesinde u cretsiz yer alabileceksiniz. Ya da sadece 150$ fark ile u ru n resim ve videolarını yu kleyebileceğiniz, firmanızın logosu ile basılıp göru ntu leneceği Showcase seçeneğine sahip olabileceksiniz. Ayrıca Showcase seçeneği ile eğitim materyallerinde alacağınız u ru nlerde yu zde 15 indirim hakkı kazanabileceksiniz.

4 Websitesi ve Mobil Uygulama Reklam Alanları Web Sitesi ve Mobil Uygulama Her yıl büyüyen Elevator World ün web siteleri ağı, son üç yılda yüzde 20 nin üzerinde artış göstermiştir. Dokuz adet bilgilendirme amaçlı web sitesi ve büyük bir sosyal medya ağı (EW blog, Facebook, Twitter, LinkedIn ve Youtube siteleri) ile online trafiğimiz her yıl in üzerinde ziyaretçi akımına uğramaktadır. Sitelerimiz, günlük haberler, eğitimsel içerikleri, iş sahası güvenliği, online reklam ilanları ve görüntülü reklamlar, sektör formu, Hindistan ve Çin haberleri, gelişmeler, tarihi koruma müzesi, ticari fuar, seminer takvimi ve online iş dizini konularını içermektedir. Her gün, ü aşkın nitelikli müşteri potansiyeline başka nereden ulaşabilirsiniz? Online reklamcılık fırsatlarımızdan biri mutlaka şirketiniz için uygundur. Göze hitap eden bu reklamların fiyatları da oldukça uygundur. Üst kusak (468x60 px) $500/Ay* Üst kusak (1480x640 px) $500/Ay* Orta Reklam Alanı (430x240 px) $500/Ay* Maksimum Boyut (maksimum size 30 mb) $1000/Ay* Alt Reklam Alanı (728x90px) $400/Ay* Web Sitesi Ana Sayfası *Aylık olarak ücretlendirilir ** Diğer reklamlar ile birlikte dönüşümlü yayınlanabilir. Elevator World Mobil Uygulama Ana Sayfası Kabul edilen dosya türleri içinde.gif,.jpg, ve.png vardır. Unutmayınız: Slayt gösterileri ve logo reklamları statik görüntülerdir ve herhangi bir animasyon içeremez.

5 Elevator World ELEV TOR W RLD The Premier Eylül - Ekim Editöryel Takvim - Son Teslim Tarihleri KONULAR SAYILAR Magazine of SAYI 1 Transportatio n Industry in world.co m.tr EKSTRA DAĞITIM ELEV TOR W RLD The Premier OCAK ŞUBAT the Building Kabinler ve Kabin Estetiği Magazine of the Building Transportatio n Industry in Temmuz- Ağu Liftech Expo Şubat Kahire, Mısır stos world.co m.tr Fotoğraf Yarış ması Ka Photo Contes zananları t Winner Bölgesel Do IEE Expo 28 Şubat-2 Mart Mumbai, Hindistan s Regional Foc sya Konusu: Ankara us: Ankara ELA Konferan ELA Confere nce sı ELEV TOR W RLD The Premier Mayıs -Haziran Magazine of the Building Transportation Industry in orld.com.tr MART NISAN Hidrolik Asansörler SAYI 2 INELEX İzmir Nisan İzmir, Türkiye Dosya: Emniy et Sistemleri Focus on Saf ety System s KONE Yeraltı Tes t Kuyusu KONE s Und erground Tes t Sha Rusya Asansö ft r Haftası Russian Elev ator Week MAYIS HAZİRAN 䴀愀爀琀 ⴀ 一椀猀愀渀 WEE Expo 8-11 Mayıs Şangay, Çin Trafik Analizi SAYI 3 䔀䰀䔀嘀 吀伀刀 圀 刀䰀䐀 吀栀攀 倀爀攀洀椀攀爀 䴀愀最愀稀椀渀攀 漀昀 Dosya: Üretim Sist emleri ve Robotl ar Focus on Rob ots and Producti on Systems 䔀䰀䔀嘀 吀伀刀 圀 刀䰀䐀 Indonesia LIFT & ESCALATOR Temmuz Jakarta, Endonezya 䴀愀最愀稀椀渀攀 漀昀 吀爀愀渀猀瀀漀爀琀愀琀椀漀渀 䤀渀搀甀猀琀爀礀 椀渀 眀眀眀 攀氀攀瘀愀琀漀爀眀 漀爀氀搀 挀漀洀 琀爀 䐀漀猀礀愀㨀 夀 ﰀ 爀 ﰀ 礀攀渀 䴀攀爀搀椀瘀攀渀 瘀攀 䐀漀猀礀愀㨀 혀稀攀氀 䄀猀愀猀 漀渀 䔀猀挀愀氀愀琀漀爀猀 愀渀搀 䴀漀瘀椀渀最 圀愀氀欀猀夀漀氀氀愀爀 渀猀 䘀漀挀甀猀 漀渀 匀瀀攀 䠀攀椀氀戀爀漀渀渀爀 唀礀最甀氀愀洀愀氀愀爀 挀椀愀氀 䔀氀攀瘀愀琀漀爀䄀瘀爀甀瀀愀 䄀猀愀 䄀瀀瀀 渀猀 䘀漀挀甀 䔀甀爀漀瀀攀愀渀 䰀椀昀琀 䰀椀昀琀攀砀 䔀砀瀀漀 䌀椀搀 搀攀 䘀甀愀爀 氀椀挀愀琀 椀漀渀猀 䌀漀渀最爀攀猀 猀 䠀攀椀氀 爀 䬀漀渀最爀攀猀椀 㘀 戀爀漀渀渀 㘀 䔀䰀䔀嘀 吀伀刀 圀 刀䰀䐀 吀栀攀 倀爀攀洀椀攀爀 Yıllık Muayene ve Kontroller 琀栀攀 䈀甀椀氀搀椀渀最 伀挀愀欀 ⴀ 币甀戀愀 琀 㜀 搀愀栀 SAYI 5 Avrasya/Eurasia Asansör Asansör İstanbu l 䰀椀昀琀攀砀 䔀砀瀀漀 䨀攀搀 EYLÜL EKİM 䤀渀搀甀猀琀爀礀 椀渀 眀眀眀 攀氀攀瘀愀琀漀爀眀 漀爀氀搀 挀漀洀 琀爀 Elevcon Mayıs Berlin, Almanya Eğimli Asansörler SAYI 4 吀爀愀渀猀瀀漀爀琀愀琀椀漀渀 Page: 63 吀栀攀 倀爀攀洀椀攀爀 TEMMUZ AĞUSTOS 琀栀攀 䈀甀椀氀搀椀渀最 㜀 Euro-Lift 2-4 Ekim Kielce, Polonya 䬀愀猀 洀 ⴀ 䄀爀愀氀 欀 䴀愀最愀稀椀渀攀 漀昀 琀栀攀 䈀甀椀氀搀椀渀最 吀爀愀渀猀瀀漀爀琀愀琀椀漀渀 䤀渀搀甀猀琀爀礀 椀渀 㘀 眀眀眀 攀氀攀瘀愀琀漀爀眀漀 爀氀搀 挀漀 洀 琀爀 倀愀最攀 㔀㤀 KASIM ARALIK SAYI 6 Kapılar ve Kapı Operatörleri 䐀漀猀礀愀㨀 䬀漀渀琀爀漀氀 倀愀渀攀氀氀攀爀椀 瘀攀 氀攀琀 椀弁椀洀 匀椀猀琀攀洀氀攀爀椀 倀愀渀攀氀猀 愀渀搀 䌀漀洀 洀甀渀椀挀愀琀椀 䘀漀挀甀猀 漀渀 䌀漀渀琀 爀漀氀 稀洀椀爀 䄀猀愀渀猀 爀 䤀稀洀椀爀 䔀氀攀瘀愀琀漀爀 匀攀洀瀀漀稀礀甀洀甀 漀渀猀 匀礀猀琀攀洀猀 匀礀洀瀀漀猀椀甀洀 䔀唀刀伀䰀䤀䘀吀 㘀 攀 倀愀最 Editöryel ve Reklam Son Teslim Tarihleri Ocak-Şubat Mart-Nisan Mayıs-Haziran Temmuz-Ağustos Eylül-Ekim Kasım-Aralık 15 Aralık 15 Şubat 15 Nisan 15 Haziran 15 Ağustos 15 Ekim 25 Aralık 25 Şubat 25 Nisan 25 Haziran 25 Ağustos 25 Ekim Editöryel Son Teslim Reklam Son Teslim

