THE BOSPHORUS CLUB THE BOSPHORUS CLUB

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "THE BOSPHORUS CLUB THE BOSPHORUS CLUB"

Transkript

1 THE BOSPHORUS CLUB THE BOSPHORUS CLUB

2 THE BOSPHORUS CLUB ın ayrıcalıklı dünyasına hoş geldiniz! Yıl boyu kullanabileceğiniz, size ve sevdiklerinize özel restoran, spa, konaklama ve pek çok ayrıcalığın hayatınıza renk katmasını dileriz. Swissôtel The Bosphorus, İstanbul Ekibi Welcome to the privileged world of THE BOSPHORUS CLUB! We hope you and your beloved ones enjoy the special restaurant, spa, accommodation and many other certificates all year long. Swissôtel The Bosphorus, Istanbul Team

3 SWISSÔTEL THE BOSPHORUS, ISTANBUL Swissôtel The Bosphorus, İstanbul da konaklamada güncel fiyat üzerinden %25 indirim. 25% OFF from daily room prices on your stay at Swissôtel The Bosphorus, Istanbul. Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için / Detailed information and reservation: SWISSÔTEL THE BOSPHORUS ISTANBUL İstanbul un tam merkezinde, Boğaz ın Avrupa kıyılarında konumlanan Swissôtel The Bosphorus, İstanbul, 65 dönümlük tarihi bahçeleri, alışveriş ve gece hayatı anlamında dünya standartlarındaki konumu, 566 oda ve süiti, modern teknolojisi ve özel olanaklarıyla sizlere bir otelden fazlasını sunuyor. Ödüllü spası ve teras havuzuyla 5 yıldızlı konaklama kavramını daha da ayrıcalıklı bir hale dönüştürüyor. Sunduğu eşsiz Boğaz manzarasının yanı sıra, lüks alışverişin merkezi Nişantaşı na da yürüme mesafesinde. Türk kültürünün sıcaklığı ile İsviçre tasarımının bir araya gelmesiyle Swissôtel The Bosphorus, İstanbul un her köşesi teknoloji ve seçkin olanaklarla dolu. Ayrıca stil sahibi restoranlarıyla Swissôtel The Bosphorus, İstanbul da dünya mutfağından ayrıcalıklı lezzetler sizleri bekliyor. Tenis kortu dahil olmak üzere faydalanabileceğiniz keyif dolu pek çok hizmet burada. Üstelik pek çok tasarım mağazası, seçkin restoranlar, ünlü markalar ve barlar daima yürüme mesafenizde. Swissôtel The Bosphorus, Istanbul, located right in the centre of Istanbul on the European banks of the Bosphorus is nestled within 65 acres of historical gardens with world-class shopping and vibrant nightlife nearby. It offers 566 guest rooms and suites, featuring state-of-the-art technology and exclusive amenities. It offers five-star luxury accommodation with its exclusive rooftop pool and award-winning spa. By the outstanding Bosphorus view, it is within walking distance to Nisantasi where the main luxury shopping area is. With the touch of Swiss design and warmth of Turkish culture, all units in Swissôtel The Bosphorus, Istanbul feature state-of-the-art technology and exclusive amenities. Swissôtel The Bosphorus, Istanbul is also a hot spot with its stylish restaurants serving the exclusive tastes of world cuisine. Guests can chill and enjoy the full range of hotel services including tennis courts. Many designer shops, exclusive restaurants, brands and lively bars are within walking distance.

4 CAFÉ SWISS Café Swiss'te; alkollü içecekler hariç, tüm yiyeceklerde %25 indirim Café Swiss'te; üye ve bir konuğu için alkollü içecekler hariç, tüm yiyeceklerde %50 indirim Café Swiss'te; üye ve iki konuğu için alkollü içecekler hariç, tüm yiyeceklerde %30 indirim Café Swiss'te; üye ve üç ile on kişilik konuk grubu için alkollü içecekler hariç, tüm yiyeceklerde %25 indirim Café Swiss Brunch'ta; alkollü içecekler hariç, toplam hesap üzerinden %30 indirim; on kişiye kadar yapılan rezervasyonlarda geçerlidir At Café Swiss; 25% OFF on food only except alcoholic beverages for the member At Café Swiss; 50% OFF on food only except alcoholic beverages for the member and one guest At Café Swiss; 30% OFF on food only except alcoholic beverages for the member and two guests At Café Swiss; 25% OFF on food only except alcoholic beverages for the member with three to ten guests At Café Swiss Brunch; 30% OFF on total check for the table except alcoholic beverages, valid on reservations for up to ten people Her gün Kahvaltı: 06:00-10:30 Öğle Yemeği: 12:00-17:00 Akşam Yemeği: 18:30-23:00 Eylül - Haziran Yalnız Pazar Günleri Brunch: 12:00-15:00 Every day Breakfast: 06:00-10:30 Lunch: 12:00-17:00 Dinner: 18:30-23:00 September to June Brunch Only on Sunday: 12:00-15:00 Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için / Detailed information and reservation: CAFÉ SWISS İstanbul un klasiklerinden Café Swiss, İsviçre nin ince zevkini Türk kültürünün sıcaklığıyla birleştiren etkileyici bir dekorasyona, nefes kesen Boğaz manzarasına ve çarpıcı bir çeşitliliğe sahip. Sürprizlerle dolu bir menü sizi bekliyor... Café Swiss e gelin; yenilikçi ve dünya çapında bir mutfağı tadın, günün her saatini farklı ve yeni bir enerjiyle yaşayın. Café Swiss in Pazar Brunch'ı, en beğendiğiniz lezzetlerin tadına varırken yenilerini denemeniz için mükemmel bir fırsat sunuyor. Türk ve İsviçre mutfaklarından çeşitler ve birçok brunch spesiyalinin şefimiz tarafından özenle hazırlanan yaratıcı ve lezzet dolu yorumları, restoran ekibimiz tarafından sıcak bir gülümseme eşliğinde servis ediliyor. Café Swiss, an Istanbul classic, is much more now with its renewed face! An impressive decoration combining Swiss refinement with the warmth of Turkish culture, a breathtaking Bosphorus view and a menu full of surprises with a stunning variety... Visit Café Swiss; experience an innovative and world-class kitchen, spend any hour of the day with a brand new energy. Sunday Brunch is the perfect way to sample new delicacies while enjoying long-time favourites, and the best place to do that is Café Swiss in Swissôtel The Bosphorus, Istanbul. Deliciously innovative renditions of Turkish, Swiss and brunch specials are carefully prepared by the chef and presented with a heartfelt smile by the restaurant s team.

