SPOR KAMPLARI EĞİTİM w: f: facebook.com/okareistanbul

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SPOR KAMPLARI EĞİTİM w: f: facebook.com/okareistanbul"

Transkript

1 18 TURNUVALAR SPOR w: f: facebook.com/okareistanbul Altunizade, Kısıklı Cad. No: 28 K:1 Üsküdar , İstanbul/ TR t:

2 SPOR KAMPLARI SPORUN EN İYİSİ NEREDEYSE ORAYA GİDİYORUZ Okareistanbul, sporcuları Dünya daki spor ekolü ülkelerin spor kampları ile buluşturuyor. Özellikle sporcu yetiştirme konusunda Dünya da kabul gören bir ekol olan Sırbistan da basketbol ve voleybol kamplarımız Voleybol konusunda özel bir yere sahip İtalya da voleybol kamplarımız Basketbol un kalbinin attığı ülkelerden biri olan İspanya da basketbol kamplarımız beğeninize sunuluyor. Yıl içinde sporcularınızın elde ettiği başarıları, yıl sonunda Dünyaca kabul görmüş kamplarda uluslararası ortam ile ödüllendirin.

3 SPOR KAMPI Basketbol Ünlü Sırp basketbolcu Milos Teodosic tarafından kurulan basketbol gelişim kampı. Sırbistan da, başkent Belgrad a 100 km mesafede bulunan Silver Lake bölgesinde yer alan kamp, Haziran - Ağustos dönemleri arasında 7 dönem olarak gerçekleştirilmektedir. TEO4 BASKETBOL KAMPI / Silver Lake - Sırbistan Kamp merkezi, Silver Lake gölü kenarında Teodosic in özel olarak kurduğu tesislerdedir. 120 yatak kapasiteli kamp binası ve 4 basketbol sahası ile sporcular 9 günlük kamp süresi boyunca sadece basketbola konsantre olacaktır. Kampa katılım özellikle Avrupa dan ve Rusya dan olmaktadır. Kurucu oyuncunun ünü nedeniyle Avrupa nın en çok talep edilen baskebol gelişim kampıdır. Konaklama, 3-4 kişilik odalarda yapılmaktadır. Grup katılımlarında grup lideri koç/eğitmenlere *free of charge oda sağlanmaktadır. Yemekler, kampın anlaşmalı kurumu tarafından verilmekte, günde 3 öğün ana yemek haricinde 2 öğün atıştırmalık verilmektedir. Kamp dönemi 8 gece-9 gün olarak yapılmaktadır. Sabah ve Akşam yapılan 2 saha antremanı dışında günde 2 defa kondisyon-beceri antremanı yapılmaktadır. Her akşam yapılan karışık maçlar ve yetenek yarışmaları sayesinde sporcular çeşitli ülkelerden gelen diğer sporcularla arkadaşlık kurma ve aynı zamanda rekabet etme fırsatı bulmaktadırlar. Kamp 22 Haziran 2018 tarihinde başlayarak birbiri ardına 8 gecelik 6 dönem olarak sporcu ağırlayacaktır. GEZİLER / AKTİVİTELER Tamamen basketbol gelişimine odaklanan kamp programının yoğun olması nedeniyle dış gezilere çok zaman kalmamaktadır. Ancak kamp dönemi boyunca oyuncular Aquapark ta eğlenme ve Belgrad ı tanıma gibi fırsatlar bulabileceklerdir. KAZANIMLAR Kamp TEO4, Avrupa nın en çok talep edilen kamp merkezlerinden biridir. Tecrübeli koçları ve antreman programlarının yanında, Avrupa ve Dünya dan yetenekli sporcuların bir araya geldiği önemli bir kamp organizasyonudur. Sırbistan ın basketbol gelişimi konusunda Dünya daki yeri, verilen eğitimin ciddiyeti konusunda bilgi vermektedir. Bu kampta katılım sertifikası ve kamp malzemeleri ( forma, şort, t-shirt) katılımcılara verilmektedir.

4 SPOR KAMPI Basketbol FIBA eğitmeni antrenör Prof. Nenad Turinic tarafından basketbolcu gelişimi için kurulan kamp 8. senesinde Dünya nın her yerinden sporcular ile devam ediyor. Kragujevac ta sahalar ve konaklamanın bir arada yapıldığı komplekste Sırp antrenörler ile günlük antremanlar ve maçlarda farklı ülkelerin sporcularını tanıma fırsatı doğuyor. CROSSOVER BASKET CAMP / Kragujevac - Sırbistan Belgrad a 100 km uzaklıkta, Kragujevac taki kamp tesisleri, 1 kapalı 2 açık tartan sahayı içeren otel kompleksinde yer almaktadır. Sporcular serbest zamanlarında otel kompleksinin yakınındaki gölde kurulu eğlence merkezinden, şehirde bulunan havuz ve diğer eğlencelerden yararlanabilmektedir. Konaklama, 2-3 kişilik odalarda yapılmaktadır. Grup katılımlarında grup lideri koç/eğitmenlere *free of charge oda sağlanmaktadır. Yemekler, otelde günde 3 öğün olarak alınmaktadır. Ayrıca otelin A la Carte restoranı da gece yarısına kadar hizmet vermektedir.. Kamp dönemi 9 gece -10 gündür. Sabah ve Akşam yapılan 2 saha antremanı dışında, sporculara birebir antreman olanağı da vardır. Her akşam yapılan karışık maçlar ve yetenek yarışmaları sporcuların uluslararası rekabet duygusunu pekiştirmektedir. Kamp 22 Haziran 2018 tarihinde başlayarak birbiri ardına 9 gecelik 7 dönem olarak sporcu ağırlayacaktır. Sporcular, antremanlardan arta kalan zamanlarını şehirde ya da GEZİLER / AKTİVİTELER kamp merkezinin hemen yanındaki göl kenarında değerlendirebilirler. Dönem boyunca sporculara Aquapark ta havuz aktivitesi ve akşam partileri yapılmaktadır. Ayrıca sporcularımız Belgrad ve çevre şehirleri tanıma fırsatı bulacaklardır. KAZANIMLAR Avrupa nın saygın basketbol gelişim kamplarından olan Crossover, sporcu gelişimine ait özel bir program sunmakta. Kamp, katılımcıları için Prof. Nenad Turinic, Texas Tech koçu Larry Brown, Ünlü Sırp oyuncu-koç Bata Djordevic gibi önemli isimlerle de çalışma fırsatı sağlamaktadır. Bu kampta katılımcılara, katılım sertifikası ve kamp malzemeleri ( forma, şort, t-shirt) verilmekte, ayrıca koçla basketbol dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı coaches clinic düzenlenmektedir.

5 SPOR KAMPI Basketbol Kendi Spor kampınızı kendi programınız dahilinde, ama İspanya da İspanyol takımlar ile turnuvalar ve dostluk maçları düzenleyerek yapma fırsatını bu kampla bulabilirsiniz. İspanyol takımlarla yapılacak dostluk maçları, Barselona şehir gezileri, Barselona-Lassa ve Joventut Badalona ziyaretleri ve oyuncularla fotograf çektirme şansı bu kampta. E.S.E. BASKET CAMP / Barselona - İspanya Kamp için Barselona şehir merkezinde, Marbella sahilinde bulunan Marbella Spor kompleksinin yanında yapılacak birçok dostluk maçının tesisleri de kullanılacaktır. Konaklama, şehir içindeki 3-4* otellerde, 2-3 kişilik odalarda yapılacak ve otel - sahalar arası servis araçları kullanılacaktır. Yemekler otel ile anlaşmalı olarak alınacaktır. Kamp dönemi Ağustos 2018 arası 3 gece - 4 gün ile başlamaktadır. Kamp dönemi 6 gece 7 gün e kadar çıkartılabilir. Kamp programında günlük antremanlar ve dostluk maçları bulunmaktadır. Program detayları katılımcı takım talebine göre ayarlanacaktır. Kamp Ağustos tarihleri arasında 3 gece 4 gün minimum kamp süresidir. Kamp süresi takım talebine göre belirlenecektir. Barselona, yaz kamplarının yanında sömestr- kış kampları için de çok uygun bir kamp noktası olarak hizmet vermektedir. Sporcular, antremanlardan arta kalan zamanlarından Dünyanın en GEZİLER / AKTİVİTELER önemli turizm merkezlerinden Barselona yı tanıma fırsatı bulacaklar. Şehir gezilerine ek olarak Barselona-Lassa, Jov. Badalona gibi takımların maçlarına gidecek ve basketbolcularla sahada fotograf çektirme imkanı bulacaklar. KAZANIMLAR Avrupa da basketbol açısından çok önemli bir yere sahip olan İspanya da, çeşitli İspanyol takımları ile dostluk maçları yapılacaktır. Özellikle turistik bir merkez olan Barselona yı tanıma fırsatı ortaya çıkacaktır. Bu kampta katılımcılara, Barselona-Lassa ve Joventut Badalona gibi takımların maçlarına gitme fırsatı verilecektir.

6 SPOR KAMPI Voleybol Ünlü Sırp voleybol koçu Milorak Kijac önderliğinde Sırp ve Kübalı antrenörler ile yapılan voleybol gelişim kampı Belgrad a 80 km mesafedeki Zrenjanin şehrinin spor ve konaklama olanakları kullanılarak yapılan kamp, Avrupa nın en iyi voleybol gelişim kampıdır. TOPVOLLEY CAMP Zrenjanin - Sırbistan Kamp, Sırbistan ın nüfuslu Zrenjanin şehrinde yapılmaktadır. Doğanın içindeki bu sakin şehirde, Crystall Hall ve Medison Hall spor salonları kullanılmaktadır. Toplam 5 saha kullanımı ile son derece rahat bir kamp dönemi geçer. Kamp merkezi, konaklama, antreman sahaları, spor için tam uygunluktaki bu şehrin içinde birbirlerine şehir parkı ile bağlanmaktadır. Konaklama için, yüksekokul yurdu ( 4 kişilik odalar) ya da 4* hotel Vojvadina (2-3 kişilik odalar) kullanılmaktadır. Kamp dönemi 7 gece-8 gündür. Sırp ve Küba lı tecrübeli antrenörler ile sabah ve Akşam 2 defa saha antremanı yapılmaktadır. Her akşam yapılan karışık maçlar ve yetenek yarışmaları sayesinde sporcular, çeşitli ülkelerden gelen diğer sporcularla arkadaşlık kurma ve aynı zamanda rekabet etme fırsatı bulmaktadırlar. Ünlü Sırp koç Milorad Kijac tarafından geliştirilen programa göre yapılan çalışmalarda sporcu teknik gelişimi ön planda tutulmaktadır. Topvolley basketbol gelişim kampı 30 Haziran - 7 Temmuz arasında tek dönem olarak gerçekleştirilecektir. GEZİLER / AKTİVİTELER Tamamen sporcu gelişimine odaklanan kamp programının yoğun olması nedeniyle dış gezilere çok zaman kalmamaktadır. Ancak kamp dönemi boyunca oyuncular Aquapark ta eğlenme ve Belgrad ı tanıma gibi fırsatlar bulabileceklerdir. KAZANIMLAR Topvolley Camp, Avrupa da voleybolcu gelişimi konusunda önemli bir yere sahip olan Sırbistan Voleybolu nun tecrübeli koçlarını bir araya getirmekte. Tecrübeli koçları ve antreman programlarının yanında, Voleybol dünyasından yetenekli sporcuların bir araya geldiği önemli bir kamp organizasyonudur. Bu kampta katılım sertifikası ve kamp malzemeleri (t-shirt) katılımcılara verilmektedir. Kampta katılımcı koçlar için COACHES CLINIC gerçekleştirilmektedir.

7 SPOR KAMPI Voleybol Bologna yakınlarındaki şirin dağ kasabası Fanano daki voleybol kampımıza hoş geldiniz. Fanano kampında yaş arası genç sporcular hem antreman, hem de eğlenceli bir tatil yapıyor. İtalya ve çevre ülkelerden gelen sporcular ile birlikte yapılan antremanlar rekabeti arttıracak. VOLLEYCAMP FANANO Fanano - İtalya Fanano, Bologna ya 80 km uzaklıkta bulunan bir dağ kasabasıdır. Kamp merkezi, konaklama ve antreman sahaları, şehir içinde yürüme mesafesindedir. Sahalar, bir kış sporları merkezi olan Fanano şehrinin buz hokeyi pistinin dönüştürülmesiyle oluşur ( Pala Ghiaccia di Fanano). Konaklama, 3* Hotel Firenze de 2-4 kişilik odalarda gerçekleştirilecektir. Günde 3 öğün yemek otelde alınacaktır. Kamp dönemi 6 gece-7 gün olarak tek dönemdir. Tecrübeli İtalyan çalıştırıcılar tarafından yürütülen kampta genel voleybol becerileri gelişimi dikkate alınmaktadır. Sabah yapılan antreman ardından öğleden sonra antreman ve maçlar ile geçmektedir. Her akşam, yemek sonrasında ekip ile birlikte eğlenceli yunlar oynanmaktadır. Fanano kampı, 24 Haziran - 30 Haziran arasında tek dönem olarak gerçekleştirilecektir. Günlük çalışma programının dışında sporcular yüzme havuzundan yararlanabilirler. Kamp bitimi günü Ninfa Gölü nde GEZİLER / AKTİVİTELER Adventure Park Cimone de ağaçlar arasındaki eğlence parkında kutlanacaktır KAZANIMLAR Topvolley Camp, Avrupa da voleybolcu gelişimi konusunda önemli bir yere sahip olan Sırbistan Voleybolu nun tecrübeli koçlarını bir araya getirmekte. Tecrübeli koçları ve antreman programlarının yanında, Voleybol dünyasından yetenekli sporcuların bir araya geldiği önemli bir kamp organizasyonudur.

8 SPOR KAMPI Voleybol Avustura sınırına yakın olan Bolzano bölgesinde, Molveno Gölü kıyısında yapılacak olan kampımız yaş arası genç sporcular için bir fırsat sunmaktadır. Molveno Spor Merkezinin açık ve kapalı sahalarında yapılacak kampta İtalyan antrenörler, uluslararası rekabet, doğa yürüyüşleri ve bol eğlence var. VOLLEYCAMP MOLVENO Bolzano - İtalya Molveno Gölü nün kıyısında bulunan şehir, Avusturya ya yakınlığı sebebiyle yaz aylarında bile serin bir ortam sunmaktadır. Kamp konaklama merkezi olarak 3* Miramonti otel seçilmiştir. 2-3 kişilik odalarda konaklama yapılacak ve antremanlar için 800 kişilik Molveno Spor Merkezi nin tesisleri kullanılacaktır. 6 gece-7 günlük kamp döneminde kahvaltı sonrasında İtalyan koçlar tarafından sabah antremanları yapılmaktadır. Akşamüstüne kadar verilen serbest zamanlarda mükemmel doğanın tadını çıkartmak üzere trekking, bisiklet turları, şehir turları yapılacaktır. Akşam antremanları Beach volley turnuvaları, fitness antremanları ile yapılacaktır. Molveno kampı, Temmuz tarihleri arasında bir dönem olarak gerçekleştirilecektir. GEZİLER / AKTİVİTELER Kamp merkezinin konumu, bir dağ gölü ve muhteşem bir atmosferdedir. Burada İtalyan koçlar eşliğinde trekking turları, bisiklet turları ve gölde geçirilecek zamanlarda çeşitli aktiviteler yapma fırsatı olacaktır. KAZANIMLAR Molveno voleybol kampı, tecrübeli İtalyan koçların eşliğinde sporcularımızın voleybol gelişimlerine katkı sağlar. Prestijli Molveno kampı, İtalya nın en iyi sporcularının ziyaret ettiği bir kamp özelliği taşır. Bu kampta katılım sertifikası ve kamp malzemeleri (t-shirt) katılımcılara verilmektedir.

9 SPOR KAMPI Voleybol Bologna ya 80 km uzaklıktaki dağ kasabası Sestola da yaş arası kız ve erkek voleybolcular için düzenlenen YOĞUN VOLEYBOL programına sizi de davet ediyoruz. Tecrübeli İtalyan koçlar ve uluslararası katılım ile rekabetçi ve zorlu bir kamp dönemini eğlenceli bir şekilde geçireceğiniz İtalya Voleybol kampımız. VOLLEYCAMP SESTOLA Sestola - İtalya Sestola, Bologna ya 80 km uzaklıkta bulunan bir kış sporları merkezi kasabasıdır. Sestola kampımızda antremanlar Sestola Sports Hall de yapılacaktır. Konaklama 4* Hotel San Marco Sestola da 2-4 kişilik odalarda gerçekleştirilecektir. Günde 3 öğün yemek otelde alınacaktır. Şirin Sestola kasabasında bütün tesisler birbirlerine yürüyüş mesafesindedir. Antreman aralarında kasabada yapılacak geziler rahatlama da sağlayacaktır. 6 gece-7 günlük kamp döneminde, sporcular günde 5-6 saat boyunca İtalyan koçlar tarafından çalıştırılacaklar. Koçlar ile düzenlenen video analiz saatleri ve yapılack turnuvalar ile birlikte son derece yoğun bir kamp döneminde kişisel becerilerin geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Oyuncular arası karışık takımlar ile yapılan turnuvalarda rekabet ve kişisel gelişim en üst düzeye çıkar. Sestola kampı, 1-7 Temmuz 2018 ve 8-14 Temmuz tarihleri arasında 2 dönem olarak yapılacaktır. GEZİLER / AKTİVİTELER Yoğun programdan arta kalan anlarda, sporcular şehir gezileri, Ninfa Gölü gezileri, havuz ve Adventure Park gezilerinde rahatlama imkanı bulacaklardır. Kamp kapanış partisi ise herkes için eğlencelidir. KAZANIMLAR Yoğun antreman programlarının yanında tecrübeli koçlar ile birlikte yapılan video analize oturumları ile birlikte tam anlamıyla oyuncu geliştirmeye yönelik bir kamp olan Sestola Voleybol kampında sporcular zorlu bir mücadele sonrasında kısa sürede gelişim gösterebileceklerdir. Bu kampta katılım sertifikası ve kamp malzemeleri (t-shirt) katılımcılara verilmektedir.

10 SPOR KAMPI Voleybol İtalya nın turistik RIMINI bölgesindeki sahil kasabası RICCIONE de yapılan Beach Volley kampında yaş arası sporcular hem voleybol becerilerini geliştirme, hem uluslararası katılımla rekabeti yaşama hem de mükemmel bir tatil yapma fırsatı buluyorlar. Tecrübeli İtalyan koçların çalıştırdığı gruplarda voleybol becerilerinizi geliştirin. VOLLEYCAMP RICCIONE Rimini- İtalya Riccione, turistik Rimini sahilinde bulunan bir kasabadır. Beach volley kampımızın gerçekleştiği bu kasabada konaklamalarımızı 3* Hotel Union da 2-4 kişilik odalarda yapacağız ve yemeklerimizi buradan alacağız. Antreman sahalarımız, otelin hemen önündeki Riccione sahilinde kurulan the beach arena olacaktır. 6 gece-7 günlük kamp döneminde kahvaltı sonrasında sabah antre- Bu turistik sahil kasabasında otelimiz denizin hemen yakınındadır. Sahile yaklaşık 5 dakika içinde inebilirsiniz. manları yapılmaktadır. Akşamüstüne kadar verilen serbest zamanlarda birçok farklı aktivite yapılabilir. Her akşamüstü, indoor fitness antremanları ya da beachvolley turnuvaları yapılmaktadır. Akşamları ise kamp personeli ile yapılan çeşitli aktiviteler ile geçer. Riccione kampı, Haziran ve Haziran tarihleri arasında iki dönem olarak gerçekleştirilecektir. Sahil kenarı bir kamp merkezi olması nedeniyle Riccione kampında GEZİLER / AKTİVİTELER birçok farklı aktivite yapma imkanı vardır ve günlük program buna göre aralıklı olarak hazırlanır. Sporcuların Riccione kumsalından ve denizden yeterince yararlanması için her gün bolca deniz zamanı verilmektedir. Ayrıca akşam aktivitelerinde şehrin canlı caddeleri bolca gezilebilir. KAZANIMLAR Riccione beach volley kampı, sporcuların bir taraftan İtalya nın turistik sahil şeridini tanımaları için fırsatlar sunarken, diğer taraftan Tecrübeli İtalyan koçların çalıştırması ile voleybol gelişimlerine katkı sağlar. Bu kampta katılım sertifikası ve kamp malzemeleri (t-shirt) katılımcılara verilmektedir.

11 SPOR KAMPI Voleybol Ünlü Toskana bölgesinin sahillnde Marina di Grosetto şehrinde yapılan voleybol ve beachvolley kampımız, yaş arası genç sporculara açıktır. İtalya nın büyülü Toskana bölgesinde 4* bir kamp merkezinde geçirilecek bu kamp unutulmaz olacak. VOLLEYCAMP MARINA DI GROSETTO Toskana - İtalya Toskana nın sahilinde yer alan Marina di Grosetto da yapılan voleybol kampımız için bu bölgede bulunan Camping Cieloverde nin konaklama ve sportif olanaklarını kullanıyoruz. 4 yıldızlı kamp merkezinde 4-5 kişilik bungalowlarda full pansiyon olarak kalacak ve Camping Cieloverde ye ait spor tesislerini ve sahili kullanacağız. 6 gece-7 günlük kamp döneminde kahvaltı sonrasında İtalyan koçlar tarafından sabah antremanları yapılmaktadır. Akşamüstüne kadar verilen serbest zamanlarda deniz ve havuz zamanları ve farklı aktivite zamanları vardır.. Her akşamüstü, outdoor fitness antremanları ya da beachvolley turnuvaları yapılmaktadır. Akşamları ise kamp personeli ile yapılan çeşitli aktiviteler ile geçer. Riccione kampı, Haziran tarihleri arasında bir dönem olarak gerçekleştirilecektir. Kamp merkezi, şehrin dışında bir çam ormanının içindedir. Yapılan GEZİLER / AKTİVİTELER antremanlar ve turnuvalar arasında sporcular, kamp merkezinin kendi animasyon programına katılabilir, doğa ile zaman geçirebilir ya da kuracakları arkadaşlıkların tadına varabilirler. Akşam yemek sonrası yapılan aktivitelerde kampın aktivite programı esas alınır. KAZANIMLAR Marina di Grosetta voleybol kampı, sporcuların bir taraftan İtalya nın turistik sahil şeridini tanımaları için fırsatlar sunarken, diğer taraftan Tecrübeli İtalyan koçların çalıştırması ile voleybol gelişimlerine katkı sağlar. Bu kampta katılım sertifikası ve kamp malzemeleri (t-shirt) katılımcılara verilmektedir.

12 TURNUVALAR ULUSLARARASI REKABETİ YAŞAYIN! Uluslararası rekabetin farklı düzeydeki takımlar ile birlikte yaşanabileceği, Dünya nın önde gelen spor ülkelerindeki turnuvalara katılın. Sırbistan Yunanistan İtalya İspanya dan basketbol ve voleybol turnuvalarının dışında size özel sporlar için de yarışma ve turnuvaları size en uygun olacak şartlarda getiriyoruz. Spor turnuvalarında gerçek rekabeti yaşamak, sporcularımıza milli duyguları aşılamak için çalışıyoruz.

13 TURNUVA Basketbol Yılbaşında Londra da bir turnuvaya katılmaya ne dersiniz? Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Battle in the Capital - London turnuvasına Avrupa ve Amerika dan takımlar katılım gösteriyor. U12 ve U14 takımlar için eşsiz bir deneyime siz de davetlisiniz. BATTLE IN THE CAPITAL Londra - İngiltere TURNUVA TANITIMI Bu sene birincisi düzenlenecek olan Turnuva, Londra da, Avrupa nın her yerinden ve Amerika dan takımların katılımı ile gerçekleşecek. 5 günlük bu turnuvada sporcular. hem birçok takımla maç yapma şansı hem de bu güzel şehri gezme fırsatını yakalayacaklar. KATEGORİLER Turnuvaya U14 kategorisinde erkek Sve kız, ve U12 Pkategorisinde O R erkek takımları katılım gösterebilir. Turnuva, Aralık 2017tarihlerinde gerçekleştirilecektir. 26 Aralık 2017; Otele varış ve serbest gün 27 Aralık 2017; Londra gezisi, tüm gün 28 Aralık 2017; Grup Maçları, tüm gün 29 Aralık 2017; Playoff ve finaller, akşam serbest zaman 30 Aralık 2017; Ayrılış Londra da University of East London un yeni kurulan spor merkezi turnuva için kullanılacaktır. Konaklama için UEL e yakın ve şehir merkezine metro bağlantılı Holiday Inn Hotel kullanılacaktır. TURNUVA DETAYLARI - Maçlar 10 dk, 4 periyod olarak oynanacaktır. - Erkek U14 kategorisinde 16 takım, U 12 kategorisinde 8 takım vardır. YARARLI BİLGİLER - Transferler ücrete dahil olacaktır. - Tüm gün sürecek Londra turu ücrete dahil olacaktır. - İngiliz takımları dışında ilk defa düzenlenecek bu turnuvaya Barcelona-Lassa takımı da katılımsağlayacaktır.. Tüm sporcular için otel dışı gezi günlerindeki yemekler ekstra olacaktır.

14 TURNUVA Basketbol Sırbistan ın Zrenjanin şehrinde düzenlenen turnuva, Sırbistan dışında Slovenya, İspanya, Polonya ve diğer çevre ülkelerden U15 takımlarını misafir ediyor. Yılbaşında Sırp basketbol ekolü ile tanışmak ve farklı ülkelerin takımları ile karşılaşmalar yapmak için sizi Petrovgrad Cup a bekliyoruz. PETROVGRAD CUP Zrenjanin - Sırbistan TURNUVA TANITIMI 4. Petrovgrad Cup, Sırbistan ın Zrenjanin kentinde, ünlü Zrenjanin U16 kupasının bir ayağı olarak yapılmaktadır. 8 li olarak yapılan turnuvada her takıma min. 3 maç garanti edilmektedir. 3 günlük turnuva Sırbistan ve bölge ülkelerinin iyi takımlarını bir araya getirmektedir. KATEGORİLER Turnuvaya U16 ve U15 kategorilerinde Serkek ve PU15 kız takımları O R katılım gösterebilir. Turnuva, Aralık 2017tarihlerinde gerçekleştirilecektir. 29 Aralık 2017; Açılış ve Grup Maçları 30 Aralık 2017; Tüm gün grup maçları 31 Aralık 2017; Sabah Finaller, öğleden sonra kapanış Kullanılacak salonlar, Zrenjanin Cystall Hall ve Medison Hall salonları olacaktır. Bu salonlarda toplam 3 saha kullanılacaktır. Konaklama için şehirdeki 4* hotel Vojvadina seçilmiştir. TURNUVA DETAYLARI - Turnuva 5X5 takımlar ile 10 dk 4 periyod üzerinden oynanacaktır. - Takım başı 3 maç garanti edilmektedir. - Federasyon hakemleri görev alacaktır. YARARLI BİLGİLER - Havalimanı transferleri ücrete dahil olacaktır. - Sırbistan a VİZESİZ seyahat edilebilmektedir. - Turnuva dahilinde şehir gezileri için zaman olacaktır. Turnuva katılımcısı tüm sporculara turnuva hediyeleri ( t-shirt, katılım belgesi, madalya) verilecektir. ilk 3 takım kupa ile ödüllendirilecektir.

15 TURNUVA Basketbol Nisan başında Selanik te düzenlenen basketbol turnuvasında Selanik basketbol takımları sizleri bekleyecek. Yunan basketbolu ile tanışma fırsatı sunan bu 16 lı turnuvada U13 ve U14 takımları kupa için mücadele edecekler. Yunan basketbolunun merkezi olan Selanik teki bu turnuva sizi bekliyor. THESSCUP Selanik - Yunanistan TURNUVA TANITIMI Selanik te 5. si düzenlenecek olan THESSCUP, 2003 ve 2004 doğumlu sporcuların kabul edildiği uluslararası bir basketbol turnuvasıdır. 16 Takımlı turnuvada, 4 grup oluşturulacaktır. Maçlar dışında yetenek yarışmaları, MVP ödülleri, en skorer ve en iyi savunma ödülleri verilecektir. KATEGORİLER Turnuvaya U14 ve U13 kategorilerinde erkek takımları katılım gösterebilir. Turnuva, Nisan 2017tarihlerinde gerçekleştirilecektir. 6 Nisan 2018; Açılış ve Grup Maçları 7 Nisan 2018; Tüm gün grup maçları 8 Nisan 2018; Finaller ve kapanış Selanik şehrinde bulunan birçok salon kullanılacaktır. Konaklama için şehirdeki 3* hoteller seçilmiştir. Tam pansiyon konaklama yapılacaktır. TURNUVA DETAYLARI - Maçlar 10 dk, 4 periyod olarak oynanacaktır. - Takım başı 6 maç garanti edilmektedir (1 sabah 1 akşam). - Federasyon hakemleri görev alacaktır. YARARLI BİLGİLER - Transferler ücrete dahil olacaktır. - Basketbolun ilk Takımlarından YMCA gibi takımların katılımı ile önemli bir turnuvadır. - Turnuva dahilinde şehir gezileri, YMCA ve Olympiyat müzesi gibi spor müzeleri gezileri için program yapılacaktır. - azı maçlar online canlı yayınlanacak, tüm turnuva bilgileri online olarak takip edilebilecektir. Turnuva katılımcısı tüm sporculara turnuva hediyeleri ( t-shirt, katılım belgesi, madalya) verilecektir. ilk 3 takım kupa ile ödüllendirilecektir.

16 TURNUVA Basketbol Nisan başında İspanya nın sahil şeridi Lloret de Mar da gerçekleştirilen basketbol turnuvasının bu yıl 3. sü düzenleniyor. Globasket 2018, Avrupa nın neredeyse her yerinden ve Amerika dan 120 den fazla takımı bir araya topluyor. U12, U14 ve U16 kategorilerinde heyecanlı maçlar sizi bekliyor! EASTER IN SPAIN Lloret de Mar - İspanya TURNUVA TANITIMI 3. sü düzenlenen Lloret de Mar Easter Tournament, 120 den fazla takım katılımıyla en büyük turnuvalardan biri haline geliyor. Sprocular için maçların yanında, koçlar için seminer ve klinikler, özel kurulan turnuva merkezinde alışveriş ve eğlence imkanları ve turistik gezi imkanları ile Lloret de Mar herkesi memnun ediyor. KATEGORİLER Turnuvaya U12, U14 ve U16 kategorisinde erkek ve kız takımları katılım sağlayabiliyor. Turnuva, Mart 2018 ve Nisan 2018 tarihleri olmak üzere 2 dönem gerçekleştiriliyor. 1. gün; Otele varış ve grup maçları 2.gün; grup maçları ve serbest zaman 3. gün; Grup maçları ve serbest zaman 4. gün; Grup maçları ve serbest zaman 5. gün; Çeyrek, yarı Finaller ve grup maçları 6. gün; Finaller ve kapanış Lloret de mar ve çevresindeki birçok spor kompleksi kullanılmaktadır. Sahalar birbirine yürüme mesafesidir. Konaklama için 4* Gran Hotel Flamingo kullanılacaktır. TURNUVA DETAYLARI - Maçlar 10 dk, 4 periyod olarak oynanacaktır. - Hem kulüp hem de okul takımları katılım gösterebilir. - Takım başına minimum 6 maç garanti edilmiştir. - Takımlar kendi gezi programlarını yapabilir ( Girona ve Barselona ya otobüsler kaldırılacaktır) ya da özel tur talep edebilir. - Turnuva sırasında yetenek yarışmaları, 3 sayı yarışmaları gibi yarışma ve challenge lar olacaktır. YARARLI BİLGİLER - Transferler ücrete dahil olacaktır. - Barselona ya otobüs ve tren gibi çeşitli araçlar devamlı olarak vardır. - Tüm sporcular için otel dışı gezi günlerindeki yemekler ekstra olacaktır. - Katılımcılara turnuva hediyeleri verilecektir.

17 TURNUVA Basketbol Yaz başında Barselona da düzenlenen basketbol turnuvası, U18, U17 ve U16 takımları için kendilerini test etmek açısından bulunmaz bir fırsat yaratıyor. Turnuva boyunca eşsiz Barslona şehrinde olacak takımlar hem gezi hem de rekabeti bir arada yaşayacak. BARCELONA CUP Barselona - İspanya TURNUVA TANITIMI İspanya, Fransa, İsveç, Belçika, İngiltere, Kanada gibi farklı ülkelerden takımları bir araya getiren Barselona Cup, bu sene 6. kez düzenlenecektir. Barselona şehrinin içinde düzenlenen turnuva, hem bu eşsiz şehri gezmek hem de birçok farklı ülkeden gelen takımla rekabet için unutulmaz bir fırsat sunmakta. KATEGORİLER Turnuvaya U16, U17 ve U18 kategorisinde erkek ve kız takımları katılım sağlayabiliyor. Turnuva, 29 Haziran ve 1 Temmuz tarihleri arasında yapılacaktır. 29 Haziran; Tüm gün grup maçları 30 Haziran; Açılış seremonisi, grup maçları playoff lar 1 Temmuz; Sabah final maçları, madalya töreni ve kapanış Turnuva Barselona Mar Bella Spor kompleksinde yapılacaktır. Konaklama için şehirdeki 3* hotel ve hosteller kullanılmaktadır. TURNUVA DETAYLARI - Maçlar 10 dk, 4 periyod olarak oynanacaktır. - Zaman durdurma her periyodun son 2 dk için geçerlidir. - Takım başına minimum 3 maç garanti edilmiştir. - Takımlar kendi gezi programlarını yapabilir ya da özel tur talep edebilir. - Takımlar maksimum 15 kişilik olabilir. YARARLI BİLGİLER - Transferler ücrete dahil olacaktır. - Sağlık sigortası yapılmalıdır. - Tüm sporcular için otel dışı gezi günlerindeki yemekler ekstra olacaktır. - Katılımcılara turnuva hediyeleri verilecektir.

18 TURNUVA Voleybol Modena- İtalya da yapılan Moma Winter Cup, U18- U16 ve U14 kategorilerinde üst düzey kız ve erkek takımlarının katılımı ile gerçekleşir. 3 günlük turnuvada her takım için 5 maç garanti edilmektedir. İtalyan voleybol ekolünün üst düzey takımları ile karşılaşma fırsatını bu kış Modena Turnuvasında bulabilirsiniz. MODENA MOMA CUP Modena - İtalya TURNUVA TANITIMI Bu sene dokuzuncu senesine giren Modena Kupası, İtalya nın modena şehrinde yapılmaktadır. İalyan ulusal şampiyonasına katılan takımların da katılım gösterdiği turnuvada zorlu maçlar sizleri bekliyor. Katılımların ağırlıklı olarak İtalyan takımlardan oluştuğu turnuvada uluslararası katılıma da izin verilmekte. KATEGORİLER Turnuvaya U18, U16 ve U14 kategorilerinde kız ve erkek takımları katılım gösterebilir. Turnuva, Aralık 2017tarihlerinde gerçekleştirilecektir. 27 Aralık 2017; Öğleden sonra açılış ve grup maçları 28 Aralık 2017; Sabah grup maçları, akşam yarı finaller 29 Aralık 2017; Sabah Finaller, öğleden sonra kapanış Modena kupası için şehirdeki birçok salon kullanılacaktır. Yarı final ve final maçları için Pala Panini salonu kullanılacaktır. Konaklama için şehirdeki 3* oteller seçilmektedir. 2-3kişilik odalarda tam pansiyon konaklama sağlanacaktır. TURNUVA DETAYLARI - Turnuva 6X6 takımlar ile kazanılan 2 set üzerinden oynanacaktır - Takım başı 5 maç garanti edilmektedir. YARARLI BİLGİLER - Havalimanı transferleri ücrete dahil olacaktır. - İtalya için vize ihtiyacı bulunmaktadır. - Bir yılbaşı turnuvası olan Modena Moma Cup, Paskalya döneminde, Nisan ayında tekrar edilmektedir. Turnuva kapanışında tüm sporcuların davetli olduğu bir kapanış partisi yapılacaktır.

19 TURNUVA Voleybol Dünya voleybolunda en yakın rakibimiz Sırbistan ın bu sene 4. defa düzenlenecek en prestijli gençlik turnuvasına katılma fırsatı. Orta ve üst düzey takımların katılımı ile gerçekleşen iki günlük bir voleybol festivali. Her takım için 4 ve üstü maç yapma olanağı ile en iyi değerlendirilen turnuvada sen de yerini alabilirsin. TOPVOLLEY CUP Novi Sad - Sırbistan TURNUVA TANITIMI Bu sene dördüncü kez yapılacak olan Topvolley Cup, Sırbistan ın ikinci büyük şehri Novi Sad da gerçekleşecek. Turnuvaya Sırbistan, ve çevre ülkelerden katılım geliyor. KATEGORİLER Turnuvaya U16 ve U14 takımları katılım gösterebilir. Topvolley Cup, Ocak 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. 27 Ocak 2018; Açılış ve tüm gün grup maçları 28 Ocak 2018; Sabah grup çaçları Öğleden sonra yarı final ve finaller Akşam kapanış seremonisi Topvolley cup için Novi Sad da bulunan Josef Attila Spor Kompleksi kullanılacaktır. Komplekste aynı anda 3 maç yapılabilmektedir. Konaklama, şehir merkezinde bulunan Hotel Putnik te 2-3 kişilik odalarda tam pansiyon olarak yapılacaktır. TURNUVA DETAYLARI Turnuva 6X6 takımlar ile kazanılan 2 set üzerinden oynanacaktır. Her kategoride gruplar min. 5 takımdan oluşturulacaktır. Takım başı 4 maç garanti edilmektedir. YARARLI BİLGİLER - Turnuva öğretim yılı Sömestr Tatili döneminde yapılacaktır. - Havalimanı transferleri ücrete dahil olacaktır. - Sırbistan a VİZESİZ seyahat edilebilmektedir. - Turnuvaya Kızılyıldız ve Partizan takımları ve oyuncu değerlendirme koçları katılım göstermektedir. - Turnuva katılımcılarına madalya ve sertifika verilecektir.

20 TURNUVA Voleybol Atina nın turistik merkezi Loutraki de mükemmel bir spor kampında Orta düzey takım katılımları ile 4 gün sürecek bir spor festivalinde yerinizi alın Nisan tarihleri arasındaki Loutraki Voleybol Turnuvasının bu sene 6. senesi. Loutraki spor kampında konaklayacak sporcularımız kampın tüm imkanlarından yararlanabilir. LOUTRAKIVOLLEY CUP Atina - Yunanistan TURNUVA TANITIMI Bu sene altıncısı yapıan Loutraki Voleybol turnuvası, Atina ya 80 km yakındaki Loutraki de gerçekleşecek. Loutraki spor kampında, bir futbol-basketbol-voleybol festivali olarak gerçekleşen turnuvaya uluslararası katılım var. KATEGORİLER Turnuvaya U16 ve U14 takımları katılım gösterebilir. Turnuva, Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. 11 Nisan 2018; Açılış ve tüm gün grup maçları 12 Nisan 2018; Sabah grup maçları Öğleden sonra yarı finaller 13 Nisan 2018; Sabah finaller Öğleden sonra kapanış seremonisi Turnuva, Loutraki spor kampımızda gerçekleştirilecektir. Konaklama, 1-12 kişilik bungalow evlerde yapılacak, spor kampının tüm kapalı ve açık spor tesisleri kullanıma açık olacaktır. TURNUVA DETAYLARI Turnuva 6X6 takımlar ile kazanılan 2 set üzerinden oynanacaktır. Her kategoride gruplar min. 4 takımdan oluşturulacaktır. Takım başı 4 maç garanti edilmektedir. YARARLI BİLGİLER - Havalimanı transferleri ücrete dahil olacaktır. - Yunanistan a Schengen vizesi ile seyahat edilebilmektedir. Turnuva katılımcılarına madalya ve sertifika verilecektir.

21

22 @: w: f: facebook.com/okareistanbul Altunizade, Kısıklı Cad. No: 28 K:1 Üsküdar , İstanbul/ TR t:

7. BARSELONA. basketbol kupasi BARSELONA-İSPANYA KATEGORİLER ERKEKLER VE KADINLAR PROGRAM 30 HAZİRAN - 2 TEMMUZ U18 U16 U14 U12

7. BARSELONA. basketbol kupasi BARSELONA-İSPANYA KATEGORİLER ERKEKLER VE KADINLAR PROGRAM 30 HAZİRAN - 2 TEMMUZ U18 U16 U14 U12 7. BARSELONA basketbol kupasi 30.06-02.07.2017 BARSELONA-İSPANYA KATEGORİLER ERKEKLER VE KADINLAR Kategori Yaş Süre U18 U16 U14 U12 99-00 doğum 01-02 doğum 03-04 doğum 05-06 doğum PROGRAM 30 HAZİRAN -

Detaylı

PETROVGRAD CUP 17 ZRENJANIN BASKETBOL TURNUVASI

PETROVGRAD CUP 17 ZRENJANIN BASKETBOL TURNUVASI ZRENJANIN BASKETBOL TURNUVASI PETROVGRAD CUP 17 27.01-29.01.2017 Bu sene üçüncüsü düzenlenecek olan Zrenjanin Basketbol Turnuvası, Petrovgrad Cup ta yerini al 1 ZRENJANIN Sırbistan ın Beckerek bölgesinde

Detaylı

7. BARSELONA. basketbol kupasi BARSELONA-İSPANYA KATEGORİLER ERKEKLER VE KADINLAR PROGRAM HAZİRAN U18 U16 U14 U12

7. BARSELONA. basketbol kupasi BARSELONA-İSPANYA KATEGORİLER ERKEKLER VE KADINLAR PROGRAM HAZİRAN U18 U16 U14 U12 7. BARSELONA basketbol kupasi 23.06-25.06.2017 BARSELONA-İSPANYA KATEGORİLER ERKEKLER VE KADINLAR Kategori Yaş Süre U18 U16 U14 U12 99-00 doğum 01-02 doğum 03-04 doğum 05-06 doğum PROGRAM 23-25 HAZİRAN

Detaylı

LOKASYON LOUTRAKI SPOR KAMPI

LOKASYON LOUTRAKI SPOR KAMPI YUNAN!STAN KAMPLARI Loutraki Spor Kampı, 1978 yılından beridir amatör ve profesyonel spor kulüplerine ve sporculara takım kampları, yaz kampları, performans kampları konusunda hizmet veren Yunanistan ın

Detaylı

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TURNUVAYA KATILMAK İÇİN TAKIM OLMAN YETERLİ 29 OCAK - 3 ŞUBAT 2017 www.apsportif.com TEAM SPIRIT OF VOLLEYBALL TOURNAMENT JUST BE THE TEAM TO PARTICIPATE IN TOURNAMENT! VOLEYBOL

Detaylı

29 Ağustos Eylül 2018

29 Ağustos Eylül 2018 TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER PLAJ VOLEYBOLU ŞAMPİYONASI 29 Ağustos 2018 01 Eylül 2018 ANKARA ÜNİVERSİTESİ DİDİM ULUSLARARASI GENÇLİK MERKEZİ Altınkum / Didim / Aydın Yeri ANKARA ÜNİVERSİTESİ Tarihi Uluslararası

Detaylı

KAMP HALKIDIKI YAZ TURNUVASI

KAMP HALKIDIKI YAZ TURNUVASI AKT!V!TE DOLU KAMPIMIZI ULUSLARARASI B!R TURNUVA!LE B!RLE"T!R!N 1. TURNUVA DÖNEM!: 17.06-24.06.2017 2. TURNUVA DÖNEM!: 24.06-01.07.2017 BASKETBOL FUTBOL VOLEYBOL Kamp Halkidiki de aktivite ile dolu geçirece#iniz

Detaylı

ORGANİZASYON BİLGİLERİ:

ORGANİZASYON BİLGİLERİ: ORGANİZASYON BİLGİLERİ: SPORCU KONAKLAMALARI: 3 KİŞİLİK ODALARDA VE TEK KİŞİLİK STANDART YATAKLAR.ODALAR CLUP VE ANA BİNA BÖLÜMÜNDE OLACAKTIR. 20 KİŞİYE 1 FREE ANTRENÖR 40 KİŞİYE 2 FREE ANTRENÖR 50 KİŞİYE

Detaylı

ULUSLARARASI FOLKLOR KORO&ORKESTRA FESTİVALİ NEA KALİKRATİA- SELANİK, YUNANİSTAN

ULUSLARARASI FOLKLOR KORO&ORKESTRA FESTİVALİ NEA KALİKRATİA- SELANİK, YUNANİSTAN MEDITERANIAN ORGANIZATION Adres: Balkanska 14, 11000 Beograd PIB: 107929227 Kayıt numarası.20899026 Lisans numarası: 37/2013 Tel: +381114076490 e-mail: mediteranian.folklor.festival@gmail.com www.mediteranian-folklore-festivals.org

Detaylı

st. susanna 10. basketbol kupasi BARSELONA-İSPANYA KATEGORİLER ERKEKLER VE KADINLAR PROGRAM TEMMUZ Senior U18 U16 U14 U12

st. susanna 10. basketbol kupasi BARSELONA-İSPANYA KATEGORİLER ERKEKLER VE KADINLAR PROGRAM TEMMUZ Senior U18 U16 U14 U12 st. susanna 10. basketbol kupasi 01.07-05.07.2017 BARSELONA-İSPANYA KATEGORİLER ERKEKLER VE KADINLAR Kategori Senior U18 U16 U14 U12 Yaş Yaş Sınırı Yok 99-00 doğum 01-02 doğum 03-04 doğum 05-06 doğum Süre

Detaylı

TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI

TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI ETKİNLİK ADI: AC MILAN JUNIOR CAMP TÜRKİYE TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI LOKASYON: IM ACADEMY - FETHİYE KAMP DÖNEMLERİ: 1- I. Dönem : 11.08.2013 18.08.2013

Detaylı

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Çocuklarımız eğitim öğretim yılı bittiğinde yorgunluklarını atabilecekleri ve eğlenebilecekleri yaz kamplarını iple çekmektedir.

Detaylı

TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik

TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI 2017 Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI 2017 Bir kamp çok şey değiştirir! 38 farklı kampüste dünya standartlarında nitelikli eğitim programları

Detaylı

17-23 Temmuz Kaposvar / Macaristan 2016. Gençler Futbol - Voleybol - Basketbol - Hentbol Festivali. www.europorganizasyon.com

17-23 Temmuz Kaposvar / Macaristan 2016. Gençler Futbol - Voleybol - Basketbol - Hentbol Festivali. www.europorganizasyon.com 17-23 Temmuz Kaposvar / Macaristan 2016 Gençler Futbol - Voleybol - Basketbol - Hentbol Festivali Her yıl geleneksel olarak Macaristan Kaposvar şehrinde düzenlenen spor festivali tüm dünyadaki gençleri

Detaylı

Neden Kampnet Organizasyon?

Neden Kampnet Organizasyon? Neden Kampnet Organizasyon? Kampnet Organizasyon konusunda uzman ve tecrübeli kadrosu ile kamp organizasyonları konusunda hizmetler vermektedir. Organizasyonumuza ait spor salonu - kondisyon merkezimiz

Detaylı

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 3. ULUSLARARSI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 -KUŞADASI İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için

Detaylı

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu.

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. İ T A L Y A Yaz Okulu 12-18 yaş L I G N A N O 2019 Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. Okulumuz Adriatik sahillerinin en gözde turizm mekanı olan

Detaylı

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI EC English Malta http://www.ecenglish.com/younglearners/ MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI Malta nın en gözde okullarından Saint Martin s College da verilen eğitim öğrencilere konforlu ve de güvenli bir alternatif

Detaylı

DİL OKULLARI KAMP MERKEZLERİ EĞİTİM w: f: facebook.com/okareistanbul

DİL OKULLARI KAMP MERKEZLERİ EĞİTİM w:  f: facebook.com/okareistanbul 18 KAMP MERKEZLERİ DİL OKULLARI @: info@okareistanbul.com w: www.okareistanbul.com f: facebook.com/okareistanbul Altunizade, Kısıklı Cad. No: 28 K:1 Üsküdar- 34692, İstanbul/ TR t: +90 216 266 3537 HEM

Detaylı

2016 SPRING CUP. 08 Şubat 06 Mayıs

2016 SPRING CUP. 08 Şubat 06 Mayıs 2016 SPRING CUP 08 Şubat 06 Mayıs VİZYONUMUZ Ege Bölgesi içerisinde, Şirketler/Eğitim Kurumları/Holdingler/Bağımsız Takımlar dan oluşan Özel Basketbol Ligi olarak fair play olgusundan uzaklaşmadan, amatör

Detaylı

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 BURSA: Uludağ Yaz Kampı İSTANBUL: Bağlarbaşı Yaz Okulu Beykoz Summer City Camp Koç Topluluğu şirketlerinin katılımı ile kurulan, çalışanların yanı sıra çalışan

Detaylı

LONDON EPL TRAINING PROGRAM

LONDON EPL TRAINING PROGRAM TRAINING PROGRAM Generation adidas International, Dünya nın top futbol kulüpleri ve ulusal federasyonlarla ile imzaladığı sponsorluk anlaşması kapsamında farklı ülkelerin farklı futbol yönetim anlayışlarını,

Detaylı

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 4. ULUSLARARASI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 13-18 EYLÜL 2010 -BODRUM İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için büyük fırsat Hem eğlenin

Detaylı

12-16 HAZİRAN

12-16 HAZİRAN ALL STARS SPORTS CAMP 12-16 HAZİRAN 2017 www.allstarssportscamp.com ALL STARS SPORTS CAMP OTELE GİRİŞ VE KAMP PROGRAMI Otellerimize giriş saat 11.00 ile 14.00 arasında yapılacaktır. Katılımcılardan istenen

Detaylı

ÖNEMLE DUYRULU BÖLGE DEN EN ÖNEMLİ BİLGİLER

ÖNEMLE DUYRULU BÖLGE DEN EN ÖNEMLİ BİLGİLER ÖNEMLE DUYRULU ŞİRKET SORUMLUMUZ CEO SAYIN ŞENAY CAPLIK BİRSAT BÖLGEYE GİDEREK OTELLERİMİZİ ENGİN TECRÜBELERİNE DAYANARAK VE SPORCULARIMIZIN HEM RAHATINDAN ÖDÜN VERMEDEN TEK TEK OTELLERİ İNCELEMİŞ OLUP

Detaylı

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri)

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri) Mentora Language Schools Fethiye 30.000 m2 alana yayılan kampüsü ile doğa içerisinde (en yakın yerleşime yürüme mesafesinde) alışılmışın dışında bir öğrenme deneyimi sunuyor. 8-16 yaş arası öğrencilerimiz

Detaylı

HAYAT BOYU UNUTAMAYACAĞIN BİR DENEYİM İÇİN BU FIRSATI KAÇIRMA!

HAYAT BOYU UNUTAMAYACAĞIN BİR DENEYİM İÇİN BU FIRSATI KAÇIRMA! PROGRAM Generation adidas International, Dünya nın top futbol kulüpleri ve ulusal federasyonlarla ile imzaladığı spornsorluk anlaşması kapsamında farklı ülkelerin farklı futbol yönetim anlayışlarını, filozofilerini,

Detaylı

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir.

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir. Woodlinecamp,2005 yılından bu güne 7-17 yaş arasındaki kampçılara hizmet vermekte ve bünyesinde bulundurduğu otel ile sadece çoçuk ve gençlik tatil kampı olarak Türkiye de tek olma özelliğine sahiptir.çocuk

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Entebbe (1) / Bwindi (4) BU SEYAHATTE... Dünya Doğayı Koruma Vakfı WWF in Afrika nın Yeşil Kalbi olarak adlandırdığı volkanik altyapılı ormanlarda

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü. Sayı : /10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü. Sayı : /10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları *BE8VL9F6* T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü Sayı : 61219748-813.03-8417 03/10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları GENEL SEKRETERLİK MAKAMINA Üniversitemiz Selçuk Yaşar Kampüsü

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

ULUSLARARASI FOLKLOR, KORO & ORKESTRA FESTİVALİ "Ball at Dworze Książęcym" Ağustos 2016

ULUSLARARASI FOLKLOR, KORO & ORKESTRA FESTİVALİ Ball at Dworze Książęcym Ağustos 2016 MEDITERANIAN ORGANIZATION Adres: Balkanska 14, 11000 Beograd PIB: 107929227 Kayıt numarası: 20899026 Lisans numarası: 37/2013 Tel: +381114076490 e-mail: mediteranian.folklor.festival@gmail.com web: www.mediteranian-folklore-festivals.org

Detaylı

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Edinburgh da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Edinburgh da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15

Detaylı

2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ

2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ 2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ Farkındalık Kampı 3 Mayıs 2014 Kuşadası Arora Otel de ikincisini organize ettiğimiz bu etkinliğimizde her şeyin bir arada olduğu bir etkinlikti. Alanında uzman bir eğitmen

Detaylı

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Dublin de okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Dublin de Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI FAKÜLTELER/ YÜKSEKOKULLAR ARASI SPOR TURNUVALARI BRANŞLAR BASKETBOL VOLEYBOL - SALON FUTBOLU - MASA TENİSİ TURNUVA PROGRAMI Kayıt İçin Son Tarih : 15 Ekim 2014 Çarşamba Kura Tarihi : 20 Ekim 2014 Pazartesi

Detaylı

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Phuket Tayland a bağlı Phuket adası sizlere çok yönlü bir tatilin fırsatlarını sunan eğlenceli bir ada Her sokağı hareketli,

Detaylı

SPEAKING CAMP www.youth-agenda.org

SPEAKING CAMP  www.youth-agenda.org SPEAKING CAMP 1-7 ŞUBAT İSTANBUL - ŞiLE - AĞVA www.youth-agenda.org 2. ULUSLARARSI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI İSTANBUL ( ŞİLE-AĞVA 1-7 ŞUBAT ) İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ 1 ANKARA 2017 2 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

DİL OKULLARI KAMP MERKEZLERİ EĞİTİM w: f: facebook.com/okareistanbul

DİL OKULLARI KAMP MERKEZLERİ EĞİTİM w:  f: facebook.com/okareistanbul 18 KAMP MERKEZLERİ DİL OKULLARI @: info@okareistanbul.com w: www.okareistanbul.com f: facebook.com/okareistanbul Altunizade, Kısıklı Cad. No: 28 K:1 Üsküdar- 34692, İstanbul/ TR t: +90 216 266 3537 HEM

Detaylı

II U L U S L A R A R A S I

II U L U S L A R A R A S I MEDITERANIAN ORGANIZATION Adres: Balkanska 14, 11000 Beograd PIB: 107929227 Matični br. 20899026 Br. licence: 37/2013 Br. telefona: +381114076490 e-mail: office@mediteranian-folklore-festivals.org www.mediteranian-folklore-festivals.org

Detaylı

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013

ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 ANUGA GIDA FUARI KÖLN 5-9 EKİM 2013 TÜRK HAVAYOLLARI İLE 4 Gece İstanbul Çıkışlı Sayın Yetkili, 11 Mart 2013 Ekte, sizlere özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Köln programımız ile ilgili detaylı

Detaylı

0850 888 85 01 info@bayiturlari.com Neden BayiTurlari.com? A Grubu Seyahat Acentası olan firmamız turizm sektöründe 50 yılı aşkın süredir on binlerce müşterimizi misafir, her misafirimizi üst düzeyde ağırlamaya

Detaylı

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra)

Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) SUHAN HOTEL KONAKLAMALI KAPADOKYA TURU SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Standart Paket Kişi Başı Kapadokya SUHAN Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Gidiş Dönüş Uçak Biletleri Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri

Detaylı

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Malta da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Malta da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Malta da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Malta da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Malta da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Malta da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ŞİRKETLER ARASI BASKETBOL LİGİ

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ŞİRKETLER ARASI BASKETBOL LİGİ YAŞAR ÜNİVERSİTESİ ŞİRKETLER ARASI BASKETBOL LİGİ Sayın Yetkili İzmir ve çevresinde düzenli bir şirketler ligi oluşturarak, şirket çalışanlarının takım ruhu oluşmasına katkı sağlamak, kurum içi iletişimi

Detaylı

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON Günceleme Tarihi 10 Haziran 2007 1. ULUSAL FEDERASYON TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU BAŞKAN GENEL SEKRETER ADRES : TEL: FAX: E-MAİL: WEB SİTESİ: Oyunların resmi web sitesi Haluk ULUSOY Lütfi ARIBOĞAN Ankara

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari. 11 18 Temmuz 2015. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari. 11 18 Temmuz 2015. Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari 11 18 Temmuz 2015 Nairobi (2) / Masai Mara (3) / Nakuru (2) 7 Gece 8 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi

Detaylı

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklamalar Perissia Hotel'lerden

Detaylı

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası. Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 21 22 23 Ağustos 2015 2.BÜLTEN (25.06.2015)

Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası. Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 21 22 23 Ağustos 2015 2.BÜLTEN (25.06.2015) d 2015 Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası Gölbaşı / ANKARA TÜRKİYE 21 22 23 Ağustos 2015 2.BÜLTEN (25.06.2015) Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası 21-22-23 Ağustos 2015 Ankara

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI VI. SPOR ŞENLİĞİ 1 ANKARA 2018 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Nairobi (2) / Masai Mara (3) 5 Gece 6 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir

Detaylı

Neden Kampnet Organizasyon?

Neden Kampnet Organizasyon? Neden Kampnet Organizasyon? Kampnet Organizasyon konusunda uzman ve tecrübeli kadrosu ile kamp organizasyonları konusunda hizmetler vermektedir. Organizasyonumuza ait spor salonu - atletizm sahası - kondisyon

Detaylı

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ

ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA ÖZEL TEVFİK FİKRET LİSESİ CUMHURİYET KUPASI V. SPOR ŞENLİĞİ ANKARA 2017 Cumhuriyeti yaşatma, dostluğu, paylaşımı arttırma ve birlikte güzel zaman geçirme amacıyla gerçekleştireceğimiz şenliğimize

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 7 ÜLKE 14 GÜN 13 GECE / ODA KAHVALTI

Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 7 ÜLKE 14 GÜN 13 GECE / ODA KAHVALTI A- 3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM

I SALONI MILANO FUARI AY DAN TURİZM I SALONI MILANO FUARI Sayın Yetkili, 13 Mart 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Milano I Saloni Fuar programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. Grubunuz için

Detaylı

Youth Football Festival

Youth Football Festival 2016 Youth Football Festival 17 23 July 2016 Kaposvár, Hungary Youth Football Festival HUNGARY KAPOSVÁR 2016 17-23 JULY www.youthfootballfestival.org 2016 HOŞGELDINIZ INTERSPORT Youth Football Festival

Detaylı

EFC U14 CIRCUIT KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ ULUSLARARASI ÇOCUK KUPASI U10&U12 KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ

EFC U14 CIRCUIT KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ ULUSLARARASI ÇOCUK KUPASI U10&U12 KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ EFC U14 CIRCUIT KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ ULUSLARARASI ÇOCUK KUPASI U10&U12 KIZLAR VE ERKEKLER EPE-FLÖRE-KILIÇ Türkiye Eskrim Federasyonu sizleri 20-28 Nisan 2019 tarihleri arasında Antalya'da

Detaylı

İzmir ULUSLARARASI VETERAN MASA TENİSİ TAKIM TURNUVASI (ITTTCVS) AĞUSTOS 2017,İZMİR/TURKEY

İzmir ULUSLARARASI VETERAN MASA TENİSİ TAKIM TURNUVASI (ITTTCVS) AĞUSTOS 2017,İZMİR/TURKEY İzmir 2017 6. ULUSLARARASI VETERAN MASA TENİSİ TAKIM TURNUVASI (ITTTCVS) 2017 18-19-20 AĞUSTOS 2017,İZMİR/TURKEY İÇİNDEKİLER Turnuva Afişi syf:3 Turnuva Programı syf:4 Katılım Şartları syf:5 Konaklama

Detaylı

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI 2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI Program Tarihi Program Ücreti Son Başvuru Tarihi 27 Ocak 2013 / 3 Şubat 2013 (7 Gece) Programın Amaçları Genel Amaçlar ; - İngilizce

Detaylı

Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi. Kigali (2) / Nyungwe National Park (2) / Volcanoes National Park (2) 6 Gece 7 Gün

Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi. Kigali (2) / Nyungwe National Park (2) / Volcanoes National Park (2) 6 Gece 7 Gün Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi Kigali (2) / Nyungwe National Park (2) / Volcanoes National Park (2) 6 Gece 7 Gün BU SEYAHATTE... Primatların en büyüğü ve insana en yakın canlı türü olan

Detaylı

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI

JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI www.atlantissummer.com LONDRA ŞEHRİ 13 İLE 17 YAŞLARI ARASINDAKİ GENÇLER BU YAZ TATİLİNDE SİZLERİ İNGİLTERE'NİN BAŞKENTİ VE DÜNYA ŞEHRİ LONDRA' YA BEKLİYORUZ!.. HAFTADA

Detaylı

Sayın Yetkili, 05 Aralık 2011. Ekte, özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Berlin programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Sayın Yetkili, 05 Aralık 2011. Ekte, özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Berlin programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. , 1971 YILINDAN BUGÜNE 40 YILLIK TECRÜBENİN VERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN DENEYİMİ GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. ; YEPYENİ BİRVİZYONLA; DEĞİŞİK SEKTÖRLERDE BÜYÜME

Detaylı

YAZ KAMPI. İzmir Özel Türk Koleji Eğitim Direktörlüğü 02322440500/1305 Imperial Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 02324640608

YAZ KAMPI. İzmir Özel Türk Koleji Eğitim Direktörlüğü 02322440500/1305 Imperial Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 02324640608 YAZ KAMPI Ardingly Kolej Kampüsü, Londra ve Brighton a 30 dakika uzaklıkta olan, muhteşem doğal güzellikleriyle ünlü Haywards Heath şehrinde bulunmaktadır. Ardingly Kolej in British Study Centre öğrencileri

Detaylı

Everest Ana Kamp Trekking Turu

Everest Ana Kamp Trekking Turu Everest Ana Kamp Trekking Turu http://deepnature.com/yurtdisi-turlar/everest-ana-kamp-trekking-turu/ Süre:13 GECE 15 GÜN(Hergün Hareketli) Everest Ana Kamp Trekking Turu. Katmandu şehir turu dahil 15 günlük

Detaylı

ULUSLARARASI FOLKLOR, KORO & ORKESTRA FESTİVALİ PARGA-YUNANİSTAN 4-8 Temmuz 2016

ULUSLARARASI FOLKLOR, KORO & ORKESTRA FESTİVALİ PARGA-YUNANİSTAN 4-8 Temmuz 2016 MEDITERANIAN ORGANIZATION Adres: Balkanska 14, 11000 Beograd PIB: 107929227 Kayıt numarası 20899026 Lisans numarası: 37/2013 Tel: +381114076490 e-mail: mediteranian.folklor.festival@gmail.com www.mediteranian-folklore-festivals.org

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI 25 Mayıs 2017 itibariyle Her Perşembe / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı,

Detaylı

Ecole Lémania LEMANIA YAZ KAMPI İSVİÇRE

Ecole Lémania LEMANIA YAZ KAMPI İSVİÇRE Ecole Lémania Fondée en 1908 LEMANIA YAZ KAMPI İSVİÇRE ULUSLARARASI YAZ KAMPI 2017 14 yaş ve üstü öğrenciler için - Yeni IELTS PROGRAMI / Yoğun İngilizce ve Fransızca Kursları - AKTİVİTELER ECOLE LEMANIA

Detaylı

www.europorganizasyon.com

www.europorganizasyon.com Spor, Eğitim & Kültür Organizasyonları Spor Festivalleri Europ Organizasyon; 2016 yılı sezonunda farklı etkinliklere ve organizasyonlara imza atmaya devam edecektir. 2016 yılı faaliyetlerimizden bir bölümünü

Detaylı

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018 İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi 27-30 Ekim 2018 Slow Food un kurucusu Carlo Petrini nin Ne yersek oyuz felsefesiyle yarattığı markası Eataly işbirliği ve Murat Yankı

Detaylı

SÜPER PROMOSYON Büyük Avrupa Turu Alana 1 Haftalık Avrupa Turu Bedava. Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 14 ÜLKE

SÜPER PROMOSYON Büyük Avrupa Turu Alana 1 Haftalık Avrupa Turu Bedava. Otobüsle Ankara ve İstanbul Hareketli 14 ÜLKE 3662 BRANCH OFFICE: SÜMER 2 SOKAK 40/4 KIZILAY ANKARA TEL: 0312 229 78 02 FAX: 0312 229 78 52 HEAD OFFICE: BAYRAKLIDEDE MAHALLESİ KUŞTUR YOLU NO:6/1 KUŞADASI / AYDIN TEL:0256 6129926 FAX: 0256 6128297

Detaylı

EĞİTİM SİSTEMİ İNCELEME GEZİSİ, KANADA 9-15 Nisan 2018 Son Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2018

EĞİTİM SİSTEMİ İNCELEME GEZİSİ, KANADA 9-15 Nisan 2018 Son Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2018 EĞİTİM SİSTEMİ İNCELEME GEZİSİ, KANADA 9-15 Nisan 2018 Son Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2018 Bilgi ve Kayıt İçin Aşağıdaki İletişim Bilgileri Üzerinden Hazal Aslı ALİMOĞLU ile irtibat kurunuz hazal@abacusyed.com

Detaylı

BÜYÜKLER KILIÇ - GENÇLER FLÖRE AÇIK TURNUVA TALİMATI EKİM 2018-ANKARA

BÜYÜKLER KILIÇ - GENÇLER FLÖRE AÇIK TURNUVA TALİMATI EKİM 2018-ANKARA BÜYÜKLER KILIÇ - GENÇLER FLÖRE AÇIK TURNUVA TALİMATI 06-07 EKİM 2018-ANKARA ORGANİZATÖR BRANŞ KATEGORİ SALON TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI Gençler Flöre, Büyükler Kılıç (Kadınlar-Erkekler) Gençler

Detaylı

Sayın Yetkili, 02 Aralık 2011

Sayın Yetkili, 02 Aralık 2011 , 1971 YILINDAN BUGÜNE 40 YILLIK TECRÜBENİN VERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN DENEYİMİ GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. ; YEPYENİ BİRVİZYONLA; DEĞİŞİK SEKTÖRLERDE BÜYÜME

Detaylı

TÜRKİYE JUDO VE KURAŞ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI

TÜRKİYE JUDO VE KURAŞ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 2009-2010 YILLARINA AİT FAALİYET RAPORU FEDERASYONUMUZA AİT BAZI TEKNİK BİLGİLERİ, Judo Yapılan Faal İl Sayısı; 2010 yılı itibariyle 63 ilde faal judo yapılmaktadır. Sporcu Sayımız; 2009 yılı lisanslı

Detaylı

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN

KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA MAYIS GECE 4 GÜN KUZEY İTALYA GEZİSİ VENEDİK / COMO / MİLANO / FLORANSA / PISA 18 21 MAYIS 2017 3 GECE 4 GÜN 1. GÜN 18 MAYIS 2017 İSTANBUL BOLONYA PISA - FLORANSA 06.00: İstanbul Atatürk Havalimanı nda CampusORG yetkilileri

Detaylı

İbiza Party ft. Carl Cox Break

İbiza Party ft. Carl Cox Break İbiza Party ft. Carl Cox Break İbiza, İSPANYA 3 7 Temmuz, 2016 RAMAZAN BAYRAMI İbiza İbiza İbiza! İbiza nın Eğlenceli Sahilleri ve Çılgın Gece Hayatı Sizi Çağırıyor İbiza dünyanın eğlence merkezlerinin

Detaylı

LONDRA. » Program Tarihleri: Tarihi siz belirlersiniz. Londra'ya varışınızın akabinde ilk Pazartesi günü program başlatılır.

LONDRA. » Program Tarihleri: Tarihi siz belirlersiniz. Londra'ya varışınızın akabinde ilk Pazartesi günü program başlatılır. HER ŞEY DAHİL PROGRAMI LONDRA» Dönemler ve Ücretler: 3 Hafta - 2190 6 Hafta - 2890 10 Hafta - 3890» Program Tarihleri: Tarihi siz belirlersiniz. Londra'ya varışınızın akabinde ilk Pazartesi günü program

Detaylı

BERK TUĞRA ÇALIŞKAN SATRANÇ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ 2. ELO SATRANÇ TURNUVASI YÖNERGESİ

BERK TUĞRA ÇALIŞKAN SATRANÇ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ 2. ELO SATRANÇ TURNUVASI YÖNERGESİ BERK TUĞRA ÇALIŞKAN SATRANÇ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ 2. ELO SATRANÇ TURNUVASI YÖNERGESİ İLİ İZMİR İLÇESİ KONAK YARIŞMANIN ADI Berk Tuğra Çalışkan Satranç Spor Kulübü Derneği 2.Elo Satranç Turnuvası BAŞLAMA-BİTİŞ

Detaylı

2016 YAZ BASKETBOL TURNUVASI VE KAMPI

2016 YAZ BASKETBOL TURNUVASI VE KAMPI ORGANİZASYON BİLGİLERİ: ORGANİZASYONU ÜSKÜDAR BASKETBOL SPOR KULÜBÜ VE SSO SPORTİF ORGANİZASYONLAR ÜSTLENMEKTEDİR. SPORCU KONAKLAMALARI: 3 VE 4 KİŞİLİK ODALARDA VE TEK KİŞİLİK STANDART YATAKLAR 20 KİŞİYE

Detaylı

UNI SPORTSBOAT CUP YARIŞ İLANI Ekim 2018 Karacasöğüt / Marmaris / Muğla

UNI SPORTSBOAT CUP YARIŞ İLANI Ekim 2018 Karacasöğüt / Marmaris / Muğla UNI SPORTSBOAT CUP YARIŞ İLANI 04 07 Ekim 2018 Karacasöğüt / Marmaris / Muğla Uni Sportsboat Cup Üniversiteler Arası Eş Tekneler (One Desing) Yarışı 04-07 Ekim 2018 tarihleri arasında, Global Sailing Academy

Detaylı

TRU da Dil ve Kültür. Üniversite Yaşamına Hazırlanın!

TRU da Dil ve Kültür. Üniversite Yaşamına Hazırlanın! Dil ve Kültür TRU da Dil ve Kültür Üniversite Yaşamına Hazırlanın! Neler kazanacaksınız: > > Gelişmiş sunum becerileri > > Kültürlerarası iletişim konusunda eğitim > > Gerçek yaşam ortamlarında İngilizce

Detaylı

U10 - U12 - U14 EPE FLÖRE KILIÇ U17 - BÜYÜKLER EPE-VETERANLAR EPE FLÖRE KILIÇ AÇIK TURNUVA TALİMATI EYLÜL 2018-KONYA

U10 - U12 - U14 EPE FLÖRE KILIÇ U17 - BÜYÜKLER EPE-VETERANLAR EPE FLÖRE KILIÇ AÇIK TURNUVA TALİMATI EYLÜL 2018-KONYA U10 - U12 - U14 EPE FLÖRE KILIÇ U17 - BÜYÜKLER EPE-VETERANLAR EPE FLÖRE KILIÇ AÇIK TURNUVA TALİMATI 04 09 EYLÜL 2018-KONYA ORGANİZATÖR BRANŞ KATEGORİ SALON TÜRKİYE ESKRİM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI U10 - U12

Detaylı

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Amaç: Turnuvanın amacı Burdur Belediyesi nin büyük önem verdiği ve sesini duyurup, bir kurtarma planı hazırlanmasını istediği Burdur Gölü nün sesini tüm Türkiye

Detaylı

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ)

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) LOKASYON Londra merkezde, Thames Nehri kenarındaki University of East London kampüsünde ayrıca bir

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye Little Britain in Ölüdeniz Fethiye INTERNATIONAL MEDITERRANEAN ACADEMY Turizm cenneti olan Ölüdeniz - Fethiye de yeşil ve mavilikler içerisinde kurulu 33000m2 lik kampüste, İngilizceyi İngilizlerden öğrenmek

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016

TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 Spor Sanat İngilizce Liderlik TED Kolejleri Uludağ Yaz Kampı 2016 Bir yaz çok şey değiştirir! Günümüzde 35 farklı kampüste dünya standartlarında nitelikli eğitim programları

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

KATILAN OKULLAR SPOR BRANŞLARI VE KATEGORİLER

KATILAN OKULLAR SPOR BRANŞLARI VE KATEGORİLER KATILAN OKULLAR Lisesi Fransız Lisesi Fransız Lisesi Saint Joseph Fransız Lisesi - İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesi - İzmir Fransız Lisesi Sainte Pulchérie Fransız Lisesi Tevfik Fikret Lisesi - Ankara

Detaylı

YAZ OKULU BULGARIA RUSSIA Kirklareli Edirne Bartin Sinop Kastamonu

YAZ OKULU BULGARIA RUSSIA Kirklareli Edirne Bartin Sinop Kastamonu YAZ OKULU YAZ OKULU ULGARIA Kirklareli Sinop RUS İZMİR DALAMAN HAVALİMANI FETHİYE ANTALYA ANTALYA HAVALİMANI Eskisehir Ankara Kirsehir Nevsehir Nigde Mersin CYPRUS Yozgat TURKEY Adana TÜRKİYE Kayseri Kahramanmaras

Detaylı

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin en önemli etkinliklerinden biri olan Türkiye Açık Su Yüzme Şampiyonası Gençlik Hizmetleri ve Spor

Detaylı

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Kusadasi şehrinde bulunan bu tesis, hem iş hem de tatil seyahati için mükemmel bir yerdir. Otel, 1994 yılında

Detaylı

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Oslo (1) / Alta (5) 6 Gece 7 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 6 Gece 7 Gün Tur Fiyatı: Zorluk Derecesi:

Detaylı