Bone Level Tissue Level

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bone Level Tissue Level"

Transkript

1 APPROVED Dental Imlant System Bone Level Tissue Level

2 Dental Imlant System

3 İçindekiler AGS Medikal ve Fabrika Ar-Ge Çalışmaları 2 Kalite Garantimiz 6 Temiz Oda Standartları 7 Üretim Parkuru 7 Kalite Kontrol Sistemleri 8 Sterilizasyon Standartları 8 Ürün Takibi 9 Ambalajlama ve Etiketleme 10 Gold Standartlar 11 İmlant Sistemi Dizayn Özellikleri 14 Hibrit Dizayn 16 Switch Platform 18 Yiv Dizaynı 19 Mikro Yivsiz Yaı 19 Kusursuz İçyaı ve Konik Bağlantı 20 Yüzey Özellikleri Geliştirilmiş RBM Yüzey 22 Edax Analizi 23 Yüzey Pürüz Analizi 23 Sistem Genel Özellikler 24 Imlance İmlantlar Bone Level 26 Tissue Level 28 Cerrahi Protokol Drill Tablosu 32 Kendinden Stoerli Frezler 37 Mandal Sistemi 37 Protez Healing Abutments 39 Bone Level Solid System 40 Coule System 42 Octa System 44 O-Ring System 46 Tissue Level Solid System 48 Coule System 50 Octa System 52 O-Ring System 54 Bar System 56 Locator System 58 Excellent Ball System 60 Protez Kiti 62 Abutment Planlama Kiti 63

4 Imlance İmlant Sistemleri her geçen gün yenilikçi çözümler geliştirerek büyümesini sürdürmektedir. Imlance Dental İmlant Sistemi, yılların tecrübesi ve teknolojik yatırımın buluştuğu AGS Medikal tarafından, üstün kalite standartlarında üretilmektedir. Sahi olduğu üretim arkuru, ürün kalitesi ve servis ağıyla kısa sürede Türkiye azarında kalitesiyle lider konuma ulaşmıştır. Dünya azarında da çok yaygın bir kullanıcı kitlesine sahi olan Imlance İmlant Sistemi, yamış olduğu Ar-Ge çalışmalarıyla her geçen gün yenilikçi çözümler geliştirerek büyümesini sürdürmekte ve dünyanın lider firmaları arasında yer almayı hedeflemektedir.

5 Dental Imlant System

6 AGS Medikal müşteri memnuniyeti ve güven ilkelerini baz alarak, sektörün büyümesi ve müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi çözümler üretebilmek adına Ar-Ge çalışmalarına büyük önem vermektedir. AGS Medikal, uygulamalı araştırma, test ve analizlerle sektöre yeni sistemler ve ürünler kazandırarak, dental alanda Türkiye nin adını tüm dünyaya duyurmayı amaçlamaktadır. Bu sebele; Ar-Ge çalışmalarında uluslararası enstitüler ve akademik kuruluşlarla ortak olarak, en güncel araştırma tekniklerinin ve uzmanlıklarının geniş kasamlı olarak uygulandığı bilimsel içerikli rojeler geliştirili yürütülmektedir. AGS Medikal sürekli olarak İsviçre, İtalya, Güney Kore gibi gelişmiş ülkelerle üretim teknolojileri konusunda işbirliği yamaktadır.

7 Dental Imlant System

8 6 7 KALİTE GARANTİMİZ ÜRÜN KALİTESİ Kendini sürekli araştırma ve geliştirmeye adayan Imlance İmlant Sistemleri, birbiriyle uyumlu ergonomik dizayn ve malzemelerden oluşmaktadır. Sistemin tüm arçaları, kullanıcı dostu, kolay anlaşılır ve modüler özelliklere sahitir. Imlance markalı tüm ürünler, üretim lanlama aşamasından teslimata kadar her aşamada uzman ekiler tarafından denetlenmekte ve %100 kalite garantisi ile hekimlere ulaşmaktadır. ÜRÜN GARANTİSİ Imlance İmlant Sistemlerinin üretimi kusursuzluk ilkesiyle modern şartlarda yaılmaktadır. Bu sebele Imlance markalı tüm ürünler doğru endikasyon şartıyla kırılma ve vida gevşemesine karşı ömür boyu değişim garantilidir. SERVİS AĞI VE TESLİMAT Genel merkezi İstanbul da bulunan Imlance İmlant Sistem ürünleri, Türkiye ve dünyanın her noktasına bayiler kanalıyla ulaşmaktadır. Alanında uzmanlaşmış ve deneyimli satış ekibi, satış sonrası da ihtiyaç duyulan her noktada hizmet vermeye devam etmektedir. Imlance ürünlerinin tasarım, üretim ve dağıtımında öncelik, üstün kalitede, güvenli ürün hizmetidir. Tüm ürünlerin üretiminde, üretim sürecini kasayan kalite yönetim sistemi rosedürleri izlenmekte, Avrua ve uluslararası yönetmeliklere uygun üretim yaılmaktadır. Kasamlı testler ve incelemeler sonrası alınan sertifikalar; FDA - US Food and Drug Administration ISO 13485:2012 Medical Device Directive 93/42/EEC Aendix II.3

9 Dental Imlant System TEMİZ ODA STANDARTLARI Imlance markalı tüm ürünler, ISO hava temizliğinin sınıflandırılması standartlarına göre ISO Class 7* steril ortam özelliklerindeki Temiz Oda da aketlenmektedir. ISO standartına göre düzenli olarak validasyona tabi tutulmaktadır. ISO Temiz Odalar ve İlgili Alanlar - Biyokontaminasyon Kontrolü Standartına göre belirlenen zamanlarda temiz odada yüzey, hava ve el biyokontaminasyonu taki edilmektedir. Temiz Oda CNC makinesi ÜRETİM PARKURU Tüm Imlance Dental İmlant Sistem ürünlerinin üretimi, mikron hassasiyetine sahi İsviçre yaımı CNC makinelerinde yaılmaktadır. * ISO Class 7: Temiz oda teknolojinin uygulandığı alanlarda, hava ile taşınan artikül konsantrasyonuna göre temiz odanın hava temizliğinin sınıflandırılmasıdır.

10 8 9 KALİTE KONTROL SİSTEMLERİ Imlance markalı tüm ürünlerin, üretim sonrası istenilen kalite ve standartlarda olu olmadığının kontrolü Kalite Kontrol Deartmanı tarafından büyük bir itinayla yaılmaktadır. Ürünler, dünyanın en üstün teknolojisine sahi otik Mitutoya marka cihazlarla milimetrenin onbinde biri (1/10.000) yüksek hassasiyetle çarazlama yöntemiyle farklı kalite kontrol sorumluları tarafından incelenmekte ve tolerans dışı ürünler elenmektedir. STERİLİZASYON STANDARTLARI Imlance Dental İmlant Sistem ürünlerinin sterilizasyon doğrulaması, TS EN ISO standartına uygun olarak yaılmaktadır. Bu doğrulama testi sonucunda elde edilen gama ışını konsantrasyonuna göre, EN ISO Sağlık Malzemeleri Sterilizasyonu - Radyasyon standartına uygun olarak gama ışını ile sterilizasyon gerçekleştirilir.

11 Dental Imlant System ÜRÜN TAKİBİ TRACEBILITY Imlance İmlant Sistemindeki her bir ürün, üretim, stok yönetimi, satış sonrası gibi tüm safhalarda taki edilebilmektedir. Üretilen her bir ürün aketinin üzerinde ERP yazılım sisteminden çıkan lot numaraları ile eşleştirilmiş olan barkodlu etiketler bulunmakta, böylece taki süreci hatasız bir şekilde yaılmaktadır. Dünyada tam olarak sadece AGS Medikal tarafından kullanılmakta olan Ürün Taki Sistemi ile ürünlerin üretimden teslimat yerine kadar olan tüm süreci kontrol edilebilmektedir.

12 10 11 AMBALAJLAMA VE ETİKETLEME Imlance İmlantları, double steril aketlerle muhafaza edilmektedir. Özel olarak geliştirilen bu aketleme sistemi, içindeki ürünlerin hijyen yaısını mükemmel bir şekilde korumakta ve aynı zamanda mandal sistemi sayesinde diş hekimlerine kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Mandal şeklindeki imlant tutucu sayesinde, imlantı herhangi bir ara transfer arça olmadan imlant driver ları ile direkt olarak uygulamak ekstra bir kolaylıktır. Her ürün aketinin üstünde, ürünlerin cinsi, uzunluğu ve renk kodu gibi tüm bilgi ve kodlamaların yer aldığı etiket bulunmaktadır. Ürünlerin renk kodlamaları ve ilgili latformları aşağıdaki şekilde sınıflandırılmıştır; ø3.3 ø3.7 ø4.3 ø4.8 ø5.5 Ambalajların üstünde yer alan etiketlerde ürünle ilgili tüm bilgiler ve kodlamalar yer almaktadır. Bu kodlar sayesinde her ürünün taki süreci, sistem tarafından kolayca yaılabilmektedir. Kullanma talimatlarına başvurunuz. Tekrar kullanılmaz. Katalog numarası. Parti kodu. Süresinde kullanınız. Üretim tarihi. Üretici. Radyasyon ile steril edilmiştir. Hasarlı ambalajı kullanmayınız. Sıcaklık sınırlaması.

13 Dental Imlant System IMPLANCE DENTAL İMPLANT SİSTEMİ GOLD STANDARTLAR Imlance, mevcut kabul gören standartların üstünde sunduğu üretim, kalite ve hizmet anlayışıyla, standartları yeniden belirleyen bir marka haline gelmiştir. Yüksek kalite, hatasız üretim ve hizmet kriterlerine göre sınıflandırılan ürünler, Gold Standartlı Ürün olarak isimlendirilmiştir. GOLD STANDARTLI ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Orjinal dayanak bağlantı dizaynı sayesinde vida gevşemesi ve kırılması yaşanmamalıdır. Uygulama yaılan kemikte özel dizaynından dolayı boyun kısmında çok fazla stres yaratmamalı ve uzun dönemde kemik rezorsiyonuna yol açmamalıdır. Her ti sertliğe sahi kemikte, rimer stabiliteyi kolayca yakalayabilmelidir. Kusursuz bir şekilde ürüzlendirilmiş ve temizlenmiş bir yüzeyi olmalıdır. Osseointegrasyon roblemleri yaşanmaması için doğru standartlarda steril edilmelidir. Karşılaşılabilecek her endikasyona uygun çözüm sunabilen ara arça ve üst yaı çeşitliliğine sahi olmalıdır. Üretimde olduğu kadar aketleme sürecinde de hijyen çok önemlidir. Imlance İmlant Sistemleri, özel olarak geliştirilen double-sterilaketleme sistemiyle mükemmel bir hijyen ortamı sağlar. Oerasyon esnasında diş hekiminin imlantı kolayca aketinden çıkarı uygulayabilmesi çok önemlidir. Imlance mandal sistemi, uygulama esnasında kullanıcılarına çok büyük kolaylıklar tanımaktadır. Üretilen her bir ürünün, üretimden teslimata kadar olan tüm süreci kolayca taki edilebilmelidir. Imlance Ürün Taki Sistemi ile hangi ürünün ne zaman, nereye teslim edildiği ayrıntılı olarak listelenebilmektedir. Frezleme ne kadar düşük devirde yaılırsa, kemikte o kadar az ısı oluşur. Kendinden stoerli Imlance frezler, ortalama rm devirde frezleme olanağı sunar. Her çeşit fixture ile abutment birbiriyle uyumlu olmalıdır. Imlance Sisteminde, her çeşit abutmentın, her çataki fixture (Q 3.3 hariç) çeşidi ile kullanılabilme özelliği vardır. Ürünlerin renk kodları ile sınıflandırıldığı, kolay anlaşılır ve uygulanabilir, kullanıcı dostu bir cerrahi seti olmalıdır. Imlance İmlant Sistemi, %100 müşteri memnuniyeti anlayışı ile tüm gold standart özelliklerine sahi olan bir markadır.

14 Imlance İmlant Sistemi, Bone Level ve Tissue Level imlant alternatifleri ile her türlü endikasyona uygun, çok çeşitli çalarda ürün gamına sahitir. Gold standartlarda yüzey ve dizayn özelliklerine sahi sistem, kusursuz kalitesiyle kemik dostu, cerrahi setin kullanım kolaylığı ile de kullanıcı dostu bir imlant sistemidir.

15 İMPLANT SİSTEMİ Dental Imlant System Bone Level Tissue Level

16 14 15 DİZAYN ÖZELLİKLERİ Bone Level 1 Daha hijyenik boyun bölgesi, Micro threadlerden arındırılmış boyun bölgesi ile boyun bölgesinde ekstra güvenlik sağlanır. Switch latform; imlant ve abutment bağlantısını kemik yüzeyinden uzağa taşıyarak boyun bölgesindeki kemiği korur. 4 2 Hibrit dizayn; straight ve taered dizaynlarının ideal kombinasyonu. 1 4 Kesici kenar (Self - cutting) özelliği Yüzey özellikleri geliştirilmiş yeni RBM yüzey Kemiğe stres aktarmayan yiv dizaynı. ø3.3 ø3.7 ø4.3 ø4.8 ø5.5

17 Dental Imlant System Tissue Level 1 Daha hijyenik boyun bölgesi, Micro threadlerden arındırılmış boyun bölgesi ile boyun bölgesinde ekstra güvenlik sağlanır. Bakteri lağı tutunmasına izin vermeyen, retansiyon sahası bulunmayan transgingival form ve kuvvetlendirilmiş imlant - abutment bağlantısı. 4 2 Hibrit dizayn; straight ve taered dizaynlarının ideal kombinasyonu. 1 4 Kesici kenar (Self - cutting) özelliği Yüzey özellikleri geliştirilmiş yeni RBM yüzey Kemiğe stres aktarmayan yiv dizaynı. ø3.7 ø4.3-lo6 ø4.3 ø4.8-lo6 ø4.8 ø5.5

18 HİBRİT DİZAYN silindirik (straight) ve konik (taered) imlant dizaynlarının ideal bir kombinasyonudur. Silindirik imlantların temas yüzeyi konik imlantlara göre daha fazladır, ancak açılan kavitede kendi yolunu bulma konusunda sıkıntılar yaşanmaktadır. Konik imlantlar ise; yüzey alanı daha küçük olmasına rağmen açılan kavitede kendi yolunu çok iyi bulu doğru şekilde ilerler. Her iki dizaynın avantajlarına sahi olan Hibrit dizayn imlant, boyun kısmı silindirik, aikali konik olduğu için çok daha fazla yüzey alanı ve temas yüzeyine sahi olmasına rağmen, açılan kavitede kendi yolunu bulma konusunda oldukça başarılıdır. Konik imlantlarda, boyun kısmına doğru yiv çaı arttığı için aşağıdan gelen sıkışma stresi, kemiğin boyun kısmında tolanmakta, bu da uzun dönemde boyun rezorsiyonuna yol açabilmektedir. Silindirik imlantlarda, yivin azlığı ve düz formu, boyunda sıkışma ve strese yol açmaz, ancak düşük densiteye sahi kemikte rimer stabilite yakalanmasında zorluklar yaratabilir. İdeal dizayna sahi olan hibrit imlantlarda ise; boyun kısmı silindirik ve aikali konik olduğu için, boyun bölgesinde sıkışmaya ve bundan doğabilecek strese ve uzun dönemde kemik kaybına neden olmaz. Aynı zamanda da yiv yaısından dolayı düşük densiteye sahi kemiklerde bile, rimer stabilite yakalanmakta zorlanılmaz.

19 Hibrit Dizayn Straight form Dental Imlant System Taered form HİBRİT DİZAYN STRES ANALİZLERİ 101N 142,5 N Imlantın 3 boyutlu modeli Abutmentin 3 boyutlu modeli 101N Gerçek hasta CT görüntülerinden elde edilen sanal model. Imlantın yüzeyine uygulanan 101N lik yatay ve dikey kuvvet. Imlantın boyun bölgesinde homojen stres dağılımı. Abutment vidasında stres ve gerilme görülmemektedir. 3 boyutlu modelin stres ve gerilme dağılımını gösteren kesit görüntüsü. Stres analizlerini gösteren literatür Finite element analysis of 3 dental imlant designs at different straght/taered ratios. International Journal of Oral and Maxillofacial Surgery, Volume 40, Issue 10, October 2011, Page 1138.

20 18 19 SWITCH PLATFORM Bone Level imlantlarda yaşanan en büyük sorunlardan biri imlant ve abutment bağlantısı ve orada oluşabilecek olan mikro boşluklardır. Oluşabilecek bu boşluklara bakteriler yerleşmekte, bu da hastaya ciddi roblemler yaratabilmektedir. Imlance İmlantları, imlant ve abutment bağlantısını kemik yüzeyinden uzağa taşıyarak boyun bölgesindeki kemiği koruyan Switch Platform sistemine sahitir. Butt-joint imlant Platform Switch imlant Switch Platform Sistemine sahi olan Imlance İmlantlar, bakteriyel anlamda çok daha güvenli ve çok daha uzun ömürlüdür.

21 Dental Imlant System YİV DİZAYNI Imlance İmlantları kemiğe stres aktarmayan yiv dizayna sahitir. Yarı agresif yiv dizaynı sayesinde, kemiğe stres aktarmadan her ti kemikte ideal rimer stabilite sağlayan kesici kenarlarla self cutting özelliğine sahitir. MİKRO YİVSİZ YAPI Mikro yivlerin boyun bölgesindeki stresi azalttığı yanlış bir kanıdır. Imlance İmlantlarının boyun bölgesinde mikro yiv bulunmamaktadır, bu da eriyodontolojik açıdan kullanıcıya ve hekime birçok avantaj sağlamaktadır. Bakteri lağının mikro yivler üzerine tutunması çok daha fazla olduğu için mikro yivsiz dizaynda boyun bölgesinde kemiğin imlant boynunu tam örtememesi durumunda, bakteri lağı tutunması daha az olacağı için boyun rezorsiyon olasılığı azalacaktır.

22 20 21 KUSURSUZ İÇYAPI VE KONİK BAĞLANTI Imlance İmlant Sisteminin kusursuz içyaısı sayesinde birebir uyumlu abutment - imlant bağlantısı sağlanır ve mikro boşluklar oluşmaz, bu da imlantın uzun ömürlü olmasını sağlar, vida kırılması ya da gevşemesi yaşanmaz. 11 açılı konik bağlantı ve morse taer, daha sağlam bir imlant - abutment birleşmesi sağlar, böylece abutment ve üstyaı çok daha dayanıklı ve uzun ömürlü olur. Imlant içi yiv dizaynı X 80 ø 3.7 x 8 mm iç kesit SEM görüntüsü

23 Dental Imlant System YÜZEY ÖZELLİKLERİ Imlance İmlantları, kusursuz bir şekilde ürüzlendirilmiş ve temizlenmiş, kemik morfolojisine uyumu mükemmel bir yüzeye sahitir.

24 22 23 GELİŞTİRİLMİŞ RBM YÜZEY RESORBABLE BLASTING MEDIA Imlance ın geliştirilmiş yeni RBM yüzeyi sayesinde; daha çabuk, daha iyi osseointegrasyon kalitesi sağlayan ve kemik morfolojisine uyumu mükemmel olan değerlere ulaşılmıştır. X 50 X 250 X 2,500 X 5,000 iç kesit görüntüsü Uluslararası standartlarda yüksek hassasiyette mükemmel işçilik.

25 Dental Imlant System Edax Analizi Yaılan analiz sonucunda yüzeyde bulunan elementlerin komozisyonundan anlaşılacağı gibi yüzeyde osseointegrasyon negatif yönde etkiliyecek hiçbir yabancı madde bulunmamaktadır. Ulaşılan değerler kabul edilenlerden daha iyidir. Yüzey Pürüz Analizi Geliştirilmiş yeni RBM yüzey sayesinde daha çabuk, daha iyi osseointegrasyon kalitesi sağlayan ve kemik morfolojisine uyumu mükemmel olan değerlere ulaşılmıştır.

26 Imlance İmlant Sistemleri kolay ve anlaşılabilir sistem özellikleri ile hekimlere ekstra kolaylıklar tanımaktadır. Sistemin özellikleri Her ça fixture ile her çeşit abutmentı Zengin üstyaı, laboratuvar ölçü kullanabilme özelliğine sahitir arça seçenekleri Hibrit dizayn sayesinde daha az kemik kaybı Multi stoerli, kolay kullanımlı cerrahi set Değişik diş eti kalınlıklarına göre değişik abutment seçenekleri rm devirde frezleme yaabilen Kullanıcı dostu keskin frezler

27 IMPLANCE İMPLANTLAR Dental Imlant System Bone Level Tissue Level

28 26 27 BONE LEVEL İMPLANT KEMİK SEVİYESİ AVANTAJLARI İmlantın boyun bölgesinin kemik seviyesinde olması nedeni ile titanyumun gri-metal rengi daha iyi gizlenebilmekte, böylece estetik açıdan bir sorun teşkil etmemektedir. Molar bölgede kemik kalınlığının az olduğu durumlarda, ince çalı bir imlant seçmek zorunludur. Üst yaı çalışırken geniş çalı bir healing abutment ve abutment kullanılarak, molar bir diş için diş etinden rotetik olarak daha doğru bir çıkış rofili hazırlanabilir. İmlant submerged olarak yerleştirilmek istenildiğinde, bone level imlant daha avantajlıdır.

29 Dental Imlant System ø3.3 ø2.65 ø3.3 Uzunluk 8.0 mm 10.0 mm 12.0 mm 14.0 mm Ürün Kodu BMFSR3308 BMFSR3310 BMFSR3312 BMFSR3314 ø3.7 ø3.15 ø3.7 Uzunluk 8.0 mm 10.0 mm 12.0 mm 14.0 mm Ürün Kodu BFHR3708 BFHR3710 BFHR3712 BFHR3714 ø4.3 ø3.55 ø4.3 Uzunluk 8.0 mm 10.0 mm 12.0 mm 14.0 mm Ürün Kodu BFHR4308 BFHR4310 BFHR4312 BFHR4314 ø4.8 ø4.0 ø4.8 Uzunluk 8.0 mm 10.0 mm 12.0 mm 14.0 mm Ürün Kodu BFHR4808 BFHR4810 BFHR4812 BFHR4814 ø5.5 ø5.5 Uzunluk 8.0 mm 10.0 mm 12.0 mm Ürün Kodu BWFHR5508 BWFHR5510 BWFHR5512 ø4.7

30 28 29 TISSUE LEVEL İMPLANT DOKU SEVİYESİ AVANTAJLARI Üst yaı rovalarında abutmentları sökü takma esnasında, imlant çevresindeki diş etinde oluşabilecek irritasyonu önemli derecede ortadan kaldırır. Bone level imlantlara göre imlant-abutment bağlantıları daha kuvvetlidir. Switch-latform özelliği olan Bone level imlantlarda, imlant-abutment bağlantı noktasını kemikten uzağa taşıyarak sağlanan kemik irritasyonu ve erimesine mani olur. Tissue level imlantlarda neredeyse diş eti üst sınırına kadar hiç bağlantı olmaması sebebi ile boyun bölgesindeki kemik için çok daha iyidir. Diş çekimi sırasında yaılan immediate imlant uygulamalarında avantajlıdır. Çekilen dişin konik soketinde imlantın rimer fiksasyonu sağlanırken, imlantın boyun bölgesinin genişlemesi sebebiyle soket ağzı daha iyi örtülür. Immediate imlant uygulamalarında imlantın çekim soketi ağzına denk gelen kısmı ürüzsüz yüzey olduğu için, çekim sonrasında bu bölge, bakteri lağı tutunması açısından daha hijyeniktir. İmlantın boyun bölgesinin genişleyen formu sayesinde, imlantı saran kortikal kemik imlant boynu tarafından daha iyi korunur. Çok uzun yıllardır güvenle kullanılan bir dizayna sahitir. Tek aşamalı cerrahi uygulamalarda genellikle Tissue level imlant tercih edilir. Ön bölgelerde ince keratinize mukozaya sahi kişilerde, Tissue level imlant uygularken dikkat edilmelidir. Aksi halde; boyun bölgelerinde titanyumun rengi estetik bir sorun olarak karşımıza çıkabilir. Yine bu nedenle, gummy - smile hastalarda da dikkatli lanlama yamak gerekmektedir.

31 Dental Imlant System ø ø3.15 ø3.7 Uzunluk 8.0 mm 10.0 mm 12.0 mm 14.0 mm Ürün Kodu TFHR3708 TFHR3710 TFHR3712 TFHR ø4.8 ø3.55 ø4.3 Uzunluk 8.0 mm 10.0 mm 12.0 mm 14.0 mm Ürün Kodu TFHR4308 TFHR4310 TFHR4312 TFHR ø4.3 ø3.55 ø4.3 Uzunluk 4.0 mm 5.0 mm 6.0 mm Ürün Kodu TFSR4304 TFSR4305 TFSR ø4.8 ø4.0 ø4.8 Uzunluk 8.0 mm 10.0 mm 12.0 mm 14.0 mm Ürün Kodu TFHR4808 TFHR4810 TFHR4812 TFHR ø4.8 ø4.0 ø4.8 Uzunluk 4.0 mm 5.0 mm 6.0 mm Ürün Kodu TFSR4804 TFSR4805 TFSR4806 ø ø5.5 Uzunluk 8.0 mm 10.0 mm 12.0 mm Ürün Kodu TWFHR5508 TWFHR5510 TWFHR ø6.0 ø5.5 Uzunluk 4.0 mm 5.0 mm 6.0 mm Ürün Kodu TWFSR5504 TWFSR5505 TWFSR5506 ø4.7 ø4.7

32 Imlance Cerrahi Protokol Sistemi, her çata Bone Level ve Tissue Level imlant için ortak bir cerrahi set kullanımı sağlamaktadır. Özel olarak üretilen cerrahi set, multi stoerli ve renk kodları ile sınıflandırıldığı için kullanıcılara ekstra kullanım kolaylıkları sağlar. Set içerisinde yer alan çelik godeler, torklu rachet ve her ça için ayrı boyun frrezleri de kullanıcılara sağlanan diğer avantajlardır.

33 CERRAHİ PROTOKOL Dental Imlant System

34 32 33 IMPLANCE BONE / TISSUE LEVEL FIXTURE DRILL TABLOSU ø3.3 D4 Kemik Point 2.2 Pilot D2-3 Kemik Point 2.2 Pilot D1 Kemik Point 2.2 Pilot Neck 3.3

35 Dental Imlant System ø3.7 D4 Kemik Point 2.2 Pilot D2-3 Kemik Point 2.2 Pilot D1 Kemik Point 2.2 Pilot Neck 3.7

36 34 35 ø4.3 D4 Kemik Point 2.2 Pilot D2-3 Kemik Point 2.2 Pilot D1 Kemik Point 2.2 Pilot Neck 4.3

37 Dental Imlant System ø4.8 D4 Kemik Point 2.2 Pilot D2-3 Kemik Point 2.2 Pilot D1 Kemik Point 2.2 Pilot Neck 4.8

38 36 37 ø5.5 D4 Kemik Point 2.2 Pilot D2-3 Kemik Point 2.2 Pilot D1 Kemik Point 2.2 Pilot Neck 5.5

39 Dental Imlant System KENDİNDEN STOPERLİ FREZLER Kendinden stoerli frezler, kullanıcılara büyük kolaylıklar tanımakta ve hata yama olasılığını sıfıra indirmektedir. Imlance frezleri rm hızda çalışabilmektedir, böylece fazladan oluşan ısının neden olduğu hücre ölmesi engellenmektedir. Düşük devirde çalışmanın hekime sağladığı diğer avantaj ise, çıkan kemik tozlarının daha sonra hastanın tedavisinde sağlıklı bir şekilde kullanılabilmesidir. Imlance frezler çok uzun ömürlüdür. Imlance frezlerin kullanım oranı yaklaşık 300 defadır, bu da hekimlere sağlanan bir diğer kullanım avantajıdır. MANDAL SİSTEMİ Imlance Mandal Sistemi ile imlantın kutusundan çıkartılı kaviteye yerleştirilmesi çok daha kolay ve rahat yaılabilmektedir. Bu da diş hekimlerine oerasyon esnasında çok büyük kolaylıklar tanımaktadır.

40 38 39 PROTEZ

41 Dental Imlant System HEALING ABUTMENTS Diş eti yüksekliği ve yaılacak kronun çaına göre, hangi abutment kullanılacaksa o abutmenta karşılık gelen yükseklikte ve çata olan iyileşme başlığının kullanılması gerekmektedir. Şayet; kullanılan iyileşme başlığından daha düşük gingival yükseklikte bir abutment kullanılırsa, diş eti açıklığı abutmentın boynundan daha ince kalacağı için uygulamada sorun yaşanacaktır. HEALING ABUTMENTS BONE LEVEL ø mm 3.5 mm 5 mm 7 mm BMHA3725 BMHA3735 BMHA3750 BMHA3770 ø3.3 imlant içindir. 1 mm 2 mm 3 mm 4 mm 5 mm ø4.5 BHA4510 BHA4520 BHA4530 BHA4540 BHA4550 ø5.5 BHA5510 BHA5520 BHA5530 BHA5540 BHA5550 ø6.5 BHA6510 BHA6520 BHA6530 BHA6540 BHA6550 HEALING ABUTMENTS TISSUE LEVEL 3 mm 4 mm 5.5 mm ø3.7 THA30 THA40 THA55 ø6.4 THAW30 THAW40 THAW55 TEMPORARY ABUTMENT Cerrahi sonrasında özellikle estetik bölgede, anında geçici rotezi uyumlandırabilmek için özel olarak lastikten üretilmiş kolayca şekil verebileceğiniz, geçici abutmenttir. TEMPORARY ABUTMENTS BONE LEVEL CODE ø4.5 BTA45 ø5.5 BTA55

42 40 41 SOLID SYSTEM BONE LEVEL DESCRIPTION FLOW TOOL PLASTIC COPING 1 Single 2 Bridge Hex Driver LAB ANALOG IMPRESSION CAP ABUTMENT 1 Solid 2 Ca 1 Closing Screw 2 Healing Abutment Solid Driver 1.2 Hex Driver 1.2 Hex Driver FIXTURE ø3.3 ø3.7 ø4.3 ø4.8 ø5.5 Ratchet Driver

43 Dental Imlant System SOLID ABUTMENTS ø3.3 imlant içindir. ø3.5 1 mm 2 mm 3 mm 4 mm 5 mm BMSA3710 BMSA3720 BMSA3730 BMSA3740 BMSA3750 ø4.5 BSA4510 BSA4520 BSA4530 BSA4540 BSA4550 ø5.5 ø6.5 BSA5510 BSA6510 BSA5520 BSA6520 BSA5530 BSA6530 BSA5540 BSA6540 BSA5550 BSA6550 ø3.3 imlant içindir. ø3.5 SOLID PLASTIC COPING BRIDGE BMSAPIC37b CROWN BMSAPIC37c ø4.5 BSAPIC45b BSAPIC45c ø5.5 ø6.5 BSAPIC55b BSAPIC65b BSAPIC55c BSAPIC65c ø3.3 imlant içindir. ø3.5 SOLID LAB ANALOG CODE BMSALA37 ø4.5 BSALA45 ø5.5 ø6.5 BSALA55 BSALA65 SOLID ABUTMENT CAP SOLID ABUTMENT IMPRESSION CAP ø3.3 imlant içindir. ø3.5 CODE BMSACa37 ø5.1 BSACa45 ø5.8 ø6.8 BSACa55 BSACa65 ø3.3 imlant içindir. ø3.5 CODE BMSAICa37 ø4.5 BSAICa45 BSAICa55 ø5.5 ø6.5 BSAICa65 Bone Level

44 42 43 COUPLE SYSTEM BONE LEVEL DESCRIPTION FLOW TOOL SCREW ABUTMENT 1 Coule 2 Multi 3 Angled Hex Non Hex Hex Non Hex Hex Driver LAB ANALOG 1 2 ABUTMENT 1 Pick-u 2 Transfer Hex Non Hex Hex Non Hex 1.2 Hex Driver Closing Screw 2 Healing Abutment 1.2 Hex Driver FIXTURE ø3.3 ø3.7 ø4.3 ø4.8 ø5.5 Ratchet Driver

45 Dental Imlant System ø3.3 imlant içindir. ø3.5 COUPLE ABUTMENTS 1 mm 2 mm 3 mm 4 mm 5 mm BMCA3710 BMCA3720 BMCA3730 BMCA3740 BMCA3750 ø4.5 BCA4510 BCA4520 BCA4530 BCA4540 BCA4550 ø5.5 ø6.5 BCA5510 BCA6510 BCA5520 BCA6520 BCA5530 BCA6530 BCA5540 BCA6540 BCA5550 BCA6550 ø3.3 imlant içindir. ø3.5 1 mm 2 mm 3 mm 4 mm 5 mm BMCAN3710 BMCAN3720 BMCAN3730 BMCAN3740 BMCAN3750 ø4.5 BCAN4510 BCAN4520 BCAN4530 BCAN4540 BCAN4550 ø5.5 ø6.5 COUPLE ABUTMENT NON-HEX BCAN5510 BCAN6510 BCAN5520 BCAN6520 BCAN5530 BCAN6530 BCAN5540 BCAN6540 BCAN5550 BCAN6550 ANGLED ABUTMENT ø3.5 ø3.5 ø3.3 imlant içindir. ø4.5 ø4.5 ANGLED ABUTMENT NON-HEX 1 mm (15 ) 2 mm (15 ) 4 mm (15 ) 1 mm (15 ) 2 mm (15 ) 4 mm (15 ) BMAA37151 BMAA37152 BMAA37154 ø3.3 imlant içindir. 2 mm (15 &25 ) 4 mm (15 &25 ) 2 mm (15 &25 ) 4 mm (15 &25 ) BAA45152 BAA45154 BAAN45152 BAAN45154 BAA45252 BAA45254 BAAN45252 BAAN45254 BAA55152 BAA55154 BAAN55152 BAAN55154 BAA55252 BAA55254 BAAN55252 BAAN55254 BAA65152 BAA65154 BAAN65152 BAAN65154 BAA65252 BAA65254 BAAN65252 BAAN65254 ø5.5 ø5.5 ø6.5 ø6.5 BMAAN37151 BMAAN37152 BMAAN37154 ø3.3 imlant içindir. ø3.5 ø4.5 MULTI ABUTMENT HEX - NON HEX HEX BMMA37 BMA45 ø5.5 BMA55 ø3.5 ø4.5 ø5.5 ø6.5 NON-HEX BMMAN37 BMAN45 BMAN55 IMPRESSION COPING TRANSFER HEX - NON HEX HEX BMICT37L BMICT37S BICT45L BICT45S BICT55L BICT55S BICT65L BICT65S NON-HEX BMICTN37L BMICTN37S BICTN45L BICTN45S BICTN55L BICTN55S BICTN65L BICTN55S ø3.3 imlant içindir. ø3.3 imlant içindir. ø3.5 ø4.5 ø5.5 ø6.5 IMPRESSION COPING PICK UP HEX - NON HEX HEX BMICP37L BMICP37S BICP45L BICP45S BICP55L BICP55S BICP65L BICP65S FIXTURE LAB ANALOG BMFLA BFLA NON-HEX BMICPN37L BMICPN37S BICPN45L BICPN45S BICPN55L BICPN55S BICPN65L BICPN55S Bone Level

46 44 45 OCTA SYSTEM BONE LEVEL DESCRIPTION FLOW TOOL SCREW 1.2 Hex Driver LAB CYLINDER Octa N-Octa LAB ANALOG IMPRESSION COPING 1 Pick-u 2 Transfer 1 2 SUB OCTA ABUTMENT 1 Octa Healing Ca 2 Octa Abutment Octa Driver 1 Closing Screw 2 Healing Abutment 1.2 Hex Driver FIXTURE ø3.3 ø3.7 ø4.3 ø4.8 ø5.5 Ratchet Driver

47 Dental Imlant System OCTA ABUTMENTS ø3.3 imlant içindir. ø3.5 ø4.8 1 mm BMOA10 BOA10 2 mm BMOA20 BOA20 3 mm 4 mm 5 mm BMOA30 BMOA40 BMOA50 BOA30 BOA40 BOA50 OCTA ABUTMENT PLASTIC CYLINDER OCTA N-OCTA OAPICy OAPICyN ø5.5 OCTA SYSTEM IMPRESSION COPING PICK UP HEX ICOAP NON-HEX ICOAPN ø5.0 OCTA SYSTEM IMPRESSION COPING TRANSFER HEX ICOAT NON-HEX ICOATN ø4.9 OCTA ABUTMENT HEALING CAP CODE OAHCa ø4.8 OCTA ABUTMENT LAB ANALOG CODE OALA Bone Level

48 46 47 O-RING SYSTEM BONE LEVEL DESCRIPTION FLOW TOOL 1 O-Ring 2 O-Ring Retainer 1 2 O-RING LAB ANALOG O-RING ABUTMENT O-Ring Driver 1 Closing Screw 2 Healing Abutment Hex Driver FIXTURE ø3.3 ø3.7 ø4.3 ø4.8 ø5.5 Ratchet Driver

49 Dental Imlant System ø3.3 imlant içindir. ø3.42 ø4.50 ø2.9 ø3.5 O-RING ABUTMENTS 0.5 mm 1 mm 2 mm 3 mm 4 mm 6 mm BORA05 BORA10 BORA20 BORA30 BORA40 BORA60 BMORA05 BMORA20 BMORA40 O-RING LAB ANALOG CODE ORLA RETAINER RETAINER RETAINER CODE CODE CODE ORR ORR-C ORR-O DIRECTIONAL RINGS YERLEŞTİRME ANAHTARI Bone Level

50 48 49 SOLID SYSTEM TISSUE LEVEL DESCRIPTION FLOW TOOL PLASTIC COPING 1 Crown 2 Bridge Hex Driver LAB ANALOG 1 Shoulder Analog & Pin 2 Lab Analog 1 2 IMPRESSION CAP ABUTMENT 1 Solid 2 Ca 1 Closing Screw 2 Healing Abutment Solid Driver 1.2 Hex Driver 1.2 Hex Driver FIXTURE ø3.7 ø4.3-l06 ø4.3 ø4.8-l06 ø4.8 ø5.5 Ratchet Driver

51 Dental Imlant System SOLID ABUTMENTS 4 mm 5 mm 5.5 mm ø3.5 TSA40 TSA55 ø4.3 TSAL40 TSAL50 7 mm TSA70 TSAL70 ø5.3 SOLID PLASTIC COPING CROWN BRIDGE TSAPICc TSAPICb ø4.8 SOLID ABUTMENT LAB ANALOG 4 mm 5.5 mm 7 mm TSALA40 TSALA55 TSALA70 ø6.0 TSALLA40 TSALLA55 TSALLA70 ø5.5 SOLID ABUTMENT CAP 4 mm 5.5 mm 7 mm TSACa40 TSACa55 TSACa70 SOLID ABUTMENT IMPRESSION CAP CODE TSAICa SOLID ABUTMENT POSITIONING CYLINDER CODE TSAPoCy Tissue Level

52 50 51 COUPLE SYSTEM TISSUE LEVEL DESCRIPTION FLOW TOOL SCREW 1.2 Hex Driver ABUTMENT 1 Coule 2 Multi 3 Angled 4 Synocta Hex Non Hex Hex Non Hex Hex Non Hex LAB ANALOG 1 2 IMPRESSION COPING 1 Pick-u 2 Transfer Hex Non Hex Hex Non Hex 1.2 Hex Driver Cover Screw 2 Healing Abutment 1.2 Hex Driver FIXTURE ø3.7 ø4.3-l06 ø4.3 ø4.8-l06 ø4.8 ø5.5 Ratchet Driver

53 Dental Imlant System COUPLE ABUTMENTS 1 mm 2 mm 3 mm 4 mm ø5.2 TCA10 TCA20 TCA30 TCA40 ø6.4 TCAW10 TCAW20 TCAW30 TCAW40 COUPLE ABUTMENT NON-HEX 1 mm 2 mm 3 mm 4 mm ø5.2 TCAN10 TCAN20 TCAN30 TCAN40 ø6.4 TCAWN10 TCAWN20 TCAWN30 TCAWN40 SYNOCTA ABUTMENT SYNOCTA ABUTMENT NON-HEX ø3.5 6 mm TSOA ø3.5 6 mm TSOAN ANGLED ABUTMENT ø TAA15 TAA25 MULTI ABUTMENT HEX - NON HEX ø5.2 HEX TMA NON-HEX TMAN IMPRESSION COPING PICK UP HEX - NON HEX IMPRESSION COPING TRANSFER HEX - NON HEX ø5.5 ø6.4 HEX TICP TICPW NON-HEX TICPN TICPWN ø5.5 HEX TICT NON-HEX TICTN FIXTURE LAB ANALOG CODE ø4.8 TFLA ø6.0 TFLLA Tissue Level

54 52 53 OCTA SYSTEM TISSUE LEVEL DESCRIPTION FLOW TOOL SCREW 1.2 Hex Driver LAB CYLINDER Octa N-Octa LAB ANALOG IMPRESSION COPING 1 Pick-u 2 Transfer 1 2 OCTA ABUTMENT 1 2 Octa Driver 1 Cover Screw 2 Healing Abutment 1.2 Hex Driver FIXTURE ø3.7 ø4.3-l06 ø4.3 ø4.8-l06 ø4.8 ø5.5 Ratchet Driver

55 Dental Imlant System ø3.5 OCTA ABUTMENT CODE TOA OCTA ABUTMENT PLASTIC CYLINDER OCTA N-OCTA OAPICy OAPICyN ø5.5 OCTA SYSTEM IMPRESSION COPING PICK UP HEX ICOAP NON-HEX ICOAPN ø5.0 OCTA SYSTEM IMPRESSION COPING TRANSFER HEX ICOAT NON-HEX ICOATN ø4.8 OCTA LAB ANALOG CODE OALA Tissue Level

56 54 55 O-RING SYSTEM TISSUE LEVEL DESCRIPTION FLOW TOOL 1 O-Ring 2 O-Ring Retainer 1 2 O-RING LAB ANALOG O-RING ABUTMENT O-Ring Driver 1 Closing Screw 2 Healing Abutment Hex Driver FIXTURE ø3.7 ø4.3-l06 ø4.3 ø4.8-l06 ø4.8 ø5.5 Ratchet Driver

57 Dental Imlant System O-RING ABUTMENTS ø mm 2 mm 4 mm TORA05 TORA20 TORA40 O-RING LAB ANALOG CODE ORLA RETAINER CODE ORR RETAINER CODE ORR-C RETAINER CODE ORR-O DIRECTIONAL RINGS YERLEŞTİRME ANAHTARI Tissue Level

58 56 57 BAR SYSTEM BONE / TISSUE LEVEL BAR BURNOUT / IB - burnout BAR POSITIONING / IBP - burnout BAR HOUSING / IBH - burnout BAR CLIP YELLOW / IBCli - y Medium Retention 1.8 Kg BAR CLIP PINK / IBCli - Soft Retention 1.2 Kg BAR CLIP RED / IBCli - r Extra Soft Retention 0.8 Kg TOOL FOR INSERTING CLIP KEY FOR PARALLELOMETER

59 Dental Imlant System BONE LEVEL ø3.3 imlant içindir. ø3.5 ø4.8 OCTA ABUTMENTS 1 mm 2 mm 3 mm 4 mm 5 mm BMOA10 BMOA20 BMOA30 BMOA40 BMOA50 BOA10 BOA20 BOA30 BOA40 BOA50 OCTA ABUTMENT PLASTIC CYLINDER N-OCTA OAPICyN OCTA SYSTEM IMPRESSION COPING PICK UP OCTA SYSTEM IMPRESSION COPING TRANSFER ø5.5 HEX ICOAP NON-HEX ICOAPN ø5.0 HEX ICOAT NON-HEX ICOATN ø4.9 OCTA ABUTMENT HEALING CAP CODE OAHCa ø4.8 OCTA ABUTMENT LAB ANALOG CODE OALA Bone Level TISSUE LEVEL OCTA ABUTMENT OCTA ABUTMENT PLASTIC CYLINDER ø3.5 CODE TOA N-OCTA OAPICyN OCTA SYSTEM IMPRESSION COPING PICK UP OCTA SYSTEM IMPRESSION COPING TRANSFER ø5.5 HEX ICOAP NON-HEX ICOAPN ø5.0 HEX ICOAT NON-HEX ICOATN ø4.8 OCTA LAB ANALOG CODE OALA Tissue Level

60 58 59 LOCATOR SYSTEM BONE / TISSUE LEVEL LOCATOR LAB ANALOG LOCATOR MATRIX / LMHt VIOLET CAP Rigid Retention 2.7 Kg CLEAR CAP Standard Retention 1.8 Kg PINK CAP Soft Retention 1.2 Kg YELLOW CAP Extra Soft Retention 0.6 Kg BLACK CAP Processing BONE LEVEL LOCATOR ABUTMENT TISSUE LEVEL LOCATOR ABUTMENT

61 Dental Imlant System ø3.3 imlant içindir. ø3.3 BONE LEVEL MINI LOCATOR ABUTMENTS 1,5 mm 2,5 mm 3,5 mm 4,5 mm 5,5 mm 6,5 mm BMLA15 BMLA25 BMLA35 BMLA45 BMLA55 BMLA65 ø3.86 BONE LEVEL LOCATOR ABUTMENTS 1,5 mm 2,5 mm 3,5 mm 4,5 mm 5,5 mm 6,5 mm BLA15 BLA25 BLA35 BLA45 BLA55 BLA65 ø3.3 imlant içindir. BONE LEVEL MINI LOCATOR LAB ANALOG CODE BMLLA BONE LEVEL LOCATOR LAB ANALOG CODE BLLA ø4.9 TISSUE LEVEL LOCATOR ABUTMENTS 1,5 mm 2,5 mm 3,5 mm 4,5 mm 5,5 mm 6,5 mm TLA15 TLA25 TLA35 TLA45 TLA55 TLA65 TISSUE LEVEL LOCATOR LAB ANALOG CODE TLLA

62 60 61 EXCELLENT BALL SYSTEM EXCELLENT BALL OVERDENTURE CAP / EBOCa BONE LEVEL EXCELLENT BALL ABUTMENT TISSUE LEVEL EXCELLENT BALL ABUTMENT EXCELLENT BALL IMPRESSION CAP / EBICa EXCELLENT BALL LAB ANALOG / EBLA EXCELLENT BALL RACHET DRIVER / EBRD EXCELLENT BALL CONTRA ANGLE DRIVER / EBCAD

63 Dental Imlant System BONE LEVEL ø2.9 ø3.5 ø3.42 ø4.50 EXCELLENT BALL ABUTMENT 0.5 mm 1 mm 2 mm 3 mm 4 mm BMBA05 BMEBA20 BMEBA40 BEBA05 BEBA10 BEBA20 BEBA30 BEBA40 5 mm 6 mm BEBA50 BEBA60 TISSUE LEVEL EXCELLENT BALL ABUTMENT 0.5 mm 2 mm 4 mm ø3.5 TEBA05 TEBA20 TEBA40 Fonksiyonel Dikey ve yatay kuvvetleri eşit ve dengeli dağıtabilen yaı. Abutment ve Housing in mükemmel kombinasyonu için özel olarak dizayn edilmiştir. Estetik Geleneksel metal hausing lere göre, akrilikte renklenme olmadan mükemmel estetik sağlanır. Güvenilir Ball abutment touzu ile housing içinde yer alan seramik bilyeler arasında minimum aşınma. Çok uzun süre kullanılabilir, hatta 'den fazla takı çıkartmada bile tutuculuk kaybı yaşanmaz. Esnek İmlantlar arasında 40 derecelik açılanmaya kadar tutuculuk gücünde kayı yaşanmaz.

64 62 63 PROTEZ KİTİ Diş hekiminin imlant üstyaı aşamasında kullanabileceği, içerisinde tüm anahtarları ve torklu racheti steril bir şekilde bulabileceği, roteze özel bir kittir. Bone level ve tissue level imlant sistemlerinde kullanılan üstyaı arçaları için gerekli olan anahtarların farklı uzunluktaki tüm versiyonları ve hex driverların mikromotor için gerekli olan farklı uzunluktaki tüm versiyonları kit içinde yer almaktadır. Protez kiti özel kutusu sayesinde otoklavda steril edilebilmektedir.

65 Dental Imlant System ABUTMENT PLANLAMA KİTİ Abutment Planlama Kiti, diş hekimlerinin kullanacağı uygun abutment tiini doğru tesit edebilmesine yardımcı bir kittir. Kit içinde farklı ça ve boylarda, hem düz hem de açılı tüm abutment seçeneklerinin birebir ölçüde titanyum modelleri yer almaktadır. Bu modeller, rotez lanlamasına en uygun abutment seçeneğinin belirlenmesine yardımcı olmakta, böylece kullanıcıların başarılı bir üst yaı (rotez) kurgulamasını sağlamaktadır. Abutment'lar, her imlant çeşiti için farklı renk kodları ile sınıflandırılmıştır mini imlantlar için olan mini abutment'lar gri, - Bone level imlantlar için olan abutment'lar mavi, - Tissue level imlantlar için olan abutment'lar lila renklerde üretilmiştir.

66 imlance.com Dental Imlant System

67

68 AGS Medikal Ürünleri İth. İhr. Tic. Ltd. Şti. Mahmut Yesari Sok. No: Koşuyolu İstanbul / Türkiye T F imlance.com

Bone Level Tissue Level

Bone Level Tissue Level Dental Imlant System Bone Tissue Dental Imlant System İçindekiler AGS Medikal ve Fabrika Ar-Ge Çalışmaları 2 Kalite Garantimiz 6 Temiz Oda Standartları 7 Üretim Parkuru 7 Kalite Kontrol Sistemleri 8 Sterilizasyon

Detaylı

Vizyon. İmplant ta yeni bir dönem başlıyor!

Vizyon. İmplant ta yeni bir dönem başlıyor! DTİ İmplant Sistemleri San. Tic. td. Şti.; Türk bilim adamları, Türk doktorlar ve Türk mühendisler tarafından geliştirilen yeni bir implant sisteminin üretimine, İstanbul Çekmeköy de kurduğu implant fabrikasında

Detaylı

VİDA TUTUCULU RESTORASYON ÇÖZÜMLERİ TEK ANAHTAR İLE YÜKLEME MODE İMPLANT TÜM PROTETİK ÜRÜNLERİ TEK TİP ANAHTAR İLE YÜKLENEBİLMEKTEDİR.

VİDA TUTUCULU RESTORASYON ÇÖZÜMLERİ TEK ANAHTAR İLE YÜKLEME MODE İMPLANT TÜM PROTETİK ÜRÜNLERİ TEK TİP ANAHTAR İLE YÜKLENEBİLMEKTEDİR. DOĞAL GÖRÜNÜMLÜ ESTETİK VİDA TUTUCULU SİMAN DESTEKLİ OVERDENTURE RESTORASYON ÇÖZÜMLERİ RESTORASYON ÇÖZÜMLERİ RESTORASYON ÇÖZÜMLERİ TEK ANAHTAR İLE JUST DRIVE D E S I G N E D B Y YÜKLEME SCREW DRIVER MODE

Detaylı

Sürekli Araştırma ve Yüksek Uzmanlık BTLock, bir grup implantolog tarafından 1995 yılında kurulmuştur. O günden bu yana firmamız orijinal ve etkili

Sürekli Araştırma ve Yüksek Uzmanlık BTLock, bir grup implantolog tarafından 1995 yılında kurulmuştur. O günden bu yana firmamız orijinal ve etkili . Sürekli Araştırma ve Yüksek Uzmanlık BTLock, bir grup implantolog tarafından 1995 yılında kurulmuştur. O günden bu yana firmamız orijinal ve etkili ürünler tasarlamakta ve dizayn etmekte ve büyük oranda

Detaylı

MODE DENTAL IMPLANT SYSTEM

MODE DENTAL IMPLANT SYSTEM 2 3 MODE IMPLANT UNIPACK 4 MODE IMPLANT UNIPACK 5 Mode Medikal Dental İmplant ambalajdan implant transferi ve yüklemesi aşamasında alışkanlıklarınızı değiştirmeyen çözümler sunar. Raşet, Anguldurva ve

Detaylı

akıllı tasarımlar cesur gülüşler

akıllı tasarımlar cesur gülüşler akıllı tasarımlar cesur gülüşler YÜKSEK TEKNOLOJİ SÜRDÜRÜLEBİLİR KALİTE Dental implant uygulaması yapan klinisyenler, dental implant ile ilgilenen araştırmacılar ve bu konuda çalışan istekli firmaların

Detaylı

Tarihçe. since 2008. Tecrübeli, Güvenilir, Kurumsal

Tarihçe. since 2008. Tecrübeli, Güvenilir, Kurumsal Tarihçe since 2008 Tecrübeli, Güvenilir, Kurumsal Tarihçe Mode İmplant Sistemleri Yarım Asırlık Tecrübe ve Güvenin Eseridir. İbrahim Akyüz İbrahim Akyüz İbrahim Akyüz 1965 1975 1980 1965 İDEAL MAKİNA Takım

Detaylı

YÜZEY ÖZELLİKLERİ. Rahatınız Bizim Hedefimizdir

YÜZEY ÖZELLİKLERİ. Rahatınız Bizim Hedefimizdir 01 YÜZEY ÖZELLİKLERİ İmplant uygulaması bir cerrahi müdahale olduğu için akabinde iflamasyon tepki eşlik eder. Bu tepkinin kısa ya da uzun sürmesi kullanılan materyal, implantın konulduğu yer ve üzerine

Detaylı

DEĞERLİ DİŞ HEKİMİ. Misyonumuz; Rekabetçi pazarda en kaliteli ve tercih edilebilir ekonomik ürünler ile çözüm sağlamak.

DEĞERLİ DİŞ HEKİMİ. Misyonumuz; Rekabetçi pazarda en kaliteli ve tercih edilebilir ekonomik ürünler ile çözüm sağlamak. DEĞERLİ DİŞ HEKİİ Firmamız 1955 senesinden bu yana seri üretim tecrübesini günümüze kadar otomotiv, savunma sanayi, raylı sistemler gibi sektörlere aktarmış ve halihazırda tüm dünya markalarına hizmet

Detaylı

ZYGOMA. İmplant. Kemik kaybı durumunda kullanılan özel implantlar

ZYGOMA. İmplant. Kemik kaybı durumunda kullanılan özel implantlar ZYGOMA İmplant Kemik kaybı durumunda kullanılan özel implantlar ZYGOMA Zygoma İmplant İleri derecede rezorbe dişsiz maksillaya sahip olan hastalarda cerrahi ve protetik rehabilitasyon oldukça güç olabilmektedir.

Detaylı

DÜNYANIN KALİTELİ IMPLANT TERCİHİ

DÜNYANIN KALİTELİ IMPLANT TERCİHİ DÜNYANIN KALİTELİ IMPLANT TERCİHİ CLASS OF 2016 modeimplant.com 2 MODE IMPLANT Dental System 50 YILLIK GÜVEN Mode İmplant Sistemleri 1965 yılından günümüze ileri teknoloji üretim sistemlerinde uluslararası

Detaylı

PROTEZ VİDASI

PROTEZ VİDASI Yayın Tarihi:20.01.2016 Rev.Tarihi: 02.05.2018 Rev.01 116.001.01 PROTEZ VİDASI Bu cihaz, diş implantı alanında uzmanlaşmış profesyoneller tarafından uygulanacak özel bir prosedür için tasarlanmıştır. Üründen

Detaylı

Kompleks yüzey dizaynı ve yüzey alanında artış. Farklı endikasyon seçeneleri; erken yükleme, çekim sonrası implantasyon

Kompleks yüzey dizaynı ve yüzey alanında artış. Farklı endikasyon seçeneleri; erken yükleme, çekim sonrası implantasyon Product Catalog 2013 Nano Active Nova implantları yüksek teknoloji medikal ürünlerin araştırma ve geliştirilmesini hedefleyen, genç ve yenilikçi bir implant üretici firmadır. İleri üretim teknikleri ve

Detaylı

Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus

Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus Temiz kullanım sıcak suyu için doğru seçim 1 Neden Modul-plus? Modul Plus, tüm dünyada otel renovasyonları için temiz sıcak su üretiminde ilk tercihtir. Spor tesislerinde,

Detaylı

5 ICX-İYİLEŞME BAŞLIKLARI ICX-Kapama Vidaları ve İyileşme Başlıklarına Genel Bakış

5 ICX-İYİLEŞME BAŞLIKLARI ICX-Kapama Vidaları ve İyileşme Başlıklarına Genel Bakış İÇERİK SERVİS İsim, marka ve etiket açıklamaları 4 ICX-IMPLANTLARI ICX-Implantlarına Genel Bakış 5 ICX-İYİLEŞME BAŞLIKLARI ICX-Kapama Vidaları ve İyileşme Başlıklarına Genel Bakış 6 ICX-Kişisel ve Özelleştirilebilir

Detaylı

Kırılmaya karşı olağanüstü dayanıklı: Bosch Diamond Impact Uçlar

Kırılmaya karşı olağanüstü dayanıklı: Bosch Diamond Impact Uçlar Kırılmaya karşı olağanüstü dayanıklı: Bosch Diamond Impact Uçlar YENİ! Darbeli somun sıkma makinesi ile yapılan çalışmalarda Standard Impact vidalama uçları ile karşılaştırıldığında en az 9 kez daha uzun

Detaylı

İçerik KEMİK SEVİYELİ İMPLANT. KISA İMPLANT (Hepsi Bir Pakette) KEMİK SEVİYELİ İMPLANT (Hepsi Bir Pakette) DİŞ ETİ SEVİYELİ İMPLANT MONO İMPLANT

İçerik KEMİK SEVİYELİ İMPLANT. KISA İMPLANT (Hepsi Bir Pakette) KEMİK SEVİYELİ İMPLANT (Hepsi Bir Pakette) DİŞ ETİ SEVİYELİ İMPLANT MONO İMPLANT İçerik S a y f a 7 KEMİK SEVİYELİ İMPLANT S a y f a 25 KISA İMPLANT (Hepsi Bir Pakette) S a y f a 37 KEMİK SEVİYELİ İMPLANT (Hepsi Bir Pakette) S a y f a 54 DİŞ ETİ SEVİYELİ İMPLANT S a y f a 68 MONO İMPLANT

Detaylı

Tüm Protez Anahtarlarının Bir Arada Olduğu; Kullanımı ve Sterilizasyonu Kolay Olan Ergonomik, Tüm Otoklavlar İçin Uygun Dyna Protez Seti

Tüm Protez Anahtarlarının Bir Arada Olduğu; Kullanımı ve Sterilizasyonu Kolay Olan Ergonomik, Tüm Otoklavlar İçin Uygun Dyna Protez Seti Tüm Protez Anahtarlarının Bir Arada Olduğu; Kullanımı ve Sterilizasyonu Kolay Olan Ergonomik, Tüm Otoklavlar İçin Uygun Dyna Protez Seti Tüm Dyna abutment seçenekleri korumalı ambalajlarda, tek kullanıma

Detaylı

İçerik KEMİK SEVİYELİ İMPLANT KISA İMPLANT KEMİK SEVİYELİ İMPLANT DİŞ ETİ SEVİYELİ İMPLANT TEK PARÇA İMPLANT TEK PARÇA İMPLANT

İçerik KEMİK SEVİYELİ İMPLANT KISA İMPLANT KEMİK SEVİYELİ İMPLANT DİŞ ETİ SEVİYELİ İMPLANT TEK PARÇA İMPLANT TEK PARÇA İMPLANT İçerik S a y f a KEMİK SEVİYELİ İMPLANT 7 S a y f a KISA İMPLANT 26 39 57 72 73 75 S a y f a KEMİK SEVİYELİ İMPLANT S a y f a DİŞ ETİ SEVİYELİ İMPLANT S a y f a TEK PARÇA İMPLANT S a y f a TEK PARÇA İMPLANT

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

İçerik KEMİK SEVİYELİ İMPLANT KISA İMPLANT KEMİK SEVİYELİ İMPLANT DİŞ ETİ SEVİYELİ İMPLANT TEK PARÇA İMPLANT TEK PARÇA İMPLANT

İçerik KEMİK SEVİYELİ İMPLANT KISA İMPLANT KEMİK SEVİYELİ İMPLANT DİŞ ETİ SEVİYELİ İMPLANT TEK PARÇA İMPLANT TEK PARÇA İMPLANT İçerik S a y f a KEMİK SEVİYELİ İMPLANT 7 S a y f a KISA İMPLANT 26 39 57 72 73 75 S a y f a KEMİK SEVİYELİ İMPLANT S a y f a DİŞ ETİ SEVİYELİ İMPLANT S a y f a TEK PARÇA İMPLANT S a y f a TEK PARÇA İMPLANT

Detaylı

Ü R Ü N K A T A L O Ğ U

Ü R Ü N K A T A L O Ğ U E Y L Ü L Ü R Ü N K A T A L O Ğ U 2 0 1 8 İçerik KEMİK SEVİYELİ İMPLANT S a y f a 7 KISA İMPLANT S a y f a 26 KEMİK SEVİYELİ İMPLANT S a y f a 39 DİŞ ETİ SEVİYELİ İMPLANT S a y f a 57 TEK PARÇA İMPLANT

Detaylı

VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ

VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ VSI-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ Prins Otogaz Dönüşüm Kiti ile Üstün Performans Yüksek Sürüş Keyfi Kıymet bilenlerin otogaz dönüşüm kiti, Prins! Kıymet Bilenlerin Otogaz Dönüşüm Kiti, Prins! Dünyada sıralı

Detaylı

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz?

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? İstanbul Genel Müdürlük Emek Mahallesi, Ordu Caddesi No: 49 34785 Sancaktepe - İstanbul Tel: 444 34 26 Eskişehir Fabrika Organize Sanayi Bölgesi 14.

Detaylı

TDB AKADEMİ Oral İmplantoloji Programı Temel Eğitim (20 kişi) 1. Modül 29 Eylül 2017, Cuma

TDB AKADEMİ Oral İmplantoloji Programı Temel Eğitim (20 kişi) 1. Modül 29 Eylül 2017, Cuma TDB AKADEMİ Oral İmplantoloji Programı Temel Eğitim (20 kişi) 1. Modül 29 Eylül 2017, Cuma Oral İmplantolojide Temel Kavramlar, Teşhis ve Tedavi Planlaması 13.30-15.00 Dental implantların kısa tarihçesi

Detaylı

IMPLANTS MEDICAL DEVICES & DEVELOPMENT

IMPLANTS MEDICAL DEVICES & DEVELOPMENT Ürün Kataloğu 2011 IMPLANTS MEDICAL DEVICES & DEVELOPMENT Nova Implants Medical Devices & Development Ltd, genç, yenilikçi, hızla genişleyen bir high-tech üretim ve araştırma şirketidir. Diş hekimliği

Detaylı

Helix İmplant Sistemi

Helix İmplant Sistemi Helix İmplant Sistemi İmpantolojideki Tüm Başarılı Özelliklerin Kombinasyonu Dutch Technology Quality is a choice 1 sistem 3 dizayn 1 konik abutment bağlantısı 1 cerrahi set rahatınız bizim hedefimiz your

Detaylı

FİLOZOFİ DEĞİŞİK BAKIŞ AÇISI İSVİÇRE KALİTESİ PERFORMANS SADE UYGUN FİYAT

FİLOZOFİ DEĞİŞİK BAKIŞ AÇISI İSVİÇRE KALİTESİ PERFORMANS SADE UYGUN FİYAT SİSTEM ÖZELLİKLERİ FİLOZOFİ TRI Dental Implantları oral implantoloji alanında, yenilikçi ve estetik çözümler sunan İsviçre-merkezli bir firmadır.. Founder & CEO Tobias S. Richter 100% İSVİÇRE KALİTESİ

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. Global Manufacturer of Implant Dentistry. modemedikal.com

ÜRÜN KATALOĞU. Global Manufacturer of Implant Dentistry. modemedikal.com Global Manufacturer of Implant Dentistry ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN BROŞÜRÜ Abdi İpekçi Caddesi No:58 Pk:34030 Bayrampaşa / İSTANBUL / TÜRKİYE Tel : +90 212 612 64 09 Fax : +90 212 567 57 95 E-mail : info@modemedikal.com

Detaylı

Ürün Kodu Genişlik Yükseklik Boş Ağırlık : A22 : 2.550 mm : 3.550 mm : 2.100 ~ 2.500 kg Geometrik Hacim : 8 10-12 16 20 26.000 l. (Kamyon tipine göre) Bölme Sayısı : 1 ~ 5 (Kamyon tipine göre) Tank Kodu

Detaylı

burada belirtilmelidir.

burada belirtilmelidir. Değerli Meslektaşlarımız! Sizlere sürekli gelişmeyi amaç edinmiş ve bir şirketler grubu şéklinde organize olmuş NIKO DENTAL GbmH tarafından üretilmekte olan, Alman menşeli, titanyum implantı NIKO yu sunuyoruz.

Detaylı

EC (AB) Uygunluk Belgesi

EC (AB) Uygunluk Belgesi MegaGen Implant Co., Ltd. 377-2, Gyochan-ri, Jain-myeon, Gyeongsan-si, Gyeongbuk, Korea Aşağıda tanımlanan tıbbi cihazlarla ilgili beyan eder ki EC (AB) Uygunluk Belgesi Dental İmplant Üstyapısı, fikstür

Detaylı

Türkiye Tek Yetkili Distributörü SİSTEM ÖZELLİKLERİ

Türkiye Tek Yetkili Distributörü SİSTEM ÖZELLİKLERİ Türkiye Tek Yetkili Distributörü SİSTEM ÖZELLİKLERİ FİLOZOFİ TRI Dental Implantları oral implantoloji alanında, yenilikçi ve estetik çözümler sunan İsviçre-merkezli bir firmadır. Founder & CEO Tobias S.

Detaylı

Kare barkodu Tarayınız! Kolay Hızlı Ekonomi BİNA İÇİ DOĞALGAZ TESİSATLARI İÇİN ESNEK ÇÖZÜMLER. Nasıl Çalıştığını öğrenmek için:

Kare barkodu Tarayınız! Kolay Hızlı Ekonomi BİNA İÇİ DOĞALGAZ TESİSATLARI İÇİN ESNEK ÇÖZÜMLER. Nasıl Çalıştığını öğrenmek için: Kolay Hızlı k Ekonomi BİNA İÇİ DOĞALGAZ TESİSATLARI İÇİN ESNEK ÇÖZÜMLER Kare barkodu Tarayınız! AT&T Nasıl Çalıştığını öğrenmek için: ayvaz.com/karebarkod EURO-QUALIFLEX (AEQ) üyesidir. BİNA İÇİ DOĞALGAZ

Detaylı

Döner Mekanizmalı Toz Filtreleme Sistemi

Döner Mekanizmalı Toz Filtreleme Sistemi Döner Mekanizmalı Toz Filtreleme Sistemi ÜRÜN BİLGİSİ Döner mekanizmalı toz filtreleme sistemi geniş çaplı kulanım alanlarına sahiptir. Basit kullanımlı, yüksek verimli çalışan toz filtreleme sistemi;

Detaylı

Biyolojik Biyomekanik İmplant Başarısızlığı İmplant Başarısızlığı Krestal Kemik Kaybı Protez Komplikasyonları Mekanik Süreçler

Biyolojik Biyomekanik İmplant Başarısızlığı İmplant Başarısızlığı Krestal Kemik Kaybı Protez Komplikasyonları Mekanik Süreçler F. Emir Biyolojik İmplant Başarısızlığı Cerrahi başarısızlık İyileşme Krestal Kemik Kaybı Periosteal Refleksiyon(kaldırma) Otoimmün (bakteriyel etki) Biyolojik mikro aralık Protez Komplikasyonları Vida

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

RADYATÖR KATALOĞU. Ocak

RADYATÖR KATALOĞU. Ocak RADYATÖR KATALOĞU Ocak 2019 www.termoteknik.com 1 Termo Teknik Çorlu Üretim Tesisleri 2 Termo Teknik, uluslararası ısı devi Stelrad Radiators Group un Türkiye iştiraki ve Türkiye ile Avrupa nın en büyük

Detaylı

PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü

PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü PROFESYONEL Kabinet ve Ekipman Çözümü GreenCAB marka kabinet ve aksesuarları profesyonel tüm markaların kabin içinde yerleşimine uygun bir markadır. Her tip yapıda, iç dış mekan için üretilmiş ürünlere

Detaylı

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD TOLON Jensen Ortağı Jensen Distribütörü Fabrika büyütülmesi DÜNYA İÇİN İNOVASYON TOLON, JENSEN markası ile tüm dünyada, yoğun çalışan çamaşırhaneler için pazar lideri olan, en yenilikçi, bağımsız çamaşırhane

Detaylı

RADYATÖR KATALOĞU. Ocak

RADYATÖR KATALOĞU. Ocak RADYATÖR KATALOĞU Ocak 2017 www.termoteknik.com 1 Termo Teknik Çorlu Üretim Tesisleri 2 Termo Teknik, uluslararası ısı devi Stelrad Radiators Group un Türkiye iştiraki ve Türkiye ile Avrupa nın en büyük

Detaylı

SPİNAL ÇÖZÜMLER. KARMED SAĞLIK ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ T: F:

SPİNAL ÇÖZÜMLER. KARMED SAĞLIK ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ T: F: SPİNAL ÇÖZÜMLER KARMED SAĞLIK ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ www.karmedgroup.com.tr T: +90 216 577 08 90 F: +90 216 577 08 91 info@karmedgroup.com FİRMA PROFİLİ ġirket kurucularının 16 yıllık omurga cerrahi

Detaylı

İmmediyat Fonksiyon ile birlikte Anterior Diş Eksikliğinin Tedavisi

İmmediyat Fonksiyon ile birlikte Anterior Diş Eksikliğinin Tedavisi İmmediyat Fonksiyon ile birlikte Anterior Diş Eksikliğinin Tedavisi Dr. Léon Pariente ve Dr. Karim Dada Özel Muayenehane Paris, Fransa Hasta: Erkek 62 yaşında Dişin konumu: Üst lateral kesici diş Cerrahi

Detaylı

ÇAĞRI İNŞAAT. Bir ÇAĞRI Yeter

ÇAĞRI İNŞAAT. Bir ÇAĞRI Yeter ÇAĞRI İNŞAAT ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 2 3 TAM CAM BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 4 5 TAM CAM BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 6 7 CAM CAMA BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter

Detaylı

UltraSTEEL. Rigiprofil ULTRA, UltraSTEEL TM Teknolojisiyle Güçlendirilmiştir! UltraSTEEL TM Teknolojisi Nedir?

UltraSTEEL. Rigiprofil ULTRA, UltraSTEEL TM Teknolojisiyle Güçlendirilmiştir! UltraSTEEL TM Teknolojisi Nedir? Rigiprofil ULTRA Rigiprofil ULTRA, UltraSTEEL TM Teknolojisiyle Güçlendirilmiştir! UltraSTEEL TM Teknolojisi Nedir? UltraSTEEL Derinlik = 2K Kalınlık = K Patentli UltraSTEEL teknolojisi, soğuk haddelemeyle,

Detaylı

BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR

BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR TEKNOLOJİ Geniş Üfleme Ağzı Estetik Dizayn Düşük Ses Seviyesi Hava Üfleme Kontrolü Otomatik Yükseklik Ayarı Daha uzak atış mesafesi Ölü hacim bırakmama Homojen ısı dağılımı

Detaylı

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY KOMPAKT OTOMASYON ÇÖZÜMLERİ CONTROLLED BY TYPE #1 Tek makine uygulamaları için mükemmel çözüm Yüksek hızda yükleme & boşaltma 4 kg parça yükleme & boşaltma kapasitesi Torna, freze ve taşlama tezgahları

Detaylı

İş güvenliği ekipmanları. Setler 415. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler

İş güvenliği ekipmanları. Setler 415. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler Seri iş güvenliği ekipmanları İş güvenliği ekipmanları Setler 415 Setler Aksesuarlar 2015 2016 Fiyat Listesi 416 Seri Aksesuarlar 2017 Fiyat Listesi Seri SDS-Plus-1 Kırıcı Delici Ucları Donatılı betonda

Detaylı

Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR

Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR Estap sunar: Universal, UniversalLine ve UniversalLine + Ofisler ve sistem odaları için mükemmel çözümler...

Detaylı

Multi - Unit. Hollanda Teknolojisi. 1 günde yüklenebilme imkanı. 4 ya da 6 implant için tam ark opsiyonu. İyileşmeyi destekleyen esneklik.

Multi - Unit. Hollanda Teknolojisi. 1 günde yüklenebilme imkanı. 4 ya da 6 implant için tam ark opsiyonu. İyileşmeyi destekleyen esneklik. Multi - Unit Çok üniteli, vidalı iyileştirme başlığı özelliklerine sahip özel bir ürün. 1 günde yüklenebilme imkanı. 4 ya da 6 implant için tam ark opsiyonu. İyileşmeyi destekleyen esneklik. İdeal estetik.

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik

Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS. Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik Kazandıran Güç MS SERİSİ REDÜKTÖRLÜ GİYOTİN MAKAS Kolay Kullanım Hızlı Verimli Kazandıran Ergonomik 1 Kazandıran Güç 2 Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın

Detaylı

İMPLANT ÖLÇÜ POSTU İNDEKSLİ

İMPLANT ÖLÇÜ POSTU İNDEKSLİ Yayın Tarihi: 06.04.2018 Rev. Tarihi : Yeni Yayın Rev.No: 00/ 1984 108.015.00 İMPLANT ÖLÇÜ POSTU İNDEKSLİ ((İmplant Ölçü Postu İndeksli - Kapalı Kaşık, İmplant Ölçü Postu İndeksli - Kapalı Kaşık (Uzun)

Detaylı

/ / /

/ /  / 1 +90 553 002 76 43 / +90 212 568 88 95 2 www.dogaltassiva.com / www.easystoneturkiye.com / www.sivadatasdevri.com www.dogaltassiva.com EASYSTONE Adana Süs Havuzu ve Peyzaj Uygulaması 3 EASYSTONE İstanbul

Detaylı

İş güvenliği ekipmanları. Setler 433. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler

İş güvenliği ekipmanları. Setler 433. Ekonomik Seri Ürünler. ekipmanları. iş güvenliği. Ekonomik Setler. Ürünler Seri iş güvenliği ekipmanları İş güvenliği ekipmanları Setler 433 Setler Aksesuarlar 2015 2016 Fiyat Listesi 434 Seri Aksesuarlar 2018 Fiyat Listesi Seri SDS-Plus-1 Kırıcı Delici Ucları Donatılı betonda

Detaylı

NucleOSS DENTAL İMPLANT SİSTEMİ CERRAHİ EL KILAVUZU

NucleOSS DENTAL İMPLANT SİSTEMİ CERRAHİ EL KILAVUZU NucleOSS DENTAL İMPLANT SİSTEMİ CERRAHİ EL KILAVUZU Bu kılavuz NucleOSS Dental İmplant sisteminin cerrahi uygulamaları için önerilen kullanım talimatlarını içerir. Tedavi ve cerrahi planlama klinik veriler

Detaylı

1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI

1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI 1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI 1. Pipet insan oosit mikromanipulasyonlarında, oositi zarar vermeden tutma işleminde kullanılmaya uygun 2. Mikropipet borosilika camından imal edilmiş olmalıdır ve gamma

Detaylı

MODE DENTAL IMPLANT SYSTEM Titanium Made in USA

MODE DENTAL IMPLANT SYSTEM Titanium Made in USA 1 Titanyum Tercihinde Dünya Lideri Markası 2 Dünya Devlerinden Titanyum Kalitesi James Carpenter tarafından 1889 yılında Amerika Birleşik Devletleri nde kurulan Carpenter Dynamet Holding 125 yılda metal

Detaylı

Doğal taş kaplı metal kiremit sistemi

Doğal taş kaplı metal kiremit sistemi Doğal taş kaplı metal kiremit sistemi Yüksek kalite, Uygun Fiyat, Zamanında Teslimat Şirket Profili Jung-ang Steel, Dünya çapında çatı kaplama sektöründe kullanılan metal kiremit imalatçısı ve dağıtımcısıdır.

Detaylı

FLEXIMARK Micro Kit - "Yerinde" plastikten kablo ve tek damar işaretleme için ihtiyacınız olan tüm aksesuarı içeren, pratik bir kutu.

FLEXIMARK Micro Kit - Yerinde plastikten kablo ve tek damar işaretleme için ihtiyacınız olan tüm aksesuarı içeren, pratik bir kutu. - "Yerinde" plastikten kablo ve tek damar işaretleme için ihtiyacınız olan tüm aksesuarı içeren, pratik bir kutu. Montaj süresi Kimyasallara dayanıklı Faydalar Değişik uygulamalar için tek sistem Etiketi

Detaylı

In-Kone Universal Protetik Sistem

In-Kone Universal Protetik Sistem In-Kone Universal Protetik Sistem 00DC-IKU SP-FR-Ed1-10 - TR_T.indd 1 9/8/11 10:13 AM SOMMAIRE Sommaire Uzmanlığınıza performans katar Servis Garantisi Çünkü hastanız önceliğinizdir. Bizim görevimiz, ihtiyaç

Detaylı

Tasarım. çevre. İnsan olmak, kendi ihtiyaçlarımız kadar bizden sonrakileri de düşünebilmektir. Nurus D Lab

Tasarım. çevre. İnsan olmak, kendi ihtiyaçlarımız kadar bizden sonrakileri de düşünebilmektir. Nurus D Lab XL designed Tasarım by Nurus D D Lab Lab Teknik teknik doküman Doküman XL toplantı masaları, toplantı salonunuzun büyüklüğüne uygun olarak tercih edebileceğiniz small, medium, large ve extra large olmak

Detaylı

Ürün Kodu Genişlik Yükseklik Boş Ağırlık : A25 : 2.550 mm : 3.550 mm : 2.100 ~ 2.500 kg Geometrik Hacim : 10 16 18 26.000 l. (Kamyon tipine göre) Bölme Sayısı : 1 ~ 5 (Kamyon tipine göre) Tank Kodu : LGBF

Detaylı

Solid Yüzey Çözümleri

Solid Yüzey Çözümleri Solid Yüzey Çözümleri Mirka Solid Yüzey Çözümleri Günümüzde iç tasarımlarda solid yüzey materyalleri sıklıkla kullanılmaktadır. Bu materyaller mutfaklar, banyolar, mobilya, kamusal alanlar ve benzeri yerlere

Detaylı

PHC-A HİDROLİK TUTUCULAR HASSAS TAKIM BAĞLAMADA YENİ NESİL STANDART SIFIR SALGILI HİDROLİK - PHZ S P.38 İNCE TİP HİDROLİK - PHC S

PHC-A HİDROLİK TUTUCULAR HASSAS TAKIM BAĞLAMADA YENİ NESİL STANDART SIFIR SALGILI HİDROLİK - PHZ S P.38 İNCE TİP HİDROLİK - PHC S HİDROLİK TUTUCULAR PHC-A HASSAS TAKIM BAĞLAMADA YENİ NESİL STANDART SIFIR SALGILI HİDROLİK - PHZ S P.3 İNCE TİP HİDROLİK - PHC S EKSTRA GÜÇLÜ HİDROLİK - PHC A BT P.4 BBT P.6 HSK A P. Ekstra Güçlü Hidrolik

Detaylı

AERO 21 Küçük ve etkili

AERO 21 Küçük ve etkili AERO 21 Küçük ve etkili Yenilenen AERO serisi Yenilenen AERO serisi, kompakt ve çok amaçlı bir ıslak&kuru vakum makinesi olarak tasarlanmıştır. AERO modeli, aşağıdaki özellikleri ile öne çıkmaktadır; Kompakt

Detaylı

KEMIĞE İMPLANTE İŞITME SISTEMI. Ponto. Yeni Yumuşak Bant ile

KEMIĞE İMPLANTE İŞITME SISTEMI. Ponto. Yeni Yumuşak Bant ile KEMIĞE İMPLANTE İŞITME SISTEMI Ponto Yeni Yumuşak Bant ile Ses gelişmenin başladığı nokta İşitme kaybı olan çocukların dil becerilerinin başarılı bir şekilde gelişmesi için, iç kulağın (koklea) erken yaşta

Detaylı

Güçlü cerrahi aspiratör cihazı

Güçlü cerrahi aspiratör cihazı Güçlü cerrahi aspiratör cihazı ATMOS Record 55 ATMOS Record 55 DDS DAYANIKLI KULLANIMI KOLAY SESSİZ 2 ATMOS Record 55 Çok yönlü ve güçlü! Yüksek emiş gücü ve güçlü vakumu sayesinde ATMOS Record 55 çok

Detaylı

Yüz güldüren hizmet için...

Yüz güldüren hizmet için... Yüz güldüren hizmet için... HAKKIMIZDA Şener Otomotiv olarak otomotiv, savunma sanayi ve makine sektörüne hizmet vermek amacıyla 1983 yılında İstanbul Balat da kurulmuş ve şu anda 3500m2 kapalı alana sahip

Detaylı

ALÜMİNYUM DÖKÜM. SERAMiK TENCERE

ALÜMİNYUM DÖKÜM. SERAMiK TENCERE ALÜMİNYUM DÖKÜM SERAMiK TENCERE ecolon nedir ECOLON KAPLAMA NEDİR? Ana maddeleri olan toprak, kum ve kayalar doğadan geldiği için çevreye ve insan vücuduna dost olan Ecolon kaplama, PFOA kaplamanın bir

Detaylı

RADYATÖR KATALOĞU. www.termoteknik.com

RADYATÖR KATALOĞU. www.termoteknik.com RADYATÖR KATALOĞU www.termoteknik.com Termo Teknik Çorlu Üretim Tesisleri Termo Teknik uluslararası ısı devi Ideal Stelrad Group un Türkiye iştirakidir. 1966 yılında kurulan Termo Teknik, yapılan düzenli

Detaylı

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban

BRT Makine Destek Ayakları. Düz Naylon Taban BRT 1692 1 Haddeleme yöntemiyle yekpare altıgen çubuktan üretilmiş saplama hem kesinlik, hem de diş gücü sağlar Naylon taban yüksek yük kapasitesi, kimyasal direnç ve ısı değişikliklerinde denge sağlar

Detaylı

TEKNİK KILAVUZ : QUARD VE QUEND SOĞUK ŞEKİLLENDİRİLMESİ

TEKNİK KILAVUZ : QUARD VE QUEND SOĞUK ŞEKİLLENDİRİLMESİ TEKNİK KILAVUZ : QUARD VE QUEND SOĞUK ŞEKİLLENDİRİLMESİ Distributed by Duferco 1. Giriş Quard, aşınmaya dayanıklı çelik ve Quend, yüksek dayanımlı çelik en iyi soğuk şekillendirme performansı için geliştirilmiştir.

Detaylı

I. Buharlı Sterilizatörler

I. Buharlı Sterilizatörler I. Buharlı Sterilizatörler ERYİĞİT buharlı sterilizatörleri; tekstil malzemelerin, cerrahi ve pansuman aletlerin, plastik ve cam malzemelerin, şişelenmiş sıvıların, sterilizasyonunu gerçekleştirmek amacıyla

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. Global Manufacturer of Implant Dentistry

ÜRÜN KATALOĞU. Global Manufacturer of Implant Dentistry Global Manufacturer of Implant Dentistry ÜRÜN KATALOĞU ÜRÜN BROŞÜRÜ Abdi İpekçi Caddesi No:58 Pk:34030 Bayrampaşa / İSTANBUL / TÜRKİYE Tel : +90 212 612 64 09 Fax : +90 212 567 57 95 E-mail : info@modemedikal.com

Detaylı

Haziran 2015 www.termoteknik.com

Haziran 2015 www.termoteknik.com RADYATÖR KATALOĞU Haziran 2015 www.termoteknik.com Termo Teknik Çorlu Üretim Tesisleri Termo Teknik, uluslararası ısı devi Stelrad Radiators Group un Türkiye iştiraki ve Türkiye ile Avrupa nın en büyük

Detaylı

İmplantın Uygulanabilirliği İmplantlar belirli bir kalınlığı ve genişliği olan yapılardır. Bu nedenle implant öngörülen bölgede çene kemiğinin

İmplantın Uygulanabilirliği İmplantlar belirli bir kalınlığı ve genişliği olan yapılardır. Bu nedenle implant öngörülen bölgede çene kemiğinin 2 Dental İmplantlar Dental implant eksik olan dişlerin işlevini ve estetiğini tekrar sağlamak amacıyla çene kemiğine yerleştirilen ve kemikle uyumlu malzemeden yapılan yapay diş köküdür. Köprü ve tam protezlere

Detaylı

YOĞURT SÜTÜ DOLUM MAKİNASI

YOĞURT SÜTÜ DOLUM MAKİNASI YOĞURT SÜTÜ DOLUM MAKİNASI Firma Tanıtımı DİMAK DİREN MAKİNA AR-GE Yarım asırlık köklü geçmişi ve sahip olduğu bilgi birikimi ile ülkemiz ekonomisine katkıda bulunan Dimes Gıda Sanayi ve Ticaret Şirketi,

Detaylı

FD 60 THERMO. MİMARİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri. Teknik Özellikler;

FD 60 THERMO. MİMARİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri. Teknik Özellikler; MİMAİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri FD THEMO Teknik Özellikler; mm kanat genişliği, Güvenli kullanım, kolay ve rahat hareket özelliği, Katlanır olması, uygulandığı geniş

Detaylı

özünde sıcaklık var PANEL RADYATÖR VE HAVLUPAN Eylül 2017 warmhaus.com.tr

özünde sıcaklık var PANEL RADYATÖR VE HAVLUPAN Eylül 2017 warmhaus.com.tr özünde sıcaklık var PANEL RADYATÖR VE HAVLUPAN Eylül 2017 warmhaus.com.tr 20 Yıllık deneyim 25.000m 2 kapalı alan Panel radyatör imalatında Türkiye nin en büyük 5 firmasından biri olan Warmhaus, üretimini

Detaylı

Bİ-METAL ŞERİT TESTERELER

Bİ-METAL ŞERİT TESTERELER Bİ-METAL ŞERİT TESTERELER 1934'ten beri Bİ-METAL ŞERİT TESTERELER Kesici takımlar üretici Hulin'de 1934 yılında başladı. Firmanın kurucusu Josef Studenik, rmasının adını Testereler ve Aletler için İlk

Detaylı

ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ.

ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. 1992 yılında 70m2 lik bir alanda iki kardeşin girişimiyle faaliyetlerine başlayan Alba Kalıp, bugün 20,000 m2 si kapalı olmak üzere toplam

Detaylı

Endodontik Sistemler

Endodontik Sistemler www.dunyadental.com Endodontik Sistemler ENDO a CASS RECIPROC MOTOR MÜKEMME PERFORMANS GEİŞTİRİMİŞ ANGUDURVA YENİİKÇİ TASARIM Endo a Class kablosuz endodontik motor 3.0 Ncm (16:1) torku sayesinde 120-2000

Detaylı

PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ

PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ 04.02.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ Dişçiye gideceklere uyarı: Sahte implantlara dikkat İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Tancan Uysal, özellikle Uzakdoğu'dan Türkiye'ye

Detaylı

Isola. tasarım Nurus D Lab. teknik doküman

Isola. tasarım Nurus D Lab. teknik doküman Isola tasarım Nurus D Lab teknik doküman Çalışma alışkanlıkları değişiyor. Çalışma arkadaşlarınızdan uzaklaşmadan rahatlıkla odaklanabileceğiniz tanımlı alanlar, ekip çalışmaları ve anlık toplantılar gibi

Detaylı

Panel yüzeyinde sertleşmiş bulunan ultraviyole lak tabakası sayesinde, aşınmaya, darbeye ve çizilmelere karşı yüksek dayanıklılık gösterir.

Panel yüzeyinde sertleşmiş bulunan ultraviyole lak tabakası sayesinde, aşınmaya, darbeye ve çizilmelere karşı yüksek dayanıklılık gösterir. YÜZEY TEKNOLOJİLERİ A.Ş Doküman kodu : Yayın tarihi : 01.03.2015 Revizyon numarası : 00 Revizyon tarihi :,, Sayfa numarası : 1/2 ŞİRKET BİLGİLERİ 5K Yüzey Teknolojileri A.Ş. Güzel Hisar Mah. Yıldırım Beyazıt

Detaylı

Ürün Kodu : S21 Genişlik : 2.550 mm Yükseklik : 3.550 mm Dingil Mesafesi : 1.310 mm Boş Ağırlık : 5.250 ~ 5.800 kg ± %5 (Seçilen donanıma göre farklılık gösterir) King-Pin Yüksekliği : 1.220 mm (Yüksüz)

Detaylı

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik.

FORMULA Reinigungstechnik. Orijinal Güvenlik. Orijinal! Almanya da üretilmiştir. ***** FORMULA 600 /STEP 100 Otomatik Yürüyen Merdiven Temizleme Makinesi (Islak) Teknik Veri Uzunluk x Genişlik x Yükseklik: 1094 x 540 x 1001 mm Çalışma Genişliği: 520

Detaylı

KEMİK VE DİŞ ETİ SORUNLARI İÇİN EN GÜVENİLİR VE EN ETKİLİ ÇÖZÜM

KEMİK VE DİŞ ETİ SORUNLARI İÇİN EN GÜVENİLİR VE EN ETKİLİ ÇÖZÜM DOKU YENİLENMESİNDE OTOLOG ÇÖZÜM TÜRKİYEDE TEK DENTAL PRP KİTİ KEMİK VE DİŞ ETİ SORUNLARI İÇİN EN GÜVENİLİR VE EN ETKİLİ ÇÖZÜM YENİLENMEK KENDİ İÇİMİZDE ONARICI DOKU YENİLENMESİNİ HIZLANDIRAN YENİLİKÇİ

Detaylı

SOLİD KARBÜR MATKAPLAR YÜKSEK PERFORMANSLI DEĞİŞTİRİLEBİLİR KAFALI MATKAPLAR. İkon tanımı. Force X Yeni çok yönlü takım yelpazesi

SOLİD KARBÜR MATKAPLAR YÜKSEK PERFORMANSLI DEĞİŞTİRİLEBİLİR KAFALI MATKAPLAR. İkon tanımı. Force X Yeni çok yönlü takım yelpazesi Yeni ürünler 2017.1 İÇİNDEKİLER SOLİD KARBÜR MATKAPLAR 4 5 5 Force X Yeni çok yönlü takım yelpazesi R6011 Karbür pilot matkap R7131 Karbür kılavuz hazırlık matkabı YÜKSEK PERFORMANSLI DEĞİŞTİRİLEBİLİR

Detaylı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı Metaxdoor MR30/GLA-GLM Cam Döner Kapı Metaxdoor Mr30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılar size sunduğu esneklik ile hayallerinizdeki girişi yaratmanızı sağlar. MR30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılarda teknoloji

Detaylı

MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ.

MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ. MELKUÇLAR MAKİNE LTD. ŞTİ. ZIMPARA ÜRÜN GURUBU Çamlıtepe caddesi 158/b siteler ANKARA Tel: 0 312-351 73 73 faks: 0 312 351 73 33 GENİŞ BANT ZIMPARALAR KALİBRE ZIMPARALAR Zımpara yüzeyinin dolmasını geciktiren

Detaylı

Dünyanın en iyi Oftalmik Cerrahi Cihazları. Tek Kullanımlık Mikro Cihaz Uçları

Dünyanın en iyi Oftalmik Cerrahi Cihazları. Tek Kullanımlık Mikro Cihaz Uçları Dünyanın en iyi Oftalmik Cerrahi Cihazları Tek Kullanımlık Mikro Cihaz Uçları TÜRKÇE 1 Tek Kullanımlık Mikro Alet Uçları 1. Tanım GRIESHABER Gelişmiş Tek Kullanımlık Mikro Alet Uçları, bir GRIESHABER Hızlı

Detaylı

Modüler sistem Coromant EH

Modüler sistem Coromant EH Modüler sistem Coromant EH Küçük çaplar için takım esnekliği Erişimi zor olan parça kısımlarına ulaşılması ve takım grubunun mümkün olduğunca kısa ve kompakt tutulması karlı imalat için çok önemlidir.

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Başlıca ürün özellikleri

Başlıca ürün özellikleri Darbeli matkap AdvancedImpact 900 Yenilikçi Bosch Kickback Control ve 2 vitesli şanzımana sahip yeni AdvancedImpact 900 performans ve kontrol konusunda en yüksek taleplerle gelen hafif hizmet kullanıcıları

Detaylı

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ

SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Konveyörlü Fritöz Sebze Yıkama Makinesi SYM-300 Vibrasyon Konveyörlü SEBZE YIKAMA MAKİNESİ Soğuksan SYM-300 Sebze yıkama makinesi büyük ölçekli mutfakların taze sebze ve meyve yıkama ihtiyaçlarını karşılamak

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood T1 Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood Stretch hood teknolojisi palet sarma yöntemlerinin diğer türlerine göre önemli avantajlar sunmaktadır. Film ve enerji tüketiminde tasarruf

Detaylı

JUMO tecline Lf-4P Kondüktif 4 elektrodlu iletkenlik hücreleri

JUMO tecline Lf-4P Kondüktif 4 elektrodlu iletkenlik hücreleri Postal address: www.jumo.net 3603 Fulda, Germany E-mail: info.tr@jumo.net www.jumo.net Sayfa / JUMO tecine f-4p Kondüktif 4 elektrodlu iletkenlik hücreleri Kısa açıklama JUMO tecine f-4p iki elektrodlu

Detaylı

Giydirme Cephe Sistemleri

Giydirme Cephe Sistemleri Giydirme Cephe Sistemleri Aduro Ahşap, 20 yılı aşkın süredir tasarım ve yapı sektöründe faaliyet gösteren Yeni Güney İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. nin bir uzantısı olarak 1998 yılından beri faaliyet göstermekte

Detaylı

1. Kozmetik Kongresi, 18-20 Subat 2011, Antalya. EGM DANISMANLIK HIZMETLERI www.egmdanismanlik.com

1. Kozmetik Kongresi, 18-20 Subat 2011, Antalya. EGM DANISMANLIK HIZMETLERI www.egmdanismanlik.com KOZMETĐKTE GMP UYGULAMALARI ĐYĐ ÜRETĐM TEKNIKLERI www.egmdanismanlik.com GMP Nedir? Personel, Eğitim ve Hijyen Tesis ve Alt Yapı Ekipmanlar Hammaddeler ve Ambalaj Malzemeleri Üretim Bitmiş Ürünler Kalite

Detaylı