6 Üst kusak (1200x400 px) $500/Ay* Dalgası Haber Bülteni Dergimiz iki ayda bir yayımlanırken, Haber Bülteni ise her ayın ilk günü okuyucu ile buluşmaktadır. Haber Bültenimiz Türkçe ve İngilizce ayrı hazırlanıp, yurt içine den fazla aboneye Türkçe olarak; yurt dışında ise den fazla aboneye İngilizce olarak ayrı ayrı gönderilmektedir. Mesajınızı i aşkın Yurtiçi ya da uluslararası sektör profesyonellerine ile gönderebiliriz. Hedeflenen listemiz ile şirketinizin ürün ve marka farkındalığını artırabilir, ürününüze/hizmetinize yüksek kalite özelliği yükleyebilir ve yatırım getirinizi ölçebilirsiniz. Türkiye içi Yurtdışı ELEVATOR WORlD TURKEY e, daha düşük bütçelerle reklam vermek isteyen şirketlere uygun fiyatlı iki seçenek sunuyor. Marketplace Marketplace, Derginin son sayfasında yer alan; işe alım, satış, sunulan ürünler ve hizmetler için ayrılan bir bölümdür Marketplace Fiyatları 1/8 Sayfa ,00$ 1/4 Sayfa $ Renkli veya siyah beyaz olabilir Boyutlar 1/8 Sayfa 1/4 Sayfa (H) 1/4 page (V) 3 5/8 x 2 1/4 7 1/2 x 2 1/4 3 5/8 x 4 3/ mm x 57,15 mm mm x 57,15 mm mm x 120,65 mm Teknik Detaylar Kabul edilen dosya formatları: Photoshop, Illustrator, InDesign, Adobe PDF Dosyalar, minimum 300dpi ile CMYK ya da gri ton olmalıdır. Tüm çizimleri, ekranı ve yazıcı fontlarını gönderin ya da içine yerleştirin. Toplam mürekkep yoğunluğu % 305 i geçmemeli. Boyası taşacak reklamlar için 3 mm taşma oranı ekleyiniz. JPG ve GİF kabul edilebilir dosya formatı değildir. Materyaller, CD, (10 mb den büyük olmayan dosyalar) ya da ftp siteleri aracılığıyla gönderilebilir. PDF dosyaları olduğu gibi basılır.

7 Reklam Sözleşmesi Türkiye: Bülent Yılmaz Tel: Faks: Diger tüm ülkeler: T.Bruce MacKinnon Tel: ext 20 Fax: ELEVATOR WORLD Türkiye, ELEVATOR WORLD dergisinin yayıncısı Elevator World Inc. Şirketi tarafından yayınlanmaktadır. ELEVATOR WORLD dergisi 64 yılı aşkın süredir yayınlanmakta ve uluslararası inşa-ulaşım sektörü konusunda haberler ve bilgiler sunmada dünya lideri olarak görülmektedir. ELEVATOR WORLD dergileri ve uluslararası kaynak niteliğindeki ELEVATOR DIRECTORY dizinimiz hakkında daha detaylı bilgi için, lütfen web sitelerimizi ziyaret ediniz: elevatorworld.com, elevatorbooks.com, elevatordirectory.com ve elevatorworld.com.tr. Elevator World Türkiye işbu belge ile bu Sözleşmede listelenen koşullar ve şartlar altında reklamımızı yapmaya yetkilendirilmiştir. Firma/ Ajans: Şube Adres: Şehir: İlçe: Posta Kodu: Ülke: Reklam ile ilgili İrtibat Kişi: Telefon: Fax: Web Adresi: YAYIN ADEDİ: ( ) 1x; ( ) 6x; GÖRÜNTÜ BOYUTU: ( ) Birleşik İki Tam Sayfa; ( ) Tam Sayfa; ( ) 2/3 Sayfa; ( ) 1/2 Sayfa; ( ) 1/2 Ada; ( ) 1/3 Sayfa; ( ) 1/3 Ada; ( ) 1/4 Sayfa; FORMAT: ( ) Dikey; ( ) Yatay RENK: ( ) Siyah&Beyaz; ( ) 4-Renkli SINIFLANDIRMA: ( ) 1/8 Dikey ( ) 1/4 Yatay( ) 1/4 Dikey ÖZEL POZİSYON TALEBİ: Ek Ücret İçerir (% 15-%100) PROGRAM (Yılı Giriniz İlgili Sayıyı Aşağıdan Kontrol Ediniz): ELEVATOR WORLD Türkiye yılda 6 sayı yayınlanır YIL OCAK-ŞUBAT MART-NİSAN MAYIS-HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL-EKİM KASIM-ARALIK YIL OCAK-ŞUBAT MART-NİSAN MAYIS-HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL-EKİM KASIM-ARALIK FİYATLANDIRMA VE SÖZLEŞME DETAYLARI Sözleşme Detayları: Malzemelerin, Disk/CD/zip olarak verilmesi gerekir film olarak kabul edilmez. Yeni ve revize disk/cd/zip ya da piyasaya verilecek konunun bildirimi için reklam materyalinin son teslim tarihi, basım ayı öncesindeki ayın 1. günüdür. Son teslim gününden sonra alınan herhangi bir materyal için reklamcının faturasına gecikme cezası olarak US$ yansıtılır. ELEVATOR WORLD Türkiye, dijital materyallerin onaylanmış yazılım/format üzerinden gönderilmeyen ya da herhangi bir baskı ile sunulan reklamın kalitesini ya da renk düzgünlüğünü garanti ETMEZ. Bu materyaller her saat US$ üzerinden üretim ücretine tabi tutulabilir. İMZA: TARİH:

