Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU!"

Transkript

1

2 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU!

3 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ATAŞEHİR DE BATTAL İLGEZDİ İLE DEVAM; ÇÜNKÜ ATAŞEHİR İN DEĞERİNE DEĞER KATTIK Bundan 5 yıl önce sizlerle birlikte sıfırdan bir belediye kurduk. Sizlerden aldığımız güç ve destekle büyük işler başardık. Son iki yılın en fazla değer kazanan ilçeleri sıralamasında, zirveyi kimseye bırakmadık. Ve bundan böyle de bırakmayacağız. Belediye olarak hiçbir zaman, dil, din, mezhep ayrımı yapmadık, yapmayacağız. Çünkü biz Ataşehir in yüzde yüzüyüz. Şimdi 5 yıl öncesinin heyecanıyla önümüzdeki dönemi hayal etme vakti. 3 Birlikte kurduğumuz bu muhteşem ilçeyi büyütmek, değerini yüceltmek konusunda aynı azim ve kararlılıkla göreve hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz. Desteğiniz en büyük gücümüzdür.

4 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız ATAŞEHİRLİNİN HAKKINI YEDİRMEDİK: VATANDAŞLARIMIZ TAPULARINA KAVUŞTU! Göreve geldiğimizde ilk icraatlarımızdan biri tapu sorunlarını çözmek için harekete geçmek oldu. Bu kapsamda, Üsküdar Belediyesi ve Milli Emlak Müdürlüğü nden Esatpaşa da devir alınan parsellerin tapu işlemlerini tamamladık. Rayiç bedellerini Üsküdar Belediyesi nin belirlediği bedellerin neredeyse yüzde 400 düşürerek, 830 vatandaşımızın yıllardır oturdukları evlerin resmi sahipleri olmasını sağladık. HAKLARINIZIN BEKÇİSİYİZ! SİZİ TOKİ YE EZDİRMEYECEĞİZ! Mülkiyeti kurumumuza devir edilmeyen parsellerde vatandaşlarımızın tapu sorunu ise hala sürüyor. Bayındırlık Bakanlığı tarafından bölgede bulunan 184 adet parsel Toplu Konut İdaresi Başkanlığı na (TOKİ) devir edildi. TOKİ ise tapuların siz vatandaşlarımıza devri için çok yüksek bedeller istedi. Belediyemiz yetkisinde bulunan tapuları, Üsküdar Belediyesi tarafından daha önce belirlenen rayiç değerden yüzde 400 daha düşük fiyatla ortalama 200 ile 400 TL metrekare bedeli üzerinden devir ederken; TOKİ ise kendi yetkisindeki tapuları 1000 ile 1600 TL metrekare bedeli üzerinden devir etmeye çalışıyor. Bu Esatpaşa da yaşayan ve tapuları için TOKİ ye muhtaç olan vatandaşlarımıza karşı büyük bir haksızlık. Biz de bu mağduriyeti önlemek ve bu alanların belediyemize devri için TOKİ ye başvurduk. Ancak talebimiz ne yazık ki reddedildi. Belediyemize verilmeyen bu parsellerin hak sahiplerine tapu devri ve satışı TOKİ tarafından, onun belirleyeceği bedel ile yapılabilecek; ama hak mücadelesinde sizden yana tavrımız devam edecek. Sizi TOKİ ye ezdirmeyeceğiz!

5 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı İMAR MAĞDURİYETLERİNİ GİDERECEĞİZ 2008 yılında Üsküdar Belediyesi tarafından yapılan imar planı nedeniyle bazı Esatpaşalı vatandaşlarımız mağduriyetler yaşıyor. Bu mağduriyetleri gidermek için göreve gelir gelmez, Ataşehir Belediye Meclisi nden karar alarak, her mülke bir kat daha yapabilme imkanı tanımak istedik. Ancak ilçe meclisinde aldığımız bu karar ne yazık ki İBB tarafından reddedildi yılında AKP li Üsküdar Belediyesi nin yaptığı imar planında ayrıca 80 e yakın mülk dere havzasında kaldığı gerekçesiyle, bazı mülkler ise dere havzasında da olmamasına rağmen yeşil alana dahil edildi. Bu vatandaşlarımızın mağduriyetlerini de gidermek istedik ancak imar planlarının yapıldıktan sonra 5 yıl süre ile yasal olarak değiştirilemeyeceği engeline takıldık. Ancak ne mutlu ki, 2014 yılı Mart ayından itibaren yasal bekleme süresi bitiyor. Böylece dere havzasında kalan vatandaşlarımıza oluşturduğumuz parsellerden araziler vererek, mağduriyetlerini gidereceğiz. Yeşil alanda kalan vatandaşlarımızın mağduriyetleri ise plan değişikliği yaparak, çözümleyeceğiz. 5

6 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız ATAŞEHİRLİ NİN HAKLARINI KORUYACAĞIZ! Adnan Menderes Caddesi üzerinde Üsküdar Belediyesi tarafından yapımına başlanan ancak Ataşehir in kurulmasından sonra kaba inşaat halinde bırakılan binadan da söz etmek istiyoruz size. Bu binanın inşası için harcanan tüm masraflar devir protokolünde belediyemize borç olarak bırakıldı. Ancak borcunu ödediğimiz bina üzerinde tarafımıza hiçbir yetki tanınmadı. Bunun üzerine yarım kalan inşaatı tamamlamak için İstanbul Valiliği nden binanın tarafımıza devrini istedik. Ancak bu talebimiz kabul edilmedi. Hem binayı tamamlamamıza izin vermediler, hem de bu binanın Ataşehir Belediyesi tarafından yapılamadığı söylentisini yaydılar. İstanbul İl Özel İdaresi yıllar sonra nihayet binayı tamamladı ancak bu kez de iç donanımını yapamadıkları için hizmete açamadılar. Bunun üzerine binanın bir kez daha tarafımıza devrini istedik. İstedik ki, bu binada halkımız kültür ve sanat etkinliklerine katılsın; istedik ki binadan mutlu insanların, gülen çocukların sesleri yükselsin. Ancak ne var ki bu talebimiz siyasi nedenlerle engellendi. Bu gelişme üzerine konuyu yargıya taşıdığımızı ve Ataşehir in ve Ataşehirlilerin haklarını savunmaya devam edeceğimizi bilmenizi isteriz.

7 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı 7 Gelin 30 Mart ta oy kullanın. Evet Mührünü CHP nin Altı Oku nun üzerine basın. Esatpaşa ya da sizleri mağdur etmeyecek imar planları gelsin! Esatpaşa ya da kalkınma, refah ve zenginlik gelsin!

8 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız BETONLA İNATLAŞTIK, YEŞİLİMİZİ ÇOĞALTTIK Başta İstanbul olmak üzere, tüm kentlerimiz hızla betonlaşırken Ataşehir de 1 m 2 yeşil alanın bile imara açılmasına izin vermedik. Göreve geldiğimizde m² olarak devir aldığımız yeşil alan miktarını m² ye çıkardık. Böylece İstanbul daki kişi başına en fazla yeşil alan düşen belediyeler arasına girdik. Esatpaşa da da çocuklarımıza sosyalleşip, eğlenebilecekleri oyun alanları sağlamak; yetişkinlere ise nefes alabilecekleri buluşma ve dinlenme mekânları yaratmak için kolları sıvadık. Esatpaşa Mahallemize Kazandırdığımız Akasya Parkı: Esatpaşa nın merkezinde Ziya Paşa Caddesi üzerinde bulunan, m² lik alanı park olarak düzenledik. Akasya Parkı adını verdiğimiz bu alanı kameriyeler, pergolalar, kuru havuz, banklar ve yüksek aydınlatma direkleri ile donattık. Ataşehir e yeni yeşil alanlar kazandırırken, var olan park ve bahçeleri de büyük revizyonlardan geçiriyoruz. Bu kapsamda Aşık Veysel, Esatpaşa, Papatya, Mehmet Akif Ersoy, Akşemseddin, Sazanlar, Akasya 1, Öztürk, Çınar, İnönü, Botanik, Sondurak, Çeşmeli, Kalebaşı, Ersin Sokak üzeri ve Yeşilova parklarını yeniden donattık. Ayrıca Botanik, Sondurak ve Çeşmeli Parkları ile Kalebaşı ve Ersin Sokakta bulunan parkların banklarını da yeniledik.

9 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı İLÇEMİZİN GÖZ BEBEĞİ OLAN PARKLARIMIZDAN BAZILARI Mimar Sinan Parkı : m 2 Cumhuriyet Meydanı Parkı : m 2 Prof. Dr. N. Erbakan Parkı : m 2 Deniz Gezmiş Parkı : m 2 9 Bülent Ecevit Parkı : m 2 Erguvan Barış Parkı : m 2 Nazım Hikmet Parkı : m 2

10 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız ATAŞEHİR İ SOKAK SOKAK YENİLEDİK! //////// SORUNLARI HALININ ALTINA SÜPÜRMEDİK Çalışmalarımızda önceliğimizi mahallemizdeki alt yapı sorunlarına verdik. Sokaklarımızı çamurdan, çukurdan kurtardık. Adnan Menderes Caddesi başta olmak üzere birçok cadde ve sokağımızı alt ve üst yapılarını yeniledik. Bu kapsamda yağmur suyu sorununu çözdük. İnşa ettiğimiz yağmur suyu hatlarını ana taşıyıcı kanallara bağladık böylece su taşkınlarının önüne geçtik. Esatpaşa Mahallesi nde bulunan 62 cadde ve sokakta 24 bin ton asfalt döktük. Bordür ve tretuvar yapımı gerçekleştirdik. Cadde ve sokaklarımızda yol yapım çalışmalarımız halen devam ediyor. Bölgedeki inşaatların bitimiyle beraber cadde ve sokaklarda da hızlı bir şekilde üst yapı iyileştirme çalışmalarına başlayacağız. Mahallemizde bu güne dek gerçekleştirdiğimiz alt ve üst yapı çalışmalarımızın rakamları şöyle: 24 BİN TON ASFALT DÖKTÜK 24 BİN M PARKE YOL BİN BEŞ YÜZ M 2 TRETUVAR 2 BİN BEŞ YÜZ M BORDÜR 4 BİN ALTI YÜZ M OLUK BORDÜRÜ DÖŞEDİK 2 KM YAĞMUR SUYU KANALI İNŞA ETTİK //////// ESATPAŞA MAHALLESİ NDE KAZALARA DUR! DEDİK Yüksek eğilimli yol ve sokaklarda araçların güvenliğini sağlamak için oto korkuluk çalışmaları yapıyoruz. Esatpaşa da şimdiye kadar 900 m oto korkuluk yapımı gerçekleştirdik. Oto korkuluklar sayesinde kaza durumlarında aracı güvenli bir şekilde yol içerisinde tutmayı, can ve mal kaybını en aza indirmeyi amaçlıyoruz.

11 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ESATPAŞA PRESTİJ E KAVUŞTU! Prestij Cadde düzenleme projeleri ile Ataşehir e kent hayatının paylaşıldığı yeni mekanlar kazandırıyoruz. Esatpaşa da da bu kapsamda Mareşal Fevzi Çakmak, Ali Fuat Başgil ve Salih Omurtak Caddeleri ni kapsayan bir proje yürüttük. Söz konusu caddelerdeki kaldırım ve aydınlatma çalışmalarını tamamladık. Yıllardır ihmal edildiği için yürümekte bile zorlanılan tüm kaldırımları granit taşla yeniledik. Yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarını tamamlayarak, havai hatları yer altına aldık. Yol çizgilerini de yapıp, belli noktalara yer altı çöp konteynerleri yerleştirdik. 11 Prestij Cadde uygulaması ile üç caddede toplam 20 bin metrekare asfalt kaplaması, 10 bin 500 metrekare granit kaldırım kaplaması, 8 bin metre granit bordür ve 2 bin metre yağmursuyu kanalı inşa ettik. Ağaçlandırma ve peyzaj, oturma alanı düzenlemeleri de yapılan caddelerde, asfalt ve beton çalışmaları tamamlandı. Ataşehirliler bir arada olmanın keyfini yaşayacakları, sosyal hayatın güzelliklerini paylaşacakları bir mekana daha kavuşturduk.

12 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız ATAŞEHİR BELEDİYESİ NİN İLK TAZİYE EVİ ESATPAŞA DA Dar gelirli, kalabalık nüfusa sahip ve küçük konutlarda yaşayan Ataşehirli ailelerin acılı günlerinde taziyeleri kabul edebilmeleri, misafirlerine ikramlarını rahatça yapabilmelerini sağlamak için taziye evleri kuruyoruz. İlk Taziye Evimizi de Esatpaşa da hizmetinize sunduk. Acılı günlerinizde Taziye Evimizde buluşuyor taziye yemeklerimizi ve dualarımızı paylaşıyoruz. Ayrıca yakınını kaybetmiş ailelerimize İmam ya da Dedelerimizle destek oluyoruz.

13 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı YUNUS EMRE CAMİ YENİLENDİ Din ve ibadet özgürlüğüne saygı duyuyor, ilçemizde bulunan tüm ibadethanelere onarım ve temizlik destekleri veriyoruz. Esatpaşa da bulunan Yunus Emre Camisi nde de büyük bir tadilat gerçekleştirdik. Caminin bahçesine bir şadırvan inşa ettik, musalla taşına korunak yaptık. Zemini andezit taşı ile kapladık. Caminin çevresini taş duvar ve demir korkuluklarla çevreledik. 13

14 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız DAHA TEMİZ BİR ATAŞEHİR İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ //////// ÇÖPLERİ YER ALTINA ALIYORUZ Ataşehir de vatandaşlarımızın daha temiz, sağlıklı bir çevreye sahip olmaları için, pek çok noktaya, kapalı ve sağlam mekanizmasıyla koku ve çöp sızıntısını önleyen yeraltı konteynerleri yerleştiriyoruz. Türkiye genelinin üzerine çıkarak, ilçemizin yüzde 30 una yer altı konteynerleri yerleştirdik. 2 yıl içerisinde tüm Ataşehir de bu sisteme geçmeyi hedefliyoruz. ESATPAŞA MAHALLESİ NDE: Sokak ve caddeleri gerekli eğitimleri almış süpürgeci ve atık toplama personelimiz tarafından günlük olarak temizleniyor. Ayrıca çöpler de düzenli olarak aksatılmadan alınıyor. Dünyada kullanılan en modern evsel atık toplama sistemi olarak kabul edilen yer altı konteynerlerinden 15 adet yerleştirerek mahallemizde pilot uygulama başlattık.

15 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı RENGARENK, ESTETİK SOKAKLAR ////////// İlçemizde görüntü kirliliği oluşturan trafolara cephe giydirmesi yaparak kent estetiği ile uyumlu hale getiriyoruz. Şimdiye kadar 100 tane trafoyu renklendirdik. Önümüzdeki 1 yıl içerisinde Ataşehir deki tüm trafoları kent estetiğine yaraşır görünüme ulaştıracağız. ESKİ YENİ ATAŞEHİR DE MİKROPLARA GEÇİT YOK! ///////// HALKIMIZIN SAĞLIĞINI ÖNEMSİYORUZ 2009 dan bu yana Ataşehir deki ortak kullanım alanlarını dezenfekte ediyoruz. Hastalık yapıcı mikropları yok etmek, çocuklarımızın ve halkımızın sağlığını korumak amacıyla ilçemizde bulunan ibadethane ve okullarımızı 8-10 günlük aralıklarla mikroplardan arındırıyoruz. 15 Dezenfekte Ettiğimiz Okullar Ali Nihat Tarlan İ.Ö.O. Sosyal Meskenler İ.Ö.O. Esatpaşa Tic. Mes. Lisesi Esatpaşa İmam Hatip Lisesi Mehmet Rauf Lisesi Dezenfekte Ettiğimiz İbadethaneler Hacılar Cami Yunus Emre Cami Merkez Cami

16 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız SALLANACAK VAKİT YOK! //////// AKUT LA BİRLİKTE DAHA DA GÜÇLÜYÜZ Göreve geldiğimizden bu yana doğal afetlere karşı projeler hazırlıyor ve bu konuda en yetkin kurumlarla iş birlikleri gerçekleştiriyoruz. AKUT ile birlikte Türkiye nin ilk Özel Afet Eğitim ve Araştırma Enstitüsü nü Ataşehir de kurduk. Hem yetişkinlere hem de okullarda çocuklarımıza ve gençlerimize temel afet bilinci eğitimleri veriyoruz. Yine belediyemizin Afet Koordinasyon Merkezi ni (AKOM) hayata geçirdik. AKOM un ilk çalışmalarından biri, GIS (Geographic Information System) tabanlı Ataşehir Afet Bilgi Sistemi (ABİS) oldu. Bu sistemi üzerinden paylaşıyoruz. ABİS ile ilçeye ait afet planları ve jeoloji haritaları görüntülenip ve en kısa yol analizleri yapılabiliyor.

17 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı BİNAMIZ DA AKILLI HİZMETLERİMİZ DE Bilgi paylaşımı ve katılımın sağlanması için gelişen teknolojinin tüm olanaklarını kullanıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu nun katılımıyla açtığımız belediye binamızla gurur duyuyoruz. 32 Bin metrekarelik kullanım alanı olan hizmet binamız, kullandığı elektriğin %8 ini güneş enerjisinden üretiyor ve arıtma sistemiyle atık suyun geri dönüşümünü sağlıyor. Benzersiz teknolojik altyapımızla, internet üzerinden sunduğumuz e-belediye uygulamalarına 24 saat kesintisiz ulaşabilirsiniz. 17

18 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız İSTANBUL UN EN SAĞLIKLI İLÇESİ: ATAŞEHİR //////// TÜRKAN SAYLAN TIP MERKEZİ Nİ KURDUK Herkese zamanında, yeterince, eşit ve yüksek kaliteli sağlık hizmeti! Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kulak - Burun - Boğaz Göz Hastalıkları İç Hastalıkları (Dahiliye) Kadın Hastalıkları Dermatoloji (Cildiye) Acil / Aile Hekimliği Ağız ve Diş Sağlığı Laboratuvar Mikrobiyoloji Biyokimya Radyoloji Evlilik Öncesi Danışmanlık SGK ile anlaşmalı Ayda 12 bin hasta

19 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ATAŞEHİR BELEDİYESİ SAĞLIK MERKEZİ Nİ KURDUK ////////// Herkese zamanında, yeterince, eşit ve yüksek kaliteli sağlık hizmeti! Kadın ve Aile Sağlığı Ergenlik Çağı Fizyolojik ve Psikolojik Destek Ana - Çocuk Sağlığı Kemik Yoğunluğu Ölçümü alanında tüm Ataşehirlilere hizmet veriyoruz. ÜCRETSİZ 19

20 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız //////// DOÇ. DR. BAHRİYE ÜÇOK HASTA KONUK EVİ Herkese zamanında, yeterince, eşit ve yüksek kaliteli sağlık hizmeti! Ataşehir de İstanbul dışından gelen hasta ve yakınları için dört dörtlük bir konuk evi kurduk. Özellikle kemoterapi, radyoterapi gören kanser hastalarına sağlıklı ve konforlu barınma olanağı sağlamanın gururunu yaşıyoruz.

21 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı SİZ GELEMİYORSANIZ, BİZ GELİRİZ: EVDE SAĞLIK Herkese zamanında, yeterince, eşit ve yüksek kaliteli sağlık hizmeti! ATAŞEHİR DE SOSYAL ALARM SİSTEMİ BAŞLADI! ////////// Engelli ya da 65 yaş üstü vatandaşlarımız evlerine kurduğumuz sosyal alarm sistemi ile sadece bir tuşa dokunarak, 7 gün 24 saat sağlık ve sosyal destek hizmetlerimizden ücretsiz olarak yararlanabiliyorlar. Ayrıca bu kapsamda vatandaşlarımıza evde muayene, hemşirelik ve kişisel bakım (kuaför, temizlik vb.) hizmetleri de sunuyoruz. 21 HASTA NAKİL AMBULANSIMIZ HİZMETİNİZDE////////// Herkese zamanında, yeterince, eşit ve yüksek kaliteli sağlık hizmeti! Engelli ve 65 yaş üstü yatalak, sedye ile taşınması gereken hastaların evden sağlık kurumuna, sağlık kurumundan evine ya da sağlık kuruluşundan sağlık kuruluşuna naklini gerçekleştiriyoruz.

22 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız //////// UZMAN DOKTORLARIMIZ GÖREV BAŞINDA Herkese zamanında, yeterince, eşit ve yüksek kaliteli sağlık hizmeti! İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımız 7 gün 24 saat Tıbbi Danışmanlık hizmetimizden yararlanabiliyor. Her türlü sağlık sorununuz için No lu Sağlık Hattımızı arayabilirsiniz. //////// ACİL YARDIM AMBULANSIMIZ HİZMETİNİZDE Herkese zamanında, yeterince, eşit ve yüksek kaliteli sağlık hizmeti! Tüm Ataşehirlilere Dünya Sağlık Örgütü nün belirlediği acil durumlarda Acil Yardım Ambulansımız ücretsiz hizmet veriyor.

23 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ATAŞEHİR BELEDİYESİ MESLEK EDİNDİRME MERKEZİ Herkesin bir mesleği olsun diye Ataşehir Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi ni kurduk. Merkemizde; Kuaförlük, Aşçılık, Bilgisayar destekli muhasebe, Web tasarımı, El sanatları, İngilizce dil kursları düzenliyor ve sertifika alanların aktif çalışma hayatına katılmalarını sağlıyoruz. 23

24 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız ATAŞEHİR KADINLAR KENTİ Kadınlardan aldığımız destekle yükseliyoruz. Ülkemizde kadınlar şiddet, eğitim ve işgücü dışında bırakılma, siyasette yeterli temsil edilmeme gibi birçok sorunla karşı karşıya. Biz Ataşehir de kadın-erkek eşitliğinin toplumun her alanında fiilen gerçekleşmesi için çalışıyoruz. 5 YILDIR attığımız her adımda bizi yüreklendiren, daha da büyük adımlar atmamız için el veren kadınlar, kadınlarımız var. Kadınlar bizim baş tacımız dedik ve her alanda önceliği onlara verdik. Sanatla tanışan kadınlarımızın kimi ressam, kimi müzisyen Sporda önceliği kadınlara verdik. Kadın Futbol ve Voleybol takımlarımız ilçemizin yüz akı.

25 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ATAŞEHİR BELEDİYESİ KIZ ÖĞRENCİ KONUK EVİ////////// Yeter ki kızlarımız okusun diyerek Ataşehir e Kız Öğrenci Konuk Evi ni kazandırdık. Altı katlı modern binada lisans ve lisansüstü eğitim gören öğrencilerimiz kalıyor. ATAŞEHİR BELEDİYESİ KADIN KONUK EVİ////////// 25 Şiddete maruz kalan kadınlarımıza sahip çıktık. Onları korumak ve barınma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Türkiye nin ruhsatlı ikinci kadın konuk evini kurduk.

26 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız ATAŞEHİR İ KENT MİMARİSİNE VE ESTETİĞİNE UYGUN MODERN YAPILARA KAVUŞTURDUK! //////// MUHTARLIK BİNALARINI YENİLEDİK Halkımızın özenle seçtiği, kendinden bildiği, aileden saydığı mahalle muhtarlarımıza her vesile ile destek oluyoruz. Bu kapsamda inşa ettiğimiz Ferhatpaşa, Yeni Çamlıca, Atatürk, Yenişehir ve İnönü mahalleleri muhtarlık binalarını halkımızın hizmetine sunduk. //////// ATAŞEHİR DEKİ TAKSİCİ DOSTLARIMIZ DA MUTLU! Taksici meslektaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri kent mimarisi ile bütünleşen modern mekânlar oluşturduk. İlk etapta ilçemizdeki 10 taksi durağımızı yeniledik. Mart ayı sonuna kadar ise 4 taksi durağımızı daha yenilemiş olacağız. //////// EĞİTİME TAM DESTEK Ataşehir Belediyesi olarak öğrencilerimizin iyi ve kaliteli öğrenim görebilmesi için eğitim kurumlarına her fırsatta destek oluyoruz. Amacımız kendine güvenen, özgür, yaratıcı bireyler yetişmesine katkıda bulunmak. Bu kapsamda ilçemizdeki okullarımızın bakım-onarım çalışmalarını üstlenmeyi görev biliyoruz.

27 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı GENÇLİK MERKEZLERİMİZİ GENÇLERİMİZLE BERABER YÖNETİYORUZ! Gençlerin gençliklerini yaşamaları için toplumsal ve özel hayatta her türlü fırsat ve olanağı sağlamak, partimizin öncelikli hedeflerindendir. İstiyoruz ki gençlerimiz, birlikte üretebildikleri, kaliteli vakit geçirebildikleri ortamlara sahip olsunlar. Bu amaçla gençlerimizin kültürel ve sosyal açıdan gelişimlerinin desteklendiği, hayat becerilerinin kazandırıldığı gençlik merkezleri kuruyoruz. Gençlik merkezlerimizden ilkini yıllarca belediyeler tarafından ihmal edilmiş Ferhatpaşa Mahallemizde hayata geçirdik. Ferhatpaşa Gençlik Merkezi nde üniversiteye hazırlanan öğrencilerimize dönük etüt ve ders desteklerinin yanı sıra; çok çeşitli dallarda sanat eğitimleri, satranç, gezi gibi kulüp faaliyetleri ile temel bilgisayar kullanımı gibi destekler sunuyoruz. Çok kısa bir süre sonra İçerenköy de ikincisi hizmete açacağımız gençlik merkezimizlerimizi önümüzdeki dönemde de bütün mahallelerimizde yaygınlaştıracağız. 27

28 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız ATAŞEHİR DE KİMSE YALNIZ DEĞİL! //////// AŞEVİMİZ 365 GÜN KESİNTİSİZ HİZMET VERİYOR Vatandaşlarımızın dar günlerinde yanlarındayız. Aşevimiz ile günde 8000 kap sıcak yemeği ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırıyoruz. Gizlilik İlkesi: Yardımlarımızı reklam yapmadan, sivil araçlarla yapıyoruz. Amacımız kimsenin kendini mahçup hissetmemesi. //////// HER HAFTA 1 MAHALLEYE ÜCRETSİZ İÇME SUYU DAĞITIYORUZ Temiz ve güvenilir içme suyu en temel sağlık ve insan hakkıdır. Sosyal demokrat belediyeciliğin bu ilkesiyle Ataşehir de yaşayan dar gelirli ve yoksul vatandaşlarımıza sağlıklı içme suyunu ücretsiz ulaştırıyoruz.

29 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ASKER AİLELERİNE YARDIM ELİMİZİ UZATIYORUZ ///////// 4109 sayılı kanun kapsamında ilçemiz sınırları içinde yaşayan oğlu veya eşi askere giden yardıma muhtaç ailelere destek veriyoruz. ATAŞEHİR İÇİNDE ÜCRETSİZ ///////// TOPLU TAŞIMA OLANAĞI SAĞLIYORUZ İlçemizde toplu ulaşımın olmadığı güzergâhlarda mahalleler arası ücretsiz ulaşım imkânı sunuyoruz. Ayrıca vatandaşlarımıza, çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler için ihtiyaç duyduklarında şehir içi ve şehir dışı ücretsiz araç desteği veriyoruz. 29

30 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız BİZİM İÇİN TÜM CANLAR KUTSALDIR //////// ONLAR BİZİM CAN DOSTUMUZ! Ataşehirimiz de bizlerle birlikte yaşayan can dostlarımızı unutmuyor, onların yaşamlarını bir nebze de olsa kolaylaştırabilmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İlçemizde gönüllüler ile birlikte sahipsiz hayvanlara kuduz aşısı ve parazit ilaçlaması yapıyoruz. Ayrıca sokak hayvanlarını kısırlaştırıyor, hasta ya da yaralı olanlara gerekli tedavileri uyguluyoruz. //////// YAŞAM ONLARLA GÜZEL Sokak hayvanlarının özellikle yaz aylarında artan su ihtiyacını karşılamak amacıyla, ilçemiz sınırlarında bulunan parklara şehir şebeke suyu ile entegre otomatik su istasyonları yerleştirdik. Zorlu kış şartlarında ilçemizde yaşayan sahipsiz hayvanların gıda ihtiyacını karşılamak amacıyla da beslenme odaları kurduk.

31 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı CAN DOSTUM NAKİL AMBULANSI////////// Sokak hayvanları bizim can dostumuz. Yardıma muhtaç yaralı sokak hayvanları için Can Dostum Nakil Ambulansı hizmetini başlattık. Bu hizmetle yaralı ve sakatlanmış hayvanlara acil müdahale ederek tedavilerini gerçekleştiriyoruz. 31 KEDİ EVİ ///////// Ataşehir Belediyesi olarak can dostlarımız için başlattığımız bir diğer hizmet ise, Kedi Evleri. İlçe genelinde site ve apartmanların bahçelerindeki 90 a yakın noktaya yerleştirdiğimiz yuvalar sayesinde, sokak kedileri kış aylarında soğuktan korunuyor. Proje kapsamında Ataşehirli hayvan gönüllülerine kedilerin beslenmesi için düzenli olarak mama yardımında da bulunuyoruz. İlçemizin ihtiyaçlarını tespit edip, can dostlarımız için yeni hizmetler sunmaya devam edeceğiz.

32 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız KÜLTÜR VE SANATIN KALBİ ATAŞEHİR DE ATIYOR Ataşehir i müziğin, resmin, tiyatronun, dansın hayat bulduğu, capcanlı bir yaşam alanı haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu amaçla ilçemizde üç kültür kompleksimizin inşasını sürdürüyoruz: Örnek Mahallesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi, İçerenköy Kemal Sunal Kültür Merkezi ve İçerenköy Neşet Ertaş Kültür Evi 2014 yılı içinde kapılarını halkımıza açacak olan bu merkezler ilçemizin adını dünyaya duyuracak etkinliklere ev sahipliği yapacaklar. Ama biz ilk hizmet dönemimizde salonlarımız olmaması bahanesine sığınmadık ve her vesile ile Ataşehirlileri tümü ücretsiz olan sanat etkinlikleri ile buluşturduk. Örnek Mahallesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi

33 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı İçerenköy Kemal Sunal Kültür Merkezi 33 İçerenköy Neşet Ertaş Kültür Evi

34 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız //////// USTALAR ATAŞEHİR E SES VERİYOR Bülent Ortaçgil, İdil Biret, Kerem Görsev, Erkan Oğur, Hüsnü Şenlendirici ve Fahir Atakoğlu gibi onlarca uluslararası sanatçımız sizlerle buluştu. //////// SEVİNCİMİZ DE TÜRKÜDÜR BİZİM, HÜZNÜMÜZ DE Kardeş Kültürlerin Festivali nde her yıl ilçemizde ünlü yıldızları ağırlıyor, milyonlarca vatandaşımızla birlikte kardeşlik türküleri söylüyoruz. Geleneksel hale gelen festivalimizde birbirinden ünlü sanatçıları ve müzik gruplarını Ataşehirlilerle buluşturuyoruz. //////// TİYATRO FESTİVALLERİ Toplumun ortak değerlerini güçlendirmek ve kentsel yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla her yıl geleneksel olarak tiyatro festivalleri düzenliyoruz. Yetişkinler ve çocuklar için ayrı ayrı düzenlediğimiz festivallerde en önemli sanatçılarımız ve oyunları Ataşehir e misafir oluyor.

35 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı CEMAL SÜREYA ETKİNLİK VE SERGİ SALONU ///////// Cemal Süreya Etkinlik ve Sergi Salonumuz uluslararası fotoğraf ve resim gibi sanat etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. 35 SANAT EĞİTİMLERİNİ MAHALLELERİMİZE GETİRİYORUZ ///////// Başta çocuklar ve gençler olmak üzere 7 den 70 e tüm Ataşehirliler in ilgi duydukları sanat eğitimlerini ücretsiz almaları için kurslar düzenliyoruz. Yılda 12 bin öğrencimiz ücretsiz sanat ve spor eğitimlerimizden yararlanıyor. Eğitimlerimizden faydalanan kursiyerlerimizden oluşan gruplarla Çocuk Orkestrası, Halk Oyunları, Perküsyon ve Halk Müziği topluluklarımızı kurduk. Halk Oyunları ve Perküsyon topluluklarımız şimdiden uluslararası başarılara imza atıyor.

36 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EN MUTLU GÜNLERİNİZDE YANINIZDAYIZ //////// ATAŞEHİR BELEDİYESİ NİKAH SALONU İlçemize kazandırmaktan gurur duyduğumuz hizmetlerimizden biri de Küçükbakkalköy de inşa ettiğimiz Nikah Salonu Kompleksi. Son derece modern ve şık tasarlanan Nikah Salonu Kompleksimiz de her gün onlarca çift mutluluğa evet diyor. Kompleksimizde biri 400 kişilik olmak üzere, üç farklı evlendirme salonu ile gelin odaları bulunuyor. Profesyonel ses, ışık ve görüntü sistemleri ile donattığımız 400 kişilik büyük salonda konferans, konser ve tiyatro gibi farklı etkinliklere de ev sahipliği yapıyoruz. BİZ GERÇEK DEMOKRATIZ, MUHALEFETİN SESİNİ KISMAYIZ //////// ATAŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS SALONU Hayallerimizdeki demokratik koşulların oluşturulabilmesi için Türkiye nin en modern Meclis Salonu nu Ataşehir de inşa ettik... Demokrasiye yaraşan Ataşehir Belediyesi Meclis Salonu nda üyeler oturdukları yerden konuşma yapabiliyor ve oylarını elektronik ortamda kullanabiliyorlar. Ayrıca söz alan üyelerin görüntüsü büyük ekrana yansıtılarak, tüm izleyicilerin de toplantıyı rahatlıkla izlemesi sağlanıyor. Binada parti grupları, komisyonlar ve arşiv için de modern donanımlar bulunuyor.

37 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı 37

38 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız GÜLERYÜZLÜ BELEDİYECİLİK //////////// DİL, DİN, IRK, KÜLTÜR ve MEZHEP FARKI GÖZETMEDİK, ETMEYECEĞİZ! Halkımızdan gelen her türlü talep ve şikâyeti, geldiği mecra ne olursa olsun samimiyetle yanıtlamak isteyen bir halkla ilişkiler kültürü oluşturduk. Belediyemizin kapısından içeri giren herkesi evimize gelmiş bir misafir kabul ediyor ve güler yüzle karşılıyoruz. 65 yaş ve üstündeki vatandaşlarımıza tüm işlemleri boyunca refakat ediyor, tüm ziyaretçilerimize gün boyu çay - kahve vb. ikramlarda bulunuyoruz. Çağrı Merkezimiz ve sosyal medya hesaplarımızla da 7 gün 24 saat halkımızın hizmetindeyiz atasehir.bel.tr facebook.com/atasehirbld twitter.com/atasehirbld

39 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı CADDE CADDE, SOKAK SOKAK BELEDİYECİLİK Başkan Ataşehir i Dinliyor ismini verdiğimiz proje kapsamında 17 mahallemizdeki her evi kapı kapı dolaşıyor; vatandaşlarımızın belediye hizmetleriyle ilgili memnuniyet, beklenti ve şikâyetlerini tespit ediyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri tablet bilgisayarlar üzerinden anında yetkili birimlere ulaştırılıyor ve hızla müdahale ediyoruz. 39 Öte yandan mahallelerde iletişim noktaları kurarak, vatandaşlarımızın belediye hizmetlerinden en kolay şekilde yararlanmalarını sağlıyoruz. İlk iletişim noktasını Küçükbakkalköy de hizmete sunduk. Çok yakında Yenişehir ve Ferhatpaşa birimlerimiz de kapılarını halkımıza açacak.

40 Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız ATAŞEHİR İN ULAŞIM PLANINI HAZIRLADIK! Ataşehir 3 farklı ilçe ile bir beldeden gelen 17 mahalleden oluşuyor. Bu nedenle ilçemizde entegre bir ulaşım sistemi bulunmuyor. İmar bütünlüğü de bulunmadığı için cadde ve sokakların genişlikleri de her mahallede farklılıklar gösteriyor. Bildiğiniz gibi İstanbul da ulaşım ile ilgili tüm planlama ve uygulama yetkisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi ne ait. Ancak biz görev alanımızda olmamasına rağmen ilçemizin tümünü kapsayacak şekilde bir Ulaşım Planı hazırladık. Bu planı uygulanmasını sağlamak üzere İBB Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü nün onayına sunduk. Ataşehir Ulaşım Planı 2014 Yılı Ocak ayında söz konusu kurum tarafından onaylandı. Önümüzdeki Nisan ayından itibaren plan uygulamaları aşama aşama hayata geçecek. Bu sayede Ataşehir trafiğinde aşamalı bir şekilde rahatlamalar olacak. Örneğin bölgemizde TOKİ uygulama alanında kalan alanlarda yapılan inşaatların hafriyatlarının taşınacağı güzergahlar İBB ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından belirleniyor ve bu konuda belediyemizin herhangi bir tasarruf yetkisi bulunmuyor. Ataşehir Ulaşım Planı çerçevesinde Nisan ayından itibaren bölgemizin önemli ulaşım akslarına belirli saatler dışında ağır tonajlı hafriyat kamyonlarının girmesi yasaklanacak. Bu plan sayesinde ilçemizde trafik sinyalizasyon lambalarının süresi, tek ve çift yön uygulamaları, parklanma gibi çok sayıda probleme çözüm üretmeye başlamış olacağız.

41 Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı 41

42 Ataşehir de sizlerle beraber yürüyecek uzun bir yolumuz ve yapacak daha çok işimiz var. Bu süreçte gereken desteği vereceğinizden, Ataşehir deki gelişimi sürekli kılacağınızdan en küçük bir şüphem yok. Sizden oy verirken siyasi parti ayrımından daha çok ülkemizin ve ilçemizin geleceğini düşünmenizi istiyorum. Unutmayın siz varsanız ben de varım. Ve biz varsak modern ve çağdaş bir Ataşehir var Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı

43 Şimdi söz sizde! Kimsenin ötekileştirilmediği, herkesin birinci sınıf vatandaş olduğu bir Türkiye için oy kullanın.

44

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister.

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI Bundan 5 yıl önce

Detaylı

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister.

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI Bundan 5 yıl önce

Detaylı

EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU!

EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! ATAŞEHİR DE BATTAL İLGEZDİ İLE DEVAM; ÇÜNKÜ ATAŞEHİR İN DEĞERİNE

Detaylı

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister.

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI Bundan 5 yıl önce

Detaylı

EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU!

EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! ATAŞEHİR DE BATTAL İLGEZDİ İLE DEVAM; ÇÜNKÜ ATAŞEHİR İN DEĞERİNE

Detaylı

Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU!

Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI ATAŞEHİR DE BATTAL

Detaylı

Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU!

Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız EFSANE ATAŞEHİR DE DOĞDU! Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI ATAŞEHİR DE BATTAL

Detaylı

Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız. Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister.

Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız. Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Ataşehir Aşkımız!... Biz Hizmet İçin Varız Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU

Detaylı

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR Sultangazi de 36 Altın Ay Altyapı ve Üstyapı HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 SULTANGAZİ NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ Sultangazi

Detaylı

İktidarıyla, muhalefetiyle bütün Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımın da aynı bilinçle görev yaptığına inanıyorum.

İktidarıyla, muhalefetiyle bütün Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımın da aynı bilinçle görev yaptığına inanıyorum. Belediye Meclisimizin Değerli Üyeleri Bandırmalıların güveni ve desteği ile göreve gelen bu yüce meclis, halkımıza ve bu güzel kente hizmet yolunda bir yılı geride bıraktı. Geçen bir yıllık sürede, kentimizin

Detaylı

YENİ OTOGAR ÇALIŞMASINA BAŞLADIK

YENİ OTOGAR ÇALIŞMASINA BAŞLADIK Ekim / 2012 YENİ OTOGAR ÇALIŞMASINA BAŞLADIK Manisa nın en önemli ihtiyaçlarından biri olan yeni bir oto terminal binasını kente kazandırmak için çalışmalara başladık. Hal Müdürlüğü arkasındaki alana yapacak

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI Türkiye İstatistik Kurumu ve Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Türkiye Özürlüler Araştırması sonuçlarına göre, ülkemizde yaklaşık 8,4 milyon

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi Farkındalık Yaratacak

Detaylı

ATAŞEHİR İN DEĞERİNE DEĞER KATTIK

ATAŞEHİR İN DEĞERİNE DEĞER KATTIK ATAŞEHİR İN DEĞERİNE DEĞER KATTIK 5 yıl önce sizlerle beraber Ataşehir de sıfırdan bir belediye kurduk. 400 bine yaklaşan nüfusu ile dört ayrı ilçe belediyesinden gelen, en az hizmet görmüş 17 mahallemizin

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Esenler Toplam Yatırım 317.000 Milyon YTL (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister.

Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Cumhuriyet, düşüncesi hür, anlayışı hür, vicdanı hür nesiller ister. Battal İLGEZDİ CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı ADİL EŞİTLİKÇİ İNSANA SAYGILI DOĞA DOSTU ŞEFFAF ÜRETKEN KATILIMCI Bundan 5 yıl önce

Detaylı

www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı

www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 65 yeni park yapıldı 59 park yeniden revize edildi 137 park aydınlatıldı 96 olan park sayısı 161 e çıktı İlçemizde; kişi başına düşen 0.2 metrekarelik yeşil alan miktarını

Detaylı

engelli ise engelli sağlık kurulu raporu,

engelli ise engelli sağlık kurulu raporu, SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMET TAMAMLANMA SÜRESİ 1 KURU GIDA YARDIMI elverişli (SGK, Tapu Sicil Müdürlüğü ve -Uygun görülen kuru gıda yardımı Bir program dahilinde

Detaylı

BİZ KİMİZ? ODTÜ Atatürkçü Düşünce Topluluğu, Atatürk ü ve ideolojisini daha iyi tanımak ve tanıtmak için 1989 yılında ODTÜ Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulmuş olan bir düşünce topluluğudur. Atatürkçü

Detaylı

TARSUS BELEDİYESİ NE ZİYARET

TARSUS BELEDİYESİ NE ZİYARET TARSUS BELEDİYESİ NE ZİYARET Toplum Projesi etkinliği olarak İngilizce öğretmenimiz, rehberlik öğretmenimiz ve biz, yani beş Tarsus lu öğrenci, belediyenin Tarsus ta yürüttüğü sosyal hizmetlerin neler

Detaylı

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI 29 EYLÜL 2014 HABERLER HABERLER Gül-Ay - Sayfa 4 GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, 30 Mart 2014'den bugüne kadar geçen 6 ayın Gülnar

Detaylı

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL ÇAĞI

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI IN SOSYAL ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İnsan ve kalkınma odaklı projelerimizle Altındağ ın geleceğini de inşa edeceğiz ŞİARIMIZ; Milletimizin hizmetkarıyız.

Detaylı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı 1987 Yapacağımız ve hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel Beldemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır. Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün

Detaylı

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Modern Mekanlar Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Çağımızın hem teknolojik hem de sosyal alanda bizlere getirdiği yenilikler Toplu Yaşam Alanlarının profesyonel yönetimini ihtiyaç haline getirmiştir. Bu

Detaylı

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48

Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 Emlak Konut Başakşehir Evleri Projesi Satış Ofisi: 0212 397 1875 Atatürk Mahallesi Çitlenbik Caddesi No:4 Ataşehir - İstanbul 444 36 55 F:0216 456 48 75 info@emlakkonut.com.tr ı www.emlakkonut.com.tr Mahalle

Detaylı

ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN SONUÇ BİLDİRİM FORMU

ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN SONUÇ BİLDİRİM FORMU ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN SONUÇ BİLDİRİM FORMU Yayın Tarihi: 27.04.2007 Revizyon No: Revizyon Tarihi: Formun Başlanğıç Tarihi: Kapsadığı Bitiş Tarihi: Müdürlüğü H E D E F FAALİYET

Detaylı

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ MSY Yapı olarak 12 yıl önce kurduğumuz hayallerin, attığımız adımların gururunu; ellinin üzerinde projemiz, bini aşkın konut satışımızla yaşıyoruz. Kaliteli ve modern yaşamı evlerimize,

Detaylı

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 TARİHÇE:Ergene nin köylerindendir. Tipik Trakya köy yerleşimi özellikleri göstermektedir. 19. Yy sonu 20. Yy başından itibaren

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

www.korkmazlargroup.com Geleceğin temellerini bugünden sağlam atıyoruz

www.korkmazlargroup.com Geleceğin temellerini bugünden sağlam atıyoruz www.korkmazlargroup.com Geleceğin temellerini bugünden sağlam atıyoruz KORKMAZLAR GROUP Her şeyin zamanla olacağını beklemekten ziyade işin mutfağına girip öğrenmeyi ilke edinmiş bir firmayız. İşçiliğin

Detaylı

1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI 2 PLANLAMANIN AMAÇ VE KAPSAMI

1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI 2 PLANLAMANIN AMAÇ VE KAPSAMI 1 ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ ÇELTİKÇİ MAHALLESİ VE DEMİRCİLER MAHALLESİ MEVKİİNDE D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ 1 PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI Planlama alanı

Detaylı

Kadın Dostu Kentler Projesi. Proje Hedefleri. Genel Hedef: Amaçlar:

Kadın Dostu Kentler Projesi. Proje Hedefleri. Genel Hedef: Amaçlar: Kadın Dostu Kentler Projesi İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Projesi, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-UNFPA ve Birleşmiş Milletler

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MAYIS AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MAYIS AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal-Yakacık Eski:7971 Yeni: 12427 ada 2 parsele ilişkin Eski:7971 Yeni: 12427 ada 1 parsel Maliki Tarafından hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği. TEKLİF: Plan ve Proje

Detaylı

KENTSEL YENİLEME ve GELİŞİM

KENTSEL YENİLEME ve GELİŞİM KENTSEL YENİLEME ve GELİŞİM 1 BELEDİYE SINIRLARININ GENİŞLETİLMESİ Devam Ediyor. 2 CEVATPAŞA SAHİL BANDI YENİLEME Devam Ediyor 3 KARACAÖREN KENTSEL ÇEVRE ÜRETİMİ/ a) İmar Uygulamaları b) Teknik Altyapı

Detaylı

Avcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM.

Avcılar da. Toplam Yatırım İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Avcılar da Toplam Yatırım 169 Milyon YTL (Yüz Altmış Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

Belediyenin gelirleri

Belediyenin gelirleri Belediyenin gelirleri a) Kanunlarla gösterilen belediye vergi, resim, harç ve katılma payları. b) Genel bütçe vergi gelirlerinden ayrılan pay. c) Genel ve özel bütçeli idarelerden yapılacak ödemeler. d)

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Son Dakika KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN SELVİTOPU: Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye tarafından

Detaylı

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ.

YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. YÜKSELİŞ İNŞAAT SAN. TİC. LTD.ŞTİ. TANITIM KATALOĞU - 2015 - TAAHHÜT İŞLERİ MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ facebook/yükseliş İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. Tel : 0216-553 - 11-61 twitter.com/yukselisinsaat

Detaylı

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER. Yardım Talep Dilekçesi. Ataşehir Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınmış yazı

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER. Yardım Talep Dilekçesi. Ataşehir Belediye Başkanlığı Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınmış yazı SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMET TAMAMLANMA SÜRESİ 1 KURU GIDA YARDIMI Vergi Dairesinden -Uygun görülen kuru gıda yardımı müteakip 10 (on) içerisinde yardımlar

Detaylı

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz.

Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. Farklılıklarıyla ve detaylardaki zenginlikleriyle sizleri seçkin bir yaşam alanına davet ediyoruz. 2 Sizlere yakışır bir yaşam alanı sunuyoruz, çünkü sevdiklerinizin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz.

Detaylı

Bahçelievler de. Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Bahçelievler de. Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bahçelievler de Toplam Yatırım 213.520 Milyon YTL (213.520 Trilyon Lira) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar modern hizmet binası için gün sayıyor Karabağlar

Detaylı

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet...

