DOĞANIN EŞSİZ MİMARİSİ SKYLAND İSTANBUL A HAYAT VERDİ. MİMARİ KONSEPT. Milyonlarca yıldır doğa insanı eğitti, öğretti, ilham verdi.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DOĞANIN EŞSİZ MİMARİSİ SKYLAND İSTANBUL A HAYAT VERDİ. MİMARİ KONSEPT. Milyonlarca yıldır doğa insanı eğitti, öğretti, ilham verdi."

Transkript

1

2

3 HAYAL GİBİ HAYAT

4 MİMARİ KONSEPT DOĞANIN EŞSİZ MİMARİSİ SKYLAND İSTANBUL A HAYAT VERDİ. Milyonlarca yıldır doğa insanı eğitti, öğretti, ilham verdi. Erciyes, Hasandağı ve Güllüdağ dan püsküren lavlara 60 milyon yıldır şekil veren tabiat ana, sonunda bugün her görende hayranlık uyandıran muhteşem bir mirası, Peribacaları nı yarattı. Bu eşsiz mimari, İstanbul un en özel projesine, Skyland İstanbul a esin kaynağı oldu. Yalnızca İstanbul un değil, Türkiye nin en değerli arazilerinden birine sahip olan Skyland İstanbul, residence, ofis ve konsept AVM si HOM Design Center ile şehrin merkezinde yükseliyor. Dünya çapında ünlü yapılar tasarlayan Broadway Malyan ın en özel projelerinden olan Skyland İstanbul, ünlü mimar Peter Vaughan ın imzasını taşıyor. Mimar Peter Vaughan Benzersiz bir hayat, şimdi başlıyor.

5 BİR BENZERİ OLMAYAN ŞEHİR... Kimilerine göre dünyanın en güzel şehri, kimilerine göre medeniyetin beşiği... İstanbul kişiye göre farklı anlamlar ifade etse de bir özelliği var ki herkes hemfikir: Benzersizliği... Dünyanın başka hiçbir yerinde iki kıtayı birleştiren, içinden deniz geçen, imparatorluklara başkentlik eden ve bu denli sevilen başka bir şehir yok. Tabi bu kadar çekici bir kent, ister istemez kalabalıklara da ev sahipliği yapıyor. Tüm güzelliklerine rağmen ulaşım zorluğu, park sıkıntısı, yeşil alanların azlığı gibi sorunlar, insanları bu problemlerin yaşanmadığı yeni bir hayat arayışına yönlendiriyor. Şehrin tüm sıkıntısını unutturacak, hayal gibi bir hayat arayışına...

6 TEM DEN ÖZEL GİRİŞİ OLAN LEVENT - MASLAK ARASI, TÜRK TELEKOM STADYUMU YANI... KİME SORSANIZ GÖSTERİR. TEK HAYAT. NİÇİN SKYLAND İSTANBUL? Maslak ve Levent. İstanbul da modern hayatı ve iş dünyasını buluşturan bu iki önemli lokasyonun ortasında yer alıyor Skyland İstanbul. TEM ve Cendere Caddesi nden direkt giriş olanağı bulunan, yanı başındaki metro durağı ile şehrin her noktasına kolay ulaşım imkanı sunan Skyland İstanbul, konumuyla kelimenin tam anlamıyla göz kamaştırıyor. FSM Köprüsü ne 5 dakika mesafesi, metro ve bağlantı yollarıyla havalimanları ve 3. köprüye yakınlığı ise Skyland İstanbul un değerine değer katan ulaşım avantajlarından yalnızca bir kaçı... Skyland İstanbul ile uzak kelimesi şimdi hayata hiç olmadığı kadar uzak.

7 Yavuz Sultan Selim Köprüsü Göktürk Sarıyer İSTANBUL UN İstinye Beykoz EN GÖZDE Sultangazi Türk Telekom Stadyumu Maslak İTÜ Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Seyrantepe Beşiktaş KONUMUNDA Kağıthane Gaziosmanpaşa Esenler Bayrampaşa Beyoğlu Şişli TAKSİM 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Üsküdar FARKLI Bağcılar Ümraniyee Küçükçekmece Güngören Fatih BİR HAYAT. Ataşehir Yeşil Alan Proje Hatlar Marmaray

8 Skyland İstanbul. İstanbul un en değerli, en merkezi lokasyonlarından birinde yükselen, hayatı değiştiren bir proje... Residence ları, ofisleri ve konsept alışveriş merkeziyle Levent Maslak ın yanı başında yükselen Skyland İstanbul, sizi de eşsiz bir yaşama davet ediyor. HAYAL GİBİ HAYAT. TEM otoyolundan direkt giriş ayrıcalığına sahip tek proje olan Skyland İstanbul, her detayı incelikle tasarlanmış mimarisi ve hayata getirdiği modern bakış açısıyla görenleri etkiliyor. 360 derece İstanbul manzarası, kişiselleştirilebilir ofis seçenekleri, tasarım dünyasını buluşturacak olan konsept AVM si HOM Design Center, Gastro Court ve sosyal olanaklarıyla eksiksiz bir proje... Şehrin bu kadar merkezinde hayal gibi hayat. Skyland İstanbul da.

9 EVİNİZİ DEĞİL, HAYATINIZI DEĞİŞTİRİN. Prestiji residence a, residence ları şehrin ortasına taşıyan Skyland İstanbul da hayat yüksek standartlarda yaşanıyor. Tower Residence, Sky Residence ve Teras Evler... Her birinde bir başka hayat; lüks, konfor ve teknoloji ise hepsinde ortak... Stüdyo dairelerden 4+1 e, her ihtiyaca uygun seçenekler sunan Skyland İstanbul da concierge, fitness ve welness merkezi, yüzme havuzu gibi sosyal olanakların yanında büyüleyici bir İstanbul manzarası da sizi bekliyor. Akıllı ev teknolojileri, araçlık kapalı otoparkı ve hemen yanında yer alan şehrin en büyük oksijen kaynağı, Belgrad Ormanı da burada yaşamanın güzel yanı...

10 GASTRO COURT YENİ LEZZETLER HAYALİ BURADA GERÇEK. Şurası bir gerçek ki gastronomi artık yeme içmenin ötesini ifade ediyor. Her yıl milyonlarca insan, yeni lezzetler keşfetmek için yola çıkıyor; dünyayı geziyor. Binlerce kişiye ev sahipliği yapmaya hazırlanan Skyland İstanbul, tam 25 gastronomi markasının yer aldığı Gastro Court ile lezzetten fazlasını sunuyor. Sadece yaşayanların değil, ofis insanlarının ve yakın çevrenin de tüm duyularına hitap edecek lezzetler Gastro Court u tadına doyulmaz bir mekan haline getiriyor.

11 İSTANBUL UN DÜNYAYLA EŞZAMANLI TASARIM MERKEZİ... Tasarım, günümüzde belki de hiç olmadığı kadar popüler... Basit bir abajurdan koltuk takımına, bir ofis sandalyesinden klimaya, hayatın içinde yer alan her objede özgün tasarım arayışı günden güne artıyor. Ne var ki bu tasarımlara ulaşmak, her bir parça için ayrı ayrı dolaşmak çoğu zaman pek mümkün olmuyor. HOM DESIGN CENTER HOM Design Center, bu arayışa cevap olmak, tasarımı sanatla buluşturmak için doğdu. Ev ve ofis mobilyası, tekstil, beyaz eşya ve seçkin dekorasyon markalarının yeni evi artık HOM Design Center... Skyland İstanbul un kalbinde yer alan HOM Design Center ın üstünlükleri bunlarla da sınırlı değil. Inspiration Area ile sanat etkinlikleri, performanslar, sergiler, ünlü tasarımcılar da HOM Design Center da olacak. 40 bin m 2 alanda, 100 mağaza, tasarım ofisleri, tasarımın bir tutku olduğunu bilenler... Hepsinin adresi artık HOM Design Center.

12 DAHA YÜKSEK BİR YAŞAM KEYFİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZDEN DAHA KOLAY.

13 HAYATINIZI DEĞİŞTİRECEK BİR HAYAT TOWER RESIDENCE

14 360 İSTANBUL... Tower Residence ta her şey daha yüksek yaşanıyor. İstanbul un en yüksek kulesinde yer alan, rahatınız için her şeyin düşünüldüğü residence daireler, 360 derece bir şehir manzarasını da ayaklarınızın altına seriyor. Açılabilen camlar ve balkonlar ise manzarayı sadece görmenizi değil yaşamanızı sağlıyor. Aydınlatma, ısıtma, soğutma, havalandırma gibi bir çok sistemin cep telefonundan yönetilmesine imkan veren akıllı ev teknolojisi, residence ın kontrolünü başka bir şehirden dahi mümkün kılıyor. Her anlamda daha yüksek bir hayat için Tower Residence.

15 TOWER RESIDENCE A SALON 20,50 m 2 STÜDYO E. YATAK ODASI 16,10 m 2 ANTRE 2,97 m 2 YAŞAM ALANI m 2 ANTRE 4.15 m 2 BANYO 3.05 m 2 BRÜT 61,90 m 2 BANYO 3,24 m 2 BALKON 4,25 m 2 WC 2,58 m 2 KORİDOR 5,24 m 2 BRÜT 116,68 m 2 MUTFAK 5,83 m 2 Belirtilen m 2 büyüklükleri brüt alanı ifade etmektedir. Eroğlu Gayrimenkul teknik açıdan gerekli gördüğü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar. Skyland İstanbul projesini inşa eden ERYAP Mühendislik İnş. Taah. San. ve Tic. A.Ş., bir Eroğlu Gayrimenkul grup şirketidir. Belirtilen m 2 büyüklükleri brüt alanı ifade etmektedir. Eroğlu Gayrimenkul teknik açıdan gerekli gördüğü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar. Skyland İstanbul projesini inşa eden ERYAP Mühendislik İnş. Taah. San. ve Tic. A.Ş., bir Eroğlu Gayrimenkul grup şirketidir. YATAK ODASI 7,60 m 2

16 RESIDENCE IN ÖTESİ SKY RESIDENCE

17 BİR SKYLAND İSTANBUL AYRICALIĞI. İstanbul un gördüğü en özel residence lardan biri olan Sky Residence, m 2 özel peyzaj alanı ve bahçe katıyla benzersizliğini ortaya koyuyor.

18 RESIDENCE IN ÖTESİ SKY RESIDENCE

19 TERASLARI, ÖZEL İÇ TASARIMLARI VE BENZERSİZ HİZMETLERİYLE FARKLI BİR RESIDENCE... Kolay ulaşım, sosyal hayat, HOM Design Center gibi Skyland İstanbul un tüm ayrıcalıkları da eklendiğinde, Sky Residence bir residence ın çok ötesinde bir yaşam sunuyor. Geniş, ferah, keyifli ve saygın bir hayat... Şimdi size daha yakın.

20 HEM GÜZEL HEM AKILLI. Sky Residence ın yönetimi, akıllı ev teknolojisiyle parmaklarınızın ucunda... Kaliteli ve fonksiyonel iç mimarisi ise her göreni tekrar baktıracak kadar zarif.

21 SKY RESIDENCE A B YAŞAM ALANI m 2 YATAK ODASI m 2 Belirtilen m2 büyüklükleri brüt alanı ifade etmektedir. Eroğlu Gayrimenkul teknik açıdan gerekli gördüğü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar. Skyland İstanbul projesini inşa eden ERYAP Mühendislik İnş. Taah. San. ve Tic. A.Ş., bir Eroğlu Gayrimenkul grup şirketidir. YAŞAM ALANI m 2 YATAK ODASI 12.1 m 2 ANTRE 6.3 m 2 BANYO 5.2 m 2 BALKON 3.85 m 2 BRÜT 110,15 m 2 Belirtilen m2 büyüklükleri brüt alanı ifade etmektedir. Eroğlu Gayrimenkul teknik açıdan gerekli gördüğü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar. Skyland İstanbul projesini inşa eden ERYAP Mühendislik İnş. Taah. San. ve Tic. A.Ş., bir Eroğlu Gayrimenkul grup şirketidir. E. YATAK ODASI m 2 BALKON 8.00 m 2 ANTRE 6.02 m 2 BANYO 4.75 m 2 E. BANYO 5.00 m 2 BRÜT 152,04 m 2

22 SKY RESIDENCE A Belirtilen m 2 büyüklükleri brüt alanı ifade etmektedir. Eroğlu Gayrimenkul teknik açıdan gerekli gördüğü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar. Skyland İstanbul projesini inşa eden ERYAP Mühendislik İnş. Taah. San. ve Tic. A.Ş., bir Eroğlu Gayrimenkul grup şirketidir. YAŞAM ALANI m 2 E. YATAK ODASI 17,07 m 2 E. BANYO 4,65 m 2 BANYO 5,00 m 2 ANTRE 11,00 m 2 KORİDOR 4,75 m 2 YATAK ODASI 12,00 m 2 YATAK ODASI 14,80 m 2 MUTFAK 17, 52 m 2 BALKON 8,45 m 2 BRÜT 210,00 m 2

23 SKY RESIDENCE DUBLEKS I/II Belirtilen m2 büyüklükleri brüt alanı ifade etmektedir. Eroğlu Gayrimenkul teknik açıdan gerekli gördüğü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar. Skyland İstanbul projesini inşa eden ERYAP Mühendislik İnş. Taah. San. ve Tic. A.Ş., bir Eroğlu Gayrimenkul grup şirketidir. YAŞAM ALANI m 2 MERDİVEN 10,05 m 2 TERAS ALANI 45,03 m 2 MUTFAK 15,03 m 2 ANTRE 4,07 m 2 KORİDOR 4,07 m 2 WC 2,05 m 2 E. BANYO 4,05 m 2 E. YATAK ODASI 13,03 m 2 BALKON 17,07 m 2 MERDİVEN 8,83 m 2 ANTRE 8,06 m 2 Ç. ODASI 2,91 m 2 BANYO 5,07 m 2 GARDROP 6,37 m 2 E. YATAK ODASI 25,53 m 2 E. BANYO 6,84 m 2 BALKON 8,00 m 2 YATAK ODASI 11,08 m 2 YATAK ODASI 16,09 m 2 BRÜT 361,70 m 2

24 HAYATA FARKLI BİR BAKIŞ İÇİN TERAS EVLER

25 BAHÇE, TERAS VE RESIDENCE... Teras Evler, Skyland İstanbul un diğer residence seçenekleri gibi ezberleri bozuyor. Doğayı merkeze alan mimarisinin yanı sıra çocuk parkı, bahçeleri, kamelyası ve orman manzarası özellikle aileler için keyifli bir yaşama davetiye çıkarıyor. Her dairesinde balkon ve terasları olan, komşuluk ilişkilerini öne çıkaran Teras Evler, yenilikçi mimarisiyle sizin de hayatınızı yenileyecek.

26 ÇALIŞMAYI DAHA ÇOK SEVECEĞİNİZ AKLINIZA GELİR MİYDİ?

27 BÜYÜK DÜŞÜNENLER İÇİN SINIRSIZ OFİS SEÇENEKLERİ Skyland İstanbul, 3 farklı ofis tipi ve istenilen büyüklükte tasarlanabilen sınırsız ofis seçeneğiyle, iş hayatında zirveyi hedefleyenlerin tüm beklentilerine cevap veriyor. Levent Maslak arasındaki konumunun avantajıyla İstanbul un her noktasından kolayca ulaşılan Skyland İstanbul ofisleri, teknolojik altyapısıyla geleceği hemen, bugün yaşatıyor. Skyland İstanbul un tüm benzersiz özelliklerini yaşatan Tower, Loft, Flat ofisler geniş, ferah ve şehrin merkezinde bir ofis hayali kuranları bekliyor.

28 OFİS DEĞİL FULL OFİS. Bir ofis, ancak eksiksizse ofistir. Skyland İstanbul, tüm ofis seçeneklerine yansıttığı Full Ofis anlayışıyla size eksiksiz bir iş yaşamı sunuyor. Örneğin size özel arşiv odasında, ihtiyaç duyduğunuz tüm evrak ve materyallerinizi saklayabilirsiniz. Toplantılarınızı toplantı odalarında organize edebilir; konferanslarınızı ise konferans salonunda gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca ofisinizin bulunduğu binada muhteşem bir resepsiyon sizin yerinize misafirlerinizi karşılar, aradığınız tüm hizmeti sunar. Ne de olsa burası Skyland İstanbul. Hayal ettiğiniz ofisin yeni adresi...

29 TOWER OFİS SEVDİĞİN YERDE ÇALIŞIRSAN Skyland İstanbul un iki kulesinden biri olan Tower Ofis, tamamen günümüz ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış 43 katında çalışanların çok seveceği tam 628 adet ofisten oluşuyor. 83 m 2 den başlayan ve m 2 kadar istenilen büyüklükte dizayn edilebilen Tower Ofis ler, muhteşem bir orman ve İstanbul manzarası sunuyor. HİÇ ÇALIŞMIŞ HİSSETMEZSİN.

30 LOFT OFİS 8 m İstanbul un merkezinde, iş dünyasının kalbinde geniş ve ferah bir ofis bakanların tek bakacağı yer artık Skyland İstanbul Loft Ofis ler olacak. 8 metre tavan yüksekliğiyle ve tek katta 4600 m 2 ye kadar genişlik sunan ofis seçenekleriyle Loft Ofis ler ilk görüşte hayranlık uyandırıyor. Bağımsız LOFT OFİS GİBİSİ YOK. bölümlerinde farklı giriş, lobi, güvenlik ve doğrudan Gastro Court alanına çıkan asansörlerin bulunduğu Loft Ofis ler, asma katlarla daha dinamik hale geliyor.

31 BİR OFİSTEN ÇIKMAKTAN DAHA İYİSİ... LOFT OFİS E GELMEK.

32 Eroğlu Gayrimenkul teknik açıdan gerekli gördüğü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar. Skyland İstanbul projesini inşa eden ERYAP Mühendislik İnş. Taah. San. ve Tic. A.Ş., bir Eroğlu Gayrimenkul grup şirketidir.

33 FLAT OFİS OFİSTE DEĞİŞİM ZAMANI... FLAT OFİS. Cendere Caddesi nden özel girişi bulunan, Flat Ofis ler, Skyland İstanbul un fark yaratan dünyasında yer almak isteyenler için mükemmel bir çalışma ortamı sunuyor. Her katta 1100 m² alan ve birleştirme imkanı sunan, toplam 7 katında teknolojiyi lüksle buluşturan Flat Ofis ler, iş hayatını baştan yazıyor. Hem çalışmak, hem de geleceğe yatırım yapmak için Flat Ofis lerden iyisi yok!

34 ŞEHRİN KALBİNDE YÜKSELEN EŞSİZ BİR PROJE

35 EROĞLU GAYRİMENKUL PROJELERİ HAYATA YÖN VERMEK... Ümraniye Akkom Ofis Park projesini hayata geçirdi. İstanbul Lounge 2 projesini tamamladı, Erasta Antalya AVM'yi tüm etaplarıyla hizmete açtı. AVM zincirinin üçüncü halkası Edirne Erasta AVM nin inşaasına başladı, Yeni Moda Evleri nin teslimlerini yaptı. Türkiye nin dört bir yanında karma projeler, iş ve alışveriş merkezleri inşa eden Eroğlu Holding, son projesi Skyland 'de açılan Tekira AVM'nin iş geliştirme ve inşaat süreçlerini yönetti İstanbul Lounge 2, Yenimoda Evleri, Platform Merter, Florya Ekşinar Konakları, Ofishane, Harmony Towers projelerine başladı Ofishane ve İstanbul Lounge projelerini teslim etti, Erasta Antalya AVM projesinin ilk etabını hizmete sundu Edirne nin en büyük kapalı alışveriş merkezi Erasta AVM açıldı. Türkiye nin en büyük karma yaşam projelerinden Skyland İstanbul da yaşam başlıyor. İstanbul ile gayrimenkul sektöründe çıtayı hiç olmadığı kadar yükseğe taşıyor. Farklı residence ve ofis seçenekleriyle, İstanbul un ihtiyaç duyduğu yeni tasarım merkezi HOM Design Center ın yer Oksizen Konakları'nın daire teslimlerini yaptı ve İstanbul Lounge projesine imza attı. aldığı Skyland İstanbul, şehrin hayatına yön vermek için hazır. Tıpkı her Eroğlu Holding projesinde olduğu gibi... AVM zincirinin ikinci halkası Fethiye Erasta AVM'yi hizmete sundu, Bursa'da Harmony Towers projesini sakinleriyle buluşturdu.

36 Bu katalogda yer alan görseller sadece Skyland İstanbul projesi hakkında genel bilgi vermek amacı ile tanıtım mahiyetinde kullanılmış olup, taahhüt niteliğinde değildir. Eroğlu Gayrimenkul teknik ve/veya idari nedenlerle ya da tek taraflı inisiyatifle projenin teknik şartnamesinde, kat planlarında, taslaklarında ve proje için kullanılan tüm görsellerde dilediği değişikliği, düzeltmeyi yapma ve/veya bunları ortadan kaldırma hakkını saklı tutar. Bu katalogda yer alan görsellerin her hakkı saklı olup, Eroğlu Gayrimenkul ve Eroğlu Gayrimenkul un yazılı olarak onay verdiği firma ve kişiler dışında tanıtım ve pazarlama amaçlı kullanılması yasaktır skylandistanbul.com Satış Ofisi: Türk Telekom Stadyumu VIP Girişi Yanı, TEM Yolu Üzeri, Maslak / İstanbul skylandistanbul skylandistanbul skyland.istanbul

37

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI...

ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... ŞEHİR HİÇ BU KADAR SİZİN OLMAMIŞTI... Şehri avucunuzun içinde hissetmek istiyorsanız şimdi Seba tecrübesiyle tasarlanan yepyeni bir yaşam sizi bekliyor. Seba Flats eşsiz konumuyla şehrin tam kalbinde yükseliyor.

Detaylı

www.saklikent.istanbul Sadece Bir Eve Değil Yepyeni Bir Hayat Tarzına Sahip Olacaksınız. Neden Saklı Kent? Bölgedeki yapılanmadan farklı olarak geniş sosyal imkanlara sahip, yüksek kaliteli, konforlu ve

Detaylı

İstediğiniz her şey bir arada, İstanbul un ortasında.

İstediğiniz her şey bir arada, İstanbul un ortasında. Skyland İstanbul, şehrin en önemli ulaşım yollarının tam kalbinde yer alıyor TEM bağlantısıyla sizi hayata, İstanbul u size bağlıyor İstanbul un tüm köprülerinin ortasında yer alan, her iki havaalanının

Detaylı

Kağıthane nin en kıymetlisi

Kağıthane nin en kıymetlisi B L O X H A L İ Ç Kağıthane nin en kıymetlisi 01 02 PROJE HAKKINDA Kağıthane nin en kıymetli lokasyonlarından birinde yüksek inşaat teknikleri ve birinci sınıf malzeme kullanılarak yapılmakta olan projemiz,

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

www.momentistanbul.com

www.momentistanbul.com www.momentistanbul.com Kartal ın en çok konuşulan projesi: Moment İstanbul İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

Lilyum Garden ALEMDAĞ

Lilyum Garden ALEMDAĞ Lilyum Garden ALEMDAĞ RADAŞ İNŞAAT www.radasinsaat.com www.lilyumgardenalemdag.com LİLYUM un ZERAFETİ ile Huzur Dolu Bir Yaşam... Yarını Birlikte İleriye Taşıyalım 0216 641 44 17 www.radasinsaat.com Lilyum

Detaylı

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM. GERİ KALAN HER ŞEY SİZİN. İhlas Yapı nın Ispartakule de Bizim Evler 1 le başlayan ve Bizim Evler 6 ile 5.000 konutu bulan masalsı yolculuğu,

Detaylı

Livera Homes, Livera Homes da

Livera Homes, Livera Homes da Yepyeni bir yaşam... Çevresindeki doğanın eşsiz güzelliğine uyumu ile dikkat çeken ve fark yaratan bir yaşam alanı yaratma ihtiyacı ile tasarlanan Livera Homes, güvenilir marka imajı ve satış politikalarıyla

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. PROPA İNŞAAT PROPA Grubu; PROPA Holding A.Ş., PROPA İnşaat ve Ticaret A.Ş., PROPA Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Propa Servis ve Yönetim

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir.

Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. Makyol Santral, bir Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş. projesidir. MAKYOL SANTRAL TANITIM OFİSİ Koza Mahallesi 1665 Sokak No: 5 Esenkent-Esenyurt/İstanbul 444 30 60 www.makyolsantral.com.tr /santralmakyol

Detaylı

www. vadistanbul.com

www. vadistanbul.com www.vadistanbul.com İçinde bambaşka bir İstanbul var... Vadistanbul Teras Arazi : 51.000 m 2 Konut : 8 blok / 1.111 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 Dubleks Otopark : 1.800 araçlık Vadistanbul Bahçe Arazi

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5.

yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. yeni semtin yeni gözdesi İstanbul un kalbindeki yepyeni semt 5. Levent te yüzünüzü güldürecek detaylar bir arada toplanıyor. 5. Levent Güzeltepe etabında her açıdan huzurlu, her tarafı ayrıcalıklarla dolu

Detaylı

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız?

Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız? Nevsa Konakları nı keşfetmeye hazır mısınız? Şehir yeni bir mimari tasarımı karşılamaya hazırlanıyor Beylikdüzü nde yeni bir kültür... Nevsa Konakları; İstanbul un yeni yüzü Beylikdüzü nde, eşsiz konumu,

Detaylı

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler.

Nasıl bir yaşam süreceğinizi tercihleriniz belirler. Çayyolu nda olduğundan mıdır bilinmez, şehrin en modern ve en keyifli semtlerinden birisindedir. İçinde garip bir felsefe barındırır. Şehirdendir, bizdendir. Hem bu kadar yakın hem de bir o kadar sakindir.

Detaylı

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı...

Business. Maslak. of. Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Business Maslak. of Hedef büyükse, vizyon da büyük olmalı... Onlarca kat yok Onlarca kat fark var! İşin en güzel tarafı; Maslak! İş ve finans dünyasının kalbi Maslak, düşlediği yatay ofis e sonunda kavuşuyor.

Detaylı

Kendisi de prestiji de çok yüksek

Kendisi de prestiji de çok yüksek 02 Kendisi de prestiji de çok yüksek İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul, sıra dışı dikey mimarisiyle ne kadar prestijli bir proje olduğunu daha ilk bakışta gözler önüne seriyor. Ama Moment İstanbul

Detaylı

www.insainsaat.com.tr Hayallerinizden hep bir adım öndeyiz... M O D E R N M İ M A R İ İ L E K O N F O R U YA Ş AY I N Eğlence ve sosyal yaşamı birlikte sunan İstanbul un keyfini doya doya yaşamanıza olanak

Detaylı

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. hayallerin ötesinde ENERJİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 0424 247 47 66-0532 546 42 38 bilgi@armadaelaziz.com www.armadaelaziz.com Çaydaçıra Mah. Hacı Ali Efendi Sk. No:7 Elazığ g ü z e l y a ş a m a k s a n

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve

İstanbul un en seçkin semti denildiğinde akla önce Etiler gelir. Etiler i bu kadar benzersiz kılan, semte girdiğinizde size yaşattıkları ve 8 B E N Z E R S İ Z H A Y A T 4 A Y R I C A L I K L A R S E M T İ E T İ L E R 8 Y E N İ B İ R Y A Ş A M K O N S E P T İ A P A R T M E N T S 10 E L Y S I U M A P A R T M E N T S L A L E E T İ L E R 14 8

Detaylı

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş.

Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. Erçal Fındık Otomotiv San. Tic. A.Ş. denizi, sahili ve kumsalı ile Samsun'un yeni yaşam merkezi Atakum'da 4-5 Yeni bir yaşama hazır olun... 6-7 Bir Yanım Derya Deniz Karadeniz in kalbinde, şehrin dokusuyla

Detaylı

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam

Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam www.metsannexus.com METSAN NEXUS BİR PROJESİDİR Latince de kesişme, bağlantı noktası anlamına gelen NEXUS kelimesi METSAN NEXUS da projenin dikkat çekici mimarisi, ulaşım kolaylığı, lüks yaşam tarzını

Detaylı

Vatanım Hazır Beton İnşaat

Vatanım Hazır Beton İnşaat 01 02 Vatanım Hazır Beton İnşaat Ardıç Evleri projesinde sizlere yeni ve huzurlu bir dünya vadeden Vatanım Hazır Beton İnşaat, kurulduğu 1992 yılından günümüze kadar, çok sayıda kamu ve özel sektör projelerine

Detaylı

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak

Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Evet sizin için düşündük... Her şeyin Daha sı Yaşam Tarzınız Daha Fazlası Olacak Hızlı bir hayat sürdüğümüz şu dönemlerde artık daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. Paylaşmak, anılar biriktirmek

Detaylı

İSTANBUL MARKASI GERÇEK YAŞAM İSTEKLERİN EN BÜYÜK SINIRI LÜKS BEŞ YILDIZLI AYRICALIKLI İÇ DÜNYA HAYAT

İSTANBUL MARKASI GERÇEK YAŞAM İSTEKLERİN EN BÜYÜK SINIRI LÜKS BEŞ YILDIZLI AYRICALIKLI İÇ DÜNYA HAYAT 01. YAŞAM MARKASI 03. EN BÜYÜK LÜKS 05. AYRICALIKLI İÇ DÜNYA 02. GERÇEK İSTANBUL 04. İSTEKLERİN SINIRI 06. BEŞ YILDIZLI HAYAT 01. Gayrimenkul sektöründeki yaklaşık yarım asırlık deneyimi ve 4.000 kişiden

Detaylı

www.beypalasankara.com.tr Kökleri geçmişe, kolları geleceğe uzanan soylu bir yaşam... Beypalas ta geleneksel Osmanlı konaklarının soylu ve zarif mimari çizgileri ileri teknoloji ve zekice bir tasarımla

Detaylı

İstanbul u kıskandıracak bir kent!

İstanbul u kıskandıracak bir kent! İstanbul u kıskandıracak bir kent! 100.000 m² arazi çocukken hep resmini çizdiginiz YESiLLER icinde BiR EV VARDI iste bu ev O EV 73.000 m² peyzaj Görseller tanıtım amaçlı hazırlanmış olup gereklilik halinde

Detaylı

KENDO BELGRAD ORMANI

KENDO BELGRAD ORMANI KENDO KENDO GÜNEŞ DOĞARKEN Tertemiz Havasıyla Belgrad Ormanı... Kanuni Sultan Süleyman ın Sırbistan Seferi nden dönerken, beraberinde getirdiği Belgradlılardan alır ismini bu doğa harikası... Zamanında

Detaylı

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında

Beyaz Rezidans Eyüp Avrupa yakasının en cazip noktasında EYÜP Eyüp Sultan Camii Tarihi Surlar Miniatürk KONUM Beyaz Rezidans Eyüp; kültürel dokusu, tarihi özelliği ve muhteşem Haliç manzarasıyla İstanbul un en eski semtlerinden olan ve tarihi yarımadaya asırlardır

Detaylı

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE

İSTANBUL A DEĞER KATAN PROJE GÜÇLÜ İNŞAAT A.Ş. Temelleri 1991 yılında atılan Güçlü İnşaat, bugün ana müteahhit ve yatırımcı olarak Amerika dan, Afrika ya kadar geniş bir coğrafyada faaliyet gösteriyor. Güçlü İnşaat A.Ş., bilgi ve

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

İş hayatında dengeleri değiştirecek

İş hayatında dengeleri değiştirecek İş hayatında dengeleri değiştirecek 1 2 3 Yıldız a İş imiz Düştü Ankara da iş hayatının nabzının attığı yer olan Yıldız, farklı mimarisiyle göz dolduran Yıldız Kule ye ev sahipliğine hazırlanıyor. İş hayatında

Detaylı

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m

w w w. p a r k e r d e m l i. c o m w w w. p a r k e r d e m l i. c o m www.parkerdemli.com HAYATIN TAM ORTASINDAYIZ! PROFESYONEL DENEYiM GÜVENLİ YAPILAR... Tmz Yapı olarak, kaliteli ve prestijli yaşam alanları üretmek, güvenilir olmak,

Detaylı

LeventLIFE. Levent Kadar Cazibeli, Levent Kadar Vazgeçilmez

LeventLIFE. Levent Kadar Cazibeli, Levent Kadar Vazgeçilmez İnsanların yaşam kalitelerini artıracak gayrimenkul projeleri üretme ve paydaşlarına değer yaratma vizyonuyla hareket eden Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı bugüne kadar başarılı projelere imza atmış,

Detaylı

YAPI ELİT. da yasamak 4+1 KALİTELİ YAŞAM

YAPI ELİT.  da yasamak 4+1 KALİTELİ YAŞAM ELİT YAPI www.karanyap.com.tr da yasamak 4+1 KALİTELİ YAŞAM ELİT Gülümseyin Sizi şehrin stresinden, trafikten ve kalabalıktan uzaklaştıracak, aynı zaman da şehir merkezine trafiksiz kısa sürede ulaştıracak,

Detaylı

Size yakışan hayat bu Butik te!

Size yakışan hayat bu Butik te! Size yakışan hayat bu Butik te! DENİZ VE GÖL BLUE BOUTIQUE'İN KONFORUNA BAKIYOR KİŞİYE ÖZEL BİR YAŞAM MERKEZİ MNG Şirketler Topluluğu, Blue Boutique projesiyle butik tasarımlı bir yaşam merkezini İstanbul

Detaylı

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Aradığınız; modern mimarisiyle göz alıcı, merkezi konumda ve kalabalıktan uzakta bir ev ise, Flex tam da size göre! Caddeye Flex İvmesi Kendi sosyal yapısını zemin

Detaylı

Fortis Yapı // Hakkında

Fortis Yapı // Hakkında Fortis Yapı // Hakkında Fortis Yapı A.Ş., sektörün öncü firmaları Bimpeks, Erdil ve Şentürk ü aynı çatı altında bir araya getiren dinamik ve modern bir şirkettir. Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri

Detaylı

Akzirve Strada projesine katkıda bulunan tasarımcılar: Mimari: İç Mimari: Peyzaj: DBArchitects Gönye Proje Tasarım On Tasarım

Akzirve Strada projesine katkıda bulunan tasarımcılar: Mimari: İç Mimari: Peyzaj: DBArchitects Gönye Proje Tasarım On Tasarım Akzirve Strada projesine katkıda bulunan tasarımcılar: Mimari: İç Mimari: Peyzaj: DBArchitects Gönye Proje Tasarım On Tasarım Türkiye Gayrimenkul Sektörünün Global Oyuncusu Akzirve Gayrimenkul & Yatırım;

Detaylı

MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede...

MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede... MAVİ İLE YEŞİLİN, DOĞA İLE ŞEHRİN BULUŞTUĞU YERDESİNİZ! Yürüyüş ve koşu yapmak ya da bisiklete binmek isterseniz sahil, evinize çok yakın mesafede... 07 deniz 09 ÖZEL HAYATLARA, ÖZEL BİR YER! Hayal ettiğiniz

Detaylı

Manzara 7/24 için uzun yıllara dayanan tecrübe ve profesyonel bir tasarım ekibini bir araya getirdik. Her detayın üzerinde titizlikle durarak ve en mükemmeli hedefleyerek çalıştık. Manzara 7/24 denize,

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. www.ihlamurevlerihabibler.com Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları A sgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

Geleceğinizin İnşası...

Geleceğinizin İnşası... www.osmanmetininsaat.com Geleceğinizin İnşası... Oğuz İnşaat, sektöründe sahip olduğu tecrübesi ve kalite anlayışıyla her geçen yıl daha güçlü ve daha büyük projelere imza atarak başarılı ilerleyişini

Detaylı

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224

GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: / 0224 GENTAŞ MÜHENDİSLİK GAYRİMENKUL İNŞAAT TAAHHÜT SAN. VE TİC. A.Ş. Adres: Altınşehir Mh. 325. Sk. No:2 B/A Nilüfer/BURSA İletişim: 0224 666 00 37 / 0224 666 00 47 / 0538 391 36 10 Mail: gentasmuhendislik@gmail.com

Detaylı

BAĞLICA. wwww.loftyhill.com 1

BAĞLICA. wwww.loftyhill.com 1 BAĞLICA 1 Yücen inşaat, saha ve teorik tecrübelerini birleştirerek inşaat sektöründe Ankara nın yükselen değeri Bağlıca bölgesinde Lofty Hill projesi ile güçlü bir giriş yapmaktadır. Proje özgün tasarımı

Detaylı

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem

bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem loft bağdat caddesi suadiye NUR rezidans çiğdem KONUTPROJELERİ 2015 KORUSİTESİ istanbul çelem Kat karșılığı inșaat sektörüne yeni bir anlayıș getirme hedefiyle yola çıkan Arkad Yapı, LEED ( Ekolojik Çevre

Detaylı

info@momyapi.com.tr Akşam 22.00 ye kadar bilgi alabilirsiniz. www.glow3.com YAPI

info@momyapi.com.tr Akşam 22.00 ye kadar bilgi alabilirsiniz. www.glow3.com YAPI 3 Satış ve Tanıtım Ofisi Esenşehir Mah. Sarıgazi Yolu Cad. Kanuni Sok. No: 3 Y. Dudullu - Ümraniye 34773 İstanbul T. (0216) 527 26 03-04 - 06 F. (0216) 527 26 05 C. 0530 464 12 56 info@momyapi.com.tr Akşam

Detaylı

Baş döndüren bir yaşam...

Baş döndüren bir yaşam... Baş döndüren bir yaşam... Yükseklerdeki keyf in şehir hali... Yeditepe nin şehri... Asya dan Avrupa ya uzanan masal gibi bir şehirdir İstanbul. Dünyanın iki kıtayı birleştiren tek şehri, geçmişten bugüne

Detaylı

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor.

Habibler de yeni bir yaşam başlıyor. Habibler de yeni bir yaşam başlıyor www.ihlamurevlerihabibler.com YAPI & İNŞAAT www.asgunyapi.com.tr Konforlu yaşam alanları Asgün Yapı, Abdurrahman GÜNGÖR tarafından Güngör İnşaat olarak 1995 yılında

Detaylı

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY 0850 302 11 11 tnl.com.tr - ofisarama.com K TORUN CENTER Torun Center, Mecidiyeköy de- eski Ali Sami Yen Stadı arsasında 34 dönüm üzerinde-

Detaylı

Özel olduğunuzu hissedin!

Özel olduğunuzu hissedin! Özel olduğunuzu hissedin! Kalite,Helia Cadde de estetikle yeniden şekilleniyor 6-9 10-19 20-43 44-45 HELİA CADDE Tanıtım Özellikler DAİRELER Yaşam Alanları Mutfak Yatak Odaları Diğer Özellikler BİNA ÖZELLİKLERİ

Detaylı

ANKARA DA GECENİN ALTIN RENGİ

ANKARA DA GECENİN ALTIN RENGİ ANKARA DA GECENİN ALTIN RENGİ Bu Proje; ALTINDAĞ Belediyesi önderliğinde KURUMSAL YAPI A.Ş. tarafından gerçekleştirilmiştir. iyi düşünülmüş kararlar, doğru atılmış adımlar.. BAŞKENTİN MERKEZİNDE ALTIN

Detaylı

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM

YAŞAMAYA BEKLERİZ! 6. KISIM YAŞAMAYA BEKLERİZ! Özenli tasarımıyla size özel bir yapı. Arterium 6. Kısım, butik ve modern bir proje. Az sayıda daireden oluşuyor ama büyük bir projenin tüm imkanlarını da sunuyor! Geniş iç mekanları

Detaylı

www. birlikinsaat.com

www. birlikinsaat.com www.birlikinsaat.com Yaşam kaliteniz birlik te yükselir... İlk Olarak 1970 Yılında Sönmez Ailesi Tarafından Temelleri Atılan ve 1997 Yılında Emin Sönmez Tarafından Kurumsal Bir Kimliğe Kavuşturulan Birlik

Detaylı

Ankara nın Yeni Vadisi

Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Ankara nın Yeni Vadisi Doğaya dönebileceğiniz yeşil alanların ve modern, konforlu, güvenli ve keyifli bir yaşam alanının herkesin hakkı olduğuna inanarak tasarladık bu projeyi. Keçiören

Detaylı

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor...

Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Keyifli ve ışıltılı yaşamın kapıları Park Vera ile aralanıyor... Çocuğundan büyüğüne ailenin tüm fertleri için düşünülmüş kullanılabilir detaylarıyla yüksek yaşam konforu sunabilmek için projenin başından

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com

TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY. tnl.com.tr - ofisarama.com TNL- LEADER IN COMMERCIAL REAL ESTATE TORUN CENTER MECİDİYEKÖY 0850 302 11 11 tnl.com.tr - ofisarama.com K TORUN CENTER Torun Center, Mecidiyeköy de- eski Ali Sami Yen Stadı arsasında 34 dönüm üzerinde-

Detaylı

İSTANBUL MARKASI GERÇEK YAŞAM İSTEKLERİN EN BÜYÜK SINIRI LÜKS BEŞ YILDIZLI AYRICALIKLI İÇ DÜNYA HAYAT

İSTANBUL MARKASI GERÇEK YAŞAM İSTEKLERİN EN BÜYÜK SINIRI LÜKS BEŞ YILDIZLI AYRICALIKLI İÇ DÜNYA HAYAT 01. YAŞAM MARKASI 03. EN BÜYÜK LÜKS 05. AYRICALIKLI İÇ DÜNYA 02. GERÇEK İSTANBUL 04. İSTEKLERİN SINIRI 06. BEŞ YILDIZLI HAYAT 01. Gayrimenkul sektöründeki yaklaşık yarım asırlık deneyimi ve 4.000 kişiden

Detaylı

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var.

Demir Çağı Başlıyor. Yeni bir çağa, Demir Çağı na hazır olun. Biraz da acele edin. Projelerimizi erken teslim etmek gibi bir alışkanlığımız var. Demir Çağı Başlıyor Beylikdüzü nün en gözde bölgesi Yakuplu da yükselen Demir Country, benzersiz mimarisi, Açık AVM si, tatil köyünde hissettiren sosyal alanları, restoranları, Nevizade ve Galata görünümlü

Detaylı

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212

OLİMPA PARK PLUS TA. 488 23 61 www.olimpapark.com. plus 0212 Başakşehir in gözdesi Olimpa Park ın zengin sosyal olanaklarla donatılmış yeni etabı Olimpa Park Plus, Başakşehir in ünlü mimarı Fuzul Yapı güvencesiyle Kat Kat Yaşam, Kat Kat Kazanç sunuyor. OLİMPA PARK

Detaylı

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı

55 Yıllık. bir markanın, 270 dairelik. fırsatı marka270.com 3 55 Yıllık bir markanın, 270 dairelik fırsatı Bu katalogta yer alan görseller, sadece MARKA 270 projesi hakkında genel bilgi ve tanıtım için kullanılmış olup, taahhüt niteliğinde değildir.

Detaylı

moonparktasdelen.com

moonparktasdelen.com moonparktasdelen.com moonparktasdelen.com Bu katalogda kullanılan tüm görsel, metin ve bilgiler Moonpark Taşdelen izni olmadan kısmen / tamamen kopyalanamaz veya çoğaltılamaz. Katalog içerisinde yer alan

Detaylı

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME

GAYRİMENKUL GELİŞTİRME GAYRİMENKUL GELİŞTİRME Halkal n n ilk Gerçek Residence Projesi: ARK Residence Türk Sanayisinin en önemli kurucularından birisi olan Komsan, bugüne kadar sunulan kalite anlayışını yukarılara taşıyarak gayrimenkul

Detaylı

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR!

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! 444 9 366 www.mesa.com.tr Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! GAZİOSMANPAŞA, KOZA SOKAK TA YAŞAMAK VAR! Ankara nın en değerli semtlerinden biri olan ve değerini

Detaylı

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN

GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN GREEN PARK AYDIN 0 532 608 64 08 0 532 317 12 49 AYDIN IN YEPYENİ YAŞAM PROJESİ: GREEN PARK AYDIN 1 2 ZEYKO İNŞAAT ZEYKO İNŞAAT GÜVENCESİYLE ZEYKO İNŞAAT TAN AYDIN A ARTI DEĞER KAZANDIRACAK

Detaylı

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor

Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor M U T L U L U Ğ U B A L K O N D A Y A Ş A Y I N Merhaba! Daha önce söyleyen muhakkak olmuştur, biz yine de hatırlatalım; Mutluluk herkese çok yakışıyor Balkon projemizin içerisinde sizi mutlu edeceğini

Detaylı

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor.

İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. İstanbul Aydınlı da konumu, manzarası ve benzersiz peyzajı ile lokum gibi bir proje hayata geçiriliyor. Üstelik isteyene bahçeli evler veya balkonlu daireler, isteyene rezidans konforu barındıran kompakt

Detaylı

MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY

MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY MECİDİYEKÖY Fulya Mahallesi Ali Sami Yen Sokak No: 8 D: 5 Şişli/İstanbul T +90 212 323 23 21 T +90 553 563 29 15 qentmecidiyekoy.com MECİDİYEKÖY Hayatın kalbi sizinle atsın İstanbul un en önemli

Detaylı

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama

Yaşamın Rengi. Topraktan Yaşama Yaşamın Rengi Yaşamın Rengi Tasarım & Basım : Demirkolbasim.com Topraktan Yaşama Seydioğlu Grup Yatırım A.Ş. Merkez Ofis Tel : 0216 307 61 96 Fax : 0216 307 61 97 Adres : Velibaba mah.dolayoba Cad. Tolga

Detaylı

İSTANBUL DA YAŞAMAK GERÇEK BİR YAŞAMA DÖNÜŞÜYOR...

İSTANBUL DA YAŞAMAK GERÇEK BİR YAŞAMA DÖNÜŞÜYOR... İSTANBUL DA YAŞAMAK GERÇEK BİR YAŞAMA DÖNÜŞÜYOR... Gerçek fotoğraf ARADIĞINIZ HUZUR BURADA Ferah ve konforlu yaşam alanları ile kusursuz bir hayat... Çevre ve peyzaj kalitesi, sosyal alanlar ile ortak

Detaylı

BP YAPI kurulduğu günden bu yana inşaa ettiği yaşam merkezi, konut projeleriyle büyük takdir görmeyi başarmıştır.

BP YAPI kurulduğu günden bu yana inşaa ettiği yaşam merkezi, konut projeleriyle büyük takdir görmeyi başarmıştır. BP YAPI, 27 yıllık tecrübeye sahip iki firmanın güçlerini birleştirmesiyle 2013 yılında kurulmuştur. Sektörde ve geçmişte kaliteli işler yapmış olan firmamız, Türkiye de kendi alanında öncü ve nitelikli

Detaylı

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek

Daha fazlası için. Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Daha iyisini istemek doğamızda var. Kendimiz ve sevdiklerimiz için daha fazlasını sunabilmek Önay Life işte bu anlayıştan doğdu: Size ve sevdiklerinize hayal ettiğiniz gibi bir yaşamı ve geleceği sunabilmek

Detaylı

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU

BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU BAŞAKŞEHiR in EN iyi LOKASYONU 01 Başakşehir in en merkezi konumunda yükselen Vadiyaka Başakşehir, 2+1, 3+1, 4+1 den oluşan 361 dairesi, 56 ticari mağazası ve eşsiz lokasyonu ile sizi şehrin merkezinde

Detaylı

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI

BEYAZ PLAZA E-5 CEVİZLİBAĞ TOPKAPI E-5 CEVİZLİBAĞ BEYAZ PLAZA TOPKAPI MODERN İŞ YAŞAMININ İSTANBUL DAKİ MERKEZİ KONUM Beyaz Plaza, İstanbul un Avrupa yakasında, merkezi konumu ve değişen çehresiyle son yılların dikkat çeken çekim noktalarından

Detaylı

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI

OSAGRUPYAPI OSALIFE. Mimarın Gözünden. Mimar Salih Zeki SALALI hayal edenlere... Neden? Neden? OSAGRUPYAPI İşyerlerimizde insan sağlığını, insan hayatını ve can güvenliğini ön planda tutuyoruz. Birçok alanda yol gösterici ilkelere ve değerlere sahibiz. Yenilikten

Detaylı

ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN.

ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN. ZİRVEDE YERİNİZİ ALIN. TRABZON Zigana Dağları ve Karadeniz arasında yer alan Trabzon, M.Ö. 756 yılından beri bir yerleşim yeri oluşuyla hem İstanbul hem de Roma dan daha eski ve köklü bir kenttir. Pek

Detaylı

DÖNÜŞÜMÜ BAŞLATAN GÜÇ BİRLİĞİ Hayat değiştikçe, fikirler geliştikçe ve

DÖNÜŞÜMÜ BAŞLATAN GÜÇ BİRLİĞİ Hayat değiştikçe, fikirler geliştikçe ve DÖNÜŞÜMÜ BAŞLATAN GÜÇ BİRLİĞİ Hayat değiştikçe, fikirler geliştikçe ve zamanı geldiğinde dönüşüm kaçınılmazdır. Çeyrek asrı aşkın tecrübesi ve güçlü sermayesiyle Obaköy Gayrimenkul ve inşaat sektörünün

Detaylı

KADERİMİN EFENDİSİ BENİM, RUHUMUN KAPTANI BENİM.

KADERİMİN EFENDİSİ BENİM, RUHUMUN KAPTANI BENİM. KADERİMİN EFENDİSİ BENİM, RUHUMUN KAPTANI BENİM. 1 Zamanın ve doğanın ruhuna yenilmeyen modern projeler üretme fikriyle çıktık yola. Bu yüzden adımızı yenilmez anlamına gelen INVICTUS koyduk. Evler; insanların

Detaylı

Her detayında size özel şıklık...

Her detayında size özel şıklık... Her detayında size özel şıklık... BURADA YAŞAM VAR bilgi@lemaevleri.com www.lemaevleri.com Yeni bir hayata ilk adım burada Ayrıcalık her adımda... LEMA Ayrıcalık her adımda... Hayattan daha iyisini bekleyenler

Detaylı

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN!

DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN! DOĞANIN YEŞİLİNDEN ŞEHRİN MAVİSİNE DOKUNUN! YENİ BİR DASİF! Yine şehir kültürüyle uyumlu, insana ve çevreye değer veren, mükemmel bir yaşam alanı. DASİF BlueBell. Yeniden kalbiniz çarpacak, heyecanlanacaksınız!

Detaylı

İstanbul u bir de bizimle yaşayın!

İstanbul u bir de bizimle yaşayın! İstanbul u bir de bizimle yaşayın! NEDEN SİTE İSTANBUL? Prestij Konfor Ayrıcalık Kısaca... 2 3 4 GELECEĞE YATIRIM Aileniz ile beraber güven, huzur, mutluluk ve konforun keyfine varacaksınız. 5 MODERN

Detaylı

yıldızlara yer açtık... 3 yıldızlara yer açtık...

yıldızlara yer açtık... 3 yıldızlara yer açtık... 1 3 Yıldızlara yer açtık Kentin hayatı kolaylaştırıcı tüm ayrıcalıklarına çok yakın ama doğa ile iç içe bir yaşam, yeşilin her tonunun teknoloji ile dostça bir araya geldiği detaylar, gündüz güneşin, gece

Detaylı

Yatırım Caddeye Çıkıyor

Yatırım Caddeye Çıkıyor 4 GAYRİMENKUL Gayrimenkul alanında akademik, reel sektör, marka, mimarlık ve mühendislik uzmanlıklarını aynı potada değerlendiren ve projelerini insan odaklı kent yaşamı çerçevesinde yapılandıran 4 Gayrimenkul,

Detaylı

GENYAP, BAUTİM, ÖZMA işbirliğiyle

GENYAP, BAUTİM, ÖZMA işbirliğiyle GENYAP, BAUTİM, ÖZMA işbirliğiyle Bir nefes istanbul ARTIK HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK GENYAP, BAUTİM, ÖZMA işbirliğiyle Hasbahçe de YAŞAM YENİDEN BAŞLIYOR HAYALİNİZ HASBAHÇE EVLERİ NDE HAYAT BULUYOR

Detaylı

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor...

Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor... Mağusa da yaşam değişiyor... Yepyenİ bir anlayış, NorthernLand kalitesiyle birleşerek hayatımıza giriyor... 0392 444 4000 www.northernlandcyprus.com www.facebook.com/northernlandcyprus info@northernlandcyprus.com

Detaylı

HAYATINIZA ilham KATACAK

HAYATINIZA ilham KATACAK diş HAYATINIZA ilham KATACAK Gerçekleştirdiği projelerle gayrimenkul sektöründe çıtayı hep daha yukarıya taşıyan İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., yeni projesi Manzara Adalar la Kartal a imzasını

Detaylı

Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar

Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar Görseller tanıtım amaçlıdır Baltık İnşaat uygulama aşamasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar 862m 2 si yeşil alana ait % 65 YEŞİL ALAN toplam 1.272 etrafı açık alanda Kendi Adanızda Yaşayın Bölge

Detaylı

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY

Modern Çizgiler. Doğa. Biz Sizi Oscar a Layık Gördük. Güvenlik. Modern Çizgile. Konforlu Yaş OSCAR CITY OSCAR CITY Modern Çizgile Konf Biz Sizi Oscar a Layık Gördük Doğa Güvenlik Do Gü Konforlu Yaş Modern Çizgiler D OSCAR CITY r DoğaDoğa ğa venlik am oğa Konforlu Yaşam Güvenlik orlu Yaşam Modern Çizgiler

Detaylı

www.pashabilkent.com ANKARA DAN TAM İSTEDİĞİNİZ UZAKLIKTA, ANKARA YA TAM İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ YAKINLIKTAYIZ

www.pashabilkent.com ANKARA DAN TAM İSTEDİĞİNİZ UZAKLIKTA, ANKARA YA TAM İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ YAKINLIKTAYIZ www.pashabilkent.com ANKARA DAN TAM İSTEDİĞİNİZ UZAKLIKTA, ANKARA YA TAM İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ YAKINLIKTAYIZ ŞEHİRDEYiZ, AYNI ZAMANDA YEŞİLLE İÇ İÇEYİZ Şehirde, betonda değil yeşillikler arasında kim çocuk

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI

MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI MODERN ÇİZGİLERİN ÇEKİCİ YANSIMASI KONUM BEYTEPE 02 Ankara nın yeni yaşam merkezi haline gelen Çayyolu ve İncek bölgelerini birbirine bağlayan ana bulvar üzerinde yer alan Konum Beytepe; estetik mimarisi,

Detaylı

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ...

HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... HAYATTAN KEYİF ALMANIZ İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ... ÖNSÖZ Maranda Yellow ile Çerkezköy ün tepe bölgesinde, farklı bir yaşam tarzına hazır mısınız? Muhteşem orman manzarası ile lüksü yeni lükse taşıyoruz.

Detaylı