8 Reklam Sözleşmesi (Devamı) GENEL ELEVATOR WORLD, bu sözleşme koşullarına ve şartlarına uyulmadığı takdirde reklam siparişinde ya da sözleşmede görünen basılı ya da başka şekilde herhangi bir koşula bağlı kalması söz konusu değildir. (a) Reklamcılar ve onların reklam şirketleri basılı reklamların tüm içeriğinden (metin, sunum ya da açıklama dâhil) sorumlu sayılır, ayrıca yayına karşı yapılan bu sözleşmeden kaynaklı iddialardan da sorumlu tutulur. Yayıncı, yayın standartlarına uymadığı düşünülen herhangi bir reklamı reddetme hakkını da saklı tutar. (b) Yayıncı, ödeme koşullarına uymayan reklamları da reddetme ayrıcalığına sahiptir. Hem reklamcılar hem reklam şirketleri bu yayında mevcut reklamların ödemesinden EŞİT ŞEKİLDE sorumludur. Herhangi bir tarafın yükümlülüğünü yerine getirme mesi, diğer tarafın ödeme yükünü ortadan kaldırmaz. (c) Yayın, HERHANGİ bir formatta alınan reklam kopyalarındaki hatalardan sorumlu değildir. Yayına gönderilen materyalin basıma uygun ve hazır olduğunu garantilemek Reklamcı/Şirketin sorumluluğundadır. Tüm reklam materyali bir baskı eşliğinde VERİLMELİDİR. (d) Yayın öncesindeki ayın ilk gününden sonra üretim çalışması gerektiren kopya alındığında baskı verilmesine gerek kalmaz. (e) Reklamcıların ve reklam şirketlerinin görüntülü reklamlarının yayınlandığı Basımı almaları gerekir. Fatura yayın gününde postalanır. (f) Reklam ekleme/değiştirme programları, sadece yayın kapanma tarihinden 10 gün önce alınan yazılı tebliğ ile iptal edilebilir. Son kapanma tarihinden sonra yeni bir kopya alınmadığında, yayıncı reklamcının en son gönderdiği reklamı tekrarlama hakkını saklı tutar. (g) Sözleşmeler Sözleşme süreleri, basım ayının ilk gününden itibaren 12 aydır. Sözleşme süresince yayınlanan reklamlardan kazanılan en düşük ücretle reklamcılar faturalandırılır ya da alacaklı olarak kayda geçer. Reklam tarifeleri sözleşme tarihinden itibaren 12 ay boyunca sabitlenir. Çok yıllı sözleşme yoktur. KOMİSYONLAR, NAKİT İNDİRİMLERİ VE CEZALAR (a) (b) (c) (d) Şirket komisyonu: Sadece belirlenen reklam şirketleri için komisyon vardır. Baskı yayını için boşluk oranı ve renkte %15 indirim uygulanır. Şirket komisyonu, fatura tarihinden 45 gün sonra geçerli değildir ve tekrar alınırsa yine ücrete tabi tutulur. ELEVATOR WORLD Türkiye, herhangi bir açık hesabın 60 gün vadesi geciktiğinde doğrudan müşteri ile temasa geçme hakkını saklı tutar. Herhangi bir açık hesabın 60 gün vadesi geciktiğinde, hesap kapatılana dek tüm reklamlar askıya alınır. Onaylanan alacak hesapları için ödeme vadesi net 30 gündür. Alacak hesabı: Tüm reklamcılar/şirketler ya geçmiş ya da uygulama üzerinden yayıncı ile bir alacak hesabı oluşturmalıdır. Tüm tek seferlik ve/veya ilk kez sözleşme yapan reklamcılar alacak hesabı oluşturulana kadar ön ödeme yapmak zorundadır. Fatura net miktarının, bir sonraki yayının 11. gününe kadar ödenmesi gerekir. Lütfen fatura ile ödeme yapınız hesap özeti gönderdiğimizde nakit indirim uygulanmaz. Yayın ayının birinci gününden önce herhangi bir zamanda yapılan reklam için ön ödeme durumunda % 3 indirim uygulanır. 4 seferlik sözleşme ön ödemesi yapan reklamcılara da % 5 indirim uygulanır. Cezalar/İadeler: Sözleşme şartlarını yerine getirmeyen reklamcılar, askıdaki yayınlar için brüt reklam bedelinin % 50 sini ödemekle cezalandırılır. Son teslim tarihinden sonra alınan reklam materyalleri için aylık faturaya yansıtılarak minimum $ dolar ceza uygulanır. Teslim tarihinden sonra alınan materyaller konusunda yayıncı ne müşteri memnuniyetini garanti eder ne de kaliteden, renk ya da reklam basımı konusunda sorumluluk üstlenir. Reklamcı/Reklam Şirketi, yayınlanan reklamda herhangi bir farklılık olma durumunda yayın için tam ödeme yapmakla yükümlüdür. ÖDEME YAPILMAMASI DURUMUNDA, TAHSİLAT SÜRECİNDE MARUZ KALINAN TÜM YASAL ÜCRETLER DAHİL OLMAK ÜZERE YAYINCIYA ÖDEN- MESİ GEREKEN VADESİ DOLMUŞ PARALAR İÇİN YAYINCI REKLAMCI VE/VEYA REKLAM ŞİRKETİNİ MÜTESELSİLEN SORUMLU TUTMA HAKKINI SAKLI TUTAR. ABD hesabına ödeme yapmak için: Ödemeler sadece ABD doları cinsinden, önemli bir ABD bankasından yazılan banka ödeme emri (çek) ile doğrudan adresimize yapılır. 354 Morgan Avenue, Mobile, Alabama ABD veya PNC Bank a S.W.I.F.T. aracılığıyla, Mobile, Alabama USA, Acct. No , Sort Code , ABBA/Swift Code: PNCCUS33, veya kredi kartıyla (VISA, MasterCard ya da American Express). Türkiye de ödeme yapmak için: ELEVATOR WORLD INC., MERKEZİ A.B.D.İST.MRKZ. ŞB. Küçükbakkalköy Mh. Kayışdağı Cd. No:115/6 Ataşehir/İSTANBUL Türkiye Banka Hesapları: İŞBANK SWIFT KODU : ISBKTRIS TL: TR USD: TR EURO: TR NOT: ELEVATOR WORLD, yukarıda belirtilen koşullar kapsamında zamanında ücreti ödenmeyen reklamları devam ettirmeme hakkını saklı tutar. IMZA: TARİH: BU SAYFAYI İMZALAYARAK, İŞBU SÖZLEMEYE UYGULANACAK KOŞULLAR VE ŞARTLARI ANLADIĞINIZI KABUL EDERSİNİZ.

Media Planlaması. Basılı Dijital Online

Media Planlaması. Basılı Dijital Online Media Planlaması Basılı Dijital Online ELEVATOR WORLD ün misyonu, global pazarlama platformu oluştururken sektörün yararına bilgi toplama, bilgi yönetimi ve dağıtımı yapmaktır. ELEVATOR WORLD Turkey, Elevator

Detaylı

TUNEL EXPO FUAR KATALOĞU

TUNEL EXPO FUAR KATALOĞU TUNEL EXPO FUAR KATALOĞU 2016 100. HMSESA MAKİNA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. YETKİLİ SATIŞ BAYİİ VE SERVİS Melih Gökçek Bulvarı No. 137 İvedik Organize Sanayi ANKARA / TÜRKİYE Tel: 0 312 395 56 81 Pbx (3 Hat)

Detaylı

䜀搀愀 ⴀ 吀攀欀 㘀㜀 䤀渀琀攀爀渀愀琀椀漀渀愀氀䘀漀漀搀愀渀搀䘀漀漀搀吀攀挀栀渀漀氀漀最椀攀猀䘀愀椀爀

䜀搀愀 ⴀ 吀攀欀 㘀㜀 䤀渀琀攀爀渀愀琀椀漀渀愀氀䘀漀漀搀愀渀搀䘀漀漀搀吀攀挀栀渀漀氀漀最椀攀猀䘀愀椀爀 䜀搀愀 ⴀ 吀攀欀 㘀㜀 䤀渀琀攀爀渀愀琀椀漀渀愀氀䘀漀漀搀愀渀搀䘀漀漀搀吀攀挀栀渀漀氀漀最椀攀猀䘀愀椀爀 圀椀琀栀琀栀攀攀砀栀椀戀椀琀漀昀琀栀攀昀漀漀搀椀渀搀甀猀琀爀礀氀攀愀搀攀爀挀漀洀瀀愀渀椀攀猀眀攀愀爀攀瀀氀愀渀渀椀渀最琀漀漀爀最愀渀椀稀攀㜀琀栀䤀渀琀攀爀渀愀琀椀漀渀愀氀䘀漀漀搀愀渀搀䘀漀漀搀吀攀挀栀渀漀氀漀最椀攀猀䘀愀椀爀 伀甀爀昀愀椀爀眀椀氀氀戀攀栀攀氀搀漀渀 㐀 ⴀ 㜀一漀瘀攀洀戀攀爀椀渀䄀一䬀䄀刀䄀

Detaylı

Benim Canım Annem E...

