Otomasyon Referans Sunumu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "www.wago.com.tr Otomasyon Referans Sunumu"

Transkript

1 Otomasyon Referans Sunumu

2 Hakkımızda WAGO, 1951 deki kuruluşundan bu yana elektrik mühendisliği ve elektronik endüstrisinde yenilikçi bağlantı sistemlerine öncülük etmekte, Almanya (Minden ve Sondershausen), İsviçre, Japonya, Fransa, Polonya, Çin, ABD ve Hindistan olmak üzere dünyanın 8 farklı ülkesinde 9 üretim tesisi ile sanayinin her alanına ürün ve çözümleriyle yön vermektedir. WAGO nun 32 farklı ülkede bulunan kendi şirketlerinden biri olan WAGO Türkiye 2007 den bu yana 32 kişiye ulaşan çalışan grubuyla sizlere hizmet sunmaya devam etmektedir. WAGO, son yıllarda otomasyon sistemlerine son derece büyük önem vererek 18 ayrı field bus sistemi ve hemen hemen tüm makine ihtiyaçlarını karşılayacak ara birim ürünleri ile sistem geliştirmeye devam eden bir Alman firmasıdır. Otomasyon ürünlerinin yanı sıra bağlantı ürünlerinde de yeni teknolojiler geliştirmeye devam etmektedir. Misyonumuz WAGO, gerek bağlantı ürünlerinde gerekse de otomasyon ve ara birim ürünlerinde daha güvenilir, daha teknolojik ve daha hızlı çalışmaya uygun ürünler geliştirmektedir. Bu amaçla 1951 yılında başladığı yola bugün 400 ü aşkın Ar-Ge mühendisiyle ve WE INNOVATE sloganıyla devam etmektedir. Vizyonumuz Müşterilerimizin her birinin, tümünün veya potansiyel müşterilerimizin dünyanın her tarafında WAGO yeniliklerinden yararlanabilmeleri için uluslararası piyasada faaliyet gösteren bağımsız bir aile şirketi olarak global ağımızı genişletmeye devam ediyoruz.

3 Neden WAGO Otomasyon? Bus yapısından bağımsız WAGO-I/O-SYSTEM 750, çok çeşitli uygulama alanları ile birçok firma tarafından kullanılan kendini kanıtlamış bir sistemdir. WAGO-I/O-SYSTEM ince modüler bileşenleri sayesinde dağıtılmış fieldbus sistemleri için tüm gereksinimleri karşılar. Sistemin modülerliği ile birçok farklı bus yapısında kullanılmaktadır. Uygulamaya bağlı olarak, farklı protokolden kuplörler ve kontrolörler seçilebilir. 400 den fazla dijital, analog ve özel I/O modül seçeneği ile hem fiyat hem de yüksek performans açısından WAGO- I/O-SYSTEM 750 fiyat/performans oranında rakipsizdir. Avantajlarımız Eşsiz fiyat/performans oranı Kompakt modüller Entegre çözüm olanakları Geniş haberleşme yapısı Çok çeşitli uygulama alanı

4 Bina Otomasyonu WAGO bina otomasyon sistemlerinde PLC alt yapısını bina otomasyon sistemleri KNX, BACnet, LON, Ethernet TCP/IP ve Modbus ile birleştirir. Böylece çok yüksek programlama kabiliyetine sahip oldukça esnek bina otomasyon sistemleri sunar. Sahada bulunan eski ve yeni ekipmanlar, iletişim protokolü ne olursa olsun WAGO I/O sistemleri ile kullanıcının isteği doğrultusunda izlenebilir ve kumanda edilebilir.

5 HVAC Referanslarımız AtaŞehir Diş Hastenesi Sinpaş İstanbul Sarayları Varyap Meridian Siirt Hastanesi Esenler Hükümet Konağı Serra Sünger Fabrikası Delmar Elit Perla Palas Ege Boyu Konakları Kanlıca Yedi Sekiz Hasan Paşa Yalısı Swiss Otel İstanbul Wes Otel...

6 Aydınlatma Otomasyonu WAGO DALI modülü ile 64 balast kontrol edilebilirken aynı zamanda maksimum 16 DALI sensör kiti tek modüle bağlanabilmektedir. Bu sensör, DALI hattı üzerinden beslenmekte ve ayrı bir besleme gerektirmediğinden kablolamada ciddi bir avantaj sağlamaktadır. Ek olarak lüks arası aydınlatma şiddeti ve 5 metre alan içerisinde 80 o açı ile varlık tespiti yaparak hem aydınlatma uygulamalarıları için ideal ışığın sağlanması hem de HVAC yapısı içerisinde kullanılmayan ortamların gereksiz soğutulmasının önüne geçilmesi konusunda önemli bir yardımcı olarak sistem içerisinde yerini almaktadır. Ayrıca on-off kontrol, DMX ve geleneksel dimleme yöntemlerini de bu sisteme entegre etmektedir.

7 Aydınlatma Otomasyonu Referanslarımız Pirelli Lastik Fabrikası TBMM Ek Binası Hes Kablo Fabrikası Abdi İbrahim Ar-ge Binası SGK Hasanoğlan Arşiv Binası Kayseri Adelet Sarayı Siirt Hastanesi Türk Telekom Arena Stadı Serra Sünger Fabrikası Mercedes Benz Otobüs Fabrikası FinansBank Çağrı Merkezi...

8 Enerji ve Proses Otomasyonu Sahadan toplanacak olan elektriksel ve fiziksel ölçüm değerlerinin otomasyon sistemine aktarımının sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için uygun PLC konfigürasyonunun seçilmesi ve sisteme uygulanması gerekmektedir. Bir diğer önemli nokta tasarlanan sistemin optimum maliyet ile hayata geçirilmesidir. Özellikle enerji tasarufu, tüketimin izlenmesi ve optimizasyonun sağlanmasına yönelik ISO e uygun sistem dizaynı ve raporlaması ile WAGO, donanım çözümünü yazılım ile entegre etmektedir. Böylece hem maliyeti etkin hem de güvenilir ve sürekli veri akışı sağlayan sistemler tasarlamakta, devreye almakta ve yenilikçi ürünleri ile bu vizyonunu sürekli güncellemektedir.

9 Enerji ve Proses Otomasyonu Referanslarımız Soma Rüzgar Santrali Eczacıbaşı Baxter Kojenerasyon TTNET Data Center Enerji İzleme KBT Bakü Tünelleri Havalandırma Gaziantep ŞehreKüstü Tüneli Havalandırma Otomasyon Sistemi Pirelli Fabrikası Enerji İzleme Mercedes Benz Otobüs Fabrikası Antalya Kürce HES Otomasyonu Tatvan, Balıkesir Pelit Köy ve İzmir Çandarlı Su Arıtma Tesisleri...

10 Gemi-Yat Otomasyonu Devasa lüks yatlar veya gemiler kompleks otomasyon sistemlerinin uygulanmasında güzel örnek teşkil ederler. Yat/gemi otomasyonları genelde çok fazla veri akışının ve çeşitliğinin olduğu, entegre sistemlerin ve standartların öne çıktığı bir otomasyon türüdür. Bu zorlukların üstesinden gelmek için Bremen Lürsen tersaneleri dünyanın en büyük özel yatlarından olan Topaz ın otomasyon sisteminde WAGO Ethernet kontrolörlerden faydalandı. WAGO I/O Sistem gemicilik standartları olan GL, LR, DNV, BV, RINA, KR,NK ve BSH ile uyumludur. Böylece WAGO makina odasından köprü geçişlerine kadar bütünleşik bir otomasyon sistemi sunar.

11 Örnek Projeler Polat Enerji Poyraz Rüzgar Enerji Santrali Rüzgar türbin gruplarına ait 5 adet orta gerilim hücrelesi ve 1 adet trafo hücresindeki SIEMENS 7SJ64 koruma röleleri üzerinden analog bilgileri IEC protokolünde RS485 arayüzünde alarak IEC protokolunda SCADA sistemine aktarmaktadır. Kozbeyli Rüzgar Enerji Santrali Rüzgar türbin gruplarına ait 3 adet orta gerilim hücrelesi ve 1 adet trafo hücresindeki SIEMENS 7SJ64 koruma röleleri üzerinden analog bilgileri IEC protokolünde RS485 arayüzünde alarak IEC protokolunda SCADA sistemine aktarmaktadır.

12 Örnek Projeler Pirelli Lastik Fabrikası Proje kapsamında yaklaşık 750 adet makinenin enerji analizörlerinin ModBus üzerinden izlenmesi ve hava kaçaklarının kontrolü I/O link modülü üzerinden takip edilecektir. Aynı zamanda projeye WAGO BACnet kontrolör altında DALI aydınlatma otomasyonu dahil edilmiştir. Böylece BACnet altında ModBus+DALI entegrasyonu ek bir kontrolöre ihtiyaç kalmadan sağlanmıştır. Varyap Meridian VAM cihazları kontrolü, enerji izleme sistemi, asansör, jeneratör, rüzgar türbini ve güneş panellerinin bina yönetim sistemine entegrasyonu ile çevre aydınlatmanın kontrolü yer almaktadır. Ethernet kontrolörler ile binlerce noktada kontrol yapılmakta olup bina işletiminde yer alan tüm temel ekipmanların Modbus üzerinden de takibi yapılmaktadır.

13 Örnek Projeler TTNET Veri Merkezi Enerji İzleme Projesi İşletmede olan veri merkezinde 28 farklı elektrik enerjisi tüketim noktasının, iki PLC istasyonu ile iki ayrı panodan enerji analizörleri üzerinden ölçülüp enerji yönetim sistemine aktarılması tamamlanmıştır. WAGO nun modüler PLC ve enerji analizörleri sayesinde veri kaybı olmadan en esnek çözüme gidilmiştir. Sapphire Tower 3 katta bir ve üst kısımlarda her katta tasarlanan bu iç bahçelerin do ğal havalandırması, gündüz gece havalandırması, duman tahliyesi için ön, arka ve yan cephelerde bulunan flapların kontrolü ile gerekli konfor koşullarının sağlanması için güneş kontrol (perde) üniteleri otomasyon sistemiyle kontrol edilmesi sağlanmıştır. Ayrıca 2000 Jaluzi motorunun kontrolü Ethernet+Profibus sistemi ile yapılmış ve ana kontrolör olarak 758 serisi IPC kullanılmıştır.

14 Örnek Projeler Soma Rüzgar Santrali Rüzgar enerjisi türbinlerine ait kesici, toprak bıçağı ve kapı durum bilgileri Modbus TCP protokolü ile sahadan toplanıp IEC protokolü ile SCADA sistemine aktarılmıştır. WAGO ile maliyeti etkin bir çözüm yaratılırken telekontrol protokolleri ve standart ethernet tabanlı protokollerin tek bir CPU ile kullanılabilmesi sağlanmıştır. EczacıBaşı Baxter Kojenerasyon Otomasyon Sistemi Çalışmayan/sorunlu sistemin WAGO PLC tabanında yenilenmesi işi yapıldı. Kojenerasyon sistemi buhar çevriminin PID kontrolü ile optimize basınç ve sıcaklıkta çalışması sağlanmaktadır. Hazır PID kütüphanesi ile kolay programlama sağlanırken, modüler yapısı ile renovasyon projesinde maliyet düşürüldü.

15 Örnek Projeler Türk Telekom Arena Stadı İşletmede olan veri merkezinde 28 farklı elektrik enerjisi tüketim noktasının, iki PLC istasyonu ile iki ayrı panodan enerji analizörleri üzerinden ölçülüp enerji yönetim sistemine aktarılması tamamlanmıştır. WAGO nun modüler PLC ve enerji analizörleri sayesinde veri kaybı olmadan en esnek çözüme gidilmiştir. KBT Bakü Tünelleri Havalandırma Otomasyon Sistemi 22 kw gücünde 12 adet çift yönlü jet fana ait MCC panoları projelendirilmiş, imalatı yapılmış, otomasyon sistemi 2 adet karbonmonoksit (CO) ve görüş açıklığı sensöründen alınan bilgiler ve otomatize senaryolarla devreye alınmıştır.

