Norton Internet Security

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Norton Internet Security"

Transkript

1 TM Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak yapılmıştır.

2 Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu Bu kitapçıkta bahsi geçen yazılım bir lisans anlaşması çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu anlaşmanın koşullarına uygun olarak kullanılabilir. Belge sürümü 20.1 Telif Hakkı 2012 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Symantec, Symantec Logosu, LiveUpdate, Norton 360 ve Norton, ABD ve diğer ülkelerde Symantec Corporation ın veya yan kuruluşlarının ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Bu ürünün bazı kısımları için Telif Hakkı Glyph & Cog, LLC. Diğer adlar ilgili sahiplerinin ticari markaları olabilir. Bu belgede anlatılan ürün; kullanım, kopyalama, dağıtım ve derleme/mühendislik öğelerini ayrıştırma sınırlaması getiren lisanslar altında dağıtılmaktadır. Bu belgenin hiçbir bölümü Symantec Corporation'ın ve varsa lisans verenlerinin önceden yazılı izni olmadan, hiçbir şekilde ve hiçbir biçimde yeniden üretilemez. BELGELER OLDUĞU GİBİ SAĞLANMAKTADIR VE TÜM AÇIK VEYA ZIMNİ KOŞULLAR, İBRAZLAR VE GARANTİLER, TİCARİ DEĞER, BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUK VEYA YASAYI İHLAL ETMEME KONUSUNDA UYGULANAN TÜM ZIMNİ GARANTİLER DE DAHİL OLMAK ÜZERE, YASAL AÇIDAN GEÇERSİZ SAYILMAYACAK EN GENİŞ KAPSAMDA REDDEDİLİR. SYMANTEC CORPORATION, BU BELGENİN SAĞLANMASI, UYGULANMASI VEYA KULLANILMASIYLA BAĞLANTILI ARIZİ VEYA NEDEN OLUNAN ZARARLARDAN SORUMLU TUTULAMAZ. BU BELGEDE YER ALAN BİLGİLER HABER VERİLMEKSİZİN DEĞİŞTİRİLEBİLİR. Lisanslı Yazılım ve Belgeler, FAR bölümünde tanımlandığı gibi ticari bilgisayar yazılımı olarak kabul edilmekte olup FAR Bölümü "Ticari Bilgisayar Yazılımı - Kısıtlı Haklar" ve DFARS Ticari Bilgisayar Yazılımı ve Ticari Bilgisayar Yazılımı Belgesi ve yürürlükte olan sonraki diğer düzenlemelerde tanımlandığı gibi kısıtlı haklara tabidir. Lisanslı Yazılım ve Belgelerin ABD Hükümeti tarafından kullanılması, değiştirilmesi, üretilmesi, gösterilmesi veya ifşa edilmesi yalnızca bu Anlaşma'nın koşullarına uygun olarak gerçekleştirilebilir. Symantec Corporation 350 Ellis Street, Mountain View, CA İrlanda'da üretilmiştir

3 İçindekiler Bölüm 1 Genel bakış... 5 Norton Internet Security hakkında... 5 Bölüm 2 Yükleme... 7 Başlamadan önce... 7 Norton Internet Security programını yükleme... 7 Norton Internet Security ürününü, optik sürücüsü olmayan bir Mini Dizüstü Bilgisayara, Tablete veya PC ye yükleme... 8 Açılış paneli görünmüyorsa... 8 Bölüm 3 Başlarken... 9 Norton Internet Security programına erişme... 9 Ürününüzü etkinleştirme... 9 Ana pencerede gezinme Sistem Durumu göstergelerini yanıtlama Bir özelliğin koruma durumunu izleme Daha fazla bilgi için Bölüm 4 Acil durumlara tepki verme Norton Bootable Recovery Tool'u Kullanma Norton Bootable Recovery Tool Sihirbazı'nı İndirme Hizmet ve Destek Çözümleri Dizin Hızlı Yükleme... 26

4 4 İçindekiler

5 Genel bakış 1 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Norton Internet Security hakkında Norton Internet Security hakkında Norton Internet Security, hızlı ve hafif çevrimiçi tehdit koruması sağlar. Günümüzün hızlı ve agresif saldırılarına karşı koymak üzere optimize edilmiş yenilikçi tespit teknolojileri ile PC'nizi, ağınızı, çevrimiçi etkinliklerinizi ve kimliğinizi korur. Norton Internet Security, çevrimiçi alışveriş, bankacılık ve tarama işlemlerini hiç olmadığı kadar güvenli ve kolay hale getirmektedir. Geliştirilmiş Norton Koruma Sistemi özellikleri çokkatmanlı güvenlik teknolojileri içerir. Bu teknolojiler, tehditler bilgisayarınıza zarar vermeden önce bu tehditleri tespit eden ve kaldıran kapsamlı korumayı sağlamak için birlikte çalışır. Norton Koruma Sistemi çevrimiçi kimlik hırsızlığını, virüsleri, korsanları, bot'ları, casus yazılımları, Truva Atlarını ve diğer tehditleri, sizi yavaşlatmadan ve işinize engel olmadan durdurur.

6 6 Genel bakış Norton Internet Security hakkında

7 Yükleme 2 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Başlamadan önce 1 Norton Internet Security programını yükleme 1 Norton Internet Security ürününü, optik sürücüsü olmayan bir Mini Dizüstü Bilgisayara, Tablete veya PC ye yükleme 1 Açılış paneli görünmüyorsa Başlamadan önce w Başlamadan önce bilgisayarınızda açık olan tüm programları kapatın ve İnternet'e bağlı olduğunuzdan emin olun. Norton Internet Security bir antivirüs programı içerir. Bilgisayarınıza yüklenmiş başka antivirüs programları varsa, bu programları kaldırmanıza yardımcı olacak bir kaldırma paneli görüntülenir. Symantec kesinlikle diğer antivirüs programlarını kaldırmanızı önerir. Kaldırma panelindeki yönergeleri izleyin. Norton Internet Security bir güvenlik duvarı programı içerir. Bilgisayarınızda yüklü olan başka güvenlik duvarı programları varsa, Symantec yükleme hatalarını önlemek için bunları kaldırmanızı önerir. Daha fazla bilgi için güvenlik duvarı programıyla birlikte gelen kullanım belgelerine bakın. Yükleme sırasında güvenlik duvarı iletisi görünürse, Norton Internet Security güvenlik duvarını kullanmak için Evet'i tıklatın. Norton Internet Security programını yükleme Norton Internet Security programını CD'den veya indirdiğiniz bir dosyadan yükleyebilirsiniz.

8 8 Yükleme Norton Internet Security ürününü, optik sürücüsü olmayan bir Mini Dizüstü Bilgisayara, Tablete veya PC ye yükleme Norton Internet Security programını yüklemek için 1 Aşağıdakilerden birini yapın: 1 CD den yükleyecekseniz CD yi optik sürücüye yerleştirin. Windows Vista veya Windows XP'de Install Norton Internet Security (Norton Internet Security Programını Yükle) seçeneğini tıklatın. Windows 7 veya Windows 8'de Launch Norton Install seçeneğini ve ardından Install Norton Internet Security (Norton Internet Security Programını Yükle) seçeneğini tıklatın. 1 Norton Internet Security kopyanızı indirdiyseniz, indirdiğiniz dosyayı çift tıklatın. 2 Norton Internet Security yükleme sayfasında, Ürün Anahtarı'nı girin (istenirse). 3 NortonLisansSözleşmesi bağlantısını tıklatın, sözleşmeyi okuyun ve ardından Kapat 'ı tıklatın. 4 Sözleşmeyi okuduktan sonra Kabul Et ve Yükle 'yi tıklatın. Norton Internet Security ürününü, optik sürücüsü olmayan bir Mini Dizüstü Bilgisayara, Tablete veya PC ye yükleme Norton Internet Security ürününü, Norton Internet Security için sistem gereksinimlerini karşılayan bir Mini Dizüstü Bilgisayara, Tablete veya ultra-mobil bir PC ye yükleyebilirsiniz. Norton Internet Security ürününü, optik sürücüsü olmayan bir Mini Dizüstü Bilgisayara, Tablete veya PC ye yüklemek için 1 Aşağıdaki URL ye gidin: 2 Ekrandaki talimatları uygulayın. Açılış paneli görünmüyorsa Bazen, bilgisayarın optik sürücüsü CD yi otomatik olarak başlatmaz. Yüklemeyi ürün CD'sinden başlatmak için 1 Masaüstünüzde Bilgisayarım simgesini çift tıklatın. 2 Bilgisayarım penceresinde, optik sürücünüzün simgesini çift tıklatın. 3 Dosya listesinde Start.exe 'yi çift tıklatın, ardından Norton Internet Security programını yükle seçeneğini tıklatın.

9 Başlarken 3 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Norton Internet Security programına erişme 1 Ürününüzü etkinleştirme 1 Ana pencerede gezinme 1 Sistem Durumu göstergelerini yanıtlama 1 Bir özelliğin koruma durumunu izleme 1 Daha fazla bilgi için Norton Internet Security programına erişme Norton Internet Security yüklendiği her bilgisayarı korur. Korunmak için programı başlatmanız gerekmez. Ayarları yapılandırmak veya önleyici bakım yapmak için Norton Internet Security programını istediğiniz zaman açabilirsiniz. Bütün program özelliklerine ana pencereden erişilebilir. Norton Internet Security programını açmak için 4 Aşağıdakilerden birini yapın: 1 Windows bildirim alanında, Norton Internet Security simgesini çift tıklatın. 1 Windows Vista, Windows XP ve Windows 7'de Başlat > Tüm Programlar > Norton Internet Security > Norton Internet Security 'i tıklatın. 1 Windows 8'de, Başlat ekranında, Norton Internet Security 'e tıklatın. Ürününüzü etkinleştirme Ürününüzü yükleme sırasında etkinleştirmediyseniz, ürünü etkinleştirinceye kadar düzenli olarak etkinleştirme gerekli uyarısı alırsınız.

10 10 Başlarken Ürününüzü etkinleştirme w Ürün etkinleştirme işlemi korsan yazılım kullanımını azaltır ve orijinal Symantec yazılımı kullandığınızdan emin olmanızı sağlar. Etkinleştirme, Norton ürününüz için belirtilen bir süre boyunca abonelik sağlar. Norton Internet Security programını kullanmaya devam etmek için aboneliğinizi de yenileyebilirsiniz. Ürününüzü uyarıda belirtilen süre içinde etkinleştirmeniz gerekir; aksi halde ürününüzün çalışması durur. Ürününüzü, doğrudan etkinleştirme gerekiyor uyarısından veya ana pencereden etkinleştirebilirsiniz. Etkinleştirme işlemi birkaç dakika sürer. Ürününüzü uyarıdan etkinleştirmek için 1 Uyarıda aşağıdakilerden birini yapın: 1 Eğer bir perakende ürünün abonelik gerektiren sürümünü satın aldıysanız ya da ürün bilgisayarınıza yüklenmiş olarak gelmişse, Şimdi Etkinleştir (Önerilir) seçin. 1 Ürününüzün aboneliğini yenilemek istiyorsanız Şimdi Yenile seçeneğini belirleyin. Ürününüzün aboneliğini, herhangi bir yönetici olmayan kullanıcı hesabından da etkinleştirebilir veya yenileyebilirsiniz. 2 Tamam 'ı tıklatın. 3 Ürününüzü etkinleştirmek veya yenilemek için ekrandaki yönergeleri uygulayın. 4 Açılan pencerede, Bitti 'yi tıklatın. Ürününüzü ana pencereden etkinleştirmek için 1 Norton Internet Security ana penceresinde, aşağıdakilerden birini yapın: 1 Perakende bir ürünün abonelik sürümünü satın aldıysanız, Şimdi Etkinleştir 'i tıklatın. 1 Ürün bilgisayarınıza yüklü olarak geldiyse, Şimdi Çevrimiçi Etkinleştir 'i tıklatın. 1 Ürününüzün aboneliğini yenilemek istiyorsanız Yenile 'yi tıklatın. Ürününüzün aboneliğini, herhangi bir yönetici olmayan kullanıcı hesabından da etkinleştirebilir veya yenileyebilirsiniz. 2 Ürününüzü etkinleştirmek veya abone olmak için ekrandaki yönergeleri uygulayın. 3 Açılan pencerede, Bitti 'yi tıklatın. Etkinleştirme sırasındaki sorunlar hakkında Ürününüzü etkinleştirmek için Symantec sunucularına bağlanamazsanız, önce İnternet bağlantınızı kontrol edin. Daha sonra, yüklü olarak veya ISS'niz aracılığıyla bağlantıyı bloke edebilecek ebeveyn denetimi yazılımınız olup olmadığını kontrol edin. Ebeveyn denetimi yazılımı kullanıyorsanız, bağlantı sorunu olabilir. Ebeveyn denetimi yazılımının bağlantınızı bloke edebileceğinden şüpheleniyorsanız, ebeveyn denetimi yazılımını, etkinleştirme işlemini bloke etmeyecek şekilde yapılandırabilirsiniz. Konfigürasyonunuzu değiştirmek için, yönetici olarak

11 Başlarken Ana pencerede gezinme 11 ebeveyn denetimi yazılımınızda veya ISS'niz aracılığıyla İnternet'te oturum açmanız gerekir. İnternet'e bağlanmak için proxy sunucu kullanıyorsanız, proxy ayarlarını yapılandırmanız gerekir. Proxy Sunucusu seçeneğini kullanmak.için, Norton Internet Security ana penceresine gidin ve ardından Ayarlar>Ağ>AğGüvenlik Ayarları > Proxy Sunucusu > Yapılandır 'ı tıklatın. Ana pencerede gezinme Norton Internet Securityi açtığınızda ana pencereden tüm Norton Internet Security özelliklerine, seçeneklere, Yardım'a ve Destek'e erişebilirsiniz. Ana pencerede gezinmek için Bkz: "Norton Internet Security programına erişme" sayfa 9. 1 Norton Internet Security programını aç. 2 Ana pencerenin üst kısmında, göz atmak istediğiniz bağlantıyı tıklatın. Seçenekleriniz şunlardır: Ayarlar Bilgisayar Ayarlarını, Ağ Ayarlarını, Web Ayarlarını ve Genel Ayarları görüntülemenizi sağlar. Performans Sistem etkinliğinizi görüntülemenizi ve izlemenizi sağlar. Geri Bildirim Norton ürününüzle ilgili deneyiminiz konusunda geri bildirim göndermenizi sağlar. Hesap Norton ürünlerinizle ilgili bilgilerin tümünü tek bir konumdan yönetmenize olanak sağlar. Destek Norton Yardım Merkezini, Destek Alı, Eğitici Kılavuzları, Yeni Sürüm Kontrolünü görüntülemenize, Kullanıcı Lisans Sözleşmesini görüntülemenize, Abonelik Durumunu ve Norton Internet Security Hakkındaki bilgileri görüntülemenize olanak sağlar. 3 Pencerenin ortasında, göz atmak istediğiniz seçeneki tıklatın. Seçenekleriniz şunlardır: Şimdi Tara Bilgisayar Taraması, Ün Taraması veya Facebook Duvarı taraması yapmanıza olanak sağlar. LiveUpdate En son virüs tanımlamalarını güncellemenize ve ürün güncellemelerini almanıza olanak verir. Gelişmiş Tüm Norton Internet Security özelliklerini görmenizi sağlar.

12 12 Başlarken Sistem Durumu göstergelerini yanıtlama 4 Ana pencerenin sağında, açmak istediğiniz seçeneği tıklatın: Yönet Tüm aygıtlarınızdaki Norton ürünlerini bir yerden yönetmenize olanak sağlar. w Bu özellik, Norton Internet Security programının bazı sürümlerinde bulunmayabilir. Mobil Android işletim sistemiyle çalışan akıllı telefonlar ve tabletler için kapsamlı korumayı indirmenize ve yüklemenize olanak verir. w Bu özellik, Norton Internet Security programının bazı sürümlerinde bulunmayabilir. Çevrimiçi Aile Çocuğunuzun İnternet üzerindeki etkinliklerini izleyebilmeniz için Norton Online Family programını kurmanızı sağlar. w Bu özellik, Norton Internet Security programının bazı sürümlerinde bulunmayabilir. Safe Web Web sitesinin güvenliğini kontrol etmenizi ve Safe Web araması yapmanızı sağlar. w Bu özellik, Norton Internet Security programının bazı sürümlerinde bulunmayabilir. Yedekleme Bir Norton Online Backup hesabı oluşturmanızı veya çevrimiçi yedekleme hesabınıza erişmenizi sağlar. w Bu özellik, Norton Internet Security programının bazı sürümlerinde bulunmayabilir. Sistem Durumu göstergelerini yanıtlama Norton Internet Security bilgisayarınızın genel korunma durumunu ana pencerenin Güvenli kısmında görüntüler. Sistem durumu için dikkat gerektiğinde veya risk altında olduğunda Sistem Durumu 'nu iyileştirmek için gerekli önlemi alabilirsiniz. Bilgisayarınızın koruması bilgisayarınızda yüklü olan programlara bağlıdır. Koruma durumunuzu geliştirmek için yüklediğiniz programların güncel olduğundan emin olun. Sistem Durumu göstergesi aşağıdaki durumları gösterir: Güvenli Bilgisayarınızın ve etkinliklerinizin tehditlere ve risklere karşı korunduğunu gösterir.

13 Başlarken Bir özelliğin koruma durumunu izleme 13 Dikkat Bilgisayarınıza ve etkinliklerinize dikkat edilmesi gerektiğini gösterir. Koruma durumunuzu iyileştirmek için gerekli önlemi alın. Risk Altında Bilgisayarınızın ve etkinliklerinizin risk altında olduğunu gösterir. Koruma durumunuzu iyileştirmek için derhal harekete geçin. Sistem Durumu göstergelerini doğrudan ana pencereden yanıtlayabilirsiniz. Sistem Durumu göstergelerini ana pencereden yanıtlamak için 1 Norton Internet Security ana penceresinin alt bölümünden, Şimdi Düzelt 'i tıklatın. 2 Ekrandaki yönergeleri uygulayın. Bir özelliğin koruma durumunu izleme Norton Internet Security ana penceresi, güvenlik yönetimi arabirimi işlevi görür. Ana pencereden temel özelliklere erişebilir ve bilgisayarınızın performansını izleyebilirsiniz. Zaman zaman belirli bir amaçla bir seçeneği kapatmak isteyebilirsiniz. Ancak bu şekilde yaptığınızda sisteminizin durumu Dikkat veya Risk Altında olarak değişir. Böyle durumlarda genel sağlıklı sistem durumunu korumak için belirli bir özelliğin koruma durumunu yok sayabilirsiniz. Örneğin sınırlı bir süre için Tarayıcı Koruması özelliğini kapatmak istediğinizde sistem durumunun yine de Güvenli olmasını isteyebilirsiniz. Böyle bir durumda Tarayıcı Koruması 'nın koruma durumunu yok sayıp daha sonra seçeneği kapatabilirsiniz. Bir özelliğin koruma durumunu yok saydığınızda bu, genel Sistem Durumu 'nu etkilemez. Yok sayılan özelliğin koruma durumunu her an izleyebilirsiniz. Sadece İleri penceresinde mevcut seçilen özelliklerin koruma durumunu yok sayabilir veya izleyebilirsiniz. Özellikler şunlardır: 1 Antivirüs 1 Casus Yazılımları Önleme 1 SONAR Koruması 1 Akıllı Güvenlik Duvarı 1 İzinsiz Girişi Önleme 1 E-posta Koruması 1 Tarayıcı Koruması 1 Güvenli Gezinti Bir özelliğin koruma durumunu izlemek için 1 Norton Internet Security ana penceresinde, Gelişmiş 'i tıklatın. 2 Açılan penceresinde, fare işaretçinizi özelliğin adı üzerine getirin.

14 14 Başlarken Daha fazla bilgi için 3 Görünen açılan pencerede aşağıdakilerden birini yapın: 1 Bilgisayarınızın genel sağlık değerlendirmesini etkileyen bir özelliğin koruma durumunu yok saymak için, Yoksay 'ı tıklatın. 1 Yok sayılan özelliğin koruma durumunu izlemek için, İzle 'ye tıklatın. Daha fazla bilgi için Yardım'a Erişme Ürün belgeleri Norton Internet Security programını kullanmanıza yardımcı olur. Gereken bilgileri bilgisayarınızda ve Symantec Web sitesinde bulabilirsiniz. Norton ürününün her aşamasında Yardım kullanılabilir. Yardım, tamamlamak istediğiniz belirli görevlerde size yardımcı olacak bilgilere bağlantılar sağlar. Çevrimiçi Yardım, tüm ürün özellikleri için bir kılavuz içerir. Yardım'a erişmek için 1 Ana pencerenin üst kısmında bulunan Destek seçeneğini tıklatın. 2 Açılır menüde, Yardım 'ı tıklatın. Yardım konusunu yazdırma 1 Yardım penceresinde Yazıcı simgesini tıklatın. 2 Tamam 'ı tıklatın. Symantec Web sitesine erişme Symantec Web sitesine ürününüzden veya bir tarayıcıdan erişebilirsiniz. Symantec Web sitesine tarayıcınızdan erişmek için 1 Web tarayıcınızı açın. 2 Aşağıdaki URL'ye gidin:

15 Acil durumlara tepki verme 4 Bu bölümde aşağıdaki konular yer almaktadır: 1 Norton Bootable Recovery Tool'u Kullanma 1 Norton Bootable Recovery Tool Sihirbazı'nı İndirme Norton Bootable Recovery Tool'u Kullanma w Norton ürününün kurulumu başarısız olursa, kurulumun başarılı olmasını engelleyen güvenlik tehditlerini Norton Bootable Recovery Tool kullanarak tarayabilir ve kaldırabilrisiniz. Bilgisayarınıza virüs bulaşmışsa ve Windows işletim sisteminizi başlatamıyorsanız, tehditleri kaldırmak ve bilgisayarınızı kurtarmak için Norton Bootable Recovery Tool'u kullanabilirsiniz. Norton Bootable Recovery Tool, satın aldığınız ürün CD'sinde bulunmaktadır. Ürün CD'sini kurtarma ortamı olarak kullanabilirsiniz. Bu ürünü bir download olarak satın aldıysanız, Norton Bootable Recovery Tool Sihirbazını indirmek için aşağıdaki URL'ye gidin: Norton Bootable Recovery Tool, Symantec sunucularından en son virüs tanımlarını otomatik olarak indirir ve bu virüs tanımlarını kullanarak bilgisayarınızı her türlü virüslere ve en yeni güvenlik tehditlerine karşı korur. Dinamik Ana Bilgisayar Konfigürasyonu Protokolü (DHCP) etkinleştirilirse, bilgisayarınız İnternet'e bağlandığında virüs tanımları otomatik olarak güncellenir. Dolayısıyla, Norton Bootable Recovery Tool ürünündeki virüs tanımlarını güncellemek için bir Ethernet bağlantısı kullanmanız gerekmektedir. Kablosuz ağ bağlantısı ile Norton Bootable Recovery Tool virüs tanımlarını güncelleyebilirsiniz. Eğer virüs tanımları güncel değilse, Norton Bootable Recovery Tool en son güvenlik tehditlerinin hepsini algılayamayabilir ve bilgisayarınızdan silemeyebilir. Norton Bootable Recovery Tool'u kullanmak için satın aldığınız Norton ürününün Ürün Anahtarını kullanmanız gerekir. Norton Internet Security deneme sürümünü kullanıyorsanız, Norton Bootable Recovery Tool'u kullanabilmek için Norton Hesabı oluşturarak Ürün Anahtarını almanız gerekir.

16 16 Acil durumlara tepki verme Norton Bootable Recovery Tool Sihirbazı'nı İndirme Norton Bootable Recovery Tool'u kullanmak için 1 Norton Bootable Recovery Tool kurtarma ortamını takın. 2 Bilgisayarınızı Açın veya Yeniden Başlatın ve BIOS moduna girin. Sisteminiz açıldıktan hemen sonra görüntülenen tuşa basarak BIOS moduna girebilirsiniz. 3 Üzerine Norton Bootable Recovery Tool'u oluşturduğunuz kurtarma ortamını seçin ve Enter tuşuna basın. UEFI-etkin bir makine kullanıyorsanız, UEFI Boot seçeneği yerine Legacy Boot seçeneği altındaki kurtarma ortamını seçin. Kurtarma ortamı Norton Bootable Recovery Tool CD'si, DVD'si veya USB anahtarı olabilir. 4 Norton Lisans Sözleşmesi'ni okuyun, ürün anahtarınızı girin ve ardından Kabul ediyorum seçeneğini tıklatın. Eğer QWERTY olmayan bir klavye kullanıyorsanız, Sanal Klavye seçeneğini kullanarak Ürün Anahtarınızı girin. 5 Norton Bootable Recovery Tool penceresinde, Norton Gelişmiş Kurtarma Taraması 'nı tıklatın. 6 Tarama bölümünde, Taramaya Başla öğesini tıklatın. Tarama tamamlandığında, tarama sonuçları penceresinde aşağıdakiler listelenir: 1 Taranan toplam dosya sayısı 1 Tespit edilen toplam tehdit sayısı 1 Giderilen toplam tehdit sayısı 1 Giderilemeyen toplam tehdit sayısı 1 Tespit edilen tehditlerin ayrıntıları 7 Tarama sonuçları penceresinde, aşağıdakilerden birini yapın: 1 Bilgisayarınızda bulunan tehditlerin tümünü düzeltmek istiyorsanız, Tüm işlemleri Düzeltme olarak ayarla seçeneğini belirleyin. 1 Tehditlerden her birine uygun eylemi gerçekleştirmek için, Düzelt veya Yoksay seçeneğini belirleyin. 8 Devam 'ı tıklatın. 9 Onay iletişim kutusu görünürse, Tamam 'ı tıklatın. 10 Tarama Özeti penceresinde, tarama özetini inceleyin ve aşağıdakilerden birini uygulayın: 1 Bitti 'yi tıklatın. 1 Başka bir tarama yürütmek için, Tekrar Tara 'yı tıklatın. Norton Bootable Recovery Tool Sihirbazı'nı İndirme Norton ürününü kurma denemeniz başarısız olmuşsa, Norton Bootable Recovery Tool Sihirbaz'ını indirebilirsiniz. Bu kullanımı kolay sihirbaz, CD'de, DVD'de veya USB anahtarında Norton Bootable Recovery Tool oluşturmanıza yardımcı olur. Norton Bootable Recovery Tool'u kullanarak bilgisayarınızı tarayabilir ve

17 Acil durumlara tepki verme Norton Bootable Recovery Tool Sihirbazı'nı İndirme 17 kurulumun başarılı olmasını engelleyen güvenlik tehditlerinin hepsini kaldırabilirsiniz. w Norton Bootable Recovery Tool Sihirbaz'ını herhangi bir güvenlik tehditi olmayan bilgisayar indirmeniz ve kurmanız, bu şekilde Norton Bootable Recovery Tool oluşturmanız önerilir. Virüs bulaşmış bir bilgisayarda Norton Bootable Recovery Tool oluşturursanız, kurtarma CD'si, DVD'si veya USB anahtarına virüs bulaşma olasılığı vardır. Norton Bootable Recovery Tool'u kullanmak için satın aldığınız Norton ürününün Ürün Anahtarını kullanmanız gerekir. Norton Internet Security deneme sürümünü kullanıyorsanız, Norton Bootable Recovery Tool'u kullanabilmek için Norton Hesabı oluşturarak Ürün Anahtarını almanız gerekir. Norton Bootable Recovery Tool Sihirbazını aşağıdaki yollardan biri ile indirebilirsiniz: 1 Başlat menüsünden. 1 Norton Destek Web sitesinden. Norton Bootable Recovery Tool Sihirbazını Başlat menüsünden indirmek için 1 Windows araç çubuğunda aşağıdakilerden birini yapın: 1 Windows XP'de Başlat>Programlar>NortonInternetSecurity>Norton Recovery Tools 'u tıklatın. 1 Windows Vista veya Windows 7'de Başlat > Tüm Programlar > Norton Internet Security > Norton Recovery Tools 'u tıklatın. 1 Windows 8'de, Başlat ekranında, Norton Recovery Tools 'a tıklatın. 2 Ekrandaki yönergeleri uygulayın. Norton Bootable Recovery Tool Sihirbazı'nı İnternetten indirmek için: 1 Web tarayıcınızı açın ve aşağıdaki URL'ye gidin: 2 Ekrandaki yönergeleri uygulayın. Norton Bootable Recovery Tool Sihirbazı'nı Norton Internet Security üzerinden indirmek için: 1 Norton Internet Security ana penceresinde Şimdi Tara 'yı tıklatın. 2 Bilgisayar Taraması bölmesinde aşağıdakilerden birini yapın: 1 Hızlı Tarama 'yı tıklatın. 1 Tam Sistem Taraması 'nı tıklatın. 3 Tarama penceresinin alt kısmında, Hala risk olduğunu düşünüyorsanız 'ın yanında, burayı tıklatın 'ı tıklatın. 4 Norton Yardım Araçları web sayfasında, Norton Bootable Recovery Tool'u İndir 'i tıklatın. 5 Ekrandaki yönergeleri uygulayın.

18 18 Acil durumlara tepki verme Norton Bootable Recovery Tool Sihirbazı'nı İndirme

19 Hizmet ve Destek Çözümleri Destek hakkında w Norton Internet Security satın aldıysanız, üründen Desteğe erişebilirsiniz. Destek seçenekleri dile veya ürüne göre farklılık gösterebilir. Norton Oto Düzelt'e Erişim Bu özellik Norton 360, Norton Internet Security ve Norton AntiVirus için kullanılabilir. w Norton Oto Düzelt işlevi, genel sorunları otomatik olarak tanılayan ve çözen araçlar sunar. Ayrıca çözüm araştırabilir veya telefonla desteğe kolaylıkla erişebilir ve sohbet ve e-posta yoluyla destek alabilirsiniz. Destek kullanılabilirliği bölgeye göre değişebilir. Normal telefon ve İnternet erişimi ücretleri belirli ülkelerde uygulanabilir. Tam destek hakkında daha fazla bilgi almak için, aşağıdaki sayfaya gidin: Norton Oto Düzelt'e erişmek için 1 Ana ürün penceresinde Destek 'i tıklatın. 2 Açılır listede, Destek Al 'ı tıklatın. Kendi Kendine Yardım Hakkında Symantec Web sitesinde, müşterilerin en sık sorduğu soruların yanıtları bulunur. Web sitemizden şunları yapabilirsiniz: 1 Abonelik, indirme, ürün etkinleştirme veya diğer teknik olmayan sorunlar için yardım alın. 1 Norton ürünlerinizle ilgili yükleme, yapılandırma veya sorun giderme hataları gibi teknik konularda yardım için Destek Kaynaklarımızı araştırın. 1 En yeni virüs tehditleri ve kaldırma araçları hakkında bilgi bulun. Symantec destek servisi Web sitesine şu adresten erişebilirsiniz:

20 20 Hizmet ve Destek Çözümleri Desteğe Başvur Desteğe Başvur w Bir Norton One Premium Üyesi iseniz, bu konuyla ilgili bilgi almak için Norton One destek web sitesine gidin: Kendi Kendine Yardım seçeneklerimize ek olarak, sohbet, e-posta veya telefon aracılığıyla bir destek temsilcisine başvurabilirsiniz. Destek kullanılabilirliği bölgeye göre değişebilir. Normal telefon ve İnternet erişimi ücretleri belirli ülkelerde uygulanabilir. Tam destek ayrıntıları için lütfen şu adresi ziyaret edin: Sunduğumuz destek seçenekleri aşağıda özetlenmiştir: Sohbet Destek temsilcisiyle gerçek zamanlı sohbet. Daha karmaşık teknik konular için sohbet özelliği, bir destek temsilcisinin bilgisayarınıza uzaktan erişmesine ve sorununuzu çözmesine izin veren bir seçenek sunar. Virüs ve Casus Yazılım Çözümü hizmeti dışında, sohbet desteği ücretsizdir. E-posta Sorunuzu Web sitemize gönderin ve e-posta ile yanıt alın. E-posta desteğinde, sohbet veya telefona kıyasla daha geç yanıt alırsınız. E-posta desteği ücretsizdir. Telefon Destek temsilcisiyle gerçek zamanlı konuşun. Destek politikası Bir destek temsilcisine başvurmak için lütfen aşağıdaki URL'de bulunan Symantec destek servisi Web sitesini ziyaret edin: Önce çevrimiçi destek seçeneği, daha sonra tercih ettiğiniz desteğin türünü seçebileceğiniz iletişim seçenekleri görüntülenir. Ürünün en son sürümünde güvenlik tehditlerine karşı daha iyi koruma sağlayan yeni ve geliştirilmiş özellikler bulunduğundan, Symantec, bilgisayarınızda en son sürümün olmasını önerir. Norton ürününüz için mevcut yardım ve destek aşağıdaki URL'den bulunabilir: Symantec, destek politikalarını önceden bildirmeksizin herhangi bir zamanda değiştirme hakkını saklı tutar. Destek politikasının en son sürümünü aşağıdaki URL'de görüntüleyebilirsiniz:

21 Hizmet ve Destek Çözümleri Aboneliğinizin güncel olmasını sağlama hakkında 21 Aboneliğinizin güncel olmasını sağlama hakkında Abonelik süresi uzunlukları Symantec ürününe göre farklılık gösterir. Korumanın kesintisiz olarak sürmesi için aboneliğinizin güncel olması gerekir. Aboneliğinizi yenilemezseniz, hiçbir türden güncelleme alamazsınız ve yazılım çalışmaz. Abonelik sürenizin sonuna doğru LiveUpdate i çalıştırdığınızda, nominal bir ücret karşılığında abone olmanız gerektiğini belirten bir uyarı alırsınız. Aboneliğinizi yenilemek için ekrandaki yönergeleri izleyin. Aboneliğinizi yenilediğinizde, abonelik süresi boyunca tanım güncellemelerini ve yeni ürün özelliklerini kullanabilirsiniz. Bu süre içinde özelliklerin eklenebileceğini, değiştirilebileceğini veya kaldırılabileceğini unutmayın. Dünya çapında hizmet ve destek Dünya çapında hizmet ve destek çözümleri ülkeye göre değişir. Destek ofislerimizden biriyle bağlantı kurmak için lütfen aşağıdaki Web sitesine gidin ve kullanacağınız dili seçin. Bir Norton One Premium Üyesi iseniz, bu konuyla ilgili bilgi almak için Norton One destek web sitesine gidin:

22 22 Hizmet ve Destek Çözümleri Dünya çapında hizmet ve destek

23 Dizin A abonelik sürdürme 21 ana pencere Bilgisayar 11 Destek 11 Gelişmiş 11 Geri Bildirimi Bırak 11 İnternet 11 Norton Account 11 özellikler 11 seçenekler 11 Yardım ve Destek 11 B bilgisayar koruma durumu 13 C CD ürünü yükleme 8 D Destek başvur 20 dünya çapında hizmet 21 Kendi Kendine Yardım 19 Norton Oto Düzelt 19 Telefon 20 Destek politikası 20 E etkinleştirme prosedür 9 sorun giderme 10 sorunları 10 uyarılar 9 G güvenlik durumu göstergesi görüntüleme 13 H Hakkında Norton Internet Security 5 K Kendi Kendine Yardım 19 N Norton Bootable Recovery Tool kullanma 15 Norton Bootable Recovery Tool Sihirbazı indirme 16 Norton Internet Security ana pencere 11 başlatma 9 etkinleştirme 9 simge 9 S Sistem Durumu göstergeleri yanıtlama 12 Symantec Web sitesi 14 tarayıcınızdan erişme 14

24 24 Dizin T Taramalar Norton Bootable Recovery Tool 15 Teknik Destek Norton Internet Security için 14 Symantec'ten 14 Y Yardım erişme 14 yazdırma 14 yükleme CD'den 7 indirilen dosyadan 7 sorunlar 8, yönergeler 7

25

26 Hızlı Yükleme Norton Internet Security bu yenilenebilir hizmet dönemi boyunca sağlanan koruma güncellemelerini ve yeni ürün özelliklerini içerir. Bu hizmet ile, hizmet dönemi boyunca bu ürünü herhangi bir bilgisayarda ya da belirli bir sayıda bilgisayarda kullanma hakkını elde edersiniz; bu süre yükleme ile başlar. Bu yenilenebilir hizmet, hizmet dönemi boyunca koruma güncellemelerini ve yeni ürün özelliklerini içerir; bu ürün ile birlikte sağlanan Symantec Lisans Sözleşmesi'ne göre değişir ve aşağıdaki adreste bulunur: Ürün özellikleri, hizmet döneminde eklenebilir, değiştirilebilir veya kaldırılabilir. Başlamadan önce bilgisayarınızda açık olan tüm programları kapatın ve İnternet'e bağlı olduğunuzdan emin olun. Norton Internet Security programını yükleme Norton Internet Security programını CD den veya indirdiğiniz bir dosyadan yükleyebilirsiniz. Norton Internet Security programını yüklemek için 1 Aşağıdakilerden birini yapın: CD den yükleyecekseniz CD yi optik sürücüye yerleştirin. Windows Vista veya Windows XP de Norton Internet Security Yükle seçeneğini tıklatın. Windows 7 veya Windows 8 de Norton Install u Başlat seçeneğini ve ardından Norton Internet Security Yükle seçeneğini tıklatın. Norton Internet Security kopyanızı indirdiyseniz indirdiğiniz dosyayı çift tıklatın. 2 Norton Internet Security yükleme sayfasında, Ürün Anahtarı nı girin (istenirse). 3 Norton Lisans Sözleşmesi bağlantısını tıklatın, sözleşmeyi okuyun ve ardından Kapat ı tıklatın. 4 Sözleşmeyi okuduktan sonra Kabul Et ve Yükle yi tıklatın. Symantec ürünlerinden olan Norton; antivirüs, antispam ve Casus Yazılım Koruması ile tüketicileri geleneksel tehditlere karşı korur. Ayrıca bu özellikler bot'lara, izinsiz indirmelere ve kimlik hırsızlığına karşı da koruma sağlar ve bunların sistem kaynağı kullanımı düşüktür. Bunlara ilaveten, Symantec, çevrimiçi yedekleme ve PC Ayarlama gibi hizmetler sağlar ve ailelerin çevrimiçi güvenliği konusunda güvenilir bir kaynaktır. Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki bağlantılardan birini tıklatın: Antivirüs Antispam Casus Yazılım Koruması Çevrimiçi Yedekleme Telif Hakkı 2012 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Symantec, Norton ve Norton Logosu, Symantec Corporation ve ona bağlı kuruluşların ABD ve diğer ülkelerdeki ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Diğer adlar, sahiplerinin ticari markaları olabilir. PN:

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Norton. AntiVirus. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Norton. AntiVirus. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Norton TM AntiVirus Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu

Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu

Norton AntiVirus Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu

Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu Kullanım Kılavuzu Norton Internet Security Online Kullaným Kýlavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton 360TM. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Norton 360TM. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu Norton 360TM Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı.

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton AntiVirus Kullaným Kýlavuzu

Norton AntiVirus Kullaným Kýlavuzu Kullanım Kılavuzu Norton AntiVirus Kullaným Kýlavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak kullanılabilir.

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Norton Internet Security Kullaným Kýlavuzu

Norton Internet Security Kullaným Kýlavuzu Kullanım Kılavuzu Norton Internet Security Kullaným Kýlavuzu Bu kitapçıkta açıklanan yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu

Norton Internet Security Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler kullanılarak

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını

Detaylı

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7: Başlangıç Kılavuzu Windows 7 Kurulumu Dell bilgisayarınız Microsoft Windows 7 işletim sistemiyle yapılandırılmış olarak gelir. Windows Vista işletim sistemini ilk kez kurmak için,

Detaylı

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz.

Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevrimiçi tehditlere karşı dünyada en çok insanı biz koruyoruz. Çevremizi koruyalım, Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği

Detaylı

Norton. AntiVirus. Ürün Kılavuzu

Norton. AntiVirus. Ürün Kılavuzu Norton TM AntiVirus Ürün Kılavuzu Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri

Yazılım Güncelleştirmeleri Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

(... GÜÇLÜ KORUMA, DÜŞÜK SİSTEM KAYNAĞI KULLANIMI...)

(... GÜÇLÜ KORUMA, DÜŞÜK SİSTEM KAYNAĞI KULLANIMI...) (... GÜÇLÜ KORUMA, DÜŞÜK SİSTEM KAYNAĞI KULLANIMI...) Programın Özellikleri; En son online tehditlere karşı korunun Endişelenmeden e-posta alıp gönderin, sohbet edin ve web'de gezinin - Norton İtibar Hizmeti:

Detaylı

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç

Motorola Phone Tools. Hızlı Başlangıç Motorola Phone Tools Hızlı Başlangıç İçerik Minimum Gereksinimler... 2 Motorola Phone Tools Yüklemeden Önce... 3 Yükleme Motorola Phone Tools... 4 Cep Telefonu Cihazını Yükleme ve Yapılandırma... 5 Çevrimiçi

Detaylı

Norton AntiVirus. Online. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu

Norton AntiVirus. Online. Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Kullanım Kılavuzu TM Norton AntiVirus Online Kullanım Kılavuzu Hızlı kurulum için arka kapağa bakın. Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının

Detaylı

Norton. AntiVirus. Ürün Kılavuzu

Norton. AntiVirus. Ürün Kılavuzu Norton TM AntiVirus Ürün Kılavuzu Norton AntiVirus Ürün Kılavuzu Bu kitapçıkta bahsi geçen yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için

Detaylı

Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6

Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6 Yükleme kılavuzu Fiery Extended Applications 4.2 ile Command WorkStation 5.6 Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 Fiery Server ile ilişkili görevleri gerçekleştirmek için Fiery uygulamalarını

Detaylı

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (sunucu)

Fiery seçenekleri 1.3 yardımı (sunucu) 2015 Electronics For Imaging. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 29 Ocak 2015 İçindekiler 3 İçindekiler...5 Bir Fiery seçeneğini etkinleştirme...5

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Ürünle ilgili not Bu

Detaylı

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Hızlı Başlangıç Kılavuzu ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için kötü amaçlı koda karşı son derece gelişmiş bir koruma sağlar. İlk olarak

Detaylı

Norton Internet Security Ürün Kılavuzu

Norton Internet Security Ürün Kılavuzu Ürün Kılavuzu Norton Internet Security Ürün Kılavuzu Bu kitapçıkta bahsi geçen yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak kullanılabilir.

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için

Detaylı

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu

Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Genel Yazıcı Sürücüsü Kılavuzu Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) Sürüm B TUR 1 Toplu bakış 1 Brother Universal

Detaylı

HIZLI BAşVURU KILAVUZU

HIZLI BAşVURU KILAVUZU HIZLI BAşVURU KILAVUZU Windows Vista için İçindekiler Bölüm 1: Sistem Gereksinimleri...1 Bölüm 2:...2 Yerel Yazdırma Yazılımını Yükleme... 2 Ağdan Yazdırma Yazılımını Yükleme... 5 Bölüm 3: WIA Sürücüsünü

Detaylı

Norton Security. Ürün Kılavuzu

Norton Security. Ürün Kılavuzu Norton Security Ürün Kılavuzu Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü malzemeler

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PN: 11893953

Kullanım Kılavuzu PN: 11893953 Kullanım Kılavuzu PN: 11893953 Norton 360 Kullanım Kı lavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi

Detaylı

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile F-Secure Mobile Security for Windows Mobile 1. Yükleme ve Etkinleştirme Önceki Sürüm Yükleme Etkinleştirme Önceki F-Secure Mobile Security sürümü yüklüyse, bu uygulamayı kapatmanız gerekir. Yükleme sırasında

Detaylı

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız

Detaylı

Kullanþm Talimatlarþ. Uygulama Sitesi

Kullanþm Talimatlarþ. Uygulama Sitesi Kullanþm Talimatlarþ Uygulama Sitesi İÇİNDEKİLER Kılavuz Hakkında Bilgi... 2 Kılavuzlarda Kullanılan Semboller... 2 Feragatname...3 Notlar... 3 Uygulama Sitesinde Ne Yapabilirsiniz?... 4 Uygulama Sitesine

Detaylı

Capture Pro Yazılımı. Başvuru Kılavuzu. A-61640_tr

Capture Pro Yazılımı. Başvuru Kılavuzu. A-61640_tr Capture Pro Yazılımı Başvuru Kılavuzu A-61640_tr Kodak Capture Pro Yazılımı'na Başlarken Bu kılavuz, kısa sürede başlamak için, Kodak Capture Pro Yazılımı'nın yüklenmesi ve başlatılmasına yönelik basit

Detaylı

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu

Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Yazılım Güncelleştirmeleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu Sayfa 1 / 6 Bağlantı Kılavuzu Desteklenen işletim sistemleri Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak, yazıcıyı aşağıdaki işletim sistemlerine kurabilirsiniz: Windows 7 Windows Server 2008 R2 Windows Server

Detaylı

Giriş. Memeo Instant Backup Hızlı Başlangıç Kılavuzu. 1. Adım: Ücretsiz Memeo hesabınızı oluşturun. 2. Adım: Depolama aygıtınızı bilgisayarınıza takın

Giriş. Memeo Instant Backup Hızlı Başlangıç Kılavuzu. 1. Adım: Ücretsiz Memeo hesabınızı oluşturun. 2. Adım: Depolama aygıtınızı bilgisayarınıza takın Giriş Memeo Instant Backup, karmaşık dijital dünya için basit bir yedekleme çözümüdür. Memeo Instant Backup, C sürücünüzdeki değerli dosyalarınızı otomatik ve sürekli olarak yedekleyerek verilerinizi korur

Detaylı

Norton Security with Backup

Norton Security with Backup TM Norton Security with Backup Ürün Kılavuzu Çevremizi koruyalım, 'Doğru olan bu. Symantec, ürünlerimizin çevreye verebileceği zararı azaltmak için bu el kitabının kapağını çıkardı. Bu kılavuz geri dönüşümlü

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar

Detaylı

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Online Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 2,0 Teklif Hakkı 2008 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari

Detaylı

HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mobil Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de kayıtlı

Detaylı

HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mini Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, Microsoft Corporation şirketinin ABD'de kayıtlı

Detaylı

Norton 360TM. Ürün Kılavuzu

Norton 360TM. Ürün Kılavuzu Norton 360TM Ürün Kılavuzu Norton 360 Ürün Kılavuzu Bu kitapçıkta bahsi geçen yazılım bir lisans sözleşmesi çerçevesinde verilmektedir ve yalnızca söz konusu sözleşmenin koşullarına uygun olarak kullanılabilir.

Detaylı

Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu

Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu Windows 8.1 Yükleme ve Güncelleştirme BIOS yazılımını, uygulamaları, sürücüleri güncelleştirme ve Windows Update'i çalıştırma Yükleme türünü seçme Windows

Detaylı

TOSHIBA Windows PC'nizi veya Tabletinizi Windows 10'a Yükseltme

TOSHIBA Windows PC'nizi veya Tabletinizi Windows 10'a Yükseltme TOSHIBA Windows PC'nizi veya Tabletinizi Windows 10'a Yükseltme Sayın Müşterimiz, Bu belgedeki bilgiler Windows 7 veya Windows 8.x önyüklenmiş belirli TOSHIBA Windows PC veya Tabletlerinizi Windows 10'a

Detaylı

İçindekiler. Giriş... 1. Kanuni Uyarılar... 3. IRISCompressor Yüklemesi ve Kurulumu... 5. Sistem Gereksinimleri... 5. Kurulum... 5. Etkinleştirme...

İçindekiler. Giriş... 1. Kanuni Uyarılar... 3. IRISCompressor Yüklemesi ve Kurulumu... 5. Sistem Gereksinimleri... 5. Kurulum... 5. Etkinleştirme... Kullanım Kılavuzu İçindekiler Giriş... 1 ÖNEMLİ NOTLAR... 1 Kanuni Uyarılar... 3 IRISCompressor Yüklemesi ve Kurulumu... 5 Sistem Gereksinimleri... 5 Kurulum... 5 Etkinleştirme... 7 Otomatik Güncelleme...

Detaylı

ESET SMART SECURITY 8

ESET SMART SECURITY 8 ESET SMART SECURITY 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Smart

Detaylı

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Hızlı Başlangıç Kılavuzu Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server Hızlı Başlangıç Kılavuzu ESET Smart Security, bilgisayarınız için kötü amaçlı koda karşı son derece gelişmiş bir koruma sağlar. İlk olarak ödüllü NOD32

Detaylı

E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu

E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu Xerox WorkCentre M118i E-postaya Tarama Hızlı Kurulum Kılavuzu 701P42712 Bu kılavuz, aygıtındaki E-postaya Tara özelliğini ayarlama hakkında hızlı başvuru sağlar. Aşağıdakiler için yordamlar içerir: E-postaya

Detaylı

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2012 için DataPage+ 2012 için Son Güncelleme: 29 Ağustos 2012 İçindekiler Tablosu Önkoşul Olan Bileşenleri Yükleme... 1 Genel Bakış... 1 Adım 1: Setup.exe'yi Çalıştırın ve Sihirbazı Başlatın... 1 Adım 2: Lisans

Detaylı

ESET SMART SECURITY 9

ESET SMART SECURITY 9 ESET SMART SECURITY 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Hızlı Başlangıç Kılavuzu Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET Smart Security tüm özelliklerin bir

Detaylı

NOT: LÜTFEN BU BELGEYİ OKUMADAN YAZILIMI YÜKLEMEYİ DENEMEYİN.

NOT: LÜTFEN BU BELGEYİ OKUMADAN YAZILIMI YÜKLEMEYİ DENEMEYİN. INSITE YÜKLEME BÜLTENİ Sayfa 2: INSITE yükleme Sayfa 8: INSITE kaldırma NOT: LÜTFEN BU BELGEYİ OKUMADAN YAZILIMI YÜKLEMEYİ DENEMEYİN. HATALI YÜKLEME VEYA KULLANIM YANLIŞ VERİLERE VEYA EKİPMANIN ARIZALANMASINA

Detaylı

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu

Bağlantı Kılavuzu. Desteklenen işletim sistemleri. Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma. Bağlantı Kılavuzu Sayfa 1 / 6 Bağlantı Kılavuzu Desteklenen işletim sistemleri Yazılım CD'sini kullanarak, yazıcıyı aşağıdaki işletim sistemlerine kurabilirsiniz: Windows 8.1 Windows Server 2012 R2 Windows 7 SP1 Windows

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Sürüm 0 TUR

AirPrint Kılavuzu. Sürüm 0 TUR AirPrint Kılavuzu Sürüm 0 TUR Not tanımları Bu kullanıcı el kitabında aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: Not Notlar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer özelliklerle

Detaylı

Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu

Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu Xerox WorkCentre M118/M118i Ağ Bağlantısı Hızlı Kurulum Kılavuzu 701P42720 Bu kılavuz aşağıdakilerle ilgili yordamlar sağlar: Ekranlarda Gezinme sayfa 2 DHCP Kullanarak Ağ Ayarları sayfa 2 Statik IP Adresi

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR ların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: lar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 2,0 Teklif Hakkı 2008 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar

Detaylı

Norton 360 Kullanım Kılavuzu

Norton 360 Kullanım Kılavuzu Kullanım Kılavuzu Norton 360 Kullanım Kılavuzu Belge versiyonu 1.0 Teklif Hakkı 2007 Symantec Corporation. Tüm hakları saklıdır. Lisanslı Yazılım ve Belgeler FAR 12.212'de tanımlandığı gibi ticari bilgisayar

Detaylı

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2013 için

Kurulum ve Başlangıç Kılavuzu. DataPage+ 2013 için DataPage+ 2013 için En Son Güncellenme Tarihi: 25 Temmuz 2013 İçindekiler Tablosu Önkoşul Olan Bileşenleri Yükleme... 1 Genel Bakış... 1 Adım 1: Setup.exe'yi Çalıştırın ve Sihirbazı Başlatın... 1 Adım

Detaylı

Güvenlik. Kullanıcı Kılavuzu

Güvenlik. Kullanıcı Kılavuzu Güvenlik Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD'de tescilli ticari markalarıdır. Bu belgede yer alan bilgiler

Detaylı

Kullanþm Talimatlarþ Uygulama Sitesi

Kullanþm Talimatlarþ Uygulama Sitesi Kullanþm Talimatlarþ Uygulama Sitesi Bu makineyi kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatle okuyun ve ileride başvurmak amacıyla elinizin altında bulundurun. İÇİNDEKİLER Kılavuz Hakkında Bilgi... 2 Kılavuzlarda

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir:

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: AirPrint Kılavuzu Bu Kullanıcı Kılavuzu şu modeller içindir: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW Sürüm A TUR Not

Detaylı

Bağlantı Kılavuzu. Yazıcıyı yerel olarak yükleme (Windows) Yerel yazdırma nedir? Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma

Bağlantı Kılavuzu. Yazıcıyı yerel olarak yükleme (Windows) Yerel yazdırma nedir? Yazıcıyı Yazılım ve Belgeler CD'sini kullanarak kurma Sayfa 1 / 6 Bağlantı Kılavuzu Yazıcıyı yerel olarak yükleme (Windows) Not: Yazılım ve Belgeler CD'si işletim sistemini desteklemiyorsa, Yazıcı Ekle Sihirbazı'nı kullanmanız gerekir. Yazıcı yazılımının

Detaylı

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Bu belgenin en son sürümünü karşıdan yüklemek için burayı tıklatın ESET NOD32 Antivirus, bilgisayarınız için kötü

Detaylı

Dokunmatik Yüzey ve Klavye

Dokunmatik Yüzey ve Klavye Dokunmatik Yüzey ve Klavye Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows, Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu belgede yer alan

Detaylı

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J3520/J3720. Sürüm 0 TUR

AirPrint Kılavuzu. Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J3520/J3720. Sürüm 0 TUR AirPrint Kılavuzu Bu Kullanıcı Kılavuzu aşağıdaki modeller için geçerlidir: MFC-J350/J370 Sürüm 0 TUR Notların tanımı Bu kullanıcı el kitabında aşağıdaki not stilini kullanıyoruz: Notlar ortaya çıkabilecek

Detaylı

HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu

HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu HP Mobile Uzaktan Kumanda (Yalnızca Belirli Modellerde) Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows ve Windows Vista, ABD ve/veya diğer ülkelerde Microsoft Corporation

Detaylı

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2015 Electronics For Imaging, Inc. Bu yayın içerisinde yer alan tüm bilgiler, bu ürüne ilişkin Yasal Bildirimler kapsamında korunmaktadır. 16 Kasım 2015 İçindekiler 3 İçindekiler Fiery Driver Configurator...5

Detaylı