TANITIM DOSYASI. t: f:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TANITIM DOSYASI. t: f:"

Transkript

1 TANITIM DOSYASI

2 HAKKIMIZDA ERYA yurt içi ve yurtdışında, her ölçekteki altyapı ve üstyapı projelerinde firmalara mühendislik ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Firmamız çağdaş proje yönetim ilkelerini uygulayarak, taahhüt projelerinin, özel işlerin ve yatırımların karlı şekilde alınması ve icra edilmesi süreçlerine destek vermektedir. İşveren ihtiyaçlarına paralel şekilde, uygun çözüm ortakları ile birlikte, gerekli koordinasyonu üstlenerek anahtar teslimi hizmet sunmaktadır. Çalışmalarını gizlilik prensibi ve mesleki sorumluluk bilinci ile sürdürmektedir.

3 HAKKIMIZDA ERYA proje yönetimi konularındaki uzmanlığının yanı sıra; altyapı ve üstyapı projelerindeki yatırım, iş geliştirme, ihale ve maliyet danışmanlığı deneyimiyle Türkiye nin en nitelikli müşavirlik şirketlerinden biridir. ERYA müşavirlik hizmetleri vermek üzere 2004 yılında Ankara da kurulmuş ve bu dönem zarfında 200 den fazla proje için Türkiye nin ve dünyanın önde gelen firma ve kuruluşlarına danışmanlık hizmeti sunmuştur. Ankara merkez teşkilatına ilave olarak, üstyapı ve altyapı projeleri için anahtar teslimi proje yönetimi, müşavirlik ve teknik kontrollük hizmetlerinin verildiği saha ofisleri mevcuttur. ERYA ayrıca Türkiye ye ilave olarak Ortadoğu, Asya ve Afrika da çok sayıda projeye ihale ve teklif danışmanlığı hizmeti sunarak Müteahhit firmaların yurtdışında iş geliştirmelerine ve yeni sözleşmelere imza atmalarına katkı sağlamıştır. Yurt içinde ve dışında ERYA tarafından hazırlanmış, sözleşmeye bağlanmış ve başarı ile tamamlanmış çok sayıda proje bulunmaktadır. ERYA nın nitelikli kadroları ile sunduğu proje yönetim ve müşavirlik hizmetleri sayesinde konvansiyonel yöntemlere kıyasla yapım maliyetlerinde önemli tasarruflar elde edilmekte, aynı zamanda sürenin ve kalitenin yönetilmesi aracılığı ile tüm proje hedeflerinin gerçekleştirilmesi sağlanmaktadır. ERYA çalışmalarını mümkün olan en kısa sürede, azami doğruluk ve güvenilirlik seviyesinde tamamlayarak müşteri memnuniyetini hedeflemekte, işverenin iş süreçlerine ve kalite anlayışlarına önemli katkı sağlamaktadır.

4 FAALİYET ALANLARIMIZ

5 REFERANS FİRMALAR

6 REFERANS FİRMALAR

7 REFERANS FİRMALAR

8 REFERANS FİRMALAR

9 REFERANS ÜLKELER

10 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK

11 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK Proje Yönetim hizmetinin genel amacı, işin zamanında, bütçesinde ve istenilen kalite seviyesinde tamamlanabilmesi için gereken prosedürlerin yatırımcı şirket kültürüne uygun olarak oluşturulması ve bu prosedürlerin işletilmesi için gereken çalışmaların yapılmasıdır. Proje Yönetim sistemi ile, yatırım projelerinde alışılagelmiş şekilde Müteahhit + Kontrollük teşkilatından oluşan klasik yapı, Proje Yönetim Firması ve Alt Yükleniciler ile değişmektedir. Proje yönetim firması bir müteahhit gibi alt yüklenicileri sevk ve idare etmekte ve tıpkı bir kontrollük teşkilatı gibi işlerin uygunluğunu denetlemektedir. Aynı zamanda proje yönetim firması projenin tüm tarafları (tasarım grupları, danışmanlar, resmi kurum ve kuruluşlar vb.) arasındaki tüm koordinasyonu sağlamaktadır. Proje yönetim sistemi sayesinde müteahhidin genel gideri ve karından tasarruf edilmekte, yalnızca kontrollük teşkilatı bütçesi ile yatırım gerçekleştirilmektedir. Bu hizmetler tam zamanlı bir Müşavirlik teşkilatı ile yürütülebileceği gibi, projelerin büyüklüğüne ve bütçesine göre daha ufak yapılanmalar ile de halledilebilmektedir. Ayrıca İşverenin şantiyede kurduğu organizasyonda ihtiyaç duyduğu müşavirlik hizmetleri de verilmektedir. Sözleşmesel hak ve yükümlülükler verilen sözleşme yönetim danışmanlığı kapsamında takip edilmekte, zamanında yapılacak parasal ve süresel hak talepleri ile proje karlılığına önemli ölçüde katkıda bulunulmaktadır.

12 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK Bir inşaat projesinin hedeflerine ulaşması için aşağıdaki konu başlıkları yönetilmektedir: Tasarım yönetimi (tasarımın denetlenmesi ve koordinasyonu) Tedarik yönetimi (teklif alma dokümanlarının oluşturulması, ihalelerin yapılması, sözleşmelerin imza altına alınması) Maliyet yönetimi (proje bütçesinin oluşturulması, gelişmeler ışığında güncellenerek periyodik olarak raporlanması, metraj, hakediş ve kesin hesap çalışmaları) Süre yönetimi (planlama sistemi kurulması, proje hedeflerine uygun şekilde iş programı hazırlanması, periyodik olarak izlenmesi ve güncellenmesi) Kalite güvence ve kontrol Periyodik raporlama ve yönetim bilgilendirme çalışmaları Sözleşmesel yükümlülüklerin takibi, yazışmaların yapılması, süresel ve parasal risklerin ve hak taleplerinin yönetilmesi Saha süpervizyonu İletişim ve doküman yönetimi Kabul ve işletmeye alma çalışmaları Anlaşmazlık dönemi danışmanlığı

13 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK Ankara, Kocaeli, Nevşehir, Niğde illerinde 3500 konut İnşaatı Emlak Konut GYO Ankara, Kocaeli, Nevşehir, Niğde /Türkiye Yapım işleri Kontrollüğü ( Devam Etmekte)

14 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK Konya Şeker Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yeni Kampüs Binaları İnşaatı Yapım İşi Anadolu Birlik Holding / Konya / Türkiye Proje Yönetim Hizmetleri ( Devam Etmekte)

15 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK TAI Hangar ve Apron İnşaatları TAI Siirt & Malatya / Türkiye Tasarım, İhale ve Yapım Dönemi Proje Yönetim Hizmetleri ( )

16 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK HAVELSAN Radar Yeni Ofis ve Üretim Binası Projesi HAVELSAN Ankara / Türkiye Tasarım, İhale ve Yapım Dönemi Proje Yönetim Hizmetleri ( Devam Etmekte)

17 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK Paşabahçe Üretim ve Ambar Binası inşaatı (60,000 m²) Paşabahçe A.Ş. Eskişehir / Türkiye Saha Kontrollük Hizmeti (2016)

18 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK Hizmet Binaları Tadilat İşleri TC Ziraat Bankası Türkiye Genelinde Kontrollük Hizmeti ( )

19 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK Karabük İşletmesi Kuvars Kumu Hazırlama Tesisi Yapım İşi Şişecam Camiş Madencilik A.Ş. Karabük / Türkiye Saha Kontrollük Hizmetleri ( )

20 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK C Fırını Şişe Fabrikası İnşaatı Yapım İşi Anadolu Cam Eskişehir Sanayi a.ş. Eskişehir / Türkiye Proje Yönetim Hizmetleri ( )

21 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK Sema Regülatörü ve HES Projesi (17 MW) CG Enerji Kırıkkale / Türkiye Proje Yönetim Hizmetleri ( )

22 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK Paslanmaz Çelik Fabrikası İnşaatı (110,000 m²) Posco Assan Tst İzmit / Türkiye Proje Yönetim Hizmetleri (Haziran Kasım 2012)

23 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK Güllübağ RCC Barajı ve HES SENERJİ (Soyak Enerji) Erzurum / Türkiye Sözleşme Yönetimi ve Teknik Ofis Hizmetleri ( )

24 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK ATAPORT Zeytinburnu Liman ve Tesisleri Projesi Maliye Bakanlığı Milli Emlak Dairesi İstanbul / Türkiye Tasarım Koordinasyonu, Müteahhit Seçimleri, Yapım Yönetimi ( )

25 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK Optimum Outlet Center Kapalı Otopark İnşaatı Batı Ankara Gayrimenkul Yatırım İnş. Tur. ve Tic. A.Ş Ankara / Türkiye Anahtar Teslimi Müşavirlik Hizmeti (Temmuz 2007)

26 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK Yenişehir Fuar Merkezi Forum Mersin MULTİ Turkmall Mersin Belediyesi Mersin / TÜRKİYE Yatırım Mersin / TÜRKİYE Planlama Sistemi Kurulması ve İşletilmesi (Şubat 2007) Forum Mersin AVM Maliyet Danışmanlığı (Haziran 2007) Optimum Outlet Center Kapalı Otopark İnşaatı Batı Ankara Gayrimenkul Yatırım İnş. Tur. ve Tic. A.Ş Ankara / TÜRKİYE Anahtar Teslimi Müşavirlik Hizmeti (Temmuz 2007) Forum Ankara MULTI Turkmall Yatırım Ankara / TÜRKİYE Media Markt Maliyet Danışmanlığı (Temmuz 2007)

27 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK Forum Ankara MULTI Turkmall Akpınar Starlight Otel Binası ve Spa Tesisleri İnşaatı Yatırım Ankara / TÜRKİYE Akpınar İnşaat Antalya / TÜRKİYE Bauhaus Maliyet Danışmanlığı (Temmuz 2007) Maliyet Danışmanlığı, Proje Yönetimi Altyapısının Kurulması ve Yürütülmesi (Eylül 2007) Forum Denizli MULTI Turkmall Forum istabul MULTI Turkmall Yatırım Denizli / TÜRKİYE Yatırım İstanbul / TÜRKİYE Forum Denizli AVM Maliyet Danışmanlığı (Eylül 2007) Forum İstanbul AVM Maliyet Danışmanlığı (Ekim 2007)

28 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK Forum Ankara MULTI Turkmall Forum Trabzon MULTI Turkmall Yatırım Ankara / TÜRKİYE Yatırım Trabzon / TÜRKİYE Forum Ankara AVM Maliyet Danışmanlığı (Ekim 2007) Forum Trabzon AVM Maliyet Danışmanlığı (Kasım 2007) ANTARES Alışveriş Merkezi Projesi Forum Ankara MULTİ Turkmall Dolunay İnşaat Ankara / TÜRKİYE Yatırım Ankara / TÜRKİYE Kesin Hesap Çalışmaları (Şubat 2008) Forum Ankara AVM Çelik Konst. İşleri Maliyet Danış. (Mart 2008)

29 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK Forum TEM MULTI Turkmall Forum Ankara MULTI Turkmall Yatırım İstanbul / TÜRKİYE Yatırım Ankara / TÜRKİYE Forum TEM AVM Maliyet Danışmanlığı (Mart 2008) Forum Ankara AVM Toprak İşleri Maliyet Danışmanlığı (Mart 2008) Forum Aydın MULTI Turkmall Forum Trabzon MULTI Turkmall Yatırım Aydın / TÜRKİYE Yatırım Trabzon / TÜRKİYE Forum Aydın AVM Maliyet Danışmanlığı (Nisan 2008) Forum Trabzon AVM Sinema Çelik ve İnce İşler Maliyet Danışmanlığı (Haziran 2008)

30 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK Forum Sofya MULTI Turkmall Forum Diyarbakır MULTI Turkmall Yatırım Sofya / BULGARİSTAN Yatırım Diyarbakır / TÜRKİYE Forum Sofya AVM Maliyet Danışmanlığı (Mart 2008) Forum Diyarbakır AVM Maliyet Danışmanlığı (Haziran 2008) Forum Bakırköy MULTI Turkmall Forum İstanbul MULTI Turkmall Yatırım İstanbul / TÜRKİYE Yatırım İstanbul / TÜRKİYE Forum Bakırköy AVM Maliyet Danışmanlığı (Ağustos 2008) Forum İstanbul AVM Çelik Metraj Çalışmaları (Aralık 2008)

31 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK Forum Bakırköy MULTI Turkmall Haliç Geçiş Köprüsü Yatırım İstanbul / TÜRKİYE İstanbul Büyük Şehir Belediyesi İstanbul / TÜRKİYE Forum Bakıtköy AVM Maliyet Danışmanlığı (Aralık 2008) Taşeron Ön Seçim Çalışmaları (Ocak 2009) Forum İstanbul MULTI Turkmall Güllübağ RCC Barajı ve HES Yatırım İstanbul / TÜRKİYE SENERJİ (Soyak Enerji) Erzurum / TÜRKİYE Forum İstanbul AVM Metraj çalışmaları (Elektrik & Mekanik) (Mart 2009) PEKER İnşaat (Müteahhit) Sözleşme Yönetimi ve Teknik Ofis Hizmetleri (Temmuz 2009)

32 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK Forum Marmara MULTI Turkmall Forum Kayseri Multı Turkmall Yatırım İstanbul / TÜRKİYE Yatırım Kayseri/ TÜRKİYE Forum Marmara AVM Mimari Metraj çalışmaları (Ağustos 2009) Forum kayseri kaba inşaat Metraj çalışmaları (Mart 2010) Forum Kayseri Multı Turkmall Forum Kayseri Multı Turkmall Yatırım Kayseri/ TÜRKİYE Yatırım Kayseri/ TÜRKİYE Forum kayseri İnce işler Metraj çalışmaları (Nisan 2010) Forum kayseri Elektrik mekanik tesisat Metraj çalışmaları (Mayıs 2010)

33 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK Gebze-İzmir (Körfez geçişi dahil) Otoyolu Yap İşlet Devret Projesi Beypazarı Müşteri Hizmetleri ve Santral Binası NÖMAYG Ortak Girişimi Gebze - İzm. / TÜRKİYE Türk Telekom Ankara / TÜRKİYE Gebze-İzmir (Körfez geçişi dahil) otoyolu Maliyet ve İş programı (Temmuz 2010) Hakediş ve Kesin Hesap Çalışmaları (Ağustos 2010) Oltu ve Tuzlaköy HES TürkMall Söke Outlet Center Projesi Tüyat Enerji Erzurum / TÜRKİYE Yatırım Aydın / TÜRKİYE Maliyet ve İş Programı Çalışmaları, Planlama Siteminin Kurulması (Kasım 2010) Kaba İnşaat Maliyet Çalışmaları (Kasım 2010)

34 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK D-OTEL Projesi İstanbul Kültür Ve Kongre Merkezi Projesi Yatırım Marmaris / TÜRKİYE Yatırım İstanbul / TÜRKİYE Metraj ve İhale Dokümanı Hazırlanması (Ocak 2011) Metraj Çalışmaları (Mart 2011) Taj Halab Otel, AVM, Konferans Merkezi Projesi Çayyolu Royal City Konut Projesi Bena Properties Halep / SURIYE Platin İnşaat / Yatırım Ankara / TÜRKİYE Proje Yönetim Hizmetleri (Nisan 2011) İş Sonu Maliyet Çalışmaları (Mayıs 2011)

35 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK SOYAK İstanbul EVO Star Konutları TurkMall Starmall AVM Projesi SOYAK İnşaat İstanbul / TÜRKİYE Shenyang ÇİN İnşşat, Elektrik, Mekanik, Metraj Çalışmaları (Ekim 2011) Maliyet Danışmanlığı (Ekim 2011) AVRASYA Otobüs Terminali Paslanmaz Çelik Fabrikası İnşaatı Turkmall CC Georgia LLC Batum / GÜRCİSTAN POSCO ASSAN TST İzmit / TÜRKİYE Metraj Çalışmaları (Ekim 2011) Proje Yönetim Hizmetleri (Haziran 2011 / Kasım 2012)

36 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi TürkMall Söke Outlet Center Projesi Ataşehir Belediyesi İstanbul / TÜRKİYE Yatırım Aydın / TÜRKİYE Metraj Çalışmaları (Nisan 2012) Toprak İşleri Metraj Çalışmaları (Haziran 2012) TürkMall Samsun Kentpark Kültür Merkezi Projesi Türkmall Bulvar Samsun AVM Projesi Yatırım Samsun / TÜRKİYE Yatırım Samsun / TÜRKİYE Metraj Çalışmaları (Haziran 2012) Çelik Metraj Çalışmaları (Temmuz 2012)

37 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK Hasankale HES ATAPORT Zeytinburnu Liman ve Tesisleri Projesi Yatırım Nevşehir / TÜRKİYE Maliye Bakanlığı Milli Emlak Dairesi İstanbul / TÜRKİYE Kesin Hesap Hizmetleri (Ağustos 2012) Ön İzin Döneminin (1 Yıl) Danışmanlığı ve Yönetilmesi (Mart 2007) Haydar Aliyev Kültür Merkezi Projesi Çayyolu Konakları (100 Konut) Azerbeycan Hükümeti Baku / AZERBEYCAN Yatırım Ankara / TÜRKİYE Sözleşme Danışmanlığı (Mayıs 2007) Kaba İnşaat Ön Hazırlık Çalışmaları (Metraj, Sözleşmeler vs.) (Ocak 2007)

38 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK Arkun BARAJI ve HES Dreamland Alışveriş Merkezi Projesi DOKA SU YAPI + YAPI TEKNİK JV Giresun / TÜRKİYE Yatırım Şam / SURİYE Yapı Teknik / Suyapı JV si Adına Sözleşme Yönetimi Danışmanlığı (Şubat 2008) Sözleşme danışmanlığı (Ağustos 2009) Paşabahçe Ambar Binası İnşaatı Üretim Binası ve İdari Bina Projeleri Paşabahçe A.Ş. Eskişehir / TÜRKİYE Havelsan Teknoloji Radar A.Ş. Ankara / TÜRKİYE Saha Kontrollük Hizmeti (Ocak 2016) Tasarım, İhale ve Yapım Dönemi Proje Yönetim Hizmetleri (Nisan 2016)

39 1 PROJE YÖNETİMİ VE MÜŞAVİRLİK Hangar ve Apron İnşaatları Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş. Siirt & Malatya / TÜRKİYE Tasarım, İhale ve Yapım Dönemi Proje Yönetim Hizmetleri (Nisan 2016)

40 2 YATIRIM DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI

41 2 YATIRIM DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI Yatırım yapmak isteyen firmalara yönelik olarak verilen hizmetlerin başında projenin geliştirilmesi ve gerekli araştırmaların yapılarak fizibilitelerin hazırlanması gelmektedir. Projenin hayata geçirilmesi için tasarım işlerinin yaptırılması, yapımcı firmanın seçimi, yapım sürecince gerekli müşavirlik çalışmalarının gerçekleştirilmesi ve işletme / satış / kiralama danışmanlığının yapılması hizmetleri verilmektedir. Proje geliştirme çalışmalarının yapılması ve fizibilite raporlarının hazırlanması Konsept Çalışması - Rekabetin analiz edilmesi; çevresel şartların değerlendirilmesi - Bu değerlendirmeler ışığında değişiklik önerilerinin hazırlanması, - Mimari, statik, elektrik ve mekanik birimlerle proje koordinasyonunun sağlanması

42 2 YATIRIM DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI Tefirom Ostim Ofis ve İş Merkezi Projesi Tefirom / Yatırım Ankara / TÜRKİYE İksa, Statik, Elektrik ve Mekanik Tasarım İşleri ve Yangın Danışmanlığı (2009)

43 2 YATIRIM DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI Ufuk Üniversitesi Ankara Kampüsü T.C. Ufuk Üniversitesi Ankara / TÜRKİYE Yatırım Öncesi Dönem Müşavirlik Hizmeti (2009)

44 2 YATIRIM DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI ATAPORT Zeytinburnu Liman ve Tesisleri Projesi Maliye Bakanlığı Milli Emlak Dairesi İstanbul / TÜRKİYE 1 yıllık Ön İzin Dönemi Koordinatörlüğü Fizibilite Hazırlanması, Değerleme Raporlarının Hazırlanması (2007)

45 2 YATIRIM DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI Bodrum Havaalanı Yatırım Bodrum / TÜRKİYE Fizibilite ve İş Programı Danışmanlığı (2010)

46 2 YATIRIM DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI Şener Villaları Green Park Evleri Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Çeşme / TÜRKİYE Yatırım Astana / KAZAKİSTAN Yatırım Fizibilite Çalışmaları, Müteahhit Sözleşmesinin Hazırlanması (Kasım 2006) Fizibilite Raporu (Kasım 2006) Dereköy Barajı ve HES Laleli Barajı ve HES DSİ Rize / TÜRKİYE DSİ Erzurum / TÜRKİYE Maliyet Çalışmaları ve Fizibilite (Ocak 2007) Maliyet Çalışmaları ve Fizibilite (Ocak 2007)

47 2 YATIRIM DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI Atyrau Havaalanı Çetin Barajı ve HES Yatırım (Mağdenli) Atyrau / KAZAKİSTAN DSİ Siirt / TÜRKİYE Konsept ve Ana Tasarım Döneminde Tasarı Koordinasyonu; Statik Tasarım İşleri (Mart 2007) Maliyet Çalışmaları ve Fizibilite (Nisan 2007) Otluca 1-2 Böğüntü HES ATAPORT Zeytinburnu Liman ve Tesisleri Projesi DSİ Alanya / TÜRKİYE Maliyet Çalışmaları ve Fizibilite (Temmuz 2007) Maliye Bakanlığı Milli Emlak Dairesi İstanbul / TÜRKİYE Fizibilite Hazırlanması, Değerleme Raporlarının Hazırlanması (Ekim 2007)

48 2 YATIRIM DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI Tefirom Ostim Ofis ve İş Merkezi Projesi SS Yapı Kooperatifi Alacatlı Villaları Projesi Tefirom / Yatırım Ankara / TÜRKİYE SS Yapı Kooperatifi Ankara / TÜRKİYE İksa, Statik, Elektrik ve Mekanik Tasarım İşleri ve Yangın Danışmanlığı (Temmuz 2009) Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Eylül 2009) Ufuk Üniversitesi Ankara Kampüsü Otel, AVM ve İş Merkezi Kompleksi T.C. Ufuk Üniversitesi Ankara / TÜRKİYE Tefirom / Yatırım Bağdat / IRAK İhale Dokümanlarının Oluşturulması (Ekim 2009) Tasarım ve Fizibilite Çalışmaları (Kasım 2009)