5 CHALET Chalet de; alkollü içecekler hariç tüm yiyecek harcamalarınızda %20 indirim, on kişiye kadar rezervasyonlarda geçerlidir. At Chalet; 20% OFF on food except alcoholic beverages, valid on reservations up to ten people per table. Akşam yemeği 19:00-23:00 Kış sezonu süresince hizmet vermektedir. Pazartesi günleri kapalıdır. Dinner 19:00-23:00 Open from Tuesday to Sunday during winter season only. Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için / Detailed information and reservation: CHALET Swissôtel The Bosphorus, İstanbul un bahçesinde yeşillikler içinde konumlandırılmış Chalet restoranda kendinizi İsviçre deymiş gibi hissedebilirsiniz. Swissôtel The Bosphorus, İstanbul bünyesindeki Chalet restoran; sımsıcak atmosferi, samimi sunumu leziz İsviçre tatları ve masalsı bahçesiyle kış akşamlarına keyif katıyor... Dostlarınızla beraber sımsıcak ve romantik bir atmosferde, şömine başında birbirinden lezzetli likör çeşitlerini veya bir kadeh şarabınızı yudumlayarak soğuk kış günlerinizi ısıtabilir, birkaç saatliğine de olsa kendinizi İsviçre deki bir dağ evinde hissedebilirsiniz. Chalet özel organizasyonlarınıza, doğum günü, babyshower gibi diğer kutlamalarınıza ev sahipliği yapabilmektedir. Experience Swissness at the Chalet restaurant in Swissôtel The Bosphorus, Istanbul. A special selection of Swiss inspired cuisine offers an authentic alpine experience from rösti potatoes and cheese fondues to delectable chocolate desserts. Housed in a genuine, 100-year-old wooden chalet imported from Switzerland, its interior is designed with vintage skis, clocks and a lovely fireplace, our Chalet lends the perfect atmosphere for this event. Chalet is also available for private events such as birthdays, parties, babyshowers and other celebrations that are worth an exceptional touch.

6 16 ROOF 16 ROOF ta; alkollü içecekler hariç tüm yiyecek harcamalarınızda %20 indirim, 10 kişiye kadar yapılan rezervasyonlarda geçerlidir. At 16 ROOF; 20% OFF on food only except alcoholic beverages for up to 10 people per table. Yaz boyunca Her gün akşam yemeği: 19:00-23:00 (son sipariş 22:45 te) Her gün bar: 15:30-02:00 During summer season only Dinner every day: 19:00-23:00 (last order at 22:45) Bar every day: 15:30-02:00 16 ROOF 16 ROOF'ta yer alan teras restoran ve barımız mükemmel bir yaz sezonu için sizi bekliyor. Menümüzde muhteşem tatlar, modern sunumlarla bir araya geliyor. Ağız sulandıran risotto, paella ve deniz levreği, tadı damakta kalan diğer yemeklerle birlikte müdavimlerimizin favori lezzetlerini oluşturuyor. DJ performansları, harika müzikler, imza kokteyller, özel şaraplar ve dünya mutfaklarından seçme tarifler burada gün boyunca sizinle. Our signature restaurant and bar, 16 ROOF, awaits you for a fabulous summer season. Our menu offers comfort food presented with a contemporary touch. Mouthwatering risotto and sushi are among the favourites that go from paella to salt crusted seabass. Live DJ performances, great music and signature cocktails are here with you day and night together with the best wine and a unique selection of world cuisines. Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için / Detailed information and reservation:

7 GABBRO Alkollü içecekler hariç yemekte %20 indirim. 20% OFF on food except alcoholic beverages. Kış boyunca her gün: 19:00-01:30 During winter season every day: 19:00-01:30 Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için / Detailed information and reservation: GABBRO İş veya geziyle geçen yoğun bir günün ardından bir içki alarak arkanıza yaslanın ve keyifli atmosferin sizi canlandırmasına izin verin. Swissôtel The Bosphorus, İstanbul'un seçkin caz barı GABBRO'da cazın yumuşak ve hareketli melodilerinin keyfini çıkarın. Lüks bir şekilde tasarlanmış bu mekandaki özel canlı gösteriler ve DJ performansları, arkadaşlarınız ve iş ortaklarınızla geçireceğiniz akşamlar için zarif bir ortam sağlıyor. Özel kokteyllerden viskilere, şaraplara ve ferahlatıcı meyve sularına kadar çok çeşitli içkiler ve leziz atıştırmalıklar, gecenize kusursuz bir dokunuş sağlayacak. Sit back with a drink and let the cool ambiance revitalise you after a long day of work or sightseeing. Enjoy the smooth and vibrant sounds of jazz at GABBRO, Swissôtel The Bosphorus, Istanbul s premiere jazz bar. Special live acts and DJs provide an elegant backdrop for an evening with friends or business partners in this luxuriously designed space. On offer is a wide range of drinks from signature cocktails to whiskies, wines and refreshing juices and tasty snacks to add the perfect touch to your night.

8 LOBBY LOUNGE Alkollü içecekler hariç yemekte %20 indirim. 20% OFF on food except alcoholic beverages. Her gün: 07:00-23:00 Çay saati: Cumartesi & Pazar 15:00-18:00 Every day: 07:00-23:00 Tea time: Saturday & Sunday 15:00-18:00 LOBBY LOUNGE Swissôtel The Bosphorus, İstanbul un özenli servisi ve eşsiz tatları ile muhteşem manzarası sayesinde haftanın her günü keyif dolu. Geleneksel ikindi çayı veya işten sonra alabileceğiniz bir içki ile günün yorgunluğunu unutacaksınız. The spectacular view of Swissôtel The Bosphorus Istanbul, its attentive service and unequalled tastes, your everyday leisure at Lobby Lounge is more of a beauty now... Best for traditional afternoon tea or a glass of drink after work would facilitate dismissing your fatigue. Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için / Detailed information and reservation:

9 OASIS Oasis'te; alkollü içecekler hariç, tüm yiyeceklerde %25 indirim Oasis'te; üye ve bir konuğu için alkollü içecekler hariç, tüm yiyeceklerde %50 indirim Oasis'te; üye ve iki konuğu için alkollü içecekler hariç, tüm yiyeceklerde %30 indirim At Oasis; 25% OFF on food except alcoholic beverages for the member At Oasis; 50% OFF on food except alcoholic beverages for the member and one guest At Oasis; 30% OFF on food except alcoholic beverages for the member and two guests Yaz boyunca Öğle yemeği: 12:00-17:00 Oasis Bar: 10:00-19:00 During summer season only Lunch: 12:00-17:00 Oasis Bar: 10:00-19:00 OASIS Yaz mevsimini tüm canlılığıyla yaşamak, yüzmek, güneşlenmek, havuz keyfi yapmak için yine adresiniz Oasis. Rahatlatıcı bir atmosfer, lezzetli spesiyaller, hafta sonu DJ performansı ve dilerseniz özel cabana nızda konforlu saatler... Havuz kenarında bulunan Oasis'in enfes lezzetleriyle İstanbul dan uzaklaşmadan tatil duygusunu yaşayacaksınız. Located around the luxurious pool, Oasis restaurant is a stylish outdoor lounge and bar, serving local and seasonal comfort food accompanied by refreshing cocktails & mocktails. Nestled into Swissôtel The Bosphorus, Istanbul s lush, private gardens, Oasis more than lives up to its name, offering a both relaxing and revitalising experience. Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için / Detailed information and reservation:

10 CAFFÉ VERGNANO BY SWISS GOURMET CAFFÉ VERGNANO BY SWISS GOURMET Alkollü içecekler ve çikolata hariç tüm yiyeceklerde %20 indirim. 20% OFF on food except alcoholic beverages and chocolate. Her gün: 08:00-20:00 Every day: 08:00-20:00 Caffé Vergnano by Swiss Gourmet: Her gün köşe başındaki keyfiniz! Swiss Gourmet; ev yapımı keklerden taptaze unlu mamullere, reçel ve marmelatlardan çikolatalara kadar sayısız seçeneğiyle gününüze lezzet katarken, İtalya nın en köklü kahve üreticilerinden Caffé Vergnano enfes ve taze kahveleriyle bu lezzete eşlik ediyor. Eğer vaktiniz varsa, ferah terasında güne sıcak bir başlangıç yapın. Aceleniz varsa, kahvaltı paketinizi ve kahvenizi alıp çıkarak az zamana büyük tatlar sığdırın. Caffé Vergnano by Swiss Gourmet: your everyday joy on the corner! Swiss Gourmet adds flavour to your day with a wide selection of delicacies including homemade cakes, fresh bakeries, jams, marmalades and chocolates accompanied by one of Italy's most essential coffee makers, Caffé Vergnano; by its delicious and fresh coffee. If you have the time, make a warming start to the day at the spacious terrace. If you are in a hurry, take your breakfast package and your take-away coffee to fit great tastes in a short time.

