Kablosuz stereo kulaklık Yönerge El Kitabı CECHYA-0080

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kablosuz stereo kulaklık Yönerge El Kitabı CECHYA-0080"

Transkript

1 Kablosuz stereo kulaklık Yönerge El Kitabı CECHYA

2 Önlemler Bu ürünü kullanmadan önce bu yönerge el kitabındaki ve kutudaki bilgiyi dikkatlice okuyun. PlayStation 3 sistemi için olan yönergeleri de okuyun. İleride başvurmak için tüm belgeleri saklayın. Güvenlik Tüm uyarıları, önlemleri ve yönergeleri gözlemleyin. BOĞULMA TEHLİKESİ - Küçük parçalar içerir. Çocukların ulaşamayacağı yerde bulundurun. Kullanım ve işletim Kulaklığın yüksek seste kullanılması kalıcı işitme kaybına neden olabilir. Sesi normal seviyeye ayarlayın. Gittikçe artan yüksek ses normal gibi duyulabilir ama aslında işitme duyunuza zarar verebilir. Kulaklarınızda çınlama veya konuşmanızda bozukluk olması durumunda kulaklığı kullanmayın ve kulaklarınızı kontrol ettirin. Yüksek sesi takiben işitme duyunuz etkilenebilir. İşitme duyunuzu korumak için: Kulaklığı yüksek seste kullanma süresini sınırlandırın. Gürültülü ortamların sesini engellemek amacıyla sesi yükseltmekten kaçının. Yakınınızdaki kişilerin konuşmasını duyamıyorsanız sesi kısın. Kulaklığın cildinizi rahatsız ettiğini hissederseniz kullanmayı derhal bırakın. Kulaklığı yüksek ısıya, yüksek neme veya doğrudan güneş ışığına maruz bırakmayın. Kulaklığın üzerine ağır nesneler koymayın. Kulaklığın içine sıvı veya küçük parçaların girmesine izin vermeyin. Kulaklığı atmayın ya da düşürmeyin veya güçlü fiziksel darbeye maruz bırakmayın. Kulaklığın dış yüzeyini uzun süreli olarak kauçuk veya vinil maddelerle temas ettirmeyin. Kulaklığı temizlemek için yumuşak ve kuru bir bez kullanın. Çözücüler veya diğer kimyasalları kullanmayın. Kimyasal işlemden geçirilmiş temizleme bezi ile silmeyin. İç bileşenlerin zarar görmesine veya yaralanmanıza neden olabileceği için kulaklığı sökmeyin ya da içine hiçbir şey sokmayın. Benzin/yakıt istasyonları, hastaneler, maden ocakları, potansiyel olarak patlayıcı atmosferler veya uçak gibi elektrikli bir cihazın veya radyo ürününün kapalı olması gereken belirli alanlarda tüm tabela ve yönergelere uyun. Doğru kullanılmaması durumunda bu cihazdaki pil yangın veya kimyasal yanık riski oluşturabilir. Sökmeyin, 60 C / 140 F den fazla ısıtmayın veya yakmayın. NOT: Bu cihaz radyo frekansı enerjisi üretir, kullanır ve yayabilir ve yönergelere uygun olarak kurulmamış ve kullanılmamışsa radyo iletişimine zararlı müdahaleye neden olabilir. Ancak söz konusu müdahalenin belirli bir kurulumda meydana gelmeyeceğinin garantisi yoktur. Bu cihaz, cihazı kapatıp açarak saptanabilecek,

3 televizyon ve radyo yayınlarının alınmasına zararlı müdahalede bulunursa kullanıcı şu önlemlerden bir ya da birkaçıyla müdahaleyi düzeltmeyi deneyebilir: Alıcı antenin yönünü ya da yerini değiştirin. Cihazla alıcı arasındaki mesafeyi artırın. Cihazı alıcının bağlı olduğu prizden farklı bir prize takın. Yardım için satıcıya ya da deneyimli bir radyo/tv teknisyenine danışın. Uyumluluktan sorumlu tarafça açık bir şekilde onaylanmayan herhangi bir değişiklik ya da ekleme kullanıcının cihazı çalıştırma yetkisini geçersiz kılar. Parça adları ve işlevleri ÖN VIRTUAL SURROUND ON/OFF butonu Bir saniyeden uzun süre basılı tutun: Virtual surround ses efektini açar ve kapatır. Daha gerçekçi ve ilgi çekici PS3 sistem sesinin keyfini çıkarın. POWER/MIC MUTING butonu Bir saniyeden uzun süre basılı tutun: Gücü açar ve kapatır. Güç açıkken dokunun: Mikrofonu açar ve kapatır. Mikser düğmesi Sohbet ve oyun sesi düzeyini ayarlar. Mikrofon Uzunluğunu ayarlamak için mikrofonu uzatır ya da kısaltır. Durum göstergesi

4 ARKA Kafa Bandı Kafanıza uygun hale getirmek için kafa bandını kaydırın. USB konektör Kulaklığı şarj etmek için desteklenen bir USB aygıta takın. (A Tipi - mini-b USB kablosu ayrı satılır.) VOLUME düğmesi Kulaklığın ses düzeyini ayarlar. Kulaklığı PS3 sistemle kullanmak Sürüm 3.70 ya da daha üstü sistem yazılımı PS3 sistemle uyumludur. PS3 sistemle tek seferde yalnızca bir kulaklık kullanılabilir. Kablosuz adaptörü USB konektöre takın. Gücü açmak ya da kapatmak için POWER/ MIC MUTING butonunu bir saniyeden uzun süre basılı tutun. Durum ekranı Kulaklık, PS3 sistemle kullanıldığında ekranın sağ üst köşesinde şu durum bilgileri görüntülenir:

5 (1) ya da [Stereo Headset Audio Extension] ([Stereo Kulaklık Ses Çıkışı]) [On] ([Açık]) olarak ayarlandığında görüntülenir * 1 Virtual Surround etkinleştirildiğinde görüntülenir * 1 * 2 (2) Ses düzeyini gösterir (3) Mikrofon kapatıldığında görüntülenir (4) Pil şarj düzeyini gösterir * 1 Ses çıkışını değiştirmek, VIRTUAL SURROUND ON/OFF butonunu ve Mikser düğmesini etkinleştirmek/devre dışı bırakmak için (Settings) [(Ayarlar)] (Accessory Settings) [(Aksesuar Ayarları)] [Stereo Headset Audio Extension] ([Stereo Kulaklık Ses Çıkışı]) öğesini seçin. * 2 Bazı içerikler ve uygulamalar Virtual Surround u desteklemeyebilir. Ayrıntılar için eu.playstation.com/support adresini ziyaret edin. Stereo Headset Audio Extension (Stereo Kulaklık Ses Çıkışı) Kablosuz stereo kulaklığın Ses Çıkışı VIRTUAL SURROUND ON/OFF butonu Mikser düğmesi Açık Tüm sesler Devrede Devrede Kapalı Yalnızca sohbet sesleri Devre dışı Devre dışı Kulaklığı şarj etme Kulaklığı, PC gibi, desteklenen bir USB aygıtına bağlayarak pili şarj edin. Pil şarj edilirken durum göstergesi kırmızı renkli yanar. Pil tamamen şarj edildiğinde durum göstergesi kapanır.