Benim Canım Annem E... ilkok Benim Canım Annem Evimizde en çok çalışan kişi annemdir. Gün boyunca hiç durmaz. Kahvaltı hazırlar, yemek yapar, çamaşır yıkar ve temizlik yapar. Bizimle ilgilenir. Bizler de biraz olsun annemin

Detaylı

EPIFANI Vol.1. Sinem Korkut

EPIFANI Vol.1. Sinem Korkut EPIFANI Vol.1 Sinem Korkut Ümit tekindaἁ ᰠ 䄀礀搀渀氀愀渀洀愀一攀搀搀爀 ᴠ 㜀㠀㐀 ⴀ 䤀洀洀愀渀甀攀氀䬀愀渀琀 ⴀ 䄀礀搀渀氀愀渀洀愀 Ⰰ 渀猀愀渀渀欀攀渀搀搀猀甀 甀氀攀ي ج搀 ي ج弁洀 弁漀氀搀甀 ἁ 甀戀戀爀攀爀最最渀漀氀洀愀洀愀搀甀爀甀洀甀渀搀愀渀欀甀爀琀甀氀洀愀猀搀爀 䈀甀攀爀最最渀漀氀洀愀礀弁搀甀爀甀洀甀猀攀 Ⰰ 渀猀愀渀渀欀攀渀搀搀愀欀氀渀戀戀爀戀愀弁欀愀猀渀渀欀氀愀瘀甀稀氀甀

Detaylı

REÇETESİZ İLAÇLARA SEKTÖREL BAKIŞ PANELİ ANKARA DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

REÇETESİZ İLAÇLARA SEKTÖREL BAKIŞ PANELİ ANKARA DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ REÇETESİZ İLAÇLARA SEKTÖREL BAKIŞ PANELİ ANKARA DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ REÇETESİZ İLAÇLARA SEKTÖREL BAKIŞ PANELİ ANKARA DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ DOMPDF_ENABLE_REMOTE is set to FALSE http://www.teb.org.tr/uploads/panel//085a9519.jpg

Detaylı

Doğal Gaz Dergisi 2009 Yılı Dağıtımlarının Coğrafi Bölgelere Göre Dağılımı. Doğal Gaz Dergisi 2009 Yılı Dağıtımlarının Adres Gruplarına Göre Dağılımı

Doğal Gaz Dergisi 2009 Yılı Dağıtımlarının Coğrafi Bölgelere Göre Dağılımı. Doğal Gaz Dergisi 2009 Yılı Dağıtımlarının Adres Gruplarına Göre Dağılımı Doğal Gaz Dergisi 2009 Yılı Dağıtımlarının Coğrafi Bölgelere Göre Dağılımı 5 Marmara Bölgesi 5 %34 İç Anadolu Bölgesi %34 Ege Bölgesi %9 Karadeniz Bölgesi Akdeniz Bölgesi %3 %9 Güney Doğu Anadolu Bölgesi

Detaylı

DERGİLER REKLAM TARiFESi. Nisan 2015 tarihinden itibaren geçerlidir.

DERGİLER REKLAM TARiFESi. Nisan 2015 tarihinden itibaren geçerlidir. DERGİLER REKLAM TARiFESi Nisan 2015 tarihinden itibaren geçerlidir. İÇİNDEKİLER Para 1 Şamdan Plus 2 Bebeğim ve Biz 3 China Today 4 Cosmopolitan Bride 5 Cosmopolitan 6 Esquire 7 Esquire Big Black Book

Detaylı

DERGİLER REKLAM TARiFESi. Nisan 2014 tarihinden itibaren geçerlidir.

DERGİLER REKLAM TARiFESi. Nisan 2014 tarihinden itibaren geçerlidir. DERGİLER REKLAM TARiFESi Nisan 2014 tarihinden itibaren geçerlidir. İÇİNDEKİLER Para 1 Şamdan Plus 2 Bebeğim ve Biz 3 China Today 4 Cosmopolitan Bride 5 Cosmopolitan 6 Esquire 7 Forbes Turkiye 8 Harper

Detaylı

Velid Bin Talal. olarak dünyaya geldi.

Velid Bin Talal. olarak dünyaya geldi. Velid Bin Talal Suudi Arabistan'daki saray darbesinin merkezinde yer alan Velid bin Talal, dünyanın en zengin iş adamlarından biri. 09.11.2017 / 01:55 Veliaht Prens Muhammed bin Selman başkanlığında oluşturulan

Detaylı

TURKUVAZ DERGİLER. Reklam Tarifesi

TURKUVAZ DERGİLER. Reklam Tarifesi TURKUVAZ DERGİLER Reklam Tarifesi Nisan 2017 tarihinden itibaren geçerlidir. TURKUVAZ REKLAM PAZARLAMA DANIŞMANLIK A.Ş. Barbaros Bulvarı, Cam Han, No:153, K:1, 34349 Balmumcu, Beşiktaş - İSTANBUL P 0212-354

Detaylı

ADI-SOYADI:... TÜRKÇE DEĞERLENDİRME TESTİ

ADI-SOYADI:... TÜRKÇE DEĞERLENDİRME TESTİ ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkokul1.com ilkok ADI-SOYADI:... TÜRKÇE DEĞERLENDİRME TESTİ 1) Aşağıdaki cümlelerden hangisi neden sonuç bildirmez?

Detaylı

䌀䔀䔀䔀 䔀윀䔀䴀 䔀渀攀爀樀椀Ⰰ 윀攀瘀爀攀 瘀攀 䔀欀漀渀漀洀椀 䴀攀爀欀攀稀椀

䌀䔀䔀䔀 䔀윀䔀䴀 䔀渀攀爀樀椀Ⰰ 윀攀瘀爀攀 瘀攀 䔀欀漀渀漀洀椀 䴀攀爀欀攀稀椀 䌀䔀䔀䔀 䔀윀䔀䴀 䔀渀攀爀樀椀Ⰰ 윀攀瘀爀攀 瘀攀 䔀欀漀渀漀洀椀 䴀攀爀欀攀稀椀 CEEE / EÇEM Özyeğin Üniversitesi çatısı altında faaliyetlerini sürdüren EÇEM, Enerji, Çevre ve Ekonomi ile ilişkili sorunlar için bütünleşik mühendislik ve mimari

Detaylı

Doğal Gaz Dergisi. Doğal Gaz Teknolojisi, Cihaz ve Sistemleri Dergisi. Yayına Başladığı Tarih: Abonelik Sistemi: Yayına Periyodu: Dağıtım: Tiraj:

Doğal Gaz Dergisi. Doğal Gaz Teknolojisi, Cihaz ve Sistemleri Dergisi. Yayına Başladığı Tarih: Abonelik Sistemi: Yayına Periyodu: Dağıtım: Tiraj: Yayına Başladığı Tarih: Abonelik Sistemi: 1988 Yurt içi yıllık abonelik ücreti 48 TL. Bu fiyatlara KDV ve gönderim ücretleri dahildir. Yayına Periyodu: Yılda 6 sayı. Dağıtım: Kargo ile; kişi veya şirket

Detaylı

MAGAZINES ADVERTISING RATES

MAGAZINES ADVERTISING RATES MAGAZINES ADVERTISING RATES Effective from April 2015 CONTENTS Para 1 Şamdan Plus 2 Bebeğim ve Biz 3 China Today 4 Cosmopolitan Bride 5 Cosmopolitan 6 Esquire 7 Esquire Big Black Book 8 Forbes Turkiye

Detaylı

䐀䄀嘀䄀䴀䤀娀䤀一䔀匀䄀匀䰀䄀刀䤀 嘀攀혀渀 ي ج 洀 ي ج 稀搀攀欀椀䈀椀爀琀愀欀洀䔀渀最攀氀攀爀 䴀攀栀洀攀琀䈀攀弁椀爀䔀爀礀愀爀猀漀礀

䐀䄀嘀䄀䴀䤀娀䤀一䔀匀䄀匀䰀䄀刀䤀 嘀攀혀渀 ي ج 洀 ي ج 稀搀攀欀椀䈀椀爀琀愀欀洀䔀渀最攀氀攀爀 䴀攀栀洀攀琀䈀攀弁椀爀䔀爀礀愀爀猀漀礀 䐀䄀嘀䄀䴀䤀娀䤀一䔀匀䄀匀䰀䄀刀䤀 嘀攀혀渀 ي ج 洀 ي ج 稀搀攀欀椀䈀椀爀琀愀欀洀䔀渀最攀氀攀爀 䴀攀栀洀攀琀䈀攀弁椀爀䔀爀礀愀爀猀漀礀 Hakkında Elinizdeki bu kitapçık, kıymetli ilim adamı Mehmet Beşir Eryarsoy Hoca nın 2017 yılının Ramazan ayında Medeniyet Vakfı

Detaylı

DERGİLER. REKLAM TARiFESi. Nisan 2015 tarihinden itibaren geçerlidir.

