NİHAT AYTÜRK Ü TAKİP EDİN KENDİNİZİ GELİŞTİRİN!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "NİHAT AYTÜRK Ü TAKİP EDİN KENDİNİZİ GELİŞTİRİN!"

Transkript

1 NİHAT AYTÜRK Ü TAKİP EDİN KENDİNİZİ GELİŞTİRİN! AMAÇ: BİLGİ VE BİRİKİMİ PAYLAŞMAK HEDEF: BİN SEMİNER YAPMAK! ONBEŞ KİTAP YAYIMLAMAK! BİR MİLYON İNSAN YETİŞTİRMEK! NİHAT AYTÜRK 15 BİN SAYFA YAZDI. 15 KİTAP, 45 MAKALE, 5 VCD YAYIMLADI. 800 SEMİNER YAPTI. 750 BİN İNSAN YETİŞTİRDİ. 13 ÜLKEDE GÖREV YAPTI. TÜRKİYE DE 190 KURUMA HİZMET VERDİ.

2 60 ŞİLT VE PLAKET; 25 TAKDİR VE TEŞEKKÜR BELGESİ ALDI. ***** NİHAT AYTÜRK ÜN SATIŞTA OLAN KİTAPLARI TÜRKLERDE DEVLET YÖNETİMİ VE LİDER YÖNETİCİLER (İlk Basım-2014) Nobel Akademik Yayıncılık (Ankara) *** İNSAN SANATI Nitelikli ve Etkili İnsan Olma Yolları Yediveren Yayınları (İstanbul) *** PROTOKOL YÖNETİMİ (7. Basım, 2014) Kamusal Yaşamda Protokol Kuralları TODAİE Yayını. Ankara. (Dağıtım: Seçkin Yayınevi) ** YÖNETİM SANATI (6. Basım, 2014) Başarılı Yönetim ve Yöneticilik Nobel Akademik Yayıncılık (Ankara) *** PROTOKOL BİLGİSİ (5. Basım, 2014)

3 Sosyal Yaşamda ve İş Ortamında Protokol ve Davranış Kuralları Nobel Akademik Yayıncılık (Ankara) *** Polis Teşkilatında Protokol ve Sosyal Davranış Kuralları (3. Basım, 2014) (Em. Md. Ercan Doğan ile) Yargı Yayınevi, Ankara *** SOSYAL DAVRANIŞ (2. Basım, 2013) Ailede, Toplumda ve İş Hayatında Davranış Kuralları Nobel Akademik Yayıncılık (Ankara) *** ÖRGÜTSEL VE YÖNETSEL DAVRANIŞ Örgütlerde İnsan İlişkileri ve Yönetsel Davranış Yöntemleri Detay Yayıncılık (Ankara) Büro Yönetimi ve Yönetici Sekreterliği Nobel Akademik Yayıncılık (Ankara) PROTOKOL YÖNETİMİ SEMİNERİ Kamusal ve Kurumsal Yaşamda Protokol ve Sosyal Davranış Kuralları Protokol; kamusal ve kurumsal yaşamdaki törenlerde ve törensel etkinliklerde; resmî görüşmelerde ve toplantılarda; konuşma ve davranışlarda; resmî yazışmalarda, giyimde, kabul ve ziyaretlerde; davet ve ziyafetlerde yöntem ve biçim yönünden uyulması ve uygulanması gereken kurallar bütünüdür. Bütün kurumlarda temsil ve saygınlık açısından, yöneticilerin ve yönetici adaylarının protokol ve davranış kurallarını bilmeleri ve bu kurallara uymaları gereklidir. Protokol kurallarını bilmek kişiye güven verir, üstünlük ve saygınlık kazandırır. Bilmemek kişiye, kuruma ve devlete zarar verir. Bu seminerde; katılımcıların temsil niteliklerini geliştirmek, bireysel, kurumsal ve ulusal saygınlıklarını ve başarılarını artırmak amaçlanmaktadır. Söz konusu seminer TODAİE de kurumlararası düzeyde; talep eden kurumlarda kurumsal düzeyde düzenlenmekte ve her yıl 50 seminer verilmektedir.

4

5 TODAİE KURUMLARARASI PROTOKOL YÖNETİMİ SEMİNERİ ( ) *** TBMM PROTOKOL YÖNETİMİ SEMİNERİ (TODAİE. OCAK-2006)

6 KOSOVA CUMHURİYETİ MÜSTEŞARLARI YÖNETİM VE PROTOKOL SEMİNERİ (14-16 Haziran 2012) *** ADALET BAKANLIĞI ÜST YÖNETİCİLERİ VE İL C. BAŞSAVCILARI PROTOKOL YÖNETİMİ SEMİNERİ (ANTALYA 7 KASIM-2007)

7 SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI PROTOKOL VE DENETİMDE ETKİN İLETİŞİM SEMİNERİ Aralık 2012 tarihlerinde Sayıştay Konferans Salonunda düzenlenen Protokol Yönetimi ve Denetimde Etkin İletişim konulu konferansa Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü Öğretim Görevlisi Protokol Yönetimi Uzmanı Nihat AYTÜRK konuşmacı olarak katıldı. Sayıştay mensuplarının katıldığı konferansta Sayıştay Başkanı Doç. Dr. Recai AKYEL, Sayın AYTÜRK e teşekkür ederek plaket takdim etti.

8 ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDE Nihat Aytürk'ten ''Protokol Yönetimi'' semineri Mart 2013 tarihlerinde Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezinde TODAİE Uzmanı Nihat Aytürk tarafından verilen Protokol Yönetimi Semineri" ne başta Rektör Prof. Dr. Davut Aydın olmak üzere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ender Suvacı, Prof. Dr. Meryem Akoğlan Kozak, Prof. Dr. Naci Gündoğan'ın yanı sıra dekanlar ve birçok birimden yoğun katılım oldu. Anadolu Üniversitesinde yapılan "Protokol Seminerinde", protokolün şekil ve usul olduğunu ifade eden Nihat Aytürk, protokolün amacının da onuru ve itibarı korumak olduğunu; bu yüzden, %1 hatanın % 99 başarıyı götürdüğünü dile getirdi. Aytürk: "Her üniversitede protokol kuralları makamda, resmi toplantılarda, resmi törenlerde, resmi davetlerde ve resmi arabalarda uygulanır. Rektörlük makamında masanın sağında Türk Bayrağı, solunda üniversite bayrağı; makam masasının arkasındaki duvarda Atatürk fotoğrafı olmalıdır. Atatürk ün fotoğrafının asılı olduğu duvara başka hiçbir şey asılmaz. Sağ tarafa Cumhurbaşkanının fotoğrafı asılır. Rektörün koltuğuna yalnızca Cumhurbaşkanının oturabileceğini dile getiren TODAİE Kamu Yönetimi Uzmanı Aytürk; Rektör, koltuğuna başka kimseyi oturtamaz dedi.

9 Kamu yönetimi ve protokol yönetiminin ünlü ismi TODAİE Uzman Öğretim Görevlisi Nihat Aytürk, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde Protokol Yönetimi eğitimi verdi Ocak 2013 tarihlerinde gerçekleşen programda Aytürk ün seminerini Karaman Valisi Murat Koca ve eşleri, Garnizon Komutanı J. Alb. Selçuk Boz, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç ve eşleri, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Suat Sonay, Rektörümüz Prof. Dr. Sabri Gökmen ve eşleri, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ve eşleri ile il ve üniversite protokolünden oluşan geniş bir dinleyici kitlesi takip etti. Aytürk, Protokol şekildir, usuldür, biçimdir dedi. İnsanın bütün davranışlarının özel, sosyal ve kamusal alanda gerçekleştiğini vurgulayan Aytürk, protokolün kamusal alanda geçerli olduğunu ifade etti. Aytürk, protokolün amacını, itibarı ve şerefi korumak şeklinde tanımladı Protokol kurallarında karşılıklılık ilkesinin önemine değinen Aytürk, tevazu; sosyal hayatta üstünlük, resmi hayatta acizliktir dedi. Sosyal yaşamda protokol, doğum ziyaretiyle başlar, ölümle biter diyen Aytürk, Herkes iki hanımın toplamıdır; annesinin ve eşinin. Kişinin annesi ve eşi ne kadar biliyorsa kendisi de o kadar bilir dedi. Eğitim programının sonunda Uzman Nihat Aytürk e Karaman Valisi Murat Koca tarafından plaket takdim edildi.

10 ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ PROTOKOL YÖNETİMİ SEMİNERİ (24-25 HAZİRAN 2011)

11 BELEDİYE BASIN DANIŞMANLARI VE BASIN HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLERİ PROTOKOL YÖNETİMİ SEMİNERİ (Antalya, 3 Mart 2011) ÇAY DEYİP GEÇMEYİN! Seminerde, protokol ve sosyal davranış kurallarının her ülkede ayrı olduğunu vurgulayarak söze başlayan Uzman Eğitmen Nihat Aytürk, protokolün temel konuları olan dış görünüm, konuşma, karşılama-ağırlama ve yeme-içme adabıyla ilgili örnekler verirken; imaj kıyafetle, nezaket davranışla, bilgi konuşmayla, görgü yeme-içmeyle anlaşılır. Özellikle çay içme şekli kişinin görgüsünü ortaya koyan en önemli etkendir. Çay deyip geçmeyin! Şekeri karıştırma ve bardağı tutuş şeklinizle, içme biçiminize dikkat edin diye konuştu. DÖRT RENK RÜKÜŞLÜKTÜR! Giyim konusunda da önemli bilgiler veren Aytürk, İki renk resmi, üç renk sosyal giyim şeklidir. Dört renk rüküşlüktür. Tek renkten de mutlaka kaçınılmalı; tek rengi, beyaz çorapla birlikte mafya giyer. Ülkemizde % 50 oranında yanlış renk çorap seçimi yapılıyor. Çorap pantolona değil, ayakkabıya uymalıdır dedi.

12 ANKARA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ PROTOKOL YÖNETİMİ SEMİNERİ Protokol Kuralları kamusal ve toplumsal yaşamdaki bütün iş ve ilişkilerde, resmi yazışma, konuşma ve görüşmelerde, toplantı, tören ve etkinliklerde uygulanan davranış kuralları bütünüdür. Günümüzde, kamusal ve özel bütün kuruluşlarda her düzeydeki yöneticilerin yaşamları protokol kuralları içinde geçmektedir. Bu nedenle; Müdürlüğümüz kadrosunda görevli Emniyet Müdür Yardımcısı, Şube Müdürü, Şube Müdür Yardımcısı, Emniyet Amiri eşleri ile rütbeli bayan personele yönelik olarak 03 Ekim 2011 tarihinde Uzman Nihat AYTÜRK ün sunumuyla Protokol Kuralları konulu seminer düzenlenmiş olup, seminere toplam 224 kişi katılmıştır. (Ankara İl Emniyet Müdürlüğü)

13 İSTANBUL İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ PROTOKOL YÖNETİMİ SEMİNERİ (Şubat 2010 ve Kasım 2012)

14 ANKARA LİSE VE İLKÖĞRETİM OKULLARI MÜDÜRLERİ PROTOKOL YÖNETİMİ SEMİNERİ (KASIM 2010)

15 BATMAN ÜNİVERSİTESİ PROTOKOL YÖNETİMİ SEMİNERİ (MART 2012)

16 Gaziantep Üniversitesinde "Protokol Yönetimi" Konulu Konferans Gerçekleştirildi Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde, Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü Uzman Öğretim Elemanı Nihat Aytürk tarafından "Protokol Yönetimi ve Kuralları" konulu iki gün devam eden konferans Üniversitemiz akademik ve idari personelin yanı sıra Gaziantep il protokolünden çok sayıda katılımla gerçekleştirildi. Bütün dünyada uluslararası ilişkilerin protokol kurallarına göre düzenlendiğini belirten Aytürk, "Protokol kuralları Gaziantep'te de Edirne'de de; Türkiye de, Rusya da, Fransa da da aynıdır. Türkiye'nin protokolle ilgili 38 mevzuatı vardır. Protokolü mevzuat olarak ilk kez ortaya koyan ve protokol dairesi kuran Kanuni Sultan Süleyman'dır. Resmi alanda uygulanan resmi davranış kurallarına protokol denir diyen Aytürk, protokol kurallarının amacının kişinin, kurumun ve devletin itibarını ve onurunu korumak olduğunu; herkesin bu itibarı ve onuru korumakla yükümlü olduğu söyledi. Konferansın sonunda Rektör Vekili Prof. Dr. Fahrettin Göğüş tarafından Nihat Aytürk'e hediye ve çiçek takdim edildi. (Basın) *** T.C. MERKEZ BANKASI YÖNETİCİLERİ PROTOKOL YÖNETİMİ SEMİNERİ

17 KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ PROTOKOL SEMİNERİ (10 NİSAN 2012) Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü Kamu Yönetimi Uzmanı Nihat Aytürk seminerde, "Protokol nedir? Kimlerden oluşur, iş yerinde ve sosyal yaşamda nasıl davranılmalı, nasıl giyinilmeli, yemek yerken nelere dikkat edilmeli" gibi konuları uygulamalı olarak anlattı. Beden dilimizin ne ifade ettiğini, hangi hareketimizin ne anlama geldiğini anlatan Aytürk'ün vermiş olduğu seminere Üniversite Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, Rektör Yardımcıları, Dekanlar, Üniversite Genel Sekreteri, İdari birim yöneticileri ve çok sayıda akademisyen ile ildeki kamu kuruluşlarının yöneticileri katıldı. Seminer, Rektör Prof. Dr. İsmail Güvenç'in Nihat Aytürk'e plaket takdim etmesiyle sona erdi. (Kilis. Basın)

18 İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ Kurumsal Yaşamda Protokol ve Sosyal Davranış Kuralları Semineri (15-16 Haziran 2012) Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü Genel Müdürlüğü tarafından Üniversitemiz personeline verilen Kurumsal Yaşamda Protokol ve Sosyal Davranış Kuralları konulu seminer İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan ve Sayın Eşinin de katılımlarıyla gerçekleştirildi. TODAİE'de sözleşmeli Uzman Öğretim Elemanı olarak görev yapan Nihat Aytürk tarafından verilen seminere İKÇÜ akademisyen ve personeli yoğun ilgi gösterdi. ***

19 UŞAK ÜNİVERSİTESİ PROTOKOL YÖNETİMİ SEMİNERİ (8-9 EKİM 2012)

20 İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ PROTOKOL YÖNETİMİ SEMİNERİ ( ) ***** TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE PROTOKOL YÖNETİMİ SEMİNERİ Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü nden Uzman Nihat AYTÜRK tarafından 07 Ekim 2011 Cuma günü Balkan Kongre Merkezinde Protokol Yönetimi Seminerini verildi. Seminere Rektör Yardımcıları ve dekanlar ile akademik ve idari personel katıldı. Yoğun ilgi gören seminerde AYTÜRK, protokol esaslarını belirli sistem ve düzen içerisinde kurumun gerekleri gözetilerek uygulamanın önemine dikkat çekerek, törenlerde, resmi toplantılarda, davetlerde uyulması gereken protokol ve nezaket kurallarını örnekler vererek anlattı. Tüm gün süren seminerin doluluğu ve kazandırdıkları için Üniversite adına teşekkür eden Rektör Vekili Prof. Dr. Timur KIRGIZ Uzman Nihat AYTÜRK e plaket takdim etti

21 AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI PROTOKOL YÖNETİMİ SEMİNERİ (8 Şubat 2013) ***** ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PROTOKOL YÖNETİMİ SEMİNERİ (14-16 Mayıs 2012)

22 Eskişehir Girişimci ve Sanayici İş Adamları Protokol Yönetimi Semineri (6 Mayıs-2012) ********************************* NİHAT AYTÜRK TÜRKİYE VE ORTA DOĞU AMME İDARESİ ENSTİTÜSÜ KAMU YÖNETİMİ UZMANI NİHAT AYTÜRK, ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ'NDE 'PROTOKOL YÖNETİMİNİ' ANLATTI (26 KASIM 2013).

23

24 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Protokol Yönetimi Semineri 6-7 Aralık 2013 tarihlerinde Orman Genel Müdürlüğü Sosyal Tesisleri Fatih Ormanı Maslak Kampüsü nde Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü Kamu Yönetimi Uzmanı Nihat Aytürk tarafından verilen PROTOKOL YÖNETİMİ seminerine, İÜ Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet, İÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mahmut Ak ve Prof. Dr. Şafak Sahir Karamehmetoğlu, İÜ Rektör Danışmanı Prof. Dr. Adnan Yüksel, fakülte dekanları ve idari yöneticiler katıldı

25 ANKARA ÜNİVERSİTESİ LİDERLİK VE PROTOKOL SEMİNERİ

26 BALIKESİR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ, MAARİF MÜFETTİŞLERİ VE OKUL MÜDÜRLERİ PROTOKOL SEMİNERİ (10-11 NİSAN 2014)

27 İSTANBUL KAMU HASTANELERİ YÖNETİCİLERİ PROTOKOL YÖNETİMİ EĞİTMİ (13-14 Şubat 2014)

28 ANKARA MALİYE UZMANLARI PROTOKOL SEMİNERİ ( ) XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

29 SAMSUN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ PROTOKOL VE DAVRANIŞ KURALLARI SEMİNERİ (EKİM 2014) XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

NİHAT AYTÜRK Ü TAKİP EDİN KENDİNİZİ GELİŞTİRİN!

NİHAT AYTÜRK Ü TAKİP EDİN KENDİNİZİ GELİŞTİRİN! NİHAT AYTÜRK Ü TAKİP EDİN KENDİNİZİ GELİŞTİRİN! AMAÇ: BİLGİ VE BİRİKİMİ PAYLAŞMAK HEDEF: BİN SEMİNER YAPMAK! ONBEŞ KİTAP YAYIMLAMAK! BİR MİLYON İNSAN YETİŞTİRMEK! NİHAT AYTÜRK 13 BİN SAYFA YAZDI. 12 KİTAP,

Detaylı

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İKÇÜ ile Putra Üniversitesi arasında 'Mevlana Değişim Programı' İzmir Kâtip Çelebi

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU Yrd. Doç. Dr. Mehmet ALTINÖZ Müdür Vekili Ankara, 18 Eylül 2012 1976 dan günümüze Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu; Büro Yönetimi ve Yönetici

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik 2012 MALİ YILI FAALİYET RAPORU ( Mart 2013 ) GENEL BİLGİLER Yetki, Görev Ve Sorumluluklar 1. Genel Sekreterlik, bir Genel Sekreter ile en çok iki Genel

Detaylı

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı DAĞITIM

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı DAĞITIM Evrak Tarih ve Sayısı: 21/09/2017-18568 *BD2819668023* Sayı : 68508712-105.01.01.6- Konu : Yaz Okulu Notları DAĞITIM 2016-2017 eğitim-öğretim yılında Üniversitemizde yaz öğretimi döneminde ders alan Üniversiteniz

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

20.10.2014 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ

20.10.2014 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ 20.10.2014 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ 4 Yılda 40 Kat Öğrenci Kuruluşundan bu yana geçen dört senede öğrenci sayısını kırka katlayan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Türkiye nin ilk on üniversitesi

Detaylı

ARALIK 2017 VE ÖNCESİ TARİH BASKILI SOSYAL DAVRANIŞ VE PROTOKOL DERS KİTABINA İLİŞKİN DÜZELTME CETVELİ

ARALIK 2017 VE ÖNCESİ TARİH BASKILI SOSYAL DAVRANIŞ VE PROTOKOL DERS KİTABINA İLİŞKİN DÜZELTME CETVELİ ARALIK 2017 VE ÖNCESİ TARİH BASKILI SOSYAL DAVRANIŞ VE PROTOKOL DERS KİTABINA İLİŞKİN DÜZELTME CETVELİ 1- Ünite 1, Sayfa 8, Günümüzde bay ve bayan sözcükleri yalnızca cinsiyeti ayırt etmek için kullanılmakta;

Detaylı

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Kasım 2014 KSÜ 2014-2015 Akademik Yılı Açılış Töreni Yapıldı. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 2014-2015 Akademik

Detaylı

ağışlar 2/28 PROTOKOL GÖRGÜ VE NEZAKET KURALLARI

ağışlar 2/28 PROTOKOL GÖRGÜ VE NEZAKET KURALLARI ağışlar 1/28 ağışlar 2/28 PROTOKOL GÖRGÜ VE NEZAKET KURALLARI Davranış Protokolü ağışlar 3/28 3 1 ES 2 Davranış Protokolü ağışlar 4/28 Resmi törenlerde yürüyüş ve oturma düzeninde 1 numara (üst) daima

Detaylı

10.04.2013 ÇARŞAMBA İZMİR GÜNDEMİ- -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

10.04.2013 ÇARŞAMBA İZMİR GÜNDEMİ- -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 10.04.2013 ÇARŞAMBA İZMİR GÜNDEMİ- -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü ile 'Obeziteyle Mücadele' işbirliği protokolü İzmir

Detaylı

ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ

ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ HU08 e-bülten AĞUSTOS 2017 ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ www.hu.edu.tr HU08 AĞUSTOS 2017 Üniversitemiz'de Kayıtlar Devam Ediyor Hakkari nin Doğa Sporları Rotası Çıkarılıyor Kardeşlik Sınır

Detaylı

En Yüksek Prim Ödeyen 10 İşverene Ödül Verildi

En Yüksek Prim Ödeyen 10 İşverene Ödül Verildi En Yüksek Prim Ödeyen 10 İşverene Ödül Verildi SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI FATİH ACAR: -2008 YILINDA YAŞANAN OLUMSUZLUKLARA ARTIK RASTLAMIYORUZ -PLAKET VERDİĞİMİZ İŞVERENLER DÜZENLİ PRİMLERİNİ ÖDEYEN,

Detaylı

PROTOKOL KURALLARININ ÖNEMİ

PROTOKOL KURALLARININ ÖNEMİ MAKALE PROTOKOL KURALLARININ ÖNEMİ Asuman UĞUR / MPM Uzmanı Her ülkede ve toplumda sosyal davranış kuralları dediğimiz kurallar olan saygı, terbiye ve nezaket kuralları; gelenek ve göreneklerle iç içedir.

Detaylı

10.12.2014 Çarşamba İzmir Basın Gündemi

10.12.2014 Çarşamba İzmir Basın Gündemi 10.12.2014 Çarşamba İzmir Basın Gündemi Katip Çelebi'nin Rektörü Prof. Galip Akhan İzmir'in en genç devlet üniversitesi Katip Çelebi Üniversitesi'nde rektörlük seçimi sonuçlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip

Detaylı

Sayı : Konu: 2018/2022 Stratejik Planı Hazırlık Çalışmaları GENELGE 2016/1

Sayı : Konu: 2018/2022 Stratejik Planı Hazırlık Çalışmaları GENELGE 2016/1 T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BE5F7644* Sayı : 71586281-602.04.01-. Konu: 2018/2022 Stratejik Planı Hazırlık Çalışmaları GENELGE 2016/1 Üniversitemiz 2013-2017 dönemini kapsayan ilk

Detaylı

29.06.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi

29.06.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi 29.06.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi Rektör Prof.Dr. Galip Akhan, 29-Haziran-14 Temmuz 2015 tarihleri arasında Hafta içi Her gün Saat: 09.30-17.00 saatleri arasında aday öğrenci ve ebeveynlerine açık

Detaylı

İSTANBUL DAN ÇANAKKALEYE BİLİM VE HİZMET KÖPRÜSÜ

İSTANBUL DAN ÇANAKKALEYE BİLİM VE HİZMET KÖPRÜSÜ TÜRK ŞEHİTLİKLERİ İMAR VAKFI BASIN BÜLTENİ 7 Mart 2018 İSTANBUL DAN ÇANAKKALEYE BİLİM VE HİZMET KÖPRÜSÜ EĞİTİM VE AKADEMİK DANIŞMANLIK İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI Türk Şehitlikleri İmar Vakfı, Çanakkale

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonunda İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Anılarla

Detaylı

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Yazı İşleri Şube Müdürlüğü DAĞITIM

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Yazı İşleri Şube Müdürlüğü DAĞITIM T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Yazı İşleri Şube Müdürlüğü Sayı : 15302574 Konu : Tuje Dergi Tanıtımı DAĞITIM İlgi : 12.06.2017 tarihli ve 42220545-441200 sayılı yazı. Üniversitemiz

Detaylı

HİZMETİÇİ EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ

HİZMETİÇİ EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ 1 Rektör kim tarafından atanır? a) Cumhurbaşkanı. b) Yükseköğretim Kurulu c) Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı d) Mütevelli Heyet 2 Rektörün görev süresi kaç yıldır? 3 Rektör adaylarını kim önerir? a)

Detaylı

AOSB 2016 EĞİTİM PROGRAMLARI

AOSB 2016 EĞİTİM PROGRAMLARI Eğitimin Konusu: Beden Dili ve İmaj Yönetimi Eğitim Tarihi : 04 Aralık 2016 Eğitmen : Emin SERİN Eğitim Hedef Kitlesi (Kimler Katılmalıdır): İlgilenen tüm katılımcılar Eğitimin Amacı: Beden dilinin güçlü

Detaylı

05.10.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi

05.10.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi 05.10.2015 Pazartesi İzmir Basın Gündemi Rektör Prof. Dr. Akhan, Kopyala yapıştır bilgiden uzak durun İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilen

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM TEMEL GÖSTERGELERİ

YÜKSEKÖĞRETİM TEMEL GÖSTERGELERİ YÜKSEKÖĞRETİM TEMEL GÖSTERGELERİ Nisan 2014 Tablo 1. Yükseköğretim Temel Göstergeler Temel Göstergeler Devlet Üniversiteleri Vakıf Üniversiteleri Vakıf MYO TOPLAM / ORAN Sayı Yüzde Sayı Yüzde Sayı Yüzde

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

Pazartesi İzmir Basın Gündemi

Pazartesi İzmir Basın Gündemi 30.01-2017 Pazartesi İzmir Basın Gündemi Üniversite İŞKUR ile protokol yaptı Üniversite İŞKUR ile protokol yaptı İZMİR Kâtip Çelebi Üniversitesi ile İzmir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü yeni bir

Detaylı

Pazartesi İzmir Basın Gündemi

Pazartesi İzmir Basın Gündemi 16.01-2017 Pazartesi İzmir Basın Gündemi Kurumsal Dış Değerlendirme Süreci Tamamlandı Yükseköğretim Kalite Güvencesi Yönetmeliği Gereği, 2016 yılında 20 üniversite ile başlanan kurumsal dış değerlendirme

Detaylı

BALIKESİR TABİP ODASI EKİM 2016 ETKİNLİK RAPORU

BALIKESİR TABİP ODASI EKİM 2016 ETKİNLİK RAPORU BALIKESİR TABİP ODASI EKİM 2016 ETKİNLİK RAPORU TTB Halk Sağlığı Kolu Gezici Eğitimi kapsamında 1-2 Ekim tarihlerinde ilimizde incelemelerde bulundu TTB Halk Sağlığı Kolunca düzenlenen 28. Gezici Eğitim

Detaylı

ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı. 7 11 Aralık 2005. Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları

ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı. 7 11 Aralık 2005. Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı 7 11 Aralık 2005 Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları TÜYAP BURSA FUARCILIK A.Ş. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar

Detaylı

Pazartesi İzmir Basın Gündemi

Pazartesi İzmir Basın Gündemi 12.12.2016 Pazartesi İzmir Basın Gündemi İKÇÜ'DEN Teröre Lanet! Hafta sonunda İstanbul'da gerçekleştirilen hain terör saldırısında hayatını kaybedenlerin anısına, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi çalışanları

Detaylı

Tanımı. Çalışma Alanları

Tanımı. Çalışma Alanları Tanımı Türk gençliğinin fizîken ve ruhen sağlıklı bir şekilde gelişimini sağlayan, sporu kitlelere yayan ve sevdiren, Türk sporunun ve sporcusunun uluslar arası alanlarda başarılı olmasını sağlayan, aynı

Detaylı

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı DAĞITIM

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı DAĞITIM Evrak Tarih ve Sayısı: 28/08/2018-16783 *BE04BF1S6* Sayı : 68508712-105.01.01.6- Konu : Yaz Okulu Notları DAĞITIM 2017-2018 eğitim-öğretim yılında Üniversitemizde yaz öğretimi döneminde ders alan Üniversiteniz

Detaylı

YL 17% DR 83% Dokuz Eylül Üniversitesi 33% Diğer Üniversiteler 67%

YL 17% DR 83% Dokuz Eylül Üniversitesi 33% Diğer Üniversiteler 67% DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ'NDE ÖYP KAPSAMINDA LİSANSÜSTÜ EĞİTİME DEVAM EDEN ÖYP ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİNDE EĞİTİME DEVAM EDEN ÖYP ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ KADRO DAĞILIMI Kadrosununu Bulunduğu

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 ŞUBAT / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

MTO E- BÜLTEN. Ertuğrul Cad. No: Menemen/İZMİR Tel : 0(232) Fax : 0(232)

MTO E- BÜLTEN. Ertuğrul Cad. No: Menemen/İZMİR Tel : 0(232) Fax : 0(232) İRAN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI MENEMEN'DE YAPILDI İran Bilgilendirme Toplantısı Menemen Ticaret Odasında yapıldı. Toplantıya İran Ankara Büyükelçisi Mohammad Ebrahim Taherian Fard, İran Ankara Büyükelçiliği

Detaylı

BUHARA 3. ULUSLARARASI SOSYAL BILIMLER KONGRESI SONA ERDI

BUHARA 3. ULUSLARARASI SOSYAL BILIMLER KONGRESI SONA ERDI BUHARA 3. ULUSLARARASI SOSYAL BILIMLER KONGRESI SONA ERDI Yayın Adı : Çorum Hakimiyet Periyod : Haftada 6 Gün Tarih : 23.10.2018 Ili : Çorum Sayfa : 7 Tiraj : 2.318 1/1 BANDIRMA ÜNIVERSITESINDEN ÖZBEKISTANDA

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Başkent Üniversitesinin Fakülte, Meslek Yüksekokulu, Konservatuvar, Enstitü ve Merkezler gibi akademik birimleri

Detaylı

PERŞEMBE İZMİR GÜNDEMİ

PERŞEMBE İZMİR GÜNDEMİ 10.04.2014 PERŞEMBE İZMİR GÜNDEMİ Prof. Dr. Tuncer: Üniversiteye Gerekli Yetkiler Verilmeli İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ve Sağlık Bakanlığı nın ortaklaşa düzenlediği Birlikte Kullanım ve İşbirliğinde

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU YÜKSEKÖĞRETİM BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ. 17 Mart 2014 Afyon

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU YÜKSEKÖĞRETİM BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ. 17 Mart 2014 Afyon YÜKSEKÖĞRETİM KURULU YÜKSEKÖĞRETİM BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ (Temel İstatistikler) 17 Mart 2014 Afyon Tablo 1. Yükseköğretim Temel Göstergeler Temel Göstergeler Devlet Vakıf Vakıf TOPLAM/OR Üniversiteleri

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL ÖDÜL YÖNERGESİ

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL ÖDÜL YÖNERGESİ KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL ÖDÜL YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak görev

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIRMALARI VE UYGULAMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Uludağ Üniversitesi Kadın Araştırmaları

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

"Farabi Değişim Programı" olarak adlandırılan Yükseköğretim Kurumları Arasında Öğrenci ve Öğretim Üyesi Değişim Programı, üniversite ve yüksek

Farabi Değişim Programı olarak adlandırılan Yükseköğretim Kurumları Arasında Öğrenci ve Öğretim Üyesi Değişim Programı, üniversite ve yüksek 212 "Farabi Değişim Programı" olarak adlandırılan Yükseköğretim Kurumları Arasında Öğrenci ve Öğretim Üyesi Değişim Programı, üniversite ve yüksek teknoloji enstitüleri bünyesinde ön lisans, lisans, yüksek

Detaylı

TÜRKİYE SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMLERİ SIRALAMASI 2017 SBKY / KY İNDEKSİ 2017

TÜRKİYE SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMLERİ SIRALAMASI 2017 SBKY / KY İNDEKSİ 2017 KAYFOR 15 02 KASIM 2017 ISPARTA TÜRKİYE SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMLERİ SIRALAMASI 2017 SBKY / KY İNDEKSİ 2017 HM KİRİŞ & H GÜL SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER

Detaylı

Fakülte Sekreteri. İdari Birim Personeli

Fakülte Sekreteri. İdari Birim Personeli Sayfa 1 / 5 Birim Adı Alt Birim Adı Görev Unvanı Fakülte Sekreterliği Personel İşleri Şube Müdürü ve Memuru Görevin Bağlı Olduğu Unvan Astlar Vekâlet/Görev Devri - İdari Birim Personeli Görev Alanı İzmir

Detaylı

Bilimin ışığında adalet KONGRE PROGRAMI

Bilimin ışığında adalet KONGRE PROGRAMI Bilimin ışığında adalet KONGRE PROGRAMI 1 ONURSAL BAŞKAN Abdulhamit GÜL Adalet Bakanı BAŞKAN Yalçın BÜYÜK Adli Tıp Kurumu Başkanı KONGRE SEKRETERİ Ömer H.A. MÜSLÜMANOĞLU Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcısı

Detaylı

Diş Hekimliği 2018 Başarı Sıralaması Taban Puanları

Diş Hekimliği 2018 Başarı Sıralaması Taban Puanları ÖSYM nin her yıl gerçekleştirdiği TYT AYT (YKS) sonrası üniversite hayalleri kuran gençler için aşağıya Başarı Sıralaması Taban Puanları listeledik. Listedeki puanlar üniversitesi yerleştirme puanlarına

Detaylı

EĞİTİM PROSEDÜRÜ EĞİTİM PROSEDÜRÜ

EĞİTİM PROSEDÜRÜ EĞİTİM PROSEDÜRÜ EĞİTİM PROSEDÜRÜ 1.AMAÇ Bu prosedür, Ahi Evran Üniversitesi nde görevli İdari Personelin, Üniversitenin hedeflerine ulaştıracak yetkinlik düzeyine ulaşmalarını ve görevinin gerektirdiği bilgi, beceri ve

Detaylı

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı. Üniversite Rektörlüklerine

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı. Üniversite Rektörlüklerine T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı *BEKAJSUM* Sayı : 94779461-900 Konu : Toplantı Üniversite Rektörlüklerine Üniversitemizin ev sahipliğinde Yükseköğretimde Yapılan Yenilikler,

Detaylı

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU EDİRNE TABİP ODASI 2013 2014 ÇALIŞMA RAPORU Edirne Tabip Odası Yönetim Kurulu görev dağılımı ve diğer organlarda görev alan meslektaşlarımızın isimleri aşağıda ki gibi sıralanmıştır. BAŞKAN GENEL SEKRETER

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL ÖDÜL YÖNERGESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL ÖDÜL YÖNERGESİ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL ÖDÜL YÖNERGESİ İzmir/23.06.2015 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL ÖDÜL YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, Dokuz Eylül Üniversitesinde 657 sayılı

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı. Sayı : Konu : Aday Memur Eğitimi REKTÖRLÜK MAKAMINA

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı. Sayı : Konu : Aday Memur Eğitimi REKTÖRLÜK MAKAMINA Evrak Tarih ve Sayısı: 24/11/2017-148596 T.C. Personel Daire Başkanlığı *BEBE5LM33* Sayı : 85123808-774.06.02. Konu : REKTÖRLÜK MAKAMINA Üniversitemiz hizmetiçi eğitim faaliyetleri kapsamında, birimlerimizde

Detaylı

ULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ VE TARİHİ GÜNLERDE YAPILACAK TÖREN VE KUTLAMALAR YÖNETMELİĞİ

ULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ VE TARİHİ GÜNLERDE YAPILACAK TÖREN VE KUTLAMALAR YÖNETMELİĞİ 5899 ULUSAL VE RESMİ BAYRAMLAR İLE MAHALLİ KURTULUŞ GÜNLERİ, ATATÜRK GÜNLERİ VE TARİHİ GÜNLERDE YAPILACAK TÖREN VE KUTLAMALAR YÖNETMELİĞİ Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 16/4/2012 No : 2012/3073 Yayımlandığı

Detaylı

T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik. Sayı : E /08/2018 Konu : Sempozyum Duyurusu DAĞITIM YERLERİNE

T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik. Sayı : E /08/2018 Konu : Sempozyum Duyurusu DAĞITIM YERLERİNE T.C. ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Sayı : 26331761-000-E.1800021619 29/08/2018 Konu : Sempozyum Duyurusu DAĞITIM YERLERİNE Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Ekonomik

Detaylı

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ

BAŞKAN : Özcan KALAYCI Bülent YILDIRIM BAŞKAN: SAYMAN : Nesrin FİDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMİTELER TOPLANTI BİLGİLERİ Binota-Kalyan BANERJEE Nilüfer&İsmail KAHYAOĞLU Demet Salih PEKER Bilge & Özcan KALAYCI U.R ve BÖLGE YÖNETİMİ YÖNETİM KURULU U.R. BAŞKANI Binota Kalyan BANERJEE 2430 GUVARNÖRÜ Nilüfer İsmail KAHYAOĞLU

Detaylı

2015 YILINDA EĞİTİME ALINACAK MALİ HİZMETLER UZMANLARININ LİSTESİ ( 23 Şubat - 27 Mart 2015 )

2015 YILINDA EĞİTİME ALINACAK MALİ HİZMETLER UZMANLARININ LİSTESİ ( 23 Şubat - 27 Mart 2015 ) 2015 YILINDA EĞİTİME ALINACAK MALİ HİZMETLER UZMANLARININ LİSTESİ ( 23 Şubat - 27 Mart 2015 ) KURUM ADI Kontenjan sayısı 1. Grup (A) 1. Grup (B) 2. Grup 3. Grup 4. Grup 5. Grup TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

Detaylı

Protokol Yönetimi. DOÇ.DR. ASLı YAĞMURLU

Protokol Yönetimi. DOÇ.DR. ASLı YAĞMURLU Protokol Yönetimi DOÇ.DR. ASLı YAĞMURLU Protokol Listesi 1. Cumhurbaşkanı2. TBMM Başkanı3. Başbakan4. Anayasa Mahkemesi Başkanı5. Genelkurmay Başkanı6. Ana Muhalefet Partisi Başkanı7. Eski Cumhurbaşkanları8.

Detaylı

Sayı : Konu: Stratejik Planı Hazırlık Çalışmaları GENELGE 2017/1

Sayı : Konu: Stratejik Planı Hazırlık Çalışmaları GENELGE 2017/1 T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BENF2D1Z* Sayı : 71586281-602.04.01-. Konu: 2019-2023 Stratejik Planı Hazırlık Çalışmaları GENELGE 2017/1 Üniversitemiz 2013-2017 dönemini kapsayan ilk

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni olmasını diler; ülkemizin ve İslam Aleminin mübarek gecesini tebrik ederiz" dediler. 01/06/2015 KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu

Detaylı

O KOLTUĞA GALİP HOCA YAKIŞIR!

O KOLTUĞA GALİP HOCA YAKIŞIR! 11.11.2014 Salı İzmir Basın Gündemi O KOLTUĞA GALİP HOCA YAKIŞIR! Kazım Erkmen Daha dün gibi hatırlıyorum, İzmirlilerin Yeşilyurt Devlet Hastanesi diye bildikleri o Hatay daki hastanenin Başhekimliği ne

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Birinci Bölüm. Görgü ve Protokol Kurallarının Kavramsal İçeriği ve Yönetimde Görgü ve Protokol Kuralları

İÇİNDEKİLER. Birinci Bölüm. Görgü ve Protokol Kurallarının Kavramsal İçeriği ve Yönetimde Görgü ve Protokol Kuralları İÇİNDEKİLER Birinci Bölüm Görgü ve Protokol Kurallarının Kavramsal İçeriği ve Yönetimde Görgü ve Protokol Kuralları 1. Görgü, Nezaket, Zarafet ve Protokolün Kavramsal İçeriği... 1 2. Yönetimde Protokol

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BARTIN ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Bartın Üniversitesinden: BARTIN ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Bartın Üniversitesi

Detaylı

Strateji Geliştirme Başkanı Sayın Alpaslan AZAPAĞASI konuşmalarında, günümüzde hukuk fakültesi öğrencilerinin meslek yaşamına girmeden uygulama ile ta

Strateji Geliştirme Başkanı Sayın Alpaslan AZAPAĞASI konuşmalarında, günümüzde hukuk fakültesi öğrencilerinin meslek yaşamına girmeden uygulama ile ta Hukuk Klinikleri Protokolü imza töreni 3 Kasım 2016 tarihinde Ankara Hakimevi nde gerçekleştirilmiştir. Törene Adalet Bakan Yardımcısı Sayın Bilal UÇAR, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Sayın Kenan İPEK, Müsteşar

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ 2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ YÖNTEM Buçalışma,DoğruTercihAnalizEkibitarafındanhazırlanmışveKariyerPlanlamaDerneğiÜyelerilebirlikteyorumlanmıştır. Geçtiğimizyılardakontenjanartışveazalmalarınabakıldığında,çoğunluklaazalmanınbaşarısırasınınyükselmesine,artışlarındabaşarısırasındadüşüşe

Detaylı

27.05.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ

27.05.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ 27.05.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız İle İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Arasında

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇAYCUMA ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ BÜRO YÖNETİMİ ALANI TANITIM SUNUSU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇAYCUMA ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ BÜRO YÖNETİMİ ALANI TANITIM SUNUSU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇAYCUMA ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ BÜRO YÖNETİMİ ALANI TANITIM SUNUSU BÜRO YÖNETİMİ ALANIMIZ Büro Yönetimi Alanı okulumuzda 2014-2015 eğitim öğretim yılında hizmete açılmıştır.

Detaylı

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst.

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst. İBRAHİM ARAP e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620 KİŞİSEL BİLGİLER Uyruğu : T.C Doğum Tarihi : 01.02.1972 Doğum Yeri : Mersin Medeni Durumu : Evli ÖĞRENİM 2004-2009 : Dokuz

Detaylı

26.11.2015 22.12.2015 RUS KÖKENLİ VATANDAŞLARLA BİRLİK-BERABERLİK KAHVALTISI 05.12.2015 RUSYA İLE YAŞANAN UÇAK KRİZİ VE SONRASINDA YAŞANAN GELİŞMELER İLE İLGİLİ ALANYA DA YAŞAYAN RUS VATANDAŞLARINA YÖNELİK

Detaylı

Tablo 2 Üniversitelerde Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar ve Kontenjanları*

Tablo 2 Üniversitelerde Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar ve Kontenjanları* Üniversitelerde Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yapılacak Dallar ve Kontenjanları Abant İzzet Baysal Üniversitesi 100111043 Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi 4 4 - - 100111088 Ağız, Diş ve Çene Radyolojisi

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi Mezunlar Derneği

İstanbul Aydın Üniversitesi Mezunlar Derneği İAÜMED Başkanından, İstanbul Aydın Üniversitesi Mezunlar Derneği (İAÜMED) 13 Nisan 2007 tarihinde kuruldu. İstanbul Aydın Üniversitesi mezun ve mensup bireylerini bir arada tutmak ve mezunlarının üniversiteleri

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

BİRİM GÖREV TANIMLARI

BİRİM GÖREV TANIMLARI T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ BİRİM GÖREV TANIMLARI BİRİM: BAĞLI OLDUĞU BİRİM: İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI GENEL SEKRETERLİK GÖREVİN KISA TANIMI: Üniversitemiz birimlerinin hizmetlerini en iyi şekilde

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

Pua n Türü. Bölüm adı. Sosyoloji (İngilizce) (%50 Burslu) Sosyoloji (İngilizce) (Ücretli) Sosyoloji (İngilizce) (Ücretli) Sosyoloji (Ücretli)

Pua n Türü. Bölüm adı. Sosyoloji (İngilizce) (%50 Burslu) Sosyoloji (İngilizce) (Ücretli) Sosyoloji (İngilizce) (Ücretli) Sosyoloji (Ücretli) ÜNİVERSİTE ADI İSTANBUL KEMERBURGAZ İZMİR EKONOMİ GALATASARAY ANKARA BOĞAZİÇİ ORTA DOĞU TEKNİK HACETTEPE GAZİ NİŞANTAŞI İSTANBUL MARMARA BAHÇEŞEHİR YILDIRIM BEYAZIT İSTANBUL AREL EGE (İZMİR) Fakülte Dil

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği 19 ARALIK 2010, PAZAR Haftalık Türkiye - AB Gündemi 51. Hafta (19-26 Aralık 2010) 18:00-20:00 Devlet Bakanı ve Başmüzakereci

Detaylı

Uzmanlar Solunum Sorunlarını Masaya Yatırdı

Uzmanlar Solunum Sorunlarını Masaya Yatırdı Uzmanlar Solunum Sorunlarını Masaya Yatırdı Üniversit emiz de Solunum Fiz yot erapisi ve Pulmoner Rehabilit asyon Sempoz yumu Düz enlendi Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu nda Solunum

Detaylı

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU T.C. Milli Eğitim Bakanlığı AB Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü nün 2011 yılı IPA-I (IPA - Katılım Öncesi Mali Destek

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ŞUBAT 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 OCAK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: Resmi Gazete Sayısı: NİĞDE ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIRMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ

Resmi Gazete Tarihi: Resmi Gazete Sayısı: NİĞDE ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIRMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ Resmi Gazete Tarihi: 09.11.2015 Resmi Gazete Sayısı: 29527 Amaç NİĞDE ÜNİVERSİTESİ KADIN ARAŞTIRMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1

Detaylı

17.04.2014 PERŞEMBE İZMİR GÜNDEMİ

17.04.2014 PERŞEMBE İZMİR GÜNDEMİ 17.04.2014 PERŞEMBE İZMİR GÜNDEMİ İyi Bir Sağlık Yönetimi Nasıl Olmalı? İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Cihannüma Ekonomik ve Toplumsal Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından hazırlanan Sağlık Yönetimi

Detaylı

18. Akademik Bilişim Konferansı

18. Akademik Bilişim Konferansı 18. Akademik Bilişim Konferansı Mustafa Akgül 3 Şubat 2016 Adnan Menderes Üniversitesi Mustafa Akgül 1/ 20 İçerik Akademik Bilişim (AB) Amaç Tarihçe Format Nereden Nereye Süreler Sayılarla linux Yaz Kampları

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

Elektrik-Elektronik Mühendisliği (MF-4)

Elektrik-Elektronik Mühendisliği (MF-4) Elektrik-Elektronik Mühendisliği (MF-4) ÜNİVERSİTE D/Ö 2015 2014 2015 2014 2015 2015 2014 2014 B.SIRA B.SIRA T.PUAN T.PUAN KON. YER. KON. YER. BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) (İngilizce) Devlet 372 440

Detaylı

Düpol"den Köseköy Myo"ya Ziyaret KAYNAŞLI MYO DAN STANDARD PROFİL E TEKNİK GEZİ Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Lastik ve Plastik Teknolojisi Programı öğretim elemanları ve öğrencileri

Detaylı

Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi

Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünce düzenlenen Sosyal Güvenlik Reformunun

Detaylı

KKTC deki Türk Vatandaşları İçin Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem

KKTC deki Türk Vatandaşları İçin Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem KKTC deki Türk Vatandaşları İçin Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem BAŞBAKAN YARDIMCISI BEŞİR ATALAY: -TÜRKİYE SON YILLARDA SAĞLIK ALANINDA BÜYÜK REFORMLAR YAPARAK BİRÇOK UYGULAMA BAŞLATTI SOSYAL GÜVENLİK

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2014 ) 5-6 Kasım 2014, İstanbul Fotoğraf: Emrah TAŞKIRAN TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ / 5-6 KASIM Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından üçüncüsü

Detaylı

Güney Kore Ziyaretinden Düşen Notlar

Güney Kore Ziyaretinden Düşen Notlar Güney Kore Ziyaretinden Düşen Notlar Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Hatay Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç.Dr. Zafer Yönden, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Erzin

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Genel Sekreterlik Sayı :11611387/051.04/ Konu :Sempozyum UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü tarafından Üniversitemizin ev sahipliğinde

Detaylı

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ

2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ 2015BAŞARISIRALARIDEĞİŞİMİTAHMİNLERİ YÖNTEM Buçalışma,DoğruTercihAnalizEkibitarafındanhazırlanmışveKariyerPlanlamaDerneğiÜyelerilebirlikteyorumlanmıştır. Geçtiğimizyılardakontenjanartışveazalmalarınabakıldığında,çoğunluklaazalmanınbaşarısırasınınyükselmesine,artışlarındabaşarısırasındadüşüşe

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KARİYER MERKEZİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1-(1) Bu Yönergenin amacı; Karadeniz Teknik Üniversitesi Kariyer Merkezi nin amaçlarına,

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ. Doç.Dr. Yunus KOÇ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ. Doç.Dr. Yunus KOÇ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ Doç.Dr. Yunus KOÇ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS PROGRAMI ÖĞRETİM ÜYESİ SAYILARI/İSTATİSTİKLER Görevlendirme: 1 profesör (yabancı

Detaylı