IP CCTV Sistemleri IP kamera portföyü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "IP CCTV Sistemleri IP kamera portföyü"

Transkript

1 IP CCTV Sistemleri IP kamera portföyü

2 2 Eksiksiz bir IP kamera portföyü IP CCTV uygulamanız için en iyisi varken neden başka bir ürün seçesiniz? FlexiDome IP bulunduğu çevrede dikkat çekmeyen, mükemmel tasarıma sahip kameralar Dinion IP en zorlu koşullar için esnek, yüksek performanslı çözümler AutoDome Modüler tüm koşullarda gözetim için dayanıklı, yüksek hızlı PTZ kameralar Megapiksel Çözünürlük en küçük ayrıntıları dahi gösterebilmek için son derece yüksek çözünürlüklü kameralar

3 3 Bosch, profesyonel CCTV kameraları için en yüksek görüntü kalitesinden, şık tasarımlara kadar her şeyi sunan eksiksiz bir IP portföyü oluşturdu. FlexiDome IP kamera serisi, IP tabanlı gözetim ve izleme uygulamalarında en çeşitli yelpazeyi sağlayabilmek amacıyla genişletildi. Diğer kamera serileri arasında Dinion IP, AutoDome Modüler ve Megapiksel IP kameraları bulunmaktadır. Size, ihtiyacınız olan yüksek performans ile mükemmel fiyat performans kombinasyonu sağlayan IP CCTV çözümünü sağlayabiliriz.

4 4 IP'ye mantıklı geçiş Güvenlik ve veri ağları arasındaki tümleşiklik bu tamamlayıcı teknolojilerin doğal gelişimidir. Yerel alan ağları veya Internet üzerinden Bosch IP çözümleri, geliştirilmiş kullanım kolaylığı ile CCTV sistemleri üzerinde ek bir denetim sağlamaktadır. Birden fazla lokasyondan gelen görüntüler, dünyanın herhangi bir yerinden görüntülemeye olanak verecek şekilde merkezi olarak kaydedilebilir ve yönetilebilir.

5 5 Gözetim sistemlerimizdeki artırılmış işlemci gücü ve akıllılık, ürünlerimizi IP ve Hibrid (analog ve IP beraber) sistemler için ideal kılmaktadır. Bosch IP kamera çözümleri sayesinde yüksek kaliteli gözetimi, yan tarafta belirtilmiş olan diğer avantajlar ile birleştirebilirsiniz: u Ölçeklenebilir esnek yapı u Uzaktan, çoklu izleme noktaları u Merkezi kayıt ve yönetim u Tüm sistemde otomatik alarm ve olay yönetimi Yatırımınızı korumak Analogdan dijitale geçişte, Bosch IP kameralar ile yeni nesil gözetime adım atarken mevcut yatırımınızı korumak amacıyla bir hibrid sistem oluşturulabilir.

6 6 FlexiDome IP Dikkat çekmeyen gözetim için mükemmel tasarıma sahip kameralar FlexiDome IP, sistemlerin kurulumunu kolaylaştırır ve CCTV uygulamanıza kendine has bir stil kazandırır. Şık görünüm ve üstün performans Dome kamera seçkinliğini üstün görüntü kalitesiyle birleştiren komple çözümler.

7 7 Özellikler u Ödüllü Dinion ve Dinion XF kamera performansı u Darbelere karşı korumalı, saldırıya dayanıklı muhafaza u IP bağlantı olanağıyla mükemmel dijital görüntü kalitesi 4CIF'de 30 IPS DVD kalitesinde görüntü Aynı anda 2xMPEG-4 ve JPEG sıkıştırma modları u iscsi ye direkt kayıt u Görüntü içerik analizi ile IVMD u PoE uyumlu, AC ya da DC harici güç kaynağı dahil u Kolay kurulum ve devreye alma Şık ve saldırıya dayanıklı Dome kameraların arkasında yüksek performanslı ve renkli CCD ye sahip IP kamera bulunur. FlexiDome IP sistemleri ile Dinion ya da Dinion XF teknolojimizi kullananlara her koşulda, parlak ışıkla aydınlatılmış mekanlarda bile temiz, net ve yüksek çözünürlüklü görüntü özellikleri sunar. NightSense, hassasiyeti artırmak için otomatik olarak siyah/beyaz moda geçerek azalan ışığı dengeler ve FlexiDome DN IP Gündüz/Gece modeli gelişmiş gece performansı sağlamak için mekanik olarak devreye giren kızılötesi filtre içerir. MPEG-4 sıkıştırma, bantgenişliği kısıtlama, multicasting ve IVMD özelliklerinin tümü, arşivleme ve bant genişliği kullanımını yönetmek için mükemmel bir verimlilikle birleşir. Ağ tabanlı kayıt cihazları (NVR) kullanarak ya da doğrudan ağa bağlı iscsi disk dizinleri ile merkezi olarak görüntüleri kaydedebilirsiniz.

8 8 Dinion IP En zorlu mekanlar için esnek, yüksek performanslı çözümler uyarlanabilir ve optimum hale getirilebilir. Kameralar hem analog hem de Ethernet bağlantıları destekler bu da ürünlerin mevcut CCTV sistemleriyle uyumlu olmasını sağlar ve ölçeklenebilirlik potansiyeli sunar. Bu yapı, mevcut yatırımlarınızı korurken en yeni dijital teknolojiye kolaylıkla geçmenizi sağlar.

9 9 Özellikler u Hibrid IP kamera mevcut sistemler ile yeni dijital teknoloji arasında köprü kuran IP ve BNC bağlantıları, aynı anda Analog ve Ethernet haberleşme sağlıyor u IP bağlantı olanağıyla mükemmel dijital görüntü kalitesi 4CIF'de 30 IPS, DVD kalitesinde görüntü Aynı anda 2xMPEG-4 ve JPEG format desteği u Üstün görüntü kalitesi ve olağanüstü dinamik aralık için 15 bit dijital işlemci ve XF-Dynamic u Düşük ışık koşullarında mekanik filtre ile IR* ışığa duyarlılık veya NightSense ile gelişmiş hassasiyet sağlanır u PoE özellikli, IEEE 802.3af uyumlu u Komple sistem çözümleri entegre ve ölçeklenebilir sistemler oluşturmak için DiBos, VIDOS diğer görüntü yönetim sistemleriyle uyumlu u Multicasting ve verimli canlı izleme ile kayıt sağlayan benzersiz çift formatta görüntü iletimi özellikleri u OSD özellikli ağ konfigürasyonu kurulumu mümkün olduğunca kolaylaştırır Sadece *DinionXF Gündüz/Gece IP Dinion serisindeki modeller, Dinion ve Dinion DN IP kameraları içerir. Ayrıca Dinion XF IP kamera, en zorlu uygulamaların üstesinden gelebilmek için sahip olduğu 15 bit işlemcinin avantajını kullanarak, XF-Dynamic özelliği ile ışık hassasiyetini artırır. Bu sayede daha net, daha detaylı görüntüler alınır ve olağanüstü renk doğruluğu sağlanır. Bu kameralar düşük ışık koşullarında üstün görüntü kalitesini korurken hassasiyeti artırmak için otomatik olarak renkliden siyah beyaz moda geçer. Arkadan gelen ışık sorunları, programlanabilir arka ışık kompanzasyonu (BLC) sayesinde geçmişte kaldı. Bölge tanımlayabilme sayesinde kompanzasyon seviyesi programlanabilir ve uygulama ne kadar zorlu olursa olsun en iyi sonucu almanız sağlanır.

10 10 AutoDome Modüler Tüm koşullar altında gözetim için dayanıklı, yüksek hızlı PTZ kameralar sağlamaktadır. Kamera, CPU, muhafaza ve güç dahil akıllı ve değiştirilebilir modüllerden oluşan bu sistem, fonksiyonları hızla ve uygun maliyetle özelleştirmenize ya da değiştirmenize olanak tanır.

11 11 Özellikler u Gelecekteki teknolojilerle uyumlu modüler PTZ sistem u Kapsamlı kamera / lens seçenekleri u Hibrid IP kamera mevcut sistem ve yeni teknoloji arasında köprü kuran analog ve Ethernet çalışma u IP bağlantı olanağıyla mükemmel dijital görüntü kalitesi 4CIF'de 30 IPS, DVD kalitesinde görüntü Aynı anda 2xMPEG-4 ve JPEG format desteği u Görüntü içerik analizi, gizlilik maskesi ve Autotrack II dahil gelişmiş akıllı özellikler u IP66 / NEMA 4X sınıfı u Darbelere karşı korumalı, saldırıya dayanıklı cam Devrim yaratan AutoDome konseptimiz, CCTV sisteminin yenilenmesini bir ampulü değiştirmek kadar basitleştirir! Gözetim sisteminiz değişiklik gerektirdiğinde, sisteminizin performansını bir ya da daha çok modülü değiştirerek yükseltebilirsiniz. Ana ünite olduğu gibi kalır; yeni bir sistem almaya ya da yeni kameralar kurmaya gerek olmaz. Güvenlik yatırımınızı gelecekteki teknolojilerle uyumlu kılmanın mükemmel yoludur. Küçük ve dayanıklı AutoDome kameralar, zorlu hava koşulları ve açık alanlarda, geniş sıcaklık aralıklarında çalışır. Esnek ve darbelere karşı korumalı Dome sayesinde zorlu uygulamalara dayanabilecek şekilde tasarlanmıştır. Tüm iç mekan / dış mekan askılı muhafazalar IP66/NEMA-4X sınıfı, toz ve su geçirmezdir. EnviroDome modelleri ayrıca paslanmaya karşı mükemmel koruma sağlar.

12 Megapiksel IP Küçük ayrıntıları yakalamak için son derece yüksek çözünürlüklü kameralar Haraket anında zoom yapıldığında ayrıntıların net olarak kalmasını sağlayan, 3 milyon piksele kadar yüksek çözünürlüklü Bosch Megapiksel IP kamera serisi. Özellikler u Son derece yüksek çözünürlük u Çoklu görüntü akışı u Sektör standardı JPEG formatında, ana görünüm alanı ve kullanıcı tarafından tanımlanan 4 alan içinde sanal PTZ u Bosch DiBos sistemi ile entegre u Seçilebilir çözünürlük ve kare hızı u PoE özellikli, IEEE 802.3af uyumlu Belirli bir çözünürlük değerine sahip megapiksel kamera aynı alanı daha az kamerayla görüntülemenize olanak tanıyarak, standart bir analog kameradan çok daha geniş bir alanı görüntüleyebilir. Megapiksel kameralar, analog ve dijital kameraları bir arada kullanma esnekliği sağlarken DiBos dijital kayıt cihazlarını mükemmel şekilde tamamlar. Ayrıca, en kapsamlı sistem gözetimi için yerel kameraları, dünyanın herhangi bir yerinde bulunan IP kameralarla da birleştirebilirsiniz.

13 13 IP ağı ve görüntü yönetimi Komple IP CCTV çözümümüz, size daha fazla güvenlik ve kontrol sağlamak amacıyla ağ tabanlı kayıt cihazları ve yönetim araçlarını da içerir. Ölçeklenebilir ve esnek olarak, mevcut bileşenlerinizi Bosch un en yeni IP çözümleri ile kolay yönetilebilir bir sistemde entegre edebilmenize olanak sağlanır. IP AutoDome Kameralar FlexiDome IP Kameralar Megapiksel IP Kameralar Dinion IP Kameralar Kayıtlar Bosch VMS iş istasyonları DiBos Bosch Video Yönetim Sistemi (Bosch VMS) dijital görüntü, ses ve verinin herhangi bir IP ağı boyunca sorunsuz yönetimini sağlar. Sektör standardı IT sunucuları ile kayıt ve PC bileşenlerini kullanır böylece mevcut satış ve servis anlaşmalarınızı kullanabilirsiniz. Güvenlik duvarı dostudur, açık protokol kolay kullanıcı yönetimi sağlarken, en son.net uzaktan erişim teknolojisi kullanılır. DiBos, IP bağlantılı çoklu kamera kaydı, hızlı görüntü erişimi ve diğer güvenlik sistemlerine bağlanma olanağı sunan, güçlü bir gözetim ve kayıt sistemidir. Çok yönlü ve uygun maliyetli hibrid sistem sunarken, hem analog hem de IP kameralardan canlı ve kayıtlı görüntüleri izlemenize olanak tanır. MPEG-4 dijital kodlama teknolojisi görüntü kalitesi, içerik analizi ve veri saklama verimliliğini maksimum seviyeye getirir. İstemci/sunucu mantığı ile çalışan CCTV sistemlerini IP teknolojisi ile yönetmek ya da geliştirmek için VIDOS Pro Suite, kapsamlı ve esnek bir çözüm sağlar. Bu, IP tabanlı CCTV uygulamanızı yönetmek için gereken araç ve bileşenleri sağlayan bir dizi yazılım modülünden oluşur. Sürükle-bırak şeklinde çalışan ve yerleşim planı haritası desteği sağlayan kullanıcı dostu arabirimi, operasyon işlemlerini kolaylaştırır.

14 14 Geçmiş, şimdi ve gelecek Bosch un görüntüleme ve IP teknolojisindeki köklü geçmişi, çözümlerimizin mevcut tüm ihtiyaçların karşılanmasını sağlar ve gelecekteki son kullanıcı gereksinimlerine kolayca uyarlanabilir. FlexiDome, Dinion, AutoDome ve Megapiksel kamera serilerimizden her biri, IP ve dijital ağ oluşumlarının sunduğu tüm avantajlardan faydalanmanız için gereken tüm özellik ve işlevselliği içerir.

15 15 Gözetim sistemlerinizi Bosch ile geleceğe taşıyın ve IP tabanlı çözümlerimizin avantajlarını tecrübe edin. Yüksek kaliteli görüntüleme Görüntü kalitesi, tüm güvenlik ekipmanlarında en önemli unsurdur. Görüntü kalitesi - optik, donanım ve yazılımlar - konusundaki ödün vermeyen yaklaşımımız sistemimizin, olumsuz aydınlatma ya da hava koşullarında bile en net ve ayrıntılı şekilde görüntü vermesini sağlar. Tüm Bosch kameraları gibi, IP sistemlerimiz de sınıfının en iyisi kamera performansını sunar. Dinion kamera teknolojisi olarak bilinen, optik olarak optimum hale getirilmiş Dome kameralar ve lensler, 15-bit ve XF-Dynamic işlemci, kameralarımızın en iyi görüntü kalitesi vermesini sağlayan özelliklerden sadece birkaçıdır. Doğrudan iscsi ye Kayıt 2. Nesil IP CCTV sistemleri ile görüntü aktarımı konusunda pazara önderlik eden Bosch Dinion IP, FlexiDome IP ve Modüler AutoDome ürünlerinin tamamı görüntüleri ağa bağlı bir iscsi disk dizinine kaydedebilir. iscsi disk dizini; NVR sunucularına ve sunucuların Windows tabanlı işletim sistemlerine, virus koruma programları ile güvenlik için yapılan güncellemelere olan gereksinimi ortadan kaldırır ve NVR ların sonun geldiğinin işaretidir! Akıllı video içerik analizi Akıllı Video Hareket Algılama (IVMD) özelliği, sadece önemli olaylar için görüntü yakalama ve kaydının tetiklenmesini sağlamak için gelişmiş Görüntü İçerik Analizi (VCA) sağlar ve böylelikle bantgenişliği ile arşivleme kapasitesi ihtiyaçlarını azaltır. IMVD çok yönlüdür ve unutulan bir bavulun algılanmasından belli bir bölgede uzun süre dolaşılması gibi davranışsal aktiviteleri tespit etmeye kadar birçok görüntü senaryosunu kapsar. Birçok bağımsız algılama alanında mobil teşhis edebilir ve geçici ya da hareketli uygulamalar için görüntü sabitleme özelliği sağlar.

16 Yaratıcılık ve Kalite Geleneği Bosch markası, 100 yıldan uzun bir süredir dünyanın her yerinde yaşam, teknoloji, kalite ve güven ile anılıyor. Bosch Güvenlik Sistemleri sizlere CCTV, IP Video, yangın alarm, hırsız alarm, sosyal alarm, bina yönetim sistemleri ile seslendirme, kongre ve simultane tercüme sistemleri alanlarında çözümler sunuyor. Dünya çapında bir marka olarak; yüksek hizmet ve destek anlayışımız ile yaratıcı teknolojiler alanında size destek olmaya hazırız. Güvenilir çözümlere ihtiyacınız olduğunda, Bosch u seçin. Bosch Security Systems Daha fazla bilgi için lütfen adresini ziyaret ediniz yada guvenliksistemleri@tr.bosch.com adresine mail atınız. Bosch Security Systems, 2007 Hollanda da basılmıştır Değişiklik yapma hakkı saklıdır VS-EH-tr-01_F01U518794_01

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

Bosch Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi 1 saniyede o! Görüntüyü her koşulda ekranda ve odakta tutar

Bosch Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi 1 saniyede o! Görüntüyü her koşulda ekranda ve odakta tutar Bosch Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi 1 saniyede 0 100 o! Görüntüyü her koşulda ekranda ve odakta tutar Yüksek hızlı konumlandırma sistemi 1 saniyede 0-100º! Uygulamaların güvenlik kameralarından sık

Detaylı

FlexiDome kameralar Her koşulda mükemmel görüntü kalitesi. Dinion kamera performansı ile Bosch FlexiDome çözümleri

FlexiDome kameralar Her koşulda mükemmel görüntü kalitesi. Dinion kamera performansı ile Bosch FlexiDome çözümleri FlexiDome kameralar Her koşulda mükemmel görüntü kalitesi Dinion kamera performansı ile Bosch FlexiDome çözümleri Hiçbir uygulama onun için zor değil Uygulamanızın bir dome kamera için çok zorlayıcı olduğunu

Detaylı

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır starlight teknolojisi 2 starlight teknolojisi Benzersiz 7/24 kameraları Aydınlatma koşullarından bağımsız olarak net ve işe yarar görüntülere güvenebilseniz

Detaylı

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 500 Serisi Gözetim alanında standartları belirler ff Şehir içi kullanıma uyum sağlaması için çekici ve kompakt tasarım ff Sağlam,

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 550 Serisi Video güvenlik sektöründe standartları belirler Video güvenlik sistemleri içerisinde bulunduğu ortamla uyumlu görünümde

Detaylı

Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor

Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor 2 I Bosch Extreme'i aldı Bütünlük, Yenilikçilik ve Performans Extreme CCTV, Derwent ve Forward Vision markalarını barındıran

Detaylı

AutoDome Modüler Kamera Sistemi. Sizi geleceğe taşımaya hazır tek kamera sistemi

AutoDome Modüler Kamera Sistemi. Sizi geleceğe taşımaya hazır tek kamera sistemi Modüler Kamera Sistemi Sizi geleceğe taşımaya hazır tek kamera sistemi Modüler Kamera Sistemi CCTV dünyası asla aynı kalmayacak Hiçbir zaman demode olmayacak bir CCTV sistemi hayal edin. İşlevselliği yükseltebilmenizi,

Detaylı

Sony - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri

Sony - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri Sony Video Güvenlik Gözetim uygulamalarına yönelik ağ tabanlı video güvenlik ürünlerimiz: IP kameraları, ağ kayıt cihazları, CCTV, monitörler, aksesuarlar, kodlayıcılar ve güvenlik yazılımını içerir. Analogdan

Detaylı

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması 2 AEGIS Aydınlatıcılar AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Patent bekleyen Constant Light teknolojisi, LED verim kaybını dengeler. Black Diamond

Detaylı

Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor

Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor IP video güvenlik sistemleri Hepsini bir araya getirmek Bosch Video Yönetim Sistemi (VMS), IP ağınız üzerinden iletilen tüm IP, video,

Detaylı

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 4k ultra HD teknolojisi Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 2 teknolojisi Her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlıyor Büyük bir alanı kapsamak ve uzun bir mesafeden nesneleri tanımlamak

Detaylı

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi.

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi. Lüks oteller için özel yangın koruması. Türkiye de bulunan Kempinski Hotel The Dome Bosch tarafından geliştirilmiş, eksiksiz bir yangın algılama sistemi ile korunuyor. Kempinski 2 Bosch tan ileri düzey

Detaylı

Kullanım rahatlığı sağlayacak nitelikte Profesyonel video kayıt ve yönetimi

Kullanım rahatlığı sağlayacak nitelikte Profesyonel video kayıt ve yönetimi Kullanım rahatlığı sağlayacak nitelikte Profesyonel video kayıt ve yönetimi 2 Bosch Recording Solutions Herkes için yüksek kaliteli çözümler Geniş kayıt çözümleri ürün yelpazemizden uygulamanıza en uygun

Detaylı

sentry360 2013 Ürün Kataloğu

sentry360 2013 Ürün Kataloğu sentry360 2013 Ürün Kataloğu Hakkında Sentry360 sentry360 Sentry360 uygulama odaklı bir lider geliştiricisi ve üreticisi çok megapiksel güvenlik kameraları ve video yönetim yazılımı ticari ve hükümet pazarlar.

Detaylı

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi 2 Bosch REG-Sentry otomatik araç geçiş kontrol sistemi REG-Sentry, Araç Plakası Tanıma (LPR) tabanlı bir araç geçişi kontrol çözümüdür Eksiksiz

Detaylı

AutoDome Modülleri ve Aksesuarları

AutoDome Modülleri ve Aksesuarları Kapalı Devre TV AutoDome Modülleri ve Aksesuarları AutoDome Modülleri ve Aksesuarları Değiştirilebilir Merkezi İşlemci Ünitesi (CPU), Kamera, Muhafaza ve İletişim modülleri Analog ve Hibrid (Analog/IP)

Detaylı

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Her zaman, her yerde 7/24 uzaktan erişim ve kontrol Sınırlı bant genişliği mobil cihazlarda HD video yayınlamayı

Detaylı

AutoDome Modülleri ve Aksesuarları

AutoDome Modülleri ve Aksesuarları Kapalı Devre TV AutoDome Modülleri ve Aksesuarları AutoDome Modülleri ve Aksesuarları Değiştirilebilir Merkezi İşlemci Ünitesi (CPU), Kamera, Muhafaza ve İletişim modülleri Analog ve Hibrid (Analog/IP)

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay 2 Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Kaliteli genel seslendirme için pratik bir yol Bölge etiketleme ve ayar göstergeleriyle

Detaylı

MIC400 Sualtı PTZ Kamera

MIC400 Sualtı PTZ Kamera Kapalı Devre TV MIC400 Sualtı PTZ Kamera MIC400 Sualtı PTZ Kamera 25 metreye kadar tamamen suya batırılabilir Fırçasız motor teknolojisi Birçok montaj ve görüntüleme seçeneği Çoklu protokol çalıştırma

Detaylı

Bosch CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi Esnek Çözüm...

Bosch CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi Esnek Çözüm... Bosch CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi Esnek Çözüm... 2 CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi...hepsi bir arada çözümle gelen yenilik Mükemmel dijital MP formatında kayıt ve dinleme Dijital akustik geri besleme

Detaylı

Kamera Referans Kılavuzu

Kamera Referans Kılavuzu Kamera Referans Kılavuzu İçindekiler Seçim tabloları 4 FlexiDome I ve II kameralar 10 Flexidome VF Değişken odaklı güvenlik kameraları 12 FlexiDome XT+ ve XF darbelere karşı korumalı güvenlik kameraları

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir. Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile!

Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir. Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! Üstün Bosch teknolojisi yakalama performansını artırır

Detaylı

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü 2 Modüler Tavan Hoparlörü Kullanıcıyı düşünerek tasarlanmıştır Neredeyse tüm tavan koşulları için mükemmel Yenilikçi modüler mimari Kolay kurulum

Detaylı

CCS 900 Ultro Toplantı Sistemi Etkin toplantı teknolojisi

CCS 900 Ultro Toplantı Sistemi Etkin toplantı teknolojisi Yaratıcılık ve Kalite Geleneği Bosch markası, 0 yıldan uzun bir süredir dünyanın her yerinde kalite ve güven ile birlikte anılıyor. Dünya çapında bir marka olan Bosch, yüksek hizmet ve destek anlayışıyla

Detaylı

www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA

www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA EV KULLANICILARI SERİSİ BL-C101CE EŞZAMANLI MPEG-4/MJPEG, 10X DİJİTAL ZOOM, ÇOKLU-KAMERA İZLEME, ENTEGRE MİKROFON, HAREKET ALGILAMA, KAYIT YAZILIMI İÇERİR,

Detaylı

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1.

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1. NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ ARALIK 2015 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

Divar. Uygulama kılavuzu. Divar application guide

Divar. Uygulama kılavuzu. Divar application guide Divar Uygulama kılavuzu Bosch Divar application Divar Ayrıntılı guide Dijital Kayıt Aygıtı Bosch Divar Ayrıntılı Dijital Kayıt Aygıtı Divar (Digital Versatile Recorder), dijital CCTV ye geniş bir kullanıcı

Detaylı

AutoDome 100 Serisi Sabit Kamera Sistemi

AutoDome 100 Serisi Sabit Kamera Sistemi Kapalı Devre TV AutoDome 100 Serisi Sabit Kamera Sistemi AutoDome 100 Serisi Sabit Kamera Sistemi 540TVL sabit Dome serisi Değiştirebilir CPU'lar, kameralar, muhafazalar, iletişim ve montaj elemanları

Detaylı

Bosch Güvenlik Sistemleri Gönül rahatlığınız için kaliteli ürünler

Bosch Güvenlik Sistemleri Gönül rahatlığınız için kaliteli ürünler Bosch Güvenlik Sistemleri Gönül rahatlığınız için kaliteli ürünler 2 Birlikte kendinizi güvende hissedeceğiniz bir firma Bosch Güvenlik Sistemleri'nin üstlendiği sorumluluk, risk altında olan ister can

Detaylı

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi serisi, okullar,

Detaylı

Odak noktamız en fazla ihtiyacınız olan yerlerde güvenlikle ilgili yenilik yapmaktır

Odak noktamız en fazla ihtiyacınız olan yerlerde güvenlikle ilgili yenilik yapmaktır Odak noktamız en fazla ihtiyacınız olan yerlerde güvenlikle ilgili yenilik yapmaktır 2 Video Gözetim Sistemleri Video Gözetim Sistemleri 3 Bosch Güvenlik Sistemleri geniş bir güvenlik ve iletişim çözümleri

Detaylı

Dikkatinizi yoğunlaştırın Bosch Akıllı Video Analizi

Dikkatinizi yoğunlaştırın Bosch Akıllı Video Analizi Dikkatinizi yoğunlaştırın Bosch Akıllı Video Analizi 2 Ve harekete geçin Bosch Akıllı Video Analizi ile Sisteminiz ne kadar az veya ne kadar çok kamera kullanıyor olursa olsun, her şeyi etkin şekilde izlemek

Detaylı

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1.

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1. NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ KASIM 2015 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons

Detaylı

AUTODOME IP kameralar. Odak noktamız ayrıntıları bulmanıza, izlemenize ve yaklaştırmanıza yardımcı olmaktır

AUTODOME IP kameralar. Odak noktamız ayrıntıları bulmanıza, izlemenize ve yaklaştırmanıza yardımcı olmaktır AUTODOME IP kameralar Odak noktamız ayrıntıları bulmanıza, izlemenize ve yaklaştırmanıza yardımcı olmaktır 2 AUTODOME IP ailesi Takip Hareket halindeki insanlardan ilgilendiklerinizi, hızlı hareket etseler

Detaylı

Termal Kameralar. Overseas 2015.10

Termal Kameralar. Overseas 2015.10 Termal Kameralar Overseas 2015.10 Profesyonel Seri Rekabetçi fiyat-kalite Temel akıllı özellikler Yüksek Çözünürlük(336*256 /640*512) Pro Serisi Ultra Serisi Lite Serisi Ultra Smart Series Projeler için

Detaylı

Bir üst düzeye çıkarılmış esneklik MAP 5000 hırsız alarm sistemleri

Bir üst düzeye çıkarılmış esneklik MAP 5000 hırsız alarm sistemleri Bir üst düzeye çıkarılmış esneklik MAP 5000 hırsız alarm sistemleri 2 MAP 5000 Hırsız alarmı sistemleri Yeni standartları belirleyen esnek üstün teknoloji Hırsız alarmı sistemleri modern güvenlik konseptlerinin

Detaylı

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay 2 Kurulumu, Konfigürasyonu, Bakımı ve Kullanımı Kolay bir Yangın Paneli. Bütün dedektör alanları için durum göstergeli LCD ekran Kolay konfigürasyon

Detaylı

RESİM MODEL AÇIKLAMA

RESİM MODEL AÇIKLAMA www.guvenlikdanismanlik.com RESİM MODEL AÇIKLAMA EV KULLANICILARI SERİSİ BL-C101CE EŞZAMANLI MPEG-4/MJPEG, 10X DİJİTAL ZOOM, ÇOKLU-KAMERA İZLEME, ENTEGRE MİKROFON, HAREKET ALGILAMA, KAYIT YAZILIMI İÇERİR,

Detaylı

Bosch IP CCTV nin geleceği ve IP teknolojisine geçiş. Bosch IP Tabanlı Video Sistemleri Ürün Kılavuzu

Bosch IP CCTV nin geleceği ve IP teknolojisine geçiş. Bosch IP Tabanlı Video Sistemleri Ürün Kılavuzu Bosch IP CCTV nin geleceği ve IP teknolojisine geçiş Bosch IP Tabanlı Video Sistemleri Ürün Kılavuzu 2 3 CCTV teknolojisindeki değişimlere üç temel gereksinim neden olmuştur. Bunların ilki kayıt ve yapılan

Detaylı

"Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı

Alarm Paneli Devrede Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı "Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 Önce güvenlik Doğal olarak, ev veya küçük iş yeriniz için mümkün

Detaylı

Analog Video ürünlerine genel bakış. Mart 2015

Analog Video ürünlerine genel bakış. Mart 2015 Analog Video ürünlerine genel bakış Mart 2015 2 İçindekiler Sabit Kameralar İç Mekan Dome Kameralar Dış Mekan Dome Kameraları 3 4 5 760H Analog Video Çözümleri Sabit Kameralar Sabit Dome Kameralar Özel

Detaylı

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI

SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI SureColor SC-S Serisi GİRDİ: UZMANLIK ÇIKTI: KALİTELİ BASKI Epson'da biz, yazıcınıza ne kattıysak onu alacağınıza inanıyoruz. ETKİLİ KALİTE. OLAĞANÜSTÜ YAZICILAR. Epson un deneyimi yazıcı donanımları için

Detaylı

2015-1 Fiyat Listesi. Yenilik

2015-1 Fiyat Listesi. Yenilik Heyecan Yenilik Güven 2015-1 Fiyat Listesi TEKNOLOJİ KALİTE PERFORMANS İSTİKRAR Momentum Serisi 700 / 900 TVL Kameralar DSP Görüntü Sensörü Dijital Sinyal İşlemci True Day&Night Megapiksel Lens Metal Kasa

Detaylı

Her şey dahil. Mükemmel çözüm!

Her şey dahil. Mükemmel çözüm! Her şey dahil. Mükemmel çözüm! Profesyonel ve düşük maliyetli lensleri değiştirilebilen kamera iç ve dış ortam kullanım için uygundur.dahili olarak 32 GB a kadar dijital video kayıt sistemine ve 3.1 megapiksele

Detaylı

İşyerinizi her yerden güvenli kılın. DiBos Dijital Kayıt Cihazları

İşyerinizi her yerden güvenli kılın. DiBos Dijital Kayıt Cihazları İşyerinizi her yerden güvenli kılın DiBos Dijital Kayıt Cihazları Güvenlik yaklaşımınıza benzersiz entegrasyon sağlar Bosch Güvenlik Sistemleri nden DiBos; ağ üzerinden gözetim ve dijital kayıt yapılmasını

Detaylı

Vandalizme Karşı Dayanıklı, Çevre Dostu, Sabit Dış Mekan Muhafazası

Vandalizme Karşı Dayanıklı, Çevre Dostu, Sabit Dış Mekan Muhafazası UNI-ORBC2 Vandalizme Karşı Dayanıklı, Çevre Dostu, Sabit Dış Mekan Muhafazası Genel Bakış SNC-CH/VB/EB/ZB ve SSC-FB/CB/G/YB serisi kameralarla zorlu hava koşullar ullarında kullanıma yönelik, vandalizme

Detaylı

Fiyat Listesi V2.0.7_8

Fiyat Listesi V2.0.7_8 Fiyat Listesi V2.0.7_8 AHD Kameralar KST - K3 - AHD2006 KST - K8 - AHD2006 KST - K9 - AHD2006 260,00 TL 260,00 TL IR Mesafesi 12-15 metre 2 Hidden Led, Smart IR Özelliği, İkili Cam, Defog Sabit Lens: 3.6mm

Detaylı

LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili.

LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili. LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili. 2 LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü Kompakt, kalite ve eşsiz kapsama Sektör lideri geniş yayılma açısıyla, gerekli hoparlör sayısını azaltır Yüksek

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Plaka Tanıma Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki tüm araçların

Detaylı

Honeywell Black C K. Honeywell Black IP Çözümleri Dijital İzlemeye Açılan Kapınız

Honeywell Black C K. Honeywell Black IP Çözümleri Dijital İzlemeye Açılan Kapınız Honeywell Black B L C K Honeywell Black IP Çözümleri Dijital İzlemeye Açılan Kapınız ŞİRKET PROFİLİ MN İLETİŞİM, bilgi ve deneyime dayalı bir altyapı oluşturarak iletişim teknolojileri alanında ileri teknoloji

Detaylı

VITEC EKONOMİK IP KAMERA SERİSİ (ÖNEMLİ : Lütfen aşağıdaki "Önemli Not" u okuyunuz)

VITEC EKONOMİK IP KAMERA SERİSİ (ÖNEMLİ : Lütfen aşağıdaki Önemli Not u okuyunuz) VITEC EKONOMİK IP KAMERA SERİSİ (ÖNEMLİ : Lütfen aşağıdaki "Önemli Not" u okuyunuz) VIC-1520 2MP D/N IP KAMERA 1/2.8" SONY EXMOR PROGRESSİVE SCAN CMOS, H.264, 1920 x 1080, AES, AWB, AGC,TRİPLE STREAMİNG,

Detaylı

2 Megapiksel. CMOS Sensor. 1.3 Megapiksel. 2015-1 Fiyat Listesi www.pinetron.com.tr. Yenilik

2 Megapiksel. CMOS Sensor. 1.3 Megapiksel. 2015-1 Fiyat Listesi www.pinetron.com.tr. Yenilik 2 Megapiksel 1.3 Megapiksel Heyecan Yenilik Güven 2015-1 Fiyat Listesi ANALOG KAMERALAR Box / IR Dome / IR Bullet MENU 2D/3D Noise Reduction Super HAD II CCD Sensor Super HAD II CCD Sensor 20 M 30 M PDR-DX401

Detaylı

NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu. Firma olarak müşterilerine verdiği. Yerleşim ve Eğitim vs.dir.

NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu. Firma olarak müşterilerine verdiği. Yerleşim ve Eğitim vs.dir. HAKKIMIZDA NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu konusunda siz değerli müşterilerine hizmet vermek için kurulmuştur. Sektöreltecrübesi tecrübesi yaklaşık 15 yıldır. Firma olarak müşterilerine

Detaylı

VISISYS. Akıllı Görüntüleme Sistemleri

VISISYS. Akıllı Görüntüleme Sistemleri VISISYS Akıllı Görüntüleme Sistemleri 2008 Gözlem Teknolojileri: İhtiyaçlarınıza uygun Yürürlükteki Güvenlik yatırımlarını geliştirme Güvenlik İşletim Sistemi Açık Dağıtım Mimarisi Olay güdümlü Sistem

Detaylı

Gerçekten orjinal: Zorlu hava şartlarına dayanıklı, sağlam, değiştirilebilir lensli ve en son MOBOTIX teknolojisine sahip dual kamera.

Gerçekten orjinal: Zorlu hava şartlarına dayanıklı, sağlam, değiştirilebilir lensli ve en son MOBOTIX teknolojisine sahip dual kamera. ÇIFT. MODÜLER. BENZERSIZ. Gerçekten orjinal: Zorlu hava şartlarına dayanıklı, sağlam, değiştirilebilir lensli ve en son MOBOTIX teknolojisine sahip dual kamera. Sonuç olarak, performans, işlevsellik ve

Detaylı

Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi

Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi Kapalı Devre TV Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi Saniyede 100º'ye kadar pan, 360º sürekli dönüş Saniyede 40º'ye kadar tilt, -90º - +40º aralık Dinion XF modellerini

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş

Detaylı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı XMIND NOVUS Kolay görüntüleme için iyi bir seçim XMIND NOVUS Hızlı ve kullanımı kolay dijital X-ray sistemidir. Uygun fiyata, birinci sınıf panoramik

Detaylı

VITEC IP/NETWORK SPEEDDOME KAMERALAR

VITEC IP/NETWORK SPEEDDOME KAMERALAR IP CCTV BİLGİ ELEKTRONİK A.Ş. OCAK-2012 GENEL FİYAT LİSTESİ IP CCTV RESİM MARKA MODEL AÇIKLAMA LİSTE FİYATI IP/NETWORK SPEEDDOME KAMERALAR VID-MP720 VID-AT536 2 MP HARİCİ TİP X20 TRUE DAY/NIGHT (ICR) IP

Detaylı

AutoDome 500i Serisi Akıllı PTZ Kamera Sistemi

AutoDome 500i Serisi Akıllı PTZ Kamera Sistemi Kapalı Devre TV AutoDome 500i Serisi Akıllı PTZ Kamera Sistemi AutoDome 500i Serisi Akıllı PTZ Kamera Sistemi Akıllı, yüksek hızlı PTZ dome Değiştirebilir CPU'lar, kameralar, muhafazalar, iletişim,ve montaj

Detaylı

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü 2 Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Gelişmiş akustik uzmanlık Tasarımda ve elektro-akustik teknolojisinde 60 yıldan fazla deneyime

Detaylı

Archive Player Divar Series. Kullanım kılavuzu

Archive Player Divar Series. Kullanım kılavuzu Archive Player Divar Series tr Kullanım kılavuzu Archive Player İçindekiler tr 3 İçindekiler 1 Giriş 4 2 Çalışma 5 2.1 Programın başlatılması 5 2.2 Ana pencere tanıtımı 6 2.3 Açma düğmesi 6 2.4 Kamera

Detaylı

Solving Solutions. IP-Video ve Ses video kayıt sistemleri

Solving Solutions. IP-Video ve Ses video kayıt sistemleri saynvr NSV1 Serisi IP-Video ve Ses video kayıt sistemleri Analog kameraların dezavantajları: Düşük çözünürlüklü, Kablo maliyeti, Kayıt imkanı kısıtlılığı Uzun mesafelerde tek bir kablo kullanımında sinyal

Detaylı

SABİT KAMERALAR IR BULLET KAMERALAR

SABİT KAMERALAR IR BULLET KAMERALAR SABİT KAMERALAR VCC-4588 1/3" D/N DWDR ICR KAMERA 700 TVL,SONY EFFIO-A, DWDR, SENSUP, SİS ENGELLEYİCİ (DEFOG), OSD, 3DNR, 20 BOLGE MASKELEME, DIJITAL ZOOM, GÖRÜNTÜ SABİTLEME (DIS), HLC, OTOMATİK RESİM

Detaylı

Gece Kayıpsız Algılama Yeteneği

Gece Kayıpsız Algılama Yeteneği Dahua Akıllı Termal Kameralar Gece Kayıpsız Algılama Yeteneği Uzun mesafe algılama Yüksek doğruluk oranlı IVS Sıcaklık ölçümü Süper düşük ışık Zorlu çevre koşullarında çalışabilme Termal Kamera Kamerların

Detaylı

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI

SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI SureColor SC-P10000 ve SC-P20000 KALİTE VE HIZ İÇİN TASARLANDI 3 VERİMİ ARTTIRIN Kullanım kılavuzu ve renkli LCD paneli ile büyük hacimli baskıları hızlı bir şekilde alın ve kolaylıkla baskı malzemesi

Detaylı

Ilk Hedefimiz Güveniniz

Ilk Hedefimiz Güveniniz Ilk Hedefimiz Güveniniz VıewTech GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİ VıewTech GÜVENLİK TEKNOLOJİLERİ Sizlerin; uluslararası standartlara uygun, kaliteli ürünleri kullanarak; kamera güvenlik sistemleri konusundaki beklentilerinizi

Detaylı

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Leader in Safe City Technologies Güvenli Şehir Teknolojileri Yönetim Sistemi olan Ekin Red Eagle (OS) şehirdeki tüm sistemler ile iletişim

Detaylı

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Leader in Safe City Technologies Güvenli Şehir Teknolojileri Yönetim Sistemi olan Ekin Red Eagle (OS) şehirdeki tüm sistemler ile iletişim

Detaylı

UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu

UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu UltraView IP XP3 Gündüz/Gece Sabit Kamera Hızlı Başlangıç Kılavuzu P/N 1070300-TR REV B ISS 17NOV10 Telif Hakkı 2010 UTC Fire & Security. Tüm hakları saklıdır. Ticari markalar ve patentler UltraView adı

Detaylı

AutoDome 200 Serisi PTZ Kamera Sistemi

AutoDome 200 Serisi PTZ Kamera Sistemi Kapalı Devre TV AutoDome 200 Serisi PTZ Kamera Sistemi AutoDome 200 Serisi PTZ Kamera Sistemi Ekonomik, yüksek hızlı PTZ Dome Değiştirebilir CPU'lar, kameralar, muhafazalar, iletişim,ve montaj elemanları

Detaylı

Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri

Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Mobil Video Kayıt ve Takip Sistemleri Hakkımızda Smarti Mobile Systems, GRAF&TEK Bilişim Teknolojileri markasıdır. GRAF&TEK; 1993 yılında teknoloji odaklı projeler

Detaylı

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür.

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür. Nagios Enterprises, kurumsal ölçekte, BT altyapı gözetiminde endüstri standardı olan Nagios için resmi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyor. Dünya çapında yüz binlerce kullanıcıyla Nagios bilgi teknolojileri

Detaylı

Kompakt 720p/30 fps Kamera - X Serisi

Kompakt 720p/30 fps Kamera - X Serisi SNC-CH110 Kompakt 720p/30 fps Kamera - X Serisi Genel Bakış SNC-CH110; Elektronik Gündüz/Gece işlevi, DEPA ve ONVIF uyumluluğuna sahip olan bir kompakt iç mekan yüksek tanımlı (720p) 1,3 Megapiksel (1280

Detaylı

Profesyonel Dedektör Serisi

Profesyonel Dedektör Serisi 1 Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gerektiği zamanı çok iyi bilir Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! 2 Devrim yaratan Sensor Data Fusion T Normalde hareket

Detaylı

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1.

MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL RESİM 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1. NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ ARALIK 2015 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

İZLEME VE KAYIT YAZILIMI

İZLEME VE KAYIT YAZILIMI İZLEME VE KAYIT YAZILIMI hanwha-security.eu Herkes için kolaylık Tek Çekirdek Sunucu Ücretsiz Deneme 45 gün Tam Özellik Kullanıcı Dostu Oynatma Canlı Arayüz Özellikler Merkezileştirilmiş Yönetim Operatörler

Detaylı

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN SUNUMLARI SOHBETE, FİKİRLERİ YARATICILIĞA VE VERİMLİLİĞİ ÜRETKENLİĞE DÖNÜŞTÜRÜN YARATIN, BİRLİKTE ÇALIŞIN VE PAYLAŞIN İnsanlar,

Detaylı

Network IP Çözümleri Digital Signage

Network IP Çözümleri Digital Signage Altındağ Mh. Yüzüncü Yıl Cd. İlke Apt. No: 31/7 Antalya / Türkiye T. 242 247 5001 F. 242 247 5002 aira@aira.com.tr Network IP Çözümleri Digital Signage Index 1. Network / Ağ Çözümleri 1.1 Wireless / Kablosuz

Detaylı

GÜVENLİ ŞEHİR ÇÖZÜMÜ. Akıllı Algılama Yüz Tanıma Plaka Tanıma. Güçlü Görüş Panoramik Manzara Ultra-Zoom Görünüm Termal Algılama

GÜVENLİ ŞEHİR ÇÖZÜMÜ. Akıllı Algılama Yüz Tanıma Plaka Tanıma. Güçlü Görüş Panoramik Manzara Ultra-Zoom Görünüm Termal Algılama GÜVENLİ ŞEHİR ÇÖZÜMÜ Akıllı Algılama Yüz Tanıma Plaka Tanıma Güçlü Görüş Panoramik Manzara Ultra-Zoom Görünüm Termal Algılama Hızlı Cevap Mobil Uygulama Entegre Yönetim Etkili İnceleme Şüpheli Hedef Arama

Detaylı

HUAWEI IP CCTV SİSTEMLERİ DMO ÜRÜN KATALOĞU

HUAWEI IP CCTV SİSTEMLERİ DMO ÜRÜN KATALOĞU HUAWEI IP CCTV SİSTEMLERİ DMO ÜRÜN KATALOĞU FİRMAMIZIN DMO KATALOĞUNDA SATIŞI YAPILAN ÜRÜNLERİN TANITIMI AMACIYLA DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN ALINAN 19.09.2018 TARİHLİ VE 66609 SAYILI İZİNLE

Detaylı

Teknik Katalog [Kızılötesi Termometre]

Teknik Katalog [Kızılötesi Termometre] [PCE-PI-400] Teknik Katalog [Kızılötesi Termometre] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr

Detaylı

RESİM MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1.

RESİM MODEL STAR SERİSİ IR BULLET IP KAMERALAR FİYAT TL 4 MEGAPİKSEL 992,00 TL IPC2124SR3-DPF36. IPC242E-IR-Z-IN Motorize Lens 1.937,00 TL 1. NETWORK ÜRÜNLER FİYAT LİSTESİ KASIM 2015 RESİM Kontrolümüz dışında olağanüstü ekonomik koşulların gerçekleşmesi ve vergi yasalarında değişiklik olması hallerinde NEUTRON un fiyatlarda değişiklik yapma

Detaylı

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T47 PC, güçlü Intel J1900 2GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard işletim sistemi kullanır. SC-T47, Citrix ICA/HDX, VMware PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak ağ protokollerinin

Detaylı

Blue Line Hareket Dedektörleri Algılamak Güçlü Kılar

Blue Line Hareket Dedektörleri Algılamak Güçlü Kılar Blue Line Hareket Dedektörleri Algılamak Güçlü Kılar Güvenilir çözüm Blue Line Gen 2 Hareket Dedektörleri Güvende tutmak istediğiniz yer bir ev de olsa, perakende mağaza veya farklı bir ticari işletme

Detaylı

Access Professional Edition. İşletmenizle birlikte büyüyen esnek geçiş kontrol sistemi.

Access Professional Edition. İşletmenizle birlikte büyüyen esnek geçiş kontrol sistemi. Access Professional Edition İşletmenizle birlikte büyüyen esnek geçiş kontrol sistemi www.boschsecurity.com Access Professional Edition: Kolay ve sezgisel kartlı geçiş yönetimi için ideal çözüm İhtiyaçlarınızla

Detaylı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı Kodak 1500 Ağıziçi Kamera İdeal sohbet başlatıcısı Her görüntüyü mükemmel bir görüntü haline getirin Gerçek Otomatik Odaklanma İnsan gözü gibi, kameranın patentli Likit lens teknolojisi kamera ile görüntüsü

Detaylı

AutoDome 300 Serisi PTZ Kamera Sistemi

AutoDome 300 Serisi PTZ Kamera Sistemi Kapalı Devre TV AutoDome 300 Serisi PTZ Kamera Sistemi AutoDome 300 Serisi PTZ Kamera Sistemi Yüksek hızlı PTZ Dome Değiştirebilir CPU'lar, kameralar, muhafazalar, iletişim,ve montaj elemanları 128x geniş

Detaylı

SNC-DH110T. Kompakt 720p/30 fps Kamera - X Serisi. Genel Bakış

SNC-DH110T. Kompakt 720p/30 fps Kamera - X Serisi. Genel Bakış SNC-DH110T Kompakt 720p/30 fps Kamera - X Serisi Genel Bakış SNC-DH110T; Elektronik Gündüz/Gece işlevine, DEPA ve ONVIF uyumluluğuna sahip olan bir iç mekan yüksek tanımlı (720p, 30 fps'de H.264 destekler)

Detaylı

SNC-DH110. Kompakt 720p/30 fps Kamera - X Serisi. Genel Bakış

SNC-DH110. Kompakt 720p/30 fps Kamera - X Serisi. Genel Bakış SNC-DH110 Kompakt 720p/30 fps Kamera - X Serisi Genel Bakış SNC-DH110; Elektronik Gündüz/Gece işlevine, DEPA ve ONVIF uyumluluğuna sahip olan bir iç mekan yüksek tanımlı (720p, 30 fps'de H.264 destekler)

Detaylı

AutoDome 300 Serisi PTZ Kamera Sistemi

AutoDome 300 Serisi PTZ Kamera Sistemi Kapalı Devre TV AutoDome 300 Serisi PTZ Kamera Sistemi AutoDome 300 Serisi PTZ Kamera Sistemi Yüksek hızlı PTZ Dome Değiştirebilir CPU'lar, kameralar, muhafazalar, iletişim,ve montaj elemanları 128x geniş

Detaylı

Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz.

Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz. Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz. İletişiminiz ne kadar iyi? Bu, günümüzün mobil ve sanal iş alanı ortamında çalışanları iş ortakları ve müşterileri arasında kesintisiz iletişim

Detaylı