DERGİLER. REKLAM TARiFESi. Nisan 2015 tarihinden itibaren geçerlidir. DERGİLER REKLAM TARiFESi Nisan 2015 tarihinden itibaren geçerlidir. İÇİNDEKİLER Para 1 Şamdan Plus 2 Bebeğim ve Biz 3 China Today 4 Cosmopolitan Bride 5 Cosmopolitan 6 Esquire 7 Esquire Big Black Book

Detaylı

Minika Çocuk Eğlencenin Gücü Adına

Minika Çocuk Eğlencenin Gücü Adına Eğlenceli olduğu kadar güvenilir dergi Minika Çocuk Eğlencenin Gücü Adına Eğlencenin Gücü Adına TÜR Süreli yayın, çocuk dergisi PERİYOT Aylık HEDEF KİTLE 3-6 yaş AMAÇ Okul öncesi dönemdeki çocukların zihinsel

Detaylı

Yangın ve Güvenlik Dergisi

Yangın ve Güvenlik Dergisi Yayına Başladığı Tarih: 1994 Yayına Periyodu: Yılda 8 sayı. Dağıtım: Kargo ile; kişi veya şirket ve kurum ismine, ambalajlı olarak gönderim yapılır. Tiraj: 8.000 net. Fuar ve ilgili kongre, seminer vb.

Detaylı

MinikaGO Eğlencenin Gücü Adına

MinikaGO Eğlencenin Gücü Adına Eğlenceli olduğu kadar güvenilir dergi MinikaGO TÜR Süreli yayın, çocuk dergisi PERİYOT Aylık HEDEF KİTLE 7-14 yaş AMAÇ Okuma çağındaki çocukların bilgisel, zihinsel ve duygusal gelişimlerine katkı sağlamayı

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

TEBGK Kongresi Sona Erdi

TEBGK Kongresi Sona Erdi TEBGK Kongresi Sona Erdi Türk Eczacıları Birliği Gençlik Komisyonu (TEBGK) 1. Ulusal Kongresi sona erdi. Kongre ᤀ 搀攀 ᰀ Neredesin? Parçaları Birleştirelim ᴀ teması çerçevesinde halk sağlığı ile iç içe olan

Detaylı

Enerji Dünyası Dergisi

Enerji Dünyası Dergisi Yayına Başladığı Tarih: 2000 Yayına Periyodu: Yılda 8 sayı. Dağıtım: Kargo ile; kişi veya şirket ve kurum ismine, ambalajlı olarak gönderim yapılır. Tiraj: 8000 net. Fuar ve ilgili kongre, seminer vb.

Detaylı

TTMD ULUSLARARASI YAPIDA TESİSAT TEKNOLOJİSİ SEMPOZYUMU SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

TTMD ULUSLARARASI YAPIDA TESİSAT TEKNOLOJİSİ SEMPOZYUMU SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ TTMD ULUSLARARASI YAPIDA TESİSAT TEKNOLOJİSİ SEMPOZYUMU SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Ekteki TTMD Sempozyum Sponsorluk Yönergesi dâhilinde; Partner (Platin) Sponsorluk Bedeli... 20.000 EURO + KDV* Sponsor-A (Altın)

Detaylı

Enerji Dünyası Dergisi

Enerji Dünyası Dergisi Yayına Başladığı Tarih: 2000 Yayına Periyodu: Yılda 8 sayı. Dağıtım: Kargo ile; kişi veya şirket ve kurum ismine, ambalajlı olarak gönderim yapılır. Tiraj: 8000 net. Fuar ve ilgili kongre, seminer vb.

Detaylı

TESĐSAT MÜHENDĐSLĐĞĐ DERGĐSĐ

TESĐSAT MÜHENDĐSLĐĞĐ DERGĐSĐ Page 1 of 5 23.01.2009 Sayın Yetkili, Tesisat alanında çalışmakta olan üyelerimiz için 1993 yılından itibaren Makina Mühendisleri Odası tarafından yayınlanan, bu alandaki güncel gelişmeleri içeren makaleler,

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / WEB ONLINE 25.000 ÜZERİ KULLANICI E-MAİL 30.000 ÜZERİ ABONE UYGULAMA 5.000 ÜZERİ KULLANICI TUMBLR GÖRSEL İÇERİK VE HABER PAYLAŞIMLARI

Detaylı

Sponsorluk ve Reklam Dosyası. Fuarcılık ve Organizasyon

Sponsorluk ve Reklam Dosyası. Fuarcılık ve Organizasyon Sponsorluk ve Reklam Dosyası 2016 İstanbul Airshow 27-30 Eylül 2018 Atatürk Havalimanı Sponsorluk ve Reklam Sponsorluk ve reklam başvurusu için dosyanın ekinde ki Sponsorluk ve Reklam Başvuru Formu doldurup

Detaylı

App Store da, Google Play de... Emlak Pazarı uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

App Store da, Google Play de... Emlak Pazarı uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Emlak PAZARLAMA VE SATIŞ SEKTÖRÜNÜN En Uzun Soluklu Dergisi ARTIK DİJİTAL YAYINDA! App Store da, Google Play de... MEDYA KİTİ Emlak Pazarı nda Reklam Vermenin Faydaları 10 yılı aşkın süredir yayın hayatına

Detaylı

YENİLİKÇİ GÜVENİLİR LÜKS VİZYONER LİDER ULUSLARARASI PRESTİJLİ ARAŞTIRMACI GÜÇLÜ

YENİLİKÇİ GÜVENİLİR LÜKS VİZYONER LİDER ULUSLARARASI PRESTİJLİ ARAŞTIRMACI GÜÇLÜ LİDER ULUSLARARASI ARAŞTIRMACI GÜÇLÜ PRESTİJLİ YENİLİKÇİ VİZYONER GÜVENİLİR LÜKS TOFAŞ YENİ YATIRIMLARLA FORD OTOSAN I ALT EDEBİLİR NİSAN 2014 NO: 04 GELENEĞE DÖNÜŞ EKONOMİK KONJONKTÜRDEKİ DEĞİŞİM İSTİHDAM

Detaylı

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI İŞLEM ÜCRETİ/ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 25 TL Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 3 225 TL Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5 35 TL 275

Detaylı

dan bugüne MEDYA DATA

dan bugüne MEDYA DATA . dan bugüne MEDYA DATA 2018 www.tekstilteknoloji.com.tr Yayın Politikası Tekstil Sektöründe Yayıncılığın ve İletişimin Lideri Küresel tekstil pazarına Nonwoven Teknoloji & Tekstil Teknoloji ile erişin

Detaylı

TURKUVAZ. a ak 2 n. b i

TURKUVAZ. a ak 2 n. b i TURKUVAZ DERGİLER çe rli dir. m a l k Re esi f i r a T Oc ak 2 016 tarihinden ge n are b i t i TURKUVAZ REKLAM PAZARLAMA DANIŞMANLIK A.Ş. Barbaros Bulvarı, Cam Han, No:153, K:1, 34349 Balmumcu, Beşiktaş

