NATURALCHLOR TUZ-KLOR JENERATÖRLERİ KURULUM VE BAKIM TALİMATI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "NATURALCHLOR TUZ-KLOR JENERATÖRLERİ KURULUM VE BAKIM TALİMATI"

Transkript

1 NATURALCHLOR TUZ-KLOR JENERATÖRLERİ KURULUM VE BAKIM TALİMATI

2 İÇİNDEKİLER 1. Natural Chlor Tuz-Klor Jenaratörü Tuzun Eklenmesi.4 3. Montaj Talimatı Bakım Özel Havuzlar ve Umuma Açık Havuzlar için Otomatik Kontrol Sistemi Klor Çıkışı Gösterge Lambaları Hata Giderme Rehberi Garanti Natural-Chlor Tuz-Klor Jenaratörü Montaj Şeması...16

3 1. NATURAL CHLOR Tuz-Klor Jeneratörü Natural Chlor Tuz Klor Jeneratörünü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Tuz Klor Jeneratörünüz, normal kullanımdaki havuzlarda klor miktarını en doğru seviyede tutmak üzere üretilmiştir. Cihazınızın özelliklerini çalışmasını ve doğru bakımını öğrenmek için lütfen aşağıdaki talimatları dikkatlice okuyunuz. SUYUN HAZIRLANMASI Havuzunuzun suyu aşağıdaki kimyasal değerler sağlandığında temiz ve berrak olacaktır: Klor 0,6-1,2 mg/l ph 7,0-7,6 Toplam Alkalinite ppm Tuz 5-6 gr/l Suyun Sertliği ppm Havuzunuzun suyunun istikrarı, suyun ph, sertlik, alkalinite ve su sıcaklığının ilişkisine bağlıdır. Tuz-klor jeneratörünü sisteme monte etmeden önce yukarıdaki değerlerin elde edildiğinden emin olunması gerekir.! Havuzunuzdaki klor seviyesini ve diğer kimyasal değerleri ölçmek için en tutarlı yol analitik bir test aletidir. Havuzunuz suyunun sürekli olarak berrak ve temiz kalabilmesi için düzenli aralıklarla ölçüm yapılması önerilir. 2. TUZUN EKLENMESİ Havuzunuza tuz, her m3 havuz suyuna 6 kg oranında atılmalıdır. Tuzun homojen dağılması için, havuzun tüm kenarları dolaşılarak eklenmelidir. Tuzun yoğunluğu sudan fazla olduğu için, bir kısım tuz dibe çekebilir. Bu durumda dip süpürge yapmak, tuzun suda çözünmesini hızlandıracaktır. Tüm bu işlemler, klorinatör çalıştırılmadan önce yapılmalıdır. Genelde düşünülenin aksine, Natural-Chlor tuz-klor jeneratörü, klor üretirken havuzunuzdaki tuzu tüketmez. Tuz elektroliz edildikten sonra Sodyumhipoklorit şeklinde havuzunuzdaki dezenfeksiyonu işlemini yapar, ve daha sonra tekrar tuz formuna dönüşür. Her ne kadar, elektroliz işlem tuz konsantrasyonunu etkilemese de, ters yıkamalarla kaybedilen suyun yerine gelecek taze su, tuz konsantrasyonunu düşürecektir.! Klorinatör çalıştırılmadan önce, suya eklenen tuzun tamamının çözülmesi beklenmelidir. Aksi takdirde elektrotlar zarar görebilir.

4 3. MONTAJ TALİMATLARI 1. Havuzun hacmini hesaplayınız. Her m3 için 6 m3 tuz ekleyiniz. 2. Havuzun ph sını 7,2 ve 7,6 arasında ayarlayınız. 3. Eğer havuzun suyu yeni doldurulmuşsa, her 25 m3 su için 1 kg klor stabilizatörü ekleyiniz. 4. Havuz filtresini temizleyiniz. Kum miktarının doğru olduğunu kontrol ediniz V bağlantılarını ve kablo bağlantılarını kontrol ediniz. Natural Chlor Tuz Klor Jeneratörünüz, V arasında çalışır ve topraklama gerektirir. Klorinatörünüzün filtre ile beraber çalışması için bağlantısını zaman saati ile yapınız. Akış hücresi, filtreden, ısıtıcıdan sonra monte edilmelidir. Hücrenin monte edildiği yerde gerektiğinde demonte edilebilecek şekilde boşluk olmalıdır. (Aşağıdaki şemayı kontrol ediniz.) Kontrol paneli, filtrasyon sistemine yakın ve olası su basmalarına karşı korunaklı, yüksek bir yere monte edilmelidir. Not: Paketin içinde Akış hücresinin bağlantıları için iki takım d63 bağlantı rakoru bulunmaktadır. Eğer Basma hattınız d50 ise, bu bağlantıları redüksiyon parçaları yardımıyla d50 çapa düşürmeniz gerekmektedir. Lütfen kontrol paneli ile akış hücresi arasındaki kablo bağlantısının doğru renklerle yapıldığına emin olunuz.

5 1. NATURAL CHLOR TUZ-KLOR JENARATÖRÜ Satın almış olduğunuz Tuz-Klor Jeneratörü, standart kullanımdaki bir yüzme havuzun ihtiyacı olan miktardaki kloru üretmek üzere tasarlanmış ve üretilmiştir., Lütfen Natural Chlor cihazınızın özelikler çalıştırılması ve bakımı ile ilgili detaylı bilgileri aşağıdaki kullanma talimatını okuyarak edininiz. HAVUZUNUZDAKİ SUYUN HAZIRLANMASI Havuzunun aşağıdaki değerler sağlandığında temiz ve berrak olacaktır. Klor 0,6-1,2 mg/l ph 7,2-7,6 Toplam Alkalinite p.p.m Tuz 5-6 gr/l Su Sertliği p.p.m Havuz suyunuzun kimyasal dengesi, ph, su sertliği, alkalinite ve su sıcaklığının ilişkisine bağlıdır. Klor jeneratörünüzü sisteme bağlanmadan önce yukarıdaki değerlerin sağlanmış olması önemlidir. Havuzunuzdaki kimyasal dengeyi korumak için havuz suyunun analitik bir test aleti ile düzenli olarak kontrol edilmesi gerekmektedir. 2. TUZUN EKLENMESİ Tuz, havuzdaki her 1 m 3 havuz suyuna 6 kg oranında eklenmelidir. Tuz, çözünme hızını arttırmak için, havuzun tüm kenarları dolaşılarak eklenmelidir. Her ne kadar tuz, su içinde çabuk çözünse de, tuz ilk atıldığında bir miktar tuz dibe çökecektir. Çözünmeyi hızlandırmak için, havuzu süpürmek ve filtrasyon sistemini aralıksız 24 saat çalıştırmak gerekmektedir. Bütün bu işlemler, jeneratör sisteme monte edilmeden önce yapılmalıdır. Düşünülenin aksine, Natural Chlor tuz klor jeneratörü, klor üretirken havuzdaki tuzu tüketmez. Tuz önce elektroliz edilerek sodyum hipoklorite dönüştürülür. Sodyum hipoklorit dezenfeksiyon işini bitirdikten sonra tekrar tuza dönüşür. Böylece havuzda elektroliz yolu ile bir tuz kaybı yaşanmaz. Buna rağmen, ters yıkamalarda kaybedilen suyun yerine tatlı su alındığı düşünülürse, tuz konsantrasyonunu aynı seviyede tutmak için belirli aralıklarda tuz eklenmesi gerekmektedir. Havuzunuza tuz eklendiğinde, Natural-Chlor cihazınız, tuz tamamı ile havuz suyunda çözünene dek kapalı kalmalıdır. Bu durum elektrotların ve klorinatörün zarar görmemesi açısından son derece önemlidir.