16 WAGO Elektronik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. İstanbul Merkez Ofis Y. Dudullu Mah(Şerifali). Bayraktar Bulvarı Caddesi Hattat Sok. No: Ümraniye/İstanbul Türkiye Tel : Fax : info.tr@wago.com

Enerji Verilerinin Toplanması: Maliyet Etkin ve Güvenilir İki Yenilikçi Çözüm

Enerji Verilerinin Toplanması: Maliyet Etkin ve Güvenilir İki Yenilikçi Çözüm Enerji Verilerinin Toplanması: Maliyet Etkin ve Güvenilir İki Yenilikçi Çözüm Enerji tüketimini, optimal işletme ve üretim koşullarında, en düşük seviyede tutmak enerji verimliliği ve enerji yönetimi projelerinin

Detaylı

Makine kontrolünde yeni strateji

Makine kontrolünde yeni strateji Makine kontrolünde yeni strateji CJ1-SERİSİ akıllı, sorunsuz ve bölümlere ayrılabilir Advanced Industrial Automation Makina üretim endüstrisinde rekabet edebilmek için, esnek, verimli ve hızlı olmalısınız.

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Ek bilgi Internet:.../cecx

Ek bilgi Internet:.../cecx Modüler PLC ler CECX İki ürün versiyonu: CoDeSys tabanlı modüler PLC CoDeSys ve SofMotion tabanlı motion PLC Kolay konfigürasyon Otomatik modül algılaması Network de PLC yi bulmak için arama fonksiyonu

Detaylı

Hızlı montaj le tasarruf sağlayın. Hızlı kurulum Kolay ve hatasız montaj. www.entes.com.tr

Hızlı montaj le tasarruf sağlayın. Hızlı kurulum Kolay ve hatasız montaj. www.entes.com.tr Hızlı montaj le tasarruf sağlayın Hızlı kurulum Kolay ve hatasız montaj www.entes.com.tr MPR- 3 fazlı akım trafosu ın Avantajları Kolay Pano Kurulumu Tek kablo ile tornavida kullanmadan kolay bağlantı

Detaylı

MIKRONIKA :06:01

MIKRONIKA :06:01 MIKRONIKA 2012-02-29 15:06:01 2 üretmek suretiyle tedarik ettikleri endüstriyel otomasyon sistem çözümleri ile Polonya nın bu alanda önde gelen üretmek suretiyle tedarik ettikleri endüstriyel otomasyon

Detaylı

YILI TAMAMLANAN ÖRNEK PROJELER

YILI TAMAMLANAN ÖRNEK PROJELER 2014 YILI TAMAMLANAN ÖRNEK PROJELER Akıllı Kontrolde Teknoloji Devi İŞİN ADI: Hükümet Harekât Merkezi Sığınak Otomasyonu İŞİN SAHİBİ: T.C. BAŞBAKANLIK İlk yerli sığınak otomasyon sistemi Türkiye' nin en

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri

Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri TM 2003 yılında faaliyete başlayan firmamız, günümüze kadar Bina Otomasyon Sistemleri konusunda uzman kadrosuyla yurtiçi ve yurtdışında pek çok projeye imzasını

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC450 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC450 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC450 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi

Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi Dünya nın en iyi otelleri ve birinci sınıf müşterileriyle çalışmış olmak EMT Controls e tüm ürünlerini ekstra güvenilir ve tek bakışta kalitesi anlaşılacak şekilde üretme alışkanlığı kazandırmıştır. EMT

Detaylı

WAGO-SİSTEM 750. Tüm uygulamalar için tek sistem

WAGO-SİSTEM 750. Tüm uygulamalar için tek sistem WAGO-SİSTEM 750 Tüm uygulamalar için tek sistem DAĞITILMIŞ OTOMASYON WAGO sunar Yaylı bağlantı ürünleri ve arabirim elektroniği konusunda Dünya lideri olan WAGO 1995 yılında ilk tam modüler ve fieldbustan

Detaylı

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VISIC50SF TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VISIC50SF A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VISIC50SF Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

KLEA 220P ENERJİ ANALİZÖRÜ

KLEA 220P ENERJİ ANALİZÖRÜ KLEA 220P ENERJİ ANALİZÖRÜ Temel Bilgiler KLEA 220P Enerji Analizörünün basit terimlerle tanımlanması Klea 220P, elektrik şebekelerinde 3 fazlı ölçüm yapabilen ve röle çıkışı sayesinde kontrol imkanı sunabilen

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC320 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC320 VICOTEC320 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC320 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

Toprak suyunun kuyulardan çekilmesi için otomasyon çözümü

Toprak suyunun kuyulardan çekilmesi için otomasyon çözümü Toprak suyunun kuyulardan çekilmesi için otomasyon çözümü Phoenix Contact Elektronik Tic. Ltd. Şti. Kısıklı Mah. Hanım Seti Sok. No:38/A 34692 B. Çamlıca - Üsküdar İstanbul/Türkiye Mersis:0729002180800018

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E CD A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS100E CD Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

YENİ NESİL OTOMASYON UYGULAMALARI İTÜ Kariyer Günleri

YENİ NESİL OTOMASYON UYGULAMALARI İTÜ Kariyer Günleri YENİ NESİL OTOMASYON UYGULAMALARI İTÜ Kariyer Günleri OTOMASYON NEDİR? Otomasyonu; Bir işin insan ile makine arasında paylaşılması şeklinde tanımlayabiliriz BAS (Building Automation Systems) BOS (Bina

Detaylı

KLEA 110P ENERJİ ANALİZÖRÜ

KLEA 110P ENERJİ ANALİZÖRÜ KLEA 110P ENERJİ ANALİZÖRÜ Klea 110P, elektrik şebekelerinde 3 fazlı ölçüm yapabilen ve röle çıkışı sayesinde kontrol imkanı sunabilen gelişmiş bir enerji analizörüdür. Temel elektrik parameteleri ölçümü

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI RÜZGAR ENERJİSİ SİSTEMLERİ Eğitim Merkezi Projesi

YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI RÜZGAR ENERJİSİ SİSTEMLERİ Eğitim Merkezi Projesi YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI RÜZGAR ENERJİSİ SİSTEMLERİ Eğitim Merkezi Projesi Konu Başlıkları Enerjide değişim Enerji sistemleri mühendisliği Rüzgar enerjisi Rüzgar enerjisi eğitim müfredatı Eğitim

Detaylı

ATIK ISIDAN ELEKTRİK ÜRETİMİ

ATIK ISIDAN ELEKTRİK ÜRETİMİ ATIK ISIDAN ELEKTRİK ÜRETİMİ ORGANIC RANKINE CYCLE (ORC) TEKNOLOJİSİ www.durr.com ATIK ISINIZI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDIRIN DEĞERLENDİRİN Organic Rankine Cycle (ORC), desantral ısı kaynaklarından elektrik

Detaylı

Değerleri ve Çözümleri ile Yanınızda. Sisteminiz için güvenilir bir Servis Ortağı. Teknik Servis. botekotomasyon.com

Değerleri ve Çözümleri ile Yanınızda. Sisteminiz için güvenilir bir Servis Ortağı. Teknik Servis. botekotomasyon.com Değerleri ve Çözümleri ile Yanınızda Sisteminiz için güvenilir bir Servis Ortağı botekotomasyon.com Teknik Servis Sisteminiz için güvenilir bir Servis Ortağı BOTEK, müșterilerinin problemlerini onlar kadar

Detaylı

VLT FC-102 Hvac Drive ile Optimize Performans. 1

VLT FC-102 Hvac Drive ile Optimize Performans.  1 VLT FC-102 Hvac Drive ile Optimize Performans www.naviga.com.tr 1 VLT 6000 cihaz karşılığı FC-102 HVAC işlerinde yeniden belirlenen standartlarla Havaalanı Otel Hastane Ofis Temiz oda M e r k e z i I s

Detaylı

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri

ENDÜSTRİYEL. Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri ENDÜSTRİYEL Pazarlara Yönelik Sinyal İletim Çözümleri Rüzgar Çiftlikleri için Çözümler Enerji endüstrisinde değişim rüzgarları esiyor. Bugün ve gelecekteki başarı için yüksek kullanılabilirlik yönetilebilen

Detaylı

Sürekli Güç Standby Güç Prime Güç

Sürekli Güç Standby Güç Prime Güç Güç Çıkış Değerleri Standby Güç (ESP) Prime Güç (PRP) kva kw kva kw Ebat En x Boy x Yük (mm) Ağırlık (kg) Yakıt Tankı (lt) Ses db(a) @ 1m Kabinli Kabinsiz Sürekli Güç Standby Güç Prime Güç Sabit yük altında

Detaylı

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI

Online teknik sayfa VICOTEC410 TÜNEL SENSÖRLERI Online teknik sayfa VICOTEC410 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip VICOTEC410 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

SAVIOR SOLAR Güneş Enerjili Sulama Sistemleri

SAVIOR SOLAR Güneş Enerjili Sulama Sistemleri SAVIOR SOLAR Güneş Enerjili Sulama Sistemleri SAVIOR SOLAR ENERJİ SİSTEMLERİ Savior Otomasyon un temeli, Türk endüstriyel elektronik sektörünün 1980 yılından beri tanıdığı Özdisan A.Ş. 'nin 1999 yılında

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

PROSES EMNİYETİ İÇİN VANA KONTROL UYGULAMALARI FATİH KUTLU ROTORK TURKEY MAYIS 2018

PROSES EMNİYETİ İÇİN VANA KONTROL UYGULAMALARI FATİH KUTLU ROTORK TURKEY MAYIS 2018 PROSES EMNİYETİ İÇİN VANA KONTROL UYGULAMALARI FATİH KUTLU ROTORK TURKEY 14-15 MAYIS 2018 PROSES EMNİYETİ BİLEŞENLERİ Dünya çapında çeşitli kazaların sonucu olarak, hükümet destekli kuruluşlar / ajanslar

Detaylı

Otomasyon ihtiyaçlarınız için daha akılcı çözümler

Otomasyon ihtiyaçlarınız için daha akılcı çözümler OPERATÖR PANEL SOFT KONTROL Otomasyon ihtiyaçlarınız için daha akılcı çözümler PLC SÜRÜCÜ FOUNDED 1862 Rugged panel İÇİNDEKİLER OPERATÖR PANELİ 5 SOFT KONTROL 7 9 HIZ KONTROL CİHAZI 11 12 PLC 15 Uzaktan

Detaylı

20 sene וart 2 dakika"

20 sene וart 2 dakika Erka Sistem Hakkוnda Zamanוn birinde bozulan bir saatin tamiri ic;in ehirdeki tamircilerin tumu teker teker c;agוrוlוr. Ancak c;agוrוlan ki iler, gunler suren c;abalara ragmen bozulan saati onarmak konusunda

Detaylı

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4

1/6 PR _S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ ÖZELLİKLER KULLANIM ALANLARI PR _S-DP4 PR20160926-1_S-DP4 PROSENSE S-DP4 GELİŞMİŞ GAZ KONTROL PANELİ Prosense S-DP4 Gaz Kontrol Paneli zorlu endüstriyel ortamlarda algılanan patlayıcı ve zehirli gaz konsantrasyonlarının değerlendirilip ortamın

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr çözüm üretiyoruz... Hakkımızda 2012 yılında endüstriyel otomasyon sektöründe yenilikçi ve kaliteli

Detaylı

PROMEDA.

PROMEDA. PROMEDA 2016 www.promeda.net Otomasyon Elektromekanik Elektrik Anahtar teslim Otomasyon çözümlerimizle size; elektrik enstelasyonundan karmaşık proje imalatlarına, özel makina otomasyonundan yoğun scada

Detaylı

Operatör panelleri FED

Operatör panelleri FED Operatör panelleri FED 120x32 to 1024x768 piksel çözünürlük Text bazlı monokrom ve renkli dokunmatik ekranlı tipler Entegre web tarayıcılı tipler Kullanıșlı WYSIWYG editörleriyle kolay tasarım Sistemden

Detaylı

hızlı - esnek - sarı

hızlı - esnek - sarı hızlı - esnek - sarı ÜRÜNLER echocollect proses verilerini süperordinat sistemlere aktarır db2 SAP ORACLE MS SQL MySQL MES / ERP MES MES / ERP/ ERP echo collect Schneider WAGO / Beckhoff etc. Rockwell

Detaylı

Su ve atıksu tesisleri için radar seviye sensoru

Su ve atıksu tesisleri için radar seviye sensoru Su ve atıksu tesisleri için radar seviye sensoru En zor şartlarda güvenilir ölçüm VEGA nın yeni radar sensoru VEGAPULS WL 61, su ve atıksu arıtma tesislerinde seviye veya seviyeye bağlı debi ve hacim ölçümünde

