Kaçarlar Makina Kaçarlar Makina Vizyonumuz; Misyonumuz; Kalite Politikamız; Hizmet Kalitesi; Değerlerimiz;

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kaçarlar Makina Kaçarlar Makina Vizyonumuz; Misyonumuz; Kalite Politikamız; Hizmet Kalitesi; Değerlerimiz;"

Transkript

1

2 Türkiye nin gelişmekte ve hızla yükselmekte olan makine ve ekipmanları üreticilerinden olan Kaçarlar Makina 1999 yılında Teksan Sanayi Sitesinde kurulmuştur yılından itibaren Eskişehir KOBİ Sanayi Bölgesinde 2350 m² si kapalı olmak üzere toplamda 4000 m² ye sahip tesisinde, gün geçtikçe artan makine parkuru ve iş hacmi ile ağırlıklı olarak, Beyaz Eşya sanayi sektöründe olmak üzere, enerjiye ve savunma sanayisi sistemleri üzerine üretim yapan müşterilerine hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki müşterilerine bugün faal olarak hizmet etmekte, olduğu 1000'den fazla parçanın tamamı firma bünyesindeki makine parkurunda üretilmiştir. Ürün tasarım ve imalatındaki gücü, orijinal ekipman üreticilerinin projelerine tasarım aşamasında katılım şansını vermektedir. Geniş üretim ve kısa zamanda istenilen miktarda parça üretebilme kapasitesi Kaçarlar Makina nın tercih edilen firma olmasını sağlamaktadır. Bugün, yetişmiş teknik kadrosu, yatırımları, en önemlisi müşteri odaklı şirket kültürü ile ağırlığını ihracat ve ana üretici firmalara yönelterek büyümeye devam ettirmeyi hedeflemektedir. ISO 9001:2008 sistemleri için belgelendirilmiştir. Vizyonumuz; Hizmet ettiğimiz iş segmentlerinde, yenilikçi, girişimci ve güvenilirlik ile şekillendirdiğimiz iş anlayışımızla, odaklandığımız alanlarda sürdürülebilir değerler katmak. Misyonumuz; Geniş ürün ve hizmet kalitemizi sürekli geliştirerek müşteri talep ve beklentilerini en üst seviyede karşılayarak müşteri memnuniyetini ve bağlılığını sağlamak. Kalite Politikamız; Kalite; müşterinin temel hakkı olduğuna inanmak, sistemin sürekli iyileştirilmesini sağlamak! Müşteri isteklerini en doğru, en ekonomik ve kısa zamanda karşılamak! Personeli, kalitenin bir parçası olduğunu ve motivasyonunu sürekli yüksek tutmak! İşletmenin hem yurt içi hem de yurtdışında ismini duyurmak ve prestiji sağlamak! Kalitenin tüm personel tarafından eksiksiz ve doğru anlaşılmasını sağlamak! Gerekli teknoloji olanaklarını sağlayarak en doğru şekilde faydalanmak! Ülke ekonomisine katkıda bulunmak! Hizmet Kalitesi; Erişebilirlik, Tepkisellik, Zamanlılık, Tamlık, Doğruluk, Profesyonellik, Güvenirlik, Güvenlik, Anlaşılabilirlik, Süreklilik, Esneklik, Ortam, Görünüm. Değerlerimiz; Tüm faaliyetlerimizde, sunulan hizmetler ve ürünlerdeki beklentilerde ve ihtiyaçların temini için her zaman dürüst olmak. Müşterilerimizin saygısını ve sadakatini kazanmak için onlara evrensel mevcudiyetimizi destekleyen ve kuvvetlendiren bir şirket ortağı gözüyle bakmak. Mevcut ürünlerimiz ve üretimimizin verimini iyileştirmek ve genişleme için yaratıcılık ve buluşçuluğumuzu üzerinde kullandığımız yeni ürünlerimizi zenginleştirmek ve geliştirmek. Sürekli eğitim, geliştirme ve pozitif performansı tanıma üzerine kurulu tüm potansiyelimizi ortaya koymak ve başarıya ulaştırmak.

3 Marka : HARTFORD Model : HSA 427 Yıl: 2013 Marka: TRENS SK Model: SN 50C/1500 Yıl:2017 Marka: TRENS SK Model: SN 71C/3000 Yıl:2014

4 Marka: DAHLIH Model: MCV Yıl:2006 Marka: SZERSZAMGEPİPARI MÜVEK Model: KU / 750 Yıl:1981 Marka: OPTİMA Model: FR-200 DX Yıl:

5 Marka: PHOEBUS MACHINERY INC. Model: ARION GEVS 500 A Yıl:2016 Marka: ADİL MAKİNA. Model: Yıl: Marka: PHOEBUS MACHINERY INC. Model: ARION GEVS 600 A Yıl:2015

6 Marka: CRANE. Model: 5 TON Yıl:2008

7 ÇEŞİTLİ MARKA VE MODELLERDE MİG TİG KAYNAK MAKİNALARI

8 Marka: HACO Model: MILLENNIUM Yıl:2003 Marka: YALE. Model: GDP30MX E2195 Yıl:2017 KALIP TEST VE AYIRMA

9 TAM OTOMATİK ŞERİT TESTERE AVEVO KAYNAK ASPİRATÖRÜ

10 BAYKAL APHS NEO ABKANT VİDALI HAVA KOMPRESÖRÜ

11 HİDROLİK PRES MARKA: ACROBAT MODEL: HUK 2000 YIL: 2013

12 Özel Kalıp İmalatı; İhtiyaçlarınızı en doğru şekilde analiz ediyor; işinize kalite katacak, hız getirecek çözümleri üretiyoruz. Projelerinize uygun özel kalıp tasarım ve imalatı yapmaktayız Trim Kalıp İmalatı; Trim Kalıpları, levha halindeki yarı mamulün bir hat boyunca birbirinden ayrılmasına kesme; bu işlemi yerine getiren aparatlara ise kesme kalıpları denir.trim Kalıpları Tasarımı konusunda uzman ekibimiz ile ürüne ait 2D,3D datası veya ürün tarafımıza ulaştıktan sonra hızlı bir şekilde projeye uygun kalıp imalatı ve diğer ekipmanlar (kontrol fikstürleri, işleme fikstürleri, gerekli mastarları) yaparak müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

13 Sac Kalıp İmalatı; Sac Kalıp Tasarımı konusunda uzman ekibimiz ile ürüne ait 2D,3D datası veya ürün tarafımıza ulaştıktan sonra hızlı bir şekilde projeye uygun kalıp imalatı veya ürün baskısı yaparak müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Vakum ve Poliüretan Kalıp İmalatı; Vakum ve Poliüretan Kalıp Tasarımı konusunda uzman ekibimiz ile ürüne ait 2D,3D datası veya ürün tarafımıza ulaştıktan sonra hızlı bir şekilde projeye uygun kalıp imalatı yaparak müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Fikstür ve Aparat İmalatı; Kaçarlar Makina olarak, Aparat ve Fikstür tasarımı / imalatı alanında, 15 yılı aşkın tecrübemiz ve konusunda uzman ekibimiz ile müşteri talebi doğrultusunda imalatlar yapmaktayız. Ayrıca, ürüne ait 2D,3D datası veya ürün tarafımıza ulaştıktan sonra hızlı bir şekilde projeye uygun aparat ve Fikstür imalatı yaparak müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

14 Başlıca imalatını yaptığımız Fikstür v Aparatlarımız; Parça Pozisyonlama Bağlama Aparatları Montaj Aparatları Test Aparatları Manuel Kaynak Fikstürleri Punta Kaynak Fikstürleri Gaz Altı Kaynak Fikstürleri Kaynak Aparatları ve Fikstürleri Manuel Kontrol Aparatları ve Fikstürleri Kontrol Aparatları Ve Fikstürleri Frezeleme Fikstürleri CNC İşleme Fikstürleri Talaşlı İmalat Aparatları ve Fikstürleri Seri İmalata Yönelik Kontrol Aparat ve Fikstürleri Plastik Enjeksiyon Kalıp Revizyonları; Uzman ekibimiz ile ürüne ait 2D,3D datası veya ürün tarafımıza ulaştıktan sonra hızlı bir şekilde orijinaline uygun kalıp revizyonu yaparak müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Fason İşler; Proje Odaklı ve müşteri talebine göre imalat.

15 Prototip Ürün İmalatı; Konusunda uzman ekibimiz ile ürüne ait 2D,3D datası veya ürün tarafımıza ulaştıktan sonra hızlı bir şekilde projeye uygun prototip (ilk örnek) ürün imalatı yaparak müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Özel Makine İmalatı; İhtiyaçlarınızı en doğru şekilde analiz ediyor; işinize kalite katacak, hız getirecek çözümleri üretiyoruz.

16 Sac Ürünleri imalatı, form verme ve şekillendirme; Kaçarlar Makina olarak yenilenen ve ilave ederek büyüttüğümüz makine parkurumuz ile müşteri talepleri doğrultusunda Konusunda uzman ekibimiz ile ürüne ait 2D,3D datası veya ürün tarafımıza ulaştıktan sonra hızlı bir şekilde projeye uygun prototip (ilk örnek) ürün imalatı yaparak müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

17 CNC Dik işleme; Fason CNC Freze işleriniz için profesyonel çözümler sunuyoruz. Fason CNC Freze İşlerinizde; istediğiniz ölçü kriterlerinde, en kısa zamanda en uygun fiyata yaparak müşterilerimize hizmet etmekteyiz. Fason CNC Freze İşlerinizde konusunda uzman ekibimiz ile ürüne ait 2D,3D datası veya ürün tarafımıza ulaştıktan sonra hızlı bir şekilde projeye uygun Fason CNC Freze İşleri yaparak müşterilerimize hizmet vermekteyiz. CNC Torna; Fason CNC Torna işleriniz için profesyonel çözümler sunuyoruz. Fason CNC Torna İşlerinizde; istediğiniz ölçü kriterlerinde, en kısa zamanda en uygun fiyata yaparak müşterilerimize hizmet etmekteyiz. Fason CNC Torna İşlerinizde konusunda uzman ekibimiz ile ürüne ait 2D,3D datası veya ürün tarafımıza ulaştıktan sonra hızlı bir şekilde projeye uygun Fason CNC Torna İşleri yaparak müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

18 Silindirik Taşlama; Fason Silindirik Taşlama İşleriniz İçin Profesyonel Çözümler Sunuyoruz. Fason Silindirik Taşlama İşlerinizi; istediğiniz ölçü kriterlerinde, en kısa zamanda en uygun fiyata yaparak müşterilerimize hizmet etmekteyiz. Fason Silindirik Taşlama İşlerinizde konusunda uzman ekibimiz ile; ürüne ait 2D,3D datası veya ürün tarafımıza ulaştıktan sonra hızlı bir şekilde projeye uygun Fason Silindirik Taşlama İşleri yaparak müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Punch İle Sac İşleme: Fason Punch İle Sac İşleme işleriniz için profesyonel çözümler sunuyoruz. Fason Punch İle Sac İşleme İşlerinizde; istediğiniz ölçü kriterlerinde, en kısa zamanda en uygun fiyata yaparak müşterilerimize hizmet etmekteyiz. Fason Punch İle Sac İşleme İşlerinizde konusunda uzman ekibimiz ile ürüne ait 2D,3D datası veya ürün tarafımıza ulaştıktan sonra hızlı bir şekilde projeye uygun Fason Punch İle Sac İşleme İşleri yaparak müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

19 Abkant İle Sac İşleme; Fason Abkant İle Sac İşleme işleriniz için profesyonel çözümler sunuyoruz. Fason Abkant İle Sac İşleme İşlerinizde; istediğiniz ölçü kriterlerinde, en kısa zamanda en uygun fiyata yaparak müşterilerimize hizmet etmekteyiz. Fason Abkant İle Sac İşleme İşlerinizde konusunda uzman ekibimiz ile ürüne ait 2D,3D datası veya ürün tarafımıza ulaştıktan sonra hızlı bir şekilde projeye uygun Fason Abkant İle Sac İşleme İşleri yaparak müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Gyotin Makas ile Sac kesim; Fason Gyotin Makas ile Sac kesim işleriniz için profesyonel çözümler sunuyoruz. Fason Gyotin Makas ile Sac kesim İşlerinizde; istediğiniz ölçü kriterlerinde, en kısa zamanda en uygun fiyata yaparak müşterilerimize hizmet etmekteyiz. Fason Gyotin Makas ile Sac kesim İşlerinizde konusunda uzman ekibimiz ile ürüne ait 2D,3D datası veya ürün tarafımıza ulaştıktan sonra hızlı bir şekilde projeye uygun Fason Gyotin Makas ile Sac kesim İşleri yaparak müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

20 Kesme, Bükme ve Kaynak; Fason Kesme, Bükme ve Kaynak işleriniz için profesyonel çözümler sunuyoruz. Fason Kesme, Bükme ve Kaynak İşlerinizde; istediğiniz ölçü kriterlerinde, en kısa zamanda en uygun fiyata yaparak müşterilerimize hizmet etmekteyiz. Fason Kesme, Bükme ve Kaynak konusunda uzman ekibimiz ile ürüne ait 2D,3D datası veya ürün tarafımıza ulaştıktan sonra hızlı bir şekilde projeye uygun Fason Kesme, Bükme ve Kaynak İşleri yaparak müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Özel Makina, Ekipman ve Parça İmalatı; Fason Özel Makina, Ekipman ve Parça İmalatı işleriniz için profesyonel çözümler sunuyoruz. Fason Özel Makina, Ekipman ve Parça İmalatı İşlerinizde; istediğiniz ölçü kriterlerinde, en kısa zamanda en uygun fiyata yaparak müşterilerimize hizmet etmekteyiz. Fason Özel Makina, Ekipman ve Parça İmalatı konusunda uzman ekibimiz ile ürüne ait 2D,3D datası veya ürün tarafımıza ulaştıktan sonra hızlı bir şekilde projeye uygun Fason Özel Makina, Ekipman ve Parça İmalatı yaparak müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

21 Özel Kalıp, Maça ve Pim İmalatı; Fason Özel Kalıp, Maça ve Pim İmalatı işleriniz için profesyonel çözümler sunuyoruz. Fason Özel Kalıp, Maça ve Pim İmalatı İşlerinizde; istediğiniz ölçü kriterlerinde, en kısa zamanda en uygun fiyata yaparak müşterilerimize hizmet etmekteyiz. Fason Özel Kalıp, Maça ve Pim İmalatı İşlerinizde konusunda uzman ekibimiz ile ürüne ait 2D,3D datası veya ürün tarafımıza ulaştıktan sonra hızlı bir şekilde projeye uygun Fason Özel Kalıp, Maça ve Pim İmalatı İşleri yaparak müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

22 OTOMOTİV BEYAZ EŞYA YAPI VE İNŞAAT SAVUNMA SANAYİ ENERJİ AĞIR SANAYİ GIDA MEDİKAL

23

24 Kobi Organize Sanayi Bölgesi 106. Cadde No: 5 Odunpazarı ESKİŞEHİR Tel: Tel: Fax: info@kacarlarmakina.com

ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017

ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017 ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017 Giriş Tarihçe Çevre Politikası Çevresel Etkiler Atık Yönetimi Veriler Eğitimler ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017 Ulus Metal çevre ile ilgili faaliyetlerini web sayfası aracılığıyla,

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAKKIMIZDA ANKARA PROFESYONEL MAKİNA ; yenilikçi, istihdam ve gelir arttırıcı projeleri ile kuruluşların rekabet güçlerini

Detaylı

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAKKIMIZDA ANKARA PROFESYONEL

Detaylı

Yüz güldüren hizmet için...

Yüz güldüren hizmet için... Yüz güldüren hizmet için... HAKKIMIZDA Şener Otomotiv olarak otomotiv, savunma sanayi ve makine sektörüne hizmet vermek amacıyla 1983 yılında İstanbul Balat da kurulmuş ve şu anda 3500m2 kapalı alana sahip

Detaylı

teknolojinin yeni adresi

teknolojinin yeni adresi teknolojinin yeni adresi ÜRÜN ve HİZMETLERİMİZ Her türlü döküm, dövme, mekanik hassas ve kaba talaşlı imalat veya kaynak ile imal edilebilecek parçaların üretilmesi, ürettirilmesi, eğer var ise ısıl işlem,

Detaylı

LEVENT KALIP TANITIM SUNUMU

LEVENT KALIP TANITIM SUNUMU LEVENT KALIP TANITIM SUNUMU LEV-KA KURUMSAL HAKKIMIZDA 1976 yılında Bursa da kurulan Levent Kalıp (LEV-KA), profesyonel hizmet ve yönetim anlayışı ile faaliyet gösterdiği sektörün, önde gelen, örnek ve

Detaylı

BİZ KİMİZ? Ekte listelenmiş makine parkımız ile sizlere hizmet vermekten onur duyarız. Saygılarımızla

BİZ KİMİZ? Ekte listelenmiş makine parkımız ile sizlere hizmet vermekten onur duyarız. Saygılarımızla BİZ KİMİZ? Firmamız hidrolik pres konusunda Türk sanayisine hizmet etmek için 1980 yılında şahıs firması olarak kurulmuştur. Hidrolik Pres imalatına o yıllarda başlamış olup zaman içerisinde müşterilerinin

Detaylı

If Y o u C a n D r a w It We C a n M a k e It

If Y o u C a n D r a w It We C a n M a k e It If Y o u C a n D r a w It We C a n M a k e It Member of Group TEZMAKSAN AŞ 1981 yılında Mustafa Aydoğdu tarafından kurulan ve 30 yıldır CNC ve üniversal tezgâhlarının satışı konusunda faaliyette bulunan,

Detaylı

TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kurumsal; TRS İleri Tasarım ve İmalat Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti., Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesinde tamamı kapalı olan 800m² alana

Detaylı

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV...

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA... 1 2 - REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... 2 3 4 5 3 - İZMİR KALIP FABRİKA A - KALIP İŞLETMESİ... B - PRES

Detaylı

KALİTE POLİTİKAMIZ. www.livakalip.com

KALİTE POLİTİKAMIZ. www.livakalip.com Tarihçemiz; Kalıp üreticisi olarak Liva kalıp, 1993 yılından beri farklı fabrikalarda özellikle otomotiv plastik kalıpları üzerine imalat bölümlerinde çalışmış ve buradaki bilgi birikimiyle kalıp imalatı

Detaylı

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Firma Tanıtımı BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Adres: Telefon: 0232 479 58 10 Faks: 0232 479 25 85 E-Posta: info@bozdagendustri.com Otomotiv sektöründeki güçlü tedarikçiniz. Bozdağ

Detaylı

1954 ten Bugüne TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET AŞ. TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİC. AŞ. RESİM KONULACAK. www.teknikcelik.com

1954 ten Bugüne TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET AŞ. TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİC. AŞ. RESİM KONULACAK. www.teknikcelik.com 1954 ten Bugüne TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİC. AŞ. RESİM KONULACAK TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET AŞ. www.teknikcelik.com *Şirket Profilimiz-Tarihçemiz Lütfü Usta tarafından 1954 yılında İstanbul

Detaylı

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr Doğru Çözüm MADEN MAKİNE İNŞAAT TAAHHÜT MÜMESSİLLİK SAN. TİC. İTHALAT VE İHRACAT LTD. ŞTİ. Adres: ASO 2. ve 3. OSB Alcı Mah. 2000. Cad. No: 8 Sincan / ANKARA Tel: 0312 267 12 10-641 40 10 Faks: 0312 267

Detaylı

1182.(Eski 12) Sk.No:15-17 Ostim / Ankara

1182.(Eski 12) Sk.No:15-17 Ostim / Ankara Merkez Adresi: 1182.(Eski 12) Sk.No:15-17 Ostim / Ankara Fabrika Adresi: Yuva yolu 3701. Sokak No:9/1-2 İvedik / Ankara Muhtelif ebatlarda basınçlı ve basınçsız hidrolik,yakıt,fren ve ekzoz boruları şekillendirme,

Detaylı

www.oztasmakina.com.tr

www.oztasmakina.com.tr www.oztasmakina.com.tr 1990 yılında Kütahya Merkez de kurulan, ÖZTAŞ Makina ve Metal Sanayi, kurulduğu yıldan itibaren, sanayi kuruluşlarının Kütahya da ihtiyacı olan makina, malzeme ve ekipmanlara yönelik

Detaylı

Tel : Web site :

Tel : Web site : E-mail : info@ahss.com.tr Tel : 0 216 527 1829 Web site : www.agaoglusilah.com.tr Ağaoğlu Havacılık ve Savunma Sanayi 2018 HAKKIMIZDA 2011 yılında silah yan sanayisine parça imalatı yapmak amacıyla kurulan,

Detaylı

SON TEKNOLOJİ İLE DONATILMIŞ MAKİNE PARKI VE PROFESYONEL EKİBİMİZLE İMALATTA KALİTENİN ÖNCÜSÜ OLMAK İÇİN VARIZ.

SON TEKNOLOJİ İLE DONATILMIŞ MAKİNE PARKI VE PROFESYONEL EKİBİMİZLE İMALATTA KALİTENİN ÖNCÜSÜ OLMAK İÇİN VARIZ. SON TEKNOLOJİ İLE DONATILMIŞ MAKİNE PARKI VE PROFESYONEL EKİBİMİZLE İMALATTA KALİTENİN ÖNCÜSÜ OLMAK İÇİN VARIZ. İSKENDERUN TİCARET VE SANAYİ ODASI NO: 011581 Organize Sanayi Bölgesi İş Merkezi No:13-14

Detaylı

mayzen@mayzen.com.tr KURUMSAL Firmamız 1996 yılında Sn. ATAMAY ELLERGEZEN tarafından kurulmuştur. ATAMAY ELLERGEZEN Oyak Renault fabrikasının kuruluşunda bulunmuş, daha sonra otomotiv yan sanayinde birçok

Detaylı

TALAŞLI İMALAT & OTOMAT MAKİNA ve MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ.

TALAŞLI İMALAT & OTOMAT MAKİNA ve MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. TALAŞLI İMALAT & OTOMAT MAKİNA ve MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. ISO 9001:2008 ISO 9001:2008 HAKKIMIZDA KALİTE KONTROL BİZ KİMİZ? Atakan ÇAPCI - Genel Müdür Faaliyetlerine 2009 yılında başlamış olan firmamız, Talaşlı

Detaylı

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman Güçlü Hedefler İçin Her Zaman OTOMOTİV SANAYİ MAKİNA VE YEDEK PARÇA İMALATÇILARI ISITMA, SOĞUTMA, HAVALANDIRMA VE KLİMA SANAYİ ENDÜSTRİYEL MUTFAK PANO VE TABELA İMALATÇILARI RAF VE RAF AKSESUAR İMALATÇILARI

Detaylı

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ.

UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ. UYGARLIK İÇİN ÜRETİYORUZ www.klyapi.com.tr İÇİNDEKİLER HAKKIMIZDA 2 ÜRETİM TESİSLERİ 4 MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER 18 POLİTİKALAR 20 SEKTÖRLER 22 ÜRÜNLER VE HİZMETLER 24 PREFABRİK PANEL BİNALAR 26 PREFABRİK

Detaylı

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM 2 HAKKIMIZDA Ankara Ostim OSB de 1990 yılında kurulan Yeter Makina, talaşlı imalat amacıyla kurulduktan kısa bir süre sonra parça üretimi ve mekanik sistem üretimine

Detaylı

HAKKIMIZDA HAS- EL TEKNİK;

HAKKIMIZDA HAS- EL TEKNİK; HAKKIMIZDA HAS- EL TEKNİK; ilgili şartname veya teknik resimlere göre muhtelif imalat tezgahları, test ve ölçüm cihazlarından oluşan üre

Detaylı

Geleceğe hazır. Verimlilikteki iş ortağınız

Geleceğe hazır. Verimlilikteki iş ortağınız Geleceğe hazır Verimlilikteki iş ortağınız Epiroc a hoş geldiniz Epiroc; madencilik, altyapı ve doğal kaynaklar endüstrileri için dünyanın önde gelen verimlilik tedarikçilerinden biridir. En gelişmiş teknolojileri

Detaylı

TPM Makine 2008 yılından beri sürekli gelişmeyi hedef alıyor.

TPM Makine 2008 yılından beri sürekli gelişmeyi hedef alıyor. TPM Makine 2008 yılından beri sürekli gelişmeyi hedef alıyor. 2008 yılında kurulmuş olan TPM Makine İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret LTD.ŞTİ. metal sac işleme teknolojileri ve makineleri konusunda

Detaylı

1954 1957 1976 1982 1996 1998 TSE EN ISO 9002 1999 2003 2004 TS EN ISO 9001:2000 2005 2006 ISO/TS 16949:2002 2009 ISO

1954 1957 1976 1982 1996 1998 TSE EN ISO 9002 1999 2003 2004 TS EN ISO 9001:2000 2005 2006 ISO/TS 16949:2002 2009 ISO TERBAY 1954 yılında İzmir de soğuk demir atölyesi olarak kuruldu. Türkiye nin sanayi ve ekonomik büyümesine paralel olarak şirketin faaliyetleri genişledi. Firmamız 1972 yılından beri mevcut yerinde faaliyet

Detaylı

Baykal Makine Tanıtım Sunumu

Baykal Makine Tanıtım Sunumu Baykal Makine Tanıtım Sunumu İçindekiler Kurumsal Yapı Markalar, Global Faaliyet Ağı ve Pazar Konumu Teknoloji ve Yenilikler Kurumsal Sosyal Sorumluluk Kurumsal Yapı Logo-Type Hakkımızda Misyonumuz Vizyonumuz

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

TASARIM KALIP. www.anot.com.tr PLASTİK

TASARIM KALIP. www.anot.com.tr PLASTİK TASARIM KALIP PLASTİK TASARIM KALIP PLASTİK ENJEKSİYON GRUPLAMA ve TAMPON BASKI TASARIMDAN - SEVKİYATA TÜM SÜREÇLERDE YANINIZDAYIZ Anot, 1982 yılında endüstriyel otomasyon alanında faaliyete başlamış olup,

Detaylı

ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ.

ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. 1992 yılında 70m2 lik bir alanda iki kardeşin girişimiyle faaliyetlerine başlayan Alba Kalıp, bugün 20,000 m2 si kapalı olmak üzere toplam

Detaylı

TRANSMİKSER İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ

TRANSMİKSER İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ www.kardemmakine.com İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ 2005 yılında Ankara nın önemli sanayi bölgelerinden biri olan Sarayköy de kurulan Kardem Makine transmikser

Detaylı

İnsanın kendine güveni büyük işlere girişmenin ilk şartıdır. (Samuel Johnson)

İnsanın kendine güveni büyük işlere girişmenin ilk şartıdır. (Samuel Johnson) İnsanın kendine güveni büyük işlere girişmenin ilk şartıdır. (Samuel Johnson) Hakkımızda 7002 yılında kurulup, yurt içi ve yurt dışı operasyonlarıyla büyümekte olan firmamız ;evsel ve endüstriyel su arıtma

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş.

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. MÜKEMMEL KALİTE 1 Firma Profili KuruluşYılı : 2008 Yeri : Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi BURSA Firma Türü : Anonim Şirket Ciro : 4.000.000 Euro / Yıl Toplam Alan : 5.000

Detaylı

İKLİM. KALIP ve İMALAT

İKLİM. KALIP ve İMALAT İKLİM KALIP ve İMALAT İKLİM Kalıp ve İmalat, uzman teknik kadro ve üstün kalite anlayışı ile otomotiv ve beyaz eşya sanayisi başta olmak üzere diğer sanayilere destek veren, sürekli ve kaliteli hizmet

Detaylı

TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kuruluş; TRS İleri Tasarım ve İmalat Teknolojileri, Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi, Aydın Plastikçiler Sanayi Sitesi nde tamamı kapalı olan

Detaylı

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ.

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ. Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ www.hilalsan.com.tr www.hilalsan.com.tr 1984 yılında kurulan HİLALSAN, manuel sac makasları ile başladığı üretime, bu gün Hidrolik

Detaylı

Sürekli Gelişim İlkemizle Değişimi Yönlendiriyoruz... Her noktada sürekli iyileşme temel felsefemizdir...

Sürekli Gelişim İlkemizle Değişimi Yönlendiriyoruz... Her noktada sürekli iyileşme temel felsefemizdir... 2006 Yılında Kurulan IŞIKOĞLU Mühendislik kurumsallığa, dürüstlüğe, iş ahlakına, insan kaynakları başta olmak üzere ilkelerine koşulsuz bağlılığıyla ve 40 kişinin üzerindeki ekibiyle sektöründe en iyilerin

Detaylı

Sürekli Gelişim İlkemizle Değişimi Yönlendiriyoruz...

Sürekli Gelişim İlkemizle Değişimi Yönlendiriyoruz... 2006 Yılında Kurulan IŞIKOĞLU Mühendislik kurumsallığa, dürüstlüğe, iş ahlakına, insan kaynakları başta olmak üzere ilkelerine koşulsuz bağlılığıyla ve 40 kişinin üzerindeki ekibiyle sektöründe en iyilerin

Detaylı

TAKIM TEZGAHLARI 2016 YILI İSTATİSTİK RAPORU

TAKIM TEZGAHLARI 2016 YILI İSTATİSTİK RAPORU TAKIM TEZGAHLARI YILI İSTATİSTİK RAPORU ŞUBAT 7 GİRİŞ Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD), yılından bu yana, imalat sanayisinin temel üretim araçlarından olan takım tezgahlarının, tamamlayıcı

Detaylı

CNC ve KONVANSİYONEL TAKIM TEZGAHLARI

CNC ve KONVANSİYONEL TAKIM TEZGAHLARI CNC ve KONVANSİYONEL TAKIM TEZGAHLARI * SATIŞ VE TEMSİLCİLİK * 2. EL SATIŞ-TAKAS * 2. EL ARACILIK-EKSPERTİZ * TEKNİK SERVİS * YEDEK PARÇA * MODERNİZASYON - RETROFİTTİNG * İMALAT İmalatçının Yol Arkadaşı

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ KÖRFEZ SANAYİ SİTESİ 202 BLOK NO: 52 41100 İZMİT/KOCAELİ Tel : 0262 335 54 33 Fax : 0262 335 54 34 Web : www.tufekcimakina.com

Detaylı

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş.

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. MÜKEMMEL KALİTE 1 Firma Profili KuruluşYılı : 2008 Yeri : Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi BURSA Firma Türü : Anonim Şirket Ciro : 5.000.000 Euro / Yıl Toplam Alan : 5.000

Detaylı

İRFAN PLASTİK VE KALIP SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.

İRFAN PLASTİK VE KALIP SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. İRFAN PLASTİK VE KALIP SANAYİ VE TİCARET LTD. HAKKIMIZDA 2 FİRMA PROFİLİ Kuruluş Yılı:1993 Konum:İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Kapalı Alan:1.500 m 2 Toplam Çalışan Sayısı:45 ISO 9001:2000 Sertifikasyon

Detaylı

NUR İŞ METAL SANAYİ ve TİCARET LTD.ŞTİ.

NUR İŞ METAL SANAYİ ve TİCARET LTD.ŞTİ. Aşağıda makine parkurumuz ve yapmış olduğumuz işlerden çeşitli resimler bulunmaktadır. NUR-İŞ METAL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. olarak talaşlı imalat, çelik konstrüksiyon imalatı ve işlemesi, döküm malzeme

Detaylı

ÜYE FİRMA BİLGİ FORMU

ÜYE FİRMA BİLGİ FORMU Firmanın Açık Adı Firmanın (Varsa) Kısa Adı Firma Kuruluş Tarihi (gg/aa/yyyy) Firmanın Bilgileri Genel Merkez E-Posta Firmanın Şube Bilgileri 1. Şube E-Posta 2. Şube E-Posta ÜYE FİRMA BİLGİ FORMU 3. Şube

Detaylı

MonoBlok Serisi HE - MHE - KH - MKH. ZET Redüktör. Fiyat Listesi

MonoBlok Serisi HE - MHE - KH - MKH. ZET Redüktör. Fiyat Listesi MonoBlok Serisi HE - MHE - KH - MKH ZET Redüktör Fiyat Listesi ELLİ YILIDIR TÜRKİYE DE DİŞLİ VE REDÜKTÖR ÜRETİYORUZ Ülkemizdeki ilk redüktör ve dişli üreticilerinden olan ZET Redüktör Sanayi ve Ticaret

Detaylı

www.ozturkmakmetal.com KURUMSAL KİMLİĞİMİZ Firmamız 1989 yılında Öztürk Makina adıyla kurulmuş olup bu tarihten itibaren çeşitli sektörlerdeki firmaların ihtyaçları doğrultusun da sac parçaların Cnc Panç

Detaylı

TALAŞLI İMALAT & OTOMAT MAKİNA ve MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ.

TALAŞLI İMALAT & OTOMAT MAKİNA ve MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. ISO 9001:2008 TALAŞLI İMALAT & OTOMAT MAKİNA ve MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. HAKKIMIZDA KALİTE KONTROL BİZ KİMİZ? Atakan ÇAPCI - Genel Müdür Faaliyetlerine 2009 yılında başlamış olan firmamız, Talaşlı üretim,

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI Sürdürülebilirlik vizyonumuz 150 yıllık bir süreçte inşa ettiğimiz rakipsiz deneyim ve bilgi birikimimizi; ekonomiye, çevreye, topluma katkı sağlamak üzere kullanmak, paydaşlarımız

Detaylı

Sunum. produces quality

Sunum. produces quality Sunum Sürgülü Kapı ve Kapak Sistemleri Kapı Donanımları Dekoratif Menfezler 1978 yılında Bursa da otomotiv sektörüne yedek parça üretimine başladık. 1985 yılında üretimlerimize motorsiklet kaskı ve yedek

Detaylı

Özel Projeler Seri üretim için yüksek hassasiyetli makineler.

Özel Projeler Seri üretim için yüksek hassasiyetli makineler. Seri üretim için yüksek hassasiyetli makineler. Global powerhouse local solution provider. baykal.com.tr Daha güçlü Daha esnek bükümler. Kurulduğu 1950 yılından bu yana metal sac işleme makineleri konusunda

Detaylı

Fabrika: Kütahya Org. San. Böl. 6.cad. No:15 / KÜTAHYA /TÜRKİYE Tel: +90 274 266 25 72 / 79 Fax: +90 274 266 25 76 info@viggroup.com.

Fabrika: Kütahya Org. San. Böl. 6.cad. No:15 / KÜTAHYA /TÜRKİYE Tel: +90 274 266 25 72 / 79 Fax: +90 274 266 25 76 info@viggroup.com. w w w. s k - c w. c o m Fabrika: Kütahya Org. San. Böl. 6.cad. No:15 / KÜTAHYA /TÜRKİYE Tel: +90 274 266 25 72 / 79 Fax: +90 274 266 25 76 info@viggroup.com.tr VIG Metal, alüminyum ve magnezyum gibi haf

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

LONCA BELGELENDİRME A.Ş ÜCRET TARİFESİ

LONCA BELGELENDİRME A.Ş ÜCRET TARİFESİ 11UY0011-3 AHŞAP KALIPÇI (Seviye 3) İNŞAAT SEKTÖRÜ Birim 1 11UY0011-3 A1 İş Sağlığı ve Güvenliği, İş Organizasyonunun Yapılması Teorik 100 Performans 120 2 11UY0011-3 A2 Ahşap Kalıp İşlerinde Genel Mesleki

Detaylı

Enti Grup Katalog

Enti Grup Katalog www.enti.com.tr pazarlama@enti.com.tr Enti Grup Katalog www.entilazer.com ENTİ ARGE İCRA EDER. ENTİ PROJE OLUŞTURUR. ENTİ İMALAT YAPAN BİR FİRMADIR. 2006 yılında Ankara da kurulmuş olan Enti Mühendislik;

Detaylı

YOLLARDA ETKİLEYİCİ PERFORMANS

YOLLARDA ETKİLEYİCİ PERFORMANS YOLLARDA ETKİLEYİCİ PERFORMANS Açık Alan 120.000 m 2 Üretim Alanı 40.000 m 2 Kapalı Alan 24.000 m 2 Yatırımlardan sonra hedeflenen yıllık kapasite AKO Jant bir Abdulkadir Özcan kuruluşudur. Fabrikamızın

Detaylı

HİKAYEMİZ. RobCell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş

HİKAYEMİZ. RobCell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş HİKAYEMİZ Robcell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş, 2017 yılında Bursa da robotik ve mühendislik sektöründe faaliyete başladı. Teknoloji bir fikir değil, fikri elde etme yoludur dedik ve

Detaylı

GÜCÜNÜZ ÖZEL ÜRETİM ÖZEL ÇÖZÜMLER HIZLI ÜRETİM CEMER MAKINE CEMER MAKİNA KALIP VE MÜHENDİSLİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

GÜCÜNÜZ ÖZEL ÜRETİM ÖZEL ÇÖZÜMLER HIZLI ÜRETİM CEMER MAKINE CEMER MAKİNA KALIP VE MÜHENDİSLİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. TA S A R I M V E M Ü H E N D İ S L İ Ğ İ N B İ R L E Ş T İ Ğ İ N O K TA... ÖZEL ÇÖZÜMLER HIZLI ÜRETİM ÖZEL ÜRETİM GÜCÜNÜZ CEMER MAKINE TA N I T I M B R O Ş Ü R Ü CEMER MAKİNA KALIP VE MÜHENDİSLİK SAN.

Detaylı

ipunch CNC TARET PANÇ PRESLER

ipunch CNC TARET PANÇ PRESLER ipunch CNC TARET PANÇ PRESLER 1950 1971 1974 1981 1994 2001 2003 2011 MVD ilk makinasını imal etmiştir. İlk sac işleme makinası olan sac delme presini imal etmiştir. Ana üretim konusu olan ağır tip abkant

Detaylı

w w w. a v e o r. c o m. t rw w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r.

w w w. a v e o r. c o m. t rw w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m.. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e o r. c o m. t r w w w. a v e

Detaylı

Kauçuk ve Kauçuk Metal Bileşiminde Aradığınız Partner

Kauçuk ve Kauçuk Metal Bileşiminde Aradığınız Partner Kauçuk ve Kauçuk Metal Bileşiminde Aradığınız Partner ISKA Kauçuk Metal Plastik San. Ve Tic. A.Ş Fabrikamız Akdeniz kıyısındaki Hatay ın İskenderun ilçesinde faaliyetlerini sürdürmektedir. ISKA Kauçuk

Detaylı

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda 2014 Katalog 1 Hakkımızda Yükseller Metal, Türkiye ve uluslararası alüminyum pazarında üretim, ticaret ve satış alanlarında faaliyet göstermektedir. Firmamız ISO 9001 sertifikalı olup, alüminyum alanında

Detaylı

Vizyonumuz; Misyonumuz; Firma Politikamız;

Vizyonumuz; Misyonumuz; Firma Politikamız; www.demirel-insaat.com FİRMAMIZ HAKKINDA Firmamız 2013 yılında kurulmuş olup, Resmi ve özel sektöre ait alt yapı ve üst yapı inşaat işleri, sulama hatları, içme suyu ishale hatları DEMİREL İNŞAAT' ın başarı

Detaylı

47 yıllık güvence.. www.wagger.com.tr THINK BIG HOLD THE WORLD

47 yıllık güvence.. www.wagger.com.tr THINK BIG HOLD THE WORLD 47 yıllık güvence.. www.wagger.com.tr THINK BIG HOLD THE WORLD 1 Think Big Hold The World Wagger Attachmens LİDER ATAŞMAN ÜRETİCİSİ Gülmak İstif Makinaları, forklift ve iş makinalarına yönelik bakım ve

Detaylı

www.erginmuhendislik.com.tr Sürekli işleyen yapılar, akılcı çözümlere ihtiyaç duyar... Çözüm üretebilmek yapılmamış olanı gerçekleştirme gücünüzle mümkündür. Bu fikirle sektörümüzde zorlu projelere odaklanıyor

Detaylı

Neden Makina Takım? Makina Takım kuruluşundan itibaren Kesici Takımlar pazarında lider firmadır. Güçlü yönlerimiz;

Neden Makina Takım? Makina Takım kuruluşundan itibaren Kesici Takımlar pazarında lider firmadır. Güçlü yönlerimiz; Yatırımcı Sunumu 1 İçindekiler 1. Neden Makina Takım? 2. Kurumsal Hedefler 3. Genel Bilgiler 4. Ortaklık Yapısı 5. İştirakler 6. Yönetim Kurulu Üyeleri 7. Kurumsal Geçmiş 8. Ürünler 9. Üretim 10. Yurtiçi

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız :

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız : HAKKIMIZDA Ankara merkezli Barkur Enerji-Petrol, her tür ve büyüklükte yapım sözleşmelerini yürütme yeteneğine sahip dinamik ve güçlü bir kadroyla hizmet vermektedir. Gerek yurt içi ofisleri ve gerekse

Detaylı

SANAT KALIP. İmes Sanayi Sitesi A-Blok 107 Sk. No:54 Ümraniye / İSTANBUL

SANAT KALIP. İmes Sanayi Sitesi A-Blok 107 Sk. No:54 Ümraniye / İSTANBUL SANAT KALIP İmes Sanayi Sitesi A-Blok 107 Sk. No:54 Ümraniye / İSTANBUL Tel: (0216) 364-62-64 Fax:(0216) 527-68-72 www.sanatkalip.com bilgi@sanatkalip.com SANAT KALIP TANITIM Sanat Kalıp 2006 senesinde

Detaylı

2 Öztuğ Otomotiv 300 Personel ile m2 kapalı alanda Otomotiv & Endüstriyel sektörlere, 3 farklı tesisiyle hizmet vermeye devam etmektedir.

2 Öztuğ Otomotiv 300 Personel ile m2 kapalı alanda Otomotiv & Endüstriyel sektörlere, 3 farklı tesisiyle hizmet vermeye devam etmektedir. HAKKIMIZDA 990 yılında kurulan ÖZTUĞ A.Ş. 30 m² kapalı alanda Tel Üretimi ile faaliyet göstermeye başlamış ve Toplam 2.000 m 2 kapalı alanda tel üretimine ilave olarak kauçuk, plastik ve metal parça üretimleriyle

Detaylı

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak.

Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Vizyon Uzmanlaştığımız alanda kusursuz ve güvenilir çözüm ortağınız olmak. Misyon Müşteri odaklı çözümler sağlayarak güncel ve gelişen teknolojilerle uyumlu, nitelikli ve maliyet etkin ürün ve sistemler

Detaylı

www.sezerrulman.com.tr www.sezerrulman.com.tr

www.sezerrulman.com.tr www.sezerrulman.com.tr www.sezerrulman.com.tr 1 Alırken Kazanmak 2003 senesi itibari ile, Eskişehir de, Sezer Rulman Makine Hırdavat Sanayi ve Ticaret Firması olarak hizmet vermeye başlayan bizler; müşterilerimizin taleplerini

Detaylı

www.nascogroup.com.tr

www.nascogroup.com.tr NASCO Group, Sanayi ticaret alanında 27 yıllık deneyimiyle, gümrükleme & lojistik, inşaat, turizm, tütüncülük, hayvancılık ve hayvancılık sistemleri, yemek & içecek hizmetleri, sağlık, ticaret kolaylaştırıcı

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. nurolmakina.com.tr

ÜRÜN KATALOĞU. nurolmakina.com.tr ÜRÜN KATALOĞU nurolmakina.com.tr NURETTİN ÇARMIKLI Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurol Şirketler Topluluğu ülkemizin kalkınmasına, etik değerlere, insana ve çevreye önem veren evrensel ilkelerinden

Detaylı

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız

Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız Güvenilir Ekipman ve Ataşman Uzmanınız EIK, yüksek performanslı amfibi ekskavatör ve çeşitli toprakta hareket eden modeller için kaliteli ataşmanlar tasarlama ve üretme konusunda uzmanlaşmış isimlerden

Detaylı

TÜRKİYE NİN DEBRİYAJI

TÜRKİYE NİN DEBRİYAJI TÜRKİYE NİN DEBRİYAJI www.ufcotomotive.com www.ufcotomotive.com UFC DEBRİYAJ U.F.C., 2005 yılında Türkiye nin en önemli sanayi kentlerinden biri olan Bursa da kurulmuştur. Faaliyetine otomotiv yan sanayi

Detaylı

w w w. e g e c o n t a. c o m

w w w. e g e c o n t a. c o m www.egeconta.com BİZ KİMİZ? Ege Conta 2008 yılında Bayrampaşa da perakende mağazası faaliyeti ile iş hayatına başladı.2009 yılında halen faaliyet gösterdiği Emintaş Akel İş Merkezinde mağazacılık alanında

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

TOROS TORNA ve KALIP SANAYİİ

TOROS TORNA ve KALIP SANAYİİ 1 2 HAKKIMIZDA 1980 yılında Eskişehir de talaşlı imalat sektöründe hizmet vermek üzere kurulmuş olan Toros Torna, kurucumuz Sn. Yakup Sağdilek in gösterdiği dürüst, titiz ve çözüm odaklı çalışma prensiplerini

Detaylı

Efs Havacılık Makine Kalıp San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Efs Havacılık Makine Kalıp San. Ve Tic. Ltd. Şti. Efs Havacılık Makine Kalıp San. Ve Tic. Ltd. Şti. Kuruluş: 2010 Yılı 15 Haziranda Aile fertlerinden Ercan DİNÇ ve Serkan DİNÇ in aldığı kararla finansal hiçbir gücü olmayan bu iki kardeşin geçmişten aldığı

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ 29

ÖĞRENME FAALİYETİ 29 AMAÇ ÖĞRENME FAALİYETİ 29 MAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANI Bu faaliyet sonucunda, makine teknolojisi alanı altında yer alan meslekleri tanıyabileceksiniz. A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ Teknolojinin gelişmesi

Detaylı

Teknoloji Partneri. Çözüm Ortağı

Teknoloji Partneri. Çözüm Ortağı Mühendislik Çözümleri OTO M A S YO N Teknoloji Partneri MÜHENDiSLiK Çözüm Ortağı DA N I S M A N L I K www.inovamuhendislik.net KURUMSAL Endüstride ve sanayide kullanılan ve üretilen makine, sistem ve ekipmanlarda

Detaylı

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir A HOŞGELDİNİZ Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir Egsan Egzoz Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Otomotiv sektörünün talebi olan egzoz sistemleri üretimini yapmak için 1989 da kuruldu.

Detaylı

NUR-İŞ METAL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

NUR-İŞ METAL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ NUR-İŞ METAL SANAYİ Tel: +90 372 378 1680 Faks: +90 372 378 1690 Mail: nurismetalltd@gmail.com, nurismetalltd@hotmail.com www.nurismetalltd.com NUR-İŞ METAL SANAYİ Nur-İş Metal Sanayi, 1990 yılında Zonguldak

Detaylı

BUMESH TECHNICS. Otomotiv.

BUMESH TECHNICS. Otomotiv. BUMESH TECHNICS Otomotiv BUMESH TECHNICS OTOMOTİV BUMESH TECHNICS Otomotiv endüstrisinde sac, alüminyum ve iç trim parçaları ile ilgili olarak hem kalıp hem de seri parça tedariği alanında hizmet vermek

Detaylı

ENDÜSTRİYEL ROBOT HİZMETLERİMİZ. Gücünüze Güç Katmak İçin Varız.

ENDÜSTRİYEL ROBOT HİZMETLERİMİZ. Gücünüze Güç Katmak İçin Varız. ENDÜSTRİYEL ROBOT HİZMETLERİMİZ Gücünüze Güç Katmak İçin Varız. 1 PLC MERKEZİ ELEKTRONİK, OTOMASYON SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. uzmanlık alanı olan otomasyon sistemleri konusunda müşterisine komple çözüm sunmak

Detaylı

Hizmetlerini yasaların gerektirdiği standartlar çerçevesinde, günün gereklerine ve sizin şartlarınıza uygun, gerçekçi yöntemlerle sunar.

Hizmetlerini yasaların gerektirdiği standartlar çerçevesinde, günün gereklerine ve sizin şartlarınıza uygun, gerçekçi yöntemlerle sunar. TANITIM SUNUMU HAKKIMIZDA Piyamer Yatırım ve Danışmanlık Limited Şirketi 2015 yılında kurulmuş olup, KOBİLER başta olmak üzere çeşitli sektörlerdeki firmalara Yönetim Sistemleri ve Dış Ticaret konularında

Detaylı

ASO METES İKTİSADİ İŞLETMESİ. SINAV VE BELGELENDİRME ÜCRET TARİFESİ Geçerlilik Tarihi: METAL ALANI

ASO METES İKTİSADİ İŞLETMESİ. SINAV VE BELGELENDİRME ÜCRET TARİFESİ Geçerlilik Tarihi: METAL ALANI ASO METES İKTİSADİ İŞLETMESİ SINAV VE BELGELENDİRME ÜCRET TARİFESİ Geçerlilik Tarihi: 31.1.017 METAL ALANI 1-11UY0010-3 Çelik Kaynakçısı (Seviye 3) Ücret: (4TL) A1 Kaynak İşlemlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği

Detaylı

Şerinoks. Makina Endüstriyel Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. Kemalpaşa O.S.B. Mah. 12 Sokak No: 11 Kemalpaşa İzmir TÜRKİYE

Şerinoks. Makina Endüstriyel Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. Kemalpaşa O.S.B. Mah. 12 Sokak No: 11 Kemalpaşa İzmir TÜRKİYE Kemalpaşa O.S.B. Mah. 12 Sokak No: 11 Kemalpaşa İzmir TÜRKİYE Tel: +90 232 479 91 80 Fax: +90 232 479 96 11 info@serinoksmakina.com.tr http://www.serinoksmakina.com.tr Şirketimiz paslanmaz çelik ve karbon

Detaylı

Information Technology Solutions

Information Technology Solutions Information Technology Solutions 10035 Sokak No: 3 A.O.S.B Çiğli / İzmir TÜRKİYE Posta Kodu : 35620 Tel :+90 232 328 23 86 Faks: +90 232 328 28 12 www.atekmuhendislik.com.tr info@atekmuhendislik.com Şirketimiz

Detaylı

VOTTO müşterilerine OEM tedarikçilerinden seçmiş oldugu,ts 16949, QS9000, ISO 9001:2000 kalite standartlarını içinde bulunduran ürünler sunmaktadır.

VOTTO müşterilerine OEM tedarikçilerinden seçmiş oldugu,ts 16949, QS9000, ISO 9001:2000 kalite standartlarını içinde bulunduran ürünler sunmaktadır. VOTTO tüm araç modelleri için şasi ve süspansiyon parçalarını MARTAŞ Şirketi bünyesi içinde sunmaktadır. Ürünlerimizin kalitesi ve satış sonrası servis hizmetimiz müşteri memnuniyetimizin anahtarıdır.

Detaylı

MESA MAKINA. Since 1979 MESA MAKİNA DÖKÜM GIDA SAN.TİC.A.Ş. Since 1979

MESA MAKINA. Since 1979 MESA MAKİNA DÖKÜM GIDA SAN.TİC.A.Ş. Since 1979 MESA MAKİNA DÖKÜM GIDA SAN.TİC.A.Ş. Tarihçe KURULUŞ Mehmet Tekelioğlu KENDI BÜNYESİNDE İLK DÖKÜM ISO 9001:2000 BVQI TARAFINDAN ISO TS 16949 BVQI TARAFINDAN OTOMATİK DÖKÜM HATTI İLE ÜRETİM OHSAS 18001:

Detaylı

MAKAS HİDROLİK HİDROLİKMAKAS.

MAKAS HİDROLİK HİDROLİKMAKAS. DENER MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. +90 352 321 13 50 +90 352 321 13 53 O.S.B. 8.Cadde No:40-42 38070 Kayseri / TÜRKİYE info@dener.com HİDROLİKMAKAS HİDROLİK MAKAS HAKKIMIZDA DENER MAKİNA, yüksek teknoloji

Detaylı

Konya Karot, Konya Beton Kesimi, Konya Beton Delme, Konya Filiz Ekimi, Hidrolik Kesim Konya

Konya Karot, Konya Beton Kesimi, Konya Beton Delme, Konya Filiz Ekimi, Hidrolik Kesim Konya Konya Karot, Konya Beton Kesimi, Konya Beton Delme, Konya Filiz Ekimi, Hidrolik Kesim Konya ZİRVE KAROT olarak 1995 yılından bu yana hizmet vermekteyiz Karot sektöründe ZİRVEDE olmanın gururunu yaşıyoruz.

Detaylı