SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid. Rapid

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid. Rapid"

Transkript

1 SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Rapid

2 Rapid, sade ve ince tasarımı sizi büyüleyecek. ŠKODA nın yeni tasarım dili beraberinde, net hatlar, temiz yüzeyler ve dengeli oranları getirmiştir. Ön ızgara ve farlar ile aracı daha geniş gösteren bir tasarım yaratılmıştır. Yeni ŠKODA logosu, krom ızgara çerçevesinin üstünde göze çarpmaktadır. Yeni tasarımın karakteristik bir özelliği de, keskin kenarlı farlar ve sis lambalarıdır. Farların alt kısımları, Bohemya kristallerinin şıklığını simgeleyen hatlarla şekillenmiştir. Fonksiyonelliğine gelince, köşe dönüş ve gündüz sürüş farı özellikli sis lambaları* üst düzey görüş sağlar. Siyah B sütunu sayesinde, yan camlarda camın bulunduğu kısım tek parça olarak görünür ve kabin içinin daha ferah olmasını sağlar. Koyu renkli karartılmış arka camlar, Rapid in şıklığını ortaya çıkarıyor ve arkada oturan yolcuları güneş ışığından koruyor. Rapid in arka kısmımda, büyük ve kendine özgü bir tasarımı olan ŠKODA yazısı vardır. Yan kısımlara doğru genişleyen büyük arka lambalar, karanlıkta yolunuzu klasik ŠKODA tarzında, C harfi şeklinde aydınlatır. Rapid e arkadan veya yandan baktığınızda, yalnızca şık temiz yüzeyler ve dinamik keskin hatlar değil, aynı zamanda aracın, güven ve emniyet duygusu uyandıran güçlü duruşu da dikkatinizi çekecektir. Büyük ebatlı 5. kapı, son derece fonksiyonel bir tasarım özelliğidir çünkü, bagaj bölmesini rahatlıkla kullanabilmenizi sağlar. Plakanıza yer açan açılı yüzeyler de görmezden gelinemez.

3 Zorlu koşullarda bile Rapid in emniyet sistemine güvenebilirsiniz. Donanım seçeneklerine bağlı olarak, ESC (Elektronik Stabilite Kontrolü), ABS (Kilitlenmesiz Frenleme Sistemi) ve altı adet hava yastığı gibi, çok sayıda güvenlik özelliği vardır. Perde hava yastıkları, açıldığı zaman koruyucu bir duvar oluşturarak öndeki ve arkadaki yolcuları olası baş yaralanmalarından korur. Ön yan hava yastıkları, bir kaza sırasında sürücü ve yolcunun leğen kemiğini ve göğüs bölgesini korur. Ön kafalıklarda yükseklik ayarı yapılabilir. Geniş hacimli sürücü ve ön yolcu hava yastıkları, ön koltuk emniyet kemeri gergisi ile birlikte devreye girer ve koltuğun ortasında, doğru konumda kalmanızı sağlar. Aracın ön yolcu hava yastığı devre dışı bırakılabilir. Aracı tamamen dolduran aileler, aracın arka kısmında, orta koltukta oturan yolcu için tasarlanmış üçüncü bir kafa dayamasının oluşundan kesinlikle çok memnun kalacaklardır. * Opsiyonel olarak sunulmaktadır.

4 - Görsel Türkiye donanım paketiyle farklılık göstermektedir. Sade ve belirgin stili ile, gövde tasarımına uyum sağlayan ön göğüs, sürücünün her şeyi bir bakışta görebilmesine imkan tanıyacak yapıda tasarlanmıştır. Ön göğüsteki ve sürücü kapısındaki tüm kontrol elemanları kolay ulaşılabilecek ve sürücünün ilk aklına gelecek yerlerdedir. 4 kollu direksiyon simidinin bir kaç farklı versiyonu vardır. En donanımlı opsiyon ise, üzerinde radyo ve telefon kumanda düğmeleri olan, çok fonksiyonlu, dekoratif deri direksiyon simididir.

5 Gösterge panelinde, önemli bilgiler sürücünün görüş alanında görüntülenir. Donanım seviyelerine göre, krom çerçeveli devir göstergesi ve hız göstergesi vardır. En donanımlı gösterge panelinde, yalnızca araç içi bilgisayarından gelen verileri (ortalama tüketim, gidilen mesafe, vb.) değil aynı zamanda, klima ve diğer araç ekipmanlarından gelen verileri de görüntüleyen Maxi DOT ekran vardır. Ön göğüste radyo, klima ve araç içi kontrol düğmeleri, pratik ve kolay erişilebilir bir şekilde yerleştirilmiştir. Çift ayar düğmesi, çift anteni ve CD, CD-MP3 ve CD-WMA oynatıcıları olan Swing radyo size, uzun yolculuklarda büyük bir dinleme keyfi ve eğlencesi sunacaktır. 1,4 TSI/90kW motor ile 7 ileri DSG (Doğrudan Vites Geçiş Dişli Kutusu) şanzıman, mekanik ve klasik otomatik şanzımanların avantajlarını bir araya getirmektedir. Hızlı vites geçişleri kusursuz hızlanma sağlar. Uygun vites konumunu seçtiğiniz zaman DSG, motoru ideal devirde tutabilir ve sonuç olarak, ekonomik sürüş sırasında, yakıt tüketimi ve CO2 emisyonları azalır.

6 Saklama bölmeleri ve zekice hazırlanmış detaylar, aracınızı kullanırken her gün daha fazla keyif almanızı ve aracın içini düzenli tutmanızı sağlayacak. Örneğin, dikiz aynasının üst kısmında bulunan gözlük bölmesini, özellikle sürüş öncesinde güneş gözlüklerini çıkarıp normal gözlüklerini takacak olan sürücüler çok sevecektir. Orta konsoldaki içecek tutucuların ebatları iki kademede ayarlanabilir, böylelikle kabınızın boyutuna göre, virajlarda bile içeceğinizin dökülmesine izin vermeyecek uygun konumu kullanabilirsiniz. Bardak/şişe tutucu sürücünün ve ön yolcunun ulaşabileceği bir konumdadır. Climatronic klima donanımı olan araçlarda, yolculuklarınız sırasında içeceklerinizi torpido gözüne koyarak soğutabilirsiniz. Kart tutucu, ön camın kenarında hemen görebileceğiniz bir yerdedir. Artık, bu özelliği kullanarak, otopark girişinde çantanızı karıştırmak zorunda kalmayacaksınız. Rapid in şişe, kutu ve termos koymak için kullanılan diğer bölmeleri, arka koltukların karşısındaki ve içecek tutucular ve arka kapılardaki saklama cepleridir. Ön koltuk arkalıklarında bulunan cepler de, yolculuğunuz sırasında kolay ulaşmak istediğiniz eşyalarınızı koymanız için idealdir. Her iki ön kapıda bulunan saklama ceplerine 1,5 litrelik şişeler rahatlıkla koyulabilir, çocuklarınız da, arka kapılarda bulunan ceplere (gösterilmiyor) 0,5 litrelik içecek kutularını koyabilirler. Altında ufak tefek eşyalarınızı koyabileceğiniz bir saklama gözü olan ön kol dayaması, hem sürücünün hem de yolcunun rahatını artırır. Zekice hazırlanmış detaylar arasında, harita, cep telefonu, vb. koyabileceğiniz, koltuk arkalıklarının yan kısmında bulunan saklama gözleri* sayılabilir.

7 İster büyük bir alışveriş merkezine gidin veya ailece tatile çıkın Rapid, her durumun üstesinden en iyi şekilde gelir. O anki ihtiyaçlarınıza da uyum sağlayabilir. Ara koltuklar yatırılarak 530 litrelik bagaj bölmesinin hacmi, toplamda litreye kadar çıkarılabilir. Gerekirse, koltuk arkalıklarından birini veya ikisini yatırabilir ve arka kısımda oturmak için hala yeriniz varken bagaj alanında da daha fazla yer açabilirsiniz. İki dikey file ve zeminde bulunan yatay bir fileden oluşan File Kiti, yolculuk sırasında kaymaması gereken eşyalarınızın sabit bir şekilde durmasını sağlayacak bir çözümdür Bagaj bölmesi kapağı, çocukların bisikletleri gibi büyük eşyaları koyduğunuzda kapanmayabilir. Tamamen çıkarmak istemiyorsanız, katlayabilirsiniz ve bagajı boşalttıktan sonra başlangıçtaki konumuna getirebilirsiniz. Yakıt kapağının üzerinde bulunan buz kazıma aletine* istediğiniz zaman kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yani, aracınızın ilk buzlandığı durumdan itibaren Rapid in zekice hazırlanmış detaylarını sevmeye başlayacaksınız. Çantalarınızı, kamp malzemelerini ve yolculuk sırasında zarar görebilecek diğer eşyalarınızı bagaj bölmesindeki kancalardan asabilirsiniz. Arka tekerlek bombelerinin arka kısmındaki alanları kullanarak saklama çözümlerini daha da artırabilirsiniz. Bagaj bölmesindeki çift taraflı paspasın* bir tarafı kumaştır diğer tarafı ise, yıkanabilir lastik kaplamadır. Gerekirse, kolaylıkla ters çevirebilir ve çamurlu botlarınızı koyduğunuzda bile bagaj bölmenizi temiz ve düzenli tutabilirsiniz. * Opsiyonel olarak sunulmaktadır.

8 Şeker Beyazı (Opak) Hız Sarısı (Özel) Corrida Kırmızısı (Opak) Pasifik Mavisi (Opak) Gümüş (Metalik) Kutup Yeşili (Metalik) Ralli Yeşili (Metalik) Denim Mavi (Metalik) Kapuçino Beji (Metalik) Platin Gri (Metalik) Lav Mavisi (Metalik) Rosso Kırmızısı (Metalik) Büyülü Siyah (Metalik) Grenit kabin Active Akik/Gri kumaş Nomad kabin Ambition Akik/Gri kumaş Nomad kabin Ambition Akik/Akik kumaş Vintage kabin Elegance Akik/Akik kumaş Vintage kabin Elegance Akik/Bej kumaş* Ekstra donanım. Flush gümüş* Ambition, Elegance Gümüş/Akik kumaş Flush kırmızı* Ambition, Elegance Kırmızı/Akik kumaş * Spor koltuklar ile alınan döşeme seçeneğidir.

9 215/40 R17 lastikler için 7.0J x 17" Camelot* alaşım jantlar. 215/45 R16 lastikler için 7.0J x 16" Dione alaşım jantlar. 215/45 R16 lastikler için 7.0J x 16" Antia* alaşım jantlar. 195/55 R15 lastikler için 7.0J x 15" Carme* alaşım jantlar. 185/60 R15 lastikler için 6.0J x 15" Dakara jant kapaklı çelik jantlar. * Opsiyonel olarak sunulmaktadır.

10 Teknik özellikler Motor 1.2 MPI/55 kw (75 ps) 1.2 TSI/77 kw (105 ps) 1.4 TSI/90 kw (122 ps) 1.6 TDI CR DPF/77 kw (105 ps) Benzinli motor Turboşarjlı benzinli motor, yüksek basınçlı doğrudan enjeksiyon sistemi Turboşarjlı benzinli motor, yüksek basınçlı doğrudan enjeksiyon sistemi Turbodizel motor, yüksek basınçlı doğrudan enjeksiyon common rail sistemi Silindir sayısı/silindir hacmi (cc) 3/1,198 4/1,197 4/1,390 4/1,598 Maksimum performans/devir (kw(ps)/d -1 ) 55 (75) / 5, (105) / 5, (122) / 5, (105) / 4,400 Maksimum tork (Nm/d -1 ) 112/3, /1,550 4, /1,500 4, /1,500 2,500 Uyumlu olduğu emisyon yönetmeliği EU5 EU5 EU5 EU5 Yakıt Kurşunsuz benzin, 95/91 Oktan* Kurşunsuz benzin, 95/91 Oktan* Kurşunsuz benzin, 95/91 Oktan* Dizel Performans Azami hız (km/s) Hızlanma km/s Yakıt tüketimi 99/100 (l/100 km) şehir içi 8.0/8.1** 6.9/6.3*** 7.4/6.8*** 5.6/4.8*** şehir dışı 4.5/4.6** 4.6/4.2*** 4.8/4.6*** 3.7/3.4*** ortalama 5.8/5.9** 5.4/5.0*** 5.8/5.4*** 4.4/3.9*** CO 2 emisyonları (g/km) 134/137** 125/116*** 134/125*** 114/104*** Dönme çapı (m) Güç aktarımı Tip Önden çekişli Önden çekişli Önden çekişli Önden çekişli Debriyaj Kuru debriyaj diski - Hidrolik tek Hidrolik tek kuru Çift koaksiyel debriyaj, elektro-hidrolik Hidrolik tek kuru debriyaj balatası debriyaj balatası işletimli Şanzıman 5 vitesli düz şanzıman 6 vitesli düz şanzıman 7 vitesli otomatik şanzıman DSG 5 vitesli düz şanzıman Ağırlık Boş ağırlık - standart versiyonda 75kg sürücü ile (kg) 1,135 1,175 1,230 1,265 Taşıma kapasitesi - bir sürücü ve ekstra donanım dahil (kg) Toplam ağırlık (kg) 1,595 1,635 1,690 1,725 Römork ağırlığı, frensiz (maks. kg) Römork ağırlığı - frenli - %12 (maks. kg) 750 1,100 1,200 1,200 Gövde 5 koltuklu, 5 kapılı, çift kabin Dış boyutlar Sürtünme katsayısı C w (motor tipine göre) Uzunluk (mm) 4,483 Genişlik (mm) 1,706 Şasi Yükseklik (mm) 1,461 Ön aks McPherson süspansiyon, çift salıncaklı ve burulma tipi viraj demiri Dingil mesafesi (mm) 2,602 Arka aks Bileşik bağlantılı krank aksı Aks genişliği ön/arka (mm) 1,463/1,500 Fren sistemi Vakum takviyeli, hidrolik çift çapraz devreli fren sistemi Yerden yükseklik (mm) 143 ön frenler İçten soğutmalı ve tek pistonlu yüzer tip kaliperli disk frenler arka frenler Kampanalı frenler; motor versiyonuna bağlı olarak isteğe bağlı disk frenler İç mekan boyutları Direksiyon Direkt kremayer elektro-hidrolik direksiyon Yan boşluk ön/arka (mm) 1,418/1,428 Jantlar 6.0J x 15"; 7.0J x 16" Etkin baş mesafesi ön/arka (mm) 1,014/972 Lastikler 185/60 R15; 215/45 R16 Bagaj hacmi (maks. l) 530/1,470 Yakıt deposu kapasitesi (l) 55 Listelenen değerler (** işaretli değerler hariç), ekstra donanım olmayan standart model için geçerlidir. * Düşük oktanlı yakıt kullanmak, motor verimini etkileyebilir. ** Ekstra donanım ile yüksüz ağırlıkta 1090 kg'ın üstünde. *** Greentec versiyonu için. 1,461 1, l 1,048 1,418 1,428 1, ,463 1,706 1,500 1, ,602 1,004 4,483

11 Bazı yolculuklar, bir babaya kendini genç bir delikanlı gibi hissettirir. ISOFIX DUO plus arkadan kayışlı çocuk koltuğu, yolculuk sırasında küçük yolcularınız için maksimum güvenlik ve konfor sağlamaktadır, çünkü bu koltuk Isofix kemerlerin yanı sıra, arka kısımdan bağlanan kayış sistemi ile koltuğun arkasına sabitlenebilir. Koltuğun üç ayar konumu vardır (oturma, uzanma ve yatma) ve 9 kg ila 18 kg arası çocuklar için tasarlanmıştır. Rapid Spor bir görünüm sağlayan Styling Kit ile tarzınızı yola yansıtın. Skoda aksesuarlarından temin edilmektedir. Kişisel eşyalarını kolay ulaşabileceği ve o eşyaya ait yerlerde saklamayı seven herkes, cep telefonu ve cüzdan tutucuyu çok sevecektir. Bagaj bölmesine yerleştirilebilecek lastik ara parçası, kolaylıkla temizlenebilir ve döşemenin kirlenmesini önler. Tavan taşıma barlarına, bisiklet taşıyıcısı, kayak yada portbagajlarınızı kolayca sabitleyebilirsiniz. Siyah renkli marşpiyel kaplamaları, kapı eşiklerini arabaya binerken ve arabadan inerken meydana gelecek mekanik hasarlardan etkili bir şekilde korur. Aracınızın dinamik görünümü, 215/40 R17 lastikler için tasarlanmış çarpıcı görünümlü 7.0J x 17 Ray light alaşım jantlar ile ön plana çıkacaktır. Bu ürünleri ŠKODA Orijinal Aksesuarları arasından bulabilirsiniz. Aksesuar çeşitlerinin tamamı ile ilgili bilgileri de yetkili ŠKODA servisinizden alabilirsiniz.

12 Škoda Auto nun en önemli amaçlarından biri, geri dönüşümlü malzemelerin seçimine büyük önem vererek, kullanım evreleri boyunca mümkün olduğu kadar çevre dostu olan ürünlerin gelişimi ve üretimidir. Škoda otomobillerimiz, en sıkı kriterleri karşılayan modern üretim tesislerinde gelişmiş teknolojiler kullanılarak üretilir. Araçların boyalı kısımlarının paslanmazlık özellikleri, kurşun içermeyen katoforez (KTL) ve su bazlı boyalar ile sağlanmaktadır. Şirket stratejimiz, yakıt tüketimini ve emisyonları sınırlandırmayı içerir. Bunun sonucunda, Škoda Auto nun motorları mevcut emisyon düzenlemelerini karşılar. Ayrıca, Dizel Partikül Filtreli (DPF) dizel motorlar da sunmaktayız. Škoda Auto tarafından üretilen tüm ürünler, toprağın ve suyun korunması ile ilgili yasalara ve düzenlemelere uygundur. Bu faaliyetlerin sonucunda, Škoda otomobilleri teknik, güvenlik, kalite ve çevre gereksinimlerini karşılar. Škoda Auto, temiz çevrenin korunmasına katkıda bulunur ve müşterilerine mobilite ve konfor sağlar. Doğa dostu logo, Škoda Auto nun sorumluluk bilincini, hayata ve doğaya olan dostça yaklaşımını ve firmanın sürdürülebilir kalkınma teşebbüsünü ifade eder. Bu katalogda yer alan araç modellerine ilişkin belirtilen özellikler hiçbir taahhüt teşkil etmez. Bazı modeller, standart donanımda bulunmayan bazı ilave opsiyonel ekipmanlarla donatılabilir veya standart donanımda gösterilen bir takım donanımlar çıkarılabilir. Ayrıca, ürünlerin aynı tip olmaları halinde bile farklı versiyon ve modeller arasında farklılık olabilir. Üretici firma ve Yüce Auto, önceden haber vermeksizin, bireysel model donanımlar veya teknik parametrelerdeki değişiklikler dâhil olmak üzere aracın tip ve spesifikasyonlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Standart ve ilave donanımlar, mevcut fiyatlar ve teslimat koşulları bağlayıcı olmayıp ayrıntılı bilgi almak için lütfen Skoda Yetkili Satıcısına başvurunuz. ŠKODA Yetkili Satıcınız: R /13 facebook.com/skodaturkiye

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS Fabia RS Fabia RS, güvenli viraj geçişlerine imkan tanıyan döner modüllü halojen projektör farlara sahiptir. RS logolu ön ızgara dostça bir görünüm verirken, sağlam ön tamponu

Detaylı

SIMPLY CLEVER. Rapid

SIMPLY CLEVER. Rapid SIMPLY CLEVER ŠKODA RapId Rapid Aynı anda birden fazla görevinizin olması her zaman sizin seçiminiz olmaz. Aynı anda hem koca hem de baba olan herhangi bir adama sorabilirsiniz. Aynı anda bir kaç yerde,

Detaylı

SIMPLY CLEVER. Rapid SIMPLY CLEVER SINCE 1895 YEARS

SIMPLY CLEVER. Rapid SIMPLY CLEVER SINCE 1895 YEARS SIMPLY CLEVER ŠKODA RapId Rapid YEARS SIMPLY CLEVER SINCE 1895 Aynı anda birden fazla görevinizin olması her zaman sizin seçiminiz olmaz. Aynı anda hem koca hem de baba olan herhangi bir adama sorabilirsiniz.

Detaylı

Yeni ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER

Yeni ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER Yeni ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER Yeni Škoda Fabia ve Fabia Combi, kendilerine benzersiz görünümler katan pek çok dış görünüm değişikliğiyle geliyor. Ön kısım, ciddi bir değişime uğradı ve bu değişiklik araca

Detaylı

www.skoda.com.tr Škoda Satıcınız : Y 102 20 08/10

www.skoda.com.tr Škoda Satıcınız : Y 102 20 08/10 Škoda Auto nun en önemli amaçlarından biri, geri dönüşümlü malzemelerin seçimine büyük önem vererek, kullanım evreleri boyunca mümkün olduğu kadar çevre dostu olan ürünlerin gelişimi ve üretimidir. Škoda

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo İlk bakışta aklınıza gelen "BU BİR škoda OLMALI" olacaktır. Krom kaplama çerçeveli kanatçıklı ızgara seti, geniş camları ve tam olması gerektiği gibi şekillendirilmiş farları

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti. Yeti

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti. Yeti SIMPLY CLEVER ŠKODA Yeti Yeti Yeti modelinin benzersiz tasarımının altında yatan sır, güçlü görünümün fonksiyonel detaylarla kusursuz şekilde birleştirilmesidir. Ön ızgaranın görünümü, Škoda markasını

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster. Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster. Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Roomster Roomster Bazı manzaralar şaşırtır. Diğerleri ise ilham verir. Bazılarının keyfine yalnız varılır. Diğerleri ise sevdiklerinizle paylaşınca güzelleşir. Bunun için yeni Škoda

Detaylı

SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA. Fabia

SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA. Fabia SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA Fabia Yeni Škoda Fabia kendisine benzersiz görünüm katan pek çok dış görünüm değişikliğiyle geliyor. Ön kısım, ciddi bir değişime uğradı ve bu değişiklik araca kendine güvenen

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Yeni ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER

Yeni ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER Yeni ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER Yeni Škoda Roomster, kendine daha fazla güven duyan ve dinamik bir görünüm sunan, pek çok tasarım değişikliğine uğradı. Ön tamponun yeni tasarımı, üç boyutluşekillendirilmiş

Detaylı

SIMPLY CLEVER. Yeni ŠKODA Octavia. Octavia

SIMPLY CLEVER. Yeni ŠKODA Octavia. Octavia SIMPLY CLEVER Yeni ŠKODA Octavia Octavia Yeni Octavia modelinin tasarımı, özgün şekli, net hatları, keskin kenarları ve apaçık yüzeyleri ile ilginizi çekecek. Yeni ŠKODA tasarım dili basit, kesin ve berraktır.

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN!

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! DFSK Mini Maxi Güçlü Motor Mini Maxi'nin DK1506 motoru, Dual VVT teknolojisi ile orta, düşük ve yüksek devirlerde mükemmel bir tork çıkışı sağlayarak güçlü

Detaylı

YENİ YEN ŠK R pi A D pi D SpA Sp c A E c b E A b c A K

YENİ YEN ŠK R pi A D pi D SpA Sp c A E c b E A b c A K SIMPLY CLEVER Yenİ ŠKODA YENİ RapId Spaceback Onu kendi kişisel alanınız haline getirin. Kendimizi en iyi hissettiğimiz alan, genellikle yaratılmasına yardımcı olduğumuz alandır. Duygularımız, mizacımız

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

SIMPLY CLEVER YEARS SINCE 1895

SIMPLY CLEVER YEARS SINCE 1895 SIMPLY CLEVER ŠKODA RapId Spaceback YEARS SIMPLY CLEVER SINCE 1895 Onu kendi kişisel alanınız haline getirin. Kendimizi en iyi hissettiğimiz alan, genellikle yaratılmasına yardımcı olduğumuz alandır. Duygularımız,

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance İlan no: 290138 Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance Sahibinden ILK SAHIBINDEN 0 AYARINDA KAZASIZ ANKARA ARABASI 42.500 TL İlan tarihi: 20 Mayıs 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2009 Km

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN Performansı ve konforuyla pick-up standartlarını üst çizgiye taşıyan L200, hem iş hayatınızda hem de sevdiklerinizle çıkacağınız yolculuklarda rahatlık ve özgürlük sunuyor. Bazı

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

SIMPLY CLEVER YENİ ŠKODA OCTAVIA AKSESUARLAR

SIMPLY CLEVER YENİ ŠKODA OCTAVIA AKSESUARLAR SIMPLY CLEVER YENİ ŠKODA OCTAVIA AKSESUARLAR SPOR & DİZAYN Spor paket: Ön tampon spoyleri (5E0 071 606), arka tampon spoyleri (5E0 071 610), spor bagaj kapak spoyleri (5E5 071 605A), 18" Turini alüminyum

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi SUZUKI SX4 Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Orta konsolda yer alan bir ayar düğmesiyle kolayca 4 farklı sürüş modu arasında seçim yapabilirsiniz. Allgrip

Detaylı

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT

Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Toyota Corolla Sedan 1.6 Elegant MMT Sahibinden Öğretmenden 1.6 toyota elegant lpg li ve otomatik İlan no: 249819 40.500 TL İlan tarihi: 7 Kasım 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Polatlı, Çarşı,

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Renault Clio V Privilege Aut.

Renault Clio V Privilege Aut. Renault Clio 1.4 16V Privilege Aut. İlan no: 321479 İlan detayları Sahibinden 24.500 TL 08 Ara 2016 24.500 TL 06 Eyl 2016 23.500 TL SAHİBİNDEN OTOMATİK CLIO HB 1.4-16v PRIVILEGE İlan tarihi: 6 Eylül 2016

Detaylı

SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI AKSESUARLAR

SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI AKSESUARLAR SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI AKSESUARLAR SPOR & DİZAYN Çıta tampon arka nikelaj (5L6 061 195) Alüminyum görünümlü kapı çıtaları (5L0 071 329A) Alüminyum görünümlü marşpiye koruma (5L0 071 685) Spor paket parçaları

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance

Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Opel Insignia 1.6 180 HP Edition Elegance Sahibinden 35.000 km'de 2011 İlan no: 242285 İlan detayları 53.500 TL 28 Ağu 2015 53.500 TL 03 Ağu 2015 56.000 TL model Insignia 1.6T Edition Elegance İlan

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 CR TDI Elegance DPF

Skoda Octavia 1.6 CR TDI Elegance DPF İlan no: 332873 Skoda Octavia 1.6 CR TDI Elegance DPF Sahibinden TÜRKİYEDE BİR BENZERİ KESİNLİKLE YOK 92.000 TL İlan tarihi: 13 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl Antalya Model yılı Ocak 2015

Detaylı

İlan detayları. İlan sahibi yorumları. Kocaeli, Darıca, Darıca, Osmangazi Mah. Model yılı Ocak 2010 66.500 km. Kapı sayısı 5 Koltuk sayısı 5 Sınıf

İlan detayları. İlan sahibi yorumları. Kocaeli, Darıca, Darıca, Osmangazi Mah. Model yılı Ocak 2010 66.500 km. Kapı sayısı 5 Koltuk sayısı 5 Sınıf İlan no: 246525 Hyundai i20 1.2 Team Sahibinden ÖĞRETMEN SAHİBİNDEN LPG li HYUNDAI i20 KM'si DÜŞÜK KAZASIZ 30.500 TL İlan tarihi: 29 Eylül 2015 İlan detayları İlan detayları İl Kocaeli, Darıca, Darıca,

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium İlan no: 216074 Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium Sahibinden BUZ BEYAZ 2011 Mondeo 1.6 EcoBoost Titanium 50.000 KM 52.500 TL İlan tarihi: 3 Aralık 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler 330S 330S 470ELD Çekiş Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Motor 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP İlan no: 223097 İlan detayları Sahibinden 53.500 TL 09 Tem 2015 53.500 TL 11 Nis 2015 54.750 TL 06 Mar 2015 56.500 TL 11 Şub 2015 54.000 TL Mini Cooper S OTOMATİK.. KAZASIZ.. SAHİBİNDEN

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Hyundai i CVVT Style

Hyundai i CVVT Style Hyundai i20 1.4 CVVT Style Sahibinden 23500 km 2017 i20 mpı otomatik İlan no: 409786 66.500 TL İlan tarihi: 15 Temmuz 2017 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2017 Km Kasa tipi Vites tipi

Detaylı

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 İlan no: 189193 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL ASSOY TURİZM'den KİRALIK LÜX VIP ARAÇLAR İlan tarihi: 15 Mart 2014 İlan

Detaylı

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA

ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını sizin için açmaya hazır. 100 kilometrede 4,3 litre yakıt tüketimiyle* sınıfının

Detaylı

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline İlan no: 209679 Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline Sahibinden Kiralık Scirocco - SİYAH - Günlük : 149 TL Haftalık : 148 TL Aylık : 147 TL BEYAZ - GRİ - UYGUN FİYAT GARANTİ İlan tarihi: 17 Ekim

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Toyota Corolla Sedan HP Elegant Otomatik

Toyota Corolla Sedan HP Elegant Otomatik İlan no: 332326 Toyota Corolla Sedan 1.6 124 HP Elegant Otomatik Sahibinden ÖĞRETMENDEN TOYOTA COROLLA 1.6 ELEGANT- OTOMATİK 56.250 TL İlan tarihi: 8 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl Afyonkarahisar,

Detaylı

; YRP`L.LULS +PZ[YPI [ Y ;6-(Ǹ ; YR 6[VTVIPS -HIYPRHZÛ ( Ǹ ^^^ QLLW JVT [Y

; YRP`L.LULS +PZ[YPI [ Y ;6-(Ǹ ; YR 6[VTVIPS -HIYPRHZÛ ( Ǹ ^^^ QLLW JVT [Y Mart 2017 RENEGADE Tüm ürün çizimleri ve özellikleri, dosyanın hazırlandığı tarihlerdeki mevcut bilgilere dayandırılmıștır. Katalogdaki ürünler ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir. TOFAȘ Türk Otomobil

Detaylı

MICRA BROSUR 22x15.indd :21

MICRA BROSUR 22x15.indd :21 MICRA BROSUR 22x15.indd 1 10.02.2012 11:21 MICRA BROSUR 22x15.indd 2 10.02.2012 11:21 ŞEHRİN ANAHTARI: NISSAN MICRA Sıradışı tasarım anlayışıyla bir moda ikonu haline gelen Nissan Micra, şehrin tüm kapılarını

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Honda Civic 1.6 Premium

Honda Civic 1.6 Premium İlan no: 244217 Honda Civic 1.6 Premium Sahibinden Direkt Sahibinden, Honda Civic Premium 1.6 i-vtec, Manuel 42.900 TL İlan tarihi: 26 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl Tekirdağ, Çerkezköy,

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler. Toyota kodu 28LezU9 Corolla 1.6 Advance Multidrive S Model Corolla 1.6 Advance Multidrive S İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler Bej Kumaş (FD01) Teknik özellikler Yakıt Tüketimi ve Emisyon

Detaylı

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut.

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut. İlan no: 320356 Citroen C8 2.0 HDi SX Aut. Sahibinden İdeal aile aracı. 7 koltuklu otomobil ruhsatli. Konforlu. 42.500 TL İlan tarihi: 27 Ağustos 2016 İlan detayları İlan detayları İl İzmir, Selçuk Model

Detaylı

Volkswagen Golf 1.4 TSI GT Spor

Volkswagen Golf 1.4 TSI GT Spor Volkswagen Golf 1.4 TSI GT Spor İlan no: 409005 İlan detayları Sahibinden 45.500 TL 18 Tem 2017 45.500 TL 05 Tem 2017 46.000 TL 2007 MODEL 170HP GOLF GT TSİ SPORT İlan tarihi: 5 Temmuz 2017 İlan detayları

Detaylı

Honda Accord 2.4 Executive

Honda Accord 2.4 Executive Honda Accord 2.4 Executive Sahibinden 2004 Honda Accord 2.4 Executive İlan no: 290048 35.999 TL İlan tarihi: 19 Mayıs 2016 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Çankaya, Yıldız Model yılı Ocak 2004

Detaylı

Toyota Yaris HP Terra Sporty M/M

Toyota Yaris HP Terra Sporty M/M İlan no: 185582 Toyota Yaris 1.33 99 HP Terra Sporty M/M Sahibinden 33.000 km'de 2010 model toyota yaris 31.000 TL İlan tarihi: 29 Ocak 2014 İlan detayları İlan detayları İl Hatay Model yılı Ocak 2010

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

Peugeot HDi Premium Otomatik

Peugeot HDi Premium Otomatik Peugeot 308 1.6 HDi Premium Otomatik İlan no: 322237 İlan detayları Sahibinden 47.500 TL 12 Oca 2017 47.500 TL 18 Eyl 2016 52.500 TL ÖZEL ÜRETİM TÜRKİYEDE TEK DİYENLER BİDAHA DÜŞÜNSÜN KAZASIZ İlan tarihi:

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 82/5750 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 116/2750 Uzunluk - Genişlik (mm) 4157-1729

Detaylı

JEEP RENEGADE DONANIMLAR

JEEP RENEGADE DONANIMLAR Kasım 2015 JEEP RENEGADE DONANIMLAR Güvenlik Alarm ABS, ESC Şerit İkaz Uyarı Sistemi - - Gelişmiş Kaza Tepki Sistemi - - Panik Fren Yardım Sistemi Yokuş Kalkış Destek Sistemi Elektronik Devrilme Önleme

Detaylı

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion

Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion Fiat Bravo 1.6 Mjet Emotion Sahibinden Bravo 120 Bg 6 İleri 2010 Model 128000km İlan no: 386185 40.000 TL İlan tarihi: 20 Ocak 2017 İlan detayları İlan detayları İl Denizli Model yılı Ocak 2010 Km Kasa

Detaylı

Volkswagen Golf 1.4 TSI 122 HP DSG Highline

Volkswagen Golf 1.4 TSI 122 HP DSG Highline İlan no: 225952 Volkswagen Golf 1.4 TSI 122 HP DSG Highline Sahibinden İLK SAHİBİNDEN Golf Highline 1.4 TSI Metalik Siyah - 30.800 53.000 TL İlan tarihi: 25 Şubat 2015 İlan detayları İlan detayları İl

Detaylı

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium

Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium İlan no: 243063 Ford Fiesta 1.4 TDCi 68 HP Titanium Sahibinden 2011 MODEL 1.4 TDCİ TİTANİUM X PAKET. FİYAT DÜŞTÜ ACİL. 38.200 TL İlan tarihi: 12 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl Karabük, Safranbolu,

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Chevrolet Lacetti V CDX

Chevrolet Lacetti V CDX Chevrolet Lacetti 1.6 16V CDX İlan no: 226364 İlan detayları Sahibinden 23.500 TL 07 Mar 2015 23.500 TL 01 Mar 2015 24.250 TL Chevrolet Lacetti (LPG, Özel Plaka, Döşeme, 4 lastik) İlan tarihi: 1 Mart 2015

Detaylı

SIMPLY CLEVER. Yeni ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. Yeni ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER Yeni ŠKODA Superb Hayatınızın üç yılını bir otomobilde geçireceksiniz. Yeni ŠKODA Superb. Eşsiz konfor. Günümüzün dünyasında seyahatin olmadığını hayal etmek zor. Otomobiliniz size oldukça

Detaylı

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure

Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure İlan no: 214982 Peugeot 508 1.6 e-hdi 112 HP Stop and Start Auto6R Allure Sahibinden SIFIR AYARINDA 508 - EN DOLUSU - HATASIZ 70.000 TL İlan tarihi: 26 Kasım 2014 İlan detayları İlan detayları İl Ankara,

Detaylı

Hyundai Getz 1.3 GLS Style

Hyundai Getz 1.3 GLS Style İlan no: 301924 Hyundai Getz 1.3 GLS Style Sahibinden SUNROOF, 4 HAVA YASTIĞI, ELEKTRİKLİ CAM VE AYNALAR, FULL 23.950 TL İlan tarihi: 6 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Yenimahalle,

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Yeni Dacia Sandero. Daha güzel, daha çekici. her zamanki gibi uygun fiyata.

Yeni Dacia Sandero. Daha güzel, daha çekici. her zamanki gibi uygun fiyata. Yeni Dacia Sandero Yeni Dacia Sandero. Daha güzel, daha çekici. her zamanki gibi uygun fiyata. Modernliği seviyor musunuz? Araç içinde geniş alan ve ferahlık mı arıyorsunuz? Güvenliğe öncelik mi veriyorsunuz?

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Türkiye Genel Distribütörü TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. www.alfaromeo.com.tr

Türkiye Genel Distribütörü TOFAŞ Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. www.alfaromeo.com.tr Tüm ürün çizimleri ve özellikleri, dosyanın hazırlandığı tarihlerdeki mevcut bilgilere dayandırılmıștır. Katalogdaki ürünler ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir. TOFAȘ Türk Otomobil Fabrikası A.Ș. gerekli

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 Elegance

Skoda Octavia 1.6 Elegance İlan no: 271549 Skoda Octavia 1.6 Elegance Sahibinden 2014 MODEL 48.000 KM ELEGANCE DONANIM, OPSİYONLAR, DSG 92.000 TL İlan tarihi: 2 Mart 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2014 Km

Detaylı

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 İlan no: 132217 Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL - ESEN TUR - 'DAN 17 KİŞİYİ VE BAGAJINI ALABİLİCEK SPRİNTER İlan tarihi: 17

Detaylı

FA19420 02/16. ŠKODA Yetkili Satıcınız:

FA19420 02/16. ŠKODA Yetkili Satıcınız: Škoda Auto nun en önemli amaçlarından biri, geri dönüşümlü malzemelerin seçimine büyük önem vererek, kullanım evreleri boyunca mümkün olduğu kadar çevre dostu olan ürünlerin gelişimi ve üretimidir. Škoda

Detaylı

Peugeot 407 2.0 HDi GT Line Otomatik

Peugeot 407 2.0 HDi GT Line Otomatik İlan no: 230882 Peugeot 407 2.0 HDi GT Line Otomatik Sahibinden GT LİNE TR'DE TEK 150 BİNDE 163hp 2.0HDI 6 İLERİ 36.500 TL İlan tarihi: 8 Nisan 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Yenimahalle,

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti GreenLine. Yeti Greenline

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti GreenLine. Yeti Greenline IMPLY CLEVER ŠKODA Yeti GreenLine Yeti Greenline Dünya yaşamak için güzel bir yer. Üzerine evler kurarız, çalışırız, spor yaparız, ağaç dikeriz ve bir gün bizden her şeyi devralacak olan çocuklarımızı

Detaylı

Fiyat Listesi Temmuz 17

Fiyat Listesi Temmuz 17 Fiyat Listesi Temmuz 17 Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve

Detaylı

SIMPLY CLEVER. Yeni ŠKODA Octavia. Octavia

SIMPLY CLEVER. Yeni ŠKODA Octavia. Octavia SIMPLY CLEVER Yeni ŠKODA Octavia Octavia Yeni Octavia modelinin tasarımı, özgün şekli, net hatları, keskin kenarları ve apaçık yüzeyleri ile ilginizi çekecek. Yeni ŠKODA tasarım dili basit, kesin ve berraktır.

Detaylı