Detaylı

/ 15 Ekim 2018 / Yıl 6 / Sayı KASIM HALK OYLAMALARI

/ 15 Ekim 2018 / Yıl 6 / Sayı KASIM HALK OYLAMALARI www.haberpodium.ch / 15 Ekim 2018 / Yıl 6 / Sayı 62 25 KASIM HALK OYLAMALARI Schaden Hotline: 0800 22 33 44 Allianz Suisse Hauptagentur Oftringen Nordstrasse 14 CH-4665 Oftringen www.allianz-suisse.ch

Detaylı

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI İŞLEM ÜCRETİ/ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 28.5 TL Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 34.2 TL 256.5 TL Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5

Detaylı

/ 15 Haziran 2018 / Yıl 6 / Sayı 59 GÖÇMEN ÖĞRENCİLERİN PARADOKSU;

/ 15 Haziran 2018 / Yıl 6 / Sayı 59 GÖÇMEN ÖĞRENCİLERİN PARADOKSU; www.haberpodium.ch / 15 Haziran 2018 / Yıl 6 / Sayı 59 GÖÇMEN ÖĞRENCİLERİN PARADOKSU; Schaden Hotline: 0800 22 33 44 Allianz Suisse Hauptagentur Oftringen Nordstrasse 14 CH-4665 Oftringen www.allianz-suisse.ch

Detaylı

TEBGK Kongresi Bugün Ankara da Başladı

TEBGK Kongresi Bugün Ankara da Başladı TEBGK Kongresi Bugün Ankara da Başladı Türk Eczacıları Birliği Gençlik Komisyonu (TEBGK), tarafından ᰀ 匀攀渀 Neredesin? Parçaları Birleştireli temasıyla bu yıl ilk kez düzenlenen TEBGK 1. Ulusal Kongresi,

Detaylı

İÇİNDEKİLER. 1... Teknik veriler 2... Dergi profili 3... ½ milyon okuyucu 4... Erişim alanı : Ülke geneli

İÇİNDEKİLER. 1... Teknik veriler 2... Dergi profili 3... ½ milyon okuyucu 4... Erişim alanı : Ülke geneli MEDYA VERİLERİ 2015 İÇİNDEKİLER 1... Teknik veriler 2... Dergi profili 3... ½ milyon okuyucu 4... Erişim alanı : Ülke geneli 5... Hedef kitle : Türk okuyucu 6... Almanya da yaşayan Türk nüfusu 7... Sayıca

Detaylı

Firma Adı - Ürün Adı. 300 dpi. 21 cm. 300 dpi. 14 cm. 300 dpi. 7 cm. (jpg, tiff veya eps)

Firma Adı - Ürün Adı. 300 dpi. 21 cm. 300 dpi. 14 cm. 300 dpi. 7 cm. (jpg, tiff veya eps) max. 13 mm max. alan:800 mm 2 max.70 mm (jpg, tiff veya eps) Görsel Malzemeler Yayınlamak istenen ürünün fotoğrafları minimum 300dpi (dot per inch) çözünürlükte ve eni minimum 140 mm olacak şekilde dijital

Detaylı

TURKUVAZ. a ak 2 n. b i

TURKUVAZ. a ak 2 n. b i TURKUVAZ DERGİLER çe rli dir. m a l k Re esi f i r a T Oc ak 2 016 tarihinden ge n are b i t i TURKUVAZ REKLAM PAZARLAMA DANIŞMANLIK A.Ş. Barbaros Bulvarı, Cam Han, No:153, K:1, 34349 Balmumcu, Beşiktaş

Detaylı

/ 15 Mayıs 2018 / Yıl 6 / Sayı 58

/ 15 Mayıs 2018 / Yıl 6 / Sayı 58 www.haberpodium.ch / 15 Mayıs 2018 / Yıl 6 / Sayı 58 윀䄀一䄀䬀匀䤀娀吀嘀 ᠠ 搀攀渀 夀䔀一 吀䔀䬀一伀䰀伀䨀 䠀䄀刀 䬀䄀匀䤀 吀 ي ج 爀欀 攀 Ⰰ 䬀 ي ج 爀琀 攀 Ⰰ 䄀氀洀愀渀挀愀 Ⰰ 䘀爀愀渀猀稀挀愀 Ⰰ 琀愀氀礀愀渀挀愀瘀攀搀愀栀愀戀椀爀 漀欀搀椀氀搀攀渀欀愀渀愀氀氀愀爀 㤀㤀 ⴀ䌀䠀䘀 䈀甀 ي ج 爀 ي ج 渀礀愀猀愀氀搀爀

Detaylı

Versiyonunda Yapılan Geliştirme ve Güncelleme Maddeleri

Versiyonunda Yapılan Geliştirme ve Güncelleme Maddeleri TEBEOS Programında Yapılan 63 Maddelik Güncelleme Hakkında TEBEOS Eczane İşletim Programında yapılan 63 maddelik güncelleme yapılmış olup, yapılan düzenlemeler hakkında ayrıntılı bilgi ve ekran görüntüleri

Detaylı

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI İŞLEM ÜCRETİ/ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 20 TL Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 30 TL 22 Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5 30 TL 250

Detaylı

/ 15 Eylül 2018 / Yıl 6 / Sayı 61

/ 15 Eylül 2018 / Yıl 6 / Sayı 61 www.haberpodium.ch / 15 Eylül 2018 / Yıl 6 / Sayı 61 Schaden Hotline: 0800 22 33 44 Allianz Suisse Hauptagentur Oftringen Nordstrasse 14 CH-4665 Oftringen www.allianz-suisse.ch Serdar Eser Versicherungs-

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli Esnaf Medium tarifesine ( Tarife

Detaylı

TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ

TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ TTMD CLIMAMED 2013 KONGRESİ SPONSORLUK SÖZLEŞMESİ Ekteki Climamed 2013 Sponsorluk Yönergesi dahilinde; Kongre Partneri / Platin Sponsorluk Bedeli... 30.000.- EURO + KDV* Sponsor-A (Altın) Sponsorluk Bedeli...

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. TANIMLAR KİRAYA VEREN: Ticaret Unvanı: Mobicar Araç Paylaşım Hizmetleri A.Ş. Adresi: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu

Detaylı

/ 15 Ağustos 2018 / Yıl 6 / Sayı EYLÜL HALK OYLAMALARI

/ 15 Ağustos 2018 / Yıl 6 / Sayı EYLÜL HALK OYLAMALARI www.haberpodium.ch / 15 Ağustos 2018 / Yıl 6 / Sayı 60 23 EYLÜL HALK OYLAMALARI 윀䄀一䄀䬀匀䤀娀吀嘀 ᠠ 搀攀渀 夀䔀一 吀䔀䬀一伀䰀伀䨀 䠀䄀刀 䬀䄀匀䤀 吀 ي ج 爀欀 攀 Ⰰ 䬀 ي ج 爀琀 攀 Ⰰ 䄀氀洀愀渀挀愀 Ⰰ 䘀爀愀渀猀稀挀愀 Ⰰ 琀愀氀礀愀渀挀愀瘀攀搀愀栀愀戀椀爀 漀欀搀椀氀搀攀渀欀愀渀愀氀氀愀爀

Detaylı

S pons or l uk Al ternatifle r i

S pons or l uk Al ternatifle r i MARBLE BÜYÜMEYE DEVAM EDIYOR... 23-26 MART 2016 Re k l a m v e S pons or l uk Al ternatifle r i m a r b l e. i z f a s. c o m. t r Dış Mekan Reklam Alternatifleri Ana Giriş Kübik Karkas ÖZELİKLER: Ölçü:

Detaylı

Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri

Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri Dış Mekan Reklam Alternatifleri Ana Giriş Krom Pano ÖZELLİKLER: Ölçü: 590x295cm Baskı, Uygulama ve Söküm: Firma tarafından yaptırılacaktır. Malzeme: Blackback branda

Detaylı

/ 15 Nisan 2018 / Yıl 6 / Sayı 57

/ 15 Nisan 2018 / Yıl 6 / Sayı 57 www.haberpodium.ch / 15 Nisan 2018 / Yıl 6 / Sayı 57 윀䄀一䄀䬀匀䤀娀吀嘀 ᠠ 搀攀渀 夀䔀一 吀䔀䬀一伀䰀伀䨀 䠀䄀刀 䬀䄀匀䤀 吀 ي ج 爀欀 攀 Ⰰ 䬀 ي ج 爀琀 攀 Ⰰ 䄀氀洀愀渀挀愀 Ⰰ 䘀爀愀渀猀稀挀愀 Ⰰ 琀愀氀礀愀渀挀愀瘀攀搀愀栀愀戀椀爀 漀欀搀椀氀搀攀渀欀愀渀愀氀氀愀爀 㤀㤀 ⴀ䌀䠀䘀 䈀甀 ي ج 爀 ي ج 渀礀愀猀愀氀搀爀

Detaylı

Campaign Türkiye, sektörün referans kaynağı

Campaign Türkiye, sektörün referans kaynağı TAM SAYFA İLAN ALANI Birinci Karşılıklı Çift Sayfa Karşılıklı Çift Sayfa (İlk 50 Sayfa) Karşılıklı Çift Sayfa Birinci Tam Sayfa Tam Sayfa (İlk 50 Sayfa) Tam Sayfa Yatay Tam Sayfa (İlk 50 Sayfa) Yatay Tam

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de

Detaylı

Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası Taahhütnamesi

Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli Esnaf Medium tarifesine ( Tarife

Detaylı

Cypermethrinin Drosophila Melanogaster in Üçüncü İnstar Larvalarının Tükrük Bezi Politen Kromozomları Üzerine Etkisi

Cypermethrinin Drosophila Melanogaster in Üçüncü İnstar Larvalarının Tükrük Bezi Politen Kromozomları Üzerine Etkisi Karataş ve Bahçeci/ AKÜ Fen Bilimleri Dergisi 291 971 Cypermethrinin Drosophila Melanogaster in Üçüncü İnstar Larvalarının Tükrük Bezi Politen Kromozomları Üzerine Etkisi Ayla Karataş a, Zafer Bahçeci

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 24-26 Mart 2016 İstanbul Fuar Merkezi 22-23 Mart 2016 SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuar

Detaylı

ZEKİ GÜÇLÜLÜKS İKON GÖSTERİŞLİ SOFİSTİKE IŞILTILI TRENDSETTER PROVOKATİF STİL SAHİBİ YENI SEZON GÜZE L L I K DOSYASI

ZEKİ GÜÇLÜLÜKS İKON GÖSTERİŞLİ SOFİSTİKE IŞILTILI TRENDSETTER PROVOKATİF STİL SAHİBİ YENI SEZON GÜZE L L I K DOSYASI SOFİSTİKE IŞILTILI TRENDSETTER İKON PROVOKATİF GÜÇLÜLÜKS STİL SAHİBİ ZEKİ GÖSTERİŞLİ TURKUVAZ NİSAN 2014-4 TÜRKİ YE YENI SEZON GÜZE L L I K DOSYASI CESUR VE GÜZEL AYAKKABI ÇANTA MODASI TRENDLERIN ÖTESINE

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli Esnaf Medium tarifesine ( Tarife

Detaylı

/ 15 Kasım 2018 / Yıl 6 / Sayı 63

/ 15 Kasım 2018 / Yıl 6 / Sayı 63 www.haberpodium.ch / 15 Kasım 2018 / Yıl 6 / Sayı 63 윀䄀一䄀䬀匀䤀娀吀嘀 ᠠ 搀攀渀 夀䔀一 吀䔀䬀一伀䰀伀䨀 䠀䄀刀 䬀䄀匀䤀 吀 ي ج 爀欀 攀 Ⰰ 䬀 ي ج 爀琀 攀 Ⰰ 䄀氀洀愀渀挀愀 Ⰰ 䘀爀愀渀猀稀挀愀 Ⰰ 琀愀氀礀愀渀挀愀瘀攀搀愀栀愀戀椀爀 漀欀搀椀氀搀攀渀欀愀渀愀氀氀愀爀 㤀㤀 ⴀ䌀䠀䘀 䈀甀 ي ج 爀 ي ج 渀礀愀猀愀氀搀爀

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

Sayın yetkili. İşbirliğimiz ile başarılı sonuçlar alacağınızı düşünüyoruz. Birlikte başarılı projeler gerçekleştirebilmek ümidiyle saygılar sunarız.

Sayın yetkili. İşbirliğimiz ile başarılı sonuçlar alacağınızı düşünüyoruz. Birlikte başarılı projeler gerçekleştirebilmek ümidiyle saygılar sunarız. Sayın yetkili Omedya A.Ş. olarak Ostim Organize Sanayi Bölgesi nde 1996 yılından bu yana faaliyet göstermekteyiz. Faaliyette bulunduğumuz Ostim bölgesinde yer alan ve planlama-satış-uygulama çalışmalarını

Detaylı

Reklam. Alternatifleri. shoexpo. izfas.com.tr

Reklam. Alternatifleri. shoexpo. izfas.com.tr Reklam Alternatifleri shoexpo. izfas.com.tr İç Mekan Reklam Alternatifleri Kırlangıç Flama Fuaye ÖZELİKLER: Ölçü: 150x400cm Baskı, Uygulama, Demontaj: Firma tarafından yaptırılacaktır. Malzeme: Blackback

Detaylı

MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI

MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI MAGROTEX 17 ULUSLARARASI MARDİN TARIM VE GIDA FUARI FUAR İÇİ ÖZEL TANITIM DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE 06-09 NİSAN 2017 MARDİN FUAR ALANI www.mardinfuarlari.com www.zümrütfuarcilik.com.tr Organizasyon

Detaylı

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör

İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör 25-27 EKiM 2018 İSTANBUL FUAR MERKEZİ www.interdyeprinting.com SPONSORLUK SEÇENEKLERİ İşbirliği ile Medya Partnerleri Destekleyen Organizatör Turkish Textile Dyeing and Finishing Industrialists Association

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store. Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30. Anahtar Kelimeler Kısa Açıklama Açıklama

Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store. Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30. Anahtar Kelimeler Kısa Açıklama Açıklama Maks. Karakter Apple App Store Google Play Store Uygulama Adı Önerilen 25 (225) 30 Anahtar Kelimeler 100 - Kısa Açıklama 225 80 Açıklama 4000 4000 Yenilikler 4000 500 App App Store Google Play Store

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı Dök. No: AUZEF-SS-2.1-10 Yayın Tarihi:30.06.2014 Rev.No:00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 8 1. AMAÇ... 3 2. KAPSAM... 3 3. SORUMLULAR... 3 4. TANIMLAR... 3 5. AUZEF Tanıtım Faaliyetlerin Standartları... 3 5.1.

Detaylı

Reklam ve Sponsorluk. Alternatifleri. minex.izfas.com.tr

Reklam ve Sponsorluk. Alternatifleri. minex.izfas.com.tr 2017 Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri minex.izfas.com.tr İç Mekan Reklam Alternatifleri Kırlangıç Flama Fuaye ÖZELİKLER: Ölçü: 150x400cm Baskı, Uygulama ve Demontaj: Firma tarafından yaptırılacaktır.

Detaylı

İsviçre, Türkiye ile AIA sözleşmesini imzaladı mı? / 15 Aralık 2017 / Yıl 5 / Sayı 53

İsviçre, Türkiye ile AIA sözleşmesini imzaladı mı?   / 15 Aralık 2017 / Yıl 5 / Sayı 53 İsviçre, Türkiye ile AIA sözleşmesini imzaladı mı? www.haberpodium.com / 15 Aralık 2017 / Yıl 5 / Sayı 53 윀䄀一䄀䬀匀䤀娀吀嘀 ᠠ 搀攀渀 夀䤀䰀䈀䄀币䤀䬀䄀䴀倀䄀一夀䄀匀䤀 吀 ي ج 爀欀 攀 Ⰰ 䬀 ي ج 爀琀 攀 Ⰰ 䄀氀洀愀渀挀愀 Ⰰ 䘀爀愀渀猀稀挀愀 Ⰰ 琀愀氀礀愀渀挀愀瘀攀搀愀栀愀戀椀爀

Detaylı

Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!*

Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!* Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!* Merhaba, Kırmızı Solucan ve Gübresi Ticareti yapan bir firma olarak kazancınızı arttırmak ve daha çok müşteriye erişmek istiyorsanız, Türkiye

Detaylı

World Travel Market 2013 Katılım Bilgileri

World Travel Market 2013 Katılım Bilgileri World Travel Market 2013 Katılım Bilgileri 4-7 Kasım 2013 tarihleri arasında Londra-Excel Fuar alanında gerçekleşecek olan World Travel Market Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına Türkiye standında katılmak

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6.

E-Pazaryeri yazılımı ile sınırsız mağazalar oluşturabilir ve sınırsız ürün sa şı yaparak komisyon ve reklam geliri elde edebilirsin. C2C 6. E-Ticaret Tüke ciden Tüke ciye E-Ticaret Türkiye nin ilk ve tek c2c e caret yazılımı ile yüksek nitelikli c2c e caret siteleri oluştur. Sana uygun e caret pake ile şimdi e-pazaryerini kur. Sa n almak için

Detaylı

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399 HABER PORTALINIZ www.kibrisgenctv.com Kıbrıs ta Birinci, Akdeniz de bir inci 90.0* 96.6 Mağusa Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399 Birinci Medya Reklam Markanıza

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %40 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

Red Business Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Red Business Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, Red Business Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business Büyük İndirim Kampanyası dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik

Detaylı

Değerli İş Dünyası Temsilcileri,

Değerli İş Dünyası Temsilcileri, SPONSORLUK DOSYASI Değerli İş Dünyası Temsilcileri, Tüm Kuruyemiş Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) 2008 yılında kurulmuş olup, kuruluşundan bu yana üye sayısını sürekli artırmış ve faaliyetlerinin

Detaylı

Reklam ve Sponsorluk. Alternatifleri. ifwedding.izfas.com.tr

Reklam ve Sponsorluk. Alternatifleri. ifwedding.izfas.com.tr Reklam ve Sponsorluk Alternatifleri ifwedding.izfas.com.tr Dış Mekan Reklam Alternatifleri Açık Sergi Alanı Pano Reklam Alanı ÖZELİKLER: Ölçü: 600x500cm Baskı & Uygulama: İzfaş tarafından yaptırılacaktır.

Detaylı

Harvard Business Review 1922 HBR Türkiye Ekim 2012

Harvard Business Review 1922 HBR Türkiye Ekim 2012 Dünyanın en prestijli iş ve yönetim dergisi Harvard Business Review 90 yıldır yönetime yön veriyor, yol gösteriyor ve iş dünyasının temel sorunlarına pratik ve reel çözümler sunuyor. İş dünyasını yaratma,

Detaylı

Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi

Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyaları (12 Ay) dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

Partibeta Beta Parti Malzemeleri A.Ş. nin tescilli markasıdır. Kurumsal Kimlik. www.partibeta.com

Partibeta Beta Parti Malzemeleri A.Ş. nin tescilli markasıdır. Kurumsal Kimlik. www.partibeta.com Partibeta Beta Parti Malzemeleri A.Ş. nin tescilli markasıdır. Kurumsal Kimlik www.partibeta.com Titiz bir çalışma sonucunda oluşturulan elinizdeki kılavuz, tüm iletişim ortamlarında, Partibeta kurumsal

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Red Business %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım Red Business %50 İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

SPONSORLUK FIRSATLARI

SPONSORLUK FIRSATLARI SPONSORLUK FIRSATLARI Geniş bir yelpazeden oluşan sponsorluk fırsatlarıyla Avrasya Ambalaj Fuarı nda üst düzey ziyaretçi profiline markanızın bilinirliğini artırma fırsatı yakalayın. 5 farklı paketimizden

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

Harvard Business Review Dergisi, Türkiye de Türkçe içeriği ile 1 EKİM 2012 den beri raflarda yerini alıyor.

Harvard Business Review Dergisi, Türkiye de Türkçe içeriği ile 1 EKİM 2012 den beri raflarda yerini alıyor. Harvard Business Review Dergisi, Türkiye de Türkçe içeriği ile 1 EKİM 2012 den beri raflarda yerini alıyor. 1922 den beri dünyanın pek çok ülkesinde, farklı edisyonları ile milyonlarca okura ulaşan Harvard

Detaylı

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI

EK 1: Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Bireysel Müşteri Sözleşmesi, Kredi Kartı ve Banka Kartı Masraf, Komisyon ve Ücret Listesi* İŞLEM ÜCRETİ/ORANI İŞLEM ÜCRETİ/ORANI MİNİMUM MAKSİMUM PARA AKTARMA İŞLEMLERİ HAVALE (TL) Hesaptan Hesaba Havale Komisyonu 2 Hesaptan İsme Havale Komisyonu %0.5 3 22 Kasadan Hesaba Havale Komisyonu %0.5 3 27 Kasadan İsme

Detaylı

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

Red Business 10+ İndirim Kampanyası (24 ay) Taahhütnamesi

Red Business 10+ İndirim Kampanyası (24 ay) Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business Büyük İndirim Kampanyası (24 ay) dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen

Detaylı

BAYKUŞ ÖDÜLLERİ 1. MERAKLI BAYKUŞ 2. USTA BAYKUŞ 3. VİZYONER BAYKUŞ 4. İÇGÖRÜLÜ BAYKUŞ 5. İNOVATİF BAYKUŞ 6. SOSYAL BAYKUŞ 7.

BAYKUŞ ÖDÜLLERİ 1. MERAKLI BAYKUŞ 2. USTA BAYKUŞ 3. VİZYONER BAYKUŞ 4. İÇGÖRÜLÜ BAYKUŞ 5. İNOVATİF BAYKUŞ 6. SOSYAL BAYKUŞ 7. 1. MERAKLI 2. USTA 3. VİZYONER 4. İÇGÖRÜLÜ 5. İNOVATİF 6. SOSYAL 7. GENÇ 8. AKADEMİK 9. İNATÇI Baykuş Ödülleri Türkiye Araştırmacılar Derneği nin, araştırma sektöründeki başarılı pazar, pazarlama ve sosyal

Detaylı

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 SPONSORLUK OLANAKLARI SPONSORLARA SAĞLANACAK ORTAK HİZMETLER Yaka Kartı Sponsoru veya Kayıt Alanı Sponsoru olarak HPKON 2017 Fuarı na katılan

Detaylı

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI. Organizasyon

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI.   Organizasyon VIAPORT MARINA, TUZLA 02-05 Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI www.expomaritt.com Organizasyon BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2

Detaylı

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası Sponsorluk Sözleşmesi Firma Bilgileri Firma Adı Adres İlçe Şehir Web Sitesi Vergi Numarası Posta Kodu Ülke telefon numarası faks numarası Vergi Dairesi Firma Yetkilisi Kadın Erkek Soyad İsim Görevi E-posta

Detaylı

VODAFONE Blackberry 9320 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE Blackberry 9320 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone Blackberry 9320 Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı