GLOBAL MAGIC BRANDS. Varolmak algılanmaktır

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GLOBAL MAGIC BRANDS. Varolmak algılanmaktır"

Transkript

1 GLOBAL MAGIC BRANDS Varolmak algılanmaktır

2 GMB, MARKAYI KONUMLANDIRIR, PAZARLAMA, SATIŞ VE İLETİŞİM STRATEJİLERİNİ BELİRLER. BÜTÇE VE UYGULAMALARI STRATEJİYE UYGUN YÖNETİR.

3 GMB NEDEN VAR?

4 DOĞRU İLETİŞİM AMAÇ

5 STRATEJİ ARAÇ

6 BİLİMSEL YÖNTEM

7 MÜŞTERİ YOLDAKİ KAZANIM

8 EBITDA / FAVÖK VARIŞ NOKTASINDAKİ KAZANIM

9 MARKA DÖNÜŞÜM

10 GMB NE YAPAR?

11 MARKA YARATMA SÜREÇLERİMİZ KONUMLANDIRIYORUZ; KALİTATİF, KANTİTATİF VE ÖZELLİKLE ETNOGRAFİK ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİNİ KULLANARAK REKABET, PAZAR VE HEDEF KİTLE ANALİZLERİ YAPIYORUZ. MARKAYA AİT HER ŞEYİ; MARKANIN RUHUNU, İMAJINI, SESİNİN TONUNU, İSMİNİ, LOGOSUNU, RENGİNİ, KİMLİĞİNİ, ÜRÜNLERİNİ, TEKNOLOJİSİNİ, ÇALIŞANLARINI, MEKANLARINI VE EN ÖNEMLİSİ B2B & B2C PAZARLARINI, NİHAİ TÜKETİCİSİNİ VE HEDEF KİTLESİNİ ÇOK İYİ TANIYOR, TANIMLIYORUZ. MARKA PAZARIN NERESİNDE VE NASIL KONUŞLANMALIDIR? SORUSUNA CEVAP VERİYORUZ. ÇÜNKÜ BİZ KONUMLANDIRMA BELGESİ NE SAHİP OLMAYI, MARKA OLMANIN OLMAZSA OLMAZ BİRİNCİ KURALI OLARAK GÖRÜYORUZ. MARKA STRATEJİSİNİ BELİRLİYORUZ; MARKANIN RUHUNU, ALGISINI, KONUMUNU VE ONU TANIMAMIZI, ONA İNANMAMIZI SAĞLAYAN EN ÖNEMLİ ÖZELLİKLERİNİ BELİRLİYORUZ. ÇÜNKÜ BİZ, İŞİNİZİ ÇOK İYİ YAPIYOR OLSANIZ DAHİ GÜÇLÜ BİR MARKA OLMANIZIN TÜM BU YORGUNLUĞUNUZA DEĞECEĞİNE İNANIYORUZ.

12 MARKA YARATMA SÜREÇLERİMİZ PAZARLAMA STRATEJİSİNİ BELİRLİYORUZ; ÜRÜNÜ VE HEDEF KİTLEYİ İYİ TANIYIP, PAZARIN GEREKSİNİMLERİNİ, REKABET AVANTAJLARINI BELİRLEYEREK İKİSİNİN BİR GÖNÜL BAĞIYLA BİRBİRİNE BAĞLANMASINI SAĞLIYORUZ. ÇÜNKÜ BİZ PAZARLAMANIN TEK BAŞINA REKLAM VEYA SATIŞTAN İBARET OLMADIĞINI, SATIŞI VE KARI ARTTIRIRKEN AYNI ZAMANDA MARKANIN DEĞERLENMESİNİ DE SAĞLAYAN BİR MÜHENDİSLİK OLDUĞUNA İNANIYORUZ. İLETİŞİM STRATEJİSİNİ BELİRLİYORUZ; REKLAM, PR, MEDYA PLANLAMA & SATINALMA, ONLİNE MARKETİNG, SPONSORLUK, EVENT LER, BASILI MEDYA ARAÇLARI, İTİBAR YÖNETİMİ, KRİZ YÖNETİMİ VE MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ FAALİYETLERİNİN, KONUMLANDIRMA BELGESİ, MARKA STRATEJİSİ VE PAZARLAMA STRATEJİSİNE UYGUN OLARAK UYGULANMASINI SAĞLIYORUZ. UYGULAMALARIN VERİMLİLİĞİNİ, FİYAT VE KALİTE AÇISINDAN DENETLİYORUZ. ÇÜNKÜ BİZ, İLETİŞİMİN YARATICI OLMAKLA BERABER, ÜRÜN HEDEF KİTLEYİ BULUŞTURAN, ÖLÇÜLEBİLİR VE SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR FAALİYET OLMASI GEREKTİĞİNE İNANIYORUZ. BİR UYGULAMA AJANSI DEĞİLİZ.

13 HEDEFLERİMİZ KISA VADEDEKİ HEDEFİMİZ; MÜŞTERİMİZE YÜKSEK MARKA DEĞERİ SAYESİNDE DAHA KARLI, SÜRDÜRÜLEBİLİR SATIŞ VE YÜKSEK EBITDA SAĞLAMAK, ORTA VADEDEKİ HEDEFİMİZ; MARKA DEĞERİNİN, ŞİRKET BİLANÇOSUNDA MADDİ OLMAYAN DURAN VARLIK OLARAK MADDİ DURAN VARLIKLAR DEĞERİNDEN DAHA YÜKSEK OLMASINI SAĞLAMAK, UZUN VADEDEKİ HEDEFİMİZ; İSTER ULUSAL BİR ŞİRKET, İSTER KİŞİ VEYA KENT OLSUN, BİR TÜRK MARKASINI DÜNYA MARKASI YAPMAKTIR. BİZ YAPTIĞIMIZ İŞE KISACA MARKA MİMARLIĞI DANIŞMANLIĞI, YARATTIĞIMIZ MARKALARA İSE SİHİRLİ DÜNYA MARKALARI DİYORUZ.

14 HİZMETLERİMİZ ImageUP ProductUP BrandUP BudgetUP BRAND

15 BrandUP ETNOGRAFİK ARAŞTIRMA MARKA STRATEJİSİ PAZARLAMA STRATEJİSİ SATIŞ STRATEJİSİ İLETİŞİM STRATEJİSİ AJANS KONKURU (CREATIVE-MEDYA-PR) YÖNETİMİ YEREL VE ULUSAL MARKALAŞMA DÜNYA MARKASI PROJESİ MARKA DEĞERLEMESİ

16 BrandUP ADIMLARI 1. ANALİZ; PAZARLAMANIN; ÜRÜNÜ VE HEDEF KİTLEYİ ÇOK İYİ TANIMAKTAN VE İKİ TARAFI BULUŞTURMAKTAN GEÇTİĞİNE İNANIYORUZ. ÜRÜN VE HEDEF KİTLE ÜZERİNDE PERİYODİK KALİTATİF VE KANTİTATİF ARAŞTIRMALAR YAPIP ÜRÜNÜ VE HEDEF KİTLESİNİ DETAYLICA TANIMLIYORUZ. CRM, CLM VE CEM PROJELERİNİ KULLANARAK HEDEF KİTLENİN ÜRÜNLE BÜTÜNLEŞMESİNİ SAĞLIYOR, BAĞIMLILIK YARATIYORUZ. 2.KONUMLANDIRMA; MARKA KONUMLANDIRMA BELGESİ; MARKANIN BULUŞMASI GEREKEN HEDEF KİTLESİNİN AYRINTILI BİÇİMDE BELİRLENMESİ VE HEDEF KİTLENİN MARKAYI NASIL ALGILAMASI GEREKTİĞİNİN DETAYLI ŞEKİLDE BİR BELGE HALİNE GETİRİLME İŞİDİR. KONUMLANDIRMA ESNASINDA VARSA MARKA HAKKINDAKİ OLUMLU VEYA OLUMSUZ ALGIYI TANIMLIYORUZ.

17 BrandUP ADIMLARI 3. MARKA STRATEJİSİ; KONUMLANDIRMA BELGESİ NE UYGUN OLARAK ÜRÜNÜN MARKA STRATEJİSİNİ BELİRLİYORUZ. MARKA STRATEJİSİNİN ANA AMACI; BİR MADDİ OLMAYAN DURAN VARLIK OLAN MARKA DEĞERİNİN, ŞİRKETİN MADDİ DURAN VARLIKLAR INDAN DAHA YÜKSEK DEĞERDE OLMASINI SAĞLAMAKTIR. MARKA STRATEJİSİ GENEL OLARAK ALTTAKİ BAŞLIKLARI İÇERİR (COBI); (CHALLENGE) MARKANIN İŞİ ZOR OLABİLİR, RAKİPLERİ DAHA BİLİNİR, DAHA YAYGIN, DAHA EKONOMİK VEYA GÜÇLÜ GÖRÜNEBİLİRLER VEYA MARKANIN YEREL VEYA GLOBAL ALGISINDA SORUN OLABİLİR. ÇIKARDIĞIMIZ LİSTEYE KISACA ZORLUKLAR LİSTESİ DE DİYEBİLİRSİNİZ. (OPPORTUNITY) SÖZ KONUSU ZORLUKLARA VE ZORLU REKABETE RAĞMEN FIRSATLARI BELİRLİYOR VE ZORLUKLARI AVANTAJA ÇEVİREBİMENİN EYLEM PLANINI ÇIKARIYORUZ. (BIG IDEA) MARKAYI, PAZAR HEDEFLERİNİ VE MARKA KİMLİĞİNİ EN İYİ ANLATAN SLOGANI, MOTTOYU VE EN ÖNEMLİSİ BÜYÜK FİKRİ ÇIKARIYORUZ. (IMPLICATIONS) (BRAND ESSENCE) MARKANIN RUHU (BRAND PİLLARS) MARKANIN TEMEL TAŞLARI VE KİŞİLİK ÖZELLİKLERİNİ BELİRLİYORUZ.

18 BrandUP ADIMLARI 4. PAZARLAMA STRATEJİSİ; MARKANIN BİLİNİRLİLİĞİNİN VE TÜKETİCİ SAYISININ ARTMASI, MARKA DEĞERİNİN YÜKSELMESİ İÇİN KONUMLANDIRMA VE MARKA STRATEJİSİ DOĞRULTUSUNDA ÖZETLE BU MARKA HEDEF KİTLEYE NASIL PAZARLANMALIDIR, NE OLURSA SEVİLİR, DAHA ÇOK TÜKETİLİR, VAZGEÇİLMEZ KILINIR? SORULARININ CEVABINI İÇEREN BİR PAZARLAMA STRATEJİSİ VE UYGULAMA PLANINI ÇIKARIYORUZ. AMAÇ; DAHA KARLI BİR LOVED BRAND YARATMAKTIR. 5. İLETİŞİM STRATEJİSİ; REKLAM, PR, MEDYA PLANLAMA, MEDYA SATINALMA, İNTERNET, SOSYAL MEDYA, SPONSORLUK, AKTİVİTELER VB UYGULAMALARIN YUKARIDA BELİRLENEN STRATEJİLERE UYGUN OLMASINI SAĞLAYAN BİR ÇALIŞMADIR. AMAÇ, LİDERLİĞE OYNAYAN MARKANIN MESAJLARININ HEDEF KİTLESİNE EN EKONOMİK, EN DOĞRU MECRALARLA ULAŞMASINI SAĞLAMAKTIR.UYGULAMA AJANSLARININ SEÇİMİNDE KONKUR DANIŞMANLIĞI HİZMETİ VERİYORUZ. AJANS SEÇİMLERİ YAPILDIKTAN SONRA UYGULAMANIN YUKARIDAKİ STRATEJİLERE UYGUN YAPILIP YAPILMADIĞINI DENETLİYORUZ.MARKA YÜZÜ İÇİN DİKSİYON, TARZ, GİYİM, BASIN TOPLANTISI YAPMA, RÖPORTAJ VERME EĞİLİMLERİ VERİYORUZ.

19 ImageUP IMAGE MAKING: KAMPANYA AKTİVİTE PR ALGI YÖNETİMİ KRİZ YÖNETİMİ İTİBAR YÖNETİMİ KİMLİK YÖNETİMİ

20 ImageUP HİZMETLERİ 1. SWOT ANALİZİ; GÜÇLÜ VE ZAYIF YANLARI, FIRSATLAR VE TEHDİTLERİ BELİRLEYİP ÖNCE KONUMLANDIRMA ANALİZİNİ YAPIYORUZ. 2. EYLEM PLANI; KISA, ORTA VE UZUN VADEDE YAPILACAKLAR LİSTESİ VE EYLEM PLANINI BELİRLEYİP UYGULAMA AŞAMASINA GEÇİYORUZ. 3. UYGULAMA; HALKLA İLİŞKİLER, MEDYA İLE İLİŞKİLER, LOBİCİLİK, HUKUKİ SÜREÇ, İNTERNET, SOSYAL MEDYA, REKLAM VE DİĞER UYGULAMA ALANLARINDAN HANGİLERİNİN ARAÇ OLARAK KULLANILACAĞINA KARAR VERİLDİKTEN SONRA TÜM GEREKLİ ARAÇLAR KULLANILMAYA BAŞLANIR. BİZ AYNI ZAMANDA DA MARKA LİDERİ İÇİN BİR IMAGE MAKER OLUYORUZ. MEDYA İLE İLETİŞİM, GİYİM KUŞAM, DİKSİYON VE ETİKET EĞİTİMLERİ ALMASINI SAĞLIYORUZ. İTİBAR VE KRİZ YÖNETİMİ YAPIYORUZ.

21 ImageUP HİZMETLERİ 4. SPONSORLUK VE MENEJERLİK HİZMET VERDİĞİMİZ MARKANIN MENAJERLİĞİNİ YAPIP GEREKİRSE POTANSİYEL PAYDAŞLARLA BULUŞTURUYOR VE GLOBAL TEMSİLCİLİĞİNİ ÜSTLENİYORUZ. 5. PRIVATE EQUITY / ÖZEL SERMAYE SINIRLI BİR SÜRE İÇİN UYGUN GÖRDÜĞÜ BİR ŞİRKETİN HİSSELERİNİ SATIN ALAN BİR PE FONUNUN ANA AMACI ORTAKLIĞINI BİTİRİP EXIT YAPTIĞINDA ORTAĞI OLDUĞU ŞİRKETİN DEFTER VE MARKA DEĞERLERİNİN KATKIDA BULUNDUĞU SERMAYE VE YÖNETİM SAYESİNDE YÜKSELMESİNİ SAĞLAMAKTIR. BİZİM GÖREVİMİZ ORTAKLIK SÜRESİNCE ŞİRKETİN MARKA DEĞERİNİ ARTTIRMAKTIR.

22 ProductUP ÜRÜN YARATMA KİMLİK YARATMA CRM: MÜŞTERİ BİLGİLERİNİN VE İLETİŞİMİNİN YÖNETİMİ CEM: MÜŞTERİ DENEYİMİ SÜRECİ YÖNETİMİ CLM: SADAKAT YARATMAK VE YÖNETMEK

23 ProductUP ADIMLARI 1. ANALİZ HAK ETTİĞİ DEĞERE ULAŞAMAMIŞ OLAN MARKANIN MEVCUT KONUMLANDIRMA ANALİZİNİ YAPIP MEŞHUR BİR MARKA OLMASI İÇİN GEREKENLERİ UYGULAMAYA GEÇİRİYORUZ. 2. UYGULAMA SÖZ KONUSU OLAN YENİ BİR ÜRÜN İSE, GEREKLİ KALİTATİF VE KANTİTATİF ARAŞTIRMALARI YAPTIKTAN SONRA KONUMLANDIRMA BELGESİNİ ÇIKARIYORUZ, ÜRÜNÜN ADI VE LOGO DAHİL KURUMSAL KİMLİĞİNİ BELİRLİYORUZ, LANSMANINI ÜSTLENOR VE ONUN BİR MARKA OLARAK DOĞMASINI SAĞLIYORUZ.