11 PÜROVEL SPA & SPORT Yıllık Pürovel Spa & Sport üyeliğinde %20 indirim. 20% OFF on annual Pürovel Spa & Sport membership. Fitness merkezi Her gün: 06:00-23:00 Bakım ve masaj hizmetleri Her gün: 08:00-22:00 Fitness centre Every day: 06:00-23:00 Massage and therapy services Every day: 08:00-22:00 PÜROVEL SPA & SPORT Yeşillikler içinde, Boğaz ın göz alıcı manzarasına tepeden bakan Pürovel Spa & Sport, metrekarelik bir alan üzerinde bulunmaktadır. Pürovel Spa & Sport, çiftlere uygun 3 süit odasıyla birlikle 14 bakım odası, 2 Türk hamamı ve rahatlama salonlarında hizmetinize sunulan çok çeşitli rahatlatıcı bakımlar ile dinginlik ve canlanma olanağı sağlamaktadır. Ek hizmetler arasında, kendinizi zinde ve yenilenmiş hissetmenize yardımcı olacak buhar banyosu, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzu, pilates stüdyoları, grup fitness sınıfları ve kişisel antrenmanlar bulunmaktadır. Set amongst landscaped gardens and overlooking the spectacular Bosphorus lies over 4,000 square meter Pürovel Spa & Sport facilities. Pürovel Spa & Sport offers serenity and rejuvenation with a full range of exclusively relaxing treatments, 14 treatment rooms which include 3 suites for couples, 2 Turkish hamams, and relaxation lounges. Additional facilities include steam bath, sauna, indoor and outdoor swimming pools, pilates studios, group fitness classes, and personal training, all to make sure you feel invigorated and revitalized. Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için / Detailed information and reservation:

12

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN InterContinental İstanbul; yeni yılı sevdiklerinizle, geceye özel nefis menüler eşliğinde, sıcacık ve konforlu bir ortamda eğlenerek

Detaylı

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN InterContinental İstanbul; yeni yılı sevdiklerinizle, geceye özel nefis menüler eşliğinde, sıcacık ve konforlu bir ortamda eğlenerek

Detaylı

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN

THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN THIS IS A NEW YEAR, A NEW BEGINNING YENİ YILDA YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN InterContinental İstanbul; yeni yılı sevdiklerinizle, geceye özel nefis menüler eşliğinde, sıcacık ve konforlu bir ortamda eğlenerek

Detaylı

MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING

MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING MASALLARDAKİ KADAR GÜZEL BİR DÜĞÜN A FAIRYTALE WEDDING HAYATINIZIN EN MUTLU GÜNÜNÜ SWISSÔTEL THE BOSPHORUS, ISTANBUL FARKIYLA YAŞAYIN... ENJOY THE HAPPIEST DAY OF YOUR LIFE WITH THE PRIVILEGE OF SWISSÔTEL

Detaylı

LET THE FAIRYTALE BEGIN!

LET THE FAIRYTALE BEGIN! WEDDINGS LET THE FAIRYTALE BEGIN! EN MUTLU GÜNÜNÜZ İÇİN EN İYİ ORGANİZASYON Mutlu bir beraberliğe adım attığınız bugün, hayatınızın en mutlu günü ve böylesine özel günler, en özel organizasyonları hak

Detaylı

TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ. Welcome. Turkey s. Most Elegant. Ramada Plaza Hotel

TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ. Welcome. Turkey s. Most Elegant. Ramada Plaza Hotel TÜRKİYE NİN EN ŞIK RAMADA PLAZA OTELİ NE HOŞ GELDİNİZ Welcome to Turkey s Most Elegant Ramada Plaza Hotel KUSURSUZ HİZMET URBAN HOSPITALITY İlbak Holding'in turizm alanındaki ilk projesi olan Ramada Plaza

Detaylı

YENİ YILIN BÜYÜSÜ HILTON DA THE MAGIC OF NEW YEAR AT THE HILTON

YENİ YILIN BÜYÜSÜ HILTON DA THE MAGIC OF NEW YEAR AT THE HILTON YENİ YILIN BÜYÜSÜ HILTON DA THE MAGIC OF NEW YEAR AT THE HILTON YENİ YILA EN ŞIK MERHABA İÇİN HILTON ETKİNLİKLERİ 62 yıldır şehrin en prestijli kutlamalarına ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Yeni

Detaylı

Yemek Sanatı Crafted Dining

Yemek Sanatı Crafted Dining JW Marriott Ankara Kızılırmak Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:1 Söğütözü, Ankara, Turkey Tel +90 312 248 88 88 Fax +90 312 248 88 99 jwmarriottankara.com Yemek Sanatı Crafted Dining Şehrin En İyi Eti! Dinlendirilmiş

Detaylı

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO

MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO MERİT CYPRUS GARDENS RESORT & CASINO Gazimağusa ya 15 dakika, Ercan Havaalanı na 40 dakika mesafede, 400 dönümlük arazi üzerinde kurulmuştur. 4 Villa, 9 Bungalow Suit, 18 Garden Standart, 53 Bungalow Standart,

Detaylı

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir.

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir. LOKASYON Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Inter Continental Hotels Group un bir üyesi olan Crowne Plaza Istanbul-Old City, tarihi yarımadanın merkezinde lüks hizmet veren 5 yıldızlı bir oteldir. Crowne

Detaylı

Şu anda İstanbul un eşsiz tarihi dokusunun, Akdeniz mutfağının en seçkin örnekleri ile harmanlandığı çok özel bir mekândasınız. Nola, tarih ve kültür

Şu anda İstanbul un eşsiz tarihi dokusunun, Akdeniz mutfağının en seçkin örnekleri ile harmanlandığı çok özel bir mekândasınız. Nola, tarih ve kültür Şu anda İstanbul un eşsiz tarihi dokusunun, Akdeniz mutfağının en seçkin örnekleri ile harmanlandığı çok özel bir mekândasınız. Nola, tarih ve kültür başkenti olarak kabul edilen İstanbul da yaklaşık 1200

Detaylı

KENDİNİZİ YENİLEYİN REVIVE YOURSELF REFORMER PILATES PERSONAL TRAINING FITNESS SAUNA SWIMMING TURKISH BATH SPA

KENDİNİZİ YENİLEYİN REVIVE YOURSELF REFORMER PILATES PERSONAL TRAINING FITNESS SAUNA SWIMMING TURKISH BATH SPA KENDİNİZİ YENİLEYİN REVIVE YOURSELF REFORMER PILATES PERSONAL TRAINING FITNESS SAUNA SWIMMING TURKISH BATH SPA SWIMMING YÜZME FITNESS REFORMER PILATES PERSONAL TRAINING KİŞİSEL EĞİTİM TURKISH BATH HAMAM

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş...

