MİSYONUMUZ HAKKIMIZDA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MİSYONUMUZ HAKKIMIZDA"

Transkript

1

2 HAKKIMIZDA MİSYONUMUZ Üretim faaliyetine 2004 yıllında başlayan BACASİS yaptığı yatırım ve başarılı pazarlama stratejileriyle kısa sürede sektörde marka olmayı başarmıştır. Piyasada arz ve talep dengelerini iyi değerlendiren ve sürekli olarak piyasanın nabzını tutan BACASİS, emin adımlarla yoluna devam etmektedir. Konut, iş merkezi, otel, hastane ve fabrikalara yönelik paslanmaz çelik baca, doğalgaz baca sistemleri, metal baca, baca filtreleri, baca çekiş düzenleyicileri, havalandırma sistemleri,, çöp ve çamaşır atma kanalları konularında faaliyetlerini sürdürmektedir. Çağdaş yönetim ve teknoloji uygulamalarını üretimhizmet döngüsünün her noktasında etkin bir şekilde kullanan BACASİS, geçmişte olduğu gibi gelecekte de değişime ve gelişime liderlik edecektir. Tecrübeli personeli ile Avrupa da geçerli EN standardında, CE belgeli ürünleri ve satış sonrası hizmetleri ile de yaptıklarının takipçisi olan BACASİS, doğal gaz bacası sektöründe Doğu ve Güneydoğunu nun önde gelen lider kuruluşudur. Kuruluşundan bu yana her geçen gün sürekli deparda olan genç beyinlerle yaptığı Ar-Ge çalışmaları, gelişen teknolojisi ve artan kalitesi ile emin adımlarla ilerleyen BACASİS, kalitenin yanı sıra müşterilerine sağladığı güvenle öne çıkmaktadır. Sunduğu hizmette gösterdiği itina bu güvenin en büyük nedenidir. Müşterilerin ilk ve sonraki ihtiyaç ve beklentilerini tam olarak karşılayarak müşteri memnuniyetini ve bağlılığını sağlamak, Geliştirme çalışmaları yaparak, tedarik ettiği ürünlerin kullanıma daha uygun olmasını sağlamak, Taahhütlerimizi zamanında eksiksiz olarak teslim etmek, üretim sırasında israfı ortadan kaldırarak, yapılan işleri bir defada eksiksiz olarak; en kısa zaman, en düşük maliyet, en iyi kalite anlayışı ile yapmak, Kaliteyi her zaman garanti altına almak ve her aşamada sürekliliğini sağlayarak rekabet gücü yüksek, aranılan ürünler sunmak, Kaliteye tüm personelin destek ve katılımını sağlayarak sürekli gelişmeyi sağlamak, Personelin eğitimini ve motivasyonunu yüksek tutarak, ekip ruhunu ve işbirliğini geliştirmek, kaliteyi tüm faaliyetlere yaymak ve çevreye saygılı olmaktır.

3 Tek Cidarlı Baca Sistemleri Çift Cidarlı Baca Sistemleri Endüstriyel Baca Sistemleri Kaskad Baca Sistemleri Metal Baca Sistemleri Şömine Baca Sistemleri Havalandırma Sistemleri

4 TEK CİDARLI BACA Tek Cidarlı Baca Sistemleri gaz ve sıvı yakıt türleri ile çalışan ısıtma ünitelerinin atık gazlarını atmosfere iletmesi için geliştirilmiştir.isıtma ünitelerin spesifik bilgilerine göre Baca sistemi genel olarak düz modül, Tee modül Temizleme kapağı, redüksiyon ve şapka elemanlarından oluşmaktadır. Tek cidarlı baca sistemi asitlere mukavemetli AISI 316L (DIN ) kalitesindeki paslanmaz çelikten üretilmektedir.standart üretimler 400 C ye (sıcaklığa mukavim üretimler 600 C ye) kadar sorunsuz dayanabilme özelliğine sahiptir. Yüksek hassasiyette üretilen baca modülleri TIG-LAZER kaynak Teknolojisiyle üretilmektedir. Modüller 50 mm muf geçmeli olarak üretilir ve kelepçelerle modüller birbirine sabitlenir. Çok iyi sızdırmazlık ve stabilite sağladığı gibi montajda kolay yapılmaktadır. İnce et kalınlığı. Özel geçmeli bağlantı. Kelepçesiyle yüksek basınçlı kazanlarda tam sızdırmalık. Doğal çekişli kazanlarda 450 C sıcaklığa kadar dayanıklılık. Birleşim yerleri TIG-LAZER kaynak teknolojosi Ürünlerimiz ISO 9001:2008 TSE-EN CE Belgeli ve GAZMER onaylıdır. ÇİFT CİDARLI BACA Çift Cidarlı Baca Sistemleri atık gazların tahliyesinde sıcaklık çok önemli bir faktördür. Atık gaz ne kadar sıcak olursa yakıcı cihazdan tahliyesi de o kadar kolay olur. Atık gazların tahliyesi yakıcı cihazın verimini etkilemektedir. Çift cidarlı baca ile atık gazların tahliyesi esnasında sıcaklıkların belli bir seviyede kalması hedeflenmiştir. Bu tip bacalar atmosfere açık alanlarda, şaft içi uygulamalarının olmadığı yerlerde, atık gaz sistemlerinde uygulanmaktadır. Bu tip bacalar üç katmandan oluşmaktadır. Birincisi (1.4404) AISI 316L paslanmaz çelikten üretilmiş katmandır. İkincisi, birinci katmanı tamamen sarmalayan taş yünüdür. Üçüncüsü ise ise paslanmaz çelik veya isteğe göre alüminyum malzemeden üretilmiş katmandır. (1.4404) AISI 316L yüksek kalitede paslanmaz çelikten yapılmış, korozyon ve kurum yangınlarına karşı dayanıklı iç cidar. Özel işlemeden geçirilmiş paslanmaz çelik ve alüminyum dış cidar. Birbiriyle tam uyumlu mödüller parçaların montajını kolaylaştırmak ve birleşim noktalarındaki kaçan ısıya karşı geliştirimiş özel geçmeli bağlantı sistemi. TIG-LAZER kaynak teknolojosi ile birleşim yerlerinde minimum korozyon, sızdırmaya karşı güvence, şık görünüm.

5 ENDÜSTRİYEL BACA Fabrikalarda ve Endüstriyel tesislerde ısı merkezlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için dizayn edilen baca sistemlerin, üretim ve montajının tamamı profesyonel ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir. Baca sistemlerinin montaj uygulaması, belirli bir yöntem dahilinde proje ve statik güvenlikler doğrultusunda titizlikle yürütülen çalışmalar ile gerçekleştirilmektedir. Bu tarz sistemlerde montaj mahallinin baca sistemine uygunluğu ön plana çıkmaktadır. Yapılacak ön çalışma ile temel detayları, rüzgar yükleri, iş güvenliği ve genel fiziki durum değerlendirilmesi yapılmaktadır. Atık gazların atmosfere taşınması için kullanılan ve baca gazı ile temasta bulunan iç yüzey AISI 316 L (1.4404) paslanmaz çelik sacdan üretilmektedir. Sac birleşim yerleri otomatik tezgahlarda TİG-LAZER kaynak yöntemi ile yapılmaktadır. Dış cidar alüminyum sacdan veya paslanmaz çelik sacdan üretilmektedir. İç baca ile dış taşıyıcı baca arasında İzolasyon malzemesi olarak taş yünü kullanılmaktadır. Baca kesit hesapları standartlara uygun yapılmaktadır. Baca sistemi sıvı,katı ve gaz yakıtlı yakma ocaklarında tek ve çift cidar olarak, farklı dizayn yöntemleriyle üretilmektedir. (1.4404) AISI 316L yüksek kalitede paslanmaz çelikten yapılmış, korozyon ve kurum yangınlarına karşı dayanıklı iç cidar. Özel işlemeden geçirilmiş paslanmaz çelik ve alüminyum dış cidar. Birbiriyle tam uyumlu mödüller parçaların montajını kolaylaştırmak ve birleşim noktalarındaki kaçan ısıya karşı geliştirimiş özel geçmeli bağlantı sistemi. TIG-LAZER kaynak teknolojosi ile birleşim yerlerinde minimum korozyon, sızdırmaya karşı güvence, şık görünüm. KASKAD BACA Kaskad baca sistemlerinde, tek cidarlı baca sistemi ve çift cidarlı baca sisteminden ayrı olarak bir bacaya birden fazla cihaz baglanmaktadır. Genellikle birden fazla duvar tipi yoğuşmalı kazanlarda uygulanır. Uygulama yöntemi çift cidarlı bacalar ile aynıdır. Yani üç katmandan oluşmaktadır. Birincisi (1.4404) AISI 316L paslanmaz çelikten üretilmiş katmandır. İkincisi, birinci katmanı tamamen sarmalayan taş yünüdür. Bu taş yünü A sınıfı yanmaz kalitededir. Üçüncüsü ise ise paslanmaz çelik veya isteğe göre alüminyum malzemeden üretilmiş katmandır. (1.4404) AISI 316L yüksek kalitede paslanmaz çelikten yapılmış, korozyon ve kurum yangınlarına karşı dayanıklı iç cidar. Özel işlemeden geçirilmiş paslanmaz çelik ve alüminyum dış cidar. Birbiriyle tam uyumlu mödüller parçaların montajını kolaylaştırmak ve birleşim noktalarındaki kaçan ısıya karşı geliştirimiş özel geçmeli baglantı sistemi. TIG-LAZER kaynak teknolojisi ile birleşim yerlerinde minimum korozyon, sızdırmaya karşı güvence, estetik görünüm.

6 METALBACA Metal bacalar genellikle imalathanelerde, pide ve ekmek fırınlarında, resturant - kebapçılarda, şöminelerde, kömürlü kazanlarda, jeneratör bacalarında kullanılmaktadır. Galvaniz sac, dkp sac, boyalı sac ve paslanmaz çelik saclardan üretilmektedir. Kullanım yerleri bina dışında montajı yapılabildiği gibi aynı zamanda mevcut yapı içerisinde baca montajı yapılabilmektedir. HAVALANDIRMA Havalandırma Sistemleri havalandırmanın çevre ve doğa kirlenmesiyle direk bağlantısı yoktur. Ancak insan sağlığıyla yaşanılan ortamın (kapalı mekanın) temiz ve sağlıklı olmasıyla ilgisinden söz edilebilir. Örneğin bir imalathanede, bir yemekhanede, çok amaçlı toplantı salonunda o mekanın havasının sirküle edilerek temizlenmesi, insan sağlığı açısında çok önemledir. Aynı şekilde sanayi tesislerde, üretimde çalışan insanların tozdan, kokudan, dumandan, buhardan etkilenmemesi için gereken ünitelerde havalandırma tesisatı yapılması sanayici için hem bir görev hem de menfaati icabıdır. Çünkü temiz ve sağlıklı bir ortamda çalışan bir elaman işyerine ve üretime daha çok katkıda bulunacaktır.

7 REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI ZEUGMA MOZAİK MÜZESİ ( 2 SİSTEM ) ÇİFTEHAN TERMAL OTEL ( 3 SİSTEM ) ULUKIŞLA - NİĞDE ÇUKUROVA ÜN.DİŞ HEKiMLİĞİ FAK. ( 2 SİSTEM ) ADANA ÇUKUROVA ÜN. KONGRE ve K.M ( 3 SİSTEM ) ADANA ADIYAMAN ÜN. TIP FAK. HASTANESİ ( 2 SİSTEM ) ADIYAMAN ŞEHİTKAMİL BLD. 1+1 SOSYAL KONUTLARI G.ANTEP ÜN.DİŞ HEKiMLİĞİ FAK. ( 2 SİSTEM ) BÜYÜKŞEHİR BEL. ASFALT TESİSLERİ ( 2 SİSTEM ) ADIYAMAN ÜN. PERSONEL KONUTLARI ( 2 SİSTEM ) ADIYAMAN İSTANBUL RESTURANT FRANKFURT-ALMANYA AKÇADAĞ RADAR ÜS KOMUTANLIĞI ( 2 SİSTEM ) BAHÇE - OSMANİYE ET ve BALIK KURUMU MÜDÜRLÜGÜ ( 2 SİSTEM ) ADANA SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BİNASI ORTAKÖY-AKSARAY ESENTEPE ANADOLU LİSESİ BATMAN TURHAM TEKSTİL ADIYAMAN ANTEP FISTIĞI ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜD. TARIM REFORMU BÖLGE MÜD.LOJ.C BLOK Ş.URFA OTELCİLİK ve TURİZM LİSESİ ( 5 SİSTEM ) M. GÜNEŞ ÖĞRETMEN LİSESİ ( 2 SİSTEM ) ENDÜSTRİ-TEKNİK LİSESİ ( 3 SİSTEM ) LİSESİ İ.M.K.B ÖĞRENCİ YURDU ( 2 SİSTEM ) SOSYAL YARDIMLAŞMA VAKFI ( 4 LÜ KASKAD ) NİZİP G.ANTEP UNAT GRUOP YAĞ A.Ş ( 2 SİSTEM ) BOYAR KİMYA TEKSTİL A.Ş KADOOĞLU GRUP PETROL A.Ş KAZAZ İŞ MERKEZİ KAHRAMAN PLAZA CANAN TEKSTİL A.Ş DUİSBURG YAŞAM SİTESİ (3 SİSTEM ) ÖZBAY UNLU MAMÜLLERİ ( 4 SİSTEM ) KİLİS TOPLUM MERKEZİ KİLİS YAYLAK LİSESİ ( 2 SİSTEM ) YAYLAK- Ş.URFA LİSESİ ERKEK PANSİYONU ( 5 Lİ KASKAD ) ATATÜRK KAPALI SPOR S. ( 7 Lİ KASKAD ) ATATÜRK SPOR SALONU İDARE B. ( 2 Lİ KASKAD ) BADILLI TARIM ALETLERİ LTD.ŞTİ. ( 3 SİSTEM ) REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜD. ADIYAMAN NİZİP BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET BİNASI NİZİP- NİZİP BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ NİZİP- TUNAŞ HELVA A.Ş GAZİ VATKA LTD.ŞTİ PTT BAŞ MÜDÜRLÜĞÜ ( 8 Lİ KASKAD ) PTT MÜDÜRLÜĞÜ ( 2 Lİ KASKAD ) NİZİP- EREN ÜN. EL-AMAN KÜLTÜR MERKEZİ ( 3 LÜ KASKAD ) BİTLİS Ş.URFA VALİ KONAĞI POİNT HALI LİKYA CARPET (ÖZRENK GRUOP) ( 2 SİSTEM ) PERSU SUNİ DERİ TARIM KREDİ KOOP. BÖLGE MÜD. ( 3 LÜ KASKAD ) YÜKSELİŞ KULELERİ (EDECAN GRUOP) MELTEM SİTESİ ( 7 SİSTEM ) AYSOY SİTESİ ( 2 SİSTEM ) GÜVENEVLER SİTESİ ( 2 SİSTEM ) SEVGİ SİTESİ ( 6 SİSTEM ) UĞUR SİTESİ HASBAHÇE SİTESİ POL-KAR TARIM ( 2 SİSTEM ) NİZİP G.ANTEP NİHAVEND KONAKLARI ( 4 SİSTEM ) CAN KONAKLARI GAÜN NİZİP KAMPÜSÜ ( 3 SİSTEM ) NİZİP G.ANTEP FİNAL DERSHANELERİ MERKEZ-PANCARLI-NİZİP ŞUB. NATUREL İPLİK TPAO KURKAN ÜRETİM İSTASYONU DİYARBAKIR NEFİS BULGUR SAYDAM TEKSTİL KAZOĞLU UNLU MAMÜLLERİ NİZİP G.ANTEP İZOL KİMYA A.Ş YENİ UYDUKENT SİTESİ NEVAPARK KONUTLARI DURUPARK KONUTLARI KÜLTÜR SİTESİ EKOPET GERİ DÖNÜŞÜM A.Ş LİKA CITY YASEMİN SİTESİ GÜVENKENT SİTESİ ÇAMLICA EVLERİ BAYDEMİR İNŞ. ÖGRENCİ YURDU EDKA PLAZA ADALET SİTESİ OZAN SİTESİ ( 2 Lİ KASKAD ) ( 3 SİSTEM ) İMAM HATİP ÖGRENCİ YURDU Tüm referans listemiz için lütfen adresimizi ziyaret ediniz.

8

BİZ KİMİZ

BİZ KİMİZ BİZ KİMİZ İstanbul Hadımköy de kurduğumuz fabrikamızda en yeni teknoloji makinalar ve uzman yönetim kadrolarımız ile sizlere bu güne kadar paslanmaz alanında hizmet vermiş, bu alanda yaptığımız yatırımlarla

Detaylı

Kalitesiyle Bir Adım Önde

Kalitesiyle Bir Adım Önde Kalitesiyle Bir Adım Önde www.bermakbaca.com 1 www bermakbaca com www.bermakbaca.com Kalitesiyle Bir Adım Önde HAKKIMIZDA Firmamız 1 Şubat 2000 tarihinde mekanik tesisat işleri yapmak üzere kurulmuştur.

Detaylı

TYO200 TEK CİDARLI METAL BACA

TYO200 TEK CİDARLI METAL BACA TEK CİDARLI METAL BACA *Tek cidarlı paslanmaz çelik baca sistemi *Gaz,sıvı ve katı yakıtlı kazanlara uyumlu *100-500 mm çap aralığı GENEL Firmamız serisi metal baca sistemlerini,gaz yakıtlı kazanların

Detaylı

TY40 TEK CİDARLI METAL BACA

TY40 TEK CİDARLI METAL BACA TEK CİDARLI METAL BACA *Tek cidarlı paslanmaz çelik baca sistemi *Gaz yakıtlı kazanlara uyumlu *100-300 mm çap aralığı GENEL Firmamız serisi metal baca sistemlerini,gaz yakıtlı kazanların şaft içi uygulamaları

Detaylı

DYO200 ÇİFT CİDARLI METAL BACA

DYO200 ÇİFT CİDARLI METAL BACA ÇİFT CİDARLI METAL BACA *Çift cidarlı paslanmaz çelik baca sistemi *Gaz ve sıvı yakıtlı kazanlara uyumlu *100-500 mm çap aralığı GENEL Firmamız serisi metal baca sistemlerini,gaz yakıtlı kazanların bina

Detaylı

www.enkomekanik.com.tr BİZ KİMİZ Yıllardır çeşitli ülkelerde yatırım yapan Enko Elektromekanik 2016 yılından bu yana Türkiyede de hizmet vermeye başlamıştır. Enko Elektromekanik teknik kadrosu ve başarılı

Detaylı

Biz Kimiz! Misyon & Vizyon

Biz Kimiz! Misyon & Vizyon DKP SİYAH KANAL Biz Kimiz! 2004 Yılında Havalandırma sektöründe siz değerli müştelerimize hizmet vermek üzere kurulan firmamız kuruluşundan itibaren dürüst kaliteli uygun fiyat politikasını prensip edinmiş

Detaylı

Türkiye de Baca Denince...

Türkiye de Baca Denince... Türkiye de Denince... B a c a M e r k e z i Şirketimiz, GATA Müh. Mim. İzolasyon İnş. Ltd. Şti. unvanı ile 2006 tarihinde inşaat sektöründe faaliyet gös-termek üzere KOCAELİ'nin Körfez ilçesinde kurulmuştur.

Detaylı

ESGAZ ESKİŞEHİR DOĞALGAZ DAĞITIM AŞ.

ESGAZ ESKİŞEHİR DOĞALGAZ DAĞITIM AŞ. 22/08/2016 ESGAZ ESKİŞEHİR DOĞALGAZ DAĞITIM AŞ. İÇ TESİSAT ŞEFLİĞİNE KONU: BACA PROJE DOSYASI ÜNVAN/AD : YONCA APT. YÖNETİCİLİĞİ ADRES : VİŞNELİK MH. ÖĞRETMENLER CD. NO:28/ KAZAN TEL. : Doğalgaz baca projesinin

Detaylı

ESGAZ ESKİŞEHİR DOĞAL GAZ DAĞITIM A.Ş İÇ TESİSAT ŞEFLİĞİNE. Doğalgaz Baca Projesinin incelenip, tarafınızca onaylanmasını arz ederim.

ESGAZ ESKİŞEHİR DOĞAL GAZ DAĞITIM A.Ş İÇ TESİSAT ŞEFLİĞİNE. Doğalgaz Baca Projesinin incelenip, tarafınızca onaylanmasını arz ederim. ESGAZ ESKİŞEHİR DOĞAL GAZ DAĞITIM A.Ş. 01.10.2016 İÇ TESİSAT ŞEFLİĞİNE KONU: Baca Proje Dosyası UNVAN / AD : Öztürk Apartmanı ADRES : Vişnelik Mah. Öğretmen Cad. Öztürk Apt. No:61/D Kazan TEL : 05352422721

Detaylı

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI GENEL ÜRÜN KATALOĞU ... HAKKIMIZDA MBS Klima Isıtma Soğutma Havalandırma Ekipmanları 2008 yılında Dudullu / Ümraniye İstanbul da Faaliyete

Detaylı

MODÜLER SU DEPOLARI MODÜLER SU DEPOLARI YANGIN SUYU DEPOLARI İÇME VE KULLANMA SUYU DEPOLARI. kayraenerji.com

MODÜLER SU DEPOLARI MODÜLER SU DEPOLARI YANGIN SUYU DEPOLARI İÇME VE KULLANMA SUYU DEPOLARI. kayraenerji.com YANGIN SUYU DEPOLARI İÇME VE KULLANMA SUYU DEPOLARI kayraenerji.com Modüler depo, demonte parçalar halinde imal edilmiș ürünün hiçbir kaynak ya da bașka imalat yöntemi gerektirmeden montaj mahallinde cıvatalar

Detaylı

3. BACA VE İÇ TESİSAT GÜVENLİĞİ STRATEJİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI MART YAŞINDA

3. BACA VE İÇ TESİSAT GÜVENLİĞİ STRATEJİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI MART YAŞINDA 3. BACA VE İÇ TESİSAT GÜVENLİĞİ STRATEJİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI 02-04 MART 2017 10 YAŞINDA Destekleyen Kuruluş www.bacader.org 1 BACA BELGELERİ www.bacader.org 2 BACA BELGELERİ www.bacader.org 3 BACA

Detaylı

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir.

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir. Masvent, gelişen teknolojiye uyum sağlayarak, uzmanlaşmış kadrosu ve modern makina parkuruyla yürüttüğü imalatlarıyla havalandırma sektöründe başarıyla hizmet vermektedir. Firmamız; Klima Santralleri,

Detaylı

TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr

TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr RİFADE ısı sistemleri her türlü ısınma ve ısıtma ihtiyacınızı karşılayacak çözümler üretmektedir. Eğer siz özel bir çözüm ve size özel bir hizmeti istiyorsanız doğru

Detaylı

R E N G I N E E R I N G

R E N G I N E E R I N G Misyonumuz, gücünü teknolojiden alıp, mühendislikte mükemmelliği yakalayarak, müşteri memnuniyetini sağlayan öncü bir firma olmaktadır. Vizyonumuz, Ulusal ve Uluslararası arenada aranan, söz sahibi bir

Detaylı

DOĞAL GAZ BACA UYGULAMALARI

DOĞAL GAZ BACA UYGULAMALARI 153 DOĞAL GAZ BACA UYGULAMALARI T.Cüneyt GÜNÇAĞ ÖZET Bu yazıda, son yıllarda güncel olan bacalar konusunda temel bilgileri kısaca anlatmak ve baca malzemeleri seçme konusunda kullanım şekline göre olumlu

Detaylı

IP66 SAHA DOLAPLARI. BAZALI YER TİPİ DİREK BAĞLANTI TİPİ

IP66 SAHA DOLAPLARI.  BAZALI YER TİPİ DİREK BAĞLANTI TİPİ IP66 SAHA DOLAPLARI BAZALI YER TİPİ DİREK BAĞLANTI TİPİ 3 IP66 SAHA DOLAPLARI IP66 Saha Pano Özellikleri - LANDE Saha Dolapları, IP66 koruma seviyesine sahiptir. - Yere baza ile veya direğe askı aparatı

Detaylı

BACA STANDARTLARI GENEL BACA STANDARTLARI

BACA STANDARTLARI GENEL BACA STANDARTLARI BACA STANDARTLARI GENEL BACA STANDARTLARI TS EN 1443 09.03.2006 Bacalar-Genel kurallar Kapsamı:Yanma ürünlerinin ısıtma donatılarından dış atmosfere taşınmasında kullanılan (baca bağlantı boruları ve bağlantı

Detaylı

BIRAKIN KUTUP AYILARI RAHAT UYUSUN

BIRAKIN KUTUP AYILARI RAHAT UYUSUN 02.06.2009 Sayfa 1 / 11 İçinde bulunduğumuz yüzyılda hızlı endüstrileşmenin sonucu olarak ortaya çıkan enerji ihtiyacı ve bu ihtiyacın yaklaşık % 90 oranında fosil türevli yakıt tüketimi ile giderilmesi

Detaylı

ÜRÜNLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİ

ÜRÜNLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİ ÜRÜNLERİMİZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA GENEL BİLGİ www.ozpansogutma.com info@ozpansogutma.com 0850 804 53 01 0532 161 65 56 ÖZPAN Endüstriyel Soğutma Sistemleri olarak ; Soğuk Oda Panelleri Endüstriyel Soğutma

Detaylı

meksis.com.tr 35. YIL Genel Ürün Kataloğu

meksis.com.tr 35. YIL Genel Ürün Kataloğu meksis.com.tr 35. YIL Genel Ürün Kataloğu ÜRÜN PORTFÖYÜ ISI CİHAZLARI Gaz, Sıvı, Katı Yakıtlı ve Elektrikli Sıcak Su Kazanları Kalorifer Kazanları Buhar Jeneratörleri ve Buhar Kazanları Mobil Buhar ve

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ

SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ SANDWICH PANELLER POLİÜRETAN İZOLASYONLU ÇATI PANELLERİ 3 HADVELİ ÇATI PANELİ Sanayi yapılarının tasarımlarına ; yapı özellikleri, kullanım fonksiyonları ve üretecekleri ürünleri dikkate alarak sanayicilerle

Detaylı

PASLANMAZ ÇELĐK BACALAR

PASLANMAZ ÇELĐK BACALAR PASLANMAZ ÇELĐK BACALAR A. Erhan K ESKĐ N 1968 yılında doğdu. 1989 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Makina Fakültesi'nin Konstrüksiyon imalat Bölümünden mezun oldu. 1993 yılından beri Koçtaş Ticaret

Detaylı

Paslanmaz (Cr-Ni) çelikten, galvanizli sacdan veya istenilen renkte boyalı olarak imalatı yapılabilir.

Paslanmaz (Cr-Ni) çelikten, galvanizli sacdan veya istenilen renkte boyalı olarak imalatı yapılabilir. MODÜLER DEPO Kullanım şekline göre depo malzeme seçimi ve imalatı yapılır. Paslanmaz (Cr-Ni) çelikten, galvanizli sacdan veya istenilen renkte boyalı olarak imalatı yapılabilir. Contalı ve civatalı olarak,

Detaylı

Yoğuşmalı Kazanlar. Kapasite: 73.000-86.000 kcal/h

Yoğuşmalı Kazanlar. Kapasite: 73.000-86.000 kcal/h Yoğuşmalı Kazanlar Baca gazındaki gizli ısıyı da alarak % 110'a varan (40/30 C sistemde) norm kullanma verimine sahiptir. Özel MAgnezyum-Alüminyum-Silisyum alaşımı eşanjörü ile çok uzun ömür (1981'den

Detaylı

Firmamız. Hedeflerimiz

Firmamız. Hedeflerimiz Firmamız Başta konteyner olmak üzere, modüler şantiye binaları, çelik yapılar gibi prefabrik konut üretimi ve montaj / demontaj hizmeti veren Kardem Prefabrik, bu alanda yurt genelinde inşaat firmalarının

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AYTU YÜKSEK ISI VE TEKNİK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA Firmamız Yüksek Isı İzolasyon Ürünleri Ve Teknik Tekstil Ürünleri Üzerine Uzmanlaşmış Kadrosuyla Uzun Yıllardır Sektörde Hizmet Vermektedir.

Detaylı

1000-200000 m3/h, 400-1500 Pa. Kavrama, kayış-kasnak veya direk tahrik Eurovent e göre Kısa/Uzun gövde; kılavuz giriş kanatlı/kanatsız

1000-200000 m3/h, 400-1500 Pa. Kavrama, kayış-kasnak veya direk tahrik Eurovent e göre Kısa/Uzun gövde; kılavuz giriş kanatlı/kanatsız Aksiyal fanlar Üretimin açıklanması Değişik rotor türleri için, çıkış konumu, gövde geometrisi, gövde sacı kalınlığı, ve malzesi yönünden geniş bir seçme olanağı bulunmaktadır. Aşağıdaki açıklamalar standart

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 1 PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 2 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile

Detaylı

YANGIN KAPILARI ve SAC KAPILAR

YANGIN KAPILARI ve SAC KAPILAR YANGIN KAPILARI ve SAC KAPILAR Hakkımızda MKS Metal 2007 yılında yangın kapısı üretimi amacıyla iki mühendis tarafından kurulmuștur. İnșaat sektöründeki gelișmeler, kalite ve standart anlayıșındaki iyileșmelerle

Detaylı

O k u l ' R Q D Q P O D U

O k u l ' R Q D Q P O D U Makam Odaları Conpact Serisi Toplantı Masaları Okul Sıraları Hakkımızda 1998 Yılından bugüne kadar 18 yıldır işimizi aynı sadakat ve saygıyla sürdürüyoruz. Gelişmekte olan eğitim sektöründe eğitimin kalitesi

Detaylı

ŞÖNT BACA SİSTEMLERİNİN STANDARTLARA UYGUN OLARAK İYİLEŞTİRİLMESİ ÜMİT ERTURHAN

ŞÖNT BACA SİSTEMLERİNİN STANDARTLARA UYGUN OLARAK İYİLEŞTİRİLMESİ ÜMİT ERTURHAN ŞÖNT BACA SİSTEMLERİNİN STANDARTLARA UYGUN OLARAK İYİLEŞTİRİLMESİ ÜMİT ERTURHAN Date : 02/11/2017 Venue: İSTANBUL ŞÖNT BACA SİSTEMLERİNİN STANDARTLARA UYGUN OLARAK İYİLEŞTİRİLMESİ 1.GİRİŞ 2.AMAÇ VE KAPSAM

Detaylı

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır.

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Standart ürünlerde çevre dostu R407c soğutucu akışkan kullanılmaktadır. Su sıcaklık rejimine veya isteğe göre farklı soğutucu akışkan ile sistem oluşturulabilmektedir.

Detaylı

Tüm doğal taşlar için. Yüzey Eskitme Makina ve Sistemleri

Tüm doğal taşlar için. Yüzey Eskitme Makina ve Sistemleri Tüm doğal taşlar için Yüzey Eskitme Rösler Kromaş Hakkında: Rösler Kromaş ın yüzey işlem makinaları konusunda başlattığı öncülük, yeni sistem ve teknolojilerin geliştirilerek, sanayinin hizmetine sunulması

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel :

Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel : Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel : 0507 077 16 51 www.okurtes.com info@okurtes.com Faaliyet Alanlarımız Endüstriyel ve Sanayi Doğalgaz Tesisatları LNG ve CNG Gaz Tesisatları Sanayi

Detaylı

Bursa: Üçevler Mah. Esra Sk. No: 8/1 Nilüfer - Bursa T:+90 224 443 27 01 - F: +90 224 443 28 02. Info@asisi.com.tr - info@asisi.com.

Bursa: Üçevler Mah. Esra Sk. No: 8/1 Nilüfer - Bursa T:+90 224 443 27 01 - F: +90 224 443 28 02. Info@asisi.com.tr - info@asisi.com. Bursa: Üçevler Mah. Esra Sk. No: 8/1 Nilüfer - Bursa T:+90 224 443 27 01 - F: +90 224 443 28 02 İstanbul : Haznedar Mah. Bağcılar Cad. Üçler Sit. Gonca Apt. No: 5/5 Bahçelievler - İstanbul T: +90 224 644

Detaylı

Boyler, Baca hesabı. Niğde Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü

Boyler, Baca hesabı. Niğde Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü Boyler, Baca hesabı Niğde Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü Boyler nedir? Kalorifer kazanının sıcaklığından yararlanarak içindeki suyun ısıtılması sağlayan ve bu su ile yerleşim yerine sıcak su sağlayan

Detaylı

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI

GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI GENE ÜRÜN KATALOĞU MBS KLİMA ISITMA SOĞUTMA HAVALANDIRMA EKİPMANLARI HÜCRELİ ASPİRATÖRLER MBS Hücreli Aspiratör MBS Hücreli Aspiratörler 500 m³/h ile 100.000 m³/h debiler arasında değişik boyutta standart

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile şantiye taleplerinizi

Detaylı

EPS VE XPS ÜRETİM EKSTRÜDE POLİSTREN (XPS)

EPS VE XPS ÜRETİM EKSTRÜDE POLİSTREN (XPS) EPS VE XPS ÜRETİM EKSTRÜDE POLİSTREN (XPS) Polistiren hammaddesinden ekstrüzyon yolu ile üretilmektedir. Kullanım yeri ve amacına göre farklı boyut ve basma mukavemetinde, değişikkenar ve yüzey şekillerinde

Detaylı

MODÜLER SU DEPOLARI MODÜLER SU DEPOLARI. 0,5 m³ den 3.000 m³ e kadar SU DEPOLAMA İMKANI.

MODÜLER SU DEPOLARI MODÜLER SU DEPOLARI. 0,5 m³ den 3.000 m³ e kadar SU DEPOLAMA İMKANI. Meksis; 30 Yıllık tecrübesi ile sanayimizin ve halkımızın hizmetinde. RUSYA İSVEÇ KAZAKİSTAN BEYAZ RUSYA ALMANYA KIRGIZİSTAN UKRAYNA ROMANYA BULGARİSTAN YUNANİSTAN ÖZBEKİSTAN AZERBAYCAN TÜRKMENİSTAN TÜRKİYE

Detaylı

KULLANIM ALANLARI: Kafeler, Restaurantlar, Fabrikalar, Atölyeler, Seralar, Spor Salonları, Tavuk Çiftlikleri ve bu gibi kapalı alanlar.

KULLANIM ALANLARI: Kafeler, Restaurantlar, Fabrikalar, Atölyeler, Seralar, Spor Salonları, Tavuk Çiftlikleri ve bu gibi kapalı alanlar. GAZ YAKITLI SICAK HAVA ÜRETİCİLERİ MINIJET SERİLERİ ULTRA-KOMPAKT GAZ YAKITLI HAVA ISITICISI KULLANIM ALANLARI: Kafeler, Restaurantlar, Fabrikalar, Atölyeler, Seralar, Spor Salonları, Tavuk Çiftlikleri

Detaylı

AP Hücreli Aspiratörler

AP Hücreli Aspiratörler AP Hücreli Aspiratörler AP-EKO Ekonomik Tip Hücreli Aspiratör AP-EKO serisi hücreli aspiratörleri, ısıtma ve soğutma istenmeyen yerlerde, ortam havasını tazelemek için veya tahliye etmek için, düşük veya

Detaylı

BIRAKIN KUTUP AYILARI RAHAT UYUSUN

BIRAKIN KUTUP AYILARI RAHAT UYUSUN POLAR İZOLASYON ISI İZOLASYONU TANITIM BROŞÜRÜ İçinde bulunduğumuz yüzyılda hızlı endüstrileşmenin sonucu olarak ortaya çıkan enerji ihtiyacı ve bu ihtiyacın yaklaşık % 90 oranında fosil türevli yakıt

Detaylı

designed by LINEA ROSSA

designed by LINEA ROSSA designed by LINEA ROSSA KURUMSAL YAPIMIZ Bilgi birikimini en etkin şekilde kullanan firmamız bu sayede her başlamış olduğu projede deneyimli ekibiyle projelerle birebir ilgilenerek en ufak ayrıntısına

Detaylı

1-Kömür Kazanları : Yakma havası emilmesi kazandaki, bağlantı kanallarındaki ve bacadaki dirençlerin karşılanması baca çekişi ile gerçekleşir.

1-Kömür Kazanları : Yakma havası emilmesi kazandaki, bağlantı kanallarındaki ve bacadaki dirençlerin karşılanması baca çekişi ile gerçekleşir. 10. BACALAR Bacanın görevi atık gazın çevreye zarar vermeyecek şekilde kazandan çıkmasını sağlamak ve sıcak gazın kazanda istenilen hızda dolaşabilmesi için gerekli çekişi sağlamaktır. Bacalar doğal çekişli

Detaylı

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI 71AT Serisi Ürün No: 71 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

10.836 m2 toplam alana kurulu FAF Vana Sanayi Fabrikası Kazan / ANKARA

10.836 m2 toplam alana kurulu FAF Vana Sanayi Fabrikası Kazan / ANKARA ÜRÜN KATALOĞU 10.836 m2 toplam alana kurulu FAF Vana Sanayi Fabrikası Kazan / ANKARA www.fafvana.com.tr satis@fafvana.com.tr CE BELGESİ ISO 9001 : 2000 KALİTE BELGESİ GOST RUSYA KALİTE BELGESİ UKR SEPRO

Detaylı

ÇAĞRI İNŞAAT. Bir ÇAĞRI Yeter

ÇAĞRI İNŞAAT. Bir ÇAĞRI Yeter ÇAĞRI İNŞAAT ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 2 3 TAM CAM BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 4 5 TAM CAM BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter 6 7 CAM CAMA BÖLME DUVAR ÇAĞRI İNŞAAT Bir ÇAĞRI Yeter

Detaylı

ESGAZ ESKİŞEHİR DOĞAL GAZ DAĞITIM A.Ş İÇ TESİSAT ŞEFLİĞİNE. Doğalgaz Baca Projesinin incelenip, tarafınızca onaylanmasını arz ederim.

ESGAZ ESKİŞEHİR DOĞAL GAZ DAĞITIM A.Ş İÇ TESİSAT ŞEFLİĞİNE. Doğalgaz Baca Projesinin incelenip, tarafınızca onaylanmasını arz ederim. ESGAZ ESKİŞEHİR DOĞAL GAZ DAĞITIM A.Ş. 27.09.2016 İÇ TESİSAT ŞEFLİĞİNE KONU: Baca Proje Dosyası UNVAN / AD : Çifteler Şht. Osman Genç Teknik Lisesi ADRES : Erbap Mah. İhsaniye Yolu Üzeri No:9 Çifteler/ESKİŞEHİR

Detaylı

3. BACA VE İÇ TESİSAT GÜVENLİĞİ STRATEJİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI MART YAŞINDA

3. BACA VE İÇ TESİSAT GÜVENLİĞİ STRATEJİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI MART YAŞINDA 3. BACA VE İÇ TESİSAT GÜVENLİĞİ STRATEJİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI 02-04 MART 2017 10 YAŞINDA Destekleyen Kuruluş İç Tesisatta Bacaların Durumu Gürdal ÖZTÜRK Makine Mühendisi (2017) Sunum Akışı 1. BACALARLA

Detaylı

BACA AKSESUAR MESAFELERİ

BACA AKSESUAR MESAFELERİ MMT MODELİ MONTAJ KILAVUZU BACA AKSESUAR MESAFELERİ Ød A B C D E mm m m (mak.)m m m Ø100 100 100 3 1,5 3 Ø130 100 100 3 1,5 3 Ø150 90 90 3 1,5 3 Ø180 75 75 3 1,5 3 Ø200 70 70 3 1,5 3 Ø225 60 60 3 1,5 3

Detaylı

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W.

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. w w w. a s s a m u h e n d i s l i k. c o m Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. 0262 331 87 00 0532 772 87 01 info@assamuhendislik.com KURUMSAL

Detaylı

www.aksugunesenerji.com info@aksugunesenerji.com Aksu Güneş Enerji Sistemleri Firma Profili Aksu Güneş Enerji Sistemleri 1994 yılında Şarkikaraağaç sanayi bölgesinde güneş enerji sistemleri imalat ve

Detaylı

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara

Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları. Çelik Izgara Sistem Donanım Metal : Başlıca Faliyet / Üretim Konuları Çelik Izgara Sistem Donanım Ltd. Şti.,ızgara döşeme, geçit ızgara, kanal ızgara, hendek ızgara, platform ızgara ve çelik yapılar, inşaat metal kalas,

Detaylı

GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve Bakan Group; uzman ve idealist EKİP

GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve Bakan Group; uzman ve idealist EKİP www.bakangroup.com GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve mühendislik operasyonları etkilenebilir herhangi bir diğer kişilerin sağlık, güvenlik ve

Detaylı

HAKKIMIZDA. Misyonumuz. Vizyonumuz

HAKKIMIZDA. Misyonumuz. Vizyonumuz HAKKIMIZDA Doğan Tel Örgü olarak 1968 yılında Ankara da kurulduk. Kurulduğumuz yıl itibariyle, müşteri memnuniyeti ve bu doğrultuda firmamızı geliştirme anlayışını benimseyerek, kalifiyeli ve tecrübeli

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

ÇEVRE DOSTU. İçinizi ısıtacak profesyonel çözümler 2018 KATALOG CATALOGUE ISITMA SİSTEMLERİ.

ÇEVRE DOSTU. İçinizi ısıtacak profesyonel çözümler 2018 KATALOG CATALOGUE ISITMA SİSTEMLERİ. ÇEVRE DOSTU İçinizi ısıtacak profesyonel çözümler 2018 KATALOG CATALOGUE www.himakmakina.com ISITMA SİSTEMLERİ ISITMA SİSTEMLERİ Daha Yaşanılabilir Bir Dünya İçin Çevre Dostu Ürünler İçinizi ısıtacak profesyonel

Detaylı

Design. Aydınlığın Yeni Yüzü... Led Aydınlatma Armatürleri Kataloğu Environmentalist

Design. Aydınlığın Yeni Yüzü... Led Aydınlatma Armatürleri Kataloğu Environmentalist ı ş v e i ç m e k a n a y d ı n l a t m a a r m a t ü r l e r i n d e k a l i t e l i v e g ö z a l ı c ı t a s a r ı m l a r Led Aydınlatma Armatürleri Kataloğu High Performance Calculated Low energy

Detaylı

SOLARCOOL PANELİ İKLİMLENDİRME SİSTEMİ

SOLARCOOL PANELİ İKLİMLENDİRME SİSTEMİ SOLARCOOL PANELİ İKLİMLENDİRME SİSTEMİ Sedna Aire, sizlere SolarCool İklimlendirme Sistemini sunmaktan gurur duymaktadır. İki aşamalı bir split ya da paket iklimlendirme sistemine entegre edilmiş, tescilli

Detaylı

IP55 DİKİLİ TİP KABİNET DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER YÜKSEK MUKAVEMET MAKSİMUM SIZDIRMAZLIK

IP55 DİKİLİ TİP KABİNET DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER YÜKSEK MUKAVEMET MAKSİMUM SIZDIRMAZLIK 55 DİKİLİ TİP KABİNET GENEL ÖZELLİKLER Dikili tip IP55 endüstriyel kabinetleri; içerisinde her tür 19 cihaz ve ekipmanın toz, su ve dış darbelere karşı tam koruma ile çalışmalarını ve muhafazalarını sağlayan

Detaylı

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ;

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ; Hakkımızda İstanbul Zemin Epoksi ve Poliüretan Kaplamalar, BAUMEX Marka sının Uzman Uygulama Bayisi olarak yapı kimyasalları sektöründe hizmet vermektedir. Misyonumuz, daima Kaliteli ürün ve kaliteli hizmet

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS250 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

BioÇevre Paket Atıksu Arıtma Sistemleri

BioÇevre Paket Atıksu Arıtma Sistemleri Paket Atıksu Arıtma Sistemleri Profesyonel Paket Arıtma Çözümleri Biyolojik yöntemle çalışan arıtma sistemlerinde olması gereken tüm üniteleri (ızgara, havalandırma, çökeltim ve dezenfeksiyon) içeren kompakt

Detaylı

HAKKIMIZDA NEDEN BAŞAT?

HAKKIMIZDA NEDEN BAŞAT? HAKKIMIZDA Firmamız uzun yıllardır DAMLA LAMİNASYON adı altında tekstil sektöründe hizmet vermektedir. Yüksek kalitede hizmet vermeyi ilke edinen firmamız yapmış olduğu AR-GE araştırmaları sonucu izolasyon

Detaylı

Kare barkodu Tarayınız! Kolay Hızlı Ekonomi BİNA İÇİ DOĞALGAZ TESİSATLARI İÇİN ESNEK ÇÖZÜMLER. Nasıl Çalıştığını öğrenmek için:

Kare barkodu Tarayınız! Kolay Hızlı Ekonomi BİNA İÇİ DOĞALGAZ TESİSATLARI İÇİN ESNEK ÇÖZÜMLER. Nasıl Çalıştığını öğrenmek için: Kolay Hızlı k Ekonomi BİNA İÇİ DOĞALGAZ TESİSATLARI İÇİN ESNEK ÇÖZÜMLER Kare barkodu Tarayınız! AT&T Nasıl Çalıştığını öğrenmek için: ayvaz.com/karebarkod EURO-QUALIFLEX (AEQ) üyesidir. BİNA İÇİ DOĞALGAZ

Detaylı

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri [ Hava ] Şema Sayfaları Başlık şablonu Folio Medium [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri Isıtma Bizim İşimiz Üflemeli Brülörlü Çelik Kazanlar Merkezi ısıtmada

Detaylı

R4 Çatı Paneli. Üretim Yeri. İstanbul

R4 Çatı Paneli. Üretim Yeri. İstanbul Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Kepli panelin en büyük avantajı, birleşim noktalarındaki bağlantı elemanlarının üzerini örten bir kep profili sayesinde dış etkenlerden

Detaylı

Aydınlatma ve Bayrak Direkleri

Aydınlatma ve Bayrak Direkleri Aydınlatma ve 2016 Hakkımızda Zirve Ankara Keresteciler Sitesinde Dekoratif aydınlatma direkleri, paslanmaz bayrak direkleri, kompozit ürünler, şehir mobilyaları, aydınlatma, park bahçe ekipmanlarına

Detaylı

Akümülasyon Tankları ve Boylerler

Akümülasyon Tankları ve Boylerler Akümülasyon Tankları ve Boylerler Faaliyet Konularımız ISI TRANSFER ÜRÜNLERİ Plakalı Eşanjör Lehimli Eşanjör Borulu ve Tübüler Eşanjör Daire Giriş İstasyonları BASINÇLI KAPLAR Boyler Akümülasyon Tankları

Detaylı

R3 Çatı Paneli. Üretim Yeri İskenderun. Uygulama Alanları

R3 Çatı Paneli. Üretim Yeri İskenderun. Uygulama Alanları Ürün Tanımı Türkiye de üretilen ilk, tek ve gerçek kepli sandviç paneldir. Kepli panelin en büyük avantajı, birleşim noktalarındaki bağlantı elemanlarının üzerini örten bir kep profili sayesinde dış etkenlerden

Detaylı

Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi

Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi Gürçelik Sunum 2017 Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi Ürünler Toplam Kalite Yönetimi Hakkımızda

Detaylı

Enerji Verimli Çelik Evler

Enerji Verimli Çelik Evler Enerji Verimli Çelik Evler Enerji verimliliği nedir? Enerji verimliliği son yıllarda sıkça duyduğumuz bir kavram. Genel olarak; yaşam standardını düşürmeden, enerjinin verimli kullanılarak tüketimin azaltılmasına

Detaylı

Arsen ESNEK METAL SOLAR - BOILER HORTUMLARI GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ İÇİN EN ISO 10380 PRODUCED AND TESTED ISO 9001:2008 OHSAS 18001

Arsen ESNEK METAL SOLAR - BOILER HORTUMLARI GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ İÇİN EN ISO 10380 PRODUCED AND TESTED ISO 9001:2008 OHSAS 18001 QUALITY MANAGEMENT SYSTEM CERTIFIED HEALTH & SAFETY MANAGEMENT SYSTEM Arsen ESNEK METAL SOLAR - BOILER HORTUMLARI GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ İÇİN ISO 9001:2008 REGISTERED COMPANY EN ISO 10380 PRODUCED AND

Detaylı

REFERANS KATALOĞU SİSTEM TEKNOLOJİ ve MÜHENDİSLİK LTD.ŞTİ. 2002 yılında kurulan firmamız, mekanik tesisatlarda gelişen teknoloji hizmetlerinden müşterilerini en üst düzeyde faydalandırarak, proje yönetimi

Detaylı

MODULER MUTFAK DAVLUMBAZLARI Mutfakta Mutlak Müþteri Memnuniyeti

MODULER MUTFAK DAVLUMBAZLARI Mutfakta Mutlak Müþteri Memnuniyeti 01 4M Mutfakta Mutlak Müþteri Memnuniyeti - IVS Modüler Davlumbazlar ı yapılar ı gereði sizlere montajl ı veya montajsız sunulabilir. - Çok çeþitli modeller ile farkl ı ortamlara, farklı çözümler sunar.

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS140 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

DEMİR VE ÇELİK ÜRETİM TESİSLERİ PETROKİMYA TESİSLERİ ENDÜSTRİYEL BORULAMA TESİSATI

DEMİR VE ÇELİK ÜRETİM TESİSLERİ PETROKİMYA TESİSLERİ ENDÜSTRİYEL BORULAMA TESİSATI www.promekanik.com 2011 yılında Dörtyol/Hatay da kurulmuş olan Promekanik Mühendislik Ltd. Şti, ağırlıklı olarak Demir ve Çelik Üretim Tesisleri, Petrokimya Tesisleri, Toz Toplama Sistemleri, Kaldırma

Detaylı

YAŞAM İÇİN ÜRETİYORUZ

YAŞAM İÇİN ÜRETİYORUZ YAŞAM İÇİN ÜRETİYORUZ We produce for life www.ekomaxi.com YAĞIZ ENERJİ MAKİNA; Mekanik tesisat alanında 20 yıllık tecrübemiz ile 2009 yılında EKOMAXI markası ile Modüler Su Depolama, Baca ve Havalandırma

Detaylı

Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Devreye Alma Dökümantasyon Eğitim Bakım & Onarım

Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Devreye Alma Dökümantasyon Eğitim Bakım & Onarım FAALİYET ALANLARIMIZ Yeşil Binalar Konutlar Endüstriyel Tesisler Fabrika & Atölyeler Alışveriş Merkezleri (AVM) Mağazalar Spor Salonları & Havuzlar Restaurantlar Oteller Hastaneler Eğitim Kurumları Sosyal

Detaylı

Gazlı Kaynatma Kazanları

Gazlı Kaynatma Kazanları Krom Mutfak San. Tic. Ltd. Sti. 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla

Detaylı

Kaliteli ve Hızlı Çözüm Arayanlar

Kaliteli ve Hızlı Çözüm Arayanlar Kaliteli ve Hızlı Çözüm Arayanlar Sizin İçin Membranlı Modüler Su Depolarını Ürettik... Galvaniz veya özel kaplamalı sac gövdesi, özel dizayn edilmiş hijyenik membranı ile Membranlı Modüler Depo sunun

Detaylı

BACALAR HİZMET AMAÇLARINA GÖRE DÖRDE AYRILIR: 1-DUMAN VEYA ATEŞ BACALARI 2-HAVLANDIRMA BACALARI VE IŞIKLIKLAR 3-ÇÖP BACALARI 4-TESİSAT BACALARI

BACALAR HİZMET AMAÇLARINA GÖRE DÖRDE AYRILIR: 1-DUMAN VEYA ATEŞ BACALARI 2-HAVLANDIRMA BACALARI VE IŞIKLIKLAR 3-ÇÖP BACALARI 4-TESİSAT BACALARI BACALAR BACALAR Bacalar binalarda kirli havayı dışarı atmak, binaya temiz hava temin etmek, binada çöplerin atılması ve tesisat hatlarını döşenmesi gibi amaçlarla yapılan kanallardır. Binalarda duvarlarla

Detaylı

ÇİMENTO TESİSLERİNDE ATIK ISI GERİ KAZANIMINDAN ELEKTRİK ÜRETİMİ. Hasan Çebi. Nuh Çimento 2015

ÇİMENTO TESİSLERİNDE ATIK ISI GERİ KAZANIMINDAN ELEKTRİK ÜRETİMİ. Hasan Çebi. Nuh Çimento 2015 ÇİMENTO TESİSLERİNDE ATIK ISI GERİ KAZANIMINDAN ELEKTRİK ÜRETİMİ Hasan Çebi Nuh Çimento 2015 Özet Enerjiyi yoğun kullanan çimento tesisler yıllarca proses gereği attıkları ısılarını değerlendirmek için

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

CİMRİ MODÜL EKONOMİZER ve YOĞUŞTURUCULAR

CİMRİ MODÜL EKONOMİZER ve YOĞUŞTURUCULAR EKONOMİZER ve YOĞUŞTURUCULAR ENERJİ TASARRUFUNDA DEVRİM! MEKSİS EKONOMİZER ve YOĞUŞTURUCULARI MEKSİS A.Ş. SON YENİLİĞİ İLE; KAYIP ENERJİ KAYNAKLARINIZI DEĞERLENDİRİYOR!.. Kazan ve Tesislerinizdeki ATIK

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamak amacı ile tasarlanmış alüminyum

Detaylı

İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı. İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı binası tüm mekanik tesisat işleri firmamız tarafından yapılmıştır.

İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı. İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı binası tüm mekanik tesisat işleri firmamız tarafından yapılmıştır. 2 3 İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı İstanbul Çağlayan Adliye Sarayı binası tüm mekanik tesisat işleri firmamız tarafından yapılmıştır. 5 T.C. Anayasa Mahkemesi T.C. Anayasa Mahkemesi binası tüm mekanik

Detaylı

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ .HAKKIMIZDA 1999 yılında kurulan İHK İNŞAAT TİCARET LTD.ŞTİ projeden anahtar teslimine kadar gerek kamu binaları gerekse özel sektöre taahhüt edilen işlerde işverenlerinin ihtiyaçlarını koşulsuz işveren

Detaylı

Information Technology Solutions

Information Technology Solutions Information Technology Solutions 10035 Sokak No: 3 A.O.S.B Çiğli / İzmir TÜRKİYE Posta Kodu : 35620 Tel :+90 232 328 23 86 Faks: +90 232 328 28 12 www.atekmuhendislik.com.tr info@atekmuhendislik.com Şirketimiz

Detaylı

Firma, Türkiye de ilk ve tek PASLANMAZ ÇELİK Paket Atıksu Arıtma Sistemleri üreticisidir.

Firma, Türkiye de ilk ve tek PASLANMAZ ÇELİK Paket Atıksu Arıtma Sistemleri üreticisidir. Firma Profili 2012 1 Hakkımızda... 1983 yılında kurulan Kazancıoğlu, Isı Cihazları, Buhar Jeneratörleri, Buhar Kazanları, Kalorifer Kazanları ve Yakıt Tankları imalatı yaparak Türk Sanayii nde yüksek kaliteli

Detaylı

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr

Mühendislik. www.sksmuhendislik.com.tr Mühendislik 2015 HAKKIMIZDA Firmamız SKS MÜHENDİSLİK tavan sistemleri, duvar kaplama ve zemin döşeme sistemleri,izalasyon malzemeleri,alüminyum doğrama ve pvc doğrama olmak üzere 4 ana grupta 40 ayrı

Detaylı

TAMGA ENDÜSTRİYEL KONTROL SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ., ENERJİ YÖNETİMİNDE SINIRSIZ ÇÖZÜMLER SUNAR. HOŞGELDİNİZ

TAMGA ENDÜSTRİYEL KONTROL SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ., ENERJİ YÖNETİMİNDE SINIRSIZ ÇÖZÜMLER SUNAR. HOŞGELDİNİZ TAMGA ENDÜSTRİYEL KONTROL SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ., ENERJİ YÖNETİMİNDE SINIRSIZ ÇÖZÜMLER SUNAR. HOŞGELDİNİZ TAMGA TRİO YANMA VERİMİ Yakma ekipmanları tarafından yakıtın içerdiği enerjinin, ısı enerjisine dönüştürülme

Detaylı