ÖZEL DR. NATUK BİRKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL KULÜPLER TANITIM KİTAPÇIĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÖZEL DR. NATUK BİRKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL KULÜPLER TANITIM KİTAPÇIĞI"

Transkript

1 ÖZEL DR. NATUK BİRKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL KULÜPLER TANITIM KİTAPÇIĞI

2 Akıl Oyunları Kategori: Dönüşümlü Alanı: Matematik Kulüp Lideri: Sera KILIÇLAR Oya KAYER - Akıl Oyunlarına ilgi duyan, - Bu alanı seven öğrenciler tercih etmelidir. - Sınıf içi kurallara uymak, - Kulüp liderlerinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Akıl Oyunları kulübü; ilkokul 3 ve 4. sınıflar ortaokul 1,2,3 ve 4. sınıf seviyelerinde 16 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Akıl oyunları aracılığı ile zekâlarını kullanmanın, hayatlarına katacağı kolaylıkları öğrenme, - Hızlı ve doğru karar almayı öğrenmek, - Günlük yaşantılarında karşılaştıkları problemleri doğru anlayıp çözme; istemli, dikkatli ve sorumlu bir şekilde yaklaşma, - Öğrencilerimiz arkadaşlarıyla dostça oynamayı, oyunda kazanmayı, kaybetmeyi, risk almayı ve kazanan arkadaşlarını kutlamayı öğrenme, - Matematiğin sadece ders ile sınırlı olmadığını gösterme.

3 Badminton Kategori: Dönüşümlü Alanı: Spor Kulüp Lideri: Şefik ÖRKMEZ - Spor çantası - Okul eşofmanı - Spor ayakkabısı - Küçül el havlusu - Su matarası - Yedek tişört vb. - Spor ve badminton branşına ilgi duymak. - Badminton sevmek. - Kurallara uymak. - Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Badminton Kulübü ; ilkokul 3 ve 4. ortaokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf seviyelerinde 12 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Badminton oyun kurallarını, hazırlayıcı oyunları, teknikleri geliştirici çalışmalar yapmak, - Öğrencilerin yaş ve seviyelerine uygun temel teknik çalışmalarla yetenek ve düzeylerini geliştirmek, - Öğrencilerin sosyal, kültürel, sportif yaşantılarına katkıda bulunacak etkin çalışmalar yapmak, - Sinir-kas koordinasyonu gelişimini sağlamak, öğrenciler üzerindeki hareket yeteneğinin gelişimini sağlamak.

4 Bale Kategori: Dönüşümsüz Alanı: Gösteri Sanatları Kulüp Lideri: Ahu Tuba ÇAT -Kulüp malzemeleri öğrenci tarafından karşılanır. Bale antrenman mayosu - Bale çorabı - Bale ayakkabısı (Her ders getirilmesi zorunludur.) - Baleyi sevmek, - Baleye ilgi duymak. - Sınıf içi kurallara uymak - Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Bale Kulübü; ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf seviyelerinde 18 kız öğrenciye açıktır. - Çocuklarımız için güvenli ve doğru bir bale eğitimi sunmak, - Vaganova ( Rus ) sisteminden oluşan program ile çocukların bedensel ve zihinsel gelişimine uygun olarak ilerlemek, - Doğru duruş, kol ve ayak pozisyonları, müzik eşliğinde teknik bale eğitimini uygulamalı olarak öğretmek. - Öğrenciler, kulüpte aldıkları temel bilgiler sayesinde belirli törenlerde görev alarak ürünlerini sergiler.

5 Basketbol Kategori: Dönüşümlü - Dönüşümsüz Alanı: Spor Kulüp Lideri: Anıl ÖZTEN - Levent ÖZEN - Spor çantası - Okul eşofmanı - Spor ayakkabısı - Küçül el havlusu - Su matarası - Yedek tişört vb. - Spor ve basketbol branşına ilgi duymak. - Basketbolu sevmek. - Kurallara uymak. - Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Basketbol Kulübü; ilkokul 2, 3 ve 4. sınıflar, ortaokul 1, 2,3 ve 4. sınıflar seviyesinde 40 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Okul Basketbol takımı öğrencileri dönüşümsüz kulüp kategorisinde çalışmalarını sürdürür. - Basketbol oyun kurallarını, teknik ve taktiklerini kazandırmak, - Oyun geliştirici antrenmanlar ile takım ruhunu oluşturmak, - Öğrencinin kendine güvenini sağlamak, paylaşımı profesyonel bakış açısıyla yönlendirmek.

6 Bilim ve Botanik - Fen Bilimleri konularına ilgi duymak, - Fen Bilimlerini sevmek. - Laboratuvar alanlarında bulunan malzemelere zarar vermemek, - Laboratuvarı temiz kullanmak, - Sınıf içi kurallara uymak, - Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek, - Okul serasında yapılan çalışmalarda dikkatli ve özenli olmak. Kategori: Dönüşümlü Alanı: Fen Bilimleri Kulüp Lideri: Özge KARAER Serra İyona Çakmakçı - Bilim ve Botanik Kulübü ; ilkokul 3. ve 4. Sınıf seviyelerinde 14 kız/erkek öğrenciye açıktır. - Pano çalışmaları ile ürünler sergilenir, - Öğrencilerin bilimsel araştırmalara ilgisini çekmek, bitki türlerini ve okul bahçesi ekolojisini tanımak, - Bitkilerin kullanış amaçlarını irdelemek, çocuklarda çevre bilinci ve çevreye duyarlı davranışların oluşmasında katkıda bulunmak, - Öğrencileri bilim ve doğanın korunması hakkında bilinçlendirmek, - Laboratuvarda yapılan deneylerle bilgi ve becerileri pekiştirmek.

7 Bisiklet Kategori: Dönüşümsüz Alanı: Spor Kulüp Lideri: Murat SUYABATMAZ - Bisiklet ve kask (Öğrenciye ait) - Spor çantası - Okul eşofmanı - Spor ayakkabısı - Su matarası - Yedek tişört vb. - Bisiklet kullanma becerisine sahip olmak, - Bisiklet sporunu sevmek. - Kurallara uymak, - Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek, - Bisiklet Kulübü; ilkokul 3 ve 4. ortaokul 1 ve 2. sınıf seviyelerinde 14 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Çalışmalar okul sahası dışında yapılacağı için veli izin yazısı gereklidir. - Bisiklet Kulübü, okulumuzu yarışmalarda temsil eder. - Bisikletli yaşamı ve bisiklet kültürünü geliştirmek. -Öğrencilerin bisiklet seçimi, kişisel ayarları, bisiklet kültürü ile bilgilenmelerini sağlamak, - Trafik eğitimi, spor disiplinleri konularında bilgi edinmelerini sağlamak. -İBB Trafik Parkında yıl içerisinde geziler düzenleyerek eğitimlerini desterler.

8 Cimnastik Kategori: Dönüşümsüz - Dönüşümlü Alanı: Sahne Sanatları Kulüp Lideri: Öznur FİLCAN - Spor çantası - Okul eşofmanı - Spor ayakkabısı - Küçül el havlusu - Su matarası - Yedek tişört vb. -Spor ve cimnastik branşına ilgi duymak, -Cimnastiği sevmek. - Kurallara uymak, - Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek, - Cimnastik Kulübü; 1, 2, 3 ve 4. sınıf seviyelerinde 20 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Öğrencilerin fiziksel, sosyal gelişimlerini desteklemek, - Yaş gruplarına göre hareket sistemine uygun ritmik, estetik, beden ve ruh yapısının koordinasyona ulaşma imkânı sağlayan sistematik hareketlerle çalışmalar yapmak, - Özgüven, doğru duruş, esneklik, çeviklik, ritim duygularının geliştirilmesini sağlamak, - 1. Sınıflarda dönüşümsüz, 3 ve 4. sınıflarda dönüşümlü bir kulüptür Sınıflarda gösteri sanatları, 3 ve 4. sınıflarda spor alanında faaliyet gösterir.

9 Davul ve Ritm Kategori: Dönüşümsüz Alanı: Sahne Sanatları - Müzik Kulüp Lideri: Deniz ŞEN Kulüp Katılım Kriteleri - Müziği sevmek ve müziğe ilgi duymak, -Ritim kulağına sahip olmak, -Grup çalışmalarında iletişime açık olmak. -Kurallara uymak -Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek -Derste kullanılacak olan materyalleri düzenli kullanmak - Davul /Ritm Orkestrası Kulübü İlkokul 1. sınıf seviyesinde 18 kız / erkek öğrenciye açıktır. -Öğrencilerin Davul /Ritm Orkestrası Kulübü nde ki çalışmalarıyla, güncel hayatta kullanılan nesneyi, müzik hayatına aktarmasını sağlayarak, yaratıcılığını geliştirmek. -Takım çalışması ve işbirliği yapmak, -Hareket verim uyumunu grup dinamiği içerisinde gerçekleştirmek, -Duyduğu ve uyguladığı ritimden renkler oluşturmak.

10 Eğlenceli Seramik Kategori: Dönüşümlü Alanı: Görsel Sanatlar Kulüp Lideri: Berrin A. BEDİR - Kulüp lideri tarafından öğrencilerden çeşitli malzemeler istenir. - Görsel sanatlar ve seramik branşına ilgi duymak. - Kurallara uymak. - Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Eğlenceli Seramik Kulübü; ilkokul 2, 3 ve 4. sınıflar, ortaokul 1, 2 ve 3. sınıflar seviyesinde 10 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Performans sergileyen bir kulüptür. - Öğrencilerin kendilerini özgürce ifade edebilecek çalışmalar yaratmalarına yardımcı olmak, - Seramik sanatının aşamalarını uygulamalı olarak yaşayıp hayallerin soyuttan somuta taşındığı keyifli, üretken, ürünler ortaya çıkarmak.

11 English For Fun Kategori: Dönüşümsüz Alanı: Yabancı Dil Kulüp Liderleri: Çiğdem ABAY - Saadet KIÇIRTI Sueann GÖĞÜŞ - Ekip çalışmasın uygun olmak. - Yabancı dile karşı ilgili olmak ve konuşma becerisine sahip olmak. - Kurallara uymak. - Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - English Fun Club; ilkokul 1.sınıflar seviyesinde 16 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Kulüpte her hafta farklı bir etkinlikle müzik, karaoke, el becerileri, film, resim, bilim, drama gibi etkinlikler İngilizce'yle iç içe olurlar. - Öğrenciler, kulüpte aldıkları temel bilgiler sayesinde belirli okul etkinliklerinde görev alarak ürünlerini sergiler. - Öğrencilerin çeşitli kültürel, sosyal ve el becerilerini İngilizce öğrenme süreci ile bir araya getirmek ve bu şekilde onların kaliteli zaman geçirirken hedef dili günlük yaşamlarındaki eğlenceli aktivitelere de adapte etmelerine yardımcı olmak.

12 Fotoğraf Kategori: Dönüşümlü Alanı: Görsel Sanatlar Kulüp Lideri: Defne Sesin OKAY - Fotoğraf makinesi USB, aktarım kablosu (Her ders getirilmesi zorunludur.) - Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek, - Çekimlerde dikkatli ve özenli olmak. - Kurallara uymak. - Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. -Fotoğraf Kulübü; ilkokul 4. sınıflar ortaokul 1, 2,3 ve 4. sınıflar seviyelerinde 14 kız/ erkek öğrenciye açıktır. - Çalışmalar okul dışında yapılacağı için veli izin yazısı gereklidir. - Performans sergileyen bir kulüptür. - Fotoğrafın tarihçesi, çekim ve kolaj teknikleri, fotoğraf oluşturma ve fotoğrafta kompozisyon, ışık, perspektif konularını içeren, sergiler ve yarışmalarda faaliyet gösteren bir kulüptür. - Ders bünyesinde çekim gezileri düzenlenir.

13 Futbol Kategori: Dönüşümlü Alanı: Spor Kulüp Lideri: Gökhan SERTAKAR Eşref AYVAZ - Spor çantası - Okul eşofmanı - Spor ayakkabısı - Su matarası - Yedek tişört vb. - Spor ve futbola ilgi duymak, - Futbolu sevmek. - Kurallara uymak, kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Futbol Kulübü; ilkokul 3 ve 4. sınıf, ortaokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf seviyelerinde 16 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Futbol oyun kurallarını, hazırlayıcı oyunları, teknik geliştirici antrenmanları, öğrencinin kendine güvenini, takım ruhunun gelişimini sağlamak.

14 Halk Oyunları Kategori: Dönüşümsüz Alanı: Sahne Sanatları Kulüp Lideri: Mustafa ŞAHİN - Spor çantası - Okul eşofmanı - Spor ayakkabısı - Küçül el havlusu - Su matarası - Yedek tişört vb. - Halk oyunlarına ilgi duymak, - Halk oyunlarını sevmek. - Kurallara uymak. - Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Halk Oyunları Kulübü; 1, 2, 3 ve 4. sınıf seviyelerinde 20 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Geçmişten günümüze halk kültürümüzü yöresel müzik ve kıyafetlerimizle yaşatmamıza ve gelecek nesillere aktarmamıza olanak sağlamak. - Öğrenciler kulüpte aldıkları temel bilgiler sayesinde belirli törenlerde görev alarak ürünlerini sergiler. - Gösteride kullanılacak kostümler veli tarafından karşılanır.

15 Havacılık ve Maket Kategori: Dönüşümsüz Alanı: Havacılık ve Maket Kulüp Lideri: Alev KUBAL - Kulüp lideri tarafından öğrencilerden çeşitli malzemeler istenecektir. - Havacılık alanına ilgi duymak, - Havacılığı sevmek. - Kurallara uymak, - Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek, - Havacılık Kulübü; ilkokul 3 ve 4, ortaokul 1, 2 ve 3. sınıf seviyelerinde 14 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Havacılığın sivil, askeri, ekonomik ve sportif yönlerden önemini tanıtmak, havacılık bilgi, sevgi ve ilgisini kazandırmak ve havacılığa sevdalı bireyler yetiştirmek. - ATA, ARI, BAMBİNO, PELİKAN üzerine çalışma yapılmaktadır. - Bilim Sanat Haftasında öğrencilere sertifika töreni hazırlanır, THK Sarıyer Şubesi tarafından Model Uçak Sertifikası verilir, tüm öğrenciler yaptıkları uçakları uçururlar. - Havacılıkla ilgili yarışmalara katılmak, havacılık müzesini ziyaret vb. etkinlikler yapmak amaçlarımız arasındadır.

16 Jonglör Kategori: Dönüşümsüz - Dönüşümlü Alanı: Gösteri Sanatları Kulüp Lideri: Mert TAÇYILDIZ -Okul eşofmanları ve ekipmanları - Ders malzemeleri öğrenci tarafından karşılanır. - Görsel algı ve yaratıcılığın belirgin olması. - El göz koordinasyona sahip olmalı veya ilgili olmalı - Sınıf içi kurallara uymak - Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - İlkokul 1. sınıf, ortaokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf düzeylerinde 16 kız/erkek öğrenciye açıktır. -Spor kökenli olup, oyun formu ile sürekli ilerleme ve analitik düşünce yapısını kullanır. Bu sebepten dolayı kişisel gelişime sosyal, fiziksel ve eğitimsel önemli katkılar sağlar. - Sosyal faydaları: Kendine güven, öz saygı, ekip çalışması, İletişim, sabır, kendini ifade, istikrar, kişisel analiz. - Fiziksel faydaları: Fiziki yeterlilik, koordinasyon, iki elini de kullanabilme, esneklik, refleks, ritim ve zamanlama, denge, vücut oryantasyonu. - Eğitimsel faydaları: Matematik becerileri, fizik becerileri, performans ve drama, sanat uygulamaları, öğrenme teknikleri, konsantrasyon, hayal gücü, yaratıcılık.

17 Karikatür ve Mizah Kategori: Dönüşümsüz Alanı: Görsel Sanatlar Kulüp Lideri: Zafer TEMOÇİN - Kurşun kalem - Renkli kalemler - Silgi - Karikatür ve mizaha ilgi duymak, - Karikatür sevmek. - Sınıf içi kurallara uymak, - Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek, - Karikatür ve Mizah Kulübü; ilkokul 3 ve 4. sınıf ortaokul 1, 2,3 ve 4. sınıf seviyelerinde 14 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Okul içinde açılacak sergiler, yayınlanacak duvar gazeteleri ve basılı dergiler çıkarır. - Okul dışı gezilecek düzenler ve sergiler gezilir. - Karikatüre ilgi duyan öğrencilerin sanatsal üretim yoluyla yeteneklerini ortaya çıkarmalarına yardımcı olmak. - Mizah duygularını geliştirerek ilerdeki yıllarda daha hoşgörülü, mutlu ve başarılı bir yaşam sürmelerine katkıda bulunmak.

18 Karışık Teknik Kategori: Dönüşümlü Alanı: Görsel Sanatlar Kulüp Lideri: Gökçe IŞIK - Görsel sanatlara, el sanatlarına ilgi duymak. - Bu alanları sevmek. - Kurallara uymak. - Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Karışık Teknik Kulübü; ilkokul 2, 3 ve 4. sınıf seviyesinde 14 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Performans sergileyen bir kulüptür. - Öğrencilerin el becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirmek, - Boya ve çeşitli malzemeleri kullanarak öğrencilerin iki ve üç boyutlu tasarım yapabilmelerine olanak sağlamak, - Sanata karşı daha duyarlı bireyler olmalarını sağlamak, - Geleneksel el sanatları hakkında bilgi edinerek çalışmalarında uygulayan bir kulüptür.

19 Kodlama Kategori: Dönüşümlü Alanı: Bilgisayar Kulüp Lideri: Fatih TOLA - Problem çözmeyi sevmek. - Bilgisayar kullanımına ilgi duymak. - Ekip çalışmasına yatkın olmak. -Kurallara uymak -Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek -Derste kullanılacak olan materyalleri düzenli kullanmak - Kodlama kulübü ilkokul 2 ve 3. sınıf düzeylerinde 18 kız/erkek öğrenciye açıktır. - Öğrencilerin programlamanın temellerini kazanmasını sağlamak. - Tablet uygulamaları ile temel algoritma mantığının kazandırılması. - Eğlenceli karakterlerle kodlama çalışmalarını daha anlamlı hale getirmek. - Teknolojik eşyaların yalnızca oyun amaçlı kullanılmayacağını ortaya konan çalışmalarla göstermek.

20 MAKER Kategori: Dönüşümlü Alanı: Bilgisayar Kulüp Lideri: Mustafa ALBAYRAK - Problem çözmeyi sevmek. - Bilgisayar kullanımına ilgi duymak. - Ekip çalışmasına yatkın olmak. - Temel kodlama becerilerine sahip olmak -Kurallara uymak -Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek -Derste kullanılacak olan materyalleri düzenli kullanmak - Maker kulübü ilkokul 4. sınıf düzeylerinde 12 kız/erkek öğrenciye açıktır. - Elektronik devrelerin temllerini öğrenmek. - Robot setlerinin kurulumu ve kullanımın adım adım gerçekleştirilmesi - Kodlama becerilerinin fiziksel ürünlerde işlerlik kazanması. - Sorunlara yaratıcı fikiler getirip, çözümleri yolunda ortaya ürünler konulması.

21 Masa Tenisi Kategori: Dönüşümlü - Dönüşümsüz Alanı: Spor Kulüp Lideri: Bilgesu ABDULHAYOĞLU Serkan DEBRAN - Spor çantası - Okul eşofmanı - Spor ayakkabısı - Küçül el havlusu - Su matarası - Yedek tişört vb. - Spor ve masa tenisine ilgi duyan, - Bu branşı seven öğrenciler tercih etmelidir. - Kurallara uymak. - Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek, - Masa Tenisi Kulübü; ilkokul 2, 3. sınıflar, ortaokul 1, 2,3 ve 4. sınıflar seviyesinde 10 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Okul Masa Tenisi takımı öğrencileri dönüşümsüz kulüp kategorisinde çalışmalarını sürdürür. - Masa tenisi sporunu öğrencilerimize tanıtıp sevdirmek, - Oyun kuralları ve temel vuruş tekniklerini öğretmek ve uygulamak, - Öğrencilerimizin kendine güven, takım ruhu, sorumluluk bilinci ve motorik gelişimi gibi bedensel ve sosyal gelişimine katkı sağlamak, - Okul takımlarına sporcu yetiştirmek.

22 Modern Dans Kategori: Dönüşümsüz Alanı: Spor Kulüp Lideri: Pervin TAMÖZ - Spor çantası - Okul eşofmanı - Spor ayakkabısı - Küçül el havlusu - Su matarası - Yedek tişört vb. - Dansı sevmek, - Dansa ilgi duymak. - Sınıf içi kurallara uymak, - Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Modern Dans Kulübü; ilkokul 1, 3 ve 4. sınıflar, ortaokul 1, 2 ve 3. sınıf seviyelerinde 20 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Öğrenciler kulüpte aldıkları temel bilgiler sayesinde belirli törenlerde görev alarak ürünlerini sergiler. - Karma dans çalışmalarının bir arada yürütüldüğü, öğrencilerin yaratıcı yönlerini, beden dilleriyle ifade etmelerini sağlamak. - Gösteride kullanılacak kostümler veli tarafından karşılanır.

23 Müzikal Dans Kategori: Dönüşümsüz Alanı: Gösteri Sanatları Dans Lideri: Utku DEMİRKAYA - Okul eşofmanı - T-shirt ve tayt - Spor ayakkabısı vb. giysiler. - Dansı sevmek, - Dansa ilgi duymak. - Sınıf içi kurallara uymak - Kulüp liderin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Style Dans Kulübü; ilkokul 1, 2, 3 ve 4, ortaokul 1, 2,3 ve 4. sınıflar seviyesinde 20 kız /erkek öğrenciye açıktır. - Öğrenciler kulüpte aldıkları temel bilgiler sayesinde belirli törenlerde görev alarak ürünlerini sergiler. -Beynin vücuda hakimiyetini güçlendirip ritim duygusunu geliştirmek. - Beden hareklerinin müzik ritmine uyumunu geliştirken eğlenmeyi sağlamak. - Gösteride kullanılacak kostümler veli tarafından karşılanır.

24 Müzikli Oyunlar ve Karaoke Kategori: Dönüşümsüz Alanı: Müzik Kulüp Lideri: Gökçe YALAZAN - İyi bir müzik kulağına sahip olmak. - Ritimsel belleği geliştirilebilir olmak. - Çalgı çalma becerisi geliştirilebilir olmak. - Kurallara uymak, - Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Müzikli Oyunlar ve Karaoke Kulübü; ilkokul 3 ve 4. sınıflar seviyesinde 14 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Öğrencilerin işitsel zeka gelişimlerini müzikli oyunlarla desteklemek - Hareket,ritim ve ses uyumunu grup dinamiği içerisinde gerçekleştirmek

25 Origami Kategori: Dönüşümsüz Alanı: Görsel Sanatlar Kulüp Lideri: Tülay DAMGALI Kulüp İhtiyaçları - Çeşitli ebatlarda ve renklerde origami kağıtları.(malzemeler Öğrenciler tarafından karşılanacaktır.) - Görsel sanatlara ilgi duyan, - Görsel sanatları seven öğrenciler. - Kurallara uymak, liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Origami Kulübü; ilkokul 3 ve 4. sınıf seviyelerinde 14 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Öğrenciler kulüpte aldıkları temel bilgiler sayesinde belirli törenlerde görev alarak ürünlerini sergiler. - Öğrencilerimizin makas ve yapıştırıcı kullanmadan yalnızca kâğıt katlayarak figür oluşturmalarını sağlamak. - Öğrencilerin, kâğıdın normal bir kâğıttan daha fazlası olduğunu ve hayallerin kâğıt kullanarak şekillendirilebileceğini ve bunun da origami ile sağlanabileceğini keşfetmelerini sağlamak. - Öğrencilerin, matematik zekâlarının gelişmesine ve yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olmak.

26 Oryantiring Kategori: Dönüşümlü - Dönüşümsüz Alanı: Spor Kulüp Lideri: Abdullah ÖZDEMİR - Spor çantası - Okul eşofmanı - Spor ayakkabısı - Küçül el havlusu - Su matarası - Yedek tişört vb. - Doğa sporlarına ilgi duymak, - Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek, - Çevreyi temiz tutmak, - Uygulamalarda kullanılan malzemelere zarar vermemek. -Oryantiring Kulübü ; ilkokul 3, 4. sınıf ve orta 1, 2, 3, 4. sınıf seviyelerinde 16 kız/erkek öğrenciye açıktır. -Öğrencilerin hem zihinsel hem fiziksel gelişimine katkıda bulunmak. -Öğrencilerin hafızasını güçlendirmek. -Çevreye duyarlı davranışların oluşmasına katkıda bulunmak. -Öğrencilerin zaman baskısı altında karar verebilme yeteneklerini geliştirmek. -Öğrencilerin doğada bulunmasını sağlamak ve özgüvenlerinin gelişmesine katkıda bulunmak -İlkokul 2. sınıflarda dönüşümsüz diğer seviyelerde dönüşümlü bir kulüptür.

27 Oyun ve Matematik Kategori : Dönüşümlü Alanı : Matematik Kulüp Lideri: Bade DEĞİRMENCİ Ahu AÇIKBAŞ Kulüp İhtiyaçları - Harici Bellek - Renkli kalemler ve Mukavva karton, boncuk - Yapıştırıcı - Makas - Matematiğe ilgi duyan ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen tüm öğrencilere açıktır. - Kurallara uymak, - Liderin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Matematik Kulübü ilkokul 3 ve 4. sınıf ortaokul 2, 3 ve 4. sınıf seviyesinde 16 kız/erkek öğrenciye açıktır. - Matematiksel düşünme ve problem çözme becerilerini bir üst basamağa taşıma, okullar arası matematik proje yarışmalarında okulumuzu temsil etmektir.

28 Pantomim Kategori: Dönüşümsüz Alanı: Sahne Sanatları Kulüp Lideri: Tuğba ESKİCİOĞLU -Okul Eşofmanı ve Ekipmanları - Kulüp liderdi tarafından öğrencilerden gösteri için çeşitli malzemeler istenir. - Sahne Sanatlarına ilgi duymak - Kurallara uymak. - Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Pantomim Kulübü; ilkokul 1, 3 ve 4. Sınıf ve ortaokul 1, 2. sınıf seviyelerinde 12 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Performans sergileyen bir kulüptür. - Obje kullanılmadığı için hayal güçlerini arttırmasını sağlamak. - Senaryo ve hikaye yazma kabiliyeti kazandırmak. - Öğrencilerin kendilerini özgürce ifade edebilecek gerçeküstü çalışmalar üretmelerine yardımcı olmak. - Öğrencilerin kendi bedenini tanımasını sağlamak. - Vücudunun esnemesini, hakimiyetini ve yüz kaslarını geliştirmek.

29 Satranç Kategori: Dönüşümlü Alanı: Spor Kulüp Lideri: Fikri CENGİZ - Satranç sporuna ilgi duyan, - Bu branşı seven öğrenciler tercih etmelidir. - Sınıf içi kurallara uymak, - Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek, - Satranç Kulübü; ilkokul 2, 3 ve 4. sınıflar, ortaokul 1, 2,3 ve 4. sınıflar seviyesinde 12 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Okul takımına sporcu yetiştirir. - Satrancın sanatsal yanını ön plana çıkararak öğrencinin iyiye, güzele ve doğruya yönelmesini, sanat ve sanatçıya saygı duymasını, düşünce disiplininin gelişmesine yardımcı olmayı ve girecekleri toplumda dengeli, örnek kişiler olarak yer almalarını sağlamak.

30 Senkronize Yüzme Kategori: Dönüşümsüz Alanı: Spor Kulüp Lideri: Nazlı DEDE - Spor çantası, - Yüzücü mayosu, - Bone, Gözlük, Burunluk, - Terlik, - Vücut havlusu ve baş havlusu, - Bere vb. giysiler. - Suda tek başına durabiliyor olmak. - Müzik ve dansa ilgi duyuyor olmak. - Genel kurallara uymak. - Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Verilen çalışmaları elinden gelen en iyi şekilde yapmaya çabalamak. - Senkronize Yüzme Kulübü, ilkokul ve ortaokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf seviyelerinde, 14 kız öğrenciye açıktır. - Senkronize Yüzme (Su Balesi), yüzme-cimnastik-dans ve müzik gibi bir çok branşı bünyesinde barındırarak, güç-esneklik ve estetiği geliştiren, yaratıcı bir spor dalıdır. - İTÜ GVO etkinlik saatlerinde yer vermemizin amacı, öğrencilerimize bu spor branşını tanıtmak, atletik olarak beden farkındalıklarını artırmak, vizyon ve yaratıcılıklarını geliştirmek, yetenek seçimi ile spor kulübümüze yönlendirmektir.

31 Takı Tasarım Kategori: Dönüşümlü Alanı: Görsel Sanatlar Kulüp Lideri: Gül YARIŞ - Kulüp öğretmeni tarafından öğrencilerden çeşitli malzemeler istenecektir. - İstekli ve plastik sanata ilgisi olan, - Resim sanatını seven, - Kurallara uymak. - Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. -Takı tasarım kulübü; ilkokul 3 ve 4. ve ortaokul 1,2 ve 3. sınıflarda 12 kız/erkek öğrencilere açıktır. - Öğrencilerin hayal güçlerini kullanarak tasarım yapabilmelerine olanak sağlamak, -Öğrencilerin el becerilerini geliştirmek ve üretim yapabilmelerini sağlamak, -Estetik bakış açısı kazanmalarına yardımcı olan 3 boyutlu çalışmalar yapmak, -Kendi tasarladıkları takıları gerçeğe dönüştürmek ve ürettiklerini kullanabilmek.

32 Tiyatro Kategori: Dönüşümsüz Alanı: Sahne Sanatları Kulüp Lideri: Esra TUNCER - Ahu Tuba ÇAT - Okul eşofmanı - Spor ayakkabısı - Sahne sanatları ve tiyatroya ilgi duymak, - Rol oynamayı sevmek. - Kurallara uymak. - Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Tiyatro Kulübü; ilkokul 1, 3 ve 4. sınıflar, ortaokul 1, 2 ve 3. sınıflar seviyesinde 16 kız / erkek öğrenciye açıktır. -Kendine güvenen, ifade becerileri gelişmiş ve yaratıcı bireyler olarak yetişmesini sağlamak. -Öğrencilerin sanatsal becerilerini geliştirmek. -Ana dilimizi doğru ve etkili kullanma becerilerini geliştirmek. -Öğrencilere dayanışma ve yardımlaşma alışkanlığını kazandırmak. -Tiyatro Kulübü dönüşümsüz bir kulüptür. -Tiyatro kulübünü seçen öğrenciler yıl içinde hazırlanan çeşitli tiyatro oyunlarında görev alırlar.

33 Voleybol - Spor çantası - Okul eşofmanı - Spor ayakkabısı - Küçül el havlusu - Su matarası - Yedek tişört vb. - Spor ve voleybol branşına ilgi duyan öğrenciler tercih etmelidir. - Sınıf içi kurallara uymak, - Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek, Kategori: Dönüşümlü Alanı: Spor Kulüp Liderleri: Öznur FİLCAN Yeşeren Gül ÖZSÜLÜN -Voleybol Kulübü; ilkokul 2, 3 ve 4. sınıflar, ortaokul 1, 2,3 ve 4. sınıflar seviyesinde 18 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Okul Voleybol takımı öğrencileri dönüşümsüz kulüp kategorisinde çalışmalarını sürdürür. - Okul takımına sporcu seçen bir kulüptür. - Voleybol oyun kurallarını, hazırlayıcı oyunları, teknikleri geliştirici antrenmanları, öğrencinin kendine güvenini, takım ruhunu, paylaşımı profesyonel bakış açısıyla yönlendirmek.

34 Yaratıcı Eller Kategori: Dönüşümlü Alanı: Görsel Sanatlar Kulüp Eğitmeni: Yeşim ATİK - Kulüp öğretmeni tarafından öğrencilerden çeşitli malzemeler istenecektir. Kulüp Katılım Kriteleri - İstekli. - Plastik sanata ilgisi olan. - Resim sanatını seven. - Başladığı çalışmaları zamanında bitiren. - Kurallara uymak. - Öğretmenlerin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Yaratıcı Eller Kulübü;2, 3 ve 4. sınıf seviyelerinde 18 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Çalışmalar Görsel Sanatlar atölyesinde yapılır - Performans sergileyen bir kulüptür. - Yaratıcı Eller Kulübü, öğrencilerimizin hayal güçlerini kullanarak üretim zevkine varmalarına olanak sağlamak. - Öğrencilerimizin hayal güçlerini ve becerilerini geliştirerek yaratıcı çalışmalar yaptırmak. - Boya ve çeşitli malzemeleri kullanarak öğrencilerin iki ve üç boyutlu tasarım yapabilmelerine olanak sağlamak, - Sanata karşı daha duyarlı bireyler olmalarını sağlamak.

35 Yüzme Kategori: Dönüşümsüz Alanı: Spor Kulüp Lideri: Alper ERKMEN Emirhan OTMAN - Spor çantası - Yüzücü mayosu - Yüzücü gözlüğü - Bone - Havlu - Terlik vb. giysiler. - Yüzmeyi sevmek, - Yüzmeye ilgi duymak. - Sınıf içi kurallara uymak, - Kulüp liderinin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmek. - Yüzme Kulübü; ilkokul 2, 3 ve 4. sınıf seviyelerinde 12 kız / erkek öğrenciye açıktır. - Okul takımlarına destek veren bir kulüptür. - Tüm kas gruplarını çalıştırarak en doğru fiziksel gelişimin sağlanmasına yardımcı olmak - Serbest, sırt üstü, kurbağalama eğitimleri konusunda beceriler kazanmalarını sağlamak.

ÖZEL DR. NATUK BİRKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL KULÜPLER TANITIM KİTAPÇIĞI

ÖZEL DR. NATUK BİRKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL KULÜPLER TANITIM KİTAPÇIĞI ÖZEL DR. NATUK BİRKAN İLKOKULU 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL KULÜPLER TANITIM KİTAPÇIĞI Akıl Oyunları Kategori: Dönüşümlü Alanı: Matematik Kulüp Lideri: Sera KILIÇLAR Azade KÜÇÜK - Akıl Oyunlarına

Detaylı

.. Özel dr. natuk BIRKAN ILKOKULU. 2015-2016 EGitim. Ögretim YIlI SOSYAL KULUPLER. ~ TANITIM KITAPCIGI,

.. Özel dr. natuk BIRKAN ILKOKULU. 2015-2016 EGitim. Ögretim YIlI SOSYAL KULUPLER. ~ TANITIM KITAPCIGI, .. Özel dr. natuk BIRKAN ILKOKULU 2015-2016 ~.. EGitim. ~ Ögretim YIlI.. SOSYAL KULUPLER. ~ TANITIM KITAPCIGI, 1 Bale Kategori: Dönüşümsüz Alanı: Gösteri Sanatları Kulüp Lideri: Lerzan GÜLLER Ece ÖZGENEL

Detaylı

.. Özel dr. natuk BIRKAN ILKOKULU EGitim. Ögretim YIlI SOSYAL KULUPLER. ~ TANITIM KITAPCIGI,

.. Özel dr. natuk BIRKAN ILKOKULU EGitim. Ögretim YIlI SOSYAL KULUPLER. ~ TANITIM KITAPCIGI, .. Özel dr. natuk BIRKAN ILKOKULU 2016-2017 ~.. EGitim. ~ Ögretim YIlI.. SOSYAL KULUPLER. ~ TANITIM KITAPCIGI, Akıl Oyunları Kategori: Dönüşümlü Alanı: Matematik Kulüp Lideri: Oya KAYER - Devran YILDIRIM

Detaylı

ÖZEL DR. NATUK BİRKAN ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL KULÜPLER TANITIM KİTAPÇIĞI

ÖZEL DR. NATUK BİRKAN ORTAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL KULÜPLER TANITIM KİTAPÇIĞI ÖZEL DR. NATUK BİRKAN ORTAOKULU 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SOSYAL KULÜPLER TANITIM KİTAPÇIĞI Akıl Oyunları Kategori: Dönüşümlü Alanı: Matematik Kulüp Lideri: Sera KILIÇLAR Azade KÜÇÜK - Akıl Oyunlarına

Detaylı

Özel dr. natuk BIRKAN ORTAOKULU. 2015-2016 EGitim. Ögretim YIlI SOSYAL KULUPLER. ~ TANITIM KITAPCIGI,

Özel dr. natuk BIRKAN ORTAOKULU. 2015-2016 EGitim. Ögretim YIlI SOSYAL KULUPLER. ~ TANITIM KITAPCIGI, . Özel dr. natuk BIRKAN ORTAOKULU 2015-2016 ~.. EGitim. ~ Ögretim YIlI.. SOSYAL KULUPLER. ~ TANITIM KITAPCIGI, 1 Akıl Oyunları Kategori: Dönüşümlü Alanı: Matematik Kulüp Lideri: Hatice MANO KARACA Oya

Detaylı

. Özel dr. natuk BIRKAN ORTAOKULU. 2014-2015 EGitim. Ögretim YIlI SOSYAL KULUPLER. ~ TANITIM KITAPCIGI,

. Özel dr. natuk BIRKAN ORTAOKULU. 2014-2015 EGitim. Ögretim YIlI SOSYAL KULUPLER. ~ TANITIM KITAPCIGI, . Özel dr. natuk BIRKAN ORTAOKULU 2014-2015 ~.. EGitim. ~ Ögretim YIlI.. SOSYAL KULUPLER. ~ TANITIM KITAPCIGI, 1 Akıl Oyunları Alanı: Matematik Kulüp Eğitmeni: Azade KÜÇÜK - Oya KAYA - Akıl Oyunlarına

Detaylı

1.Dönem 12 Haziran - 23 Haziran. 2.Dönem 03 Temmuz - 14 Temmuz

1.Dönem 12 Haziran - 23 Haziran. 2.Dönem 03 Temmuz - 14 Temmuz 1.Dönem 12 Haziran - 23 Haziran 2.Dönem 03 Temmuz - 14 Temmuz S2 GÖRSEL SANATLAR Yaz okulu süresince öğrencilerimizin duygu ve düşüncelerini akrilik boya ile tuval üzerine aktarmalarını sağlayacağız. Çizim

Detaylı

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Voleybol. Okçuluk

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Voleybol. Okçuluk Voleybol Voleybol, uzun ve kısa vadede hedef belirleyip, bu hedeflere ulaşma konusunda yöntem geliştirmeyi öğretir. Hem bireysel hem de takım olarak hedef koymayı ve bu hedeflere ulaşmak için grupla birlikte

Detaylı

ETKİNLİK GÜNÜ ÖĞRENCİNİN YANINDA BULUNDURMASI GEREKEN MALZEMELER

ETKİNLİK GÜNÜ ÖĞRENCİNİN YANINDA BULUNDURMASI GEREKEN MALZEMELER SERAMİK ATÖLYESİ Çocukların 3 boyut algısını geliştirmek, ince motor becerilerini desteklemek amacı ile seramik etkinliğinde kil ile 3 boyutlu baykuş çalışması yaptırılacaktır. Kontenjan Sayısı : 10 Kişi

Detaylı

1.Dönem 20 Haziran - 01 Temmuz. 2.Dönem 11 Temmuz - 21 Temmuz

1.Dönem 20 Haziran - 01 Temmuz. 2.Dönem 11 Temmuz - 21 Temmuz 1.Dönem 20 Haziran - 01 Temmuz 2.Dönem 11 Temmuz - 21 Temmuz S2 GÖRSEL SANATLAR ODTÜ Geliştirme Vakfı görsel sanatlar zümresi olarak yaz okulu sürecinde ahşap üzerine akrilik boya ile öğrencilerimizin

Detaylı

ALKEV Ozel. Ilkokulu

ALKEV Ozel. Ilkokulu ALKEV Ozel Ilkokulu 2014-2015 AG-Broschure 1 ve 2. SINIF KULÜPLERİ ÇİZGİLERDEN RESİMLERE YOLCULUK Kulübümüzde aşamalı çizgileri kullanarak çocuklarımıza resim yapmayi öğretmek hem kolay hem de eğlenceli

Detaylı

ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU

ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU BRANŞ DERSLERİMİZ ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU eğitiminde uygulanan programda Milli Eğitim Bakanlığı okul öncesi eğitim ve öğretim müfredatında yer alan çalışmalar ve bu çalışmalara ek olarak çağın gerekleri

Detaylı

2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ SPOR KULÜPLERİ BASKETBOL / BASKETBALL Hande Gürdal Uygulama Yeri: SEV Spor Salonu 5 ve 6. sınıf seviyelerinde 20 öğrenciye açıktır. Çalışmalar okulumuzun spor salonlarında

Detaylı

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ!

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! EĞİTİMİN ALTIN MARKASINDA BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! %100 ÖĞRENİM BURSU FIRSATI ANADOLU LİSESİ TEOG PUANINLA SÜRESİZ BURS KAZAN! GELECEĞE GÜÇLÜ BAŞLA! EN İYİSİNİ SEÇ, DOĞRU KARAR VER ŞANSA İHTİYACIN YOK EĞİTİME

Detaylı

1,2 ve 3. sınıf seviyesinde öğrencinin;

1,2 ve 3. sınıf seviyesinde öğrencinin; Sosyal Takip Programı: Öğrencilerin Uygulamalı derslerde 1-4. sınıf ve sonrasında spor ve sanat eğilimlerini takip eden yeteneklerin keşfedilmesini sağlayan ve arşivleyen bir programdır. Öğrencilerin bu

Detaylı

ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU ÖĞRETİM YILI 2. VE 3. SINIFLAR KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI

ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU ÖĞRETİM YILI 2. VE 3. SINIFLAR KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU 2018-2019 ÖĞRETİM YILI 2. VE 3. SINIFLAR KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU 2018 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VE 3. SINIFLAR KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI KÜTÜPHANE KULÜBÜ Kulüp Kontenjanı:

Detaylı

BASKETBOL. Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Zamanı: Çarşamba 4. ve 5. saat Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu

BASKETBOL. Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Zamanı: Çarşamba 4. ve 5. saat Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu BASKETBOL Rehber Öğretmen: Ali KAYAR Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur. Basketbol özgüvenin ve yaşama sevincinin artması,

Detaylı

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Eskrim. Voleybol

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Eskrim. Voleybol SPORTİF Voleybol Voleybol, uzun ve kısa vadede hedef belirleyip, bu hedeflere ulaşma konusunda yöntem geliştirmeyi öğretir. Hem bireysel hem de takım olarak hedef koymayı ve bu hedeflere ulaşmak için grupla

Detaylı

YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır

YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır YARATICI ÖĞRENCİ GÜNLERİ Her Öğrenci Yaratıcıdır Öğrencinin ilgi alanları, becerileri ve yetenekleri düşünüldüğü zaman kendi öğrenme yöntemlerine göre akademik ve/veya kültürel alanda başarılı olabilir.

Detaylı

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu Başarının Önsöz ü 1 2 Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu 1200 m² kullanım alanı, oyun salonları, çalışma sınıfları, sınıfların dışında açık ve kapalı oyun bahçesi, kum havuzu, bilim atölyesi, spor salonu,

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2., 3.ve 4. SINIFLAR

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2., 3.ve 4. SINIFLAR EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI KEMERBURGAZ İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2., 3.ve 4. SINIFLAR 701-Basketbol/Basketball Basketbol Kulübü; 2., 3. ve 4. sınıf seviyelerinde 20 kız/erkek öğrenciye

Detaylı

Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur.

Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı olur. MEF LİSESİ WEB SAYFASI KULÜPLER KISMINDAKİ DEĞİŞİKLİKLER BASKETBOL Rehber Öğretmen: İsmail DÜKKANCI Çalışma Yeri: Büyük Spor Salonu Basketbol öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimine yardımcı

Detaylı

YAZ OKULU TANITIM KİTAPÇIĞI

YAZ OKULU TANITIM KİTAPÇIĞI YAZ OKULU TANITIM KİTAPÇIĞI KUR AN-I KERİM Yaz okulu döneminde senenin yorgunluğundan ve yoğunluğundan sıyrılarak haftada 3 gün Kur an-ı Kerim eğitimi almanın mutluluğunu yaşayacağız. bilgicagiokullari

Detaylı

ZEKA ATÖLYESİ AKIL OYUNLAR

ZEKA ATÖLYESİ AKIL OYUNLAR ZEKA ATÖLYESİ AKIL OYUNLAR Akıl Oyunları çocukların ve yetişkinlerin strateji geliştirme, planlama, mantık yürütmemantıksal bütünleme, görsel-uzamsal düşünme, yaratıcılık, dikkat - konsantrasyon, hafıza

Detaylı

Sorumlu Öğretmen: Amaç: En Az/En çok Öğrenci Sayısı: Sınıf Seviyesi: Kulübün Dili: 8 / 12

Sorumlu Öğretmen: Amaç: En Az/En çok Öğrenci Sayısı: Sınıf Seviyesi: Kulübün Dili: 8 / 12 2018-2019 ÖZGÖRÜMÜZ Atatürk İlkeleriyle laik, demokratik cumhuriyetimizin temel değerlerini benimsemiş; bilgiye erişme becerisine sahip, verimli çalışma alışkanlığı kazanmış; yaratıcı, sorgulayıcı ve bağımsız

Detaylı

ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ

ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ Kulüp Öğretmeni: Ahmet CANBAZ Alex DARNELL Bilgisayar kullanımına yatkın Yaratıcı ve problem çözme becerisi yüksek Grafik ve tasarıma meraklı Ortaokul öğrencileri (10 kişi) -Tüketimden

Detaylı

ÖZEL BEYKENT ANAOKULU

ÖZEL BEYKENT ANAOKULU 2016-2017 ÖZEL BEYKENT ANAOKULU KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI Değerli Velimiz, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında sizlerden gelen talepler doğrultusunda kulüplerimizi oluşturduk. Öğrencilerimiz için belirlemiş

Detaylı

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi

2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı. Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi 2014-2015 Akademik Yılı Tanıtımı Her çocuk en iyi başlangıcı hak eder. İzmir Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Lisesi Amacı öğrenmeye ilgi uyandırmak olan anaokulu; bilgi aktaran değil, çocukta var olan

Detaylı

ALKEV Ozel Anadolu Lisesi 2015-2016

ALKEV Ozel Anadolu Lisesi 2015-2016 ALKEV Ozel Anadolu Lisesi 2015-2016 YELKEN VE YATÇILIK KULUBÜ Öğrencilerimize denizcilik ve yelken kültürünü tanıtıp hayatlarına katarak, farklı spor branşları ile tanışmalarını sağlamak, düzenli spor

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2. 3. SINIFLAR

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2. 3. SINIFLAR EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2. ve 3. SINIFLAR 501-Basketbol/ Basketball 2. ve 3. sınıf seviyelerinde 20 kız/erkek öğrenciden

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ

Eğitim Öğretim Yılı ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı ORTAOKUL KULÜPLERİMİZ Kulüp Öğretmeni: Ahmet CANBAZ Steffen UNGRUH Bilgisayar kullanımına yatkın Yaratıcı ve problem çözme becerisi yüksek Grafik ve tasarıma meraklı 5. 6.

Detaylı

KURSLARIMIZ GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR. / TuzyevVakfi.

KURSLARIMIZ GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR. / TuzyevVakfi. KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK 0216 326 81 88-0545 236 61 20-23 2018-2019 KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR / TuzyevVakfi w w w.tu z ye v.o r g Tüzyev Mozaik YER: Eğitim

Detaylı

Bir okuldan fazlası. Bir okuldan fazlası HER ALANDA KALİTELİ VE GÜVENLİ EĞİTİMİN MERKEZİ. www.toros.k12.tr ANAOKULU VE KREŞLER İLKOKULLAR ORTAOKULLAR

Bir okuldan fazlası. Bir okuldan fazlası HER ALANDA KALİTELİ VE GÜVENLİ EĞİTİMİN MERKEZİ. www.toros.k12.tr ANAOKULU VE KREŞLER İLKOKULLAR ORTAOKULLAR Bir okuldan fazlası HER ALANDA KALİTELİ VE GÜVENLİ EĞİTİMİN MERKEZİ ANAOKULU VE KREŞLER HER YERE YAKINIZ Toros Kaş Toros Finike Toros Kumluca Toros Güven Toros Akdeniz Toros İdeal Çocuk Akademisi Toros

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK -ENSTÜRMAN.

KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK -ENSTÜRMAN. KURSLARIMIZ -GRAFİK TASARIM -GÖRSEL SANATLAR -YARATICI DRAMA -CİMNASTİK -ENSTÜRMAN 0216 326 81 88-0545 236 61 20-23 2018-2019 KURS KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR / TuzyevVakfi w w w.tu z ye v.o r g Tüzyev Mozaik

Detaylı

YONCA CİMNASTİK İLE HAYATA SPORLA GÜLÜMSEYİN. Hafta içi her gün saat : 09.30-17.00

YONCA CİMNASTİK İLE HAYATA SPORLA GÜLÜMSEYİN. Hafta içi her gün saat : 09.30-17.00 Spor ve eğlencenin bir arada olduğu, keyifli ve hijyenik bir ortamda doyasıya spor dolu bir yaz programı Çocuklarımızın çeşitli spor branşları ile gelişimlerine katkı sağlamakta,farklı program konseptiyle

Detaylı

MAVİ SINIF UCPA - Kirkit Otel

MAVİ SINIF UCPA - Kirkit Otel MAVİ SINIF 2017-2018 UCPA - Kirkit Otel UCPA / MARMARİS MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik ve

Detaylı

Spor büyüme çağındaki çocuklar için hem bedensel sağlık ve fiziksel gelişme yönünden, hem de iyi bir kişilik oluşması ve ruh sağlığı bakımından

Spor büyüme çağındaki çocuklar için hem bedensel sağlık ve fiziksel gelişme yönünden, hem de iyi bir kişilik oluşması ve ruh sağlığı bakımından Spor büyüme çağındaki çocuklar için hem bedensel sağlık ve fiziksel gelişme yönünden, hem de iyi bir kişilik oluşması ve ruh sağlığı bakımından yararlı ve gereklidir. Çocuk açısından spor fiziksel gelişimin

Detaylı

Okulumuz, T.C. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. YAZ OKULUMUZ

Okulumuz, T.C. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. YAZ OKULUMUZ Okulumuz, T.C. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından Beyaz Bayrak ile ödüllendirilmiştir. YAZ OKULUMUZ Sayın Veli ; Bu bölümde yalnızca YAZ OKULUMUZUN Eğitim, Etkinlik, Ücret ve Öğrenci kaydı ile

Detaylı

dönem içinde üç kez malzemesini mazeretsiz olarak getirmeyen öğrenciler kulüp rehber öğretmeni tarafından okul müdürlüğüne bildirilir.

dönem içinde üç kez malzemesini mazeretsiz olarak getirmeyen öğrenciler kulüp rehber öğretmeni tarafından okul müdürlüğüne bildirilir. EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI ÇAMLICA İLKOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2., 3. ve 4. SINIFLAR 101-Atletizm/Athletics 2., 3. ve 4. sınıf seviyelerinde 12 kız/erkek öğrenciden oluşur. Çalışmalar

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI İTÜ GELİŞTİRME VAKFI Özel İzmir Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi 2018 2019 SANAT VE SPOR OKULLARI PROGRAMI VE KATILIM KOŞULLARI 28.09.2018 Sayın Velimiz, Özgüveni yüksek, sosyal ilişkilerinde başarılı,

Detaylı

ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TANITIM BROŞÜRÜ

ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TANITIM BROŞÜRÜ 2013 2014 1. ve 2. SINIFLAR ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TANITIM BROŞÜRÜ BALE KULÜBÜ ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TERCİH FORMU Öğrencinin, Adı Soyadı :.. Sınıfı:.. Öğrencilerimizin akademik gelişimlerinin yanı sıra psikososyal

Detaylı

DERGİ & YAYIN KULÜBÜ-İLKOKUL

DERGİ & YAYIN KULÜBÜ-İLKOKUL Bizler Utku Koleji Özel İlkokulu DERGİ YAYIN KULÜBÜ öğrencileri olarak bir dergi çıkarmaya karar verdik. Kulüp arkadaşlarımızla bir araya gelerek görev dağılımı yaptık. Her birimiz yeteneklerimiz doğrultusunda

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı LİSE KULÜPLERİMİZ

Eğitim Öğretim Yılı LİSE KULÜPLERİMİZ 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı LİSE KULÜPLERİMİZ Kulüp Öğretmeni: Beril KAFESCİOĞLU Herhangi bir sağlık probleminin olmaması Lise öğrencileri -Yıl içerisinde belirlenmiş olan branşa ait temel, teorik ve

Detaylı

5-6.SINIFLAR. MODERN DANS KULÜBÜ Sizleri, mekânın, müziğin ve bedenin ritmini hissedeceğiniz bir ortama davet ediyoruz. Öğretmen: Yeşim DEMİRDURAK

5-6.SINIFLAR. MODERN DANS KULÜBÜ Sizleri, mekânın, müziğin ve bedenin ritmini hissedeceğiniz bir ortama davet ediyoruz. Öğretmen: Yeşim DEMİRDURAK 5-6.SINIFLAR SATRANÇ KULÜBÜ Satranç, spor, bilim ve sanat unsurlarını birleştirmenin yanı sıra irade gücünü, mantıklı düşünmeyi de geliştirir. Gelin kulübümüze katılarak ilk hamleyi gerçekleştirin. Öğretmen:

Detaylı

TEMEL SANAT EĞİTİMİ NEDİR?

TEMEL SANAT EĞİTİMİ NEDİR? TEMEL SANAT EĞİTİMİ NEDİR? Temel sanat eğitimi çizgi, form, mekân, renk, üç boyutlu yapı, görsel algılama ve inceleme ile ilgilenir. Temel sanat eğitimi derslerinin temeli Bauhaus a, Johannes Itten in

Detaylı

Neşe ve Eğlence dolu tatil..

Neşe ve Eğlence dolu tatil.. Eğitimde ZİRVE - Hizmette KALİTE Neşe ve Eğlence dolu tatil.. Eğitim yılı kayıtlarımız devam ediyor.. 2 Sayın velimiz; Bu broşürde yalnızca YAZ OKULUMUZUN Bazı özet bilgileri bulunmaktadır. Okulumuzun

Detaylı

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu

4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu 4. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

Etkinlikler

Etkinlikler 2017-2018 Etkinlikler Sayın Velimiz, İzmir Özel Türk Koleji olarak 2017-2018 öğretim yılında ilkokul sınıflarımızın etkinlik programını sınıf ve kampüslere göre dağılımı ile birlikte aşağıda bulabilirsiniz.

Detaylı

Not: Öğretmenimizin elinden taşlar üzerinde sanat!

Not: Öğretmenimizin elinden taşlar üzerinde sanat! Not: Öğretmenimizin elinden taşlar üzerinde sanat! SANAT EĞİTİMİ NEDİR? Sanat eğitimi, çizgi, form, mekan, renk, üç boyutlu yapı, görsel algılama ve inceleme ile ilgilenir. Temel sanat eğitimi derslerinin

Detaylı

HEDEFLERİMİZ. Öğrencilere

HEDEFLERİMİZ. Öğrencilere MİSYONUMUZ Özel Üsküdar SEV Ana sınıfı, İlkokulu ve Ortaokulu güncel öğretim teknik ve yöntemleri ile zenginleştirilmiş eğitim programlarını uygular. Ulusal kültüre ve evrensel değerlere saygılı, Türkçe

Detaylı

MAVİ SINIF UCPA - Hisarönü Otel

MAVİ SINIF UCPA - Hisarönü Otel MAVİ SINIF 2018-2019 UCPA - Hisarönü Otel UCPA / MARMARİS MAVİ SINIF NEDİR? Hedefler / amaçlar : Öğrencilere farklı bir çalışma ve okul kavramı sunmak. Aynı seviyedeki öğrenci grupları arasında birlik

Detaylı

ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU ÖĞRETİM YILI KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI

ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU ÖĞRETİM YILI KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU 2017-2018 ÖĞRETİM YILI KULÜP TANITIM KİTAPÇIĞI ÖZEL BÜYÜK İLKOKULU 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DESTINATION IMAGINATION KULÜBÜ Öğrenci Sayısı :7 kişi ( 4. Sınıflar) Amaç: Hayal gücünden

Detaylı

NEDEN ÇiZGi OKULLARI. Yılların Tecrübesi Çizgi ye Dönüştü. Çünkü Çizgi Okulları;

NEDEN ÇiZGi OKULLARI. Yılların Tecrübesi Çizgi ye Dönüştü. Çünkü Çizgi Okulları; NEDEN ÇiZGi OKULLARI Yılların Tecrübesi Çizgi ye Dönüştü Çünkü Çizgi Okulları; Özgün çizgisiyle bireyselleştirilmiş eğitim programı uygulayan bir okuldur. Öğrenci kalabalıkta kaybolmaz. Başarı için bütün

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı

Eğitim Öğretim Yılı 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı İLKOKUL KULÜPLERİMİZ Kulüp Öğretmeni: Esra BEGGİ Proje odaklı çalışmaya yatkın Kodlamayı seven Yaratıcı Üretken Kulübe devamlılığı önemseyen

Detaylı

YAZ SPOR OKULU 2015. 15 HAZiRAN - 15 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ!

YAZ SPOR OKULU 2015. 15 HAZiRAN - 15 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! YAZ SPOR OKULU 2015 15 HAZiRAN - 15 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! Cent Koleji Yaz Spor Okulu Okulumuz Tarabya da 21.000 m2 lik eğitim yerleşkesinde, 1991 y l ndan itibaren, yüce Atatürk

Detaylı

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ

BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ BARIŞ MANÇO ANISINA MERHABA KONSERİ YAZA 46.Dönem Mezuniyet Töreni Resim Sergisi Lise ye Geçiş Töreni ORTAK SINAV PROGRAMI DUYURUSU TED KAYSERİ KOLEJİ ÖZEL LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

Detaylı

BASKAN DAN HASAN TAHSİN USTA BELEDİYE BAŞKANI

BASKAN DAN HASAN TAHSİN USTA BELEDİYE BAŞKANI BASKAN DAN Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelecekte mutlu, başarılı, yaratıcı ve iletişim becerileri yüksek bireyler olması için onların okul dışı zamanlarını da en iyi şekilde planlamamız gerekmektedir.

Detaylı

Ulusal ve evrensel değerlere bağlı, bilim, sanat ve spor alanında lider, mutlu dünya insanı yetiştirmektir.

Ulusal ve evrensel değerlere bağlı, bilim, sanat ve spor alanında lider, mutlu dünya insanı yetiştirmektir. kokul ve Ortaokulu Vizyonumuz Ulusal ve evrensel değerlere bağlı, bilim, sanat ve spor alanında lider, mutlu dünya insanı yetiştirmektir. Misyonumuz Milli Eğitim Bakanlığımız ın müfredatını, üstün zekalı

Detaylı

yaz okulu programı 2017

yaz okulu programı 2017 yaz okulu programı 2017 Free Steps School olarak; çocuklarımıza hem eğlenecekleri, hem de öğrenecekleri dopdolu bir yaz okulu programı hazırladık. Branşlarında uzman eğitmenlerimiz eşliğinde yapılacak

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 09 Ekim 2017 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize, kendi ilgi alanlarında yapacakları bu kulüplerde verimli çalışmalar yapacakları bir Öğretim Yılı diliyoruz.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize, kendi ilgi alanlarında yapacakları bu kulüplerde verimli çalışmalar yapacakları bir Öğretim Yılı diliyoruz. 2016-2017 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL ETKİNLİKLER ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 2016 2017 Öğretim yılında açılacak kulüplerimizin tanıtımlarını gerçekleştirdik. Bu yıl açılacak kulüplerin danışman öğretmenleri,

Detaylı

EĞİTİM YILI

EĞİTİM YILI OKULUMUZ T.C. Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlığı tarafından BEYAZ BAYRAK ile ödüllendirilmiştir. 2017 12 Haziran 11 Ağustos 2017-2018 EĞİTİM YILI kayıtlarımız başlamıştır. Sayın Veli ; Bu Kitapçıkta yalnızca

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

YAZ SPOR OKULU HAZiRAN - 13 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! 15 HAZiRAN BAYRAM TATiLi

YAZ SPOR OKULU HAZiRAN - 13 TEMMUZ SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! 15 HAZiRAN BAYRAM TATiLi YAZ SPOR OKULU 2018 11 HAZiRAN - 13 TEMMUZ * 15 HAZiRAN BAYRAM TATiLi SINIRSIZ SPOR VE EĞLENCEYE DAVETLİSİNİZ! Cent Koleji Yaz Spor Okulu Okulumuz Tarabya da 21.000 m 2 lik eğitim yerleşkesinde, 1991

Detaylı

2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5-6 VE 7.SINIFLAR ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TERCİH FORMU PUZZLE VE ORİGAMİ KULÜBÜ

2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 5-6 VE 7.SINIFLAR ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TERCİH FORMU PUZZLE VE ORİGAMİ KULÜBÜ PUZZLE VE ORİGAMİ KULÜBÜ Kulübün amacı Puzzle ve Origami yapmaya ilgi duyan öğrencilerin bu iki saatlik çalışma ile streslerini atmasıdır. İlk bakışta puzzle ve origami yapmak zor bir uğraş gibi görünse

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (17 Aralık 2012 25 Ocak 2013) Sayın Velimiz, 17 Aralık 2012 25 Ocak 2013 tarihleri arasındaki temamıza ait bilgiler bu bültende yer almaktadır. Böylece temalara bağlı düzenlediğimiz

Detaylı

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Tenis. Voleybol

ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI ODTÜ HAFTA SONU KURSLARI SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ SPORTİF ETKİNLİKLERİMİZ. Tenis. Voleybol SPORTİF Voleybol Voleybol, uzun ve kısa vadede hedef belirleyip, bu hedeflere ulaşma konusunda yöntem geliştirmeyi öğretir. Hem bireysel hem de takım olarak hedef koymayı ve bu hedeflere ulaşmak için grupla

Detaylı

ÖZEL DÜNYA EĞİTİM KURUMLARI 4'ÜNCÜ SINIFLAR OKUL SONRASI PROGRAMLARI GENEL BİLGİLERİ

ÖZEL DÜNYA EĞİTİM KURUMLARI 4'ÜNCÜ SINIFLAR OKUL SONRASI PROGRAMLARI GENEL BİLGİLERİ 2017-2018 ÖZEL DÜNYA EĞİTİM KURUMLARI 4'ÜNCÜ OKUL SONRASI PROGRAMLARI GENEL BİLGİLERİ ÖĞRETMEN ADI- SOYADI KULÜP ADI SEVİYE KULÜP AÇIKLAMA KONTENJAN KULÜP ÇALIŞMA YERİ KULÜP SÜRESİ YOUTUBE VİDEO LİNKİ

Detaylı

PROGRAMLAMA EĞĠTĠMĠ. Scratch ile Programlama, Elektronik Uygulamalar ve Robotik Eğitimi

PROGRAMLAMA EĞĠTĠMĠ. Scratch ile Programlama, Elektronik Uygulamalar ve Robotik Eğitimi PROGRAMLAMA EĞĠTĠMĠ Scratch ile Programlama, Elektronik Uygulamalar ve Bilişim teknolojilerinde yaşanan hızlı değişim ile birlikte bu teknolojiler eğitim ortamlarında daha fazla kullanılmaya başlanmıştır.

Detaylı

BEP Plan Hazırla T.C Selçuk Kaymakamlığı Atatürk İlkokulu Müdürlüğü Beden Eğitimi ve Spor (Yeni Müfredat) Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı

BEP Plan Hazırla T.C Selçuk Kaymakamlığı Atatürk İlkokulu Müdürlüğü Beden Eğitimi ve Spor (Yeni Müfredat) Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı BEP Plan Hazırla T.C Selçuk Kaymakamlığı Atatürk İlkokulu Müdürlüğü Beden Eğitimi ve Spor (Yeni Müfredat) Dersi Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı Öğrenci : Osman Aras Günaydın Uzun Dönemli Amaç : Hareket

Detaylı

EN EĞLENCELİ YAZ KAMPI KIDZANIA DA!

EN EĞLENCELİ YAZ KAMPI KIDZANIA DA! EN EĞLENCELİ YAZ KAMPI KIDZANIA DA! BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ AÇIK HAVA AKTİVİTELERİ SIRA DIŞI VE KEYİFLİ ATÖLYE ÇALIŞMALARI 18 Haziraons 31 Ağust Hafta içi: 8.15-18.30 KIDZANIA HER ÇOCUĞUN HAKKI! KidZania,

Detaylı

ALKEV Ozel. Ortaokulu

ALKEV Ozel. Ortaokulu ALKEV Ozel Ortaokulu 2014-2015 AG-Broschure ALMANCA MÜZİKAL Öğrenciler ile öncelikle Almanca dilini kullanarak oyunculuk yeteneklerini geliştirmelerini sağlamak amacımızdır. - 15 Sorumlu Öğretmeni: Nuray

Detaylı

Sevgili Velimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

Sevgili Velimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velimiz, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının ilk dönemini tamamladık. Birbirimizi tanıyalım, kaynaşalım, öğrenelim ve öğrendiklerimizi pekiştirelim derken bir dönem hızla geçti. Dolu dolu geçirdiğimiz

Detaylı

EĞLENCELİ TEMALI PARTİLER DRAMA

EĞLENCELİ TEMALI PARTİLER DRAMA 1.Dönem : 3 TEMMUZ/28 TEMMUZ 2.Dönem : 31 TEMMUZ/25 AĞUSTOS EĞLENCELİ TEMALI PARTİLER Yaz Okulumuzda çocuklarımızın ilgisini çekecek ve eğlenmelerini sağlayacak temalı partiler düzenlenecektir. Partinin

Detaylı

ALKEV Ozel. Anadolu Lisesi

ALKEV Ozel. Anadolu Lisesi ALKEV Ozel Anadolu Lisesi 2014-2015 AG-Broschure DÜNYA KÜLTÜRLERİ VE SANATLARI KULÜBÜ Dünyanın çeşitli bölgelerinde farklı din, ırk ve yaşam biçimine sahip insanların ilginç, zengin kültürleri ve birbirinden

Detaylı

Sevgili Velilerimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

Sevgili Velilerimiz, SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velilerimiz, Bizler Ocak ayında yaptığımız etkinliklerimizle çocuklarımızın tüm gelişim alanlarını baz alarak planladık ve uyguladık. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının 1. dönemini siz değerli

Detaylı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı

Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Yetenek ve Yaşam Kulüpleri Tanıtım Kitapçığı Kulüplerimizde Farkında olduğumuz ya da olmadığımız yeteneklerimizi keşfediyoruz, Araştırıyoruz, Öğreniyoruz, Eğleniyoruz, Paylaşıyoruz, Sosyalleşme sürecini

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ Sevgili Velimiz; Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi nin kapılarını ilk kez açtığı gün olan 23 Nisan ı çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve

Detaylı

CIK. çocuklar için K O D L AM A

CIK. çocuklar için K O D L AM A CIK çocuklar için K O D L AM A 4ya+ ş Başaran Bilişim Akademisi 17 yıllık tecrübesini BaşaranCIK ile genç nesillere aktarıyor. Türkiye de Özel Bilisim Eğitimleri kategorisinde bir ilk olan Çocuklar İçin

Detaylı

İŞİTME ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

İŞİTME ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ İŞİTME ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERSLER İLKOKUL SINIFLAR ORTAOKUL 1 2 3 4 5 6 7 8 Türkçe 10 10 8 8 7 7 7 7 Matematik 5 5 5 5 5 5 5 5 Hayat Bilgisi 4 4 3 Fen Bilimleri

Detaylı

Plastik Sanatlar vb.) Müzik Spor ve Fiziki Etkinlikler Drama

Plastik Sanatlar vb.) Müzik Spor ve Fiziki Etkinlikler Drama ZORUNLU DERSLER ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ (OKUL) HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ (AĞIR VEYA ORTA DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER/ OTİSTİK ÇOCUKLAR) SINIFLAR DERSLER İlkokul Ortaokul 1 2 3 4 5 6 7 8 Toplumsal Uyum

Detaylı

DERSİN ADI SAATİ TÜRKÇE 6 MATEMATİK 5 FEN BİLİMLERİ 4 SOSYAL BİLGİLER 3 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 2 GÖRSEL SANATLAR 1 MÜZİK 1

DERSİN ADI SAATİ TÜRKÇE 6 MATEMATİK 5 FEN BİLİMLERİ 4 SOSYAL BİLGİLER 3 İNGİLİZCE 10 DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ 2 GÖRSEL SANATLAR 1 MÜZİK 1 ZORUNLU DERSLER 0.07.01 Sayın Velimiz, Milli Eğitim Bakanlığı Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı nın 5.06.01 tarih ve 69 Sayılı kararı doğrultusunda öğrencilerimizin 01-013 eğitim-öğretim yılında alacağı

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı

Darüşşafaka Eğitim Kurumları. Hafta Sonu Cumartesi Etkinlikleri Eğitim Öğretim Yılı

Darüşşafaka Eğitim Kurumları. Hafta Sonu Cumartesi Etkinlikleri Eğitim Öğretim Yılı Darüşşafaka Eğitim Kurumları Hafta Sonu Cumartesi Etkinlikleri 2017 2018 Eğitim Öğretim Yılı Sevgili Öğrenciler, Sizleri cumartesi günleri, akademik çalışmalarınızın yanında eğlenerek öğrenebileceğiniz,

Detaylı

HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ!

HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! SÖMESTR TATİLİNDE HEM SPOR YAPIYOR HEM EĞLENİYORUZ! Beden Atölyesi nde çocuklar için dopdolu sömestr programı hazır. Temel cimnastikden dramaya, eğlenceli parkurlardan sanat atölyelerine kadar farklı ders

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU/ORTAOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU/ORTAOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR İLKOKULU/ORTAOKULU 2015-2016 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 4. ve 5. SINIFLAR 601-Basketbol/Basketball 4. ve 5. sınıf seviyelerinde 20 kız/erkek

Detaylı

OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ

OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ Sevgili Velimiz; Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi nin kapılarını ilk kez açtığı gün olan 23 Nisan ı çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve

Detaylı

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır!

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: www.cekmekoyyazokul.com Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 1 / 18 2015 Yaz okulu dönemleri: 1. Dönem: 22 Haziran-19 Temmuz 2. Dönem: 20 Temmuz-16

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLK /ORTAOKUL

2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLK /ORTAOKUL 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLK /ORTAOKUL FAALİYET RAPORU 2 Gelenekten Geleceğe 4 Eğitim Felsefemiz 7 Faaliyet Raporu 21 Belirli Gün Ve Haftalar 25 Kulüp Çalışmaları 29 Ölçme-Değerlendirme Çalışmaları

Detaylı

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri:

Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri. Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu dönemleri: 1 / 18 www.cekmekoyyazokul.com Yaz okulu kayıtlarımız başlamıştır! 2015 Yaz okulu

Detaylı

21 yıllık tecrübesiyle SiNCAN da

21 yıllık tecrübesiyle SiNCAN da 21 yıllık tecrübesiyle SiNCAN da geleceğin mimarı nesiller artık bizim ellerimizde, güvenle... Keşke Hep Çocuk Kalsak! Büyüyünce ne olacaksın diye sorarlar. Oysa çocuk kalmak en güzel şey değil midir?

Detaylı

ÖZEL MARMARA İLKOKULU VE ORTAOKULU

ÖZEL MARMARA İLKOKULU VE ORTAOKULU ÖZEL MARMARA İLKOKULU VE ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SOSYAL ETKİNLİK TANITIM EL KİTABI Öğrencilerimizin kendilerini tanıyabilmeleri, ilgi ve yeteneklerini geliştirebilmeleri, planlı çalışma

Detaylı

Ders/Ünite: MATEMATİK GEOMETRİ Uzun Dönemli Amaçlar: 1. Geometrik şekiller arasındaki ilişkiyi kavrar

Ders/Ünite: MATEMATİK GEOMETRİ Uzun Dönemli Amaçlar: 1. Geometrik şekiller arasındaki ilişkiyi kavrar Adı Soyadı: Sınıfı: HAFİF ZİHİNSEL 4/... No: Ders/Ünite:MATEMATİK ÖLÇÜLER Uzun Dönemli Amaçlar 1. Ölçüleri kavrar Ders/Ünite: MATEMATİK GEOMETRİ 1. Geometrik şekiller arasındaki ilişkiyi kavrar Öğretim

Detaylı

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması,

NİÇİN KAMP. Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, NİÇİN KAMP Bilgi ve becerilerin pratiğe dönüştürülmesi, Grup çalışmalarındaki başarının hissedilmesi, Sorumluluk bilincinin kazandırılması, Özgüvenin kazanılması Paylaşım ve katılımcı olmanın erdemlerine

Detaylı

Bilim veya ilim geniş bir tanımın karşılığı olmakla birlikte basite indirgediğimizde içinde bulunduğumuz fiziki ve doğal evrenin yapısının ve

Bilim veya ilim geniş bir tanımın karşılığı olmakla birlikte basite indirgediğimizde içinde bulunduğumuz fiziki ve doğal evrenin yapısının ve Bilim veya ilim geniş bir tanımın karşılığı olmakla birlikte basite indirgediğimizde içinde bulunduğumuz fiziki ve doğal evrenin yapısının ve hareketlerinin gözlem, deney, düşünme gibi birtakım yöntemler

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

EYÜBOĞLU YAZ OKULU BRANŞLARI HAFTALIK ÇALIŞMA PLANLARI

EYÜBOĞLU YAZ OKULU BRANŞLARI HAFTALIK ÇALIŞMA PLANLARI GRUP ADI VOLEYBOL BASKETBOL VOLEYBOL SAHASI VE VOLEYBOL TOPLARI İLE ÖĞRENCİLERİN VOLEYBOL VOLEYBOL SAHASI VE VOLEYBOL TOPLARI İLE ÖĞRENCİLERİN VOLEYBOL VOLEYBOL SAHASI VE VOLEYBOL TOPLARI İLE ÖĞRENCİLERİN

Detaylı

1 SF. Kuzucuk Okul Öncesi Eğitim Seti

1 SF. Kuzucuk Okul Öncesi Eğitim Seti Kuzucuk Okul Öncesi Eğitim Seti 1 SF SF 2 Kuzucuk Okul Öncesi Eğitim Seti Eğitimin temel basamağı olan Okul Öncesi Eğitim nitelikli ve çok yönlü bir eğitim sürecini gerektirir. Çocukların keyifli zengin

Detaylı

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR ORTAOKULU ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ EYÜBOĞLU EĞİTİM KURUMLARI BURÇAK EYÜBOĞLU BATI ATAŞEHİR ORTAOKULU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ KULÜPLERİ 601-Basketbol/Basketball Kategori: Spor 20 kız/erkek öğrenciden oluşur. Basketbol okul takımı

Detaylı