Detaylı

Yaşam alanlarına akıl katar

Yaşam alanlarına akıl katar Yaşam alanlarına akıl katar Güvenliğin, konforun ve enerji verimliliğinin yeni adresi Akıllı Ev ve Ofis Sistemleri! Kısaca Zipato Merkez Ofis Zagreb, Hırvatistan Bulut tabanlı M2M platformu konusunda uzman

Detaylı

Aydınlatma kontrolü için çözüm

Aydınlatma kontrolü için çözüm Aydınlatma kontrolü için çözüm Phoenix Contact Elektronik Tic. Ltd. Şti. Kısıklı Mah. Hanım Seti Sok. No:38/A 34692 B. Çamlıca - Üsküdar İstanbul/Türkiye Mersis:0729002180800018 +90 216 481 0300 06.10.2016

Detaylı

RedoMayer Makina ve Otomasyon

RedoMayer Makina ve Otomasyon RedoMayer Makina ve Otomasyon >Robotik Sistemler >PLC ve modülleri >Operatör Panelleri >Servo Motor ve Sürücüleri >Redüktörler >Encoderler www.redomayer.com RedoMayer Makina ve Otomasyon, 20 yılı aşan

Detaylı

FIELDBUS TEKNOLOJİSİ IP20 VE IP67 MODÜLER I/O SİSTEMLERİ VE KOMPAKT I/O MODÜLLERİ

FIELDBUS TEKNOLOJİSİ IP20 VE IP67 MODÜLER I/O SİSTEMLERİ VE KOMPAKT I/O MODÜLLERİ FIELDBUS TEKNOLOJİSİ IP20 VE IP67 MODÜLER I/O SİSTEMLERİ VE KOMPAKT I/O MODÜLLERİ Sense it! Connect it! Bus it! Solve it! IP20 ve IP67 modüler I/O sistemleri ve kompakt I/O modülleri Mükemmel bağlantılar

Detaylı

GSM/GPRS ağı artık ülkelerin çoğunda standardize olmuş ve mevcut hale gelmiştir. Bu durum sınırlar arası bir dizi yeni iş alanları açmıştır.

GSM/GPRS ağı artık ülkelerin çoğunda standardize olmuş ve mevcut hale gelmiştir. Bu durum sınırlar arası bir dizi yeni iş alanları açmıştır. Giriş Telemetri piyasası hızla büyüyen bir endüstri haline gelmiştir. Gelişen teknoloji, her sektörde makina ve prosesleri izleme ve kontrol etme konusunda yeni imkanlar getirmektedir. Signalix yaklaşık

Detaylı

WAT Endüstriyel Sürücüler

WAT Endüstriyel Sürücüler WAT Endüstriyel Sürücüler WAT Endüstriyel Sürücüler İçindekiler Yüksek verimli WAT motorlarla entegre sistem çözümleri 4-5 WF 80 in özellikleri 6-7 WF 80 in pompa uygulamalarına özel fonksiyonları 8-9

Detaylı

MUSKİ KUYU- DEPO-TERFİ İSTASYONLARI RTU PANO KURULUM VE SCADA SİSTEMİ TÜRKİYE NİN İLK YERLİ ÇİFT İŞLEMCİLİ RTU KURULUMU

MUSKİ KUYU- DEPO-TERFİ İSTASYONLARI RTU PANO KURULUM VE SCADA SİSTEMİ TÜRKİYE NİN İLK YERLİ ÇİFT İŞLEMCİLİ RTU KURULUMU MUSKİ KUYU- DEPO-TERFİ İSTASYONLARI RTU PANO KURULUM VE SCADA SİSTEMİ TÜRKİYE NİN İLK YERLİ ÇİFT İŞLEMCİLİ RTU KURULUMU M U S K İ S C A DA S i ste m i MUSKİ RTU Pano Kurulum ve SCADA Sistemi Nedir? MUSKİ

Detaylı

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri mineral Hakkımızda Mineral kurulduğu günden bugüne kadar teknik işletme hizmetlerinde uluslararası ve yerli birçok kurumsal firmanın çözüm ortağı olarak

Detaylı

REMTEK SOLAR Güneş Enerjili Sulama Sistemleri

REMTEK SOLAR Güneş Enerjili Sulama Sistemleri REMTEK SOLAR Güneş Enerjili Sulama Sistemleri REMTEK SOLAR ENERJİ SİSTEMLERİ 2010 yılında kurulan firmamız 600VA 'dan 5,4MVA 'ya kadar kesintisiz güç kaynakları, frekans konvertörleri, anahtar teslim güneş

Detaylı

Mobil Takip Sistemleri

Mobil Takip Sistemleri Mobil Takip Sistemleri Trio Filo Yöne,m Sistemi Yazılım Fonksiyonları Üstün teknolojik altyapısı ile rakiplerinden ayrılan bir araç takip yazılımıdır. Tüm internet tarayıcılarında ek kurulum gerektirmeden

Detaylı

Değerleri ve Çözümleri ile Yanınızda. Sisteminiz için güvenilir bir Servis Ortağı. Teknik Servis. botekotomasyon.com

Değerleri ve Çözümleri ile Yanınızda. Sisteminiz için güvenilir bir Servis Ortağı. Teknik Servis. botekotomasyon.com Değerleri ve Çözümleri ile Yanınızda Sisteminiz için güvenilir bir Servis Ortağı botekotomasyon.com Teknik Servis Sisteminiz için güvenilir bir Servis Ortağı BOTEK, müşterilerinin problemlerini onlar kadar

Detaylı

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul 27.02.2011 1 Giriş Okosis San. Ve Tic. Ltd. Şirketi, otomasyon sektörü için yazılım ve donanım çözümleri üretmek, konusunda profesyonel

Detaylı

MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı

MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı Yüksek performanslı, güvenilir, 0.5 μm hassasiyetli, uzaktan kumandalı. MET ONE 6000P 0.5 μm sensörlü uzaktan kumanda hava kaynaklı

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC200 FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC200 Stok no. Talep üzerine Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca 2011/65/AB sayılı RoHS tüzüğünün geçerlilik

Detaylı

SysTechnic. Satış Sonrası Hizmetler & Otomasyon GÜVENİLİRLİK SAĞLIK TECRÜBE SÜRDÜREBİLİRLİK HAVA KALİTESİ ENTEGRASYON ORTAKLIĞI İŞ GÜVENLİĞİ

SysTechnic. Satış Sonrası Hizmetler & Otomasyon GÜVENİLİRLİK SAĞLIK TECRÜBE SÜRDÜREBİLİRLİK HAVA KALİTESİ ENTEGRASYON ORTAKLIĞI İŞ GÜVENLİĞİ SysTechnic Satış Sonrası Hizmetler & Otomasyon GÜVENİLİRLİK SAĞLIK TECRÜBE SÜRDÜREBİLİRLİK HAVA KALİTESİ ENTEGRASYON i 444 33 64 systechnic@systemairhsk.com.tr ÇÖZÜM ORTAKLIĞI İŞ GÜVENLİĞİ FONKSİYONELLİK

Detaylı

HACH LANGE. Evsel Atık Su Arıtma Tesisine Giriş Öncesi Endüstriyel Deşarjların İzlenmesi İSKİ Örneği HACH LANGE TÜRKİYE OFİSİ

HACH LANGE. Evsel Atık Su Arıtma Tesisine Giriş Öncesi Endüstriyel Deşarjların İzlenmesi İSKİ Örneği HACH LANGE TÜRKİYE OFİSİ HACH LANGE Evsel Atık Su Arıtma Tesisine Giriş Öncesi Endüstriyel Deşarjların İzlenmesi İSKİ Örneği HACH LANGE TÜRKİYE OFİSİ Metin BARAN Proje Müdürü 24 Eylül 2014 Hach Lange Dünya üzerinde birçok noktada

Detaylı

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI Online teknik sayfa A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Omron Sysmac ailesi ile gerçek makina otomasyonu. Nurcan Konak, Mayıs 2012

Omron Sysmac ailesi ile gerçek makina otomasyonu. Nurcan Konak, Mayıs 2012 Omron Sysmac ailesi ile gerçek makina otomasyonu Nurcan Konak, Mayıs 2012 İçerik Omron Hakkında Sysmac Platfotmuna Genel Bakış Gerçek Bir Uygulama Mercek Altında Omron Şirketleri Endüstriyel Otomasyon

Detaylı

FAALİYET ALANLARIMIZ -ELES ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK ELEKTRİK SİSTEMLERİ

FAALİYET ALANLARIMIZ -ELES ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK ELEKTRİK SİSTEMLERİ FAALİYET ALANLARIMIZ -ENDÜSTRİYEL OTOMASYON AĞAÇ ÇİMENTO GIDA/KİMYA ARITMA DEMİR ÇELİK CAM -ENERJİ VE SCADA SİSTEMLERİ ENERJİ İZLEME ELEKTRİK DAĞITIM GAZ DAĞITIM -ULAŞIM SİSTEMLERİ RAYLI SİSTEMLER TÜNEL

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Online teknik sayfa DUSTHUNTER SB30 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa DUSTHUNTER SB30 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa DUSTHUNTER SB30 DUSTHUNTER SB30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip DUSTHUNTER SB30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

EMCEKARE MÜHENDĐSLĐK & OTOMASYON SĐSTEMLERĐ SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ. Firma Tanıtımı

EMCEKARE MÜHENDĐSLĐK & OTOMASYON SĐSTEMLERĐ SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ. Firma Tanıtımı EMCEKARE MÜHENDĐSLĐK & OTOMASYON SĐSTEMLERĐ SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ. Firma Tanıtımı EMCEKARE Mühendislik ve Otomasyon Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. 2008 yılında Endüstriyel Otomasyon alanında uygun ve pratik

Detaylı

HABERLEŞME. izlenebilmekte ve komut alabilmektedir.

HABERLEŞME. izlenebilmekte ve komut alabilmektedir. HABERLEŞME Otomasyon tip GESS ürünleri dış ortamla haberleşerek durum bilgilerini, ölçüm sonuçlarını (gerilim, akım, frekans) ve hata mesajlarını izleme imkanı sunmaktadır. Cihazlar dış ortamla haberleştirirken

Detaylı

Fotovoltaik Sahaların Uzaktan denetimi

Fotovoltaik Sahaların Uzaktan denetimi Fotovoltaik Sahaların Uzaktan denetimi Timosys, Fotovoltaik Üretim Sahalarında Uzak Denetim yoluyla üretim randımanını arttırmayı ve bir yandan da işletme ve bakım maliyetlerini azaltmayı hedeflemektedir.

Detaylı

Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi.

Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi. Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi. Verimli sensörlerle birlikte proses masraflarının optimizasyonu SC 1000 Kontrol ünitesi aynı anda sekiz sensör ile birlikte

Detaylı

Uzak Terminal Ünitesi RTU. RTU300 Serisi RTU400 Serisi. Akıllı Kontrolde Teknoloji Devi

Uzak Terminal Ünitesi RTU. RTU300 Serisi RTU400 Serisi.  Akıllı Kontrolde Teknoloji Devi Uzak Terminal Ünitesi RTU Serisi wwwmikrodevcom HABERLEŞME Mikrodev telemetry ve otomasyon sistemleri, yüksek elektromanyetik uyumluluk, güçlü PLC özellikleri ve Serisi RT 0 0 U4 çoklu haberleşme kanal

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100E HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

biz kimiz. Simtes / Ostim

biz kimiz. Simtes / Ostim biz kimiz. Simtes Elektrik olarak bizler; enerji iletimi, dağıtımı ve kontrolu konularında şirketinizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak üzere hizmet vermekteyiz. 1975 yılından günümüze kadar Simtes,

Detaylı

KONELSIS Energy & Electric & Automation SCADA / DCS SİSTEMLERİ

KONELSIS Energy & Electric & Automation SCADA / DCS SİSTEMLERİ KONELSIS Energy & Electric & Automation SCADA / DCS SİSTEMLERİ 2 INDEX 1. KONELSIS 1.1 Hakkımızda 1.2 KONELSİS ve Enerji Sektörü 2. SCADA / DCS Sistemleri 2.1 KONELSIS ve SCADA / DCS Sistemleri 2.2 SCADA

Detaylı

Sistem Entegratörleri için Bina Otomasyonu Çözümleri

Sistem Entegratörleri için Bina Otomasyonu Çözümleri Sistem Entegratörleri için Bina Otomasyonu Çözümleri En üst seviye esneklik ile. Tüm gereksinimler için tek bir sistem. Beckhoff Bina Otomasyon çözümleri ile Güvenilir bir şekilde sistem sorumluluğunu

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ

YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ YENİLENEBİLİR ENERJİ EĞİTİM SETİ Yenilenebilir enerji sistemleri eğitim seti temel olarak rüzgar türbini ve güneş panelleri ile elektrik üretimini uygulamalı eğitime taşımak amacıyla tasarlanmış, kapalı

Detaylı

Ölçme ve Kontrol Çözümleri

Ölçme ve Kontrol Çözümleri Ölçme ve Kontrol Çözümleri Zelio RTC forumtr.schneider-electric.com Zelio RTC Renk değiştiren ekran Yüksek çözünürlüklü ekranı ve renk değiştirme özelliği sayesinde uzaktan görünürlük. PV < SV PV = SV

Detaylı

Ürün no.: MSI Güvenlik kontrolü İçerik

Ürün no.: MSI Güvenlik kontrolü İçerik Ürün no.: 50132989 MSI 430-03 Güvenlik kontrolü Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Aksesuarlar Uyarılar 1 / 7 Teknik veriler Temel

Detaylı

LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU)

LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU) LBSG 36 KOMPLE SF6 GAZ YALITIMLI METAL MAHVAZALI MODÜLER HÜCRELER (RMU) DİNAMİZM / SÜREKLİLİK / PERFORMANS / TECRÜBE ULUSOY ELEKTRİK A.Ş. 1985 yılında bir mühendislik şirketi olarak kurulmuştur. Ulusoy

Detaylı

Genel Bakış. Dünyanın yalnızca 30 dakika boyunca aldığı güneş ışınımı, dünya üzerinde harcanan toplam yıllık enerjinin tamamını karşılayabilir.

Genel Bakış. Dünyanın yalnızca 30 dakika boyunca aldığı güneş ışınımı, dünya üzerinde harcanan toplam yıllık enerjinin tamamını karşılayabilir. Genel Bakış Dünyanın yalnızca 30 dakika boyunca aldığı güneş ışınımı, dünya üzerinde harcanan toplam yıllık enerjinin tamamını karşılayabilir. Giriş Fotovoltaik Güç Sistemleri Tasarımı kolay Kurulumu kolay

Detaylı

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ.

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ. K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k Faaliyet Konularımız Soğutma tesisatları Isıtma tesisatları Sıhhi tesisat Yangından Korunma tesisatları Havalandırma tesisatları Enerji verimliliği Buhar tesisatları

Detaylı

İNVERTER ENTEGRELİ MOTORLAR

İNVERTER ENTEGRELİ MOTORLAR İNVERTER ENTEGRELİ MOTORLAR ENTEGRE MOTOR ÇÖZÜMLERİ Günümüzde enerji kaynakları hızla tükenirken enerjiye olan talep aynı oranda artmaktadır. Bununla beraber enerji maliyetleri artmakta ve enerjinin optimum

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC300 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC300 GAZ SAYACI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri AZ AKIŞ ÖLÇÜMÜ VE PROSES DENE- Tip Stok no. Talep üzerine Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca 2011/65/AB sayılı RoHS tüzüğünün geçerlilik

Detaylı

SİVİL DENİZCİLİK İÇİN ENERJİ ÇÖZÜMLERİ

SİVİL DENİZCİLİK İÇİN ENERJİ ÇÖZÜMLERİ SİVİL DENİZCİLİK İÇİN ENERJİ ÇÖZÜMLERİ Çevre dostu, düşük maliyetli ve güvenli! Bugün, denizcilik endüstrisinin pil için gereksinimleri bunlar. Sıkı düzenlemeler ve artan performans beklentileri, üreticileri

Detaylı

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ KONTROL VE OTOMASYON LABORATUVARI

CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ KONTROL VE OTOMASYON LABORATUVARI CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ KONTROL VE OTOMASYON LABORATUVARI Kuruluş Amacı Celal Bayar Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Kontrol

Detaylı

SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Saliks Teknoloji Sistemleri A.Ş. olarak müşterilerimizin istek ve beklentileri doğrultusunda proseslerimizi ve buna bağlı çözümlerimizi

Detaylı

UYGULAMALI MEKATRONİK PLC EĞİTİM SÜRECİ VE İÇERİĞİ

UYGULAMALI MEKATRONİK PLC EĞİTİM SÜRECİ VE İÇERİĞİ Verilen eğitimin amacı; UYGULAMALI MEKATRONİK PLC EĞİTİM SÜRECİ VE İÇERİĞİ Tekstil makineleri, Gıda makineleri, Paketleme makineleri, Soğutma sistemleri ve birçok prosesin otomasyon sistemlerinde kullanılan

Detaylı

BİNA OTOMASYONU Genel Bakış

BİNA OTOMASYONU Genel Bakış BİNA OTOMASYONU Genel Bakış İÇİNDEKİLER WAGO ile Bina Otomasyonu 4 WAGO Bina Otomasyonu Çözümleri 6 Entegre Bina Otomasyonu 8 Bina otomasyonuna genel bakış 12 WAGO Otomasyon 14 WAGO Temel Yazılım 16 Bina

Detaylı

NÖTRON SAVUNMA SANAYİ TEKNOLOJİLERİ VE ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK, ELEKTRONİK TİCARET LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI

NÖTRON SAVUNMA SANAYİ TEKNOLOJİLERİ VE ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK, ELEKTRONİK TİCARET LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI NÖTRON SAVUNMA SANAYİ TEKNOLOJİLERİ VE ENDÜSTRİYEL ELEKTRİK, ELEKTRONİK TİCARET LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI Hakkımızda Nötron, kurucularının yaklaşık 30 yılı aşmış geçmiş deneyimlerinden yararlanarak gelişen

Detaylı

Neden CnlnlRTID. Elektronik Sinyalizasyon. Kontrol. Estetik. Tümüyle Endüstriyel. Kontrol ve Koruma Gerçek Verme. Karar

Neden CnlnlRTID. Elektronik Sinyalizasyon. Kontrol. Estetik. Tümüyle Endüstriyel. Kontrol ve Koruma Gerçek Verme. Karar Kavşak Neden CnlnlRTID Estetik Kontrol Cihaziarı? Tasarım Tümüyle Endüstriyel Donanım TAM Adaptif Kontrol ve Koruma Gerçek Verme Zamanlı Planları Karar Mekanizması Matematiksel Modeller ve Algoritmalar

Detaylı

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES CO. LTD. TANITIM YAZISI

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES CO. LTD. TANITIM YAZISI HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES CO. LTD. TANITIM YAZISI Hyundai Heavy Industries Co. Ltd, 1972 yılında kurulmuştur. Altı farklı alana bölünmüştür. Bunlar; Gemi inşaatı, Offshore ve Mühendislik, Endüstri fabrikasyon

Detaylı

Yakma İşlemi Basitleştirildi. Sisteme genel bakış CMS Yakma Yönetim Sistemi. Yakma tekniği sensörleri ve sistemleri.

Yakma İşlemi Basitleştirildi. Sisteme genel bakış CMS Yakma Yönetim Sistemi. Yakma tekniği sensörleri ve sistemleri. Yakma İşlemi Basitleştirildi Sisteme genel bakış CMS Yakma Yönetim Sistemi Yakma tekniği sensörleri ve sistemleri www.lamtec.de LAMTEC CMS Yakma Yönetim Sistemi Sertifikalar. (Hazırlık aşamasında) 0085

Detaylı

ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ

ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ place picture here ABB i-bus KNX Akıllı Ev ve Bina Sistemleri Ender Eser HALAÇ Akıllı Ev? Maksimum enerji verimliliği Konfor Kolay kullanım Modern, geleceğe dönük yapı Esnek, genişletilebilir, güvenli

Detaylı

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü

Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA. Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile HERŞEY KONTROL ALTINDA Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Hepsi bir arada ısıtma kontrolörü Smile kontrolörler, güneş enerjisi, Özellikler katı yakıt, doğalgaz ve fuel-oil kazanları, n Birden fazla

Detaylı

AEP ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

AEP ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ AEP ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 30 Yıla yaklaşan deneyim ve tecrübemizi siz değerli müşterilerimizle paylaşıyoruz. Bugüne kadar geçen süreçte birçok projeye çözüm ortağı olduk. Projelendirme

Detaylı

İçerik. Ürün no.: MSI 430.F50-01 Güvenlik kontrolü

İçerik. Ürün no.: MSI 430.F50-01 Güvenlik kontrolü Ürün no.: 50134315 MSI 430.F50-01 Güvenlik kontrolü Şekil farklılık gösterebilir İçerik Teknik veriler Boyutlandırılmış çizimler Elektrik bağlantısı Devre şeması Aksesuarlar Uyarılar 1 / 7 Teknik veriler

Detaylı

VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ

VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO ARAÇ SAYIM SİSTEMİ VIERO, görüntü tabanlı analiz sayesinde, ortalama araç hızı bilgisi üretmekte ve araç yoğunluğunu da ölçmektedir. Viero Araç Sayım Sistemi Viero Araç Sayım Sistemi, görüntü tabanlı

Detaylı

Global Çözümler Agir Sanayi

Global Çözümler Agir Sanayi Global Çözümler Agir Sanayi Problemlerinizi Anlayan Kişilerle Çalışın Global Tecrübe, Yenilikçi Çözümler 80 den fazla ülkede 2.500 üzerinde kişiden oluşan global ekibimiz ağır sanayideki işletme sorunlarıyla

Detaylı

Online teknik sayfa MEAC300 SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MEAC300 SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MEAC300 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MEAC300 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Tel/Fax : 0324 233 39 89 GSM : 0533 293 89 50 Camii şerif mah.5207 sk. Yardım iş hanı No;6 Kat 2/20 33070 Web : www.ac-enerji.

Tel/Fax : 0324 233 39 89 GSM : 0533 293 89 50 Camii şerif mah.5207 sk. Yardım iş hanı No;6 Kat 2/20 33070 Web : www.ac-enerji. MERSİN AC ELEKTRİK Mersin AC elektrik, geçen yıllar içinde, kalifiye, tecrübeli ve karar verme yeteneği olan, yüzü aşkın iş gücü ve ekipmanları ile Türkiye de Elektrik, Mekanik, Enstrüman, Otomasyon alanlarında

Detaylı

qscale I2 Low-End SLI

qscale I2 Low-End SLI Mobile Machine Control Solutions qscale I2 Low-End SLI Sadece Konfigure et! Programlamaya gerek yok qscale I2 2 4 5 Geleceğin orta ve küçük sınıf vinçleri için Yeni bir Standart 6 Uzunluk Mobil teleskopik

Detaylı

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Yenilikçi Bir Anlayışla Kontrol Edin. Yenilikçilik PSH Pres sürücüsünde Servopompalar klasik valf ve kontrol teknolojisinin yerini alır. Bu

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

HMI İNSAN MAKİNE ARAYÜZÜ

HMI İNSAN MAKİNE ARAYÜZÜ HMI İNSAN MAKİNE ARAYÜZÜ LRH LOVATO Electric senaryoları sayesinde direk kullanım SADELİK VE VERİMLİLİK Düșük enerji tüketimli sade dizayn Yüksek güvenilirlikli endüstriyel komponentler DAYANIKLI Plastik

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı

İzleme. Üçüncü parti cihazlarla (klima, UPS, jeneratör ) entegre çalışma

İzleme. Üçüncü parti cihazlarla (klima, UPS, jeneratör ) entegre çalışma EXAGATE Hakkında Elektronik ve IT alanlarında Ar-Ge, İmalat, Uygulama, Satış ve Danışmanlık, Yerli üretim odaklı, Ar-ge si Biten Ürünler, SysGuard 6001 SysGuard 3001 Ar-ge si Devam Eden Ürünler, SysGuard

Detaylı

Ges Teknik, Görevimiz, sizlere çözüm üretmek. Saygılarımızla,

Ges Teknik, Görevimiz, sizlere çözüm üretmek. Saygılarımızla, Ges Teknik, 2003 yılında, uzman olduğu Bina Otomasyon ve Klima Sistemleri konularında faaliyetlerine başladı. Bugüne değin, tecrübeli kadrosuyla, pek çok projeyi başarıyla tamamlayan Ges Teknik, bu alandaki

Detaylı