SIMPLY CLEVER. Yeni ŠKODA Superb

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SIMPLY CLEVER. Yeni ŠKODA Superb"

Transkript

1 SIMPLY CLEVER Yeni ŠKODA Superb

2 Hayatınızın üç yılını bir otomobilde geçireceksiniz. Yeni ŠKODA Superb. Eşsiz konfor.

3 Günümüzün dünyasında seyahatin olmadığını hayal etmek zor. Otomobiliniz size oldukça zaman kazandırsa da, yolculuklarınızda saatlerce otomobilinizde olacaksınız. Otomobilinizde iş ilişkilerinizle uğraşır, sevdiklerinizle konuşur, müzik dinler, iş arkadaşlarınızı bekler, kahve içer, haberleri takip edersiniz. İşte bu yüzden doğru seçimi yapmak önemlidir. Yaşam tarzınıza uyan ve her koşulda güvenebileceğiniz bir otomobil seçin. Yeni ŠKODA Superb, ilk bakışta dahi iş seyahatleriniz için ideal bir yoldaş ve özel yolculuklarınızda hoş bir dost olacağını gösteriyor. Yeni tasarım dili, çizgilerin mükemmel ahengini korurken otomobile daha dinamik bir görünüm kazandırıyor. Yolcu bölmesinin efsane niteliğindeki genişliğini kaliteli malzemeler, hassas işçilik ve akıllı çözümler tamamlıyor. Farklı versiyonlar ve birçok motor seçeneği mevcut. Superb adını taşıyan her model konforludur, bununla beraber yeni geliştirilen 1,6 TDI 105 beygir motor ve 7 ileri DSG şanzıman ya da 2,0 TDI 170 HP 4X4 DSG şanzıman gibi yenilikçi seçenekleriyle konfor seviyeniz daha da yükselecek.

4 Superb modellerinin tasarımı, sade, keskin ve berrak yaklaşımı sayesinde ilk bakışta görülen değişiklikleri getiren yeni ŠKODA tasarım dili ile şekil kazanıyor. Ön kısımda hakimiyeti elinde tutan yeni ŠKODA logosu, ön ızgaranın krom çerçevesinin üzerinde yer alıyor ve farlarla olan hizalaması kompakt fakat dinamik bir izlenim yaratan düz çizgiler oluşturuyor. Hava giriş ızgarasına entegre edilmiş sis lambaları, petek şekilli tasarıma sahip. Tüm model versiyonlarının özgünlüğü, yan camların çevresindeki çıtalar ve koruyucu yan kapı çıtaları gibi krom parçalar ile vurgulanıyor. Özel gümüş renkli tavan rayları, Combi versiyonunun çekiciliğinin altını çiziyor.

5 LED gündüz sürüş lambalarını içeren Bi-Xenon farlar, genel dinamik görünüme mükemmel uyum sağlıyor. LED diyotlar, farların dış kenarında iki ayrı dikey dizi halinde yer alarak otomobilin net bir şekilde görülebilmesini sağlıyor ve arka lambaların C şekilli aydınlatması hemen dikkat çekiyor. Liftback versiyonunun yeni üçgen şekilli arka lambaları, yüksek verimli LED diyotları barındırıyor. ŠKODA markası krom yapılı yeni yazı karakteri ile belirtiliyor. Liftback versiyonunun arka kısmı, zarif hatları sayesinde son derece çekici. Plaka artık yeni üçgen şekilli arka lambalar ile çevrelenen bir konumda, bagaj kapağının uzunlamasına girintisinde yer alıyor. Arka tampon reflektörleri, ya da bir başka deyişle kedi gözleri, bu versiyonun yeni bir parçası. Arka lambaların üçlü C şekilli aydınlatması, combi versiyonunun karakteristik özellikleri arasında. Sağ tarafta, yeni yazı karakterine sahip Superb model serisi yazısı bulunuyor. Combi versiyonunun arka kısmı güvenilirliği, saygınlığı ve güveni uyandıran bir sağlamlık hissi veriyor. Plaka alanı, yeni ŠKODA tasarım dilinin Çek kristalinden esinlenilen ayırt edici özelliklerinden olan berrak çizgiler ile vurgulanıyor.

6 Görsel Türkiye donanım paketiyle farklılık göstermektedir.

7 Yeni Superb modelinin olağanüstü genişliğe sahip iç mekanı, tüm yolcuların bacakları ve başları için bolca hacim sunar. Sürücü de her yönde açık görüş özelliklerini takdir edecek. Ön göğüs, ilk bakışta ve ilk dokunuşta konfor hissi uyandırır. Her kumanda, direksiyonun ardında oturmaya çabuk ve kolay şekilde alışmanızı sağlamak üzere yerleştirilmiştir. Kumandaların tümü kolayca erişilebileceğiniz uzaklıkta ve sezgisel bir şekilde kullanabileceğiniz konumlardadır. ESC (elektronik stabilite kontrolü) aktif kalırken, ASR (patinaj önleme sistemi) gerektiğinde devre dışı bırakılabilir. TPM (lastik basıncı izleme) sistemi, ABS (kilitlenme önleyici fren sistemi) sensörlerinden alınan verileri kullanan bir sistemdir. Yeterli basınca sahip olmayan bir lastikte meydana gelebilecek dönüş hızı kaybı gösterge panelinde görüntülenerek sürücünün durumdan haberdar olması sağlanır. Park sensörünün sesli uyarılarının kapatılması, yoğun şehir içi trafiğinde kullanışlı olabilir. Vites kolunun sağ tarafındaki bir düğmeyle aktif hale getirilen yeni nesil Otomatik Park Pilotu, yeni fonksiyonlar sunar. Sistem, yan yana veya arka arkaya park etmiş araçlar arasında uygun bir park yeri seçer ve hatta arka arkaya park etmiş araçların arasından sizi çıkarabilir. Paralel park etmede, araçtan 60 cm daha uzun bir alan yeterlidir. Park yeri arama da dahil tüm park etme süreci, Maxi DOT ekranda gösterilir. İki farklı seviyeye ayarlanabilen ön koltuk havalandırma sistemi,* gözenekli deri döşemeli ve elektrikli ayarlanabilir ısıtmalı ön koltuklarla birlikte mevcuttur. Elektrikli ayarlanabilir sürücü koltuğu, üç farklı koltuk ve yan ayna konumunu kaydedebilen bir belleğe sahiptir. Isıtmalı arka koltuklar,* Jumbo Box'un arka kısmındaki ayrı bir kumanda ile kontrol edilir. Soğuk havalardaki sürüş konforunu artıran bu konfor özelliği, ısıtmalı ön koltuklar* ile birlikte sunulur. Isıtmalı ön cam,* buğunun ya da buzun kısa sürede giderilmesini sağlar ve tüm hava koşullarında yolunuzun açık olmasına katkıda bulunur. * Opsiyonel donanım olarak sunulmaktadır.

