SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ 6.ASAMBLE SUNUMU 28 MAYIS 2015

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ 6.ASAMBLE SUNUMU 28 MAYIS 2015"

Transkript

1 SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ 6.ASAMBLE SUNUMU 28 MAYIS 2015

2 Her Rotaryen mütevazi duruşlu, kararlarında ve görüşlerini açıklamada tereddüde yer bırakmayacak kadar açık olmalıdır.zira her Rotaryen sağlam bir Atatürkçü'dür!Bu meziyetlerin hepsini aynı anda bulundurmalıdır.

3 Değerli Rotary Ailem, dönemine 1 Temmuz 2014 tarihinde baģladık. Bugün sizlere sunumunu gerçekleģtireceğim 6.Asamble toplantısında, Dönemimiz ve Kulübümüzün güncel genel bilgilerini gözden geçirirken, Uluslararası Rotary nin öngördüğü ve bölgemizin belirlediği hedeflere yönelik, kulübümüzün için planladığımız çalıģmalar ve komite hedeflerimizi paylaģacağız.

4 ROTARY İLE IŞIK SAÇIN

5 Uluslararası Rotary Bölge Guvernörü Sema ve Rtn. Müfit ÜLKE Uluslararası Rotary Başkanı Corinna ve Rtn.Gary C.K.HUANG

6 Rtn.Müfit ÜLKE : GUVERNÖR MESAJI Bugünden itibaren, kulübünüzde kendinden önce hizmete inanarak Rotaryen olmayı seçen üyelerinizin, dönemi boyunca BaĢkanlığını yürüteceksiniz. Sizi kutluyorum, döneminizde ROTARY ĠLE IġIK SAÇIN, topluma hizmetle karanlıkları aydınlatın ve dostluklara bu ıģıkla sıcaklıklar getirin. Rotary nin en prestijli görevi olan ve Rotary Ailesinde var olduğunuz sürece BAġKAN olarak anılacağınız, çok gurur verici bir ünvanı taģıyacaksınız. Kulübünüzde dostlukları geliģtirerek, toplum yararına hizmetler planlayıp hayata geçirirken Rotaryen olmanın en keyifli yönlerini yaģıyor olacaksınız. TaĢıdığınız sorumluluğun büyüklüğü bazen size ağır gibi gelse de, kendi iģ yaģamınızda edindiğiniz deneyimler ve tüm üyelerinizi projelere katılmaya teģvik ederek yükünüzü paylaģmayı baģarabilirsiniz. Tüm baģkanlar kendi dönemlerinin örnek gösterilecek baģarı hikayeleri ile anılmasını ister. GerçekleĢtireceğiniz insanlara dokunan projeler, yaģamınızda anlatmaktan en çok keyif alacağınız yaģam anılarınız olacak.

7 Kulübünüzde baģkanlığınız döneminde, yeni üyelerin aranıza katılması ile daha güçlü bir kulüp haline gelmeniz, uluslararası projelerde dünyadaki Rotaryenle birlikte daha iyi bir dünya için çalıģmak, Rotary i topluma hizmet için bir fırsat olarak görmek ve aynı zamanda bir yaģam biçimi olarak da keyif alarak benimsemek, Uluslararası Rotary nin hedef gösterdiği gibi Su ve Hijyen, BarıĢ, Hastalıkların Önlenmesi ve Tedavisi, Temel Eğitim ve Okuma Yazma, Ekonomik ve Toplumsal Kalkınma-Mikro Kredi ile yoksulluğa çareye destek olmak temel amaçlarınız olmalı. Döneminizde, Gelibolu 100. Yıl BarıĢ Konferansı, Rotary Day, Rotary 110. Yıl Hatıra Ormanı, Sevgi Kütüphanesi, Rotary Meslek Edindirme Merkezi, AĢevi, Kitap KardeĢliği, Engelli Çocuk Parkı, KOYE, Mikrokredi gibi dönem hedefimiz kapsamındaki projeler ile hep birlikte sinerji oluģturarak çalıģacağız ve Rotary nin tanıtımı ve doğru bilinmesine de fayda sağlayacak Toplum Birlikleri, Uzun dönem ve Kısa dönem değiģim programları, RYLA gibi UR tarafından planlanmıģ programların içinde yer alacağız. Uluslararası Rotary Vakfı kapsamında, EREY (Every Rotaryen Every Year) vereceğiniz 100 USD ile ileride gerçekleģtireceğiniz pek çok proje de sizlere katlanarak dönecek bir fon yaratımını gerçekleģtirmiģ olacaksınız. BaĢkan Ajandasında baģkanlık görevinizi yerine getirirken ihtiyaç duyabileceğiniz tüm bilgilere yer verilmiģtir. Ayrıca Yöntem El Kitabı Rotary ile ilgili bilmeniz gereken tüm bilgileri bulabileceğiniz temel kaynağınızdır.

8 BaĢkanlık döneminizin güzel, coģkulu ve unutulmaz olmasını diliyorum. Hizmetlerinizle, Kulübünüzle ve ROTARY ile IġIK SAÇIN. Rotaryen Saygı ve Sevgilerimle, Rtn. Müfit Ülke Guvernör Uluslararası Rotary Bölge

9 Emre ve Rtn. Burçin SARISALTIKOĞLU Silivri Rotary Kulübü Dönem Başkanı

10 Rtn. Burçin SARISALTIKOĞLU Silivri Rotary Kulübü Dönem BaĢkanı 17/01/1974 tarihinde Bakırköy / Ġstanbul da doğdum. Memur ailesinin çocuğu olmam sebebiyle Ġlkokulu çeģitli okullarda tamamladıktan sonra Ortaokul ve Liseyi Çal Lisesi Denizli de tamamladım.daha sonra Ġstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesini 1996 yılında bitirerek Veteriner Hekim olarak mezun oldum. Üniversite sonrası çeģitli kurs ve eğitimlere katılarak mesleki sertifikalara sahip oldum.ġģ hayatıma özel bir hipermarkette et,ģarküteri ve balık alanlarında Muayene Veteriner Hekimliği ve Satın alma görevlerinde bulundum. Akabinde Silivri Ortaköy Belediyesinde Mezbaha Veteriner Hekimliği ve Sorumluluğu görevlerini yaptıktan sonra 1999 yılında Vatani görevimi yapmak üzere 2.Komando Tugayı Bolu da Gıda Kontrol Subayı ve Muayene Komisyonu Üyeliği görevlerinde bulundum. Halen çalıģmakta olduğum Silivri Belediyesi Veteriner Hekimliğindeki görevime 2000 yılında baģladım. Silivri Belediyesi Veteriner Hekimliğinde Mezbaha Veteriner Hekimliği ve Sorumluluğu,Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezi Veteriner Hekimliği ve Sorumluluğu görevlerinden sonra 19/07/2011 den beri Veteriner Hekimliği Birim Sorumlusu olarak görev yapmaktayım. Aynı kurumda Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yapan Emre SARISALTIKOĞLU ile 2000 yılında evlendim. Melis ve Melek Ada isimli iki kız babasıyım. Büyük kızım Melis Mektebim Okulları Silivri Kampüsünde 6.sınıfta okumakta olup küçük kızım 6 aylıktır.rotary ile tanıģmam 2010 yılında Silivri Rotary Kulübünün kurucu üyesi olarak görev alarak baģladı. Daha sonra çeģitli komitelerde görev aldıktan sonra dönem Sekreterliği görevini yaptım. Sarısaltıkoğlu Derneği,Tema Silivri gibi STK lara üyeyim. Ġstanbul Veteriner Hekimler Odasının üyesi ve Silivri Temsillcisiyim.

11 Paul Percy Harris in Hayatı (19 Nisan Ocak 1947 ) Rotary nin kurucusu Paul Percy Harris, 1868 yılında doğdu. Ailesinin Ekonomik yetersizliği nedeniyle çalışmak zorunda olduğundan yüksek ögrenimini kesintilerle sürdürdü; 1891 yılında Iowa Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden mezun oldu. Mesleğe başlamadan önce beş yıl süreyle çeşitli yerleri dolaşıp, farklı işler yaparak yaşam deneyimini arttırdı. Paul Harris, bu süre içerisinde, bir meslek okulunda öğretmenlik, gazete muhabirliği, gezici satış temsilciliği, fabrika ve tarım işçiliği yaptı.amerika kıtasının büyük bir bölümü ile İngiltere ve Galler i dolaştı da Chicago ya döndü ve burada hukuk bürosunu açtı. Paul Harris in sonraki yaşamının büyük bölümü Çelişkiler yumağı olarak nitelendirdiği Chicago da geçti yılında üç yakın arkadaşıyla (Silvester Schicle-Kömür Tüccarı, Gustavus Loehr- Maden Mühendisi, Hiram Shorey Terzi) dünyanın ilk gönüllü hizmet kuruluşu olan Rotary i kurdu.1910 da Jean Thompson ile evlendi yılında Paul ve Jean Chicago nun banliyölerinden birinde satın aldıkları eve, İskoç asıllı olan Jean in çocukluğunun geçtiği Edinburg taki evlerinin bulunduğu caddenin adını "Comely Bank" verdiler. Paul Harris, 1947 yılından ölümüne kadarki 35 yıllık süreyi, bu evde ve hukuk bürosunda geçirdi. Zamanının büyük bölümünü Rotary konvansiyonlarına, bölge ve kulüp toplantılarına katılıp Rotaryenleri bilgilendirip, coşkulandıran konuşmalar yapmaya hasretti. Rotary nin kurucusunun Chicago daki hukuk bürosu bugün de Davis & Cichorski adı altında faaliyetini sürdürmektedir.

12 ROTARY ULUSLARARASI BAŞKANI GARY HUANG ESLİ Corinna ve Rtn. Gary C.K. HUANG Dönemi Uluslararası Rotary Başkanı Gary C.K. Huang, Tayvan Taipei Rotary Kulübü üyesidir

13 Tayvan Sogo Shinkong Güvenlik Limited Şirketi, Shin Kong Yaşam Gayrimenkul Hizmetleri Şirketi ve P.S. Sigorta Anonim Şirketi nin yönetim kurulları başkanı; Federal Kurum un ve Taipei Yaşam-Çizgisi Derneği nin yöneticisidir. Ayrıca halen Wah Lee Sanayi Şirketi ve Panhsin Bankası nın danışmanlığını sürdürmektedir. Kendisi aynı zamanda Malezya Yurtdışı Sigorta Şirketi geçmiş dönem başkanı vetayvan Sanayi ve Ticareti Geliştirme Komisyonu nun kurucu genel sekreteridir.1976 yılından beri Rotaryen olan Gary C.K. Huang, Uluslararası Rotary BaşkanYardımcısı, UR Yönetim Kurulu Üyesi (Direktör), Rotary Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi,Bölge Guvernörü, Uluslararası Asamble Eğitim Lideri, yöresel oturum başkanı,görev Gücü üyesi ve koordinatörü, komite üyesi ve başkanı olarak hizmet etmiştir. Hong Kong (2000), Manila (2002), Singapur (2003) ve Kuala Lumpur (2011) Rotary Enstitülerini düzenleme görevlerinin yanısıra, 2002 yılında Taipei Başkanlık Konferansı nın başkanlığını yapmıştır. Ayrıca, Tayvan Geçmiş Dönem Guvernörleri Konseyi nin başkanlığını sürdürmektedir. UR 345. Bölge Guvernörü olarak hizmet ettiği döneminde, Bölgesine, aralarında Hong Kong, Macau ve Tayvan Rotary Kulüplerinin de bulunduğu 19 yenirotary Kulübü kazandırmıştır. İş ve Rotary yaşamındaki deneyimlerini aktardığı Mazeret Değil, Çözüm Üretmek adlı kitabın yazarıdır. Gary C.K. Huang a, Kar Amacı Gütmeyen Kuruluşlar Federasyonu tarafından Ulusal Sivil Hizmet Ödülü, İçişleri Bakanlığı (Çin Cumhuriyeti) tarafından da Toplum Üstün Hizmet Ödülü takdim edilmiştir. Kendisi ayrıca Uluslararası Rotary Kendinden Önce Hizmet Ödülü ve Rotary Vakfı Övgüye Değer Hizmet Takdirnamesi sahibidir. Gary Huang ve eşi Corinna üç çocuk sahibidir.

14 BÖLGE DÖNEM GUVERNÖRÜ Sema ve Rtn.Müfit ÜLKE

15 10 Kasım 1953 de İstanbul da doğmuştur. Orta öğrenimini Avusturya Lisesi nde, lise öğrenimini ise Robert Kolej de tamamladıktan sonra yüksek tahsilini Amerika Birleşik Devletleri nde Boston da,tufts University de Makine Mühendisliği üzerine görmüştür.askerlik sonrası profesyonel kariyerine 1979 da Eczacıbaşı Seramik- Vitra da başlamış ve burada,16 yıl muhtelif yönetim kademelerinde görev yapmıştır yılları arasında Polat Holding in İzmir de kurmakta olduğu Ege Vitrifiye A.Ş. nin ilk GenelMüdürlük görevini üstlenerek, tesisi kurup devreye almıştır.1998 de ise serbest çalışma hayatına atılmış ve İstanbul-Tuzla da kurulu olan Prima Seramik A.Ş. ye ortak olmuştur yılında Almanya nın en büyük Vitrifiye üreticilerinden Duravit AG ve Prima Seramik ortak yatırımı ile Duravit Yapı Ürünleri A.Ş. yi kurmuştur. Halen Tuzla Organize Deri Sanayi nin içinde faaliyet gösteren bu şirketin ortağı olarak Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdürlüğü görevini sürdürmektedir.türkiye Seramik Federasyonu, AHK Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası ve Toprak İşverenler Sendikası nın Yönetim Kurulu üyesi, Seramik Sağlık Gereçleri Üreticileri Derneği (SERSA) nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Türkiye İMSAD, İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği nin de Denetleme Kurulu üyesidir. Rtn. Sema Ülke ile evli olup, İngilizce ve Almanca bilmektedir.sema Ülke, Eskişehir Anadolu Lisesini bitirdikten sonra, Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği nden 1985 yılında mezun olmuş, 26 yıl Sabancı ve Koç Holding e bağlı şirketlerde muhtelif yöneticilik görevlerinden sonra, Ocak 2012 itibari ile Koç Grubu Düzey Pazarlama A.Ş. deki Türkiye Zincir Mağazalar Grup Satış Müdürlüğü görevinden emekliye ayrılmıştır.

16 ROTARY ÖZGEÇMİŞİ Temmuz 2001 de Tuzla Rotary Kulübü ne üye oldu Dönemi nde Kulüp Sekreterliği yaptı Dönemi nde Kulüp Başkanlığı yaptı Dönemi nde Bölge Kulüp Hizm. Komitesi nde Grup Koordinatörü olarak görev yaptı Dönemi nde Bölge de Grup Guvernör Yardımcısı (5.grup) olarak görev aldı Dönemi nde Bölge Toplum Hizmetleri Ana Komite Başkanı olarak görev aldı Dönemi nde Bölge de Komitelerden Sorumlu Guvernör Yardımcısı olarak görev yaptı Dönemi için ise yine Bölge de Anlaşmazlıkların Çözümü (Conflict Resolution) Projesi nden sorumlu Guvernör Yardımcısı olarak görev almaktadır yılı sonunda Dönem Guvernör adayı olarak seçildi. BANGKOK ve LIZBON Konvansiyonlarına katıldı. RFE Programı ile OREGON, ABD, ve Homestay Programı ile Rochester, ABD Bölgelerinde bulundu.

17 BÖLGE İDARİ VE KULÜPLER SEKRETERİ Kazumi ve Rtn.Hasan AKBAYRAK

18 BÖLGE KOMİTELER SEKRETERİ Murat ve Rtn.Mine EGE

19 BÖLGE 1.GRUP GUV.YRD. Seçil ve Rtn.Ali DOĞAN

20 2420. BÖLGE 1. GRUP KULÜPLERĠ DÖNEMĠ GUVERNÖR YARDIMCISI RTN. ALĠ DOĞAN (YEġĠLKÖY R.K) BAHÇEġEHĠR R.K BAġKANI ORHAN ÇELĠK ÇERKEZKÖY R.K BAġKANI AYDIN KIRIKLAR ÇORLU R.K BAġKANI C.HAKAN YURTSEVER EDĠRNE R.K BAġKANI CENGĠZ TUĞLU SĠLĠVRĠ R.K BAġKANI BURÇĠN SARISALTIKOĞLU

21 SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ KULÜP KURULUŞ TARİHİ : 08 NİSAN 2010 CHARTER TARİHİ : 27 MAYIS 2010 CHARTER NO : C KURUCU KULÜP : KARAKÖY ROTARY KULÜBÜ DERNEK TESCİL KÜTÜK NO : /059 KURUCU GUVERNÖR : RTN. NURİ ÖZGÜR YENİ KULÜPLER GUVERNÖR ÖZEL TEM. : RTN. İBRAHİM ARIKAN KURUCU GUVERNÖR ÖZEL TEMSİLCİSİ : RTN. ALİ İHSAN POYRAZ KURUCU BAŞKAN : RTN.KADİR BARAN TOPLANTI YERİ : PARK OTEL TOPLANTI GÜNÜ : PERŞEMBE TOPLANTI SAATİ : 19:00 VERGİ DAİRESİ SİLİVRİ NO : İLK KURULUŞ ÜYE SAYISI : 35 KİŞİ

22 GEÇMĠġ DÖNEM BAġKANLARIMIZ (08/04/2010) KURUCU BAġKANI : RTN.KADĠR BARAN ( ) DÖNEM BAġKANI : RTN.MEHMET ÇĠMġĠR ( ) DÖNEM BAġKANI : RTN.HÜSEYĠN DERTOP ( ) DÖNEM BAġKANI : RTN.F.ÜLKÜ BÜYÜKGÖNENÇ ( ) DÖNEM BAġKANI : RTN.AYSEL AKBULUT

23 YÖNETĠM KURULU KULÜP DÖNEM BAġKANI KULÜP DÖNEM SEKRETERĠ KULÜP DÖNEM SAYMANI ÜYE ÜYE : BURÇĠN SARISALTIKOĞLU : BORA KÖKSALAN : GÜLER KARAKAġ : GDB. AYSEL AKBULUT : GLDB. YASĠN ELMASLI

24 DANIġMA KURULU Rtn. Hüseyin DERTOP Rtn. F.Ülkü BÜYÜKGÖNENÇ Rtn.Aysel AKBULUT

25

26

27

28 ROTARY DÜNYA HEDEFLERĠ BARIġ VE ANLAġMAZLIKLARIN ÇÖZÜMÜ/ÖNLENMESĠ HASTALIKLARIN ÖNLENMESĠ VE TEDAVĠ SU VE HĠJYEN ANA VE ÇOCUK SAĞLIĞI TEMEL EĞĠTĠM VE CEHALETLE MÜCADELE EKONOMĠK VE TOPLUMSAL GELĠġĠME DESTEK

29 UR BÖLGE ROTARY DÖNEMĠ HEDEFLER/PROJELER üyeye ulaģmak kulübe ulaģmak 3. Asambleye kadar $ Rotary Vakfına bağıģ yaratmak-baģkanlar ve Bölge Ekibi 4. EREY e %100 katılım sağlamak 5. Her kulüp veya her grup yurtiçi bir tane global grant projesi yapmalı 6. Her kulüp veya her grup yurtdıģı bir tane global grant projesi yapmalı 7. Her kulüp bir fon yaratma aktivitesi organize etmeli 8. Her kulüp Rotary Day e katılmalı( Ekim 2014) 9. Her grup 1 adet RYLA yapmalı 10. Her kulüp 1 adet EKOS yapmalı adet BarıĢ ve anlaģmazlıkların çözümü, 15 okul $ akran arabuluculuğu,global grant projesi adet EKONOMĠK ve Toplumsal kalkınma için global grant projesi (100,000$ lık) - Rotary Meslek Edindirme Merkezi kurulması(mem) - AĢevi Kurulması, 100 kiģi yemek/gün(500 kiģi/gün e çıkmak hedefi ile) adet KOYE için global grant projesi, $ lık, Grup Klüpleri ortak olabilir kadına okuma-yazma kursu adet su ve hijyen için global grant projesi, $ lık, Grup Klüpleri ortak olabilir adet anne-çocuk sağlığı için global grant projesi, $ lık Grup Klüpleri ortak olabilir - Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi Kurulması

30 UR BÖLGE ROTARY DÖNEMĠ HEDEFLER/PROJELER adet hastalıkların önlenmesi için global grant projesi, $ lık Grup Klüpleri ortak olabilir yıl hatıra ormanı kurarak 110,000 ağaca ulaģmak 18. Her ay duayenlerle sohbet toplantısı yapmak(12 adet, kulüpler ev sahipliği yapacak) adet yeni üye oryantasyon kampıdüzenlemek 20. Gelibolu 100.yıl konferans ve etkinliklerine katılmak 21. Rotary-Unicef iģbirliği(3 okulun standardının yükseltilmesi) 22. SarıkamıĢ 100.yıl etkinliklerine katılmak 23. Engelsiz YaĢam Projeleri yapmak - 14 adet engelli salıncağı temin edilmesi ve uygulanması - 2 adet engelliler RYLA'sı yapılması - Brail Alfabesi ile yemek kitabıçıkarılması (2440.Bölge projesinin uygulanması) 24. Yayınlar Komitesinin 110.yıl kitabı özel yetenekli gence burs verilmesi yeni INTERACT kulübü kurulması yeni ROTARACT kulübü kurulması adet uzun dönem gençlik değiģim öğrencisini yurtdıģına göndermek adet Rotary Action Group kurulması adet Rotary Toplum Birliği kurulması adet yeni Hobi Grupları kurulması 32. Gıda Bankacılığı (2 ġube)

31 UR BÖLGE ROTARY DÖNEMĠ HEDEFLER/PROJELER 33. Friendship exchange ile Oregon ABD, Yunanistan, Avustralya, Ġsveç, Güney Afrika adet VTT/GSE( Avustralya, ABD ve Almanya) 35. Meslek Hizmetleri Ödülleri, Meslek Grupları Toplantıları, ĠĢ Fuarı yapılması 36. ĠĢ ve staj portalının kurulması 37. Toplum Hizmetleri Projeleri - Her kulüp bir okul boyamalı - Her kulüp bir çocuk oyun bahçesi oluģturmalı-mümkünse engelli çocukları da düģünerek - Okullara müzik odası kurulması 38. Temel Eğitim Kitabı ve okumayı sevdirmek - 10,000 kitapla kitap kardeģliği yapılması adet Sevgi Kütüphanesi kurulması - Taksi duraklarına kütüphane kurulması 39. Ġlave 5 yeni Mikrokredi ġubesi ile toplam 5000 kadına ulaģmak 40. Bot ve anorak temini 41. Ramazan kolisi veya iftar çadırı 42. Ekolojik yaģam ile temiz su ve hijyene destek 43. Aile sağlık taraması günleri (Family Health Days) 44. Göz taraması, gözlük dağıtımı 45. Avrasya Maratonunda yürüyüģ ve engellilerle yürüyüģ(polio için fon yaratmak)

32 UR BÖLGE ROTARY DÖNEMĠ HEDEFLER/PROJELER 46. Kültür Sanat Komitesinin fon yaratma etkinliği 47. Bisiklet Turu(Fon yaratma etkinliği) 48. Bir duayen teknesi ile gezi(fon yaratma etkinliği) el eģya satıģı ile fon yaratma 50. YılbaĢı Kermesi 51. Endemik Kermes(Özgün Anadolu Ürünleri) Kermesi 52. Mutlu Gün kumbarası 53. Rotaryen eģleri kaynaģma günü 54. Anı - dinlenme bankı (ABD deki gibi) veya benzeri

33 SĠLĠVRĠ ROTARY KULÜBÜ DÖNEMĠ HEDEFLERĠ 1- Stratejik plan oluģturacağız 2- Komite toplantıları yapılmasını sağlayıp etkili kulüp olacağız 3- DanıĢma Kurulu ile çalıģma yapacağız 4- Aylık programlar ile sistemli gideceğiz. 5- Kültür turları düzenleyeceğiz. 6- Silivri Fuaye Salonunda dönem içinde etkinlik düzenleyeceğiz. 7- Diğer Sivil toplum örgütleriyle ortak proje yapacağız 8- Gençlik Programlarına destek olacağız. 9- RYLA tertip edeceğiz. 10- Rotary Day e katılacağız. 11-Polio konusunda destek sağlayacağız. 12- Rotaract Kulübüne destek vereceğiz.

34 SĠLĠVRĠ ROTARY KULÜBÜ DÖNEMĠ HEDEFLE 13- Dostluk bağlarımızı,ailelerimizle beraber kuvvetlendireceğiz. 14- EREY kapsamında kulüp olarak katılacağız. 15- Mikro kredi ġubesi açılıģı. 16- Kulüp liderlik planı doğrultusunda çalıģacağız 17- Future Vision Planına uygun çalıģmalar yapacağız. 18- KonuĢmacıların bir kısmını Rotary Bölgeden sağlayacağız. 19- Üye sayısını artırmak için çalıģacağız 20- EKOS tertip edeceğiz. 21- Meslek baģarı ödülü vereceğiz. 22- Su ve hijyen ile ilgili CD hazırlatılıp okullara. 23- Ġnteract kulüp kurulmasını sağlayacağız. 24- Bölge ile birlikte bir okulu üyelerimiz ile beraber okul boyayacağız.

35 SĠLĠVRĠ ROTARY KULÜBÜ DÖNEMĠ HEDEFLE 25- Bot ve anorak yardımı sağlayacağız. 26- Ramazan kolisini ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız. 27- Bisiklet turu düzenleyeceğiz. 28- Mutlu gün kumbarası uygulaması yapacağız. 29- Kitap KardeĢliği projemize devam edeceğiz. 30- Trakya gecesinin organizasyonunun yapmaya devam edeceğiz. 31- Memeder ve Belediye iģbirliği ile bölgemizdeki 40yaĢ sonrası kadınları meme kanseri taramasından geçirmek. 32- Grup kulüplerince bölgemizdeki sanayi ve üretim tesislerine ziyaretlerde bulunmak, iģyeri gezileri yapmak 33- Bildiğini öğret projesini gerçekleģtirmek. 34- YaĢayarak öğrenme prensipleri ne dayalı motivasyon artırıcı OUTDOOR aktiviteleri yapmak 35- Baba çocuk kampı düzenleyeceğiz. 36- Engelsiz RYLA düzenleyeceğiz. 37- Trafik Eğitim Parkını tertip edeceğiz. 38- Satranç da engeller kalkıyor satranç turnuvası düzenleyeceğiz.

36 Devir Teslim 26/06/2014 de Devir Teslimimizi Park Otelde gerçekleģtirdik.

37 Anıtkabir Ziyareti 05/07/2014 de Dönemine baģlangıcımızı Atamızın huzuruna çıkarak gerçekleģtirdik.

38 Grup Kulüpleri Koordinasyon Toplantısı 20/07/2014 de 1.Grup kulüpleri toplantısına ev sahipliği yaparak gerçekleģtirdik.

39 Ġlçe Belediye BaĢkanı Ziyareti 13/08/2014 ÇarĢamba günü Silivri Rotary Kulübünün döneminin yeni Yönetim kurulu ve üyeleri olarak Silivri Belediye BaĢkanı Sayın Özcan IġIKLAR ı makamında ziyaret ettik.01 Temmuz da yeni baģlayan dönemimizde yapacağımız projeler hakkında bilgi vererek ortak çalıģma yapabileceğimiz konusunda mutabık kaldık.

40 Ġlçe Kaymakam Ziyareti 13/08/2014 ÇarĢamba günü Silivri Rotary Kulübünün döneminin yeni Yönetim kurulu ve üyeleri olarak Silivri Kaymakamı Sayın Salih KESER i makamında ziyaret ettik.01 Temmuz da yeni baģlayan dönemimizde yapacağımız projeler hakkında bilgi vererek ortak çalıģma yapabileceğimiz konusunda mutabık kaldık.

41 Ġlçe Emniyet Müdürü Ziyareti 13/08/2014 ÇarĢamba günü Silivri Rotary Kulübünün döneminin yeni Yönetim kurulu ve üyeleri olarak Silivri Ġlçe Emniyet Müdürü Sayın Mustafa GÜNTEKĠN i makamında ziyaret ettik.01 Temmuz da yeni baģlayan dönemimizde yapacağımız projeler hakkında bilgi vererek ortak çalıģma yapabileceğimiz konusunda mutabık kaldık.

42 Ġlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ziyareti 14/08/2014 perģembe günü Silivri Rotary Kulübünün döneminin yeni Yönetim kurulu ve üyeleri olarak Silivri Ġlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sayın Hasan GÜVEN i makamında ziyaret ettik.01 Temmuz da yeni baģlayan dönemimizde yapacağımız projeler hakkında bilgi verdik.

43 Ġlçe Müftü Ziyareti 13/08/2014 ÇarĢamba günü Silivri Rotary Kulübünün döneminin yeni Yönetim kurulu ve üyeleri olarak Silivri Müftüsü Sayın Ġdris ÇATMAKAġ ı makamında ziyaret ettik.01 Temmuz da yeni baģlayan dönemimizde yapacağımız projeler hakkında bilgi verdik.

44 Ġlçe Belediye Mali Hizmetler Müdürü Ziyareti 13/08/2014 ÇarĢamba günü Silivri Rotary Kulübünün döneminin yeni Yönetim kurulu ve üyeleri olarak Silivri Belediyesi Mali Hizmetler Müdüresi ve aynı zamanda Sevgili EĢim Emre ARISALTIKOĞLU nu da makamında ziyaret ettik.01 Temmuz da yeni baģlayan dönemimizde yapacağımız projeler de Sevgili EĢimin her zaman olduğu gibi yanımda olacağından ötürü kendisine sevgi ve Ģükranlarımı sundum.

45 Ġlçe Milli Eğitim Müdürü Ziyareti 14/08/2014 perģembe günü Silivri Rotary Kulübünün döneminin yeni Yönetim kurulu ve üyeleri olarak Silivri Ġlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet AY ı makamında ziyaret ettik.01 Temmuz da yeni baģlayan dönemimizde yapacağımız projeler hakkında bilgi verdik.

46 Üyelerimize Ziyaretler 12/09/2014 de Kulübümüzün üyesi Rotaryen M.Gökhan Demir' ın kızı Rotary Ailemizin en küçük bireyi Beril Demir'e hediyemizi ailemize hoģ geldin ziyaretini Meltem & M.Gökhan Demir'in evlerinde ziyaret ettik.

47 Üyelerimize Ziyaretler 27/09/2014 Cumartesi akģamı Alyans Düğün Salonunda üyemiz Rtn. Sezai Batman nın Sevgili kızı Sena Özgür ile niģanlandı. Bu NiĢan akģamına 1.Grup Kulüpleri toplantısı sonrası Silivri Rotary Kulübü olarak topluca katılarak Sevgili Rtn. Sezai BATMAN üyemizin mutluluğuna ortak olduk.

48 2420.Bölge RoteĢler Toplantısı 01/10/2014 de Rotary EĢler Toplantısı Büyük Kulüpte yapıldı ve bu toplantıya Silivri Rotary Kulübü GeçmiĢ Dönem BaĢkanı ve Memeder Derneği BaĢkanı Ülkü Büyükgönenç ile Silivri Rotary Kulübü GeçmiĢ Dönem BaĢkanı ve Rotary Bölge Engelsiz YaĢam Komitesi BaĢkanı Aysel Akbulut katıldı.

49 Cumhuriyet Bayramı 29/10/2014 de Silivri Rotary Kulübü Dönem BaĢkanı Rtn. Burçin SARISALTIKOĞLU Cumhuriyet Bayramının 91. Yıldönümünde sabah çelenk koyma törenine katıldıktan sonra aynı günün akģamı Silivri Belediyesi önünden baģlayan Cumhuriyet yürüyüģüne kızı Melis SARISALTIKOĞLU,GeçmiĢ Dönem BaĢkanı ve aynı zamanda 2420.Bölge Engelsiz YaĢam Komitesinden sorumlu Guvernör Yardımcısı Rtn. Aysel AKBULUT ve Kıymetli EĢi Cengiz AKBULUT ve Dönem Sekreteri Rtn. Bora KÖKSALAN ve Kıymetli EĢi Fatma KÖKSALAN ile katıldık.

50 Diğer Ziyaretler 07/11/2014 de Küpe FM de Kamil BĠLĠCĠ nin konuğu olduk ve Rotary anlattık.

51 RoteĢler Toplantısı 27/11/2014 dekulübümüzün RoteĢleri ve Bayan Rotaryenleri Nevin Türkyılmaz'ın evindeydi. Dönem BaĢkanı eģi Emre Kılıç Sarısaltıkoğlu, kızı Melis, Zeynep Elmasli, Hülya Balaban Batman, Meltem Köksalan Demir ve Annesi,Seher Dertop,TC GülĢen Sezer Kalender, Nevin Türkyılmaz,Elif Türkyılmaz Kalender,Aysel Aydin Akbulut, Ülkü Büyükgönenç katıldılar.

52 Diğer Etkinlikler 03/12/2012 de GeçmiĢ Dönem BaĢkanımız ve aynı zamanda 2420.Bölge Engelsiz YaĢam Komitesinden sorumlu Guvernör Yardımcımız Rtn. Aysel AKBULUT Ġstinye Parkta 03 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında tertip ettiği EngelSĠZsiniz konulu etkinlikte Silivri Rotary Kulübünden Mehmet KELEġ ve Sezai BATMAN da Kulübümüzü temsilen katılarak farkındalık yarattık. Etkinlikte boyama çalıģmaları da yapıldı.

53 Çeltik Ġlkokuluna Kitaplık ve Kitap BağıĢı 09/12/2014 günü daha önce Okul Boyaması yaptığımız Çeltik Ġlköğretim Okulunda eksikliği Okul Müdürü Sayın Süleyman Yörük tarafından bildirilen kitaplık talebi kulübümüz tarafından 3 adet kitaplık ve 400 civarında Öğrencilerin okuyabileceği hikaye kitapları ile beraber teslim edilmiģtir.

54 Büyükçekmece Rotary Kulübünü Kurduk 12/12/2014 Cuma akģamı Dönem BaĢkanımız Rtn. Burçin Sarısaltıkoğlu kulübümüzü temsilen katılarak Çan,Çekiç ve BaĢkanın Madalyonunu Kurucu Kulüp olmamız gereği yaptırarak Silivri Rotary Kulübü adına hediye ettik. 21/12/2014 de Hamiliğini yaptığımız Büyükçekmece Rotary Kulübü KuruluĢ Yemeği 21 aralık Pazar akģamı Eser Otel Balo Salonu da katıldık. Büyükçekmece Rotary Kulübüne Charter için Uluslararası Rotary de gerkli baģvuruyu yaptık. 21/03/2015 de Silivri Rotary Kulübü Dönem BaĢkanı Rtn. Burçin SARISALTIKOĞLU nun önerdiği Üye kabul törenine de katıldık..

55 2420.Bölge Vakıf Semineri 20/12/2014 Cumartesi günü saat 09:00 ile 12:30 arasında Caddebostan Rotary Kulübü organizasyonunda Kadıköy Belediyesi Hizmet Merkezinde Yeni Vizyon Rotary Vakıf Seminerine Silivri Rotary Kulübü Dönem BaĢkanı Rtn. Burçin SARISALTIKOĞLU ve Silivri Rotary Kulübü Gelecek Dönem BaĢkanı Rtn. Yasin ELMASLI katıldı.

56 2420.Bölge Yarıyıl Değerlendirme Toplantısı /01/2015 cumartesi ve pazar günü Haliç Rotary Kulübünün organizasyonunda 2420.Bölge Yarıyıl Değerlendirme Toplantısı Bayramoğlu Resort Otelde Darıca / KOCAELĠ de Kulüp Dönem BaĢkanları, Kulüplerden sorumlu Guvernör Yardımcıları,2420.Bölge Görevlileri, 2420.Bölge Guvernörü ve EĢlerin katılımı ile gerçekleģtirildi.

57 Üyelerimize Ziyaretler 23/01/2015 Cuma günü evinde görünmez bir kaza geçirerek sağ ayak bileğinde ve topuğunda 3 kırık ve çıkık meydana gelen üyemiz Rtn. Aynur SÜLEYMANOĞLU nu ameliyat sonrası taburcu olduğu evinde Silivri Rotary Kulübü olarak ziyaret ettik. Kendisine geçmiģ olsun ziyaretinde bulunduğumuz sırada dahi açısını hiçe sayarak bizi güler yüzü ve ikramları ile muhteģem ağırladı.

58 Diğer Ziyaretler 23/01/2015 Cuma günü üyemiz Rtn.Sezai BATMAN ı 4. Salon 4303 nolu standında Batman Makina yı ziyarette bulunup kendisine Silivri Rotary Kulübü olarak baģarılar diledik. Bu ziyaretin hemen akabinde 2. Salon da Hindistan standında bulunan Gelecek Dönem BaĢkanımız Rtn. Yasin ELMASLI yada Sunfly tour olarak yine Silivri Rotary Kulübü olarak baģarılar diledik. Her iki üyemizle de Fuarda guru duyduk.

59 2420.Bölge Yeni Üye Oryantasyon Kampı Mart 2015 de Antalya da Aska Lara Resort Otelde yapıldı Bölge,2430.Bölge ve 2440.Bölge nin ortaklaģa düzenlediği Yeni Üye Oryantasyon Kampına Silivri Rotary Kulübünden Sezai BATMAN,Mine AKKAY ATĠK ve AyĢegül ULUġAHĠN katılarak baģarılı olduklarına dair sertifikalarını da aldılar.

60 GümüĢyaka Anadolu Lisesine Kitap BağıĢı 16/03/2015 Pazartesi günü bize okulun kütüphanesinde kitap eksiği olduğunu bildiren Edebiyat Öğretmeni Mustafa KURU ile irtibata geçerek Öğrencilerin okuyabileceği kitapları Bölge Engelsiz YaĢam Komitesinden Sorumlu Guvernör Yardımcısı ve aynı zamanda GeçmiĢ Dönem BaĢkanımız Rtn Aysel AKBULUT un Kıymetli eģi Cengiz AKBULUT abimin özenli tasnif çalıģmaları sonucu elde ettiği 300 civarında kitabı teslim ettik.

61 2420.Bölge Asamblesi Nisan 2015 tarihlerinde Dönemi Bölge Asamblesine WOW Istanbul Hotels & Convention Center de yapıldı.bu Asambleye Silivri Rotary Kulübü Dönem BaĢkanı Rtn. Burçin SARISALTIKOĞLU, Engelsiz YaĢam Komitesinden Sorumlu Guvernör Yardımcısı Rtn. Aysel AKBULUT, GeçmiĢ Dönem BaĢkanı Rtn. Ülkü BÜYÜKGÖNENÇ,Gelecek Dönem BaĢkanı Rtn. Yasin ELMASLI,Gelecek Dönem Saymanı Rtn. M. Gökhan DEMĠR Ve Rtn. Sezai BATMAN katıldılar. Çok faydalı geçen bu seminer iyi niyet mesajlarından sonra Hizmetleriniz Dünyaya Armağan Olsun sloganı ile yeni döneme 1 temmuz 2015 den itibaren start verilmek üzere asambleye son verildi.

62 2.Yerel Aile Katılım Semineri Silivri Belediyesi, Silivri Rotary Kulübü ve Silivri Kagider ortaklığı ile gerçekleģtirilen, 2. Yerel Aile Katılım seminerinde 0-6 YaĢ Grubundaki Çocuklarımızın GeliĢim Dönemleri ve YaĢamlarına Etkileri konulu seminer 02 mayıs 2015 cumartesi günü Silivri Belediyesi YaĢar Kemal Sergi Salonunda gerçekleģtirildi. Silivri Rotary Kulübü ve Silivri Kagider Derneği Üyesi olan aynı zamanda Güli Çocuk Yuvası/ Çocuk Kulübünün müdiresi Çocuk GeliĢimi Eğitimcisi Rtn. Nurten DaniĢ tarafından verilen seminerde katılımcılarda biliģ oluģturma adına bilgiler paylaģıldı.

63 Engelli Takvimi Silivri Rotary Kulübü olarak Bölge Engelsiz YaĢam Komitesinin Engelliler yararına çıkardığı ve katılan kulüplerin engelliler ile projelerinin görsellerinin yer aldığı 2015 takvimine maddi ve manevi olarak destek olduk.

64 Facebook ve Twitter Ġle Sosyal Medyadayız

65 Web sayfamızın Ara Yüzünü Uluslararası Rotary Web Standarlarına Getirdik

66 1- Stratejik plan oluģturacağız Her ay bir toplantımız stratejik plan oluģturmak için üyelerimiz ile beraber görüģülecek ve önümüzdeki yıllar bu plan doğrultusunda oluģturulacak projeler ile gerçekleģtirilecektir. 07/08/2014 tarihli toplantımızda Stratejik Plan oluģturmak ile ilgili çalıģmalara baģladık ve her ay yaptığımız toplantılarda kapsamında Rotary Clup Kendini Değerlendirme ve Etkinliğini Ölçme ÇalıĢması sonuçları değerlendirerek Kulübün zayıf,güçlü,fırsat ve tehditler ile önümüzdeki 3 yıl nerede olmak istediğimiz ve yapacağımız projeler tartıģtık.

67 2- Komite toplantıları yapılmasını sağlayıp etkili kulüp olacağız Her iki ayda bir komiteler toplanarak yapılacak projeler ve görevleri hakkında detaylı konuģarak yaptıklarını yönetim ile paylaģarak etkili kulüp olmamız sağlanacaktır.

68 3- DanıĢma Kurulu ile çalıģma yapacağız Stratejik plan çerçevesinde önderlik yapmaları sağlanacaktır. 03/07/2014 tarihli toplantımızda Stratejik Plan oluģturmak ile ilgili DanıĢma Kurulumuz ile istiģare çalıģmalara baģladık.

69 4- Aylık programlar ile sistemli gideceğiz Her ay sonunda bir sonraki ayın toplantı ve projeleri duyurulacak bu sayede kulübün programlı ve sistemli ilerlemesi sağlanacaktır. Gelecek ayın toplantı ve projeleri bir önceki haftalık Bültenin Duyurular kısmında yayınlanmaktadır.

70 5- Kültür turları düzenleyeceğiz EskiĢehir e hafta sonu kültür turu düzenlenerek,üyelerin aileleri ile kaynaģması sağlanarak bağlarımız kuvvetlendirilecektir. Bu projemizi gerçekleģtirmek için Gelecek Dönem BaĢkanımız Rtn.Yasin ELMASLI nın desteğini geçmiģ yıllarda olduğu gibi yanımızda hissedeceğiz.

71 6- Silivri Fuaye Salonunda dönem içinde etkinlik düzenleyeceğiz Belediyemizin STK ların hizmetine sunduğu bu güzel mekanda seminer ve etkinliklerimizi gerçekleģtireceğiz. 02/03/2015 de Cem Seymen ile EKOS Türkiye ve Dünya Ekonomisi ve 17/03/2015 de Doç. Dr. Sibel Özkan GÜRDAL ile Meme Kanserinde Kendi Kendini Muayene Yöntemi ve Erken TeĢhisin Önemi konulu seminerleri burada gerçekleģtirildi.

72 24/07/2014 de Ramazan Paketi Atatürkçü DüĢünce Derneği 24/07/2014 de Kitap KardeĢliği ÇağdaĢ YaĢam Derneği ve Çevre Derneği ile ortak çalıģma yapıldı. 7- Diğer Sivil toplum örgütleriyle ortak proje yapacağız Kitap kardeģliği ni ve Anne Çocuk Sağlığı projesini ÇYDD ile ve ramazan paketlerini ADD ile gerçekleģtirerek STK lar ile ortak çalıģmıģ olacağız.

73 8- Gençlik Programlarına destek olacağız Rotaractlarımız ile beraber gençlik programlarına onların talepleri doğrultusunda gerçekleģtirmeye çalıģacağız. Silivri Rotarct Kulübümüz ile Özel Mektebim Okulları Ġnteract Kulübü ile ortak olarak 23 Nisanda uçurtma ġenliğimizi geleneksel hale getirdik.

74 9- RYLA tertip edeceğiz. Her yıl yaptığımız gibi bu yılda Ekim ayında düzenlemeyi hedefliyoruz.. 05/04/2015 de Kadir Has Üniversitesi Öğrencilerine yönelik RYLA mızı gerçekleģtirdik.

75 10- Rotary Day e katılacağız Ekim arasında Rotary Day e Dünya BaĢkanımızın da katılacağı güne katılım sağlanacaktır. 19/10/2015 de Bebek te Türkan Sabancı Parkında Rotary Day e Dünya BaĢkanımızın da katıldığı güne geniģ bir katılım sağladık ve aynı gün Dönem Projemiz olan Satrançta Engeller Kalkıyor projemizi Özel Mektebim Okulları Silivri Koleji Satranç Takımı ile Görme Engelliler Satranç Takımı arasında 1.ciye tam altın,2.ciye yarım altın ve 3.cüye çeyrek altın verdiğimiz ödüllü turnuva tertip ettik.

76 11-Polio konusunda destek sağlayacağız Hem Polio kumbarasında toplanan paralar Polio ya aktarılarak hemde Bisiklet turu gibi çeģitli etkinliklerle Polio ya destek sağlayacağız. 31/03/2015 de toplantılarımızda Polio kutusu ve mutlu gün kumbarasına topladığımız paralara ilave yaparak 500 Doları Uluslararası Rotary Vakfına Silivri Rotary Kulübü olarak bağıģladık.

77 12- Rotaract Kulübüne destek vereceğiz Her ay yönetim kurulundan bir arkadaģımız ve Gençlik Komitesi BaĢkanımız toplantılarına katılarak Rot aryanlar ile Rotaractlar arasında köprü kurarak ortak projeler yapılması sağlanacaktır. 12/03/2015 deki toplantımızı Silivri Rotaract Kulübü ile 13 Mart Dünya Rotaract Günü sebebiyle ortak toplantı yaptık ve bu toplantımıza Bölge Rotaract Komitesi BaĢkanı Rtn. ġebnem DEMĠREL ve BRT Yardımcısı Anıl ORHAN katıldı. Ayrıca 07/12/2014 BRT yardımcısı ziyareti ve 01/02/2015 BRT Cise GENÇEL BRT ziyaretlerine katıldığımız gibi toplantılarında da yanlarında olduk.

78 13- Dostluk bağlarımızı,ailelerimizle beraber kuvvetlendireceğiz OcakbaĢı toplantılarını program dahilinde yaparak ailelerimiz ile aramızdaki bağları kuvvetlendireceğiz.

79 14- EREY kapsamında kulüp olarak katılacağız Her rotaryen aylık 1 $ verecek ve bu payı aidatlarımızdan toplayarak Kasım (Vakıf Ayı) Ayında yapacağız UR yollayarak EREY i gerçekleģtirmiģ olacağız ve daha da önemlisi Önümüzdeki yıllar için Silivri Rotary Kulübünün büyük projeler yapması için Vakıftan gelir gelmesini sağlamıģ olacağız. 31/03/2015 de EREY Boxlarımızda topladığımız paralara ilave yaparak üye baģına 25 dolardan toplam 500 Doları Uluslararası Rotary Vakfına Üyelerin adına bağıģladık.

80 15- Mikro kredi ġubesi açılıģı Bölge yönlendirmesi beklenmekte olup yapılan son görüģmede Temmuz ayı gibi herģeyin netleģeceği ve daha sonrasında ise kulüp olarak yapacağımız çalıģmalar ile Eylül ayında Mikrokredi ġubesinin açılıģını yapılmasını planlıyoruz. Silivri Mikrokredi ġubesi AçılıĢı için Mikrokredi Komitesinden protokol ile ilgili haber beklenmekte olup TL.miz bankada bu iģ için beklemektedir.

81 16- Kulüp liderlik planı doğrultusunda çalıģacağız Kulüp liderlik planı çerçevesinde Rotary Kuralları,Kulüp DanıĢma Kurulu ve Strateji Planlama Kurulu önderliğinde çalıģmalarımızı ve projelerimizi gerçekleģtireceğiz. Kulüp liderlik planı çerçevesinde Rotary Kuralları,Kulüp DanıĢma Kurulu ve Strateji Planlama Kurulu önderliğinde çalıģmalarımızı ve projelerimizi gerçekleģtirdik.

82 17- Future Vision Planına uygun çalıģmalar yapacağız Uluslararası Rotary in Dünya hedefleri olan altı ana baģlıkla ilgili projeler hazırlayacağız. BARIġ VE ANLAġMAZLIKLARIN ÇÖZÜMÜ/ÖNLENMESĠ HASTALIKLARIN ÖNLENMESĠ VE TEDAVĠ SU VE HĠJYEN ANA VE ÇOCUK SAĞLIĞI TEMEL EĞĠTĠM VE CEHALETLE MÜCADELE EKONOMĠK VE TOPLUMSAL GELĠġĠME DESTEK

83 18- KonuĢmacıların bir kısmını Rotary Bölgeden sağlayacağız. Her ay bir konuģmacımızı bölgeden komitelerden çağırarak hem bölge ile sıcak bağlar kuracağız hem de komitelerden daha detaylı bilgileri konunun uzmanlarından alacağız. 14/08/2014 de Üyelik GeliĢtirmeden sorumlu Guvernör Yardımcısı Rtn. Tarık ORAK, 30/10/2014 Ġnteractdan sorumlu Guvernör Yardımcısı Rtn. Oğuz ÖZDEMĠR ve 12/03/2015 de Rotaracttan sorumlu Guvernör Yardımcısı Rtn. ġebnem DEMĠREL 2420.Bölgeden geldiler.

84 19- Üye sayısını artırmak için çalıģacağız En az 2 net üye artıģı sağlayarak üye sayımızı 15 den 17 e çıkaracağız. Sezai BATMAN Mine Akkay ATĠK Yusuf ÖLÇER Mehmet KELEġ AyĢegül ULUġAHĠN 5 üye artışı sağlayarak %25 lik artış ile Silivri Rotary Kulübü kuruluşundan bu yana en yüksek üye artışını yakaladık.

85 20- EKOS tertip edeceğiz. Mart ayında düzenlemeyi düģündüğümüz Ekonomiyi Okuma Semineri ile farkındalığı arttırmayı hedefliyoruz. 02/03/2015 de Cem SEYMEN ile EKOS tertip ederek Türkiye ve Dünya Ekonomisi hakkında bilgilendik.

86 21- Meslek baģarı ödülü vereceğiz Ekim (Meslek Hizmetleri Ayı) Ayında Silivri li bir meslek sahibine Meslekte BaĢarı Ödülünü vermeyi planlıyoruz. 30/10/2014 de Meslek BaĢarı Ödülünü Olta Balık Restaurant sahibi Sayın Uğur AZERĠ ye verdik.

87 22- Su ve hijyen ile ilgili CD hazırlatılıp okullara dağıtacağız Ġlçe Milli Eğitim aracılığıyla bütün okullarda derslerde gösterilmesini sağlamak üzere Bölge ile görüģüp temin edeceğimiz CD yi Silivri de okul sayısı kadar çoğaltarak dağıtımını gerçekleģtireceğiz.

88 23- Ġnteract kulüp kurulmasını sağlayacağız Kasım ayında gerekli çalıģmaları yaparak okul bazlı Ġnteract kulüp kurmayı hedefliyoruz. 19/11/2014 de Özel Mektebim Okulları Silivri Kolejinde interact Kulübü kurulması için bilgilendirme semineri tertip ettik. Silivri Rotary Kulübü hamiliğinde 14 Ocak 2015 tarihinde kurulan Özel Mektebim Okulları Silivri Koleji Ġnteract Kulübünün 11 ġubat 2015 tarihli Charter Belgesi Töreninde Sponsor kulüp olmamız münasebeti ile Çan,Çekiç ve Bayraklarını takdim ettik.

89 24- Bölge ile birlikte bir okulu üyelerimiz ile beraber boyayacağız Eylül ayında Bölgenin ve Kulübümüzün hedeflerinde yazan Okul Boyama projemizi Çeltik Ġlkokulu boyayarak gerçekleģtirmeyi hedefliyoruz. Okul ile ilgili Müdürün talep yazısı Marshall firmasına yollanmıģ olup boyaların tamamının gelmesi bekleniyor. 20/09/2014 de Çeltik Ġlköğretim Okulunu üyelerimiz ile beraber boyadık.

90 25- Bot ve anorak yardımı sağlayacağız Bölgeden gelecek duyurular doğrultusunda Ekim - Kasım ayları arasında bölgeden bot ve anorakları alarak Ġlçe Milli Eğitime teslim ederek ihtiyaç sahiplerine dağıtımını sağlayacağız Bölgeye Silivri Rotara Kulübü adına 31 adet BABA Paketi ( Bot,Anorak ve Battaniye ) alınması için gerekli ücreti gönderdik.

91 26- Diğer Sivil toplum örgütleriyle ortak proje yapacağız Kitap kardeģliği ni ve Anne Çocuk Sağlığı projesini ÇYDD ile ve ramazan paketlerini ADD ile gerçekleģtirerek STK lar ile ortak çalıģmıģ olacağız. 24/07/2014 Ramazan Paketi Atatürkçü DüĢünce Derneği ve üyelerimizin ihtiyaç sahiplerine direkt vermesi ile gerçekleģtirdik.

92 27- Bisiklet turu düzenleyeceğiz Ekim Ayında düzenleyeceğimiz bisiklet turu ile hep üyelerimiz hem de diğer katılımcılar ile kaynaģma sağlayıp polio ve rotary logolu tiģörtler ile polio verdiğimiz önem vurgulanacaktır. Ayrıca bu bisiklet turunda sponsorlar ile yarıģ kısmını da yaparak elde edilecek gelir ile polio destek hedeflenmektedir.

93 28- Mutlu gün kumbarası uygulaması yapacağız Her toplantıda mutlu gün kumbarası dolaģtırılarak toplanan küçük paralar projelerimizde değerlendirilecektir. 31/03/2015 de Mutlu gün kumbarası ile topladıklarımız sayesinde 500 dolar polio bağıģını gerçekleģtirdik.

94 29- Kitap KardeĢliği projemize devam edeceğiz. Temmuz ayında ÇYDD ve Çevre Derneği ile birlikte stıkırladığımız kitapların dağıtımı yapılmıģtır. Yeni kitaplar temin ettiğimizde tekrar aynı noktalara bırakarak projenin devamı sağlanacaktır. 24/07/2014 de ÇağdaĢ YaĢam Derneği Çay Bahçesi ile, Çevre Derneği Çay Bahçesinende Kitap KardeĢliği projesi çercevesinde Stikır yapıģtırdığımız kitaplarımızı bıraktık.

95 30- Trakya gecesinin organizasyonunun yapmaya devam edeceğiz. Bölge ile beraber düzenlenecek organizasyonda görev alınarak bu senede yapılmasına kulübümüz paydaģ olacaktır. Edirne Rotary Kulübü ev sahipliğinde 02 Mayıs Cumartesi akşamı Edirne de Villa Restaurantta Yunanistan ve Bulgaristan Rotary Kulüplerinin nin katılımı ile Trakya Rotary Kulüplerinin katılımı ile dostluk ve barış temalı Trakya Balkan Buluşması olarak muhteşem bir organizasyon gerçekleştirildi.

96 31- Memeder ve Belediye iģbirliği ile bölgemizdeki 40yaĢ sonrası kadınları meme kanseri taramasından geçirmek GeçmiĢ Dönem BaĢkanımız Rtn.Ülkü BÜYÜKGÖNENÇ nin Memeder BaĢkanı olması bizim büyük Ģansımız olması sebebiyle bölgemizdeki 40 yaģ üstü kadınlara meme kanseri taraması ve konuyla ilgili seminer verilmesini Ekim ayında planlıyoruz. 17/03/2015 de Memeder ve Kagider ile ortaklaşa Hastalıkların Önlenmesi Ve Tedavisi çerçevesinde Meme Kanserinde Kendi Kendini Muayene Yöntemi ve Erken Teşhisin Önemi konusunda Namık Kemal Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Sibel Özkan GÜRDAL tarafından seminer düzenlenmesini sağladık.

97 32- Grup kulüplerince bölgemizdeki sanayi ve üretim tesislerine ziyaretlerde bulunmak, iģyeri gezileri yapmak. Her ay bir tane iģ yeri toplantısı yapılarak üyelerimizin iģyerlerini ziyaret etmek ve dolayısıyla üyelerimizin mesleklerini yakından tanımak. 13/11/2014 de Rtn. Bora Köksalan nın iģ yeri olan KÖKENERJĠ ye, 25/12/2014 de Rtn. Sezai Batman nın BATMAN MAKĠNA ya,05/02/2015 de Rtn. Yusuf Ölçer in iģ yeri olan ÖLÇER MĠMARLIK ve 26/03/2015 de de Rtn. Nasuf Türkyılmaz ın iģ yeri olan TÜRKYILMAZLAR a iģ yeri gezisi düzenledik.

98 33- Bildiğini öğret projesini gerçekleģtirmek Mesleklerimiz ile ilgili gençlere okullarda sunum yapmak, öğrencileri deneyimlerini arttırmak için kısa süreli 1-2 günlük deneyim ortamları yaratmak.

99 34- YaĢayarak öğrenme prensipleri ne dayalı motivasyon artırıcı OUTDOOR aktiviteleri yapmak Mayıs ayında bir piknik Ģeklinde grup rotary ve grup rotaractlarıyla bir araya gelmek.

100 35- Baba çocuk kampı düzenleyeceğiz Rotary ;babaların iģ hayatı nedeniyle çocuklarının bir araya gelememesini BABA ÇOÇUK KAMPI projesi ile çözerek kaliteli zaman geçirmelerini hedeflediğimiz bu projeyi Eylül ayında yapmayı düģünüyoruz. Rotary babaların iş hayatı nedeniyle çocuklarının bir araya gelememesini BABA ÇOÇUK KAMPI projesi ile çözerek kaliteli zaman geçirmelerini hedefliyor.

101 36- Engelsiz RYLA düzenleyeceğiz Rotary Yarının Liderlerini Arıyor ; Engellilerin engellerini kaldırıyor ve ENGELSĠZ RYLA da onları bilgilendiriyor projemizi Mart ayında bu dönem GeçmiĢ Dönem BaĢkanımız Rtn. Aysel AKBULUT un 2420.Bölge Engelsiz YaĢam Komitesi BaĢkanı olması sebebiyle gururlu ve heyecanlı olarak geçen seneki gibi yapmayı Mart ayında planlıyoruz. 11 Nisan 2015 cumartesi günü 1.Grup Kulüpleri olan Bahçeşehir,Çerkezköy,Çorlu,Edirne ve Silivri olarak Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonunda Engelsiz RYLA mızı gerçekleştirdik.

102 37- Trafik Eğitim Parkını tertip edeceğiz Yeni nesillerimiz olan çocuklarımızın trafiği bilen bireyler olması için ağaç yaģken eğilir atasözünden hareketle TRAFĠK EĞĠTĠM PARKI Belediyemiz ile beraber Mayıs ayında yapmayı planlıyoruz. Yeni nesillerimiz olan çocuklarımızın trafiği bilen bireyler olması için ağaç yaşken eğilir atasözünden hareketle TRAFİK EĞİTİM PARKI yapmak istiyoruz.

103 38- Satranç da engeller kalkıyor satranç turnuvası düzenleyeceğiz. Yarın hepimiz engelli olabiliriz Engelli ve engelsiz bireyleri bir araya getirerek SATRANÇ DA ENGELLER KALKIYOR projesi ile engelli ve engelsiz gençlerimizi bir araya getirerek tam bir kaynaşma sağlamayı Ekim ayında planlıyoruz. 19/10/2014 de Dönem projemiz olan Satrançta Engeller Kalkıyor projesini Mektebim okulları Satranç Takım'ı ve Görme Engelli Satranç Takım'ı ile beraber turnuva yaparak gerçekleģtirerek galip gelen ilk 3 e Silivri Rotary Kulübü 1. Ye Tam Altın,2. Ye yarım altın ve 3. Ye Çeyrek altın hediye vererek taçlandırdık. Ġlk 3 ü Görme Engellilerden oluģan Satranç Takımı kazandı.

104 KULÜP LĠDERLĠK PLANI Etkin Rotary Kulüpleri Üye sayısını koruyan ve çoğaltan BaĢarılı hizmet projeleri üreten Rotary Vakfı'nı destekleyen Bölgeye liderler yetiģtiren Kulüp Liderlik Planı Hizmet Avenüleri

105 1. KULÜP YÖNETĠM KOMĠTESĠ BaĢkan : Rtn.Mustafa YAZICI Üye :Rtn.M.Gökhan DEMĠR Üye :Rtn.Mürsel SERTER * Devam, dostluk, aktivite ve ocakbaģı Rtn.M.Gökhan DEMĠR * Rotary Eğitimi,Üyelik,GeliĢtirme ve Sınıflandırma Rtn.Mürsel SERTER * Bülten hazırlanması Rtn.M.Gökhan DEMĠR * Toplantı Sorumlusu Rtn. Mustafa YAZICI

106 * Gündemi ve kulüp faaliyetlerini hazırlanan haftalık bülten ile tüm üyelere, bölge görevlilerine ve grup kulüplerine e-posta aracılığıyla yayınlamak. * Grup kulüpleri ile beraber ortak projeler hazırlamak. Aynı zamanda grup kulüpleri ile beraber ortak toplantı düzenlemek. * OcakbaĢı toplantılarını gerçekleģtirmek. * Dostluk bağlarımızı, ailelerimizi de dahil ederek kuvvetlendirmek. * Kulüp liderlik planı doğrultusunda çalıģmak. * Staretejik planı oluģturmak. * Komite toplantıları yapılmasını sağlayıp etkili kulüp olunmasını sağlamak. * DanıĢma kurulu ile çalıģmak. * Aylık programlar ile çalıģmak. * Future Vision planına uygun çalıģmalar yapmak. *Rotary Day e katılmak.

107 2. ÜYELĠK GELĠġTĠRME KOMĠTESĠ BaĢkan : Rtn.Hüseyin DERTOP Üye ;Rtn.Aynur SÜLEYMANOĞLU Üye :Rtn.Mustafa BALIKOĞLU Üyelik GeliĢtirme Rtn.Mustafa BALIKOĞLU Rotary Bilgilendirme Rtn.Hüseyin DERTOP

108 * Kulüp Üye sayısını en az 2 net artıģla 17 e çıkarmak. * Proje, konuģmacılı toplantı, dostluk aktivite ve etkinliklerine çeģitli meslek gruplarını temsil eden potansiyel üye adaylarını davet etmek. * Haftalık toplantılarda, yeni ve eski üyeler için Rotary bilgileri, hizmet olanakları, projeler, tüzük ve iç tüzük konularını içeren kulüp içi eğitimler vermek. * Rotary bölgeden rotary ayları ile ilgili konuģmacı davet etmek

109 3. HĠZMET PROJELERĠ KOMĠTESĠ BaĢkan :Rtn. Aysel AKBULUT Üye :Rtn. Yalçın ÇAKIR Üye :Rtn.Güler KARAKAġ Okuma yazma ve cehaletle mücadele-rtn.aysel AKBULUT Sağlık Komitesi-Su ve Hijyen Komitesi Rtn.Aysel AKBULUT BarıĢ ve anlaģmazlıkların çözümü komitesi Rtn.Yalçın ÇAKIR Rotary Toplum birliği komitesi Rtn.Yalçın ÇAKIR Mikro Kredi Komitesi Rtn.Güler KARAKAġ Meslek Komitesi Rtn.Güler KARAKAġ

110 * Memeder ve Silivri Belediyesi iģbirliği ile Bölgemizdeki 40yaĢ sonrası kadınları meme kanseri taramasından geçirmek. * Su ve el hijyeni konulu bölgemizdeki okullarda dağıtılmak üzere cd hazırlatmak. * Bölgemizde bulunan SĠAD, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve meslek örgütleri gibi diğer STK lar ile Kariyer geliģtirme,mesleki çalıģmalar,projeler üretmek, seminer ve toplantılar düzenlemek. * Grup kulüplerince bölgemizde bulunan sanayi ve üretim tesislerine ziyaretlerde bulunmak, iģyeri gezileri yapmak. *Yerel, ulusal ve uluslararası baģarı hikayesi olan kiģilere meslek ödülü vermek. *Bölge ile birlikte bir okulu üyelerimiz ile beraber boyamak. *Bot ve anorak yardımında bulunmak. *Ramazan kolisini ihtiyaç sahiplerine dağıtımını sağlamak. *Dostluk,BarıĢ ve AnlaĢmazlıkların çözümü için dikkat çekici Bisiklet turu düzenlemek. *Mutlu gün kumbarası ile dostlukları pekiģtirmek. *Kitap kardeģleği projesi ile okuma bilincini arttırmak. *Trakya gecesinin organizasyonu için trakya kulüpleri ile çalıģmak. *Trafik eğitim parkı yapımı için Belediye ile ortak çalıģmak. *Santrançta engeller kalkıyor sloganı ile santranç kulübü yle santranç turnuvası düzenlemek.

111 4. HALKLA ĠLĠġKĠLER KOMĠTESĠ BaĢkan :Rtn. Ülkü BÜYÜKGÖNENÇ Üye :Rtn. Yasin ELMASLI Üye :Rtn.Bora KÖKSALAN Medya iliģkileri ve tanıtım Rtn.Ülkü BÜYÜKGÖNENÇ Web Site Sorumlusu Rtn.Bora KÖKSALAN

112 * Rotary ve kulüp faaliyetlerini duyurarak, Rotary nin iģlevi ve hizmet olanakları hakkında yaģadığımız toplumu hedef alan kamu bilinci oluģturmak. * Ulusal ve yerel medyada, mesleki ve sektörel yayınlarda proje ve hizmetlerimizi tanıtmak. * Tüm projeler için ve üyeliği geliģtirmeye yönelik etkin halkla iliģkiler çalıģmaları yapmak. * Web sitemizi yenilemek ve güncel tutmak. * Bölgemizdeki medya temsilcilerini ziyaret ederek irtibata geçmek. * SosyalMedya yı etkin bir biçimde kullanmak. (Facebook, Twitter, v.b.) * Proje ve etkinliklerimizi tanıtım bülteni hazırlayarak bölgede ulaģılabilen tüm kamu ve özel kurum temsilcileri ve STK lar ve ilgili meslek sahipleri ile paylaģmak. * Diğer STK lar ile Belediye fuaye salonunda ortak projelerde paydaģ olmak. *Kültür turları düzenlemek.

113 5. ULUSLARARASI ROTARY VAKFI KOMĠTESĠ BaĢkan :Rtn. Mürsel SERTER Üye :Rtn. Güler KARAKAġ Üye: Rtn. Nurten DANĠġ Grup Ġnceleme DeğiĢim Rtn.Mürsel SERTER EĢli Ödenek ve Fon Rtn.Mürsel SERTER Mikrokredi Projeleri Rtn.GÜLER KARAKAġ Polio Rtn.Nurten DANĠġ Every Rotarian Every Year (Her Rotaryen her yıl ) 100.USD Rotary Vakfına bağıģlayacak.

114 * Grup inceleme değiģim programlarını araģtırmak. * Mikro kredi Ģubesi açmak. * Kulüp projeleri için eģli ödenek sağlamak. * Polio için fon sağlayacak etkinlikler gerçekleģtirmek. * Uygulanmakta olan Future Vision Planını destekleyecek çalıģmalar yapmak * EREY kapsamında kulüp olarak katılmak. *EKOS tertip etmek.

115 6. GENÇLĠK KOMĠTESĠ BaĢkan :Rtn. Nurten DANĠġ Üye :Rtn.Bora KÖKSALAN Üye :Rtn.Yasin ELMASLI Rotaract ve Ġnteract Rtn.Yasin ELMASLI RYLA ve Engelsiz RYLA Rtn.Bora KÖKSALAN Uzun ve Kısa DeğiĢim Programı - U.R. Gençlik Kampı Rtn.Bora KÖKSALAN EKOS Rtn.Nurten DANĠġ AÇE Rtn.Nurten DANĠġ DENVER GeliĢim Testi Rtn.Nurten DANĠġ Burslar Rtn.Nurten DANĠġ

116 Rotaract Kulübü ĠliĢkileri Rotaract Kulübü üyelerinin sayısının ve Rotary-Rotaract iliģkilerinin artması amacı ile bütün projeler Rotaractlar ile birlikte ortak proje olarak yapılacaktır. Bölge Ana Komitesi nin hedefi doğrultusunda RYLA seminerlerinde Rotaract Kulübü üyelerine yer vereceğiz. Ġnteract Kulübü Kurulması Ġnteract Kulübünün kurulma çalıģmalarına yaz sonunda baģlanacaktır. Hedefimiz okullar açıldığında aktif bir Ġnteract Kulübü ne sahip olmaktır. RYLA tertip etmek. Engelsiz RYLA tertip etmek. Gençlik programlarına destek olacağız. Baba çocuk kampı düzenleyeceğiz. Bildiğini öğret projesini gerçekleģtirmek. YaĢayarak öğrenme prensipleri ne dayalı motivasyon artırıcı OUTDOOR aktiviteleri yapmak.

117 ÜYE PROFĠLĠ DEĞĠġTĠR!

118 Silivri Rotary Kulübümüzün döneminin sonuna yaklaģtığımız bu günlerde, komiteler ve siz üyelerimden bize yakıģır bir final ile bitiremediğimiz projeleri bitirmemizi rica ediyorum. Bu güne kadar verdiğiniz hizmetlerinizden ve desteklerinizden dolayı, Kulüp BaĢkanı olarak Ģahsım ve yönetim kurulum adına en içten dileklerimle teģekkür eder, dönemimizin sonuna kadar hayırlı çalıģmalar içinde geçmesi dileğiyle; Saygılarımı Sunarım. Rtn.Burçin SARISALTIKOĞLU Silivri Rotary Kulübü Dönem BaĢkanı

SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ 2014-2015 DÖNEMİ ÇALIŞMA PROGRAMI

SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ 2014-2015 DÖNEMİ ÇALIŞMA PROGRAMI SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ 2014-2015 DÖNEMİ ÇALIŞMA PROGRAMI Her Rotaryen mütevazi duruşlu, kararlarında ve görüşlerini açıklamada tereddüde yer bırakmayacak kadar açık olmalıdır.zira her Rotaryen sağlam bir

Detaylı

SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ 2014-2015 DÖNEMİ 5.ASAMBLE SUNUMU 09 NİSAN 2015

SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ 2014-2015 DÖNEMİ 5.ASAMBLE SUNUMU 09 NİSAN 2015 SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ 2014-2015 DÖNEMİ 5.ASAMBLE SUNUMU 09 NİSAN 2015 Her Rotaryen mütevazi duruşlu, kararlarında ve görüşlerini açıklamada tereddüde yer bırakmayacak kadar açık olmalıdır.zira her Rotaryen

Detaylı

» 02 Nolu Toplantımız 10/07/2014 Katılım:10 Konuşmacı: Tarihi Piri Mehmet Paşa Cami İmamı Yemen ERDEM Konu: Ramazan

» 02 Nolu Toplantımız 10/07/2014 Katılım:10 Konuşmacı: Tarihi Piri Mehmet Paşa Cami İmamı Yemen ERDEM Konu: Ramazan » 01 Nolu Toplantımız 03/07/2014 Katılım:10 Geçmiş Dönem Başkanı Rtn.Aysel AKBULUT Konu:>2013-2014 Dönemi» 02 Nolu Toplantımız 10/07/2014 Katılım:10 Tarihi Piri Mehmet Paşa Cami İmamı Yemen ERDEM Konu:

Detaylı

SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ 2014-2015 DÖNEMİ 2.ASAMBLE SUNUMU 24 TEMMUZ 2014

SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ 2014-2015 DÖNEMİ 2.ASAMBLE SUNUMU 24 TEMMUZ 2014 SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ 2014-2015 DÖNEMİ 2.ASAMBLE SUNUMU 24 TEMMUZ 2014 Her Rotaryen mütevazi duruşlu, kararlarında ve görüşlerini açıklamada tereddüde yer bırakmayacak kadar açık olmalıdır.zira her Rotaryen

Detaylı

U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 17. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU

U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 17. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 17. MUTAT BAŞKANIN MEKTUBU Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

UR 2420 BÖLGE 2014 2015 DÖNEMİ ERENKÖY ROTARY KULÜBÜ 2. KULÜP ASAMBLESİ ASAMBLE TARİHİ : 22.07.2014 GUVERNÖR YARDIMCISI: GÜLPERİ GÜRPINAR

UR 2420 BÖLGE 2014 2015 DÖNEMİ ERENKÖY ROTARY KULÜBÜ 2. KULÜP ASAMBLESİ ASAMBLE TARİHİ : 22.07.2014 GUVERNÖR YARDIMCISI: GÜLPERİ GÜRPINAR UR 2420 BÖLGE 2014 2015 DÖNEMİ ERENKÖY ROTARY KULÜBÜ 2. KULÜP ASAMBLESİ ASAMBLE TARİHİ : 22.07.2014 GUVERNÖR YARDIMCISI: GÜLPERİ GÜRPINAR KULÜP BAŞKANI : GAYE BİNARK U.R. Başkanı Rtn. Gary C.K. ve Corinna

Detaylı

SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ 2011 2012 DÖNEMİ ÇALIŞMA PROGRAMI

SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ 2011 2012 DÖNEMİ ÇALIŞMA PROGRAMI SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ 2011 2012 DÖNEMİ ÇALIŞMA PROGRAMI SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ 2011 2012 YILI 1. ASAMBLE GÜNDEM Asamble Açılışı / 19.oo Uluslar arası Rotary 2420 Bölge Güvernörü 2011-2012 13. Grup Güvernör

Detaylı

SİLİVRİ ROTARY KLÜBÜ 2012-2013 DÖNEMİ ÇALIŞMA PROGRAMI

SİLİVRİ ROTARY KLÜBÜ 2012-2013 DÖNEMİ ÇALIŞMA PROGRAMI SİLİVRİ ROTARY KLÜBÜ 2012-2013 DÖNEMİ ÇALIŞMA PROGRAMI SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ 2012-2013 DÖNEMİ 1.ASAMBLE SUNUMU 14 HAZİRAN 2012 Değerli Rotaryen Dostlarım, 2012-2013 dönemi 1 Temmuz 2012 tarihinde fiilen

Detaylı

SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ 2013-2014 DÖNEMİ ÇALIŞMA RAPORU

SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ 2013-2014 DÖNEMİ ÇALIŞMA RAPORU SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ 2013-2014 DÖNEMİ ÇALIŞMA RAPORU UR 2420 BÖLGE 2013 2014 DÖNEMİ KULÜP ASAMBLESİ İSTANBUL SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ ASAMBLE TARİHİ GUVERNÖR YARDIMCISI KULÜP BAŞKANI : 30/MAYIS/2013 : Tarkan

Detaylı

2013 2014 DÖNEMİ TOPLANTILARA GELEN KONUŞMACI LİSTESİ

2013 2014 DÖNEMİ TOPLANTILARA GELEN KONUŞMACI LİSTESİ 2013 2014 DÖNEMİ TOPLANTILARA GELEN KONUŞMACI LİSTESİ 1-) 4 TEMMUZ 2013 KURUCU BAŞKANIMIZ KADİR BARAN SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNDE ÜYELİK VE ÜYE NİTELİKLERİ 2-) 11 TEMMUZ ROTARY BÖLGE OKUMA YAZMA EĞİTİM KOMİTE

Detaylı

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE K.R.Ravindran UR Başkanı 2015-2016 Canan Ersöz UR 2430.Bölge Guvernörü 2015-2016 Hasan Karamustafaoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:4 Kulüp Toplantı No: 929 Dönem Toplantı No: 14 Toplantı Tarihi: 10.10.2017 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420.

Detaylı

gölcük rotary kulübü

gölcük rotary kulübü gölcük rotary kulübü Kuruluş Tarihi : 19.03.1993 Charter Tarihi : 23.04.1997 2012013 DÖNEMİ Sakuji Tanaka UR. BAŞKANI 2012-2013 Dönemi Rtn. Sait FEYZİOĞLU UR. 2420 Bölge Guvernörü 2012-2013 Dönemi Rtn.Nuri

Detaylı

BURSA BADEMLÝ ROTARY KULÜBÜ BADEMLÝBÜLTEN KURULUÞ: 27.05.2010 / CHARTER: 21.06.2010 / KULÜP NO: 83357 2012-13 U.R. Baþkaný Sakuji TANAKA U.R. 2440. Bölge Guvernörü Güneþ ERTAÞ 1. Grup Guvernörü Yrd. Denizhan

Detaylı

GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU

GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU Gönen Sivil Toplum Platformu 6.cı toplantısını 06 Aralık 2018 PerĢembe günü Madeni ĠĢleri Odası BaĢkanı Ġlhan AYDIN moderatörlüğü ve Gönen Ticaret Odası

Detaylı

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Hizmetleriniz Dünyaya Armağan Olsun İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 BU HAFTA Toplantı No. : 993 / 18 Tarih, Saat : 10.11.2015, 12.30 Yer : Anemon Otel,

Detaylı

SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ 2012-2013 DÖNEMİ 2.ASAMBLE SUNUMU 16 AĞUSTOS 2012

SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ 2012-2013 DÖNEMİ 2.ASAMBLE SUNUMU 16 AĞUSTOS 2012 SİLİVRİ ROTARY KULÜBÜ 2012-2013 DÖNEMİ 2.ASAMBLE SUNUMU 16 AĞUSTOS 2012 Değerli Rotaryen Dostlarım, 2012-2013 dönemi 1 Temmuz 2012 tarihinde fiilen başlamıştır. Bugün sizlere sunumunu gerçekleştireceğim

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:7 Kulüp Toplantı No: 933 Dönem Toplantı No: 17 Toplantı Tarihi: 7.11.2017 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420.

Detaylı

Söz konusu ilk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı aynı gün ve yerde saat te gerçekleģtirilecektir.

Söz konusu ilk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı aynı gün ve yerde saat te gerçekleģtirilecektir. Tarih Sayı Konu : 12.03.2018 : EBSOV 30/18 : Mütevelli Heyet Top. Hk. Sayın Üyemiz Vakfımız 2018 yılı Mart Ayı Mütevelli Heyet Olağan Toplantısı aģağıdaki gündem çerçevesinde, 26 Mart 2018 Pazartesi Günü

Detaylı

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Hizmetleriniz Dünyaya Armağan Olsun İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 BU HAFTA Toplantı No. : 994 / 19 Tarih, Saat : 18.11.2015, 12.30 Yer : Mesleki Eğitim

Detaylı

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980

İSTANBUL MARMARA ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi 11 Nisan 1978 Charter Tarihi 26 Mart 1980 ROTARY Tarih:17.02/2014 Pazartesi Sevgili Rotaryen Dostlarımız, Dönemimizin 32 uncu, Kulübümüzün 1743 ıncı Toplantısını 17.02.2014 tarihinde Marmara Yelken Kulübü nde gerçekleştirdik. Guvernör Yardımcımız

Detaylı

Temmuz ayı ile birlikte kolları sıvadık ve hep birlikte ROTARY ile yaşamları değiştirmek için yola çıktık.

Temmuz ayı ile birlikte kolları sıvadık ve hep birlikte ROTARY ile yaşamları değiştirmek için yola çıktık. Değerli Rotary Ailem, Rotaract ve İnteract Kardeşlerim, Yılın son ayını bitirdiğimiz ve yepyeni umutlarla, yepyeni bir yıla başlamanın heyecanını yaşadığımız bu günlerin hepimiz için sağlık ve neşe içinde

Detaylı

BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ BÜLTEN

BAHÇEŞEHİR ROTARY KULÜBÜ BÜLTEN Dönem: 2018 2019 / Sayı: 12 UR BAŞKANI BARRY RASSİN 2420. BÖLGE GUVERNÖRÜ HASAN AKBAYRAK 12. Grup Guvernör Yardımcısı Sinan DEVİN YÖNETİM KURULU Kulüp Başkanı Kulüp Başkan Yrd. ve GDB Kulüp Sekreteri Güler

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:22 Kulüp Toplantı No:956 Dönem Toplantı No: 40 Toplantı i: 03.04.2018 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420. Bölge

Detaylı

21 Mart Su Yaşamdır Paneli ve Forumu

21 Mart Su Yaşamdır Paneli ve Forumu K.R Ravindran 2015-16 President,UR Başkanın Mesajı Kulüp Toplantı No: 1104 Dönem Toplantı No: 34 Bülten No: 34 Toplantı Yeri: Divan Otel Taksim Toplantı Tarihi: 25 Mart 2016 Toplantı Saati :19:00-22:00

Detaylı

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ Binota-Kalyan BANERJEE Nilüfer&İsmail KAHYAOĞLU Demet Salih PEKER Bilge & Özcan KALAYCI U.R ve BÖLGE YÖNETİMİ YÖNETİM KURULU U.R. BAŞKANI Binota Kalyan BANERJEE 2430 GUVARNÖRÜ Nilüfer İsmail KAHYAOĞLU

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016 2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016 2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:5 Kulüp Toplantı No: 931 Dönem Toplantı No: 15 Toplantı Tarihi: 17.10.2017 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420.

Detaylı

TOPLANTI YERİ : BURÇ BEST OTEL DEVAM ORANI : %50,00 (Geçici Devam Oranı) TOPLANTI SAATİ : 20:00 ÜYE SAYISI : 20

TOPLANTI YERİ : BURÇ BEST OTEL DEVAM ORANI : %50,00 (Geçici Devam Oranı) TOPLANTI SAATİ : 20:00 ÜYE SAYISI : 20 237. TOPLANTI - 23-09-2009.01.2009 TOPLANTI YERİ : BURÇ BEST OTEL DEVAM ORANI : %50,00 (Geçici Devam Oranı) TOPLANTI SAATİ : 20:00 ÜYE SAYISI : 20.08.2008 KONUK SAYISI : KATILAN ÜYE SAYISI : 10.2008 KONUK

Detaylı

BÜLTEN. Aynı dili konuşamayabiliriz, geleneklerimiz, göreneklerimiz, dinimiz ve rengimizde farklı olabilir.

BÜLTEN. Aynı dili konuşamayabiliriz, geleneklerimiz, göreneklerimiz, dinimiz ve rengimizde farklı olabilir. Mutlu Günlerimiz BÜLTEN Kuruluş : 25/08/1983 - Charter : 19/06/1987 UR 2430. Bölge - Kulüp No : 24794 Tarih : 15.07.2014 - Kulübün 1.415, Dönemin 4. Toplantısı Toplantı Günü, Yeri ve Saati : Her Salı Belediye

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu K.R Ravindran 2015-16 President,UR Başkanın Mesajı Kulüp Toplantı No: 1103 Dönem Toplantı No: 33 Bülten No: 33 Toplantı Yeri: Maslak Steigenberger Otel Toplantı Tarihi: 16 Mart 2016 Toplantı Saati :12:30-13:30

Detaylı

DÖNEMİ ÖDÜL YÖNETMELİĞİ

DÖNEMİ ÖDÜL YÖNETMELİĞİ 2017 2018 DÖNEMİ ÖDÜL YÖNETMELİĞİ (Aşağıdaki tüm Proje ve Çalışmalardan My Rotary e giriş yapılabilen her uygulama için 5 puan ilave edilir) GENÇLI K ANA KOMİTESİ ÖDÜL YÖNETMELİĞİ 1. Kulübünüz Eylül 2017

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1105 Dönem Toplantı No: 35 Bülten No: 35 Toplantı Yeri: Steigenberger Otel Toplantı Tarihi: 30 Mart 2016 Toplantı Saati :12:30-13:30 Hizmetlerinizi

Detaylı

İstanbul Ataşehir Rotary Kulübü. 15. Bahar Şenliği Tanıtım Dosyası

İstanbul Ataşehir Rotary Kulübü. 15. Bahar Şenliği Tanıtım Dosyası İstanbul Ataşehir Rotary Kulübü 15. Bahar Şenliği Tanıtım Dosyası İçerik İçerik Rotary Hakkında İnsanlık için barış ve iyi niyet ile Kendinden Önce Hizmet Hizmet idealini gerçekleştirme Dostluğu Geliştirme

Detaylı

Sayı. OR-AN Rotary Kulübü. Eylül. Kuruluş : 7 Ekim 1997. John Kenny UR Başkanı. Hasan Akduman Dönem Guvernörü 2009-2010. Zeynep Gökalp Dönem Başkanı

Sayı. OR-AN Rotary Kulübü. Eylül. Kuruluş : 7 Ekim 1997. John Kenny UR Başkanı. Hasan Akduman Dönem Guvernörü 2009-2010. Zeynep Gökalp Dönem Başkanı Sevgili Dostlarım, Dönemimizin 2 ayını geride bıraktık. Yaz aylarının güzel günlerini tatil ile değerlendiren dostlarımız artık Ankara ya döndüler. Çocukların okulları başladı. Sevgili Çocuklarımıza yeni

Detaylı

BURSA BADEMLÝ ROTARY KULÜBÜ BADEMLÝBÜLTEN KURULUÞ: 27.05.2010 / CHARTER: 21.06.2010 / KULÜP NO: 83357 2012-13 U.R. Baþkaný Sakuji TANAKA U.R. 2440. Bölge Guvernörü Güneþ ERTAÞ 1. Grup Guvernörü Yrd. Denizhan

Detaylı

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE K.R.Ravindran UR Başkanı 2015-2016 Canan Ersöz UR 2430.Bölge Guvernörü 2015-2016 Hasan Karamustafaoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör

Detaylı

Haziran 2015 Bülteni. UR 2015 2016 Başkanı. K.R. Ravindran. 2420.Bölge Guvernörü. Mufit Ülke ve Sema Ülke. Mehmet Sabri ve Aylin Görkey

Haziran 2015 Bülteni. UR 2015 2016 Başkanı. K.R. Ravindran. 2420.Bölge Guvernörü. Mufit Ülke ve Sema Ülke. Mehmet Sabri ve Aylin Görkey Haziran 2015 Bülteni UR 2015 2016 Başkanı Değerli Rotaryen Dostlarım, Kulübümüz kısa Haziran ayı bölgemizde çok yoğun bir şekilde yapılan devir teslim töreniyle noktalamadan önce devir aldıım bu görevin

Detaylı

DÖNEMİ HAZIRLIK ASAMBLESİ. 21 Mart 2016

DÖNEMİ HAZIRLIK ASAMBLESİ. 21 Mart 2016 2016 2017 DÖNEMİ HAZIRLIK ASAMBLESİ 21 Mart 2016 JOHN F. GERM UR Başkanı Rtn. Güner İNCİ & Nagihan UR 2430. Bölge Guvernörü 2016-2017 Rtn. Hikmet KARASU & Pınar UR 2430. Bölge 21. Grup Guvernör Yardımcısı

Detaylı

2012013 DÖNEMİ 24 OCAK 2013 HİZMET YOLUYLA BARIŞ 4.ASAMBLE SUNUMU

2012013 DÖNEMİ 24 OCAK 2013 HİZMET YOLUYLA BARIŞ 4.ASAMBLE SUNUMU 2012013 DÖNEMİ 24 OCAK 2013 HİZMET YOLUYLA BARIŞ 4.ASAMBLE SUNUMU YURTTA SULH CİHANDA SULH Değerli Rotaryen Dostlarım, 2012-2013 dönemi 1 Temmuz 2012 tarihinde fiilen başlamıştır. Bugün sizlere sunumunu

Detaylı

DÖNEMİ ÖDÜL YÖNETMELİĞİ

DÖNEMİ ÖDÜL YÖNETMELİĞİ 2017 2018 DÖNEMİ ÖDÜL YÖNETMELİĞİ (Aşağıdaki tüm Proje ve Çalışmalardan My Rotary e giriş yapılmış her uygulama için 5 puan ilave edilecektir) (Bağlı bulunduğu Grup Guvernör Yardımcısı tarafından onaylanmamış

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2016-17 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:14 Kulüp Toplantı No: 884 Dönem Toplantı No:14 Toplantı Tarihi: 2.11.2016 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: John Germ U.R. 2420. Bölge

Detaylı

Toplantı Tarihi. 12 Aralık 2013 Perşembe. Doğum Günleri. Değerli Rotary Ailem; Rtn.Aysel Aydın Akbulut Silivri Rotary Kulübü 2013-2014 Dönem Başkanı

Toplantı Tarihi. 12 Aralık 2013 Perşembe. Doğum Günleri. Değerli Rotary Ailem; Rtn.Aysel Aydın Akbulut Silivri Rotary Kulübü 2013-2014 Dönem Başkanı RON D. BURTON UR Rotary Başkanı Üyelere Duyurudur Kuruluş : 08.04.2010 Charter : 27.05.2010 HALUK ULUSOY Adres : Piri Mehmet Paşa Mah. Şehit Murat Eren Sok. Bölge Guvernörü Emin Apt. No:8 Kat:1/4 34570

Detaylı

Sevgili Rotary Ailem merhaba,

Sevgili Rotary Ailem merhaba, Sevgili Rotary Ailem merhaba, Eylül ayında Toplum Liderleri Geliyor adlı projemize kaynak yaratabilmek için Spa Sağlık projemizi gerçekleştirdik.projemize katılan üyelerimiz ve yakınları aktiviteyi çok

Detaylı

ORTAKÖY ROTARY KULÜBÜ BÜLTENİ

ORTAKÖY ROTARY KULÜBÜ BÜLTENİ ORTAKÖY ROTARY KULÜBÜ BÜLTENİ Kuruluş : 29 Eylül 1997 Charter : 10 Haziran 1999 Rtn.Haluk ULUSOY Dönemi 2420.Bölge Guvernörü Rtn.Refiye ERİŞÇİ Dönem Başkanı Rtn.Ron D.BURTON Dönemi R.I President Toplantı

Detaylı

Toplantı Ajandası. Arnavutköy RK, Büyükçekmece RK, E-Club Türkiye, Haliç RK ve Galata Rotary Kulüpleri EŞLİ ve Ortak. Konu: Dağdan iple iniş

Toplantı Ajandası. Arnavutköy RK, Büyükçekmece RK, E-Club Türkiye, Haliç RK ve Galata Rotary Kulüpleri EŞLİ ve Ortak. Konu: Dağdan iple iniş Dedeman Gayrettepe Oteli ıstanbul, Türkiye E-Mail: info@galatasarayrotary.org Web: www.galatasarayrotary.org Arnavutköy RK, Büyükçekmece RK, E-Club Türkiye, Haliç RK ve Galata Rotary Kulüpleri EŞLİ ve

Detaylı

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI

John F.Germ UR Başkanı Güner İnci. Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd YÖNETİM KURULU KOMİTE BAŞKANLARI KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016-2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016-2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

16/12/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

16/12/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 16/12/2010 Kulübümüzün 1259. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

Maslak Rotary Kulübü

Maslak Rotary Kulübü K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1077 Dönem Toplantı No: 5 Bülten No: 5 Toplantı Yeri :Maslak Steinberger Otel Toplantı Tarihi: 12 Ağustos 2015 Toplantı Saati :12.30 13.30 Hizmetlerinizi

Detaylı

- HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ

- HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ Sakuji TANAKA U.R. Başkanı 2012 13 Murat ÖZ U.R. 2430. Bölge Guvernörü 2012 13 Oya GALİ 3. Grup Guvernör Yardımcısı - HAFTALIK KULÜP BÜLTENİ Adres: İnönü Cad. Önen Pasajı Antakya, Hatay Tel/Faks: (326)

Detaylı

BAġKAN : Özcan KALAYCI. SAYMAN : Nesrin FĠDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMĠTELER TOPLANTI BĠLGĠLERĠ

BAġKAN : Özcan KALAYCI. SAYMAN : Nesrin FĠDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMĠTELER TOPLANTI BĠLGĠLERĠ Binota-Kalyan BANERJEE Nilüfer&Ġsmail KAHYAOĞLU Demet Salih PEKER Bilge & Özcan KALAYCI Kuruluş 13 Mart 2007 Charter 30 Mayıs 2007 Dönem: 2011-2012 Tarih: 27.12.2011 Sayı: 26 U.R ve BÖLGE YÖNETĠMĠ YÖNETĠM

Detaylı

BARRY RASSIN N.ALTAN ARSLAN HAKAN DORUK UR Başkanı UR Bölge Guvernörü Grup Mavi Guvernör Yrd

BARRY RASSIN N.ALTAN ARSLAN HAKAN DORUK UR Başkanı UR Bölge Guvernörü Grup Mavi Guvernör Yrd KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 2430. BÖLGE ORDU/TÜRKİYE BARRY RASSIN N.ALTAN ARSLAN HAKAN DORUK UR Başkanı UR 2430. Bölge Guvernörü Grup Mavi Guvernör Yrd. 2018-2019 2018-2019 2018-2019

Detaylı

OR-AN ROTARY KULÜBÜ. Kuruluş : 7 Ekim 1997. Sakuji Tanaka UR BAŞKANI 2012 2013. Murat ÖZ 2430.BÖLGE GUVERNÖRÜ 2012-2013

OR-AN ROTARY KULÜBÜ. Kuruluş : 7 Ekim 1997. Sakuji Tanaka UR BAŞKANI 2012 2013. Murat ÖZ 2430.BÖLGE GUVERNÖRÜ 2012-2013 OR-AN ROTARY KULÜBÜ Kuruluş : 7 Ekim 1997 Sayı : 1 01 Temmuz 31 Temmuz Sevgili Rotary Ailem, Sakuji Tanaka UR BAŞKANI 2012 2013 Murat ÖZ 2430.BÖLGE GUVERNÖRÜ 2012-2013 Selim SOYDEMİR 11. Grup Guvernör

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu 2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ 14.04.1993

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu 2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ 14.04.1993 K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1089 Dönem Toplantı No: 17 Bülten No: 17 Toplantı Yeri :Maslak Cumhuriyet Koleji Toplantı Tarihi: 18 Kasım 2015 Toplantı Saati :10:00 15:30 Hizmetlerinizi

Detaylı

gölcük rotary kulübü

gölcük rotary kulübü gölcük rotary kulübü Kuruluş Tarihi : 19.03.1993 Charter Tarihi : 23.04.1997 2012013 DÖNEMİ Sakuji Tanaka UR. BAŞKANI 2012-2013 Dönemi Rtn. Sait FEYZİOĞLU UR. 2420 Bölge Guvernörü 2012-2013 Dönemi Rtn.Nuri

Detaylı

ÜYELER. 246. Toplantı Bilgileri. Konuklar. Rtn. Namık EREN Zafer KILIÇ Muhittin GÖKBULUT

ÜYELER. 246. Toplantı Bilgileri. Konuklar. Rtn. Namık EREN Zafer KILIÇ Muhittin GÖKBULUT KURULUŞ 29.04.2005 CHARTER 13.06.2006 2420. BÖLGE ÇORLU/TÜRKİYE John KENNY UR BAŞKANI Nuri ÖZGÜR UR 2420. Bölge Guvernörü Mehmet Sabri GÖRKEY 12. Grup Guvernör Yrd. Haftalık toplantı ve etkinlik raporu

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ ROTARY HİZMETLERİNİZLE GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI GARY C.K.HUANG 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ MECİT ISCE 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI BEGÜM ŞANLI KULÜP BAŞKANI NEJAT

Detaylı

TOPLANTI YERİ : BURÇ BEST OTEL DEVAM ORANI : %80,00 (Geçici Devam Oranı) TOPLANTI SAATİ : 20:00 ÜYE SAYISI : 20

TOPLANTI YERİ : BURÇ BEST OTEL DEVAM ORANI : %80,00 (Geçici Devam Oranı) TOPLANTI SAATİ : 20:00 ÜYE SAYISI : 20 233. TOPLANTI - 26-08-2009.01.2009 TOPLANTI YERİ : BURÇ BEST OTEL DEVAM ORANI : %80,00 (Geçici Devam Oranı) TOPLANTI SAATİ : 20:00 ÜYE SAYISI : 20.08.2008 KONUK SAYISI : 24 KATILAN ÜYE SAYISI : 16.2008

Detaylı

GÖLCÜK ROTARY KULÜBÜ

GÖLCÜK ROTARY KULÜBÜ GÖLCÜK ROTARY KULÜBÜ Kuruluş Tarihi : 19.03.1993 Charter Tarihi : 23.04.1997 Toplantı No 1076 - Bülten No - Toplantı Yeri WELLBORN HOTEL - Toplantı tarihi 21.09.2015 - Toplantı Saati 10:30 - Dönem Toplantı

Detaylı

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu 2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ 14.04.1993

Geçmiş Dönem Başkanı : Ercan Zorlu 2420. BÖLGE İSTANBUL MASLAK ROTARY KULÜBÜ DERNEĞİ 14.04.1993 K.R Ravindran 2015-16 President,UR Kulüp Toplantı No: 1088 Dönem Toplantı No: 16 Bülten No: 16 Toplantı Yeri :Maslak Steinberger Otel Toplantı Tarihi: 11 Kasım 2015 Toplantı Saati :12:00 13:30 Hizmetlerinizi

Detaylı

İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YASAL DAYANAĞI. Ġlçe Milli Eğitim Müdürü

İLÇE İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI YASAL DAYANAĞI. Ġlçe Milli Eğitim Müdürü T.C ERFELEK KAYMAKAMLIĞI 2013 YILI TOPLANTILAR TAKVİMİ İLÇE İDARE KURULU 5442 Sayılı Ġl Ġdaresi Kanunu KOORDİNATÖR KURULUŞ Ġlçe Yazı ĠĢleri Müdürlüğü lık Makam Odası Her Haftanın ÇarĢamba Günleri(Gündemde

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ ROTARY HİZMETLERİNİZLE IŞILDASIN GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI GARY C.K.HUANG 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ MECİT ISCE 7.GRUP GUVERNÖR YARDIMCISI BEGÜM ŞANLI KULÜP BAŞKANI

Detaylı

Ortaköy Rotary Kulübü Devir-Teslim Beykoz Rotary Kulübü Devir-Teslim

Ortaköy Rotary Kulübü Devir-Teslim Beykoz Rotary Kulübü Devir-Teslim 2017-2018 DÖNEM TAKVİMİ 1-Jul-17 Anıtkabir Ziyareti (3 Bölge Ortak) 2420-2430 - 2440 2-Jul-17 Çorlu Rotary Kulübü Devir Teslim Istanbul Rotary Kulübü Devir Teslim 4-Jul-17 Bostancı Rotary Kulübü Lüleburgaz

Detaylı

OSNABRÜCK KARDEŞ KENT ELÇİMİZ VE ÇANAKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT BİRİMİ TEMSİLCİMİZ RESMİ TOPLANTIMIZDA KONUĞUMUZ OLDU

OSNABRÜCK KARDEŞ KENT ELÇİMİZ VE ÇANAKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT BİRİMİ TEMSİLCİMİZ RESMİ TOPLANTIMIZDA KONUĞUMUZ OLDU OSNABRÜCK KARDEŞ KENT ELÇİMİZ VE ÇANAKKALE BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT BİRİMİ TEMSİLCİMİZ RESMİ TOPLANTIMIZDA KONUĞUMUZ OLDU Osnabrückte bulunan Rotary Kulüplerimiz ile iletişimimizi güçlendirme programı hazırlayan

Detaylı

Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ. U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE. U.R Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU

Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ. U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE. U.R Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU U.R. Başkanı : Kalyan BANERJEE U.R. 2430. Bölge Guvernörü : İsmail KAHYAOĞLU 8.Grup Guvernör Yardımcısı : Emine PEHLİVAN Defne Rotary Kulübü TOPLANTI BİLGİLERİ TARİH : 20-03-2012 TOPLANTI SAYISI : 812

Detaylı

Rotaract kulübümüzde asambleye katılarak çalışmalarını sunmuşlardır. Kendilerini çalışmalarındna dolayı kutluyorum.

Rotaract kulübümüzde asambleye katılarak çalışmalarını sunmuşlardır. Kendilerini çalışmalarındna dolayı kutluyorum. , Toplantı Yeri ve Zamanı: Cemil Topuzlu Cad. Büyük Kulüp Çiftehavuzlar Kadıköy İST., Salı, Rotaryen Saat:20:00 Toplantı No: 1401 Bülten No: 17 Tarih: 04 Aralık 2012 Web Adresi : www.rotarysuadiye.com

Detaylı

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı Yeri : PODYUM DAVET Kuruluş Tarihi : 28.02.2003 Toplantı Gün /Saati : Salı 19.30 Chartered : 10.02.2004 Kulüp No : 64494 Sevgili Dostlarım, BAŞKAN IN MEKTUBU UR. Başkanı John F. GERM UR. 2440

Detaylı

10/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

10/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 10/02/2011 Kulübümüzün 1267. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ. Sıra No Yapılacak Faaliyet Faaliyet Tarihi

T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ. Sıra No Yapılacak Faaliyet Faaliyet Tarihi T.C. ELAZIĞ VALĠLĠĞĠ ĠL MĠLLĠ EĞĠTĠM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞĠTĠM - ÖĞRETĠM YILI ÖRGÜN VE YAYGIN EĞĠTĠM KURUMLARI ÇALIġMA TAKVĠMĠ Güncelleme Tarihi: 26/08/2015 Sıra 1. Eğitim Bölgesi DanıĢma Kurulu Toplantısı

Detaylı

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Hizmetleriniz Dünyaya Armağan Olsun İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 BU HAFTA Toplantı No. : 988 / 13 Tarih, Saat : 06.10.2015, 12.30 Yer : Anemon Otel,

Detaylı

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491

İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 Hizmetleriniz Dünyaya Armağan Olsun İZMİR-ÇİĞLİ ROTARY KULÜBÜ 2440. BÖLGE Kuruluş:26.05.1996 Charter:01.11.1998 ID:51491 BU HAFTA Toplantı No. : 989 / 14 Tarih, Saat : 13.10.2015, 12.30 Yer : Gölmarmara

Detaylı

Değerli Rotaryen Dostlarım, Kulüp olarak ilk defa Mart 2017 tarihleri arasında RYLA semineri organizasyonu

Değerli Rotaryen Dostlarım, Kulüp olarak ilk defa Mart 2017 tarihleri arasında RYLA semineri organizasyonu KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE John F.Germ UR Başkanı 2016-2017 Güner İnci UR 2430.Bölge Guvernörü 2016-2017 Umur Sakallıoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör Yrd.

Detaylı

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE

UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 UR.2430.BÖLGE ORDU/TÜRKİYE K.R.Ravindran UR Başkanı 2015-2016 Canan Ersöz UR 2430.Bölge Guvernörü 2015-2016 Hasan Karamustafaoğlu UR 2430.Bölge 9.Grup Guvernör

Detaylı

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı No : 490 Tarih : 18/07/2013

BURSA ÇEKİRGE ROTARY KULÜBÜ Toplantı No : 490 Tarih : 18/07/2013 Toplantı Yeri : Kervansaray Oteli Kuruluş Tarihi : 28.02.2003 Toplantı Saati : 19.30 Chartered : 10.02.2003 Kulüp No : 64494 BAŞKAN IN MEKTUBU UR. Başkanı Ron BURTON UR. 2440 Federasyon Başkanı Esat KARDICALI

Detaylı

BURSA BADEMLÝ BADEMLÝBÜLTEN KURULUÞ: 27.05. / CHARTER: 21.06. / KULÜP NO: 83357 DÖRTLÜ ÖZDENETÝM Düþündüklerimiz, söylediklerimiz ve yaptýklarýmýz Gerçeðe uygun mu? Ýlgililerin tümü için adil mi? Ýyi niyet

Detaylı

NO: 04 2015-2016 DÖNEMİ KULÜP BÜLTENİ

NO: 04 2015-2016 DÖNEMİ KULÜP BÜLTENİ 2015-2016 DÖNEMİ KULÜP BÜLTENİ NO: 04 Hizmetleriniz dünyaya armağan olsun Bölge : UR2430 Kuruluş : 30.03.1993 Charter : 16.12.1994 - no : 3498 UR Başkanı : K. R. Ravindan UR 2430 Bölge Guvernörü : Canan

Detaylı

S. NO İŞBİRLİĞİ YAPILACAK KİŞİ VE KURULUŞLAR

S. NO İŞBİRLİĞİ YAPILACAK KİŞİ VE KURULUŞLAR 1 2 DR.FEVZİ-MÜRÜVET UĞUROĞLU ORTAOKULU 2016-2017 / 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILLARI EĞİTİM ORTAMLARINDA UYUŞTURUCU KULLANIMI VE BAĞIMLILIK İLE MÜCADELE EYLEM PLANI Eğitim ortamında ortamlarında uyuģturucu

Detaylı

BÜLTEN. Kulübümüz kuruluş etkinliğini eşlerimiz, çocuklarımız ve misafir öğrencimiz ile birlikte kutlamanın haklı gururunu yaşamaktayız.

BÜLTEN. Kulübümüz kuruluş etkinliğini eşlerimiz, çocuklarımız ve misafir öğrencimiz ile birlikte kutlamanın haklı gururunu yaşamaktayız. Mutlu BÜLTEN Kuruluş : 25/08/1983 - Charter : 19/06/1987 UR 2430. Bölge - Kulüp No : 24794 Tarih : 02.09.2014 - Kulübün 1.420, Dönemin 9. Toplantısı Toplantı Günü, Yeri ve Saati : Her Salı Belediye Plaj

Detaylı

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( )

KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN ( ) KAYSERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (KAYHAM) STRATEJİK PLAN (2014 2016) MİSYON Kayseri nin geçmişini doğru anlayarak, bugünü verimli/iyi değerlendirerek ve geleceğini akıllı planlayarak, Kayseri nin

Detaylı

BARRY RASSIN N.ALTAN ARSLAN HAKAN DORUK UR Başkanı UR Bölge Guvernörü Grup Mavi Guvernör Yrd

BARRY RASSIN N.ALTAN ARSLAN HAKAN DORUK UR Başkanı UR Bölge Guvernörü Grup Mavi Guvernör Yrd KURULUŞ: 06 MAYIS 1985 CHARTER: 22 MAYIS 1987 2430. BÖLGE ORDU/TÜRKİYE BARRY RASSIN N.ALTAN ARSLAN HAKAN DORUK UR Başkanı UR 2430. Bölge Guvernörü Grup Mavi Guvernör Yrd. 2018-2019 2018-2019 2018-2019

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

U.R. 2440. BÖLGE ROTARACT TEMSİLCİLİĞİ 2015-2016 DÖNEMİ BAŞKANLAR EĞİTİM SEMİNERİ. Rtc. Gözde Çiftçi

U.R. 2440. BÖLGE ROTARACT TEMSİLCİLİĞİ 2015-2016 DÖNEMİ BAŞKANLAR EĞİTİM SEMİNERİ. Rtc. Gözde Çiftçi U.R. 2440. BÖLGE ROTARACT TEMSİLCİLİĞİ 2015-2016 DÖNEMİ BAŞKANLAR EĞİTİM SEMİNERİ H i z m e t l e r i n i z d ü n y a y a a r m a ğ a n o l s u n Rtc. Gözde Çiftçi U.R. 2440. Bölge Rotaract Temsilciliği

Detaylı

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ

GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ GÜNDOĞDU ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ : 24.01.2001 ULUSLARARASI ROTARY BAŞKANI K. R. RAVİ RAVİNDRAN 2440. BÖLGE GUVERNÖRÜ REHA AKIN 8.GRUP BAŞKAN YARDIMCISI SÜREYYA PERÇİN KULÜP BAŞKANI MERT MACİT AS BAŞKAN AYDA

Detaylı

gölcük rotary kulübü

gölcük rotary kulübü gölcük rotary kulübü Kuruluş Tarihi : 19.03.1993 Charter Tarihi : 23.04.1997 2012013 DÖNEMİ Sakuji Tanaka UR. BAŞKANI 2012-2013 Dönemi Rtn. Sait FEYZİOĞLU UR. 2420 Bölge Guvernörü 2012-2013 Dönemi Rtn.Nuri

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:19 Kulüp Toplantı No:953 Dönem Toplantı No: 37 Toplantı i: 20.03.2018 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420. Bölge

Detaylı

OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği

OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği Fabrika Haberleri OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği Adana Çimento Teknik Genel Müdür Yardımcısı Ünal Öner 01 Ocak 2008 tarihi itibariyle Mardin Çimento Genel Müdürlüğü ne ve Adana Çimento ÜNAL ÖNER

Detaylı

24/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

24/02/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 24/02/2011 Kulübümüzün 1269. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk, kardeşlikle

Detaylı

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ. Sevgili Dostlarım,

ANKARA-OSTİM ROTARY KULÜBÜ. Sevgili Dostlarım, 2015-2016 DÖNEMİ KULÜP BÜLTENİ NO : 1 ( Temmuz 2015 ) ANKARA-OSTİM Sevgili Dostlarım, K.R. (Ravi) RAVİNDRAN Uluslararası Rotary Başkanı 2015 2016 Dönemi Canan ERSÖZ UR.2430. Bölge Guvernörü 2015 2016 Dönemi

Detaylı

ESKİŞEHİRDE YÜRÜTÜLEN ÇEVRE ÇALIŞMALARI EKO-OKULLAR PROGRAMI

ESKİŞEHİRDE YÜRÜTÜLEN ÇEVRE ÇALIŞMALARI EKO-OKULLAR PROGRAMI ESKİŞEHİRDE YÜRÜTÜLEN EKO-OKULLAR PROGRAMI Alev KULAÇ Çevre Yüksek Mühendisi Temizlik İşleri Müdürü İÇERİK GĠRĠġ Sağlıklı ġehirler Projesi (SġP) Kapsamında Yapılan ÇalıĢmalar SġP Çevre Uygulamaları Eko-Okullar

Detaylı

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ

İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ DÖNEMİ BÜLTENİ İSTANBUL ATAŞEHİR ROTARY KULÜBÜ 2017-18 DÖNEMİ BÜLTENİ Bülten No:11 Kulüp Toplantı No:938 Dönem Toplantı No: 22 Toplantı i: 04.12.2017 www.atasehirrotary.org U.R. Başkanı: Ian H.S. Riseley U.R. 2420. Bölge

Detaylı

Önce evimizin önünü süpürüyoruz

Önce evimizin önünü süpürüyoruz işbirliğiyle 2018 Nitelikli Dıs Ticaret Personeli Sertifika Programı Önce evimizin önünü süpürüyoruz Eğitimin Amacı Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık şirketleri ve Dış Ticarete ilişkin işlemler

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

KASIM AYI ROTARY DE VAKIF AYIDIR.

KASIM AYI ROTARY DE VAKIF AYIDIR. KASIM AYI ROTARY DE VAKIF AYIDIR. 1905 yılında kurulan Uluslararası Rotary (UR), zaman ilerledikçe, başarılı olması ve ayakta kalabilmesi için sağlam bir finansal desteğe ihtiyaç duymuştur. Bu ihtiyaç

Detaylı

KKTC. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı. Ġlköğretim Dairesi Müdürlüğü Öğretim Yılı Akademik Takvimi

KKTC. Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı. Ġlköğretim Dairesi Müdürlüğü Öğretim Yılı Akademik Takvimi KKTC Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı Ġlköğretim Dairesi Müdürlüğü 2011-2012 Öğretim Yılı Akademik Takvimi 1 Eylül 2011 Perşembe Dünya Barış Günü 5-14 Eylül 2011 Pazartesi - Çarşamba 2011 yılı Hizmet

Detaylı

Peace 2012-2013 19. DÖNEM 27. HAFTA TOPLANTI NO 879 29.01.2013 BÜLTENİ. İSTANBUL YEŞİLKÖY ROTARY KULÜBÜ www.yesilkoyrotary.com

Peace 2012-2013 19. DÖNEM 27. HAFTA TOPLANTI NO 879 29.01.2013 BÜLTENİ. İSTANBUL YEŞİLKÖY ROTARY KULÜBÜ www.yesilkoyrotary.com Peace 2012-2013 19. DÖNEM 27. HAFTA TOPLANTI NO 879 29.01.2013 BÜLTENİ İSTANBUL YEŞİLKÖY ROTARY KULÜBÜ www.yesilkoyrotary.com İSTANBUL YEŞİLKÖY ROTARY KULÜBÜ KURULUŞ 18 NİSAN 1994 BERAT 21 ARALIK 1995

Detaylı

ORDU TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK FAALİYET PLANI

ORDU TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK FAALİYET PLANI Sayfa No 1/5 FAALİYETLER BÜTÇE PLANLANAN UYGULAMA TARİHİ OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK 1.1.1 Borsa üyelerine yönelik, eğitim, seminer, konferans vb. düzenlemek.

Detaylı

SÖKE TĠCARET BORSASI COMMODĠTY EXCHANGE 2016 OCAK-MART E-DERGĠ

SÖKE TĠCARET BORSASI COMMODĠTY EXCHANGE 2016 OCAK-MART E-DERGĠ SÖKE TĠCARET BORSASI COMMODĠTY EXCHANGE 2016 OCAK-MART E-DERGĠ ĠÇĠNDEKĠLER SAYFA NO KATILIM GÖSTERDİĞİMİZ AKTİVİTELER 3-10 ISO VE AKREDİTASYON 11-12 SOSYAL SORUMLULUK 13 İSTATİSTİKİ VERİLER 14-18 BASINDA

Detaylı

11/11/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

11/11/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 11/11/2010 Kulübümüzün 1254. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 2010 2011 Dönemi KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk, kardeşlikle

Detaylı