2008 YILI HİZMETLERİMİZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "2008 YILI HİZMETLERİMİZ"

Transkript

1 2008 YILI HİZMETLERİMİZ İlçemizde bulunan Amatör Spor Kulüplerinden Keşan Gençlik ve Spor Kulübü, Yeni Mescit Spor Kulübü, İlçemiz Rumeli Gençlik ve Spor Kulübü, Anafartalar Spor Kulübü, Keşan ve Köylerinde Yaşayan Romanları Tanıtma, Dayanışma, Sosyal Yardımlaşma Derneği Spor Kulübü ve Keşan Spor Kulüplerine destek olmak amacıyla spor malzemeleri alındı. İlçemizde yaşayan ve maddi durumu iyi olmayan özürlü bir vatandaşımıza özürlü aracı ve özürlü iki çocuğumuza bilgisayar alındı.

2 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Belediyemizce Çocuk Şenliği düzenlendi. Söz konusu şenliklere Bulgaristan Folklor Ekipleri davet edilerek konaklamaları sağlandı. Ayrıca etkinlikler çerçevesinde satranç turnuvası düzenlenerek dereceye girenlere ödülleri verildi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları gerçekleştirildi Şubat 2008 tarihleri arasında İstanbul da yapılan Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarına İlçemizin ve Saroz Körfezinin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla katılan İlçemiz Kent Konseyi Turizm ve Tanıtma Çalışma Grubunun faaliyetlerine Belediyemizce katkı sağlandı. Belediyemizce İlçemizde her yıl geleneksel hale gelen Dallık Şenlikleri 11 Mayıs ta Kılıç köy mevkiinde gerçekleştirildi ve gelen konuklar ağırlandı. 19 Mayıs Atatürk ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Gençlik Koşusu gibi sportif etkinlikler düzenlenerek dereceye girenlere ödülleri verildi. Çeşitli müzik grupları tarafından konserler düzenlendi. İlköğretim öğrencilerine güvenli yaşam bilinci oluşturulması için çevre, deprem ve ilkyardım bilgilerini içeren kitap bastırıldı. İlçemizin tanıtımı amacıyla tanıtım filmi çekilerek Rumeli TV de yayımlanan Türkülerle Rumeli programında Keşan ın tanıtımı yapıldı. Belediyemiz Mehmet Gemici Cennet Parkında 3 Mayıs- 30 Haziran 2008 tarihleri arasında İlçemizde yaşayan bayanlara yönelik olarak Aerobik Kursu düzenlendi.

3 Belediyemizce Tatile Merhaba Şenliği düzenlendi. Halkımızdan gelen talepler doğrultusunda, Belediyemizce resim kursu, ahşap boyama, takı tasarım, one stroke, mis sabun, kurdele nakışı kursları düzenlenerek, kurs bitiminde el sanatları sergisi açıldı. Ayrıca Türk Halk Müziği kursu düzenlenerek kurs sonunda, kursiyerler tarafından Türk Halk Müziği Konseri verildi. İlçemiz Yeni mescit Mahalle Muhtarlığı binasında müzikle uğraşan vatandaşlarımızın müzik eğitimini geliştirebilmeleri amacıyla Müzik Nota Eğitim kursu düzenlenerek kurs için gerekli olan malzemeler alındı. Belediyemizce İlçemizde yaşayan ve maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocukları için 21 Haziran 2008 tarihinde 104 çocuğa Toplu Sünnet Şöleni düzenlendi.

4 Saroz Körfezinin tanıtımı ve Yelken Sporlarına elverişli olduğu ve bunun tanıtımının yapılması amacıyla İlçemiz mücavir alanı olan Erikli Sahilinde Temmuz 2008 tarihlerinde Wındsurf Turnuvası düzenlendi yılında 6.sı düzenlenen Keşan 5.Kültür ve Turizm Festivaline davet edilen yerli ve yabancı konuklarla iletişim kurularak Festivale katılımları sağlandı ve İlçemizdeki yurt ve otellerde konaklamaları ile ilgili organizasyon gerçekleştirildi. Yabancı ülkelerden Tayvan, KKTC, Hırvatistan, Almanya, İspanya, ülkemizden ise Çarşıbaşı, Büyükçekmece, Lalacık Halkoyunları ekipleri ve Keşan Halk Eğitim Merkezi folklor ekiplerinin katılımları sağlanarak folklor gösterileri düzenlendi. Belediyemizin açmış olduğu Yağlı Boya Resim Kursuna katılanların yaptıkları çalışmaların yer aldığı Resim Sergisi açıldı. Festival etkinlikleri içerisinde Satranç Turnuvası, Halı Saha Futbol Turnuvası, Satır Et Tanıtım Gösterisi, Kuaförler Gösterisi düzenlenerek dereceye girenlere ödülleri verildi. İlçemizde ticari hayatı canlandırmak ve Keşan a özgü ürünlerin tanıtımına katkıda bulunmak üzere stantlar açıldı. Festival süresince gece konserler düzenlendi, gündüz ise çocuk oyun grupları, animasyon gösterileri, palyaço ve çeşitli yarışmalar tertip edildi. İlçemizde bulunan İlk ve ortaöğretim okullarına talepleri doğrultusunda ihtiyaçları olan malzemeler temin edildi. İlçemiz Mahalle Muhtarlıklarına talepleri doğrultusunda büro malzemeleri ve bilgisayar malzemeleri alındı.

5 Belediyemizce kültürel etkinlikler çerçevesinde çocuklara ve yetişkinlere yönelik yıl içinde farklı tiyatro grupları tarafından 12 tiyatro oyunu sahnelendi. İlçemizde yaşayan fakir ve yardıma muhtaç kişilere Ramazan ayı içinde İlçemiz mahallelerinde İftar yemekleri düzenlendi. İlçemizde ikamet edip, çeşitli il ve ilçelerde yükseköğrenim gören ve yardıma ihtiyacı olan 250 öğrenciye, Ekim 2008-Mayıs 2009 döneminde aylık ödenmek üzere her ay 80.-YTL öğrenci yardımı yapılması meclisçe karara bağlanmış olup öğrencilere düzenli olarak ödenmiştir. Keşan Merkez Koruma ve Yaşatma Aşevi Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığınca Ramazan Ayı süresince günde üç bin ihtiyaç sahibi fakir vatandaşımıza üç çeşit sıcak yemek verildiğinden, 10 günlük yemek ihtiyacı Belediyemizce karşılandı. İlçemiz okullarında öğrenim gören ve okul yönetimlerince yardıma ihtiyacı olan öğrenciler tespit edilerek, 247 öğrenciye okul önlüğü, 119 öğrenciye forma, 267 öğrenciye ayakkabı ve 272 öğrenciye çeşitli kırtasiye malzemeleri alındı. 19 Kasım da İlçemizin Düşman İşgalinden Kurtuluş yıldönümü kutlamaları gerçekleştirildi. Etkinlikler çerçevesinde; Kurtuluş Balosu yapıldı, Kurtuluş Koşusu düzenlendi, dereceye girenlere ödülleri verildi. 414 çiftin nikâh akdi gerçekleştirilmiş olup bunlardan 30 çiftin nikâh işlemleri Toplu Nikah Töreni ile Belediyemizce yaptırılmıştır.

6 Belediyemizin üyesi bulunduğu Uluslararası Festivaller Birliği temsilcilerinin katıldığı toplantı Kasım 2008 tarihlerinde ilçemizde gerçekleştirildi. 190 adet meclis, 1512 adet encümen kararı alınmış, 2130 adet giden evrak, 3020 adet gelen evrak, 448 adet dilekçe kayıt edilmiştir. Kentte yaşayan fakir ve kimsesizlere 500 ton kömür dağıtımı yapılmıştır. İlçemiz ve Mücavir Alanlarımızda inşaat (yeni yapı), çatı tamiri ve bahçe duvarı olmak üzere toplam 418 adet Yapı Ruhsatı verilmiştir Yine İlçemiz ve Mücavir Alanlarımızda bulunan yapılara 796 adet yapı Kullanma İzin Belgesi verilmiştir. Belediyemiz ve Mücavir alanlarımızda, çeşitli sayıda inşaat kontrolleri yapılmış, Yapı Tatil Zaptı tanzim edilerek Belediye encümenine havalesi yapılmış, yıkım ve para cezası tecziyesi uygulanmıştır. Yanan ve zarar gören, yıkılma tehlikesi arz eden binalar tespit edilerek Mail-i İnhidam Raporu tanzim edilmiştir. 228 adet İmar Durumu verilmiştir. İlçemizde ve Mücavir Alanlarımızda toplam 11 adet Plan Tadilatı yapılmıştır. Yukarı Zaferiye Mahallesinde bulunan Çocuk Parkının yeniden projelendirilerek, proje uygulaması yapılarak şehir merkezine modern bir park uygulaması yapılmıştır.

7 Yeni Mescit Mahallesinde bulunan parkın, projelendirilerek uygulaması yapılmıştır. İstasyon Mahallesinde bulunan park revize edilerek mahalleye bir oyun grubu ve sportif faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği bir semt parkı kazandırılmıştır. Muhtelif yeşil alan, park, kaldırım ve mezarlık alanlarına genel olarak toplam 6532 Adet ibreli ağaç, 1782 adet yapraklı ağaç, adet çalı grubu süs bitkisi dikimi gerçekleştirilmiştir. Kent merkezinin girişinde bulunan Enez Yolu Kavşağı ve Destek Kıtaları Kavşağında peyzaj düzenlemeleri yapılmıştır. Asri Mezarlık, Enez Yolu Mezarlığı ve İstasyon Mahallesi Mezarlıklarının çevrelerini koruma altına almak amacıyla üç mezarlığa toplam 1916 metre uzunluğunda 2 metre yüksekliğinde duvar yapılmıştır.

8 Seralarda yazlık, baharlık ve kışlık Yaklaşık 1,5 milyon adet mevsimlik çiçek tohumdan ve soğandan üretilmiştir. Çelikle 5000 adet gül fidanı ve değişik türlerde 500 adet süs bitkisi üretimi yapılmıştır. İlçemizde bulunan çeşitli okullara çevre düzenleme çalışmaları, bahçe bakımı konularında yardımcı olunmuştur. Belediyemiz tarafından kiralanmış, 11 dönümlük tarım arazisi üzerinde yardıma muhtaç 10 aileye yetiştiricilik için parsel verilerek, fide temin edilerek, sebze yetiştiriciliği konusunda danışmanlık yapılmış, bu ailelerin sebze yetiştiriciliği yapmaları sağlanmıştır. Festival alanında bu ailelere stant kurulup, satış yapmaları sağlanmış ve aile ekonomisine katkı çalışmalarında bulunulmuştur. Şehir Merkezinde ve mücavir alanlarımız; yayla ve erikli sahillerinde bulunan mevcut parkların ve yeşil alanların revizyon, bakım çalışmaları periyodik olarak yapılmıştır. Yaz sezonunda; düzenli olarak sulama, çim biçme, yabani ot temizliği ve tırpanla yabani ot biçme işlemleri devam etmiştir.

9 Kış sezonunda; ağaçlara form ve bakım budaması yapılmıştır. Çim alanlarda ve yeşil alanlarda bulunan çeşitli bitkilere gübreleme yapılmıştır. Seralarda yetiştirilen yaz ve kış mevsimlik çiçekleri muhtelif çiçek parterlerine ekilmiştir Adet Lale soğanı muhtelif yeşil alanlara ekilmiştir. Yeni Mescit Mahallesinde yaklaşık m2 meydan ve sokak düzenleme çalışmaları yapılarak bu mahalleye sosyal aktivite mekanı kazandırılmıştır. Efes Yolu çevre düzenlemesi yapılmış olup, alt yapı sulama tesisatı döşeme işlemi ve su deposu yapımı gerçekleştirilmiştir. Asri mezarlıkta adet mezarlık servisi ve adet gül fidanı dikimi ve cenazesi olan vatandaşlara dağıtımı yapılmıştır. Mezarlarını yaptıracak maddi güce sahip olamayan vatandaşlara yardım amaçlı olarak; 170 adet mezar yerinin yapımı ve tamiratı gerçekleştirilmiştir. Cumhuriyet Mahallesinde Bademlik Mevkii olarak anılan fakat zaman içerisinde niteliğini kaybetmiş alanda yeniden badem ağaçlandırması yapılarak bu mahallede geçmişe dönük bir canlandırma yapılmış ve bu alan koruma altına alınmıştır. Yukarı Zaferiye ve Büyük Cami Mahallesi Muhtarlık Binaları yaptırılmıştır. Mücavir alanımız olan Yayla Sahilindeki dükkanlar elden geçirilerek bakım ve onarımları yaptırılmıştır. Erikli sahilinde bulunan Belediyemize ait tesislerin kış mevsiminde zarar gören dış cephelerinin tamir, boya ve çevre düzenlemeleri yapılmıştır. İlçemizde çevre düzenlemesine ihtiyaç duyan okullara malzeme ve işçilik yardımı yapılmıştır. Sanayi bölgesinin çevresine yeni su yolları yapılmıştır Yılı başında ihale edilen Keşan 1. Etap Kanalizasyon işi 2008 yılsonu itibariyle %100 seviyesinde tamamlanmıştır Yılı başında ihale edilen Keşan 2. Etap Kanalizasyon İşi 2008 yılsonu itibariyle %100 seviyesinde tamamlanmıştır Yılı sonunda YTL bedelle Keşan 3.Etap Kanalizasyon İşi ihale edilmiştir. Sözleşme henüz yapılmadığından işe başlanmamıştır. Şehrin muhtelif cadde ve sokaklarında Toplam 8000.m2 tretuar yapılmıştır.

10 Büyük Cami, Mustafa Kemal Paşa ve Yeni Mescit Mahalleleri olmak üzere toplam m2 parke taş sökülmesi ve döşenmesi işçiliği yaptırılmıştır. Mücavir alanımız olan Yayla sahilinde projesi hazırlanmış 14.km.lik içme-kullanma suyu ve kanalizasyon şebeke inşaatı ihalesi gerçekleştirilmiş olup yılsonu itibariyle %100 lük kısmı tamamlanmıştır. Aralık 2007 ayı itibariyle YTL bedelle yeni Hal Tahıl Pazarı ihalesi gerçekleştirilmiş olup, yılsonu itibariyle %84 lük kısmı tamamlanmıştır. Cumhuriyet Mahallesine 80 m2 lik Muhtarlık Binası, Belediyemizin imkanlarıyla yapılmış olup hizmete açılmıştır. Yağmur Suyu Şebekesi proje hazırlama işi ihalesi yapılmıştır. Proje tamamlanarak İller Bankası nın onayına sunulmuştur. Şehirlerarası otobüs terminali ve sanayi girişine Yaya Üst Geçidi yapılarak üst geçit hizmete açılmıştır.

11 Şehrin muhtelif cadde ve sokaklarına m2 sıcak asfalt ve m2 sathi kaplama yapılmıştır. Mücavir alanımız olan Yayla sahilinde, Su deposu ve Toplama havuzu işi ihalesi yapılmıştır. Yayla Sahili içme suyu projesi kapsamında yaklaşık 5.km.lik ishale hattı ile toplama yapısı ve kuyuları arası şebeke inşası tamamlanmıştır. Belediyemizce eski adliye binası dış cephesinin sıva tamiri yapılarak dış cephe boyası yenilenmiştir.

12 Bir adet Tır kantarı alınarak asfalt şantiyesine montajı yaptırılmış ve hizmete sokulmuştur. Çocuk parkından Anafartalar Caddesine bakan kısmına 4 adet işyeri ve 1 adet umumi wc yapılarak hizmete sokulmuştur. Erikli sahilinde seyyar satıcıların kullanabilmesi için geçici olarak düzenlenen sosyal tesisler yapılarak hizmete sunulmuştur. Belkoop. Toplu Konut Döner Sermaye İşletmesinin 688 Konuttan ilk etap olan 400 Konutun ferdileşme işlemleri tamamlanmış, tapuları hak sahiplerine verilmiş olduğundan kalan 2.Etap 288 konut 2 Kısma ayrılmış olup, 2.Etap 2.Kısım 144 Konutun Geçici Kabulü yapılmış olup, konutlar teslim edilmiştir. Kesin Kabul çalışmaları devam etmektedir. Belediyemiz 2006 yılı içinde Toplu Konut Bölgesinde konut yapmak için talep örgütlenmesine başlamış olup, yoğun talep üzerine konut yapmaya karar vermiştir. Yapılacak olan konutlar ATAKENT Toplu Konutları olarak 532 adet olup, proje ihalesi ve inşaatın yapım ihalesi de 2006 yılı içinde yapılmıştır. Atakent Konutları üyelerinden konut maliyetlerinin %20 si 2006 yılı içinde,%20 si de 2007 yılı içersinde tahsil edilmiştir. Geri kalan %60 lık kısmı için 2008 yılında kredi kullanmış olup, inşaatlar devam etmektedir yılında şehrimizin ihtiyacı olan içme suyu, Kadıköy barajı ve Kumdere yer altı kuyularından karşılanmaktadır. Gelecekte şehrimizin su sıkıntısı ile karşılaşmaması için üretimi arttırma çalışmaları devam ettirilmektedir. Bu amaçla 2008 yılında Kumdere mevkiinde 4 adet kuyu yenileme çalışması yapılarak kuyular aktif hale getirilmiştir. Şehrimize verilen suyun ana kaynağı olan Kadıköy barajında bulunan Rasim Ergene İçme suyu tesislerindeki kum havuzlarının yenileme çalışmaları da 2008 yılı içerisinde tamamlanmıştır. Ayrıca Yayla sahilinde döşenen yeni su şebekesi ile birlikte 3 yeni kuyu açılmıştır.

13 2008 Yılında açılan abone toplamı : 962 Ad Yılında su endeksi yapılan abone toplamı : Yılında sayacı değiştirilen abone toplamı : Yılında borçtan dolayı suyu kesilen abone toplamı : Yılında şehre verilen su miktarı : m3 İlçemizde başıboş gezen ve halkın sağlığı için büyük tehlike oluşturan Hayvanlarla mücadele edilmiştir. Yılı içine 350 adet sahipsiz sokak hayvanı kısırlaştırılarak tedavileri yapılmış, aşılanmış ve kulak küpeleri takılarak bulundukları ortama bırakılmışlardır ve 60 adet köpek sahiplendirilmiştir. İlçemiz ve mücavir alanlarımızda sivrisinek, karasinek ve larva ile mücadele aralıksız olarak yapılmıştır yılında ilçe hudutlarımız içerisinde çeşitli nedenlere bağlı(elektrik, soba, sigara vb)olarak 22 adet konut, 3 adet işyeri, 4 adet motorlu taşıt, 2 adet fidanlık yangını olmak üzere 31 adet yangın olayı meydana gelmiştir. Yangın ihbarlarının haber merkezimize ulaşması ile birlikte yangın söndürme ve kurtarma çalışmasında bulunmuşlardır. İlçemizdeki yağmurlarla birlikte evlerinin ve işyerlerinin bodrumları su dolan vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda 28 adet bodrumun suyunu motopomplarımız ile tahliye etmek suretiyle mağduriyetleri giderilmiştir. Belediye mücavir alanımız içerisinde işyeri açmak ya da işyeri işletme ruhsatı yeniletmek için birimimize 69 adet işyeri işletmecisinin müracaatı ile işyerlerinin yangın güvenliği yönünden incelenmesi yapılarak uygunluk raporları tanzim edilmiştir. Her hafta, haftanın belirli bir günü itfaiye araç ve ekiplerimizle pazaryerini yıkayarak temizliği yapılmıştır. Mücavir alanımız içindeki tüm kamu kuruluşlarından ve vatandaşlardan gelen talep ile ilçemizdeki okul, konut, işyerinin ve kamu binalarının bacalarının kontrol ve temizliği birimimiz personeli tarafından yapılarak güvenli olarak yakılacak duruma getirilmiştir. Şehir içi ve şehir dışına götürülmek üzere hasta ve cenaze nakli için başvuran vatandaşlarımıza ambulans, cenaze aracı ve otobüs tahsis edilmiştir. Tabela, afiş takmak, yüksek yapıların erişilemeyen dış cephelerindeki çeşitli işler için müracaat eden vatandaşlarımızın talepleri merdivenli itfaiye araçlarımız ve ekiplerimizce yerine getirilmiştir. Bozuk olan 115 adet konteyner tamir edilmiştir adet çöp bidonu, 482 adet çöp konteyneri alınarak dağıtımı yapılmıştır. Çürümüş ve deforme olmuş 40 adet sallama çöp kovası tamir edilmiş, 150 adet yeni sallama çöp kovası, müdürlüğümüzün tespit ettiği ve ihtiyaç duyulan alanlara dağıtımı yapılarak, özellikle ana arterlere görsel bir zenginlik getirilmiştir. Bitkisel atık yağ üreten işletmeler, oluşturulan ekiple tek tek ziyaret edilerek, bakanlıktan lisanslı firmayla sözleşme yapmaları sağlanmıştır. Bu çalışma sonucunda lt atık yağın geri dönüşü sağlanmıştır. Belediyemiz ile Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş kuruluş olan Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) arasında tarihinde protokol imzalanarak, ilçemiz genelinde atık pillerin ayrı toplanması çalışmalarına başlanmıştır. Protokol kapsamında, TAP tarafından temin edilen 17 adet atık pil bidonu ve 100 adet pil kutusu muhtarlıklara, okullara, kamu kurum ve kuruluşlarına, marketlere, fotoğrafçılara,

14 gazetelere, iş merkezlerine dağıtılmıştır. Bu çalışma sonucu 100,00.kg atık pilin geri dönüşü sağlanmıştır. Atık kağıtların toplanması çalışması, yaklaşık 70 adet atık kağıt kutusunun okullara, kamu kurum ve kuruluşlarına, marketlere, iş merkezlerine, atık kağıt üreten işyerlerine dağıtılması ve basın yoluyla belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğünce böyle bir kampanya başlatıldığının duyurulmasıyla başlamıştır. Haziran 2008 de başlatılan bu çalışma sonucu, Eylül 2008 e kadar toplam Kg atık kağıt toplanmıştır. Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından Gürültü konusunda Belediyemiz yetkilendirilmiştir. Yetki devrinin yapılmasıyla birlikte hem şikayet edilen hem de gürültü üreten, özellikle yaz döneminde sahillerimizde bulunan eğlence yerlerinde ölçümler yapılarak denetlenmiştir. Makine Mühendisleri Odasıyla tarihinde yapılan protokol kapsamında, kış aylarında yaklaşık 85 adet kazan ve kazan dairesi yerinde kontrol edilmiş, eksikliklerle ilgili, yöneticiler bilgilendirilmiştir. Ateşçi ve kalorifercilere yönelik Bilgilendirme ve Gelişim Semineri düzenlenmiş, seminere katılan 63 kişiye katılım belgesi verilmiştir. Kömür kontrol noktası, ilçemize giren kömürlerin kontrollerini sürdürmektedir.

K E Ş A N B E L E Dİ Y E S İ 2009 YILI FAALİYET RAPORU

K E Ş A N B E L E Dİ Y E S İ 2009 YILI FAALİYET RAPORU K E Ş A N B E L E Dİ Y E S İ 2009 YILI FAALİYET RAPORU 1.GENEL BİLGİLER : A. Misyon ve Vizyon : Stratejik plan yapılmadığından yer verilmemiştir. B. Yetki, Görev ve Sorumluluklar : 1-Görev ve sorumluluklar

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI PERFORMANS RAPORU. STRATEJİK AMAÇ/ 10-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite

GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI PERFORMANS RAPORU. STRATEJİK AMAÇ/ 10-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite GİRESUN BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ 212 YILI PERFORMANS RAPORU STRATEJİK AMAÇ/ 1-Yeşil Alanlar ve Fiziksel Aktivite GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ Park ve Yeşil alanlarda;

Detaylı

8Çevre Tanzimi ve Ağaçlandırma Çalışmaları

8Çevre Tanzimi ve Ağaçlandırma Çalışmaları 8Çevre Tanzimi ve Ağaçlandırma Çalışmaları Bölgemiz çevre tanzimi ve ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 2008 yılı içerisinde toplam 7.500 ağaç, 50.000 adet çalı grubu bitki dikilmiştir. 8.1. Bitkisel

Detaylı

8ÇEVRE TANZİMİ ve AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI

8ÇEVRE TANZİMİ ve AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI 8ÇEVRE TANZİMİ ve AĞAÇLANDIRMA ÇALIŞMALARI 8.1. Ağaçlandırma: Bölgemiz imar planı içerisinde yeşil alan olarak ayrılan yerlerin çevre tanzimi ve ağaçlandırma çalışmaları kapsamında; 2009 yılı içerisinde

Detaylı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı

ADNAN DELİKANLIOĞLU Çukurkuyu Belediye Başkanı 1987 Yapacağımız ve hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel Beldemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır. Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Tuzla Toplam Yatırım 225 Milyon YTL (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA

BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA BODRUM BELEDİYESİ EKİPLERİ TÜM YARIMADA Bodrum Belediyesi nin tüm birimleri Bodrum Merkez ve mahallelerdeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Detaylı

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünün 01.01.2003 tarihinden 31,12,2003 tarihine kadar olan çalışmaları başlıklar halinde

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü Belediyemizin çok yönlü sosyal birimi olarak 2008 yılında çeşitli aktiviteler ve hizmetlerle çalışmalarını başarıyla gerçekleştirmiştir.

Detaylı

T.C. ALANYA BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. ALANYA BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ T.C. ALANYA BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ T.C. ALANYA BELEDİYESİ FAALİYET RAPORU 2013 İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ İtfaiye hizmetlerimiz, günün 24 saati kesintisiz olarak etkin bir şekilde yürütülerek halkın canını-

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİHİZMETLERİ : 1- İlçemiz Temaşalık Mahallesi İlçe Jandarma binası yanı Çamdibi Mahallesi yolu

Detaylı

T.C. 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E

T.C. 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E T.C. S A R I Y E R B E L EDİYE B A Ş K A N L I Ğ I 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E B E K L E N T İ L E R R A P O R U İÇİNDEKİLER GİRİŞ...2 I - 2013 YILI İLE 2014 YILI BAŞLANGIÇ ÖDENEKLERİ

Detaylı

AFYONKARAHĐSAR BELEDĐYESĐ DENETĐM KOMĐSYONU RAPORU

AFYONKARAHĐSAR BELEDĐYESĐ DENETĐM KOMĐSYONU RAPORU RAPOR SUNUMU AFYONKARAHĐSAR BELEDĐYESĐ DENETĐM KOMĐSYONU RAPORU I HUKUKĐ DAYANAK VE KAPSAM 04.01.2010 tarih ve 01 No'lu Meclis kararı ile 5393 sayılı Belediye Kanununun 25. maddesine göre Afyonkarahisar

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2009 YILI FAALİYET RAPORU Müdürlüğümüz her gün artan hizmet taleplerini en ekonomik ve en hızlı şekilde karşılamak amacıyla kentin ihtiyacı olan asfalt yol kaplama, istinat duvarı,

Detaylı

ARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ İYET RAPORU

ARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ İYET RAPORU YAZI PARK İŞLERİ VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜ 2006 ARK VE BAHÇELER GÖREVİ Şehrimizde bulunan park ve bahçelerin genel ve periyodik bakımı (sulama, gübreleme, çim biçimi, mevcut bitkilerde budama, dip

Detaylı

Hesap Hesap Adı Bütce İlaveler Azalmalar Harcama Bütce (Son Hali) Bakiye Toplam Borç Toplam Alacak Bütce (Geçen Yıl) Bütce Son Hali (Geçen Yıl)

Hesap Hesap Adı Bütce İlaveler Azalmalar Harcama Bütce (Son Hali) Bakiye Toplam Borç Toplam Alacak Bütce (Geçen Yıl) Bütce Son Hali (Geçen Yıl) Hesap Hesap Adı Bütce İlaveler Azalmalar Harcama Bütce (Son Hali) Bakiye Toplam Borç Toplam Alacak Bütce (Geçen Yıl) Bütce Son Hali (Geçen Yıl) 1.60.01.01.3.9.00.1.01.1.1.01 Memur Maaşları 1,633,000.00

Detaylı

Cari: 5393 Sayılı. Belediye Kanunu

Cari: 5393 Sayılı. Belediye Kanunu Cari: 5393 Sayılı Belediye Kanunu a) Belediye: Belde sakinlerinin mahallî müşterek nitelikteki ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulan ve karar organı seçmenler tarafından seçilerek oluşturulan, idarî ve

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1- Beyaz Masaya gelen 59 telefon şikâyetinin, tamamı sonuçlandırıldı. 2- Temizlikle ilgili şikâyetlerin yerinde incelenmesi ve

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1- Beyaz Masaya gelen 59 telefon şikâyetinin, tamamı sonuçlandırıldı. 2- Temizlikle ilgili şikâyetlerin yerinde incelenmesi ve ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1- Beyaz Masaya gelen 59 telefon şikâyetinin, tamamı sonuçlandırıldı. 2- Temizlikle ilgili şikâyetlerin yerinde incelenmesi ve gereğinin yaptırılması sağlanmıştır. 3- Su ve kanal arızaları

Detaylı

Belediyenin gelirleri

Belediyenin gelirleri Belediyenin gelirleri a) Kanunlarla gösterilen belediye vergi, resim, harç ve katılma payları. b) Genel bütçe vergi gelirlerinden ayrılan pay. c) Genel ve özel bütçeli idarelerden yapılacak ödemeler. d)

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Maltepe. 310.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Maltepe. 310.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Maltepe Toplam Yatırım 310.000 Milyon YTL (Üçyüz On Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak MALTEPE

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Karar No: 206/40 Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Konu: Kapalı Kasa Evrak No: 8057 Özet: Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılan araçlara kapalı kasa yapılması. "04/04/206 tarihli Meclis

Detaylı

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 TARİHÇE:Ergene nin köylerindendir. Tipik Trakya köy yerleşimi özellikleri göstermektedir. 19. Yy sonu 20. Yy başından itibaren

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü ARALIK AYI 1. BİLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ Gündem Maddelerinin Görüşülmesine Geçildi; KARAR 110: Gündemin birinci maddesi; Yapılan müzakere ve oylamada;

Detaylı

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Atık Toplama Protokolü Genel İş Akış Şeması

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Atık Toplama Protokolü Genel İş Akış Şeması Atık Toplama Protokolü Genel İş Akış Şeması Belediyenin Atık Toplama Protokolü Süreci Protokol Çalışmasının Yapılması Mevcut Firmalarla Devam Edilecek mi? E Protokolün Yenilenmesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığından

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ SAYI: 19 04/05/ /05/2012

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ SAYI: 19 04/05/ /05/2012 ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 19 04/05/2012-11/05/2012 1- İlçemiz genelinde huzur ve sükunu bozanlar hakkında 5326 Sayılı Kabahatler Kanununa göre 14 Kişi Hakkında Tretuarı işgal etmekten,1

Detaylı

T.C. GEBZE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ:

T.C. GEBZE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ: GÖREV TANIMLARI Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO 9001-2000 kapsamında, Görev,

Detaylı

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 TARİHÇE: Bakırca Mahallemiz 18. Yy.dan günümüze değin iskan gören ve tipik Trakya Köy özelliklerini BAKIRÇA MAHALLESİ bünyesinde

Detaylı

Meclis Karar Tarihi:08.04.2014 Karar sayısı :19 2013YILI FAALİYET RAPORU AİT OLDUĞU YIL : 2013 VİZYONUMUZ :

Meclis Karar Tarihi:08.04.2014 Karar sayısı :19 2013YILI FAALİYET RAPORU AİT OLDUĞU YIL : 2013 VİZYONUMUZ : 1 2013YILI FAALİYET RAPORU Meclis Karar Tarihi:08.04.2014 Karar sayısı :19 KURULUŞUN ADI : Arhavi Belediyesi AİT OLDUĞU YIL : 2013 VİZYONUMUZ : Doğu Karadenizin şirin ilçesi Arhavi nin; doğası,kültürü

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ 01/01/ /12/2007 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ 01/01/ /12/2007 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU T.C. TALAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ 01/01/2007 31/12/2007 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU 1.İNŞAAT RUHSATI: İlçemiz genelinde yapılacak olan 3929 adet

Detaylı

AHİMEHMET MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ. Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591

AHİMEHMET MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ. Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591 Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591 TARİHÇE: 1820 yıllara ait haritada Büyükkarıştıran Merkez konumda olup, daha büyük yazılmıştır. Hemen yakınında Misinli (Missinli),

Detaylı

2015 YILINDA UYGULANACAK TARİFELER VE HARÇLAR

2015 YILINDA UYGULANACAK TARİFELER VE HARÇLAR 2015 YILINDA UYGULANACAK TARİFELER VE HARÇLAR MADDE-1: BAHÇE ATIĞI TOPLAMA, TAŞIMA BE BERTARAF ÜCRETİ a) Kamyonlardan sefer başına 195,00 TL b) Traktörlerden sefer başına 80,00 TL MADDE-2: MAKİNA KİRALAMA

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYESİ

SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 YILI SULTANGAZİ BELEDİYESİ MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YAYINA HAZIRLIK T.C. SULTANGAZİ BELEDİYESİ 2018 Yılı Mali Durum ve Beklentiler Raporu Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanmıştır.

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA

Detaylı

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014 1. ENGELLİLER PARKI : 2007 yılından; buyana Engellilere Yönelik Psikolojik Destek ve Yaşam Kalitesinin Artırılması Projesi kapsamında; Menteş Mahallesi, Engellilere tahsisli, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

PARK VE YEŞİL ALANLAR

PARK VE YEŞİL ALANLAR Park Bahçeler Müdürlüğü Park Bahçeler Müdürlüğü; imar planlarında yeşil alan olarak ayrılmış alanları amacına uygun olarak park, mahalle parkı, orta refüj, meydan ve kavşak düzenlemelerini projelendirerek

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ -----------------------------------------

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ----------------------------------------- FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ----------------------------------------- Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü 2012 yılı Kadro olarak; 1 Müdür, 3 Teknik Eleman, 2 Büro Elemanı, 3 Kaldırım Ustası, 5 Kepçe Operatörü, 7

Detaylı

BİRİM PERFORMANS HEDEFLERİ

BİRİM PERFORMANS HEDEFLERİ BİRİM PERFORMANS HEDEFLERİ ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ- Çanakkale Belediyesinin Önce İnsan temel politikası ve katılımcı, şeffaf, hesap verebilir ve birlikte yönetim ilkeleri doğrultusunda kentli ve başkanlık

Detaylı

K A R A R. T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-274 12.11.2013 Özü: 2014 yılı performans programı

K A R A R. T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-274 12.11.2013 Özü: 2014 yılı performans programı T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-274 12.11.2013 Özü: 2014 yılı performans programı K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 12.11.2013 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın

Detaylı

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2013 YILI KURUMSAL DURUM VE MALİ BEKLENTİLER RAPORU

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2013 YILI KURUMSAL DURUM VE MALİ BEKLENTİLER RAPORU ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2013 YILI KURUMSAL DURUM VE MALİ BEKLENTİLER RAPORU I- OCAK- HAZİRAN 2013 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 5 A. Bütçe Giderleri... 5 01. Personel Giderleri... 7 02. Sosyal

Detaylı

PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI PARK ve BAHÇELER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde 1- Bu yönergenin

Detaylı

İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları

İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları İnşaat ve Diğer Altyapı Çalışmaları 7.1. İnşaat Faaliyetleri 7.1.1. Bölgemiz Yollarının Genişletilmesi 7 Bölgemiz yollarının artan taşıt sayısı ile taşıt trafiği yoğunluğundan dolayı yetersiz kalması ve

Detaylı

Destek Hizmetleri Müdürlüğü

Destek Hizmetleri Müdürlüğü Destek Hizmetleri Müdürlüğü Satınalma Çalışmaları Belediyemiz birimlerince ihtiyaç duyulan bilgisayar, bilgisayar sarf malzemeleri, bilgisayar donanımları, otomasyon programı, medya takip sistemi, mobilyalar,

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 153 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

1. ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 2. Personel Durumu 3. Hizmet Binası 4. Ulaşım İletişim - Vardiya 5. Teknolojik Alt Yapı

1. ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 2. Personel Durumu 3. Hizmet Binası 4. Ulaşım İletişim - Vardiya 5. Teknolojik Alt Yapı 1. ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 2. Personel Durumu 1 - Zabıta Müdürü 1 - Zabıta Amiri 1 - Zabıta Komiser Yardımcısı 12 - Zabıta Memuru 2 - Büro Memuru 5 - Özel Güvenlik 1- Araç Şoförü Olmak üzere İlçemizde mevcut

Detaylı

T.C. KAYSERİ TALAS BELEDİYESİ Destek Hizmetleri Müdürlüğü. SAYI : M.38.6.TAL.0.38/ 02 02/01/2008 KONU : 2007 Yılı Faaliyet Raporu.

T.C. KAYSERİ TALAS BELEDİYESİ Destek Hizmetleri Müdürlüğü. SAYI : M.38.6.TAL.0.38/ 02 02/01/2008 KONU : 2007 Yılı Faaliyet Raporu. SAYI : M.38.6.TAL.0.38/ 02 02/01/2008 KONU : 2007 Yılı Faaliyet Raporu. YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ NE İLGİ : 21.11.2007 tarih ve M.38.6.TAL.010/60 sayılı yazınız. İlgi yazı ile istemiş olduğunuz,01.01.2007

Detaylı

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER GİRİŞ.. 3 I-OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI.4-20 Bütçe Giderleri ve Gelirleri.. 4 Gider Gerçekleşme ve Başlangıç Ödeneği Karşılaştırma

Detaylı

II. Organize Sanayi Bölgesi (Alcı Türkobası )

II. Organize Sanayi Bölgesi (Alcı Türkobası ) 2 II. Organize Sanayi Bölgesi (Alcı Türkobası ) 2.1 İmar Durumu Bölgemizde imar faaliyetleri tamamlanmış olup fabrika inşaatlarının yapım süreci devam etmektedir. Bu faaliyetler 2007 yılında kurulan İmar

Detaylı

02 Sosyal Güvenlik Kurumlarına Devlet Primi Giderleri 17. 03. Mal ve Hizmet Alım Giderleri 8 04. Faiz Giderleri 9 05. Cari Transferler 10

02 Sosyal Güvenlik Kurumlarına Devlet Primi Giderleri 17. 03. Mal ve Hizmet Alım Giderleri 8 04. Faiz Giderleri 9 05. Cari Transferler 10 ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2015 YILI KURUMSAL DURUM VE MALİ BEKLENTİLER RAPORU I-OCAK-HAZİRAN 2015 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI... 4 A. Bütçe Giderleri. 4 01. Personel Giderleri 6 02. Sosyal Güvenlik

Detaylı

Temmuz ile Aralık Arası FAALİYET RAPORU

Temmuz ile Aralık Arası FAALİYET RAPORU 2 0 1 5 Temmuz ile Aralık Arası FAALİYET RAPORU 2016 Yılı Gider Bütçe fişleri, tüm müdürlüklerden toplanarak konsolide edilip İdare Bütçesi hazırlanmıştır. 2016 Yılı Performans Esaslı Analitik Bütçe Taslağı

Detaylı

YULAFLI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ. Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630

YULAFLI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ. Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630 Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630 TARİHÇE: 20. Yy da iskan görmüş bir mahalledir. 06.12.2012 tarih ve 28489 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6360 Sayılı kanun

Detaylı

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki. MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki. Çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi. KARAR SAYISI- 2: 2015 Yılı Kasım ayı meclis karar özetlerinin

Detaylı

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU T.C. MERAM BELEDİYESİ 2017 YILI MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Temmuz 2017 İÇİNDEKİLER I- 2017 YILI OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A- BÜTÇE GİDERLERİ 3 01- Personel Giderleri 4 02- SGK

Detaylı

PARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ

PARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ PARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ MAKİNE PARKI ve EKİPMANLARI Bu yıl içinde belediyemiz elektrik işlerinde ve ağaç budamada kullanılan 1 adet bomlu platform, 3 adet Kamyonet, 1 adet Kamyon, 1 adet Tanker, 1 adet

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 38 23/09/ /09/2011. Feruz KUTSAL. Zabıta Müdürü

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 38 23/09/ /09/2011. Feruz KUTSAL. Zabıta Müdürü ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 38 23/09/2011-30/09/2011 1. 5326 Sayılı Kabahatler Kanununa göre 18 Kişi Hakkında Trotuarı işgal etmekten,4 Kişi Hakkında Emre Aykırı Davranıştan, 1 Kişi

Detaylı

Halkımıza daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek çöp toplamada kullanılmak üzere 238 adet hurda sac bidon alınarak gerekli yerlere dağıtılmıştır.

Halkımıza daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek çöp toplamada kullanılmak üzere 238 adet hurda sac bidon alınarak gerekli yerlere dağıtılmıştır. TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ----------------------------------------------------- Temizlik İşleri Personeli, 1 Temizlik İşleri Müdür Vekili, 1 Çevre Mühendisi, 1 Temizlik Çavuşu, 4 Kadrolu Memur, 16 Daimi

Detaylı

2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU Bergama 999. UNESCO Dünya Mirası Mali Hizmetler Müdürlüğü Temmuz 2016 1 İÇİNDEKİLER 1. Sunuş... 3 2. I- 2016 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Bütçe Uygulama

Detaylı

MALAZGİRT BELEDİYESİNE AİT 2004 YILI ÇALIŞMA RAPORUDUR

MALAZGİRT BELEDİYESİNE AİT 2004 YILI ÇALIŞMA RAPORUDUR MALAZGİRT BELEDİYESİNE AİT 2004 YILI ÇALIŞMA RAPORUDUR İnsan Gücümüz ve Personel Durumu Belediyemizde mevcut 72 kadro bulunmaktadır. Mevcut kadrolardan 29 dolu ve 43 kadromuz münhal bulunmaktadır. 2004

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 49 09/12/2011-16/12/2011

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 49 09/12/2011-16/12/2011 ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 49 09/12/2011-16/12/2011 1) 5326 Sayılı Kabahatler Kanununa göre 7 Kişi Hakkında Tretuarı işgal etmekten 3 Kişi Hakkında Emre Aykırı Davranıştan, 2 Kişi

Detaylı

ONÜÇÜNCÜ BÖLÜM PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

ONÜÇÜNCÜ BÖLÜM PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI ONÜÇÜNCÜ BÖLÜM PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ NÜN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI ONÜÇÜNCÜ BÖLÜM Park ve Bahçeler Müdürlüğünün Görev, Yetki ve Sorumlulukları ile Çalışma Usul ve

Detaylı

1 Zabıta Müdürü 1 Zabıta Amiri 2 Zabıta Komiser Yardımcısı 10 Zabıta Memuru 1 adet 2004 model Ford marka minibüs aracımızla hizmet vermekteyiz.

1 Zabıta Müdürü 1 Zabıta Amiri 2 Zabıta Komiser Yardımcısı 10 Zabıta Memuru 1 adet 2004 model Ford marka minibüs aracımızla hizmet vermekteyiz. ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL: 1 Zabıta Müdürü 1 Zabıta Amiri 2 Zabıta Komiser Yardımcısı 10 Zabıta Memuru 1 adet 2004 model Ford marka minibüs aracımızla hizmet vermekteyiz. ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNCE 2009 YILINDA

Detaylı

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2017 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞ...3 I. OCAK-HAZİRAN 2017 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI...4 1. BÜTÇE GİDERLERİ...4 2. BÜTÇE GELİRLERİ...4 3. FİNANSMAN...5

Detaylı

VAKIFLAR MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı VAHDET AKSAN. Cadde Sayısı: 6 Sokak Sayısı: 19 Nüfus: 2304

VAKIFLAR MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı VAHDET AKSAN. Cadde Sayısı: 6 Sokak Sayısı: 19 Nüfus: 2304 Mahalle Muhtarı VAHDET AKSAN Cadde Sayısı: 6 Sokak Sayısı: 19 Nüfus: 2304 TARİHÇE: Vakıflar köyü 1900 yılında Bulgaristan Hasköy'den gelen Mümin Ağa tarafından kurulmuştur. Tipik Trakya köy yerleşimi özelliklerini

Detaylı

KOSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDART TABLOSU

KOSKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDART TABLOSU ADI 1 Belge Edinme Talep ile ilgili dilekçe varsa ekleri 15 Gün 2 Bilgi Edinme Bilgi Edinme Dilekçesi 15 Gün 3 İş Deneyim Belgesi 6 B. Tahsilât makbuzu veya banka dekontu 5 Gün 4 Müşteri Şikâyetinin Cevaplanması

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :3. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'ın semt evlerinde şenlik var

Detaylı

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL

Silivri İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM. 297.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Silivri Toplam Yatırım 297.000 Milyon YTL (İkiyüz Doksan Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR Sultangazi de 36 Altın Ay Altyapı ve Üstyapı HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 SULTANGAZİ NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ Sultangazi

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

PAŞAKÖY MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ. Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161

PAŞAKÖY MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ. Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161 Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161 TARİHÇE: PAŞAKÖY MAHALLESİ Osmanlı döneminde doğrudan Paşa ya tahsis edilmiş olan bir alandır. Burada Paşa nın çitliği yer almaktaydı.

Detaylı

T.C. GEBZE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/9 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ:

T.C. GEBZE BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/9 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ: GÖREV TANIMLARI Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/9 AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO 9001-2000 kapsamında, Görev, Çalışma

Detaylı

İĞNELER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR. Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452

İĞNELER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR. Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452 Mahalle Muhtarı HALİT DİNDAR Cadde Sayısı: 2 Sokak Sayısı: 4 Nüfus:452 TARİHÇE: Çok eski zamanlardan günümüze iskan göre Büyükkarıştıran ile yol bağlantısı olup, geçiş güzergahında bulunan köy, 19. Yy.dan

Detaylı

TOPLAM ÇALIŞMA NOKTASI:102 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK ÇALIŞMA NOKTALARI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRE BAŞKANLIĞI YOL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PROJE KONUSU

TOPLAM ÇALIŞMA NOKTASI:102 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK ÇALIŞMA NOKTALARI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRE BAŞKANLIĞI YOL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PROJE KONUSU TOPLAM ÇALIŞMA NOKTASI:102 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK ÇALIŞMA NOKTALARI EMLAK VE İSTİMLAK DAİRE BAŞKANLIĞI YOL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PROJE KONUSU AÇIKLAMA 1 HAVA MUHALEFETİ NEDENİYLE ÇALIŞMA YAPILAMADI 1 Göğüs

Detaylı

ULAŞ MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı ERSİN ÇABUKER. Bulvar Sayısı:2 Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 77 Nüfus: 5684

ULAŞ MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı ERSİN ÇABUKER. Bulvar Sayısı:2 Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 77 Nüfus: 5684 Mahalle Muhtarı ERSİN ÇABUKER Bulvar Sayısı:2 Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 77 Nüfus: 5684 TARİHÇE: 1937 yılında Bulgaristan dan göç eden vatandaşlar tarafından kurulmuş. Kasabanın ilk yerleşim birimleri

Detaylı

II. Organize Sanayi Bölgesi

II. Organize Sanayi Bölgesi 2 II. Organize Sanayi Bölgesi 2.1 İmar Planı 25.08.2008 tarihinde Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca onaylanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız 15.09.2008 tarihinde Ankara Valiliği

Detaylı

Beyoğlu. Toplam Yatırım 765 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Beyoğlu. Toplam Yatırım 765 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Beyoğlu Toplam Yatırım 765 Milyon YTL (Yediyüz Altmış Beş MilyonYTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

Bakırköy. Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

Bakırköy. Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Bakırköy Toplam Yatırım 168.000 Milyon YTL (Yüz Altmış Sekiz Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU. Kale Belediyesi nin 2011 yılında yapmış olduğu faaliyetleri aşağıdadır:

2011 YILI FAALİYET RAPORU. Kale Belediyesi nin 2011 yılında yapmış olduğu faaliyetleri aşağıdadır: 2011 YILI FAALİYET RAPORU Kale Belediyesi nin 2011 yılında yapmış olduğu faaliyetleri aşağıdadır: YAZI İŞLERİ: Personel Durumu: -2010 yılında Belediyemizde 12 adet memur, 12 adet işçi, 3 adet sözleşmeli

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Karar No: 204/2 Evrak No: 6687 Özet: Kadro değişiklik cetveli. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Kadro değişiklik cetveli. "3/0/204 tarihli Meclis toplantısında komisyonumuza havale edilen Yazı İşleri

Detaylı

T.C. ATABEY KAYMAKAMLIĞI ATABEY ÖĞRETMENEVİ VE ASO

T.C. ATABEY KAYMAKAMLIĞI ATABEY ÖĞRETMENEVİ VE ASO T.C. ATABEY KAYMAKAMLIĞI ATABEY ÖĞRETMENEVİ VE ASO BRİFİNG DOSYASI 2015 1. BÖLÜM KURULUŞUN GENEL TANIMI KURUMUN ADI Atabey : Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü KURUMUN ADRESİ Yeni Mahalle : Hastahane cad. TELEFON

Detaylı

T.C. KAYSERİ TALAS BELEDİYESİ Temizlik işleri Müdürlüğü SAYI : 2007/B5/ 27.11.2007 YAZI İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ NE

T.C. KAYSERİ TALAS BELEDİYESİ Temizlik işleri Müdürlüğü SAYI : 2007/B5/ 27.11.2007 YAZI İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ NE T.C. KAYSERİ TALAS BELEDİYESİ Temizlik işleri Müdürlüğü SAYI : 2007/B5/ 27.11.2007 KONU : Faaliyet Raporu. YAZI İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ NE İLGİ:21.11.2007 tarih ve 60 sayılı yazınız; Belediyemizin Meclisine sunulmak

Detaylı

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER VE TANIMLAR

PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER VE TANIMLAR PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, İLKELER VE TANIMLAR AMAÇ Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Kırşehir Belediyesi nde faaliyet

Detaylı

2011-2013 YILLARINDA

2011-2013 YILLARINDA T.C YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI Ercan BORA Yüksekova Belediye Başkanı İŞ TLF : 0438-351 40 11 E-MAİL : yovabelediyesi@mynet.com 2011-2013 YILLARINDA Ercan BORA Tarafından Yapılan Çalışmaların Özeti HAKKÂRİ

Detaylı

EVSEL ATIK (ÇÖP) TOPLAMA VE NAKLİ

EVSEL ATIK (ÇÖP) TOPLAMA VE NAKLİ Faaliyet Raporu Temizlik İşleri Müdürlüğü ATIKLARIN TOPLANMASI» Evsel Atıkların Toplanması ve Nakli» İnşaat Atıklarının (Moloz) Toplanması» Makine İle Süpürme Çalışması SÜPÜRME ÇALIŞMALARI» Sokak Süpürme

Detaylı

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız...

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız... İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985 İller Bankası Genel Müdürlüğü İçme Suyu İnşaatı Ereğli/Konya-1985 Türkiye Elektrik Kurumu TEÜİAŞ Çevre Aydınlatma Çevre İhata

Detaylı

ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN SONUÇ BİLDİRİM FORMU

ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN SONUÇ BİLDİRİM FORMU ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN SONUÇ BİLDİRİM FORMU Yayın Tarihi: 27.04.2007 Revizyon No: Revizyon Tarihi: Formun Başlanğıç Tarihi: Kapsadığı Bitiş Tarihi: Müdürlüğü H E D E F FAALİYET

Detaylı

1.GENEL BİLGİLER T.C OSMANCIK BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI FAALİYET RAPORU

1.GENEL BİLGİLER T.C OSMANCIK BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI FAALİYET RAPORU T.C OSMANCIK BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI FAALİYET RAPORU 1.GENEL BİLGİLER A. MİSYON VE VİZYON MİSYON Misyonumuz, tüm çalışanları ile birlikte çevreci, katılımcı, insan odaklı,

Detaylı

MİSİNLİ MAHALLESİ. Mahalle Muhtar Vekili CUMHUR ÇİBUK. Cadde Sayısı: 5 Sokak Sayısı: 91 Nüfus: 1461

MİSİNLİ MAHALLESİ. Mahalle Muhtar Vekili CUMHUR ÇİBUK. Cadde Sayısı: 5 Sokak Sayısı: 91 Nüfus: 1461 Mahalle Muhtar Vekili CUMHUR ÇİBUK Cadde Sayısı: 5 Sokak Sayısı: 91 Nüfus: 1461 Eski Mahalle Muhtarı MUSTAFA KORKMAZ Mustafa Korkmaz Muhtarımızı 15 Haziran 2017 tarihinde kaybettik. Yerine muhtar vekili

Detaylı

T.C. KAYSERİ TALAS BELEDİYESİ Park Bahçeler Müdürlüğü

T.C. KAYSERİ TALAS BELEDİYESİ Park Bahçeler Müdürlüğü T.C. KAYSERİ TALAS BELEDİYESİ Park Bahçeler Müdürlüğü 2007 YILI FAALİYET RAPORU PPEER RSSO ON NEELL ::1 Müdür, 1 Şef, 15 belediye işçisi, 21 şirket işçisi olmak üzere toplam 38 personel ile hizmet verilmektedir.

Detaylı

T.C. EDREMĠT BELEDĠYE BAġKANLIĞI. Kültür Ve Sosyal ĠĢler Müdürlüğü Görev ve ÇalıĢma Yönetmeliği BĠRĠNCĠ BÖLÜM

T.C. EDREMĠT BELEDĠYE BAġKANLIĞI. Kültür Ve Sosyal ĠĢler Müdürlüğü Görev ve ÇalıĢma Yönetmeliği BĠRĠNCĠ BÖLÜM T.C EDREMĠT BELEDĠYE BAġKANLIĞI Kültür Ve Sosyal ĠĢler Müdürlüğü Görev ve ÇalıĢma Yönetmeliği BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Teşkilat Yapısı Amaç MADDE- 1 Bu yönetmeliğin amacı Edremit

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 37 16/09/2011-23/09/2011. Feruz KUTSAL. Zabıta Müdürü

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 37 16/09/2011-23/09/2011. Feruz KUTSAL. Zabıta Müdürü ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 37 16/09/2011-23/09/2011 1. 5326 Sayılı Kabahatler Kanununa göre 13 Kişi Hakkında Tretuarı işgal etmekten,2 Kişi Hakkında Emre Aykırı Davranıştan, 3 Kişi

Detaylı

Birlik Parkı. Tahir AKYÜREK. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı

Birlik Parkı. Tahir AKYÜREK. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Birlik Parkı Birlik Parkı Değerli hemşehrilerim, Çiçek Gibi Bir Konya sloganıyla Konya genelinde yaptığımız yeşil alan çalışmalarımız kapsamında 2005 yılında hizmete sunduğumuz Birlik Parkı, kısa sürede

Detaylı

İKİTELLİ BÖLGESİ ATATÜRK MAHALLESİ 2004-2012YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER

İKİTELLİ BÖLGESİ ATATÜRK MAHALLESİ 2004-2012YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER İKİTELLİ BÖLGESİ ATATÜRK MAHALLESİ 2004-2012YILLARI ARASINDAKİ YAPILAN FAALİYETLER ATATÜRK PARKI Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapımı üstlenilen parkın projesi Küçükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler

Detaylı

T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2014 YILI FAALİYET RAPORU

T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2014 YILI FAALİYET RAPORU T.C. ÇUKURKUYU BELEDİYESİ 2014 YILI FAALİYET RAPORU PERSONEL DURUMU : - 4 Adet Memur - 4 Adet Kadrolu İşçi - 1 Adet Sözleşmeli Personel 9 Adet Personelle hizmet vermekteyiz. ARAÇ DURUMU : - 2 Adet Hizmet

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :167 KARAR 167 : Kuran Kursu Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu adına, İlçenin Camiatik Mahallesi 310 ada 27 parselin, Belediyemize ait uygun bir arsa ile takas edilmesine İmar Komisyon

Detaylı

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ 2011 YILI FAALİYETLERİ

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ 2011 YILI FAALİYETLERİ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ 2011 YILI FAALİYETLERİ ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİ KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ Birliğin Kuruluşu Şarkikaraağaç İlçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği 16.02.1991 tarih ve 20788

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Talas Belediyesi 31.15 km2 lik yüzölçüm ve 9 malaleden oluşmakta iken 5747 Sayılı Yasa gereği Erciyes,Zincidere, Başakpınar, Kuruköprü ve Kepez Belediyesi Tüzel Kişiliğini

Detaylı

EMLAK ve İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU

EMLAK ve İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU EMLAK ve İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ 22.04.2015-31.12.2015 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU 2015 yılı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü kayıtlarına göre gelen ve giden evrak sayıları aşağıdaki gibidir; Evrak Türü 2015

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 11 09/03/2012-16/03/2012. Feruz KUTSAL. Zabıta Müdürü

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 11 09/03/2012-16/03/2012. Feruz KUTSAL. Zabıta Müdürü ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK İNTERNET FAALİYET SAYI: 11 09/03/2012-16/03/2012 1- İlçemiz genelinde huzur ve sükunu bozanlar hakkında 5326 Sayılı Kabahatler Kanununa göre 13 Kişi Hakkında Trotuarı işgal etmekten,

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Pendik Toplam Yatırım 427 Milyon YTL (Dörtyüz Yirmi Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU 2014 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU TEMMUZ - 2014 / İSTANBUL İÇİNDEKİLER 1 SUNUŞ 2 I-OCAK-HAZİRAN 2014 DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI 3 A.Bütçe Giderleri 3 01. Personel Giderleri 5 02.

Detaylı