6 Kalan pil şarjını kontrol etmek Kalan pil şarjını kontrol etmek için, kulaklık açıkken POWER/MIC MUTING butonuna hızlıca iki kere basın. Durum göstergesi kırmızı renkli yanıp sönmeye başlar. Göstergenin yanıp sönme sayısı kalan pil şarjını gösterir. Durum Göstergesi (kırmızı) Üç kere yanıp sönerse: İki kere yanıp sönerse: Bir kere yanıp sönerse: Kalan pil şarjı Dolu Orta Düşük (şarj edilmesi gerek) İpuçları USB aygıt ya da USB bağlantı noktası, şart etmek için yeterli gücü sağlamıyorsa pili şarj edemeyebilirsiniz. Kulaklığı farklı bir USB aygıta ya da aygıttaki farklı bir USB konektöre takmayı deneyin. Pil şarjı tamamen bittikten sonra başlandığında şarj etme işlemi yaklaşık 3 saat sürer. Kalan pil şarjı düşükse, kulaklık bağlı durumdayken ve ses sinyali alırken öter. Pili 10 C ila 30 C (50 F ila 86 F) sıcaklığındaki bir ortamda şarj etmeniz önerilir. Başka ortamlarda şarj etmek etkili olmayabilir. Kablosuz stereo kulaklığı uzun süre kullanmayı düşünmüyorsanız, pilin işlevselliğini sürdürmesine yardımcı olması için yılda en az bir kere tam şarj etmeniz önerilir. Durum göstergesi gösterimi Gösterge rengi Yanıp sönme Kulaklık durumu Mavi Sürekli Kullanımda Arka arkaya bir kere yanıp sönme Eşleştirme modu Arka arkaya iki kere yanıp sönme Bağlantı hazırda bekleme modu Kırmızı* Sürekli Şarj oluyor Mor* Sürekli Mikrofon girişi kapalı * yalnızca kulaklık

7 Kulaklığı PC ile kullanma Kulaklığı USB konektörü olan bir PC ile kullanabilirsiniz. Kablosuz adaptörü kullanmak istediğiniz PC deki USB konektöre takın ve kulaklığı açın. İpuçları Kulaklığın USB konektörü olan her PC ile çalışması garanti edilmez. VIRTUAL SURROUND ON/OFF butonu ve mikser düğmesi, kulaklık yalnızca bir PS3 sisteme bağlıyken kullanılabilir. Kulaklığı sıfırlama Çalıştırmayı denediğinizde kulaklık yanıt vermezse, şunu yaparak sıfırlayın: 1 Kablosuz adaptör PS3 sisteme bağlıyken sıfırlama butonunun bulunduğu deliğe küçük bir iğne ya da benzeri bir nesne sokarak en az 1 saniye basılı tutun. Sıfırlama butonu Durum göstergesi 2 Kulaklıktaki sıfırlama butonunun bulunduğu deliğe küçük bir iğne ya da benzeri bir nesne sokarak en az 1 saniye basılı tutun. Sıfırlama butonu 3 POWER/MIC MUTING butonunu en az 5 saniye basılı tutun. Sıfırlama işlemi tamamlanınca kulaklık ve kablosuz adaptör bağlantı kuracaktır.

8 Teknik Özellikler Güç kaynağı DC 3.7 V: Yerleşik lityum-iyon yeniden şarj edilebilir pil Pil kapasitesi 570 mah Çalıştırma ortamı sıcaklığı 5 C - 35 C / 41 F - 95 F Boyutlar (g/y/d) Kablosuz stereo kulaklık: Yaklaşık mm (7,3 7,8 3,7 inç) Kablosuz adaptör: Yaklaşık 17, mm (0,7 0,3 2,5 inç) Ağırlık Kablosuz stereo kulaklık: Yaklaşık 275 g Kablosuz adaptör: Yaklaşık 7 g İletişim sistemi 2.4 GHz RF Maksimum iletişim kapsama alanı Yaklaşık 10 m* 1 Piller tam şarzlıyken kullanım süresi 7,5 saate kadar* 2 İçindekiler Kablosuz stereo kulaklık (1) / Kablosuz adaptör (1) / Yönerge el kitabı (1) * 1 Gerçek iletişim kapsama alanı, kulaklıkla kablosuz adaptör arasındaki engeller, elektronik cihazlardan (mikrodalga fırın gibi) kaynaklanan manyetik alanlar, statik elektrik, anten performansı ve kullanılan işletim sistemi ve yazılım uygulamaları gibi etkenlere bağlı olarak değişebilir. Çalıştırma ortamına bağlı olarak yayın alışı kesilebilir. * 2 Gerçek kullanım süresi pilin şarj durumu ve ortam sıcaklığına bağlı olarak değişebilir. Tasarım ve teknik veriler haber verilmeksizin değiştirilebilir. Bu ürünün ihracı, iş ya da ticari kullanımı ve kiralanması kanunların izin verdiği ölçüde yasaklanmıştır.

9 GARANTİ Bu ürün, satın alma tarihinden itibaren 12 ay süreyle, PS3 sistem el kitabında belirtilen üretici garantisi kapsamındadır. Tüm ayrıntılar için lütfen PS3 sistem el kitabına bakın. PlayStation 3 için Kablosuz Stereo Kulaklık, eğlence deneyiminize dinamik ses katar. Kablosuz ürünlerin civardaki başka kablosuz aygıtların varlığından etkilenebileceğini lütfen unutmayın. Kablosuz stereo kulaklık ürününüzden beklediğiniz performansı alamazsanız, satın aldığınız yere iade etmeden önce lütfen bizimle irtibata geçin. Ayrıntılar için eu.playstation.com/support adresini ziyaret edin. Bu ürünün üretici firması Weifang Goertek Electronics Co., Ltd. dir, Dongfang North Road, Hi-Tech Industry Development District, Weifang, Shandong, Çin. Avrupa daki EMC ve ürün güvenliği için Yetkili Temsilci: Sony Computer Entertainment Europe Ltd, 10 Great Marlborough Street, London, W1F 7LP, Birleşik Krallık. Avrupa da dağıtım yapan: Sony Computer Entertainment Europe Ltd, 10 Great Marlborough Street, London, W1F 7LP, Birleşik Krallık.

10 , PlayStation and are registered trademarks of Sony Computer Entertainment Inc. N Sony Computer Entertainment Inc. All rights reserved.