6 3. MONTAJ TALİMATLARI 1. Havuzunuzun hacmini ölçünüz. Her m3 e 6 kg tuz ekleyiniz. 2. Havuz suyunun ph değerini 7,2 7,6 arasında dengeleyiniz. Cam Elyaf Takviyeli Polyester Panel Havuzlarda 6,8 7,0. 3. Eğer havuza su yeni eklendi ise, her 25 m3 için 1 kg klor stabilizatörü ekleyiniz. 4. Kum Filtrenizi açınız. Üst borunun üstüne 2-3 cm kadar tuz ekleyiniz V Ana elektrik Hattınızı Kontrol ediniz. Natural-chlor cihazınız V gerilim aralığında çalışır ve topraklama bağlantısı gerektirir. Klorinatörünüzün filtrasyon sisteminiz ile birlikte çalışması için elektrik bağlantısını zman saati ile yapabilirsiniz. Natural-chlor akış hücresi, filtre çıkışından, ısıtıcıdan sonra yerleştirilmelidir. Akış hücresinin yerleştirildiği yer ve çevresi hücrenin gerektiği zaman çıkarılıp temizlenebilmesi için uygun olmalıdır (Bkz. Şekil 3.1) Kontrol paneli filtrasyon sistemine yakın monte edilmelidir. Panel için en uygun yer, yağmur, su sıçraması ve olası su baskınlarından korunaklı bir duvar olacaktır. Not: Ürün paketi iki takım d63 rakor takımı içermektedir. Eğer basma hattı çapınız d50 mm ise, d63 d50 çap düşümünü sağlayacak boru ek parçalarının temin edilmesi gerekmektedir. Lütfen Kontrol paneli ile akış hücresi arasındaki kablo bağlantılarının doğru renk kodu ile yapıldığından emin olunuz. Kontrol panelini akış hücresinden 1 mden fazla yukarıya kurmayınız. Bu durumda panel ile hücre arasındaki kablo fazla gerilebilir. 4. BAKIM 1. ELEKTROTLARIN TEMİZLENMESİ Şeffaf akış hücresi gövdesinden baktığınızda, kalsiyum birikimleri gözlemlediğinizde, hücreyi açıp plakaları temizleyiniz. Temizlemeyi %20 Hipoklorik Asit (2 bardak HCL, 8 Bardak Su) ya da basınçlı bir hortumla yapabilirsiniz. Kesinlikle plakaların üzerindeki Kalsiyum kalıntılarını temizlemek için sert metal vb parçalar kullanmayınız. NOT: Plakaları asit çözeltisinin içerisinde 5 dkdan fazla bırakmayınız. 2. HÜCRE İÇERİSİNDEKİ TEMİZLEME FORMULUNU KARIŞTIRMAYINIZ. iken); Hücreyi temizlemek için, aşağıdaki adımları takip ediniz ( Filtre ve klorinatör kapalı A. Hücrenin tesisatla olan tüm bağlantılarını vanalar yardımı ile kesiniz.

7 B. Şeffaf akış hücresini sökünüz ve temizleyiniz. C. Temizleme işlemi bittikten sonra hücreyi tekrar monte ediniz. Monte ederken, contanın sızdırmazlığı sağlayacak şekilde yerleştirdiğinizden ve uygun şekilde yağladığınızdan emin olunuz. VANALARI TEKRAR AÇMAYI UNUTMAYINIZ! D. Kırmızı ve siyah bağlantılarının kuru ve sıkı olduğundan emin olunuz. NOT: Klorinatörün içindeki sensörün ( elektrot kabının içinde bulunan küçük pim) hiçbir zaman kalsiyum birikimleri ile kapanmamasına özellikle dikkat ediniz. Buradaki olası bir birikim, sisteminizin su akışı sensör arızasına bağlı olarak çalışmamasına sebep olabilir. Su akışı olmadan sistemin çalışması, oluşacak gazlar filtrasyon sistemine ve klorinatöre zarar verebilir. İstisnai durumlarda (Çok yüksek sıcaklıklarda), yosun oluşumunu önlemek amacı ile, filtrasyon sistemini, günde 3-4 saat daha fazla çalıştırınız. Havuz filtrasyon sistemini, her gün yeterince filtrelendiğine emin olduğunuz kadar çalıştırınız. Günlük filtrasyon ihtiyacınız, filtrasyon hızının ve pompanıza bağlıdır. İpucu olması açısından aşağıda verilen değerler (ev havuzları için) yardımcı olabilir; YAZ SONBAHAR, İLKBAHAR KIŞ GÜNDE 8-12 SAAT GÜNDE 4-6 SAAT GÜNDE 1-2 SAAT NOT: Umuma açık havuzlarda, filtrasyon ve klorinatör, beklenen ya da kurallarla belirtilen değerlere ulaşılana kadar çalıştırılmalıdır. 3. FİLTRENİN ÇALIŞTIRILMASI Havuzunuzda etkili ve homojen bir klor dağılımı sağlamak için, iyi çalışan bir sirkülasyon sistemine ihtiyaç vardır. Uygun skimmer (ya da taşma sistemi) ve dip süzgeçleri kullanılması, sağlıklı bir sirkülasyon için önemlidir. Havuzun ph seviyesinin 7,2 7-4 arasında, klor seviyesinin ise 0,6 1,2 ppm arasında olduğunu haftada iki ya da üç kere kontrol ediniz. Filtrenin kumunun durumunu ve seviyesini iki yılda bir kontrol ediniz ve gerekli ise değiştiriniz ve filtrenizi düzenli aralıklara (İki haftada bir) ters yıkama yaparak temizleyiniz. Tuz Klor Jeneratörünüzü Aşağıdaki Durumlarda Kapatınız; - Su sirkülasyonu olmadığı zaman - Filtre ters yıkanırken - Havuz boş iken - SU DONMUŞ İSE - Akış hücresi temizliği yapılıyor iken.

8 4. TEKNİK SERVİS VE YEDEK PARÇA Satıcınız, satın almış olduğunuz cihaz ile ilgili tüm yedek parçaları bulundurmaktadır. Orijinal yedek parçalar dışında, onaylanmamış herhangi bir parçanın cihaz üzerinde kullanımı, cihazınıza kalıcı zarar verebilir. Ayrıca bu durum, cihazın garantisini devre dışı bırakır. 5. OTOMATİK TEŞHİS VE KONTROL SİSTEMİ ÖZEL VE YARI TİCARİ HAVUZLAR Natural-Chlor tuz- klor jeneratörü, çok detaylı ve kapsamlı bir elektronik teşhis ve kontrol sistemi ile donatılmıştır. Bu sistem, akış hücresi içerisindeki elektrotların ömrünü maksimize edecektir. Bahsedilen sistem, kullanıcı tarafından yapılması gerekenleri belirleyen, kolay anlaşılır LED göstergeleriyle donatılmış bir panelden oluşmaktadır. Kontrol panelindeki LED lambaların anlamları ve yapılması gerekenler aşağıdaki gibi sıralanmıştır. EKRAN GÖSTERGELERİ 1) HIGH SALT (Yüksek Tuz): Bu ışığın yanması havuzdaki tuz seviyesinin olması gerekenden fazla olduğunu gösterir. Herhangi bir işleme gerek yoktur. Havuzunuzdaki fazlalık tuzun, havuz kullanıcılarına zararı YOKTUR. 2) LOW SALT LEVEL ADD SALT AND/OR CLEAN CELL (Düşük Tuz): Bu gösterge ise havuzunuzdaki tuzluluk oranının düşük olduğunu belirtmektedir. Bu durumda ilk olarak yapılacak işlem, akış hücresini temizlemek olacaktır. Eğer hücre temiz ise, havuzunuza tuz eklenmesi gerekmektedir. Eğer havuzunuzdaki tuz konsantrasyonu çok düşük ise (0,15% den düşük), cihaz otomatik olarak kapanacaktır ve alarm çalacaktır. 3) SABİT: Bu ışığın sabit olarak yanması klorinatörünüzün elektrik akımını doğru şekilde aldığını gösterir. YANIP SÖNME: Aynı göstergenin yanıp sönmesi, akış hücrenizin içinde hiç su olmadığını gösterir ve bu durumda, klorinatörünüz kendini otomatik olarak kapatmıştır. Alarm zili sizi, cihazınızın durumunu bildirmek üzere uyaracaktır. Bu durumda su sirkülasyonu ile ilgili problem çözülmeden cihaz devreye girmeyecektir. Bu güvenlik önlemi, olası bir Hidrojen gazı salınımının önüne geçmek için tasarlanmıştır. Olası bir Hidrojen salınımı halinde; Kabloların doğru bağlanmış olduğundan emin olunuz. (Kırmızı-Kırmızı, Siyah-Siyah ve sensör bağlantısı) Akış hücresinin temiz olduğunu kontrol ediniz. Sensör pin inin temiz olduğunu kontrol ediniz. 4) OVERLOAD (Aşırı Yük) Hücrede Kısa Devre Olup Olmadığını Kontrol Ediniz: Bu gösterge, cihazınızın kısa devre (ÖR: Akış hücresini çelik tel ile

9 fırçalamak sonucu) sonucu elektrik ile aşırı yüklenmesini önlemek amacıyla konulmuştur. Böyle bir durumda; a. Cihazı kapatınız. Akış hücresi içinde kısa devreye sebep olabilecek etmenleri ortadan kaldırıp tekrar çalıştırınız b. Tuz Konsantrasyonunu düşürmek için taze su ekleyiniz 6. KLOR ÇIKIŞ GÖSTERGE IŞIKLARI TERS POLAR MODEL KLORİNATÖRLER Kontrol panelinizin üzerinde 10 adet led ışıktan oluşan yuvarlak formlu led göstergeleri mevcuttur. Çalışma esnasında, Bu ışıklar klor çıkış miktarı ile orantılı çoklukta yanacaktır. Bu göstergeleri kontrol ederek cihazınızın ürettiği klor miktarını ayarlayabilirsiniz. Klor çıkışını arttırdığınızda, (ayar düğmesi saat yönüne çevrildiğinde) Ledler, %100 işaretine doğru yanmaya başlayacaktır. Her ışık %10 u simgelemektedir. UYARI GÖSTERGELERİ TERS POLAR MODEL KLORİNATÖRLER Cihazınızın kontrol paneli üzerinde dört farklı gösterge mevcuttur. Aşağıda bu ışıkların anlamları ve hangi göstergede neler yapılması gerektiği özetlenmiştir. 1. TURUNCU IŞIK Gerekenden Yüksek Tuz Konsantrasyonu Herhangi bir işleme gerek yok. Bu ışığın yanması, havuzunuzun tuz konsantrasyonu olması gerekenden yüksek olduğu anlamına gelir. Böyle bir durumda, eğer cihaz AŞIRI YÜK uyarısı vermiyorsa, herhangi bir işlem yapmaya gerek yoktur. 2. TURUNCU IŞIK SABİT: HÜCRE KAPALI Cihaz Beklemede YANIP SÖNME: DÜŞÜK TUZ Tuz Ekleyiniz ve/veya Hücreyi Temizleyiniz. BU UYARI GÖSTERGESİ ÇİFTLİ UYARI GÖSTERGESİDİR. SABİT: Bu ışığın sabit yanması durumunda, cihazınızın klor üretimi durmuş durumdadır. Bu durumda, cihazınız tekrar devreye alınıncaya kadar bekleme pozisyonunda kalacaktır. YANIP SÖNME: Bu ışığın yanıp sönmesi durumunda, cihaz düşük tuz seviyesi tespit etmiştir. Bu durumda kullanma talimatının TUZ EKLENMESİ bölümü dikkate alarak havuzunuza gerekli miktarda tuzu ekleyiniz.

10 3. KIRMIZI IŞIK SABİT: AŞIRI YÜK NORMAL ÇALIŞMA YANIP SÖNME: TERS ÇEVRİM BU UYARI GÖSTERGESİ ÇİFTLİ UYARI GÖSTERGESİDİR. SABİT: Bu gösterge sabit yandığında, cihazınız aşırı elektrik yükü görmüş ve otomatik olarak kapanmıştır. Bu durum, iki elektrotun direk olarak birbirine temas etmesi, ya da yabancı bir nesnenin iki elektrot arasında elektrik geçişi yaratması sonucu ortaya çıkabilir. Bu durum aynı zamanda, sudaki tuz konsantrasyonunun aşırı yüksek olmasından da kaynaklanabilir. Böyle bir durumda havuz suyunuza taze su ekleyerek suyun tuzluluğunu düşürünüz. AŞIRI YÜK uyarısının, cihazınızı tekrar kapatıp açmadan sonlanmayacağını unutmayınız. YANIP SÖNME: Bu gösterge yanıp söndüğünde, klorinatör normal fakat ters kutuplu (elektrot temizliği için) çalışmaktadır. ÖZEL NOT Her ne kadar cihazınız ters kutuplu (kendi kendini temizleyen) da olsa, zaman zaman akış hücresinin açılıp, elektrotlar üzerinde herhangi bir birikim olup olmadığını kontrol ediniz. Nadir de olsa, akış hücresinde elektrotların sağlıklı çalışmasını engelleyebilecek cisimler akış hücresine sıkışabilir, ya da elektrotlarda birikebilir. 7. HATA GİDERME REHBERİ 1. Akım Yok a. Kabloların doğru bağlandığında emin olunuz. b. Cihazın kasası üzerindeki sigortayı kontrol ediniz. 2. Sürekli Kısa Devre uyarısı a. Cihaza atanan klor seviyesi çok yüksek b. Havalandırma eksikliğinden tüm aparatlar aşırı ısınıyor. c. Elektrotların temizlenmesi gerekiyor. 3. Klor Üretim Göstergesinde Düşük Değer a. Havuzda yetersiz tuzluluk b. Elektrotların temizlenmesi gerekiyor. c. Elektrotların ömrü dolmuş 4. Havuzdaki Serbest Klor Değeri Düşük a. Cihaz yeterince uzun çalışmıyor. b. Havuzdaki klor stabilizatör miktarı yetersiz. c. Elektrotların temizlenmesi gerekiyor.

11 d. Havuz ph seviyesi çok yüksek. NOT: Havuzda düşük klor seviyesi belirlendiğinde, cihaz çok hızlı bir şekilde, önce skimmer (ya da taşma hattı) üzerinden daha sonra besleme nozulu çıkışından alınan su örneğine, tabletli ya da sıvılı bir test aleti yardımıyla Klor ölçümü yaparak test edilebilir. Nozul çıkışından aldığınız örnekte klor seviyesi skimmerden aldığınız örneğe göre en az %1,0 daha fazla ölçülmelidir. 8. GARANTİ 1. Akış Hücresi ve Kontrol Paneli 2 yıl Üretici Garantisine sahiptir. 2. Cihaz, aşağıdaki durumlarda garanti kapsamı dışında kalır; a. Kullanma talimatında belirtilen talimatlara uyulmadığında b. Herhangi bir elektrik hatası c. Kullanıcı tarafından cihaza kaza ile verilmiş hasar d. Elektrik bağlantılarının su ile temasına bağlı arıza e. 1,5 HP den büyük beygirli motorlar için BY-PASS yapılmadan montaj. f. Skimmerlerden ya da denge tankına direk olarak asit döküldüğü durumlarda cihaz kapatılmamışsa. 3. Garanti koşullarında nakliye ücretleri kullanıcıya aittir. 4. Natural-Chlor cihazınız tamamı ile havuz filtrasyon sisteminizden bağımsız çalışmaktadır. İki sistemin tek ortak yanı otomatik zaman saatidir.

elektrikli ısıtıcılar electric heaters KURULUM TALİMATI PLASTİK ELEKTRİKLİ ISITICI Elektrikli ısıtıcıyı resimde gösterilen şekilde, içerisinde daima su bulunmasını temin etmek üzere, yatay olarak monte

Detaylı

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AEF 490 AEF 890 İÇİNDEKİLER I Fritözün Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 5 III Teknik

Detaylı

ELECTROCHLOR Klor Tuz Jeneratörü (Elektro- Klorinatör) Modeller EC 20A SC EC 30A SC. Türkçe Kullanım Kılavuzu

ELECTROCHLOR Klor Tuz Jeneratörü (Elektro- Klorinatör) Modeller EC 20A SC EC 30A SC. Türkçe Kullanım Kılavuzu ELECTROCHLOR Klor Tuz Jeneratörü (Elektro- Klorinatör) Modeller EC 20A SC EC 30A SC Türkçe Kullanım Kılavuzu İçindekiler ÖZELLİKLER ve YARARLARI 1 YAPIMI 2 TEKNİK BİLGİLER 2 KURULUM 3 NORMAL ÇALIŞMA TÜM

Detaylı

MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA

MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA MİDEA ISI POMPASI-HAVUZ /SPA SU ISITMA Bireysel ve Ticari Tipler üzme Havuzu için Isıtma ve Soğutma Suyu sağlar. Kapasite Durumu 6 kw: 40m³ 8 kw: 50m³ BİREYSEL HAVUZ/SPA ISI POMPASI 12kW: 60~85m³ 14kW:

Detaylı

MICROPLUS OTOMATİK ŞARJ REDRESÖRÜ. Kullanım Kılavuzu MKP REDRESÖR

MICROPLUS OTOMATİK ŞARJ REDRESÖRÜ. Kullanım Kılavuzu MKP REDRESÖR MICROPLUS OTOMATİK ŞARJ REDRESÖRÜ Kullanım Kılavuzu MKP REDRESÖR İÇİNDEKİLER 1. Temel Güvenlik Bilgileri... 2. Redresör Dizaynı ve Özellikleri... 3. Montaj ve Kurulum... 4. Çalıştırma ve İlk Ayarlar...

Detaylı

RU1000 Kepenk Güç Kaynağı. Uzaktan Kumandalı Kepenk Güç Kaynağı KULLANIM KILAVUZU

RU1000 Kepenk Güç Kaynağı. Uzaktan Kumandalı Kepenk Güç Kaynağı KULLANIM KILAVUZU RU1000 Uzaktan Kumandalı KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER TANITIM 2 GÜÇ KAYNAĞI' NIN KURULUMU 2-3 KONTROL PANELİ 3 MONTAJ 4 UZAKTAN KUMANDA TANITIMI 4 UZAKTAN KUMANDAYI HAFIZAYA YÜKLEME 5 UZAKTAN KUMANDAYI

Detaylı

DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU E-HAVUZ MARKET

DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU E-HAVUZ MARKET DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU İçindekiler 1. Genel Bilgi 2. Özellikleri 3. Uyarılar ve Önlemler 3.1 Uyarılar 3.2 Önlemler 4. Robot parçaları 5. Robotun Kullanımı 5.1 Kurulum 5.2 Robotu Havuza

Detaylı

DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU

DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU İçindekiler 1. Genel Bilgi 2. Özellikleri 3. Uyarılar ve Önlemler 3.1 Uyarılar 3.2 Önlemler 4. Robot parçaları 5. Robotun Kullanımı 5.1 Kurulum 5.2 Robotu Havuza

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH1149 TH1149SA TH1149SB TH1149RF TH1149MSA TH1149MSB DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli

Detaylı

SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU

SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIEYĠ ÇALIġTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DĠKKATLĠCE OKUYUNUZ ASB 460 ASB 860 ĠÇĠNDEKĠLER 2 I Sos Bein-Marie Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik

Detaylı

SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU

SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIEYĠ ÇALIġTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DĠKKATLĠCE OKUYUNUZ ASB 470 ASB 870 2 ĠÇĠNDEKĠLER I Sos Bein-Marie Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik

Detaylı

SOLAR JENERATÖR KULLANMA KILAVUZU

SOLAR JENERATÖR KULLANMA KILAVUZU SOLAR JENERATÖR KULLANMA KILAVUZU SOLAR JENERATÖR KULLANMA KILAVUZU İçindekiler 1. Güvenlik ve Uyarılar a. Uyarılar b. Güvenlik Önlemleri 2. Cihaz Tanımı a. Solar Jeneratör 600W/1000W/2000W b. Tasarım

Detaylı

POOL DIRECTOR KULLANMA KLAVUZU

POOL DIRECTOR KULLANMA KLAVUZU , POOL DIRECTOR KULLANMA KLAVUZU Giriş Bu kılavuz Gemaş Pool Director un güvenli bir şekilde kullanılması, kullanıcıların en rahat ve güvenli şekilde üründen performans sağlaması, ürünün bakımı, kullanımı,

Detaylı

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU

KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU ISITMA/SOĞUTMA OTOMASYON SİSTEMLERİ KURULUM ve KULLANIM KILAVUZU MODEL NO.: TH2006 TH2006RF RV0356 DİKKAT : Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu okuyun ve daha sonra gerekli durumlarda kullanmak üzere muhafaza

Detaylı

Kullanma Kılavuzu. Gaz Yakıtlı Özel Kazan Logano GE434 / Logano plus GB434 (Atmosferik Brülörlü) 6301 0181 05/2000 TR Kullanıcı için

Kullanma Kılavuzu. Gaz Yakıtlı Özel Kazan Logano GE434 / Logano plus GB434 (Atmosferik Brülörlü) 6301 0181 05/2000 TR Kullanıcı için 6301 0181 05/2000 TR Kullanıcı için Kullanma Kılavuzu Gaz Yakıtlı Özel Kazan Logano GE434 / Logano plus GB434 (Atmosferik Brülörlü) Kullanmadan önce dikkatlice okuyunuz! Önsöz Sayın Müşterimiz, Buderus'un

Detaylı

Önemli Tedbirler Değer Müşterimiz, UMA, Casa Bugatti'den elektronik tartıyı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Her ev tipi cihaz gibi, bu tartıda dikkatli bir şekilde kullanılmalı ve tartının zarar görmesi

Detaylı

AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000

AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000 AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000 Kullanım Kılavuzu 31889 Ürünü kullanmadan önce lütfen bu kullanma kılavuzunu okuyun. Bu uyarıya uymamak ciddi yaralanmalara neden olabilir. Taşınabilir Çok Fonksiyonlu

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE.207.001.04.01 MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU AKE.207.001.04.01 MİKSER KONTROL KARTI-TEK HIZLI (7 SEG DOKUNMATİK YATAY TİP) KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. SİSTEM İnverter Klimalar FXH32LVE FXHQ32MVE FXHQ32MAVE FXH63LVE FXHQ63MVE FXHQ63MAVE FXH100LVE FXHQ100MVE FXHQ100MAVE

KULLANIM KILAVUZU. SİSTEM İnverter Klimalar FXH32LVE FXHQ32MVE FXHQ32MAVE FXH63LVE FXHQ63MVE FXHQ63MAVE FXH100LVE FXHQ100MVE FXHQ100MAVE KULLANIM KILAVUZU SİSTEM İnverter Klimalar MODELLER Tavana asılı tip FXH32LVE FXHQ32MVE FXHQ32MAVE FXH63LVE FXHQ63MVE FXHQ63MAVE FXH100LVE FXHQ100MVE FXHQ100MAVE Bu Daikin klimayı aldığınız için teşekkür

Detaylı

Aquablue KULLANIM KILAVUZU. Doğal Klor Jeneratörü. Model PSC-3

Aquablue KULLANIM KILAVUZU. Doğal Klor Jeneratörü. Model PSC-3 Aquablue Doğal Klor Jeneratörü Model PSC-3 KULLANIM KILAVUZU 1 Değerli Müşterimiz Aquablue Doğal Klor Jeneratörünü satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cihazınızı kurmadan / çalıştırmadan önce lütfen

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 1.RÖLE KARTI VE ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

AKSİYEL FAN HIZ KONTROL ÜNİTESİ

AKSİYEL FAN HIZ KONTROL ÜNİTESİ AKSİYEL FAN & HIZ KONTROL ÜNİTESİ SFW0S 300 BROŞÜR TEKNİK ÖZELLİKLER SALİKS SFW0S 300 Fan yaygın olarak pano ve server odaları, elekrik panoları gibi endüstriyel makine soğutmalarında, aynı zamanda yaşamsal

Detaylı

KULLANMA VE BAKIM KİTABI

KULLANMA VE BAKIM KİTABI KULLANMA VE BAKIM KİTABI FRİTÖZ (GAZLI) G Ü R Ç E L İ K Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli bilgiler

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

Pirinç Beyazlık Ölçer. Kullanma Kılavuzu

Pirinç Beyazlık Ölçer. Kullanma Kılavuzu Pirinç Beyazlık Ölçer Kullanma Kılavuzu 2 Özellikler Ölçme Metodu : Yansıtmalı ölçüm Ölçülebilen Ürünler : Glütensiz Parlatılmış Pirinç, Glütensiz Esmer Pirinç, Glütensiz Yıkanmış pirinç, Glütenli Parlatılmış

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

KONTROL INVIKTA PAKET İÇERİĞİ. Duvara Montaj DİKKAT. 0000136972 rev. 1.0 1

KONTROL INVIKTA PAKET İÇERİĞİ. Duvara Montaj DİKKAT. 0000136972 rev. 1.0 1 KONTROL INVIKTA PAKET İÇERİĞİ A) "Kontrol Invikta" ph ve REDOKS ölçüm & kontrol cihazı B) Emiş Hortumu (2 m) PVC Kristal 4x6 C) Basma Hortumu (3 m) Polietilen D) Bağlantı vidası ( =6 mm) E) Emiş filtresi

Detaylı

-- - - KULLANIM KILAVUZU

-- - - KULLANIM KILAVUZU --- - -- - - KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER TAN itim 2 GARANTİ ŞARTLAR! 2 KGK'NIN KURULUMU 2-3 KONTROL PANELİ 3 MONTAJ ŞEKİLLERİ 4 UZAKTAN KUMANDA TANITIMI 4 UZAKTAN KUMANDAYI HAFIZAYA YÜKLEME 5 UZAKTAN

Detaylı

PlazmaLift IC SERİSİ - 03 / Kullanma ve Kurulum Kılavuzu

PlazmaLift IC SERİSİ - 03 / Kullanma ve Kurulum Kılavuzu PlazmaLift IC SERİSİ - 03 / 04 Kullanma ve Kurulum Kılavuzu www.plazmalift.com Güvenlik Uyarısı! Dikkat Uyarı Çalışan Dişliler Yüksek Enerji 220 V El Sıkışması Su ile Temas Ettirmeyiniz Açıklama; - Lift

Detaylı

TEKSAN M-BUS CONVERTER

TEKSAN M-BUS CONVERTER TEKSAN M-BUS CONVERTER KULLANMA KILAVUZU Değerli Müşterimiz, Öncelikle ürünümüzü satın aldığınız için teşekkür ederiz. Bu kullanma kılavuzundaki tüm talimat ve uyarıları dikkatlice okuyunuz. Bu kılavuz

Detaylı

TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU GÜVENLİK ALARM SİSTEMİ KABLOSUZ MANYETİK KONTAK MARKA: MODEL: AMC CM 400 TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU ALARM SİSTEMLERİ VE ELEKTRONİK TİC LTD. ŞTİ. PERPA TİCARET MERKEZİ, A BLOK, KAT: 5 NO:112-114,

Detaylı

Kullanma Kılavuzu. Çelik Kazan Logano SK 425 ve SE 425 Sıvı/Gaz Yakıtlı Özel Kazan. 6302 0252 03/2000 TR Kullanıcı için

Kullanma Kılavuzu. Çelik Kazan Logano SK 425 ve SE 425 Sıvı/Gaz Yakıtlı Özel Kazan. 6302 0252 03/2000 TR Kullanıcı için 6302 0252 03/2000 TR Kullanıcı için Kullanma Kılavuzu Çelik Kazan Logano SK 425 ve SE 425 Sıvı/Gaz Yakıtlı Özel Kazan Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz Önsöz Önemli genel kullanım tavsiyeleri Teknik cihazlar,

Detaylı

AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ (Sülfat Çözme) KULLANMA KILAVUZU GPS ENDÜSTRİYEL GÜÇ SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş.

AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ (Sülfat Çözme) KULLANMA KILAVUZU GPS ENDÜSTRİYEL GÜÇ SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş. AKÜ ŞARJ REDRESÖRÜ (Sülfat Çözme) KULLANMA KILAVUZU GPS ENDÜSTRİYEL GÜÇ SİSTEMLERİ SAN.TİC.A.Ş. Osmangazi Mh. Limni Sk. No: 1 Kıraç - Esenyurt - İstanbul Tel: 0212 577 22 43 Faks: 0 212 549 32 39 info@gpsendustriyel.com.tr

Detaylı

Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 CMY

Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 CMY Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 C M Y CM MY CY CMY K Cihazınızın Özellikleri ve Yapısı: Cihazınız, ısı ayarı, sprey özelliği, kuru ütüleme, değişken buhar, ani buhar vb gibi birçok fonksiyona sahiptir.

Detaylı

Motorun herhangi bir yerinde yağ veya su kaçağı olup olmadığını kontrol ediniz. Motor yağ seviyesini yağ çubuğu ile kontrol ediniz, eksik ise yağ

Motorun herhangi bir yerinde yağ veya su kaçağı olup olmadığını kontrol ediniz. Motor yağ seviyesini yağ çubuğu ile kontrol ediniz, eksik ise yağ Motorun herhangi bir yerinde yağ veya su kaçağı olup olmadığını kontrol ediniz. Motor yağ seviyesini yağ çubuğu ile kontrol ediniz, eksik ise yağ ekleme deliğinden yağ seviyesi istenilen yüksekliğe çıkana

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.RÖLE KARTI ÖLÇÜLERİ 3.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 4.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara

Detaylı

SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIEYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIEYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ SOS BEIN-MARIE KULLANMA KILAVUZU SOS BEIN-MARIEYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ ASB 490 İÇİNDEKİLER I Sos Bein-Marie Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri

Detaylı

BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ

BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-30501 İçindekiler Kullanmadan önce... 2 1. DA-30501 Hakkında... 2 2. Sistem gereksinimleri... 2 3. Genel Bakış... 2 Başlarken... 3 1. DA-30501 pilini

Detaylı

drainvacturkiye.com PNEUMATIK SERİSİ KULLANIM KILAVUZU

drainvacturkiye.com PNEUMATIK SERİSİ KULLANIM KILAVUZU drainvacturkiye.com PNEUMATIK SERİSİ KULLANIM KILAVUZU drainvacturkiye.com GİRİŞ Bizlere güvenerek Drainvac ürününü seçtiğiniz için sizi tebrik ederiz. Drainvac yıllar boyunca vakumlama ihitiyaçlarınızı

Detaylı

Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08

Sarkıt lamba. Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08 Sarkıt lamba tr Montaj talimatı 88369HB551XVI 2016 / -08 Değerli Müşterimiz! Yeni lambanız modern, hiç eskimeyen tasarımıyla cezbeder. Yeni ürününüzü güle güle kullanın. Güvenlik uyarıları Bu ürün çeşitli

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 91062HB44XVII

Kullanım Kılavuzu. Tchibo GmbH D Hamburg 91062HB44XVII Schuko ve USB prizli LED gece lambası tr Kullanım Kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 91062HB44XVII 2017-03 345 011 Değerli Müşterimiz! Entegre edilmiş hareket dedektörlü gece lambası birisinin algılama

Detaylı

PATATES DİNLENDİRME KULLANMA KILAVUZU PATATES DİNLENDİRMEYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

PATATES DİNLENDİRME KULLANMA KILAVUZU PATATES DİNLENDİRMEYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ PATATES DİNLENDİRME KULLANMA KILAVUZU PATATES DİNLENDİRMEYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ APD 460 2 İÇİNDEKİLER I Patates Dinlendirme Tanımı ve Kullanım Alanları 2 3 II Genel Uyarılar ve

Detaylı

Kullanım Talimatı. Ozonizatör S 500 / S 1000

Kullanım Talimatı. Ozonizatör S 500 / S 1000 Kullanım Talimatı Ozonizatör S 500 / S 1000 Giriş Sander'in bu üstün kaliteli ürününü satın aldığınız için sizi kutlarız ve bu cihazdan memnun kalacağınızdan eminiz. Akvaryum teknolojisine ilişkin ürünlerin

Detaylı

Servis El Kitabı. Ürün Kodu: Model: CM HPC GX0 H - CM HPC HX0 Tanım: Kahve Makinesi Doküman tarihi: 27/06/2013 Revizyon tarihi: 10/10/2013

Servis El Kitabı. Ürün Kodu: Model: CM HPC GX0 H - CM HPC HX0 Tanım: Kahve Makinesi Doküman tarihi: 27/06/2013 Revizyon tarihi: 10/10/2013 Servis El Kitabı Ürün Kodu: 82204-82208 Model: CM HPC GX0 H - CM HPC HX0 Tanım: Kahve Makinesi Doküman tarihi: 27/06/2013 Revizyon tarihi: 10/10/2013 Teknik Özellikler Gerilim: Frekans: Güç: Pompa gücü:

Detaylı

Elektronik kireç önleme sistemi

Elektronik kireç önleme sistemi Elektronik kireç önleme sistemi Su yumuşatıcılarına çevreci bir alternatif Tuz yok Kimyasal yok Bakım yok Alman teknolojisi Kesinlikle Manyetizma Kullanılmaz MADE IN GERMANY SSS - Sıkça Sorulan Sorular

Detaylı

DİYAFRAMLI SU BASINÇ REGÜLATÖRÜ (DSBR)

DİYAFRAMLI SU BASINÇ REGÜLATÖRÜ (DSBR) DİYAFRAMLI SU BASINÇ REGÜLATÖRÜ (DSBR) DEĞİŞTİRİLEBİLİR KARTUŞ VE FİLTRELİ Aralık 2016 Ürün Kodu 341915 342015 342115 342215 341920 342020 342120 342220 341925 342025 342125 342225 Bağlantı Ölçüsü Ürün

Detaylı

4204G / 4304G / 4404G Serisi Motorlar TURBO AFTERCOOLER DİZEL MOTOR BAKIM KILAVUZU

4204G / 4304G / 4404G Serisi Motorlar TURBO AFTERCOOLER DİZEL MOTOR BAKIM KILAVUZU 4204G / 4304G / 4404G Serisi Motorlar TURBO AFTERCOOLER DİZEL MOTOR BAKIM KILAVUZU MOTOR YAĞ SEVİYESİ KONTROLÜ Motor yağ seviyesi Motorun herhangi bir yerinde yağ veya su kaçağı olup olmadığını kontrol

Detaylı

GEPA BAR-24X2 24 V AKÜ REDRESÖR GRUBU

GEPA BAR-24X2 24 V AKÜ REDRESÖR GRUBU 1. Genel GEPA BAR-24X2 24 V AKÜ REDRESÖR GRUBU GEPA BAR-24X2 Akü Redresör Grubu trafo merkezleri, fabrikalar, acil aydınlatma sistemleri ve 24V DC gerilime ihtiyaç duyulabilecek alanlarda kullanılmak üzere

Detaylı

BOYLER MONTAJ VE BAKIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER:

BOYLER MONTAJ VE BAKIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER: BOYLER MONTAJ VE BAKIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER: 1)GİRİŞ... 2)GENEL UYARILAR.. 3)BOYLER TANITIMI VE TEKNİK ÖZELLİKLER 4)ÇALIŞTIRILMA VE MONTAJ ESASLARI. 5)BAKIM VE TEMİZLİK. 6)ARIZA TESPİT. GİRİŞ: Bu kılavuzda

Detaylı

Günlük Aylık ve Sezonluk Temizlik

Günlük Aylık ve Sezonluk Temizlik HAVUZ TEMİZLİĞİ Günlük Aylık ve Sezonluk Temizlik TSE 11899 a göre havuzlar haftada bir gün işletmeye kapanacak (Genel bakım ve temizlik işleri için) Havuzun dibi, her gün yapılacak, ardından ters yıkama

Detaylı

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU BLW-140PB BEAM DEDEKTÖR TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kullanma kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler

Detaylı

LED spot lamba. Montaj talimatı 96241FV05X02VIII L N

LED spot lamba. Montaj talimatı 96241FV05X02VIII L N LED spot lamba tr Montaj talimatı 96241FV05X02VIII 2018-04 Değerli Müşterimiz! Yeni spot lambanızın 4 LED spotu esnek şekilde ayarlanabilir, bu sayede istediğiniz noktayı aydınlatabilirsiniz. Sabit entegre

Detaylı

SU BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ (DK-SBD)

SU BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ (DK-SBD) SU BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ (DK-SBD) DİYAFRAMLI, DEĞİŞTİRİLEBİLİR KARTUŞ VE FİLTRELİ Ağustos 2018 Ürün Kodu 1915 2015 2115 2215 1920 2020 2120 2220 1925 2025 2125 2225 ÜRÜNLER Bağlantı Ölçüsü Ürün Çeşitleri Maks.

Detaylı

ABO valve,s.r.o. Dalimilova 285/ Olomouc Czech Republic. Guvenlik Talimatı. Kurulum,İşletme Ve Bakım İçin ABO KELEBEK VANA MODEL 600,900

ABO valve,s.r.o. Dalimilova 285/ Olomouc Czech Republic. Guvenlik Talimatı. Kurulum,İşletme Ve Bakım İçin ABO KELEBEK VANA MODEL 600,900 Guvenlik Talimatı Kurulum,İşletme Ve Bakım İçin ABO KELEBEK VANA MODEL 600,900 1 1. Tüm Güvenlik Talimatları dikkatlice okunmalıdır. Aksi durumda üretici garantisi geçersiz ve yükümsüzdür. Vana montaj

Detaylı

BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ)

BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ) KULLANMA VE BAKIM KİTABI BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ) Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli bilgiler

Detaylı

LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI. www.loobex.com

LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI. www.loobex.com LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI Lütfen biberon ve mama ısıtıcısını kullanmadan önce bu kullanma talimatlarını dikkatlice okuyun. www.loobex.com Bu ısıtıcı ile her çeşit bebek maması ve içeceğini

Detaylı

MAKARNA PİŞİRİCİ KULLANMA KILAVUZU MAKARNA PİŞİRİCİYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

MAKARNA PİŞİRİCİ KULLANMA KILAVUZU MAKARNA PİŞİRİCİYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ MAKARNA PİŞİRİCİ KULLANMA KILAVUZU MAKARNA PİŞİRİCİYİ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AMP 470 İÇİNDEKİLER I Makarna Pişirici Tanımı ve Kullanım Alanları 2 3 II Genel Uyarılar ve Güvenlik

Detaylı

B. EMNİYET ÖNLEMLERİ A. MONTAJ

B. EMNİYET ÖNLEMLERİ A. MONTAJ İÇİNDEKİLER Otomatik Akü Şarj Redresörü A. MONTAJ... 3 B. EMNİYET ÖNLEMLERİ... 4 C. KULLANMA TALİMATI... 5 D. CİHAZIN ÇALIŞTIRILMASI... 6 E. CİHAZIN TAŞINMASI VE DEPOLANMASI... 7 F. GARANTİ ŞARTLARI...

Detaylı

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AEF 490 AEF 890 İÇİNDEKİLER I Fritözün Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 5 III Teknik

Detaylı

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU BLW-80PB BEAM DEDEKTÖR TÜRKÇE TANITIM, KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU UYARI! Kurulum işlemine geçmeden önce kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyunuz. Bu kullanma kılavuzunun içeriği, fonksiyonlardaki değişiklikler

Detaylı

Montaj ve Bakım Kılavuzu

Montaj ve Bakım Kılavuzu 6302 0489 06/97 TR Montaj ve Bakım Kılavuzu SU 160 300 serisi Boylerler Lütfen saklayınız İçindekiler 1 Genel..................................................... 3 2 Boyutlar ve Bağlantılar.......................................

Detaylı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Mirage 200 Mirage 600. Hotel Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı

Endüstriyel Temizlik Makineleri. Mirage 200 Mirage 600. Hotel Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi. Kullanım Kitapçığı Endüstriyel Temizlik Makineleri Mirage 200 Mirage 600 Hotel Tipi Elektrik Süpürgeleri Garanti Belgesi Kullanım Kitapçığı ÖNEMLİ : Makineyi çalıştırmadan önce lütfen bu kitapçığı okuyunuz. HAZAN ISI VE

Detaylı

TRIFAZE START-STOP KONTROL KARTI (TOUCH ARKADAN MONTAJ) KULLANIM KILAVUZU AKE-T-TSSA-001

TRIFAZE START-STOP KONTROL KARTI (TOUCH ARKADAN MONTAJ) KULLANIM KILAVUZU AKE-T-TSSA-001 TRIFAZE START-STOP KONTROL KARTI (TOUCH ARKADAN MONTAJ) KULLANIM KILAVUZU AKE-T-TSSA-001 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu

Detaylı

SOĞUTMALI İNKÜBATÖR MODEL: H90S / H130S / H200S KULLANMA KILAVUZU

SOĞUTMALI İNKÜBATÖR MODEL: H90S / H130S / H200S KULLANMA KILAVUZU SOĞUTMALI İNKÜBATÖR MODEL: H90S / H130S / H200S KULLANMA KILAVUZU Fabrika Adres : İkitelli Organize San. Bölgesi İPKAS San Sitesi 10/A Blok No: 7 / 9 İkitelli / İstanbul Tel : (0212) 549 94 96 Fax : (0212)

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.002.01.01 MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.002.04.01 MİKSER KONTROL KARTI TEK HIZLI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI AKE.324.002.04.01 MİKSER

Detaylı

Günümüzde pek çok modern araca dizel motorlu bir partikül filtresi monte edilmektedir. Zamanla çeşitli nedenlerle motorda kurum parçacıkları birikmekte, nihayetinde filtre yavaş yavaş tıkanmakta ve rejenerasyon

Detaylı

UPSLIFT ASANSÖR KURTARMA GÜÇ MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU

UPSLIFT ASANSÖR KURTARMA GÜÇ MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU UPSLIFT ASANSÖR KURTARMA GÜÇ MODÜLÜ KULLANIM KILAVUZU Sürüm: 1.0 BÖLÜM 1-UYARILAR... 1 BÖLÜM 2-TEKNİK ÖZELLİKLER... 2 2.1 ELEKTRİKSEL ÖZELLİKLER... 2 2.2 MEKANİK ÖZELLİKLER... 3 BÖLÜM 3-UPSLIFT İÇİN UYGUN

Detaylı

Sayfa No. 10- Teknik özellikler

Sayfa No. 10- Teknik özellikler Sayfa No 1. Giriş 3 2. Tuz klor klorinatörü elemanları 4 3. Montaj 5 4. Suyun şartlandırılması 7 5. Tuz ekleme 8 6. Kullanım 9 7. Tavsiyeler 10 8. Elle hücre temizliği 13 9. Garanti, satış sonrası servis

Detaylı

T I M E R TR Kullanım

T I M E R TR Kullanım TR Kullanım TIMER 1 2 ON/OFF 3 CALC 6 4 TIMER 5 7 2 Çalıştırma ve emniyet kurallarını dikaktlice okuyunuz! Emniyet kuralları Evinizde kullandığınız elektrik değrlerinin cihazın çalışması için gerekli değerleri

Detaylı

OZ-300 OZON JENERATÖRÜ PLC KONTROL SİSTEMİ ARIZA VE UYARI MESAJLARI EL KİTABI

OZ-300 OZON JENERATÖRÜ PLC KONTROL SİSTEMİ ARIZA VE UYARI MESAJLARI EL KİTABI OZ-300 OZON JENERATÖRÜ PLC KONTROL SİSTEMİ ARIZA VE UYARI MESAJLARI EL KİTABI Sayfa: 1/15 FİHRİST Dewpoint Dewpoint değeri düşük F4 trafo termik arızası Trafo bobin arızası Cihaz kapakları açık Soğutma

Detaylı

Tavan lambası. Montaj talimatı 91585AB4X5VII

Tavan lambası. Montaj talimatı 91585AB4X5VII Tavan lambası tr Montaj talimatı 91585AB4X5VII 2017-06 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları

Detaylı

Kurulum Kılavuzu. DEVIreg 610. Elektronik Termostat.

Kurulum Kılavuzu. DEVIreg 610. Elektronik Termostat. Kurulum Kılavuzu DEVIreg 610 Elektronik Termostat www.devi.com İçindekiler 1 Giriş.................... 3 1.1 Teknik Özellikler......... 4 1.2 Güvenlik Talimatları....... 5 2 Montaj Talimatları...........

Detaylı

HEISSNER SU FİLTRESİ TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER FA2000UV-00. Kullanım ömrü 10 yıldır

HEISSNER SU FİLTRESİ TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER FA2000UV-00. Kullanım ömrü 10 yıldır HEISSNER SU FİLTRESİ TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU MODELLER FA2000UV-00 Kullanım ömrü 10 yıldır ÜRÜN İLE İLGİLİ TANITICI RESİM ÜRÜNE AİT TANITICI VE TEMEL BİLGİLER Bu ürün, 5 tona kadar olan gölet

Detaylı

HUPF/HUP Serisi. Honeywell UNIVERSAL GAS VALVES UYGULAMA

HUPF/HUP Serisi. Honeywell UNIVERSAL GAS VALVES UYGULAMA UNIVERSAL GAS VALVES HUPF/HUP Serisi GAZ BASINÇ REGÜLATÖRLERİ FİLTRELİ VEYA FİLTRESİZ UYGULAMA KULLANMA KILAVUZU Karışımlı, birleşik sistemler ve endüstriyel dağıtım sistemleri dahil tüm gaz yakıcılardaki

Detaylı

HAIR DRYER IONIC HD 6862

HAIR DRYER IONIC HD 6862 HAIR DRYER IONIC HD 6862 TR G F E D B C A 3 TÜRKÇE 12-15 4 GÜVENLIK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Detaylı

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151 Özellikler 400 mah kapasiteli, bakım gerektirmeyen ve uzun ömürlü batarya 500 Şarj batarya ömrü Yüksek ışık veren, enerji tasarrufu sağlayan, uzun ömürlü 15+1 LED 15 LED ve 1 LED aydınlatma şeklinde 2

Detaylı

DOLPHİN WAVE 30 ROBOT KULLANMA KILAVUZU E-HAVUZ MARKET

DOLPHİN WAVE 30 ROBOT KULLANMA KILAVUZU E-HAVUZ MARKET DOLPHİN WAVE 30 ROBOT KULLANMA KILAVUZU İçindekiler 1. Genel Bilgi 2. Özellikleri 3. Uyarılar ve Önlemler 3.1 Uyarılar 3.2 Önlemler 4. Robot parçaları 5. Robotun Kullanımı 5.1 Kurulum 5.2 Robotu Havuza

Detaylı

DOLPHİN WAVE 50 ROBOT KULLANMA KILAVUZU

DOLPHİN WAVE 50 ROBOT KULLANMA KILAVUZU DOLPHİN WAVE 50 ROBOT KULLANMA KILAVUZU İçindekiler 1. Genel Bilgi 2. Özellikleri 3. Uyarılar ve Önlemler 3.1 Uyarılar 3.2 Önlemler 4. Robot parçaları 5. Robotun Kullanımı 5.1 Kurulum 5.2 Robotu Havuza

Detaylı

df[lc\ Ayarlanabilir polarite çevirici kullanan otomatik temizlenen elektrodlar

df[lc\ Ayarlanabilir polarite çevirici kullanan otomatik temizlenen elektrodlar Klor Jenaratörü 1 Tuzlu su klorlayıcı > Dezenfektan doğrudan TRi tuzlu su klorlayıcısı tarafından üretilmiştir > Siz uzakta olduğunuzda bile kusursuz su kalitesi > Basitleştirilmiş havuz bakımı > Havuzunuzun

Detaylı

Unidrive M200, M201 (Boy 1-4) Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Unidrive M200, M201 (Boy 1-4) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu kılavuzun amacı bir motoru çalıştırmak üzere bir sürücünün kurulması için gerekli temel bilgileri sunmaktır. Lütfen www.controltechniques.com/userguides veya www.leroy-somer.com/manuals adresinden indirebileceğiniz

Detaylı

HYDROZONE OZON JENERATÖRÜ MODEL HOZ-01/02

HYDROZONE OZON JENERATÖRÜ MODEL HOZ-01/02 HYDROZONE OZON JENERATÖRÜ MODEL HOZ-01/02 KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER 1 ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI 3 BÜTÜN TALİMATLARI OKUYUNUZ VE TAKİP EDİNİZ 3 ÖN HAZIRLIK 3 DELZONE HOZ-01/02 NIN AÇIKLANMASI

Detaylı

Montaj kılavuzu. Isı pompası konvektörü için 2 yollu vana kiti EKVKHPC

Montaj kılavuzu. Isı pompası konvektörü için 2 yollu vana kiti EKVKHPC Isı pompası konvektörü için yollu vana kiti Isı pompası konvektörü için yollu vana kiti Montajdan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun. Bir kenara atmayın. İleride başvurmak üzere arşivinizde saklayın. Ekipmanın

Detaylı

Havuz Mekanik Tesisat Hesabı

Havuz Mekanik Tesisat Hesabı Havuz Mekanik Tesisat Hesabı Havuz Bilgileri; Havuz boyutları=6x9m Havuz Alanı=44m2 Derinliği=.2m Projede TS 899 standartları ele alınmıştır. (TS 899; Yüzme havuzları, suyun hazırlanması, teknik yapım,

Detaylı

Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları

Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları Hoparlörün işletme paneli fonksiyon Tablosu Güç Açma/Kapama butonu, Çalıştırmak/Kapatmak için butona basın; Ses + Ses - Sesi kapat Güç gösterge ışığı--- Mavi LED;

Detaylı

AKE GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU

AKE GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.03 GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU AKE.370.502.01.03 GAZLI SABİT TABANLI FIRIN KONTROL KARTI (7 TFT DOKUNMATİK) KULLANIM KILAVUZU 1 AKE.370.502.01.03

Detaylı

AKE MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU

AKE MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.001.02.01 MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU AKE.324.001.01.01 MİKSER KONTROL KARTI ÜÇ HIZLI KULLANIM KILAVUZU 1 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI AKE.324.001.01.01 MİKSER KONTROL

Detaylı

1.1.- Montaj Diyagramı...2 1.2.- Yarleştirme...3 1.3.- Su bağlantısı...3 1.4.- Drenaj...3 1.5.- Teknik özellikler...3 1.6.- Elektrik bağlantısı...

1.1.- Montaj Diyagramı...2 1.2.- Yarleştirme...3 1.3.- Su bağlantısı...3 1.4.- Drenaj...3 1.5.- Teknik özellikler...3 1.6.- Elektrik bağlantısı... Instrucciones generales para instalación, uso y mantenimiento Instructions générales pour l instalation, l utilisation et l entretien General instructions for installation, use and maintenance Allgemeine

Detaylı

6302 5475 02/2003 TR Kullanõcõ için. Kullanma Kõlavuzu. Logano GE434 Logano plus GB434. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz

6302 5475 02/2003 TR Kullanõcõ için. Kullanma Kõlavuzu. Logano GE434 Logano plus GB434. Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz 6302 5475 02/2003 TR Kullanõcõ için Kullanma Kõlavuzu Gaz Yakõtlõ Kazan Logano GE434 Logano plus GB434 Kullanmadan önce dikkatle okuyunuz Önsöz Bu kõlavuz hakkõnda Bu cihaz ilgili Norm ve Yönetmelikler

Detaylı

YARI OTOMATİK ASANSÖR KAT KAPISI MONTAJ KILAVUZU

YARI OTOMATİK ASANSÖR KAT KAPISI MONTAJ KILAVUZU YARI OTOMATİK ASANSÖR KAT KAPISI MONTAJ KILAVUZU İçindekiler Önemli Bilgiler... 2 1. Giriş... 3 1.1. Sevkiyat ve Saklama Koşulları... 3 1.2. Kullanma ve Bakım Talimatı... 3 1.2.1. Kullanma Talimatı...

Detaylı

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler Değerli Müşterimiz, Radyatör ısıtıcı cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz

Detaylı

Kurulum Yönergesi. devireg 130, 131 ve 132

Kurulum Yönergesi. devireg 130, 131 ve 132 TR Kurulum Yönergesi devireg 130, 131 ve 132 İçindekiler: 1. Uygulamalar ve özellikler. 2. Kurulum yönergesi a. devireg 130 ve 132 duyar eleman kurulumu b. devireg 130, 131, 132 yerleşimi c. devireg 130,

Detaylı

ELITE PR DİKKAT. O ayar sıvısı seti M) Enjektör valfi için redüksiyon. Duvara Montajı

ELITE PR DİKKAT. O ayar sıvısı seti M) Enjektör valfi için redüksiyon. Duvara Montajı ELITE PR Paket İçindekiler: A) "ELITE PR" ph ve REDOX kontrol cihazı B) PVC Crystal 4x6 ile emme cihazı (2 m) C) Polietilen hortum (3m) D) Bağlantı vidası (φ=6 mm) E) Emme çekvalfi F) FPM basma çekvalf

Detaylı

MANUEL KAZAN KONTROL PANELİ

MANUEL KAZAN KONTROL PANELİ MANUEL KAZAN KONTROL PANELİ Ürün Mikroişlemci kontrollüdür Teknik Özellikler Çalışma Gerilimi Güç Tüketimi-Bekleme Güç Tüketimi-Çalışma Kontak Akımları Röle Çıkışları Fan Hızı Ayarı Sensörler : 200-240V

Detaylı

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI

1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 1.CİHAZ ÖLÇÜLERİ 2.CİHAZ BAĞLANTI ŞEMASI 3.UYARILAR Cihazı kullanmaya başlamadan önce mutlaka kullanma kılavuzu okunmalıdır ve cihaz kullanımında kılavuzdaki talimat ve uyarılara uyulmalıdır. Aksi takdirde

Detaylı

Montaj kılavuzu. Fan coil cihazları için 2 yollu vana kiti/ 3 yollu vana kiti EKMV2C09B7 EKMV3C09B7

Montaj kılavuzu. Fan coil cihazları için 2 yollu vana kiti/ 3 yollu vana kiti EKMV2C09B7 EKMV3C09B7 Fan coil cihazları için yollu vana kiti/ yollu vana kiti EKMVC09B7 EKMVC09B7 EKMVC09B7 Fan coil cihazları için yollu vana kiti/ yollu vana kiti EKMVC09B7 Montaja başlamadan önce bu kılavuzu dikkatlice

Detaylı

Kullanım kılavuzu. LD-PULS Sinyal Jeneratörü

Kullanım kılavuzu. LD-PULS Sinyal Jeneratörü Kullanım kılavuzu LD-PULS Sinyal Jeneratörü 2 Kullanım kılavuzu LD-PULS Sinyal Jeneratörü İçindekiler 1. Üretici ve ithalatçı firmanın ünvanı, adres ve telefon numarası 3 2. Bakım, onarım ve kullanımda

Detaylı

Beyaz utu KK02.pdf 3 14.02.2011 17:10 CMY

Beyaz utu KK02.pdf 3 14.02.2011 17:10 CMY Beyaz utu KK02.pdf 3 14.02.2011 17:10 C M Y CM MY CY CMY K Cihazınızın Özellikleri ve Yapısı: Cihazınız, ısı ayarı, sprey özelliği, kuru ütüleme, değişken buhar, ani buhar vb gibi birçok fonksiyona sahiptir.

Detaylı

Montaj el kitabı - Gemi yapımı VEGAWELL 52. Hizmet tankları (Motor yakıtı, soğutkan) Taze su-/atık su tankları Balast tankları (Yanlardaki tanklar)

Montaj el kitabı - Gemi yapımı VEGAWELL 52. Hizmet tankları (Motor yakıtı, soğutkan) Taze su-/atık su tankları Balast tankları (Yanlardaki tanklar) Montaj el kitabı - Gemi yapımı VEGAWELL 52 Hizmet tankları (Motor yakıtı, soğutkan) Taze su-/atık su tankları Balast tankları (Yanlardaki tanklar) Document ID: 4957 İçindekiler İçindekiler Genel. Genel

Detaylı

ENERJİMİZİ GÜNEŞTEN ALIYORUZ

ENERJİMİZİ GÜNEŞTEN ALIYORUZ ENERJİMİZİ GÜNEŞTEN ALIYORUZ MiniSolar-1200 SOLAR KUTU Kullanma Kılavuzu **Önemli** Ürünlerimizi tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Cihazın doğru çalışmasını sağlamak ve etkili kullanmak için lütfen

Detaylı