24 BudgetUP MEDYA BÜTÇESİ DENETİMİ FİYAT:PLANLANAN VE SATIN ALINAN MECRA BEDELLERİNİN PİYASA VE RAKİP ANALİZLERİ KALİTE: PLANLANAN VE GERÇEKLEŞEN GRP, CPT VERİLERİNİN ANALİZİ YEREL, ULUSAL VE ULUSLARARASI TASARRUF SAĞLAMAK HEDEF KİTLE & MARKA, PAZARLAMA, SATIŞ VE İLETİŞİM STRATEJİLERİNE UYGUN MEDYA PLANLAMA VE SATIN ALMA SAĞLAMAK

25 BudgetUP HİZMETLERİ 1. MEDYA DENETİMİ MEDYA PLANLAMAYI VE SATINALMAYI, FİYAT &, KALİTE AÇISINDAN DENETLİYOR, PLANLAMANIN STRATEJİLERE UYGUN YAPILMASINI VE SATINALMANIN EN EKONOMİK FİYATLARLA GERÇEKLEŞMESİNİ SAĞLIYORUZ. BÖYLECE REKLAMVERENLER HEM BÜTÇELERİNDE TASARRUF YAPMIŞ OLUYORLAR HEM DE EN DOĞRU MECRALARI SEÇMİŞ OLUYORLAR. BÜTÇEDE VERİMLİLİK SAĞLIYORUZ 2. KONKUR DANIŞMANLIĞI YERLİ VEYA GLOBAL YARATICI AJANS, MEDYA AJANSI, DİJİTAL VEYA PR ŞİRKETİ SEÇERKEN REKLAMVERENE KONKUR DANIŞMANLIĞI VERİYOR, STRATEJİLERİNE UYGUN İŞ VE BÜTÇE SUNAN AJANSI SEÇMESİNİ SAĞLIYORUZ. UYGULAMA ŞİRKETLERİNİN MARKA, PAZARLAMA VE İLETİŞİM STRATEJİLERİNE UYGUN İŞ YAPMALARINI SAĞLIYORUZ.

26 MÜŞTERİLERİMİZ

27

28 ÖZETLE GMB HANGİ HİZMETLERİ SUNAR? KONUMLANDIRMA SONUCUNDA STRATEJİLERİ BELİRLER; MARKA STRATEJİSİ PAZARLAMA STRATEJİSİ SATIŞ STRATEJİSİ İLETİŞİM STRATEJİSİ AJANS KONKURLARININ YÖNETİMİ CC, CRM, CEM, CLM PROJELERİ SATIŞ OPERASYONUNUN STRATEJİLERE UYUMUNUN SAĞLANMASI MEDYA DENETİMİ. GMB PAZARLAMANIN GÜCÜNÜ KULLANARAK MARKAYI DAHA DEĞERLİ KILAR, KARLILIĞI ARTIRIR, SİZİ BİR DÜNYA MARKASI YAPAR.

29 GMB İŞBİRLİĞİ SİZE NELER KAZANDIRIR? MARKALAŞMA YATIRIMINIZ DAHA GÜVENLİ, ÖLÇÜLEBİLİR VE ZAMANINDA KARA DÖNÜŞÜR. MARKA, PAZARLAMA, SATIŞ VE REKLAM STRATEJİLERİNİZ NETLEŞİR. GÜVEN ARTAR. REKLAM YAPARKEN AYNI ZAMANDA MARKALAŞMA, ALGI VE İTİBAR YÖNETİMİ YAPILIR. REKLAM, PR, SPONSORLUK, SOSYAL SORUMLULUK, SATIŞ VE PAZARLAMA ÖLÇÜMLENEBİLİR VE ÖNGÖRÜLEBİLİR OLUR. REKLAM VEREN, REKLAM AJANSI, MEDYA AJANSI, PR & ETKİNLİK AJANSI VE DİJİTAL AJANSI NIN BİRBİRİNDEN KOPUK ÖNERİLERİ İLE DEĞİL KENDİ STRATEJİSİ NİZ İLE YÜRÜRSÜNÜZ. İLETİŞİM BÜTÇESİNİZ DAHA VERİMLİ HARCANIR.MEDYA PLANLAMASI VE MECRA SEÇİMİ DAHA DOĞRU YAPILIR. MEDYA SATINALMADA TASARRUF SAĞLANIR. PAZARLAMA, SATIŞ, SATIŞ OFİSİ EKİPLERİ, CRM, CEM, CLM UYGULAMALARI SAYESİNDE GELENEKSEL YÖNTEMLERLE VE ŞANSA BAĞLI DEĞİL KATİ BAŞARI SAĞLAR. YURT DIŞI MARKA, PAZARLAMA VE SATIŞ STRATEJİLERİ DAHA DOĞRU BELİRLENİR. DÜNYA MARKA OLURSUNUZ VE BU TÜM YORGUNLUĞUNUZA DEĞER.

30 EŞSİZ KILAR

31 EKİP

32 ÖMER ŞENGÜLER GMB Başkanı Markalaşma uzmanı Stratejisyen 27 yıllık deneyim HBS, MIT, Bilgi, MÜ, İÜ mezunu

33 ELİF NUR EKİNCİ Antropolog, araştırmacı Stratejisyen 5 yıllık deneyim Erasmus Rotterdam ve Sussex mezunu

34 ULAŞ ATASOY Ekonomist Pazarlama Ve Marka Stratejisti 12 Yıllık Deneyim NSU New York Mezunu

35 ERKUT ERKUT Müşteri (CRM, CLM, CEM) uzmanı Stratejisyen 17 yıllık deneyim Iowa U., Boğaziçi mezunu

36 MURAT YURDDAŞ Medya denetimi uzmanı Stratejisyen 22 yıllık deneyim Boğaziçi mezunu

37 Teşekkür ederiz

GLOBAL MAGIC BRANDS. Marka mimarlığı yapar

GLOBAL MAGIC BRANDS. Marka mimarlığı yapar GLOBAL MAGIC BRANDS Marka mimarlığı yapar GMB, MARKAYI KONUMLANDIRIR; MARKA, PAZARLAMA, İLETİŞİM VE SATIŞ STRATEJİLERİNİ BELİRLER, MARKANIN KADERİNİ ŞANSA BIRAKMAZ STRATEJİLERE UYGUN YÖNETİR. M A R K A

Detaylı

GLOBAL MAGIC BRANDS. Varolmak algılanmaktır

GLOBAL MAGIC BRANDS. Varolmak algılanmaktır GLOBAL MAGIC BRANDS Varolmak algılanmaktır GMB, MARKAYI KONUMLANDIRIR, PAZARLAMA, SATIŞ VE İLETİŞİM STRATEJİLERİNİ BELİRLER. BÜTÇE VE UYGULAMALARI STRATEJİYE UYGUN YÖNETİR. GMB NEDEN VAR? DOĞRU İLETİŞİM

Detaylı

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com Adını aldığı Ph1 gezegenin sahip olduğu 4 güneşi Kalite, Uzmanlık, Güven ve Yenilikçi olarak yörüngesine koyarak, markanızı 4 koldan saracak ve sizi gezegen savaşlarına

Detaylı

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program

Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Marmara Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Sertifika Programı Marmara University Corporate Communication & Brand Management Program Amaç Kurumsal iletişim bir kuruluşun hedeflediği kitleye

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi Türksat ın Tercihi İnovanka Türksat A.Ş, Kablo Tv, Uydu Net, E-devlet sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlarına tarafımızca

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı Sosyal Medya Uzmanlığı - Müfredat // Ders Saati: 48 Saat Orhan Akkuş - Sosyal Beyin 23 Ocak 2015 Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı Sosyal Medyada Uzmanı Nedir? Ne İş yapar? Ders Saati ( 2 Saat) Giriş

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel İşletmeler

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel İşletmeler Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri Yerel İşletmeler Marketing Anadolu Platformu, üretici Anadolu sanayicisine satışı artırıcı bir fonksiyon olarak pazarlama ve bileşenleri konusunda yön göstermek amacıyla

Detaylı

Gayrimenkulde Hedef 12!

Gayrimenkulde Hedef 12! Gayrimenkulde Hedef 12! HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Kurumsal Kurucu Ortaklar, Bankacılık Ve Finans Sektörü İş Tecrübelerini, Gayrimenkul Sektörü İş Tecrübeleri İle Biraraya Getirerek, İnovatif Bir Konsept İle

Detaylı

Şirketinizin çalışma konusunu veya ürününüz ile ilgili çalışmayı MARKANIZI YÖNETMEK olarak algılıyoruz

Şirketinizin çalışma konusunu veya ürününüz ile ilgili çalışmayı MARKANIZI YÖNETMEK olarak algılıyoruz 1 ÖNSÖZ İşimiz; Kurumunuz için gerçekleştirilecek tüm kurumsal yenilenme, reklam, PR, basın ilişkileri, tanıtım materyalleri, strateji oluşturma, yeni müşteri ilişkileri ve marka yönetimi hizmetlerini

Detaylı

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com İnteraktif Pazarlama Stratejimiz amaç Neden İnteraktif Pazarlama? Günümüz Dünyasında internet, hızlı bilgi paylaşımı ve iletişimin yanısıra, pazarlama ve satış alanında çok ciddi avantajlar geliştirmiştir.

Detaylı

İÇİNDEKİLER. ÖNSÖZ... iii 1. BÖLÜM İLETİŞİM VE PAZARLAMA İLETİŞİMİ

İÇİNDEKİLER. ÖNSÖZ... iii 1. BÖLÜM İLETİŞİM VE PAZARLAMA İLETİŞİMİ İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... iii 1. BÖLÜM İLETİŞİM VE PAZARLAMA İLETİŞİMİ İletişim Kavramı ve Önemli Konular... 1 İletişim Kavramı... 1 İletişim Kavramı İçindeki Unsurlar... 2 İletişim Süreci Modeli... 3 Pazarlama

Detaylı

Ajans Sunumu İstanbul, 2015

Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Biz Kimiz? Dijital dünyanın afacanları, sorunlarınızın çözüm ortaklarıyız. Minik ofisimize sığdırdığımız kocaman dünya ile deli dolu, enerjik bir ekibiz. Tüm bu enerjimizi,

Detaylı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı BİZ KİMİZ? 20 yılı aşan halkla ilişkiler, medya, kurumsal iletişim, reklam, pazarlama ve satış sektöründeki deneyimlerini

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

info@ph1istanbul.com

info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com DİJİTAL DÜNYA YA DAİR NE VARSA.. Mevcut Durum Analizi Algı Yönetimi Sürdürülebilir İlişkiler Hedef Kitle Analizi Dijital Strateji Kurulumu Marka Konumlandırma Rakip

Detaylı

KİMDİR BU.

KİMDİR BU. ? KİMDİR BU? PR, etkinlik, reklam süreçinlerinde müşterilerine kreatif çözümler sunan rekabetin kendisini iyiden iyiye hissettirdiği günümüz dünyasında müşterilerini doğru stratejilere yönlendirmek, marka

Detaylı

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu info@deskport.net BİZ KİMİZ? Biz Kimiz? Deskport Bilişim ekibinin karakteristik özellikleri olan; özgüven, çalısma azmi, tecrübe ve liderlik vasıflarımızla amacımız, müşterilerimizi

Detaylı

Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın.

Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın. Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın. Satışlarınızı ve müşteri bağlılığını, reklam yatırımlarına oranla en yüksek seviyeye çıkarmak için pazarlama teknolojileri geliştiriyoruz. Amacımız,

Detaylı

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel Ajanslar

Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri. Yerel Ajanslar Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri Yerel Ajanslar Marketing Anadolu Platformu, üretici Anadolu sanayicisine satışı artırıcı bir fonksiyon olarak pazarlama ve bileşenleri konusunda yön göstermek amacıyla

Detaylı

biz kimiz? Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yeni nesil EVENT ajansıyız!

biz kimiz? Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yeni nesil EVENT ajansıyız! denebirkere biz kimiz? 2 biz kimiz? Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren yeni nesil EVENT ajansıyız! Marka ve kurumlar için her projede yenilikçi olmayı ve yeni fikirler üretmeyi hedefler, müşterilerimizin

Detaylı

Bırakın itibarınızı biz yönetelim.size iş hedeflerine odaklanmak kalsın.

Bırakın itibarınızı biz yönetelim.size iş hedeflerine odaklanmak kalsın. Bırakın itibarınızı biz yönetelim.size iş hedeflerine odaklanmak kalsın. İÇİNDEKİLER Hakkımızda Neden BGB İletişim Danışmanlık? Hizmetlerimiz Stratejik İletişim Danışmanlığı Lider İletişimi Yönetimi Medya

Detaylı

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu.

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu. RESICON Kimdir? Özellikle konut geliştirme, pazarlama ve satış konularında hizmet vermek üzere Aybars Kızılsencer tarafından, «Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi»

Detaylı

HALKLA İLİŞKİLER FAALİYETLERİNİN ROLÜ VE ÖNEMİ

HALKLA İLİŞKİLER FAALİYETLERİNİN ROLÜ VE ÖNEMİ Küreselleşen Dünyada Daralan Pazar Paylarını Artırmada Tutundurma Elemanı Olarak HALKLA İLİŞKİLER FAALİYETLERİNİN ROLÜ VE ÖNEMİ Dr. Mustafa KARADENİZ Yayın No : 2338 İşletme-Ekonomi Dizisi : 391 1. Bası

Detaylı

Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı

Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı Marmara Üniversitesi & Business Management Institute Geleceğin Lider CMO ları / Stratejik Pazarlama Yönetimi Sertifika Programı Tarih: 27 Ekim - 25 Kasım 2018 Yer: Balmumcu - Point Hotel Süre: 5 Haftasonu

Detaylı

Doğal Gaz Dağıtım Sektöründe Kurumsal Risk Yönetimi. Mehmet Akif DEMİRTAŞ Stratejik Planlama ve Yönetim Sistemleri Müdürü İGDAŞ 29.05.

Doğal Gaz Dağıtım Sektöründe Kurumsal Risk Yönetimi. Mehmet Akif DEMİRTAŞ Stratejik Planlama ve Yönetim Sistemleri Müdürü İGDAŞ 29.05. Doğal Gaz Dağıtım Sektöründe Kurumsal Risk Yönetimi Mehmet Akif DEMİRTAŞ Stratejik Planlama ve Yönetim Sistemleri Müdürü İGDAŞ 29.05.2013 İÇERİK Risk, Risk Yönetimi Kavramları Kurumsal Risk Yönetimi (KRY)

Detaylı

Marka İletişim Süreci

Marka İletişim Süreci Markalar Marka İletişim Süreci Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler, Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi

Detaylı

U.R. 2440. BÖLGE ROTARACT TEMSİLCİLİĞİ 2015-2016 DÖNEMİ BAŞKANLAR EĞİTİM SEMİNERİ. Rtc. Gözde Çiftçi

U.R. 2440. BÖLGE ROTARACT TEMSİLCİLİĞİ 2015-2016 DÖNEMİ BAŞKANLAR EĞİTİM SEMİNERİ. Rtc. Gözde Çiftçi U.R. 2440. BÖLGE ROTARACT TEMSİLCİLİĞİ 2015-2016 DÖNEMİ BAŞKANLAR EĞİTİM SEMİNERİ H i z m e t l e r i n i z d ü n y a y a a r m a ğ a n o l s u n Rtc. Gözde Çiftçi U.R. 2440. Bölge Rotaract Temsilciliği

Detaylı

NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi

NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi NELER YAPIYORUZ? LEPA Anonim Şirketi Tanıtım Dergisi HAKKIMIZDA 2 3 LEPA yenilikçi, vizyonlu, genç ve çalışkan ekibiyle organizasyon, prodüksiyon ve ajans hizmetlerinde bulunmaktadır. LEPA bir kurumun

Detaylı

Marka İletişimi ve Pazarlama

Marka İletişimi ve Pazarlama Marka İletişimi ve Pazarlama F. Meriç Dirik Mikro Bilgi Kayıt ve Dağıtım A.Ş. meric.dirik@mikrobilgi.com.tr Marka: Ürünün ruhu Marka İletişimi: Ürünün hayatı Pazarlama: Ürünün sosyal hayatı Reklam: Ruhunu

Detaylı

DESTEKLENECEK FAALİYET

DESTEKLENECEK FAALİYET LENECEK FAALİYETLER I.TASARIMCI ŞİRKETLERİNİN LENMESİ Tasarımcı şirketlerin yurt dışında tanınmaları ve markalaşmaları amacıyla aşağıdaki faaliyetler belirtilen tutarda desteklenmektedir. LENECEK FAALİYET

Detaylı

İletişim: Bir düşüncenin, bilginin, haberin veya mesajın kişiler, gruplar ve örgütler arasında karşılıklı değiş tokuş sürecidir.

İletişim: Bir düşüncenin, bilginin, haberin veya mesajın kişiler, gruplar ve örgütler arasında karşılıklı değiş tokuş sürecidir. PAZARLAMA İLETİŞİMİ İLETİŞİM NEDİR? İletişim: Bir düşüncenin, bilginin, haberin veya mesajın kişiler, gruplar ve örgütler arasında karşılıklı değiş tokuş sürecidir. -SÖZLÜ -SÖZSÜZ *İletişimden Söz Edebilmek

Detaylı

Borç Yapılandırma Hizmetleri

Borç Yapılandırma Hizmetleri www.pwc.com.tr Borç Yapılandırma Hizmetleri Hedeflerinize uygun olarak, stratejiden uygulamaya kadar tamamen entegre borç yapılandırma hizmetleri Hüsnü Dinçsoy Danışmanlık Hizmetleri Lideri PwC Türkiye

Detaylı

İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1 BÖLÜM 2

İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1 BÖLÜM 2 İÇİNDEKİLER BÖLÜM 1 1. REKLAMIN TANIMI, KAPSAMI VE TARİHSEL GELİŞİMİ... 5 1.1. Reklamın Pazarlamadaki Yeri... 5 1.2. Reklamın Tanımı... 6 1.2.1. Üretici Açısından Reklam... 7 1.2.2. Tüketici Açısından

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

Büyük düşün... İstanbul da Yaklaşan Etkinlik Büyük düşün ve Pazarını Küresel Olarak Genişlet! 195 ülke potansiyel pazarınızdır

Büyük düşün... İstanbul da Yaklaşan Etkinlik Büyük düşün ve Pazarını Küresel Olarak Genişlet! 195 ülke potansiyel pazarınızdır Büyük düşün... David Avrin Bugün dünyada en çok talep gören İş Dünyası Pazarlama/Markalaştırma Konuşmacısı olan DAVİD AVRİN, Görünürlük Koçu olarak tanınır. Şaşırtıcı derecede eğlenceli bir tarzı olan

Detaylı

BİLİŞİM UZMANLIK PROGRAMLARI & FİYATLARI

BİLİŞİM UZMANLIK PROGRAMLARI & FİYATLARI BİLİŞİM UZMANLIK PROGRAMLARI & FİYATLARI 1. DİJİTAL PAZARLAMA UZMANLIĞI EĞİTİMİ 380.00 2. İÇ MİMARİ VE MOBİLYA TASARIMI UZMANLIĞI KURSU (AUTOCAD DESTEKLİ 380.00 3. NETWORKİNG & SOSYAL İLİŞKİ AĞI YÖNETİMİ

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI Sosyal medya yönetimine artık diğer pazarlama aktivasyonları gibi stratejik bir bakış

Detaylı

Ticket Compliments. Hediye Kuponları

Ticket Compliments. Hediye Kuponları Ticket Compliments Hediye Kuponları İçerik Ticket Compliments Universal Ticket Compliments Fashion Ticket Compliments Ürün Özellikleri Ticket Compliments Marka Kartları Ticket Gift Club Titre du document

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKUZEM) DİJİTAL PAZARLAMA VE SOSYAL MEDYA YÖNETİCİLİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKUZEM) DİJİTAL PAZARLAMA VE SOSYAL MEDYA YÖNETİCİLİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI DİJİTAL PAZARLAMA VE SOSYAL MEDYA YÖNETİCİLİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI 1. MODÜL: STRATEJİK İLETİŞİM YÖNETİMİ PAZARLAMA İLETİŞİMİ PROF. DR. MUSTAFA GÜLMEZ 1. İletişim Kavramı ve İletişim Süreci 2. Pazarlama

Detaylı

www.signaturebrand.com.tr SIGNATUREBRAND ALL ABOUT BRAND SIGNATURE BRAND Marka potansiyellerini açığa çıkaran stratejisi sağlam yaratıcı marka danışmanlık hizmetleri sunan Signature Brand, trend olan pazarlama

Detaylı

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır:

2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: Ek 1 2008/2 Sayılı Tebliğin 4 üncü ve 5 inci Maddeleri Kapsamında Değerlendirilen Tanıtım Faaliyetleri Şunlardır: TV TV reklamları TV reklam yayın telifi TV reklam videolarının ülke bazlı adaptasyonu TV

Detaylı

Gayrimenkul markalarının tüm proje pazarlama ve satış süreçlerini etkili bir şekilde yöneterek yenilikçi hizmetler sunmak.

Gayrimenkul markalarının tüm proje pazarlama ve satış süreçlerini etkili bir şekilde yöneterek yenilikçi hizmetler sunmak. V İ L L A V. I. P P R O J E VILLA V.I.P GAYRİMENKUL lüks gayrimenkul sektöründeki 10 yıllık tecrübesine dayanarak, toplu konut projelerinde de bir marka olabilmek adına VILLA V.I.P PROJE yi yaratmıştır.

Detaylı

GİRİŞİMCİNİN GÜNDEMİ

GİRİŞİMCİNİN GÜNDEMİ GİRİŞİMCİNİN GÜNDEMİ Girişimcinin Gündemi GİRİŞİMCİLER VE KOBİ LER AÇISINDAN MARKA VE ÖNEMİ Günal ÖNCE Günümüzde markalara, Amerikan Pazarlama Birliği nin tanımladığının yanı sıra sadece sahip oldukları

Detaylı

İçerik 03 04 06 07 08 09 10 11

İçerik 03 04 06 07 08 09 10 11 PLUS Broşür 2014 İçerik 03 04 06 07 08 09 10 11 Direkörün Mesajı Social Plus Ne Yapıyoruz? Nasıl Yapıyoruz? Topluluk Yönetimi Sosyal Eğitimler Eğitim Kadromuz Neden Sosyal Medya? Social Plus İhtiyaçlarınızı

Detaylı

Stratejik Pazarlama Planlaması. Tolga DURSUN

Stratejik Pazarlama Planlaması. Tolga DURSUN Stratejik Pazarlama Planlaması Tolga DURSUN 1 İŞLETME YÖNETİM SÜRECİ PLANLAMA UYGULAMA DENETLEME o Amaçları Belirleme o Strateji ve taktikleri belirleme Örgütleme Kadrolama Yürütme Performans sonuçlarını

Detaylı

HALKLA İLİŞKİLER I-II

HALKLA İLİŞKİLER I-II Editörler Yrd.Doç.Dr. Gonca Yıldırım & Seçil Utma HALKLA İLİŞKİLER I-II Yazarlar Yrd.Doç.Dr.Gonca Yıldırım Yrd.Doç.Dr.İlker Özdemir Hasan Çiftçi Hatice Aydoğmuş Özcan Kahraman Koktürk Melis Yalçın Seçil

Detaylı

BORUSAN TEKNOLOJİ GELİŞTİRME VE ARGE A.Ş. BORUSAN GRUBU PROJE YÖNETİM SİSTEMATİĞİ

BORUSAN TEKNOLOJİ GELİŞTİRME VE ARGE A.Ş. BORUSAN GRUBU PROJE YÖNETİM SİSTEMATİĞİ BORUSAN TEKNOLOJİ GELİŞTİRME VE ARGE A.Ş. BORUSAN GRUBU PROJE YÖNETİM SİSTEMATİĞİ Irmak KOÇKAN ERSOLMAZ 08.11.2018 1 BORUSAN HOLDİNG 08.11.2018 2 BORUSAN GRUBU 08.11.2018 3 BORUSAN GRUBU ÇELİK LOJİSTİK

Detaylı

Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz.

Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz. Tanıtım Kataloğu Kreatif yaklașımımız, profesyonel bakıș açımız, dinamik fikirlerimiz ile emek ve zamanımızı da harmanlayarak sizlere hizmet vermeyi hedefliyoruz. www.janrmedya.com 05 07 09 11 13 15 17

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

Programatik Ekosistem

Programatik Ekosistem Programatik Ekosistem İçerik 1. Programatik Ekosistem 2. Programatik Teknolojiler 3. IAB Türkiye Girişimleri EMEA da programatik kullanımı oranı: %92 Görüntülü reklam kampanyaları için programatik kullananların

Detaylı

Borç Yapılandırma Hizmetleri

Borç Yapılandırma Hizmetleri www.pwc.com.tr Borç Yapılandırma Hizmetleri Hedeflerinize uygun olarak, stratejiden uygulamaya kadar tamamen entegre borç yapılandırma hizmetleri Hüsnü Dinçsoy Danışmanlık Hizmetleri Lideri PwC Turkey

Detaylı

Gürcan Banger SANGEM 1

Gürcan Banger SANGEM 1 Gürcan Banger SANGEM 1 Pazarlama Pazarlama; tüketicinin ihtiyaçlarını karşılayacak ürün ve hizmetlerin tedarik edilmesidir. Pazarlama; müşterinin ne istediğini keşfetmek, şirketin ürünlerini bu isteği

Detaylı

Rafine. 360 Hizmet Özünde tutku var. Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi. İşi bilen yapar! Farabians Strategy #araştır. Rafine Video #derinleş

Rafine. 360 Hizmet Özünde tutku var. Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi. İşi bilen yapar! Farabians Strategy #araştır. Rafine Video #derinleş Rafine Hızlı Güçlü Sanatsal Yenilikçi Sektörel Reklam Ajansı Rafine; mobilya sektöründe uzmanlaşan kadrosuyla, sektörel hizmet veren bir reklam ajansıdır. 20 yıllık Mobilya Sektörü tecrübemize güveniriz.

Detaylı

Faaliyet 1.8. Eğiticilerin Eğitimi EDM Yönetimi FİYAT STRATEJİLERİ. CEM KÜÇÜKTEPEPINAR Temmuz 2016

Faaliyet 1.8. Eğiticilerin Eğitimi EDM Yönetimi FİYAT STRATEJİLERİ. CEM KÜÇÜKTEPEPINAR Temmuz 2016 Faaliyet 1.8. Eğiticilerin Eğitimi EDM Yönetimi FİYAT STRATEJİLERİ CEM KÜÇÜKTEPEPINAR 25-30 Temmuz 2016 Herşey satın alanların ödeyeceği kadar değerlidir. Syrus Her pazarda iki enayi vardır. Biri çok az

Detaylı

MARKA YÖNETİMİ Markanın Konusu, Çeşitleri ve Temel Kavramlar

MARKA YÖNETİMİ Markanın Konusu, Çeşitleri ve Temel Kavramlar MARKA YÖNETİMİ Markanın Konusu, Çeşitleri ve Temel Kavramlar Arş.Gör. Duran GÜLER Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Tedarik Zinciri Marka Performansı Aynı ya da farklı, çeşitli niteliklerde

Detaylı

M-GEN (emgen okunur) yolunu açtık. Sonra kendimiz de yoğun istek üzerine Dijital Ajans olduk:)

M-GEN (emgen okunur) yolunu açtık. Sonra kendimiz de yoğun istek üzerine Dijital Ajans olduk:) MERHABA M-GEN (emgen okunur) Türkiye nin Fütürist İş Tasarımları sunan ilk şirketi olarak 2006 da Fütürist Ufuk Tarhan tarafından kuruldu. Adımız M-GEN. Millennium Generation dan (Milenyum Nesli) türetilmiş

Detaylı

Haşmet GÖKIRMAK. Yard. Doç. Dr. 7 Mart 2014

Haşmet GÖKIRMAK. Yard. Doç. Dr. 7 Mart 2014 Haşmet GÖKIRMAK Yard. Doç. Dr. 7 Mart 2014 Pazarlama nedir? Piyasa ve Müşteri İhtiyaçlarının Anlaşılması Müşteri Odaklı Pazarlama Stratejisi Bütünleşmiş Pazarlama Plan ve Programının Hazırlanması Müşteri

Detaylı

1 PAZARLAMA KAVRAMI VE PAZARLAMANIN GELİŞİMİ

1 PAZARLAMA KAVRAMI VE PAZARLAMANIN GELİŞİMİ İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ III Bölüm 1 PAZARLAMA KAVRAMI VE PAZARLAMANIN GELİŞİMİ 11 1.1. İşletme Fonksiyonu Olarak Pazarlama Fonksiyonu 13 1.1.1. Pazarlama Fonksiyonları 14 1.2. Pazarlamanın Tanımı 15 1.3. Pazarlamanın

Detaylı

1 )Herhangi bir iletişim kanalı yardımıyla farklı ortamlarda bulunan kaynak ve alıcının gerçekleştirdiği iletişime ne ad verilir?

1 )Herhangi bir iletişim kanalı yardımıyla farklı ortamlarda bulunan kaynak ve alıcının gerçekleştirdiği iletişime ne ad verilir? 1 )Herhangi bir iletişim kanalı yardımıyla farklı ortamlarda bulunan kaynak ve alıcının gerçekleştirdiği iletişime ne ad verilir? Görsel iletişim Yüz yüze iletişim Sözsüz iletişim Sözlü iletişim Araçlı

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Contents I. KISIM İŞLETMECİLİK İLE İLGİLİ TEMEL BİLGİLER

İÇİNDEKİLER. Contents I. KISIM İŞLETMECİLİK İLE İLGİLİ TEMEL BİLGİLER İÇİNDEKİLER Contents I. KISIM İŞLETMECİLİK İLE İLGİLİ TEMEL BİLGİLER 1.Bölüm: TEMEL İŞLETMECİLİK KAVRAM VE TANIMLARI... 2 Giriş... 3 1.1. Temel Kavramlar ve Tanımlar... 3 1.2. İnsan İhtiyaçları... 8 1.3.

Detaylı

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler,Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi Hedef Kitle Analizi Rakip Analizi

Detaylı

HALKLA İLİŞKİLER PAZARLAMA İLETİŞİMİ ARAÇLARI. (Bölüm 5)

HALKLA İLİŞKİLER PAZARLAMA İLETİŞİMİ ARAÇLARI. (Bölüm 5) HALKLA İLİŞKİLER PAZARLAMA İLETİŞİMİ ARAÇLARI (Bölüm 5) Bu bölümde incelenecek başlıklar; 1. Halkla İlişkiler 2. Halkla ilişkiler faaliyetleri 3. Hedef kitle grupları 4. Halkla İlişkilerde amaçlar ve görevler

Detaylı

Duru. Girişim. İnsan Kaynakları Yönetim Sistemleri

Duru. Girişim. İnsan Kaynakları Yönetim Sistemleri Duru Girişim İnsan Kaynakları Yönetim Sistemleri İçindekiler 3 4 5 7 9 11 13 14 15 Hakkımızda Hizmetlerimiz İnsan Kaynakları 360 Pazarlama OSGB Proje Geliştirme Hekim Menajerliği Hastane Açılış Projeleri

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl 8. düzenlenen Felis Ödülleri medya planlama stratejilerini ödüllendirmesinin yanı sıra bu yıl genişleyen

Detaylı

1 PAZARLAMA KAVRAMI VE PAZARLAMANIN GELİŞİMİ

1 PAZARLAMA KAVRAMI VE PAZARLAMANIN GELİŞİMİ İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ III Bölüm 1 PAZARLAMA KAVRAMI VE PAZARLAMANIN GELİŞİMİ 11 1.1. İşletme Fonksiyonu Olarak Pazarlama Fonksiyonu 13 1.1.1. Pazarlama Fonksiyonları 14 1.2. Pazarlamanın Tanımı 15 1.3. Pazarlamanın

Detaylı

Dijital Pazarlama Planı

Dijital Pazarlama Planı 2015 için güncellendi 2015 Dijital Pazarlama Planı Değişen pazarlama kurallarını yakından takip eden markalar, internet pazarlama çabalarını kalıcı kılmak ve elde ettikleri sonuçları takip etmek için uğraşmaktadır.

Detaylı

AJANS SUNUMU.

AJANS SUNUMU. AJANS SUNUMU SİZİN İÇİN NELER YAPIYORUZ! WEB SİTE TASARIMI WEB SİTE YAZILIMI SOSYAL MEDYA İÇERİK YÖNETİMİ E-TİCARET YÖNETİMİ SEO DİJİTAL MEDYA REKLAMLARI E-POSTA PAZARLAMA Pazarlama ürettiğiniz şey neyse,

Detaylı

Ajanslar ve Brief Süreci. Melis Çetinkaya Keşan

Ajanslar ve Brief Süreci. Melis Çetinkaya Keşan Ajanslar ve Brief Süreci Melis Çetinkaya Keşan Ajans nedir? İletişim partneri Sağ kol Takım arkadaşı İşinin uzmanı... HEPSİ? Ajans tipleri Kreatif Ajanslar Ajans tipleri Medya Ajansları Ajans tipleri Etkinlik

Detaylı

sosyal & dijital pazarlama

sosyal & dijital pazarlama sosyal & dijital pazarlama en sağlıklı iletişim dijital dünya üzerinde gerçekleşir. gerçek kişilere eriştiğinizi görmek harika bir deneyim. bir müşterimiz diyor ki; İnternet ve Sosyal Medya benim için oldukça

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Sunuş Bölüm I: Küresel İletişim, Değişen Paradigmalar ve Reklamın Yeni Rolü Küreselleşme Sürecinin İletişime Yansımaları

İÇİNDEKİLER. Sunuş Bölüm I: Küresel İletişim, Değişen Paradigmalar ve Reklamın Yeni Rolü Küreselleşme Sürecinin İletişime Yansımaları İÇİNDEKİLER Sunuş... 13 Bölüm I: Küresel İletişim, Değişen Paradigmalar ve Reklamın Yeni Rolü... 15 1. Küreselleşme Sürecinin İletişime Yansımaları 1.1. Küreselleşme Kavramı... 15 1.1.1. Küreselleşme Sürecinin

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı Sosyal Medya Uzmanlığı Sertifika Programı 19 Nisan 28 Haziran 2014 Her Cumartesi Saat 10:30 17:30 arası toplam 66 saat yapılacaktır. Program Ücreti 2250 TL + KDV (%8) Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu

Detaylı

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2015 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2015 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

SEDA BAYBURTLU MARKA & STRATEJİK PAZARL AMA UZMANI

SEDA BAYBURTLU MARKA & STRATEJİK PAZARL AMA UZMANI SEDA BAYBURTLU MARKA & STRATEJİK PAZARL AMA UZMANI 1 HAKKINDA 1982 doğumlu olan Seda Bayburtlu, Mühendislik & Mimarlık Fakültesi mezunudur. Mesleki kariyerine Uluslararası Standartlar Birliği Kalite Yönetim

Detaylı

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYA CREATIVE AJANS info@yvmedya.com SUNDUĞUMUZ ÇÖZÜMLER MARKA DEĞERİNİZ BİZİMLE YÜKSELSİN Şirketlerin sosyal medyayı aktif olarak kullanımı ve kurumsal bir kimlik oluşturması

Detaylı

İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Lisans 2011 Yılı Müfredatı (Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bö)

İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Lisans 2011 Yılı Müfredatı (Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bö) 11 Yılı Müfredatı ( Bö) Genel Toplam Ders Adedi : 8 T : 18 U : 7 : 1 : T+U : 1 YABANCI DİL HAZIRLIK T U 1 HAZ1 HAZIRLIK SINIFI 1. YARIYIL T U L 1 811 TÜRK DİLİ I 81 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I

Detaylı

DERS KODU DERS ADI İÇERİK BİLİM DALI T+U+KR AKTS

DERS KODU DERS ADI İÇERİK BİLİM DALI T+U+KR AKTS DERS KODU DERS ADI İÇERİK BİLİM DALI T+U+KR AKTS 345034200000533 Değer Temelli, Satış ve Finans Kavramları, ve Finans Kavramları arasındaki İlişkiler, Politikalarının Firmaların Finansal Yapıları Üzerine

Detaylı

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız.

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız. reklam& pazarlama Bizim işimiz Tasarımdan yazılıma kadar farklı disiplinlerden oluşan uzman kadromuzla, hizmet standartlarını koruyarak, yüksek kaliteli içerikler yaratmaya odaklanıyoruz. Satış, pazarlama,

Detaylı

İletişim Kurar/Fikir Üretir/Tasarlar/Planlar/Uygular/Yönetir

İletişim Kurar/Fikir Üretir/Tasarlar/Planlar/Uygular/Yönetir 360 İletişim İletişim Kurar/Fikir Üretir/Tasarlar/Planlar/Uygular/Yönetir Markaya değer katacak, marka algısını güçlendirecek iletişim yöntem ve araçlarını 360 bakış açısıyla değerlendirir. İletişim stratejilerini

Detaylı

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri

Your Digital Agency in Europe. Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Paragon Web Tasarım & Dijital Medya Çözümleri Hakkımızda DENEYİM Rakipsiz YARATICILIK Takip edilen YENİLİKLER Biz Kimiz? ParagonTasarım dijital medya alanında hizmet veren İstanbul merkezli bir tasarım

Detaylı

Enerjide alternatif bir yaklaşım

Enerjide alternatif bir yaklaşım alternatifenerji.com temiz enerji, enerji verimliliği, eko binalar, yeşil ulaşım, enerji mevzuatı konularında çalışma yapan profesyoneller, yatırımcılar ve bu konularda bilgi sahibi olmak isteyen herkes

Detaylı

İÇİNDEKİLER. ÖNSÖZ...v BİRİNCİ BÖLÜM PAZARLAMANIN TANIMI, KAPSAMI VE GELİŞİMİ

İÇİNDEKİLER. ÖNSÖZ...v BİRİNCİ BÖLÜM PAZARLAMANIN TANIMI, KAPSAMI VE GELİŞİMİ İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...v BİRİNCİ BÖLÜM PAZARLAMANIN TANIMI, KAPSAMI VE GELİŞİMİ 1.1. PAZARLAMANIN TANIMI VE KAPSAMI...1 1.2. PAZARLAMADA TEMEL KAVRAMLAR...4 1.3. PAZARLAMANIN ÖZELLİKLERİ...9 1.4. PAZARLAMANIN

Detaylı

Eğitimin Amacı: Eğitimin İçeriği: STRES YÖNETİMİ Eğitimin Süresi*:

Eğitimin Amacı: Eğitimin İçeriği: STRES YÖNETİMİ Eğitimin Süresi*: Stres Yönetimi Etkili Zaman Yönetimi İkna Teknikleri Sunum Teknikleri Kriz Yönetimi İletişim Becerileri Sosyal Davranış ve Protokol Müzakere Teknikleri EĞİTİMLER Müşteri Odaklılık İş Süreçlerini İyileştirme

Detaylı

SUIT CREATIVE BRAND SOLUTIONS

SUIT CREATIVE BRAND SOLUTIONS 2005-2015 İletişim-tanıtım sektöründe uzun geçmişe sahip İDEHA Reklam Ajansı ve SAFARİ Marka İletişimi Ajansı, 2005 sonrası tüm birikimlerini 2014 yılında biraraya getirdi. İkibinli yıllara damgasını vuran

Detaylı

MARKA YÖNETİMİ VİZE SORU VE CEVAPLARI 2015-2016

MARKA YÖNETİMİ VİZE SORU VE CEVAPLARI 2015-2016 MARKA YÖNETİMİ VİZE SORU VE CEVAPLARI 2015-2016 1 ) Aşağıdakilerden hangisi marka sponsorluğu seçenekleri arasında yer almaz? Aracı markası Lisans Üretici markası Çeşitlendirilmiş marka Ortak marka 2 )

Detaylı

İşletmelerin Özel Hedefleri Müşteri/Çalışan memnuniyeti - eğitimi ve kariyer gelişimi

İşletmelerin Özel Hedefleri Müşteri/Çalışan memnuniyeti - eğitimi ve kariyer gelişimi İşletmelerin Genel Hedefleri Finansal Hedefler: Kârlılık ve yeni kârlı yatırımlar Pazarlama hedefleri Var olma hedefi: Ticari hayatı sürdürmek Sosyal sorumluluk ve topluma hizmet İşletmelerin Özel Hedefleri

Detaylı

Aybars Kızılsencer RESICON Soyak Yapı A.Ş. Zorlu Gayrimenkul Eroğlu Gayrimenkul RESICON GROUP

Aybars Kızılsencer RESICON Soyak Yapı A.Ş. Zorlu Gayrimenkul Eroğlu Gayrimenkul RESICON GROUP " RESICON Kimdir? On iki yılı aşkın sürede toplamda yirmi bin adedi geçen konutun Pazarlama ve Satışı ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı ve Direktörlük görevlerinde bulunan RESICON CEO su Aybars Kızılsencer;

Detaylı

Kurumsallaşma Eğitimi

Kurumsallaşma Eğitimi Eğitimler Kurumsallaşma Eğitimi İÇERİK Aile şirketlerinde kurumsallaşma ihtiyacı Kurumsallaşmanın gerektirdikleri İhtiyaç analizleri Kurumsallaşmanın önündeki engeller Aile firmalarında iletişim Problemler

Detaylı

e-mikro MBA Sertifika Programı Eğitim Fiyatları ve Bilgilendirme Broşürü 2014

e-mikro MBA Sertifika Programı Eğitim Fiyatları ve Bilgilendirme Broşürü 2014 Mikro MBA Sertifika Eğitim Fiyatları 1. Kategori Perfect Eğitim Paketi (10 Eğitim) 279,00 TL! 2. Kategori Plus Eğitim Paketi (5 Eğitim) 159,00 TL! 3. Kategori Pro Eğitim Paketi (3 Eğitim) 109,00TL! 4.

Detaylı

ZAMANIN RUHUNU OKUMAK

ZAMANIN RUHUNU OKUMAK KOÇ HOLDİNG 2013 FAALİYET RAPORU ZAMANIN RUHUNU OKUMAK KURUMSAL DEĞERLER Kurucumuz Vehbi Koç un belirlediği değerler, dün ve bugün olduğu gibi gelecekte de Topluluğumuza yön vermeye devam edecektir. Müşterilerimiz

Detaylı

Otel işi nin ustasından avantajlı bir yatırım için yeni bir iş oteli: Dedeman Park Levent. Dedeman Park

Otel işi nin ustasından avantajlı bir yatırım için yeni bir iş oteli: Dedeman Park Levent. Dedeman Park Otel işi nin ustasından avantajlı bir yatırım için yeni bir iş oteli: Dedeman Park Levent Dedeman Park 45 yılı aşan otelcilik deneyimimizle size yeni bir otel konsepti sunuyoruz. Değişen iş seyahati kültürüne

Detaylı

İÇİNDEKİLER. ÖNSÖZ... iii. 1. Bölüm EKONOMİK GÖSTERGE ANALİZİ

İÇİNDEKİLER. ÖNSÖZ... iii. 1. Bölüm EKONOMİK GÖSTERGE ANALİZİ İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... iii 1. Bölüm EKONOMİK GÖSTERGE ANALİZİ A. MİKROEKONOMİK GÖSTERGELER... 2 1. Ekonomik Sistemler... 2 1.1. Kapitalist Sistem... 2 1.2. Sosyalist Sistem... 3 1.3. Karma Ekonomik Sistem...

Detaylı

Günümüzün karmaşık iş dünyasında yönününüzü kaybetmeyin!

Günümüzün karmaşık iş dünyasında yönününüzü kaybetmeyin! YAKLAŞIMIMIZ Kuter, yıllardır dünyanın her tarafında şirketlere, özellikle yeni iş kurulumu, iş geliştirme, kurumsallaşma ve aile anayasaları alanlarında güç veren ve her aşamalarında onlara gerekli tüm

Detaylı

PERSONEL İYİLEŞTİRME EĞİTİM VE MARKALAŞMA PLANI

PERSONEL İYİLEŞTİRME EĞİTİM VE MARKALAŞMA PLANI 2014-2015 YILI PERSONEL İYİLEŞTİRME EĞİTİM VE MARKALAŞMA PLANI A.Hakan BAŞARAN 2 1 - DANIŞMANLIK STRATEJİSİ MARKANIN İNCELENMESİ Markanın geldiği nokta analiz edilerek kendi içindeki mevcut durumu belirlemek,

Detaylı

Stratejik Pazarlama 4. Hafta. Doç. Dr. Hayrettin Zengin

Stratejik Pazarlama 4. Hafta. Doç. Dr. Hayrettin Zengin Stratejik Pazarlama 4. Hafta Doç. Dr. Hayrettin Zengin İşletme Analizi İşletme Analizi Nedir? İşletme Analizi Neleri Kapsar? Değer Nedir? Değer Yaratma ve Organizasyonel Yetenekler Porter organizasyonel

Detaylı

Kreatif Sizlere prestij katıp, rakiplerinizin ağzını açık bırakacak tasarımlar için gece gündüz demeden yazıyoruz çiziyoruz.

Kreatif Sizlere prestij katıp, rakiplerinizin ağzını açık bırakacak tasarımlar için gece gündüz demeden yazıyoruz çiziyoruz. 2 3 HAKKIMIZDA Sektöründe uzman, reklamı yaratmak kadar onu yaşamayı seven tam hizmet reklam ajansı olarak kurulan Kaiser Creative yaratıcı, genç ve dinamik kadrosu ile müşterilerine çizgi üstü tasarımlar

Detaylı