SÜT ÜRÜNLERİ. Firma Adı Ürün Adı Marka. Yağlı Eritme Peyniri. (Bitkisel yağ) Eritme Tulum Peyniri. (Bitkisel yağ) Tulum Peyniri.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SÜT ÜRÜNLERİ. Firma Adı Ürün Adı Marka. Yağlı Eritme Peyniri. (Bitkisel yağ) Eritme Tulum Peyniri. (Bitkisel yağ) Tulum Peyniri."

Transkript

1 SÜT ÜRÜNLERİ Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı nın yaptığı kontroller sonucunda sahip olduğu bilgileri, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu nun 3 inci maddesinin 6 ncı fıkrası uyarınca kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükme bağlanmıştır. Ayrıca, 7 Aralık 20 tarihli Gıda ve Yemin Resmi Kontrolüne Dair Yönetmeliğin 8 inci maddesi gereğince laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yapıldığı kesinleşen gıda ve yemi üreten/ithal eden firmanın adı, ürün adı, markası, parti ve/veya seri numarasının Bakanlık resmi internet sitesinde Bakanlıkça kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükmü yer almaktadır. Bu kapsamda, laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yaptığı kesinleşen gıda işletmesi ve bu işletmelerin ürettiği 4 parti ürüne ait (9 peynir, 3 yoğurt, tereyağı, kaymak) bilgiler aşağıda yer almaktadır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur. Firma Adı Ürün Adı Marka Sütkon Gıda Tar. Ürn. ve Day. Tük. Malz. San. Tic. Ltd. Şti./KONYA Yağlı Eritme Peyniri (Bitkisel yağ) Demircizade Parti/Seri No Güleç Hikmet Kaya Gıda İnş. Tur. Ltd. Şti./KONYA AGP Toptan Gıda Maddeleri Alım Satım- Muhammet Ali Güler/KONYA Eritme Tulum Peyniri (Bitkisel yağ) Tulum Peyniri (Bitkisel yağ) HK Çilkonya Büyük Oba 2284 Beydamla Gıda Boya Kim. Tarım ve Hayv. Oto. San. Tic. Ltd. Şti./KONYA Eritme Peyniri (Bitkisel yağ) Tulum Peyniri Eritme (Bitkisel yağ) Dr. Tullum.204 ETKA

2 Fuat Özer Teks. Pet. Tar. Gıda Hayv. Ürün. San. Tic. Ltd. Şti./İZMİR Tam Yağlı İzmir Tulum Peyniri (Bitkisel yağ) Fuat Özer 06 Mutlu Tolga Gıda İnş. Nak. Petrol Tur. Tar. Hayv. Orman Ürün. San. ve Tic. Ltd. Şti. /AFYONKARAHİSAR Tam Yağlı Tulum Peyniri (Bitkisel yağ) Lazz Bakkal 0309 Gürler Süt ve Gıda Ürün. Paz. Tic. Ltd. Şti./İZMİR Tam Yağlı Homojenize Yoğurt (Bitkisel Yağ ve Jelatin) Güryaşam Emre Sevilay Sev-Kar Ticaret/KAYSERİ %3 Yağlı Yoğurt (Bitkisel Yağ) Sütçübey Emek Süt Ürünleri - Rıfat SARIKAYA/ İZMİR Yoğurt (Bitkisel Yağ ve Jelatin) Emek Süt Ürünleri Dermanbey Grup Gıda İmal. Paz. San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti./ANKARA Pastörize Kahvaltılık Tereyağı (Bitkisel Yağ) Bukra 0.3 Diyar Et ve Et Ürünleri Vet. Hiz. Hay. Tarım Gıda İht Mad. Yem Tes. Tur. Taş San. Tic. Ltd. Şti. /AFYONKARAHİSAR Afyon Kaymağı (İnek sütü tespiti) Diyarcan

3 ET ÜRÜNLERİ Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı nın yaptığı kontroller sonucunda sahip olduğu bilgileri, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu nun 3 inci maddesinin 6 ncı fıkrası uyarınca kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükme bağlanmıştır. Ayrıca, 7 Aralık 20 tarihli Gıda ve Yemin Resmi Kontrolüne Dair Yönetmeliğin 8 inci maddesi gereğince laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yapıldığı kesinleşen gıda ve yemi üreten/ithal eden firmanın adı, ürün adı, markası, parti ve/veya seri numarasının Bakanlık resmi internet sitesinde Bakanlıkça kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükmü yer almaktadır. Bu kapsamda, laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yaptığı kesinleşen 2 gıda işletmesi ve bu işletmelerin ürettiği 3 parti ürüne ait bilgiler aşağıda yer almaktadır. Firma Adı Ürün Adı Marka Parti/ Seri No Keyf-i Nefs - Cantuğ Müh. Dnş. Gıda ve Tmz. Paz. - Özcan TOGUÇ Nilüfer/BURSA Kuşbaşılı Pide Harcı (Kırmızı Et Karışımı) (At Eti Tespiti) Soğuk Hava Deposu- Kasap - Ali VURUCU Yıldırım/BURSA Karkas (At Eti Tespiti) Özfırat Gıda Tuhafiye Nalbur İnşaat Taahüt ve Yemek San. Tic. Ltd. Şti. Sultanbeyli/İSTANBUL Kır Pidesi Harcı (Kırmızı Et Karışımı) (Tek Tırnaklı Eti Tespiti)

4 Özfırat Gıda Tuhafiye Nalbur İnşaat Taahüt ve Yemek San. Tic. Ltd. Şti. Sultanbeyli/İSTANBUL Pide Harcı (Kırmızı Et Karışımı) (Sakadat Tespiti) Dalgıç Tem.Hiz.Sağ.Taş. Tem.Ürn.İtr.İnş.Taah.İnş. Malz.Oto.Akr.Güv.Hizm. Yem.İth.İhr. Tic.San.Ltd.Şti./ SİVAS Sivas Kaşarlı Köfte (Kanatlı Eti Tespiti) Nurdal Izgara Salonu - Mevlüt VURAL Çivril/DENİZLİ Pide Harcı (Kırmızı Et Karışımı) (Sakadat Tespiti) Nuh'un Yeri-Semih ÇINAR/ Altındağ/ANKARA Köfte (Dana Eti) (Kanatlı Eti Tespiti) Altan Kardeşler Gıda- Haydar ALTAN Altındağ/ANKARA Köfte Harcı (Dana Eti) (Kanatlı Eti Tespiti) Site Piknik- Okan KURT Altındağ/ANKARA Köfte Harcı (Dana Eti) (Kanatlı Eti Tespiti) Hisaroğlu (HNC) Et ve Et Ürünleri Gıda, San. Oto. San. ve Tic. Ltd. Şti. /AFYONKARAHİSAR Isıl İşlem Görmüş Dana Sucuk (Tükrük Bezi (Baş Eti) Tespiti) AVM Center Mendika Gıda ve Yemek Paz. San. Tic. A.Ş. Altındağ/ANKARA Köfte (Dana Eti) (Kanatlı Eti Tespiti)

5 Sütçüoğlu Pastanesi - Mehmet ALKAN Sultanbeyli/İSTANBUL Urfalı Kardeşler Pide Salonu - Mahmut KOŞUN Kağıthane/İSTANBUL Kır Pidesi Harcı (Kırmızı Et Karışımı) (Sakadat Tespiti) Lahmacun (Sakadat Tespiti)

6 BAL Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının yaptığı kontroller sonucunda sahip olduğu bilgileri, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanun unun 3 inci maddesinin 6 ncı fıkrası uyarınca kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükme bağlanmıştır. Ayrıca, 7 Aralık 20 tarihli Gıda ve Yemin Resmi Kontrolüne Dair Yönetmeliğin 8 inci maddesi gereğince laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yapıldığı kesinleşen gıda ve yemi üreten/ithal eden firmanın adı, ürün adı, markası, parti ve/veya seri numarasının Bakanlık resmi internet sitesinde Bakanlıkça kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükmü yer almaktadır. Bu kapsamda, laboratuvar sonucu ile kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş, değiştirilmiş gıdaları üreten ve/veya satan 5 gıda işletmesi ve bu işletmelerin ürettiği 8 parti ürüne ait bilgiler aşağıda yer almaktadır. Firma Adı Ürün Adı Marka ve Son Tüketim Parti/ Seri No Süzme Çam Balı Himmet ALTINIŞIK Pazaryeri Pamukkale/ DENİZLİ (Balda protein ve ham bal delta C3 değerleri arasındaki fark, Balda protein ve ham bal delta C3 değerlerinden hesaplanan C4 şekerleri oranı, Prolin miktarı, Diastaz sayısı, Elektriksel İletkenlik, Fruktoz/Glukoz, Fruktoz+Glukoz) STT: Süzme Çiçek Balı İbrahim TANRIKULU Pazaryeri Pamukkale/ DENİZLİ (Balda protein ve ham bal delta C3 değerleri arasındaki fark, Balda protein ve ham bal delta C3 değerlerinden hesaplanan C4 şekerleri oranı, Prolin miktarı, Diastaz sayısı, Fruktoz/Glukoz, Fruktoz+Glukoz) STT:

7 Petekli Çiçek Balı Kovancıoğlu Mobilya Hayvancılık Pazarlama San. Ve Tic. Ltd. Şti. Kabataş/ORDU (Balda protein ve ham bal delta C3 değerleri arasındaki fark, Balda protein ve ham bal delta C3 değerlerinden hesaplanan C4 şekerleri oranı) Kovancıoğlu STT: Çam ve Çiçek Balı ( Balda protein ve ham bal delta C3 değerleri arasındaki fark, Balda protein ve ham bal delta C3 değerlerinden hesaplanan C4 şekerleri oranı, HMF) Garden Bal STT: STP.04 Çam ve Çiçek Balı Anaarı Gıda İnş. Oto. Güv. Sis. Dış Tic. Paz. San. Ltd. Şti. Ataşehir/İSTANBUL ( Balda protein ve ham bal delta C3 değerleri arasındaki fark, Balda protein ve ham bal delta C3 değerlerinden hesaplanan C4 şekerleri oranı, HMF) Süzme Bal (Balda protein ve ham bal delta C3 değerleri arasındaki fark, Balda protein ve ham bal delta C3 değerlerinden hesaplanan C4 şekerleri oranı) Garden Bal STT: Historia STT:.205 STP.043 P-052 Süzme Çiçek Balı (Balda protein ve ham bal delta C3 değerleri arasındaki fark, Balda protein ve ham bal delta C3 değerlerinden hesaplanan C4 şekerleri oranı, Elektriksel İletkenlik) Bal Dünyası STT:

8 Süzme Çiçek Balı Tezcan BAKLAN Pazaryeri Pamukkale/ DENİZLİ (Balda protein ve ham bal delta C3 değerleri arasındaki fark, Balda protein ve ham bal delta C3 değerlerinden hesaplanan C4 şekerleri oranı, Prolin Sayısı, Diastaz sayısı, Fruktoz/Glukoz, Fruktoz+Glukoz)

9 TAKVİYE EDİCİ GIDALAR VE BENZERİ ÜRÜNLER Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının yaptığı kontroller sonucunda sahip olduğu bilgileri, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanun unun 3 inci maddesinin 6 ncı fıkrası uyarınca kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükme bağlanmıştır. Ayrıca, 7 Aralık 20 tarihli Gıda ve Yemin Resmi Kontrolüne Dair Yönetmeliğin 8 inci maddesi gereğince kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş, değiştirilmiş gıdaları üreten ve/veya satan firmanın adı, ürün adı, markası, parti ve/veya seri numarasının Bakanlık resmi internet sitesinde Bakanlıkça kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükmü yer almaktadır. Bu kapsamda, kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş, değiştirilmiş gıdaları üreten ve/veya satan 7 gıda işletmesi ve bu işletmelerin ürettiği 7 parti ürüne ait bilgiler aşağıda yer almaktadır. Firma Adı Ürün Adı Marka Parti/ Seri No Elit Naturel Gıda Kozm. İnş. Teks. Turz. San. Tic. Ltd. Şti. Yenişehir/ MERSİN Epimedyumlu Ginsengli Bitkisel Karışımlı Macun (İlaç Etkin Maddesi/ Sildenafil) Eniola ELT Helin Kör Yusuf Gıda İnş.Kozm.Teks.San.Tic. Ltd.Şti. Akdeniz /MERSİN Bitkisel Karışımlı Macun (İlaç Etkin Maddesi/ Sildenafil) Odin 352 Beyazlar Gıda Teks.Kuy.ve Day.Tük.Malları San.Tic.Ltd.Şti Gebze/KOCAELİ Epimedyumlu Bitkisel Karışımlı Macun (İlaç Etkin Maddesi/ Sildenafil) Mindivan 28555/09 Bitkiden Doğal Yaşam Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. NİĞDE Epimedyumlu Bitkisel Karışımlı Macun (İlaç Etkin Maddesi/ Sildenafil) Lokman Sena Sultan 2/205

10 Cehre Gıda Kozmetik Özel Eğitim San. ve Tic. Ltd.Şti. Karatay/KONYA Herbal Supplement (İlaç Etkin Maddesi/ Sildenafil) Evelle Hilti - Biogenecs Biyoteknoloji A.Ş. Sultanbeyli/İSTANBUL Epimedyumlu Bitkisel Karışımlı Kapsül (İlaç Etkin Maddesi/ Sildenafil) Vamax Toygar Gıda Itriyat Kozmetik Hırdavat Toptan Pazarlama Muratpaşa/ANTALYA Black Bull For Victory 500 mg (İlaç Etkin Maddesi/ Sildenafil)

11 ÇİKOLATA Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının yaptığı kontroller sonucunda sahip olduğu bilgileri, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanun unun 3 inci maddesinin 6 ncı fıkrası uyarınca kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükme bağlanmıştır. Ayrıca, 7 Aralık 20 tarihli Gıda ve Yemin Resmi Kontrolüne Dair Yönetmeliğin 8 inci maddesi gereğince kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş, değiştirilmiş gıdaları üreten ve/veya satan firmanın adı, ürün adı, markası, parti ve/veya seri numarasının Bakanlık resmi internet sitesinde Bakanlıkça kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükmü yer almaktadır. Bu kapsamda, laboratuvar sonucu ile kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş, değiştirilmiş gıdaları üreten ve/veya satan gıda işletmesi ve bu işletmenin ürettiği parti ürüne ait bilgiler aşağıda yer almaktadır. Firma Adı Ürün Adı Marka Parti/ Seri No Sofram Gıda San.Tic.Ltd.Şti. Çatalca/İSTANBUL Bitkisel Karışımlı Çikolata (İlaç Etkin Maddesi / sildenafil) Festal 006

12 ENERJİ İÇECEĞİ Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının yaptığı kontroller sonucunda sahip olduğu bilgileri, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanun unun 3inci maddesinin 6ncı fıkrası uyarınca kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükme bağlanmıştır. Ayrıca, 7 Aralık 20 tarihli Gıda ve Yemin Resmi Kontrolüne Dair Yönetmeliğin 8inci maddesi gereğince kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş, değiştirilmiş gıdaları üreten ve/veya satan firmanın adı, ürün adı, markası, parti ve/veya seri numarasının Bakanlık resmi internet sitesinde Bakanlıkça kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükmü yer almaktadır. Bu kapsamda, kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş, değiştirilmiş gıdaları ürettiği kesinleşen gıda işletmesi ve bu işletmenin ürettiği parti ürüne ait bilgiler aşağıda yer almaktadır. Firma Adı Ürün Adı Marka Parti/ Seri No Tor Gıda Meşrubat İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti. adına Fırtına Gıda Sanayi Kartepe / KOCAELİ Bufalo Maxi Power 8 Enerji İçeceği (İlaç Etkin Maddesi /Sildenafil) Bufalo Maxi Power 8 30

13 ALKOLSÜZ İÇECEK Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının yaptığı kontroller sonucunda sahip olduğu bilgileri, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanun unun 3 inci maddesinin 6 ncı fıkrası uyarınca kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükme bağlanmıştır. Ayrıca, 7 Aralık 20 tarihli Gıda ve Yemin Resmi Kontrolüne Dair Yönetmeliğin 8 inci maddesi gereğince kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş, değiştirilmiş gıdaları üreten ve/veya satan firmanın adı, ürün adı, markası, parti ve/veya seri numarasının Bakanlık resmi internet sitesinde Bakanlıkça kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükmü yer almaktadır. Bu kapsamda, laboratuvar sonucu ile kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş, değiştirilmiş gıdaları üreten ve/veya satan gıda işletmesi ve bu işletmenin ürettiği parti ürüne ait bilgiler aşağıda yer almaktadır. Firma Adı Ürün Adı Marka Parti/ Seri No Fırtına Gıda San. Kartepe/KOCAELİ İce Tea Lemon (İlaç Etkin Maddesi / sildenafil) 48 Hours -

14 BİTKİSEL YAĞLAR Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının yaptığı kontroller sonucunda sahip olduğu bilgileri, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanun unun 3 inci maddesinin 6 ncı fıkrası uyarınca kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükme bağlanmıştır. Ayrıca, 7 Aralık 20 tarihli Gıda ve Yemin Resmi Kontrolüne Dair Yönetmeliğin 8 inci maddesi gereğince laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yapıldığı kesinleşen gıda ve yemi üreten/ithal eden firmanın adı, ürün adı, markası, parti ve/veya seri numarasının Bakanlık resmi internet sitesinde Bakanlıkça kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükmü yer almaktadır. Bu kapsamda, laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yaptığı kesinleşen gıda işletmesi ve bu işletmenin ürettiği 2 parti ürüne ait bilgiler aşağıda yer almaktadır. Firma Adı Ürün Adı Marka Parti/ Seri No Natürel Sızma Zeytinyağı BFM Gıda Tarım Taşımacılık Teks. San. ve Tic. Ltd. Şti. /AYDIN (Yağ asitleri kompozisyonu, sterol kompozisyonu, ECN-42 farkı(tohum yağlarının tespiti)) Riviera Zeytinyağı Zeysun 0 (Yağ asitleri kompozisyonu, sterol kompozisyonu, ECN-42 farkı(tohum yağlarının tespiti)) Zeysun 0

15 ANTEP FISTIĞI EZMESİ Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının yaptığı kontroller sonucunda sahip olduğu bilgileri, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanun unun 3 inci maddesinin 6 ncı fıkrası uyarınca kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükme bağlanmıştır. Ayrıca, 7 Aralık 20 tarihli Gıda ve Yemin Resmi Kontrolüne Dair Yönetmeliğin 8 inci maddesi gereğince laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yapıldığı kesinleşen gıda ve yemi üreten/ithal eden firmanın adı, ürün adı, markası, parti ve/veya seri numarasının Bakanlık resmi internet sitesinde Bakanlıkça kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükmü yer almaktadır. Bu kapsamda, laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yaptığı kesinleşen gıda işletmesi ve bu işletmenin ürettiği parti ürüne ait bilgiler aşağıda yer almaktadır. Firma Adı Ürün Adı Marka Parti/ Seri No Ezmeci Gıda San. Tic. Ltd. Şti. /K.MARAŞ Antepfıstığı Ezmesi Akifoğlu (Boya Tespiti)

16 BULGUR Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının yaptığı kontroller sonucunda sahip olduğu bilgileri, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanun unun 3 inci maddesinin 6 ncı fıkrası uyarınca kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükme bağlanmıştır. Ayrıca, 7 Aralık 20 tarihli Gıda ve Yemin Resmi Kontrolüne Dair Yönetmeliğin 8 inci maddesi gereğince laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yapıldığı kesinleşen gıda ve yemi üreten/ithal eden firmanın adı, ürün adı, markası, parti ve/veya seri numarasının Bakanlık resmi internet sitesinde Bakanlıkça kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükmü yer almaktadır. Bu kapsamda, laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yaptığı kesinleşen gıda işletmesi ve bu işletmenin ürettiği parti ürüne ait bilgiler aşağıda yer almaktadır. Firma Adı Ürün Adı Marka Parti/ Seri No Pripa Pazarlama A.Ş. /ANKARA Esmer Çiğ Köftelik Bulgur (Yapay Gıda Boyası Tespiti) Bende 3247

17 TAHİN Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının yaptığı kontroller sonucunda sahip olduğu bilgileri, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanun unun 3 inci maddesinin 6 ncı fıkrası uyarınca kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükme bağlanmıştır. Ayrıca, 7 Aralık 20 tarihli Gıda ve Yemin Resmi Kontrolüne Dair Yönetmeliğin 8 inci maddesi gereğince laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yapıldığı kesinleşen gıda ve yemi üreten/ithal eden firmanın adı, ürün adı, markası, parti ve/veya seri numarasının Bakanlık resmi internet sitesinde Bakanlıkça kamuoyunun bilgisine sunabileceği hükmü yer almaktadır. Bu kapsamda, laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yaptığı kesinleşen gıda işletmesi ve bu işletmenin ürettiği parti ürüne ait bilgiler aşağıda yer almaktadır. Firma Adı Ürün Adı Marka Parti/ Seri No Gülsan Gıda San. ve Tic. A.Ş. Organize Sanayi Bölgesi 8. Cad. No:7 Melikgazi/KAYSERİ Tahin (Soya Geni) Hun 050

ET ÜRÜNLERİ - 1. Kamuoyunun bilgisine sunulur. Kamuoyuna Duyuru Tarihi. Firma Adı Ürün Adı Marka Parti/ Seri No. Kasap Köfte

ET ÜRÜNLERİ - 1. Kamuoyunun bilgisine sunulur. Kamuoyuna Duyuru Tarihi. Firma Adı Ürün Adı Marka Parti/ Seri No. Kasap Köfte ET ÜRÜNLERİ - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı nın yaptığı kontroller sonucunda sahip olduğu bilgileri, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu nun 3 inci maddesinin 6 ncı

Detaylı

Memişoğlu Kırmızı Biber Gıda Teks. İnş. Pet. Ür. San. Tic.Ltd.Şti. KAHRAMANMARAŞ. Kırmızı Pul Biber Ü.T:18.05.2013.

Memişoğlu Kırmızı Biber Gıda Teks. İnş. Pet. Ür. San. Tic.Ltd.Şti. KAHRAMANMARAŞ. Kırmızı Pul Biber Ü.T:18.05.2013. BAHARAT Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının yaptığı kontroller sonucunda sahip olduğu bilgileri, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanun'unun 3inci maddesinin 6ncı fıkrası

Detaylı

Bakanlık uyardı:bu ürünleri almayın!

Bakanlık uyardı:bu ürünleri almayın! On5yirmi5.com Bakanlık uyardı:bu ürünleri almayın! Bakanlık, taklit veya tağşiş yapıldığı kesinleşen 39 parti ürün ile içeriğinde ilaç etken maddesi tespit edilen 6 parti ürünü kamuoyu ile paylaştı. Yayın

Detaylı

BAL. Ürün Adı. Süzme Çiçek Balı

BAL. Ürün Adı. Süzme Çiçek Balı BAL Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının yaptığı kontroller sonucunda sahip olduğu bilgileri, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanun'unun 3 inci maddesinin 6 ncı fıkrası uyarınca

Detaylı

BAL. Süzme Çiçek Balı. Delta 13C Protein ile. Süzme Çiçek Balı. Delta 13C Protein ile. Delta 13C Bal arasındaki

BAL. Süzme Çiçek Balı. Delta 13C Protein ile. Süzme Çiçek Balı. Delta 13C Protein ile. Delta 13C Bal arasındaki BAL Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının yaptığı kontroller sonucunda sahip olduğu bilgileri, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanun unun 31 inci maddesinin 6 ncı fıkrası

Detaylı

Akselller Gıda Süt Ltd. Şti. /ANKARA Erzincan Şavak Beytepe Çiftliği 237 Akpınarbaşı Gıda Süt Mam. Tic. San. Ltd. Şti. /ANKARA (Nişasta, Bitkisel Yağ)

Akselller Gıda Süt Ltd. Şti. /ANKARA Erzincan Şavak Beytepe Çiftliği 237 Akpınarbaşı Gıda Süt Mam. Tic. San. Ltd. Şti. /ANKARA (Nişasta, Bitkisel Yağ) SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı nın yaptığı kontroller sonucunda sahip olduğu bilgileri, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu nun 31 inci maddesinin

Detaylı

SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ. Bu kapsamda, laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yapıldığı kesinleşen ürünlere ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.

SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ. Bu kapsamda, laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yapıldığı kesinleşen ürünlere ait bilgiler aşağıda yer almaktadır. SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı nın yaptığı kontroller sonucunda sahip olduğu bilgileri, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu nun 31 inci maddesinin

Detaylı

BAL. Süzme Çiçek Balı. (C4 Şeker Oranı %, Balda protein ve ham delta C13 değerleri farkı) Yayla Balı

BAL. Süzme Çiçek Balı. (C4 Şeker Oranı %, Balda protein ve ham delta C13 değerleri farkı) Yayla Balı BAL Kamuoyuna Duyuru Tarihi Firma Adı Ürün Adı Marka ve Son Tüketim Tarihi Parti/Seri No Kılıçkaya İnş. Lokanta Otom. Yakıt Akaryakıt Day. Tük. Mal. Hay. Tarım ve Av Malz. Teks. Nak. Gıda Mad. Telekom

Detaylı

BİTKİSEL YAĞLAR. Rafine Vinterize Yemeklik Ayçiçek Yağı

BİTKİSEL YAĞLAR. Rafine Vinterize Yemeklik Ayçiçek Yağı BİTKİSEL YAĞLAR Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı nın yaptığı kontroller sonucunda sahip olduğu bilgileri, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu nun 31 inci maddesinin 6

Detaylı

Kıyma (Dana Eti) (Tek Tırnaklı Eti Tespiti) Çiğ Kırmızı Et. (Tek Tırnaklı Eti Tespiti) Adana Kebap (Çiğ) (Tek Tırnaklı Eti Tespiti) (At Eti Tespiti)

Kıyma (Dana Eti) (Tek Tırnaklı Eti Tespiti) Çiğ Kırmızı Et. (Tek Tırnaklı Eti Tespiti) Adana Kebap (Çiğ) (Tek Tırnaklı Eti Tespiti) (At Eti Tespiti) ET ve ET ÜRÜNLERİ - 1 Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının yaptığı kontroller sonucunda sahip olduğu bilgileri, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanun unun 31 inci maddesinin

Detaylı

BAL. Süzme Çiçek Balı. Yayla Balı. Süzme Çiçek Balı. Süzme Çiçek Balı. Süzme Çiçek Balı

BAL. Süzme Çiçek Balı. Yayla Balı. Süzme Çiçek Balı. Süzme Çiçek Balı. Süzme Çiçek Balı BAL Kamuoyun a Duyuru Tarihi Firma Adı Ürün Adı Marka ve Son Tüketim Tarihi /Seri No Kılıçkaya İnş. Lokanta Otom. Yakıt Akaryakıt Day. Tük. Mal. Hay. Tarım ve Av Malz. Teks. Nak. Gıda Mad. Telekom Tic.

Detaylı

Yoğurt, süt ve peynirde hile yapan 30 marka (06.12.2012-Basından)

Yoğurt, süt ve peynirde hile yapan 30 marka (06.12.2012-Basından) Yoğurt, süt ve peynirde hile yapan 30 marka (06.12.2012-Basından) Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yap4ğı kontroller sonucunda sahte süt ürünü satan markaları deşifre e>. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın

Detaylı

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org TARIM MAKİNALARI FİRMALARI http://www.tarmakbir.org Firma:ÖZALSAN PÜLVERİZATÖR SANAYİ- ÖZCAN ÖZAL Şehir :ADANA Faaliyet Alanı:İMALATÇI Telefon - 1 :(0090) 322. 611 20 34 (2 H) e-mail :ozalsantarmak@hotmail.com

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Çeltik 1 1,30 1,30 1,30 6.000,00Kg 7.800,00 MS ÇELTİK 6.000,00 Kg 7.800,00 Pirinç Baldo (1 KG) 1 4,20 4,20 4,20 23.870,00Ad 100.369,00 HŞ PİRİNÇ 23.870,00 Kg 100.369,00 HUBUBAT 108.169,00

Detaylı

SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ. Bu kapsamda, laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yapıldığı kesinleşen ürünlere ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.

SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ. Bu kapsamda, laboratuvar sonucu ile taklit ve tağşiş yapıldığı kesinleşen ürünlere ait bilgiler aşağıda yer almaktadır. SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı nın yaptığı kontroller sonucunda sahip olduğu bilgileri, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu nun 31 inci maddesinin

Detaylı

2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ

2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ 2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ İl: 58 - SİVAS S.NO Vergi Dairesi Vergi No Mükellef 1 KALE VERGİ DAİRESİ 2280630121 ÇAMLIBEL ELEKTRİK DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ Matrah Tahakkuk Ödenecek

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Mısır Yemlik Mısır Yemlik 6 0,81 0,83 0,82 1.807.850,00Kg 1.486.805,75 HŞ 1 0,80 0,80 0,80 512.400,00Kg 409.920,00 MS MISIR 2.320.250,00 Kg 1.896.725,75 HUBUBAT 1.896.725,75 HUBUBAT MAMÜLLERİ

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 1 1,28 1,28 1,28 3.000,00Kg 3.841,59 HŞ ARPA 3.000,00 Kg 3.841,59 Buğday Yemlik Buğday İthal Buğday Aşurelik 2 0,94 0,97 0,96 40.360,00Kg 38.848,60 MS 1 1,31 1,31 1,31 23.818.740,00Kg

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 1 0,99 0,99 0,99 45.955,00Kg 45.635,06 HŞ ARPA 45.955,00 Kg 45.635,06 Buğday Yemlik Buğday Yemlik 2 0,88 0,95 0,89 42.240,00Kg 37.801,20 HŞ 4 0,87 0,91 0,90 69.305,00Kg 62.323,11

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam KÜSPELER KÜSPELER. Toplam T.C. ODEMIS TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam KÜSPELER KÜSPELER. Toplam T.C. ODEMIS TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ HUBUBAT 01//2012-30//2012 Sayfa: 1-7 SILAJI (KG) MTS 0.08 0. 0.0844 792,304.00 KG 66,857.33 2 ı: 66,857.33 2 ı 66,857.33 2 BUĞDAY BUĞDAY YEMLİK BUĞDAY YEMLİK BEYAZ MTS 0.54 0.54 0.5380 18,040.00 KG 9,705.52

Detaylı

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU SÜT ÜRETEN TARIMSAL İŞLETMELERE YATIRIM (101-1)

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU SÜT ÜRETEN TARIMSAL İŞLETMELERE YATIRIM (101-1) TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU SEKİZİNCİ BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMİ İLK GRUP SÖZLEŞME İMZALAMAYA HAK KAZANANLAR LİSTESİ SÜT ÜRETEN TARIMSAL İŞLETMELERE YATIRIM (101-1) 1 AFYONKARAHİSAR FATİH KARAKOYUN

Detaylı

2006 2012 YILLARI ARASINDA AFYONKARAHİSAR İLİNDE UYGULANAN 7 ETABA AİT PROJE BİLGİLERİ

2006 2012 YILLARI ARASINDA AFYONKARAHİSAR İLİNDE UYGULANAN 7 ETABA AİT PROJE BİLGİLERİ 2006 2012 YILLARI ARASINDA AFYONKARAHİSAR İLİNDE UYGULANAN 7 ETABA AİT BİLGİLERİ NO ETAP KONUSU YATIRIMCI ADI/ÜNVANI MİK. 1 2 AFYON MERKEZ Süt ve Süt Ürünleri İşleme Tesisi Dehşetiler Yem Gıda ve Süt Ürünleri

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 1 0,90 0,90 0,90 8.530,00Kg 7.677,00 HŞ ARPA 8.530,00 Kg 7.677,00 Buğday Yumuşak Buğday Aşurelik (1000 gr) 1 0,87 0,87 0,87 52.450,00Kg 45.631,50 HŞ 5 1,75 2,50 2,16 1.116,00Ad

Detaylı

BOLU GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ Doküman No F.P İlk Yayın Tarihi MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARI

BOLU GIDA KONTROL LABORATUVAR MÜDÜRLÜĞÜ Doküman No F.P İlk Yayın Tarihi MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARI Rev. /Tarih 00/..202 Sayfa / 5 MİKROBİYOLOJİ LABORATUVARI in Adı Tal.. Aerobik Koloni Sayısı* AT.MB.02 Tüm Gıdalar, Yemler 4833-66 2. Bacillus cereus * AT.MB.03 Tüm Gıdalar, Yemler EN/ISO 7932 79,2 3.

Detaylı

DENİZLİ TİCARET BORSASI SEÇİM LİSTESİ

DENİZLİ TİCARET BORSASI SEÇİM LİSTESİ 1 12434 1272 S.AKKÖY TARIM KREDİ KKOPERATİFİ 26.10.2007 Akköy M.Md. - 8240020741 2 12522 1354 SAYILI NİKFER TARIM KREDİ KOOPERATİFİ 23.07.2008 Tavas V.D. - 9260043301 3 12590 1368 SAYILI KIZILCA TARIM

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 2 1,14 1,14 1,14 94.690,00Kg 107.473,15 HŞ ARPA 94.690,00 Kg 107.473,15 Buğday Yumuşak Buğday Yumuşak Buğday Yumuşak Buğday Yemlik 5 1,15 1,25 1,22 220.300,00Kg 269.701,00

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 2 0,88 0,90 0,88 285.588,00Kg 252.115,33 HŞ ARPA 285.588,00 Kg 252.115,33 Buğday Yumuşak Buğday Yemlik Buğday Yemlik 1 0,74 0,74 0,74 32.060,00Kg 23.603,70 MS 1 0,90 0,90

Detaylı

Yenilikçilik Odaklı İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı. (Kar Amacı Güden İşletmeler) 3 AKTİF FARMA KİMYA TİC. LTD. ŞTİ TR61/14/ARGEİ/0027

Yenilikçilik Odaklı İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı. (Kar Amacı Güden İşletmeler) 3 AKTİF FARMA KİMYA TİC. LTD. ŞTİ TR61/14/ARGEİ/0027 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2014 Yılı Mali Destek Programı Teklif Çağrısı kapsamında değerlendirme aşaması tamamlanan ve desteklenmeye hak kazanan proje başvurularının listesidir: Yenilikçilik Odaklı

Detaylı

TAKVİYE EDİCİ GIDALAR VE BENZERİ ÜRÜNLER

TAKVİYE EDİCİ GIDALAR VE BENZERİ ÜRÜNLER TAKVİYE EDİCİ GIDALAR VE BENZERİ ÜRÜNLER Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının yaptığı kontroller sonucunda sahip olduğu bilgileri, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanun unun

Detaylı

sağlıklı nesiller için

sağlıklı nesiller için sağlıklı nesiller için Peynir Çeşitleri TAM YAĞLI BEYAZ PEYNİR TAM YAĞLI BEYAZ PEYNİR Lokum Kıvamında 17 kg 4,5 kg 17 kg 4,5 kg - 2 kg (Tava) Paketleme : Tavada 4 adet Paketleme 1kg: Tavada 12 adet Paketleme

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yemlik 1 0,89 0,89 0,89 136.040,00Kg 121.564,11 MS BUĞDAY 136.040,00 Kg 121.564,11 Mısır Yemlik İthal 1 0,86 0,86 0,86 1.906.250,00Kg 1.639.375,00 HŞ MISIR 1.906.250,00 Kg 1.639.375,00

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 1 0,97 0,97 0,97 20.310,00Kg 19.700,70 HŞ ARPA 20.310,00 Kg 19.700,70 Buğday Yemlik 10 0,92 1,04 0,95 1.353.110,00Kg 1.287.166,71 HŞ BUĞDAY 1.353.110,00 Kg 1.287.166,71 Mısır

Detaylı

3. ÇAĞRI DÖNEMİNDE İMZALANAN SÖZLEŞMELER LİSTESİ

3. ÇAĞRI DÖNEMİNDE İMZALANAN SÖZLEŞMELER LİSTESİ 3. ÇAĞRI DÖNEMİNDE İMZALANAN SÖZLEŞMELER LİSTESİ d. AB Katkısı e. T.C. Katkısı f. TKDK desteği (d+e) No a. Yatırımın Uygulanacağı İl. b. Faydalanıcının Adı c. Yatırımın Adı TL AVRO TL AVRO TL AVRO 1 AFYONKARAHİSAR

Detaylı

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU DİYARBAKIR İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ

TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU DİYARBAKIR İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ PROJE BİLGİLERİ Kurumumuz Haziran 2011 den bugüne kadar 12 adet Proje Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır. Projelere ilişkin ayrıntılı bilgi aşağıdaki tabloda bulunmaktadır. NO ÇAĞRI NO PROJE YATIRIM

Detaylı

SARGEM Özel Gıda Kontrol Laboratuvarı

SARGEM Özel Gıda Kontrol Laboratuvarı Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi İktisadi İşletmesi Stratejik Ürünler Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi SARGEM Özel Gıda Kontrol Laboratuvarı Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi bünyesinde kurulan,

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 1 0,79 0,79 0,79 96.880,00Kg 76.928,30 HŞ ARPA 96.880,00 Kg 76.928,30 Buğday Yemlik Buğday Yemlik 1 0,84 0,84 0,84 325.340,00Kg 272.731,40 HŞ 1 0,80 0,80 0,80 61.880,00Kg

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yumuşak 1 0,90 0,90 0,90 25.500,00Kg 22.950,00 MS BUĞDAY 25.500,00 Kg 22.950,00 Mısır Slajlık Mısır DDGS 1 0,16 0,16 0,16 120.000,00Kg 19.200,00 MS 22 0,80 0,85 0,83 3.106.720,00Kg

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 1 0,88 0,88 0,88 1.000,00Kg 879,54 HŞ ARPA 1.000,00 Kg 879,54 Buğday Aşurelik Buğday Aşurelik (Lüx) Buğday Kırık 4 1,09 1,45 1,25 13.500,00Kg 16.895,50 HŞ 1 1,69 1,69 1,69

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Mısır Slajlık 1 0,20 0,20 0,20 172.250,00Kg 35.152,78 MGT MISIR 172.250,00 Kg 35.152,78 Pirinç Baldo (1 KG) Pirinç Baldo (1 KG) Pirinç Kırık Pirinç Pilavlık (1 KG) 1 6,37 6,37 6,37 42,00Ad

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 1 0,80 0,80 0,80 19.300,00Kg 15.358,89 HŞ ARPA 19.300,00 Kg 15.358,89 Buğday Aşurelik 20 1,23 1,65 1,50 61.870,00Kg 92.566,23 HŞ BUĞDAY 61.870,00 Kg 92.566,23 Mısır Yemlik

Detaylı

2015 Temmuz Ayı Bülteni

2015 Temmuz Ayı Bülteni 2015 Temmuz Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 08.07.2015 tarihinde AFSİAD ın düzenlediği iftar yemeğine Borsamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet MÜHSÜRLER katılım

Detaylı

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR TS 11936 06-HYB-1395 12.10.2015 FİRMA İSTEĞİ AKARYAKIT ŞUBESİ / ANKARA TÜRKER MED İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.- ANKARA ŞUBESİ ANKARA

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR TS 11936 06-HYB-1395 12.10.2015 FİRMA İSTEĞİ AKARYAKIT ŞUBESİ / ANKARA TÜRKER MED İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.- ANKARA ŞUBESİ ANKARA 30 Aralık 2015 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29578 ÇEŞİTLİ İLÂNLAR Türk Standardları Enstitüsünden: Aşağıda ünvanı, belge no su ve belge kapsamı belirtilen firmaların mevcut sözleşmeleri fesh edildiğinden

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 1 1,00 1,00 1,00 4.250,00Kg 4.250,00 MS ARPA 4.250,00 Kg 4.250,00 HUBUBAT 4.250,00 YAĞLI TOHUMLAR Haşhaş Tohumu Mavi Haşhaş Tohumu Mavi İşlenmiş 1 17,49 17,49 17,49 25.000,00Kg

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : HUBUBAT Arpa Yemlik,30,30,30.400,00Kg.87,50 HŞ ARPA.400,00 Kg.87,50 Buğday Yumuşak,45,45,45 0.000,00Kg 4.450,00 HŞ BUĞDAY 0.000,00 Kg 4.450,00 Mısır Yemlik Mısır Yemlik,63,63,63 750,00Kg.225,00

Detaylı

Belge TS 11939 TS 12663 TS 12820 TS 11939 33.2009/1192 25.07.2011 FİRMA İSTEĞİ TS 12690 TS 12676

Belge TS 11939 TS 12663 TS 12820 TS 11939 33.2009/1192 25.07.2011 FİRMA İSTEĞİ TS 12690 TS 12676 TSE Mersin Gözetim ve Muayene Müdürlüğünden: Aşağıda isimleri ve imal ettikleri mamulleri belirtilen firmaların Hizmet Yeterlilik Belgesini kullanma hakkı veren sözleşmeleri karşılarında belirtilen tarihlerde

Detaylı

BALIKESİR TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN NO : 6 SAYFA NO : 1

BALIKESİR TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN NO : 6 SAYFA NO : 1 BÜLTEN NO : 6 SAYFA NO : 1 HUBUBAT BUĞDAYLAR BUĞDAY EKMEKLİK 0,82 0,82 0,82 268.340 KG 220.038,80 FAB.S 1 BUĞDAY EKMEKLİK 0,75 0,80 0,78 120.500 KG 93.611,02 HMS 5 BUĞDAY EKMEKLİK 0,89 0,89 0,89 500.000

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik Arpa Yemlik 1 1,25 1,25 1,25 8.000,00Kg 10.000,00 HŞ 1 0,90 0,90 0,90 10.000,00Kg 9.000,00 MS ARPA 18.000,00 Kg 19.000,00 Buğday Yumuşak Buğday Yumuşak Buğday Yemlik 1 1,18

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 1 1,32 1,32 1,32 1.800,00Kg 2.377,23 HŞ ARPA 1.800,00 Kg 2.377,23 Mısır Yemlik Mısır Slajlık 1 0,92 0,92 0,92 4.500,00Kg 4.131,00 MS 2 0,23 0,25 0,24 4.622.320,00Kg 1.107.117,67

Detaylı

: Barbaros mahallesi Turgut Reis Caddesi Kirazlar İnşaat Sena Sitesi No: 18 / 28 KOCASİNAN / KAYSERİ

: Barbaros mahallesi Turgut Reis Caddesi Kirazlar İnşaat Sena Sitesi No: 18 / 28 KOCASİNAN / KAYSERİ CV FEVZİ CAN ADRES : Barbaros mahallesi Turgut Reis Caddesi Kirazlar İnşaat Sena Sitesi No: 18 / 28 KOCASİNAN / KAYSERİ TEL : 0 530 644 94 40 DOĞUM YERİ VE TARİHİ : Büyük Abdi Uşağı Köyü / KIRŞEHİR 21.05.1972

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yumuşak 1 1,07 1,07 1,07 65.080,00Kg 69.828,40 MS BUĞDAY 65.080,00 Kg 69.828,40 Mısır Yemlik Mısır Yemlik Mısır Yemlik Mısır Slajlık 3 1,15 1,24 1,19 2.867.880,00Kg 3.409.325,90

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik Arpa Yemlik 4 1,15 1,18 1,17 636.040,00Kg 740.988,60 HŞ 1 0,93 0,93 0,93 15.740,00Kg 14.616,16 MS ARPA 651.780,00 Kg 755.604,76 Buğday Yemlik 1 0,92 0,92 0,92 22.160,00Kg

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 2 0,65 0,70 0,66 40.570,00Kg 26.902,50 MS ARPA 40.570,00 Kg 26.902,50 Buğday Yumuşak Buğday Yumuşak Buğday Yemlik Buğday Yemlik 31 0,80 0,90 0,88 4.261.160,00Kg 3.752.946,91

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa İthal 1 1,05 1,05 1,05 4.117.000,00Kg 4.322.850,00 HŞ ARPA 4.117.000,00 Kg 4.322.850,00 Buğday İthal 1 1,36 1,36 1,36 15.891.700,00Kg 21.533.253,50 HŞ BUĞDAY 15.891.700,00 Kg 21.533.253,50

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yumuşak Buğday İthal 1 0,85 0,85 0,85 9.180,00Kg 7.803,00 HŞ 4 0,88 0,92 0,90 149.520,00Kg 134.669,04 V BUĞDAY 158.700,00 Kg 142.472,04 Mısır Yemlik Mısır DDGS 5 0,71 0,74 0,72

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Mısır Yemlik Mısır DDGS Mısır DDGS 1 1,20 1,20 1,20 151.740,00Kg 182.088,00 HŞ 1 1,83 1,83 1,83 52.180,00Kg 95.695,20 HŞ 12 1,67 2,19 1,89 4.155.460,00Kg 7.837.185,67 V MISIR 4.359.380,00

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Mısır Yemlik Mısır DDGS Mısır DDGS 1 1,11 1,11 1,11 8.000.000,00Kg 8.880.000,00 GT 6 1,45 1,52 1,46 3.306.900,00Kg 4.835.181,14 HŞ 12 1,44 1,59 1,50 3.969.500,00Kg 5.959.457,76 V MISIR

Detaylı

SİSTEM BELGELENDİRME BÖLÜM MÜDÜRLÜĞÜ BELGELENDİRİLEN FİRMALARIN LİSTESİ

SİSTEM BELGELENDİRME BÖLÜM MÜDÜRLÜĞÜ BELGELENDİRİLEN FİRMALARIN LİSTESİ BELGELENDİRME VE MUAYENE LTD.ŞTİ. SAYFA : 1/6 1 2 OLİMPİA OTO CAM SAN. TİC. A.Ş BELGE - 41.23.004.03 FİMAK MAKİNE FIRIN MAKİNALARI İMALATI SANAYİ TİCARET A.Ş 42.18.005.03 3 DALGAKIRAN BASINÇLI HAVA MAK.

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Mısır Yemlik 1 0,92 0,92 0,92 55.060,00Kg 50.655,20 HŞ MISIR 55.060,00 Kg 50.655,20 Pirinç Baldo (1 KG) 1 2,57 2,57 2,57 4.825,00Ad 12.383,00 HŞ PİRİNÇ 4.825,00 Kg 12.383,00 HUBUBAT 63.038,20

Detaylı

T.C. SUNGURLU TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK MTS , KG 2,720.

T.C. SUNGURLU TİCARET BORSASI YILLIK BORSA BÜLTENİ. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat. Ortalama Fiyat ARPA YEMLİK MTS , KG 2,720. HUBUBAT ARPA ARPA BİRALIK 0/0/2008 T.C. Sayfa: - 8 ARPA MTS 0.44 0.52 0.492 468,64.00 KG 230,406.30 87 ARPA TTS 0.47 0.49 0.4764 277,80.00 KG 32,059.60 8 ARPA BİRALIK ı: 362,465.90 95 ARPA YEMLİK ARPA

Detaylı

ET ve ET ÜRÜNLERİ - 1

ET ve ET ÜRÜNLERİ - 1 ET ve ET ÜRÜNLERİ - 1 Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının yaptığı kontroller sonucunda sahip olduğu bilgileri, 5996 Sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanun unun 31 inci maddesinin

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 1 0,80 0,80 0,80 12.757,00Kg 10.205,60 MS ARPA 12.757,00 Kg 10.205,60 Buğday Yemlik Buğday Kırık 1 1,00 1,00 1,00 19.700,00Kg 19.700,00 GT 1 1,20 1,20 1,20 29.140,00Kg 34.968,00

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday İthal 1 1,04 1,04 1,04 1.565.900,00Kg 1.628.536,00 TMOS BUĞDAY 1.565.900,00 Kg 1.628.536,00 HUBUBAT 1.628.536,00 HUBUBAT MAMÜLLERİ Buğday Kepeği Kalın (Dökme) 1 0,40 0,40 0,40

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Slajı 1 0,10 0,10 0,10 300.260,00Kg 30.026,00 MS BUĞDAY 300.260,00 Kg 30.026,00 HUBUBAT 30.026,00 YAĞLI TOHUMLAR Haşhaş Tohumu Mavi 1 5,05 5,05 5,05 15.927,00Kg 80.431,35 GFU Haşhaş

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 1 0,95 0,95 0,95 10.000,00Kg 9.500,00 HŞ ARPA 10.000,00 Kg 9.500,00 Buğday Sert Buğday Yumuşak Buğday Yemlik Buğday Yemlik 1 1,20 1,20 1,20 59.340,00Kg 71.207,78 MS 1 0,95

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 2 0,71 0,73 0,71 851.940,00Kg 608.0,10 HŞ ARPA 851.940,00 Kg 608.0,10 Buğday Yemlik Buğday Yemlik 3 0,95 0,95 0,95 80.380,00Kg 76.361,00 HŞ 15 0,93 0, 0,97 1.243.040,00Kg

Detaylı

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. ODEMIS TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ

HUBUBAT HUBUBAT. Toplam BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ BAKLİYAT VE MAMÜLLERİ. Toplam. BiTKİSEL YAĞLAR T.C. ODEMIS TİCARET BORSASI AYLIK BORSA BÜLTENİ HUBUBAT 01//2015-30//2015 T.C. Sayfa: 1-7 SILAJI (KG) MTS 0.15 130.00 0.2597 2,205,946.00 KG 572,932.24 3 YEMLİK MTS 0.69 0.69 1.0460 52,320.00 KG 54,728.74 2 ı: 627,660.98 5 ı 627,660.98 5 OTU MTS 0.50

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yumuşak Buğday Yumuşak Buğday Yemlik Buğday Yemlik 1 0,85 0,85 0,85 573.420,00Kg 487.407,00 HŞ 1 0,75 0,75 0,75 93.043,00Kg 69.782,25 MS 1 0,91 0,91 0,91 9.750,00Kg 8.862,75 HŞ

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yumuşak Buğday Yemlik Buğday Aşurelik Buğday Aşurelik (900 gr) 1 0,75 0,75 0,75 1.520,00Kg 1.140,00 MS 1 0,87 0,87 0,87 18.450,00Kg 15.996,15 MS 6 1,30 1,49 1,40 30.500,00Kg 42.700,00

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 YAĞLI TOHUMLAR Haşhaş Tohumu Mavi İşlenmiş 1 21,75 21,75 21,75 2.000,00Kg 43.500,00 HŞ Haşhaş Tohumu Mavi 2.000,00 Kg 43.500,00 HAŞHAŞ TOHUMU 43.500,00 Pamuk Çekirdeği Yağlık Satıcı Depo 9 0,94

Detaylı

Kahvaltı 25, ,00

Kahvaltı 25, ,00 Menü Kahvaltı Kahvaltı Tabağı... (Beyaz Peynir, Kaşar Peynir, Çeçil Peynir, Zeytin Çeşitleri, Domates, Salatalık, Bal, Tereyağ, Reçel Çeşitleri, Haşlanmış Yumurta, Muska Böreği, Salam, Sigara Böreği, Sınırsız

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yemlik 1 0,92 0,92 0,92 45.000,00Kg 41.400,00 MS BUĞDAY 45.000,00 Kg 41.400,00 Mısır Yemlik Mısır Slajlık 2 1,16 1,16 1,16 51.880,00Kg 59.921,40 HŞ 1 0,15 0,15 0,15 105.415,00Kg

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 1 0,82 0,82 0,82 87.900,00Kg 72.063,20 MGT ARPA 87.900,00 Kg 72.063,20 Buğday Yumuşak Buğday Yumuşak Buğday Yemlik 1 1,09 1,09 1,09 45.580,00Kg 49.904,41 MGT 3 1,10 1,11 1,10

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 1 0,85 0,85 0,85 323.7,00Kg 275.017,69 HŞ ARPA 323.7,00 Kg 275.017,69 Mısır Yemlik Mısır Yemlik Mısır Slajlık 1 0,93 0,93 0,93 102.464,00Kg 95.014,42 HŞ 5 0,65 0,89 0,71 1.677.660,19Kg

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA KALKINMA AJANSI 2016 YILI MALİ DESTEK PROGRAMI

T.C. ÇUKUROVA KALKINMA AJANSI 2016 YILI MALİ DESTEK PROGRAMI T.C. ÇUKUROVA KALKINMA AJANSI 2016 YILI MALİ DESTEK PROGRAMI MİKRO İŞLETMELERDE KURUMSALLAŞMA VE REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ MALİ DESTEK PROGRAMI 1 TR62/16/MİKRO/0026 NARLIKUYU TUR. TİC. İNŞ. SAN. A.Ş

Detaylı

BALIKESİR TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN NO : 8 SAYFA NO : 1

BALIKESİR TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN NO : 8 SAYFA NO : 1 BÜLTEN NO : 8 SAYFA NO : 1 HUBUBAT BUĞDAYLAR BUĞDAY EKMEKLİK 0,75 0,93 0,79 4.323.669 KG 3.413.442,50 HMS 16 BUĞDAY EKMEKLİK 0,80 0,80 0,80 44.620 KG 35.696,00 HTS 1 BUĞDAY EKMEKLİK 0,78 0,78 0,78 688.520

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Mısır Slajlık 1 0,18 0,18 0,18 132.000,00Kg 23.69,39 MS MISIR 132.000,00 Kg 23.69,39 HUBUBAT 23.69,39 Zeytin Yağı Naturel Sızma (1 lt) Zeytin Yağı Yemeklik Riviera (1 lt) 1 9,86 9,86

Detaylı

Bafra Ticaret Sicili Müdürlüğü

Bafra Ticaret Sicili Müdürlüğü Bafra Müdürlüğü Bilgileri aşağıda yer alan anonim ve limited şirketler ile kooperatiflerin, ticaret sicili kayıtları üzerinde yapılan inceleme neticesinde münfesih durumda olduğu anlaşılmıştır. 6102 sayılı

Detaylı

GAZİANTEP TİCARET BORSASI 2014 YILI İSTATİSTİKİ ÇALIŞMA

GAZİANTEP TİCARET BORSASI 2014 YILI İSTATİSTİKİ ÇALIŞMA GAZİANTEP TİCARET BORSASI İŞLEM HACMİ KG NO ÜRÜN GRUBU İŞLEM HACMİ 1 BUĞDAYLAR 1.955.651.590,00 KG 2 MISIRLAR 432.431.510,00 KG 3 AYÇİÇEK YAĞLARI 305.107.586,00 KG 4 UNLAR 203.850.426,00 KG 5 KÜSPELER

Detaylı

GÜNEYDOĞU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ

GÜNEYDOĞU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ GÜNEYDOĞU UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ FİRMA UNVANI Acarlar Akaryakıt Gıda Tekstil Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti. Acarsan Makarna Un Acarsan Makarna Un AGR İnşaat Gıda ve Tarım Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

T.C. BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI

T.C. BATI AKDENİZ KALKINMA AJANSI Ar-Ge ve Yenilikçilik Odaklı Sanayinin Desteklenmesi (Kar Amacı Güden) (Asil) ABG KALIP FERFORJE VE MAKİNE SAN. TİC. LTD. ŞTİ TR6//ARGEİ/005 AHMET KASAPOĞLU MOBİLYA SAN TİC LTD. TR6//ARGEİ/00 4 ALTUNDAŞ

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 2 0,75 0,75 0,75 35.980,00Kg 26.985,00 HŞ ARPA 35.980,00 Kg 26.985,00 Buğday Yemlik Buğday Aşurelik 20 0,86 0,92 0,88 4.989.520,00Kg 4.414.020,86 HŞ 7 1,30 1,50 1,40 57.150,00Kg

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yumuşak Buğday Aşurelik (1000 gr) 1 0,60 0,60 0,60 427.660,00Kg 254.457,70 MS 3 1,80 2,25 1,95 444,00Ad 864,00 HŞ BUĞDAY 428.104,00 Kg 255.321,70 Mısır Slajlık 3 0,14 0,17 0,14

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yumuşak Buğday Yumuşak Buğday Yemlik Buğday Yemlik 3 0,84 0,85 0,84 925.740,00Kg 782.249,30 HŞ 1 0,78 0,78 0,78 2.751.520,00Kg 2..571,05 MS 24 0,75 0,85 0,77 1.104.250,00Kg 847.616,10

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Arpa Yemlik 1 0,82 0,82 0,82 147.140,00Kg 121.122,60 MGT ARPA 147.140,00 Kg 121.122,60 Buğday Yumuşak Buğday Yemlik Buğday Yemlik 1 0,98 0,98 0,98 29.800,00Kg 29.204,00 MS 2 0,92 1,00

Detaylı

T.C. SİVAS TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR , KG 39,809.

T.C. SİVAS TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat MISIR , KG 39,809. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK Sayfa: 1-11 ARPA YEMLİK MTS 0.70 1.15 0.8382 17,619,355.00 KG 14,768,483.73 218 ARPA YEMLİK TTS 0.78 0.99 0.8972 1,844,795.00 KG 1,655,144.41 25 ARPA YEMLİK ı: 16,474,113.29 246

Detaylı

9. BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMİ

9. BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMİ 9. BAŞVURU ÇAĞRI DÖNEMİ BİRİNCİ GRUP SÖZLEŞME İMZALAMAYA HAK KAZANANLAR LİSTESİ SIRA NO SÜT ÜRETEN TARIMSAL İŞLETMELERE YATIRIM (101-1) 2 AFYONKARAHİSAR ABDULLAH YILMAZ 3 AKSARAY BEKİR KAYAN 4 AKSARAY

Detaylı

T.C. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI EK 1 İKTİSADİ KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI ASİL PROJE LİSTESİ Referans No: TRA1/15/İK

T.C. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI EK 1 İKTİSADİ KALKINMA MALİ DESTEK PROGRAMI ASİL PROJE LİSTESİ Referans No: TRA1/15/İK 1 TRA1/15/İK/0037 Üretim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Bölgede İlk Defa Betonarme Menfez Üretimine Geçilmesi Düzyurt Otomotiv İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Limited Şirketi 2 TRA1/15/İK/0088

Detaylı

T.C. KÜTAHYA TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN NO : 9 SAYFA NO : 1

T.C. KÜTAHYA TİCARET BORSASI A Y L I K B Ü L T E N BÜLTEN NO : 9 SAYFA NO : 1 BÜLTEN AYI : EYLÜL 0 BÜLTEN NO : 9 SAYFA NO : GÖREN MADDELERİN HUBUBAT BUĞDAY BUĞDAY 0,0 0,0 0,0 8.0 KG 8,0 FİY.FAR. BUĞDAY 0,5 0,85 0,7 5.88.05 KG.8.95,8 HMS BUĞDAY 0,,00 0,79.95.77 KG.7.89,80 HTS BUĞDAY

Detaylı

2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ

2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ 2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ AKSAN TARIM MAKİNALARI-

Detaylı

GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI (1. ÖĞRETİM) 05.01.16 Salı Hijyen ve Sanitasyon Anfi 1. 04.01.16 Pazartesi Temel Mikrobiyoloji Anfi 1 Öğr.Gör. A.

GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI (1. ÖĞRETİM) 05.01.16 Salı Hijyen ve Sanitasyon Anfi 1. 04.01.16 Pazartesi Temel Mikrobiyoloji Anfi 1 Öğr.Gör. A. GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI (1. ÖĞRETİM) Gıdalarda İşlemler I Dr. Gıda Kimyası Dr. Çevre Koruma Mikrobiyoloji A.SARI Kanatlı Hayvan Ür. Hijyen ve Sanitasyon Kimyaya Giriş I N.SARIKAVAKLI Meslek Etiği Bilimsel

Detaylı

SİVAS İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ EKİM-2015 BORSA

SİVAS İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ EKİM-2015 BORSA SİVAS İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ EKİM-2015 BORSA Tar-Yat Birimi Destekler 2014 2003 2015 DGD - 387,2 Milyon TL Mazot 14,9 Milyon TL 152,7 Milyon TL ALAN BAZLI TARIMSAL DESTEKLER Kimyevi Gübre

Detaylı

İZMİR TİCARET BORSASI

İZMİR TİCARET BORSASI SAYFA : 1 HUBUBAT Buğday Yemlik 1 0,75 0,75 0,75 57.480,00Kg 43.110,00 MS BUĞDAY 57.480,00 Kg 43.110,00 Mısır Yemlik Mısır Yemlik Mısır Slajlık 2 0,70 0,78 0,71 363.890,00Kg 258.669,00 HŞ 3 0,65 0,69 0,69

Detaylı

GIDA GÜVENİLİRLİĞİ 7 NİSAN DÜNYA SAĞLIK GÜNÜ NEDENİYLE GIDA GÜVENİLİRLİĞİ PANELİ

GIDA GÜVENİLİRLİĞİ 7 NİSAN DÜNYA SAĞLIK GÜNÜ NEDENİYLE GIDA GÜVENİLİRLİĞİ PANELİ GIDA GÜVENİLİRLİĞİ 7 NİSAN DÜNYA SAĞLIK GÜNÜ NEDENİYLE GIDA GÜVENİLİRLİĞİ PANELİ Düzenleyen: Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı DR. NESLİHAN ALPER GIDA KONTROL VE LABORATUVARLAR

Detaylı

T.C. SİVAS TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat YULAF , KG 85,515.

T.C. SİVAS TİCARET BORSASI GÜNLÜK BORSA BÜLTENİ. Ortalama Fiyat. Enaz Fiyat. Ençok Fiyat YULAF , KG 85,515. HUBUBAT ARPA ARPA YEMLİK T.C. Sayfa: 1-8 ARPA YEMLİK MTS 0.68 0.90 0.7783 426,310.00 KG 331,776.00 21 ARPA YEMLİK OFİS-S 0.78 0.78 0.7800 91,240.00 KG 71,167.20 1 ARPA YEMLİK TTS 0.65 0.97 0.8079 5,520,910.00

Detaylı

TÜRK GIDA KODEKSİ. Dr. Betül VAZGEÇER Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü. 8. Tarım Gıda ve Soğuk Zincir Lojistiği Sempozyumu. 29 Mart 2018, Mersin

TÜRK GIDA KODEKSİ. Dr. Betül VAZGEÇER Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü. 8. Tarım Gıda ve Soğuk Zincir Lojistiği Sempozyumu. 29 Mart 2018, Mersin TÜRK GIDA KODEKSİ 8. Tarım Gıda ve Soğuk Zincir Lojistiği Sempozyumu Dr. Betül VAZGEÇER Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü 29 Mart 2018, Mersin RESMİ OTORİTE & YASAL DAYANAK GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI

Detaylı

SEKTÖR FİRMA ADI ADRES İLGİLİ KİŞİ İLETİŞİM BİLGİLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ ORGANİZE SAN BÖL.2 BULVAR GIDA TOP. SİTESİ NO:09 İSTASYON/MARDİN

SEKTÖR FİRMA ADI ADRES İLGİLİ KİŞİ İLETİŞİM BİLGİLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ ORGANİZE SAN BÖL.2 BULVAR GIDA TOP. SİTESİ NO:09 İSTASYON/MARDİN LAVİN KİMYA SANAYİ KOZMETİK ORGANİZE SAN. BÖL.2 BULVAR TOP. SİTESİ NO:09 İSTASYON/MARDİN HAMDULLAH ADSOY 0546 403 0921 SIRDAŞ PLASTİK HASAN SIRDAŞ ORGANİZE SAN BÖL.2 BULVAR TOP. SİTESİ NO:15 İSTASYON/MARDİN

Detaylı