YÜKSEK KOPARMA KUVVETİ KAZICI PERFORMANSI HMK 102B KAZICI YÜKLEY C

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YÜKSEK KOPARMA KUVVETİ KAZICI PERFORMANSI HMK 102B KAZICI YÜKLEY C"

Transkript

1

2 HMK 102B YÜKSEK KOPARMA KUVVETİ HİDROMEK i farklı kılan özelliklerden biri ön yükleyici kısmının üstün performansıdır. Maestro serisi HMK ların kendi sınıfındaki benzer makinelerden daha yüksek olan kova ve kol koparma kuvveti makinenin zorlanmadan yüke girmesini sağlamaktadır. 1.1 m 3 kapasiteye sahip 8 tırnaklı yükleme kovası ile en üst düzeyde yükleme verimliliği kolaylıkla elde edilmektedir. KAZICI PERFORMANSI Seri ve güçlü kazıcı kısmı, arttırılmıº kazma performansıyla hassaslığı bir arada sunmaktadır. Teleskopik bom seçeneğiyle daha derin mesafeleri kazarken, isteğe bağlı olarak sunulan çabuk sök-tak aparatıyla kova değiºtirme süreleri en aza indirilmektedir.

3

4 HMK 102B Düºük yakıt sarfiyatı ile yüksek üretkenlik MOTOR Beko loderde kullanıma uygun olarak dizayn edilmiº John Deere motor, sınıfındaki en ekonomik ve dayanıklı motorlardan biridir. Turboºarjlı ve intercooler li 4.500cc silindir hacimli dizel motor, 406 Nm 1400 dev/dk da ulaºarak Maestro serisini düºük devirlerde dahi güçlü kılmaktadır. Yeni, düºük emisyonlu, çevre dostu FAZ - III-A (TIER III) * uyumlu motor düºük gürültü düzeyi ile operatöre maksimum çalıºma konforu sunarken çevreye verilen rahatsızlığın en aza indirilmesini sağlamaktadır. * Avrupa Birliği FAZ III-A (TIER III) emisyon kontrol yönetmeliklerine uyumludur. ªANZIMAN Maestro serisini güçlü kılan özelliklerden biri de ağır hizmet tipi tam otomatik 5 ileri 3 geri vitesli autoshift ZF ºanzıman ile dizel motorun mükemmel uyumudur. Elektro hidrolik kumanda sistemi ile vites değiºimleri son derece sarsıntız biçimde gerçekleºmektedir. Saha ºartlarına uygun vites geçiº aralıkları ile 15km/s altındaki hızlarda çalıºma esnasında daha yüksek performans, daha iyi yokuº tırmanma kabiliyeti, 5 ileri vites sayesinde seyir halinde yakıt ekonomisi sağlanır. Ağır ºartlarda yüke girme performansını arttıran yüksek çekiº kabiliyeti sağlayan dört tekerden çekiº özelliği ve 5. viteslerde otomatik olarak devreden çıkarak yakıt ekonomisi sağlamaktadır.

5 AKSLAR Maestro serisi için özel olarak tasarlanmıº ağır hizmet tipi, 12 ton sınıfı yüksek statik & dinamik yük taºıma kapasiteli LSD (Sınırlı kaymalı diferansiyel) ve diferansiyel kilitli ZF marka ön ve arka akslar sayesinde arazi koºulları nasıl olursa olsun sağ ve sol tekerlere gerekli tahrik dağılımı sağlanarak patinaj ve lastik aºınması en aza indirilmiºtir. Toplam 16 derecelik ön aks salınım açısı sayesinde Maestro serisinin yerle teması mükemmel hale getirilmiº ve dengeli çalıºma sağlanmıºtır. Yağ banyolu tip fren diskleri, bakım gerektirmeden uzun çalıºma ömrü sunacak ºekilde arka aks içine yerleºtirilmiºtir. FREN SİSTEMİ Fren sisteminde kullanılan akümülatör; hidrolik desteğin olmadığı, motorun durması gibi olağan üstü durumlarda bile fren pedalının sertleºmesini engelleyip, sanki motor çalıºıyormuº gibi az bir pedal kuvvetiyle makinanın etkili bir ºekilde durmasını sağlamaktadır. Kamyon yükleme esnasında yumuºak frenleme imkanı operatörlere kolaylık sağlamaktadır. HİDROLİK POMPA Maestro serisinde, pompa ömrünü arttırmak ve güç kaybını önlemek için ºanzımana doğrudan bağlanmıº 2200 motor devrinde toplam 154 litre yağ basma kapasitesine sahip çift gövdeli diºli tip pompa kullanılmıºtır. Çalıºma esnasında ihtiyaç duyulabilecek yüksek basınçları uzun yıllar boyu sağlayabilme yeteneğine sahip diºli pompa, yüksek verimli ve düºük bakım maliyetlidir. Opsiyon olarak sunulan ; kapalı merkezli, akıº paylaºımlı ve rejenerasyon özellikli valf grubu ile sunulan 163 lt/dk değiºken debili pistonlu pompa, bütün motor devirlerinde en yüksek verimliliği sağlamaktadır. YÜRÜYܪ HIZI VE YAKIT EKONOMİSİ Çekiº ve tork kuvveti arttırılmıº 1. vites sayesinde yükleyici ile yığın halindeki malzemeye giriº kolaylaºtırılmıºtır. 40 km/s lik maksimum yürüyüº hızı yolda geçen süreyi kısaltırken, alternatif olarak düºük süratlerde de 5. viteste yakıt ekonomisi sağlamaktadır.

6 HMK 102B

7 KAB N Daha geniº, daha konforlu... KABİN İÇİ Ağır Hizmete Uygun Koltuk Ayarlı Direksiyon Cepler Soğutma Dolabı Metal Paspas Geliºtirilmiº İklimlendirme ve Havalandırma Sistemi Tavan Rafı Ergonomik Kumandalar ve El Freni Ergonomik ve Estetik El Gazı CD / MP3 Çalar Ergonomik ve Estetik Kırıcı Pedalı Kolay Açılır ve Geniº Görüºlü Tek Parça Arka Cam Temizlenebilir İç Tavan Kaplamaları İçeriden Kumandalı Bom Kilidi Fops ve Rops Sertifikalı Konstrüksiyon

8 HMK 102B KAB N Ç DİREKSİYON Güçlü ergonomik yapıya sahip direksiyon, bükülme merkezinin aºağıda olması sayesinde operatörün sırtını koltuktan kesmeden makineyi idare edebilmesini ve saatlerce rahat çalıºabilmesini sağlamaktadır. AĞIR HİZMETE UYGUN KOLTUK Operatör konforu için geliºtirilmiº koltukta sunulan ağırlık ve yükseklik ayarı, bel desteği, ayarlı kolçak, baldır desteği, yüksek ayarlı sırt desteği standart olarak bulunmaktadır. Opsiyonel olarak sunulan havalı koltukta ise ileri geri ºok darbe emici, çift hava yastıklı bel desteği ve otomatik ağırlık ayarı özellikleri mevcuttur. ERGONOMİK KUMANDA Kazıcı ve yükleyici kumandalarının ergonomisi operatörün kullanımına en uygun ºekilde tasarlanmıºtır. KIRICI PEDALI Etkileyici ergonomisi ve estetik görüntüsüyle kırıcı pedalı, uzun süreli kullanımlarda operatörü yormaması için yeniden tasarlanmıºtır. JOYSTICK Operatörün çalıºma pozisyonunu, kullanım ºekline uygun ergonomiye ve görüº açısına göre değiºtirebilmesini sağlayan ve opsiyonel olarak sunulan joystickler, kazıcının daha az güç ile çok daha hassas bir ºekilde kumanda edilebilmesine imkân tanımaktadır. Koltuğun her iki yanına yerleºtirilen joysticklerle operatörün kabin içi hareket alanı geniºletilmiº ve kabin konforu arttırılmıºtır. EL GAZI Ulaºması kolay, ergonomik tasarımlı el gazı düzeneği, aynı zamanda sunduğu hassas ayar olanağı sayesinde operatöre çalıºma rahatlığı sağlamaktadır. BOM KİLİDİ İçerden kumanda edilen bom kilidi, bulunduğu konum ve pratik kullanımıyla operatör için kolaylık sağlamaktadır. ÖN YÜKLEYİCİ EMNİYET KİLİDİ Bom emniyet kilidi yükleyici kol silindiri üzerinde olup montajı oldukça pratiktir.

9 KAB N Ç AÇILIR KAPI CAMLARI Açılır kapı camları, seyahat ederken dıºarıdan hava sirkülasyonunu ve kabin içindeki havanın tazelenmesini sağlamaktadır. GENݪLETİLMݪ ÖN GÖRܪ Yatay bombeli dıºbükey kabin, ferah dizaynı ve geniº görüº açısı ile rahat bir çalıºma ortamı sağlamaktadır. TEK PARÇA ve KOLAY AÇILIR ARKA CAM Mekanizmasındaki güçlü teknik yapısı sayesinde arka cam, tek parça olarak rahatlıkla açılabilmekte ve önemli bir kullanım kolaylığı sağlamaktadır. SOĞUTMA DOLABI Klimalı makinelerde mevcut olan soğutma opsiyonu ile torpidonun içine konulan içeceklerin soğutulması sağlanmaktadır. GELݪTİRİLMݪ İKLİMLENDİRME ve KLİMA SİSTEMİ Operatörün daha rahat çalıºabilmesi için kabin içindeki optimum bölgelere havalandırma merkezleri yerleºtirilmiºtir. CD / MP3 ÇALAR Kabinde standart olarak CD / MP3 çalar donanımı sunulmaktadır. CEPLER İstenilen malzeme veya dokümanın kabin içerisinde tutulabilmesi için ön ve yan göğüslerde bulunan farklı büyüklük ve ºekildeki cepler, ideal saklama ve muhafaza alanları oluºturmaktadır. METAL PASPAS Tabanda bulunan sökülüp, takılabilir, yıkanabilir metal paspas sayesinde kabin içine taºınan donanımın kalıcı kirliliğe yol açmasının önüne geçilmektedir. TAVAN RAFI Klimasız makinelerde bulunan tavan rafı ile operatörlere dilediği eºyayı yerleºtirebilecekleri yeni bir alan oluºturulmuºtur.

10 HMK 102B Kullanım kolaylığı, yüksek çalıºma kalitesi MSS Opsiyonel olarak sunulan MSS (Sarsıntısız Yürüyüº Sistemi), yükleyici silindirlerine amortisör görevi görür. Yükleyici kovası dolu iken engebeli arazilerde oluºabilecek ºok darbeleri sönümler, sarsıntısız ve hızlı seyahat etme rahatlığı sağlar. YASTIKLAMA SİSTEMİ Kanal Kazıcı silindirlerindeki yastıklama sistemi, strok sonlarındaki hareketleri yumuºatarak darbeleri sönümler ve makine ömrünü uzatır. DENGE AYAKLARI EMNİYET VALFİ Denge ayaklarında standart olarak bulunan emniyet valfleri sayesinde makine çalıºma güvenliği arttırılmıºtır. ETKİN FRENLEME Maestro serisi operatörünü yormayan, yumuºak ve ergonomik kontrollü, tam hidrolik fren sistemine sahiptir. YÜKSEK MANEVRA KABİLİYETİ I tipi entegre ºase, Maestro serisine daha dar alanda yüksek dönüº kabiliyeti kazandırarak aynı iºin daha az manevra ile bitirilmesine olanak sağlar. ERGONOMİ ve KULLANIM KONFORU Operatörün hem kazıcı hem de yükleyici ile çalıºırken kolaylıkla kontrol ve kumanda edebileceği çok fonksiyonlu gösterge paneli, kabin içine ergonomik olarak konumlandırılmıºtır. Ayrıca, Soft Type levyeler de operatöre hassas ve yumuºak kullanım imkanı sunar, bu sayede operatöre gün boyu yorulmadan çalıºma olanağı sağlanır. GÖRܪ ve AYDINLATMA Geniº camlarla donatılmıº kabin, operatöre son derece rahat bir çalıºma alanı sağlar. ISO-EN aydınlatma standartlarına uygun dört adet ön, dört adet arka olmak üzere etrafı aydınlatan güçlü farlar, gece ve tünel çalıºmalarında gün ıºığını aratmaz.

11 TEKN K ÖZELL KLER MOTOR Marka, Model : John Deere Tip : 4045HMK80 Emisyon Sınıfı : Faz III-A (Tier 3) Silindir Adedi : 4 adet sıra Çap x Strok : 106 x 127 mm Hacim : cc Maksimum Güç : 99 hp (2200 rpm) Maksimum Tork : 405 Nm (1400 rpm) Soğuk çalıºtırma kiti Ön temizleyicili, iki kademeli kuru tip hava filtresi En son teknolojinin kullanıldığı, güvenilir, az bakım gerektiren, son derece düºük yakıt sarfiyatlı, yüksek güç ve tork çıkıºlı su soğutmalı, turboºarjlı, ara soğutmalı dizel motor. Avrupa Birliği Faz III-A ve ABD Tier 3 emisyon kontrol yönetmeliklerine uyumludur. HİDROLİK SİSTEM Basit, güvenilir ve yüksek verimli tandem tipi diºli pompa Ana Pompa : 2200 d/d Debi : 90 lt/dak Basınç : 230 bar Yardımcı Pompa : 2200 d/d Debi : 64 lt/dak Basınç : 210 bar Kazı ve yük koºullarına göre hidrolik gücü otomatik olarak ayarlayan Unloader Valfi Anti-ªok ve Anti-Kavitasyon valfleri Yol sürüºünde veya operatörün gerekli gördüğü hallerde yardımcı pompayı devreden çıkararak gereksiz güç harcamasını önleyen elektrik kumandalı Unloader Valfi Operatörün yorulmaması için özel olarak tasarlanmıº minimum kuvvet gerektiren ve ergonomik olarak yerleºtirilmiº Joystick tipinde beko yükleyici kumanda levyeleri Sıcak iklimde sorunsuz çalıºmayı sağlayan hidrolik yağ soğutucusu 10 mikron yağ filtresi Değiºken debili kapalı merkezli, yenilenebilir akıº paylaºımlı (flowsharing) pistonlu pompalı hidrolik sistem (Opsiyon) Ana Pompa : 2200Rpm Debi : 163 lt /dk Basınç : 230 Bar ªANZIMAN Ağır hizmet tipi Autoshift ZF ªanzıman 5 ileri 3 geri vites Elektrik kumandalı 2 veya 4 tekerden çekiº 2,87 :1 bayılma oranlı tork konverter Çalıºma güvenliği nedeniyle viteste marºa basılmasını önleyen emniyet tertibatı ªanzıman yağ soğutucusu AKSLAR Ağır hizmet tipi ZF akslar Ön aksta toplam 16 derece salınım Planet tipi dıºarıdan redüksiyon Ön aksta LSD (Sınırlı kaymalı diferansiyel) arka aksta diferansiyel kilidi özelliği DOLUM KAPASİTELERİ Motor Yağı Karteri : Motor Soğutma Sistemi : Yakıt Tankı : Hidrolik Yağ Tankı : ªanzıman Yağı : Ön Aks Diferansiyel : Ön Aks Baºları : Arka Aks Diferansiyel : YÜRÜYܪ HIZLARI 2200 d/d motor devrinde: 1. vites : 2. vites : 3. vites : 4. vites : 5. vites : LASTİKLER Ön Arka 11.0 Lt Lt Lt Lt Lt. 7.6 Lt. 2x2 Lt Lt. 6 km/saat 11.5 km/saat 17 km/saat 27 km/saat 40 km/saat : 16/ Kat : Kat (Opsiyonel: Kat) FRENLER Servis Freni : Arka aks içine yerleºtirilmiº; yağ banyolu, hidrolik kumandalı, 4 tekere etkili, kendinden ayarlı, çok diskli frenler Park Freni : Arka aks diferansiyeline etkili, el levyeli kumandalı mekanik fren ELEKTRİK SİSTEMİ Voltaj : 12 V Akü : 165 amper/saat, ağır hizmet tipi Marº Motoru : 3 kw Alternatör : 85 Amp DİREKSİYON Tam hidrostatik, yüke duyarlı Yumuºak (Soft-Touch) direksiyon simidi YÜKLEYİCİ PERFORMANSI Açılır tip kepçe kapasitesi (m ) : 3 Kepçe koparma kuvveti (kgf) : Kol koparma kuvveti (kgf) : Azami yüksekliğe kaldırma kapasitesi (kg) : Maks. kaldırma kapasitesi 7 4 (2.23 m) : Maks kaldırma kapasitesi 7 8 (2.33 m) : KAZICI PERFORMANSI Arka Kepçe Kapasitesi Kepçe koparma kuvveti (kgf) Arm koparma kuvveti (kgf) AĞIRLIK Standart makine çalıºma ağırlığı Teleskopik makine çalıºma ağırlığı NB TB (Açık) TB (Kapalı) 0.17m m m : 8900 kg : 9050 kg UYARI HİDROMEK bu katalogda verilen değerleri ve gösterilen tasarımları haber vermeksizin değiºtirme hakkına sahiptir.

12 F HMK 102B TEKN K ÖZELL KLER D 1) Standart arm 2) Teleskopik (uzayan) arm K J G P V S R M N O Z W Y U Q T H C E C B L L A GENEL ÖLÇÜLER GENEL ÖLÇÜLER HH EE DD CC BB AA X FF GG A - Maksimum kazma derinliği (mm) B - Arka dingilden uzanma mesafesi (mm) C - Düz uzanma mesafesi (mm) D - Yükleme mesafesi (mm) E - Makine orta eksenine olan mesafe (mm) F - Çalıºma yüksekliği (mm) G - Yükleme yüksekliği (mm) H - Tabla kayma mesafesi (mm) J - Kova dönme açısı ( ) K - Kepçe geniºliği (mm) L - Ayakların geniºliği (mm) M - Boºaltma yüksekliği (mm) N - Yükleme yüksekliği (mm) O - Pim yüksekliği (mm) P - Ön kol pimi-tampon mesafesi (mm) Q - Kepçe tırnağı-tampon mesafesi (mm) R - Maksimum yükseklikte kepçe tırnağıtampon mesafesi (mm) NB TB (AÇIK) TB (KAPALI) S - Boºaltma mesafesi (mm) T - Kazı derinliği (mm) U - Toplama açısı ( ) V - Boºaltma açısı ( ) Y - Ön teker ekseni yere mesafesi (mm) Z - Sapma açısı ( ) W - Arka teker ekseni yere mesafesi (mm) X - Yürüyüºte ön kol pimi yere mesafesi (mm) AA - Yürüyüº halinde toplam uzunluk (mm) BB - Dingil mesafesi (mm) CC - Arka aks-dönüº kutusu ekseni mes. (mm) DD - Pabuç yerden yüksekliği (mm) EE - Dönüº kutusu yere mesafesi (mm) FF - Direksiyon merkezi yere mesafesi (mm) GG - Operatör kabini tavan yüksekliği (mm) HH - Yürüyüº halinde makine yüksekliği (mm) TB (AÇIK)

13 AKSESUARLAR STANDART DONANIM RTD (Otomatik Kazıya Dönüº Sistemi) Yükleyici kova silindirine entegre sensör sistemi sayesinde daha hızlı yüklemeboºaltma yapabilme imkanı Çift Fren Pedalı Sağ ve sol tekerleri birbirinden bağımsız frenleme yeteneği Yastıklama Sistemi Strok sonlarındaki hareketleri yumuºatarak silindir ömrünü uzatan sistem Standart donanım listesi RTD Immobilizer CD / Mp3 çalar Yastıklama Sistemi Çok maksatlı açılır tip ön yükleyici kovası Çift Fren Pedalı Ön Lastikler 16/ Kat OPS YONEL DONANIM Teleskopik Arm 5.8 m kazı derinliği; kontrolsüz açılmaya karºı emniyet kilidi Hidrolik Kırıcı Tesisatı Çabuk sök-tak bağlantılı hidrolik kırıcı tesisatı Hidrolik Kırıcı Tesisatı + Teleskopik Arm Teleskopik arm ile derin kazı yapabilmenin yanında kırıcı kullanabilme imkanı Kompresör Lastik ºiºirmek için taºınabilir, maksimum 1600 d/d çalıºan, 65 cm 3 hacimli elektrikli kompresör Klima Toz ve gürültüden uzak serin ve konforlu ortamda çalıºma imkanı Joystick Arka kazıcı grubunun ergonomik kontrolü için joystick opsiyonu MSS Engebeli arazilerde oluºabilecek dinamik yükleri sönümleyen sarsıntısız yürüyüº sistemi Powerslide Arka kazıcı grubunu hidrolik olarak kazı konumuna göre sağa ve sola konumlandıran sistem

14 HMK 102B OPS YONEL KAZICI GRUBU ATAfiMANLARI ATAfiMANLAR Çabuk Sök-Tak Kırıcı Burgu Kanal Kepçesi Döner Kanal Kepçesi Kepçe Geniºliği (mm) Kepçe Kapasitesi SAE (m ) Tepeleme Silme Boº Ağırlık (+tırnak) (kg) Tırnak Sayısı Hurda Tipi Folip Riper Trapez Kesitli Kanal Kepçesi Kazıcı Kepçe Kazıcı Kepçe Özellikleri OPS YONEL YÜKLEY C GRUBU ATAfiMANLARI Çabuk Sök-Tak Forklift Aparatlı Açılır Kepçe Sabit Kepçe Çabuk Sök-Taklı Açılır Kepçe Çabuk Sök-Taklı ve Sabit Forklift Çatalı Burgu Aparatlı Açılır Kepçe Açılı Tesfiye Küreği Tesfiye Küreği İtici Tırnaklı Tomruk Yükleyici 3 Tırnaklı Tomruk Yükleyici 5 Tırnaklı Tomruk Yükleyici Forklift Çatallı Tomruk Yükleyici Makineler ile birlikte sunulan opsiyonel ataºman ve aksesuar standartları ülkelere göre değiºiklik gösterebilir. Ataºman ve aksesuarların temini için yetkili satıcınıza danıºınız.

15 DETAYLAR joystick* Standart olarak sunulan otomatik ºanzıman Çift Pedal Fren Sistemi Bardak, ºiºe haznesi ve torpido Elektrik kontrollü açılır kepçe kumandası Tek parça ve kolay açılır arka cam Geniº görüº açısı Geliºtirilmiº ses izolasyonu Gizlenmiº yükleyici dikmeleri ve estetik hortum dizaynı Yüksek kapasiteli yol farları Ağır hizmete uygun I tipi ºase Daha güçlü yükleyici kolu mekanizması Ağır hizmet tipi monoblok dönüº kutusu, merkezden hidrolik silindirli dönüº tablası Kaymayı önleyici değiºtirilebilir ve katlanabilir basamaklar Kabinden kumandalı bom kilidi Daha geniº denge ayakları Daha sessiz ve titreºimsiz egzos sistemi Tesviye pozisyon çubuğu O - Ringli bağlantı elemanları Sarsıntısız yürüyüº sistemi* ve daha yüksek hız * opsiyonel olarak sunulmaktadır.

16 (TR) Aralık 2012 FABRİKA - MERKEZ Adres : Ayaº yolu 25. km 1. Organize Sanayi Bölgesi Osmanlı Caddesi No: Sincan / ANKARA Tel : Faks : Faks : ANKARA BÖLGE YÖNETİCİLİĞİ Adres : Ayaº yolu 25. km 1. Organize Sanayi Bölgesi Osmanlı Caddesi No: Sincan / ANKARA Tel : Faks : Faks : BURSA BÖLGE YÖNETİCİLİĞİ Adres : İzmir Yolu üzeri Barıº Mah. FSM Bulvarı No: 132/A Nilüfer / BURSA Tel : Faks : DİYARBAKIR BÖLGE YÖNETİCİLİĞİ Adres : Diyarbakır - Elazığ Yolu Seyrantepe Kavºağı Atik Petrol İçi DİYARBAKIR Tel : Faks : İSTANBUL ANADOLU BÖLGE YÖNETİCİLİĞİ Adres : Hanımeli Cad. No: (Maltepe metro istasyonu yanı) Maltepe / İSTANBUL Tel : Faks : İZMİR BÖLGE YÖNETİCİLİĞİ Adres : Anadolu Cad. Soğukkuyu Mah. No: 321/C Karºıyaka / İZMİR Tel : (3 hat) Faks : SAMSUN BÖLGE YÖNETİCİLİĞİ Adres : Toybelen Mah. Anadolu Bul. No: 324 Kat:1 Ilkadim/Samsun Tel : (3 hat) Faks : TRABZON BÖLGE YÖNETİCİLİĞİ Adres : Yeºilyalı Beldesi Yavuz Selim Mahallesi Vatan Caddesi No:58 Arsin / TRABZON Tel : Faks : SATIª SONRASI HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ ANTALYA BÖLGE YÖNETİCİLİĞİ Adres : İstanbul Yolu 17. km Etimesgut / ANKARA Adres : ªafak Mah. Akdeniz Sanayi Sitesi 5008 Sok. No: ANTALYA Tel : Tel : Faks : Faks : DENİZLİ BÖLGE YÖNETİCİLİĞİ Adres : Ankara Yolu Uzeri 6. km No: 260 Karºıyaka / DENİZLİ Tel : (Pbx) Faks : ELAZIĞ BÖLGE YÖNETİCİLİĞİ Adres : Elazığ - Malatya Karayolu 17. Km Hankendi Beldesi / ELAZIĞ Tel : Faks : İSTANBUL AVRUPA BÖLGE YÖNETİCİLİĞİ Adres : EGS Business Park Blokları B 3 Blok Kat 11 No: 355 Yeºilköy-Bakırköy / İstanbul Tel : (pbx) Faks : KAYSERİ BÖLGE YÖNETİCİLİĞİ Adres : Keykubat Mah. Osman Kavuncu Cad. ªeker Fab. Karºısı No: 299/D KAYSERİ Tel : Faks : TARSUS BÖLGE YÖNETİCİLİĞİ Adres : Atalar Mah. Cemal Gürsel Bulvarı No: Yenice-Tarsus / MERSİN Tel : (3 hat) Faks :

YÜKSEK KOPARMA KUVVETİ KAZICI PERFORMANSI HMK 102S

YÜKSEK KOPARMA KUVVETİ KAZICI PERFORMANSI HMK 102S HMK 102S BEKO LODER YÜKSEK KOPARMA KUVVETİ HİDROMEK i farklı kılan özelliklerden biri ön yükleyici kısmının üstün performansıdır. Maestro serisi HMK ların kendi sınıfındaki benzer makinelerden daha yüksek

Detaylı

Marka, Model PERKINS Tip 1104D - 44TA dizel motor Emisyon Sınıfı Faz III - A (Tier 3) Silindir Adedi 4 adet sıra Çap x Strok 105 x 127 mm Hacim 4.400 cc Max. Güç 74,5 kw, 100 hp (2200 d/dk) Max. Tork 410

Detaylı

YÜKSEK KOPARMA KUVVETİ KAZICI PERFORMANSI HMK 102B KAZICI YÜKLEY C

YÜKSEK KOPARMA KUVVETİ KAZICI PERFORMANSI HMK 102B KAZICI YÜKLEY C HMK 102B YÜKSEK KOPARMA KUVVETİ HİDROMEK i farklı kılan özelliklerden biri ön yükleyici kısmının üstün performansıdır. Maestro serisi HMK ların kendi sınıfındaki benzer makinelerden daha yüksek olan kova

Detaylı

YÜKSEK KOPARMA KUVVETİ KAZICI PERFORMANSI HMK 102S

YÜKSEK KOPARMA KUVVETİ KAZICI PERFORMANSI HMK 102S HMK 102S BEKO LODER YÜKSEK KOPARMA KUVVETİ HİDROMEK i farklı kılan özelliklerden biri ön yükleyici kısmının üstün performansıdır. Maestro serisi HMK ların kendi sınıfındaki benzer makinelerden daha yüksek

Detaylı

YÜKSEK KOPARMA KUVVETİ KAZICI PERFORMANSI HMK 102S

YÜKSEK KOPARMA KUVVETİ KAZICI PERFORMANSI HMK 102S HMK 102S BEKO LODER YÜKSEK KOPARMA KUVVETİ HİDROMEK i farklı kılan özelliklerden biri ön yükleyici kısmının üstün performansıdır. Maestro serisi HMK ların kendi sınıfındaki benzer makinelerden daha yüksek

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

ZOR İŞLERİN MAKİNASI ERGONOMİK VE KONFORLU KABİNİ İLE MAKSİMUM VERİMLİLİK

ZOR İŞLERİN MAKİNASI ERGONOMİK VE KONFORLU KABİNİ İLE MAKSİMUM VERİMLİLİK ZOR İŞLERİN MAKİNASI ERGONOMİK VE KONFORLU KABİNİ İLE MAKSİMUM VERİMLİLİK MST 6 PLUS Serisinin yeni operatör kabini iç tasarımı ile yoğun ve uzun mesailerde operatörün verimliliğini en üst düzeyde tutmak

Detaylı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

434F2. Caterpillar 434F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74.5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 8400-10 900 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4353-5330 mm 434F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre

Detaylı

FARKLI İHTİYAÇLARIN ORTAK ÇÖZÜMÜ...

FARKLI İHTİYAÇLARIN ORTAK ÇÖZÜMÜ... FARKLI İHTİYAÇLARIN ORTAK ÇÖZÜMÜ... BEKLENTİLERİNİZİN KARŞILIĞI: ALPHA SERİSİ. Deponuza koyduğunuz yakıtın her damlasının karşılığını veren, en yüksek iş ve hafriyat miktarı sağlayan bir makine... En zorlu

Detaylı

FARKLI İHTİYAÇLARIN ORTAK ÇÖZÜMÜ...

FARKLI İHTİYAÇLARIN ORTAK ÇÖZÜMÜ... FARKLI İHTİYAÇLARIN ORTAK ÇÖZÜMÜ... BEKLENTİLERİNİZİN KARŞILIĞI: ALPHA SERİSİ. Deponuza koyduğunuz yakıtın her damlasının karşılığını veren, en yüksek iş ve hafriyat miktarı sağlayan bir makine... En zorlu

Detaylı

M642 TEKNİK ÖZELLİKLER

M642 TEKNİK ÖZELLİKLER MOTOR M642 TEKNİK ÖZELLİKLER İmalatçı Firma : PERKINS Model : 1104D-44AT (Tier-3A) Euro IIIA Azami Gücü : 74.5 kw / 99 HP (ISO/TR 14396) Silindir Hacmi : 4.4. lt. Silindir Sayısı : 4 Silindir Çapı : 105

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

FARKLI İHTİYAÇLARIN ORTAK ÇÖZÜMÜ...

FARKLI İHTİYAÇLARIN ORTAK ÇÖZÜMÜ... FARKLI İHTİYAÇLARIN ORTAK ÇÖZÜMÜ... BEKLENTİLERİNİZİN KARŞILIĞI: ALPHA SERİSİ. Deponuza koyduğunuz yakıtın her damlasının karşılığını veren, en yüksek iş ve hafriyat miktarı sağlayan bir makine... En zorlu

Detaylı

600MG Model Mercedes-Benz OM 926 LA (FAZ III A) Tip 4 zamanlı, turbo şarjlı, direk enjeksiyonlu, intercooler su soğutmalı dizel motor Silindir sayısı 6 Sıra Piston Çapı ve Stroku 106 mm x 136 mm Motor

Detaylı

GÜÇLÜ MOTOR, SIRA DIŞI PERFORMANS!

GÜÇLÜ MOTOR, SIRA DIŞI PERFORMANS! İş makineleri endüstrisinde 38 yılı aşkın deneyimle birlikte tasarlanan kazıcı yükleyici ürün grubunun yeni üyesi HMK 62SS; daha fazla performans, çok yönlü kullanım, operatör konforu ve güvenlik gibi

Detaylı

MİNİ EKSKAVATÖR. ViO25-4. 2740/2970 kg. Güvenilir Çözüm Ortağınız

MİNİ EKSKAVATÖR. ViO25-4. 2740/2970 kg. Güvenilir Çözüm Ortağınız MİNİ EKSKAVATÖR 2740/2970 kg Güvenilir Çözüm Ortağınız KOMPAKT BOYUTLAR gerçek bir sıfır kuyruk dönüşlü makinedir. Üst şasenin ön kısmı paletlerin genişliğini geçmez. Tasarım ilkeleri > Arka tarafta herhangi

Detaylı

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi Motor Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü 123.5 kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi 0.35-1.18 m 3 M320D2 Çalısma Ağırlığı * 18 850-19 800 kg * Çalısma ağırlığı ve kepçe makine konfigürasyonuna göre değisebilir. Caterpillar

Detaylı

MİNİ EKSKAVATÖR. ViO17U. 1765 kg. Güvenilir Çözüm Ortağınız

MİNİ EKSKAVATÖR. ViO17U. 1765 kg. Güvenilir Çözüm Ortağınız MİNİ EKSKAVATÖR 1765 kg Güvenilir Çözüm Ortağınız KOMPAKT BOYUTLAR gerçek bir Sıfır Arka Savurma makinedir: gerek karșı ağırlık gerekse de üst çerçevenin ön kısmı paletlerin genișliğini așmaz. > Arka tarafta

Detaylı

İLE YÜKSEK DAYANIKLILIK, YÜKSEK KONFOR, YÜKSEK ÜRETKENLİK.

İLE YÜKSEK DAYANIKLILIK, YÜKSEK KONFOR, YÜKSEK ÜRETKENLİK. HMK 102B IHMK 1 02S İLE YÜKSEK DAYANIKLILIK, YÜKSEK KONFOR, YÜKSEK ÜRETKENLİK. BEKLENTİLERİNİZİN KARŞILIĞI: SUPRA SERİSİ. Deponuza koyduğunuz yakıtın her damlasının karşılığını veren, en yüksek iş ve hafriyat

Detaylı

İLE YÜKSEK DAYANIKLILIK, YÜKSEK KONFOR, YÜKSEK ÜRETKENLİK.

İLE YÜKSEK DAYANIKLILIK, YÜKSEK KONFOR, YÜKSEK ÜRETKENLİK. İLE YÜKSEK DAYANIKLILIK, YÜKSEK KONFOR, YÜKSEK ÜRETKENLİK. BEKLENTİLERİNİZİN KARŞILIĞI: SUPRA SERİSİ. Deponuza koyduğunuz yakıtın her damlasının karşılığını veren, en yüksek iş ve hafriyat miktarı sağlayan

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

EKSKAVATÖR. John Deere Turbo Motor Motor Gücü 150 hp / 112 kw Çalışma Ağırlığı 23,0 Ton Kepçe Kapasitesi 0,85 m 3. Gücü Uzaklarda Aramayın...

EKSKAVATÖR. John Deere Turbo Motor Motor Gücü 150 hp / 112 kw Çalışma Ağırlığı 23,0 Ton Kepçe Kapasitesi 0,85 m 3. Gücü Uzaklarda Aramayın... EKSKAVATÖR John Deere Turbo Motor Motor Gücü 150 hp / 112 kw Çalışma Ağırlığı 23,0 Ton Kepçe Kapasitesi 0,85 m 3 Gücü Uzaklarda Aramayın... ÖZELLİKLER Kontrol Valfi Arm, bom ve dönüş hareketleri kontrol

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

TEKNİK VERİLER TIGER 55 (2WD) 65 (2WD)

TEKNİK VERİLER TIGER 55 (2WD) 65 (2WD) Ürün Gamı TIER III HRT yeni nesil motor 12+3 vites Sürüngen vites 540-540ECO PTO 3.000kg hidrolik kaldırma kapasitesi Kabin seçeneği Üstün manevra kabiliyeti Performans ve yakıt ekonomisi TIGER 55 65 (2WD)

Detaylı

FARKLI İHTİYAÇLARIN ORTAK ÇÖZÜMÜ...

FARKLI İHTİYAÇLARIN ORTAK ÇÖZÜMÜ... FARKLI İHTİYAÇLARIN ORTAK ÇÖZÜMÜ... BEKLENTİLERİNİZİN KARŞILIĞI: ALPHA SERİSİ. Deponuza koyduğunuz yakıtın her damlasının karşılığını veren, en yüksek iş ve hafriyat miktarı sağlayan bir makine... En zorlu

Detaylı

BEKO LODER. Gücü Uzaklarda Aramayın... BEKONOMİ. Perkins Motor Motor Gücü 85 hp / 63,5 kw Çalışma Ağırlığı 7,1 Ton Kepçe Kapasitesi 1,0 m 3

BEKO LODER. Gücü Uzaklarda Aramayın... BEKONOMİ. Perkins Motor Motor Gücü 85 hp / 63,5 kw Çalışma Ağırlığı 7,1 Ton Kepçe Kapasitesi 1,0 m 3 BEKO LODER Perkins Motor Motor Gücü 85 hp / 63,5 kw Çalışma Ağırlığı 7,1 Ton Kepçe Kapasitesi 1,0 m 3 YENİ BEKONOMİ Gücü Uzaklarda Aramayın... ÖZELLİKLER Optimum Ağırlık Dağılımı Yeni nesil Çukurova 880

Detaylı

Yeni nesil fren sistemi JCB nin daha etkin, daha az güç harcayarak daha iyi frenleme imkanı sunan yeni hidrolik fren sistemi standart olarak sunulmaktadır. Sistem kendinden ayarlıdır, çoklu disk donanım

Detaylı

WB93S-5. Genel özellikleri. Benzersiz konfor. Kendine özgü tasarım. Mükemmel görüș açısı. Çok yönlülük. Birinci sınıf performans

WB93S-5. Genel özellikleri. Benzersiz konfor. Kendine özgü tasarım. Mükemmel görüș açısı. Çok yönlülük. Birinci sınıf performans Genel özellikleri WB93S-5 Komatsu nun son nesil beko loder serisinden olup, pazara bir çok yenilikler getirmiştir. Tüm dünyadaki kullanıcıların talep ve ihtiyaçları değerlendirilerek özenle geliştirilmiştir.

Detaylı

İLE YÜKSEK DAYANIKLILIK, YÜKSEK KONFOR, YÜKSEK ÜRETKENLİK.

İLE YÜKSEK DAYANIKLILIK, YÜKSEK KONFOR, YÜKSEK ÜRETKENLİK. İLE YÜKSEK DAYANIKLILIK, YÜKSEK KONFOR, YÜKSEK ÜRETKENLİK. BEKLENTİLERİNİZİN KARŞILIĞI: SUPRA SERİSİ. Deponuza koyduğunuz yakıtın her damlasının karşılığını veren, en yüksek iş ve hafriyat miktarı sağlayan

Detaylı

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power...

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power... Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: 34.000 kg ~ 36.500 kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3 The global power... Yeni motor, Avrupa Birliği III A standartlarına uygun olmakla birlikte, EPA Tier

Detaylı

T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115

T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115 NEW HOLLAND T5 Serisi t5.95 t5.105 t5.115 Hi-Lo & Electro Command Düşük yakıt sarfiyatı Yüksek tork Uzun ömürlü motor Çevre dostu *T5.95 sadece EC modellerinde bulunmaktadır. Comman Rail Motor ile, Daha

Detaylı

4 TEKERLEK DÖNÜŞLÜ BEKOLU YÜKLEYİCİ

4 TEKERLEK DÖNÜŞLÜ BEKOLU YÜKLEYİCİ NET GÜÇ 99,2 HP / 74 kw @ 2200 devir/dakika ÇALIŞMA AĞIRLIĞI (max) 9000 kg WB 97S-5 4 TEKERLEK DÖNÜŞLÜ BEKOLU YÜKLEYİCİ B e k o l u Y ü k l e y i c i Genel-Özellikleri Gelenek ve Yaratıcılık, bir dizi

Detaylı

F-SERİSİ LASTİK TEKERLEKLİ YÜKLEYİCİLER 621F DAHA HIZLI, DAHA VERİMLİ

F-SERİSİ LASTİK TEKERLEKLİ YÜKLEYİCİLER 621F DAHA HIZLI, DAHA VERİMLİ F-SERİSİ LASTİK TEKERLEKLİ YÜKLEYİCİLER 621F DAHA HIZLI, DAHA VERİMLİ www.caseismakineleri.com EXPERTS FOR THE REAL WORLD SINCE 1842 DAHA HIZLI, DAHA VERİMLİ EN ZORLU İŞLER İÇİN GÜVENİLİR YATIRIM Akslar

Detaylı

PEGASUS 360. Dieci Türkiye Distribütörü. Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19

PEGASUS 360. Dieci Türkiye Distribütörü. Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19 360 40.25 360 50.19 360 50.21 360 60.16 PEGASUS 360 Dieci Türkiye Distribütörü Pegasus360.indd 1 11/04/18 12:19 Pegasus360.indd 2 11/04/18 12:19 PERFORMANS PEGASUS 40.25 PEGASUS 50.19 PEGASUS 50.21 PEGASUS

Detaylı

Lastik Tekerlekli Mini Yükleyici 403. Maksimum Motor Gücü: 28kW (37.5BG) Maksimum Çalışma Ağırlığı: 2.115kg Maksimum Kova Kapasitesi: 0.

Lastik Tekerlekli Mini Yükleyici 403. Maksimum Motor Gücü: 28kW (37.5BG) Maksimum Çalışma Ağırlığı: 2.115kg Maksimum Kova Kapasitesi: 0. Lastik Tekerlekli Mini Yükleyici 403 Maksimum Motor Gücü: 28kW (37.5BG) Maksimum Çalışma Ağırlığı: 2.115kg Maksimum Kova Kapasitesi: 0.3m 3 PERFORMANS Her yer, her iş için kompakt performans Kompakt ölçüleri

Detaylı

LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI

LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI 1 2 LPH 40 ENDÜSTRİYEL LİMAN EKİPMANLARI 3 ÖZELLİKLER A Max. çalışma yüksekliği (paletin alt kısmından pime kadar) 18.480 mm B Max. öne uzama mesafesi 14.940 mm C Max. yükseklikte max. açıklık 12.250 mm

Detaylı

WB93R-5. Genel özellikleri. Benzersiz konfor. Mükemmel görüș açısı. Kendine özgü tasarım. Çok yönlülük. Birinci sınıf performans

WB93R-5. Genel özellikleri. Benzersiz konfor. Mükemmel görüș açısı. Kendine özgü tasarım. Çok yönlülük. Birinci sınıf performans Genel özellikleri WB93R-5 WB93R-5 Komatsu nun son nesil beko loder serisinden olup, pazara bir çok yenilikler getirmiştir. Tüm dünyadaki kullanıcıların talep ve ihtiyaçları değerlendirilerek özenle geliştirilmiştir.

Detaylı

Yüke duyarlı hidrostatik yürüyüş sistemi sayesinde üstün çekiş kabiliyeti ve düşük yakıt sarfiyatı elde edilir

Yüke duyarlı hidrostatik yürüyüş sistemi sayesinde üstün çekiş kabiliyeti ve düşük yakıt sarfiyatı elde edilir Yüke duyarlı hidrostatik yürüyüş sistemi sayesinde üstün çekiş kabiliyeti ve düşük yakıt sarfiyatı elde edilir Hidrostatik frenlemenin yanısıra yağ banyolu 4 tekerlekten etkili fren sistemi sayesinde eşsiz

Detaylı

200 SERİSİ NOKTA DÖNÜŞLÜ MİNİ YÜKLEYİCİLER

200 SERİSİ NOKTA DÖNÜŞLÜ MİNİ YÜKLEYİCİLER 200 SERİSİ NOKTA DÖNÜŞLÜ MİNİ YÜKLEYİCİLER super boom nokta dönüşlü mini yükleyici teknik özellilkler boyutlar L G C J A B D H R T V W Q U P M E F K S üstten görünüş boyutlar L218 L220 L223 L225 L230 Genel

Detaylı

WL52. Şantiyelerdeki klasik: WL52

WL52. Şantiyelerdeki klasik: WL52 WL52 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Şantiyelerdeki klasik: WL52 WL 52 tekerlek yükleyici hiçbir şantiyede eksik olmamalıdır. Güçlü hidroliklere ek olarak, operatörlere uzun iş günlerinde dahi yorulmadan

Detaylı

WB97R-5. Genel özellikleri. Mükemmel görüș açısı. Benzersiz konfor. Kendine özgü tasarım. Çok yönlülük. Birinci sınıf performans

WB97R-5. Genel özellikleri. Mükemmel görüș açısı. Benzersiz konfor. Kendine özgü tasarım. Çok yönlülük. Birinci sınıf performans Genel özellikleri WB97R-5 WB97R-5 Komatsu nun son nesil beko loder serisinden olup, pazara bir çok yenilikler getirmiştir. Tüm dünyadaki kullanıcıların talep ve ihtiyaçları değerlendirilerek özenle geliştirilmiştir.

Detaylı

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 Yerli Devler Gücüne Güç Katıyor... En güçlü yerli traktörler olarak bilinen New Holland TR6 serisi, performans ve yüksek teknolojinin yanı sıra üstün

Detaylı

432F2. Caterpillar 432F2 Bekolu Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü. 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

432F2. Caterpillar 432F2 Bekolu Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü. 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 8400-11086 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4281-5274 mm 432F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre

Detaylı

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.91 ~ 2.20 m3. The global power...

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.91 ~ 2.20 m3. The global power... Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: 36.100 kg ~ 38.200 kg Kova ISO/SAE: 1.91 ~ 2.20 m3 The global power... Yeni motor, Avrupa Birliği III A standartlarına uygun olmakla birlikte, EPA Tier

Detaylı

MİNİ EKSKAVATÖR. ViO17U kg. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kova) 3TNV70-XBV 13.7 HP kg. 15,2 kn

MİNİ EKSKAVATÖR. ViO17U kg. Motor Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kova) 3TNV70-XBV 13.7 HP kg. 15,2 kn MİNİ EKSKAVATÖR 1765 kg Net Güç Çalışma ağırlığı Kazma kuvveti (kova) 3TNV70-XBV 13.7 HP 1765 kg 15,2 kn KOMPAKT BOYUTLAR gerçek anlamda Sıfır Kuyruk özelliğinde bir makinedir; üst șasinin ön kısmı paletlerin

Detaylı

Ağır Hizmet Tipi HMK 140 LC EKSKAVATÖR

Ağır Hizmet Tipi HMK 140 LC EKSKAVATÖR 140 LC HMK 140 LC Ağır Hizmet Tipi HİDROMEK mühendislerince çalıºma koºullarının ve operatör isteklerinin titizlikle dikkate alınmasıyla tasarlanan HMK 140 LC, uzun bir çalıºma sonucunda kullanıcıların

Detaylı

HMK 300 LC EKSKAVATÖR

HMK 300 LC EKSKAVATÖR 300 LC 300 LC LR HMK 300 LC KABİN HMK 300 LC ekskavatör kabini, en ağır ºartlarda dahi operatörün konforlu bir ortamda çalıºabilmesi için tasarlanmıºtır. Operatörün rahat bir ºekilde kabine binip inmesine

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

Traktör AXION 900-800 ARION 600-500 - 400 AXOS 300

Traktör AXION 900-800 ARION 600-500 - 400 AXOS 300 Traktör AXION 900-800 ARION 600-500 - 400 AXOS 300 XERION 5000 / 4500 / 4000 TRAC / TRAC VC 2 0 7 4 8 3 5 6 9 Mercedes-Benz Motor OM 47 LA 5 Şase (XERION 5000 / 4500), maks. 530/490 bg OM 470 LA (XERION

Detaylı

Gücü Uzaklarda Aramayın... TEKERLEKL! YÜKLEY!C! 940

Gücü Uzaklarda Aramayın... TEKERLEKL! YÜKLEY!C! 940 TEKERLEKL! YÜKLEY!C! 940 John Deere Turbo Motor Motor Gücü 170 hp / 127 kw Çalışma Ağırlığı 13,65 Ton Kepçe Kapasitesi 2,5 m 3 Gücü Uzaklarda Aramayın... ÖZELLİKLER Maksimum Konfor, Kolay Kullanım, Düşük

Detaylı

444F2. Caterpillar 444F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü. 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı

444F2. Caterpillar 444F2 Kazıcı Yükleyici. Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü. 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı Motor CAT C 4.4 Beygir Gücü 74,5 kw / 101 hp Çalışma Ağırlığı 9600-11 500 kg Beko Kazı Derinliği Uzatmalı Stik (SAE) 4330-5300 444F2 Çalışma ağırlığı ve diğer özellikler makina konfigürasyonuna göre değişebilir.

Detaylı

A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA

A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA Sektörün en geniş kabini, yüksek verimli klima, maksimum konfor Traktörün ortasına yerleştirilmiş kabin Kullanımı son derece kolay kontrol paneli ve renkli

Detaylı

Yüksek tavan, yüksek konfor...

Yüksek tavan, yüksek konfor... Fark yaratıyor... Bilinen tüm standartları yükselten, teknik ve tasarım özellikleriyle fark yaratan MD9 LE otomatik şanzımanı, bağımsız ön aksı, yükseklik ayarlı direksiyonu, geniş sürücü bölgesi ve ergonomik

Detaylı

Keşke Kelimesini Unutun!

Keşke Kelimesini Unutun! OPTUM CVX Serisi Keşke Kelimesini Unutun! Yeni Case IH Optum CVX Serisi; yeni, sınıfında fark oluşturan kaporta dizaynı, farklı tasarımı, güçlü ve ekonomik motor gücü seçenekleri, her türlü koşulda etkin

Detaylı

PRESTİJ SD. Rahatlığın Tanımı...

PRESTİJ SD. Rahatlığın Tanımı... PRESTİJ SD Rahatlığın Tanımı... Tasarruflu... Kısa ve orta mesafe taşımacılık alanında, personel taşımacılığı, transfer turları, VIP taşımacılığı ve özel turlara uygun olarak üretilen Prestij SD, konforu

Detaylı

MD9 LE. Ayrıcalıklı Ulaşım...

MD9 LE. Ayrıcalıklı Ulaşım... MD9 LE Ayrıcalıklı Ulaşım... Ayrıcalıklı ulaşım... Alçak tabanlı girişi, modern tasarımı ve ferah iç hacmiyle yolculuğun standartları değişiyor. Fark yaratıyor... Bilinen tüm standartları yükselten, teknik

Detaylı

Ağır Hizmet Tipi HMK 200 W EKSKAVATÖR

Ağır Hizmet Tipi HMK 200 W EKSKAVATÖR 200 W 200 W MH HMK 200 W Ağır Hizmet Tipi HİDROMEK mühendislerince çalıºma koºullarının ve operatör isteklerinin titizlikle dikkate alınmasıyla tasarlanan HMK 200W, uzun bir çalıºma sonucunda kullanıcıların

Detaylı

TDD Bluemaster Serisi TD 65D TD 75D TD 90D TD 100D TD 110D

TDD Bluemaster Serisi TD 65D TD 75D TD 90D TD 100D TD 110D TDD Bluemaster Serisi TD 65D TD 75D TD 90D TD 100D TD 110D İşinin uzmanı... TD 65D 65 HP TD 75D 75 HP TD 90D 88 HP TD 100D 98 HP TD 110D 110 HP Modern çizgilere sahip yeni kabin ve kaportasıyla TDD Bluemaster

Detaylı

CLG2160H FORKLIFT ÇETİN BİR DÜNYA. GÜÇLÜ BİR EKİPMAN.