49 2 YATIRIM DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI 5 Yıldızlı Sapphire Otel Projesi Tahıl Depolama Silo Tesisi Yatırım Halep / SURİYE Üç El Makine Çankırı / TÜRKİYE İş Geliştirme ve Teklif Hazırlama Hizmetleri (Kasım 2009) Maliyet Çalışmaları (Aralık 2009) Rehabilitasyon Merkezi Projesi Bodrum Havaalanı Yatırım Fethiye / TÜRKİYE Yatırım Bodrum / TÜRKİYE İş Geliştirme ve Teklif Hazırlama Hizmetleri (Aralık 2009) Fizibilite ve İş Programı Danışmanlığı (Ağustos 2010)

50 2 YATIRIM DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI Doğanlı, Çukurca I-II-III HES Han Binası Rehabilitasyon Projesi Yatırım Hakkari / TÜRKİYE Karaosmanoğlu Vakfı İzmir / TÜRKİYE Fizibilite ve Maliyet Danışmanlığı (Nisan 2011) Fizibilite Çalışmaları ve İhale Dokümanlarının Oluşturulması (Ekim 2011) Vanak Mix use Projesi Yatırım Tehran / İRAN Yaptırılacak her türlü sıfır bina ve tadilat işleri tasarım ve müşavirlik hizmeti ZİRAAT BANKASI TÜRKİYE Fizibilite ve Maliyet Danışmanlığı (Haziran 2012) İhale dokümanlarıı, şartnamelar ve sözleşme taslaklarının hazırlanması (Eylül 2013)

51 2 YATIRIM DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI Divan Musul Mix use Projesi Clubmed Tatil Tesisleri Restorasyon İşleri Yatırım Musul / IRAK Kemer ANTALYA / TÜRKİYE İş Programı Hazırlanması (Mayıs 2014) Fizibilite Çalışması (Ekim 2015) Anagold Çöpler Sulfit Projesi ANAGOLD Erzincan/ TÜRKİYE Maliyet Çalışmaları ve Fizibilite (Ocak 2016)

52 3 3 3 Raylı Sistemler Üstyapı Altyapı İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI

53 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI ERYA müteahhit firmalara ihale sürecinde dokümanların incelenmesi, idare ile ilişkiler, yer görme, teklif fiyatı ve dosya hazırlığı hizmetlerini vermektedir. Yapılan çalışmalar piyasa araştırmaları, detaylı maliyet analizleri ve indirekt giderleri de kapsar şekilde anahtar teslimi olarak sunulmaktadır. ERYA resmi idarelere ve müşavir firmalara da ihale şartnamesi, idari ve teknik şartnameler, sözleşme tasarısı, keşif metraj çalışmaları, tahmini bedel tespiti ve bunun gibi gerekli tüm çalışmaları yapmaktadır. İhale dosyası hazırlanması - İhale şartnamesi - İdari şartname - Sözleşme tasarısı - Teknik şartnameler Keşif ve metraj çalışmaları Fiyat analizleri hazırlanması İhale dokümanlarının hazırlanması

54 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI TOKİ Hastane, Cami, Kentsel Dönüşüm Projeleri ve Kamu Binaları TOKİ TÜRKİYE İhale dosyaları hazırlanması (Ocak ~ Aralık 2013)

55 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI Gebze-İzmir Otoyolu (Körfez geçişi dahil) Yap İşlet Devret Projesi NÖMAYG Ortak Girişimi Gebze - İzm. / TÜRKİYE Maliyet Danışmanlığı ve İş programı (2010)

56 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI RAYLI SİSTEM PROJELERİ Ankara İstanbul Demiryolu Projesi Marmaray 2. Aşama TCDD TÜRKİYE DLH İstanbul / TÜRKİYE Toprak işleri, tünel metraj ve keşif (Temmuz 2005) İstasyonlar, depolar, trafo binaları metraj, keşif ve yapım yöntemi (Nisan 2006) Tekirdağ Muratlı Demiryolu İzmir Metro II. Aşama DLH Tekirdağ /TÜRKİYE İzmir Belediyesi İzmir / TÜRKİYE (Ekim 2006) (Şubat 2007)

57 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI RAYLI SİSTEM PROJELERİ İzmir Metro III. Aşama Ankara Konya Hızlı Demiryolu Üstyapı İşleri İzmir Belediyesi İzmir / TÜRKİYE DLH Konya / TÜRKİYE (Şubat 2007) İnşaat İşleri İhale Çalışmaları (Mart 2007) Türkiye-Gürcistan (Kars-Tiflis) Demiryolu Eskişehir Gar Geçişi Hızlı Tren Projesi DLH Kars / TÜRKİYE TCDD Eskişehir / TÜRKİYE İnşaat İşleri İhale Çalışmaları (Ağustos 2007) İnşaat İşleri İhale Çalışmaları (Ekim 2007)

58 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI RAYLI SİSTEM PROJELERİ Kadıköy Kartal Metro Projesi Ankara Sivas Demiryolu Projesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul / TÜRKİYE TCDD Sivas / TÜRKİYE İnşaat İşleri İhale Çalışmaları (Ocak 2008) İnşaat İşleri İhale Çalışmaları (Nisan 2008) Metro Haliç Geçiş Köprüsü Mekke Medine (Al Haramain) Demiryolu Projesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul / TÜRKİYE Suudi Arabistan Demiryolu İdaresi SUUDİ ARABİSTAN Genel Teklif Danışmanlığı (Kasım 2008) Teknik Dosya Hazırlanması (Ocak 2009)

59 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI RAYLI SİSTEM PROJELERİ Saida Tiaret Hızlı Tren Projesi (153 Km) Relizane Tiaret Tissemsilt Hızlı Tren Projesi (185 Km) Ulaştırma Bakanlığı ANESRIF/ CEZAYİR Ulaştırma Bakanlığı ANESRIF/ CEZAYİR İnşaat İşleri Maliyet Çalışması (Mayıs 2009) İnşaat İşleri Maliyet Çalışması (Mayıs 2009) Sirth - Benghazi Demiryolu Projesi Tronçon Tlemcen / Akkid Abbas Hızlı Tren Projesi (66 Km) Libya Demiryolları İdaresi / LİBYA Ulaştırma Bakanlığı ANESRIF / CEZAYİR İnşaat İşleri Maliyet Çalışması (Haziran 2009) İnşaat İşleri Maliyet Çalışması (Eylül 2009)

60 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI RAYLI SİSTEM PROJELERİ Adapazarı Karasu Demiryolu Projesi Marmaray CR3 Projesi DLH Adapazarı / TÜRKİYE DLH İstanbul / TÜRKİYE Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Ekim 2010) İnşaat İşleri Maliyet Çalışması, İş Programı ve Metodoloji Hazırlanması (Ekim 2010) Bursa Hafifi Raylı Sistem 3. Etap Projesi Irmak Zonguldak Demiryolu Hattı Rehabilitasyonu Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa / TÜRKİYE TCDD / IPA TÜRKİYE Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Nisan 2011) Jeoteknik Etütler, Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Ağustos 2011)

61 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI RAYLI SİSTEM PROJELERİ Palu Muş Demiryolu Projesi Ankara İzmir Demiryolu Projesi TCDD Muş / TÜRKİYE TCDD TÜRKİYE Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Ekim 2011) Jeoteknik Etütler, Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Mayıs 2012) Gebze köseköy Hızlı Tren Rehabilitasyon Projesi Başkentray Kenti İçi Raylı Sistem Rehabilitasyon Projesi TCDD / IPA TÜRKİYE Hat Altyapı işleri Maliyet çalışmaları (Haziran 2012) TCDD Ankara / TÜRKİYE Jeoteknik Etütler, Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Haziran 2012)

62 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI RAYLI SİSTEM PROJELERİ Ankara Sivas Demiryolu Altyapı İnşaatı Projesi Sivas Yozgat Demiryolu Altyapı İnşaatı Projesi TCDD TÜRKİYE TCDD TÜRKİYE Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Haziran 2012) Metraj çalışmaları (Temmuz 2012) Ankara Yüksek Hızlı Tren Gar Kompleksi Yapım İşi Eskişehir Gar Geçişi Projesi TCDD TÜRKİYE TCDD Eskişehir / TÜRKİYE Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Ocak 2013) Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Şubat 2013)

63 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI RAYLI SİSTEM PROJELERİ Konya Karaman Mevcut Hattın Çift Hatta Dönüştürülmesi Projesi Kırıkklae Kayaş Kesimi V7-V9-V10- V15 Viyadükleri Projesi TCDD Konya / TÜRKİYE TCDD Kırıkkale / TÜRKİYE Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Mart 2013) Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Mart 2013) Gurasada Demiryolu Hattının rehabilitasyonu Elmadağ Kayaş Hızlı Tren Projesi National Railway Company ROMANYA TCDD Ankara / TÜRKİYE Anahtar Teslim İhale çalışmaları (HAziran 2014) Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Haziran 2015)

64 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI RAYLI SİSTEM PROJELERİ Elmadağ Kırıkkale Hızlı Tren Projesi Afyon Uşak Hızlı Tren Projesi TCDD Ankara / TÜRKİYE TCDD Afyon / TÜRKİYE Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Ağustos 2015) Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Eylül 2015)

65 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI ÜST YAPI PROJELERİ Irak Barış Projesi ( Otel + AVM ) Tatilya Real Alışveriş Merkezi Yatırım Bağdat / IRAK METRO AG İstanbul / TÜRKİYE Metraj ve Keşif Çalışmaları (Mart 2005) Maliyet Danışmanlığı (Temmuz 2006) 250 Kişilik Huzurevi İnşaatı Merkez Bankası Binası TSK / ELELE VAKFI Ankara / TÜRKİYE Merkez Bankası İstanbul / TÜRKİYE (Eylül 2006) Maliyet Danışmanlığı (Aralık 2006)

66 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI ÜST YAPI PROJELERİ Burdur Otogar Projesi Burdur Kongre Merkezi Projesi Burdur Belediyesi Burdur / TÜRKİYE Burdur Belediyesi Burdur / TÜRKİYE Maliyet Danışmanlığı (Mart 2007) Maliyet Danışmanlığı (Mart 2007) Burj-El-Baher Residans-Otel-Alışveriş Merkezi Afyon Devlet Hastanesi Yatırım LİBYA TOKİ Afyon / TÜRKİYE İhale Danışmanlığı (Temmuz 2007) (Temmuz 2007)

67 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI ÜST YAPI PROJELERİ Pamukkale Üniversitesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi Kuveyt Merkez Bankası İnşaatı Pamukkale Üniversitesi Denizli / TÜRKİYE Kuveyt Merkez Bankası Safat / KUVEYT (Temmuz 2007) İnşaat İşleri İhale Çalışmaları (Ağustos 2007) Kağnıcıoğlu ve Altındağ Cami Restorasyon İşleri Yenimahalle Kültür Merkezi İnşaatı Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü Ankara / TÜRKİYE Yenimahalle Belediyesi Ankara / TÜRKİYE (Eylül 2007) İhale Danışmanlığı (Eylül 2007)

68 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI ÜST YAPI PROJELERİ Boulevard AVM Sakarya 400 Yataklı Devlet Hastanesi INNOVA Baku / AZERBEYCAN TOKİ Sakarya / TÜRKİYE İhale Danışmanlığı, Teknik Şartnamelerinin Hazırlanması (Ekim 2007) (Mart 2008) CNR Fuar Merkezi Teknoloji Araştırma Merkezi Serbest Bölge Tesisleri CNR İstanbul / TÜRKİYE Tübitak Marmara / TÜRKİYE İhale Dönemi İş Proğramı ve İş Yapım Yöntemi Danışmanlığı (Mart 2008) (Nisan 2008)

69 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI ÜST YAPI PROJELERİ Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Binası Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitimi Fakültesi Binası Akdeniz Üniversitesi Antalya / TÜRKİYE Akdeniz Üniversitesi Antalya / TÜRKİYE (Ağustos 2008) (Ağustos 2008) Mevcut Radarların Yenilenmesi ve İlave İhtiyaçların Temini (20 Radar Üssü) Ulaştırma Bakanlığı / DHMI TÜRKİYE (Aralık 2008) B320 İleri Kompozti İmalat Tesisi TAI Tusaş Havacılık ve Uzay San. A.Ş. Ankara /TÜRKİYE (Mart 2009)

70 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI ÜST YAPI PROJELERİ Van Memursen Korubaş Okul, Cami ve Sosyal Konut Projesi ECOS Muscat Airport Hotel TOKİ Van / TÜRKİYE ECOS Muscat / OMAN (Mart 2009) (Nisan 2009) Jeoloji Mühendisleri Odası Yeni Hizmet Binası Jeoloji Mühendisleri Odası Ankara / TÜRKİYE (Temmuz 2009) Trabzon Adliye Sarayı T.C. Adalet Bakanlığı Trabzon / TÜRKİYE (Aralık 2009)

71 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI ÜST YAPI PROJELERİ Akyurt tesisleri depo binası ve tesisat holü inşaat işleri Suriye Gardenia Hotel & Apartments & Alışveriş Merkezi Aselsan Ankara / TÜRKİYE Investment SURİYE Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Nisan 2010) (Haziran 2010) Kral Abdullah Uluslararası Botanik Bahçeleri Cordoba Hills Villas Project Riyad Belediyesi Riyad / S.ARABİSTAN El Zaim Holding Halep / SURİYE (Haziran 2010) Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Eylül 2010)

72 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI ÜST YAPI PROJELERİ Cabo villa ve Konut Projesi Samsun İstinaf Mahkemesi Kulak İnşaat Rabat / FAS Adalet Bakanlığı Samsun / TÜRKİYE İdari Dosya Hazırlığı Danışmanlığı (Ekim 2010) (Ekim 2010) Kayseri Adalet Sarayı Sang Villas Project Adalet Bakanlığı Kayseri / TÜRKİYE Impregilo Qassim / SUUDİ ARAB (Kasım 2010) (Kasım 2010)

73 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI ÜST YAPI PROJELERİ Marsa Shams Otel Projesi Sara Zawiya Hastane Projesi BENA Properties Lattakia / SURİYE LITCO Zawiya / LİBYA Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Aralık 2010) (Aralık 2010) İran Kanser Enstitüsü Projesi 7500 Yataklı Kamp tesisi Rönesans Development Acıbadem PM Tahran / İRAN Hatch-Saipem JV Tasiast / MORITANYA (Ekim 2011) (Ekim 2011)

74 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI ÜST YAPI PROJELERİ Morvarid Shahr Konut Projesi Danisver & Bahran Ofis Projeleri Investment İRAN Investment İRAN Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Haziran 2012) (Temmuz 2012) 15 Adet Fizik Tedavi, Yüksek Güvenlikli Psikiyatri Hastaneleri (Kamu Özel OG) Sağlık Bakanlığı TÜRKİYE Pasargat Ofis ve AVM Projesi Investment İRAN (Temmuz 2012) (Ağustos 2012)

75 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI ÜST YAPI PROJELERİ Al Falah Residences Investment İRAN Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi ve Tuzla Ticaret Merkezi İnşaatı İstanbul TÜRKİYE Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Ağustos 2012) (Kasım 2012) Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Yeniden İnşaa Projesi Ege Perla Projesi İstanbul TÜRKİYE İzmir TÜRKİYE (Ağustos 2013) Mimari Metraj Çalışmaları (Ağustos 2013)

76 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI ÜST YAPI PROJELERİ Çorum 650 Yataklı Devlet Hastanesi Projesi Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Projesi Çorum TÜRKİYE İstanbul TÜRKİYE Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Kasım 2013) (Kasım 2013) Crystal Towers Jadriye Mix Use Projesi Türkiye Milli Botanik Bahçesinin Projesi Bağdat IRAK İş Programı, Proje Yönetim Planı Hazırlanması (Şubat 2014) Ankara TÜRKİYE Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Ocak 2015)

77 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI ALT YAPI PROJELERİ İstanbul Halkalı 2 Nolu Kavşak Silifke-Kırobası Yolu ( 37 km ) TOKİ İstanbul / TÜRKİYE KGM Mersin / TÜRKİYE İhale Danışmanlığı (Eylül 2006) (Eylül 2006) Conveyor 800 Sulama ve Su Temini Haliç Köprüsü Lebanon Coun. of Dev. & Reconst. LÜBNAN İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul / TÜRKİYE İhale Dosyası Hazırlığı, Metodoloji ve İş Programı (Kasım 2006) İhale Danışmanlığı (Kasım 2006)

78 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI ALT YAPI PROJELERİ ATAPORT Zeytinburnu Liman ve Tesisleri Projesi Geyikli (Çanakkale) Atıksu Arıtma Tesisi Maliye Bakanlığı Milli Emlak Dairesi İstanbul / TÜRKİYE Geyikli Belediyesi Çanakkale / TÜRKİYE İhale Dönemi Danışmanlığı (Aralaık 2006) (Temmuz 2007) Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Atıksu Arıtma Tesisi Bandırma Doğalgaz Çevrim Santrali Eskişehir Org. Sanayi Bölge Müd. Eskişehir / TÜRKİYE Mitsubishi / Enerjisa Bandırma / TÜRKİYE (Temmuz 2007) (Aralık 2007)

79 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI ALT YAPI PROJELERİ İstanbul Boğaz Geçiş Karayolu Projesi GSSA End. Alanı Toprak İşleri, Altyapı ve Yol İşleri Projesi DLH İstanbul / TÜRKİYE Qatar Petrolm Doha / KATAR İnşaat İşleri İhale Çalışmaları (Nisan 2008) (Temmuz 2008) Ras Laffan End. San. Bölgesi Toprak İşleri, Altyapı ve Yol İşleri Projesi Ras Laffan End. San. Bölgesi Elektrik Altyapı Projesi Qatar Petroleum Doha / KATAR Qatar Petroleum Doha / KATAR Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Kasım 2008) (Ocak 2009)

80 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI ALT YAPI PROJELERİ Güllübağ RCC Barajı ve HES Güllübağ Barajı Tünel Yapıları SENERJİ (Soyak Enerji) Erzurum / TÜRKİYE SENERJİ (Soyak Enerji) Erzurum / TÜRKİYE Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Mart 2009) (Mart 2009) Gebze İzmir Yap-İşlet-Devret Otoyolu Aşağıkuzfındık Sulaması KGM / TÜRKİYE DSİ Eskişehir / TÜRKİYE Yap İşlet Devret Proje İnşaat Maliyet Çalışması (Nisan 2009) (Mayıs 2009)

81 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI ALT YAPI PROJELERİ 179MW Dizel Çevrim Enerji Santrali Projesi Doruk HES Projesi Gulf Power Electric Daska / PAKİSTAN Akfen Enerji Giresun / TÜRKİYE Keşif ve Metraj Çalışmaları (Ekim 2009) (Aralık 2009) Sakalıkesik Sulaması Çankırı Kızılırmak Hamzalı sulaması yapım işi DSİ Erzurum / TÜRKİYE DSİ Çankırı / TÜRKİYE Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Aralık 2009) (Şubat 2010)

82 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI ALT YAPI PROJELERİ Manyas II. Merhale projesi Manyas ovası sağ sahil sulaması inşaatı Hasanlar HES DSİ Balıkesir / TÜRKİYE Soyak Enerji Düzce / TÜRKİYE (Mart 2010) (Mart 2010) Şanlıurfa Buğday höyük pompaj sulaması inşaatı yapım işi Derebaşı HES DSİ Şanlıurfa / TÜRKİYE DSİ Trabzon / TÜRKİYE Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Nisan 2010) (Nisan 2010)

83 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI ALT YAPI PROJELERİ Dim barajı sulaması Ödemiş Beydağ sulaması yapım işi DSİ Antalya / TÜRKİYE DSİ İzmir / TÜRKİYE (Mayıs 2010) (Mayıs 2010) Emaar New İstanbul Development Project Kazı ve İksa işleri EMAAR / Yatırım İstanbul / TÜRKİYE (Haziran 2010) Ünye İsale Hattı Projesi DSİ Ordu / TÜRKİYE Metraj Çalışmaları (Haziran 2010)

84 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI ALT YAPI PROJELERİ Kargı HES Umman Bıdbıd-- Sur Duble Yol Projesi (Lot A & B 120 km) Akel Elektrik Üretim A.Ş. Çorum / TÜRKİYE Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Haziran 2010) Umman Sultanlığı Karayolları İdaresi UMMAN (Temmuz 2010) Arkun HES Koyunbaba Barajı Enerjisa Erzurum / TÜRKİYE DSİ Çankırı / TÜRKİYE (Temmuz 2010) Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Ekim 2010)

85 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI ALT YAPI PROJELERİ Tripoli Gaz Dağıtım Şebekesi Projesi Hafik Sulaması Projesi Cobra Tripoli / LİBYA DSİ Sivas / TÜRKİYE (Ekim 2010) (Aralık 2010) KOS6 Sulaması Projesi Gökçeler Baraj DSİ Konya / TÜRKİYE DSİ Antalya / TÜRKİYE (Aralık 2010) Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Aralık 2010)

86 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI ALT YAPI PROJELERİ İmamoğlu Sulaması Projesi Şahaban HES Projesi DSİ Adana / TÜRKİYE Eksim Holding Diyarbakır / TÜRKİYE (Aralık 2010) (Ocak 2011) Bozkır Baraj Projesi Akhisar Gördes Sulama Projesi DSİ Konya / TÜRKİYE (Mart 2011) DSİ Manisa / TÜRKİYE Metraj Çalışmaları (Mart 2011)

87 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI ALT YAPI PROJELERİ Naipköy Baraj Projesi Çumra Pompa Binası DSİ Tekirdağ / TÜRKİYE DSİ Konya / TÜRKİYE (Mart 2011) Metraj Çalışmaları (Nisan 2011) Ankara Çayı Islahı 2. Kısım Çetin Baraj ve HES Projesi Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara / TÜRKİYE Statcraft Siirt / TÜRKİYE Metraj Çalışmaları (Nisan 2011) Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Mayıs 2011)

88 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI ALT YAPI PROJELERİ Siverek Kanalizasyon ve Atık su Arıtma Tesisi Üçüncü Boğaziçi Köprüsü Yap İşlet Devret Projesi Çevre ve Orman Bakanlığı Urfa / TÜRKİYE Ulaştırma Bakanlığı İstanbul / Türkiye Metraj Çalışmaları (Ekim 2011) Maliyet çalışmaları (120 km bağlantı Yolları / Köprü Hariç) (Haziran 2012) Yiti Sifah Karayolu Projesi Batinah Expressway Paket 5 Umman Sultanlığı Karayolları İdaresi UMMAN Jeolojik Etütler, Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Haziran 2012) Umman Sultanlığı Karayolları İdaresi UMMAN Jeolojik Etütler, Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Temmuz 2012)

89 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI ALT YAPI PROJELERİ Batinah Expressway Paket 6 Ceyhan Altyapı Şebekesi İnşaatı Umman Sultanlığı Karayolları İdaresi UMMAN Jeolojik Etütler, Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Ağustos 2012) IPA Adana / Türkiye Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Eylül 2012) Diyabakır Altyapı Şebekesi İnşaatı Konya Katı Atık Rehabilitasyon Projesi IPA Diyarbakır / Türkiye IPA Konya / TÜRKİYE Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Ekim 2012) Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Kasım 2012)

90 3 İHALE DANIŞMANLIĞI REFERANSLARI ALT YAPI PROJELERİ Umman Bıdbıd-- Sur Duble Yol Projesi (Lot 3 ) Umman Sultanlığı Karayolları İdaresi UMMAN Mega Rezervuar İnşaatları Projesi Kahramaa Umman Su ve Elektrik İdaresi UMMAN Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Ocak 2013) Anahtar Teslim İhale çalışmaları (Haziran 2014)

HAKKIMIZDA. ERYA yurt içi ve yurtdışında, her ölçekteki altyapı ve üstyapı projelerinde. firmalara mühendislik ve danışmanlık hizmeti vermektedir.

HAKKIMIZDA. ERYA yurt içi ve yurtdışında, her ölçekteki altyapı ve üstyapı projelerinde. firmalara mühendislik ve danışmanlık hizmeti vermektedir. TANITIM DOSYASI HAKKIMIZDA ERYA yurt içi ve yurtdışında, her ölçekteki altyapı ve üstyapı projelerinde firmalara mühendislik ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Firmamız çağdaş proje yönetim ilkelerini

Detaylı

TANITIM DOSYASI. İran Caddesi Turan Emeksiz Sokak No: 16/1 GOP / Ankara / TÜRKİYE Barbaros Bulvarı 62/6 Balmumcu Beşiktaş / İstanbul / TÜRKİYE

TANITIM DOSYASI. İran Caddesi Turan Emeksiz Sokak No: 16/1 GOP / Ankara / TÜRKİYE Barbaros Bulvarı 62/6 Balmumcu Beşiktaş / İstanbul / TÜRKİYE TANITIM DOSYASI HAKKIMIZDA ERYA yurt içi ve yurtdışında, her ölçekteki altyapı ve üstyapı projelerinde firmalara mühendislik ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Firmamız çağdaş proje yönetim ilkelerini

Detaylı

www.eryainsaat.com.tr ERYA ayrıca Türkiye ye ilave olarak Ortadoğu, Asya ve Afrika da çok sayıda projeye ihale ve teklif danışmanlığı hizmeti sunarak Müteahhit firmaların yurtdışında iş geliştirmelerine

Detaylı

UYAP VİZYONU SEMİNERİ 04.06.2007 KATILIMCI PROFİLİ

UYAP VİZYONU SEMİNERİ 04.06.2007 KATILIMCI PROFİLİ 1. CUMHURBAŞKANLIĞI 1.1. Devlet Denetleme Kurulu UYAP VİZYONU SEMİNERİ 04.06.2007 KATILIMCI PROFİLİ 2. BAŞBAKANLIK 2.1. Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği(MGK) 2.2. Atatürk Kültür, Dil ve tarih Yüksek

Detaylı

GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLUNAN İŞ DENEYİMLERİ İDARE ADLARINA GÖRE SINIFLANDIRILMIŞTIR

GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLUNAN İŞ DENEYİMLERİ İDARE ADLARINA GÖRE SINIFLANDIRILMIŞTIR GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLUNAN İŞ DENEYİMLERİ İDARE ADLARINA GÖRE SINIFLANDIRILMIŞTIR Milli Eğitim Bakanlığı Yatırımlar ve Tesisler Dairesi Başkanlığı 5. Grup İllerdeki (Amasya, Ankara, Çankırı, Çorum, Kastamonu,

Detaylı

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 179 180 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI (BK) EMO Yönetim Kurulunun 04.11.2017 tarih ve 45/56 sayılı

Detaylı

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VI- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri EK-1 BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI (BK) EMO Yönetim Kurulunun 06.11.2015 tarih ve 44/51 sayılı

Detaylı

Kamyonet Duraklarımız. Fabrika Taşımacılığı

Kamyonet Duraklarımız. Fabrika Taşımacılığı 1 9 7 0 ' d e n b u y a n a NAKLİYE YÜK BORSASI D Ü N Y A ' N I N T A Ş I Y I C I G Ü C Ü! Türkiye'nin 81 ilinden 935 ilçesine yurtiçi 70.000 araç ve 8.500 temsilcilik, yurtdışı binlerce anlaşmalı şoför

Detaylı

Kamyonet Duraklarımız. Fabrika Taşımacılığı

Kamyonet Duraklarımız. Fabrika Taşımacılığı 1 9 7 0 ' d e n b u y a n a NAKLİYE YÜK BORSASI D Ü N Y A ' N I N T A Ş I Y I C I G Ü C Ü! Türkiye'nin 81 ilinden 935 ilçesine yurtiçi 70.000 araç ve 1.250 temsilcilik, yurtdışı binlerce anlaşmalı şoför

Detaylı

İzmir Bergama. Adapazarı Kandıra. Kocaeli Kandıra. Aydın Denizli. İzmit Yalova. Eskişehir Bilecik. Bandırma Bursa

İzmir Bergama. Adapazarı Kandıra. Kocaeli Kandıra. Aydın Denizli. İzmit Yalova. Eskişehir Bilecik. Bandırma Bursa 1 SU-YAPI Mühendislik Mişavirlik A.. 1999 Bergama Altı Adet Köprüye Ait Temellerin Tasarımı Ve Geoteknik 2 Alaçatı Turizm Ve Yatırım A.. 1999 Alaçatı İstinat Duvarları Hakkında Değerlendirme 3 ESER Müşavirlik

Detaylı

GAZİANTEP (735) ATAMA YAPILACAK CEZA İNFAZ KURUMLARI ATAMA YAPILACAK KOMİSYON SINAVI YAPACAK KOMİSYON

GAZİANTEP (735) ATAMA YAPILACAK CEZA İNFAZ KURUMLARI ATAMA YAPILACAK KOMİSYON SINAVI YAPACAK KOMİSYON GAZİANTEP (735) EK - 2 SÖZLEŞMELİ YERLEŞTİRİLMESİ İÇİN SINAV İZNİ VERİLEN POZİSYONLAR 2 DİYARBAKIR Diyarbakır 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 230 15 10 1 1 1 1 4 263 3 DİYARBAKIR Diyarbakır 2 Nolu

Detaylı

KPSS - 2004/2 ve Ek Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanlar ( TABLO-2 Önlisans Mezunları III. Grup Yeni Kadrolar )

KPSS - 2004/2 ve Ek Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanlar ( TABLO-2 Önlisans Mezunları III. Grup Yeni Kadrolar ) KPSS - 2004/2 ve Ek Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanlar ( TABLO-2 Önlisans Mezunları III. Grup Yeni Kadrolar ) EN EN BOŞ KÜÇÜK BÜYÜK K.KODU KONTENJAN KONTENJAN PUAN PUAN UNVAN KURUM ADI KURUM

Detaylı

TABLO-4. LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 )

TABLO-4. LİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 ) 7769 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADANA TÜM İLÇELER Taşra GİH 7 17 4001 7770 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADIYAMAN TÜM İLÇELER Taşra GİH 7 9 4001 7771 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur AFYONKARAHİSAR TÜM İLÇELER

Detaylı

TABLO-3. ÖNLİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 )

TABLO-3. ÖNLİSANS MEZUNLARININ TERCİH EDEBİLECEĞİ KADROLAR ( EKPSS 2014 ) 7858 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADANA TÜM İLÇELER Taşra GİH 10 8 ### 7859 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur ADIYAMAN TÜM İLÇELER Taşra GİH 10 4 ### 7860 MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Memur AFYONKARAHİSAR TÜM İLÇELER

Detaylı

Fren Test Cihazları Satış Bayiler. Administrator tarafından yazıldı. Perşembe, 05 Mayıs :26 - Son Güncelleme Pazartesi, 30 Kasım :22

Fren Test Cihazları Satış Bayiler. Administrator tarafından yazıldı. Perşembe, 05 Mayıs :26 - Son Güncelleme Pazartesi, 30 Kasım :22 FDR Adana Fren Test Cihazları FDR Adıyaman Fren Test Cihazları FDR AfyonFren Test Cihazları FDR Ağrı Fren Test Cihazları FDR Amasya Fren Test Cihazları FDR Ankara Fren Test Cihazları FDR Antalya Fren Test

Detaylı

BÖLÜM -VII- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI

BÖLÜM -VII- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI BÖLÜM -VII- BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası 136 Elektrik, Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği Hizmetleri BÖLGESEL AZALTMA KATSAYILARI 2007 yılı içinde uygulanacak olan

Detaylı

İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı. İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı binası tüm mekanik tesisat işleri firmamız tarafından yapılmıştır.

İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı. İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı binası tüm mekanik tesisat işleri firmamız tarafından yapılmıştır. 2 3 İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı binası tüm mekanik tesisat işleri firmamız tarafından yapılmıştır. 5 T.C. Anayasa Mahkemesi T.C. Anayasa Mahkemesi binası tüm mekanik

Detaylı

Karşılıksız İşlemi Yapılan Çek Sayılarının İllere ve Bölgelere Göre Dağılımı (1) ( 2017 )

Karşılıksız İşlemi Yapılan Çek Sayılarının İllere ve Bölgelere Göre Dağılımı (1) ( 2017 ) Karşılıksız İşlemi Yapılan Çek Sayılarının İllere ve Bölgelere Göre Dağılımı (1) İller ve Bölgeler (2) Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Toplam İstanbul 18.257

Detaylı

Atık Getirme Merkezi. REW-Getirme Merkez Tebliğii-Nisan Hülya ÇAKIR Çevre Mühendisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı

Atık Getirme Merkezi. REW-Getirme Merkez Tebliğii-Nisan Hülya ÇAKIR Çevre Mühendisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Atık Getirme Merkezi Hülya ÇAKIR Çevre Mühendisi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Sunumun İçeriği Atık Yönetimi Amaç ve Kapsam Sınıflandırma ve Kriterler Döngüsel Ekonomi Sıfır Atık Atık Yönetimi *Evsel,

Detaylı

LİMANLAR GERİ SAHA KARAYOLU VE DEMİRYOLU BAĞLANTILARI MASTER PLAN ÇALIŞMASI

LİMANLAR GERİ SAHA KARAYOLU VE DEMİRYOLU BAĞLANTILARI MASTER PLAN ÇALIŞMASI T.C. ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI ALTYAPI YATIRIMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ LİMANLAR GERİ SAHA KARAYOLU VE DEMİRYOLU BAĞLANTILARI MASTER PLAN ÇALIŞMASI SONUÇ RAPORU-EKLER Mühendislik Anonim

Detaylı

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Ortaöğretim)

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Ortaöğretim) 10020121001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SANTRAL MEMURU (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 90,04922 90,04922 10020121003 AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI HİZMETLİ (ADIYAMAN / MERKEZ - Taşra) 1 0 86,74214

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KARABÜK ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI Yıllara Göre Akademik Personel,İdari Personel ve Öğrenci Sayıları Öğrenci Sayıları Akademik Personel 9.877..79.78 İdari Personel.7..79.. 9 9 9 977 7.99 8.78

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24-28 Mart 2015

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24-28 Mart 2015 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24-28 Mart 2015 KTO Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE

Detaylı

K.KODU KONTENJAN KONTENJAN PUAN PUAN KADRO UNVANI KURUM ADI 2157651 1 0 088.425 088.425 MEMUR (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (MERKEZ) 2157653

K.KODU KONTENJAN KONTENJAN PUAN PUAN KADRO UNVANI KURUM ADI 2157651 1 0 088.425 088.425 MEMUR (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (MERKEZ) 2157653 2157651 1 0 088.425 088.425 MEMUR (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (MERKEZ) 2157653 1 0 081.206 081.206 MEMUR (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (MERKEZ) 2157655 1 0 088.005 088.005 MEMUR (BOLU)

Detaylı

OTO KALORİFER PETEK TEMİZLİĞİ - VİDEO

OTO KALORİFER PETEK TEMİZLİĞİ - VİDEO OTO KALORİFER PETEK TEMİZLİĞİ - VİDEO Oto Kalorifer Peteği Temizleme Makinası, Araç Kalorifer Petek Temizliği Cihazı. kalorifer peteği nasıl temizlenir, kalorifer peteği temizleme fiyatları, kalorifer

Detaylı

YEREL SEÇİM ANALİZLERİ. Şubat, 2014

YEREL SEÇİM ANALİZLERİ. Şubat, 2014 YEREL SEÇİM ANALİZLERİ Şubat, 2014 Partilerin Kazanacağı Belediye Sayıları Partilere Göre 81İlin Yerel Seçimlerde Alınması Muhtemel Oy Oranları # % AK Parti 37 45,7 CHP 9 11,1 MHP 5 6,2 BDP/HDP 8 9,9 Rekabet

Detaylı

Doğal Gaz Sektör Raporu

Doğal Gaz Sektör Raporu GAZBİR MAYIS Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği Doğal Gaz Sektör Raporu İthalat mayıs ayında yılının aynı ayına göre ülke ithalat miktarında 513 milyon sm3, %15,92 lik bir artış meydana gelmiştir.

Detaylı

ÜLKEMİZDE VE DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ HİDROELEKTRİK ENERJİ POTANSİYELİ

ÜLKEMİZDE VE DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ HİDROELEKTRİK ENERJİ POTANSİYELİ ÜLKEMİZDE VE DOĞU KARADENİZ HİDROELEKTRİK ENERJİ POTANSİYELİ Prof. Dr. Hızır ÖNSOY K.T.Ü. İnş. Müh. Hidrolik Anabilim Dalı Öğr. Üyesi honsoy@ktu.edu.tr Dünya, ileri teknoloji ve sanayide, baş döndürücü

Detaylı

K.KODU KONTENJAN KONTENJAN PUAN PUAN KADRO UNVANI KURUM ADI 3176421 1 0 082.164 082.164 AVUKAT (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (MERKEZ)

K.KODU KONTENJAN KONTENJAN PUAN PUAN KADRO UNVANI KURUM ADI 3176421 1 0 082.164 082.164 AVUKAT (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (MERKEZ) 3176421 1 0 082.164 082.164 AVUKAT (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (MERKEZ) 3176423 2 0 080.960 081.595 MÜHENDİS (ANKARA) ADALET BAKANLIĞI (MERKEZ) 3176424 3 0 079.384 079.639 MÜHENDİS (ANKARA)

Detaylı

1/59 KPSS 2011/2 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (LİSANS) (YERLEŞTİRME TARİHİ 02.12.2011) KADRO KODU EN BÜYÜK PUAN BOŞ KONTENJAN

1/59 KPSS 2011/2 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (LİSANS) (YERLEŞTİRME TARİHİ 02.12.2011) KADRO KODU EN BÜYÜK PUAN BOŞ KONTENJAN KADRO KODU KONTENJAN BOŞ KONTENJAN EN KÜÇÜK PUAN EN BÜYÜK PUAN KURUM ADI KADRO ÜNVANI 3121011 1 0 69,888 69,888 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRE BOLU Merkez 3121013 1 0 73,867 73,867 ABANT İZZET

Detaylı

TAŞRA TEŞKİLATI MÜNHAL TEKNİKER KADROLARI

TAŞRA TEŞKİLATI MÜNHAL TEKNİKER KADROLARI ADANA MERKEZ 111918 İL MEM İNŞAAT 1 ADANA MERKEZ 111918 İL MEM ELEKTRİK 2 ADIYAMAN MERKEZ 114014 İL MEM İNŞAAT 1 ADIYAMAN MERKEZ 114014 İL MEM ELEKTRİK 1 AFYONKARAHİSARMERKEZ 114972 İL MEM İNŞAAT 1 AFYONKARAHİSARMERKEZ

Detaylı

TABLO-1. MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI )

TABLO-1. MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( ORTAÖĞRETİM MEZUNLARI ) 1573951 3 0 091.496 092.411 HEMŞİRE (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (Merkez) 1573953 29 0 093.232 096.492 KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ (ANKARA) ADALET BAKANLIĞI (Merkez) 1573955 11 0 092.813 093.230

Detaylı

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ

AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ AKTİF GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK AŞ Altıntepe Mahallesi, Sırmakeş Sokak, No:13/10 Maltepe-İSTANBUL Tel : 0216 518 0280 Fax : 0216 518 5316 Web : www.aktifgd.com e-posta : info@aktifgd.com Aktif

Detaylı

BAKANLAR KURULU KARARI

BAKANLAR KURULU KARARI 5 Ekim 2006 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı : 26310 BAKANLAR KURULU KARARI Karar Sayısı : 2006/10911 Ekli listede tahsis edildikleri mahalli idareler ile sınıfları, dereceleri ve adetleri gösterilen iç denetçi

Detaylı

Doğal Gaz Sektör Raporu

Doğal Gaz Sektör Raporu GAZBİR HAZİRAN Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği Doğal Gaz Sektör Raporu İthalat Haziran ayında yılının aynı ayına göre ülke ithalat miktarında 434 milyon sm3, %13,76 lik bir artış meydana gelmiştir.

Detaylı

3. basamak. Otomobil Kamyonet Motorsiklet

3. basamak. Otomobil Kamyonet Motorsiklet Tablo-1: İndirim veya artırım uygulanmayan iller için azami primler (TL)* İzmir, Yalova, Erzurum, Kayseri Otomobil 018 614 211 807 686 565 444 Kamyonet 638 110 583 055 897 739 580 Motorsiklet 823 658 494

Detaylı

22/12/2011 tarihli ve 28150 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 29/11/2011 tarihli ve 2011/2474 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı Eki LİSTE

22/12/2011 tarihli ve 28150 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 29/11/2011 tarihli ve 2011/2474 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı Eki LİSTE 22/12/2011 tarihli ve 28150 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 29/11/2011 tarihli ve 2011/2474 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı Eki S.NO 1 2 LİSTE BATI AKDENİZ GÜMRÜK VE TİCARET MÜDÜRLÜĞÜ (ANTALYA) 1 Antalya

Detaylı

Yatırım Teşvik Uygulamalarında Bölgeler

Yatırım Teşvik Uygulamalarında Bölgeler Yatırım Teşvik Uygulamalarında Bölgeler 1. Bölge: Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kocaeli, Muğla 2. Bölge: Adana, Aydın, Bolu, Çanakkale (Bozcaada ve Gökçeada İlçeleri Hariç), Denizli,

Detaylı

Doğal Gaz Sektör Raporu

Doğal Gaz Sektör Raporu GAZBİR Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği TEMMUZ Doğal Gaz Sektör Raporu İthalat 4.5, 4., Temmuz ayında yılının aynı ayına göre ülke ithalat miktarında 915,37 milyon sm 3, %28,43 lük bir artış meydana

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27-31 Mayıs 2014

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27-31 Mayıs 2014 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27-31 Mayıs 2014 KTO Tüyap Konya Uluslararası Fuar Merkezi İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMANIN KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.3. ARAŞTIRMANIN YÖNTEMİ VE

Detaylı

MÜŞTERİ FİYATLARI ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL

MÜŞTERİ FİYATLARI ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL MÜŞTERİ FİYATLARI ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL 10-Avc ADANA 113,40 TL 2.948,40 TL 0,113 TL 10-Avc ANKARA 75,60 TL 1.965,60 TL 0,076 TL 10-Avc ANTALYA 106,05 TL 2.757,30 TL 0,106 TL 10-Avc BALIKESİR

Detaylı

ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL

ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL MÜŞTERİ FİYATLARI ÇIKIŞ VARIŞ TON/TL TIR/TL KG/TL 10-Avc ADANA 118,65 TL 3.084,90 TL 0,119 TL 10-Avc ANKARA 78,75 TL 2.047,50 TL 0,079 TL 10-Avc ANTALYA 111,30 TL 2.893,80 TL 0,111 TL 10-Avc BALIKESİR

Detaylı

BAYİLER. Administrator tarafından yazıldı. Çarşamba, 18 Nisan :29 - Son Güncelleme Cuma, 03 Mayıs :39

BAYİLER. Administrator tarafından yazıldı. Çarşamba, 18 Nisan :29 - Son Güncelleme Cuma, 03 Mayıs :39 Federal CNG Dönüşüm Sistemleri olarak, başta Konya olmak üzere Türkiye'nin her bölgesinde ve her ilimizde CNG Dönüşüm Sistemleri konusunda hizmet vermekteyiz. FEDERAL CNG DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ Adana CNG Dönüşüm

Detaylı

YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR

YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR 2002-2016 YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR 1 ADANA SANAYİ ODASI 2 ADANA TİCARET BORSASI 3 ADANA TİCARET ODASI 4 ADIYAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI 5 AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI 6 AFYONKARAHİSAR

Detaylı

KPSS-2014/3 Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme (Ortaöğretim)

KPSS-2014/3 Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme (Ortaöğretim) KURUM ADI KADRO ADI 190160001 SAĞLIK BAKANLIĞI SAĞLIK MEMURU (ADANA TÜM İLÇELER Taşra) 5 0 75,57278 78,51528 190160003 SAĞLIK BAKANLIĞI SAĞLIK MEMURU (ARTVİN TÜM İLÇELER Taşra) 4 0 75,26887 75,34407 190160005

Detaylı

KÖK KART TEKNİK ŞARTNAMESİ

KÖK KART TEKNİK ŞARTNAMESİ TÜRK KIZILAYI KAN HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KÖK HÜCRE KOORDİNASYON MERKEZİ KÖK KART TEKNİK ŞARTNAMESİ İÇİNDEKİLER 1. KAPSAM...3 2. TEDARİK EDİLECEK MATERYALLERİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ...3 3.TESLİMAT 3 4.

Detaylı

LİSTE - II TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU - TAŞRA

LİSTE - II TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU - TAŞRA YER DEĞİŞİKLİĞİ BAŞVURULARI İÇİN İLAN EDİLEN LİSTESİ 1 ADANA BİYOLOG GENEL BÜTÇE 1 1 ADANA EBE GENEL BÜTÇE 6 1 ADANA HEMŞİRE GENEL BÜTÇE 2 1 ADANA SAĞLIK MEMURU ÇEVRE SAĞLIĞI TEKNİSYENİ GENEL BÜTÇE 1 1

Detaylı

KPSS 2008/4 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( LİSANS ) ( YERLEŞTİRME TARİHİ : 19 OCAK 2009 )

KPSS 2008/4 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( LİSANS ) ( YERLEŞTİRME TARİHİ : 19 OCAK 2009 ) 3842341 1 0 090.770 090.770 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ DİYETİSYEN ( BOLU Merkez ) 3842343 5 0 076.290 079.037 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRE ( BOLU Merkez ) 3842345 1 0 087.615 087.615 ABANT

Detaylı

ALANYA NIN BAZI EKONOMİK VE SOSYAL VERİLERİNİN MEVCUT İLLER İLE KARŞILAŞTIRMALI ANALİZİ

ALANYA NIN BAZI EKONOMİK VE SOSYAL VERİLERİNİN MEVCUT İLLER İLE KARŞILAŞTIRMALI ANALİZİ ALANYA NIN BAZI EKONOMİK VE SOSYAL VERİLERİNİN MEVCUT İLLER İLE RAKAMLARLA ALANYA YÜZÖLÇÜMÜ 2.751 KM² ORMAN ALANI 178.971 HEKTAR TARIM ARAZİSİ 26.129 HEKTAR AKDENİZ E KIYISI 70 KİLOMETRE BELEDİYE 17 KÖY

Detaylı

KPSS - 2004/2 ve Ek Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanlar ( TABLO-1 Ortaöğretim Mezunları III. Grup Yeni Kadrolar )

KPSS - 2004/2 ve Ek Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanlar ( TABLO-1 Ortaöğretim Mezunları III. Grup Yeni Kadrolar ) KPSS - 2004/2 ve Ek Yerleştirmedeki En Küçük ve En Büyük Puanlar ( TABLO-1 Ortaöğretim Mezunları III. Grup Yeni Kadrolar ) EN EN BOŞ KÜÇÜK BÜYÜK K.KODU KONTENJAN KONTENJAN PUAN PUAN UNVAN KURUM ADI KURUM

Detaylı

MINISTRY OF CUSTOMS AND TRADE LOCAL CUSTOMS OFFICES +90 242 259 13 21 +90 242 259 13 25

MINISTRY OF CUSTOMS AND TRADE LOCAL CUSTOMS OFFICES +90 242 259 13 21 +90 242 259 13 25 MINISTRY OF AND TRADE LOCAL 1 Liman Mahallesi P.K. 30 07070 ANTALYA +90 242 259 13 21 +90 242 259 13 25 +90 242 259 09 39 antgumbm@gumruk.gov.tr BATI AKDENİZ ( ANTALYA ) 1- Antalya Gümrük Müdürlüğü 2-

Detaylı

İllere ve yıllara göre konut satış sayıları, House sales by provinces and years,

İllere ve yıllara göre konut satış sayıları, House sales by provinces and years, 2013 Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Toplam January February March April May June July August September October November December Total Türkiye 87 444 88 519

Detaylı

KPSS 2011/1 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (LİSANS) (YERLEŞTİRME TARİHİ 07.07.2011)

KPSS 2011/1 MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR (LİSANS) (YERLEŞTİRME TARİHİ 07.07.2011) 3111223 1 0 82,064 82,064 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ AVUKAT (BOLU Merkez) 3111225 1 0 82,763 82,763 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR İŞLETMENİ (BOLU Merkez) 3111227 1 0 80,763 80,763 ABANT

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI TELİF HAKLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTATİSTİKSEL BİLGİLENDİRME RAPORU (SERTİFİKA) Hazırlayan: İrfan Taylan ÇOKYAMAN OCAK 2013 ANKARA SERTİFİKA BÖLÜM İSTATİSTİKLERİ 2 1) SERTİFİKA

Detaylı

İL ADI UNVAN KODU UNVAN ADI BRANŞ KODU BRANŞ ADI PLANLANAN SAYI ÖĞRENİM DÜZEYİ

İL ADI UNVAN KODU UNVAN ADI BRANŞ KODU BRANŞ ADI PLANLANAN SAYI ÖĞRENİM DÜZEYİ ADANA 8140 BİYOLOG 0 1 LİSANS ADANA 8315 ÇOCUK GELİŞİMCİSİ 0 1 LİSANS ADANA 8225 DİYETİSYEN 0 1 LİSANS ADANA 8155 PSİKOLOG 0 1 LİSANS ADANA 8410 SAĞLIK MEMURU 6000 ÇEVRE SAĞLIĞI 4 LİSE ADANA 8410 SAĞLIK

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ ADRESE DAYALI NÜFUS KAYIT SİSTEMİ (ADNKS) 2013 Yılı Türkiye İstatistik Kurumu 29/01/2014 tarihinde 2013 yılı Adrese Dayalı Kayıt Sistemi Sonuçları haber bültenini yayımladı. 31 Aralık 2013 tarihi itibariyle;

Detaylı

VALİLİĞİNE (İl Sağlık Müdürlüğü) GENELGE 2005/88

VALİLİĞİNE (İl Sağlık Müdürlüğü) GENELGE 2005/88 Konu: Psiko-Teknik Değerlendirme Merkezi 03.06.2005/8148 VALİLİĞİNE (İl Sağlık Müdürlüğü) GENELGE 2005/88 Bilindiği üzere Psiko-Teknik Değerlendirme Merkezlerinin açılış, işleyiş ve denetim işlemleri 18.07.1997

Detaylı

2013-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Lisans)

2013-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Lisans) KURUM ADI UNVANI 310010001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ANBAR MEMURU (BOLU / MERKEZ - MERKEZ) 1 0 75,69951 75,69951 310010019 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - MERKEZ) 1 0 73,21259

Detaylı

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Önlisans)

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Önlisans) 20020123801 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 77,71676 77,71676 20020123803 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - Merkez) 2 0 77,52866 78,22274 20020123805

Detaylı

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz.

Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. Büyük Düşünüyorsanız, Doğru Yerdesiniz. İÇİNDEKİLER 1 İÇİNDEKİLER 2 FİRMA HAKKINDA 3 FAALİYET ALANLARI 5 REFERANSLAR - TAAHHÜT 6 REFERANSLAR - PROJE 7 TAAHHÜT 2018 ALEMDAR MÜHENDİSLİK FİRMA HAKKINDA Alemdar

Detaylı

KURUM ADI KADRO ADI KONT.

KURUM ADI KADRO ADI KONT. KURUM ADI KADRO ADI 310010002 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU MERKEZ Merkez) 1 0 67,37392 67,37392 310040001 AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FİZYOTERAPİST (AFYONKARAHİSAR MERKEZ Merkez) 1 0 77,44521

Detaylı

Su Hayatı, Biz Suyu Şekillendiriyoruz... 1993 den beri...

Su Hayatı, Biz Suyu Şekillendiriyoruz... 1993 den beri... Su Hayatı, Biz Suyu Şekillendiriyoruz... 1993 den beri... HAKKIMIZDA AKAR-SU Mühendislik Müşavirlik Ltd. Şti. 1993 yılında kurulmuş olan çeşitli alanlardaki geniş kapsamlı projelerle ilgili mühendislik,

Detaylı

EKPSS-2014/2 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Ortaöğretim)

EKPSS-2014/2 Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar (Ortaöğretim) 110050001 AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ HİZMETLİ (AĞRI / MERKEZ - Merkez) 1 1 0 87,81939 87,81939 110110001 ANKARA ÜNİVERSİTESİ TEKNİSYEN (ANKARA / MERKEZ - Merkez) 1 1 0 86,22335 86,22335 110140001

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜKETİCİ FİYAT ENDEKSİ (TÜFE) BİLGİ NOTU MAYIS 2017 Türkiye İstatistik Kurumu 05/06/2017 tarihinde 2017 yılı Mayıs ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) haber bültenini yayımladı. Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE)

Detaylı

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Aralık/2016

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Aralık/2016 Elektrik Piyasası Sektör Raporu I GİRİŞ Bu rapor, elektrik piyasasında faaliyette bulunan lisans sahibi şirketlerin Kurumumuza sunmuş oldukları bildirimler esas alınarak hazırlanmıştır. Rapordaki lisanslı

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜKETİCİ FİYAT ENDEKSİ (TÜFE) BİLGİ NOTU HAZİRAN 2014 Türkiye İstatistik Kurumu 03/07/2014 tarihinde 2014 yılı Haziran ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) haber bültenini yayımladı. Tüketici Fiyat Endeksi

Detaylı

YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR

YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR 2002-2018 YILLARI ARASINDA AKREDİTE OLAN ODA/BORSALAR 1 ADANA SANAYİ ODASI 2 ADANA TİCARET BORSASI 3 ADANA TİCARET ODASI 4 ADIYAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI 5 AFYONKARAHİSAR TİCARET BORSASI 6 AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Tüvturk Araç Muayene Gezici Mobil İstasyon Programı

Tüvturk Araç Muayene Gezici Mobil İstasyon Programı Tüvturk Araç Muayene Gezici Mobil İstasyon Programı Tüvturk Gezici istasyonlarında ağır vasıtalar (3.5 ton üzeri) hariç tüm motorlu ve motorsuz araçlar için muayene hizmeti verilmektedir. Gezici İstasyon

Detaylı

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Lisans)

2012-ÖMSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler (Lisans) KADRO KODU KURUM ADI KADRO UNVANI 30020125061 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR (BOLU / MERKEZ - Merkez) 1 0 77,04434 77,04434 30020125063 AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ MEMUR (KIRŞEHİR / MERKEZ - Merkez)

Detaylı

ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT

ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT BÜTÜN ELEKTRİK ELEKTRİK PROJE TAAHHÜT Adnan Kahveci Mah. Sayaca Cd. No: 20 A Blok D:3 Beylikdüzü -İstanbul Tel: +90 850 733 2937 Cep: +90 532 374 2712 www.butunelektrik.com Uygulama Referansları: 1. Tayeks

Detaylı

TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU ALINABİLEN İSTASYONLAR

TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU ALINABİLEN İSTASYONLAR TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU ALINABİLEN İSTASYONLAR Tüvturk Araç Muayene işleminin araç sahiplerine en az zaman kaybettirerek gerçkeleştirilmesi amaçlanarak kurulan araç muayene randevu sistemi yoğunluğu

Detaylı

BÖLGESEL VERİMLİLİK İSTATİSTİKLERİ METAVERİ

BÖLGESEL VERİMLİLİK İSTATİSTİKLERİ METAVERİ BÖLGESEL VERİMLİLİK İSTATİSTİKLERİ METAVERİ Kapsam Sektörel Kapsam 2003-2008 yılları için Avrupa Topluluğu nda Ekonomik Faaliyetlerin İstatistiki Sınıflaması NACE REV.1.1 e göre; B C D E F G H I J K M

Detaylı

2015 KOCAELİ NÜFUSUNUN BÖLGESEL ANALİZİ TUİK

2015 KOCAELİ NÜFUSUNUN BÖLGESEL ANALİZİ TUİK 0 NÜFUSUNUN BÖLGESEL ANALİZİ TUİK Verilerine Göre Hazırlanmıştır. İLİNİN NÜFUSU.. NÜFUSUNA KAYITLI OLANLAR NDE YAŞAYIP NÜFUS KAYDI BAŞKA İLLERDE OLANLAR.0 %... %. NÜFUSUNUN BÖLGESEL ANALİZİ 0 TUİK Verilerine

Detaylı

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır.

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Tüm altyapı çalışmalarının ilk adımı olan harita mühendislik hizmetlerinin ülke kalkınmasındaki

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜKETİCİ FİYAT ENDEKSİ (TÜFE) BİLGİ NOTU AĞUSTOS 2014 Türkiye İstatistik Kurumu 03/09/2014 tarihinde 2014 yılı Ağustos ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) haber bültenini yayımladı. Tüketici Fiyat Endeksi

Detaylı

TABLO-3. MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( LİSANS MEZUNLARI )

TABLO-3. MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( LİSANS MEZUNLARI ) 3953731 2 0 078.393 080.068 HEMŞİRE (BOLU) ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (Merkez) 3953733 1 0 086.352 086.352 MÜHENDİS (ANKARA) ADALET BAKANLIĞI (Merkez) 3953735 1 0 086.770 086.770 MÜHENDİS (ANKARA)

Detaylı

TABLO-3. LİSANS MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ KADROLAR VE POZİSYONLAR 1/72 KPSS 2008/4

TABLO-3. LİSANS MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ KADROLAR VE POZİSYONLAR 1/72 KPSS 2008/4 KODU KURUM ADI UNVANI SINIF DERECE ADET ARANAN NİTELİK KODLARI 3842341 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ DİYETİSYEN ( BOLU Merkez ) SH 6 1 4797 4799 3842343 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRE ( BOLU

Detaylı

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Ekim/2016

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Ekim/2016 Elektrik Piyasası Sektör Raporu I GİRİŞ Bu rapor, elektrik piyasasında faaliyette bulunan lisans sahibi şirketlerin Kurumumuza sunmuş oldukları bildirimler esas alınarak hazırlanmıştır. Rapordaki lisanslı

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27 Şubat 2 Mart 2014 KONYA TOHUM 2014 KONYA HAYVANCILIK 2014

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27 Şubat 2 Mart 2014 KONYA TOHUM 2014 KONYA HAYVANCILIK 2014 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 27 Şubat 2 Mart 2014 KONYA TOHUM 2014 3. Tohum Teknolojileri, Bitki Besleme, Fidancılık, Bahçe Bitkileri, Zirai Mücadele, Sulama, Gübreleme ve Ekipmanları Fuarı KONYA HAYVANCILIK

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Rapor Özet Türkiye genelinde il merkezlerinin içmesuyu durumu

İÇİNDEKİLER. Rapor Özet Türkiye genelinde il merkezlerinin içmesuyu durumu İÇİNDEKİLER Rapor Özet Türkiye genelinde il merkezlerinin içmesuyu durumu Çizelge 1 Türkiye genelinde il merkezlerinin su ihtiyaçları ve ihtiyaçların karşılanma durumu icmali Çizelge 2. 2013-2015 yılları

Detaylı

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Kasım/2016

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Kasım/2016 Elektrik Piyasası Sektör Raporu I GİRİŞ Bu rapor, elektrik piyasasında faaliyette bulunan lisans sahibi şirketlerin Kurumumuza sunmuş oldukları bildirimler esas alınarak hazırlanmıştır. Rapordaki lisanslı

Detaylı

TABLO-2. MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( ÖNLİSANS MEZUNLARI )

TABLO-2. MERKEZİ YERLEŞTİRMEDEKİ EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR ( ÖNLİSANS MEZUNLARI ) 2751751 2 0 092.271 093.625 TEKNİKER (ANKARA) ADALET BAKANLIĞI (Merkez) 2751753 2 0 073.613 075.487 HEMŞİRE (AYDIN) ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ (Merkez) 2751755 1 0 088.601 088.601 LABORANT (AYDIN) ADNAN

Detaylı

İLLERE GÖRE NÜFUS KÜTÜKLERİNE KAYITLI EN ÇOK KULLANILAN 5 KADIN VE ERKEK ADI

İLLERE GÖRE NÜFUS KÜTÜKLERİNE KAYITLI EN ÇOK KULLANILAN 5 KADIN VE ERKEK ADI İLLERE GÖRE NÜFUS KÜTÜKLERİNE KAYITLI EN ÇOK KULLANILAN 5 KADIN VE ERKEK ADI İL KADIN ADI ERKEK ADI ADANA ADIYAMAN AFYONKARAHİSAR AKSARAY SULTAN SULTAN İBRAHİM RAMAZAN 1/17 2/17 AMASYA ANKARA ANTALYA ARDAHAN

Detaylı

EK-1 MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ GRUBU POSTA-KARGO İŞLEME GRUBU TOPLAM ÜNİTE

EK-1 MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ GRUBU POSTA-KARGO İŞLEME GRUBU TOPLAM ÜNİTE 1 ADANA 8 0 8 Adliyesarayı PTT Merkezi Müdürlüğü 1 Cemalpaşa PTT Merkezi Müdürlüğü 1 Çarşı PTT Merkezi Müdürlüğü 2 Çukurova PTT Merkezi Müdürlüğü 1 Sarıçam PTT Merkezi Müdürlüğü 1 Ceyhan PTT Merkezi Müdürlüğü

Detaylı

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Ağustos/2016

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Ağustos/2016 Elektrik Piyasası Sektör Raporu I GİRİŞ Bu rapor, elektrik piyasasında faaliyette bulunan lisans sahibi şirketlerin Kurumumuza sunmuş oldukları bildirimler esas alınarak hazırlanmıştır. Rapordaki lisanslı

Detaylı

Ajans Press; Marka Şehir ve Belediyelerin Medya Karnesini açıkladı

Ajans Press; Marka Şehir ve Belediyelerin Medya Karnesini açıkladı Basın Bildirisi Ajans Press; Marka Şehir ve Belediyelerin Medya Karnesini açıkladı 01 Ocak - 31 Aralık 2011 tarihleri arası Ajans Press in takibinde olan yerel, bölgesel ve ulusal 2659 yazılı basın takibinden

Detaylı

TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU ALINABİLEN İSTASYONLAR

TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU ALINABİLEN İSTASYONLAR TÜVTURK ARAÇ MUAYENE RANDEVU ALINABİLEN İSTASYONLAR Tüvturk Araç Muayene işleminin araç sahiplerine en az zaman kaybettirerek gerçkeleştirilmesi amaçlanarak kurulan araç muayene randevu sistemi yoğunluğu

Detaylı

Tüvturk Araç Muayene Gezici Mobil İstasyon Programı

Tüvturk Araç Muayene Gezici Mobil İstasyon Programı Tüvturk Araç Muayene Gezici Mobil İstasyon Programı Tüvturk Gezici istasyonlarında ağır vasıtalar (3.5 ton üzeri) hariç tüm motorlu ve motorsuz araçlar için muayene hizmeti verilmektedir. Gezici istasyonlar

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİ (TÜFE) BİLGİ NOTU HAZİRAN 2013 Türkiye İstatistik Kurumu 03/07/2013 tarihinde 2013 yılı Haziran ayı Tüketici Fiyatları Endeksi (TÜFE) haber bültenini yayımladı. 2013 yılı Haziran

Detaylı

FARABİ KURUM KODLARI

FARABİ KURUM KODLARI FARABİ KURUM KODLARI İstanbul 1. Boğaziçi D34-FARABİ-01 2. Galatasaray D34-FARABİ-02 3. İstanbul Teknik D34-FARABİ-03 Eskişehir 1. Anadolu D26-FARABİ-01 2. Eskişehir Osmangazi D26-FARABİ-02 Konya 1. Selçuk

Detaylı

2009 Yılı İklim Verilerinin Değerlendirmesi

2009 Yılı İklim Verilerinin Değerlendirmesi DEVLET METEOROLOJİ İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 29 Yılı İklim Verilerinin Değerlendirmesi Zirai Meteoroloji ve İklim Rasatları Dairesi Başkanlığı Ocak 21, ANKARA Özet 29 yılı sıcaklıkları normallerinin,9 C üzerinde

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜKETİCİ FİYAT ENDEKSİ (TÜFE) BİLGİ NOTU EYLÜL 2014 Türkiye İstatistik Kurumu 03/10/2014 tarihinde 2014 yılı Eylül ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) haber bültenini yayımladı. Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE)

Detaylı

KURUM UNVAN İL TEŞKİLAT SINIF ÖĞRENİM DERECE ADET NİT1 NİT2 NİT3 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANECİ BOLU Merkez TH LİSANS 8 1 4099 4101 7300

KURUM UNVAN İL TEŞKİLAT SINIF ÖĞRENİM DERECE ADET NİT1 NİT2 NİT3 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANECİ BOLU Merkez TH LİSANS 8 1 4099 4101 7300 KURUM UNVAN İL TEŞKİLAT SINIF ÖĞRENİM DERECE ADET NİT1 NİT2 NİT3 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANECİ BOLU Merkez TH LİSANS 8 1 4099 4101 7300 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ MEMUR BOLU Merkez GİH

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜKETİCİ FİYAT ENDEKSİ (TÜFE) BİLGİ NOTU EKİM 2014 Türkiye İstatistik Kurumu 03/11/2014 tarihinde 2014 yılı Ekim ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) haber bültenini yayımladı. Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE)

Detaylı

Talepte Bulunan PersonelinÜnvanlara Göre Dağılımı

Talepte Bulunan PersonelinÜnvanlara Göre Dağılımı 15/06/2011-05/08/2011 Tarihleri Arasında Başkanlığımız İnternet Sitesinde Yayınlanan "Hizmetiçi Eğitim İhtiyacının Belirlenmesi Anketi"ne Katılan 7.191 Personelin 58.878 Tercihin, "Tercih Edilen Eğitim

Detaylı

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Temmuz/2016

Elektrik Piyasası Sektör Raporu Temmuz/2016 Elektrik Piyasası Sektör Raporu I GİRİŞ Bu rapor, elektrik piyasasında faaliyette bulunan lisans sahibi şirketlerin Kurumumuza sunmuş oldukları bildirimler esas alınarak hazırlanmıştır. Rapordaki lisanslı

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ HANEHALKI İŞGÜCÜ İSTATİSTİKLERİ BİLGİ NOTU 2013 Yılı Türkiye İstatistik Kurumu 06/03/2014 tarihinde 2013 yılı Hanehalkı İşgücü İstatistikleri haber bültenini yayımladı. 2013 yılında bir önceki yıla göre;

Detaylı

1 / 21 KADRO KODU BOŞ EN KÜÇÜK EN BÜYÜK KURUM ADI KADRO ADI KONT.

1 / 21 KADRO KODU BOŞ EN KÜÇÜK EN BÜYÜK KURUM ADI KADRO ADI KONT. 110010001 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ TEKNİSYEN (BOLU MERKEZ Merkez) 1 0 84,54093 84,54093 110140001 ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK TEKNİSYENİ (ERZURUM MERKEZ Merkez) 7 0 78,00955 78,32632 110180001 BAYBURT

Detaylı

LİSTE - II TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU - TAŞRA

LİSTE - II TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU - TAŞRA 1 ADANA EBE 4 1 ADANA SAĞLIK MEMURU RÖNTGEN TEKNİSYENİ 1 1 ADANA SAĞLIK MEMURU TIBBİ SEKRETER 2 2 ADIYAMAN DİYETİSYEN 2 2 ADIYAMAN EBE 2 2 ADIYAMAN HEMŞİRE 1 2 ADIYAMAN SAĞLIK MEMURU TIBBİ SEKRETER 1 2

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜKETİCİ FİYAT ENDEKSİ (TÜFE) BİLGİ NOTU EYLÜL 2016 Türkiye İstatistik Kurumu 03/10/2016 tarihinde 2016 yılı Eylül ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) haber bültenini yayımladı. Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE)

Detaylı