Kapı ve. Pencere. HAUTAU aksesuarları. Birinci sınıf pencereler için ileri teknoloji

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kapı ve. Pencere. HAUTAU aksesuarları. Birinci sınıf pencereler için ileri teknoloji"

Transkript

1 Kapı ve HAUTAU aksesuarları Pencere Birinci sınıf pencereler için ileri teknoloji

2 Yenilikçiliği yaşıyoruz. Neredeyse başka hiçbir işletmenin yapmayacağı şekilde pencerelerdeki açma türlerini ve kumanda imkanlarını ele aldık. Onlarca yılı aşan bir bilgi-birikim, piyasadaki ortaklarımızla fikir alışverişinde sorun çözme odaklı bir bilinç ve yüksek düzeyde bir yaratıcılık, fikirlerden yenilikçilik yaratmaktadır. 400'ün üzerinde patent, çok sayıda uygulama numunesi ve dünya çapındaki piyasalarda var oluşumuz, başarımızın ve sektörümüzde rakiplerimizden ileride oluşumuzun kanıtlarıdır. HAUTAU ürün politikası dört ana unsuru kapsar: sürme sistemleri (ATRIUM), üst ışık açma birimleri (PRIMAT), pivot aksesuarları (TORNADO) ve ayrıca RWA ve havalandırma (GLT) için akıllı havalandırma sistemi. Bu dört ürün yelpazesinde, müşteri ve bina odaklı bireysel çözümler yanında, sentetik maddeden, ahşaptan, alüminyumdan ve ahşap-alüminyum-kombinasyonundan yapı elelmanları için standart çözümler de sunuyoruz. HAUTAU markasını başarılı kılan, en yüksek istemlere uygun pencere aksesuarları, yol gösterici kabul edilen geliştirme yetkinliği ve nihayetinde geleneksel bir aile şirketinin avantajları ve değerleridir. HAUTAU olduğunu, sizde farkedeceksiniz.

3 Wilhelm Hautau tarafından şirket kurulduğundan bu yana şirket yönetimi üçüncü nesil Hautau ailesindedir. Her yönetici nesil, şirkete kendi profilini yansıtmış ve böylece başarıya katkı sağlamıştır. Geçmişte de ve gelecekte de fikirlerin ve çalışmaların odak noktasında her zaman insan bulunmaktadır. Geleceğin endüstriyel işletmecilerini ve teknisyenlerini eğitmek ve yetiştirmek bizim için doğal ve olağandır. Kalifiye hizmet içi eğitim ve aile gibi bir birlikteliği koruyarak, performans, motivasyon ve takım ruhu için gerekli koşulları yaratıyoruz. Yaşanan düşük miktardaki dalgalanmalar, doğru yolda bulunduğumuzu kanıtlıyor. Çalışanlarımızla uzun süreli iş ilişkimiz, piyasadaki ortaklarımız ile uzun vadeli ve güvene dayalı bir işbirliğinin temelini oluşturmak - tadır.

4 HAUTAU ATRIUM HKS ve artık konforlu şekilde oturmanın önünde hiçbir engel kalmaz! Esnek kullanım ATRIUM HKS, ahşaptan, sentetik maddeden veya hafif metalden pencereler ve pencere kapıları için güvenilir sızdırmaz kapanma sağlar. İster balkonun camlanması, kış bahçesinde çapraz havalandırmalar veya büro pencereleri olsun; çok çeşitli kombinasyonlar mümkündür - Pencere kanatlarının yerden tasarruf sağlayıcı paralel kaydırması vasıtasıyla ATRIUM HKS ile ekstra yer kazanırsınız. Sabit oturtma direği olmaksızın HAUTAU ATRIUM HKS, 4 m.ye kadar açılma genişlikleri sağlar. Işık dolu odalar işte bu HAUTAU ATRIUM HKS 200. Unsurların çok basit hareket ettiği kolay ve hızlı monte edildiği oda yüksekliği. Form güzelliği Birbirine uyumlu süper ince hareket mekanizması, kaplama ve kapakları görünüşü mükemmelleştirmektedir. Uzunluk toleransları somut bir şekilde eşitlenmiştir. HAUTAU ATRIUM HKS 200 Sağlam makas ve hareket mekanizması konstrüksiyonuyla 2700 mm kanat katlama yüksekliğine kadar yerleştirilebilir. Bu şekilde sistem oda yüksekliklerinin mimari gereksinimlerini karşılamaktadır. Büyük tekerlekler daha kolay dönmektedir Yeni HAUTAU ATRIUM HKS 200 arabalarında bulunan tekerleklerin çapı 28 mm dir karşılaştırmalı diğer sistemlere göre sadece 35 mm araba rayına ihtiyacı olan bir sistem. HAUTAU olduğunu, sizde farkedeceksiniz.

5 HAUTAU'a özel: HAUTAU ATRIUM HKS 200 En ince teknik. 125 mm ile yeni HAUTAU ATRIUM HKS 200 hareket mekanizmaları ve makasları piyasada bulunan bütün paralel sürgülü-devirmeli sistemler arasında en büyük yerleştirme genişliğini sunmaktadır. Bu şekilde ön yoğunlaştırmalı derin kanat profilleri yüksek ısı yalıtımlı pencere sis - temlerinin gereksinimlerini de karşılamaktadır. Yeni kavrama mekanikli makaslar yoluyla güvenli açma ve iyileştirilmiş fonksiyona sahiptir. Yeni ATRIUM HKS 200 TWIN hareket mekanizması, tek parçalı gövdesiyle birlikte güvenli bir şekilde 200 kiloya kadar kanatları taşıyabilmektedir. Profil dönmesi önemli ölçüde azaltılmıştır ve bu şekilde pencerenin ömrünü uzatır. Önceden monte edilmiş hareket mekanizmaları açma süresini oldukça kısaltmaktadır. Yeni hatalı kullanma engelleyicisi HAUTAU ontop etkili bir şekilde tam rahat kullanımı sağlamaktadır. Bu şekilde ayrıca, kanatların kalkması da engellenmektedir. Yeni yükseklik ayarı Emniyet klipsi sayesinde kanat ayarı sadece bir aletle yapılabilmektedir. Optik kontrol imkanlarıyla, yeni sürgüyle güvenli çerçeve-kanat bağlantıları. Özel plastikten oluşan yeni yaylı kilit dili açma konumunu basitleştirmektedir. HAUTAU-Dizayn Kolu 202 AG Artırılmış fonksiyon güvenliği: Kavrama tertibatı ile merkezi kilit arasında oynaması azaltılmış bağlantı Daha orantısal montaj: Hareket mekanizmaları ve kavrama tertibatında eşit delik çapları bulunduğundan ve kavrama tertibatında en iyi şekilde düzenlenmiş vidalama noktaları olduğundan dolayı, matkap ucu değiştirmeye gerek yoktur Devrik Pozisyon Sürme Pozisyonu

6 HAUTAU ATRIUM HS ve oda vizyonunuz için önünüzde kocaman bir dünya bulunuyor! Büyük boşluklar için ideal çözüm ATRIUM HS 300 Ağ r-kald rmal -Sürme-Sistemi 300 kg ağ rl ndaki kanatlar problemsiz kald rma ve sürme özelliği taş r. İzin verilebilen kanat yüksekliği 1200 ile 2700 mm aras nda olup, kanat genişliği 720 ile 3235 mm aras ve kasa genişliği 6500 mm dir. Sistem ahşap, PVC ve hafif metalden üretilmiş tüm pencerelerde kullan labilir. Kolay montaj Sistem çok h zl bir şekilde montaj edilebilir: Sürülebilir raylar, konforlu köşe montaj parçalar, önceden tamamlanm ş alt ray grubu ve araba tak m ile ispanyoletler en kolay biçimde montaj edilir. Mükemmel sürme özelliği Korozyona karş güvenlikli araba tak mlar üzerine monte edilmiş temizleme f rçalar sadece HAUTAU'da mevcuttur. Sonuç: her kullan mda raylar kendiliğinden temizlenir ve raylar n üzerinde toz ve kir birikimi engellenmiş olur. Uzun y llar boyunca kolayl kla çal şan mükemmel sürme istemi. Tabii HS'de elektrikli bir çeşit de var ATRIUM HS 300 E. HAUTAU olduğunu, sizde farkedeceksiniz.

7 Kibar görünümüyle mükemmel bir forma sahip HAUTAU-Design kol yard m yla problemsiz kullan m. Kalite detayda saklıdır: Sürme yatakları ve arabalar özel malzemeden üretilmektedir. Sadece bu sürme sistemi temizleme fırçaları ile donatılmıştır. HAUTAU ThermoTop rayın termik ayrılımı soğuk-sıcak-ısı enerji tasarrufu sağlar. Isı kaybı minimumda tutulur.

8 HAUTAU ATRIUM S çocukca kolay itin! S ile XXL büyüklükleri arasında Sistem, 50 ile 300 kg arasında kanat ağırlıklarına sahip, sentetik maddeden veya hafif metalden pencereler için uygundur. Kolay montaj Özellikle kolay monte edilen araba ve ispanyolet ve ayrıca alışagelmiş DK-pencerelerindeki gibi bir kol deliği kendini kanıtlamıştır. Değişken kol yuvası, daha fazla tasarım alanı sağlar. Tercih Uyumlu HAUTAU ATRIUM HKS ürün serisinden LM-kolları 161 kullanılabilir, yeni bir havuz kol da seçenek çeşitliliğini tamamlamaktadır. XXL-varyasyonu HAUTAU ATRIUM S 300, HAUTAU ATRIUM HS -programından profile bağlı yapı parçaları ile tam uyumludur. Güvenli kapalı konum Dört noktadan kitleme özelliğine sahip ispanyoletler, kanatları güvenli bir şekilde kapalı tutar. HAUTAU ATRIUM S 300 ispanyoletları opsiyonel olarak barel için bir kilit göbegi ile ek olarak donatılabilirler. En kolay kullanım Kolda kısa bir çevirmeyle, ispanyolet kilidi açılır ve mükemmel dizayn makaralarla kanat çok daha kolay açılır. HAUTAU ATRIUM S 300, bir arka kilitleme emniyetine ve temizlik fırçalarına sahiptir. Tabii Sürme'de elektrikli bir çeşit de var ATRIUM S 300 E. HAUTAU olduğunu, sizde farkedeceksiniz.

9 ATRIUM HKS -programından LM-kolu 161 Kalite kendisini ayrıntıda gösterir: Sürme yatakları ve makaraları HAUTAU özellikle kaliteli materyallerden imal eder.

10 HAUTAU PRIMAT ve fikirleriniz için tüm imkanlar mevcuttur! Her şey için tek çözüm HAUTAU PRIMAT Yüksek Vasistas Sistemi PVC, Ahşap veya Metalden üretilmiş pencerelerin güvenle aç l p kapat lmas n sağlar. Kanat aç k pozisyondayken f rt naya karş güvenliklidir. Yuvarlak veya düz kesimli, şekilli, çift yada üç kanat konstrüksiyonlu veya seviye fark olan tüm pencerelere farkl aç l ş varyasyonlar bulunan Yüksek Vasistas sistemleri ile hitap edebilir. Fleksibl çubuklar, bükülebilir köşe hareket İletim elemanlar, zincirli iletim ve üniversal kanat makas eleman ile sistem her aç dan tamamlanm ş olup 190 mm ulaşan bir aç l m imkan sunar. Kuvvetli ve formu mükemmel olan mekanizma hafif metalden, fonksiyon parçalar korozyona karş dayan kl çelikten üretilmiştir. Çeşitli kullan m olanaklar Yüksek değerli pirinç sürme yatakları süper inceltilmiş. Döner kol İletim çubuğu konfor sağlar. Döner kollu sistem de, 6 mm lik hatveye sahip trapez formlu vidal mil yard m yla bir kaç tur sonras nda çevirimler manivela çubuğunu harekete geçirir ve kanad n itinal bir şekilde istenilen pozisyona getirilmesi sağlan r. Kapama profili sadece 16 mm dir, vidalama alan 18 mm genişlikte olmal d r. Çark kol, kilitlenebilir kol, aktarma mekanizmal kol veya döner kol seçenekleri sunulmuştur. Tabii PRIMAT kompakt`de elektrikli bir çeşit de var. HAUTAU olduğunu, sizde farkedeceksiniz.

11 Pencerelerinizde çok yönlü çözümler: HAUTAU PRIMAT her yüksek açılımlar için uygun çözümü sunar. Yuvarlak, oval veya köşeli - Sistem, arzunuza bağlı olarak içeriye veya dışarıya doğru, bir, iki ve üç kanatlı devirmeli pencereleri, yassı kemerleri, yuvarlak kemerleri ve fazlasını açar...

12 HAUTAU TORNADO Sistemli pencereler için mükemmel teknik. Büyük camlar sorun değil 5 m 2 pencere cam na sahip aç k alanlarda HAUTAU TORNADO döner pencere sistemi 2,35 m x 2,20 m (Genişlik çarp Yükseklik) pencere ölçüsüne izin verir. Enerji tasarruflu ve sızdırmaz HAUTAU TORNADO 200, sızdırmazlık konusunda çift açılım sistemlerini yakalamıştır. Sistemin iki sızdırmazlık fitili vardır. Sürme yatakları içindeki sızdırmazlık elemanı, adaptör profillere yönelik sızdırmazlık sağlar. Montaj dostu Taşıma ve montaj esnasında zararları engellemek için HAUTAU, pivot menteşe sonradan geçirilebilir başlıklar ile teslim eder. Bağlantı parçalarının iyi geometrisi sayesinde kanat kolay ve güvenli şekilde takılır. Merkezi bir vida, kanat plakası ve kasa parçası arasında şekil uyumlu bir bağlantı sağlar. Bireyselleştirme sorulmuştur: Pencere imalatç lar döner pencere sisteminin istemelerini tahmin edebilmektedir. HAUTAU olduğunu, sizde farkedeceksiniz.

13 Yeni patentli fren tekniği Yeni frenleme takip sistemı vasıtasıyla havalandırma konumunda, her defasındaki kanat ağırlığına ayarlanmak üzere, açılma ve kapanma yönünde farklı fren momentleri ortaya çıkar. Ara havalandırmalı ve gece havalandırmalı HAUTAU-Dizayn-Kolu. HAUTAU Dizayn Kolu, bir ara havalandırma ve gece havalandırması için şekillendirilmiş havalandirma parçası teslim edilir. Böylece, çevrilebilir kanadın rüzgara karşı emniyetli şekilde tespit edildiği rahatlatıcı bir sürekli havalandırma sağlanır. İki yollu havalandırma: Termik prensibin kullanımı vasıtasıyla HAUTAU TORNADO 200 özellikle enerjiden tasarruf ederek bir havalandırma sağlar ve mekanları kısa sürede optimal miktarda temiz havayla besler.

14 Kendinizi ikna edin HAUTAU PRIMAT kompakt : Düsseldorf, Almanya'da Eyalet Merkez Bankası HAUTAU ATRIUM HKS : Utrecht, Hollanda'da Devlet Su İşleri HAUTAU TORNADO: Stuttgart, Almanya'da Mercedes-Lojmanları HAUTAU ATRIUM HS 300: Galeria Londra, İngiltere HAUTAU olduğunu, sizde farkedeceksiniz.

15 HAUTAU dünya çapında HAUTAU ürünleri, piyasa özelliklerine uygun olarak, yetkili satıcılar, sistemciler ve ayrıca kendi program - larını tamamlamak üzere başka yapı elemanları imalatçıları tarafından yurtiçinde ve yurtdışında satılmaktadır. Yurtdışı satış çalışanları, ticari temsilciler ve ortak şirketlerden meydana gelen bir ağ, Almanya'dan kaliteli ürünlerin dünya çapındaki pazarlaması için çalışmaktadır.

16 HAUTAU ürünleri için ayrıntılı bilgi mi istiyorsunuz? Bizden talep edin, biz de sizi ikna edelim! adresinden bize ulaşabilirsiniz. HAUTAU GmbH Postfach 1151 D Helpsen Fon / Fax / Info@HAUTAU.de HAUTAU olduğunu, sizde farkedeceksiniz.

HAUTAU ATRIUM HKS ve rahat bir yaşam konforu için önünüzde artık bir engel yok!

HAUTAU ATRIUM HKS ve rahat bir yaşam konforu için önünüzde artık bir engel yok! vasistas sürme sistemi HAUTAU ATRIUM HKS 200... ve rahat bir yaşam konforu için önünüzde artık bir engel yok! Kavrama mekanikli makaslar yoluyla güvenli açma ve iyileştirilmiş fonksiyona sahiptir. ATRIUM

Detaylı

HAUTAU PRIMAT. sistemi. Depolama, montaj, havaland rma, sabitleme, temizleme... Hiçbir şey bundan daha kolay değil!

HAUTAU PRIMAT. sistemi. Depolama, montaj, havaland rma, sabitleme, temizleme... Hiçbir şey bundan daha kolay değil! yüksek vasistas HAUTAU PRIMAT sistemi Depolama, montaj, havaland rma, sabitleme, temizleme... Hiçbir şey bundan daha kolay değil! Esneklik ve çok yönlülük alan nda HAUTAU PRIMAT kimseye söz b rakm yor:

Detaylı

HAUTAU ATRIUM HKS. sistemi.... ve Kap lar kolayl kla sürülür.

HAUTAU ATRIUM HKS. sistemi.... ve Kap lar kolayl kla sürülür. vasistas sürme HAUTAU ATRIUM HKS sistemi... ve Kap lar kolayl kla sürülür. İşi bilenler için mükemmel sistem: HAUTAU ATRIUM HKS Aksesuarlar kolayl kla monte edilebilir! Avantajlar Form Fonksiyon oluşturur

Detaylı

HAUTAU ATRIUM SP komfort.... büyük pencereler için büyüleyici sürme tekniği

HAUTAU ATRIUM SP komfort.... büyük pencereler için büyüleyici sürme tekniği paralel açma ve sürme HAUTAU ATRIUM SP komfort... büyük pencereler için büyüleyici sürme tekniği Kumanda edilen sürgülü makas, enerji depolama birimiyle kanadın kapalı konumuna girişini destekler. Entegre

Detaylı

Paralel Sürme ve Katlanır Sürme Donanımları. Ahşap, PVC ve alüminyum pencere kapılar için

Paralel Sürme ve Katlanır Sürme Donanımları. Ahşap, PVC ve alüminyum pencere kapılar için Paralel Sürme ve Katlanır Sürme Donanımları Ahşap, PVC ve alüminyum pencere kapılar için G.U Paralel sürme ürün programı... G.U paralel sürme donanımları PVC, ahşap ve alüminyum pencere kapılar için gelişmiş

Detaylı

PVC, ahşap, alüminyum kapı ve pencereler için

PVC, ahşap, alüminyum kapı ve pencereler için Kaldırmalı Sürme (Hebeschiebe) Donanımları PVC, ahşap, alüminyum kapı ve pencereler için Kaldırmalı Sürme Kaldırmalı Devirmeli Sürme HS-Master HS-SPEED Limiter G.U-thermostep Eşik Profili Kaldırmalı /

Detaylı

Çift Kanat Donanımları

Çift Kanat Donanımları 2 54 İÇİNDEKİLER Teknik Bilgiler 56 Kol Yeri Ortada İspanyolet 58 Kol Yeri Ortada Kapı İspanyoleti 59 Kol Yeri Sabit İspanyoleti 60 Sürgüler 61 Meneteșe Seti 64 Gizli Menteșe 65 Orta Baskı Menteșeleri

Detaylı

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi

MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO Comfort Manuel Kayar Kapı Sistemi MUTO KOMPAKT, ESNEK VE ÇOK YÖNLÜ Gelişmiş uygulama kolaylığı ve hayatı kolaylaştırma fonksiyonları ile tasarlanmış yeni MUTO Manuel Kayar Kapı Sistemi Ekstra fonksiyonlar:

Detaylı

KAYAR KAPI AKSESUARLARI İNDEKS. Kayar Kapı Gömme Kulplar. Kayar Kapı Aksesuarları Genel Bilgiler

KAYAR KAPI AKSESUARLARI İNDEKS. Kayar Kapı Gömme Kulplar. Kayar Kapı Aksesuarları Genel Bilgiler İNDEKS Kayar Kapı Aksesuarları Kayar Kapı Gömme Kulplar Genel Bilgiler TIGER Kayar Kapı Donanımları ALU 80 A ALU 80 A Softmaster ALU 200 ALU 80 GLK (Cam Kapı) ALU 80 T-Fold (Katlanır) 9.01 9.02-9.03 9.04-9.05

Detaylı

Mutfakta sürgü kapak uygulamaları

Mutfakta sürgü kapak uygulamaları Mutfakta sürgü kapak uygulamaları Herkes bundan hoşlanıyor: Sürgü kapaklar Sürme hareketi insanların hoşuna gidiyor. Tablet bilgisayarınızda. Cep telefonunuzda. Sanal sürmenin devrim yaratan estetiği,

Detaylı

Hareketli sistemlerde. yenilikçi çözümler!

Hareketli sistemlerde. yenilikçi çözümler! Hareketli sistemlerde yenilikçi çözümler! 1985 yılında küçük bir atölye olarak faaliyete başlayan İleri Kalıpçılık, 2002 yılında Pencere ve Kapı sistemleri konusunda Vorne markasıyla 50.000m2 açık, 36.000m2

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

YENİ. RollMatic sarmal kepenk sistemi. Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi

YENİ. RollMatic sarmal kepenk sistemi. Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi YENİ RollMatic sarmal kepenk sistemi Dar cepheli dükkanlar için pratik kapı tipi Cezbeden teknik Birbiriyle tam uyumlu detaylar İki panel varyasonu ile sunulan kompakt kapı tipi Montaj yüksekliği veya

Detaylı

ALB 6320 19 KG AYARLI SÜRME KAPAK SİSTEMİ 10 ALB 7500 25 KG AYARLI ALÜMİNYUM ÇERÇEVE SÜRGÜ MEKANİZMASI 11 ALB 7600 15 KG AYARLI CAM SÜRGÜ SİSTEMİ 11

ALB 6320 19 KG AYARLI SÜRME KAPAK SİSTEMİ 10 ALB 7500 25 KG AYARLI ALÜMİNYUM ÇERÇEVE SÜRGÜ MEKANİZMASI 11 ALB 7600 15 KG AYARLI CAM SÜRGÜ SİSTEMİ 11 INDEX ALB GARDROP HEMYÜZ SÜRME SİSTEMi 0 ALB 7777 GARDROP HEMYÜZ SÜRME SİSTEMi 0 ALB 0 GARDROP / MUTFAK HEMYÜZ SÜRME SiSTEMi 02 ALB 0 AYARLI SÜRME GARDROP SİSTEMİ 02 ALB 0 70 KG AYARLI SÜRME GARDROP SİSTEMİ

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

Etkileyici kenarlar: InnoTech Atira çekmece sistemi. Detaylara genel bakış

Etkileyici kenarlar: InnoTech Atira çekmece sistemi. Detaylara genel bakış Etkileyici kenarlar: InnoTech Atira çekmece sistemi Detaylara genel bakış InnoTech Atira: Etkileyici kenarlar InnoTech Atira, farklılık arayanlara hitap eden bir çekmece sistemidir. Sade, köşeli çizgileri,

Detaylı

Çift Açılım Sistemi UNI-JET UNI-JET... ile akıllı çözümler. G.U çift açılım sistemi UNI-JET. Akıllı

Çift Açılım Sistemi UNI-JET UNI-JET... ile akıllı çözümler. G.U çift açılım sistemi UNI-JET. Akıllı UNI-JET... ile akıllı çözümler G.U çift açılım sistemi UNI-JET Akıllı UNI-JET......ile daha fazla esneklik Beklentilerinizi karşılayacak üstün özellikleri: Daha fazla esneklik Her ölçekte pencere üreticisi

Detaylı

KAPI KAPATICILARI İndeks İNDEKS 6.12 6.13 6.14 6.15 6.16-6.17. Kapı Kapatıcıları. TS 90 Impulse TS 92 Contur Design TS 93 Contur Design ITS 96 [Gizli]

KAPI KAPATICILARI İndeks İNDEKS 6.12 6.13 6.14 6.15 6.16-6.17. Kapı Kapatıcıları. TS 90 Impulse TS 92 Contur Design TS 93 Contur Design ITS 96 [Gizli] İndeks İNDEKS Kapı Kapatıcıları DRMA Genel Bilgi VBH GEZE 6.01 Esco-Dorma TS-100 Esco-Dorma DC-150 Esco-Dorma DC-200 Esco-Dorma DC-300 Esco-Dorma DC-600 Boxer [Gizli] TS-1500 TS-1500G [Kayar Kollu] TS-2000

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

CAM BALKON S STEMLER TEKN K KATALOG. Ba lar Mah. Osmanpafla Cad. No:89 34540 Güneflli / stanbul T: 0 212 550 49 47 F: 0 212 515 81 00 www.saraygrup.

CAM BALKON S STEMLER TEKN K KATALOG. Ba lar Mah. Osmanpafla Cad. No:89 34540 Güneflli / stanbul T: 0 212 550 49 47 F: 0 212 515 81 00 www.saraygrup. CAM BALKON S STEMLER TEKN K KATALOG Ba lar Mah. Osmanpafla Cad. No:89 34540 Güneflli / stanbul T: 0 212 550 49 47 F: 0 212 515 81 00 www.saraygrup.com İ Ç İ N D E K İ L E R 1.CAM BALKON SİSTEMİ Sayfa No

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA info@nte.com.tr www.nte.com.tr NTE ALÜMİNYUM ve CEPHE SİSTEMLERİ; bilinçli kalite anlayışı ile müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmayı ilke edinmiştir. Tecrübesi ve deneyimi

Detaylı

ÇĠFT AÇILIM SĠSTEMLERĠ

ÇĠFT AÇILIM SĠSTEMLERĠ YÜKSEKLĠK YÜKSEKLĠK ÇĠFT AÇILIM SĠSTEMLERĠ JET AK8 ÇĠFT AÇILIM SĠSTEMĠ ÜG: DL K A N AT G E N Ġ ġ L Ġ Ğ Ġ AK8 355-700 70-000 00-200 20-400* 40-700* 500-200 34.46 37.88 40.55 49.50 6.8 20-2400* 43.4 46.83

Detaylı

Standart Manuel Döner Kapı

Standart Manuel Döner Kapı Metaxdoor MR30/SM Standart Manuel Döner Kapı Sağlam ve ekonomik bir giriş çözümü aradığınız heryerde metaxdoor MR30/SM manuel döner kapı en iyi tercihtir. MR30/Sm serisi manuel döner kapılar Bozulması

Detaylı

SÜRME SİSTEMLERİ Katlanır Sürme Sistemi

SÜRME SİSTEMLERİ Katlanır Sürme Sistemi SÜRME SİSTEMLERİ Katlanır Sürme Sistemi KATLANAN KANATLAR İLE GENİŞ GEÇİŞ ALANLARI Büyük geçiş boşlukları sağlamak için sürme sistemine sahip kapılar çok uygundur. Kaldırmalı, Devrilmeli veya Katlanır

Detaylı

DEVİRMELİ SÜRME SİSTEMİ Winkhaus SK 130 Çek Aç

DEVİRMELİ SÜRME SİSTEMİ Winkhaus SK 130 Çek Aç Winkhaus SK 0 Çek Aç SK 0 ÇEK-AÇ AKSESUAR TABLOSU Sürme Elemanları 0 SK Araba Takımı Sağ/Sol SK Araba SK Alt Destek Parçası SK Araba Destek Parçası SK Ray Seti SK Vida Kapama Profili SK Üst Ray SK Üst

Detaylı

DÖRTEL ALÜMİNYUM. Firmamız 1999 yılında elektrostatik toz boya tesisiyle faaliyete başlamıştır yılında alüminyum satış mağazamız kurulmuştur.

DÖRTEL ALÜMİNYUM. Firmamız 1999 yılında elektrostatik toz boya tesisiyle faaliyete başlamıştır yılında alüminyum satış mağazamız kurulmuştur. HAKKIMIZDA DÖRTEL ALÜMİNYUM Firmamız 1999 yılında elektrostatik toz boya tesisiyle faaliyete başlamıştır. 2003 yılında alüminyum satış mağazamız kurulmuştur. 200 yılında İvedik Organize Sanayi bölgesinde

Detaylı

2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle

2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle 2004 yılında şirket olarak faaliyetine devam eden firmamız,kurucularının daha önceki yıllarda yapı sektöründe edinmiş olduğu bilgi ve tecrübeyle alüminyum doğrama,cephe giydirme ve kapı otomasyon sistemleri

Detaylı

CS 155 / CP 155-LS Aluminyum

CS 155 / CP 155-LS Aluminyum 2 CS 155 / CP 155-LS Aluminyum Yalıtımlı sürme sistemleri içerisinde en ağır yükü taşımak ve en büyük ebatlarda kanatları hareket ettirmek prensibi ile tasarlanan CP155 serisi 400 kg ağırlığa kadar olan

Detaylı

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır

Döner Kapılar. Hastane Kapıları. Dairesel Kayar Kapılar. 90 Derece METAXDOOR MS30. Kapılar. Kayar Kapılar. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Dairesel Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar Kapı

Detaylı

Katlanır kapak sistemi: WingLine L

Katlanır kapak sistemi: WingLine L : WingLine L 2 www.hettich.com Ürünlere genel bakış / Teknik karşılaştırma WingLine L Sayfa 4-5 Açıklama Kılavuz profili üstte/altta olan yandan montajlı katlanır kapak sistemi Kapak kanat sayısı 2 Kapak

Detaylı

Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR

Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR Universal, UniversalLine, UniversalLine + TEKNİK ÖZELLİKLER & YENİLİKLER İÇİNDE TEKNOLOJİ VAR Estap sunar: Universal, UniversalLine ve UniversalLine + Ofisler ve sistem odaları için mükemmel çözümler...

Detaylı

industrial sectional door letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı Door Point Letoon Hangar

industrial sectional door letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı   Door Point Letoon Hangar letoon endustriyel SEKSiYONEL kapı www.letoonyapi.com.tr Seksiyonel Kapı Genel Özellikleri Yoğun poliüretan izolasyonlu kapı panellerinden oluşan seksiyonel kapı, yapının duvar, tavan ve diğer özelliklerine

Detaylı

KALE SAFİR ÇİFT AÇILIM

KALE SAFİR ÇİFT AÇILIM YÜKSEKLİK ALT KİLİTLEME 2 15 mm. KYO 340 600 KALE SAFİR ÇİFT AÇILIM 380 700 TAKIM FİYAT LİSTESİ (BEYAZ BOYALI) GENİŞLİK 600 800 8011000 * 10011200 * 280 600 1 17,98 TL 9 17 25 33 41 49 600 900 2 18,18

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Kayar Kapılar. 90 Derece Kapılar METAXDOOR MS30/HRM. Hastane Kapıları. Hermetik Kayar Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30/HRM Hermetik Kayar Kapı Hava ve su sızdırmazlık özelliği bulunan METAXDOOR MS30/HRM hermetik kayar

Detaylı

Metaxdoor MR30/SA. Standart Otomatik Döner Kapı. www.metaxdoor.com

Metaxdoor MR30/SA. Standart Otomatik Döner Kapı. www.metaxdoor.com Metaxdoor MR30/SA Standart Otomatik Döner Kapı www.metaxdoor.com Şık tasarım, yüksek çeşitlilik, yalıtım, akıcı geçiş, metaxdoor MR30/SA otomatik döner kapıların size sunabileceklerinden sadece bir kaçı.

Detaylı

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ

01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ 01 SERİSİ OTOMATİK KAYAR KAPILAR ÇOK YÖNLÜ KAPI ÇÖZÜMLERİ EL / AL ÇOK YÜKSEK VE AĞIR KAPILAR İÇİN ZİNCİRLİ MEKANİZMA Standart boyutların üzerindeki kapılarınız için mükemmel bir çözüm. Yeni nesil zincirli

Detaylı

kabinler Rack Server server rack kabinler

kabinler Rack Server  server rack kabinler 4 kabinler Server Rack www.gunko.com.tr 76 77 Server Rack Server Rack serisi kabinetler, dünyanın önde gelen profesyonel tüm Server markaları (Hp,Ibm,Dell vb.) ile uyumludur. 26U dan 47U ya kadar 5 farklı

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Geçiş trafiğinin, standart kapıların yetersiz kaldığı yoğun girişlerde METAXDOOR GRA30/GRAND otomatik döner kapılar

Detaylı

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz?

Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? Bu kadar yenilik küçük bir kutuya sığar mı dersiniz? İstanbul Genel Müdürlük Emek Mahallesi, Ordu Caddesi No: 49 34785 Sancaktepe - İstanbul Tel: 444 34 26 Eskişehir Fabrika Organize Sanayi Bölgesi 14.

Detaylı

KAPI KAPATICILARI İNDEKS. Kapı Kapatıcıları Genel Bilgi. Yer Hidrolikleri

KAPI KAPATICILARI İNDEKS. Kapı Kapatıcıları Genel Bilgi. Yer Hidrolikleri İNDEKS Kapı Kapatıcıları Genel Bilgi 6.01 Yer Hidrolikleri GEZE Boxer [Gizli] TS-1500 TS-1500G [Kayar Kollu] TS-2000 TS-3000 TS-4000 TS-5000 6.02 6.03 6.03 6.04 6.04 6.05 6.05 GEZE TS 500 EN 3 TS 500 NV

Detaylı

( 0,979 kg/mt ) WA55F12 KASA PROFİLİ ( 1,092 kg/mt ) WA55M12 ORTA KAYIT PROFİLİ 1,6 1,8 1,8 64, ,

( 0,979 kg/mt ) WA55F12 KASA PROFİLİ ( 1,092 kg/mt ) WA55M12 ORTA KAYIT PROFİLİ 1,6 1,8 1,8 64, , 61 61 57 39 12-508 12-508 1,8 1,4 39 1-1201 ( 1,146 kg/mt ) WAF02 KASA PROFİLİ 2198-866 2198-2 2072-2 2198-2 2072-2 79 1,8 1-1202 ( 0,979 kg/mt ) WAF12 KASA PROFİLİ (*) Sipariş öncesi kalıp bilgisi kontrol

Detaylı

Doğru temizlik ve bakım Rehau profillerinden üretilmiş pencerelerinizin değerini korumak için

Doğru temizlik ve bakım Rehau profillerinden üretilmiş pencerelerinizin değerini korumak için Unlimited Polymer Solutions Doğru temizlik ve bakım Rehau profillerinden üretilmiş pencerelerinizin değerini korumak için www.rehau.com.tr Yapı Otomotiv Endüstri Etkin havalandırma Enerji kayıplarını minimum

Detaylı

KAPI KİLİTLERİ İndeks İNDEKS. Kapı Kilitleri. Giriş Kontrol Sistemleri 3.01-3.02. Genel Bilgiler. Genel Bilgiler 3.14. Gömme Kilitler 3.15-3.

KAPI KİLİTLERİ İndeks İNDEKS. Kapı Kilitleri. Giriş Kontrol Sistemleri 3.01-3.02. Genel Bilgiler. Genel Bilgiler 3.14. Gömme Kilitler 3.15-3. İndeks İNDEKS Kapı Kilitleri Giriş Kontrol Sistemleri Genel Bilgiler Gömme Kilitler 3.01-3.02 SSF İç Kapı Kilitleri Sürme Kapı Kilitleri Yangın Dayanımlı Kilitler Panik Çıkış Kapı Kilitleri Kilit Karşılıkları

Detaylı

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma

Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Duman Tahliye Sistemleri Gün Işığı Aydınlatma Duman Perdeleri Yangın Kapıları Havalandırma Adexsi Grubu, 2013 yılı itibariyle 1.8 milyar Euro cirosu olan Fransa merkezli Soprema'ya aittir. Adexsi içinde

Detaylı

Sürme Pencere-Kapı Donanımları

Sürme Pencere-Kapı Donanımları 3 ornax PvcNeoSlide Sürme PencereKapı Donanımları 72 Sürme PencereKapı Donanımları Sliding Hardware İÇİNDKİLR Kaldırmalı Paralel Sürme Donanımları 74 Paralel Devirmeli Sürme Donanımları 78 Basit Sürme

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar

Security Geçiş Sistemleri. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece Kapılar. Döner Kapılar Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Şık tasarım, yüksek çeşitlilik, yalıtım, akıcı geçiş METAXDOOR MR30/SA Otomatik Döner Kapıların size sunabileceklerinden

Detaylı

Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/

Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/ Konsol sistemleri/ PC pano sistemleri/ Endüstriyel iş istasyonları TopPult sistemi TP Montaj elemanlarına genel bakış...109 Kombinasyon seçenekleri...110 600 mm genişlik...111 800 mm genişlik...112 1200

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System CS1000. Otomatik Kayar Kapı

Automatic Entrance & Acccess System CS1000. Otomatik Kayar Kapı TM Automatic Entrance & Acccess System CS1000 Otomatik Kayar Kapı TM Automatic Entrance & Acccess System MODEL Kapasite Manuel Açma Gücü (Enerji olmadığı durumlarda) Operasyon Sıklığı Aktarma Kasnak -

Detaylı

OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ

OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ OTOMATİK GAARAJ KAPISI SİSTEMLERİ ENDÜSTRİYEL TİP VE POLİÜRETAN DOLGULU PANELLER İLE PRATİK VE GÜVENLİ ÇÖZÜMLER. Garaj kapısı sistemleri PANEL YAPISI PANEL ÇEŞİTLERİ Menteşe Montaj Destek Sacı Poliüretan

Detaylı

AVK GRUP. Değerlerimiz ve Anlayışımız

AVK GRUP. Değerlerimiz ve Anlayışımız AVK GRUP AVK Grup Cam Balkon Sistemleri Ltd. Şti. 2012 yılında Ankara Siteler'de kurulmuştur. Sektörde 20 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren firma ortakları; sektörel ve ürün kalitelerinde teknik olarak

Detaylı

UNIVER. Yangın dayanımına ve kapı ölçüsüne bağlı olarak kanat kalınlığı 50-60 mm arasındadır. İçi taşyünü dolguludur.

UNIVER. Yangın dayanımına ve kapı ölçüsüne bağlı olarak kanat kalınlığı 50-60 mm arasındadır. İçi taşyünü dolguludur. UNIVER PROGET REVER UNIVER E60 Avrupa Standartlarında EN 1634-1 sertifikalı kapı seçenekleri mevcuttur. (Stoklu çalışılmaktadır) RE 90 REI120 UNI 9723 İtalyan Standartlarında sertifikalandırılmış kapılardır.

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

ARGESAN OTOMATİK AÇILIR CAM KAPI CONTALARI

ARGESAN OTOMATİK AÇILIR CAM KAPI CONTALARI SOĞUK? DUMAN? GÜRÜLTÜ? RÜZGAR? HAŞERELER? ARGESAN OTOMATİK AÇILIR CAM KAPI I TOZ? SU? ISI? YARALANMA? ENGELLER? CAM SIZDIRMAZLIK SİSTEMİ CAM SIZDIRMAZLIK SİSTEMİ CAM MiL MODELi AÇIKLAMA: Cam kapı tabanı

Detaylı

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var

Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Hörmann sanayi kapı yenilikleri Etkili lojistiğin etkili kapı teknolojisine ihtiyacı var Depolarda ve üretim hollerinde ve de diğer ticari amaçlı tesislerde aralıksız süreçler, personel için uygun ortam

Detaylı

Z E N I A S L I D E Y A L I T I M L I S Ü R M E S E R İ S İ SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI

Z E N I A S L I D E Y A L I T I M L I S Ü R M E S E R İ S İ SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI 1 F I R A T T E K N İ K E Ğ İ T İ M K İ T A B I 2 SERİSİ TEKNİK EĞİTİM KİTABI 3 F I R A T T E K N İ K E Ğ İ T İ M K İ T A B I İçindekiler Zenia Slide Serisi Genel Bilgiler 04

Detaylı

kabinler Master Rack master rack kabinler

kabinler Master Rack  master rack kabinler 3 kabinler Master Rack www.gunko.com.tr 60 61 Master Rack IT Rack Cabinet Master Rack serisi kabinetler yüksek kalitede tasarımı ve imalatı sayesinde tüm aktif ve pasif cihazların sayesinde tüm aktif ve

Detaylı

SÜRME SİSTEMLERİ Devirmeli Sürme Sistemi

SÜRME SİSTEMLERİ Devirmeli Sürme Sistemi SÜRME SİSTEMLERİ Devirmeli Sürme Sistemi DAHA İYİ AKSESUAR TEKNİĞİ İLE DAHA İYİ YAŞAM Modern devirmeli sürme sistemleri modern yaşam alanları ve daha yüksek yaşam kalitesi için tasarlanmıştır. Devirmeli

Detaylı

Menteşeler Programa genel bakış

Menteşeler Programa genel bakış 24 www.hettich.com Menteşeler Programa genel bakış Tas menteşeler Genel ürün çeşitleri / Teknik karşılaştırma 26-27 Özel menteşeler Genel görünüm 210-211 Technik für Möbel 25 Tas menteşeler Genel ürün

Detaylı

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı.

Metal. Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Metal Endüstri kalitesi Made in Germany. Yeni FEIN Kompakt Avuç Taşlama Makinesi. Fiyat/performans oranı yeniden tanımlandı. Yeni FEIN avuç taşlama makineleriyle yalnızca hızlı çalışmakla kalmıyorum bunlar

Detaylı

KAYAR KAPI AKSESUARLARI İndeks İNDEKS. Kayar Kapı Aksesuarları. Kayar Kapı Gömme Kulplar. Genel Bilgiler 9.01 9.12 9.12 9.13 9.14 9.

KAYAR KAPI AKSESUARLARI İndeks İNDEKS. Kayar Kapı Aksesuarları. Kayar Kapı Gömme Kulplar. Genel Bilgiler 9.01 9.12 9.12 9.13 9.14 9. İndeks İNDEKS Kayar Kapı Aksesuarları Kayar Kapı Gömme Kulplar Genel Bilgiler TIGER Kayar Kapı Donanımları ALU 80 A ALU 80 A Softmaster ALU 200 ALU 80 GLK (Cam Kapı) ALU 80 T-Fold (Katlanır) 9.01 9.02-9.03

Detaylı

En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400

En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400 En önemli fonksiyon olan doğruluk ve hassaslık ile donatılmıştır. Osilasyonlu kesme VECTURO OS 400 Her pozisyonda daha fazla doğruluk. VECTURO OS 400 ile her uygulamada mükemmel sonuç elde edilir. Dayama

Detaylı

Açılır masa rayları. Ürünlere genel bakış. Açılır masa rayları. Genel bakış

Açılır masa rayları. Ürünlere genel bakış. Açılır masa rayları. Genel bakış Açılır masa rayları Ürünlere genel bakış Açılır masa rayları Genel bakış 1246 1247 Açılır masa rayı Trimanis aksesuarları Ürünlere genel bakış / Teknik karşılaştırma 1249 Technik für Möbel 1245 Açılır

Detaylı

konfor ve estetiğin mükemmel uyumu

konfor ve estetiğin mükemmel uyumu konfor ve estetiğin mükemmel uyumu 1 2 KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak

Detaylı

Sürme Elemanları. PSK Araba Takımı Sağ/Sol PSK 100/160 LM Sürme Kol (1a) PSK Ön Araba PSK Arka Araba

Sürme Elemanları. PSK Araba Takımı Sağ/Sol PSK 100/160 LM Sürme Kol (1a) PSK Ön Araba PSK Arka Araba Siegenia PSK 00 ÇekAç PSK 00 ÇEKAÇ AKSESUAR TABLOSU 6 0 5 9 6 5 6 6 3 6 6 No Sürme Elemanları 3 PSK Araba Takımı Sağ/Sol PSK 00/60 LM Sürme Kol (a) PSK Ön Araba PSK Arka Araba 6 a 5 6 7 8 9 0 3 5 6 7 8

Detaylı

KOLLEKTÖRLER ÇATI ÜSTÜ & ÇATI İÇİ

KOLLEKTÖRLER ÇATI ÜSTÜ & ÇATI İÇİ H KOLLEKTÖRLER ÇATI ÜSTÜ & ÇATI İÇİ SOLAR ÇÖZÜMLER GASOKOL&SMS-ENERJİ KİŞİYE ÖZEL ÇÖZÜMLERDE UZMAN Gelin sizlerde Gasokol&SMS-Enerjinin yıllara dayanan, Kendisini sürekli yenileyen tecrübesinden yararlanın...

Detaylı

Kapı Kapatıcılar. Ölçülerde değişiklik yapma hakkı saklıdır Sürekli güncellenen kataloğunuz:

Kapı Kapatıcılar. Ölçülerde değişiklik yapma hakkı saklıdır Sürekli güncellenen kataloğunuz: .0 Sürekli güncellenen kataloğunuz: www.hafele.com Bilgi Kapı kapatıcılar için genel bilgi.................................................................2 -.3 StarTec kapı kapatıcılar Geze kapı kapatıcılar

Detaylı

kabinler Rack Wall wall rack kabinler

kabinler Rack Wall   wall rack kabinler 7 kabinler Wall Rack www.gunko.com.tr 118 119 Wall Rack Wall Rack serisi kabinetler ofis uygulamaların da kullanılacak şekilde estetik görünümlü, yüksek kalitede tasarımı ve imalatı sayesinde tüm aktif

Detaylı

KOLLEKTÖRLER ÇATI ÜSTÜ & ÇATI İÇİ

KOLLEKTÖRLER ÇATI ÜSTÜ & ÇATI İÇİ KOLLEKTÖRLER ÇATI ÜSTÜ & ÇATI İÇİ Kollektorfolder_tuerkisch_2013.indd 1 13.09.2013 10:03:21 SOLAR ÇÖZÜMLER GASOKOL & SMS-ENERJİ KİŞİYE ÖZEL ÇÖZÜMLERDE UZMAN PRATİKDEN ÖRNEKLER: Solar Sıcak Su Hazırlama

Detaylı

Yukarı Dudullu mahallesi El Almı cad. No: 86/1 Ümraniye - stanbul Telefon : 0216 420 74 24-25 - 26 Faks : 0216 420 74 27 www.kardayapi.

Yukarı Dudullu mahallesi El Almı cad. No: 86/1 Ümraniye - stanbul Telefon : 0216 420 74 24-25 - 26 Faks : 0216 420 74 27 www.kardayapi. Yukarı Dudullu mahallesi El Almı cad. No: 86/1 Ümraniye - stanbul Telefon : 0216 420 74 24-25 - 26 Faks : 0216 420 74 27 AU-040002 çindekiler 1 ROTO - ALU 400i tij 2 ROTO - 400i Alüminyum çift açılım sistemleri

Detaylı

High Technology Group ENCLOSURE TECHNOLOGY. Partnered with Bopla GmbH, A Phoenix Mecano Company

High Technology Group ENCLOSURE TECHNOLOGY. Partnered with Bopla GmbH, A Phoenix Mecano Company High Technology Group ENCLOSURE TECHNOLOGY ALUMAS Masaüstü ve duvar tipi estetik cihaz kutusu Her sektördeki elektronik uygulamalar için pratik ve yüksek kaliteli kutu çözümüdür. Alüminyum profilden yapılmıştır.

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL

Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL 1 4 6 5 3 7 2 Küçük panolar Dünya çapında onaylı ve çok sayıda standart ölçülerde stoklarımızda mevcut. Pratik sistem aksesuarları, KL terminal kutularını yaygın

Detaylı

SÜRME SİSTEMLERİ Kaldırmalı Sürme Sistemi

SÜRME SİSTEMLERİ Kaldırmalı Sürme Sistemi SÜRME SİSTEMLERİ Kaldırmalı Sürme Sistemi GÖRÜŞ AÇINIZI OLABİLDİĞİNCE GENİŞLETİN Büyük geçiş boşlukları sağlamak için sürme sistemine sahip kapılar çok uygundur. Kaldırmalı-, Devrilmeli- veya Katlanır

Detaylı

Çekmece kızakları Ürünlere genel bakış

Çekmece kızakları Ürünlere genel bakış 962 www.hettich.com Çekmece kızakları Ürünlere genel bakış Ahşap çekmeceler için çekmece kızakları Quadro çekmece kızakları Genel görünüm 964-965 Ahşap çekmeceler için çekmece kızakları Bilyalı çekmece

Detaylı

MENTEŞELER İndeks İNDEKS. Ahşap Kapı Menteşeleri. Alüminyum Kapı Menteşeleri 5.01. Genel Bilgi 5.25 5.26 5.27 5.27

MENTEŞELER İndeks İNDEKS. Ahşap Kapı Menteşeleri. Alüminyum Kapı Menteşeleri 5.01. Genel Bilgi 5.25 5.26 5.27 5.27 İndeks İNDEKS Ahşap Kapı Menteşeleri Genel Bilgi Alüminyum Kapı Menteşeleri 5.01 Simonswerk Tectus Gizli Menteşeler Variant Ağır Kapı Menteşeleri Variant 2/3 Parçalı Menteşeler Variant Saplama Menteşeler

Detaylı

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği

Kasaya Gömme Kapı Hidroliği 2800 Serisi Kasaya Gömme Kapı Hidroliği Cisa kasaya gömme kapı hidroliği kapı kontrolü için etkili ve estetik bir çözüm sunmaktadır. Alüminyüm, ahşap ve metal kapı ve kasalar dahil olmak üzere geniş kapsamda

Detaylı

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar

Automatic Entrance & Acccess System GARAJ. Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları. Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System Endüstiyel - Seksiyonel Garaj Kapıları GARAJ Seksiyonel Kapılar TM Automatic Entrance & Acccess System TRONCO Endüstriyel Seksiyonel Kapılar TRONCO endüstriyel seksiyonel

Detaylı

MONTAJ KLAVUZU

MONTAJ KLAVUZU Türkiye nin İLK ve TEK Çift Motorlu Dişlisiz Otomatik Kapı Sistemi MONTAJ KLAVUZU www.schmelz.com.tr ĐÇĐNDEKĐLER 1. TEKNĐK ÖZELLĐKLER... Sayfa 03 2. MONTAJ TALĐMATLARI... Sayfa 04 2.1 MEKANĐZMA VE AKSESUARLARI...

Detaylı

HIZLI KATLANIR PVC KAPI

HIZLI KATLANIR PVC KAPI HIZLI KATLANIR PVC KAPI MARKASI : 1-MODEL Katlanır Tip 2- TEKNIK ÖZELLİKLER Kanatlı ve sürgülü kapılara kıyasla ölü alan kaybı yoktur. Yaklaşık 60-70 km/h rüzgara dayanıklıdır. ( Ortam şartlarına göre

Detaylı

RollMatic sarmal kepenk sistemi

RollMatic sarmal kepenk sistemi RollMatic sarmal kepenk sistemi Dar cepheli dükkanlar için.ok uygun kompakt yapı tipi Tatmin edici teknoloji Birbiriyle tam uyumlu detaylar İki panel varyasonu ile sunulan kompakt yapı tipi Montaj yüksekliği

Detaylı

Sabit tezgahlı Fusing fırınları

Sabit tezgahlı Fusing fırınları Sabit tezgahlı Fusing fırınları GF 1425 16 C g d y m olarak² G D Y³ değer/kw Bağlantı* kg olarak GF 75 950 500 500 350 0,25 850 950 1280 3,6 1-fazlı 70 GF 75 R 950 500 500 350 0,25 850 950 1280 5,5 3-fazlı¹

Detaylı

KAPI SABİTLEME KİLİT SİSTEMİ TEKNİK ÖZELLİKLER

KAPI SABİTLEME KİLİT SİSTEMİ TEKNİK ÖZELLİKLER KAPI SABİTLEME KİLİT SİSTEMİ TEKNİK ÖZELLİKLER 1 6 3 5 4 7 3 Anahtarlı Kart Anahtarlı Butonlu 1)DUVAR U PARÇA:Ana gövdeyi duvara bağlayan u şeklinde parçadır. 3 mm kalınlığındadır. Ana gövdenin sağa ve

Detaylı

Katma değerli panjur sistemi. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri

Katma değerli panjur sistemi. www.rehau.com.tr. Yapı Otomotiv Endüstri Katma değerli panjur sistemi REHAU Comfort-Design Plus www.rehau.com.tr Yapı Otomotiv Endüstri 2 İyi bir karar REHAU Comfort-Design Plus yenilikçi panjur sistemi REHAU Comfort-Design Plus yenilikçi panjur

Detaylı

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler

ARV63. . ArVına. otomatik kapı. Asansör için yenilikler Asansör için yenilikler 0216-706-0883 wwwarvinacomtr Otomatik kapı için uygun çözümler Otomatik kapı ürünleri, yeni asansör montajı işlerinde artık vazgeçilmez bir ürün haline gelmiştir Bu yüzden üretimine

Detaylı

21.0. Kayar / Katlanır Kapı Donanımları. Kayar / Katlanır kapı donanımları Ahşap kayar kapı donanımları. Cam kayar kapı donanımları

21.0. Kayar / Katlanır Kapı Donanımları. Kayar / Katlanır kapı donanımları Ahşap kayar kapı donanımları. Cam kayar kapı donanımları Kayar / Katlanır kapı donanımları Ahşap kayar kapı donanımları Cam kayar kapı donanımları Slido kayar kapı donanımları - Bilgi..........................2 Smuso yavaşlatmalı ve kendiliğinden kapanan kayar

Detaylı

IVR 40/15 Pf. Siklon benzeri ön ayırma sistemi tasarım. Sağlam malzeme ve endüstriyel kullanım için uygun

IVR 40/15 Pf. Siklon benzeri ön ayırma sistemi tasarım. Sağlam malzeme ve endüstriyel kullanım için uygun IVR 40/15 Pf IVR 40/15 Pf: uzun süre kullanılabilecek endüstriyel elektrikli süpürge. Üretim alanlarında ve makinelerin çevresinde bulunan ince tozları çeker. Yüksek kaliteli yan kanal üfleyici ve cep

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI 17. ULUSLARARASI İSTANBUL PENCERE FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI. 11 Mart 2016, İstanbul

İZMİR TİCARET ODASI 17. ULUSLARARASI İSTANBUL PENCERE FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI. 11 Mart 2016, İstanbul İZMİR TİCARET ODASI 17. ULUSLARARASI İSTANBUL PENCERE FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI 11 Mart 2016, İstanbul 17. Uluslararası İstanbul Pencere Fuarı, 9-12 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP

Detaylı

Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her

Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her Birçok alanda; alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri, fabrikalar, özel tasarım ve müze gibi yapılarda özverili ve titiz çalışmaları ile her geçen gün kendini geliştiren Etik Alüminyum, uzman kadrosu,

Detaylı

TEKNİK İMALAT DOSYASI

TEKNİK İMALAT DOSYASI TEKNİK İMALAT DOSYASI TEMMUZ 015 İÇİNDEKİLER 0. 1 sayfa no Sistem Tanıtımı 1.1-1.5 Kesim Ölçüleri.1 -.3 Profillerin Hazırlanması 3.1-3.8 4.1-4.11 Kaynak ve Köşe Temizleme 5.1-5.10 Ortakayıt Hazırlama 6.1-6.3

Detaylı

BORTERM ISI YALITIMLI BT 01 BT 04 BT 02 BT 03 BR-1

BORTERM ISI YALITIMLI BT 01 BT 04 BT 02 BT 03 BR-1 BORTERM ISI YALITIMLI BT 01 BT 0 30 9 BT 02 BT 03 0 0 0 0 62 81 jx: 1,776 cm jy: 6,076cm jx: 26,91 cm jy: 37,7 cm 37 6 63 jx: 16,92 cm jy: 9,900cm jx: 18,07 cm jy: 1,006 cm BR-1 BORTERM ISI YALITIMLI BT

Detaylı

Doğru adres. Doğru zaman. Doğru işçilik

Doğru adres. Doğru zaman. Doğru işçilik Doğru adres Doğru zaman Doğru işçilik 2 3 S e d e f S e r i s i Sedef Serisinde kullanılan aksesuarlar birinci sınıf Eloksallı Alüminyum olup kullanılan tüm bağlantı vidaları 304 kalite paslanmaz çeliktir.

Detaylı

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46

Kompakt panolar. Kompakt panolar AE. Kompakt sistem panoları CM. Plastik panolar KS. Kompakt panolar AE...46 Kompakt panolar Kompakt panolar AE Kompakt panolar AE...46 Kompakt sistem panoları CM Genişlik 600 800 mm...50 Genişlik 1000 1200 mm...51 Plastik panolar KS Plastik panolar KS...52 Rittal Katalog 34/Endüstriyel

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri

Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Teknik sistem kataloğu Tutamaklı kumanda panelleri Tutamaklı kumanda panelleri yüksek ergonomileri, montaj kolaylığı ve cazip tasarımları ile öne çıkar ve stoklarımızda bulunur. Çeşitli boyutlar ve montaj

Detaylı

blue world whtihe dream PVC Pencere Güvenle yaşar insan...

blue world whtihe dream PVC Pencere Güvenle yaşar insan... blue world whtihe dream PVC Pencere Güvenle yaşar insan... pvc serisı S 80 Serisi PVC Pencere S 75 POWER Serisi PVC Pencere S 75 PVC Pencere S 70 Serisi S 60 Serisi blue world whtihe dream Yardımcı Profiller

Detaylı

RACKKABiN AKILLI SOĞUTMA SİSTEMLİ (AGILE)

RACKKABiN AKILLI SOĞUTMA SİSTEMLİ (AGILE) RACKKABiN AKILLI SOĞUTMA SİSTEMLİ (AGILE) Ofis uygulamaların da kullanılacak şekil de estetik görünümlü, yüksek kalitede tasarımı ve imalatı sayesinde tüm aktif ve pasif cihazların korunmasına olanak sağlayacak

Detaylı

MENFEZLER KARA PETEK MENFEZ

MENFEZLER KARA PETEK MENFEZ 1 Egevent Ltd. Şti. 2011 yılında iklimlendirme sektöründe üretici konumuyla faaliyet göstermeye başlamıştır. Sahip olduğu bilgi ve tecrübe ile üretim yapan şirketimizin üretim yaptığı alanlar; Menfezler,

Detaylı

Geri dönüşsüz damperler

Geri dönüşsüz damperler ,1 X X testregistrierung Geri dönüşsüz damperler Tipi Kanal sistemin içine monte Geri dönüşsüz damperler, sistem çalışır durumda değilken istenilen hava akış yönüne karşı istenmeyen hava akışlarını önler.

Detaylı

güvenli biçimde elinizin altında.

güvenli biçimde elinizin altında. Güç güvenli biçimde elinizin altında. Make it your home. PWS 700-115, PWS 750-115 ve PWS 850-125 taşlama makineleriyle kendi evinizi yaratın. Güçlü ve sağlam olmalarının yanı sıra yeni ve kompakt tasarımları

Detaylı

İSPANYOLET ÇUBUKLAR VE AKSESUARLARI

İSPANYOLET ÇUBUKLAR VE AKSESUARLARI İSPANYOLET ÇUBUKLAR VE AKSESUARLARI İspanyolet çubuk, lama ve aksesuarları bağlantı şeması IC IL İSPANYOLET ÇUBUK UYGULAMASI İSPANYOLET LAMA UYGULAMASI İspanyolet mekanizma İspanyolet mekanizma İspanyolet

Detaylı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı

Metaxdoor MR30/GLA-GLM. Cam Döner Kapı Metaxdoor MR30/GLA-GLM Cam Döner Kapı Metaxdoor Mr30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılar size sunduğu esneklik ile hayallerinizdeki girişi yaratmanızı sağlar. MR30/GLA-MR30/GLM cam döner kapılarda teknoloji

Detaylı