CLG2160H FORKLIFT ÇETİN BİR DÜNYA. GÜÇLÜ BİR EKİPMAN. CLG2160H FORKLIFT ÇETİN BİR DÜNYA. GÜÇLÜ BİR EKİPMAN. 2 CLG2160H FORKLIFT YATIRIMINIZIN GERİ DÖNÜŞÜNÜ MAKSİMİZE EDİN LiuGong un müşteri-odaklı tasarımı ve kalite-odaklı mühendisliği günün sonunda size

Detaylı

95 C 99 HP 105 C 107 HP 115 C 114 HP İL MOTORLARIN

95 C 99 HP 105 C 107 HP 115 C 114 HP İL MOTORLARIN FARMALL C Serisi Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez Case IH Farmall C serisi traktörlerde sunulan silindirli F5C motorlar; yenilikçi tasarımlarıyla güç ve ekonomiyi bir araya getirmektedir.

Detaylı

Lastik Tekerlekli Mini Yükleyici 403. Maksimum Motor Gücü: 28kW (37.5BG) Maksimum Çalışma Ağırlığı: 2.115kg Maksimum Kova Kapasitesi: 0.

Lastik Tekerlekli Mini Yükleyici 403. Maksimum Motor Gücü: 28kW (37.5BG) Maksimum Çalışma Ağırlığı: 2.115kg Maksimum Kova Kapasitesi: 0. Lastik Tekerlekli Mini Yükleyici 403 Maksimum Motor Gücü: 28kW (37.5BG) Maksimum Çalışma Ağırlığı: 2.115kg Maksimum Kova Kapasitesi: 0.3m 3 Her yer, her iş için kompakt performans Kompakt ölçüleri sayesinde

Detaylı

GÜÇLÜ MOTOR, SIRA DIŞI PERFORMANS!

GÜÇLÜ MOTOR, SIRA DIŞI PERFORMANS! İş makineleri endüstrisinde 38 yılı aşkın deneyimle birlikte tasarlanan kazıcı yükleyici ürün grubunun yeni üyesi HMK 62SS; daha fazla performans, çok yönlü kullanım, operatör konforu ve güvenlik gibi

Detaylı

AGRI PIVOT T50 AGRI PIVOT T80 AGRI PIVOT T40 AGRI PIVOT T60 AGRI PIVOT T70 AGRI PIVOT. Dieci Türkiye Distribütörü

AGRI PIVOT T50 AGRI PIVOT T80 AGRI PIVOT T40 AGRI PIVOT T60 AGRI PIVOT T70 AGRI PIVOT. Dieci Türkiye Distribütörü AGRI PIVOT T40 AGRI PIVOT T50 AGRI PIVOT T60 AGRI PIVOT T70 AGRI PIVOT AGRI PIVOT T80 Dieci Türkiye Distribütörü AgriPivot.indd 1 11/04/18 12:16 AgriPivot.indd 2 11/04/18 12:16 PERFORMANS Standart kova

Detaylı

TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75

TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75 TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75 Gelişmiş Özellikler ve Seçkin Konforun Yeni Temsilcisi TT4 Serisi Geniş ve klimalı kabini, modern görünümü, güçlü transmisyonu, powershuttle opsiyonu, sürüngen vitesi

Detaylı

TOURMALİN. Her Şehre Yakışır...

TOURMALİN. Her Şehre Yakışır... TOURMALİN Her Şehre Yakışır... Her şehre yakışır... Orta mesafe seyahatlerin vazgeçilmezi olan Tourmalin, tasarım, güvenlik, konfor, bagaj kapasitesi ve teknolojik donanımları ile müşterilere %100 memnuniyet

Detaylı

Daha fazla esneklik sunan yükleyici. WL 25 Tekerlekli Yükleyiciler: kepçe kapasitesi < 0,65 m³

Daha fazla esneklik sunan yükleyici. WL 25 Tekerlekli Yükleyiciler: kepçe kapasitesi < 0,65 m³ WL 25 Tekerlekli Yükleyiciler: kepçe kapasitesi < 0,65 m³ Daha fazla esneklik sunan yükleyici Dar alan koşulları için özellikle bir şey gerekir: daha fazla esneklik. Wacker Neuson tekerlek yükleyicisi

Detaylı

NEW HOLLAND TT4 Serisi

NEW HOLLAND TT4 Serisi NEW HOLLAND TT4 Serisi tt4.50 tt4.55 tt4.65 Gelişmiş özellikler ve seçkin konforun yeni temsilcisi TT4 Serisi Geniş ve klimalı kabini, modern görünümü, güçlü transmisyonu, powershuttle opsiyonu, sürüngen

Detaylı

Ağır Hizmet Tipi HMK 220 LC EKSKAVATÖR

Ağır Hizmet Tipi HMK 220 LC EKSKAVATÖR 220 LC 220 LC LR HMK 220 LC Ağır Hizmet Tipi HİDROMEK mühendislerince çalıºma koºullarının ve operatör isteklerinin titizlikle dikkate alınmasıyla tasarlanan HMK 220LC, uzun bir çalıºma sonucunda kullanıcıların

Detaylı

Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez

Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez FARMALL C Serisi Yeni Nesil Common Rail Motorlar Çünkü işler yarını beklemez COMMON RAİL MOTORLARIN AVANTAJLARI Düşük motor devrinde maksimum performans Düşük yakıt tüketimi Düşük ses seviyesi Daha az

Detaylı

Yeni Puma Tier 4B Serisi. Ne İstediğini Bilenlere...

Yeni Puma Tier 4B Serisi. Ne İstediğini Bilenlere... Yeni PUMA Serisi Yeni Puma Tier 4B Serisi. Ne İstediğini Bilenlere... Yeni Case IH Puma Serisi traktörlerde kullanılan yeni nesil common rail motorlar, gücü ve ekonomiyi bu güne kadar üretilmiş olan en

Detaylı

WL32. Güçlü ufaklık: WL32

WL32. Güçlü ufaklık: WL32 WL32 Özel Tekerlekli Yükleyiciler Güçlü ufaklık: WL32 WL32 tekerlek yükleyici, dar makine eni sayesinde özellikle tüm dar alanlarda birinci sınıf iç sonuçları sağlar. Düşük geçit yüksekliği de onu yapı

Detaylı

NEW HOLLAND. TR6 Serisi

NEW HOLLAND. TR6 Serisi NEW HOLLAND TR6 Serisi New Holland markası, çiftçilerimizden aldığı desteği kendi tecrübesi ile birleştirerek yüksek teknolojiye sahip traktörler üretiyor. NEW HOLLAND TR6 Serisi TR6 Serisi 4 Silindirli

Detaylı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı

MİNİ DAMPER C12R-B kg. Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması. 2TE67L-FW HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı MİNİ DAMPER 1100 kg Motor Net Güç Taşıma Kapasitesi Boşaltma Mekanizması 2TE67L-FW3 10.2 HP / 2800 rpm 1150 kg 3 taraflı KOMPAKTLIK Yanmar her türlü arazide kullanım için idealdir. Çok yönlülük ve üretkenlik

Detaylı

CASE IH PUMA SERİSİ PUMA 150 PUMA 165 PUMA 185 PUMA 200 PUMA 220 PUMA 240 PUMA 140 X PUMA 150 X PUMA 165 X

CASE IH PUMA SERİSİ PUMA 150 PUMA 165 PUMA 185 PUMA 200 PUMA 220 PUMA 240 PUMA 140 X PUMA 150 X PUMA 165 X CASE IH PUMA SERİSİ PUMA 150 PUMA 165 PUMA 185 PUMA 200 PUMA 220 PUMA 240 PUMA 140 X PUMA 150 X PUMA 165 X YENİ PUMA TIER 4B SERİSİ Ne istediğini bilenlere... STANDART DİNGİL ARASI Yeni Case IH Puma Serisi

Detaylı

DAHA HIZLI, DAHA VERİMLİ

DAHA HIZLI, DAHA VERİMLİ F-SERİSİ LASTİK TEKERLEKLİ YÜKLEYİCİLER 721F I 821F TIER 3 EU STAGE IIIA DAHA HIZLI, DAHA VERİMLİ www.caseismakineleri.com EXPERTS FOR THE REAL WORLD SINCE 1842 HIZLI, ÜRETKEN, VERİMLİ EN İYİSİ İÇİN HAZIR

Detaylı

Teknik bilgiler. weidemann.de oluşturma tarihi Sayfa: 1

Teknik bilgiler. weidemann.de oluşturma tarihi Sayfa: 1 1140 Teknik bilgiler Standart Donanım örneği Motor verileri Motor üreticisi Perkins Perkins Motor tipi 403 D-11 403 D-11 Silindir 3 3 Motor gücü (maks.) kw (PS) 17.9 ( 24 ) 17.9 ( 24 ) maks. devirme sayısı

Detaylı

NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi

NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi NEW HOLLAND T4 F/N/V Serisi t4.75f/n/v t4.85f/n/v t4.95f/n/v Bağ ve bahçe uygulamaları için tasarlanmış, her biri kendi alanının uzmanı modellerimizle tanışın New Holland T4 F/N/V serisi traktörler kompakt

Detaylı

PRESTİJ CITY. Yolculuklar Daha Prestijli...

PRESTİJ CITY. Yolculuklar Daha Prestijli... PRESTİJ CITY Yolculuklar Daha Prestijli... Sağlam gövde, ferah iç hacim... Prestij City, düşük yakıt tüketimi, güçlü performansı, yüksek yolcu kapasitesi ve düşük işletme giderleriyle operatörüne her zaman

Detaylı

AVENUE LF KÖRÜKLÜ. Konforlu ve Keyifli...

AVENUE LF KÖRÜKLÜ. Konforlu ve Keyifli... AVENUE LF KÖRÜKLÜ Konforlu ve Keyifli... Konforlu ve keyifli... TEMSA nın Adana daki Ar-Ge merkezinde geliştirilen, çevreci motoru, yakıt tasarrufu, düşük işletme giderleri ve üstün teknolojik özellikleriyle

Detaylı

FARKLI İHTİYAÇLARIN ORTAK ÇÖZÜMÜ...

FARKLI İHTİYAÇLARIN ORTAK ÇÖZÜMÜ... FARKLI İHTİYAÇLARIN ORTAK ÇÖZÜMÜ... BEKLENTİLERİNİZİN KARŞILIĞI: ALPHA SERİSİ. Deponuza koyduğunuz yakıtın her damlasının karşılığını veren, en yüksek iş ve hafriyat miktarı sağlayan bir makine... En zorlu

Detaylı

AVENUE LF CNG Keyifli Yolculuklar...

AVENUE LF CNG Keyifli Yolculuklar... AVENUE LF CNG Keyifli Yolculuklar... Yolculuklar Avenue LF CNG ile daha keyifli Doğalgazla çalışan Avenue LF CNG, çevreci özelliğinin yanı sıra güçlü ısıtma-soğutma sistemi ve ergonomik koltukları ile

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Alçak Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Katlanabilir Aynalar

Detaylı

artan, Yeni nesil fren sistemi tüm kazıyıcı-yükleyicilere ilişkin bilinen standartları değiştirdi. Seneler süren mühendislik araştırmaları sonucunda aşağıdakiler gibi birçok yenilik ortaya çıktı: JCB

Detaylı

DETAYLAR TEKNİK BİLGİLER. Motor sistemi Motor Hacmi Şanzuman Yakıt Tankı Maksimum Güç Fren Sistemi Ağırlık

DETAYLAR TEKNİK BİLGİLER. Motor sistemi Motor Hacmi Şanzuman Yakıt Tankı Maksimum Güç Fren Sistemi Ağırlık 5 8 HP SU SOĞUTMALI MOTOR ÖN VE ARKA PAPATYA DİSK FREN DİJİTAL GÖSTERGE SAATİ AYARLANABİLİR AMORTİSÖR GÜÇLÜ ŞASE : Su soğutmalı, zamanlı, tek silindirli : 9 cc : 5 vites : 7 LT : 8 HP : Hidrolik tek papatya

Detaylı

PRESTİJ SX CITY. Yolculuklar Daha Prestijli...

PRESTİJ SX CITY. Yolculuklar Daha Prestijli... PRESTİJ SX CITY Yolculuklar Daha Prestijli... Sağlam gövde, ferah iç hacim... Prestij SX City, düşük yakıt tüketimi, güçlü performansı, yüksek yolcu kapasitesi ve düşük işletme giderleriyle operatörüne

Detaylı

En konforlu yolculuklar. Maksimum konfor

En konforlu yolculuklar. Maksimum konfor TR En konforlu yolculuklar STAR, 31 kişiye kadar yolcu taşıma kapasitesi, geniş ve konforlu koltuk aralıkları ve farklı oturum alternatifleri ile turizm, personel ve şehirler arası taşımacılıktaki ihtiyaçlara

Detaylı

DEUTZ-FAHR 4E Serisi

DEUTZ-FAHR 4E Serisi DEUTZ-FAHR 4E Serisi YENİ 4E SERİSİNİN FARK YARATAN ÖZELLİKLERİYLE TANIŞIN DAİMA DAHA FAZLASINI İSTE! 4E Serisi 4050E 4055E 4065E 4075E 4080E Maksimum Güç Hp/kW 50/36,8 62/46,2 72/53,7 82/61,1 80/59,7

Detaylı

En konforlu yolculuklar

En konforlu yolculuklar TR Maksimum konfor STAR, 31 kişilik yolcu kapasitesi, 4,25 m 3 lük yüksek kapasiteli ve kesintisiz bagajı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru, bağımsız

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

T480B T480B 2WD T480B 4WD

T480B T480B 2WD T480B 4WD T480B T480B 2WD T480B 4WD Ekonomik, Kompakt, Modern... T480B Yeni New Holland T480B Efsane artık bahçelerinizde! YERLİ TURBO MOTOR İLE YÜZÜNÜZ GÜLSÜN 3 silindirli 48 beygir gücüne sahip yerli motoru ile

Detaylı

MARATON. Uzun Yolların Yeni Starı...

MARATON. Uzun Yolların Yeni Starı... MARATON Uzun Yolların Yeni Starı... Maraton yeniden yollarda... Güç ve estetiği bir arada yansıtan çizgilerle donatılan Maraton, sürücü ve yolcularına eşsiz bir seyahat deneyimi yaşatmak için tasarlandı.

Detaylı

WB93S-5. Standart ekipman. İsteğe bağlı ekipman. 4 tekerden dönüșlü beko loder. 4 tekerden dönüșlü beko loder WB93S-5 WB 93S

WB93S-5. Standart ekipman. İsteğe bağlı ekipman. 4 tekerden dönüșlü beko loder. 4 tekerden dönüșlü beko loder WB93S-5 WB 93S 4 tekerden dönüșlü beko loder WB93S-5 Standart ekipman Komatsu EU Stage IIIA uyumlu türboşarjlı motor KOMTRAX Komatsu uydu takip sistemi Yük algılamalı, değişken hacimli eksenel pistonlu pompa Bitişik

Detaylı

İdeal toplu taşıma aracı

İdeal toplu taşıma aracı TR İdeal toplu taşıma aracı ATAK, 60 kişilik yolcu kapasitesi, engelli erişimine uygun alçak tabanlı yapısı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru ve

Detaylı

NEW HOLLAND. TDS Serisi

NEW HOLLAND. TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi New Holland TDS Serisi tüm modellerinde standart olarak sunulan turbo-intercooler aspirasyon sistemine sahip motorlar sayesinde yüksek performans yakıt ekonomisi

Detaylı

T7000 Auto Command Serisi T7040 T7070

T7000 Auto Command Serisi T7040 T7070 T7000 Auto Command Serisi T7040 T7070 T7000 AC Serisi CVT Sürekli Değişken Transmisyon KONTROL SENDE... Sidewinder II Yönetim Paneli, dokunmatik ekranı, CVT transmisyonu, ve daha fazlası ile T7000 Auto

Detaylı

BEKO LODER. Perkins Turbo Motor Motor Gücü 100 hp / 74,5 kw Çalışma Ağırlığı 8,7 Ton Kepçe Kapasitesi 1,1 m 3. Gücü Uzaklarda Aramayın...

BEKO LODER. Perkins Turbo Motor Motor Gücü 100 hp / 74,5 kw Çalışma Ağırlığı 8,7 Ton Kepçe Kapasitesi 1,1 m 3. Gücü Uzaklarda Aramayın... BEKO LODER Perkins Turbo Motor Motor Gücü 100 hp / 74,5 kw Çalışma Ağırlığı 8,7 Ton Kepçe Kapasitesi 1,1 m 3 Gücü Uzaklarda Aramayın... ÖZELLİKLER Geliştirilmiş Performans Yeni nesil Çukurova 888 model

Detaylı

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 İlan no: 132217 Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL - ESEN TUR - 'DAN 17 KİŞİYİ VE BAGAJINI ALABİLİCEK SPRİNTER İlan tarihi: 17

Detaylı

WB93R-5. Standart ekipman. İsteğe bağlı ekipman. Beko loder. Beko loder WB93R-5 WB 93R

WB93R-5. Standart ekipman. İsteğe bağlı ekipman. Beko loder. Beko loder WB93R-5 WB 93R Beko loder WB93R-5 Standart ekipman Komatsu EU Stage IIIA uyumlu türboşarjlı motor KOMTRAX Komatsu uydu takip sistemi 4 senkronize vitesli Güç Mekiği şanzıman Yük algılamalı, değişken hacimli eksenel pistonlu

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı