Gazetemizin Gezi Takvimi bölümünde sizlere Aşiyan Müzesi, Rumeli Hisarı ve Duatepe Parkı hakkında bilgi vermek istiyoruz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Gazetemizin Gezi Takvimi bölümünde sizlere Aşiyan Müzesi, Rumeli Hisarı ve Duatepe Parkı hakkında bilgi vermek istiyoruz."

Transkript

1 Gazetemizin Gezi Takvimi bölümünde sizlere Aşiyan Müzesi, Rumeli Hisarı ve Duatepe Parkı hakkında bilgi vermek istiyoruz. Aşiyan Müzesi Ünlü Türk Şairi Tevfik Fikret`in yılları arasında yaşadığı ev olan AŞİYAN; 1940 yılında eşi Nazime Hanım`dan İstanbul Belediyesi tarafından satın alınıp, 1945 yılında Edebiyat-ı Cedide Müzesi olarak açılmıştır. Daha önceleri Eyüp mezarlığında bulunan naaşı, 1961 yılında doğal görünümü ile çok beğendiği bu bahçeye nakledilmiş ve bu tarihten sonra müze "Aşiyan Müzesi" adını almıştır. Tevfik Fikret, evinin projelerini kendisi çizmiş, Farsça "Yuva" anlamına gelen Aşiyan kelimesini de buraya isim olarak koymuştur. Bahçe içerisinde ahşap 3 katlı olan Aşiyan Müzesinin zemin katı bugün idari işler için kullanılmaktadır. Birinci katta Edebiyat-ı Cedidecilerin fotoğraf, kitap ve özel eşyalarının sergilendiği Edebiyat-ı Cedide Odası, Abdülhak Hamit`e ait kişisel eşyalar, tablolar, fotoğraflar, çalışma masası ve koltukların bulunduğu Abdülhak Hamit Salonu, kadın şairlerimizden Nigar Hanım`a ait kitaplar, fotoğraf, resimler, şahsi arşiv ve eşyalarının sergilendiği Şair Nigar Hanım Odası bulunmaktadır. Tevfik Fikret`e ayrılmış olan ikinci katta; şairin yatak odası ve çalışma odası yer almaktadır. Şairin yaşadığı yıllarda yatak odası olarak kullandığı odada; şahsi eşyaları, vefat ettiği yatak ve Mihri Hanım tarafından şairin yüzünden alınan maskın kopyası gibi objeler sergilenmektedir. Çalışma odası olarak kullandığı odada ise; çalışma masası ve koltuğu, kendisi tarafından yapılan resim çalışmaları, tablolar bulunmaktadır. Şehzade Abdülmecit Efendinin, Tevfik Fikret`in "Sis" şiirinden esinlenerek yaptığı ünlü "Sis"tablosu da buradadır.

2 Müzenin Yeri: Güney meydandan psikoloji ve sosyoloji binasına giderken solda demir parmaklıklı bir kapı göreceksiniz. Kapıdan içeriye girdikten sonra, 2 dakika içerisinde Aşiyan müzesindesiniz. Ziyaret Gün ve Saatleri: Pazar-Pazartesi günleri hariç saatleri arasında açıktır. Ücret: Ücretsiz Rumeli Hisarı Rumeli Hisarı İstanbul'un Sarıyer ilçesinde Boğaziçi'nde bulunduğu semte adını veren hisar. Fatih Sultan Mehmet tarafından İstanbul'un fethinden önce boğazın kuzeyinden gelebilecek saldırıları engellemek için Anadolu Hisarı'nın karşısında İstanbul Boğazı'nın 600 metrelik en dar ve akıntılı kısmında inşa edilmiştir. Rumeli Hisarı 30 dönümlük bir arazi kaplamaktadır. 90 gün gibi kısa bir sürede tamamlanan hisarın üç büyük kulesi, dünyanın en büyük kale burçlarına sahiptir. Rumelihisarı'nın adı Fatih vakfiyelerinde Kulle-i Cedide; Neşri tarihinde Yenice Hisar; Kemalpaşazade, Aşıkpaşazade ve Nişancı tarihlerinde Boğazkesen Hisarı olarak geçmektedir. Deniz güvenliğini sağlamak için en dar noktadadır. Rumeli Hisarı 1509 depreminde büyük zarar görmüştür ancak hemen onarılmıştır yılında çıkan yangında ahşap kısmı harap olmuştur. Hisar tekrar III. Selim ( ) döneminde onarılmıştır. Hisarın kulelerini örten ahşap külahlar yıkılınca, kale içi küçük ahşap evlerle dolmuştur yılında cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın talimatı ile üç Türk bayan

3 mimar Cahide Tamer, Selma Emler ve Mualla Anhegger-Eyüboğlu hisarın onarımı için gerekli çalışmaları başlatmış, kale içindeki ahşap evler kamulaştırılarak yıkılmış ve restorasyon gerçekleştirilmiştir. Rumeli Hisarı bugün müze ve açık hava tiyatrosu olarak kullanılmaktadır. Hisarda açık teşhir yapılmakta, sergi salonu bulunmamaktadır. Toplar, gülleler ve Haliç'i kapattığı söylenen zincirin bir parçasından oluşan eserler, bahçede sergilenmektedir. Ziyaret Gün ve Saatleri: Çarşamba günleri hariç hergün 9:30 ve 16:30 saatleri arasında açıktır. Ücret: Öğrenciler için ücretsiz. Duatepe Parkı Son olarak Duatepe parkından çok kısaca bahsetmek istiyoruz. Bir çoğumuz hemen her gün önünden geçmemize rağmen bu güzelliğin farkında değiliz. Duatepe parkı Rumelihisarı ndaki parkların en büyüğü ve en önemlisidir. Rumelihisarı Mahallesinin en tepe noktasında ve Hisarüstünde bulunan Duatepe Parkından boğaz ve muhteşem kale zevkle seyredilir. Parkın yerini bulmak ise çok kolay. Hisar Kampüse giderken otobüs durağına gelmeden önce sağınızdaki büyük alan. Parkın iç kısımlarına doğru gittikçe nasıl muhteşem bir manzaraya sahip olduğunu göreceksiniz.

4 HİSARÜSTÜ YEMEK - ALIŞVERİŞ İnsanın doğup büyüdüğü, yıllarını geçirdiği topraklardan kopup farklı bir şehre gelmesi, İstanbul da yaşayanların ise başka bir semte yerleşmesi, kimileri için kısa kimileri için biraz daha uzun sürecek bir uyum sürecini de peşinden getirir. Bu süreci daha kolay atlatmada kişinin yaşamını devam ettireceği yeni mekânları tanıması önemli bir rol oynar. Bu dönemin ilk gazetesinde size yakın çevremiz olan Hisarüstü ve Etiler semtlerini tanıtmaya çalışacağız. Bu bölgede öğrenci bütçesine uygun olarak nerelerden alışveriş yapılır, nerelerde yemek yenilir, bazı temel ihtiyaçlar nerelerden karşılanabilir gibi aklınıza gelebileceğini düşündüğümüz sorulara cevaplar vereceğiz. Market: Mega Market, Kılıçoğlu Market, Bim ve Dia ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz yerler. Bim ve Dia fiyatları çok uygun olduğu için tercih edilse de, çeşit azlığı ve yolun uzun olması nedeniyle Mega ve Kılıçoğlu daha çok tercih edilebiliyor. Kılıçoğlu da taze meyve ve sebze bulabilirsiniz. Cumartesi günleri, Hisar kampuse giderken solda kurulan pazar da çoğu ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir yer. Meyve ve sebze bol ve tazedir; ancak fiyatların bir semt pazarından beklenenin üstünde olduğunu unutmayın. Yemek: Güney kampusteki orta kantin, çarşı kantin ve teras kantin; kuzey kampusteki kuzey kantin gün içindeki atıştırmalık yiyecek alışverişleriniz için çok işinize yarayabilir. Kuzey kampuse varmadan hemen solda kalan Simitçi ve Börekçi hem ders aralarında vakit geçirebileceğiniz, hem de uygun fiyata karnınızı doyurabileceğiniz mekanlar. Caddeyi Hisar kampuse doğru yürüyünce solda yemek ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz, aynı zamanda eve servis yapan yerler bulunuyor. Doydos un ucuz ve lezzetli hamburgerlerini, Wonderland in chicken basketi ni ve makarnalarını denemeniz tavsiyemdir. Canınız ev yemekleri istediğinde her iki kampuste de bulunan yemekhaneler yardımınıza koşabilir. 8 çeşit yemekten (içecek ve meyve de bu çeşitler arasında sayılıyor) herhangi bir dört çeşidi seçerek güzel bir öğün geçirebilirsiniz. Yemekhanelerde akbilinize kontör yükleterek bu öğünleri 2.25 YTL ye, nakit ödeme durumundaysa 3.00 YTL ye alabilirsiniz. Okul dışındaysa biraz daha fazla ödeyerek lezzete doyabilirsiniz. Dia yı geçtikten sonra hemen sola dönünce solda kalan Boluca nın yemeklerini kesinlikle denemeli, porsiyonları az istemeyi unutmayın. Lezzetli

5 pilav ve tavuk yemek isteyenler caddede biraz daha yürüyüp Don Kişot u geçtikten sonra solda kalan RumeliPilavÜstü nü ziyaret etmeli. Kitap, Fotokopi, Baskı, Çıktı: Caminin yanında bulunan Durak Copy fiyatının uygun olması açısından çok tercih edilir. Fotokopi yanında eski yılların ders notlarını bulabilir, emanet sepetini arkadaşlarınıza not bırakmak için kullanabilirsiniz. Her türlü baskı yaptırabilirsiniz. Hazal Ana nın hemen yanındaki sokakta fotokopi, kırtasiye ve internet hizmeti sağlayan pek çok yer var. Hayat Copy de vesikalık fotoğraf çektirebilir, fotoğraf bastırabilirsiniz. Hemen karşısındaki Bookstore dan Kuzeydeki Bookstore da yer alan yabancı kitapların daha ucuz versiyonlarını bulabilirsiniz. Hisar Copy Boğaziçi Üniversitesi Durağı nın hemen yanındadır, Yunus Copy ve Buket Copy ise bir iki dakikalık yürüme mesafesinde yine solda yer almaktadır. Okul içinde güneyde çarşı kantinde, kuzeyde kütüphanede fotokopi çektirebilirsiniz. Her iki kampuste bulunan BİM den (Bilgi İşlem Merkezi) çıktı alabilirsiniz. Bunun için güney Bim den çıktı kartı almanız gerekmekte. (25 çıktılık kart 3.5 YTL, 50 çıktılık kart 6.5 YTL,100 çıktılık kart 12.5 YTL.) Bilgisayar, tamirat, tesisat: Cadde üzerinde durağı geçtikten sonra bilgisayarla ilgili her türlü aleti bulabileceğiniz ARN Bilgisayar bulunuyor. Elektrik ve su tesisatıyla ilgili problemleriniz olduğunda Fırın sokakta Trio Burger i geçince hemen aşağıda bulunan Boğaziçi Elektrik e, doğalgaz ve kombi ile ilgili sorunlarınız olduğunda hemen yanındaki Yeşerim Mühendislik e gidebilirsiniz. Nalbur malzemelerini Hayat Copy nin hemen yanında bulunan Altan Ticaret ten sağlayabilirsiniz. 5.sokakta bulunan nalburiye ve diğer ev gereçlerini satan dükkânlarda plastik temizlik araçlarından boyaya kadar ihtiyaç duyduğunuz pek çok şeyi bulabilirsiniz. Kuaför: Erkekler için yol üstünde Yunus Copy nin yanında, meydanda eczanenin üstünde ve Fırın sokakta Boğaziçi Elektriğin yanında berber var. Bayanlar için, ana otobüs durağının karşısında, 5. Sokakta ve bir de kuzeyin B kapısından çıkıp durağa giderken Oxygen fitnessın yanında Sis adında bir bayan kuaförü var. Güney kampusdeki Çarşı Kantin in hemen yanında bayanlar için bir kuaför daha bulunmaktadır.

6 Postahane: Hisar kampuste hemen girişte sağda, Kuzey kampuste ise Kare Blokta Dunkin Dunut ın hemen yanında postane bulunmaktadır. Yıkama: Bim e varmadan eczanenin hemen altında bulunan Hayat tuhafiyede ve aynı hat üzerinde biraz daha ileride yeni açılan Onur kuru temizlemede kıyafetlerinizi yıkatabilirsiniz. Kültür Sanat ve Spor Boğaziçi Üniversitesi akademik alanda başarısının yanında kültürel etkinlikleriyle de ön plana çıkan bir üniversitedir. Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi olarak, hem kampüs içinde hem de kampüs dışında birçok kültürel ve sportif aktiviteye katılma imkanı bulabilirsiniz. Kampüs içinde ve dışında katılabileceğiniz kültürel aktiviteler: Mithat Alam Film Merkezi Mithat Alam Film Merkezi- Güney Meydana inerken hemen sağda kalan beyaz binaöğrencilerin hem sinema konusunda kendilerini yetiştirmelerini sağlamak hem de sinemayı kampüs içinde erişilir kılmak amacıyla Aralık 1999 da kurulmuştur. Merkezde haftaiçi de film gösterimleri yapılmakta ve sinemanın ünlü isimleriyle söyleşiler düzenlenmektedir. Gösterimler ve söyleşiler ücretsizdir. Ayrıca film merkezine küçük bir miktar depozito ödeyerek arşivlerinde bulunan tüm filmleri kiralayabilir ve izleyebilirsiniz. Bu etkinliklerin yanısıra merkezde, sinemaya ilgi duyan öğrencilerle kısa film ve belgesel çalışmalarının yapıldığı atölye çalışmaları düzenlenmektedir. Atölye çalışmaları ve diğer etkinlikler hakkında bilgi almak için adresini kullanabilirsiniz. Multimedia Center

7 Kampüs içinde ücretsiz olarak film izleyebileceğiniz bir diğer yer ise Apdullah Kuran Kütüphanesi nin en alt katında bulunan Multimedia Center dır. Bir iki gün öncesinden rezervasyon yaptırarak burada bulunan tüm filmleri video odasında izleyebilme şansınız var. Tiyatro Boğaziçi Üniversitesi ne en yakın tiyatro izleyebileceğiniz salon Akatlar Kültür Merkezi ndedir. Akmerkez e oldukça yakın olan Akatlar Kültür Merkezi ndeki Kasım ayı etkinliklerini öğrenmek için bu adrese bakabilirsiniz. Akatlar Kültür Merkezi Ekim ayı etkinlikleri: 23 Ekim 2008 Basit Bir Ev Kazası - Tiyatro - Yer: Akatlar Kültür Merkezi - Saat: 20: Ekim 2008 Masal Gerçek Tiyatrosu-Pollyanna - Tiyatro - Yer: Akatlar Kültür Merkezi - Saat: 14:00 27 Ekim 2008 Kahraman Palyaçolar - Tiyatro - Yer: Akatlar Kültür Merkezi - Saat: 11:00 İstanbul Şehir Tiyatroları Tiyatro etkinlikleri için hem İstanbul daki özel tiyatrolara göre oldukça uygun fiyatlı olan, hem de kaliteli oyunların sergilendiği İstanbul Şehir Tiyatroları nı seçebilirsiniz. Şehir Tiyatrosu nun oyunları İstanbul da birçok sahnede sergilenmektedir. Ancak Boğaziçi Üniversitesi ne yakınlığı açısından Harbiye deki Harbiye Cep Tiyatrosu nu tercih edebilirsiniz. Şehir Tiyatroları nın diğer sahneleri: Kadıköy Haldun Taner Sahnesi H. Muhsin Ertuğrul Sahnesi

8 Gaziosmanpaşa Sahnesi Reşat Nuri Sahnesi Harbiye Cep Tiyatrosu Ümraniye Sahnesi Açıkhava Sahnesi Kağıthane Sadabad Sahnesi Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi Üsküdar Müsahipzade Celal Sahnesi dir. Ekim ayında sergilenen Matei Visniec in yazdığı Savaş ve Kadın adlı oyun bu ayki tiyatro etkinliğiniz için tercih edebileceğiniz, izlenmeye değer bir oyun. Üsküdar Müsahipzade Celal Sahnesi nde gösterilen oyunun seansları: Cuma 20:30 SAVAŞ VE KADIN Cumartesi 15:00 SAVAŞ VE KADIN Cumartesi 20:30 SAVAŞ VE KADIN Şehir Tiyatroları nda Ekim ayı içinde izleyebileceğiniz diğer oyunların programını edinmek için adresini ziyaret edebilirsiniz. Klasik Müzik Müzikseverler için Boğaziçi Üniversitesi nde her hafta Çarşamba akşamları saat da Albert Long Hall de klasik müzik konserleri yapılıyor. 5 Kasım- ALEXANDER BONDARENKO (KEMAN), DMITRY BONDARENKO (ORG) 12 Kasım- EMRE ELİVAR (PİYANO)

9 19 Kasım- EMMA KIRKBY (SOPRANO), PETER HARVEY (TENOR), G. DAĞÜSTÜN (TENOR); LONDON BAROK TOPLULUĞU. 26 Kasım- AYŞEDENİZ GÖKÇİN (PİYANO); ÖZGÜL AYAZLAR (MEZZO SOPRANO) Klasik Müzik konserleriyle ilgili bilgi almak için adresini kullanabilirsiniz. Sakıp Sabancı Müzesi Emirgan da yeralan ve Boğaziçi Üniversitesi ne oldukça yakın olan SSM de birçok sergiye ve kültürel etkinliğe katılabilirsiniz. Müzede birçok sanatçının sergisi ve film gösterimleri yapılıyor. SSM de şuanda ünlü sürrealist Salvador Dali nin resimleri sergileniyor. 20 Eylül de açılmış olan sergi 20 Ocak 2009 tarihine kadar gezilebilecek. Sergiyi öğrenci indiriminden faydalanarak 3 YTL ye gezebilirsiniz. Pazartesi günleri kapalı olan müze Salı, Perşembe, Cuma ve Pazar günleri , Çarşamba ve Cumartesi günleri ise saatleri arası açık. Spor Etkinlikleri Kampüs içerisinde yapabileceğiniz spor etkinlikleri ve alanları: Yüzme Havuzu: Üniversite bünyesinde biri açık diğeri kapalı olmak üzere iki tane yüzme havuzu bulunmaktadır. Hisar kampüste kapalı havuzdan arası fitness center da dahil olmak üzere 5 YTL ye faydalanabilirsiniz ancak hafta sonları bu miktar 10 YTL olmaktadır. Bebek kapısının yanında bulunan açık yüzme havuzu ise Haziran ayında faaliyete geçmektedir. Uçaksavar Spor Kompleksi: Atletizm Pisti, Fitness Center, Spor Salonu, Ergo-room Güney Kampüs Spor Tesisleri: Multi-purpose Room(step, aerobik ve uzakdoğu sporları) Dodge Gym(Basketbol, voleybol) Tenis Kortları: Tenis kortlarına Güney Kampüs'te Dodge Gym girişindeki rezervasyon odasından rezervasyon yaptırabilirsiniz.

10 Açık Basketbol Alanı: Kampüsümüz bünyesinde, Basketbol oynamak istediğinizde faydalanabileceğiniz 3 adet Açık Basketbol Alanı vardır. Bunlar, Birinci Kız Yurdu'nun arkasında, Kuzey Öğrenci Yurtları'nın arkasında ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'nin arkasında bulunmaktadır.

DOYDOS ( )

DOYDOS ( ) Bu dönemin ilk gazetesine İstanbul da ulaşımınızı kolaylaştıracak bilgilerle başlamak istiyoruz. İstanbul bildiğiniz gibi çok büyük bir şehir. Her ne kadar toplu ulaşım konusunda bazı problemler olsa da,

Detaylı

I. DÖNEM BÜREM GAZETESİ SAYI:1

I. DÖNEM BÜREM GAZETESİ SAYI:1 2010-2011 I. DÖNEM BÜREM GAZETESİ SAYI:1 Gazetemizin 2010-2011 güz döneminin ilk sayısında üniversitemizin Sarıtepe Kilyos Kampus unde ikamet etmekte olan öğrencilerine ihtiyaçlarını karşılarken kolaylık

Detaylı

ili-?., r f ı Apa Ofset Basımevi, Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu yayını

ili-?., r f ı Apa Ofset Basımevi, Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu yayını ili-?., r f ı Apa Ofset Basımevi, 64 64 20 Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu yayını evfik Fikret in son yıllarını geçirdiği Rumeli Hisarı yamacındaki evinin müze haline getirilmesi, İstanbul Belediyesinin

Detaylı

MİNİATÜRK (Minyatür Türkiye Parkı)

MİNİATÜRK (Minyatür Türkiye Parkı) Gazetemizin bu sayısına İstanbul da ziyaret edebileceğiniz müzeler hakkında bilgilerle başlıyoruz.ayrıca okulumuzda hazırlık öğrencileriyle yapmakta oldukları aktiviteleriyle duyduğumuz BUmanzara yı tanıtacağız.

Detaylı

En İyi Üniversite Kampüsleri

En İyi Üniversite Kampüsleri On5yirmi5.com En İyi Üniversite Kampüsleri Üniversitenizi seçtiniz ve öğrencilik hayatınıza başladınız. Üniversite seçimi yaparken şüphesiz en önemli şey üniversitenin eğitimdeki başarısıdır. Peki yıllarca

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017-2018 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI sahibi olabilirler. Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü

Detaylı

KIŞLA GAZİNO MÜDÜRLÜĞÜ

KIŞLA GAZİNO MÜDÜRLÜĞÜ KIŞLA GAZİNO MÜDÜRLÜĞÜ SUNUŞ MSÜ Kışla Gazino Müdürlüğünde; bünyesinde apart, oda ve suit odalar bulunan toplam 813 yatak kapasiteli 4 Vardiya yatakhanesi ve 3 lokanta bulunmakta, ayrıca terzi, berber,

Detaylı

Boğaziçi Üniversitesi

Boğaziçi Üniversitesi KISA TARİHÇE : Boğaziçi Üniversitesi, 1971 yılında İstanbul da kurulmuş olan bir devlet üniversitesidir. Türkiye'nin eğitim kalitesi en yüksek, saygın üniversitelerinden biri olduğu kabul edilmektedir.

Detaylı

K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014

K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014 K O N A K B E L E D İ Y E S İ K E M E R A L T I G Ü N L E R İ 2014 HOŞGELDİN YENİ YIL, YENİDEN KEMERALTI 20-28 ARALIK Konserler, Tiyatrolar, Gösteriler, Tüm Hafta İndirim 20 Aralık 2014-Cumartesi 1.gün

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI LİSE TANITIM VE BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2013 Sene Başı Öğrenci Bilgilendirme Programı YGS - LYS

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Kadir Has Üniversitesi 1997 yılında da kurulmuş olan bir vakıf üniversitesidir. Altın Boynuz diye de anılan Haliç e birkaç metre uzaklıkta olan ve 1884 yılında Osmanlılar tarafından kurulan

Detaylı

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur.

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 17.07.2012 Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 1-15 Temmuz 2012 Pazar ÇOCUKLAR ARASI YETENEK YARIŞMASI

Detaylı

Antalya Alanya Tosmur'da Denize 400 Metre Mesafede Residence Sitede Satılık 1+1, 2+1,3+1 Daireler Antalya / Alanya

Antalya Alanya Tosmur'da Denize 400 Metre Mesafede Residence Sitede Satılık 1+1, 2+1,3+1 Daireler Antalya / Alanya Antalya Alanya Tosmur'da Denize 400 Metre Mesafede Residence Sitede Satılık 1+1, 2+1,3+1 Daireler Antalya / Alanya Satılık - Residans 185,000 180 m2 Antalya / Alanya Oda Sayısı : 3 Salon Sayısı : 1 Banyo

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 91 92 Elektrik, Elektronik, Bilgisayar ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK, BİLGİSAYAR ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI sahibi olabilirler. Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü öğrenim

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 121 122 Elektrik, Elektronik ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI SINIFLAR

Detaylı

2016-2017 www.bilecik.edu.tr Genel Bilgiler Üniversitemiz, 104.057 m 2 kapalı alan, 24.212 m 2 açık alanda spor tesisleri olmak üzere toplam 741.248 m 2 kampüs alanına sahiptir. 485 Akademik Personelimizle

Detaylı

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü

Referanslarımız. City Forever, Beylikdüzü City Forever, Beylikdüzü Konut Sayısı: 171 Dükkan - Mağaza Sayısı: 15 Proje Özellikleri: City Forever da, yeşil alanlar, yüzme havuzu, sağlıklı yaşam ve spor merkezi, iki katlı kapalı otopark, çocuk oyun

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK UYUM HAFTASI ETKİNLİK YERİ 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 133 134 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI

Detaylı

Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü saatleri arasında temin edebilirsiniz.

Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü saatleri arasında temin edebilirsiniz. Ocak 2019 BİLGİLER Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü 10.00-20.00 saatleri arasında temin edebilirsiniz. Etkinlikler için bilet alma kotası kişi başı 2 bilet ile sınırlıdır

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

Sevgili Mezunlarımız, 20 Haziran Haziran Tören Provası. Genel Tören. Uçaksavar Spor Tesisleri. Uçaksavar Spor Tesisleri

Sevgili Mezunlarımız, 20 Haziran Haziran Tören Provası. Genel Tören. Uçaksavar Spor Tesisleri. Uçaksavar Spor Tesisleri Sevgili Mezunlarımız, Mezuniyet törenimizde sevdiklerinizle birlikte sizlerin heyecan ve mutluluğunu paylaşabildiğimiz için sevinçliyiz. Törenimizin coşkulu ve uyumlu bir şekilde yapılabilmesi için bu

Detaylı

ASHRAE Standard

ASHRAE Standard İç Tanım Kullanım 1.sınıf 2.sınıf 3.sınıf Çok düşük kirliliği olan ve zararsız koku bulunan hava. Az miktarda koku ve partikül içeren hava. İçerisinde etkili bir koku ve partikül bulunan hava. Herhangi

Detaylı

Uşak ÜnİversİteSİ. Aklın ve Bilimin Işığında Saygın Bir Üniversite...

Uşak ÜnİversİteSİ. Aklın ve Bilimin Işığında Saygın Bir Üniversite... w w w. u s a k. e d u.t r Uşak ÜnİversİteSİ Aklın ve Bilimin Işığında Saygın Bir Üniversite... /unıversıteusak www.usak.edu.tr UŞAK ÜNİVERSİTESİ HAKKINDA "İŞ ARAYAN DEĞİL İş KURAN ÖĞRENCİLER YETİŞTİRİR"

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 06-28 Şubat SERGİ Ege Üniversitesi Levanten Köşkleri Fotoğraf Sergisi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Levanten evleri İzmir in mimarlık tarihinin önemli

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2002 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16.07.1985 tarihli ve 85/9707 sayılı Bakanlar

Detaylı

YAZ KAMPI. İzmir Özel Türk Koleji Eğitim Direktörlüğü 02322440500/1305 Imperial Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 02324640608

YAZ KAMPI. İzmir Özel Türk Koleji Eğitim Direktörlüğü 02322440500/1305 Imperial Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 02324640608 YAZ KAMPI Ardingly Kolej Kampüsü, Londra ve Brighton a 30 dakika uzaklıkta olan, muhteşem doğal güzellikleriyle ünlü Haywards Heath şehrinde bulunmaktadır. Ardingly Kolej in British Study Centre öğrencileri

Detaylı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ w w w. o h u. e d u. t r NİĞDE Anadolu nun ortasında yer alan Niğde, karayolu ve demiryolu ulaşımı bakımından son derece elverişli bir konuma sahiptir. Kapadokya Bölgesi nin

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ GELİŞTİRME VAKFI İKTİSADİ İŞLETMELERİ YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ GELİŞTİRME VAKFI İKTİSADİ İŞLETMELERİ YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ GELİŞTİRME VAKFI İKTİSADİ İŞLETMELERİ YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ Tasarım : Arş. Gör. Görkem TILIÇ Fotoğraflar : Coşkun PINARBAŞI - Hasan Eren ÇALIŞKAN BÜGEV, hazır yemek, unlu mamüller

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü öğrenim görmek üzere

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ UYUM HAFTASI 12 15 EYLÜL 2017 SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Koç Üniversitesi, 1993 yılında İstinye'de bulunan geçici kampusunda vakıf üniversitesi olarak eğitime başlamıştır. Üniversite 2000 yılında Rumeli Feneri'ndeki yeni ve daimi kampusuna taşındıktan

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Kasım-08 Aralık SERGİ Renklerin Hikayesi Resim Sergisi Necla Coşkun Sergi Açılışı: 07 Kasım, Salı, 17:30 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Necla Çoşkun

Detaylı

Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır.

Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır. 16-366 Ek Genelge ile 2006 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri açıklanmaktdır. İlgili Genelge Ekte Bilgilerinize Sunulmuştur. G E N E L G E 16-366 Ek Bayındırlık ve İskan Bakanlığınca 2006 Yılı Yapı Yaklaşık

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 02 Ekim, Pazartesi, 10:00 TÖREN Ege Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni Ege Üniversitesi Rektörlüğü 03-15 Ekim İpek Yolu Sakinleri Fotoğraf

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

FACT SHEET. Otel Bilgileri 1 2-3. Oda Tipleri ve Özellikleri. Aktiviteler/Hizmetler. Restaurant ve Barlar 5 Her şey Dahil Paketi 6

FACT SHEET. Otel Bilgileri 1 2-3. Oda Tipleri ve Özellikleri. Aktiviteler/Hizmetler. Restaurant ve Barlar 5 Her şey Dahil Paketi 6 FACT SHEET İÇERİK SAYFA Otel Bilgileri 1 Tipleri ve Özellikleri 2-3 Aktiviteler/Hizmetler 4 Restaurant ve Barlar 5 Her şey Dahil Paketi 6 Otel Adı : Julian Club Hotel Sınıf : 4 * Adres : M.Fevzi Cakmak

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Vivez et Parlez Français

Vivez et Parlez Français Vivez et Parlez Français 1993 yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim Yayın ve Dış Ticaret A.Ş Türkiye nin en büyük kuruluşlarını yönetmiş, eğitim konusunda deneyimli yöneticileri, yönetim kurulu üyeleri

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

ÇEKMEKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ. SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

ÇEKMEKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ. SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. MİNİK YÜZME (4-6 YAŞ) ÇOCUK YÜZME ERKEK YÜZME BAYAN YÜZME ÇEKMEKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

Detaylı

33. Okul/ Kurumunuzdaki güvenlik görevlilerinin personel giderleri hangi kurum/kuruluş vb. tarafından karşılanmaktadır? 34. Okul/ Kurumunuzda Z-

33. Okul/ Kurumunuzdaki güvenlik görevlilerinin personel giderleri hangi kurum/kuruluş vb. tarafından karşılanmaktadır? 34. Okul/ Kurumunuzda Z- OKULLAR HAYAT OLSUN PROJESİ BİLGİ FORMU SORULARI AÇIKLAMA: Bu sorular yalnızca ön bilgi olarak ve sistemdeki Bilgi Formunu doldurmaya geçmeden önce hazırlık yapmanız açısından verilmiştir. 1. Okul/ Kurumun

Detaylı

www.asiyanyalincak.com Kuş yuvası sıcaklığında modern mimari Deniz esintisinin doğaya karıştığı yerdedir Aşiyan Yalıncak Güzel şehir Trabzon da hayat bulan proje Boztepe Grup İnşaat güvencesiyle kapılarını

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 173 174 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI:

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

Aquarius Club Villa 18

Aquarius Club Villa 18 Aquarius Club Villa 18 Özet Side,Çolakli'da denize 1 km mesafede bulunan villamız, bakımlı,yazlık villa sitesi içerisinde yer alır ve 3 yatak odasıyla 6 kişilik konaklama imkanı sunar. Açıklama Side,Çolakli'da

Detaylı

Güçlü ve güvenilir bir isim...

Güçlü ve güvenilir bir isim... 2 yarınları görmek... Yarınları görmek,yaşanaçak eserler ortaya koymak ve bu eserlere sahip çıkmak. Sadece bir proje yapmak değil asıl olan, sizinle beraber yaşayan,doğaya ve size saygılı eserler ortaya

Detaylı

YATIRIMINIZI GELECEĞE ÇOCUKLARINIZA YAPIN.

YATIRIMINIZI GELECEĞE ÇOCUKLARINIZA YAPIN. YATIRIMINIZI GELECEĞE ÇOCUKLARINIZA YAPIN. Başarılarla dolu 13 yıl... 3 4 Başarılarla dolu 13 yıl... Modern ve yeni kampüsümüzdeyiz Mutlu ve başarılı kuşaklar için Çocuklarımızın sosyal, sportif, kültürel,

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel

Denize Sıfır Konum Denizi Sığ Otel Özel Plaj SPA Oteli Su Kaydıraklı Otel Balayı Oteli - Çocuk Dostu Otel - Aile Oteli - Genç Dostu Otel Sherwood Club Kemer Denize sıfır konumlanmış ve ormanların içinde bulunan Sherwood Club Kemer, doğası ile size cennetin kapıları açıyor, dilerseniz arkadaşlarınızla tesisin geniş voleybol, tenis sahalarında

Detaylı

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel Otel Bilgisi Büyük Abant Oteli Büyük Abant Oteli Abant Gölü Milli Parkı mevkiinde, tertemiz havası ve büyüleyici güzelliği ile misafirlerinin memnuniyetini sağlamaktadır. A'la carte restoranı ve barıyla

Detaylı

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com

BURJ ANTEP F&H Y PI. www.burjantep.com F&H Y PI BURJ ANTEP Adres : Zübeyde Hanım bul. Masal Park karşısı No:38 GAZİANTEP Tel : +90 342 322 43 00 (3 hat) Fax : +90 342 322 43 03 E-mail : info@fhyapi.com www.burjantep.com BurjAntep Bir Fh Yapı

Detaylı

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2007 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ

MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2007 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ TEBLİĞ Bayındırlık ve İskan Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2007 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA TEBLİĞ 16.07.1985 tarihli ve 85/9707 sayılı

Detaylı

9 MAYIS PAZARTESİ Futsal Çeyrek Final Maçları Yer: Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu

9 MAYIS PAZARTESİ Futsal Çeyrek Final Maçları Yer: Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu 10.30 Açılış - Protokol Konuşmaları - Halk Oyunu Gösterisi Yer: Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı Önü Takı Tasarımı, Ebru ve Rölyef Sergisi (2 Gün) Yer: Merkez Kütüphane Sergi Salonu 9 MAYIS 2016 PAZARTESİ

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ AKŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU TERCİH KILAVUZU

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ AKŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU TERCİH KILAVUZU SELÇUK ÜNİVERSİTESİ AKŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU TERCİH KILAVUZU Selçuk Üniversitesi Akşehir Meslek Yüksekokulu 1989 yılından bu yana dünyanın ortası Akşehir den bilime açılan bir kapı olarak hizmet vermektedir.

Detaylı

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace Otel Bilgisi Taksim International Abant Palace Doğanın tam ortasında, huzurla ve konforun birleştiği bir yer düşünün, işte orası Abant Palace Hotel'dir... Şehirden uzaktan 4 mevsimin güzelliğini yaşamak

Detaylı

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1 Senza The Inn Resort & Spa Hotel Hizmetleri Güzelliğin, ihtişamının, mavinin sonsuzluğuyla buluştuğu özgün mimarisiyle The Inn Resort Hotel, sizleri her anını keyifle geçireceğiniz muhteşem bir tatile

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015 65 YAŞ ÜSTÜ İLE ENGELLİ VATANDAŞLARA ZİYARETLERİMİZ 28 Mayıs 2015 Perşembe günü Müstecep, Vakıfiğdemir ve Deliler Mahallelerine gidip, ihtiyaç

Detaylı

HAMZA YERLİKAYA SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

HAMZA YERLİKAYA SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU HALI SAHA 2 HALI SAHA 1 BAYAN FİTNESS BAY FİTNESS HAMZA YERLİKAYA SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

Detaylı

TEBLİĞ. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2012 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM

TEBLİĞ. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2012 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM 28 Nisan 2012 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28277 TEBLİĞ Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2012 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel Otel Bilgisi Limak Arcadia Golf Resort Otel Etkileyici bir Akdeniz manzarasına karşı, plajın hemen yanında yer alan Limak Arcadia Golf Resort, etkileyici mimarisi ile palmiye ağaçları arasında görkemli

Detaylı

Sultanahmet - Beşiktaş

Sultanahmet - Beşiktaş Sultanahmet - Beşiktaş S5 S4 S1 S2 S3 S4 S5 Sultanahmet Hipodrom Meydanı Yerebatan sarnıcının önü Gülhane Tramvay istasyonu çevresi Sirkeci Tren istayonu önü Eminönü Kadıköy iskelesi önü S1 S2 S3 http://goo.gl/n8dseh

Detaylı

ÇEVRE İNCELEMESİ ESKİŞEHİR-TEPEBAŞI MUALLA ZEYREK İLKOKULU ÇEVRE İNCELEMESİ. HAZIRLAYAN: Cem ÖNER

ÇEVRE İNCELEMESİ ESKİŞEHİR-TEPEBAŞI MUALLA ZEYREK İLKOKULU ÇEVRE İNCELEMESİ. HAZIRLAYAN: Cem ÖNER ESKİŞEHİR-TEPEBAŞI MUALLA ZEYREK İLKOKULU ÇEVRE İNCELEMESİ HAZIRLAYAN: Cem ÖNER A) MUALLA ZEYREK İLKOKULUNUN TARİHÇESİ 1989-1990 Öğretim yılında 210 öğrenci ile eğitim-öğretime başlayan okulumuz, 1993-1994

Detaylı

HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. PİLATES STEP-AEROBİK ERKEKK FITNESS BAYAN FITNESS HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. Salı 08:30-10:15

Detaylı

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları,

Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Kıymetli Kültür ve Sanat Dostları, Geçtiğimiz ay sanatın hemen hemen tüm dallarını izleyebileceğiniz etkinlikleri sizlerle buluşturduk. Bunun yanı sıra, çeşitli kültürel etkinlikler de sunduk. Beğenilerin,

Detaylı

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI Yeni hava limanı ve kanal İstanbul projesiyle bu bölgelerin hızla gelişeceği bilinmekte; yeni, düzenli yapılanmasıyla huzurlu bir yerleşim yeri olarak İstanbullular tarafından tercih edilen bu bölgenin

Detaylı

HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. PİLATES STEP-AEROBİK ERKEKK FITNESS BAYAN FITNESS HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. 10:30-12:15

Detaylı

Elektronik Resmi Gazete Copyright; TAM Bilgi İletişim A.Ş. 12.02.2004 Perşembe Sayı: 25371 (Asıl) Son Güncelleme: 12.02.2004 09:45

Elektronik Resmi Gazete Copyright; TAM Bilgi İletişim A.Ş. 12.02.2004 Perşembe Sayı: 25371 (Asıl) Son Güncelleme: 12.02.2004 09:45 Elektronik Resmi Gazete Copyright; TAM Bilgi İletişim A.Ş. 12.02.2004 Perşembe Sayı: 25371 (Asıl) Son Güncelleme: 12.02.2004 09:45 Tebliğler Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ PROGRAMI 25 NİSAN - 18 MAYIS 2014

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ PROGRAMI 25 NİSAN - 18 MAYIS 2014 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ BAHAR ŞENLİĞİ PROGRAMI 25 NİSAN - 18 MAYIS 2014 * 25 NİSAN 2014, CUMA * 26 NİSAN 2014, CUMARTESİ * 27 NİSAN 2014, PAZAR * 2 MAYIS 2014, CUMA TİYATRO: AY IŞIĞI Düzenleyen: SKS -

Detaylı

Öğrenci işlerinde uyulması gerekenler

Öğrenci işlerinde uyulması gerekenler Öğrenci işlerinde uyulması gerekenler 5. Öğrenci belgesi vs. taleplerde talep formunu sabah verenler öğleden sonra; öğleden sonra verenler ertesi gün alırlar. 6. Öğrenci işlerine izinsiz girmeyiniz, içeride

Detaylı

YEŞİLVADİ SPOR TESİSİ SEANS SAATLERİ VE FİYATLAR

YEŞİLVADİ SPOR TESİSİ SEANS SAATLERİ VE FİYATLAR FİTNESS SAUNABUHAR ODASI SQUASH BAYAN STÜDYO KULÜBÜ BAYAN ERKEK YÜZME BAYAN YÜZME YEŞİLVADİ SPOR TESİSİ SEANS SAATLERİ VE FİYATLAR Pazartesi 07:0014:30 Salı 15:0022:00 Çarşamba 07:0014:30 Perşembe 15:0022:00

Detaylı

Çok yönlü eğitim. 1

Çok yönlü eğitim.  1 Çok yönlü eğitim www.zeynepanaokulu.com 1 Bir anaokulundan fazlası 35 yıllık tecrübe Güçlü eğitim-öğretim kadrosu Sadece anaokulu eğitimi için inşa edilmiş bina Kapalı devre kamera sistemi Kontrollü giriş-çıkış

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi tarihten getirdiği vizyon ve misyonu ile yoğun gayretler sonunda hazırlıklarını tamamlayıp İstanbul Üsküdar daki kampüsünde eğitim-öğretim hayatına

Detaylı

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar KAL a Bakış OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz 1955 yılında Bakanlığımız tarafından ortaya konan Maarif Kolejleri projesi kapsamında açılmıştır. Türkiye nin dünyaya eğitim alanında kendi tavrını koyduğu en önemli

Detaylı

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı SAHINİnvest 02 03 Vaziyet Planı İstanbul Bahçeşehİr de Yenİ Bİr Yaşam Spradon Vadİ de! 2011 Ocağında başlatılan Spradon Vadi projesi 2014 Ocak ında teslim ediliyor. 42.000 m²

Detaylı

Antalya Konyaaltı Liman Mahallesinde Residence Sitede Satılık Muhtelif Ölçülerde 2+1 Daireler Antalya / Konyaaltı

Antalya Konyaaltı Liman Mahallesinde Residence Sitede Satılık Muhtelif Ölçülerde 2+1 Daireler Antalya / Konyaaltı Antalya Konyaaltı Liman Mahallesinde Residence Sitede Satılık Muhtelif Ölçülerde 2+1 Daireler Antalya / Konyaaltı Satılık - Residans 78,500 74 m2 Antalya / Konyaaltı Oda Sayısı : 2 Salon Sayısı : 1 Banyo

Detaylı

2018 FACT SHEET 20 Nisan Ekim 2018

2018 FACT SHEET 20 Nisan Ekim 2018 2018 FACT SHEET 20 Nisan 2018 30 Ekim 2018 KONUM Muğla Dalaman Ölüdeniz Kuruluş Tarihi 1995 Renovasyon Tarihi 2014 Toplam Arazi 11652 m² Adres Belceğiz Mah. 226 Sk. No:10 48340 Ölüdeniz-Fethiye/Türkiye

Detaylı

northernland tan MAĞUSA YA ARTI BİR DEĞER Herkes ev sahibi oluncaya kadar...

northernland tan MAĞUSA YA ARTI BİR DEĞER Herkes ev sahibi oluncaya kadar... northernland tan MAĞUSA YA ARTI BİR DEĞER 520 KONUT luk yepyeni bir KENT Herkes ev sahibi oluncaya kadar... 50 44 51 45 52 46 43 53 55 54 49 48 47 35 34 42 33 41 32 40 39 38 31 30 37 36 22 29 21 11 28

Detaylı

ÇEVRE KOLEJİ YAZ OKULLARI

ÇEVRE KOLEJİ YAZ OKULLARI ÇEVRE KOLEJİ YAZ OKULLARI 2017 İçindekiler: Erenköy Yaz Okulu Dönemler 1 Erenköy Yaz Okulu Aktiviteleri 2 Erenköy Yaz Okulu Yaş Grupları 3 Çevre Anaokulları Yaz Okulu Dönemler 7 Minikleri Hangi Aktiviteler

Detaylı

Antalya Konyaaltı Liman Mahallesi Residence Sitede Satılık 1+1 Daire Antalya / Konyaaltı

Antalya Konyaaltı Liman Mahallesi Residence Sitede Satılık 1+1 Daire Antalya / Konyaaltı Antalya Konyaaltı Liman Mahallesi Residence Sitede Satılık 1+1 Daire Antalya / Konyaaltı Satılık - Apartman Dairesi 69,900 63 m2 Antalya / Konyaaltı Oda Sayısı : 1 Salon Sayısı : 1 Banyo Sayısı : 1 Yapının

Detaylı

BURASI AÇIKLIK GETİRİR OKUMAK & FAZLASI. Graz Şehir Kütüphanesi hakkında her şey

BURASI AÇIKLIK GETİRİR OKUMAK & FAZLASI. Graz Şehir Kütüphanesi hakkında her şey BURASI AÇIKLIK GETİRİR OKUMAK & FAZLASI Graz Şehir Kütüphanesi hakkında her şey HER ZAMAN SİZİN YAKININIZDAYIZ! Graz Kültür Dairesi nin Şehir Kütüphaneleri ayrıntılı, kaliteli, farklı ilgi alanlarına ve

Detaylı

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

ADEM CEYLAN VEFAKAR YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI Yeni hava limanı ve kanal İstanbul projesiyle bu bölgelerin hızla gelişeceği bilinmekte; yeni, düzenli yapılanmasıyla huzurlu bir yerleşim yeri olarak İstanbullular tarafından tercih edilen bu bölgenin

Detaylı

ÇEVRE KOLEJİ KIŞ OKULLARI. Haydi ÇEVRE yle Spordan Sanata KIŞ OKULUNA!

ÇEVRE KOLEJİ KIŞ OKULLARI. Haydi ÇEVRE yle Spordan Sanata KIŞ OKULUNA! ÇEVRE KOLEJİ KIŞ OKULLARI Haydi ÇEVRE yle Spordan Sanata KIŞ OKULUNA! 2017-2018 İlkokul & Ortaokul & Lise Kış Okulu - Spor... İlkokul & Ortaokul & Lise Kış Okulu - Sanat... İlkokul & Ortaokul Kış Okulu

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304

şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304 şehir tanıtımı İLKBAHAR 2015 SAYI: 304 56 57 Tarih, kültür ve masal şehri: Prag BU YIL 16. EFORT KONGRESİ NE ÇEK CUMHURİYETİ NİN BAŞKENTİ PRAG EV SAHİPLİĞİ YAPACAK. 27-29 MAYIS 2015 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU HAZIRLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU HAZIRLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU HAZIRLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI 2017 YÜKSEKOKULUMUZ Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde Hazırlık

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : 1975 yılında Batman Meslek Yüksekokulu olarak kurulmuş, 1982 yılında Dicle Üniversitesine bağlı olarak öğretime devam eden Batman Üniversitesi 2007 yılında özerklik kazanmıştır. Üniversitenin

Detaylı

Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında 15TL

Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında 15TL PİLATES ÇOCUK YÜZME ( 06-12 YAŞ ) BAYAN YÜZME ERKEK YÜZME PENDİK KURTKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

Detaylı

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM!

İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM İSTANBUL DA, İSTANBUL UN ÜSTÜNDE BİR YAŞAM! ADI BİZİM. GERİ KALAN HER ŞEY SİZİN. İhlas Yapı nın Ispartakule de Bizim Evler 1 le başlayan ve Bizim Evler 6 ile 5.000 konutu bulan masalsı yolculuğu,

Detaylı

Hakan Kapucu FMV Işık Üniversitesi Kütüphanesi

Hakan Kapucu FMV Işık Üniversitesi Kütüphanesi Hakan Kapucu FMV Işık Üniversitesi Kütüphanesi hkapucu@isikun.edu.tr Yükseköğretim kurumlarının birbirleri ile işbirliği yapmalarını teşvik etmeye yönelik Avrupa Birliği tarafından desteklenen bir eğitim

Detaylı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı Söz verdiğimiz gibi... Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı GENÇ BAŞKAN ÇALIŞIYOR ÇANKAYA KAZANIYOR TED ÜNİVERSİTESİ-ÇANKAYA BELEDİYESİ ÖĞRENCİ YURDU AÇILIŞI - 1 EKİM Açılış Tarihi ve Saati: 1 EKİM

Detaylı

BEYAZ YILDIZ YEŞİL YILDIZ

BEYAZ YILDIZ YEŞİL YILDIZ ADRES : GÖYNÜK- KEMER-ANTALYA KATEGORİ : 5 STARS HOLIDAY VILLAGE (Licence nr.3188) ALAN : 42.700M2 ISO 9001:2008 Qua.Mng.System ISO 22000:2005 Food Saf.Mng.System TELEFON : +90 242 815 14 50 MAVİ BAYRAK

Detaylı

SEFAKÖY KAPALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

SEFAKÖY KAPALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU ÇOCUK YÜZME (4-6 YAŞ) ÇOCUK YÜZME (7-12 YAŞ) BAY YÜZME BAYAN YÜZME SEFAKÖY KAPALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek

Detaylı

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR

İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR İZMİR ENTERNASYONAL FUARI 86. KEZ KAPILARINI AÇIYOR İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 18-27 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 86. İzmir Enternasyonal Fuarı on gün sürecek

Detaylı

TEBLİĞ. Yapının Birim Maliyeti YAPININ MİMARLIK HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFI (BM) TL/m 2

TEBLİĞ. Yapının Birim Maliyeti YAPININ MİMARLIK HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFI (BM) TL/m 2 6 Mayıs 2014 SALI Resmî Gazete Sayı : 28992 Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: TEBLİĞ MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMET BEDELLERİNİN HESABINDA KULLANILACAK 2014 YILI YAPI YAKLAŞIK BİRİM MALİYETLERİ HAKKINDA

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Yepyeni kent rehberi

Beşiktaş Gazetesi. Yepyeni kent rehberi Yepyeni kent rehberi BEŞİKTAŞ Belediyesi kent rehberi bölümündeki yenilikleriyle kentlinin ilgisini çekiyor. Belediye yenilenmiş sitesiyle kentlinin karşısına çıkıyor. Mahalle isimleri ve bir çok başlıklarla

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU HAZIRLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU HAZIRLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU HAZIRLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI AĞUSTOS-2015 1 Yüksekokulumuz Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde

Detaylı

HAKKI BAŞAR SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

HAKKI BAŞAR SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU STEP - AEROBİC PİLATES BAYAN FİTNESS BAY FİTNESS HAKKI BAŞAR SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. tesi

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi ediyor. Yakın bir zamanda deprem bileziği uygulamasınında gündeme getirilmesi bekleniyor.

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi ediyor. Yakın bir zamanda deprem bileziği uygulamasınında gündeme getirilmesi bekleniyor. 6 MART 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler O kadar vakit yok Belediyesi "Sallanacak Vakit Yok" isimli tiyatro biçiminde sunulan interaktif eğitim ile 1-7 Mart Deprem Haftası'nda

Detaylı