25 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "25 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni"

Transkript

1 25 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

2 Türkiye de Dijital Reklam Yatırımları 2013 te Yaklaşık %25 Büyüdü Webrazzi Dijital 14 te gerçekleşen ilk panel Türkiye de Online Reklam Yatırımları ve Mevcut Durum başlığını taşıyordu. IAB Türkiye yönetim kurulu üyesi Uğur Şeker in moderatörlüğünde gerçekleşen panele yine IAB Türkiye yönetim kurulu üyesi olan Mahmut Kurşun ve Neslihan Olcay katıldı yılının özellikle 2. yarısındaki mevcut reklam yatırımları ve 2013 yılının geneli panelde tartışıldı. Panelde ilk söz alan Mahmut Kurşun, 2013 yılı genelinde dijital reklam yatırımları büyümesinin %25 olmasını beklediklerini, yıla ait raporun üzerinde çalıştıklarını ve yakın zamanda IAB üzerinden resmi olarak yayınlayacaklarını duyurdu. Bunun yanında toplam dijital reklam yatırımlarının diğer reklam sektörlerinin önünde bir büyüme kaydettiği ve özellikle yeni açılan reklam alanlarının diğer dijital alanlara göre avantajı olduğu belirtildi. Video ve mobil reklam yatırımlarının ise 2013 yılında yüzde 50 büyüme gösterdiğini tahmin ettiklerini söyleyen Kurşun bununla birlikte IAB açısından ve Türkiye deki internet reklam ölçümlemesi konusunda çok önemli bir adım attıklarını, ölçümleme konusunda Deloitte ile birlikte çalışacaklarını açıkladı.

3 Tüketiciler Günde 3,3 Saatlerini Akıllı Telefonlarıyla Geçiriyor Küreselde de kullanıcılar günlük hayatlarında akıllı telefonlarıyla oldukça fazla vakit geçiriyorlar. ExactTarget ın yaptığı araştırmaya göre ortalama bir kullanıcı günde 3,3 saatini akıllı telefonuyla geçiriyor. 15 Aralık 2013 ve 15 Ocak 2014 tarihleri arasında 470 akıllı telefon sahibiyle yapılan araştırmaya göre bu kullanıcıların 205 inin aynı zamanda tablet de kullandığı görülüyor. Akıllı telefon sahiplerinin %85 lik bir bölümü telefonlarının hayatlarında oldukça önemli bir yer tuttuğunu söylüyor ve yaş arasındaki kullanıcılarda bu oran %90 a kadar çıkıyor. Kullanıcılar en çok arkadaşlarıyla iletişime geçmek için akıllı telefonlarını kullanırlarken, %75 lik bir bölüm günde en az bir kez sosyal ağlardaki hesaplarını kontrol etmek için telefonlarını kullanıyor. Bu oran tabletlerde ise %64. Kaynak: Eticaret Mag Katılımcıların %53 lük bir kısmı ise mobil cihazlarından sosyal medya üzerinden bir markayı beğendiklerini veya takip ettiklerini dile getiriyor. %43 lük bir bölüm ise akıllı telefonlarıyla bir kupon veya QR kod okuttuklarını belirtiyor. Kullanıcıların %63 ü mobil cihazlarla markaları takip etme nedenlerinin ise şirketlerin kampanyalarından yararlanmak olduğunu söylüyor.

4 Sosyal Medya Trafiğinin E-ticarete Etkisi E-ticaret platformu Shopify, hizmet verdiği mağazalara sosyal medyadan gelen trafikle ilgili detaylı bir infografik yayınladı. Ülkemizde mağaza sayısı sınırlı olsa da küresel ölçekte 90 bin mağazaya hizmet veren Shopify ın hazırladığı infografik özellikle Instagram ve YouTube un verileriyle dikkati çekiyor. Shopify ın temelinde online mağazaları ziyaret eden 37 milyon kullanıcı ziyaretinden hazırlanan infografik 600 bin satışla sonuçlanmış. Analiz edilen 37 milyon sosyal ağ ziyaretçisinden 23,3 milyonu yani %63 ü Facebook tan gelmiş. Sosyal ağ trafiğin yarısından fazlasını sağlayan Facebook un yanında Twitter %10.5 trafik yönlendirebilmiş. Bir diğer dikkat çeken noktaysa Facebook %63 lük trafik yönlendirmesine rağmen sosyal medya trafiğinden gelen satışların %85 ini sağlıyor. Instagram ın haricinde dönüşüm yönüyle dikkat çeken platformlar Vimeo ve YouTube. Video platformlar toplamda trafikte ağırlıklarını hissettiremeselerde yüzde 1 in üzerinde satışa dönüşümle, video içeriğin öneminin altını çizmişler. Shopify ın hazırladığı infografiği detaylı incelemek isteyenler buradan ulaşabilirler.

5 Facebook Yüz Eşleme Teknolojisinde Devrim Niteliğinde Bir İlerleme Sağladı Facebook un yeni yapay zeka araştırma ekibi, yüz doğrulama yazılımlarında köşe taşı olacak bir gelişmeyi duyurdu. Söylediklerine göre Facebook un yeni teknolojisi, yüz tanıma konusunda insan zekası seviyesine ulaşmış durumda. Yabancı birine ait iki ayrı fotoğrafı gösterdiğinizde, insanların yüzlerini doğru eşleştirme oranı %97,53. Facebook araştırmacılarının yeni geliştirdiği yazılımın aynı testteki skoru ise %97,25. Sonuç, ışık ya da kişinin doğrudan kameraya bakıp bakmıyor oluşu gibi varyasyonlardan etkilenmiyor. Yani Facebook un yeni yazılımı, neredeyse, yüzleri sizin kadar iyi eşleştirebiliyor. Yeni yazılım, 4 bin kişiye ait 4 milyon adet yüz resminden oluşan ve bugüne kadar oluşturulan en büyük veritabanı kullanılarak eğitilmiş. Geliştirmeyle Facebook un bugünkü teknolojisinin hata oranında %25 oranında azalma sağlanmış ve insan deneyimine bir hayli yaklaşılmış.

6 Twitter ın Kapanması Ve #Twitterisblockedinturkey in Analizi Türkiye de kullanıcıların Twitter a erişiminin engellenmesinin ardından dünya genelinde Trending Topic olan #TwitterisblockedinTurkey etiketini analiz ettik. Etiketle şu ana kadar yapılan paylaşım sayısı 630 bine yaklaşırken, sadece bu etiketle saatte ortalama atılan tweet sayısı 40 bine ulaştı. Etiketi sorguladığımızda Keyhole tweetlerin %73 ünün Türkçe olduğunu paylaşıyor. Yani bu etiket kullanılarak yaklaşık 450 bin tweet Türkçe atılmış durumda. İnternet kullanımını kadın %38,7, erkekte %59,3 olarak belirten TÜİK verisine karşılık etiketle atılan tweetler %43 kadın, %57 erkek katılımı şeklinde gerçekleşmiş.

7 Mobil Reklam Pazarında Google Kan Kaybediyor, Facebook Büyümesini Sürdürüyor Facebook un mobil pazar odağında yaptığı çalışmalarla pazar payını bir yıl içerisinde 3 kattan fazla artırdığı emarketer ın mobil pazarı karşılaştırmalı olarak incelediği raporda açıklandı. Google ın mobil reklamda küresel ölçekte pazarın yarısına sahip olduğunu yeniden gösteren araştırmada, mobil reklam pazarının bu yıl %105 atarak 17,96 milyar dolara ulaştığı belirtiliyor. Mobil reklam pazarın yaklaşık yarısına Google sahip. Bu yıl yaşanan 3 haneli büyümenin ardından 2014 te pazarın %75,2 büyüme öngörüsü dikkat çeken rakamların başında gelse de 2014 beklentisinde Facebook mobil odağında atılımının sonucu pazar payını %4,2 artırarak devam ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde Instagram da 100 milyon dolarlık reklam anlaşması da yapan Facebook, bu beklentiyi Instagram reklamlarının artmasıyla birlikte karşılamaya yakın görünüyor. Facebook 2012 de itibaren %5,4 ten başladığı pazar payını 2013 te %17.5 e çıkartmış için beklenti yine pazar payını artırarak %21.7 yi bulması yönünde. Google 2012 de %52,6 pazar payına sahipken pazarda 2 yıl üst üste pay kaybetmenin yanında bu yıl beklenti %2.5 daha pay kaybetmesi.

8 Rakamlarla Facebook un 10.Yılı İçin Hazırladığı Anılarını Hatırla Kampanyası Look Back kampanyasıyla Anılarına Hatırla diyen Facebook, kullanıcıların sosyal ağ paylaşımlarından 1 dakikalık videolar hazırlamıştı. Facebook kullanıcılarının büyük çoğunluğu tarafından sevilen 10. yıl kampanyasının detaylarını yazılım ekibi paylaştı. Facebook un kampanyada videolarını izleyen kullanıcıların %10 unun paylaşacağı beklentisine karşılık Look Back videosu %40 paylaşım oranına ulaşmış. Kampanya paylaşım oranıyla dikkat çekerken Facebook un süregelen trafiğini %20 artırmış. Kişiselleştirilmiş içeriğin kullanıcı tarafından ne kadar sevildiğini bir kere daha gösteren kampanya da Facebook un oluşturduğu Look Back video sayısı 720 milyon olarak belirtiliyor.

9 Google, Giyilebilir Teknolojiler İçin Projesi Android Wear i Duyurdu Google, geçtiğimiz günlerde mobil işletim sistemini giyilebilir cihazlara uyarlamasını sağlayacak Android Wear projesini resmen duyurdu. Şirketin Android ve Google Developers olmak üzere üç farklı kanalında paylaştığı bilgilere göre Google işe akıllı saatlerle başlayacak. Yazılım geliştiricilerin Android Wear projesinin gelişimine katkıda bulunmasını bekleyen Google, Developers Preview i de bu paylaşımlarında sunuyor. Google, yeni projesi için Asus, HTC, Motorola ve Samsung gibi tüketici elektroniği üreticileri ile işbirliği yapmış. Intel, Broadcom, Mediatek ve Qualcomm gibi çip üreticileri de Google ın diğer iş ortakları arasında. Fossil Groups ise moda markası olarak projeyi destekliyor. Google, bu ortakları aracılığıyla Andorid Wear ürünlerini bu yıl sonuna doğru piyasaya sürecek. Google ın Android Project tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz, videoda sesli komut ve daha birçok özellik dikkat çekiyor.

10 Şubat ta YouTube da En Çok İzlenen 10 Reklam YouTube ve Adweek in Ads Leaderboard listesi Ocak ayında Super Bowl reklamlarının hakimiyetine sahne olmuştu; en çok öne çıkan ise Budweiser ın Puppy Love isimli reklam filmiydi. Şubat ayında Pepsi Max in Test Drive 2 isimli reklamı Ocak ayı bitmeden iki gün önce yüklendiği için listede zirveye erişemedi; toplamda 14 milyondan izlenen reklam filmi Şubat ayı içerisinde 10 milyondan az izlendi. Listede bu ay New York sokaklarında yapılan birkaç şaka ve ayrıca Hennessey in dünyanın en hızlı legal sokak aracını kanıtladığı bir video var. Bu listeye giren videoların hepsinin YouTube da reklam olarak işaretlenmiş olması gerekiyor. 1. Maserati Strike 2. Chrysler America s Import 3. Coca-Cola America Is Beautiful 4. Pepsi MAX Test Drive 2 5. AMC The Walking Dead Zombies Prank NYC 6. Chobani Hungry Bear Loose in NYC 7. Hennessey World s Fastest: mph 8. Air New Zealand Safety in Paradise 9. Microsoft Empowering 10. Samsung Unpacked Kaynak: Campaign Türkiye

11 Dünyada Bir Dakikalık Sürede Neler Oluyor? Paylaşılan çalışma ile oldukça canlı bir dünyada yaşadığımız daha yakından anlaşılabilir. Bir dakika oldukça kısa bir zaman dilimi. Ancak yaklaşık 7,2 milyar kişinin yaşadığı dünyada bir dakika içinde neler olabileceği düşünülünce bu bir dakika daha önemli hale geliyor. The Atlantic yayını, bir dakika içinde neler olduğunu ortaya çıkarmak için bazı hesaplamalar ve araştırmalar yaptı. Oluşturulan videoda dünyada bir dakikalık zaman diliminde ilginç sonuçların ortaya çıktığı görülüyor. Bir dakika içinde; Dünyada 58 uçak havalanıyor (Uluslararası Hava Trafiği Derneği ne göre) 116 kişi evleniyor (Birleşmiş Milletler den alınan veriye göre) 144 kişi yeni eve taşınıyor (Gallup verilerine göre) 11 bin 319 paket teslim ediliyor (UPS ye göre) 243 bin fotoğraf Facebook a yükleniyor (Facebook verilerine göre) Yaklaşık 2,5 milyon kg atık oluşuyor (Dünya Bankası na göre) Kaynak: Digital Age

12 İyi Çalışmalar

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 17 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobil RTB Harcamaları %459 Artış Gösterdi emarketer tahminlerine göre RTB harcamaları (tüm reklam çeşitleri dahil) 2018 yılında toplamda $12 milyar a ulaşacak.

Detaylı

23 Ekim 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

23 Ekim 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 23 Ekim 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni TÜRKİYE NİN ONLINE PERAKENDE HARİTASI: 36 MİLYON İLE EN ÇOK İNTERNET KULLANISINA SAHİP 20. ÜLKE Markafoni son çalışmasında e-ticarete dair merak edilen pek çok

Detaylı

10 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

10 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 10 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Apple dan Bitcoin Açılımı Apple, App Store kılavuzunda yenilemeye giderek sanal para birimlerini kabul edebileceğini belirtti. TechCrunch un farkettiği yenilikte

Detaylı

3 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

3 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 3 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobil Pazarlama Ve Anlık Bildirimlerin Satışlara Etkisi Mobil ticaret artık online satışların %23 ünü kapsıyor. Bu yüzden bu konu her geçen gün daha çok gündeme

Detaylı

7 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

7 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 7 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Koinim.Com: Yeni Bir Türk Bitcoin Cüzdan Ve Platformu Bitcoin internetin en sıra dışı fenomenlerinden biri haline geldi. Bundan sadece bir kaç ay öncesine kadar

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ

DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ DİJİTAL PAZARLAMA &SOSYAL MEDYANIN FAYDALI ve ŞAŞIRTICI GERÇEKLERİ Sadece E-mail Abonelerine Özel BİLİYOR MUYDUN? Tüketicilerin %90 ı satın alma kararlarında internetteki yorumların etkili olduğunu düşünüyor.

Detaylı

SEKTÖRDEN HABERLER Kasım 2013

SEKTÖRDEN HABERLER Kasım 2013 SEKTÖRDEN HABERLER Kasım 2013 Bu sunumda e-posta pazarlama, sosyal medya, e-ticaret ve dijital pazarlama ile ilgili ilginizi çekebilecek haber ve istatistikleri bulabilirsiniz. Emarsys Hakkında Dünyanın

Detaylı

1 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

1 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 1 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni POZITRON, TÜRKİYE MOBİL BANKACILIK PAZARINI GÖSTEREN DETAYLI BİR RAPOR YAYINLADI Pozitron un yayınladığı rapora göre Haziran 2012 de 1,72 milyon olan mobil bankacılık

Detaylı

13 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

13 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 13 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Dünya Genelindeki Girişim Sermayelerinin 2013 Yılı Değerlendirmeleri Araştırma şirketi Pitchbook un hazırladığı infografik de dünya genelindeki girişim sermayelerinin

Detaylı

www.campaignwall.com

www.campaignwall.com #Hashtag li kampanyalar ve etkinlikler için her türlü iç/dış ekranda kullanılabilen; Tweet leri, Insagram / Facebook Post larını izleme, sayma, gereğinde filtreleme, yönetme ve infografikle raporlama sistemidir.

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ ve SOSYAL MEDYADA REKLAM UYGULAMALARI Sosyal medya yönetimine artık diğer pazarlama aktivasyonları gibi stratejik bir bakış

Detaylı

HP, Y Kuşağına Ulaşmak için İlgi Çekici YouTube Reklamları Kullanıyor

HP, Y Kuşağına Ulaşmak için İlgi Çekici YouTube Reklamları Kullanıyor HP, Y Kuşağına Ulaşmak için İlgi Çekici YouTube Reklamları Kullanıyor Yayınlanan Mayıs ayı 2016 Konular Video Reklâm HP artık dijital video ile tek bir platform üzerinden tüm Y kuşağı kitlesine ulaşabiliyor.

Detaylı

31 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

31 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 31 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Mobilden Açılan E-postaların Geri Dönüşümleri %52 Arttı Mobil cihazların en çok kullanıldığı alanlardan biri de gün içerisinde e-postaların kontrolünü yapmak.

Detaylı

18 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

18 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 18 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Google Wallet İle Yapılan Alışverişler Artık Takip Edilebilecek Google, geçtiğimiz aylarda Android cihazlarla uyumlu hale getirdiği Google Wallet (Cüzdan) uygulamasının

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

Dijital Pazarlamada. Trendleri ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik.

Dijital Pazarlamada. Trendleri ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik. Dijital Pazarlamada 2016 Trendleri 2017 ye merhaba demeden önce bir önceki senede neler olduğunu birlikte incelemek istedik. Dijital pazarlamanın 2016 daki trendlerini sizler için bir araya getirdik. Böylece

Detaylı

Mobil Pazarlama Stratejiniz İçin Çevrimiçi Video Neden Olmazsa Olmaz?

Mobil Pazarlama Stratejiniz İçin Çevrimiçi Video Neden Olmazsa Olmaz? Mobil Pazarlama Stratejiniz İçin Çevrimiçi Video Neden Olmazsa Olmaz? Günümüzde tüketiciler ihtiyaç duydukları ya da istedikleri bir şey olduğunda refleks olarak Yayınlandı Nisan 2015 telefonlarına uzanıyor.

Detaylı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı

2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı 2000 li yıllardan itibaren teknolojinin hızlı gelişiminden belki de en büyük payı alan akıllı telefon ve tabletler gibi kablosuz iletişim olanağı sağlayan cihazların daha iyi, hızlı ve ucuz modellerle

Detaylı

Dijital Dünyadaki Gelişmeler Şubat 2014

Dijital Dünyadaki Gelişmeler Şubat 2014 Dijital Dünyadaki Gelişmeler Şubat 2014 FACEBOOK Facebook 10 Yaşında Facebook 10. yılı için sürpriz bir uygulama hazırlamanın yanında ilk mobil uygulamasının ve ilk web sayfasının görüntülerini de paylaştı.

Detaylı

TÜRKİYE DE İŞ DÜNYASINDA ÇALIŞANLAR SOSYAL MEDYAYI NASIL KULLANIYOR?

TÜRKİYE DE İŞ DÜNYASINDA ÇALIŞANLAR SOSYAL MEDYAYI NASIL KULLANIYOR? Haziran 2010 SOSYAL MEDYA ARAŞTIRMASI: TÜRKİYE DE İŞ DÜNYASINDA ÇALIŞANLAR SOSYAL MEDYAYI NASIL KULLANIYOR? Proje Koordinatörleri: İndeks Araştırma Ekibi Simge Şahin, İstanbul Bilgi Üniversitesi Giriş:

Detaylı

25 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

25 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 25 Haziran 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Yapı Kredi nin Vine Kampanyası Mobil Şube ye Olan İlgiyi İkiye Katladı Vine, bir yanda kendi trendlerini ve fenomenlerini yaratmaya devam ederken diğer yanda

Detaylı

Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık?

Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık? Neden Sosyal Medyanın Geleceği Reklam Değil, Yayıncılık? Bu pazarlamacılar, sosyal medya 'uzmanları' ve PR uzmanlarının her gün konuştuğu konu; Sosyal medyanın geleceği nasıl gözüküyor? 1. Geleneksel medya,

Detaylı

Dijital Voltaj. Aralık 2017

Dijital Voltaj. Aralık 2017 Dijital Voltaj Aralık 2017 2017 de dijital platformlarda en çok arananlar Kaynak:http://www.haberturk.com/google-da-2017-yilinda-en-cok-arananlar-listesi-belli-oldu-1753263-ekonomi Facebook tan kullanıcıları

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

24 Eylül 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

24 Eylül 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 24 Eylül 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni TÜRK KULLANICILAR SOSYAL AĞLARDA NELERİ PAYLAŞIYOR Ipsos un son araştırmasına göre sosyal medya kullanıcıların büyük çoğunluğu sosyal ağlarda ilginç, komik

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

SOSYAL MEDYADA EĞİTİM UYGULAMALARI. Yasin YÜKSEL

SOSYAL MEDYADA EĞİTİM UYGULAMALARI. Yasin YÜKSEL SOSYAL MEDYADA EĞİTİM UYGULAMALARI Yasin YÜKSEL Araştırma konusu: Sosyal medyanın -özellikle yüksek öğretimde olmak üzere- eğitime katkısını, bu konuda yapılan araştırmaları, istatistikleri ve uygulamaları

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

5 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

5 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 5 Ağustos 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni TBB, HAZİRAN İNTERNET VE MOBİL BANKACILIK İSTATİSTİKLERİNİ AÇIKLADI TBB nin yayınladığı Haziran ayı internet ve mobil bankacılık istafsfkleri raporuna göre;

Detaylı

9 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

9 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 9 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni Türkiye nin İlk Bitcoin ATM si İstanbul Atatürk Havalimanı nda Kullanıma Açıldı Geçtiğimiz Nisan ayında ilk kez Güney Kıbrıs ta kullanılmaya başlayan Bitcoin

Detaylı

10 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

10 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 10 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Amazon dan PayPal ve Square e Rakip Ödeme Sistemi ABD ve İngiltere de Pazar günleri de kargo gönderimine başlayan Amazon bir süredir kendi ürettiği Kindle tabletler

Detaylı

27 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

27 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 27 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni PayU Türkiye, BKM Express i Ödeme Seçenekleri Arasına Ekledi Online ödeme sistemlerinin iki önemli oyuncusu PayU Türkiye ve BKM Express yeni bir işbirliğine

Detaylı

16 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

16 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 16 Aralık 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni Put.io, Bitcoin İle Ödeme Almaya Başladı 2009 da kurulan Put.io, Türkiye de üretilen en yenilikçi girişimler biri olarak adından uzun süre bahsettirdi. Tüm

Detaylı

10 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

10 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 10 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Visa Türkiye Genel Müdürü Merve Tezel: Türkiye de Temassız Ödeme Kullanımı %38 Oranında Arttı Mobile World Congress 14 te Visa nın 7 farklı NFC çözümünün tanıtımını

Detaylı

Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi. EĞİTMEN : Eren GÖKYER

Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi. EĞİTMEN : Eren GÖKYER Sosyal Medya Yönetimi Eğitimi EĞİTMEN : Eren GÖKYER 2018 Türkiye İnternet Kullanım ve Sosyal Medya İstatistikleri We Are Social 2018 Türkiye araştırma sonuçları Dünyanın en yüksek internet hızına sahip

Detaylı

Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları

Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları DIGINEWS 2015 Yükselen Yıldız: Anlık İleti Uygulamaları Anlık İleti Uygulamaları Anlık mesajlaşma, internet üzerinden gerçek zamanlı olarak ileti transferi sağlayan bir online mesajlaşma şeklidir. Mart

Detaylı

Türkiye nin geleceğini 25 milyonluk kitle belirleyecek

Türkiye nin geleceğini 25 milyonluk kitle belirleyecek Tarih: 19.01.2013 Sayı: 2014/01 İSMMMO dan Türkiye nin Yaratıcı Geleceği / Y Kuşağı Raporu Türkiye nin geleceğini 25 milyonluk kitle belirleyecek İSMMMO nun Türkiye nin Yaratıcı Geleceği / Y Kuşağı adlı

Detaylı

03-05 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar da düzenlenen Evlilik Hazırlıkları Fuarı, 15. yılında Modern Zaman Gelinleri konseptiyle

03-05 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar da düzenlenen Evlilik Hazırlıkları Fuarı, 15. yılında Modern Zaman Gelinleri konseptiyle 2017 SONUÇ RAPORU 03-05 Şubat 2017 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar da düzenlenen Evlilik Hazırlıkları Fuarı, 15. yılında Modern Zaman Gelinleri konseptiyle evlenecek çiftlere rehberlik eden bir organizasyon

Detaylı

5 milyon kişi online ticarete 31 milyar lira harcıyor

5 milyon kişi online ticarete 31 milyar lira harcıyor Tarih: 06.10.2013 Sayı: 2013/16 Türkiye de e-ticaret Raporu na göre online alışveriş beş yılda 3 e katlandı 5 milyon kişi online ticarete 31 milyar lira harcıyor İSMMMO nun Türkiye de e-ticaret adlı raporuna

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

3D SOSYAL YAŞAM PROJESİ

3D SOSYAL YAŞAM PROJESİ 3D SOSYAL YAŞAM PROJESİ 1 PROJE TANIMI : İnsanların, internet ortamında gerçekçiliği ve sosyal hayatı ön planda tutarak keyifli vakit geçirmelerini sağlamak için oluşturulan bir yazılımdır. Proje birebir

Detaylı

22 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

22 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 22 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni PayU dan E-Ticaret Sektörü İçin İki Yeni Ödeme Hizmeti PayU Türkiye e-ticaret sektörüne yönelik iki yeni ödeme hizmetini devreye soktu. Yeni hizmetleri Tekrarlayan

Detaylı

8 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

8 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 8 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Plak Arşiviyle Ünlü Zihni Müzik, Bitcoin ile Ödeme Kabul Etmeye Başladı Dünyada Bitcoin kabul eden işletmelerin çoğalmasının yanı sıra sanal para birimi Türkiye

Detaylı

İşletme Bilgi Yönetimi. Doç. Dr. Serkan ADA

İşletme Bilgi Yönetimi. Doç. Dr. Serkan ADA İşletme Bilgi Yönetimi Doç. Dr. Serkan ADA Bilgi Toplanmış, organize edilmiş, yorumlanmış ve belli bir yöntemle etkin karar vermeyi gerçekleştirmek amacıyla ilgili birime sevkedilmiş, belirli bir amaç

Detaylı

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Türkiye de İnternet Kullanımı Potansiyel Müşterileriniz Artık Size İnternet Üzerinden Ulaşıyor Amacınız işletmenizin daha fazla ulaşılır olmasını

Detaylı

Sosyal Medyada Markalar

Sosyal Medyada Markalar Sosyal Medyada Markalar M a y ı s 2 0 1 7 w w w. p a z a r l a m a 3 0. c o m i n f o @ p a z a r l a m a 3 0. c o m A r a ş t ı r m a : T u r a n F a r a j o v a P r o j e K o o r d i n a t ö r ü G ü

Detaylı

21 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

21 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 21 Ocak 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni PayPal Online Ödeme Sistemlerini Hızlandıracak Uygulamalar Üzerinde Çalışıyor Son dönemlerde fiziki mağazalardaki kullanımı artırmak için çeşitli çalışmalar

Detaylı

13 Mayıs 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

13 Mayıs 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 13 Mayıs 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Banka Ve Kredi Kartlarını Tek Bir Karta İndirgeyen Coin, 15.5 Milyon Dolar Yatırım Aldı Tüm banka ve kredi kartlarını tek bir kartta bir araya getirmeyi amaçlayan

Detaylı

SANAL GERÇEKLİK. Reklamcılık için ne ifade ediyor? Kaynak: thinkwithgoogle

SANAL GERÇEKLİK. Reklamcılık için ne ifade ediyor? Kaynak: thinkwithgoogle SANAL GERÇEKLİK Reklamcılık için ne ifade ediyor? Kaynak: thinkwithgoogle Sanal gerçeklik içeren bir gelecek reklamcılık, yaratıcılık ve hikaye anlatıcılığı için ne anlama geliyor? Sanal gerçekliğe olan

Detaylı

Finans Sektöründe Google ile Özel Dijital Fırsatlar

Finans Sektöründe Google ile Özel Dijital Fırsatlar Finans Sektöründe Google ile Özel Dijital Fırsatlar Türkiye de Online Kullanıcı Trendleri Dünyada internet kullanıcısı sayısı: 3.3 Milyar Google üzerinden günde 3.7 Milyar yılda 1.4 Trilyon arama yapılıyor

Detaylı

Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın.

Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın. Veriye dayalı pazarlamayla dönüşüm oranlarınızı artırın. Satışlarınızı ve müşteri bağlılığını, reklam yatırımlarına oranla en yüksek seviyeye çıkarmak için pazarlama teknolojileri geliştiriyoruz. Amacımız,

Detaylı

İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir?

İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir? İşaretçiler Perakende Pazarlamayı Nasıl Yeniden Şekillendirebilir? Yazar Peter Lewis Yayınlanan Ağustos 2016 Konular Hareketli Perakende Tüketim maddeleri İşaretçi teknolojisi, cihazları daha faydalı hale

Detaylı

24 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

24 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 24 Şubat 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Allin1social dan Sektör Bazında Facebook Analizi: Bankacılık Facebook reklam yönetim ve optimizasyon platformu Social Ads Tool ve sosyal medya içerik yönetim

Detaylı

M-GEN (emgen okunur) yolunu açtık. Sonra kendimiz de yoğun istek üzerine Dijital Ajans olduk:)

M-GEN (emgen okunur) yolunu açtık. Sonra kendimiz de yoğun istek üzerine Dijital Ajans olduk:) MERHABA M-GEN (emgen okunur) Türkiye nin Fütürist İş Tasarımları sunan ilk şirketi olarak 2006 da Fütürist Ufuk Tarhan tarafından kuruldu. Adımız M-GEN. Millennium Generation dan (Milenyum Nesli) türetilmiş

Detaylı

Online Video Reklamcılığında Başarı İçin Medya Planlamasıyla İlgili 4 İpucu

Online Video Reklamcılığında Başarı İçin Medya Planlamasıyla İlgili 4 İpucu Online Video Reklamcılığında Başarı İçin Medya Planlamasıyla İlgili 4 İpucu Yazan: Kate Stanford Yayınlanma tarihi: Eylül 2016 Konular Reklamcılık Yayın içi video Reklam Öğesi Tüketiciler, tüm cihazlarının

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI Sosyal Medya Kanallarımız Günlük olarak milyonlarca insan tarafından kullanan tüm sosyal medya ortamlarında HEM BİLGİSAYAR HEM DE MOBİL CİHAZLARDA en sık kullanılan

Detaylı

Dijital Voltaj. Kasım 2018

Dijital Voltaj. Kasım 2018 Dijital Voltaj Kasım 2018 WhatsApp ta reklam dönemi başlıyor. WhatsApp reklam dönemi ile birlikte, artık durumlar sekmesinde reklamlar gösterecek. İlk olarak ios sürümü için başlayan WhatsApp reklamları,

Detaylı

11 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni

11 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni 11 Kasım 2013 DenizBank Güncel Haber Bülteni PAYPAL AVUSTRALYA DA RESTORANLAR İÇİN YENİ BİR ÖZELLİK TEST EDİYOR Avustralya daki PayPal kullanıcıları restoranlarda masalarından kalkmadan ve garson çağırmadan

Detaylı

Ekonomi Bülteni. 17 Ağustos 2015, Sayı: 23. Yurt Dışı Gelişmeler Yurt İçi Gelişmeler Finansal Göstergeler Haftalık Veri Akışı

Ekonomi Bülteni. 17 Ağustos 2015, Sayı: 23. Yurt Dışı Gelişmeler Yurt İçi Gelişmeler Finansal Göstergeler Haftalık Veri Akışı Ekonomi Bülteni 17 Ağustos 2015, Sayı: 23 Yurt Dışı Gelişmeler Yurt İçi Gelişmeler Finansal Göstergeler Haftalık Veri Akışı Ekonomik Araştırma ve Strateji Dr. Saruhan Özel Ezgi Gülbaş Orhan Kaya İnci Şengül

Detaylı

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi

İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI. Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi İNOVANKA TANITIM DOKÜMANI Dijital Dünya da zirveyi arzulayan işletmelerin adresi Türksat ın Tercihi İnovanka Türksat A.Ş, Kablo Tv, Uydu Net, E-devlet sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlarına tarafımızca

Detaylı

2011 Yılının En Çok Konuşulan Twitter Mesajları Twitter 2011 yılında, birçok ünlü, iş adamı, politikacı, dini lider, kanaat önderinin kendi

2011 Yılının En Çok Konuşulan Twitter Mesajları Twitter 2011 yılında, birçok ünlü, iş adamı, politikacı, dini lider, kanaat önderinin kendi 2011 Yılının En Çok Konuşulan Twitter Mesajları Twitter 2011 yılında, birçok ünlü, iş adamı, politikacı, dini lider, kanaat önderinin kendi isimlerine doğrulanmış hesaplar açarak seslerini duyurdukları

Detaylı

Dijital Uygulamalar Rehberi. bajsrcx. www.filliboya.com.tr

Dijital Uygulamalar Rehberi. bajsrcx. www.filliboya.com.tr Dijital Uygulamalar Rehberi bajsrcx www.filliboya.com.tr QR kodları akıllı cihazınıza okutun Filli Boya yı takip edin! Facebook Youtube Twitter Google Plus Linkedin Instagram Vimeo Bukombin Filli Boya

Detaylı

ÖRNEK OLAY. L Oréal Canada

ÖRNEK OLAY. L Oréal Canada ÖRNEK OLAY L Oréal Kanada DoubleClick Bid Manager ve Google Analytics Premium ile Programlı Satın Almanın Güzelliğini Görüyor L Oréal Kanada, DoubleClick Bid Manager ve Google Analytics Premium ile Programlı

Detaylı

Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi. Enes Usta

Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi. Enes Usta Facebook ve Instagram ile Marka Yönetimi Enes Usta Enes Usta enesusta.com.tr twitter.com/enesustacom instagram.com/enesustacomtr instagram.com/enesustadiyorki facebook.com/enesustablog facebook.com/enesustacomtr

Detaylı

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İŞ YERİNDE GELİŞİM Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, farklı konumlara dağılmış durumda ve hareketli. Akıllı telefonlar ve

Detaylı

Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009

Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009 Mobil İnternet Kullanımı ve 3G Araştırması Temmuz 2009 www.webrazzi.com 2/16 Rapor Hakkında Bu araştırma Türkiyeʼde mobil internet kullanımı ve 3Gʼnin bilinirliğini ölçmek amacıyla Webrazzi okuyucuları

Detaylı

28 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

28 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 28 Nisan 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Dünyanın İlk Bitcoin İle Ödeme Yapılabilen Debit Kartı Geliyor Bitcoin in artan popülaritesi ve dünyadaki büyük şirketlerin ödemelerde Bitcoin kabul ediyor

Detaylı

Markaların 2017 Sonu Büyüme Hedefleri. 7,000 Mağaza. 6,000 Mağaza 5,000 Mağaza

Markaların 2017 Sonu Büyüme Hedefleri. 7,000 Mağaza. 6,000 Mağaza 5,000 Mağaza EKİM 2017 Geride bıraktığımız son iki yılda, Türkiye ekonomik olarak tarihindeki en dalgalı dönemlerinden birisini yaşadı. Bu dalgalanmayı sektörlere indirgediğimizde, markaların ve tüketicilerin denizleri

Detaylı

ADAPTIVE LETTER MART 16. - No.26

ADAPTIVE LETTER MART 16. - No.26 ADAPTIVE LETTER MART 16 - No.26 İÇİNDEKİLER ADAPTIVE MARKETING Lipton #biçaydaha The Economist REAL-TIME VE DATA Shimon Robotları Data Storytelling Real-Time Duygu Analizi PLATFORM Mac Siri Twitter DM

Detaylı

Webrazzi Etkinlikler '19

Webrazzi Etkinlikler '19 Webrazzi Etkinlikler '19 2006 yılının Ağustos ayında Arda Kutsal tarafından kurulan Webrazzi, internet alanında Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri inceleyerek analiz eden Türkiye nin lider medyasıdır. Sektöre

Detaylı

TrueView ile Video için Google AdWords.

TrueView ile Video için Google AdWords. TrueView ile Video için Google AdWords. Reklam videonuzu izleyen kişilerş için ödeme yapın. YouTube'un Boyutu ve Kapsamı. #1 Çevrimiçi video sitesi #2 En büyük arama motoru (Google'dan sonra) #3 En büyük

Detaylı

Dünyanın en büyük sosyal dil öğrenme ağı busuu şimdi Türkiye de!

Dünyanın en büyük sosyal dil öğrenme ağı busuu şimdi Türkiye de! BASIN BÜLTENİ 18 Mart 2014 Türkiye busuu'da en hızlı büyüyen ülkelerden birisi... Dünyanın en büyük sosyal dil öğrenme ağı busuu şimdi Türkiye de! 40 milyonun üzerinde kullanıcıyla dünyanın en büyük sosyal

Detaylı

ÖZEL ÜMRANİYE İRFAN ANADOLU LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI VELİ BÜLTENİ

ÖZEL ÜMRANİYE İRFAN ANADOLU LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI VELİ BÜLTENİ ÖZEL ÜMRANİYE İRFAN ANADOLU LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI VELİ BÜLTENİ Kasım 2012 www.irfankoleji.com Sayfa 1 / 5 GENCİN TEKNOLOJİYLE İMTİHANI Gençler Dile Geldi adında İntel in düzenlemiş olduğu

Detaylı

Taşınabilir Teknolojiler

Taşınabilir Teknolojiler Taşınabilir Teknolojiler Nelerdir? Akıllı cep telefonları Dizüstü bilgisayarlar Tablet PC ler Giyilebilir teknolojiler Akıllı cep telefonları Fotoğraf makinesi, video kamera, sesli ve görüntülü ortam oynatıcılar,

Detaylı

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için...

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... http://www.okaynet.net MERHABA OkayNet Bilişim Hizmetleri olarak iş yerinizi yeniden inşa ediyoruz. Duvarlarınızı yıkıyor, çerçevelerinizi değiştiriyor ve masalarınızı

Detaylı

BUNLARI BĠLĠYOR MUYDUNUZ? Aygen Tezcan IAB Türkiye

BUNLARI BĠLĠYOR MUYDUNUZ? Aygen Tezcan IAB Türkiye BUNLARI BĠLĠYOR MUYDUNUZ? Aygen Tezcan IAB Türkiye 39 ülkede dijitalin geliģimi için çalıģır HAYAT DEĞĠġĠYOR, ARTIK HĠÇ BĠR ġey ESKĠSĠ GĠBĠ DEĞĠL. Son yılların popüler iģ adamları MARK ZUCKERBERG 29 MIKE

Detaylı

22 Temmuz 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

22 Temmuz 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 22 Temmuz 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni ING Bank Mobil Cüzdanı ParaMara yı Banka Müşterisi Olmayan Kullanıcılara Açtı ING Bank'ın mobil cüzdanı ParaMara artık sadece kendi müşterilerine hizmet vermeyecek.

Detaylı

zevklerinizi öğrenir ve sizi seveceğiniz yerlere yönlendirir

zevklerinizi öğrenir ve sizi seveceğiniz yerlere yönlendirir Deniz Kahraman zevklerinizi öğrenir ve sizi seveceğiniz yerlere yönlendirir yakınınızdaki kişilerle iletişime geçip buluşabileceğiniz en kolay yol Kişiselleştirilmiş Yerel Arama İletişim & Etkinlikler

Detaylı

Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde

Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde 48 saat içinde gerçekleştirilen en büyük açık kaynaklı

Detaylı

BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI. İşbirlikli Yazarlık Çoklu Ortam Paylaşımları Web Günceleri Etiketleme ve Sosyal İmleme Sosyal Medya Dijital Kimlik

BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI. İşbirlikli Yazarlık Çoklu Ortam Paylaşımları Web Günceleri Etiketleme ve Sosyal İmleme Sosyal Medya Dijital Kimlik BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI İşbirlikli Yazarlık Çoklu Ortam Paylaşımları Web Günceleri Etiketleme ve Sosyal İmleme Sosyal Medya Dijital Kimlik İŞBİRLİKLİ YAZARLIK İçeriğinin kullanıcıların katkılarıyla oluşturulduğu

Detaylı

SEKTÖRDEN HABERLER Ekim 2013

SEKTÖRDEN HABERLER Ekim 2013 SEKTÖRDEN HABERLER Ekim 2013 Bu sunumda e-posta pazarlama, sosyal medya, e-ticaret ve dijital pazarlama ile ilgili ilginizi çekebilecek haber ve istatistikleri bulabilirsiniz. Emarsys Hakkında Dünya nın

Detaylı

İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI

İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI İNTERNET VE BİLGİSAYAR AĞLARI İNTERNET NEDİR? Dünya genelindeki bilgisayar ağlarını ve kurumsal bilgisayar sistemlerini birbirine bağlayan elektronik iletişim ağıdır. BİLGİSAYAR AĞI NEDİR? İki ya da daha

Detaylı

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain

«Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain Video Reklamlar «Pek çok küçük şey, doğru reklamla devleşmiştir.» Mark Twain 1 2 3 4 Türkiye deki Arama Türkiye Pazarında Arama Hacmi Türkiye de Beyazperde Nerede? Rakip Analizi, Yıllık Analiz YouTube

Detaylı

MediaClick Web Tasarım Hakkında

MediaClick Web Tasarım Hakkında MediaClick Web Tasarım Hakkında MediaClick, Gen Medya A.Ş. bünyesinde yer alan, Bütünleşik Dijital İletişim Ajansı dır. Biz bu kelimeyi özellikle kullanıyoruz. Zira, bir web projesinin başarısının sadece

Detaylı

SOSYAL MEDYA ARAÇLARI VE PATOLOJİ: ZAMAN-MEKAN-KİŞİ KISITLAMASI OLMADAN BİLGİYE MÜKEMMEL ERİŞİM

SOSYAL MEDYA ARAÇLARI VE PATOLOJİ: ZAMAN-MEKAN-KİŞİ KISITLAMASI OLMADAN BİLGİYE MÜKEMMEL ERİŞİM SOSYAL MEDYA ARAÇLARI VE PATOLOJİ: ZAMAN-MEKAN-KİŞİ KISITLAMASI OLMADAN BİLGİYE MÜKEMMEL ERİŞİM Yard.Doç.Dr.Pembe OLTULU @pembeoltulu Prof. Dr. Alp USUBÜTÜN @usubutun NEÜ MERAM TıP FAKÜLTESI PATOLOJI ABD/KONYA

Detaylı

visionteractive DOOH & RETAIL AD TECH

visionteractive DOOH & RETAIL AD TECH visionteractive DOOH & RETAIL AD TECH visionteractive DISRUPTIVE INTELLIGENCE Visionteractive markaların pazarlama ihtiyaçlarına patentli akıllı cihaz ve yazılımlarıyla online-offline entegre çözümler

Detaylı

SOSYAL MEDYANIN ÖNEMİ VE BARACK OBAMA ÖRNEĞİ

SOSYAL MEDYANIN ÖNEMİ VE BARACK OBAMA ÖRNEĞİ SOSYAL MEDYANIN ÖNEMİ VE BARACK OBAMA ÖRNEĞİ Sosyal medya zaman ve mekan sınırlaması olmadan (mobil tabanlı), paylaşımın, tartışmanın esas olduğu bir iletişim şeklidir. Wikipedia sosyal medyanın özelliklerini

Detaylı

8 Temmuz 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

8 Temmuz 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 8 Temmuz 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Akbank Direkt Mobil, Artık ibeacon İle Para Çekme İmkanı Sunuyor Yeni gelişmeleri kendi ürün ve hizmetlerine uyarlama hızıyla dikkat çeken bankalardan biri

Detaylı

YouTube SEO Kılavuzu. Video İzlenme Oranlarını Artırmak ve Sıralamayı Yükseltmek İçin Etkili İpuçları

YouTube SEO Kılavuzu. Video İzlenme Oranlarını Artırmak ve Sıralamayı Yükseltmek İçin Etkili İpuçları YouTube SEO Kılavuzu Video İzlenme Oranlarını Artırmak ve Sıralamayı Yükseltmek İçin Etkili İpuçları Temel YouTube Arama Motoru Optimizasyonu Kılavuzu İçindekiler 1. Giriş 2. Video Konusu Seçerken Dikkat

Detaylı

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ HASHTAG KULLANMA REHBERİ 1 Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? #HASHTAG Hangimiz günlük olarak kullandığımız sosyal medya platformlarında

Detaylı

Ajans Sunumu İstanbul, 2015

Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Biz Kimiz? Dijital dünyanın afacanları, sorunlarınızın çözüm ortaklarıyız. Minik ofisimize sığdırdığımız kocaman dünya ile deli dolu, enerjik bir ekibiz. Tüm bu enerjimizi,

Detaylı

WEB ARAÇLARI VE UZAKTAN EĞİTİM CEIT357-4.HAFTA

WEB ARAÇLARI VE UZAKTAN EĞİTİM CEIT357-4.HAFTA WEB ARAÇLARI VE UZAKTAN EĞİTİM CEIT357-4.HAFTA 1 Giriş Bu bölümümde günümüzde en çok kullanılan Web araçları tanıtılacak ve anlatılacaktır.bunların eğitimde, özellikle uzaktan eğitimde nasıl kullanıldığından

Detaylı

Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi İLERLEYİŞ

Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi İLERLEYİŞ CLICO HAKKINDA Bilgisayarlarını sektöre heyecanla açan Clico, Tıklamadan duramayan, Gelişmeden ilerlemeyen, Tüm hayaller gerçekleştirmek içindir diyen, Tutkuyla çalışan, Samimi, FİKİR Teknoloji delisi

Detaylı

Yeni Veriler, İnternet'teki Video Reklamların Üzerinde Düşünme, Tercih Edilirlik, Satın Alma Amacı ve Satışları Teşvik Ettiğini Gösteriyor

Yeni Veriler, İnternet'teki Video Reklamların Üzerinde Düşünme, Tercih Edilirlik, Satın Alma Amacı ve Satışları Teşvik Ettiğini Gösteriyor Yeni Veriler, İnternet'teki Video Reklamların Üzerinde Düşünme, Tercih Edilirlik, Satın Alma Amacı ve Satışları Teşvik Ettiğini Gösteriyor Yazan: Mike Giordano, Celie O Neil-Hart, Howard Blumenstein Yayınlanma

Detaylı

Dijital Voltaj. Ocak 2018

Dijital Voltaj. Ocak 2018 Dijital Voltaj Ocak 2018 2017 yılında Twitter Türkiye de en çok konuşulan başlıklar 2017 yılında Türkiye de en çok Beşiktaş konuşulurken en çok bahsi geçirilen hesap 11.7 milyon takipçiye sahip olan Cumhurbaşkanı

Detaylı

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Eğitim Ücreti: Ücretsiz Eğitim Programının Amacı: SEO Sosyal Medya Dijital Pazarlama Sanatı

Detaylı

SOSYAL MEDYANIN SİYASİ SEÇİMLERE ETKİSİ DÜNYA SİYASETİNDE

SOSYAL MEDYANIN SİYASİ SEÇİMLERE ETKİSİ DÜNYA SİYASETİNDE SOSYAL MEDYANIN SİYASİ SEÇİMLERE ETKİSİ DÜNYA SİYASETİNDE TAKDİM Değerli MYK ve MKYK üyelerimiz, İl Teşkilatlarımızın Kıymetli Başkan ve Yöneticileri, Genel Merkez Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanlığı

Detaylı

Dijital Cüzdanlar ve BKM Express. Serkan YAZICIOĞLU

Dijital Cüzdanlar ve BKM Express. Serkan YAZICIOĞLU 1 Dijital Cüzdanlar ve BKM Express Serkan YAZICIOĞLU 2 Ajanda 1) Dünyadan Rakamlar 2) Türkiye de Neler Oluyor? 3)BKM Express Mobilin Önlenemez Yükselişi Sürüyor Global Kullanıcı Sayıları (Milyon) 1900

Detaylı

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım

PINGPONG. Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım PINGPONG Kurumsal Sunum / Aplikasyon Tanıtım 1 Sunum İçeriği Biz Kimiz? Kuruluş amacımız ve gelişim sürecimiz. PINGPONG Sistem ve İşleyiş Çalışma modeli, aplikasyon işleyişi ve sistemimiz. PINGPONG Nedir?

Detaylı

3 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni

3 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni 3 Mart 2014 DenizBank Güncel Haber Bülteni Türkiye, Avrupa daki On Sekiz Ülke Arasında Online Bankacılık Penetrasyonunda 11. Sırada comscore 2013 yılının Şubat ayında yaptığı, 15 yaşından büyük kullanıcıların

Detaylı