Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız. Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız. Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister."

Transkript

1

2 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister.

3 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! ATAŞEHİR DE BATTAL İLGEZDİ İLE DEVAM; ÇÜNKÜ ATAŞEHİR İN DEĞERİNE DEĞER KATTIK Bundan 5 yıl önce sizlerle birlikte sıfırdan bir belediye kurduk. Sizlerden aldığımız güç ve destekle büyük işler başardık. Son iki yılın en fazla değer kazanan ilçeleri sıralamasında, zirveyi kimseye bırakmadık. Ve bundan böyle de bırakmayacağız Yerel Seçimleri ile birlikte ise Türkiye yeni bir döneme giriyor. Bu yeni dönemde, halkımızın tüm kesimlerinin Varlık İçinde, Birlik İçinde, Özgür Biçimde yaşayacağı Türkiye yi yeniden inşa edeceğiz. Bugün Türkiye yeniden düzen ve huzur istiyor. Türkiye toplumsal barış istiyor; özgürlük istiyor. Türkiye fırsat eşitliği ve adalet istiyor. Türkiye çoğulculuğu temel bir demokrasi değeri ve kültürel bir zenginlik kaynağı olarak yaşamak istiyor. 3 Gelin Türkiye yi hep birlikte özgürleştirelim, kalkındıralım, ileriye götürelim. Şimdi 5 yıl öncesinin heyecanıyla önümüzdeki dönemi hayal etme vakti. Birlikte kurduğumuz bu muhteşem ilçeyi büyütmek, değerini yüceltmek konusunda aynı azim ve kararlılıkla göreve hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz. Desteğiniz en büyük gücümüzdür.

4 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız KÜLTÜR VE SANATIN KALBİ İÇERENKÖY DE ATACAK Ataşehir i müziğin, resmin, tiyatronun, dansın hayat bulduğu, capcanlı bir yaşam alanı haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu amaçla ilçemizde üç kültür kompleksi inşa ediyoruz. Bunlardan ikisi İçerenköy de yükseliyor. İddia ediyoruz, yeni kültür merkezlerimiz açıldığında İçerenköy, İstanbul un kültür ve sanat haritasının kavşak noktalarından biri olacak. İÇERENKÖY KEMAL SUNAL KÜLTÜR MERKEZİ Sen gittin ve biz burada kaldık. Merak etme rahat, huzurlu uyu. Yeni doğan, seni hiç tanımayan kardeşler de izliyor, Hababam ı, Tosun Paşa yı, Salako yu... Bıraktığın eserler mutlu ediyor, hayata umutla baktırıyor bir ömür boyu. Koruduğun efsane soyadını milyonlar koruyor, milyonlara aktarıyor artık. Bir de yeni isim koydular Melek Şaban diye, tarihe bıraktık. Sen gittin ve biz burada kaldık. Biz mi? Hala bir yanı kırık, ama gururlu, dimdik ayaktayız. Senin emanetinden hiç ayrılmadan yaşamaktayız.. * İçerenköy Kemal Sunal Kültür Merkezi Unutulmaz oyuncu Kemal Sunal ın ismini taşıyan kültür merkezimiz 23 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 9 kattan oluşan binanın yapımı bu yıl tamamlanacak. *Ali Sunal ın babasına hitaben yazdığı mektuptan alıntılanmıştır

5 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı İşte çocuk, genç ve yaşlısı ile tüm Ataşehir in kültür ve sosyal aktivitelerine ev sahipliği yapacak çok amaçlı kültür merkezimizin özellikleri: GİRİŞ: Belediye Hizmet Birimleri (Halkla İlişkiler, Zabıta ve vergi ödeme vezneleri) ve Kemal Sunal Müzesi 1. KAT: Görme engelliler için sesli kütüphane, elektronik kütüphane, klasik kütüphane 2. KAT: 6 adet sinema salonu 3. KAT: Çok amaçlı salon (Sivil toplum kuruluşları, derneklerin toplantıları vb. amaçla kullanılacak) 4. ve 5. KAT: 650 kişilik tam profesyonel tiyatro ve konferans salonları 1. BODRUM KAT: 1.507,79 metrekare alanlı otopark 2. BODRUM KAT: 2.074,57 metrekare alanlı otopark 3. BODRUM KAT: 1.697,64 metrekare alanlı otopark Ücretsiz film, tiyatro, dans gösterilerine ev sahipliği yapacak olan merkezde ulusal ve uluslararası tiyatro ve film festivalleri de düzenlenecek. Konferans salonlarımızda düşün ve sanat yaşamımıza yön verecek toplantılar organize edilecek. Çok amaçlı salonlarımızda sivil toplum örgütleri etkinliklerini sergileyebilecek. Amatör ve profesyonel müzisyenler prova odalarında özgürce müzik yapabilecek. 5 Klasik kütüphanelerin yanı sıra görme engelliler için sesli kütüphane, ayrıca elektronik kütüphane kuracağız. Kapalı otoparkı da olan bu merkezimiz trafik açısından da bölgeye nefes aldıracak.

6 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız NEŞET ERTAŞ KÜLTÜR MERKEZİ PROJESİ İçerenköy deki ikinci kültür projemiz Abdallık geleneğinin son temsilcisi, 2012 yılında kaybettiğimiz ünlü ozanımız Neşet Ertaş ın adını taşıyor. Alanaldı Caddesi üzerinde yer alan kültür merkezi metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Görme engelli kitaplığı, sergi satış üniteleri, tiyatro sinema salonları ve çok amaçlı salon gibi mekânların bulunacağı kültür merkezimiz bu yıl hizmet vermeye başlayacak. İçerenköy Neşet Ertaş Kültür Evi GİRİŞ: Halkla İlişkiler Birimi, PTT, Belediye Tahsilat Veznesi, Sergi Salon ve Yönetim Odası 1. KAT: Çok amaçlı eğitim salonu 2. KAT: Çok amaçlı eğitim salonu 1. BODRUM KAT: Çok amaçlı spor salonu, Muhtarlık 2. BODRUM KAT: Otopark Neşet Ertaş Kültür Merkezi kapılarını açtığında sadece İçerenköy ün değil tüm Ataşehirli gençlerin çocukların bir araya gelip, beraber öğrendiği, eğlendiği bir mekân haline gelecek.

7 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ÖRNEK MAHALLESİ MUSTAFA SAFFET KÜLTÜR MERKEZİ 7 Örnek Mahallesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi Diğer kültür merkezimiz ise Örnek Mahallesi nde inşa ediliyor. Çok yakında hizmete girecek olan Örnek Mahallesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi, Şehit Cahar Dudayev Caddesi üzerinde yer alıyor. 10 bin metrekare alan üzerine inşa edilen bina 6 kattan oluşuyor. Engelli vatandaşlarımızın da kolaylıkla yararlanabileceği donanıma sahip kültür merkezimizde tiyatro ve sinema salonlarının yanı sıra, 200 kişilik çok amaçlı salon, kafe ve derslikler bulunuyor.

8 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız KÜLTÜR VE SANATIN KALBİ ATAŞEHİR DE ATIYOR! Bir yanda kültür merkezlerimizin inşası sürerken biz ilk hizmet dönemimizde mekan yok bahanesine sığınmadık. Gerekirse sokakta tiyatro yaparız, gerekirse sokakta tiyatro açarız dedik ve sanat kurslarımızı, etkinliklerimizi halkımızın ayağına götürdük. ////////////SANAT EĞİTİMLERİNİ MAHALLELERİMİZE GETİRİYORUZ Her yıl engelli çocuklarımız da dâhil, öğrencimize ücretsiz kültür ve sanat eğitimleri veriyoruz. Kursiyerlerimiz ile oluşturduğumuz sanat toplulukları uluslararası başarılara imza atıyor. //////////// USTALAR ATAŞEHİR E SES VERİYOR Bülent Ortaçgil, İdil Biret, Kerem Görsev, Erkan Oğur, Hüsnü Şenlendirici ve Fahir Atakoğlu gibi onlarca uluslararası sanatçımız sizlerle buluştu.

9 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı SEVİNCİMİZ DE TÜRKÜDÜR BİZİM, HÜZNÜMÜZ DE//////////// Kardeş Kültürlerin Festivali nde her yıl ilçemizde ünlü yıldızları ağırlıyor, milyonlarca vatandaşımızla birlikte kardeşlik türküleri söylüyoruz. Geleneksel hale gelen festivalimizde birbirinden ünlü sanatçıları ve müzik gruplarını Ataşehirlilerle buluşturuyoruz. TİYATRO FESTİVALLERİ//////////// Toplumun ortak değerlerini güçlendirmek ve kentsel yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla her yıl geleneksel olarak tiyatro festivalleri düzenliyoruz. Yetişkinler ve çocuklar için ayrı ayrı düzenlediğimiz festivallerde en önemli sanatçılarımız ve oyunları Ataşehir e misafir oluyor. 9 CEMAL SÜREYA ETKİNLİK VE SERGİ SALONU ////////// Cemal Süreya Etkinlik ve Sergi Salonumuz uluslararası fotoğraf ve resim gibi sanat etkinliklerine ev sahipliği yapıyor.