Kablosuz stereo kulaklık 2.0

Kablosuz stereo kulaklık 2.0 Kablosuz stereo kulaklık 2.0 Güvenlik Kılavuzu CECHYA-0083 UYARI İşitme duyusunun zarar görme olasılığını önlemek için uzun süre boyunca yüksek ses seviyelerinde dinlemeyin. Güvenlik ve önlemler Bu ürünü

Detaylı

Kablosuz stereo kulaklık 2.0. Yönerge El Kitabı CECHYA-0083

Kablosuz stereo kulaklık 2.0. Yönerge El Kitabı CECHYA-0083 Kablosuz stereo kulaklık 2.0 Yönerge El Kitabı CECHYA-0083 UYARI İşitme duyusunun zarar görme olasılığını önlemek için uzun süre boyunca yüksek ses seviyelerinde dinlemeyin. Güvenlik ve önlemler Bu ürünü

Detaylı

Kablosuz stereo kulaklık

Kablosuz stereo kulaklık Kablosuz stereo kulaklık Yönerge El Kitabı CECHYA-0086 7020227 Önlemler Bu ürünü kullanmadan önce bu yönerge el kitabındaki ve kutudaki bilgiyi dikkatlice okuyun. PlayStation 3 sistemi için olan yönergeleri

Detaylı

DUALSHOCK. 3 Şarj İstasyonu Yönerge El Kitabı CECH-ZDC1E

DUALSHOCK. 3 Şarj İstasyonu Yönerge El Kitabı CECH-ZDC1E TR DUALSHOCK 3 Şarj İstasyonu Yönerge El Kitabı CECH-ZDC1E Önlemler Bu ürünü kullanmadan önce bu el kitabını dikkatle okuyun ve gerektiğinde başvurmak üzere saklayın. Ayrıca PlayStation 3 sistemi için

Detaylı

Kablosuz altın kulaklık

Kablosuz altın kulaklık Kablosuz altın kulaklık Yönerge El Kitabı CUHYA-0080 UYARI İşitme duyusunun zarar görme olasılığını önlemek için uzun süre boyunca yüksek ses seviyelerinde dinlemeyin. Güvenlik ve önlemler Bu ürünü kullanmadan

Detaylı

Kablosuz Platin Kulaklık. Yönerge El Kitabı CECHYA-0090

Kablosuz Platin Kulaklık. Yönerge El Kitabı CECHYA-0090 Kablosuz Platin Kulaklık Yönerge El Kitabı CECHYA-0090 Önlemler Bu ürünü kullanmadan önce bu yönerge el kitabındaki ve kutudaki bilgileri dikkatlice okuyun. PlayStation 4 sistemi için olan yönergeleri

Detaylı

PlayStation Camera. Yönerge El Kitabı CUH-ZEY

PlayStation Camera. Yönerge El Kitabı CUH-ZEY PlayStation Camera Yönerge El Kitabı CUH-ZEY2 7032205 TR Kullanımdan önce ˎˎBu el kitabını ve uyumlu donanımın el kitaplarını dikkatli bir şekilde okuyun. Yönergeleri ileride başvurmak üzere saklayın.

Detaylı

PlayStation Camera. Yönerge El Kitabı CUH-ZEY

PlayStation Camera. Yönerge El Kitabı CUH-ZEY PlayStation Camera Yönerge El Kitabı CUH-ZEY2 7028419 TR Kullanımdan önce ˎˎBu el kitabını ve uyumlu donanımın el kitaplarını dikkatli bir şekilde okuyun. Yönergeleri ileride başvurmak üzere saklayın.

Detaylı

DUALSHOCK 4 Kablosuz Kontrol Cihazı Yönerge El Kitabı CUH-ZCT2E

DUALSHOCK 4 Kablosuz Kontrol Cihazı Yönerge El Kitabı CUH-ZCT2E DUALSHOCK 4 Kablosuz Kontrol Cihazı Yönerge El Kitabı CUH-ZCT2E 7028423 TR Kullanımdan önce ˎˎBu el kitabını ve uyumlu donanımın el kitaplarını dikkatli bir şekilde okuyun. Yönergeleri ileride başvurmak

Detaylı

PlayStation Move gezinti kontrol cihazı. Kullanma Kılavuzu CECH-ZCS1E (1)

PlayStation Move gezinti kontrol cihazı. Kullanma Kılavuzu CECH-ZCS1E (1) TU PlayStation Move gezinti kontrol cihazı Kullanma Kılavuzu CECH-ZCS1E 4-196-653-21(1) Uyarılar Bu ürünü kullanmadan önce, bu kılavuzu dikkatle okuyun ve ileride başvurabilmek için saklayın. Ayrıca PlayStation

Detaylı

Sabit disk sürücüsü montaj plakası Yönerge El Kitabı

Sabit disk sürücüsü montaj plakası Yönerge El Kitabı Sabit disk sürücüsü montaj plakası Yönerge El Kitabı CECH-ZCD1 7020229 Uyumlu donanım PlayStation 3 sistemi (CECH-400x serisi) Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Bu ürünü güvenli bir şekilde kullanmak için,

Detaylı

Kablosuz Kulaklık Yönerge El Kitabı

Kablosuz Kulaklık Yönerge El Kitabı Kablosuz Kulaklık Yönerge El Kitabı CECHYA-0076 Kablosuz Kulaklık MIC MUTING butonu Durum göstergesi POWER butonu VOL + butonu VOL butonu Telefon butonu Mikrofon Kulak klipsi Hoparlör RESET butonu USB

Detaylı

PlayStation VR Hedef Kontrol Cihazı. Yönerge El Kitabı CECHYA-ZRA

PlayStation VR Hedef Kontrol Cihazı. Yönerge El Kitabı CECHYA-ZRA PlayStation VR Hedef Kontrol Cihazı Yönerge El Kitabı CECHYA-ZRA2 7029584 Kullanımdan önce ˎˎBu el kitabını ve uyumlu donanımın el kitaplarını dikkatli bir şekilde okuyun. Yönergeleri ileride başvurmak

Detaylı

Sabit disk surucusu (montaj plakası ile) Yönerge El Kitabı

Sabit disk surucusu (montaj plakası ile) Yönerge El Kitabı Sabit disk surucusu (montaj plakası ile) Yönerge El Kitabı CECH-ZHD1 7020228 Uyumlu donanım PlayStation 3 sistemi (CECH-400x serisi) Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Bu ürünü güvenli bir şekilde kullanmak

Detaylı

BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ

BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-30501 İçindekiler Kullanmadan önce... 2 1. DA-30501 Hakkında... 2 2. Sistem gereksinimleri... 2 3. Genel Bakış... 2 Başlarken... 3 1. DA-30501 pilini

Detaylı

BLUETOOTH ES ALICISI. Kullanım Kılavuzu DA-30500

BLUETOOTH ES ALICISI. Kullanım Kılavuzu DA-30500 BLUETOOTH ES ALICISI Kullanım Kılavuzu DA-30500 İçindekiler 1.0 Giriş... 2 2.0 Teknik Özellikler... 3 3.0 Ambalajın İçindekiler... 3 4.0 PANEL AÇIKLAMALARI... 4 5.0 Bağlantı ve Çalıştırma... 5 1 Bluetooth

Detaylı

Her zaman yardıma hazırız Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin:

Her zaman yardıma hazırız Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: Her zaman yardıma hazırız Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: www.philips.com/support Sorularınız mı var? Philips e Ulaşın SHL3850NC İçindekiler 1 Önemli güvenlik talimatları

Detaylı

PlayStation Move hareket kontrol cihazı. Yönerge El Kitabı CECH-ZCM1E 4-194-548-22(1)

PlayStation Move hareket kontrol cihazı. Yönerge El Kitabı CECH-ZCM1E 4-194-548-22(1) TR PlayStation Move hareket kontrol cihazı Yönerge El Kitabı CECH-ZCM1E 4-194-548-22(1) Önlemler Bu ürünü kullanmadan önce, bu el kitabını dikkatle okuyun ve ileride başvurabilmek için saklayın. Ayrıca

Detaylı

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR Kullanım Kılavuzu DA-10287 DIGITUS DA-10287 Super Bass Taşınabilir Bluetooth Hoparlörü satın aldığınız için teşekkür ederiz! Bu kullanım kılavuzu Bluetooth Hoparlörünüzün

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu. PlayStation Dünyasına Hoş Geldiniz. Bu Hızlı Başlangıç Kılavuzu ile PS4'ünüzü kurun ve çalıştırın.

Hızlı Başlangıç Kılavuzu. PlayStation Dünyasına Hoş Geldiniz. Bu Hızlı Başlangıç Kılavuzu ile PS4'ünüzü kurun ve çalıştırın. PlayStation Dünyasına Hoş Geldiniz Bu Hızlı Başlangıç Kılavuzu ile PS4'ünüzü kurun ve çalıştırın. Hızlı Başlangıç Kılavuzu Türkçe CUH-1216A / CUH-1216B 7026992 Başlarken TV'nize bağlayın. PlayStation 4

Detaylı

PlayStation Move hareket kontrol cihazı. Yönerge El Kitabı CECH-ZCM1E

PlayStation Move hareket kontrol cihazı. Yönerge El Kitabı CECH-ZCM1E PlayStation Move hareket kontrol cihazı Yönerge El Kitabı CECH-ZCM1E 7028433 TR Kullanımdan önce ˎˎBu el kitabını ve uyumlu donanımın el kitaplarını dikkatli bir şekilde okuyun. Yönergeleri ileride başvurmak

Detaylı

Adresinde ürününüzü kaydedin ve destek alın SBA3210/00. Kullanım kılavuzu

Adresinde ürününüzü kaydedin ve destek alın  SBA3210/00. Kullanım kılavuzu Adresinde ürününüzü kaydedin ve destek alın www.philips.com/welcome SBA3210/00 Kullanım kılavuzu 1 Önemli Güvenlik Önemli Güvenlik Talimatları Tüm uyarıları dikkate alın. Tüm talimatları izleyin. Bu cihazı

Detaylı

Adresinde ürününüzü kaydedin ve destek alın SBA3005/00. Kullanım kılavuzu

Adresinde ürününüzü kaydedin ve destek alın  SBA3005/00. Kullanım kılavuzu Adresinde ürününüzü kaydedin ve destek alın www.philips.com/welcome SBA3005/00 Kullanım kılavuzu 1 Önemli Güvenlik Önemli Güvenlik Talimatları Tüm uyarıları dikkate alın. Tüm talimatları izleyin.

Detaylı

BOSE AE2 KULAKLIKLAR. Kullanma Kılavuzu

BOSE AE2 KULAKLIKLAR. Kullanma Kılavuzu BOSE AE2 KULAKLIKLAR Kullanma Kılavuzu Türkçe Tab 2, 8 Tab 3, 9 Tab 4, 10 Tab 5, 11 Sınırlı Garanti Bose kulaklıklarınız sınırlı garanti kapsamındadır. Sınırlı garanti detayları, kutunun içerisindeki ürün

Detaylı

LED Ekranlı Taşınabilir Şarj Cihaz, 7800 mah

LED Ekranlı Taşınabilir Şarj Cihaz, 7800 mah LED Ekranlı Taşınabilir Şarj Cihaz, 7800 mah Kullanma Kılavuzu 31891 ÖZELLİKLER Kapasite: 7,800 mah Pil: lityum-iyon Giriş: 5 V DC 1 A Çıkış 1: 5 V DC 2,1 A Çıkış 2: 5 V DC 1 A Şarj süresi: yaklaşık 8

Detaylı

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR"

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH SOUNDBAR DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR" Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-10295 Hoş Geldiniz Digitus Derin Bas Hoparlörlü Bluetooth Soundbar cihazını satın aldığınız için teşekkür ederiz! İster çoklu ortam yürütme

Detaylı

GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI Kullanma talimatları

GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI Kullanma talimatları GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI Kullanma talimatları Ürn.No. 90-55000 B c ed I H G F Genel Uyarı RU Bu aygıt bir güç kaynağı yardımıyla çalışan elektronik bileşenleri içerir (güç kaynağı ve/veya piller). Çocukların

Detaylı

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033 BoomP!ll Bluetooth Hoparlör Kullanma Kılavuzu 33033 Ednet 33033 Boom P!ll Bluetooth hoparlörü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Cihazı ilk kez kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatı okuyun. ÖZELLİKLER

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Her zaman yardıma hazırız Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: SHL3855NC

Kullanım kılavuzu. Her zaman yardıma hazırız Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin:  SHL3855NC Her zaman yardıma hazırız Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: www.philips.com/support Sorularınız mı var? Philips e Ulaşın SHL3855NC Kullanım kılavuzu İçindekiler 1 Önemli güvenlik

Detaylı

Güç Bankası 10000 mah

Güç Bankası 10000 mah Güç Bankası 10000 mah Kılavuz 31883 I. Giriş Bu ürün, her an her yerde kullanılabilen çoğu taşınabilir cihazlar için hafif, yüksek kapasiteli, şık ve çevre dostu bir taşınabilir güç bankasıdır. Ürün, yüksek

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 30/05/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 3 Özellikler... 3 3.1 Teknik Özellikler...

Detaylı

HP Roar Plus Hoparlör. Diğer Özellikler

HP Roar Plus Hoparlör. Diğer Özellikler HP Roar Plus Hoparlör Diğer Özellikler Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows ve Windows Vista, Microsoft şirketler grubunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bluetooth,

Detaylı

PlayStation Dünyasına Hoş Geldiniz. Bu Hızlı Başlangıç Kılavuzu ile PS4'ünüzü kurun ve çalıştırın. Hızlı Başlangıç Kılavuzu.

PlayStation Dünyasına Hoş Geldiniz. Bu Hızlı Başlangıç Kılavuzu ile PS4'ünüzü kurun ve çalıştırın. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. PlayStation Dünyasına Hoş Geldiniz Bu Hızlı Başlangıç Kılavuzu ile PS4'ünüzü kurun ve çalıştırın. Hızlı Başlangıç Kılavuzu Türkçe CUH-1004A Başlarken TV'nize bağlayın. PlayStation 4 sisteminizi TV'nize

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler

İÇİNDEKİLER. Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler İÇİNDEKİLER Önlemler Önemli Bilgiler Ürün İnceleme LCD ekran Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler- Gelişmiş özellikler 2 3-4 5 5 6 1 Değerli Müşterimiz LUITON LT- 002 ürününü tercih ettiğiniz için

Detaylı

Kullanım Kontrolleri. ActivSound 75. (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. (2) Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar.

Kullanım Kontrolleri. ActivSound 75. (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. (2) Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar. ActivSound 75 (1) Güç (Power) düğmesi Cihazı açar/kapatır. () Güç göstergesi Cihaz AÇIK durumda olduğunda yeşil yanar. () Kızılötesi Mikrofon Ses Kontrolü [Öğretmen (Teacher) 1 ve ] Bu kontrol, kızılötesi

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Türkçe CUH-2016A / CUH-2016B

Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Türkçe CUH-2016A / CUH-2016B Hızlı Başlangıç Kılavuzu Türkçe CUH-2016A / CUH-2016B 7028394 Başlangıç TV'nize bağlayın. PlayStation 4 sisteminizi TV'nize bağlamak için aşağıdaki - adımları uygulayın. Arkadan görünüm AC IN bağlantı

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz PIONEER AVIC-S1

Kullanım kılavuzunuz PIONEER AVIC-S1 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya PIONEER AVIC-S1 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki PIONEER AVIC-S1 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU

Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER HOŞ GELDİNİZ... 2 JABRA SPEAK 510'A GENEL BAKIŞ... 3 BAĞLANMA... 5 JABRA SPEAK 510'UN KULLANIMI... 8 DESTEK.... 11 TEKNİK ÖZELLİKLER... 12 1 HOŞ GELDİNİZ Jabra

Detaylı

Işık Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen

Işık Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen Işık Ölçer Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz 2243 GİRİŞ Sayaç floresan, metal halojenür, yüksek basınçlı sodyum veya akkor kaynaklardan gelen görünür ışığı ölçer. Bir LUX

Detaylı

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR"

DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH SOUNDBAR DERİN BAS HOPARLÖRLÜ BLUETOOTH "SOUNDBAR" Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-10294 DIGITUS DA-10294 cihazını satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cep telefonunuz ya da bilgisayarınızdan (Bluetooth veya giriş kablosu

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Yüksek Çözünürlüklü Ses Sunan Mikrofonlu Kulaklık Seti MDR-NC750

Kullanım kılavuzu. Yüksek Çözünürlüklü Ses Sunan Mikrofonlu Kulaklık Seti MDR-NC750 Kullanım kılavuzu Yüksek Çözünürlüklü Ses Sunan Mikrofonlu Kulaklık Seti MDR-NC750 İçindekiler Başlarken... 3 Giriş... 3 Genel bakış... 3 Temel konuları öğrenme... 4 Mikrofonlu kulaklık setini takma...

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Piranha Razor N Type için geçerlidir.

Bu kullanma kılavuzu Piranha Razor N Type için geçerlidir. razor n type Bu kullanma kılavuzu Piranha Razor N Type için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir. 2009

Detaylı

Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları

Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları Kablosuz Bluetooth Hoparlör Açıklamaları Hoparlörün işletme paneli fonksiyon Tablosu Güç Açma/Kapama butonu, Çalıştırmak/Kapatmak için butona basın; Ses + Ses - Sesi kapat Güç gösterge ışığı--- Mavi LED;

Detaylı

3D Gösterge Kullanım Kılavuzu CECH-ZED1E 7018404

3D Gösterge Kullanım Kılavuzu CECH-ZED1E 7018404 3D Gösterge Kullanım Kılavuzu CECH-ZED1E 7018404 UYARI ˎˎElektrik çarpmasından kaçınmak için kabini açmayın. Bakım için yalnızca yetkili personele başvurun. ˎˎBu cihaz 3 metreden kısa bir bağlantı kablosu

Detaylı

JABRA PRO 935. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Kullanım Kılavuzu jabra.com/pro935 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/ S'nin tescilli markasıdır. Buraya dahil edilmiş olan tüm diğer tescilli markalar ilgili sahiplerinin

Detaylı

Kullanım kılavuzu BT55. Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin:

Kullanım kılavuzu BT55. Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: Kullanım kılavuzu BT55 Ürününüzü kaydettirmek ve destek almak için şu adrese gidin: www.philips.com/support İçindekiler 1 Önemli 2 2 Bildirim 2 Uyumluluk 2 Çevremizi koruyun 2 Tescilli marka uyarısı 3

Detaylı

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc Kullanım Kılavuzu jabra.com/stealthuc 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

HP-1V HEADPHONES KULLANICI KILAVUZU

HP-1V HEADPHONES KULLANICI KILAVUZU HP-1V HEADPHONES KULLANICI KILAVUZU VERTU HP-1V KULAKLIK KULLANICI KILAVUZU SÜRÜM1.0 Türkçe 1 2 Türkçe VERTU HP-1V KULAKLIK KULLANICI KILAVUZU Vertu HP-1V kulak üstü kulaklık satın aldığınız için teşekkür

Detaylı

Kullanım kılavuzu Nokia Evrensel Taşınabilir USB Şarj Cihazı DC-19 DC-19

Kullanım kılavuzu Nokia Evrensel Taşınabilir USB Şarj Cihazı DC-19 DC-19 Kullanım kılavuzu Nokia Evrensel Taşınabilir USB Şarj Cihazı DC-19 DC-19 Baskı 1.1 TR Kullanım kılavuzu Nokia Evrensel Taşınabilir USB Şarj Cihazı DC-19 İçindekiler Güvenliğiniz için 3 Taşınabilir şarj

Detaylı

Ses Seviyesi Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz

Ses Seviyesi Ölçer. Kullanım Kılavuzu. Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz Ses Seviyesi Ölçer Kullanım Kılavuzu Kullanmadan önce bu kılavuzu tamamen okuyunuz 2242 GİRİŞ Bu cihaz fabrika, okul, ofis, aile vs gibi değişik yerlerdeki ses seviyelerini ölçmek için kullanılabilir.

Detaylı

PlayStation Move keskin nişancı

PlayStation Move keskin nişancı TR PlayStation Move keskin nişancı Kullanım Kılavuzu CECHYA-ZRA1E 7017291 Parça adları Yandan Görünüm SELECT (Seç) düğmesi Namlu kılavuzu Eylem pompası kolu Navigasyon denetim kulbu Üst kapak Navigasyon

Detaylı

TTC306. KONFERANS@KÜBÜ Ses Konferans Sistemi

TTC306. KONFERANS@KÜBÜ Ses Konferans Sistemi TTC306 KONFERANS@KÜBÜ Ses Konferans Sistemi KULLANIM KILAVUZU ve GARANTİ BELGESİ KULLANIMDA UYULMASI GEREKEN KURALLAR: Cihazınızı kullanmadan önce TANITMA ve KULLANMA KILAVUZUNU dikkatlice okuyunuz. Cihazınızı

Detaylı

Bu kullanma kılavuzunun geçerli olduğu modeller, Avangard Plus (2 GB)

Bu kullanma kılavuzunun geçerli olduğu modeller, Avangard Plus (2 GB) avangard serisi Bu kullanma kılavuzunun geçerli olduğu modeller, Avangard Plus (2 GB) DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış farklılıklar gösterebilir. olup, ürün içerisindeki

Detaylı

Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu İçindekiler Hoş Geldiniz Arlo Baby'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. Arlo Baby kamera USB güç kablosu USB güç adaptörü

Detaylı

KULLANIM TALİMATLARI. İşitme Cihazları İçin ŞARJ EDİLEBİLİR Sistem

KULLANIM TALİMATLARI. İşitme Cihazları İçin ŞARJ EDİLEBİLİR Sistem KULLANIM TALİMATLARI İşitme Cihazları İçin ŞARJ EDİLEBİLİR Sistem Sınırlı Garanti ZPower ın ayrıcalıklı sınırlı garantisi, www.zpowerhearing.com adresinde mevcuttur. Ayrıca ZPower ın Sınırlı Garantisinin

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU D 100

KULLANIM KILAVUZU D 100 KULLANIM KILAVUZU D 100 DEXUN Tüm hakları saklıdır. DEXUN logosu EFOR DAY TUK LTD ye aittir.diğer tüm logo ve markalar sahiplerine aittir. Yazım ve baskı hatalarından DEXUN sorumlu değildir. DEXUN All

Detaylı

3B GÖZLÜK KULLANICI KILAVUZU. Lütfen setinizi çalıştırmadan önce bu kılavuzu dikkatli bir şekilde okuyun ve gelecekte başvurmak üzere saklayın.

3B GÖZLÜK KULLANICI KILAVUZU. Lütfen setinizi çalıştırmadan önce bu kılavuzu dikkatli bir şekilde okuyun ve gelecekte başvurmak üzere saklayın. KULLANICI KILAVUZU 3B GÖZLÜK Lütfen setinizi çalıştırmadan önce bu kılavuzu dikkatli bir şekilde okuyun ve gelecekte başvurmak üzere saklayın. AG-S100 www.lge.com 2 Dikkat Kişisel güvenliğinizi sağlamak

Detaylı

2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı

2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı 2-Bağlantı Noktalı USB/HDMI Kablosu KVM Anahtarı Kullanım Kılavuzu DS-11900 Sürüm 1.0 İçindekiler 1 GİRİŞ... 3 1.1 ÖZELLİKLER... 3 1.2 FİZİKSEL ÇİZİMİ... 3 1.3 PAKET İÇİNDEKİLER... 4 2 TEKNİK ÖZELLİKLER...

Detaylı

Straightener. Register your product and get support at HP4666/22. Kullanım kılavuzu

Straightener.  Register your product and get support at HP4666/22. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4666/22 TR Kullanım kılavuzu Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips tarafından

Detaylı

Welcome to the World of PlayStation Hızlı Başlangıç Rehberi

Welcome to the World of PlayStation Hızlı Başlangıç Rehberi Welcome to the World of PlayStation Hızlı Başlangıç Rehberi Türkçe PCH-2016 7025575 PlayStation Vita sisteminizin ilk kez kullanılması 5 saniye basılı tutun PS Vita sisteminizi açın. Sisteminizi ilk kez

Detaylı

WAE Music uygulamasını indirin

WAE Music uygulamasını indirin TÜRKÇE 3 1. Açma/Kapama düğmesi 2. FM/Bluetooth modu 3. 4. 3+4. 5. Pil göstergesi 6. FM/Bluetooth göstergesi 7. USB Girişi 8. Giriş Hattı 9. Koruyucu kapak 10. ¼" montaj için vida deliği 11. Bilek askısı

Detaylı

Kullanım kılavuzu Nokia Evrensel Tașınabilir USB Șarj Cihazı DC-18 DC-18

Kullanım kılavuzu Nokia Evrensel Tașınabilir USB Șarj Cihazı DC-18 DC-18 Kullanım kılavuzu Nokia Evrensel Tașınabilir USB Șarj Cihazı DC-18 DC-18 Baskı 1.3 TR Parçalar Tașınabilir șarj cihazınızı tanıyın. 1 Mikro USB konektörü 2 Konektör tutma yeri 3 Batarya düzeyi göstergesi

Detaylı

İÇİNDEKİLER Güvenlik Paket içeriği Telsiz Şeması Telsiz şeması açıklamaları Bataryanın takılması Antenin takılması Cihazın şarj edilmesi Temel işlemler Göstergeler ve anlamları Temizlik ve Bakım Uyarılar

Detaylı

BT220 HEADSET. Ürün bilgileri 1 Şarj bağlantısı 2 + düğmesi 3 - düğmesi 4 İşlev göstergesi (mavi) 5 Pil göstergesi (kırmızı)

BT220 HEADSET. Ürün bilgileri 1 Şarj bağlantısı 2 + düğmesi 3 - düğmesi 4 İşlev göstergesi (mavi) 5 Pil göstergesi (kırmızı) Ürün bilgileri 1 Şarj bağlantısı 2 + düğmesi 3 - düğmesi 4 İşlev göstergesi (mavi) 5 Pil göstergesi (kırmızı) 6 Kulaklık fişi 7 Mikrofon 8 Kulaklık klipsi 9 Şarj göstergesi (kırmızı) 10 Güç göstergesi

Detaylı

K I F D G E L H C J. Pilleri takın Hareket algılayıcısı (G) ışıkları

K I F D G E L H C J. Pilleri takın Hareket algılayıcısı (G) ışıkları MI-4500X Wireless Optical Mouse Ürün bilgileri A B K I F D G E L H C J Fare A: Kaydırma ruleti ve üçüncü düğme Düşük pil LED göstergesi (yanıp söner) B: Sağ düğme C: Sol düğme D: Tarayıcı geri düğmesi

Detaylı

Kurulum Öncesi Uyarılar

Kurulum Öncesi Uyarılar Kurulum Öncesi Uyarılar Ağ Kamerasından duman çıktığı görülür veya normal olmayan bir koku duyulursa Ağ Kamerasının elektrik bağlantısını kesin. Ağ Kamerasını sudan uzak tutun. Ağ Kamerası ıslanırsa, kamerayı

Detaylı

Straightener. Register your product and get support at HP4668/22. Kullanım kılavuzu

Straightener.  Register your product and get support at HP4668/22. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP4668/22 TR Kullanım kılavuzu abc h g f e d i j Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips

Detaylı

Cisco için Jabra SPEAK 450

Cisco için Jabra SPEAK 450 Cisco için Jabra SPEAK 450 KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER HOŞ GELDİNİZ...2 CISCO İÇİN JABRA SPEAK 450'YE GENEL BAKIŞ...3 BAĞLANMA...5 CISCO İÇİN JABRA SPEAK 450'NİN KULLANIMI...7 DESTEK...8 TEKNİK ÖZELLİKLER...9

Detaylı

Bu cihaz yüksek hassasiyete sahiptir. Lütfen kendi başınıza parçalarını sökmeyin. maddeler kullanmayın ve cihazın su ile temasından kaçının.

Bu cihaz yüksek hassasiyete sahiptir. Lütfen kendi başınıza parçalarını sökmeyin. maddeler kullanmayın ve cihazın su ile temasından kaçının. reedera10 Hızlı Kılavuz Copyright 2013 Selekt Bilgisayar Tüm hakları saklıdır. Bu cihaz yüksek hassasiyete sahiptir. Lütfen kendi başınıza parçalarını sökmeyin. Cihazı bir yere vurmayın ya da düşürmeyin.

Detaylı

JABRA CLASSIC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/classic

JABRA CLASSIC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/classic Kullanım Kılavuzu jabra.com/classic İÇİNDEKİLER 1. HOŞ GELDİNİZ... 3 2. KULAKLIĞA GENEL BAKIŞ... 4 3. TAKMA ŞEKLİ... 5 3.1 SILIKON KULAKLIKLARI DEĞIŞTIRIN 3.2 KULAK KANCASINI TAKMA 4. PILI ŞARJ ETME...

Detaylı

JABRA BOOST. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/boost

JABRA BOOST. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/boost Kullanım Kılavuzu jabra.com/boost 2014 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

reedera8i Kullanım Kılavuzu

reedera8i Kullanım Kılavuzu reedera8i Kullanım Kılavuzu reeder A8i Hızlı Kılavuz Copyright 2013 Selekt Bilgisayar Tüm haklıları saklıdır. Bu cihaz yüksek hassasiyete sahiptir. Lütfen kendi başınıza parçalarını sökmeyin. Cihazı bir

Detaylı

Kullanım kılavuzu. Mikrofon

Kullanım kılavuzu. Mikrofon Kullanım kılavuzu Mikrofon Giriş Bu kitapçık, yeni ConnectLine Mikrofonunuzun kullanımı ve bakımı konusunda size rehberlik eder. ConnectLine Mikrofonunuzdan en üst düzeyde yararlanmanıza yardımcı olması

Detaylı

Oyunun geleceğine hoş geldiniz. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Türkçe CUH-2216A / CUH-2216B

Oyunun geleceğine hoş geldiniz. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Türkçe CUH-2216A / CUH-2216B Oyunun geleceğine hoş geldiniz. Hızlı Başlangıç Kılavuzu Türkçe CUH-2216A / CUH-2216B 7031177 Başlangıç TV'nize bağlayın. AC güç kablosunu prize takmadan önce tüm bağlantıları yapın. Arkadan görünüm AC

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU AV-903

KULLANIM KILAVUZU AV-903 www.osawa.com.tr KULLANIM KILAVUZU AV-903 Bu kullanım kılavuzu AV-903 için geçerlidir. Osawa Tüm hakları saklıdır. Osawa logosu EFOR DAY TUK LTD ye aittir.diğer tüm logo ve markalar sahiplerine aittir.

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Oyunun geleceğine hoş geldiniz. Hızlı Başlangıç Kılavuzu Türkçe CUH-7216B 7032211 660_75046_PS4_Pro_Gamma_Chassis_QSG_EXP_TR_Web.indd 1 12/10/2018 16:55 Başlangıç TV'nize bağlayın. AC güç kablosunu prize

Detaylı

2.4 GHz Kablosuz Ses/Görüntü Vericisi / Alıcısı. Kullanım Kılavuzu (Kullanımdan önce dikkatli bir şekilde okuyun!) AVS5010 011 0336!

2.4 GHz Kablosuz Ses/Görüntü Vericisi / Alıcısı. Kullanım Kılavuzu (Kullanımdan önce dikkatli bir şekilde okuyun!) AVS5010 011 0336! 2.4 GHz Kablosuz Ses/Görüntü Vericisi / Alıcısı Kullanım Kılavuzu (Kullanımdan önce dikkatli bir şekilde okuyun!) AVS5010 011 0336! Önemli Güvenlik Uyarıları Cihazın talimatlara uygun kullanımında aşağıda

Detaylı

BODYGROOMER. MT 6030 Wet & Dry TÜRKÇE

BODYGROOMER. MT 6030 Wet & Dry TÜRKÇE BODYGROOMER MT 6030 Wet & Dry TÜRKÇE A B E F G C D H I J 2 TÜRKÇE 79-86 3 GÜVENLİK Cihazı kullanırken lütfen aşağıdaki talimatlara dikkat edin: 77Bu cihaz sadece evde kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Detaylı

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151 Özellikler 400 mah kapasiteli, bakım gerektirmeyen ve uzun ömürlü batarya 500 Şarj batarya ömrü Yüksek ışık veren, enerji tasarrufu sağlayan, uzun ömürlü 15+1 LED 15 LED ve 1 LED aydınlatma şeklinde 2

Detaylı

Adresinde ürününüzü kaydedin ve destek alın SBT50/00. Kullanım kılavuzu

Adresinde ürününüzü kaydedin ve destek alın  SBT50/00. Kullanım kılavuzu Adresinde ürününüzü kaydedin ve destek alın www.philips.com/welcome SBT50/00 Kullanım kılavuzu a b c d e f BEEP PHILIPS SBT50 1 Önemli Güvenlik Önemli Güvenlik Talimatları Tüm uyarıları dikkate alın.

Detaylı

4-in-1 SOLAR GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI

4-in-1 SOLAR GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI 4-in-1 SOLAR GÜNEŞ ENERJİLİ ŞARJ CİHAZI Kullanma talimatları Art.No. 90-60000 B C F G D I H E Genel Uyarı Bu aygıt bir güç kaynağı yardımıyla çalışan elektronik bileşenleri içerir (güç kaynağı ve/veya

Detaylı

Cep Yazıcısı KULLANIM KILAVUZU

Cep Yazıcısı KULLANIM KILAVUZU Cep Yazıcısı KULLANIM KILAVUZU Polaroid Mint Cep Yazıcısını satın aldığınız için teşekkür ederiz. Bu Kullanım Kılavuzu, bu ürününün güvenli ve kullanıcı için herhangi bir risk oluşturmadan çalışmasını

Detaylı

Straightener. Register your product and get support at HP8342/00. Kullanım kılavuzu

Straightener.  Register your product and get support at HP8342/00. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8342/00 TR Kullanım kılavuzu a b c k d e f g h i j Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz!

Detaylı

LBX-0601. www.loobex.com

LBX-0601. www.loobex.com LBX-0601 www.loobex.com İÇERİK Giriş.2 Kullanma Talimatları 2 Temizleme Talimatları 4 Kireç Temizleme Talimatları..4 Cihaz Parçaları.5 Sorun Giderme 6 BUHARLI STERİLİZATÖR KURUTUCU - BEBEK MAMASI ISITICISI

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Piranha Legend model oyun gitarı için geçerlidir.

Bu kullanma kılavuzu Piranha Legend model oyun gitarı için geçerlidir. legend Bu kullanma kılavuzu Piranha Legend model oyun gitarı için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir.

Detaylı

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Kutuda şunlar bulunmalıdır:

Kuruluma başlamadan önce gerekli tüm bileşenlerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Kutuda şunlar bulunmalıdır: E L K I TA B I N I - 7 0 7 5 0 2 1 P A K E T I N I Ç I N D E K I L E R 4 T E K N I K Ö Z E L L I K L E R 4 U Y G U L A M A Y E L P A Z E S I 4 D O N A N I M K U R U L U M U 5 Y Ö N L E N D I R I C I YA

Detaylı

Bataryanın şarj edilmesi: Batarya fabrikadan şarj edilmeden size gelmiştir. O nedenle kullanmadan once şarj etmelisiniz. 2-3 şarj işleminden sonar

Bataryanın şarj edilmesi: Batarya fabrikadan şarj edilmeden size gelmiştir. O nedenle kullanmadan once şarj etmelisiniz. 2-3 şarj işleminden sonar İÇİNDEKİLER Güvenlik Paket içeriği Bataryanın şarj edilmesi Bataryanın takılması Antenin Takılması Bel Kilisi Mikrofon kulaklık seti takılması Telsiz Şeması Telsiz şeması açıklamaları Temel işlemler Gelişmiş

Detaylı

Straightener. Register your product and get support at HP8360/00. Kullanım kılavuzu

Straightener.  Register your product and get support at HP8360/00. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Straightener HP8360/00 TR Kullanım kılavuzu Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips tarafından

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Piranha Monza için geçerlidir.

Bu kullanma kılavuzu Piranha Monza için geçerlidir. monza Bu kullanma kılavuzu Piranha Monza için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir. Önsöz Değerli Piranha

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Türkçe CUH-1116A 7026137

Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Türkçe CUH-1116A 7026137 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Türkçe CUH-1116A 7026137 Başlarken TV'nize bağlayın. PlayStation 4 sisteminizi TV'nize bağlamak için aşağıdaki -. adımları uygulayın. Arkadan görünüm AC IN bağlantı noktası HDMI

Detaylı

Bir PS4 oyuncusunun muhteşem hayatına hoş geldiniz. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Türkçe CUH-7016B

Bir PS4 oyuncusunun muhteşem hayatına hoş geldiniz. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Türkçe CUH-7016B Bir PS4 oyuncusunun muhteşem hayatına hoş geldiniz. Hızlı Başlangıç Kılavuzu Türkçe CUH-7016B 7028621 Başlangıç TV'nize bağlayın. PlayStation 4 sisteminizi TV'nize bağlamak için aşağıdaki - adımları uygulayın.

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Piranha Razor U Type oyun kumandası için geçerlidir.

Bu kullanma kılavuzu Piranha Razor U Type oyun kumandası için geçerlidir. razor u type Bu kullanma kılavuzu Piranha Razor U Type oyun kumandası için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir.

Detaylı

Bu kullanma kılavuzunu Wind M Type için geçerlidir.

Bu kullanma kılavuzunu Wind M Type için geçerlidir. wind serisi Bu kullanma kılavuzunu Wind M Type için geçerlidir. 2011 Piranha. Tüm hakları saklıdır. Piranha logosu Piranha ya aittir. Diğer tüm logo ve markalar sahiplerine aittir. Yazım ve baskı hatalarından

Detaylı

D E. Alıcı I: Durum LED göstergesi Devamlı yanar: güç Yanıp söner: fare erişimi J: Bağlan düğmesi. K: USB - PS/2 çevirici

D E. Alıcı I: Durum LED göstergesi Devamlı yanar: güç Yanıp söner: fare erişimi J: Bağlan düğmesi. K: USB - PS/2 çevirici Ürün bilgileri A B C F D E G H I J K Fare A: Kaydırma ruleti ve üçüncü düğme Düşük pil LED göstergesi (yanıp söner) B: Sağ düğme C: Sol düğme D: Tarayıcı geri düğmesi E: Tarayıcı ileri düğmesi F: Bağlantı

Detaylı

Kurulum Öncesi Uyarılar

Kurulum Öncesi Uyarılar Kurulum Öncesi Uyarılar Ağ Kamerasından duman çıktığı görülür veya normal olmayan bir koku duyulursa Ağ Kamerasının elektrik bağlantısını kesin. Network Kamerayı televizyon ya da fırın gibi ısı kaynaklarının

Detaylı

Curler. Register your product and get support at HP8600/00. Kullanım kılavuzu

Curler.   Register your product and get support at HP8600/00. Kullanım kılavuzu Register your product and get support at www.philips.com/welcome Curler HP8600/00 TR Kullanım kılavuzu a b c d e f g h i j Türkçe Bu ürünü satın aldığınız için tebrikler, Philips e hoş geldiniz! Philips

Detaylı

JABRA PRO 925. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/pro925

JABRA PRO 925. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/pro925 JABRA PRO 925 Kullanım Kılavuzu jabra.com/pro925 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli markasıdır. Buraya dahil edilmiş olan tüm diğer tescilli markalar ilgili sahiplerinin

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Piranha Razor S Type oyun kumandası için geçerlidir.

Bu kullanma kılavuzu Piranha Razor S Type oyun kumandası için geçerlidir. razor s type Bu kullanma kılavuzu Piranha Razor S Type oyun kumandası için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar gösterebilir.

Detaylı

TREKZ TITANIUM. Kullanım Klavuzu

TREKZ TITANIUM. Kullanım Klavuzu TREKZ TITANIUM Kullanım Klavuzu Trekz Titanium İlk Kurulumu 1. Şarj edin 2. Eşleştirin 3. Bağlanın Çok işlevli Kumanda Düğmesi Kulaklığınızı, ürünle birlikte verilmiş olan mikro USB şarj kablosunu kullanarak

Detaylı