8 Yenilikçi teknolojiler, yolculukları daha keyifli kılmanın yanı sıra, aracın kullanımını da kolaylaştırır. Örneğin, üst versiyon çok fonksiyonlu 3 kollu deri direksiyon, radyonun, telefonun ve otomatik DSG nin (doğrudan geçişli şanzıman) kumanda edilebilmesini sağlar. Ayrıca, radyo ve telefonun kumanda edilebildiği çok fonksiyonlu 4 kollu deri direksiyon da tercih edilebilir. 6 ve 7 ileri vitesli versiyonlar halinde sunulan otomatik DSG, motor torku potansiyelinin en verimli şekilde kullanımına olanak sağlayan pürüzsüz ve hızlı vites geçişleri sağlar. Önerilen vites fonksiyonu Maxi DOT ekranının üst sağ köşesinde ya da yol bilgisayarı ekranında görüntülenir. 10 kanallı amplifikatöre, dijital ekolayzere ve 10 hoparlörlü Ses Sistemi,* aracın içinde mükemmel bir ses üretilmesini sağlar. KESSY* (anahtarsız giriş, çalıştırma ve çıkış sistemi) bulunan araçların direksiyon simidinde, motorun anahtar kullanılmadan çalıştırılıp durdurulmasına imkan tanıyan bir Start/Stop düğmesi mevcuttur. * Opsiyonel donanım olarak sunulmaktadır. Bolero radyo, SD ya da MMC veri kartı okuyucu, müzik CD lerini ve MP3 ve WMA formatlı dosyaları çalma özelliği, radyo trafik duyuruları hafızası (TIM), 6 lı CD değiştirici gibi pek çok özelliğe sahip, orijinal bir ses sistemidir. MDI (mobil cihaz arayüzü), araca bağlanan harici bir cihazın, radyo, navigasyon sistemi ya da çok fonksiyonlu direksiyon simidi üzerinden kumanda edilebilmesini sağlar.

9 Hem liftback hem de combi modelinin 4x4 versiyonu, bu modelin genişlik, konfor ve pratiklik gibi harika özelliklerinin yanı sıra 4 tekerlekten çekişin faydalarını da getirir. Sürüş özellikleri bakımından, 4x4 versiyonu Superb modelinde zaten var olan keyifli sürüş deneyimine daha heyecanlı ve sportif bir yapı kazandırır. 4x4 versiyonunu kullanırken, yumuşak zeminlerde dahi kendinizi çok daha güvende hissedeceksiniz. 4 tekerlekten çekiş sistemi iki farklı dizel motor seçeneğinde mevcuttur. 2.0 TDI CR DPF/140 HP dizel motor, başarısı kanıtlanmış 6 ileri vitesli manuel şanzımanla sunulmaktadır. 2.0 TDI CR DPF/170 HP dizel özel olarak otomatik 6 ileri vitesli DSG ile sunulmaktadır. Elektrikli panorama açılır tavandan* combi versiyonunun içerisine giren ışık, sürüş keyfini artırır. Gece yolculuklarınızda, kabinde ve otomobilin çevresinde bulunan çeşitli aydınlatma seçeneklerini çok beğeneceksiniz. 4x4 çekiş ve otomatik 6 ileri vitesli DSG, iki ayrı gelişmiş teknolojiyi temsil eder ve birlikte sıra dışı bir sürüş deneyimini garanti eder. 4x4 versiyonlarının arka aksı, sürüş koşullarına anlık yanıtlar veren ve ön tekerleklerin kaymasını önleyen Haldex kavrama kontrol ünitesi tarafından kontrol edilir. * Opsiyonel donanım olarak sunulmaktadır.

10 Superb modelleri, en yeni teknolojilere sahip güvenlik donanımlarına sahiptir. Bi-Xenon farlar ve AFS (adaptif ön aydınlatma sistemi), otomobilin ön kısmındaki aydınlatmanın sürüş koşullarına göre ayarlanabilmesine olanak sağlayarak direksiyon başındaki güvenliğinizi artırır. AFS iki farklı modda çalışır: şehir içi ve şehir dışı. AFS ayrıca, görüş mesafesinin düştüğü sürüş koşulları için özel düşünülmüş yağmur fonksiyonuna da sahiptir. Bi-Xenon farlar ise, viraja girildiğinde viraj kenarlarını aydınlatan döner modüllerle donatılmıştır. Özellikle zayıf aydınlatmalı virajlarda oldukça işe yarayan viraj fonksiyonlu ön sis lambaları ve gündüz sürüş farları, gelişmiş güvenliğe daha da büyük bir katkı sağlamaktadır. Maksimum güvenlik için, isteğe bağlı olarak otomobil dokuz adet hava yastığı ile donatılabilir. Sürücü ve yolcu, ön hava yastıklarının yanı sıra yandan darbelerde göğüs ve kasık bölümlerini korumak üzere tasarlanmış ön yan hava yastıkları sayesinde daha güvendedir (bkz: fotoğraf). Otomobil, arka yan hava yastıkları ile de donatılabilir. Perde hava yastıkları, tetiklendikleri anda koruyucu bir duvar örerek ön ve arka taraftaki yolcuları baş yaralanmalarına karşı korur. Direksiyon sütununun altında bulunan diz hava yastığı,* sürücünün dizlerini ve bacaklarını korur. * Opsiyonel donanım olarak sunulmaktadır. Özellikle uzun otoyol yolculuklarında güvenliğiniz, 65 km/h hızın üzerinde direksiyon sensörlerinden alınan verileri değerlendiren sürücü yorgunluk tespit sistemi ile artırılır. Sistem sürücünün yorgun olduğunun belirtisi olabilecek davranışlar tespit ettiğinde, mola verilmesini önerir.

11 Yağmur sensörü, yağmur yoğunluğuna bağlı olarak ön Aero silecekleri otomatik olarak aktif hale getirir ve cama eşit baskı uygular, böylece tüm cam boyunca eşit silme işlemi yapar. Combi versiyonu, son derece fonksiyonel arka Aero sileceklere sahiptir. Lineer reflektör yüzeyleri "kedi gözleri", aracın arkadan görülebilirliğini artırır. Ön ve arka kapı panellerindeki güvenlik ışıkları, duran aracın açık durumdaki kapılarına karşı diğer araç sürücülerini ikaz eder.

12 Bazı özellikler, Superb sedan versiyonuna özgüdür. Bu özelliklerden biri, bagaj kapağının farklı şekillerde açılmasını sağlayan ve ŠKODA markasının bir patenti olan TwinDoor sistemidir. Bu özel donanım, klasik ve zarif sedan modelini pratik bir liftback versiyonuna dönüştürür. Bir başka çekici özellik, iç mekan sıcaklığının 25 C'ye kadar düşürülmesine olanak sağlayan solar hücreli elektrikli açılır tavandır. Superb combi versiyonu için özel olarak tasarlanan unsurlar, bu aracın temel özelliklerine dayalıdır. Sağlam bagaj kapağı veya geniş tavan alanı, otomobilinizin pratikliğini ve konforunu en üst seviyeye yükseltmek için harika fikirlere ilham verir. Solar hücreli elektrikli açılır tavan,* Superb modelinin konforunu artıran eşsiz bir modern teknoloji örneğidir. Cam içerisindeki solar hücreler, cam açık veya kapalıyken araç içerisinde hava sirkülasyonunu sağlayan, klima fanını çalıştırarak, elektrik enerjisi üretir. Böylece Superb, araç uzun süre güneşin altında kaldıktan sonra dahi içeride size temiz ve keyifli bir ortam sağlar. Elektrikli bagaj kapağı,* otomatik olarak açılır ve kapatılır. Dört farklı konumdan kontrol edilebilir: uzaktan kumandalı anahtar üzerindeki düğme, orta konsoldaki düğme, bagaj kapağında bulunan düğme ve dışarıdaki Softtouch düğmesi. Bagaj kapağının açık konumunu ihtiyacınıza göre kendiniz de ayarlayabilirsiniz. TwinDoor konsepti, eşsiz bir yapı ve tasarım çözümünü temsil eder. Bagaj kapağını arka cam ile birlikte açarak bagaj bölmesine tam erişime sahip olmanızı ve iri yükleri kolaylıkla bagaj bölmesine yerleştirip çıkarabilmenizi sağlar. Yeni Superb modellerindeki TwinDoor konsepti, daha basit bir yenilikçi kontrol mekanizmasına sahiptir. Bir düğme ile sadece bagaj kapağı, diğer bir düğme ile bagaj kapağı ile birlikte arka cam açılır. Kapı panelinde bulunan düğme* bagaj kapağının kolaylıkla kapatılmasını sağlar. Superb Combi'nin elektrikli bagaj kapağı açıldığında otomatik bagaj bölmesi örtüsü orta konuma kayarak bagaj bölmesine erişimi son derece pratik hale getirir. * Opsiyonel donanım olarak sunulmaktadır. Son derece hoş bir başka özellik, tüm yolcuların yolculuk keyfini artıracak iki parçalı elektrikli panorama açılır tavandır.* Tüm açılır tavan, elektrikli ayarlanabilir bir file ile kapatılabilir.

13 Combi versiyonunun bagaj bölmesinin sol tarafında, yerinden çıkarılabilir pratik bir LED el feneri vardır. Bu el feneri mıknatıslıdır ve bu sayede bagajdan çıkarılıp, örneğin lastik değiştirirken, aracın gövdesine tutturulabilir. Motor çalışıyorsa, bagaj bölmesindeki yerine koyulduğunda otomatik olarak şarj edilir. Ayaklıklı Lounge Step çıkarılabilir dokuma halılar,* uzun yolculukları daha da konforlu hale getirir. Orijinal Superb şemsiyenin bulunduğu pratik bölme, ıslak şemsiyenin suyunun aracın dışına akacağı şekilde tasarlanmıştır. Aydınlatmalı iç kapı kolları, karanlıkta araçtan çıkmayı kolaylaştırır. Kolçaktaki içecek tutucusu, arka koltuklarda oturan yolcular tarafından mutlaka beğenilecektir. Otomatik karartmalı dikiz aynası üzerine yerleştirilmiş güneş gözlüğü bölmesi sürücü ve ön yolcunun ulaşabileceği şekildedir. Kapaklı içecek tutucusu, sürücü ve ön yolcu koltukları arasındaki orta konsolda bulunabilir. * Opsiyonel donanım olarak sunulmaktadır. Orta konsolun yolcu tarafında bulunan saklama filesi, çeşitli küçük eşyalar için çok uygundur.

14 Superb combi modelinde bagaj bölümü aydınlatması amacına çok uygun tasarlanmıştır. Bagaj kapağının iç tarafına yerleştirilmiş iki adet küçük lamba bulunur ve bu lambalar yalnızca geniş bagaj bölümünü değil, aynı zamanda aracın arka kısmındaki alanı da yoğun şekilde aydınlatır. Bir otopark fişini ön camın yakınında kolay görülür bir yere koymak istiyorsanız, çözüm basittir. Otomobil, bir otopark fişi tutucuya sahiptir. Kabinin iki beyaz LED diyotu ile yumuşak bir şekilde aydınlatılmasını sağlayan CatVision, kısa farlar yakıldığında kapı kollarındaki aydınlatmalarla birlikte yanar. Giriş bölümünü aydınlatmak için tasarlanmış Biniş Spotları, yan aynalara ve ön ve arka kapıların alt tarafına yerleştirilmiştir ve karanlıkta çamurlardan kaçınmanıza yardımcı olur. Arka kapı açıldığında, arka ayak bölümü aydınlatması aktif hale gelir.

15 Konfor, yolculukta önemli bir rol üstlenir ve bu nedenle size sunduğumuz konfor aksesuarları oldukça kapsamlıdır. Tüm koltuklarda sürüş keyfini yaşayabilmeniz için sürücüyü ve her bir yolcuyu ayrı ayrı düşündük. Her model versiyonunda bulunan manuel olarak kullanılan arka yan cam güneşlikleri, güneşli havalarda arka koltuklarda oturan yolcuların konforunu büyük ölçüde artırır. SunSet, yani aracın arka kısmında daha koyu renkli camlar, doğrudan güneş ışığına karşı basit ama etkili bir koruma sağlar. Arka koltuklardaki yolcular daha özel bir korumadan faydalanır. Yaz aylarında iç mekan sıcaklığını daha da konforlu bir seviyede korumak için, liftback versiyonu manuel kontrollü arka cam güneşlikleri ile donatılabilir. Elektronik kontrollü çift bölgeli Climatronic, kabinin sol ve sağ tarafları için farklı sıcaklık ayarları yapılabilmesine imkan tanır. B direğindeki hava girişleri arkadaki yolcuların sıcaklık konforunu arttırır. Aracı kilitlediğinizde otomatik olarak katlanan yan aynalar, özellikle şehir caddelerinde park ederken kullanışlıdır. Entegre teleskopik far yıkayıcıları, tozu ve çamuru kolayca temizler. Jumbo Box ın arka kısmına yerleştirilmiş bilgi paneli, saati ve dış ortam sıcaklığını gösterir. Ayrıca, bir 12V soket ve ısıtmalı arka koltuk kumandaları eklenebilir. Gözenekli döşemelere sahip havalandırmalı ön koltuklar,* en yüksek seviyede konfor ve sürüş keyfi sağlar. Havalandırma, koltuk minderlerinde ve sırtlıklarında bulunan iki fan ile sağlanır. * Opsiyonel donanım olarak sunulmaktadır. Ön yolcu koltuğunun arkadan kontrol edilebilmesi,* Superb modelinin yeni bir özelliğidir. Böylece, ön yolcu koltuğu kullanılmıyorsa, arka koltukta oturan yolcu hızla ve kolaylıkla bacak bölmesi boşluğunu genişletebilir. Kumandalara, sürücü konumundan da kolaylıkla erişilebilir. Ön göğüste bulunan soğutmalı saklama bölmesi ön yolcu koltuğunun tam karşısına yerleştirilmiştir.

16 Elegance versiyonu, en yüksek beklentileri dahi karşılar. Standart olarak fildişi veya siyah dokuma koltuk döşemeleri ile sunulur. Fildişi seçeneği, koyu renkli zemin panelleri ve çıkarılabilir dokuma halılar ile birlikte sunulur. Siyah/fildişi veya siyah/siyah renk kombinasyonlarıyla ön göğüs ve fildişi veya siyah kapılar, Cinamorra dekor (suni ahşap) ile tamamlanır. Kabinde, birçok krom parça ve bir dizi dekoratif siyah dekor parçaları bulunur. Özel talep üzerine, Elegance versiyonu Alcantara veya deri iç döşemeli ve siyah Piyano lake dekorlu veya Fırçalanmış Alüminyum dekorlu (suni metal) olarak sipariş edilebilir. Ön koltuklar maksimum konforu sağlamak üzere özel olarak tasarlanmıştır. Ambition versiyonu dinamik tarzının bir standardıdır. Temel versiyonda, siyah koltuk döşemeleri, 4 kollu deri direksiyon ve küçük bir deri kaplama paketi (vites kolu topuzu ve el freni kolu) bulunur. Siyah/gri veya siyah/siyah renk kombinasyonlarıyla ön göğüs ve gri veya siyah kapılar, Fırçalanmış Alüminyum dekor (suni metal) ile tamamlanır. Ayrıca, kabinde dekoratif birçok krom parça ve cilalı dekoratif siyah dekor parçaları bulunur. Özel talep üzerine, Ambition versiyonu Alcantara veya deri iç döşemeli ve Cinamorra dekorlu (suni ahşap) olarak sipariş edilebilir. - Yukarıdaki görseller Türkiye donanım paketiyle farklılık göstermektedir.

17 Active versiyonu, şık bir siyah dokuma iş döşeme ile sunulur. Ön göğüs ve kapılar, Gri Metalik dekor ile tamamlanır. Diğer versiyonlarda olduğu gibi, bu iç mekanda da döner aydınlatma düğmesi, klima, radyo yüzeyleri gibi tüm dekoratif cilalı siyah dekor elemanları ve aynı zamanda hava girişleri, döner lamba düğmeleri, klima, radyo, vites kolu gibi birçok krom parça bulunur. - Yandaki görsel Türkiye donanım paketiyle farklılık göstermektedir. Active iç mekan siyah kumaş Ambition iç mekan siyah kumaş Elegance iç mekan siyah kumaş Elegance iç mekan fildişi kumaş Ambition, Elegance iç mekan* siyah Alcantara/deri/suni deri Elegance iç mekan* fildişi Alcantara/deri/suni deri Ambition, Elegance iç mekan* siyah deri/suni deri Elegance, Laurin & Klement iç mekan* fildişi deri/suni deri Laurin & Klement iç mekan deri/suni deri * Opsiyonel donanım olarak sunulmaktadır.

18 Şeker Beyazı (Opak) Pasifik Mavisi (Opak) Rosso Kırmızısı (Metalik) Gümüş (Metalik) Ametist Taşı (Metalik) Metal Grisi (Metalik) Lav Mavisi (Metalik) Kapuçino Bej (Metalik) Manyetik Kahverengi (Metalik) Büyülü Siyah (Metalik) Ay Beyazı (Metalik)

19

20 Teknik özellikler Superb Motor Silindir sayısı/silindir hacmi (cc) Maks. performans/devir (PS/d/dk) Maks.. tork/devir (Nm/d/dk) Uyumlu olduğu emisyon yönetmeliği Yakıt Performans Azami hız (km/s) km/s hızlanma Yakıt tüketimi 99/100 (l/100 km) şehir içi şehir dışı ortalama CO2 emisyonu (g/km) Dönme çapı (m) Güç Aktarımı Tip Kavrama Şanzıman Ağırlık Boş ağırlık - standart versiyonda 75 kg sürücü ile (kg) Taşıma kapasitesi - bir sürücü ve ekstra donanım dahil (kg) Toplam ağırlık (kg) Frensiz römork ağırlığı (maks. kg) Frenli römork ağırlığı - %12 (maks. kg) Gövde Hava sürtünme katsayısı Cw Şasi Ön aks Arka aks Fren sistemi ön frenler arka frenler Direksiyon Jantlar Lastikler Depo Kapasitesi (l) 1.4 TSI/125 PS Green tec Turboşarjlı benzinli motor, yüksek basınçlı doğrudan enjeksiyon sistemi 4/1, /5, /1,500 4,000 EU5 Kurşunsuz benzin, 95 oktan 1.6 TDI CR DPF/105 PS Green tec Turbodizel motor, yüksek basınçlı doğrudan enjeksiyonlu common-rail sistemi 4/1, /4, /1,500 2,500 EU5 Dizel 2.0 TDI CR DPF/140 PS Green tec Turbodizel motor, yüksek basınçlı doğrudan enjeksiyonlu common-rail sistemi 4/1, /4, /1,750 2,500 EU5 Dizel 2.0 TDI CR DPF/170 PS Green tec Turbodizel motor, yüksek basınçlı doğrudan enjeksiyonlu common-rail sistemi 4/1, /4, /1,750 2,500 EU5 Dizel 2.0 TDI CR DPF/170 PS 4x4 Green tec Turbodizel motor, yüksek basınçlı doğrudan enjeksiyonlu common-rail sistemi 4/1, /4, /1,750 2,500 EU5 Dizel (193) 12.1 (12.2) (10.1) 228 (222) (5.5) 4.0 (4.1) 4.5 (4.6) 117 (120) (6.3) 4.0 (4.5) 4.6 (5.2) 119 (135) (6.3) 4.1 (4.6) 4.6 (5.3) 120 (139) Önden çekişli Hidrolik tek disk kavrama Önden çekişli Hidrolik tek disk kavrama (Çift koaksiyel kavrama, elektro-hidrolik kontrollü) Manuel 6 ileri vitesli (Otomatik 6 ileri vitesli DSG) Önden çekişli Hidrolik tek disk kavrama (Çift koaksiyel kavrama, elektro-hidrolik kontrollü) Manuel 6 ileri vitesli (Otomatik 6 ileri vitesli DSG) 4x4 Haldex kavrama 6 ileri vitesli manuel şanzıman Önden çekişli Hidrolik tek disk kavrama (Çift koaksiyel kavrama, elektro-hidrolik kontrollü) Manuel 6 ileri vitesli (Otomatik 7 ileri vitesli DSG) 1, ,512 (1,519) 638 1,532 (1,554) 638 1,540 (1,557) 638 1, , ,400 2,075 (2,082) 750 1,500 (1,200) 2,095 (2,117) 750 1,800 2,103 (2,120) 750 1,800 2, ,000 5 koltuklu, 5 kapılı, çift kabin Motor versiyonuna göre 0,29/0,30 McPherson süspansiyon, çift salıncaklı ve burulma tipi viraj demiri Burulma tipi viraj demiri ile uzunlamasına ve çapraz bağlantıya sahip çok yönlü aks Çift Devreli servo ile desteklenen vakum takviyeli hidrolik çift çapraz devre fren sistemi İçten soğutmalı ve tek pistonlu yüzer tip kaliperli disk frenler Disk frenler Elektro-mekanik, doğrudan kremayer dişli direksiyon 7.0J x 16"; 7.5J x 17" 205/55 R16; 225/45 R17 60 * Düşük oktanlı yakıt kullanmak, motor verimini etkileyebilir. ( ) Otomatik şanzımanda geçerlidir. Otomatik 6 ileri vitesli DSG Dış Boyutlar Uzunluk (mm) Genişlik (mm) Yükseklik (mm) Aks mesafesi (mm) Aks genişliği ön/arka (mm) Yerden yükseklik (mm) 4,833 1,817 1,462 2,761 1,545/1, İç Mekan Boyutları Yan boşluk ön/arka (mm) Etkili baş mesafesi ön/arka (mm) Bagaj hacmi (maks. l) 1,468/1, / /1,670

21 Teknik özellikler Superb Combi Motor Silindir sayısı/silindir hacmi (cc) Maks. performans/devir (PS/d/dk) Maks.. tork/devir (Nm/d/dk) Uyumlu olduğu emisyon yönetmeliği Yakıt Performans Azami hız (km/s) km/s hızlanma Yakıt tüketimi 99/100 (l/100 km) şehir içi şehir dışı ortalama CO2 emisyonu (g/km) Dönme çapı (m) Güç Aktarımı Tip Kavrama Şanzıman Ağırlık Boş ağırlık - standart versiyonda 75 kg sürücü ile (kg) Taşıma kapasitesi - bir sürücü ve ekstra donanım dahil (kg) Toplam ağırlık (kg) Frensiz römork ağırlığı (maks. kg) Frenli römork ağırlığı - %12 (maks. kg) Gövde Hava sürtünme katsayısı Cw Şasi Ön aks Arka aks Fren sistemi ön frenler arka frenler Direksiyon Jantlar Lastikler Depo Kapasitesi (l) 1.4 TSI/125 PS Green tec Turboşarjlı benzinli motor, yüksek basınçlı doğrudan enjeksiyon sistemi 4/1, /5, /1,500 4,000 EU5 Kurşunsuz benzin, 95 oktan 1.6 TDI CR DPF/105 PS Green tec Turbodizel motor, yüksek basınçlı doğrudan enjeksiyonlu common-rail sistemi 4/1, /4, /1,500 2,500 EU5 Dizel 2.0 TDI CR DPF/140 PS Green tec Turbodizel motor, yüksek basınçlı doğrudan enjeksiyonlu common-rail sistemi 4/1, /4, /1,750 2,500 EU5 Dizel 2.0 TDI CR DPF/170 PS Green tec Turbodizel motor, yüksek basınçlı doğrudan enjeksiyonlu common-rail sistemi 4/1, /4, /1,750 2,500 EU5 Dizel 2.0 TDI CR DPF/170 PS 4x4 Green tec Turbodizel motor, yüksek basınçlı doğrudan enjeksiyonlu common-rail sistemi 4/1, /4, /1,750 2,500 EU5 Dizel (12.3) 211 (210) 10.1 (10.2) 226 (221) (5.6) 4.1 (4.2) 4.6 (4.7) 119 (122) (6.3) 4.0 (4.5) 4.6 (5.2) 121 (137) (6.4) 4.2 (4.7) 4.7 (5.4) 122 (141) Önden çekişli Hidrolik tek disk kavrama Önden çekişli Hidrolik tek disk kavrama (Çift koaksiyel kavrama, elektro-hidrolik kontrollü) Manuel 6 ileri vitesli (Otomatik 6 ileri vitesli DSG) Önden çekişli Hidrolik tek disk kavrama (Çift koaksiyel kavrama, elektro-hidrolik kontrollü) Manuel 6 ileri vitesli (Otomatik 6 ileri vitesli DSG) 4x4 Haldex kavrama 6 ileri vitesli manuel şanzıman Önden çekişli Hidrolik tek disk kavrama (Çift koaksiyel kavrama, elektro-hidrolik kontrollü) Manuel 6 ileri vitesli (Otomatik 7 ileri vitesli DSG) 1, ,534 (1,541) 638 1,554 (1,576) 638 1,562 (1,579) 638 1, , ,400 2,097 (2,104) 750 1,500 (1,200) 2,117 (2,139) 750 1,800 2,125 (2,142) 750 1,800 2, ,000 5 koltuklu, 5 kapılı, çift kabin Motor versiyonuna göre 0,29/0,30 McPherson süspansiyon, çift salıncaklı ve burulma tipi viraj demiri Burulma tipi viraj demiri ile uzunlamasına ve çapraz bağlantıya sahip çok yönlü aks Çift Devreli servo ile desteklenen vakum takviyeli hidrolik çift çapraz devre fren sistemi İçten soğutmalı ve tek pistonlu yüzer tip kaliperli disk frenler Disk frenler Elektro-mekanik, doğrudan kremayer dişli direksiyon 7.0J x 16"; 7.5J x 17" 205/55 R16; 225/45 R17 60 * Düşük oktanlı yakıt kullanmak, motor verimini etkileyebilir. ( ) Otomatik şanzımanda geçerlidir. Otomatik 6 ileri vitesli DSG Dış Boyutlar Uzunluk (mm) Genişlik (mm) Yükseklik (mm) Aks mesafesi (mm) Aks genişliği ön/arka (mm) Yerden yükseklik (mm) 4,833 1,817 1,511 2,761 1,545/1, İç Mekan Boyutları Yan boşluk ön/arka (mm) Etkili baş mesafesi ön/arka (mm) Bagaj hacmi (maks. l) 1,468/1,450 1,001/ /1,835

22 958 2, ,009 1,010 1,451 1,552 1,010 1,451 1,468 1,511 1,517 1, l 1, ,545 1,114 4, ,009 1, ,518 1, , , l 1, ,761 1,114 4, /40 R18 lastikler için 7.5J x 18" Sirius alaşım jantlar;* gümüş/siyah tasarım. 225/40 R18 lastikler için 7.5J x 18" Sirius alaşım jantlar;* gümüş tasarım. 225/40 R18 lastikler için 7.5J x 18" Trinity alaşım jantlar.** 225/40 R18 lastikler için parlak yüzeyli 7.5J x 18" Luxon alaşım jantlar.** 225/45 R17 lastikler için 7.5J x 17" Laurel alaşım jantlar.** 225/45 R17 lastikler için 7.5J x 17" Trifid alaşım jantlar.** 225/45 R17 lastikler için 7.5J x 17" Twister alaşım jantlar. 205/55 R16 lastikler için 7.0J x 16" Helix alaşım jantlar. * Yalnızca Laurin&Klement donanım versiyonu için özel. ** Opsiyonel olarak sunulmaktadır.

23 Daha fazla pratiklik ve tarz: ŠKODA Orijinal Aksesuarları. ISOFIX G 0/1 çocuk koltuğu, 18 kg ağırlığa kadarki küçük yolcularınız için son derece emniyetli ve konforlu bir yolculuk sunacak. Ürünlerimiz arasında her yaş grubu ve 36 kg ağırlığa kadar çocuklar için çocuk koltukları bulunmaktadır. Combi versiyonunun tavan rüzgarlığı, otomobilin aerodinamik özelliklerine olumlu katkı sağlayan şık bir aksesuardır. ŠKODA Orijinal Aksesuarları ürün yelpazesinde yer alan bisiklet taşıyıcı, kayak ve snowboard kutusu gibi diğer yükleme ve saklama olanaklarını temel tavan raylarına emniyetli bir şekilde sabitleyebilirsiniz. Combi versiyonunun bagaj bölmesindeki plastik bagaj tabanı, spor ekipmanlarının taşınmasında son derece kullanışlıdır. Yükseltilmiş bir kenara ve alüminyum bir şeride sahiptir ve bagaj bölmesi tabanının ihtiyacınıza göre bölümlendirilmesine olanak sağlar. Liftback versiyonunun bagaj bölmesi, hafifçe yükseltilmiş kenarlara sahip plastik bagaj tabanı sayesinde kolaylıkla düzenlenebilir. Bu ürünleri ŠKODA Orijinal Aksesuarları arasında bulabilirsiniz. Aksesuar çeşitlerinin tamamı ile ilgili bilgileri, yetkili ŠKODA servisinizden alabilirsiniz. Lastik bagaj paspası, bagaj bölmesi tabanının toza, çamura ve neme karşı etkili bir şekilde korunmasını sağlar. Kolaylıkla süpürülebilen zarif bir dokuma bagaj paspası da tercih edilebilir.

24 Škoda Auto nun en önemli amaçlarından biri, geri dönüşümlü malzemelerin seçimine büyük önem vererek, kullanım evreleri boyunca mümkün olduğu kadar çevre dostu olan ürünlerin gelişimi ve üretimidir. Škoda otomobillerimiz, en sıkı kriterleri karşılayan modern üretim tesislerinde gelişmiş teknolojiler kullanılarak üretilir. Araçların boyalı kısımlarının paslanmazlık özellikleri, kurşun içermeyen katoforez (KTL) ve su bazlı boyalar ile sağlanmaktadır. Şirket stratejimiz, yakıt tüketimini ve emisyonları sınırlandırmayı içerir. Bunun sonucunda, Škoda Auto nun motorları mevcut emisyon düzenlemelerini karşılar. Ayrıca, Dizel Partikül Filtreli (DPF) dizel motorlar da sunmaktayız. Škoda Auto tarafından üretilen tüm ürünler, toprağın ve suyun korunması ile ilgili yasalara ve düzenlemelere uygundur. Bu faaliyetlerin sonucunda, Škoda otomobilleri teknik, güvenlik, kalite ve çevre gereksinimlerini karşılar. Škoda Auto, temiz çevrenin korunmasına katkıda bulunur ve müşterilerine mobilite ve konfor sağlar. Bu katalogda yer alan araç modellerine ilişkin belirtilen özellikler hiçbir taahhüt teşkil etmez. Bazı modeller, standart donanımda bulunmayan bazı ilave opsiyonel ekipmanlarla donatılabilir veya standart donanımda gösterilen bir takım donanımlar çıkarılabilir. Ayrıca, ürünlerin aynı tip olmaları halinde bile farklı versiyon ve modeller arasında farklılık olabilir. Üretici firma ve Yüce Auto, önceden haber vermeksizin, bireysel model donanımlar veya teknik parametrelerdeki değişiklikler dâhil olmak üzere aracın tip ve spesifikasyonlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Standart ve ilave donanımlar, mevcut fiyatlar ve teslimat koşulları bağlayıcı olmayıp ayrıntılı bilgi almak için lütfen Skoda Yetkili Satıcısına başvurunuz. facebook.com/skodaturkiye ŠKODA Yetkili Satıcınız: B /14 Doğa dostu logo, Škoda Auto nun sorumluluk bilincini, hayata ve doğaya olan dostça yaklaşımını ve firmanın sürdürülebilir kalkınma teşebbüsünü ifade eder.

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS Fabia RS Fabia RS, güvenli viraj geçişlerine imkan tanıyan döner modüllü halojen projektör farlara sahiptir. RS logolu ön ızgara dostça bir görünüm verirken, sağlam ön tamponu

Detaylı

SIMPLY CLEVER. Yeni ŠKODA Superb

SIMPLY CLEVER. Yeni ŠKODA Superb SIMPLY CLEVER Yeni ŠKODA Superb Hayatınızın üç yılını bir otomobilde geçireceksiniz. Yeni ŠKODA Superb. Eşsiz konfor. Günümüzün dünyasında seyahatin olmadığını hayal etmek zor. Otomobiliniz size oldukça

Detaylı

www.skoda.com.tr Škoda Satıcınız : Y 102 20 08/10

www.skoda.com.tr Škoda Satıcınız : Y 102 20 08/10 Škoda Auto nun en önemli amaçlarından biri, geri dönüşümlü malzemelerin seçimine büyük önem vererek, kullanım evreleri boyunca mümkün olduğu kadar çevre dostu olan ürünlerin gelişimi ve üretimidir. Škoda

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti. Yeti

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Yeti. Yeti SIMPLY CLEVER ŠKODA Yeti Yeti Yeti modelinin benzersiz tasarımının altında yatan sır, güçlü görünümün fonksiyonel detaylarla kusursuz şekilde birleştirilmesidir. Ön ızgaranın görünümü, Škoda markasını

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠkodaSuperb Combi. Superb Combi

SIMPLY CLEVER. ŠkodaSuperb Combi. Superb Combi SIMPLY CLEVER ŠkodaSuperb Combi Superb Combi Superb Combi modelinin size sunduğu pek çok benzersiz özellik daha fazla fayda, konfor ve memnuniyet anlamına gelir. KESSY* (Anahtarsız giriş, çalıştırma ve

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

SIMPLY CLEVER. Yeni ŠKODA Octavia. Octavia

SIMPLY CLEVER. Yeni ŠKODA Octavia. Octavia SIMPLY CLEVER Yeni ŠKODA Octavia Octavia Yeni Octavia modelinin tasarımı, özgün şekli, net hatları, keskin kenarları ve apaçık yüzeyleri ile ilginizi çekecek. Yeni ŠKODA tasarım dili basit, kesin ve berraktır.

Detaylı

Yeni ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER

Yeni ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER Yeni ŠkodaFabia SIMPLY CLEVER Yeni Škoda Fabia ve Fabia Combi, kendilerine benzersiz görünümler katan pek çok dış görünüm değişikliğiyle geliyor. Ön kısım, ciddi bir değişime uğradı ve bu değişiklik araca

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster. Roomster

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Roomster. Roomster SIMPLY CLEVER ŠKODA Roomster Roomster Bazı manzaralar şaşırtır. Diğerleri ise ilham verir. Bazılarının keyfine yalnız varılır. Diğerleri ise sevdiklerinizle paylaşınca güzelleşir. Bunun için yeni Škoda

Detaylı

SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA. Fabia

SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA. Fabia SIMPLY CLEVER ŠKODA FABIA Fabia Yeni Škoda Fabia kendisine benzersiz görünüm katan pek çok dış görünüm değişikliğiyle geliyor. Ön kısım, ciddi bir değişime uğradı ve bu değişiklik araca kendine güvenen

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Yeni ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER

Yeni ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER Yeni ŠkodaRoomster SIMPLY CLEVER Yeni Škoda Roomster, kendine daha fazla güven duyan ve dinamik bir görünüm sunan, pek çok tasarım değişikliğine uğradı. Ön tamponun yeni tasarımı, üç boyutluşekillendirilmiş

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo İlk bakışta aklınıza gelen "BU BİR škoda OLMALI" olacaktır. Krom kaplama çerçeveli kanatçıklı ızgara seti, geniş camları ve tam olması gerektiği gibi şekillendirilmiş farları

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

SIMPLY CLEVER. Yeni ŠKODA Octavia. Octavia

SIMPLY CLEVER. Yeni ŠKODA Octavia. Octavia SIMPLY CLEVER Yeni ŠKODA Octavia Octavia Yeni Octavia modelinin tasarımı, özgün şekli, net hatları, keskin kenarları ve apaçık yüzeyleri ile ilginizi çekecek. Yeni ŠKODA tasarım dili basit, kesin ve berraktır.

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP EXECUTIVE BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance

Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance İlan no: 290138 Skoda Octavia 1.6 FSI Elegance Sahibinden ILK SAHIBINDEN 0 AYARINDA KAZASIZ ANKARA ARABASI 42.500 TL İlan tarihi: 20 Mayıs 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2009 Km

Detaylı

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN!

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! DFSK Mini Maxi Güçlü Motor Mini Maxi'nin DK1506 motoru, Dual VVT teknolojisi ile orta, düşük ve yüksek devirlerde mükemmel bir tork çıkışı sağlayarak güçlü

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Skoda Octavia 1.6 Elegance

Skoda Octavia 1.6 Elegance İlan no: 271549 Skoda Octavia 1.6 Elegance Sahibinden 2014 MODEL 48.000 KM ELEGANCE DONANIM, OPSİYONLAR, DSG 92.000 TL İlan tarihi: 2 Mart 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı Ocak 2014 Km

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T

DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T DS4 1.6 VTi 120HP DStyle M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1598 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 120/6000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160/4250 Uzunluk - Genişlik (mm) 4275-1810 Yükseklik - Dingil

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Yeni Passat Büyük Fikir

Yeni Passat Büyük Fikir Yeni Passat Büyük Fikir Gövde Passat Sedan'daki değişiklikler Gövde Passat variant'deki değişiklikler Dış boyutlar Uzunluk Genişlik Yükseklik Dingil mesafesi Lastik iz genişliği - ön Lastik iz genişliği

Detaylı

Fiyat Listesi Temmuz 17

Fiyat Listesi Temmuz 17 Fiyat Listesi Temmuz 17 Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium İlan no: 216074 Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium Sahibinden BUZ BEYAZ 2011 Mondeo 1.6 EcoBoost Titanium 50.000 KM 52.500 TL İlan tarihi: 3 Aralık 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive

Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive İlan no: 209121 Renault Latitude 1.5 dci 110 HP Euro 5 Executive Sahibinden 2012 MAYIS TRAFİĞE ÇIKIŞLI RENAULT LATİTUDE 58.500 TL İlan tarihi: 12 Ekim 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Beylikdüzü,

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi

Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Suzuki SX4 S-Cross ta geniş motor yelpazesi SUZUKI SX4 Suzuki yeni nesil 4x4 teknolojisi Allgrip ile değişken yol koşullarına mükemmel uyum Orta konsolda yer alan bir ayar düğmesiyle kolayca 4 farklı sürüş modu arasında seçim yapabilirsiniz. Allgrip

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Mart 18

Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Ticari Fiyat Listesi Mart 18 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler.

Teknik özellikler. Corolla 1.6 Advance Multidrive S. Toyota kodu 28LezU9. Model. İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler. Toyota kodu 28LezU9 Corolla 1.6 Advance Multidrive S Model Corolla 1.6 Advance Multidrive S İç mekan renklendirme İnci Beyazı (070) Döşemeler Bej Kumaş (FD01) Teknik özellikler Yakıt Tüketimi ve Emisyon

Detaylı

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARIN Performansı ve konforuyla pick-up standartlarını üst çizgiye taşıyan L200, hem iş hayatınızda hem de sevdiklerinizle çıkacağınız yolculuklarda rahatlık ve özgürlük sunuyor. Bazı

Detaylı

SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI AKSESUARLAR

SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI AKSESUARLAR SIMPLY CLEVER ŠKODA YETI AKSESUARLAR SPOR & DİZAYN Çıta tampon arka nikelaj (5L6 061 195) Alüminyum görünümlü kapı çıtaları (5L0 071 329A) Alüminyum görünümlü marşpiye koruma (5L0 071 685) Spor paket parçaları

Detaylı

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline İlan no: 209679 Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline Sahibinden Kiralık Scirocco - SİYAH - Günlük : 149 TL Haftalık : 148 TL Aylık : 147 TL BEYAZ - GRİ - UYGUN FİYAT GARANTİ İlan tarihi: 17 Ekim

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA. Octavia

SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA. Octavia SIMPLY CLEVER ŠKODA OCTAVIA Octavia Yeni Octavia modelinin tasarımı, özgün şekli, net hatları, keskin kenarları ve apaçık yüzeyleri ile ilginizi çekecek. Yeni ŠKODA tasarım dili basit, kesin ve berraktır.

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı İlan no: 255431 Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi Titanium 2012 model 43540 km de. İSTOÇ 57.500 TL İlan tarihi: 5 Ocak 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Deluxe (Trend donanım seviyesine ek olarak)

Deluxe (Trend donanım seviyesine ek olarak) Dış Tasarım Çift tarafta arka kayar kapılar Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Halojen Farlar Gündüz yanan Farlar Far Yükseklik ayarı İç Tasarım Trend Tek dokunuşta açılan sürücü camı Yük bölümü aydınlatması

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 14U 15U 16U 17U Akıllı telefon entegrasyon paketi Benz Link

Detaylı

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN!

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN! DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN! LÜKÜN ZEVKİNİ ÜRÜN! Bagaj alanı, ihtiyaca göre koltuklar değişik konumlarda yatırılarak optimum seviyede kullanılır. GENİŞ İÇ HACİM Rodius un ön ve arka bölümünün havalandırması

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut.

Citroen C8 2.0 HDi SX Aut. İlan no: 320356 Citroen C8 2.0 HDi SX Aut. Sahibinden İdeal aile aracı. 7 koltuklu otomobil ruhsatli. Konforlu. 42.500 TL İlan tarihi: 27 Ağustos 2016 İlan detayları İlan detayları İl İzmir, Selçuk Model

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid. Rapid

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Rapid. Rapid SIMPLY CLEVER ŠKODA Rapid Rapid Rapid, sade ve ince tasarımı sizi büyüleyecek. ŠKODA nın yeni tasarım dili beraberinde, net hatlar, temiz yüzeyler ve dengeli oranları getirmiştir. Ön ızgara ve farlar ile

Detaylı

TEKNIK ÖZELLIKLER. 300h. 300h 300h Comfort 21 / 9 / Uzaktan kumandalı 12.3 inç multimedya ekran. Açılır cam tavan

TEKNIK ÖZELLIKLER. 300h. 300h 300h Comfort 21 / 9 / Uzaktan kumandalı 12.3 inç multimedya ekran. Açılır cam tavan Comfort 21 / 9 / 2017 TEKNIK ÖZELLIKLER Comfort GENEL BAKIŞ Uzaktan kumandalı 12.3 inç multimedya ekran Açılır cam tavan 17 inç alaşımlı jantlar, 225/50R17 lastikler 18 inç alaşımlı jantlar, 5 kollu tasarım,

Detaylı

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17

Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Ticari Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Tourneo Courier Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü

Detaylı

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan

Renault Grand Scenic Toyota Verso. Renault Megan Renault Grand Scenic Toyota Verso Renault Megan Ford C MAX diesle tekna Privilege Premium Mitsubishi ASX 2 sport tourer Titanyum (Glassroof+NC) Anahtar teslim fiyatları 51.900,00 TL 52.350,00 TL 49.000,00

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE

C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE C4 CACTUS 1.2 e-vti PURETECH 82 HP ETG5 S&S SHINE TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç ( Hp.din/ dev.dak) 82/5750 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 116/2750 Uzunluk - Genişlik (mm) 4157-1729

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 MİNİBÜS Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren

Detaylı

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 İlan no: 189193 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL ASSOY TURİZM'den KİRALIK LÜX VIP ARAÇLAR İlan tarihi: 15 Mart 2014 İlan

Detaylı

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler 330S 330S 470ELD Çekiş Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Motor 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue

Detaylı

JEEP RENEGADE DONANIMLAR

JEEP RENEGADE DONANIMLAR Kasım 2015 JEEP RENEGADE DONANIMLAR Güvenlik Alarm ABS, ESC Şerit İkaz Uyarı Sistemi - - Gelişmiş Kaza Tepki Sistemi - - Panik Fren Yardım Sistemi Yokuş Kalkış Destek Sistemi Elektronik Devrilme Önleme

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

SIMPLY CLEVER YENİ ŠKODA OCTAVIA AKSESUARLAR

SIMPLY CLEVER YENİ ŠKODA OCTAVIA AKSESUARLAR SIMPLY CLEVER YENİ ŠKODA OCTAVIA AKSESUARLAR SPOR & DİZAYN Spor paket: Ön tampon spoyleri (5E0 071 606), arka tampon spoyleri (5E0 071 610), spor bagaj kapak spoyleri (5E5 071 605A), 18" Turini alüminyum

Detaylı

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK)

YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) YENİ CITROËN C4 PICASSO INTENSIVE 1.6 e-hdi 115 HP ETG6 (5 KİŞİLİK) TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 115 / 3.600 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 270 / 1.750 Uzunluk

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı