ETKİNLİKLERİMİZ. Dinozorlar: Dinozorlar konusunu işleyip, türlerini, özelliklerini inceleyeceğiz.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ETKİNLİKLERİMİZ. Dinozorlar: Dinozorlar konusunu işleyip, türlerini, özelliklerini inceleyeceğiz."

Transkript

1 SAYI:2

2 ETKİNLİKLERİMİZ SOHBET SAATLERİ 10 Kasım ve Atatürk :Atatürk kimdir?, Ailesinde kimler vardır?, Atatürk ün hayatı, neler yaptığı, Atatürk ün kişisel özellikleri ve 10 Kasım Atatürk ü anma günü ile ilgili sohbetler edeceğiz. Dinozorlar: Dinozorlar konusunu işleyip, türlerini, özelliklerini inceleyeceğiz. Çocuk Hakları Haftası : Çocuk hakları nelerdir? konusuyla ilgili sınıflarda beyin fırtınasıyla konu üzerinde düşünme ve bilgi paylaşımları gerçekleştirip sınıflarda çeşitli etkinliklerle konuyu pekiştireceğiz. 24 Kasım Öğretmenler Günü: Öğretmenler Günüyle ilgili etkinlikler yapıp, Baş Öğretmen Atatürk le ilgili sohbet edeceğiz. Öğretmenim ve Ben sergimizi hazırlayacağız. Değerli Eşyalar Kutusu Tasarımı: Çocuklarımız aileleriyle birlikte değerli eşyaları için kutu tasarlayacaklar. Sonrasında okulumuzda hazırladıkları kutularını anlatacaklar. OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI 5 Yaş grubunda Problem Çözen Çocuk ve Çizgi Çalışması isimli kitap çalışmalarımıza kasım ayında devam ediyoruz, eğlenerek öğreniyoruz. AİLE KATILIMI İÇİN ÖNERİLER 5 Yaş grubunda evde dinozorlarla ilgili araştırma yapabilirsiniz. Atatürk resimlerini inceleyip, albüm hazırlayabilirsiniz. Okulumuz 24 Kasım 2017 Cuma itibariyle ilk dönemi tamamlayarak ara tatile girmektedir, 4 Aralık 2017 Pazartesi günü 2.dönem eğitimimiz başlayacaktır.

3 ENGLİSH ACTIVITIES In November we will see our sight set outside our windows: Starting with the Season upon us, Autumn and everything about it will be our topic, its beautiful orange colours, its main features and the clothes we wear during it. Clothing will be a revolving topic this month coming as we dabble on the different weather conditions: nothing like a proper thick scarf in a sunny day and a pair of stylish sunglasses in a snowy one or is it the other way around? Two great authors will come and visit our classrooms through two great stories: Eric Carle s From Head to Toe and Julia Donaldson and Axel Scheffler s Fox s Socks. The creator of The Very Hungry Caterpillar will show us in his very own style all the things we are able to do while the creators of The Gruffalo will take us on another one of their famous walks in the Acorn Woods and into Fox s house in search for this forgetful guy s socks finding all sorts of different items in the search. On our phonics lessons, as well as reviewing the already learnt sounds, we ll venture into new ones. Better buckle up /p/ and /n/ because here we come! Recommended links from the month of October: 1. My Family and Me 2. Walk It Out 3. The House Song 4. The Bath Song 5. Flower Power (Hi5) Go away Big Green Monster 8. Don t Worry, Be Happy 9. Baby Shark

4 MÜZİK ETKİNLİKLERİ : Kasım ayında ritim ve nefes çalışmaları yapacak, Porte Şatosu'nun hikayesini dinleyeceğiz. Dinozorlar, Kurbağa ve Boğa adlı şarkıları öğrenecek, ritim aletleri ile eşlik edeceğiz. Bu ay Atatürk'ü Anma günü dolayısıyla Atatürk'ün sevdiği şarkıları çalan orkestraları dinleyecek ve inceleyeceğiz. SPOR ÇALIŞMALARI: Spor çalışmalarında bu ayki amaç ve kazanımlarımız; büyük kaslarını kullanarak belirli güç gerektiren hareketleri yapabilme; farklı ağırlıktaki nesneleri, kaldırma, atma, itme, çekme, fırlatma; farklı ağırlıktaki nesneleri taşıyarak belirli mesafeye gidebilmektir. Bu doğrultuda yapacağımız etkinlikler, Hedefe at, Dondurma külahı, Balonu Yakala, Bayrak Yarışı SERAMİK ÇALIŞMALARI: Seramik çalışmalarımıza, seramik yapımında kullanılan araç gereçleri tanıyarak ekim ayında başladık. Seramik çamurunu elle şekillendirme, çimdikleme yöntemi ile çeşitli form yapımları; yuvarlama tekniğiyle form ve kase yapımlarıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızı rötuşladıktan sonra fırına yerleştirip bisküvi pişirimi yapıyoruz. Daha sonra sır(seramik boyası) hakkında bilgi verip çalışmalarımızı tekniğe uygun şekilde sırlıyoruz. DANS ÇALIŞMALARI: Beden esnekliğini sağlamak, bedeni dans öğrenmeye hazır hale getirebilmek amacıyla oyunlarla ısınma ve esneme çalışmaları yapacağız. Kasların güçlenmesini sağlamak amacıyla da hayvanları taklit ederek jump çalışmaları yapacağız.

5 ÇOCUKLARDA DİKKATİN GELİŞTİRİLMESİ VE DİKKAT GELİŞTİRİCİ ETKİNLİKLER Biz insanlar çevremizi duyu organlarımızın yardımıyla tanırız. Çevremizde olup bitenleri görerek, duyarak öğreniriz. Nesneleri elleyerek, koklayarak, tadarak birbirinden ayırırız. Çevremizde o kadar çok nesne ve olay var ki, bunların her birini algılamamız mümkün değildir. Biz çevremizdeki uyarıcılardan ancak bir kısmını algılar, bir kısmına dikkat ederiz, bazı uyarıcıların farkına bile varmayız. Zaten bütün uyarıcıları aynı anda fark etmemiz, bunların tümünü algılamamız bizden beklenemez, çünkü insanın dikkati sınırlıdır. Dikkat, fizyolojik ve psikolojik enerjinin bir nokta üzerinde toplanmasıdır. Bir olaya, bir insana veya bir nesneye ilgi duyduğumuz oranda, ona dikkat ederiz. İlgimizin derecesine bağlı olarak, dikkatimizin şiddeti ve süresi artar. Konuya ilgi duyulduğu hallerde, dikkat süreklilik gösterir. Konuya ilgi duyulmadığı hallerde ise dikkat azalır, hatta kaybolur. Çocuğun dikkatini uyanık tutmanın yolu, öncelikle onun ilgisini uyarmaktır. İlgi duyulan konu üzerinde dikkatin toplanması daha kolaydır. İlgi ve dikkatin uyanık olduğu durumlarda, öğrenme daha hızlı ve daha kalıcı olur. Çocuk, dikkatli olduğu oranda alıcıdır, alıcı olduğu oranda çabuk ve kolay öğrenir. Öğrenmede çok etkili bir faktör olan dikkatin, türü ve düzeyi araştırılmalıdır. Her işte, ister zihinsel bir etkinlik olsun, ister el becerisi gerektiren bir iş olsun, dikkat belirli bir şekilde ve belli bir şiddette kendini gösterir. Bazı çocuklar çok dikkatlidirler, hiçbir ayrıntı gözlerinden kaçmaz. Dikkatlerini uzun bir süre aynı iş üzerinde toplayabilirler. Bu iş sıkıcı da olsa, tekdüze de olsa, onu bitirinceye dek, dikkatlerini konu üzerinde yoğunlaştırabilirler.bazı çocukların ise dikkati çok dağınıktır. Kendilerine bir hikâye anlatıldığında veya bir parça okunduğunda, anlatanı veya okuyanı bir süre izledikten sonra dalarlar, konudan uzaklaşırlar. Bu çocuklar, belli bir işi yaparken de, bir problem çözerken de dikkatlerini kolayca toparlayamazlar. Bu çocuklara bir şey öğretmek çok zordur, bu durum genellikle başarısızlıkların temel nedenlerindendir. Odaklanmakta zorlanan çocukların dikkatlerini geliştirmek, dikkat sürelerini arttırmak için onlara bir takım alıştırmalar yaptırmak gerekir. Bu alıştırmalar oyun şeklinde yaptırılabilir: çocuktan belli bir resimdeki yanlışları bulması, iki resim arasındaki benzerlik ve farklılıkları göstermesi, anlatılan bir hikâyeyi tekrarlaması veya hikâye ile ilgili soruları cevaplandırması istenilebilir. Örneğe bakarak şekil çizdirmek, modele uygun inşalar yaptırmak, benzer resimleri

6 gruplandırtmak, eşleştirme yaptırmak, eksikleri tamamlatmak, zihinden hesap yaptırmak... akla ilk gelen alıştırmalardır. "Hangi elimde?", "Uçtu uçtu kim uçtu?", Evet-hayır oyunu" ve "Kelime oyunu", hep dikkat geliştirici oyunlardır. Bu tür oyunlara okul öncesi dönemde de, okul döneminde de yer verilmelidir. Yalnız bu oyun ve alıştırmalarla çocuğu sıkmamaya, bıktırmamaya hatta yormamaya özen gösterilmeli, bunlar çocuk için cazip hale getirilmelidir. İlgi, hareket, ani değişiklikler, uyarının büyüklüğü, şiddeti ve sesi, dikkati uyanık tutan özelliklerdir. Buna karşılık yorgunluk, uykusuzluk, stres, gerginlik ve huzursuzluk dikkati dağıtan etkenlerdir. Her insanın kendine özgü bir karakteri, bir kişiliği olduğu gibi, yine kendine özgü bir zihinsel yapısı, bir dikkat gücü vardır. Bireyde var olan dikkat gücünü farklı şekillerde değerlendirebiliriz: yönergeyi kavrama, hızlı öğrenme, tekrar işinde başarılı olma, verilen bir işi kısa zamanda ve hatasız yapma... hep dikkat gerektiren işlerdir. Bireyin belli bir alanda başarılı olması, belli bir işte verimli olması, büyük ölçüde dikkatini toplama gücüne bağlıdır. Dikkat bir bakıma, bireyin başarısını ve verimini belirleyen temel zihinsel faktörlerden biridir, bu nedenle küçük yaştan itibaren, evde ve okulda çocuğun dikkatini geliştirmeye önem verilmelidir. Yazar: Prof. Dr. Norma RAZON Kaynak:

7 KASIM AYI SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ YAŞ GRUBU ETKİNLİK TARİH /YER 14 Kasım 2017 Salı 5 Yaş Sabancı Müzesi Gezisi Etkinliği Sabancı Müzesi-Emirgan Yaş Çocuklarda Dikkatin Geliştirilmesi ve Dikkat Geliştirici Etkinlikler konulu Rehberlik Birimi Paylaşım Saati (Geçen ay ertelendiği için bu tarihte gidilmesi planlanmıştır.) 20 Kasım 2017 Pazartesi Işık Anaokulu 21 Kasım 2017 Salı 5-6 Yaş Harbiye Atatürk Müzesi Gezisi Yaş Öğretmenim ve Ben Resim Sergisi Atatürk Müzesi-Harbiye Şişli Kasım ayı içerisinde Işık Anaokulu Yaş Tiyatro Etkinliği Hacivat-Karagöz Gölge Oyunu Kasım ayı içerisinde Muvaffak Benderli Konferans Salonu UNUTMAYALIM OYUNCAK GÜNÜ; öğrencilerimiz yıl boyunca her hafta PAZARTESİ günü, taşınması güç olmayan, hiçbir tehlike unsuru içermeyen, zarar gelebileceği ihtimalini göze alabileceğiniz, oyuncaklarından birini okula getiriyor ve arkadaşlarıyla birlikte oynuyor. DOĞUM GÜNLERİMİZ 2 Kasım 2013 Cem YEGİN 2 Kasım 2013 Emir SAĞDIÇ 2 Kasım 2013 Ela TEKİNBAŞ Doğum Günlerini Kutlar; Sağlıklı ve Mutlu Nice Seneler Dileriz.

ETKİNLİKLERİMİZ. 24 Kasım Öğretmenler Günü: Öğretmenler Günüyle ilgili etkinlikler yapıyoruz, Baş Öğretmen Atatürk le ilgili sohbet ediyoruz.

ETKİNLİKLERİMİZ. 24 Kasım Öğretmenler Günü: Öğretmenler Günüyle ilgili etkinlikler yapıyoruz, Baş Öğretmen Atatürk le ilgili sohbet ediyoruz. SAYI:2 ETKİNLİKLERİMİZ SOHBET SAATLERİ 10 Kasım ve Atatürk :Atatürk kimdir?, Ailesinde kimler vardır?, Atatürk ün hayatı, neler yaptığı, Atatürk ün kişisel özellikleri ve 10 Kasım Atatürk ü anma günü ile

Detaylı

ETKİNLİKLERİMİZ. ANNELER GÜNÜ (Mayıs ayının ikinci pazarı): Anneler gününü neden kutladığımızı öğrenip, annelerimiz için sürprizler hazırlayacağız.

ETKİNLİKLERİMİZ. ANNELER GÜNÜ (Mayıs ayının ikinci pazarı): Anneler gününü neden kutladığımızı öğrenip, annelerimiz için sürprizler hazırlayacağız. SAYI:8 SOHBET SAATLERİ ETKİNLİKLERİMİZ ANNELER GÜNÜ (Mayıs ayının ikinci pazarı): Anneler gününü neden kutladığımızı öğrenip, annelerimiz için sürprizler hazırlayacağız. BİTKİLER: Bitki çeşitlerini, bitkilerin

Detaylı

ETKİNLİKLERİMİZ. ANNELER GÜNÜ (Mayıs ayının ikinci pazarı): Anneler gününü neden kutladığımızı öğrenip, annelerimiz için sürprizler hazırlayacağız.

ETKİNLİKLERİMİZ. ANNELER GÜNÜ (Mayıs ayının ikinci pazarı): Anneler gününü neden kutladığımızı öğrenip, annelerimiz için sürprizler hazırlayacağız. SAYI:8 ETKİNLİKLERİMİZ SOHBET SAATLERİ ANNELER GÜNÜ (Mayıs ayının ikinci pazarı): Anneler gününü neden kutladığımızı öğrenip, annelerimiz için sürprizler hazırlayacağız. BİTKİLER (4-5-6 Yaş): Bitki çeşitlerini,

Detaylı

ETKİNLİKLERİMİZ. ANNELER GÜNÜ (Mayıs ayının ikinci pazarı): Anneler gününü neden kutladığımızı öğrenip, annelerimiz için sürprizler hazırlayacağız.

ETKİNLİKLERİMİZ. ANNELER GÜNÜ (Mayıs ayının ikinci pazarı): Anneler gününü neden kutladığımızı öğrenip, annelerimiz için sürprizler hazırlayacağız. SAYI:8 SOHBET SAATLERİ ETKİNLİKLERİMİZ ANNELER GÜNÜ (Mayıs ayının ikinci pazarı): Anneler gününü neden kutladığımızı öğrenip, annelerimiz için sürprizler hazırlayacağız. BİTKİLER: Bitki çeşitlerini, bitkilerin

Detaylı

ETKİNLİKLERİMİZ SAYI:7

ETKİNLİKLERİMİZ SAYI:7 ETKİNLİKLERİMİZ SAYI:7 SOHBET SAATLERİ 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkulu bir şekilde kutlayacağız. Atatürk ün hayatı hakkında öğrendiklerimizi tekrar edeceğiz.

Detaylı

IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014

IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014 HAZIRLAYANLAR 5 YAŞ GRUBU ÖĞRETMENLERİ EDİTÖR ÜLKÜ UZUN IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ TÜM ÖĞRENCİ İLE VELİLERİMİZE MUTLULUK VE BAŞARI GETİRMESİNİ DİLERİZ. Aylık bültenlerimizde;

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaşımlarda bulunarak sunumlar izledik. Aynadan ilk önce kendimizi daha sonra arkadaşlarımızı

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI Beni de bir ana doğurmadı mı? Türk anaları daha nice Mustafa Kemal'ler doğurur. TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN 2016-2017

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Anneler Günü Gösterimizi ailelerimize sunduk. *Gösteri sonrasında harika çocuklar Partisi

Detaylı

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu

Detaylı

ÖZEL MARMARA İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ -4-

ÖZEL MARMARA İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ -4- ÖZEL MARMARA İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ -4- Sayın Velimiz, PYP programımız çerçevesinde Yuvamda Mutluyum ünitesinde, İnsanların ve hayvanların kendilerine

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT İLKOKULU

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT İLKOKULU 1.HAFTA BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT İLKOKULU Kasım Ayı Bülteni (5Yaş) DEĞERLER EĞİTİMİ: TOPLUMSAL DUYARLILIK- PAYLAŞIM (02.11.2015) ARKADAŞLARIMI ÇOK SEVİYORUM TÜRKÇE-MÜZİK-SANAT ETK. (03.11.2015)

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI KONULARIMIZ: *Babalar Gününü Niçin Kutluyoruz? Baba Sevgisi Babamızın

Detaylı

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan

Detaylı

PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI

PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI KONULARIMIZ: Yaz mevsimi Babalar günü Yaz tatili Genel tekrar SORGULAMA HATLARIMIZ *Yaz mevsimi nedir? *Doğada değişiklik gösteren şeyler *Kıyafetlerimizdeki değişiklikler

Detaylı

ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ

ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni her ay için

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Öğrencilerimiz kendilerini tanıtan oyuncaklar, giysiler, sevdiği eşyalarını anlatarak paylaşımlarda bulundular. Öğrenciler

Detaylı

ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT

ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT Ekim 2016 Anahtarların kenarından kalemle çizdik ve anahtarların şeklini çıkardık. Her anahtarın girinti ve çıkıntılarının farklı olduğunu gördük. Aile bireylerimizi

Detaylı

2011 2012 Eğitim Öğretim Yılı Ders Programı

2011 2012 Eğitim Öğretim Yılı Ders Programı 2011 2012 Eğitim Öğretim Yılı Ders Programı Dersin Adı: Türkçe Dil Bilgisi Yaş Grubu: 1-3 yaş Ögretmen: İmge Şahin Email: sahin_imge@hotmail.com Değerli Veliler, Bu yıl okul öncesi (1-3 yaş) sınıfını beraber

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ SINIF ETKİNLİKLERİ Eylül Ekim ayı etkinliklerimiz Oyun teması ile başladı. TÜRKÇE DİL Türkçe Dil Etkinliklerimizde

Detaylı

ETKİNLİKLERİMİZ UNUTMAYALIM

ETKİNLİKLERİMİZ UNUTMAYALIM SAYI:3 ETKİNLİKLERİMİZ SOHBET SAATLERİ HİNDİSTAN: Farklı ülkeleri tanımaya Hindistan dan başlıyoruz. Hindistan ın genel özelliklerini öğreniyoruz. İlgili sanat etkinlikleri yapıyoruz. FİLLER: 5 yaş grubunda

Detaylı

ETKİNLİKLERİMİZ SAYI:7

ETKİNLİKLERİMİZ SAYI:7 ETKİNLİKLERİMİZ SAYI:7 SOHBET SAATLERİ 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkulu bir şekilde kutlayacağız. Atatürk ün hayatı hakkında öğrendiklerimizi tekrar edeceğiz.

Detaylı

GEZİ ETKİNLİĞİ SİNEMAYA GİDİYORUZ

GEZİ ETKİNLİĞİ SİNEMAYA GİDİYORUZ AKADEMİ ÇOCUK ANAOKULU 25.12.2017 26.12.2017 27.12.2017 28.12.2017 29.12.2017 AİLE PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA KATILIMI Kitap Günümüz Students will be able to identify seasons and months. GEZİ

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Uyum programı tamamlandıktan sonra öğrencilerimizin kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmek

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla,

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, blok, fen-doğa, yapılandırılmamış oyuncak, müzik, sanat)

Detaylı

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU BULUTLAR SINIFI EYLÜL AYI KAVRAM VE ŞARKILAR

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU BULUTLAR SINIFI EYLÜL AYI KAVRAM VE ŞARKILAR YAŞASIN OKULUMUZ Daha dün annemizin kollarında yaşarken Çiçekli bahçemizin yollarında koşarken Şimdi okullu olduk Sınıfları doldurduk Sevinçliyiz hepimiz yaşasın okulumuz. ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERİSTESİ VAKFI

Detaylı

3 YAŞ MASAL DÜNYASI 2018 HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI

3 YAŞ MASAL DÜNYASI 2018 HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI YAZ MEVSİMİ 3 YAŞ MASAL DÜNYASI 2018 HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI *Babalar günü için sürpriz hediye *Çevremizden topladığımız farklı taşları parmak boyası ile boyuyoruz. *Serbest resim çalışmaları *Kağıt

Detaylı

KASIM AYI BÜLTENİMİZ

KASIM AYI BÜLTENİMİZ KASIM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ KASIM AYI DOĞUM GÜNLERİMİZ 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA TÖRENİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ ECO SCHOOL SINIF

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ CUMHURİYET BAYRAMI Kale nedir? Ev ve kale resimlerini inceleme Nasıl bir evde yaşadığını

Detaylı

ARILAR ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

ARILAR ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ ARILAR ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni

Detaylı

AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ ANA SINIFI C. Aralık Katlama tekniğinde ''balık'' yaptık.

AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ ANA SINIFI C. Aralık Katlama tekniğinde ''balık'' yaptık. ANA SINIFI C AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT Aralık 2016 Çocuklar ne ister afişini hazırladık ve çok mutlu olduk. Katlama tekniğinde ''balık'' yaptık. Atatürk çalışmamızı yuvarlama tekniğini kullanarak tamamladık.

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2015 MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtlar konusunda neler bildiğimizi akıl haritasında resimledik. Trafik kurallarını ve işaretlerini öğrendik.

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sayın Velilerimiz, Bu hafta da yeni konular ve etkinliklerle zamanın nasıl geçtiğini fark etmedik. Yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizle oldukça yoğun

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3-4 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3-4 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3-4 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM BÜLTENİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3-4 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI KONULARIMIZ: *Babalar gününü niçin kutluyoruz? Baba sevgisi

Detaylı

HAZIRLAYANLAR KADRİYE MUTLU İNCİ PİPER ÖZGE ÖZEL EDİTÖR ÜLKÜ UZUN

HAZIRLAYANLAR KADRİYE MUTLU İNCİ PİPER ÖZGE ÖZEL EDİTÖR ÜLKÜ UZUN HAZIRLAYANLAR KADRİYE MUTLU İNCİ PİPER ÖZGE ÖZEL EDİTÖR ÜLKÜ UZUN IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2013 Sayın Velilerimiz, 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında, ilk öğrencilerimizle olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz.

Detaylı

ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2014 2015 ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ ARKADAŞLIK HAFTASI CUMHURİYET BAYRAMI BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Kale nedir? Kaleler ne için yapılır?

Detaylı

ETKİNLİKLERİMİZ SAYI:5

ETKİNLİKLERİMİZ SAYI:5 ETKİNLİKLERİMİZ SAYI:5 SOHBET SAATLERİ KAVRAMLAR VE SAYILAR: 4 Yaş gruplarımızda 10 a kadar ritmik sayma ve rakamları tanımaya yönelik çalışmalar yapacağız. Zıt Kavramlar ve Renkler konularında öğrendiklerimizi

Detaylı

ÖZEL PEK ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI BÜLTENİ. İzimden gelin gençler! Bocalamadan, yorulmadan, sıkılmadan Tek çıkış yolunuz budur!

ÖZEL PEK ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI BÜLTENİ. İzimden gelin gençler! Bocalamadan, yorulmadan, sıkılmadan Tek çıkış yolunuz budur! ÖZEL PEK ANAOKULU 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKİM AYI BÜLTENİ İzimden gelin gençler! Bocalamadan, yorulmadan, sıkılmadan Tek çıkış yolunuz budur! BU AY NELERİ SORGULAYACAĞIZ? İnsanlar duygularını olaylar

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT İLKOKULU

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT İLKOKULU 1.HAFTA BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT İLKOKULU Kasım Ayı Bülteni (5+Yaş) DEĞERLER EĞİTİMİ: TOPLUMSAL DUYARLILIK- PAYLAŞIM (02.11.2015) KIZILAY DİL, SANAT, DRAMA BÜYÜK (03.11.2015) BALONLAR NEREYE GİDİYOR?

Detaylı

ETKİNLİKLERİMİZ SOHBET SAATLERİ

ETKİNLİKLERİMİZ SOHBET SAATLERİ SAYI:5 ETKİNLİKLERİMİZ SOHBET SAATLERİ Filler: 5 yaş grubunda Gems aktivitelerinde Filler konusunu işleyip, fillerin özelliklerini inceleyeceğiz, fillerin yaşamları hakkında sohbet edeceğiz. İcatlar-Mucitler:

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI UTKU KOLEJİ İLKOKULU 1.,2. 3. VE 4. SINIFLARIMIZIN UYGULAMALI DERSLER EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI UTKU KOLEJİ İLKOKULU 1.,2. 3. VE 4. SINIFLARIMIZIN UYGULAMALI DERSLER EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI UTKU KOLEJİ İLKOKULU 1.,2. 3. VE 4. SINIFLARIMIZIN UYGULAMALI DERSLER EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI 1. SINIFLAR EKİM AYI UYGULAMALI DERSLER BÜLTENİ DERSLER MÜZİK OYUN VE SPOR

Detaylı

Colours colours everywhere... Yıl Sonu Gösterimizde buluşmak üzere...

Colours colours everywhere... Yıl Sonu Gösterimizde buluşmak üzere... 22-26 MAYIS 2017 Colours colours everywhere... Yıl Sonu Gösterimizde buluşmak üzere... 22-26 MAYIS 2017 Degerli Velilerimiz İki hafta süren Kayı Festivalinin bu hafta sonuna gelindi. İki hafta boyunca

Detaylı

AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI A. Ekim Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık.

AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI A. Ekim Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık. ANA SINIFI A AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT Ekim 2016 29 Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık. Cumhuriyet yıldızı hazırladık. Kesme yapıştırma tekniği ile kurbağa yaptık. Makarnalarımızı

Detaylı

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi pişirdik. Topla tanışma oyunları oynadık. Heykel ol, adını

Detaylı

ETKİNLİKLERİMİZ SOHBET SAATLERİ

ETKİNLİKLERİMİZ SOHBET SAATLERİ SAYI:7 ETKİNLİKLERİMİZ SOHBET SAATLERİ MEYVELER VE SEBZELER: Sağlıklı Yaşıyoruz konusu ile birlikte meyve ve sebzeler konusunu işleyeceğiz. Sağlıklı beslenmek için gereken yiyeceklere dikkat çekerek konu

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 00.GÜN SEVGİ GÜNÜ GÜLEN DİŞLER TAŞITLAR-MESLEKLER Okulumuzun 00. Günü için ailemizle 00 parçalı ürünler hazırladık. Okulumuzda 00.gün sergimizi

Detaylı

Taşdelen Anaokulu MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ AYLIK EĞİTİM PLANI kelolan anaokulu

Taşdelen Anaokulu MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ AYLIK EĞİTİM PLANI kelolan anaokulu Taşdelen Anaokulu MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ AYLIK EĞİTİM PLANI kelolan anaokulu 2015-2016 eğitim öğretim yılı 2016 Kasım ayi eğitim planı 2016 KASIM AYI YILDIZLAR SlNIFI EĞİTİM PROĞRAMI Taşdelen

Detaylı

2017 MAYIS / 1. HAFTA PAZARTESİ CUMA SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI

2017 MAYIS / 1. HAFTA PAZARTESİ CUMA SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI TRAFİK HAFTASI 2017 MAYIS / 1. HAFTA KONU 01.05.2017 02.05.2017 03.05.2017 04.05.2017 05.05.2017 ''Kaybolanı Bul'' Trafik kuralları nelerdir? Öğreniyorum ardından trafik tabelalarının ne anlama geldiği

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON SINIF ETKİNLİKLERİMİZ PARTİ ETKİNLİKLERİMİZ YÜZME ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU HAZIRLIK SINIFLARI EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU HAZIRLIK SINIFLARI EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU HAZIRLIK SINIFLARI EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Sayma, sayı kadar nesne bulma ve sıralama çalışmalarına yer verdik. OYUN ve HAREKET

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum.

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI. Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum. FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU 3-4 YAŞ GRUBU AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Hanım kızı, ebe tekerlemelerini öğreniyorum. Bilmeceler: Beyin fırtınası tekniği ile telefon,

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 1 100.GÜN SEVGİ GÜNÜ GÜLEN DİŞLER TAŞITLAR-MESLEKLER Okulumuzun 100. Günü için ailemizle 100 parçalı ürünler hazırladık. Okulumuzda 100.gün sergimizi

Detaylı

PENGUEN GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

PENGUEN GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ PENGUEN GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? ANNELER GÜNÜ TRAFİK VE TAŞITLAR DÜNYA SÜT GÜNÜ MÜZELER HAFTASI 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI Taşıtların özelliklerini, benzerlik ve farklılıklarını

Detaylı

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN TEMA:YAZ,ANNELER GÜNÜ,MÜZELER HAFTASI,ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI,ENGELLİLER HAFTASI,TRAFİK HAFTASI

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN TEMA:YAZ,ANNELER GÜNÜ,MÜZELER HAFTASI,ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI,ENGELLİLER HAFTASI,TRAFİK HAFTASI MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN TEMA:YAZ,ANNELER GÜNÜ,MÜZELER HAFTASI,ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI,ENGELLİLER HAFTASI,TRAFİK HAFTASI 02.05.2017 ÖĞRENME TAKVİMİ Türkçe dil etkinliğinde anneler günü şiir

Detaylı

IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014

IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014 HAZIRLAYANLAR 4 YAŞ GRUBU ÖĞRETMENLERİ EDİTÖR ÜLKÜ UZUN IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ TÜM ÖĞRENCİ İLE VELİLERİMİZE MUTLULUK VE BAŞARI GETİRMESİNİ DİLERİZ. Aylık bültenlerimizde;

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 4 YAŞ GRUPLARI ARALIK-OCAK AYI BÜLTENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 4 YAŞ GRUPLARI ARALIK-OCAK AYI BÜLTENİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 4 YAŞ GRUPLARI ARALIK-OCAK AYI BÜLTENİ BU AY NELER ÖĞRENECEĞİZ? Dünyanın hareketleri canlıların yaşamlarını etkiler ana fikrinden yola çıkarak ; Dünyanın hareketleri (gece-gündüz,

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU 2016-2017 EKİM AYI BÜLTENİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KaLELER Atatürk ün hayatını öğrenme Atatürk ün ülkemize kazandırdıkları Cumhuriyet

Detaylı

BENİM DÜNYAM ANAOKULU 6 YAŞ TURKUAZ VE İNCİLER SINIFI EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI

BENİM DÜNYAM ANAOKULU 6 YAŞ TURKUAZ VE İNCİLER SINIFI EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI BENİM DÜNYAM ANAOKULU 6 YAŞ TURKUAZ VE İNCİLER SINIFI EKİM AYI ETKİNLİK PROGRAMI 1.HAFTA: DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ-HAYVANLARI KORUMA VE BEN VE DUYGULARIM SOSYAL DUYGUSAL ALAN: AMAÇ.2 **Duygularını söyleme. **Duygularının

Detaylı

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN TEMA: TRAFİK HAFTASI-ANNELER GÜNÜ-19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI-MÜZELER HAFTASI ÖĞRENME TAKVİMİ 02.05.2017 -Helikopter resmi sulu boya ile boyanır. -Trafik haftası hakkında sohbet

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİ PARTİ TİYATRO GEZİ SİNEMA SINIF ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Sayma, rakam-nesne eşleştirme, gruplama çalışmalarına yer verdik. Dikkat ve ayırt etme

Detaylı

TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ

TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ EKİM AYI KELEBEK GRUBU BÜLTENİ TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ Kule nedir? Kule resimlerini inceleme

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla,

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, blok, fen-doğa, yapılandırılmamış oyuncak, müzik, sanat)serbest

Detaylı

ÖZEL GÜRÇAĞ ANAOKULU 5 YAŞ KASIM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL GÜRÇAĞ ANAOKULU 5 YAŞ KASIM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL GÜRÇAĞ ANAOKULU 5 YAŞ KASIM 2017 AYLIK BÜLTEN 01.11.2017 02.11.2017 03.11.2017 06.11.2017 07.11.2017 Toprak erozyonu deneyi Parça- bütün çalışması Tohum isimli parmak oyununu Yağmurun oluşum deneyini

Detaylı

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ

Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı OKUL ÖNCESİ DÜŞÜNEN ÇOCUKLAR EĞİTİM SETİ YARIM GÜNLÜK PLAN ÇİZELGESİ GÜNLER EYLÜL-2017 EKİM-2017 KASIM-2017 ARALIK-2017 Pazartesi 4 11 18 25 2 9 16 23 30 6 13 20 27 4 11 18

Detaylı

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO 100.GÜN ETKİNLİKLERİMİZ 100.GÜN PARTİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ ECO SCHOOLS ÇALIŞMALARIMIZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ AİLE KATILIMIMIZ

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Üçgen şekli ile oyun etkinliklerine yer verdik. 1-10 arası rakamları tanıma ve 1-5 arası sayıları

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: ZEYNEP TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA;25.05.2015-29.05.2015 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

ANAOKULLARI 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

ANAOKULLARI 2014-2015 ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ E Y L Ü L 01 Eylül 2014 Pazartesi 10.00-11.30 Tüm Anaokulları Oryantasyon Programı Tüm Öğrenciler - Öğretmenler Okul Müdürleri 02 Eylül 2014 Salı 03 Eylül 2014 Çarşamba 04 Eylül 2014 Perşembe 05 Eylül

Detaylı

HER ÇOCUK ÖZELDİR BÜLTEN

HER ÇOCUK ÖZELDİR BÜLTEN HER ÇOCUK ÖZELDİR BÜLTEN SAYI: 5 ŞUBAT 2016 OYUN VE EĞİTİM ETKİNLİKLERİ (Belirlenen hedefler tüm yaş gruplarında gelişim özelliklerine göre yapılandırılmaktadır. EĞİTİM RUTİNLERİMİZ -Ayın Kuantum Olumlaması

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ OKULUM VE ARKADAŞLARIM BEN KİMİM? Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda çalışanları gözlemleme Sınıfını

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ Kasım ayı temamız; Benim Hakkımda Her şey TÜRKÇE DİL Haftanın Alışkanlığı ; Paylaşıyorum Mutluyum, Lütfen, teşekkür ederim diyorum

Detaylı

5-6 YAŞ ARALIK EĞİTİM PROGRAMI

5-6 YAŞ ARALIK EĞİTİM PROGRAMI 01 Aralık - 05 Aralık 2014 AY GENELİNDE YAPILACAK ETKİNLİKLER 5-6 YAŞ ARALIK EĞİTİM PROGRAMI Tema: Hava Durumu (GEMS) Kavramlar Sorumluluk Eğitimi Portfolyo Dil Gelişimi Etkinlikleri Görsel Sanat Teknikleri

Detaylı

PEK ANAOKULU TOPRAK SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ MUTLU YILLAR

PEK ANAOKULU TOPRAK SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ MUTLU YILLAR PEK ANAOKULU TOPRAK SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ MUTLU YILLAR ARALIK AYI HAFTALIK TEMALAR 1.HAFTA KIŞ MEVSİMİ *Kışın kullandığımız kıyafetler *Kış sebze-meyveleri *Kış mevsiminde kullandığımız eşyalar 2.HAFTA

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR MART AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR MART AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR MART AYI E-BÜLTENİ TÜRKÇE Akıcı okuma, yazmada imla kurallarını uygulama ve noktalama işaretlerini doğru kullanma, dikkatli dinleme

Detaylı

FMV ÖZEL AYAZAĞA IŞIK ANAOKULU 4 YAŞ SINIFI BÜLTENİ

FMV ÖZEL AYAZAĞA IŞIK ANAOKULU 4 YAŞ SINIFI BÜLTENİ Sayın Velimiz, FMV ÖZEL AYAZAĞA IŞIK ANAOKULU 4 YAŞ SINIFI BÜLTENİ Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan

Detaylı

ÖZEL GÜNHAN KOLEJİ ETKİNLİK PROGRAMI

ÖZEL GÜNHAN KOLEJİ ETKİNLİK PROGRAMI AY : EYLÜL 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 42 15 AÇILIŞ TÖRENİ 16 17 18 5.SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME 19 20 1.SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 8.SINIF TEOG VELİ BİLGİLENDİRME

Detaylı

TRAFİK VE İLK YARDIM HAFTASI

TRAFİK VE İLK YARDIM HAFTASI TRAFİK VE İLK YARDIM HAFTASI 2017 MAYIS/ 1. HAFTA KONU 01.05.2017 02.05.2017 03.05.2017 04.05.2017 05.05.2017 RESMİ TATİL SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI SABAH KAHVALTISI HALK LARI (ÖZKAN

Detaylı

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN TEMA: YAZ, ANNELER GÜNÜ, MÜZELER HAFTASI, ENGELLİLER HAFTASI, TRAFİK HAFTASI 02.05.2017 03.05.2017 ÖĞRENME TAKVİMİ Çocuklarla sabah sporu yapılır. çeşitli bilmeceler sorulur. Hikaye

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Mayıs ayında Duyularımla Hissediyorum, Haziran ayında Açık Hava Oyunları temalarımızı işledik.elif Öğreniyor

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ TÜRKÇE Öğrencilerimizle metni takip ederek dinleme, bitişik eğik yazı harflerini kurallara uygun yazma,

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENİ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENİ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENİ SINIF ETKİNLİKLERİ KASIM AYI TEMAMIZ; Nasıl Öğreniyoruz? Büyümek, düşünmek, yapmak TÜRKÇE DİL Nasıl öğreniyoruz? Büyümek, düşünmek,

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENĠ

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENĠ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENĠ Hazırlayan:YASEMĠN YILDIR ÖĞRETMENĠN MESAJI: MERHABA; Kelebekler sınıfı olarak 10 kasım 14 kasım Tarihleri arasında yapmıģ olduğumuz eğitim faaliyetlerimizin

Detaylı

TÜRKÇE ETKİNLİĞİ Tekerleme, bilmece, şiir, parmak oyunu, grup konuşması, çeşitli hikâye anlatma teknikleri ile hikâye anlatma, hikâye oluşturma, hikây

TÜRKÇE ETKİNLİĞİ Tekerleme, bilmece, şiir, parmak oyunu, grup konuşması, çeşitli hikâye anlatma teknikleri ile hikâye anlatma, hikâye oluşturma, hikây OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların kendilerini, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebildikleri oyun etkinliklerine yer verildi. Eğitici oyuncak merkezi, evcilik merkezi, kukla merkezi, blok merkezi, müzik merkezi,

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Dört mevsime ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU HAZIRLIK SINIFLARI ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU HAZIRLIK SINIFLARI ARALIK AYI BÜLTENİMİZ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU HAZIRLIK SINIFLARI ARALIK AYI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Örüntü çalışmaları yaptık. OYUN ve HAREKET ETKİNLİKLERİMİZ Orff Etkinliğimizde Kurmalı oyuncak

Detaylı

İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU Şubat Mart 2017 Bülteni

İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU Şubat Mart 2017 Bülteni İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU Şubat Mart 2017 Bülteni BU AY HANGİ TEMAYI SORGULAYACAĞIZ? Disiplinler üstü Tema: Dünyanın İşleyişi Ana fikir: Hava İle Yaşam Birbirini Etkiler. NELER ÖĞRENECEĞİZ? Havanın özellikleri

Detaylı

İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU NİSAN MAYIS HAZİRAN 2017 Bülteni

İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU NİSAN MAYIS HAZİRAN 2017 Bülteni İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU NİSAN MAYIS HAZİRAN 2017 Bülteni BU AY NELER ÖĞRENECEĞİZ? Dünya genelinde çocukların benzerlikleri ve farklılıkları vardır dan yola çıkarak; Fiziksel özellikler Çocukların farklı

Detaylı

ÖZEL ÜSKÜDAR SEV İLKÖĞRETİM OKULU ANASINIFLARI AYLIK BÜLTEN KASIM DA NELER YAPTIK?

ÖZEL ÜSKÜDAR SEV İLKÖĞRETİM OKULU ANASINIFLARI AYLIK BÜLTEN KASIM DA NELER YAPTIK? ÖZEL ÜSKÜDAR SEV İLKÖĞRETİM OKULU ANASINIFLARI AYLIK BÜLTEN KASIM DA NELER YAPTIK? TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ Atatürk, Sonbahar, Dünya Çocuk Kitapları Haftası ve Sağlıklı Beslenme konularıyla ilgili sohbet ettik.

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ Eylül Ekim ayı etkinliklerimiz Oyun teması ile başladı. TÜRKÇE DİL Türkçe Dil Etkinliklerimizde ilk bir haftalık süreçte;

Detaylı

İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ İzimden gelin gençler! Bocalamadan, yorulmadan, sıkılmadan Tek çıkış yolunuz budur! BU AY NELERİ SORGULAYACAĞIZ? İnsanlar

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER ARALIK 2014 Sevgili Veliler; Bizler Aralık ayını da dolu dolu yaşadık. Önemli gün ve haftaları büyük bir coşku, sevinçle yaşadık. Sınıf içi etkinliklerimize tüm çocuklarımız keyifle katıldılar. Etkinliklerimizle

Detaylı

ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ B SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ

ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ B SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ B SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ SINIF ETKĠNLĠKLERĠ TÜRKÇE DĠL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaģımlarda bulunarak sunumlar izledik.ġlk önce kendi fotoğrafımızı,

Detaylı

ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ

ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ SINIF ETKĠNLĠKLERĠ TÜRKÇE DĠL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaģımlarda bulunarak sunumlar izledik.ġlk önce kendi fotoğrafımızı,

Detaylı

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ 2010-2011 KASIM AYI VELİ BÜLTENİ Sevgili ATAM; Minik kalplerimizde çoşku, Gözlerimizde ışıltı, dilimizde verilen içten bir söz; GELECEK BANA EMANET, ATAM SEN RAHAT UYU!... Ekim Ayı nı geride bıraktık.

Detaylı

1. SINIFLAR I. VELİ BÜLTENİ

1. SINIFLAR I. VELİ BÜLTENİ 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR I. VELİ BÜLTENİ 05 EYLÜL 13 EKİM 2017 Sevgili Velilerimiz, İlkokula başlamanın heyecanını yaşayan öğrencilerimizle 05 Eylül 2017 Salı günü MEF Okulları çatısı

Detaylı

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU GÖKYÜZÜ SINIFI KASIM AYI KAVRAM VE ŞARKILAR

ÖZEL İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VAKFI ADIGÜZEL ANAOKULU GÖKYÜZÜ SINIFI KASIM AYI KAVRAM VE ŞARKILAR RENKLER Ben bir küçük ressamım Pembe sarı boyarım Yeşil yeşil ormanlar Mavi mavi denizler Turuncudur portakal Gökte sarı güneş var Fırça kalem ve kağıt Olmazsa resim olmaz Reklerle oynamaktan Hiç bir çocuk

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ACIBADEM İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. SINIFLAR MAYIS-HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ TÜRKÇE Ara tatilimizde yaptıklarımızı sınıfımızla yazılı ve sözlü olarak paylaştık. Okulumuzdaki kitap

Detaylı

OCAK AYI AY ENERJİ TASARRUFU HAFTASI TARİH KONULAR

OCAK AYI AY ENERJİ TASARRUFU HAFTASI TARİH KONULAR TARİH KONULAR OCAK AYI 36-48 AY KAVRAMLAR İÇİNDE -DIŞINDA SICAK SOĞUK AŞAĞI - YUKARI ALT ÜST AYNI FARKLI UZUN - KISA AĞIR HAFİF MUTLU ÜZGÜN İNCE KALIN KÖŞE KENAR DEĞERLER ÇALIŞMASI :ÇALIŞKANLIK ETKİNLİKLER

Detaylı

PROJE TABANLI EĞİTİM

PROJE TABANLI EĞİTİM PROJE TABANLI EĞİTİM PROJE YAKLAŞIMI NEDİR? Çocukların ilgi ve merak duydukları konuların öğretmen önderliğinde ve grup çalışmasıyla projenin tüm evrelerine uyularak çalışmanın derinlemesine incelenmesidir.

Detaylı