AGK TURNUVA YÖNETMENLİĞİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AGK TURNUVA YÖNETMENLİĞİ"

Transkript

1 AGK TURNUVA YÖNETMENLİĞİ I. KULÜP TURNUVALARI 1. AYLIK KULÜP TURNUVALARI MEDAL /STABLEFORD/BESTBALL Her ay bir Medal/Stableford bir de Bestball turnuvası düzenlenecektir. Bu yılın Temmuz ve Eylül turnuvaları Bayram Turnuvası, Ağustos turnuvası Zafer Turnuvası, Ekim turnuvası Cumhuriyet Turnuvası, Kasım turnuvası ise Ata Turnuvası olarak oynanacaktır. Turnuvalar EGA handikapına sahip tüm üyelere açıktır. Oyuncular talep sayısı ve saha elverişlilik durumuna göre bu turnuvalara katılabilir. Tüm üyeler her etkinliğe kayıtlarından kendileri sorumludur. Golf resepsiyon çalışanları üyeleri otomatik olarak kaydetmeyecektir. Oyun partnerleriyle buluşmak ve skor kartlarını takas etmek üzere kendilerine verilen zamandan 10 dakika önce tee nin başında olmak oyuncuların sorumluluğudur. 2. MAÇ OYUNU ETKİNLİKLERİ Ankara Kupası / Anadolu Kupası / Başkent Kupası Turnuvalar EGA handikapına sahip tüm üyelere açıktır. EGA handikapına göre oyun handikapı 28 in üzerinde olan oyuncuların handikapları 28 ile sınırlandırılır. Bu etkinlikler için uygulanacak handikap limiti her yıl Golf Komitesi tarafından belirlenecektir.

2 Son kayıt tarihinde 17 yaşında veya daha küçük olan (19 yaşından gün almamış olan) Juniorlar yetişkin matchplay (maç oyunu) etkinliklerine katılamazlar. Junior Ankara ve Junior Anadolu Kupası kategorileri de mevcuttur. Juniorlar için handikap kısıtlaması yoktur. Oyun partnerleriyle buluşmak üzere kendilerine verilen zamandan on dakika önce tee nin başında olmak oyuncuların sorumluluğudur. Handikap payı Avrupa Golf Birliği matchplay kuralları uyarınca olacaktır. Anadolu Kupası nda handikap farkı handikapı en düşük oyuncunun diğer oyuncular ile olan handikap farkının %90 ı olarak hesaplanır. Ankara Kupası ( Tek Erkekler) & Başkent Kupası (Tek Kadınlar) tam handikap oynanacaktır. Karşılaşma çizelgesi kurayla belirlendikten, ilan panosuna asıldıktan ve web sayfasında yayınlandıktan sonra karşılaşma tarihini belirlemek her takımın / oyuncuların sorumluluğudur. İlgili ayak için belirtilen son tarihte saat 19:00 itibarı ile taraflardan herhangi birisi golf resepsiyonuna bir sonuç bildirmediyse her iki takım / oyuncu da diskalifiye olacaktır. Matchplay etkinliklerine katılan oyuncuların golf sahasında turnuva oynamayan oyunculara göre bir geçiş önceliği yoktur. Bir karşılaşma ancak günışığının yetersizliği veya ağır hava koşulları sebebiyle bitirilmediği takdirde bir sonraki güne uzatılacaktır. Ancak olağanüstü koşullar ilgili ayağın son gününde maç devam ederken oluşmuş ise oyuncular golf resepsiyonuna durumu bildirir. Her yılın 1 Ocak tarihi itibari ile resmi handikapı bulunan her üye kayıt yaptırma ve yukarıdaki etkinliklerde oynama hakkına sahiptir. Golf resepsiyon görevlileri kendilerine başvuru olmadan turnuva için üye kaydı yapmayacaklardır. Anadolu, Ankara ve Başkent Kupalarına son kayıt tarihi o yılın... günüdür. Kayıtlar e- mail göndererek yapılır. Bu tarihlerden sonra kayıt kabul edilmeyecektir. 1. Ayak Maç kuraları çekildikten sonra oyuncu değişiklikleri yapılamaz. Ancak çiftlerden birisi sağlık sorunları nedeniyle oyundan çekilmek zorunda kalmış ve henüz rakiplerle 1. Ayak maç günü kararlaştırılmamışsa, yerine, katılma haklarını haiz, diğer bir oyuncu önerilebilir ve rakiplerin de kabulü halinde yeni oyuncu maça çıkmaya hak kazanır.

3 Maç oyunları esas itibariyle AGK da oynanır. Taraflardan birisi AGK da oynamak istemez ise maçı kaybetmiş sayılır. Öte yandan maçın galibi olarak tarafların aralarında anlaşması ve süresi içerisinde AGK ya bildirmeleri halinde bildirilen maç sonucu geçerlidir. 55 yaşını doldurmuş olan oyuncular, arzu ederlerse turnuvalara Senior kategorisinde katılabilirler ve maç oyunlarını AGK da kırmızı tee den oynayabilirler. Ancak oyuncular sezon başında Senior kategorisinde oynayacaklarını beyan etmiş olmalıdırlar. 3. KULÜP ŞAMPİYONASI Şampiyona iki gün boyunca sürecek 36 delikli bir strokeplay (vuruş oyunu) etkinliği olacaktır. Daha önceki senelerde Kulüp Şampiyonu olanlar bu turnuvaya doğrudan katılırlar. En düşük handikaplı 36 katılımcı şampiyonada oynama hakkına sahip olacaktır. İlk gün 18 çukurluk tee çıkışları, ilk vuruşu en düşük handikaplı oyuncunun yapacağı şekilde, handikap sırasına göre yapılacaktır. İlk 18 deliğin ardından en iyi 18 oyuncu ve 18. ile aynı skoru yapan diğer oyuncular final gününde mücadele etme hakkı kazanacaklardır. Final gününde tee çıkışları, finale kalan oyuncuların bir gün önceki skorlarına göre, en iyi skora sahip oyuncu en son çıkacak şekilde hazırlanacaktır. 36 çukur için en düşük toplam Gross Skora sahip oyuncu söz konusu yılın Kulüp Şampiyonu olacaktır. Normal oyunun sonunda bir beraberlik olması halinde 18. Çukurda kazanan belirlenene kadar play- off karşılaşması oynanacaktır. 4. KAPTAN KUPASI Oyun Formatı: Kaptan Kupası Şampiyonası; R&A Golf Club of St. Andrews Golf Kuralları, Ankara Golf Kulübü Golf Yarışma Yönetmeliği Kuralları ve Oyun Komitesi nin belirleyeceği yerel kurallar çerçevesinde, katılımcı sayısına göre belirlenecek günlerde, toplam 18 çukur Medal olarak oynanacaktır.