Muğla Gelişiyor Muğla Değişiyor. Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... Sevgi, Hoşgörü, Güler Yüzle Hizmet... 1 Büyükşehir den Yollara 360 Milyon TL Yatırım Vatandaşlarımızın daha güvenli yollarda seyahat edebilmeleri için bugüne kadar 360 Milyon TL yatırımla 2 bin 210

Detaylı

Çatalca. Toplam Yatırım Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Çatalca. Toplam Yatırım Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Çatalca Toplam Yatırım 212.951 Milyon YTL (212.951 Trilyon Lira) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak ÇATALCA

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2017 İÇİNDEKİLER I- 2017 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

AHİMEHMET MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ. Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591

AHİMEHMET MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ. Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591 Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591 TARİHÇE: 1820 yıllara ait haritada Büyükkarıştıran Merkez konumda olup, daha büyük yazılmıştır. Hemen yakınında Misinli (Missinli),

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 153 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İnsan ve kalkınma odaklı projelerimizle Altındağ ın geleceğini de inşa edeceğiz ŞİARIMIZ; Milletimizin

Detaylı

ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI

ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI ANTALYA İLİ, MANAVGAT İLÇESİ D-400 KARAYOLU ÇEVRESİNDE 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI 1. PLANLAMA ALANININ GENEL TANIMI Planlama alanı Antalya İli, Manavgat İlçesi sınırları içerisinde yer alan Çeltikçi

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİHİZMETLERİ : 1- İlçemiz Temaşalık Mahallesi İlçe Jandarma binası yanı Çamdibi Mahallesi yolu

Detaylı

MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ

MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ilçede görev yapan 128 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek 2014 ün değerlendirmesini yaptı. Geride kalan yılı birbirinden güzel

Detaylı

ANTALYA İLİ, AKSU İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, ADA 2 PARSELİN BİR KISMINI KAPSAYAN ALANDA HAZIRLANAN 1/1.000 ÖLÇEKLİ İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI

ANTALYA İLİ, AKSU İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, ADA 2 PARSELİN BİR KISMINI KAPSAYAN ALANDA HAZIRLANAN 1/1.000 ÖLÇEKLİ İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI ANTALYA İLİ, AKSU İLÇESİ, ATATÜRK MAHALLESİ, 13322 ADA 2 PARSELİN BİR KISMINI KAPSAYAN ALANDA HAZIRLANAN 1/1.000 ÖLÇEKLİ İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI AÇIKLAMA RAPORU EKİM.2016 1 İçindekiler 1 PLANLAMA ALANININ

Detaylı

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ HİZMET VE BEKLENTİ ARAŞTIRMASI

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ HİZMET VE BEKLENTİ ARAŞTIRMASI BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ HİZMET VE BEKLENTİ ARAŞTIRMASI EKİM - 2015 MetroPOLL Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi A.Ş. Cinnah Caddesi No: 67/18 06680 Çankaya/ANKARA Tel: (312) 441 4600 Faks: (312) 441

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Tuzla Toplam Yatırım 225 Milyon YTL (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

İş hayatında dengeleri değiştirecek

İş hayatında dengeleri değiştirecek İş hayatında dengeleri değiştirecek 1 2 3 Yıldız a İş imiz Düştü Ankara da iş hayatının nabzının attığı yer olan Yıldız, farklı mimarisiyle göz dolduran Yıldız Kule ye ev sahipliğine hazırlanıyor. İş hayatında

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi 2 TEMMUZ 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Beşiktaş'ta kutlandı 1 TEMMUZ Kabotaj Bayramı kapsamında İstanbul Boğazı nda gerçekleştirilen gösteriler, renkli görüntülere sahne

Detaylı

kimdir? Nazif Kerem GÖZENER ÖZGEÇMİŞ

kimdir? Nazif Kerem GÖZENER ÖZGEÇMİŞ ÖZGEÇMİŞ kimdir? 21 Nisan 1971 de Malatya nın Arapgir ilçesinde dünyaya geldim. Maliyeci bir baba ve öğretmen bir annenin ilk çocuklarıyım. Memur bir ailenin çocuğu olduğum için, eğitim hayatıma, Malatya

Detaylı

YULAFLI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ. Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630

YULAFLI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ. Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630 Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630 TARİHÇE: 20. Yy da iskan görmüş bir mahalledir. 06.12.2012 tarih ve 28489 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6360 Sayılı kanun

Detaylı

T.C. 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E

T.C. 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E T.C. S A R I Y E R B E L EDİYE B A Ş K A N L I Ğ I 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E B E K L E N T İ L E R R A P O R U İÇİNDEKİLER GİRİŞ...2 I - 2013 YILI İLE 2014 YILI BAŞLANGIÇ ÖDENEKLERİ

Detaylı

DEMOKRATİKLEŞME PAKETİ

DEMOKRATİKLEŞME PAKETİ DEMOKRATİKLEŞME PAKETİ 07.11.2013 Halkla İlişkiler Başkanlığı TA K D İ M Değerli; Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları MKYK üyemiz, Bakan Yardımcımız, Milletvekilimiz, Ana Kademe, Kadın Kolları,

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerinin görüşülmeye geçildiği Meclis

Detaylı

Stratejik YönetimY. Necmettin Oktay MEB-TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü Haziran 2006

Stratejik YönetimY. Necmettin Oktay MEB-TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü Haziran 2006 Stratejik YönetimY (Müşteri, Hizmet, Paydaş) Necmettin Oktay MEB-TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü Haziran 2006 1 Vizyon Stratejik YönetimY Müşteri/paydaş Ürün/hizmet Kritik Performans Ölçüleri

Detaylı

Türkiye dönüşüm geçirerek kırsal bir tarım ekonomisinden küresel ölçekte. 1950 yılında Türkiye nin kentsel nüfusu ülkenin toplam nüfusunun sadece

Türkiye dönüşüm geçirerek kırsal bir tarım ekonomisinden küresel ölçekte. 1950 yılında Türkiye nin kentsel nüfusu ülkenin toplam nüfusunun sadece SİLİVRİ 2014 DÜNYA VE AVRUPA KENTİ Türkiye dönüşüm geçirerek kırsal bir tarım ekonomisinden küresel ölçekte rekabetçi bir sanayi ekonomisi haline gelmiştir. 1950 yılında Türkiye nin kentsel nüfusu ülkenin

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ, ALSANCAK MAHALLESİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU

İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ, ALSANCAK MAHALLESİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU İZMİR İLİ, KONAK İLÇESİ, ALSANCAK MAHALLESİ 2334 ADA 33 PARSELE AİT 1/5.000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU ALAN TANIMI Planlama çalışması gerçekleştirilen alan; İzmir İli, Konak

Detaylı

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız...

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız... İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985 İller Bankası Genel Müdürlüğü İçme Suyu İnşaatı Ereğli/Konya-1985 Türkiye Elektrik Kurumu TEÜİAŞ Çevre Aydınlatma Çevre İhata

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ 2014 İÇİNDEKİLER I- OCAK HAZİRAN 2013 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 3 A. Bütçe Giderleri... 3 01. Personel Giderleri...

Detaylı

ŞEHİTKAMİL İLÇESİ 15 TEMMUZ MAHALLESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU

ŞEHİTKAMİL İLÇESİ 15 TEMMUZ MAHALLESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI KENT PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHİTKAMİL İLÇESİ 15 TEMMUZ MAHALLESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU MAYIS

Detaylı

Şile. Toplam Yatırım 164 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Şile. Toplam Yatırım 164 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Şile Toplam Yatırım 164 Milyon YTL (Yüz Altmış Dört Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak ŞİLE

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :8. SYF BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU YENİ VİZYON GAZETESİ Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Karabağlar Belediyesi spora da önem veriyor Karabağlar Belediyesi

Detaylı

Opportunities For Demographic Change

Opportunities For Demographic Change Dr. Osman Gürün Metropolitan municipality mayor of Muğla of Regions and Cities ANALİZLER / ANALYSIS ANALİZLER / ANALYSIS Türkiye büyük bir demografik değişim geçirmektedir. Bu değişim 21. yüzyılda da devam

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2018 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2018 İÇİNDEKİLER I- 2018 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR DÜNYA İÇİN, ÇEVREYE DUYARLI PROJELER

SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR DÜNYA İÇİN, ÇEVREYE DUYARLI PROJELER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR DÜNYA İÇİN, ÇEVREYE DUYARLI PROJELER Biz Alman Yapı olarak hem bugün hemde gelecek için tasarlanmış yüksek kaliteli yaşam alanları inşa ediyoruz ve projelerimizin altına imzamızı atmaktan

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü ARALIK AYI 1. BİLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ Gündem Maddelerinin Görüşülmesine Geçildi; KARAR 110: Gündemin birinci maddesi; Yapılan müzakere ve oylamada;

Detaylı

99 Blok. Toplam 4910 Konut

99 Blok. Toplam 4910 Konut Türkiye nin En Büyük Uydu Kenti TOKĐ KAYAŞEHĐR de 99 Blok Toplam 4910 Konut Uzman Enerji nin Kurulumunu Yaptığı Güneşten Elektrik Üretim Sistemlerini Kullanıyor. Toplamda 198 kwp ile Tek Projede Türkiye

Detaylı

YILDIRIM BELEDİYESİ ŞEHİR KARNESİ 7 İSMAİL HAKKI EDEBALİ YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI

YILDIRIM BELEDİYESİ ŞEHİR KARNESİ 7 İSMAİL HAKKI EDEBALİ YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI 17 1 2 16 3 15 4 14 13 12 YILDIRIM BELEDİYESİ ŞEHİR KARNESİ 7 6 5 11 8 10 9 İSMAİL HAKKI EDEBALİ YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI Şehir Karnesi Nedir? Şehirlerin nasıl yönetildiği konusunda standart değerlendirmeler

Detaylı

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir.

Dora Park mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü prestiji yüksek bir yaşam projesidir. Öztürkler İnşaat olarak, 1987 yılından beri insana ve aileye saygılı, çevreye değer katan prestijli projeler üretmeyi ilke edindik. Modern mimariyle teknolojiyi birleştiren başarılı inşaat işleri gerçekleştirmek

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYESİ

SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 YILI SULTANGAZİ BELEDİYESİ MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YAYINA HAZIRLIK T.C. SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 Yılı Mali Durum ve Beklentiler Raporu Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanmıştır.

Detaylı

Cari: 5393 Sayılı. Belediye Kanunu

Cari: 5393 Sayılı. Belediye Kanunu Cari: 5393 Sayılı Belediye Kanunu a) Belediye: Belde sakinlerinin mahallî müşterek nitelikteki ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulan ve karar organı seçmenler tarafından seçilerek oluşturulan, idarî ve

Detaylı

TURMEPA Deniz Temiz Derneği/TURMEPA Deniz Temiz Turmepa

TURMEPA Deniz Temiz Derneği/TURMEPA Deniz Temiz Turmepa TURMEPA 2003-2005 yılları süresince Deniz Temiz Derneği/TURMEPA nın İstanbul Boğazı ve İzmir Körfezi nde katı ve sıvı atık temizliği için başlattığı projeye destek verdik. Deniz Temiz Turmepa işbirliğiyle

Detaylı

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız?

Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız? Ayrıcalıklar dünyasındaki yerinizi almaya hazır mısınız? Hayallerinizi inşa ediyoruz. Sanat Park Hakkında Sanat Park, Konya nın en değerli caddelerinden Şefik Can ın hemen yanı başında yükseliyor. Konya

Detaylı

Şekil 1: Planlama Alanı Genel Konumu

Şekil 1: Planlama Alanı Genel Konumu GAZİANTEP İLİ, ŞEHİTKAMİL İLÇESİ, İNCİLİPINAR MAHALLESİ, 636 ADA 37, 42 VE 44 PARSELLERE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU Kapak dahil 7 sayfa PLANLAMA ALANININ TANIMI

Detaylı

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI IN AİLE ÇAĞI ŞİARIMIZ; Milletimizin hizmetkarıyız. Her ne yaparsak önce milletimizle istişarede bulunacağız ve ortak akılla hareket edeceğiz. Altındağ da hiçbir

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi 5 NİSAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Nasıl bir İstanbul? Belediyesi, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde nasıl bir İstanbul düşlüyorsunuz? Peki; düşlerinizin gerçekleşmesini

Detaylı

Şehrin en doğal hali!

Şehrin en doğal hali! Şehrin en doğal hali! Geleceğe dair hayalleriniz vardır, ne zaman gerçekleşeceğini bilemediğiniz... Konforlu bir ev yer alır hayallerinizde. Dışarı çıkmak içinizden gelmez... Çocuklarınız doğanın kucağında

Detaylı

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU RAPOR NO : 13 KONU : Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Yönetmeliği Belediye Meclisi nin 11.02.2019 tarihli birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Mezarlıklar Dairesi

Detaylı

Sanatın adresi Fulya!..

Sanatın adresi Fulya!.. Sanatın adresi Fulya!.. Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat 2012-2013 sezonunu açtı. İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ile İstanbul Devlet Opera ve Balesi yine Beşiktaş'ta! Dünya kalitesinde tasarlanan Beşiktaş

Detaylı

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Silivri Toplam Yatırım 297.000 Milyon YTL (İkiyüz Doksan Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

Dr. Emin BANK NETCAD Kurumsal Temsilcisi

Dr. Emin BANK NETCAD Kurumsal Temsilcisi Dr. Emin BANK NETCAD Kurumsal Temsilcisi emin.bank@netcad.com.tr DÜNYA CBS GÜNÜ Dünya, Yaşam Olduğunu Bildiğimiz Tek Gezegen Sorunlar? Artan Nüfus? Azalan Kaynaklar? İklim Değişikliği? Çarpık Kentleşme?

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Şişli. 339 Milyon YTL (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Şişli. 339 Milyon YTL (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Şişli Toplam Yatırım 339 Milyon YTL (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Şişli. 339.000 Milyon YTL. (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Şişli. 339.000 Milyon YTL. (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Şişli Toplam Yatırım 339.000 Milyon YTL (Üçyüz Otuz Dokuz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

istasyonkentseldonusum pbx istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum

istasyonkentseldonusum pbx  istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum HANE HALKI ANKETİ +90 342 211 12 00 pbx www.istasyonkentseldonusum.com bilgi@istasyonkentseldonusum.com istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum istasyonkentseldonusum Kentsel Dönüşüm Ofisi Çakmak

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 10 MART TA TOPLANIYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 10 MART TA TOPLANIYOR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 10 MART TA TOPLANIYOR Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere 10 Mart 2015 Salı günü toplanacak. Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BALIKESİR ÇANAKKALE TR - 22 PLANLAMA BÖLGESİ 1/ ÖLÇEKLİ ÇEVRE DÜZENİ PLANI PAFTA H19 DEĞİŞİKLİK ÖNERİSİ

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BALIKESİR ÇANAKKALE TR - 22 PLANLAMA BÖLGESİ 1/ ÖLÇEKLİ ÇEVRE DÜZENİ PLANI PAFTA H19 DEĞİŞİKLİK ÖNERİSİ BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BALIKESİR ÇANAKKALE TR - 22 PLANLAMA BÖLGESİ 1/100.000 ÖLÇEKLİ ÇEVRE DÜZENİ PLANI PAFTA H19 DEĞİŞİKLİK ÖNERİSİ OCAK-2017 1 İÇİNDEKİLER 1. TALEP... 3 1.1. REKREASYON ALANI

Detaylı

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar KAL a Bakış OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz 1955 yılında Bakanlığımız tarafından ortaya konan Maarif Kolejleri projesi kapsamında açılmıştır. Türkiye nin dünyaya eğitim alanında kendi tavrını koyduğu en önemli

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi başlatılan Dost Eller Mutfak yemek dağıtım hizmetinin

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi başlatılan Dost Eller Mutfak yemek dağıtım hizmetinin 2 NİSAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Dost eller 'mutfakta' KENDİ öz bakım ve günlük gereksinimlerini tam olarak yerine getiremeyen, dengeli ve düzenli beslenemeyen kentlilerin

Detaylı