10 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız İÇERENKÖY ÜN İMAR SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ! İmar planları bir kentin temelidir. -Kentteki altyapının en iyi biçimde kurulması, -Yeşil alanların düzenlenmesi, -Konutların en sağlıklı biçimde inşa edilmesi, -Eğitim, sağlık, eğlence, tatil ve spor tesislerinin kurulması, -Etkin bir ulaşım ağı sağlamak için sağlıklı planlar yapmak gerekir. Kentin kalkınması ve modernleşmesi ancak sağlıklı bir imar planlaması ile mümkün olabilir. Var olan dengeleri bozmadan, kentin gelişmesini de göz önüne alan bir plan şehri geleceğe taşıyabilir. Ama ne yazık ki Ataşehir in yüzde 80 inin imar planları bulunmuyor da ilçe olan Ataşehir de imar sorunları yaşayan mahallelerimiz arasında İçerenköy de bulunuyor. Bu nedenle göreve geldiğimizden bu yana 1/5000 lik imar planlarını yapma yetkisine sahip olan İBB nezdinde çok sayıda girişimde bulunduk.

11 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı İŞTE BELEDİYEMİZ TARAFINDAN İLÇEMİZDEKİ İMAR PLANLARININ YAPILMASI İÇİN BÜYÜKŞEHİR E GÖNDERDİĞİMİZ YAZILARIN TARİH ve BELGE NUMARALARI ////////// Tarih ve No lu Yazımız Tarih ve 6290 No lu Yazımız Tarih ve 466 No lu Yazımız Tarih ve 5814 No lu Yazımız Tarih ve 589 No lu Yazımız İMAR PLANLARIMIZI İSTİYORUZ EYLEMİ! Yazılı ve sözlü çok sayıda talepte bulunmamıza karşılık sessiz kalınması üzerine, 14 Eylül 2012 tarihinde sizlerin de katılımıyla İBB önünde İmar Planlarımızı İstiyoruz Eylemi yaptık. Eylemimiz gün boyu sürdü. Ne kırdık, ne döktük! Sadece ve sadece İmar planlarımızı istiyoruz diye haykırdık. Sesimizi gazeteler, televizyonlar duydu hatta Sağır Sultan bile duydu; bir tek Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş duymadı. İçerenköy halkı çok iyi biliyor ki; Sayın Topbaş 10 yıldır İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan ı ve 10 yıldır İçerenköy ün imar planlarına dönüp, bakmadı. İçerenköy halkı çok iyi biliyor ki; son 20 yıldır İstanbul u AKP yönetiyor ve hiçbiri mahallemizin imar planlarına dönüp, bakmadı. 11

12 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız //////////// AKP SAMİMİ DEĞİL! AKP li Büyükşehir Belediyesi nin kendisine ait olan İstanbul Hali ni plan tadili yaparak ticaret alanına dönüştürüp, rant sağlama girişimi belediyemizce açılan dava sonucunda iptal ettirilmiştir. Yeditepe Üniversitesi Hastanesi ile Acıbadem Üniversitesi nin kurulduğu alan için emsalleri artırarak plan tadili yapmak suretiyle kent içinde yoğunluğu artırdığı bir gerçek. Ancak bu bölgelerde imar plan tadilatına yönelik gösterilen hızlı çözümler ne yazık ki vatandaşlarımıza ait araziler söz konusu olunca, rafa kalkıyor. Şimdi seçimler yaklaşırken AKP li yöneticiler bir kez daha imar ile ilgili vaatlerde bulunuyorlar. Ancak artık vatandaşlarımızın bu vaatlere kanmadıklarını, itibar etmediklerini görmek bizleri mutlu ediyor.

13 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı imar PLANLARI ŞEFFAF BİR ŞEKİLDE HALKLA //////////// BERABER YAPILMALI 13 Bizim anlayışımıza göre ise imar planları bölgede açılacak ofisler aracılığıyla vatandaşımızla iç içe, planların tüm detayları paylaşılarak, şeffaf bir şekilde yapılmalı. Bu görüşü İlçe Belediye Meclisi nde de defalarca dile getirdik. Tutanaklardan da görüleceği gibi buna karşın AKP Ataşehir Grup Başkanvekili Mustafa Cevat Arzık, Yenisahra ve Barbaros mahallerinin imar planları ile ilgili olarak, Belediye Meclisi nde yaptığı konuşmada vatandaşla birlikte plan yapılmayacağını, vatandaşla yapılan planlardan hayır gelmeyeceğini açıkça ifade etti. Bu sözler AKP zihniyetinin imar planlarına bakış açısını net olarak göstermiyor mu?

14 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız ////////////İÇERENKÖY ÜN KAZANCI İÇERENKÖYLÜ NÜN OLMALI İçerenköy ün mevcut imar planında bazı vatandaşlarımızın mülkleri sosyal donatı ve yeşil alanlarda kalmaktadır. Biz bu parsellerin imar haklarının korunması ve vatandaşlarımızın mağdur edilmemesi için yeni bir imar planı yapacağız. Bu planda sosyal donatı ve yeşil alanda kalan vatandaşlarımıza ait parsellerin bölgedeki imar adasına aynı emsal değeri üzerinden imar transferini yaparak, hak kayıplarının ve mağduriyetlerin önüne geçeceğiz. Yeni yapılacak imar planında emsal 1.8 den 2.5 emsale çıkartılarak, yapı yoğunluğu yataydan düşeye taşınacak. Böylece modern bir kentleşme sağlanacak. Ayrıca emsal artışı ile beraber, yapılaşma miktarında vatandaşımızın lehine sonuçlar ortaya çıkacak. Oluşacak kent rantı vatandaşlarımıza yani sizlere kazanç sağlayacak. Yeni yapacağımız imar planında sosyal donatı ve yeşil alanları vatandaşlarımıza ait mülkler üzerinde belirlemek yerine, kamuya ait olan Hal Arazisi gibi alanlardan karşılayacağız. Böylece yeni yapacağımız planda şu an yeşil alanda gözüken parselleri, bu kapsamdan çıkaracağız ve çok sayıda vatandaşımızın mağduriyetini de gidermiş olacağız.

15 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı HAL İÇİN KENT KONSEYİ İLE BİRLİKTE 20 BİN İMZA TOPLADIK //////////// //////////// 15 Öte yandan İBB ye ait Hal Arazisi nin plan tadili yapılarak, ticaret alanına çevrilip satılması girişimini açtığımız dava sonucunda iptal ettirerek, durdurduk. Çünkü Ataşehir de yeteri kadar AVM ve Ticaret Merkezi bulunduğu bir gerçek. Eğer bu alanda bir ticaret merkezine dönüştürülürse zaten içinden çıkılmaz durumda olan trafik daha da artacak. Bu alan Ataşehirlilerin nefes alabileceği bir meydan ve yeşil alan olarak düzenlenmeli. Bu nedenle Kent Konseyi ile birlikte hal alanının Yeşil Alan ve Kent Meydanı olarak kullanılmasını sağlamak üzere imza kampanyası düzenledik ve topladığımız 20 bin imzayı İBB ye gönderdik. Bu alanda Kent Meydanı ve Yeşil Alan düzenlemesi projesi hazırladık.

16 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız ATAŞEHİR İ SOKAK SOKAK YENİLEDİK! ////////// SORUNLARI HALININ ALTINA SÜPÜRMEDİK İçerenköy de önceliğimizi mahallelerimizdeki alt yapı sorunlarına verdik. Sokaklarımızı çamurdan, çukurdan kurtardık. Bu kapsamda yağmur suyu sorununu çözdük. İnşa ettiğimiz yağmur suyu hatlarını ana taşıyıcı kanallara bağladık böylece su taşkınlarının önüne geçtik. Ataşehir genelinde 400 BİN TON ASFALT DÖKTÜK 390 BİN M 2 PARKE TAŞI DÖŞEDİK 225 BİN M 2 TRETUVAR 184 BİN M BORDÜR 60 KM TOPLAYICI ve TAŞIYICI YAĞMUR SUYU KANALI İNŞA ETTİK! İçerenköy de: 45 BİN TON ASFALT DÖKTÜK 94 BİN M² PARKE TAŞI DÖŞEDİK 36 BİN M² TRETUVAR 35 BİN M BORDÜR 3 KM TOPLAYICI ve TAŞIYICI YAĞMUR SUYU KANALI İNŞA ETTİK!

17 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ATAŞEHİR İN PRESTİJİ BİZDEN SORULUR! Cadde ve sokaklarımızı daha yaşanılabilir yapılara kavuşturduk. Meydanı ve bulvarı olmayan ilçemizin dört bir yanına Prestij Cadde yapımlarına başladık. Prestij Cadde düzenleme projeleri ile Ataşehir yepyeni yaşam alanlarına kavuştu. İlçemize kazandırdığımız Prestij Caddelerimiz MAHALLE Atatürk Esatpaşa Fetih Fetih Fetih İçerenköy İçerenköy İnönü Kayışdağı Kayışdağı Küçükbakkalköy Küçükbakkalköy Küçükbakkalköy Mevlana Mevlana Örnek PRESTİJ CADDE Girne Caddesi M. Fevzi Çakmak Caddesi (Eski Adnan Menderes Caddesi) Atatürk Bulvarı (Eski Bağımsızlık Bulvarı) Tahralı Sokak Kafkas Sokak Karslı Ahmet Caddesi Üsküdar İçerenköy Yolu Caddesi Ulusu Caddesi Akyazı Caddesi İstanbul Caddesi Atatürk (Başöğretmen) Caddesi Fırın Caddesi Tevfik Fikret Caddesi Mevlana Caddesi Aksekili Mehmet Uslu Caddesi Ahmet Yesevi (Yunus Emre) Caddesi 17

18 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız ////////// KARSLI AHMET CADDESİ PRESTİJİ NE KAVUŞTU! İçerenköy de Karslı Ahmet Prestij Caddesi uygulaması kapsamında 4 bin m 2 granit plak, 2 bin 800 m granit bordür, bin 750 m 2 granit küp taş, 400 m yağmur suyu kanalı çalışması yapıldı. 28 aydınlatma direği ile aydınlatılan cadde ile vatandaşlarımızın trafik korkusu olmadan, güvenli ve modern bir alana kavuşmuş oldu.

19 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ESKİ ÜSKÜDAR YOLUNDA ÖRNEK BİR PROJE: //////////// KAVŞAK VE HAVUZ YAPIMI 19 Uzun yıllar harabe durumda olan eski Üsküdar yolu, belediyemiz tarafından yeniden inşa edildi. Bölgede önce kavşak ve yol düzenlemesi yaptık. Alt yapı çalışmalarının ardından ise peyzaj çalışmalarını tamamladık. Bu kapsamda mahallemize bir de havuz kazandırdık. Böylece hem alandaki trafik sorunu çözüldü, hem de İçerenköyümüz biraz daha güzelleşti.

20 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız BETONLA İNATLAŞTIK, YEŞİLİMİZİ ÇOĞALTTIK Başta İstanbul olmak üzere, tüm kentlerimiz hızla betonlaşırken Ataşehir de 1 karış yeşil alanın bile imara açılmasına izin vermedik. Göreve geldiğimizde m² olarak devir aldığımız yeşil alan miktarını m² ye çıkardık. //////////// İLÇEMİZİN GÖZ BEBEĞİ OLAN PARKLARIMIZDAN BAZILARI Mimar Sinan Parkı : m 2 Cumhuriyet Meydanı Parkı : m 2 Prof. Dr. N. Erbakan Parkı : m 2 Nazım Hikmet Parkı : m 2 Bülent Ecevit Parkı : m 2 Deniz Gezmiş Parkı : m 2 Erguvan Barış Parkı : m 2

21 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı İçerenköy deki yeşil alan ve park çalışmalarımız//////////// ŞEKERCİOĞLU - KAFOĞLU PARKI: metrekare alana sahip parkta açık hava spor ve dinlenme alanları oluşturduk. Çocuklar için ayrıca oyun grupları yerleştirdik. MESKENLER PARKI: Ataşehir Belediyesi olarak yaşı, cinsiyeti, gelir düzeyi ne olursa olsun herkese spor yapma hakkı tanımayı görev biliyoruz. Bu kapsamda metrekare alana sahip parkta basketbol sahası, koşu parkuru ve açık hava spor alanları oluşturduk. Çocukların oynayabilmesi için oyun grupları ile donattığımız Meskenler Parkı nda ayrıca dinlenme alanları ve kuru havuz da bulunuyor. 21 ŞERİFE BACI PARKI: Halen yapımı süren metrekare alana sahip parka iki kuleli çocuk oyun grubu yerleştirilecek. Parkta ayrıca dinlenme ve açık hava spor alanları yer alacak.

22 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız TOPÇU CADDESİ ÜZERİ PARKI: Mahallemize 2013 yılında kazandırdığımız parkımızda açık hava spor alanı, dinlenme alanları, yürüyüş yolları oluşturduk. Çocuklarımız için oyun grubu yerleştirdiğimiz parkı, yüksek aydınlatma direkleri ile aydınlattık. İÇERENKÖY PARKI: Ataşehir de bulunan parkları revizyonlardan geçiriyor ve halkımıza yaraşır alanlar olması için çalışıyoruz. İçerenköy de 7.871,48 metrekare alana sahip, mahalle ile aynı adı taşıyan parkı da bu kapsamda yeniledik. Alanda bulunan çocuk oyun grubu, basketbol, mini futbol sahası, açık hava spor alanları, yürüyüş yolları ve koşu parkurunu revize ettik. Süs havuzları ile dinlenme alanları oluşturduk. Parkta ayrıca kameriyeler, pergolalar, piknik masaları ile WC ve su deposu da bulunuyor. Mahallede yer alan diğer parklarda da iyileştirme çalışmaları yaptık.

23 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Yenileme çalışmaları yaptığımız diğer parklar şöyle: Pir Sultan Parkı, Çeşme Parkı, Fatih Sultan Mehmet Hastanesi, Çınar Parkı, G-36 Parkı, Kurucular Parkı, Menekşe Parkı, Pir Sultan Parkı, Şehir Coşkun Hacıalioğlu Parkı, Şekerevler Parkı, Huzur Hoca Sokak Parkı. 23

24 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız İSTANBUL UN EN SAĞLIKLI İLÇESİ: ATAŞEHİR //////////TÜRKAN SAYLAN TIP MERKEZİ Herkese zamanında, yeterince, eşit ve yüksek kaliteli sağlık hizmeti! Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kulak - Burun - Boğaz Göz Hastalıkları İç Hastalıkları (Dahiliye) Kadın Hastalıkları Dermatoloji (Cildiye) Acil / Aile Hekimliği Ağız ve Diş Sağlığı Laboratuvar Mikrobiyoloji Biyokimya Radyoloji Evlilik Öncesi Danışmanlık SGK ile anlaşmalı Ayda 12 bin hasta

25 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ATAŞEHİR BELEDİYESİ SAĞLIK MERKEZİ Nİ KURDUK////////// Herkese zamanında, yeterince, eşit ve yüksek kaliteli sağlık hizmeti! Kadın ve Aile Sağlığı Ergenlik Çağı Fizyolojik ve Psikolojik Destek Ana - Çocuk Sağlığı Kemik Yoğunluğu Ölçümü alanında tüm Ataşehirlilere hizmet veriyoruz. ÜCRETSİZ 25

26 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız //////////DOÇ. DR. BAHRİYE ÜÇOK HASTA KONUK EVİ Herkese zamanında, yeterince, eşit ve yüksek kaliteli sağlık hizmeti! Ataşehir de İstanbul dışından gelen hasta ve yakınları için dört dörtlük bir konuk evi kurduk. Özellikle kemoterapi, radyoterapi gören kanser hastalarına sağlıklı ve konforlu barınma olanağı sağlamanın gururunu yaşıyoruz.

27 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı SİZ GELEMİYORSANIZ, BİZ GELİRİZ: EVDE SAĞLIK Herkese zamanında, yeterince, eşit ve yüksek kaliteli sağlık hizmeti! ATAŞEHİR DE SOSYAL ALARM SİSTEMİ BAŞLADI! ////////// Engelli ya da 65 yaş üstü vatandaşlarımız evlerine kurduğumuz sosyal alarm sistemi ile sadece bir tuşa dokunarak, 7 gün 24 saat sağlık ve sosyal destek hizmetlerimizden ücretsiz olarak yararlanabiliyorlar. Ayrıca bu kapsamda vatandaşlarımıza evde muayene, hemşirelik ve kişisel bakım (kuaför, temizlik vb.) hizmetleri de sunuyoruz. 27 HASTA NAKİL AMBULANSIMIZ HİZMETİNİZDE////////// Herkese zamanında, yeterince, eşit ve yüksek kaliteli sağlık hizmeti! Engelli ve 65 yaş üstü yatalak, sedye ile taşınması gereken hastaların evden sağlık kurumuna, sağlık kurumundan evine ya da sağlık kuruluşundan sağlık kuruluşuna naklini gerçekleştiriyoruz.

28 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız ////////// UZMAN DOKTORLARIMIZ GÖREV BAŞINDA Herkese zamanında, yeterince, eşit ve yüksek kaliteli sağlık hizmeti! İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımız 7 gün 24 saat Tıbbi Danışmanlık hizmetimizden yararlanabiliyor. Her türlü sağlık sorununuz için No lu Sağlık Hattımızı arayabilirsiniz. ////////// ACİL YARDIM AMBULANSIMIZ HİZMETİNİZDE Herkese zamanında, yeterince, eşit ve yüksek kaliteli sağlık hizmeti! Tüm Ataşehirlilere Dünya Sağlık Örgütü nün belirlediği acil durumlarda Acil Yardım Ambulansımız ücretsiz hizmet veriyor.

29 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı 29

30 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız GENÇLİK MERKEZLERİMİZİ GENÇLERİMİZLE BERABER YÖNETİYORUZ! ÜCRETSİZ

31 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı İstiyoruz ki gençlerimiz, birlikte üretebildikleri, kaliteli vakit geçirebildikleri ortamlara sahip olsunlar. Bu amaçla gençlerimizin kültürel ve sosyal açıdan gelişimlerinin desteklendiği, hayat becerilerinin kazandırıldığı gençlik merkezleri kuruyoruz. Gençlik merkezlerimizden ilkini yıllarca belediyeler tarafından ihmal edilmiş Ferhatpaşa Mahallemiz de hayata geçirdik. Ferhatpaşa Gençlik Merkezi nde üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize dönük etüt ve ders desteklerinin yanı sıra; çok çeşitli dallarda sanat eğitimleri, satranç, gezi gibi kulüp faaliyetleri ile temel bilgisayar kullanımı gibi destekler sunuyoruz. Sanat Eğitimleri (Bağlama, gitar, keman, dilsiz kaval, perküsyon, solfej, şan, halk oyuları, tiyatro ve drama) Üniversiteye Hazırlanan Gençlere Etüt ve Ders Desteği Konservatuvar ve Güzel Sanatlara Hazırlık (Müzik bölümüne girmek isteyen öğrenciler için hazırlık sınıfları) Bilgisayar Kullanımı (Temel bilgisayar kullanımı) Kültür Gezileri (Gençlerimizin gezip öğrenmek istedikleri yerleri kendilerinin belirleyeceği geziler) Söyleşiler ve atölye çalışmaları 31 ÇOK KISA BİR SÜRE SONRA İKİNCİ GENÇLİK MERKEMİZİ İÇERENKÖY DE HİZMETE AÇACAĞIZ. İÇERENKÖY GENÇLİK MERKEZİ Nİ İÇERENKÖYLÜ GENÇLERİMİZLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ.

32 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız İŞSİZLİK KADER DEĞİL! ////////// ATAŞEHİR BELEDİYESİ MESLEK EDİNDİRME MERKEZİ (ATAMEM) Herkesin bir mesleği olsun diye Ataşehir Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi ni kurduk. Merkemizde; Kuaförlük, Aşçılık, Bilgisayar destekli muhasebe, Web tasarımı, El sanatları, İngilizce dil kursları düzenliyor ve sertifika alanların aktif çalışma hayatına katılmalarını sağlıyoruz.

33 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ATAŞEHİR KADINLAR KENTİ 33 Kadınlardan aldığımız destekle yükseliyoruz. Ülkemizde kadınlar şiddet, eğitim ve işgücü dışında bırakılma, siyasette yeterli temsil edilmeme gibi birçok sorunla karşı karşıya. Biz Ataşehir de kadın-erkek eşitliğinin toplumun her alanında fiilen gerçekleşmesi için çalışıyoruz. 5 YILDIR attığımız her adımda bizi yüreklendiren, daha da büyük adımlar atmamız için el veren kadınlar, kadınlarımız var. Kadınlar bizim baş tacımız dedik ve her alanda önceliği onlara verdik. Sanatla tanışan kadınlarımızın kimi ressam, kimi müzisyen Sporda önceliği kadınlara verdik. Kadın Futbol ve Voleybol takımlarımız ilçemizin yüz akı.

34 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız ////////// ATAŞEHİR BELEDİYESİ KIZ ÖĞRENCİ KONUK EVİ Yeter ki kızlarımız okusun diyerek Ataşehir e Kız Öğrenci Konuk Evi ni kazandırdık. Altı katlı modern binada lisans ve lisansüstü eğitim gören öğrencilerimiz kalıyor. ////////// ATAŞEHİR BELEDİYESİ KADIN KONUK EVİ Şiddete maruz kalan kadınlarımıza sahip çıktık. Onları korumak ve barınma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Türkiye nin ruhsatlı ikinci kadın konuk evini kurduk.

35 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı SOSYAL HİZMET MERKEZLERİMİZ ÇOCUKLARIMIZIN YANINDA! Çocuklarımızın sanat, spor ve bilim ile iç içe büyümesini sağlamak; yetişkinlere yaşam kalitesini artıracak bilgi, beceri ve danışmanlık hizmetleri sunmak amacıyla Ataevleri kuruyoruz. Çocuklarımız burada bilgisayar ve internete ulaşıyor, kitap okuma alışkanlığı kazanıyor, ders destek programlarından yararlanıyor. Sosyal hizmet merkezimizde, yetişkinler için de çok sayıda kurs ve etkinlik düzenliyoruz. Merkezimizde de yüzlerce vatandaşımız ücretsiz sunulan bu hizmetlerden yararlanıyor. İnönü, Aşık Veysel, Mustafa Kemal, Kayışdağı Lions, Ferhatpaşa ve 30 Ağustos Ataevlerimiz hizmetinizde. 35

36 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız ATAŞEHİR DE KİMSE YALNIZ DEĞİL! ////////// AŞEVİMİZ 365 GÜN KESİNTİSİZ HİZMET VERİYOR Vatandaşlarımızın dar günlerinde yanlarındayız. Aşevimiz ile günde 8000 kap sıcak yemeği ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırıyoruz. Gizlilik İlkesi: Yardımlarımızı reklam yapmadan, sivil araçlarla yapıyoruz. Amacımız kimsenin kendini mahçup hissetmemesi. ////////// EKMEĞİMİZİ DE PAYLAŞIRIZ SUYUMUZU DA Su Hayattır sloganıyla yola çıkan belediyemiz, dar gelirli vatandaşlarımıza ücretsiz olarak temiz ve sağlıklı içme suyu dağıtım hizmetine devam ediyor. Ağustos ayı itibariyle geçtiğimiz dijital kart sistemi sayesinde vatandaşlarımız bu hizmetten daha rahat yararlanabiliyor. Belediyemize yapılan başvurular ve sosyologlarımızın yaptığı incelemeler sonucunda yardıma muhtaç olduğu belirlenen ailelere kuru gıda, hasta ve çocuk bezi yardımında bulunmaya da devam ediyoruz.

37 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ASKER AİLELERİNE YARDIM ELİMİZİ UZATIYORUZ //////////// 4109 sayılı kanun kapsamında ilçemiz sınırları içinde yaşayan oğlu veya eşi askere giden yardıma muhtaç ailelere destek veriyoruz. SİZİ ÜCRETSİZ ULAŞTIRIYORUZ //////////// Her gün İçerenköy Mahallesi muhtarlığı önünden kalkan ring servislerimiz ile Ataşehir Belediyesi, Kaymakamlık, Nüfus Müdürlüğü ve Tapu Kadastro binalarına ücretsiz ulaşım sağlıyoruz. DOST ACI GÜNDE BELLİ OLUR; //////////// ACINIZI HER ZAMAN PAYLAŞTIK Dar gelirli, kalabalık nüfusa sahip ve küçük konutlarda yaşayan Ataşehirli ailelerin acılı günlerinde taziyeleri kabul edebilmek, misafirlerine ikramlarını rahatça yapabilmelerini sağlamak için taziye evleri kuruyoruz. İlk Taziye Evimizi de Esatpaşa da hizmetinize sunduk. Ferhatpaşa daki ikinci taziye evimiz de çok kısa bir süre içinde kapılarını halkımıza açacak. Acılı günlerinizde Taziye Evimizde buluşuyor taziye yemeklerimizi ve dualarımızı paylaşıyoruz. 37

38 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız SALLANACAK VAKİT YOK! //////////// AKUT LA BİRLİKTE DAHA DA GÜÇLÜYÜZ Göreve geldiğimizden bu yana doğal afetlere karşı projeler hazırlıyor ve bu konuda en yetkin kurumlarla iş birlikleri gerçekleştiriyoruz. AKUT ile birlikte Türkiye nin ilk Özel Afet Eğitim ve Araştırma Enstitüsü nü Ataşehir de kurduk. Hem yetişkinlere hem de okullarda çocuklarımıza ve gençlerimize temel afet bilinci eğitimleri veriyoruz. Yine belediyemizin Afet Koordinasyon Merkezi ni (AKOM) hayata geçirdik. AKOM un ilk çalışmalarından biri, GIS (Geographic Information System) tabanlı Ataşehir Afet Bilgi Sistemi (ABİS) oldu. Bu sistemi üzerinden paylaşıyoruz. ABİS ile ilçeye ait afet planları ve jeoloji haritaları görüntülenip ve en kısa yol analizleri yapılabiliyor.

39 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı 39

40 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız BİZİM İÇİN TÜM CANLAR KUTSALDIR //////////// ONLAR BİZİM CAN DOSTUMUZ! Ataşehirimiz de bizlerle birlikte yaşayan can dostlarımızı unutmuyor, onların yaşamlarını bir nebze de olsa kolaylaştırabilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İlçemizde gönüllüler ile birlikte sahipsiz hayvanlara kuduz aşısı ve parazit ilaçlaması yapıyoruz. Ayrıca sokak hayvanlarını kısırlaştırıyor, hasta ya da yaralı olanlara gerekli tedavileri uyguluyoruz. //////////// YAŞAM ONLARLA GÜZEL Sokak hayvanlarının özellikle yaz aylarında artan su ihtiyacını karşılamak amacıyla, ilçemiz sınırlarında bulunan parklara şehir şebeke suyu ile entegre otomatik su istasyonları yerleştirdik. Zorlu kış şartlarında ilçemizde yaşayan sahipsiz hayvanların gıda ihtiyacını karşılamak amacıyla da beslenme odaları kurduk.

41 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı CAN DOSTUM NAKİL AMBULANSI//////////// Sokak hayvanları bizim can dostumuz. Yardıma muhtaç yaralı sokak hayvanları için Can Dostum Nakil Ambulansı hizmetini başlattık. Bu hizmetle yaralı ve sakatlanmış hayvanlara acil müdahale ederek tedavilerini gerçekleştiriyoruz. 41 KEDİ EVİ //////////// Ataşehir Belediyesi olarak can dostlarımız için başlattığımız bir diğer hizmet ise, Kedi Evleri. İlçe genelinde site ve apartmanların bahçelerindeki 90 a yakın noktaya yerleştirdiğimiz yuvalar sayesinde, sokak kedileri kış aylarında soğuktan korunuyor. Proje kapsamında Ataşehirli hayvan gönüllülerine kedilerin beslenmesi için düzenli olarak mama yardımında da bulunuyoruz. İlçemizin ihtiyaçlarını tespit edip, can dostlarımız için yeni hizmetler sunmaya devam edeceğiz.

42 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız KAMU BİNALARINA YAPIM ONARIM DESTEĞİ VERİYORUZ Ataşehir Belediyesi olarak ilçemizde bulunan okul, ibadethane ve hastane gibi kamu kurumlarına bakım ve onarım destekleri veriyoruz. Bu kapsamda, İçerenköy de destek verdiğimiz kurumlar: Birlik Camisi Şafak Camisi Kanuni Sultan Süleyman İlköğretim Okulu Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu Hasan Leyli İlköğretim Okulu Halilatam Avcı İlköğretim Okulu Fatih Sultan Mehmet Hastanesi Fizik Tedavi Binası İçerenköy Önleyici Hizmet Amirliği

43 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı FATİH SULTAN MEHMET EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ NE FİZİK TEDAVİ MERKEZİ KAZANDIRDIK ve ARAÇ DESTEĞİNDE BULUNDUK FSM de çevre düzenlemesi, kaldırım ve asfalt çalışması ve ayrıca üç blokta yenileme çalışması yaptık. Kullanılmayan fizik tedavi ünitesi böylece işler hale geldi ve İstanbul un Anadolu Yakası nda ikinci yatak kapasitesine sahip fizik tedavi merkezi olarak halkımızın hizmetine sunuldu. FSM içinde hasta ulaşımını kolaylaştırmak için araç bağışında bulunduk. Ayrıca FSM Hastanesi nin bahçesine yürüyüş parkuru da kazandırdık. 43

44 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız ////////////ALİ GAZİ BABA TÜRBESİ Nİ RESTORE ETTİK Ali Gazi Baba Türbesi ni restore çalışmalarını tamamlayarak, manevi açıdan önemli bir din büyüğüne duyduğumuz saygıyı gösterdik.

45 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ATAŞEHİR İN ULAŞIM PLANINI HAZIRLADIK! Ataşehir 3 farklı ilçe ile bir beldeden gelen 17 mahalleden oluşuyor. Bu nedenle ilçemizde entegre bir ulaşım sistemi bulunmuyor. İmar bütünlüğü de bulunmadığı için cadde ve sokakların genişlikleri de her mahallede farklılıklar gösteriyor. Bildiğiniz gibi İstanbul da ulaşım ile ilgili tüm planlama ve uygulama yetkisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi ne ait. Ancak biz görev alanımızda olmamasına rağmen ilçemizin tümünü kapsayacak şekilde bir Ulaşım Planı hazırladık. Bu planı uygulanmasını sağlamak üzere İBB Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü nün onayına sunduk. Ataşehir Ulaşım Planı 2014 Yılı Ocak ayında söz konusu kurum tarafından onaylandı. Önümüzdeki Nisan ayından itibaren plan uygulamaları aşama aşama hayata geçecek. Bu sayede Ataşehir trafiğinde aşamalı bir şekilde rahatlamalar olacak. 45 Örneğin bölgemizde TOKİ uygulama alanında kalan alanlarda yapılan inşaatların hafriyatlarının taşınacağı güzergahlar İBB ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından belirleniyor ve bu konuda belediyemizin herhangi bir tasarruf yetkisi bulunmuyor. Ataşehir Ulaşım Planı çerçevesinde Nisan ayından itibaren bölgemizin önemli ulaşım akslarına belirli saatler dışında ağır tonajlı hafriyat kamyonlarının girmesi yasaklanacak. Bu plan sayesinde ilçemizde trafik sinyalizasyon lambalarının süresi, tek ve çift yön uygulamaları, parklanma gibi çok sayıda probleme çözüm üretmeye başlamış olacağız.

46 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız ATAŞEHİR İ KENT MİMARİSİNE VE ESTETİĞİNE UYGUN MODERN YAPILARA KAVUŞTURDUK! ////////// MUHTARLIK BİNALARINI YENİLEDİK Halkımızın özenle seçtiği, kendinden bildiği, aileden saydığı mahalle muhtarlarımıza her vesile ile destek oluyoruz. Bu kapsamda inşa ettiğimiz Ferhatpaşa, Yeni Çamlıca, Atatürk, Yenişehir ve İnönü mahalleleri muhtarlık binalarını halkımızın hizmetine sunduk. ////////// ATAŞEHİR DEKİ TAKSİCİ DOSTLARIMIZ DA MUTLU! Taksici meslektaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri kent mimarisi ile bütünleşen modern mekânlar oluşturduk. İlk etapta ilçemizdeki 10 taksi durağımızı yeniledik. Mart ayı sonuna kadar ise 4 taksi durağımızı daha yenilemiş olacağız. ////////// EĞİTİME TAM DESTEK Ataşehir Belediyesi olarak öğrencilerimizin iyi ve kaliteli öğrenim görebilmesi için eğitim kurumlarına her fırsatta destek oluyoruz. Amacımız kendine güvenen, özgür, yaratıcı bireyler yetişmesine katkıda bulunmak. Bu kapsamda ilçemizdeki okullarımızın bakım-onarım çalışmalarını üstlenmeyi görev biliyoruz.

47 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı CIVIL CIVIL, RENGARENK SOKAKLAR //////////// İlçemizde görüntü kirliliği oluşturan trafolara cephe giydirmesi yaparak kent estetiği ile uyumlu hale getiriyoruz. Şimdiye kadar 100 tane trafoyu renklendirdik. Önümüzdeki 1 yıl içerisinde Ataşehir deki tüm trafoları kent estetiğine yaraşır görünüme ulaştıracağız. ESKİ YENİ 47 ESKİ YENİ

48 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız DAHA TEMİZ BİR ATAŞEHİR İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ //////////// ÇÖPLERİ YER ALTINA ALIYORUZ Ataşehir de vatandaşlarımızın daha temiz, sağlıklı bir çevreye sahip olmaları için pek çok noktaya, kapalı ve sağlam mekanizmasıyla koku ve çöp sızıntısını önleyen yer altı konteynerleri yerleştiriyoruz. Türkiye genelinin üzerine çıkarak, ilçemizin yüzde 30 una yer altı konteynerleri ile donattık. 2 yıl içerisinde tüm Ataşehir de bu sisteme geçmeyi hedefliyoruz. //////////// İÇERENKÖY DE MİKROPLARA GEÇİT YOK! Salgın ve bulaşıcı hastalıkların yayılmasında ortak kullanım alanlarının etkisi çok büyüktür. Bu nedenle Ataşehir Belediyesi olarak, başta çocuklarımız olmak üzere halkımızın sağlığını korumak amacıyla ilçemizde bulunan tüm okul ve camilerimizin ortak kullanım alanlarını 8-10 günlük aralıklarla dezenfekte ediyoruz. Dezenfekte Ettiğimiz Okullar: Hasan Leyli İ.Ö.O Kanuni Sultan Süleyman İ.Ö.O Yahya Kemal Beyatlı İ.Ö.O Halil Atamavcı İ.Ö.O Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi

49 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Dezenfekte Ettiğimiz İbadethaneler Osmanlı Çatakbaşı Cami Şehitler Cami Birlik Cami Hacı Abdurrahman Cansu Cami Ali Gazi Baba Cami Gökyiğit Cami Merkez Cami Pir Sultan Abdal Kültür Derneği İçerenköy Cem Evi Selçuklar Cami Bostancı Oto Sanayi Cami Şafak Cami Hacı Nuri Cerit Cami 49 HER TÜRLÜ HAŞEREYLE MÜCADELE EDİYORUZ//////////// İçerenköy Mahallesi nde tespit ettiğimiz 552 sivrisinek üreme noktasına Mayıs - Ekim ayları arasında 30 günlük periyotlarla ilaçlama faaliyetlerinde bulunduk. Ayrıca Haziran - Ekim ayları arasında 5-6 günlük aralıklarla (gece) sivrisinek uçkun ilaçlaması yaptık. İlçemizde bulunan dereleri 7 günlük aralıklarla ilaçladık.

50 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız BİNAMIZ DA AKILLI HİZMETLERİMİZ DE Bilgi paylaşımı ve katılımın sağlanması için gelişen teknolojinin tüm olanaklarını kullanıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu nun katılımıyla açtığımız belediye binamızla gurur duyuyoruz. 32 Bin metrekarelik kullanım alanı olan hizmet binamız, kullandığı elektriğin %8 ini güneş enerjisinden üretiyor ve arıtma sistemiyle atık suyun geri dönüşümünü sağlıyor. Benzersiz teknolojik altyapımızla, internet üzerinden sunduğumuz e-belediye uygulamalarına 24 saat kesintisiz ulaşabilirsiniz.

51 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı GURURLUYUZ; ÇÜNKÜ ATAŞEHİR E YAKIŞANI YAPTIK ATAŞEHİR BELEDİYESİ NİKAH SALONU //////////// Küçükbakkalköy de inşa ettiğimiz Nikah Salonu kompleksimizde modern ve şık tasarımıyla üç farklı evlendirme salonu ve gelin odaları bulunuyor. 400 kişilik salonumuz kültür ve sanat etkinliklerimiz için de hizmet sunabiliyor. BİZ GERÇEK DEMOKRATIZ, MUHALEFETİN SESİNİ KISMAYIZ 51 ATAŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS SALONU//////////// Hayallerimizdeki demokratik koşulların oluşturtulabilmesi için en çağdaş Meclis Salonu nu biz inşa ettik. Ataşehir Belediyesi Meclis Salonu nda tüm üyeler oturdukları yerden konuşma yapabiliyor ve oylarını elektronik ortamda kullanabiliyorlar. Ayrıca, söz alan her üyenin görüntüsü büyük ekrana yansıtılarak tüm izleyiciler tarafından izlemesi sağlanıyor. Binada parti grupları, komisyonlar ve arşiv için de modern donanımlar bulunuyor.

52 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız GÜLERYÜZLÜ BELEDİYECİLİK //////////////// DİL, DİN, IRK, KÜLTÜR ve MEZHEP FARKI GÖZETMEDİK, ETMEYECEĞİZ! Halkımızdan gelen her türlü talep ve şikâyeti, geldiği mecra ne olursa olsun samimiyetle yanıtlamak isteyen bir halkla ilişkiler kültürü oluşturduk. Belediyemizin kapısından içeri giren herkesi evimize gelmiş bir misafir kabul ediyor ve güler yüzle karşılıyoruz. 65 yaş ve üstündeki vatandaşlarımıza tüm işlemleri boyunca refakat ediyor, tüm ziyaretçilerimize gün boyu çay - kahve vb. ikramlarda bulunuyoruz. Çağrı Merkezimiz ve sosyal medya hesaplarımızla da 7 gün 24 saat halkımızın hizmetindeyiz atasehir.bel.tr facebook.com/atasehirbld twitter.com/atasehirbld

53 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı CADDE CADDE, SOKAK SOKAK BELEDİYECİLİK Başkan Ataşehir i Dinliyor ismini verdiğimiz proje kapsamında 17 mahallemizdeki her evi kapı kapı dolaşıyor; vatandaşlarımızın belediye hizmetleriyle ilgili memnuniyet, beklenti ve şikâyetlerini tespit ediyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri tablet bilgisayarlar üzerinden anında yetkili birimlere ulaştırılıyor ve hızla müdahale ediyoruz. 53 Öte yandan mahallelerde iletişim noktaları kurarak, vatandaşlarımızın belediye hizmetlerinden en kolay şekilde yararlanmalarını sağlıyoruz. İlk iletişim noktasını Küçükbakkalköy de hizmete sunduk. Çok yakında Yenişehir ve Ferhatpaşa birimlerimiz de kapılarını halkımıza açacak.

54 Ataşehir de sizlerle beraber yürüyecek uzun bir yolumuz ve yapacak daha çok işimiz var. Bu süreçte gereken desteği vereceğinizden, Ataşehir deki gelişimi sürekli kılacağınızdan en küçük bir şüphem yok. Sizden oy verirken siyasi parti ayrımından daha çok ülkemizin ve ilçemizin geleceğini düşünmenizi istiyorum. Unutmayın siz varsanız ben de varım. Ve biz varsak modern ve çağdaş bir Ataşehir var Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

55 Şimdi söz sizde! Kimsenin ötekileştirilmediği, herkesin birinci sınıf vatandaş olduğu bir Türkiye için oy kullanın.

56

EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU!

EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! ATAŞEHİR DE BATTAL İLGEZDİ İLE DEVAM; ÇÜNKÜ ATAŞEHİR İN DEĞERİNE

Detaylı

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister.

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI Bundan 5 yıl önce

Detaylı

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister.

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI Bundan 5 yıl önce

Detaylı

EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU!

EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! ATAŞEHİR DE BATTAL İLGEZDİ İLE DEVAM; ÇÜNKÜ ATAŞEHİR İN DEĞERİNE

Detaylı

Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU!

Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ATAŞEHİR DE BATTAL İLGEZDİ İLE DEVAM; ÇÜNKÜ ATAŞEHİR İN DEĞERİNE DEĞER KATTIK Bundan

Detaylı

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister.

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI Bundan 5 yıl önce

Detaylı

Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU!

Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI ATAŞEHİR DE BATTAL

Detaylı

Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU!

Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI ATAŞEHİR DE BATTAL

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR Sultangazi de 36 Altın Ay Altyapı ve Üstyapı HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 SULTANGAZİ NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ Sultangazi

Detaylı

YENİ OTOGAR ÇALIŞMASINA BAŞLADIK

YENİ OTOGAR ÇALIŞMASINA BAŞLADIK Ekim / 2012 YENİ OTOGAR ÇALIŞMASINA BAŞLADIK Manisa nın en önemli ihtiyaçlarından biri olan yeni bir oto terminal binasını kente kazandırmak için çalışmalara başladık. Hal Müdürlüğü arkasındaki alana yapacak

Detaylı

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI Türkiye İstatistik Kurumu ve Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Türkiye Özürlüler Araştırması sonuçlarına göre, ülkemizde yaklaşık 8,4 milyon

Detaylı

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER. Yardım Talep Dilekçesi. Ataşehir Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınmış yazı

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER. Yardım Talep Dilekçesi. Ataşehir Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınmış yazı SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMET TAMAMLANMA SÜRESİ 1 KURU GIDA YARDIMI Vergi Dairesinden -Uygun görülen kuru gıda yardımı müteakip 10 (on) içerisinde yardımlar

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

ATAŞEHİR İN DEĞERİNE DEĞER KATTIK

ATAŞEHİR İN DEĞERİNE DEĞER KATTIK ATAŞEHİR İN DEĞERİNE DEĞER KATTIK 5 yıl önce sizlerle beraber Ataşehir de sıfırdan bir belediye kurduk. 400 bine yaklaşan nüfusu ile dört ayrı ilçe belediyesinden gelen, en az hizmet görmüş 17 mahallemizin

Detaylı

engelli ise engelli sağlık kurulu raporu,

engelli ise engelli sağlık kurulu raporu, SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMET TAMAMLANMA SÜRESİ 1 KURU GIDA YARDIMI elverişli (SGK, Tapu Sicil Müdürlüğü ve -Uygun görülen kuru gıda yardımı Bir program dahilinde

Detaylı

www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı

www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı İlçemizde; kişi başına düşen 0.2 metrekarelik yeşil alan miktarını

Detaylı

BİZ KİMİZ? ODTÜ Atatürkçü Düşünce Topluluğu, Atatürk ü ve ideolojisini daha iyi tanımak ve tanıtmak için 1989 yılında ODTÜ Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulmuş olan bir düşünce topluluğudur. Atatürkçü

Detaylı

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ MSY Yapı olarak 12 yıl önce kurduğumuz hayallerin, attığımız adımların gururunu; ellinin üzerinde projemiz, bini aşkın konut satışımızla yaşıyoruz. Kaliteli ve modern yaşamı evlerimize,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi Farkındalık Yaratacak

Detaylı

İktidarıyla, muhalefetiyle bütün Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımın da aynı bilinçle görev yaptığına inanıyorum.

İktidarıyla, muhalefetiyle bütün Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımın da aynı bilinçle görev yaptığına inanıyorum. Belediye Meclisimizin Değerli Üyeleri Bandırmalıların güveni ve desteği ile göreve gelen bu yüce meclis, halkımıza ve bu güzel kente hizmet yolunda bir yılı geride bıraktı. Geçen bir yıllık sürede, kentimizin

Detaylı

T. C. DİDİM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Denizköy İlköğretim Okulu

T. C. DİDİM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Denizköy İlköğretim Okulu T. C. DİDİM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Denizköy İlköğretim Okulu DENİZKÖY İLKÖĞRETİM OKULU, SİZİNLE HAYAT BULUYOR Denizköy İlköğretim Okulu 2012 1 1- ALT PROJENİN ADI VE KONUSU: Denizköy

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Esenler Toplam Yatırım 317.000 Milyon YTL (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İnsan ve kalkınma odaklı projelerimizle Altındağ ın geleceğini de inşa edeceğiz ŞİARIMIZ; Milletimizin

Detaylı

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. 2 Sizlere yakışır bir yaşam alanı sunuyoruz, çünkü sevdiklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.

Detaylı

KENTİN YENİ ARMASI. YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE

KENTİN YENİ ARMASI.  YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE KENTİN YENİ ARMASI www.yunusoglu.com.tr YUNUS YUNUSOĞLU NDAN YENİ BİR PROJE HER AÇIDAN KUSURSUZ İzmir in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir de, çok özel bir proje yükseliyor. Site içerisinde, rezidans konseptinde

Detaylı

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk.

1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. 1977 yılında, insanımızın kendine ait huzur dolu bir ev hayaline, nitelikli ve güvenli yaşam alanları idealimizle cevap vermek için yola koyulduk. Günümüze geldiğimizde, binlerce konut teslimi gerçekleştiren

Detaylı

Kadın Dostu Kentler Projesi. Proje Hedefleri. Genel Hedef: Amaçlar:

Kadın Dostu Kentler Projesi. Proje Hedefleri. Genel Hedef: Amaçlar: Kadın Dostu Kentler Projesi İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Projesi, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-UNFPA ve Birleşmiş Milletler

Detaylı

istasyonkentseldonusum pbx istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum

istasyonkentseldonusum pbx  istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum HANE HALKI ANKETİ +90 342 211 12 00 pbx www.istasyonkentseldonusum.com bilgi@istasyonkentseldonusum.com istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum Kentsel Dönüşüm Ofisi Çakmak

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

kimdir? Nazif Kerem GÖZENER ÖZGEÇMİŞ

kimdir? Nazif Kerem GÖZENER ÖZGEÇMİŞ ÖZGEÇMİŞ kimdir? 21 Nisan 1971 de Malatya nın Arapgir ilçesinde dünyaya geldim. Maliyeci bir baba ve öğretmen bir annenin ilk çocuklarıyım. Memur bir ailenin çocuğu olduğum için, eğitim hayatıma, Malatya

Detaylı

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da.

İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da. Ve şimdi Konya da. İstanbul da, Bursa da, Çanakkale de, Sakarya da Ve şimdi Konya da. 23 Bursa Prestij Modern 23 yıllık İstanbul Prestij Park Bakyapı Uzmanlığıyla Prestijli Bir Hayat Sakarya Çamlıca Apart Evleri Çanakkale

Detaylı

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir.

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. Gerek fonksiyonel ve modern mimari çözümleri, gerekse estetik ve kaliteye vermiş

Detaylı

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer

Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Yaşamın, düşlerin ötesine geçtiği yer Doğru ve estetik bir mimari yaşamınızı daha anlamlı kılar Güzelvadi Villaları; doğası, konumu, kalite/güvenlik anlayışı ve mimarisiyle yaşamınıza anlam katacak; üstelik

Detaylı

TARSUS BELEDİYESİ NE ZİYARET

TARSUS BELEDİYESİ NE ZİYARET TARSUS BELEDİYESİ NE ZİYARET Toplum Projesi etkinliği olarak İngilizce öğretmenimiz, rehberlik öğretmenimiz ve biz, yani beş Tarsus lu öğrenci, belediyenin Tarsus ta yürüttüğü sosyal hizmetlerin neler

Detaylı

Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü saatleri arasında temin edebilirsiniz.

Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü saatleri arasında temin edebilirsiniz. Ocak 2019 BİLGİLER Etkinlik biletlerini, ilgili birim gişelerinden haftanın her günü 10.00-20.00 saatleri arasında temin edebilirsiniz. Etkinlikler için bilet alma kotası kişi başı 2 bilet ile sınırlıdır

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı Söz verdiğimiz gibi... Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı GENÇ BAŞKAN ÇALIŞIYOR ÇANKAYA KAZANIYOR TED ÜNİVERSİTESİ-ÇANKAYA BELEDİYESİ ÖĞRENCİ YURDU AÇILIŞI - 1 EKİM Açılış Tarihi ve Saati: 1 EKİM

Detaylı

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk

Silivri. Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Silivri Kalite, tecrübe, yenilik... Yaşam boyu mutluluk Yapı sektöründeki teknolojik yenilikleri ve gelişmeleri takip eden Yazıcı Yapı, çevreye saygılı, modern mimariyi temsil eden özgün yapılar tasarlamak

Detaylı

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar KAL a Bakış OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz 1955 yılında Bakanlığımız tarafından ortaya konan Maarif Kolejleri projesi kapsamında açılmıştır. Türkiye nin dünyaya eğitim alanında kendi tavrını koyduğu en önemli

Detaylı

HAKKIMIZDA. Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede birçok konut yapımı ile benzeri yapım işlerini başarıyla tamamlamış bulunmaktayız.

HAKKIMIZDA. Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen sürede birçok konut yapımı ile benzeri yapım işlerini başarıyla tamamlamış bulunmaktayız. HAKKIMIZDA yılından itibaren ülkemizin farklı bölgelerinde birçok konut ve işyeri projesini başarıyla gerçekleştiren Kavşut ailesinden ayrılıp, yeni bir anlayış ile bilgi ve tecrübeyi birleştirerek 00

Detaylı

Yeni Bir Heyecanla, Yeniden...

Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Yeni Bir Heyecanla, Yeniden... Üsküdar Belediye Başkan Yardımcılığı görevi ile geçen on yıllık sürede güzel ilçemize altyapıdan yeşil alan ve çocuk parklarına, kültürden sanata, eğitimden kentleşmeye,

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİHİZMETLERİ : 1- İlçemiz Temaşalık Mahallesi İlçe Jandarma binası yanı Çamdibi Mahallesi yolu

Detaylı

KENTSEL YENİLEME ve GELİŞİM

KENTSEL YENİLEME ve GELİŞİM KENTSEL YENİLEME ve GELİŞİM 1 BELEDİYE SINIRLARININ GENİŞLETİLMESİ Devam Ediyor. 2 CEVATPAŞA SAHİL BANDI YENİLEME Devam Ediyor 3 KARACAÖREN KENTSEL ÇEVRE ÜRETİMİ/ a) İmar Uygulamaları b) Teknik Altyapı

Detaylı

w w w. a s i l i n s. c o m

w w w. a s i l i n s. c o m www.asilins.com Asil inşaat, ağamobilya kuruluşudur. Hakkımızda Firmamız 35 yıllık tecrübesi ve günümüz çağdaş mimarisi ile birleştirerek, mimarinin en güzel örneklerini birçok yapının altına adını yazdırmayı

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler

Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Rahat Bir Hayat İçin Esnek Çözümler Aradığınız; modern mimarisiyle göz alıcı, merkezi konumda ve kalabalıktan uzakta bir ev ise, Flex tam da size göre! Caddeye Flex İvmesi Kendi sosyal yapısını zemin

Detaylı

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 75 info@emlakkonut.com.tr ı www.emlakkonut.com.tr Mahalle

Detaylı

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Modern Mekanlar Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Çağımızın hem teknolojik hem de sosyal alanda bizlere getirdiği yenilikler Toplu Yaşam Alanlarının profesyonel yönetimini ihtiyaç haline getirmiştir. Bu

Detaylı

1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI 2 PLANLAMANIN AMAÇ VE KAPSAMI

1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI 2 PLANLAMANIN AMAÇ VE KAPSAMI 1 ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ ÇELTİKÇİ MAHALLESİ VE DEMİRCİLER MAHALLESİ MEVKİİNDE D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ 1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI Planlama alanı

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR

YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Konutta Altın Çağı YAŞAM ALANINIZ SİZE ÖZELDİR Çağıl İnşaat / Altınbaşak Konutları Çağıl İnşaat 1994 yılında kurulan; çok katlı yapıların tasarımı ve yapımı, yol, sanat yapıları ve köprü yapımında uzmanlaşmış

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Tuzla Toplam Yatırım 225 Milyon YTL (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ

smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ smart investment in Turkey AKILLI YATIRIM [ İSTANBUL 216 YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ [ Duymadım deme Görmedim deme Akıllı düşün AKILLI YATIRIM YAP! Konut projemizden yapacağınız yatırımlarda ayrıcalığı ile

Detaylı

Online işlem rahatlığı!..

Online işlem rahatlığı!.. 15 MAYIS 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Online işlem rahatlığı!.. Belediyesi resmi internet sitesinde online hizmetler ile artık belediyeye kadar zahmet etmeden tüm işlemlerinizi

Detaylı

TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir.

TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir. TUVAL GARDEN, bir TPD GRUP Projesidir. TPD GRUP Köklerine bağlı, geleneksel değerlerini çağımız gerekleriyle harmanlamış, her geçen gün daha da profesyonelleşen, yaptığı işi en iyi şekilde bitirmeye çabalayan,

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ 1. Bilgi Evlerinin Kuruluş amacı; 2014 ve 2015 Eğitim Öğretim yılı Çocukların kendilerini tanımalarını, bilgi ve becerilerini

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Son Dakika KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN SELVİTOPU: Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye tarafından

Detaylı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı 1987 Yapacağımız ve hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel Beldemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır. Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 17 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 17 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.08.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 17 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : İBB Şartlı Hibe Yardımı. komisyonumuza havale edilen Fen İşleri Müdürlüğü nün 26/05/2012

Detaylı

ŞEHİTKAMİL İLÇESİ 15 TEMMUZ MAHALLESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU

ŞEHİTKAMİL İLÇESİ 15 TEMMUZ MAHALLESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI KENT PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHİTKAMİL İLÇESİ 15 TEMMUZ MAHALLESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU MAYIS

Detaylı

KILIÇ İNŞAAT www.kilicinsaatsamsun.com

KILIÇ İNŞAAT www.kilicinsaatsamsun.com KILIÇ İNŞAAT www.kilicinsaatsamsun.com HAKKIMIZDA Kılıç Eğitim Araçları Mobilya İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adı ile hizmet vermektedir. 1974 yılında Hüseyin KILIÇ

Detaylı

Bahçelievler de. Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Bahçelievler de. Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bahçelievler de Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL (213.520 Trilyon Lira) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

Belediyenin gelirleri

Belediyenin gelirleri Belediyenin gelirleri a) Kanunlarla gösterilen belediye vergi, resim, harç ve katılma payları. b) Genel bütçe vergi gelirlerinden ayrılan pay. c) Genel ve özel bütçeli idarelerden yapılacak ödemeler. d)

Detaylı

SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım Eylül 2011

SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım Eylül 2011 SAĞLIKLI ŞEHİR HAREKETİ KADIN ÇALIŞMALARI Kasım 2009- Eylül 2011 ESKİŞEHIR TEPEBAŞI BELEDİYESİ NCE YAŞANABİLİR BİR KENT Güçlü Dayanışma içinde Kendi yaşamını etkileyen kararlara katılımı olan bir toplum

Detaylı

www.asiyanyalincak.com Kuş yuvası sıcaklığında modern mimari Deniz esintisinin doğaya karıştığı yerdedir Aşiyan Yalıncak Güzel şehir Trabzon da hayat bulan proje Boztepe Grup İnşaat güvencesiyle kapılarını

Detaylı

www.vivatrendankara.com www.vivatrendankara.com Aile olmanın huzurunu göklerde yaşayın Yenimahalle Pamuklar vadisi üzerinde 4934 m 2 arsa alanı üzerinde 4250 m 2 yeşil alana sahip Viva Trend Ankara sosyal

Detaylı

Tarihin Mimarisi,

Tarihin Mimarisi, Tarihin Mimarisi, Doğanın Estetiği İle... Merhaba Uzman Yapı, kurulduğu günden bu yana, sağlam bir gelecek ve huzur dolu bir hayat için sorunsuz yaşam alanları sunmayı hedeflemiştir. Amorium evleri de

Detaylı

ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI

ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI 1. PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI Planlama alanı Antalya İli, Manavgat İlçesi sınırları içerisinde yer alan Çeltikçi

Detaylı

R. Tayyip ERDOĞAN T.C. Başbakanı

R. Tayyip ERDOĞAN T.C. Başbakanı R. Tayyip ERDOĞAN T.C. Başbakanı Dr. Kadir TOPBAŞ İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sevgili Ataşehirliler, Ataşehir e hizmet yolunda yeni bir sayfayı açmak üzere olduğumuz bugünlerde heyecanla ve şevkle

Detaylı

Yatırım Caddeye Çıkıyor

Yatırım Caddeye Çıkıyor 4 GAYRİMENKUL Gayrimenkul alanında akademik, reel sektör, marka, mimarlık ve mühendislik uzmanlıklarını aynı potada değerlendiren ve projelerini insan odaklı kent yaşamı çerçevesinde yapılandıran 4 Gayrimenkul,

Detaylı

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL ÇAĞI

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI IN SOSYAL ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İnsan ve kalkınma odaklı projelerimizle Altındağ ın geleceğini de inşa edeceğiz ŞİARIMIZ; Milletimizin hizmetkarıyız.

Detaylı

T.C. 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E

T.C. 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E T.C. S A R I Y E R B E L EDİYE B A Ş K A N L I Ğ I 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E B E K L E N T İ L E R R A P O R U İÇİNDEKİLER GİRİŞ...2 I - 2013 YILI İLE 2014 YILI BAŞLANGIÇ ÖDENEKLERİ

Detaylı

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister.

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI Bundan 5 yıl önce

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :17. Syf Sayfası :1-9. Syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :24. Syf. (Sosyal Demokrat Belediyecilik Eki) Karabağlar da asansörler mercek altında Ġlçedeki bin 800 civarındaki

Detaylı

158 Personelimizle İstanbullu. hemşerilerimize hizmet etmekteyiz.

158 Personelimizle İstanbullu. hemşerilerimize hizmet etmekteyiz. 158 Personelimizle İstanbullu hemşerilerimize hizmet etmekteyiz. ÇÖZÜM BİZİM İŞİMİZ 2.976.726 Başvuruyu Çözümledik BEYAZ MASA 1994 yılından bu yana 24 saat hizmet anlayışıyla, kendisine ulaşan tüm istek,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

Sultanbeyli de ayrıcalıklı bir dünya...

Sultanbeyli de ayrıcalıklı bir dünya... Sultanbeyli de ayrıcalıklı bir dünya... Şehir hayatının kolaylıklarından vazgeçmeden şehrin karmaşasından uzaklaşmayı planlıyorsanız; evinize geldiğinizde huzurlu ve güvenli bir ortamda dinlenmek, sıcak

Detaylı

Avcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM.

Avcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Avcılar da Toplam Yatırım 169 Milyon YTL (Yüz Altmış Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 TARİHÇE:Ergene nin köylerindendir. Tipik Trakya köy yerleşimi özellikleri göstermektedir. 19. Yy sonu 20. Yy başından itibaren

Detaylı

Bursa ticaret hayatının. nabzı burada atacak.

Bursa ticaret hayatının. nabzı burada atacak. Bursa ticaret hayatının nabzı burada atacak. Adı gerçekleştirdiği etkileyici projelerle birlikte anılan ve Türkiye nin aranan markası haline gelen; 30 yılı aşkın deneyimi ve güvenilirliği ile bugüne

Detaylı

www.byminsaat.com.tr rüya sehir

www.byminsaat.com.tr rüya sehir www.byminsaat.com.tr rüya sehir RÜYA ŞEHİR KAPILARINI AÇIYOR Hayalinizdeki konforlu, huzurlu ve eğlenceli yaşam standartını RÜYA ŞEHİR de bulacaksınız. Her yaş grubundan çocuğun güven içinde oynayacağı

Detaylı

OTOPARK POLİTİKALARI

OTOPARK POLİTİKALARI TÜRKİYE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ DENİZLİ BULUŞMASI OTURUM: SAĞLIKLI KENTLERDE ULAŞIM POLİTİKALARI OTOPARK POLİTİKALARI Konuşmacı: Mustafa DÜNDAR OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OTOPARK POLİTİKALARI Sağlık,

Detaylı

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız...

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız... İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985 İller Bankası Genel Müdürlüğü İçme Suyu İnşaatı Ereğli/Konya-1985 Türkiye Elektrik Kurumu TEÜİAŞ Çevre Aydınlatma Çevre İhata

Detaylı

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet...

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... 1 Büyükşehir den Yollara 360 Milyon TL Yatırım Vatandaşlarımızın daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için bugüne kadar 360 Milyon TL yatırımla 2 bin 210

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi 4 HAZİRAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Gece boyu sürdü DOLMABAHÇE tarafından gelen 100 kişilik bir gruptan yüzleri maskeli bazı kişiler, Beşiktaş'ta Başbakanlık Çalışma

Detaylı

TURMEPA Deniz Temiz Derneği/TURMEPA Deniz Temiz Turmepa

TURMEPA Deniz Temiz Derneği/TURMEPA Deniz Temiz Turmepa TURMEPA 2003-2005 yılları süresince Deniz Temiz Derneği/TURMEPA nın İstanbul Boğazı ve İzmir Körfezi nde katı ve sıvı atık temizliği için başlattığı projeye destek verdik. Deniz Temiz Turmepa işbirliğiyle

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 91 92 Elektrik, Elektronik, Bilgisayar ve Biyomedikal Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK, BİLGİSAYAR ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS

Detaylı

İZMİR KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU 11.TOPLANTI (27.04.2011) KARAR TUTANAĞI

İZMİR KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU 11.TOPLANTI (27.04.2011) KARAR TUTANAĞI Toplantı Tarihi : 27 Nisan 2011 İZMİR KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU 11.TOPLANTI (27.04.2011) KARAR TUTANAĞI Toplantı Yeri : İZMİR KENT KONSEYİ HİZMET BİNASI Toplantı Karar Sayısı: Yürütme-2011/4 KATILAN

Detaylı

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Silivri Toplam Yatırım 297.000 Milyon YTL (İkiyüz Doksan Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

yıldızlara yer açtık...

yıldızlara yer açtık... Yıldızlara yer açtık Kentin hayatı kolaylaştırıcı tüm ayrıcalıklarına çok yakın ama doğa ile iç içe bir yaşam, yeşilin her tonunun teknoloji ile dostça bir araya geldiği detaylar, gündüz güneşin, gece

Detaylı

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ

.HAKKIMIZDA .İŞTİRAKLERİMİZ .HAKKIMIZDA 1999 yılında kurulan İHK İNŞAAT TİCARET LTD.ŞTİ projeden anahtar teslimine kadar gerek kamu binaları gerekse özel sektöre taahhüt edilen işlerde işverenlerinin ihtiyaçlarını koşulsuz işveren

Detaylı

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin

İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin İnsanın en temel ihtiyaçlarından olan Barınma ihtiyacını çağdaş standartlarda, bütüncül kalite anlayışı içerisinde toplumun değerlerine ve şehrin kültürel kimliğine saygılı bir hizmet yaklaşımını sınır

Detaylı

VELİMEŞE MAHALLESİ 525 ADA 1 VE 2 PARSELLER İLE 526 ADA 1 VE 2 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU

VELİMEŞE MAHALLESİ 525 ADA 1 VE 2 PARSELLER İLE 526 ADA 1 VE 2 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU VELİMEŞE MAHALLESİ 525 ADA 1 VE 2 PARSELLER İLE 526 ADA 1 VE 2 PARSELLERE AİT UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU PLANLAMA ALANI : Planlama alanı; Tekirdağ ili, Ergene ilçesi,

Detaylı

www.alwaleedinvest.com Modern, konforlu, çevreyle dost, güvenilir, çağdaş yaşam alanları inşa eden Mayra Yapı, sevdiklerinize ve sizlere en iyisini yaşatmak için özenle hazırladığı projelerine, bir yenisini

Detaylı

www

www HUZURLU BİR HAYAT EVİNİZDEN BAŞLAR 2 1 7.400 m² alan üzerine ayrık nizam 3 blok toplamda 60 daire şeklinde inşa edilecek olan Hanedan Konakları şehrin gürültüsünden uzak, manzara ve doğayı karşısına alan

Detaylı

Bakırköy. Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Bakırköy. Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bakırköy Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL (Yüz Altmış Sekiz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI

BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI BÖLÜM -V- YAPI SINIFLARI 133 134 Elektrik, Elektronik-Biyomedikal-Kontrol Mühendisliği Hizmetleri YAPI SINIFLARI YAPININ ELEKTRİK, ELEKTRONİK ve BİYOMEDİKAL MÜHENDİSLİĞİ HİZMETLERİNE ESAS OLAN SINIFLARI

Detaylı