4 Maksimum oyun handikapı Erkekler için 24, Kadınlar için 28 olacaktır. (Oyun handikapı 24'ün üzerinde olan erkek oyuncuların oyun handikapı 24, oyun handikapı 28'in üzerinde olan kadın oyuncuların oyun handikapı 28 olarak kabul edilecektir.) Ödüller: Şampiyona, tek kategori üzerinden oynanacak olup, en iyi net skoru yapan Kaptan Kupası nı kazanacaktır. Puanlarda eşitlik durumunda sırayla back 9 ve 6, 3 ve 1 inci çukurun skorları değerlendirilecektir, burada da eşitlik olursa kurayla belirlenecek çukur ya da çukurlarda sudden death play- off oynanır. Ödül töreni : AGK Kaptan Kupası töreni, Bordo Ceket ödül töreni ile birlikte yapılır 5. BORDO CEKET Oyun Formatı: Bordo Ceket ; R&A Golf Club of St. Andrews golf kuralları, Ankara Golf Kulübü Golf Yarışma Yönetmeliği kuralları ve Yarışma Tertip Kurulu nun belirleyeceği yerel kurallar çerçevesinde düzenlenir. Şampiyona 12 ay boyunca oynanacak kulüp turnuvalarını kapsar. Bordo Ceket birincisi, Kulüp üyesi oyuncuların 12 ay boyunca katıldıkları kulüp turnuvalarında elde ettikleri en iyi 6 skor kartının stableford puanları ile Kaptan Kupasından (Kaptan Kupası Medal oynanır) elde edeceği skorun stableford puanı hesaplanarak belirlenir. 7 (6+1) stableford puan toplamında en yüksek puanı elde eden oyuncu Bordo Ceket in sahibi olur. Puanlarda eşitlik durumunda, kurayla belirlenecek çukur ya da çukurlarda sudden death play- off oynanır. Bordo Ceket Stableford puan hesaplaması: Maksimum oyun handikapı erkekler için 24, kadınlar için 28 olarak hesaplanır. (Oyun handikapı 24'ün üzerinde olan erkek oyuncuların oyun handikapı 24, oyun handikapı 28'in üzerinde olan kadın oyuncuların oyun handikapı 28 olarak kabul edilecektir.) Ödül: Bir yıl boyunca Bordo Ceket in sahibi olur. Ödül töreni : AGK Bordo Ceket ödül töreni, Kaptan Kupası töreni ile birlikte yapılır.

5 6. LİYAKAT TABLOSU Liyakat Tablosu EGA handikapına sahip tüm üyelere açıktır. Her takvim yılında yapılan aşağıdaki turnuvalar hesaplamalara dahil edilir. - Sponsorlu AGK Turnuvaları - Kaptan Kupası - Kulüp Şampiyonası - Ankara, Anadolu, Başkent Kupaları - Aylık Kulüp Turnuvaları (Bestball hariç) Liyakat Tablosundaki son durum, her ayın sonunda üyelerimize duyurulur. Aralık ayı bitiminde o yılın Liyakat Tablosu son şeklini alır. Liyakat Tabloları Erkekler A- B- C, Kadınlar A- B, Junior ve Senior lar için ayrı ayrı hesaplanır. Bir oyuncu yıl içerisinde farklı kategorilerde yer almış olsa bile, en son oynadığı turnuvada dahil olduğu kategori içerisinde değerlendirilir. Her Turnuvada her kategorideki ilk 5 net puan Liyakat Tablosu nu oluşturacak olan puanlara dahil edilir. Puanlar aşağıdaki şekilde verilir: 1.= 8 Puan 2.= 6 Puan 3.= 4 Puan 4.= 2 Puan 5.= 1 Puan Ankara, Anadolu ve Başkent Kupaları nda çeyrek final, yarı final ve finale kalan oyunculara aşağıdaki şekilde puan verilir; Birinciye (birincilere) İkinciye (ikincilere) Yarı Finale kalanlara Çeyrek Finale kalanlara Tur Atlayanlara 8 Puan 6 Puan 4 Puan 2 Puan 1 Puan

6 7. EKSTRA GÜN SKORLARI Ekstra gün skoru turnuva şartları altında handikap amacıyla teslim edilen bir stableford kartıdır. Kartlar, oyun başlamadan önce Handikap Komitesi ne bildirildiği takdirde kabul edilebilir. Handikap Komitesi ne bildirilmiş olan skor kartının kulübe verilmesi zorunludur. II. SPONSORLU TURNUVALAR 1. TURNUVA GÜNLERİ VE OYUNCU SAYISI Oyuncu sayısına göre kaç günlük turnuva olacağına karar verilir. Cumartesi günleri için... oyuncu, Pazar günleri için... oyuncu kontenjanı ayrılmıştır. Katılımcı sayısı... oyuncuyu aşarsa Cuma günleri için de kontenjan oluşturulur. Farklı bir program belirtilmedikçe, ödül töreni, turnuvanın son günü AGK Kulüp binasında yapılacaktır. 2. KAYIT VE GÜN SEÇİMİ Turnuvalar aksi belirtilmediği takdirde geçerli handikapı olan tüm üyelerimize açıktır. Turnuva yönetmeliği gereği handikapları inaktif olan oyuncular, turnuvalara katılabilir ancak dereceye girseler dahi ödül alamazlar. Üyelerimizin handikaplarını kulübümüzden veya web sayfamızdan takip etmeleri gerekmektedir. Eğer turnuva tek günlük değilse, üyelerimiz tercih ettikleri gün için kayıt yaptırırlar, yoğunluk durumunda kayıt önceliği esas alınır. Turnuvalara başvurular e- mail ortamında veya turnuva başvuru bölümünden dijital ortamda yapılır. Kayıtlar turnuva duyurusundan itibaren, turnuva öncesi son gün öncesi saat 16:00 ya kadar kabul edilir. Kontenjan dolduğunda, yedek liste yapılır.

7 3. OYUN DÜZENİ Sponsorun ve Oyun Komitesinin kararına göre shot gun veya tee time usulüne göre yapılır. Flight ları Kaptan belirler. Oyunlar Course Marshall gözetiminde ve oyun akışı için hedeflenen sürede tamamlanır. Turnuva çıkışlarının tee- time veya shot- gun olup olmadığına bakılmaksızın, skorlarda eşitlik halinde inci çukurlardaki en iyi skorlar karşılaştırılır. Eşitlik halinde sırasıyla 10-18, 13-18, ve 18 inci çukurlardaki puanlar karşılaştırılır. Eşitliğin devam etmesi halinde sırasıyla 1-9, 4-9, 7-9 ve 9ncu çukurlardaki puanlar karşılaştırılır. Bu karşılaştırmalarda da eşitlik varsa Oyun Komitesi turnuvanın sonunda nasıl bir yol izleneceğine karar verir ve gerekçesi ile birlikte açıklar. 4. İPTALLER İptaller Turnuva öncesi son gün saat 16:00 ya kadar yapılmalıdır. Belirtilen saatten sonra yapılan iptallerde, oyuncu bir sonraki turnuvaya katılım hakkını kaybeder. Habersiz katılmama durumunda, oyuncu takip eden iki turnuvaya katılım hakkını kaybeder. 5. KATILIM DÜZENİ Üyelerimiz katılacakları turnuva başında varsa günlük green fee bedelini öderler. Trolley ücreti oyuncuyu aittir. 6. KATEGORİLER Türkiye Golf Federasyonu nun tavsiyeleri uyarınca, turnuvalar erkekler için üç (A,B,C) ve kadınlar için iki (A,B) kategoride oynanacaktır.

8 Erkek kategorilerini belirlemek için kullanılacak oranlar yaklaşık A- %20, B- %35, C- %45 olacaktır. Kadın kategorilerini belirlemek için kullanılacak oranlarsa yaklaşık A- %40, B- %60 olacaktır. Senior kategorisi, söz konusu turnuva tarihinde 55 yaşında (56 dan gün almış ve daha büyük) olan oyuncuları kapsar. Eğer bir oyuncu Senior kategorisinde yer almak istiyorsa söz konusu etkinliğe kaydolurken bunu Turnuva Komitesi ne belirtmekle yükümlüdür. Bir oyuncunun Junior (genç) kategorisinde yer alabilmesi için söz konusu turnuva tarihinde 17 yaşında veya daha küçük (19 yaşından gün almamış) olması gerekmektedir. Oyun partnerleriyle buluşmak ve skor kartlarını takas etmek üzere kendilerine verilen zamandan 10 dakika önce tee de olmak oyuncuların sorumluluğudur. Her etkinliğin tamamlanmasının ardından kulüp müdürü tarafından bir rapor yazılarak AGK Yönetim Kurulu üyelerine gönderilecek ve gerekirse gerçekleşen etkinliklerle ilgili harekete geçilerek, herhangi bir hatalı oyun raporu etraflıca araştırılacaktır. Bir hafta sonu turnuvasında sponsorun kaç oyuncu davet edeceğini Yönetim Kurulu belirleyecektir. Tüm davetlilerin de turnuva koşullarına uyması gerekir. III. KULÜPLERARASI YARIŞMALAR 1. FİKRET ÖZTÜRK KULÜPLERARASI GOLF TURNUVASI Bu turnuva 7 kulüpten 12 oyuncu katılımıyla 84 oyuncunun birbirleriyle yaptıkları, fourball, foursome ve singles maçlarından oluşur. 20 yaşını doldurmuş azami 28 handikaplı oyuncular Home Club takımlarında yer alabilir. Turnuva ya katılacak oyuncuları takım Kaptanı belirler. AGK takımında oynayacak 12 oyuncu ve yedekler Kaptan tarafından takıma davet edilir. Kaptan ikililerin seçimini yapar ve gerektiğinde ikilileri değiştirebilir veya yedek oyuncuları takımda oynatabilir. Yarışmalarda fourball, foursome ve singles maçlarda kazananlar takımlarına 1 puan, berabere kalanlar ise yarım puan katkıda bulunurlar. Maçların sonunda en çok puan toplayan takım şampiyon olur. Bütün maçlarda 18 çukurun tamamı oynanır. Takımların maçları kaç up kazandıkları veya kaybettikleri takım averajının hesaplanması için kaydedilir.

9 2. KLASSİS- BODRUM- AGK ÜÇLÜ TAKIM YARIŞMALARI Her sene üç kulüp arasında yapılan ve üç ayaktan oluşan bir müsabaka olup, her ayak her katılımcı kulübün kendi sahasında yapılır. Her takım oniki oyuncudan oluşur ve oyun formatı stableford olup her takımın yaptığı en iyi 8 oyuncunun skoru sayılır. Takımı ve yedek oyuncuları kaptan seçer. Üç ayağın sonunda en yüksek puanı yapan takım o senenin şampiyonu olur. 3. AGK TAKIM SEÇİMİ Takım müsabakaları için takımı seçme kriterlerini her sene için kaptan belirler ve takımı seçer senesi takım seçme kriterleri aşağıdaki şekilde belirlenmiştir: AGK Takımının başarılı olması takım turnuvalarında ilk ve tek hedeftir. Bu nedenle Kaptan, home kulübü AGK olan oyuncular arasından, takımın %70 ini oyuncuların son aylardaki kondisyonları, oynadıkları turnuva sayısı, turnuvalardaki performans ve istikrar durumlarını değerlendirerek, %30 unu ise takıma yararını kuvvetli olasılık gördüğü oyuncular için Wild Card kullanarak seçecektir. IV. FEDERASYON TURNUVALARI Federasyon etkinliklerine ilişkin bilgi, AGK web sitesi ve e- mail yoluyla üyelere duyurulacaktır. Kayıt yaptırma her üyenin kendi sorumluluğudur ve golf resepsiyonu aracılığıyla yapılmalıdır. V. DIŞ TURNUVALAR VE DAVETLER Yurtiçi ya da yurtdışından Federasyonlar, yerli ya da yabancı golf kulüpleri veya golf sponsorları tarafından yurtiçi ya da yurtdışı turnuva benzeri etkinliklerde yönetimin temsil edilmesi veya bu tür etkinliklere oyuncu gönderilmesi maksadıyla AGK ya yapılan kurumsal davetlerle ilgili kararlar Kaptan tarafından karara bağlanır ve takip edilir. Üyelere isim belirterek şahsen yapılan veya görevleri itibariyle yapılan benzer davetler bu maddenin dışındadır.

AGK TURNUVA YÖNETMELİĞİ

AGK TURNUVA YÖNETMELİĞİ AGK TURNUVA YÖNETMELİĞİ I. KULÜP TURNUVALARI 1. AYLIK KULÜP TURNUVALARI MEDAL /STABLEFORD Her ay bir Medal turnuva düzenlenecektir. (Kış aylarında sahanın kapalı olduğu durumlarda Aylık Medal turnuvalara

Detaylı

İSTANBUL GOLF KULÜBÜ

İSTANBUL GOLF KULÜBÜ İSTANBUL GOLF KULÜBÜ 2016 yılı Turnuva Yönetmeliği 1 OCAK 2016 itibarıyla geçerlidir TURNUVALARA KATILABİLMEK İÇİN O YILA AİT HANDİKAP ÜCRETİNİN TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU NA YATIRILMIŞ OLMASI GEREKİR. Turnuva

Detaylı

İSTANBUL GOLF KULÜBÜ

İSTANBUL GOLF KULÜBÜ İSTANBUL GOLF KULÜBÜ 2017 yılı Turnuva Yönetmeliği 1 OCAK 2017 itibarıyla geçerlidir TURNUVALARA KATILABİLMEK İÇİN O YILA AİT HANDİKAP ÜCRETİNİN TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU NA YATIRILMIŞ OLMASI GEREKİR. Turnuva

Detaylı

İstanbul Golf Kulübü Turnuva Yönetmeliği

İstanbul Golf Kulübü Turnuva Yönetmeliği İstanbul Golf Kulübü Turnuva Yönetmeliği 1 OCAK 2014 itibarıyla geçerlidir TURNUVALARA KATILABĠLMEK ĠÇĠN O YILA AĠT HANDĠKAP ÜCRETĠNĠN TÜRKĠYE GOLF FEDERASYONU NA YATIRILMIġ OLMASI GEREKĠR. BĠR YIL ĠÇĠNDE

Detaylı

İSTANBUL GOLF KULÜBÜ

İSTANBUL GOLF KULÜBÜ İSTANBUL GOLF KULÜBÜ 2018 yılı Turnuva Yönetmeliği 1 OCAK 2018 itibarıyla geçerlidir TURNUVALARA KATILABİLMEK İÇİN O YILA AİT HANDİKAP ÜCRETİNİN TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU NA YATIRILMIŞ OLMASI GEREKİR. Turnuva

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI İlk Yayın Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 18.08.2011 28.07.2013 Doğu_Takım_Şmp_1001 TTF Doğu Kulüpleri Arası Takım

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI VE BİREYSEL TENİS LİGİ TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI VE BİREYSEL TENİS LİGİ TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI VE BİREYSEL TENİS LİGİ TALİMATI İLK YAYIN TARİHİ DEĞİŞİKLİK TARİHİ TALİMAT SERİ NUMARASI 18.08.2011 20.06.2017 Doğu_Lig_1001 TTF Doğu Kulüpleri Arası ve Bireysel

Detaylı

PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ

PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ PAMUKKALE BELEDİYESİ PAMUKKALE DE 7. FUTBOL ŞÖLENİ İLKBAHAR 2018 HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER 1. Pamukkale Belediyesi 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Turnuvası Pamukkale

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TENİS LİGİ TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TENİS LİGİ TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU DOĞU KULÜPLERİ ARASI TENİS LİGİ TALİMATI İlk Yayın Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 18.08.2011 20.07.2012 Doğu_Lig_1001 TTF Doğu Kulüpleri Arası Tenis Ligi Talimatı

Detaylı

KULÜPLER ARASI ÇOCUKLAR, YILDIZLAR VE GENÇLER TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

KULÜPLER ARASI ÇOCUKLAR, YILDIZLAR VE GENÇLER TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 1 KULÜPLER ARASI ÇOCUKLAR, YILDIZLAR VE GENÇLER TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI Kapsam Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu talimat, kulüpler arası Çocuklar, Yıldızlar ve Gençler Takım Şampiyonasının

Detaylı

KKTC Golf Federasyonu Golf Yarışma Yönetmeliği

KKTC Golf Federasyonu Golf Yarışma Yönetmeliği KKTC Golf Federasyonu Golf Yarışma Yönetmeliği BÖLÜM I - GENEL HÜKÜMLER 1. Amaç Bu Yönetmeliğin amacı; R&A ve CONGU kuralları uyarınca yurt içinde düzenlenecek golf yarışmalarında uygulanacak usul ve esasları

Detaylı

FKMD AKPORT LOJİSTİK HALI SAHA TURNUVASI

FKMD AKPORT LOJİSTİK HALI SAHA TURNUVASI FKMD AKPORT LOJİSTİK HALI SAHA TURNUVASI MÜSABAKA YÖNETMELİKLERİ VE OYUN KURALLARI Amaç Madde 1- Bu yönetmeliğin amacı FKMD AKPORT LOJİSTİK Halı Saha Turnuvasında oynanan tüm Halı Saha Futbol Müsabakalarının

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI YILDIZLAR TENİS LİGİ TALİMATI Kapsam Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu talimat, kulüpler arası Yıldızlar tenis liglerinin düzenlenmesini, idari

Detaylı

Türkiye Kulüplerarası Takım Şampiyonası. Müsabaka Talimatı. İlk Yayım Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası

Türkiye Kulüplerarası Takım Şampiyonası. Müsabaka Talimatı. İlk Yayım Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası Türkiye Kulüplerarası Takım Şampiyonası Müsabaka Talimatı İlk Yayım Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 27.12.2007 25.02.2016 TKLM-1101 1/7 1. Amaç ve Müsabakaların Mülkiyeti Türkiye Kulüplerası

Detaylı

2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU

2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU Sayfa1 2. YUSUF ALKAN FUTBOL TURNUVASI KURALLARI ve KATILIM FORMU *TURNUVA 16 TAKIMDAN OLUŞACAKTIR. *TURNUVA 4 TEMMUZ 1 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞECEKTİR. *MÜSABAKALAR SALI ve PERŞEMBE GÜNLERİ

Detaylı

KULÜPLERARASI TENİS LİGİ TALİMATI-2017

KULÜPLERARASI TENİS LİGİ TALİMATI-2017 KULÜPLERARASI TENİS LİGİ TALİMATI-2017 1. KAPSAM: Kulüplerarası Tenis Ligi nin düzenlenmesi, idari ve teknik konularda uygulanacak usul ve esaslar bu talimatta belirlenmiştir. Ligin oynanması sırasında

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. Futbol Gelişim Direktörlüğü bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir.

Detaylı

1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI

1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI 1993 BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 14 MART TIP BAYRAMI FUTBOL TURNUVASI 2013 ANKARA 1 KATILAN ÜNİVERSİTELER Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Fatih Üniversitesi

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. Futbol Gelişim Direktörlüğü bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir.

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. TFF bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir. (2) Halı Saha Ligi, Türkiye

Detaylı

2015 ANTALYA LİONS KULÜBÜ SATRANÇ TURNUVASIYÖNERGESİ

2015 ANTALYA LİONS KULÜBÜ SATRANÇ TURNUVASIYÖNERGESİ İli Antalya İlçe Merkez Yarışma Adı Başlama-Bitiş Tarihi 01-02-03 Mayıs2015 2015 Antalya Lions Kulübü Satranç Turnuvası Son Başvuru Tarihi 30Nisan 2015 Saat:17:00 Düşünme Süresi 60 +30 Organizasyon Ödüller

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. TFF bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir. (2) Halı Saha Ligi, Türkiye

Detaylı

T.T.F. Performans Genel Klasman Sistemi

T.T.F. Performans Genel Klasman Sistemi T.T.F. Performans Genel Klasman Sistemi AMAÇ: Genç sporcuların; hedeflerini yukarı çekmek, başarıyı korumak yerine gelişmeye yönlendirmek, kendilerine en uygun turnuva seçimlerini yapmaları konusunda yol

Detaylı

İZVET İZMİR VETERAN MASA TENİSÇİLERİ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ EGE FERDİ RATİNG LİGİ TALİMATI

İZVET İZMİR VETERAN MASA TENİSÇİLERİ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ EGE FERDİ RATİNG LİGİ TALİMATI İçindekiler Sayfa No. 1.0 Amaç-Kapsam 2 2.0 Tanım 2 3.0 Sorumluluklar -Kısaltmalar 2 4.0 Uygulama 2,3,4.5 Hazırlayan : İzvet Turnuva Tertip Komitesi Onay : Başkan Değişiklik Kayıtları: Yayın No Değişiklik

Detaylı

T.T.F. Performans Genel Klasman Sistemi

T.T.F. Performans Genel Klasman Sistemi T.T.F. Performans Genel Klasman Sistemi AMAÇ: Genç sporcuların; hedeflerini yukarı çekmek, başarıyı korumak yerine gelişmeye yönlendirmek, kendilerine en uygun turnuva seçimlerini yapmaları konusunda yol

Detaylı

SEZONU TÜRKİYE MASTERLER VE VETERANLAR FUTBOL LİGİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI STATÜSÜ

SEZONU TÜRKİYE MASTERLER VE VETERANLAR FUTBOL LİGİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI STATÜSÜ 2016 2017 SEZONU TÜRKİYE MASTERLER VE VETERANLAR FUTBOL LİGİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI STATÜSÜ MADDE 1 TAKIM SAYISI, GRUPLARIN OLUŞUMU 2016 2017 sezonu TMVFL Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakaları 16 takımın

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ 1- Halı Saha Ligi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenir. TFF tarafından atanacak Organizasyon Komitesi bu statüde yer alan hususlarda karar

Detaylı

TÜRKİYE MASTER SÜPER LİGİ SEZONU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TALİMATLARI

TÜRKİYE MASTER SÜPER LİGİ SEZONU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI TALİMATLARI A. ŞAMPİYONA YERİ VE KATILIM ŞARTLARI 1. Türkiye Şampiyonası 23-29 Nisan 2018 tarihleri arasında, Antalya/Manavgat, Side de, Starlight Resort Hotel de gerçekleştirilecektir. 2. Takımlar otele 23 Nisan

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPOR FAALİYETLERİ FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALARI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPOR FAALİYETLERİ FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALARI 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına uygun olarak yapılacaktır.

Detaylı

Sezonu Yurtiçi Faaliyetleri Sirküleri

Sezonu Yurtiçi Faaliyetleri Sirküleri 2016 2017 Sezonu Yurtiçi Faaliyetleri Sirküleri 1. GENEL BİLGİLER Türkiye haritası coğrafi kriterler ve geçmiş basketbol şampiyonalarındaki başarıları göz önünde bulundurularak 8 bölgeye ayrılmıştır. Erkek

Detaylı

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU HALI SAHA LİGİ STATÜSÜ (1) Halı Saha Ligi TFF tarafından düzenlenir. TFF bu statüde yer alan hususlarda karar vermeye yetkilidir. (2) Halı Saha Ligi, Türkiye

Detaylı

T.T.F. Performans Genel Klasman Sistemi

T.T.F. Performans Genel Klasman Sistemi T.T.F. Performans Genel Klasman Sistemi AMAÇ: Genç sporcuların; hedeflerini yukarı çekmek, başarıyı korumak yerine gelişmeye yönlendirmek, kendilerine en uygun turnuva seçimlerini yapmaları konusunda yol

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG VOLEYBOL MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG VOLEYBOL MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU ÜNİLİG VOLEYBOL MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan ÜNİLİG Voleybol una katılım

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI. Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU KULÜPLER ARASI TAKIM ŞAMPİYONASI TALİMATI Kapsam Birinci Bölüm Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1- Bu talimat, kulüpler arası takım şampiyonasının düzenlenmesini, idari ve teknik

Detaylı

FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR

FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR FUTBOL BRANŞ AÇIKLAMALAR 1- Müsabakalar, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Amirliğince öngörülen hükümlere, Uluslararası Kurallara, Yarışma Talimatlarına

Detaylı

SEZONU İSTANBUL LİGLERİ STATÜSÜ

SEZONU İSTANBUL LİGLERİ STATÜSÜ 2016 2017 SEZONU İSTANBUL LİGLERİ STATÜSÜ İstanbul Mahalli Lig maçları 2016 2017 Sezonu AA Ligi U18 U16 U14 kategorilerinde aşağıdaki statü uygulanacaktır. AA U18 ERKEKLER LİGİ AA U18 Erkekler Ligi 20

Detaylı

Macahel Eğitim Kültür ve DayanıĢma Vakfı

Macahel Eğitim Kültür ve DayanıĢma Vakfı Macahel Eğitim Kültür ve DayanıĢma Vakfı FUTBOL TURNUVA YÖNETMELĠĞĠ Mütevelli Heyeti Onay Tarihi: 11.01.2009 Sayı: 02 BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı,

Detaylı

ÖĞRETİM YILI OKULLARARASI KÜÇÜKLER-YILDIZLAR-GENÇLER SATRANÇ (ELAZIĞ)GRUP YARIŞMA YÖNERGESİ

ÖĞRETİM YILI OKULLARARASI KÜÇÜKLER-YILDIZLAR-GENÇLER SATRANÇ (ELAZIĞ)GRUP YARIŞMA YÖNERGESİ İLİ ELAZIĞ İLÇESİ MERKEZ YARIŞMA ADI OKULLARARASI SATRANÇ GRUP YARIŞMASI BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ 29.03.2018 01.04.2018 YERİ YAKUP KILIÇ SPOR SALONU SON BAŞVURU TARİHİ SİSTEM KATILIMCI TAKIM SAYISINA GÖRE

Detaylı

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KÜÇÜKLER SATRANÇ ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KÜÇÜKLER SATRANÇ ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ YARIŞMA ADI BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ SON BAŞVURU TARİHİ 18 Ocak 2016 DÜŞÜNME SÜRESİ TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU 2015 2016 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası 23 Ocak 29 Ocak 2016 YERİ Manavgat/ANTALYA 90

Detaylı

İKİNCİ TAKIMLA LİGLERE KATILIM UYGULAMA ESASLARI

İKİNCİ TAKIMLA LİGLERE KATILIM UYGULAMA ESASLARI İKİNCİ TAKIMLA LİGLERE KATILIM UYGULAMA ESASLARI İkinci Takımla Liglere Katılım Uygulama Esasları - 2 - Y/K: 31.08.2015 İÇİNDEKİLER GENEL HÜKÜMLER 5 1. Amaç 5 2. Kapsam 5 3. Dayanak 5 4. Tanımlar 5 ESAS

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TENİS DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TENİS DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TENİS DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Tenis Deplasmanlı

Detaylı

K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi

K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi K.K.T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürlüğü Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi FUTBOL AÇIKLAMALAR 1- Müsabakalar, Milli Eğitim Bakanlığı, Milli

Detaylı

3. Müsabakada takımlar sahaya 7 kişi çıkamaması durumunda sahaya en az 6 kişi ile çıkabilirler. Bu sayının altında takım sahaya çıkması durumunda

3. Müsabakada takımlar sahaya 7 kişi çıkamaması durumunda sahaya en az 6 kişi ile çıkabilirler. Bu sayının altında takım sahaya çıkması durumunda Üniversitemiz çalışanları arasında birlik ve beraberliği ile birimler arası kaynaşmayı sağlamak, çalışma motivasyonunu artırmak amacıyla SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI bünyesinde Personel Halı

Detaylı

ARZUM TÜRKİYE KADINLAR SATRANÇ ŞAMPİYONASI Mart 2015 YERİ Gaziantep

ARZUM TÜRKİYE KADINLAR SATRANÇ ŞAMPİYONASI Mart 2015 YERİ Gaziantep YARIŞMA ADI BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ SON BAŞVURU TARİHİ DÜŞÜNME SÜRESİ ORGANİZASYON ÖDÜLLER ARZUM TÜRKİYE KADINLAR SATRANÇ ŞAMPİYONASI 08-14 Mart 2015 YERİ Gaziantep 04 Mart 2015 SİSTEM 9 Tur İsviçre Sistemi

Detaylı

SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2017 2018 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın isimlendirme

Detaylı

Türkiye Kulüplerarası Takım Şampiyonası. Müsabaka Talimatı. İlk Yayım Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası

Türkiye Kulüplerarası Takım Şampiyonası. Müsabaka Talimatı. İlk Yayım Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası Türkiye Kulüplerarası Takım Şampiyonası Müsabaka Talimatı İlk Yayım Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 27.12.2007 13.03.2012 TKLM-1101 29.03.2013 1/9 1. Amaç ve Müsabakaların Mülkiyeti Türkiye

Detaylı

2013-2014 SEZONU AMATÖR FUTBOL LİGLERİNDE UYGULANACAK ESASLAR

2013-2014 SEZONU AMATÖR FUTBOL LİGLERİNDE UYGULANACAK ESASLAR 2013-2014 SEZONU AMATÖR FUTBOL LİGLERİNDE UYGULANACAK ESASLAR YEREL LİGLERİN KATEGORİLERİ İLE İLGİLİ BİLGİLER: A) BÜYÜKLER: 2012-2013 Sezonunda İl Tertip Komitelerince, amatör küme büyükler kategorisinde

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TENİS DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TENİS DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TENİS DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Tenis Deplasmanlı

Detaylı

2016 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI SATRANÇ TURNUVASI YÖNERGESİ

2016 ALANYA TİCARET VE SANAYİ ODASI SATRANÇ TURNUVASI YÖNERGESİ İli Antalya İlçe Merkez Yarışma Adı 2016 Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Satranç Turnuvası Başlama-Bitiş Tarihi 16 Ocak 2016 Yer Alanya /Antalya Son Başvuru Tarihi 14 Ocak 2016 Saat:20:00 Sistem 5 Tur İsviçre

Detaylı

RTE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

RTE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ RTE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ 2013 YILI SONBAHAR DÖNEMİ FUTBOL TURNUVASI KATILIM ŞARTLARI VE OYUN KURALLARI Hastanemiz personelleri arasında düzenlenmesi planlanan geleneksel " Sonbahar

Detaylı

NIKE HALI SAHA LİGİ 2010 STATÜSÜ

NIKE HALI SAHA LİGİ 2010 STATÜSÜ NIKE HALI SAHA LİGİ 2010 STATÜSÜ 1- Nike Halı Saha Ligi 2010 organizasyonu Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike firması tarafından düzenlenir. 2- a) Nike Halı Saha Ligi Ek te yer alan 53 il ve 6 ilçede olmak

Detaylı

EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ TENĠS BRANġ AÇIKLAMALARI

EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI OKUL SPOR FAALĠYETLERĠ TENĠS BRANġ AÇIKLAMALARI 1. YarıĢmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatlarına uygun olarak yapılacaktır.

Detaylı

Sezonu Yurtiçi Faaliyetleri Sirküleri

Sezonu Yurtiçi Faaliyetleri Sirküleri 2016 2017 Sezonu Yurtiçi Faaliyetleri Sirküleri 1. GENEL BİLGİLER Türkiye haritası coğrafi kıstaslar ve geçmiş basketbol şampiyonalarındaki başarıları göz önünde bulundurularak 8 bölgeye ayrılmıştır. Erkek

Detaylı

KUZEY KIBRIS TENİS FEDERASYONU 2017 YILI. 10 ve DAHA KÜÇÜK YAŞ SPORCULAR MÜSABAKA TALİMATI 10 ŞUBAT 2015

KUZEY KIBRIS TENİS FEDERASYONU 2017 YILI. 10 ve DAHA KÜÇÜK YAŞ SPORCULAR MÜSABAKA TALİMATI 10 ŞUBAT 2015 KUZEY KIBRIS TENİS FEDERASYONU 2017 YILI 10 ve DAHA KÜÇÜK YAŞ SPORCULAR MÜSABAKA TALİMATI 10 ŞUBAT 2015 1/8 1- Amaç KKTF 10 YAŞ MÜSABAKA TALİMATI Bu yaş grubu sporcuların tenis sporuna eğlenerek devam

Detaylı

TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1- KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde oynattığı profesyonel lig müsabakalarından sonraki kupa müsabakalarının ismi Türkiye Kupası dır.

Detaylı

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE YILDIZLAR SATRANÇ ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE YILDIZLAR SATRANÇ ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ YARIŞMA ADI BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU SON BAŞVURU TARİHİ 18 Ocak 2016 DÜŞÜNME SÜRESİ 2015 2016 Türkiye Yıldızlar Satranç Şampiyonası 23 Ocak 29 Ocak 2016 YERİ Manavgat/ANTALYA 90

Detaylı

20 Ocak 2014 SİSTEM Türkiye Satranç Federasyonu Satranç Yarışmaları Prosedürü hükümleri geçerlidir,

20 Ocak 2014 SİSTEM Türkiye Satranç Federasyonu Satranç Yarışmaları Prosedürü hükümleri geçerlidir, YARIŞMA ADI BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ SON BAŞVURU TARİHİ DÜŞÜNME SÜRESİ ORGANİZASYON ÖDÜLLER TÜRKİYE KÜÇÜKLER SATRANÇ ŞAMPİYONASI 7-8-9-10-11-12 Yaş aralığı 25 Ocak 31 Ocak 2014 YERİ 20 Ocak 2014 SİSTEM 90

Detaylı

PAMUKKALE İLÇE GENELİ İLKOKULLAR ARASI ZEKA OYUNLARI YARIŞMASI

PAMUKKALE İLÇE GENELİ İLKOKULLAR ARASI ZEKA OYUNLARI YARIŞMASI PAMUKKALE İLÇE GENELİ İLKOKULLAR ARASI ZEKA OYUNLARI YARIŞMASI 2019 T.C. PAMUKKALE KAYMAKAMLIĞI TEKNOLOJİNİN BİLİNÇLİ VE GÜVENLİ KULLANIMIPROJESİ PAMUKKALE GENELİ İLKOKULLAR ARASI ZEKA OYUNLARI YARIŞMASI

Detaylı

2017 Türkiye Kadın Takımlar Briç Şampiyonası

2017 Türkiye Kadın Takımlar Briç Şampiyonası 2017 Türkiye Kadın Takımlar Briç Şampiyonası STATÜ Yayınlanma Tarihi : 11.03.2017 Değişiklik : 13.03.2017 Gruplamada tüm masterpointler dikkate alınmıştır.madde 3.2. Ayrıca B grubu finali 4 maç olacaktır.

Detaylı

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU. Yönetim Kurulu Karar Tarihi ve Sayısı 15.03.2014 / 11

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU. Yönetim Kurulu Karar Tarihi ve Sayısı 15.03.2014 / 11 TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU PAİNTBALL YARIŞMA TALİMATI TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU Yönetim Kurulu Karar Tarihi ve Sayısı 15.03.2014 / 11 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KUPASI YÖNERGESİ

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KUPASI YÖNERGESİ YARIŞMA ADI BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ 2015 2016 Türkiye Kupası 29 Ocak 06 Şubat 2016 YERİ Manavgat/ANTALYA SON BAŞVURU TARİHİ 25 Ocak 2016 Pazartesi SİSTEM 11 Tur İsviçre Sistemi DÜŞÜNME SÜRESİ 90 dakika +

Detaylı

1. GENEL HÜKÜMLER 2. KATEGORİLER, KATILIM VE BAŞVURU. TÜRKİYE YILDIZLAR SATRANÇ ŞAMPİYONASI Yaş aralığı Temmuz 2014

1. GENEL HÜKÜMLER 2. KATEGORİLER, KATILIM VE BAŞVURU. TÜRKİYE YILDIZLAR SATRANÇ ŞAMPİYONASI Yaş aralığı Temmuz 2014 YARIŞMA ADI BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ SON BAŞVURU TARİHİ DÜŞÜNME SÜRESİ ORGANİZASYON ÖDÜLLER TÜRKİYE YILDIZLAR SATRANÇ ŞAMPİYONASI 13 14 15 16 17 18 Yaş aralığı 01-06 Temmuz 2014 YERİ KONYA 23 Haziran 2014

Detaylı

ANKARA ALTYAPI BASKETBOL LİGİ YARIŞMA TALİMATI

ANKARA ALTYAPI BASKETBOL LİGİ YARIŞMA TALİMATI ANKARA ALTYAPI BASKETBOL LİGİ YARIŞMA TALİMATI 1. Amaç Bu talimatın amacı, Ankara Altyapılarında yer alan takımlara ve oyunculara tecrübe kazandırmak üzere Ankara Altyapı Basketbol Ligi tarafından düzenlenecek

Detaylı

AREL KOLEJİ Spor Salonu 7-8 Ekim 2017

AREL KOLEJİ Spor Salonu 7-8 Ekim 2017 AREL KOLEJİ Spor Salonu 7-8 Ekim 2017 ARELMEDSpor Festivali 2017 ile dünden bugüne Arel Eğitim Kurumlarından mezun olmuş tüm mezunlarımızı, ailelerini ve arkadaşlarını keyifli bir hafta sonu etkinliğine

Detaylı

ANKARA GOLF KULÜBÜ YARIŞMA TALİMATI

ANKARA GOLF KULÜBÜ YARIŞMA TALİMATI ANKARA GOLF KULÜBÜ YARIŞMA TALİMATI Çoğu zaman bir hakem veya gözlemci bulunmadan oynanan golf oyununda en önde gelen prensipler; oyuncuların diğer oyunculara gösterdikleri saygı, kurallara uyma ve kuralların

Detaylı

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU TÜRKİYE PAİNTBALL LİGİ 2016 YILI 2.AYAK NEVŞEHİR-KOZAKLI LİG KUPASI MÜSABAKA REGLAMANI

TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU TÜRKİYE PAİNTBALL LİGİ 2016 YILI 2.AYAK NEVŞEHİR-KOZAKLI LİG KUPASI MÜSABAKA REGLAMANI 1. MÜSABAKA TAKVİMİ YARIŞMANINADI TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU TÜRKİYE PAİNTBALL LİGİ 2016 YILI 2.AYAK NEVŞEHİR-KOZAKLI LİG KUPASI YARIŞMANIN YERİ KOZAKLI FUTBOL SAHASI / NEVŞEHİR YARIŞMANIN

Detaylı

SEZONU YURTİÇİ FAALİYETLER SİRKÜLERİ

SEZONU YURTİÇİ FAALİYETLER SİRKÜLERİ 2017-2018 SEZONU YURTİÇİ FAALİYETLER SİRKÜLERİ 1. İÇİNDEKİLER 2 GENEL BİLGİLER... 4 3 2017-2018 SEZONU YURTİÇİ FAALİYETLERİ ALTYAPI ŞAMPİYONALARI TAKVİMİ 6 4 U18 ERKEKLER ALTYAPI ŞAMPİYONALARI... 7 4.1

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK KUPASI BASKETBOL BRANŞI GENEL KURALLAR

MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK KUPASI BASKETBOL BRANŞI GENEL KURALLAR MARMARA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK KUPASI BASKETBOL BRANŞI GENEL KURALLAR 1-Müsabakalar Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü ndeki Büyük Spor Salonu nda oynanacaktır. 2-Müsabakalarda Forma renkleri ve modelleri

Detaylı

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KUPASI YÖNERGESİ

TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE KUPASI YÖNERGESİ YARIŞMA ADI BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ SON BAŞVURU TARİHİ DÜŞÜNME SÜRESİ ORGANİZASYON ÖDÜLLER 2014 2015 TÜRKİYE KUPASI 31 Ocak 7 Şubat 2015 YERİ Manavgat/ANTALYA 26 Ocak 2015 Pazartesi SİSTEM 11 Tur İsviçre

Detaylı

TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI

TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLI KOŞU VE TEKERLEKLİ KAYAK YARIŞMA TALİMATI Kayaklı Koşu - Tekerlekli Kayak Yarışmaları Temel Kuralları Kayaklı Koşu Yarışmaları; 1. Kayaklı Koşu yarışmaları; erkekler ve

Detaylı

SEZONU TÜRKİYE MASTERLER VE VETERANLAR FUTBOL FEDERASYONU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI STATÜSÜ

SEZONU TÜRKİYE MASTERLER VE VETERANLAR FUTBOL FEDERASYONU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI STATÜSÜ 2017 2018 SEZONU TÜRKİYE MASTERLER VE VETERANLAR FUTBOL FEDERASYONU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI STATÜSÜ MADDE 1 TAKIM SAYISI, GRUPLARIN OLUŞUMU 2017 2018 sezonu TMVFL Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakaları 24 takımın

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU. 10 Yaş MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU. 10 Yaş MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU 10 Yaş MÜSABAKA TALİMATI İlk Yayım Tarihi Değişiklik Tarihi Talimat Seri Numarası 08.02.2010 10YMT 1001 1/9 TTF 10 Yaş MÜSABAKA TALİMATI 1- Amaç Bu yaş grubu sporcuların tenis

Detaylı

SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2018 2019 SEZONU ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Ziraat Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın

Detaylı

2017 Kış Açık Takımlar Şampiyonası Final Türkiye Yaz Şampiyonaları Nakavt ve Swiss Açık Takımlar Turnuvaları Statüsü

2017 Kış Açık Takımlar Şampiyonası Final Türkiye Yaz Şampiyonaları Nakavt ve Swiss Açık Takımlar Turnuvaları Statüsü 2017 Türkiye Yaz Şampiyonaları Nakavt ve Swiss Açık Takımlar Turnuvaları Statüsü 1 1. GENEL Turnuva yeri : Turnuva Kuşadası Pine Bay Otel salonlarında gerçekleştirilecektir. Adres : ÇAMLİMANI MEVKİİ, KUŞADASI

Detaylı

İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI REKTÖRLÜK KUPASI YARIŞMA TALİMATI

İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI REKTÖRLÜK KUPASI YARIŞMA TALİMATI İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI REKTÖRLÜK KUPASI YARIŞMA TALİMATI GENEL HÜKÜMLER AMAÇ: İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesine bağlı Enstitü, Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokulu, bölümlerdeki öğrenciler

Detaylı

13.ANGORA KUPASI FUTBOL FİKSTÜRÜ

13.ANGORA KUPASI FUTBOL FİKSTÜRÜ MERKEZ ÇİM SAHA Özel Hususlar / Esnek Kurallar: Not: Tüm müsabakalar Üniversite Sporları Federasyonu Oyun Kurallarına ve Misyonuna Tabidir. Ancak, turnuvanın yapısı ve amacı doğrultusunda bazı esnek kurallar

Detaylı

REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI

REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI 2014 2015 REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI 2014 2015 REKTÖRLÜK KUPASI ERKEKLER KADINLAR VOLEYBOL BASKETBOL GRUPLARI ERKEKLER VOLEYBOL A GRUBU TIP FAKÜLTESİ (turnuvadan çekildi ) FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Detaylı

BİRİMLER ARASI PERSONEL FUTBOL TURNUVASI YARIŞMA TALİMATI

BİRİMLER ARASI PERSONEL FUTBOL TURNUVASI YARIŞMA TALİMATI BİRİMLER ARASI PERSONEL FUTBOL TURNUVASI YARIŞMA TALİMATI 1- TURNUVANIN AMACI: Necmettin Erbakan Üniversitesi Akademik ve İdari Personelin birlikte sosyal bir aktivite içerisinde yer alması ve aynı zamanda

Detaylı

TTF HAFTA SONU LİG USULÜ TURNUVA SİSTEMİ

TTF HAFTA SONU LİG USULÜ TURNUVA SİSTEMİ TTF HAFTA SONU LİG USULÜ TURNUVA SİSTEMİ AMAÇ: Sporcuların seviyelerine uygun maçları, kısa zamanda yapmalarını sağlamak. YÖNTEM: Turnuvalar 2 hafta içi, 2 hafta sonu olmak üzere en fazla 4 gün sürecektir.

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU RAGBİ DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU RAGBİ DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU RAGBİ DEPLASMANLI LİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Ragbi Deplasmanlı

Detaylı

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU 2013 2014 SEZONU KIBRIS KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) nun ulusal düzeyde düzenlediği kupanın

Detaylı

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU

TÜRKİYE BUZ HOKEYİ FEDERASYONU TANIMLAR Bu Statüde geçen; TBHF : Türkiye Buz Hokeyi Federasyonunu, GMT : Genel Müsabaka Talimatını, Gençler Ligi : 2015-2016 Sezonu Genç Erkekler Ligini, ifade eder. ESAS HÜKÜMLER 1. TBHF Gençler Ligi

Detaylı

ANTALYA OSB CUP HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI ŞARTNAMESİ

ANTALYA OSB CUP HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI ŞARTNAMESİ ANTALYA OSB CUP 2017 2. HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI ŞARTNAMESİ A. TURNUVANIN AMACI Antalya OSB bölgesinde faaliyet gösteren şirketleri bir araya getirmek, kaynaştırmak ve çalışanlarının spor yaşantılarının

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG ÜNİLİG MÜSABAKA TALİMATI

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG ÜNİLİG MÜSABAKA TALİMATI TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU SALON FUTBOLU DEPLASMANLI LİG ÜNİLİG MÜSABAKA TALİMATI Madde 1. Amaç ve Kapsam Bu Talimat, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Salon

Detaylı

ÖĞRETİM YILI ANTALYA OKULLARARASI MAHALLİ MİNİKLER-KÜÇÜKLER-YILDIZLAR-GENÇLER SATRANÇ YARIŞMA YÖNERGESİ

ÖĞRETİM YILI ANTALYA OKULLARARASI MAHALLİ MİNİKLER-KÜÇÜKLER-YILDIZLAR-GENÇLER SATRANÇ YARIŞMA YÖNERGESİ İLİ ANTALYA İLÇESİ MERKEZ YARIŞMA ADI 2018 2019 ÖĞRETİM YILI MİNİKLER-KÜÇÜKLER-YILDIZLAR- GENÇLER SATRANÇ YARIŞMASI BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ 04.03.2019 ANTALYA KAPALI SPOR SALONU YERİ 19.03.2019 SATRANÇ MERKEZİ

Detaylı

KKMTSD Ferdi Ligi Talimatı

KKMTSD Ferdi Ligi Talimatı Sayfa: 1/5 Md. S. Başlık Rev 0.0 2 GİRİŞ 0.1 Amaç 0.2 Kapsam 0.3 Tanımlar ve Kısaltmalar 1.0 TALİMAT 1.1 Karşılaşma Çeşitleri 1.2 KKMTSD Ferdi Ligi ne katılım ve gruplar 1.3 3 Müsabakaların oynanma şekli

Detaylı

KATILAN OKULLAR SPOR BRANŞLARI VE KATEGORİLER

KATILAN OKULLAR SPOR BRANŞLARI VE KATEGORİLER KATILAN OKULLAR Lisesi Fransız Lisesi Fransız Lisesi Saint Joseph Fransız Lisesi - İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesi - İzmir Fransız Lisesi Sainte Pulchérie Fransız Lisesi Tevfik Fikret Lisesi - Ankara

Detaylı

ÖĞRETİM YILI OKULLARARASI MİNİKLER-KÜÇÜKLER-YILDIZLAR-GENÇLER SATRANÇ YARIŞMA YÖNERGESİ-MAHALLİ

ÖĞRETİM YILI OKULLARARASI MİNİKLER-KÜÇÜKLER-YILDIZLAR-GENÇLER SATRANÇ YARIŞMA YÖNERGESİ-MAHALLİ İLİ TEKİRDAĞ İLÇESİ SÜLEYMANPAŞA YARIŞMA ADI 2017-2018 ÖĞRETİM YILI OKULLAR ARASI SATRANÇ YARIŞMASI Minikler:10-11 Şubat 2018 BAŞLAMA-BİTİŞ Küçük-Yıldız ve Gençler: YERİ TARİHİ 17-18 Şubat 2018 Marmara

Detaylı

REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI

REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI 2014 2015 REKTÖRLÜK KUPASI MAÇLARI GRUPLARI VOLEYBOL TURNUVA STATÜSÜ Voleybol Müsabakaları, 12 takım, 6 lı olmak üzere 2 grup olarak ayrılmışlardır. Gruplarında ilk 2 ye giren takımlar Yarı finale çıkacaklardır

Detaylı

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU

2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU 2019 REKTÖRLÜK KUPASI FUTBOL (ERKEK) TURNUVASI PERSONEL BAŞVURU FORMU Sorumlu Kişi Adı : GSM ve Dahili İletişim Bilgileri : E-posta (güncel) : Belgegeçer : ERKEK FUTBOL PERSONEL TAKIM LİSTESİ 1 2 3 4 5

Detaylı

İZVET İZMİR VETERAN MASA TENİSÇİLERİ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ EGE İKİLİ TAKIM LİG TALİMATI TT : TT. 2014.02 Yayın No : 02 Sayfa : 1/6

İZVET İZMİR VETERAN MASA TENİSÇİLERİ SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ EGE İKİLİ TAKIM LİG TALİMATI TT : TT. 2014.02 Yayın No : 02 Sayfa : 1/6 Sayfa : 1/6 İçindekiler Sayfa No. 1.0 Amaç-Kapsam 2 2.0 Tanım Sorumluluklar 2 3.0 Kısaltmalar 2 4.0 Uygulama 2,3,4.5,6 Hazırlayan : İzvet Turnuva Tertip Komitesi Onay : Başkan Değişiklik Kayıtları: Yayın

Detaylı

TENİS AÇIKLAMALAR 4-a) b) ç) 5. a) b) c) b) 9.

TENİS AÇIKLAMALAR 4-a) b) ç) 5. a) b) c) b) 9. TENİS AÇIKLAMALAR 1. Yarışmalar; Spor Genel Müdürlüğü Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği, Uluslararası Oyun Kuralları ve Yarışma Talimatları ile Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığınca öngörülen hükümlere

Detaylı

Hakkımızda. Dönemlig, lise ve üniversite öğrencileri ile mezunlarından oluşan futbol takımlarının katılımıyla

Hakkımızda. Dönemlig, lise ve üniversite öğrencileri ile mezunlarından oluşan futbol takımlarının katılımıyla Hakkımızda Dönemlig, lise ve üniversite öğrencileri ile mezunlarından oluşan futbol takımlarının katılımıyla organize edilen ve arkadaşları bir araya getirerek dönem ruhunu yeniden yakalamalarını amaç

Detaylı

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON

I. KARADENİZ OYUNLARI 02-08 TEMMUZ 2007 TRABZON Günceleme Tarihi 10 Haziran 2007 1. ULUSAL FEDERASYON TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU BAŞKAN GENEL SEKRETER ADRES : TEL: FAX: E-MAİL: WEB SİTESİ: Oyunların resmi web sitesi Haluk ULUSOY Lütfi ARIBOĞAN Ankara

Detaylı

VETERAN MASA TENĠSÇĠLERĠ DERNEĞĠ

VETERAN MASA TENĠSÇĠLERĠ DERNEĞĠ Sayfa : 1/5 TURNUVA YÖNETMELĠĞĠ TY.2012.03 YAYIN NO: 01 YAYIN TARĠHĠ: 16.04.2012 Hazırlayan : Teknik Kurul Onay : Başkan Değişiklik Kayıtları: Yayın No Değişiklik Tarihi Değişiklik Kapsamı 01 16 / 04 /2012

Detaylı

2014 2015 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ

2014 2015 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ 2014 2015 SEZONU TÜRKİYE KUPASI MÜSABAKALARI STATÜSÜ MADDE 1 KUPANIN OLUŞUMU ve KATILIM ŞARTLARI (1) TFF nin ulusal düzeyde düzenlediği kupanın ismi Türkiye Kupası dır. Türkiye Kupası nın isimlendirme

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955 Genelge No: YK-05/2011 2012 13 Ağustos 2011 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU BİRİNCİ LİG-İKİNCİ LİG-ÜÇÜNCÜ LİG VE YÜKSELME LİGLERİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA YÖNETİM KURULU KARARLARI KTFF Yönetim

Detaylı

2015 2016 SEZONU SPOR TOTO SÜPER LİG FUTBOLCU UYGUNLUĞU

2015 2016 SEZONU SPOR TOTO SÜPER LİG FUTBOLCU UYGUNLUĞU 2015 2016 SEZONU SPOR TOTO SÜPER LİG FUTBOLCU UYGUNLUĞU MADDE 1 GENEL HÜKÜMLER : 2015 2016 Futbol Sezonu Birinci Transfer ve Tescil Döneminden itibaren başlamak ve 4 sezon uygulanmak üzere aşağıdaki kararları

Detaylı

TÜM AKIL ve ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE Q-BITZ ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ Türkiye Q- Bitz Şampiyonası

TÜM AKIL ve ZEKA OYUNLARI FEDERASYONU ETKİNLİK DÖNEMİ TÜRKİYE Q-BITZ ŞAMPİYONASI YÖNERGESİ Türkiye Q- Bitz Şampiyonası YARIŞMA ADI 2019 Türkiye Q- Bitz Şampiyonası BAŞLAMA-BİTİŞ TARİHİ 27-28 Nisan 2019 TURNUVA YERİ BURSA SON BAŞVURU TARİHİ 12 NİSAN 2019 1- GENEL HÜKÜMLER 2-1.1.Yönerge, 2018-2019 etkinlik döneminde yapılacak

Detaylı

Son Liste Bildirimi : Müsabakadan 10 gün önce Yıldızlar Kategorisi için 2 Aralık 2013 saat 17:00

Son Liste Bildirimi : Müsabakadan 10 gün önce Yıldızlar Kategorisi için 2 Aralık 2013 saat 17:00 MERVE TERZİOĞLU YILDIZLAR TÜRKİYE KISA KULVAR YÜZME ŞAMPİYONASI Müsabaka Yeri : TYF Tozkoparan Yüzme Havuzu İstanbul Müsabaka tarihi : (YILDIZLAR) 12-15 Aralık 2013 Teknik Toplantı : Müsabakalardan 1 gün

Detaylı