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Büyüleyici bir dünyanın kapılarını InterContinental İstanbul da aralayın... Birbirinden görkemli salonlarımızın keyifli atmosferi, dünya mutfaklarının seçkin örneklerinden

Detaylı

SONBAHAR/AUTUMN T H E A R T O F T A S T E L E Z Z E T S A N A T I

SONBAHAR/AUTUMN T H E A R T O F T A S T E L E Z Z E T S A N A T I 2 0 1 8 SONBAHAR/AUTUMN T H E A R T O F T A S T E L E Z Z E T S A N A T I SONBAHAR LEZZETLERİ T A S T E S O F A U T U M N 4-5 Geleneksel pazar kahvaltıları Brand new Summit cocktails Mevsime özel Summit

Detaylı

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia Holiday Inn Gebze - İstanbul Asia ya Hoşgeldiniz Dünyada 4500 ün üzerinde, en fazla otel sayısına sahip, IHG Intercontinental Hotels Grubu üyesi olan

Detaylı

Business & Accommodation

Business & Accommodation www.cityhotelankara.com Business & Accommodation www.cityhotelankara.com www.cityhotelankara.com Business & Accommodation Başkentde merkezi bir konumda olan City Hotel, Cumhurbaşkanlığı Köşküne, iş ve

Detaylı

eğlenmeye Yeni yılda hazır mısınız? Değerli Misafirlerimiz; Dear Guest;

eğlenmeye Yeni yılda hazır mısınız? Değerli Misafirlerimiz; Dear Guest; Yeni yılda eğlenmeye hazır mısınız? Değerli Misafirlerimiz; Yeni yılın gelişini festival tadında karşılayan, artık geleneksel hale getirdiğimiz Karia Princess Yeni Yıl Programı çok özel fırsatlarla hazırlandı.

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

LET THE FAIRYTALE BEGIN!

LET THE FAIRYTALE BEGIN! WEDDINGS LET THE FAIRYTALE BEGIN! EN MUTLU GECENİZ İÇİN EN İYİ ORGANİZASYON Rüya gecesi yalnızca birkaç saat sürer ama ardında günler hatta aylar süren bir hazırlık dönemi vardır. Swissôtel The Bosphorus,

Detaylı

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life

Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life Erken Rezervasyonlarımız Başlamıştır. Early Reservation Started. For Previleged Life M ağusa nın en gözde bölgesinin en işlek caddesinde yepyeni, özgün ve ayrıcalıklı bir yaşam alanı yaratıldı. Tamamen

Detaylı

THE ART OF TASTE LEZZET SANATI SPRING / İLKBAHAR 2018

THE ART OF TASTE LEZZET SANATI SPRING / İLKBAHAR 2018 THE ART OF TASTE LEZZET SANATI SPRING / İLKBAHAR 2018 BLOOMING WITH LUXURY AND FLAVOR GREET THE SPRING: CONRAD ISTANBUL BOSPHORUS As spring reenlivens the city, at Conrad enjoy Istanbul s most striking

Detaylı

Yeni Hayatınıza İlk Adımı Birlikte Atalım TAKE THE NEXT STEP TO YOUR NEW LIFE WITH US

Yeni Hayatınıza İlk Adımı Birlikte Atalım TAKE THE NEXT STEP TO YOUR NEW LIFE WITH US Yeni Hayatınıza İlk Adımı Birlikte Atalım TAKE THE NEXT STEP TO YOUR NEW LIFE WITH US www.lionehotel.com.tr Böyle Özel Bir Güne, Böyle Bir Atmosfer Yakışır! A Great Atmosphere For A Special Day! Heyecanı

Detaylı

Four Seasons da Yeni Yıl. Festive Four Seasons

Four Seasons da Yeni Yıl. Festive Four Seasons Four Seasons da Yeni Yıl Festive Four Seasons Boğaz ın, ışıltılı yeni yıl ruhundan ilham alan Aqua Restaurant yeni yılı leziz beş bölümlü bir gala yemeği ve DJ performansı ile eğlenceli bir akşam eşliğinde

Detaylı

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları

STANDART ODA. 32 LED TV-Ulusal ve Uluslararası TV kanalları LOKASYO N İstanbul un tekstil bölgesindeki otel; Kale Outlet Center ve Meydan Alışveriş Merkezi, Güngören tramvay istasyonuna yürüyüş mesafesinde olup, CNR Fuar Merkezi, Atatürk Havalimanı ve Tüyap Fuar

Detaylı

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş...

Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Sonsuz Mutluluğa Gerçek Bir Dokunuş... Büyüleyici bir dünyanın kapılarını InterContinental İstanbul da aralayın... Birbirinden görkemli salonlarımızın keyifli atmosferi, dünya mutfaklarının seçkin örneklerinden

Detaylı

Everything you are looking for

Everything you are looking for Everything you are looking for Calm and peaceful life is awaiting you in the city A living area located within unique beauty created by the harmonious combination of colors and decorated with delicately-designed

Detaylı

TANITIM. Konum: Havalimanı: Kasaba / köy: PlaJ: Restoranlar: Alışveriş alanı: 9 km 1 km 250 m 1 km 1 km

TANITIM. Konum: Havalimanı: Kasaba / köy: PlaJ: Restoranlar: Alışveriş alanı: 9 km 1 km 250 m 1 km 1 km LABRANDA GÜLLÜK PRINCESS ADDRESS: Gulluk Mah. Camlik Cad. No: 15 48670 Milas / Mugla TURKEY Tel: +90 2525222911 E-mail: info.gulluk@labranda.com LABRANDA Kategori: konfor Resmi Kategori: **** TANITIM LABRANDA

Detaylı

The Grand Tarabya, ihtişamlı geçmişini, 21. yüzyıl teknolojisi ve 5 yıldızlı lüks hizmet anlayışıyla buluşturuyor.

The Grand Tarabya, ihtişamlı geçmişini, 21. yüzyıl teknolojisi ve 5 yıldızlı lüks hizmet anlayışıyla buluşturuyor. The Grand Tarabya, ihtişamlı geçmişini, 21. yüzyıl teknolojisi ve 5 yıldızlı lüks hizmet anlayışıyla buluşturuyor. stanbul un efsanevi oteli The Grand Tarabya yenilenen yüzüyle, Şubat 2013 itibariyle misafirlerini

Detaylı

2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015

2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015 2015 FACTSHEET 01/04/2015-31/10/2015 Kuşadası tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve gece hayatı ile Ege nin en gözde tatil beldelerinden bir tanesi... İzmir Adnan Menderes Havaalanına 75 Km, Efes e 18

Detaylı

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA

TESİS BİLGİLERİ Oda Özellikleri * STANDART ODA SUITE ODA GENEL BAKIŞ Değerli Misafirlerimiz, Grand Hotel Ontur eşsiz doğası,temiz denizi ve çevresi, muhteşem Sakız Adası manzarası ile Türkiye nin gözbebeği Çeşme yarımadasında kurulmuş modern otelciliğin tüm

Detaylı

EAT WELL BE WELL NİSAN - MAYIS - HAZİRAN APRIL - MAY - JUNE 16

EAT WELL BE WELL NİSAN - MAYIS - HAZİRAN APRIL - MAY - JUNE 16 EAT WELL BE WELL NİSAN - MAYIS - HAZİRAN APRIL - MAY - JUNE 16 LIVE IT WELL, ENJOY THE BEST. Swissôtel The Bosphorus, İstanbul u bu yıl daha da çok seveceksiniz. Çünkü bu yıl 25. yaşımızı doldurmanın mutluluğunu

Detaylı

Christmas / New Year 2013-2014

Christmas / New Year 2013-2014 Christmas / New Year 2013-2014 Christmas / New Year 2013-2014 Emiel Van Dijk Operasyon Direktörü Director of Operations Zamanın akışını çok farklı bir şekilde hissettiğimiz, ışıl ışıl bir dönem: Yılbaşı.

Detaylı

MERİT GRAND MOSTA HOTEL & CASINO

MERİT GRAND MOSTA HOTEL & CASINO MERİT GRAND MOSTA HOTEL & CASINO Merit International Casinos, Hotel & Casino konseptini ilk kez Bulgaristan a taşıdı. İstanbul a sadece iki saat uzaklıktaki 5 yıldızlı Merit Grand Mosta Hotel & Casino,

Detaylı

BİLGİLERİMİZ. Bodrum Havalimanı: Açılış tarihi : 2007. Bodrum Merkez: Kategori : 5* En Yakın Merkez: Toplam Alan: 8.500 m2

BİLGİLERİMİZ. Bodrum Havalimanı: Açılış tarihi : 2007. Bodrum Merkez: Kategori : 5* En Yakın Merkez: Toplam Alan: 8.500 m2 2015 FACT SHEET BİLGİLERİMİZ Açılış tarihi : 2007 Kategori : 5* Bodrum Havalimanı: Bodrum Merkez: 38 Km 5 Km Toplam Alan: 8.500 m2 En Yakın Merkez: Bodrum Posta Adresi: 1410. Sokak Gündönümü Mevkii, Bitez,

Detaylı

DALAMAN AIRPORT LYKIA RESORT. much more than on airport hotel

DALAMAN AIRPORT LYKIA RESORT. much more than on airport hotel DALAMAN AIRPORT LYKIA RESORT thermal spa convention much more than on airport hotel dalamanairportlykiaresorthotel.com dlminfo@argrup.org Dalaman Havaalanı yolu 3. Km. 48770 DALAMAN - TÜRKİYE T +90 252

Detaylı

Belek. Living history. For further information and reservations: www.kempinski.com. Call Toll-Free:

Belek. Living history. For further information and reservations: www.kempinski.com. Call Toll-Free: Belek Living history Download Brochure / Broşür İndir For further information and reservations: Call Toll-Free: +800 426 313 55 Austria, Belgium, Denmark, France, Germany, Italy, Norway, Spain, Sweden,

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

ULUDAĞ ZONE. Tam Pansiyon Plus alkoclar.com.tr KIŞ E-KATALOG

ULUDAĞ ZONE. Tam Pansiyon Plus alkoclar.com.tr KIŞ E-KATALOG ULUDAĞ ZONE Alkoçlar Zone Otel Uludağ 2.Gelişim Bölgesi Alkoçlar Zone Otel Bursa t. +90 224 285 22 88 f. +90 224 285 22 40 2013-2014 KIŞ E-KATALOG Alkoçlar Merkez Sıraselviler Caddesi No:17 Taksim, İstanbul

Detaylı

Tesis Alaçatı merkeze 2, Çeşme Merkeze 7, İzmir Merkeze yaklaşık 80 km mesafededir. Otelin plajımıza mesafesi (MADEO - KUM BEACH) yaklaşık 1 km dir. (Otel misafirlerine %50 indirimli kullanım) Otelimizin

Detaylı

Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü

Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü sonrasında rahat edebileceğiniz modern tarzla tasarlanmış,

Detaylı

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir.

La Blanche Turgutreis merkezinde, Bodrum a 18 km Milas hava alanına 50 km mesafededir. KATEGORİ: 5 Yıldızlı bir oteldir.( ULTRA ALL INCLUSIVE ) ADRES: Bahçelievler Cad.No 119 Turgutreis / TELEFON : +90 252 /3820000 FAX:+90 252/3820101 WEB SİTESİ:www.lablanchehotel.com E.MAİL: info@lablanchehotel.com

Detaylı

RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR.

RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR. RIXOS SUNGATE 2017 YAZ SEZONUNDA DA MİSAFİRLERİNİ MUHTEŞEM YENİLİKLERLE KARŞILIYOR. AREA OPEN AIR FITNESS Fit kalmanın verdiği mutluluk ve geniş alanda rahatça spor yapmanın keyfi bir araya geliyor. Son

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel Otel Bilgisi Limak Arcadia Golf Resort Otel Etkileyici bir Akdeniz manzarasına karşı, plajın hemen yanında yer alan Limak Arcadia Golf Resort, etkileyici mimarisi ile palmiye ağaçları arasında görkemli

Detaylı

ENJOY AN UNFORGETTABLE CELEBRATION WITH ANKARA HILTONSA ANKARA HİLTONSA DA UNUTULMAZ ANLAR SİZİ BEKLİYOR

ENJOY AN UNFORGETTABLE CELEBRATION WITH ANKARA HILTONSA ANKARA HİLTONSA DA UNUTULMAZ ANLAR SİZİ BEKLİYOR ANKARA HİLTONSA DA UNUTULMAZ ANLAR SİZİ BEKLİYOR ENJOY AN UNFORGETTABLE CELEBRATION WITH ANKARA HILTONSA anılarınızı unutulmaz kılmak için mükemmel bir adres. For a truly memorable occasion, Hilton is

Detaylı

HILTON İSTANBUL BOSPHORUS TOPLANTI SALONLARI HILTON ISTANBUL BOSPHORUS MEETING ROOMS

HILTON İSTANBUL BOSPHORUS TOPLANTI SALONLARI HILTON ISTANBUL BOSPHORUS MEETING ROOMS HILTON İSTANBUL BOSPHORUS TOPLANTI SALONLARI HILTON ISTANBUL BOSPHORUS MEETING ROOMS Hilton İstanbul Bosphorus şehrin en büyük etkinliklerine ve kongrelerine ev sahipliği yapmış 3000 kişi kapasiteli Hilton

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

THE ART OF TASTE LEZZET SANATI JULY - SEPTEMBER 2017 TEMMUZ - EYLÜL 2017

THE ART OF TASTE LEZZET SANATI JULY - SEPTEMBER 2017 TEMMUZ - EYLÜL 2017 THE ART OF TASTE LEZZET SANATI JULY - SEPTEMBER 2017 TEMMUZ - EYLÜL 2017 THIS IS TASTE. THIS IS LUXURY. THIS IS SUMMER DISCOVER SUMMER DELICACIES AT CONRAD ISTANBUL BOSPHORUS Days are longer. Fragrance

Detaylı

İzmir in İlk Business Class Oteli

İzmir in İlk Business Class Oteli Konaklama Hizmetler Bar & Restoranlar Toplantı & Seminer Düğün & Ziyafet Rezervasyon & İletişim Shuttle Service Kaya Group Konaklama Misafirlerimizin yaşam standartları ve beklentileri göz önüne alınarak,

Detaylı

IN THIS HOTEL HEALTH,

IN THIS HOTEL HEALTH, IN THIS HOTEL WE DO WE DO HEALTH, WE DO LOVE, WE DO REST, WE DO FUN, WE CARE YOUR BEAUTY, WE ARE FULL OF SURPRISE, WE DO CLEAN, WE DO TRADITION, WE DO HOSPITALITY, WE DO DELICIOUS TASTE WITH GUSTO, WE

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015

2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015 2015 FACTSHEET 01/05/2015-31/10/2015 Kuşadası tarihi yerleri, doğal güzellikleri ve gece hayatı ile Ege nin en gözde tatil beldelerinden bir tanesi... İzmir Adnan Menderes Havaalanına 75 Km, Efes e 18

Detaylı

THE ART OF TASTE LEZZET SANATI

THE ART OF TASTE LEZZET SANATI For further information about our spring season, events and packages, or to make a reservation, please call +90 212 310 25 25 or visit conradistanbul.com Bahar dönemi aktivitelerimiz ve promosyonlarımız

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort

Otel Bilgisi. Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Otel Bilgisi Limak Atlantis De Luxe Otel & Resort Palmiye ağaçları ile çevrili olan Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort deniz kenarında muhteşem bir konuma sahiptir. Otele adım attığınız ilk andan itibaren

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. NG Afyon Wellness & Convention Otel Bilgisi NG Afyon Wellness & Convention Afyonkarahisar'da hizmet vermete olan NG Afyon Wellness & Convention tam donanımlı bir termal ve SPA tesisidir. Güne zengin açık büfe kahvaltı ile başlayacağınız

Detaylı

KIŞ KONSEPTİ. SP P02B Rev00 CLR_Kis Konsepti_2019_TR

KIŞ KONSEPTİ. SP P02B Rev00 CLR_Kis Konsepti_2019_TR KIŞ KONSEPTİ 2 0 1 8-2 0 1 9 LUXURY HERŞEY DAHİL HİZMETLER / KIŞ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve seti Kasa Oda Servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Detaylı

FACT SHEET

FACT SHEET FACT SHEET 2018 LOKASYON Açılış Tarihi 2005 Son Yenilenme 2014 E-posta Web Sitesi info@grandhotelkonya.com Kategori Şehir Oteli Konya Havalimanı 13 km (15 dk) Toplam Alan 100 Bin m 2 Posta adresi Akademi

Detaylı

YAZ KONSEPTİ. SP P03A Rev00 CLR_Yaz Konsepti_2019_TR

YAZ KONSEPTİ. SP P03A Rev00 CLR_Yaz Konsepti_2019_TR YAZ KONSEPTİ 2 0 1 9 LUXURY HERŞEY DAHİL HİZMETLER / YAZ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve seti Kasa Oda Servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Detaylı

Ho- Chunk Gaming, Hotel &Convention Center, Baraboo WI

Ho- Chunk Gaming, Hotel &Convention Center, Baraboo WI Ho- Chunk Gaming, Hotel &Convention Center, Baraboo WI Ho-Chunk Resort Room Attendant İş Detayları Required Duties: Participants will be cleaning hotel rooms, making beds, stocking carts closer with linen

Detaylı

Gün Program Varış Hareket

Gün Program Varış Hareket Akdeniz / 24 Haziran 2014 Club Med 2 ile Sadece kabin fiyatıdır - 8 Gece 9 Gün Gün Program Varış Hareket 1.Gün Nice 18:00 2.Gün Rosas 12:00 20:00 3.Gün Barcelona 08:00 17:00 4.Gün İbiza 09:00 -- 5.Gün

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Otel Bilgisi Grand Yazıcı Uludağ Grand Yazıcı Uludağ; Bursa Uludağ 1. Oteller Bölgesi'nde 235 odası ile hizmet vermektedir. Açık büfe olarak hizmet veren restoranında dilediğiniz

Detaylı

Çırağan Living History

Çırağan Living History Çırağan Living History Çırağan Palace Kempinski İstanbul a hoşgeldiniz. Osmanlı sultanlarına ev sahipliği yapmış olan Çırağan Sarayı, ihtişamını günümüzde de benzersiz atmosferiyle devam ettiriyor. Çırağan

Detaylı

START THE YEAR IN STYLE

START THE YEAR IN STYLE START THE YEAR IN STYLE Yeni Yıl Coşkusu Ankara HitonSA da Celebrate The Festive Season at Ankara HiltonSA ANKARA HİLTONSA DA UNUTULMAZ ANLAR SİZİ BEKLİYOR ENJOY AN UNFORGETTABLE CELEBRATION WITH ANKARA

Detaylı

EDITABLES. Nisan - Ağustos April - August 2016

EDITABLES. Nisan - Ağustos April - August 2016 EDITABLES Nisan - Ağustos April - August 2016 www.twitter.com/swissotel_izmir www.facebook.com/swissotelbuyukefes www.instagram.com/swissotelizmir 9. kat / At level 9 Detaylı bilgi ve rezervasyon için

Detaylı

GOLDENKEY CHALET Kartalkaya Hisarönü: Bördübet:

GOLDENKEY CHALET Kartalkaya Hisarönü: Bördübet: GOLDENKEY CHALET Türkiye nin en gözde kayak merkezlerinden biri olan Kartalkaya da açılan Golden Key Chalet, 43 odalı bir butik otel. Golden Key Butik Oteller Gurubu nun devamı olan Golden Key Kartalkaya

Detaylı

Kusursuzluk detaylarda gizlidir... Perfection is hidden in the details

Kusursuzluk detaylarda gizlidir... Perfection is hidden in the details Kusursuzluk detaylarda gizlidir... Perfection is hidden in the details JW Marriott Ankara Kızılırmak Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:1 Söğütözü, Ankara, Turkey Tel +90 312 248 88 88 Fax +90 312 248 88 99

Detaylı

Çırağan Sarayı... Çırağan Palace...

Çırağan Sarayı... Çırağan Palace... Çırağan Sarayı... Çırağan Palace... Bir kent simgesi olan Çırağan Palace Kempinski İstanbul, şehirdeki en saygın ve lüks etkinliklere, toplantılara ve düğünlere ev sahipliği yapmaktadır. Oldukça romantik

Detaylı

AKYARLAR da YENİ FIRSAT SENTIDO BELLAZURE

AKYARLAR da YENİ FIRSAT SENTIDO BELLAZURE 2015 SEZONU KONAKLAMA BEDELLERİ Rezervasyon işlemi öncesinde, 2015 sezonu genel kullanma şartları dosyasındaki açıklamaları da dikkatlice okumanızı önemle rica ederiz. Her şey Dahil Paketlerimiz AKYARLAR

Detaylı

parkresidencescadde.com

parkresidencescadde.com parkresidencescadde.com SİZE ÖZEL AYRICALIKLI BİR YAŞAM... Moderni, klasiği, özel hissetmeyi, hayatın merkezinde olmayı, kendini şımartmayı, modayı, sanatı, güneşi, gökyüzünü, ayrıcalıklı yaşamayı

Detaylı

I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI

I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI I S T A N B U L A S I A ANADOLU YAKASININ PARLAYAN YILDIZI CEVAHİR HOTEL İSTANBUL ASIA, İSTANBUL KADAR GÜZEL, İSTANBUL KADAR ÖZEL.. İstanbul Anadolu yakasına pozitif değer sağlamaya hazırlanan Cevahir

Detaylı

leave the r leave the rest to us

leave the r leave the rest to us leave the r leave the rest to us Konaklama / Guest Rooms Ramada Tekirdağ, hem iş hem de tatil amaçlı seyahat eden siz misafirlerimizin beklentilerine cevap verebilecek şekilde tasarlanmış 119 Superior,

Detaylı

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un

İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un İkinci Baharınızda; 2 katlı evinizde, huzur içinde yaşamanız için, size çok özel fırsatlar sunuyoruz. Gelin; sevdiklerinizle birlikte, İstanbul un hengamesinden uzak ama yine İstanbul un içinde bir yaşam

Detaylı

FLEX HOME. bir evden daha fazlası... more than a home...

FLEX HOME. bir evden daha fazlası... more than a home... Hayal ettiğiniz, ama evinize sığdıramayacağınız çeşitli aktivitelerden, spora, çocuk kreşinden, sinema odasına kadar bir çok modern alan dilediğiniz zaman FLEX ile evinizin bir parçası oluyor. FLEX un

Detaylı

60 000 000.-EURO KLASSİS OTEL

60 000 000.-EURO KLASSİS OTEL KLASSİS OTEL İstanbul Silivri sahilinde,anadolu medeniyetlerinden esinlenen yunan,roma,selçuklu,ve Osmanlı stillerinin mimari olarak uygulandığı 43514 m2 tapulu,17692 m2 hazineden kiralık olan toplam 61206

Detaylı

www.oba1221.com Hayatın tam merkezinde yeni bir hayat New life at the heart of the city

www.oba1221.com Hayatın tam merkezinde yeni bir hayat New life at the heart of the city 2 www.oba1221.com Hayatın tam merkezinde yeni bir hayat New life at the heart of the city OBA 1221 Yetkin Tur. İnş. ve Tic. A.Ş 1988 yılında kurulmuş olup, 28 yıldır Turizm ve İnşaat alanında faaliyet

Detaylı

RODOS ADASINA AİT OTELLER & ODA CİNSLERİ & ÖZELLİKLERİ VE TARİH ARALIKLARINA GÖRE SEYAHAT PAKETLERİ FİYATLARININ DETAYLARINI GÖREBİLİRSİNİZ

RODOS ADASINA AİT OTELLER & ODA CİNSLERİ & ÖZELLİKLERİ VE TARİH ARALIKLARINA GÖRE SEYAHAT PAKETLERİ FİYATLARININ DETAYLARINI GÖREBİLİRSİNİZ Adını bir su perisinden alan Rodos antik çağların en zengin şehirlerinden biriymiş. Roma ve Bizans döneminde çok önemli olmayan ada, 1309 da gelen St. John şövalyeleri zamanında altın çağını yaşamış. Dünyanın

Detaylı

The President Hotel. Istanbul, Turkey. Each Best Western branded hotel is independently owned and operated.

The President Hotel. Istanbul, Turkey. Each Best Western branded hotel is independently owned and operated. The President Hotel Istanbul, Turkey Each Best Western branded hotel is independently owned and operated. Best Western Plus The President Hotel de Romantik Evet Hayatınız boyunca unutamayacağınız ve gülümseyerek

Detaylı

START THE YEAR IN STYLE

START THE YEAR IN STYLE START THE YEAR IN STYLE Yeni Yıl Coşkusu Ankara HitonSA da Celebrate The Festive Season at Ankara HiltonSA ANKARA HİLTONSA DA UNUTULMAZ ANLAR SİZİ BEKLİYOR ENJOY AN UNFORGETTABLE CELEBRATION WITH ANKARA

Detaylı

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13

Türkiye'deki en iyi 10 elit otel. Otelpuan.com tarafından yazıldı Cumartesi, 01 Ağustos 2009 14:13 Türkiye'de tatilde seçici ve lüksü tercih edenler için mimarisinden konaklama seçeneklerine kadar ihtişamı yaşatan Elit Oteller de bulunuyor. Bu oteller, 24 saat boyunca yüksek kalitede, kusursuz hizmet

Detaylı

SENTIDO BELLAZURE da HER ŞEY DAHİL FIRSATI

SENTIDO BELLAZURE da HER ŞEY DAHİL FIRSATI 2016 SEZONU KONAKLAMA BEDELLERİ Rezervasyon işlemi öncesinde, 2016 sezonu genel kullanma şartları dosyasındaki açıklamaları da dikkatlice okumanızı önemle rica ederiz. Her şey Dahil Paketlerimiz SENTIDO

Detaylı

Hotel Marya. Hotel Marya Cinnah Cad. Kırkpınar Sok. No:21 Çankaya / ANKARA Tel: 0312 439 21 51 Fax: 0312 439 2161 w w w. h o t e l m a r y a.

Hotel Marya. Hotel Marya Cinnah Cad. Kırkpınar Sok. No:21 Çankaya / ANKARA Tel: 0312 439 21 51 Fax: 0312 439 2161 w w w. h o t e l m a r y a. Hotel Marya Ankara Hotel Marya Cinnah Cad. Kırkpınar Sok. No:21 Çankaya / ANKARA Tel: 0312 439 21 51 Fax: 0312 439 2161 w w w. h o t e l m a r y a. c o m Kısaca Biz; Başkentin kalbinde, en nezih semtlerin

Detaylı

- Ücretsiz Kablolu & Kablosuz Hızlı İnternet Erişimi. - Çay ve Kahve Seti. - Minibar. - Dijital Kasa. - Led TV & Uydu Kanalları

- Ücretsiz Kablolu & Kablosuz Hızlı İnternet Erişimi. - Çay ve Kahve Seti. - Minibar. - Dijital Kasa. - Led TV & Uydu Kanalları Ramada Resort Kazdağları Thermal & Spa, dünyanın en büyük otel zinciri Wyndham Hotel Group a bağlı olup; dağ, deniz ve termali bir arada bulabileceğiniz dünyadaki tek noktadır. Aynı zamanda Türkiye de

Detaylı

DEMİR GROUP FIVE STAR HOTEL & RESIDENCE PROJECT DEMİR GROUP BEŞ YILDIZLI OTEL & RESIDENCE PROJESİ

DEMİR GROUP FIVE STAR HOTEL & RESIDENCE PROJECT DEMİR GROUP BEŞ YILDIZLI OTEL & RESIDENCE PROJESİ DEMİR GROUP FIVE STAR HOTEL & RESIDENCE PROJECT DEMİR GROUP BEŞ YILDIZLI OTEL & RESIDENCE PROJESİ HOTEL HOTEL TASARLANAN HOTEL PROJESİ VE ÖZELLİKLERİ 260 ODALI ve 5 YILDIZLI HOTEL & REZİDANCE ARSA ALANI

Detaylı

Hayallerinizin Ötesinde...

Hayallerinizin Ötesinde... FURNITURE & ACCESSORIES NEW COLLECTION Hayallerinizin Ötesinde... Beyond your imagination... HAKKIMIZDA ABOUT US Yücel Mobilya Aksesuar adı altında faaliyet gösteren firmamız, 1988 yılında üstün kalite

Detaylı

YAZ KONSEPTİ. SP P02A Rev Yaz Konsepti_Türkçe

YAZ KONSEPTİ. SP P02A Rev Yaz Konsepti_Türkçe YAZ KONSEPTİ 2 0 1 9 DE LUXE HERŞEY DAHİL HİZMETLER / YAZ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve Seti Kasa Oda Servisi / 01:00-07:00 saatleri arası oda servisi

Detaylı

DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar. Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz

DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar. Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz 14 Aralık 2012 de Kapılarını Hizmete Açtı... DoubleTree by Hilton 5 farklı kıtada, 15 ülkede ve 200'den fazla

Detaylı

Hoş geldiniz... Türkiye nin en yeni aile oteli Wome Deluxe, aile mahremiyetinizi önemseyerek, sizlere 5 yıldızlı hizmet sunmaktadır. Deniz, kum ve güneşin lüksle buluştuğu Wome Deluxe te, rüya gibi bir

Detaylı

DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ. Kalem Adası Oliviera Resort Bademli Köyü, Dikili İzmir / Türkiye Tel: Fax:

DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ. Kalem Adası Oliviera Resort Bademli Köyü, Dikili İzmir / Türkiye Tel: Fax: DÜĞÜN DAVET TEKLİFİ Düğün Paket Fiyatlarımız Set Menü 1 Set Menü 2 Set Menü 3 280 TL 290 TL 300 TL Yiyecek İçecek Hizmet Fiyatları After Party (beach) 110 TL (2 saat limitli 12:00-02:00) Hizmetler: Limitsiz

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Ramada Resort Kazdağları Thermal & SPA

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Ramada Resort Kazdağları Thermal & SPA Otel Bilgisi Ramada Resort Kazdağları Thermal & SPA Ramada Resort Kazdağları Thermal & SPA Balıkesir, Edremit'te hizmet vermektedir. İstanbul'a 490, Bursa'ya 240, İzmir'e 210 kilometre mesafede yer almaktadır.

Detaylı

MERİT CRYSTAL COVE HOTEL & CASINO

MERİT CRYSTAL COVE HOTEL & CASINO MERİT CRYSTAL COVE HOTEL & CASINO Sevgiyle hizmet ediyoruz... Doğu Akdeniz in berrak sularına uzanan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti nin, en güzel noktalarından biri olan Zephyros koyunda yer alan Merit

Detaylı

Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu

Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu Beylikdüzü'nün en yeni mahallesi The newest neighborhood in Beylikduzu Bizim mahallede mutluluktan daha fazlası vardır. There is more than just happiness in our neighborhood. Mahalle dediğin sadece sokaklar

Detaylı

Kaya Palazzo Ski Mountain

Kaya Palazzo Ski Mountain Kaya Palazzo Ski Mountain Otel Özelliklerii Genel Bilgi Dünyanın en ünlü kayak merkezlerinden beklediğiniz ne varsa, çok daha fazlası Kartalkaya'da. Lüks butik dağ oteli konseptiyle Aralık 2011'de hizmete

Detaylı

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Şasiden iç donanıma kadar Alkan Solution üretimi olan treylerlerimiz ile Dünya ve Türkiye nin en değerli markalarına

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Limak Lara De Luxe Otel Resort

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Limak Lara De Luxe Otel Resort Otel Bilgisi Limak Lara De Luxe Otel Resort Şehrin merkezine yakın ve denize sıfır şekilde konumlanmış olan Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, bölgenin en özel tesislerinden biridir. Uzak Doğu konseptiyle

Detaylı

H E R K E S B O D R U M A Y E R L E Ş İ R. B A Z I L A R I H A Y A L L E R İ N E... E V E R Y O N E, M O V E S T O B O D R U M. S O M E M O V E S T O

H E R K E S B O D R U M A Y E R L E Ş İ R. B A Z I L A R I H A Y A L L E R İ N E... E V E R Y O N E, M O V E S T O B O D R U M. S O M E M O V E S T O Elysium Miramar H E R K E S B O D R U M A Y E R L E Ş İ R. B A Z I L A R I H A Y A L L E R İ N E... E V E R Y O N E, M O V E S T O B O D R U M. S O M E M O V E S T O T H E I R D R E A M S... Elysium Miramar

Detaylı

A UNIQUE CONCORDE JOURNEY TO A UNIQUE HOLIDAY

A UNIQUE CONCORDE JOURNEY TO A UNIQUE HOLIDAY A UNIQUE CONCORDE JOURNEY TO A UNIQUE HOLIDAY Concorde De Luxe Resort is a themed hotel located in the Lara region on the beachfront, and takes its name and concept from the Concorde planes. The region

Detaylı

SPA & Fitness. D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir.

SPA & Fitness. D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir. SPA & Fitness D-SPA: Sauna, buhar banyosu, özel masaj, yüz ve cilt bakım hizmetleri eğitimli uzmanlar tarafından verilmektedir. Fitness: Son teknoloji Techno-Gym ekipmanları ile donatılmış, klimalı spor

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Lara De Luxe Otel Resort

Otel Bilgisi. Limak Lara De Luxe Otel Resort Otel Bilgisi Limak Lara De Luxe Otel Resort Şehrin merkezine yakın ve denize sıfır şekilde konumlanmış olan Limak Lara De Luxe Hotel & Resort, bölgenin en özel tesislerinden biridir. Uzak Doğu konseptiyle

Detaylı

FACTSHEET. Toplam kapalı alan : 15.000 m 2. : Oda Kahvaltı-Yarım Pansiyon Toplam açık alan : 80.000 m 2

FACTSHEET. Toplam kapalı alan : 15.000 m 2. : Oda Kahvaltı-Yarım Pansiyon Toplam açık alan : 80.000 m 2 1 FACTSHEET GENEL BİLGİLER - İLETİŞİM BİLGİLERİ VE MESAFELER Otel sahibi : Doğan Jeotermal Gruop Sezon : 12 ay Kategori : Özel Belgeli Tesis Toplam kapalı alan : 15.000 m 2 Pansiyon durumu : Oda Kahvaltı-Yarım

Detaylı

19 Mart 2016 tarihinde yeni ekip arkadaslarini da ailemize katmak amacli Swiss Kariyer Fuarı organizasyonu gerceklestirecegiz.

19 Mart 2016 tarihinde yeni ekip arkadaslarini da ailemize katmak amacli Swiss Kariyer Fuarı organizasyonu gerceklestirecegiz. Swissotel Resort Bodrum Beach ten Merhabalar, 19 Mart 2016 tarihinde yeni ekip arkadaslarini da ailemize katmak amacli Swiss Kariyer Fuarı organizasyonu gerceklestirecegiz. Farkli Departman müdürlerinin

Detaylı