Giriş UYARI: Ürün uyarıları ve diğer önemli bilgiler için ürün kutusundaki Önemli Güvenlik ve Ürün Bilgileri kılavuzuna bakın.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Giriş UYARI: Ürün uyarıları ve diğer önemli bilgiler için ürün kutusundaki Önemli Güvenlik ve Ürün Bilgileri kılavuzuna bakın."

Transkript

1 GARMIN Vivofit Kullanım Kılavuzu Giriş UYARI: Ürün uyarıları ve diğer önemli bilgiler için ürün kutusundaki Önemli Güvenlik ve Ürün Bilgileri kılavuzuna bakın. Herhangi bir egzersiz programına başlamadan ya da programı değiştirmeden önce her zaman hekiminize başvurun. Başlarken Aygıtınızı ilk kez kullanırken, aygıtı kurmak ve temel özelliklerini öğrenmek için aşağıdaki işlemleri tamamlamalısınız. NOT: Ev bilgisayarınızı veya uyumlu cep telefonunuzu kullanarak aygıtınızı kurabilirsiniz. 1. Bir seçenek belirleyin: Aygıtınızı kurmak için bir bilgisayar kullanıyorsanız, kablosuz USB ANT Stick i boş bir USB girişe takın ve kurulum yazılımını yükleyin. Aygıtınızı kurmak için bir cep telefonu kullanıyorsanız, Garmin Connect Mobile uygulamasını indirin ve kurun adresine gidin. 3. Aygıtı açın. Aygıtınızı ilk kez açtığınızda, eşleşme modundadır. Aygıtınız onu açtığınızda eşleşme modunda değilse, PAIR sözcüğü görünene kadar aygıt tuşunu basılı tutun. 4. Aygıtınızı eşleştirmek ve kurulum sürecini tamamlamak için ekran talimatlarını kontrol edin. Yazılımı İndirme 1. Bilgisayarınızdan, adresine gidin. 2. Download seçeneğine basın ve ekran talimatlarını takip edin. Mobil Uygulamayı İndirme Diğer Bluetooth aygıtlarında farklı olarak, aygıtınız doğrudan Garmin Connect Mobile uygulaması aracılığıyla eşleştirilmelidir. NOT: Aygıtınız ile eşleştirilmesi ve veri senkronizasyonu yapabilmesi için mobil aygıtınız Bluetooth 4.0 ı desteklemelidir. 1. mobil aygıtınızdan, adresine gidin. 2. Download App seçeneğine basın ve ekran talimatlarını takip edin. Aygıtı Açma

2 Aygıt tuşuna basın. Bilgisayarınıza Veri Gönderme Bilgisayarınıza veri göndermeden önce, USB ANT Stick i bilgisayar USB girişine takmalısınız. 1. Aygıtı bilgisayarınızın 3 m (10 fit) yakınına getirin. 2. SYNC yazısı görüntülenene kadar aygıt tuşunu basılı tutun. 3. Garmin Connect te verinizi görüntüleyin. Mobil Aygıtınıza Veri Gönderme Mobil aygıtınıza veri göndermeden önce, aygıtınızı mobil aygıtınız ile eşleştirmelisiniz(mobil Uygulamayı İndirme) 1. Aygıtı mobil aygıtınızın 3 m(10 fit) yakınına getirin. 2. SYNC yazısı görüntülenene kadar aygıt tuşunu basılı tutun. 3. Garmin Connect Mobile uygulamasında verinizi görüntüleyin. Aygıtı Takma 1. Bileğinize en iyi uyan bandı seçin. 2. Kopça üzerindeki askıların banda tamamen yerleştiğinden emin olun. Her iki kanca da tamamen yerleştiğinde, aygıt sağlam bir şekilde bileğinize takılır. 3. Aygıtı tüm gün takabilirsiniz(uyku İzleme Özelliğini Kullanma) Simgeler Simgeler ekranın alt kısmında görüntülenir. Her simge farklı bir özelliği temsil eder. Farklı aygıt özellikleri arasında gezinmek için aygıt tuşuna basabilirsiniz. Gün içinde atılan adımların toplam sayısı. Gün için adım hedefinize ulaşmak için daha atmanız gereken adım sayısı. Vivofit aygıtı her günün başlangıcında öğrenir ve sizin için yeni bir hedef belirler. Güncel gün için kilometre ya da mil cinsinden gidilen mesafe. Güncel gün için yakılan toplam kalori miktarı. Güncel konumunuza göre güncel saat ve tarih. Aygıtınızı bilgisayarla ya da mobil aygıtla her senkronize ettiğinizde aygıt saati günceller. Zaman dilimlerini değiştirdiğinizde, doğru saati edinmek için aygıtınızı senkronize etmelisiniz. Güncel kalp atış hızınız ve kalp atış diliminiz. Aygıtınız uyumlu bir kalp atış hızı monitörüne bağlı olmalıdır. Hareket Çubuğu Uzun saatler boyunca oturmak zararlı metabolik durum değişikliklerini tetikleyebilir. Hareket çubuğu size hareket etmeniz gerektiğini hatırlatır. Bir saatlik hareketsizlikten sonra, hareket çubuğu görüntülenir. Ek alt kesitler her 15 dakikalık hareketsizlik süresinden sonra görüntülenir.

3 Kısa bir mesafe yürüyerek hareket çubuğunu sıfırlayabilirsiniz. Otomatik Hedef Hakkında Önceki aktivite seviyelerinize göre aygıtınız otomatik olarak günlük bir adım hedefi oluşturabilir. Yürüyüşünüze veya koşunuza başladığınızda, aygıt günlük hedefiniz için kalan adım sayısını sayar. Adım hedefinize ulaştığınızda, aygıt GOAL+ simgesini görüntüler ve günlük hedefinizi aşan adımların sayısını saymaya başlar. Aygıtınızı ilk kez kurduğunuzda, bir aktivite sınıfı tasarlamalısınız. Bu sınıf sizin ilk adım hedefinizi belirler. Garmin Connect te aktivite sınıfınızı değiştirebilir ya da kişiselleştirilmiş bir adım hedefi oluşturabilirsiniz. Aygıt Ayarları Garmin Connect uygulamasında aygıt ayarlarınızı kişiselleştirebilirsiniz. Time Format(Saat Formatı): Seyahat edilen mesafeyi kilometre ya da mil cinsinden görüntülemeniz için ekranı ayarlayabilirsiniz. Visible Screens(Görünebilen Ekranlar): Aygıtınızın görüntülediği ekranları kişiselleştirebilirsiniz. Auto goal(otomatik hedef): Aygtınızın adım hedefinizi otomatik olarak belirlemesini sağlayabilirsiniz. NOT: Bu özelliği devre dışı bıraktığınızda, adım hedefinizi manüel olarak girmeniz gerekecektir. Geçmiş Aygtınız günlük adımlarınızın, yakılan kalorilerin, uyku istatistiklerinin b,r kaydını ve isteğe bağlı ANT+ sensör bilgisini saklar. Geçmiş kaydı bilgisayara ya da mobil aygıta gönderilebilir. Aygıtınız fitness aktivite verinizi 30 güne kadar saklayabilir. Veri belleği dolduğunda, aygıt yeni veriye yer açmak için en eski dosyaları silecektir. Uyku İzleme Özelliği Hakkında Uyku modu sırasında, vivofit aygıtı dinlenmenizi takip eder. Uyku istatistikleri toplam uyku saatlerini, hareket sürelerini ve rahatlatıcı uyku sürelerini içerir. NOT: Uyku istatistiklerinizi Garmin Connect uygulamasında manüel olarak girebilirsiniz. Uyku İzleme Özelliğini Kullanma Hareket sürelerini ve rahatlatıcı uyku sürelerini doğru bir şekilde izlemek için aygıtı takıyor olmalısınız. 1. SLEEP yazısı görüntülenene kadar aygıt tuşunu basılı tutun. 2. Uyku modundan çıkmak için aygıt tuşunu basılı tutun. ANT+ Kalp Atış Hızı Monitörü Aygıtınız kablosuz ANT+ sensörleri ile birlikte kullanılabilir. Uyumluluk ve isteğe bağlı sensörlerin satın alınması ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için, adresine gidin.

4 Kalp Atış Hızı Monitörünü Takma DİKKAT: Güneş kremi içeren jelleri ya da yağları kullanmayın. Elektrotların üzerine sürtünme önleyici jel ya da yağ sürmeyin. NOT: Kalp atış hızı monitörünüz yoksa, bu işlemi atlayabilirsiniz. NOT: Uzun süre kullanıldığında aygıt sürtünmeye sebep olabilir. Bunu rahatlatmak için, modülün ortasına cildinizle temas ettiği bölgeye sürtünmeyi önleyen yağ ya da jel sürün. Kalp atış hızı monitörünü doğrudan cildinizin üzerine, göğsünüzün hemen altına takın. Aktiviteniz sırasında sabit kalabilmesi için yeterince sağlam olmalıdır. 1. Kalp atış hızı monitörünün modülündeki delikten kayışın üzerindeki ucu geçirin. 2. Ucu aşağıya doğru bastırın. 3. Göğsünüz ve aktarıcı arasında güçlü bir bağlantı sağlamak için modülün arka kısmındaki elektrotları ıslatın. 4. Kayışı göğsünüzün etrafına sarın ve kalp atış hızı monitör modülünün diğer kenarına iliştirin. Garmin logosu sağ tarafta yukarıya doğru bakacak şekilde olmalıdır. Kalp atış hızı monitörünü taktıktan sonra, aygıt aktif hale gelir ve veri gönderir. ANT+ Kalp Atış Hızı Monitörünüzü Eşleştirme Eşleştirmeden önce, kalp atış hızı monitörünü takmalısınız. NOT: Aygıtınız kalp atış hızı monitörü ile birlikte paketlenmemişse, Garmin Connect uygulamasında kalp atış hızı sayfasını etkinleştirmelisiniz. 1. Aygıtı sensörün kapsama alanına(3 m) getirin. NOT: Eşleştirme esnasında diğer ANT+ sensörlerinden 10 m uzakta durun. 2. HEART yazısı görüntülenene kadar aygıt tuşuna basın. Sensör aygıtınız ile eşleştirildiğinde, kalp atış hızınız ve kalp atış hızı diliminiz görüntülenir. NOT: Aygıtınızın kalp atış hızı sayfasından çıktıktan sonra aygıtınız kalp atış hızı aktivitenizi izlemeye devam eder. Yanıp sönen bir ( ) simgesi verinin aygıtınıza gönderilmekte olduğunu ifade eder. Kalp Atış Hızı Aktivitenizi Durdurma 1. Aygıtta kalp atış hızı sayfasına gidin. 2. Kalp atış hızı verisi yüklenirken bekleyin. 3. Kalp atış hızı aktivitesini durdurmak için aygıt tuşunu basılı tutun. Aygıtta HEART OFF yazısı görüntülenecektir. Cihaz Bilgileri Vivofit Spesifikasyonları

5 Pil türü İki adet kullanıcı tarafından değiştirilebilir CR1632 pil Pil ömrü Bir yıla kadar Su derecelendirmesi 5 ATM* Çalışma ısı erimi -10 C den 60 C ye kadar(14 dereceden 140 F ye kadar) *Aygıt 50 metrelik bir derinliğe eşdeğer olan basınca dayanabilir. Kalp Atış Hızı Monitörü Spesifikasyonları Pil türü Kullanıcı tarafından değiştirilebilen CR2032, 3 volt Pil ömrü Yaklaşık 3 yıl(günde 1 saat) Su derecelendirmesi 1 ATM* NOT: Bu ürün yüzme sırasında kalp atış hızı verisi göndermez. Çalışma ısı erimi -10 C den 50 C ye kadar(14 dereceden 122 F ye kadar) NOT: Soğuk şartlarda, kalp atış hızı monitörünün ısısını vücut ısınıza yakın tutmak için uygun kıyafetler giyin. Radyo frekansı/protokolü 2.4 GHz ANT+ kablosuz bağlantılar protokolü *Aygıt 10 metrelik bir derinliğe eşdeğer olan basınca dayanabilir. Kullanıcı Tarafından Değiştirilebilen Piller UYARI: Pilleri çıkarmak için sivri nesneler kullanmayın. Pili çocuklardan uzak tutun. Pilleri hiçbir zaman ağzınıza sokmayın. Pilleri yutarsanız doktorunuza ya da yerel zehir kontrol merkezine başvurun. DİKKAT: Pilleri doğru şekilde bertaraf etmek için yerel atık bertaraf tesisiyle temas kurun. Vivofit Pilleri Değiştirme 1. Banttan modülü çıkarın. 2. Modülün ön kısmındaki dört vidayı sökmek için küçük bir Phillips tornavida kullanın. 3. Kapağı ve pilleri çıkarın. 4. Yeni pilleri yerleştirin. NOT: Contayı kaybetmeyin veya zarar vermeyin. 5. Ön kapağı ve dört vidayı yerleştirin. Aygıtın pillerini yerleştirdikten sonra, aygıtı bilgisayarınızla ya da mobil aygıtınızla yeniden eşleştirmeniz gerekecektir.

6 Kalp Atış Hızı Monitörünün Pili UYARI: Kullanıcı tarafından değiştirilebilen pilleri çıkarmak için keskin bir nesne kullanmayın. Kalp Atış Hızı Monitörünün Pili Değiştirme 1. Kalp atış hızı monitörünün arka kısmındaki yuvarlak pil kapağını bulun. 2. Sökülecek kadar gevşeyene kadar kapağı saat yönünün tersine çevirmek için bir demir para kullanın(ok OPEN yazısını işaret edecektir) 3. Kapağı ve pili çıkarın saniye bekleyin. 5. Pozitif kenar yukarıya bakacak şekilde yeni pili yerleştirin NOT: O halkası cıvatasını kaybetmeyin ya da zarar vermeyin. 6. Kapağı saat yönüne çevirerek yerine takmak için demir para kullanın(ok CLOSE yazısını işaret edecektir) Kalp atış hızı monitörünün pili yerleştirdikten sonra, kalp atış hızı monitörünü aygıt ile yeniden eşleştirmelisiniz gerekebilir. Aygıtın Bakımı UYARI: Ürünün ömrünü kısaltacağından aşırı darbeden ya da sarsıntılı kullanımdan uzak durun. Suyun altında tuşlara basmayın. Aygıtı temizlemek için keskin bir nesne kullanmayın. Plastik parçalara ve cilalara zarar verebilecek kimyasal temizlik maddelerini, çözeltileri ve böcek ilaçlarını kullanmayın. Klorin, tuzlu su, güneş kremi, kozmetik maddelere, alkole ya da diğer sert kimyasallara maruz kaldıktan aygıtı tamamen tatlı su ile durulayın. Bu tür maddelere uzun süreli maruz bırakma kasaya zarar verebilir. Kalıcı hasara yol açabileceğinden, cihazı aşırı sıcaklığa maruz kalabileceği yerlerde depolamayın. Ek Cihazınızı Kaydettirme Çevrimiçi kaydımızı tamamlayarak sizi daha iyi bir şekilde desteklememize yardımcı olun. bölümüne gidin. Satış makbuzunun orijinalini veya fotokopisini güvenli bir yerde saklayın. Yazılım Lisans Anlaşması BU CİHAZI KULLANMAKLA, AŞAĞIDAKİ YAZILIM LİSANS ANLAŞMASININ HÜKÜM VE KOŞULLARININ SİZİN İÇİN BAĞLAYICI OLDUĞUNU KABUL EDERSİNİZ. LÜTFEN BU ANLAŞMAYI DİKKATLE OKUYUN. Garmin Ltd. ve yan kuruluşları ( Garmin ) ürünün normal çalışması sırasında bu cihaza yerleşik olan ikili yürütülebilir biçimdeki yazılımı ( Yazılım ) kullanmanız için sınırlı bir lisans vermektedir. Yazılımın

7 mülkiyet hakları ve Yazılımdaki fikri mülkiyet hakları Garmin ve/veya üçüncü taraf sağlayıcılarına aittir. Yazılımın Garmin ve/veya üçüncü taraf sağlayıcılarının malı olduğunu ve Amerika Birleşik Devletleri telif hakkı yasaları ve uluslar arası telif hakkı anlaşmaları kapsamında korunduğunu kabul edersiniz. Ayrıca, kaynak kodu verilmeyen Yazılımın yapısı, düzenlenmesi ve kodunun Garmin ve/veya üçüncü taraf sağlayıcılarının değerli ticari sırları olduğunu ve kaynak kodu biçimindeki Yazılımın, Garmin ve/veya üçüncü taraf sağlayıcılarının değerli bir ticari sırrı olarak kalacağını kabul edersiniz. Yazılım veya herhangi bir parçası üzerinde kaynak koda dönüştürme, tersine çevirme, değiştirme, geri derleme, ters mühendislik veya insanlar tarafından okunabilir biçime dönüştürme işlemi uygulamamayı ya da Yazılıma dayanan türev çalışmalar oluşturmamayı kabul edersiniz. Yazılımı, ABD ihracat denetim sınırlamalarını veya diğer ülkelerin ihracat denetim kanunlarını ihlal eden hiçbir ülkeye ihraç ya da yeniden ihraç etmeyeceğinizi kabul edersiniz. Yazılım Güncellemesi Mevcut bir yazılım güncellemesi varsa, aygıtınızı Garmin Connect ile senkronize ettiğinizde güncellemeyi otomatik olarak indirir ve kurar. Kalp Atış Hızı Dilimi Hesaplamaları Dilim Maksimum Kalp Atış Hızı Yüzdesi Algılanan güç harcama 1 50-%60 Dinlenmiş, rahat ritim, ritmik nefes alıp verme 2 60-%70 Rahat adım, çok az şekilde derin nefes alıp verme, konuşma mümkün 3 70-%80 Orta adım, konuşmayı sürdürmek zorlaşır 4 80-%90 Hızlı adım ve biraz rahatsız, nefes alıp verme güçleşiyor 5 90-%100 Sürat koşusu, uzun bir periyot için devam ettirilemez, yorucu nefes alıp verme Yararlar Başlangıç seviyesi, aerobik antrenman, stresi azaltır Temel kardiovasküler antrenman, iyi toparlanma adımı Geliştirilmiş aerobik kapasitesi, optimal kardiovasküler antrenman Geliştirilmiş anaerobik kapasitesi ve eşik, artırılmış hız Anaerobik ve adale dayanıklılığı, artırılmış güç Vivofit İngilizce kılavuzun(garmin parti numarası , revizyon A) bu Türkçe versiyonu bir yardım olarak sağlanmıştır. Gerekirse, vivofit aygıtının çalıştırılması ve kullanımı ile ilgili İngilizce kılavuzun son revizyonuna bakın. BU TÜRKÇE KILAVUZUN DOĞRULUĞUNDAN GARMIN SORUMLU DEĞİLDİR VE BU GÜVENDEN DOĞACAK OLAN HER SORUMLULUKTAN FERAGAT EDER.

8 Garmin ve Garmin logosu ABD de ve diğer ülkelerde tescili bulunan Garmin Ltd. ya da yan şirketlerinin ticari markalarıdır. Vivofit, ANT+, Garmin Connect ve USB ANT Stick Garmin Ltd. nin ya da yan şirketlerinin ticari markalarıdır. Bu ticari markalar Garmin in izni olmadan kullanılamazlar. Bluetooth markası ve logoları Bluetooth SIG, Inc. Tarafından sahiplenilmektedir ve bu markaların Garmin tarafından kullanımı lisans altındadır. Diğer ticari markalar ve ticari isimler sırasıyla sahiplerine aittir. Bu ürün ANT+ sertifikalıdır. BAYTEKİN TEKNİK CİHAZLAR TİC. LTD. ŞTİ. Necatibey Cd. No. 70/B Karaköy - İstanbul Tel: (pbx) Fax:

FORERUNNER 220 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

FORERUNNER 220 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU FORERUNNER 220 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU UYARI Ürün uyarıları ve diğer önemli bilgiler için GPS cihazının ürün kutusundaki Önemli Güvenlik ve Ürün Bilgileri kılavuzuna bakın. Herhangi bir egzersiz programına

Detaylı

Edge 520. Kullanım Kılavuzu

Edge 520. Kullanım Kılavuzu Edge 520 Kullanım Kılavuzu Giriş UYARI Ürün uyarıları ve diğer önemli bilgiler için ürün kutusundaki Önemli Güvenlik ve Ürün Bilgileri kılavuzuna bakın. Egzersiz programına başlamadan veya programı değiştirmeden

Detaylı

Garmin Swim. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Ocak 2013 000-00000-00_0A Taiwan Baskı

Garmin Swim. Hızlı Başlangıç Kılavuzu. Ocak 2013 000-00000-00_0A Taiwan Baskı Garmin Swim Hızlı Başlangıç Kılavuzu Ocak 2013 000-00000-00_0A Taiwan Baskı Giriş UYARI Herhangi bir egzersiz programına başlamadan ya da programı değiştirmeden önce daima hekiminize başvurun. Ürün uyarıları

Detaylı

FORERUNNER 620 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU

FORERUNNER 620 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU FORERUNNER 620 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU UYARI Ürün uyarıları ve diğer önemli bilgiler için GPS cihazının ürün kutusundaki Önemli Güvenlik ve Ürün Bilgileri kılavuzuna bakın. Herhangi bir egzersiz programına

Detaylı

tactix Hızlı Başlangıç Kılavuzu

tactix Hızlı Başlangıç Kılavuzu tactix Hızlı Başlangıç Kılavuzu UYARI Ürün uyarıları ve diğer önemli bilgiler için ürün kutusundaki Önemli Güvenlik ve Ürün Bilgileri kılavuzuna bakın. UYARI Herhangi bir egzersiz programına başlamadan

Detaylı

tactix Hızlı Başlangıç Kılavuzu

tactix Hızlı Başlangıç Kılavuzu tactix Hızlı Başlangıç Kılavuzu UYARI Ürün uyarıları ve diğer önemli bilgiler için ürün kutusundaki Önemli Güvenlik ve Ürün Bilgileri kılavuzuna bakın. UYARI Herhangi bir egzersiz programına başlamadan

Detaylı

nüvi 2400 serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu Aşağıdaki nüvi modelleri ile kullanılabilir: 2440, 2450, 2460

nüvi 2400 serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu Aşağıdaki nüvi modelleri ile kullanılabilir: 2440, 2450, 2460 nüvi 2400 serisi Hızlı Başlangıç Kılavuzu Aşağıdaki nüvi modelleri ile kullanılabilir: 2440, 2450, 2460 Başlarken UYARI Ürün ile ilgili uyarılar ve diğer önemli bilgiler için ürün kutusunda yer alan Önemli

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu SE888

Hızlı başlangıç kılavuzu SE888 Hızlı başlangıç kılavuzu SE888 İçindekiler Baz ünitesi Not * Birden fazla ahize içeren paketlerde, ek ahizeler, şarj cihazları ve güç adaptörleri bulunur. ** Bazı ülkelerde, hat adaptörünü hat kablosuna

Detaylı

vívosmart Kullanım Kılavuzu

vívosmart Kullanım Kılavuzu vívosmart Kullanım Kılavuzu Giriş UYARI Ürün uyarıları ve diğer önemli bilgiler için ürün kutusundaki Önemli Güvenlik ve Ürün Bilgileri kılavuzuna bakın. Lütfen bir egzersiz programına başlamadan veya

Detaylı

İçindekiler 2. Giriş 3. Başlarken 4. Hız sensörü parçaları 4. Hız Sensörünün Kurulumu 4. Eşleştirme 5. Önemli bilgiler 6. Bakım 6.

İçindekiler 2. Giriş 3. Başlarken 4. Hız sensörü parçaları 4. Hız Sensörünün Kurulumu 4. Eşleştirme 5. Önemli bilgiler 6. Bakım 6. KULLANIM KILAVUZU İÇINDEKILER İçindekiler 2 Giriş 3 Başlarken 4 Hız sensörü parçaları 4 Hız Sensörünün Kurulumu 4 Eşleştirme 5 Önemli bilgiler 6 Bakım 6 Pil 6 Sıkça Sorulan Sorular 6 Teknik Özellikler

Detaylı

inmarsat.com/isatphone

inmarsat.com/isatphone inmarsat.com/isatphone Programlanabilir yardım düğmesi Kulaklık Ortam ışığı sensörü LED izleme göstergesi LED durum göstergesi Eller serbest rahatlık İzleme düğmesi Ses yükseltme tuşu Ses azaltma tuşu

Detaylı

Cisco için Jabra SPEAK 450

Cisco için Jabra SPEAK 450 Cisco için Jabra SPEAK 450 KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER HOŞ GELDİNİZ...2 CISCO İÇİN JABRA SPEAK 450'YE GENEL BAKIŞ...3 BAĞLANMA...5 CISCO İÇİN JABRA SPEAK 450'NİN KULLANIMI...7 DESTEK...8 TEKNİK ÖZELLİKLER...9

Detaylı

inmarsat.com/isatphone

inmarsat.com/isatphone inmarsat.com/isatphone Programlanabilir yardım düğmesi Kulaklık Ortam ışığı sensörü LED izleme göstergesi LED durum göstergesi Eller serbest rahatlık İzleme düğmesi Ses yükseltme tuşu Ses azaltma tuşu

Detaylı

POLAR CADENCE SENSOR. Model:Y6. Kullanım Kılavuzu

POLAR CADENCE SENSOR. Model:Y6. Kullanım Kılavuzu POLAR CADENCE SENSOR Model:Y6 Kullanım Kılavuzu 1 ID: A 2 A TÜRKÇE Polar Kadans Sensörü, kadansı, yani bisiklete binerken dakikadaki pedal turu sayısını ölçecek şekilde tasarlanmıştır. Sensör şu ürünlerle

Detaylı

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc

JABRA STEALTH UC. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/stealthuc Kullanım Kılavuzu jabra.com/stealthuc 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

JABRA BOOST. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/boost

JABRA BOOST. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/boost Kullanım Kılavuzu jabra.com/boost 2014 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu İçindekiler Hoş Geldiniz Arlo'yu seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. %100 kablosuz kamera Manyetik duvar montaj parçası Lityum 123 piller

Detaylı

SnapBridge Bağlantı Kılavuzu (ios)

SnapBridge Bağlantı Kılavuzu (ios) Tr SnapBridge Bağlantı Kılavuzu (ios) SB6L01(1W) 6MB3801W-01 Fotoğraf makinenizi ios cihazınızla eşleştirmek için SnapBridge i kullanma ve SnapBridge Wi-Fi uyarısı görüntülendiğinde ne yapılacağı hakkında

Detaylı

Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU

Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU Jabra SPEAK 510 KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER HOŞ GELDİNİZ... 2 JABRA SPEAK 510'A GENEL BAKIŞ... 3 BAĞLANMA... 5 JABRA SPEAK 510'UN KULLANIMI... 8 DESTEK.... 11 TEKNİK ÖZELLİKLER... 12 1 HOŞ GELDİNİZ Jabra

Detaylı

Bluetooth VR Oyun Kumandası

Bluetooth VR Oyun Kumandası Bluetooth VR Oyun Kumandası Kullanma Kılavuzu 87002 Ürünümüzü satın aldığınız için teşekkür ederiz! Bu, müzik kontrolü vb. için taşınabilir bir Bluetooth oyun kumandası, VR uzaktan kumanda ve kablosuz

Detaylı

knfbreader Mobile kreader Mobile

knfbreader Mobile kreader Mobile knfbreader Mobile kreader Mobile Kurulum Yönergesi Copyright 2009 knfbreading Technology, Inc. www.knfbreader.eu Tüm hakları saklıdır. Diğer şirket adları ve ürünlerin her biri, kendi şirketlerinin ticari

Detaylı

Cep Yazıcısı KULLANIM KILAVUZU

Cep Yazıcısı KULLANIM KILAVUZU Cep Yazıcısı KULLANIM KILAVUZU Polaroid Mint Cep Yazıcısını satın aldığınız için teşekkür ederiz. Bu Kullanım Kılavuzu, bu ürününün güvenli ve kullanıcı için herhangi bir risk oluşturmadan çalışmasını

Detaylı

Bu kullanma kılavuzu Falcon B Type için geçerlidir. farklılıklar gösterebilir.

Bu kullanma kılavuzu Falcon B Type için geçerlidir. farklılıklar gösterebilir. falcon b type Bu kullanma kılavuzu Falcon B Type için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış farklılıklar gösterebilir. olup, ürün içerisindeki kılavuz ile Önsöz Değerli

Detaylı

HP-1V HEADPHONES KULLANICI KILAVUZU

HP-1V HEADPHONES KULLANICI KILAVUZU HP-1V HEADPHONES KULLANICI KILAVUZU VERTU HP-1V KULAKLIK KULLANICI KILAVUZU SÜRÜM1.0 Türkçe 1 2 Türkçe VERTU HP-1V KULAKLIK KULLANICI KILAVUZU Vertu HP-1V kulak üstü kulaklık satın aldığınız için teşekkür

Detaylı

Nokia Bluetooth Kulaklýklý Mikrofon Seti BH-801 Kullaným Kýlavuzu. 9253980 1. Baský

Nokia Bluetooth Kulaklýklý Mikrofon Seti BH-801 Kullaným Kýlavuzu. 9253980 1. Baský Nokia Bluetooth Kulaklýklý Mikrofon Seti BH-801 Kullaným Kýlavuzu 9253980 1. Baský UYGUNLUK BÝLDÝRÝMÝ NOKIA CORPORATION þirketi, bu HS-64W ürününün Directive 1999/5/EC kararýnýn esas þartlarý ve diðer

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310

KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 KULLANIM KILAVUZU Nem Ölçüm Cihazı (Bağıl Nem için) PCE-310 PCE-310 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 30/05/2017 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 3 Özellikler... 3 3.1 Teknik Özellikler...

Detaylı

Jabra. Sport Coach. special edition. Kullanım Kılavuzu

Jabra. Sport Coach. special edition. Kullanım Kılavuzu Jabra Sport Coach special edition Kullanım Kılavuzu 2015 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Audio A/S (GN Netcom A/S) nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer

Detaylı

Kan Şekeri Takip Sistemi. Copyright 2016 Ascensia Diabetes Care Holdings AG diabetes.ascensia.com

Kan Şekeri Takip Sistemi. Copyright 2016 Ascensia Diabetes Care Holdings AG diabetes.ascensia.com CONTOUR PLUS ONE akıllı ölçüm cihazınızı kullanarak ilk defa kan şekerinizi test etme CONTOUR PLUS ONE ölçüm cihazının son derece doğru ölçüm sonuçları sağladığı gösterilmiştir. CONTOUR PLUS ONE ölçüm

Detaylı

BT180 CLASS I USB BLUETOOTH ADAPTER Ürün bilgileri

BT180 CLASS I USB BLUETOOTH ADAPTER Ürün bilgileri Ürün bilgileri C Kurulum A B D A: USB fişi B: Koruyucu kapak C: Bağlantı LED göstergesi [yavaşça yanıp söner = kullanıma hazır] [hızl ı yan ıp söner = Bluetooth etkinliği] D: USB uzatma kablosu 1 ON Bilgisayarınızı

Detaylı

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide Keys-To-Go Ultra-portable keyboard for Android and Windows Setup Guide Contents Keys-To-Go - Ultra-portable keyboard Türkçe 158 2 OFF PDF ON www.logitech.com/support/keys-to-go-tablet 2.5 h Clavier ultra-portable

Detaylı

Plantronics Explorer 10. Kullanıcı Kılavuzu

Plantronics Explorer 10. Kullanıcı Kılavuzu Plantronics Explorer 10 Kullanıcı Kılavuzu İçindekiler Hoş Geldiniz 3 Kutunun İçinde Ne Var 4 Kulaklığa Genel Bakış 5 Güvende olun 5 Eşleştirme ve Şarj Etme 6 Eşleştirme 6 Eşleştirme modunu etkinleştirme

Detaylı

JABRA SPORT PACE WIRELESS

JABRA SPORT PACE WIRELESS L Kullanım Kılavuzu jabra.com/sportpace 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

İçindekiler. Navigasyon...6 Bir Varış Yerine Doğru Seyretme...6 Navigasyonu Durdurma...7 Rota Noktaları...7

İçindekiler. Navigasyon...6 Bir Varış Yerine Doğru Seyretme...6 Navigasyonu Durdurma...7 Rota Noktaları...7 Kullanım Kılavuzu Bütün hakkı saklıdır. Telif hakları altında, bu kılavuz Garmin in yazılı izni olmadan kısmen ya da tamamen kopyalanamaz. Garmin yaptığı değişiklikleri veya gelişmeleri herhangi bir kişiye

Detaylı

Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu Arlo Baby Hızlı Başlangıç Kılavuzu İçindekiler Hoş Geldiniz Arlo Baby'yi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. Arlo Baby kamera USB güç kablosu USB güç adaptörü

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. SeekTech. a Bağlanma. Orijinal kılavuzun çevirisidir Türkçe 1

Kullanım Kılavuzu. SeekTech. a Bağlanma. Orijinal kılavuzun çevirisidir Türkçe 1 Kullanım Kılavuzu SeekTech & a Bağlanma Orijinal kılavuzun çevirisidir Türkçe 1 İçindekiler Listesi Sisteme Genel Bakış Tanım...3 Bluetooth Özellikleri...3 Yayılma Alanı...4 Bluetooth Bağlantısı Aygıtları

Detaylı

Nokia Telefon Hoparlörü HF-300 Kullaným Kýlavuzu

Nokia Telefon Hoparlörü HF-300 Kullaným Kýlavuzu Nokia Telefon Hoparlörü HF-300 Kullaným Kýlavuzu 9203868 1. Baský TR UYGUNLUK BÝLDÝRÝMÝ NOKIA CORPORATION þirketi, bu HF-34W ürününün Directive 1999/5/EC kararýnýn esas þartlarý ve diðer ilgili hükümleri

Detaylı

CJB1JM0LCAHA. Kullanım Kılavuzu

CJB1JM0LCAHA. Kullanım Kılavuzu CJB1JM0LCAHA Kullanım Kılavuzu Saatinizi tanıyın Hoparlör Şarj bağlantı noktası Güç tuşu Açmak/kapatmak için 3 sn. basılı tutun. Yeniden başlatmaya zorlamak için 10 sn. basılı tutun. Ana ekrana geri dönmek

Detaylı

İçindekiler 2. Polar H10 Kalp Atış Hızı Sensörü 3. Kalp atış hızı sensörü bölümleri 3. Kalp atış hızı sensörünün takılması 3.

İçindekiler 2. Polar H10 Kalp Atış Hızı Sensörü 3. Kalp atış hızı sensörü bölümleri 3. Kalp atış hızı sensörünün takılması 3. KULLANIM KILAVUZU İÇINDEKILER İçindekiler 2 Polar H10 Kalp Atış Hızı Sensörü 3 Polar H10 Kalp Atış Hızı Sensörü 3 Kalp atış hızı sensörü bölümleri 3 Kalp atış hızı sensörünün takılması 3 Başlarken 4 Polar

Detaylı

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033

BoomP!ll. Bluetooth Hoparlör. Kullanma Kılavuzu 33033 BoomP!ll Bluetooth Hoparlör Kullanma Kılavuzu 33033 Ednet 33033 Boom P!ll Bluetooth hoparlörü seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Cihazı ilk kez kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatı okuyun. ÖZELLİKLER

Detaylı

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR

SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR SUPER BASS TAŞINABİLİR BLUETOOTH HOPARLÖR Kullanım Kılavuzu DA-10287 DIGITUS DA-10287 Super Bass Taşınabilir Bluetooth Hoparlörü satın aldığınız için teşekkür ederiz! Bu kullanım kılavuzu Bluetooth Hoparlörünüzün

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU Basınç Ölçer PCE-P-01-05

KULLANIM KILAVUZU Basınç Ölçer PCE-P-01-05 KULLANIM KILAVUZU Basınç Ölçer PCE-P-01-05 Versiyon 1.1 Oluşturma Tarihi: 22/09/2016 İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Güvenlik Bilgisi... 3 3 Özellikler... 4 4 Sistem Açıklaması... 5 4.1 TUŞLAR... 5 4.2 Ekran...

Detaylı

Horoz Programlanabilir Zaman Rölesi

Horoz Programlanabilir Zaman Rölesi Horoz lanabilir Zaman Rölesi 1 Giriş: Horoz programlanabilir zaman rölesi android işletim sistemine sahip mobil cihazlar ile bluetooth üzerinden programlanabilen bir zaman rölesidir. Röle üzerinde 1 adet

Detaylı

JABRA SPORT PULSE WIRELESS

JABRA SPORT PULSE WIRELESS JABRA SPORT PULSE WIRELESS Kullanım Kılavuzu jabra.com/sportpulsewireless 2014 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari

Detaylı

POLAR CADENCE SENSOR POLAR SPEED SENSOR

POLAR CADENCE SENSOR POLAR SPEED SENSOR POLAR CADENCE SENSOR POLAR SPEED SENSOR Model:Y6 Kullanım Kılavuzu 1 ID: ID: A 2 B A TÜRKÇE Polar Kadans Sensörü, kadansı, yani bisiklete binerken dakikadaki pedal turu sayısını ölçecek şekilde tasarlanmıştır.

Detaylı

Başlayalım. Bu kılavuzdaki konular: GAMEPAD. Moto Mod modülünüzü takma ve çıkarma. Moto Gamepad'inizi şarj etme

Başlayalım. Bu kılavuzdaki konular: GAMEPAD. Moto Mod modülünüzü takma ve çıkarma. Moto Gamepad'inizi şarj etme Başlayalım Moto Mod modülünüzü takma ve kullanma konusunda size rehberlik edeceğiz. Bu kılavuzdaki konular: Moto Mod modülünüzü takma ve çıkarma Moto Gamepad inizi şarj etme Moto Gamepad kontrolleri Oyun

Detaylı

Bluetooth Yazılım Güncelleme Kılavuzu UTE-72BT / CDE-173BT / CDE-174BT

Bluetooth Yazılım Güncelleme Kılavuzu UTE-72BT / CDE-173BT / CDE-174BT Bluetooth Yazılım Güncelleme Kılavuzu UTE-72BT / CDE-173BT / CDE-174BT 1 Giriş Bu kılavuz ana ünitenizin Bluetooth yazılımını güncellemeniz için gerekli adımları anlatmaktadır. Güncellemeye başlamadan

Detaylı

ALTIS STR-10 STEPPER KULLANIM KILAVUZU

ALTIS STR-10 STEPPER KULLANIM KILAVUZU ALTIS STR-10 STEPPER KULLANIM KILAVUZU 1 ÖNEMLİ GÜVENLİK BİLGİLERİ 1. Çalışmaya başlamadan önce bu el kitabını iyice okuyunuz ve daima yanınızda bulundurunuz. 2. Bir egzersiz programına başlamadan önce

Detaylı

RICOH Smart Device Connector Kullanıcılarına: Makineyi Yapılandırma

RICOH Smart Device Connector Kullanıcılarına: Makineyi Yapılandırma RICOH Smart Device Connector Kullanıcılarına: Makineyi Yapılandırma İÇİNDEKİLER 1. Tüm Kullanıcılara Giriş...3 Kılavuz Hakkında Bilgi...3 Ticari Markalar...4 RICOH Smart Device Connector nedir?... 5 RICOH

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Hızlı Başlangıç Kılavuzu 1 İçindekiler Hoş Geldiniz Arlo'yu seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünü kullanmaya kolayca başlayabilirsiniz. Baz İstasyonu güç adaptörü %100 kablosuz kameralar Ethernet Kablosu

Detaylı

JABRA SPORT Pulse wireless

JABRA SPORT Pulse wireless JABRA SPORT Pulse wireless Kullanım Kılavuzu jabra.com/sportpulsewireless 2014 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari

Detaylı

Kan Şekeri Takip Sistemi. Copyright 2016 Ascensia Diabetes Care Holdings AG diabetes.ascensia.com

Kan Şekeri Takip Sistemi. Copyright 2016 Ascensia Diabetes Care Holdings AG diabetes.ascensia.com CONTOUR PLUS ONE akıllı ölçüm cihazınız ile CONTOUR DIABETES uygulamasının eşleştirilmesi CONTOUR PLUS ONE ölçüm cihazınızı CONTOUR DIABETES uygulaması ile bir kere eşleştirdiğinizde Bluetooth bağlantısının

Detaylı

BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ

BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ BLUETOOTH SES ALICI/VERİCİ Hızlı Kurulum Kılavuzu DA-30501 İçindekiler Kullanmadan önce... 2 1. DA-30501 Hakkında... 2 2. Sistem gereksinimleri... 2 3. Genel Bakış... 2 Başlarken... 3 1. DA-30501 pilini

Detaylı

JABRA BIZ 2400 II. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/biz2400

JABRA BIZ 2400 II. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/biz2400 Kullanım Kılavuzu jabra.com/biz2400 2015 GN Netcom A/S, GN Netcom US, Inc. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Beton Nemi Ölçer PCE-WP21

Kullanım Kılavuzu Beton Nemi Ölçer PCE-WP21 PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Kullanım Kılavuzu Beton Nemi

Detaylı

NETGEAR Trek N300 Travel Router and Range Extender

NETGEAR Trek N300 Travel Router and Range Extender NETGEAR Trek N300 Travel Router and Range Extender PR2000 Kurulum Kılavuzu NETGEAR Reset /LAN LAN USB WiFi Power USB İçindekiler Başlangıç............................................. 3 Seyahat Ederken

Detaylı

WAE Music uygulamasını indirin

WAE Music uygulamasını indirin TÜRKÇE 3 1. Açma/Kapama düğmesi 2. FM/Bluetooth modu 3. 4. 3+4. 5. Pil göstergesi 6. FM/Bluetooth göstergesi 7. USB Girişi 8. Giriş Hattı 9. Koruyucu kapak 10. ¼" montaj için vida deliği 11. Bilek askısı

Detaylı

Connection Manager Kullanım Kılavuzu

Connection Manager Kullanım Kılavuzu Connection Manager Kullanım Kılavuzu Baskı 1.0 2 İçindekiler Bağlantı yöneticisi uygulaması hakkında 3 Başlarken 3 Bağlantı yöneticisi uygulamasını açma 3 Geçerli bağlantı durumunu görüntüleme 3 Uygulama

Detaylı

Disk Station DS209, DS209+II

Disk Station DS209, DS209+II Disk Station DS209, DS209+II Hızlı Yükleme Kılavuzu Doküman ID: Synology_QIG_2BayCL_20090901 GÜVENLiİK TALiİMATLARI Lütfen kullanım öncesinde bu güvenlik talimatlarını dikkatle okuyun ve ilerde başvurmak

Detaylı

1. GÜVENLİK BİLGİLERİ

1. GÜVENLİK BİLGİLERİ Dijital Nem/Sıcaklık Ölçer TES-1360A KULLANIM KILAVUZU 1. GÜVENLİK BİLGİLERİ 1. Cihazı, güvenlik bilgilerini dikkatlice okuduktan sonra kullanmaya başlayınız. 2. Cihazı sadece kullanım kılavuzunda belirtilen

Detaylı

Rack Station RS409, RS409+, RS409RP+ Hızlı Yükleme Kılavuzu

Rack Station RS409, RS409+, RS409RP+ Hızlı Yükleme Kılavuzu Rack Station RS409, RS409+, RS409RP+ Hızlı Yükleme Kılavuzu GÜVENLİK TALİMATLARI Lütfen kullanım öncesinde bu güvenlik talimatlarını dikkatle okuyun ve ilerde başvurmak üzere güvenli bir yerde saklayın.

Detaylı

Edge 510 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU. Ekim 2013 190-00000-00 Baskı Taiwan

Edge 510 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU. Ekim 2013 190-00000-00 Baskı Taiwan Edge 510 HIZLI BAŞLANGIÇ KILAVUZU Ekim 2013 190-00000-00 Baskı Taiwan GİRİŞ UYARI Ürün uyarıları ve diğer önemli bilgiler için ürün kutusundaki Önemli Güvenlik ve Ürün Bilgileri kılavuzuna bakın. Herhangi

Detaylı

BT220 HEADSET. Ürün bilgileri 1 Şarj bağlantısı 2 + düğmesi 3 - düğmesi 4 İşlev göstergesi (mavi) 5 Pil göstergesi (kırmızı)

BT220 HEADSET. Ürün bilgileri 1 Şarj bağlantısı 2 + düğmesi 3 - düğmesi 4 İşlev göstergesi (mavi) 5 Pil göstergesi (kırmızı) Ürün bilgileri 1 Şarj bağlantısı 2 + düğmesi 3 - düğmesi 4 İşlev göstergesi (mavi) 5 Pil göstergesi (kırmızı) 6 Kulaklık fişi 7 Mikrofon 8 Kulaklık klipsi 9 Şarj göstergesi (kırmızı) 10 Güç göstergesi

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU PCE-T236

KULLANIM KILAVUZU PCE-T236 KULLANIM KILAVUZU PCE-T236 Oluşturma Tarihi: 24/01/2017 Versiyon 1.1 2 İçindekiler 1 Giriş... 3 1.1 Teslimat İçeriği... 3 2 Güvenlik Notları... 3 3 Teknik Özellikler... 4 4 Sistem Açıklaması... 5 5 Talimatlar...

Detaylı

JABRA speak 810. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/speak810

JABRA speak 810. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/speak810 JABRA speak 810 Kullanım Kılavuzu jabra.com/speak810 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli markasıdır. Buraya dahil edilmiş olan tüm diğer tescilli markalar ilgili

Detaylı

Google Cloud Print Kılavuzu

Google Cloud Print Kılavuzu Google Cloud Print Kılavuzu Sürüm 0 TUR ların açıklamaları Bu kullanıcı kılavuzunda aşağıdaki simgeyi kullanıyoruz: lar ortaya çıkabilecek durumu nasıl çözmeniz gerektiğini size bildirir veya işlemin diğer

Detaylı

Jabra. Elite 25e. Kullanım kılavuzu

Jabra. Elite 25e. Kullanım kılavuzu Jabra Elite 25e Kullanım kılavuzu 2017 GN Audio A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Audio A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bluetooth marka adı ve logoları, Bluetooth SIG Inc şirketinin mülkiyetinde

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz NOKIA SU-2 http://tr.yourpdfguides.com/dref/828697

Kullanım kılavuzunuz NOKIA SU-2 http://tr.yourpdfguides.com/dref/828697 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya NOKIA SU-2 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki NOKIA SU-2 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar,

Detaylı

Dell Vostro 230. Uyarılar Hakkında. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler

Dell Vostro 230. Uyarılar Hakkında. Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Dell Vostro 230 Kurulum ve Özelliklerle İlgili Bilgiler Uyarılar Hakkında UYARI: UYARI, meydana gelebilecek olası maddi hasar, kişisel yaralanma veya ölüm tehlikesi anlamına gelir. UYARI: Bilgisayarı kendiniz

Detaylı

echo 100, Serisi Kullanma Kılavuzu

echo 100, Serisi Kullanma Kılavuzu echo 100, Serisi Kullanma Kılavuzu Aralık 2013 190-01708-48_0A Tayvan'da basılmıştır Tüm hakları saklıdır. Telif hakkı yasaları kapsamında bu kılavuzun tamamı veya bir kısmı Garmin'in yazılı izni olmadan

Detaylı

Jabra. Speak 810. Kullanım Kılavuzu

Jabra. Speak 810. Kullanım Kılavuzu Jabra Speak 810 Kullanım Kılavuzu 2015 GN Audio A/S (GN Netcom A/S). Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Audio A/S (GN Netcom A/S)'nin tescilli markasıdır. Buraya dahil edilmiş olan tüm diğer tescilli markalar

Detaylı

JABRA HALO FUSION. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/halofusion

JABRA HALO FUSION. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/halofusion Kullanım Kılavuzu jabra.com/halofusion 2015 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer ticari markalar, kendi sahiplerinin mülkiyetindedir.

Detaylı

MK-200 MEKİK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU

MK-200 MEKİK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU MK-200 MEKİK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU 1 ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Aleti kullanmadan önce bu kılavuzu iyice okuyunuz. UYARI: Egzersize başlamadan önce doktorunuza danışınız. Özellikle daha önce düzenli

Detaylı

IsatPhone Cihazınızı Güncelleme

IsatPhone Cihazınızı Güncelleme IsatPhone Cihazınızı Güncelleme IsatPhone Cihazınızı Güncelleme 1 ISATPHONE 2 AYGIT YAZILIMI GÜNCELLEME ARACININ KURULUMU Zaman zaman, işlevselliğini ve işleyişini geliştirmek için telefon yazılımınızı

Detaylı

Nokia Bluetooth Hoparlör MD-5W 9200279/1

Nokia Bluetooth Hoparlör MD-5W 9200279/1 Nokia Bluetooth Hoparlör MD-5W 2 3 4 5 6 7 8 8 9 10 11 12 14 13 9200279/1 UYGUNLUK BÝLDÝRÝMÝ NOKIA CORPORATION þirketi, bu MD-5W ürününün 1999/5/EC sayýlý Direktifin esas þartlarý ve diðer ilgili hükümlerine

Detaylı

Forerunner 920XT Hızlı Başlangıç Kılavuzu

Forerunner 920XT Hızlı Başlangıç Kılavuzu Forerunner 920XT Hızlı Başlangıç Kılavuzu UYARI Ürün uyarıları ve diğer önemli bilgiler için ürün kutusundaki Önemli Güvenlik ve Ürün Bilgileri kılavuzuna bakın. Herhangi bir egzersiz programına başlamadan

Detaylı

Hızlı başlangıç kılavuzu

Hızlı başlangıç kılavuzu Philips GoGear müzik çalar Hızlı başlangıç kılavuzu TR SA1MXX02B SA1MXX02K SA1MXX02KN SA1MXX02W SA1MXX04B SA1MXX04K SA1MXX04KN SA1MXX04P SA1MXX04W SA1MXX04WS SA1MXX08K Başlarken Ana menü hakkında genel

Detaylı

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Vodafone Mobile Wi-Fi R207

Hızlı Başlangıç Kılavuzu Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Hızlı Başlangıç Kılavuzu Vodafone Mobile Wi-Fi R207 Hoşgeldiniz Mobil iletişim dünyasına hoş geldiniz 1 Hoşgeldiniz 2 Ürüne genel bakış 3 Başlangıç 5 Mobile Wi-Fi Web uygulaması 6 Web uygulamasına genel

Detaylı

Jabra. Halo Free. Kullanım kılavuzu

Jabra. Halo Free. Kullanım kılavuzu Jabra Halo Free Kullanım kılavuzu 2016 GN Audio A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Audio A/S nin tescilli ticari markasıdır. Bluetooth marka adı ve logoları, Bluetooth SIG Inc şirketinin mülkiyetinde

Detaylı

IP TELEFON Türkçe Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu

IP TELEFON Türkçe Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu IP TELEFON Türkçe Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu SMT-i5243 Tanım IP Telefonlar sesi data paketlerine çevirerek her türlü data hattı üzerinden telefon görüşmesi sağlamaya yarayan cihazlardır. Bu sayede ADSL,

Detaylı

SnapBridge Bağlantı Kılavuzu (Android TM )

SnapBridge Bağlantı Kılavuzu (Android TM ) Tr SB6L01(1W) 6MB3791W-01 SnapBridge Bağlantı Kılavuzu (Android TM ) Fotoğraf makinenizi akıllı cihazınızla eşleştirmek için SnapBridge i kullanma hakkında bilgi için bu kılavuzu okuyun. SnapBridge i Hemen

Detaylı

Bu kullanma kılavuzunu Falcon M Type model FM Transmitter için geçerlidir.

Bu kullanma kılavuzunu Falcon M Type model FM Transmitter için geçerlidir. falcon m type Bu kullanma kılavuzunu Falcon M Type model FM Transmitter için geçerlidir. DİKKAT: Bu kullanma kılavuzu sadece web sitesi için hazırlanmış olup, ürün içerisindeki kılavuz ile farklılıklar

Detaylı

Jabra. Talk 2. Kullanım kılavuzu

Jabra. Talk 2. Kullanım kılavuzu Jabra Talk 2 Kullanım kılavuzu 2017 GN Audio A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Audio A/S'nin tescilli ticari markasıdır. Bluetooth marka adı ve logoları, Bluetooth SIG Inc şirketinin mülkiyetinde olan

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. Emniyet Uyarıları DİKKAT Uygunsuz kullanım maddi hasar veya hatalı fonksiyona yol açar.

Kullanım Kılavuzu. Emniyet Uyarıları DİKKAT Uygunsuz kullanım maddi hasar veya hatalı fonksiyona yol açar. 1 4 Kullanım Kılavuzu saatinin emniyetli uygulanması ve uzun süreli kullanımı için kullanım kılavuzunu itinalıca okuyup saklayınız. Kullanma kılavuzu internette de kullanıma hazır bulunmaktadır: www.qlocktwo.com

Detaylı

Aktivite İzleyici. Kullanıcı Kılavuzu

Aktivite İzleyici. Kullanıcı Kılavuzu Aktivite İzleyici Kullanıcı Kılavuzu Model No. IFLINK115.0 Model No. IFLINKWM15.0 İçindekiler Önemli Tedbirler.................................................................................................

Detaylı

PCE-CM 4 Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: Son Değiştirme Tarihi:

PCE-CM 4 Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: Son Değiştirme Tarihi: PCE-CM 4 Versiyon 1.0 Oluşturma Tarihi: 04.08.2015 Son Değiştirme Tarihi: 05.08.2015 İçindekiler 1 Güvenlik Notları.3 2 Özellikler..4 3 Sistem Özellikleri...5 4 İşlem..5 5 Geri Dönüşüm.5 6 İletişim...8

Detaylı

Premium İç Mekan Enerji Ölçer, 3680W Türkçe Kullanım Kılavuzu

Premium İç Mekan Enerji Ölçer, 3680W Türkçe Kullanım Kılavuzu LogiLight EM0003 Premium İç Mekan Enerji Ölçer, 3680W Türkçe Kullanım Kılavuzu a. Güvenlik Uyarısı Premium Enerji Ölçeri sabit ve düzgün bir prize bağlayıp kullanın. Yanlış bir yerde kullandığınızda kırılmasına

Detaylı

Mıknatıslı Portatif GPS Takip Cihazı

Mıknatıslı Portatif GPS Takip Cihazı Genel Açıklama MTK7 BOYUTU KÜÇÜK, TAŞINABİLİR GPS İZLEME/ TAKİP CİHAZIDIR. ÖZEL NEODMİUM MIKNATISLARI İLE HER TÜRLÜ METAL AKSAMIN ÜSTÜNE KOLAYCA VE SANİYELER İÇİNDE MONTAJ YAPILABİLİR. ÜSTÜN GPS MODÜLÜ

Detaylı

JABRA solemate mini. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/solematemini

JABRA solemate mini. Kullanım Kılavuzu. jabra.com/solematemini JABRA solemate mini Kullanım Kılavuzu jabra.com/solematemini 2013 GN Netcom A/S. Tüm hakları saklıdır. Jabra, GN Netcom A/S'nin tescilli markasıdır. Bu belgede anılan tüm diğer tescilli markalar, sahiplerinin

Detaylı

Akıllı Ayakkabı. Kullanıcı Kılavuzu. Model No. AFM1737Q.0 Model No. AFW1737Q.0

Akıllı Ayakkabı. Kullanıcı Kılavuzu. Model No. AFM1737Q.0 Model No. AFW1737Q.0 Akıllı Ayakkabı Kullanıcı Kılavuzu Model No. AFM1737Q.0 Model No. AFW1737Q.0 İçindekiler Önemli Tedbirler.................................................................................................

Detaylı

AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000

AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000 AKÜ TAKVİYE CİHAZLI POWER BANK 9000 Kullanım Kılavuzu 31889 Ürünü kullanmadan önce lütfen bu kullanma kılavuzunu okuyun. Bu uyarıya uymamak ciddi yaralanmalara neden olabilir. Taşınabilir Çok Fonksiyonlu

Detaylı

Kullanım Kılavuzu Nem Ölçer PCE-555

Kullanım Kılavuzu Nem Ölçer PCE-555 Nem Ölçer PCE-555 PCE Teknik Cihazları Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah Ataman Sok. No.:4/4 Türkiye Tel: 0212 471 11 47 Faks: 0212 705 53 93 info@pce-cihazlari.com.tr www.pce-instruments.com/turkish Versiyon

Detaylı

echo 100 ve echo 150 Kullanım kılavuzu

echo 100 ve echo 150 Kullanım kılavuzu echo 100 ve echo 150 Kullanım kılavuzu 2011 Garmin Ltd. ya da yan kuruluşları Bütün hakkı saklıdır. Burada açıkça belirtilenlerin dışında, bu kılavuzun hiçbir kısmı her hangi bir nedenle Garmin şirketinin

Detaylı

Doküman ID: Synology_QIG_DS411j_

Doküman ID: Synology_QIG_DS411j_ Doküman ID: Synology_QIG_DS411j_20100518 GÜVENLİK TALİMATLARI Lütfen kullanım öncesinde bu güvenlik talimatlarını dikkatle okuyun ve ilerde başvurmak üzere güvenli bir yerde saklayın. Doğrudan güneş ışığından

Detaylı

VivoMini bellek, kablosuz kartı ve katı hal sürücüsü (SSD) kurulum kılavuzu

VivoMini bellek, kablosuz kartı ve katı hal sürücüsü (SSD) kurulum kılavuzu TR9955 Düzeltilmiş baskı Aralık 2014 VivoMini bellek, kablosuz kartı ve katı hal sürücüsü (SSD) kurulum kılavuzu VivoMini aygıtınız aşağıdaki öğelerle birlikte gelir. Aşağıdaki öğeleri bulamazsanız lütfen

Detaylı

Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu

Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu Harici Ortam Kartları Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Java, Sun Microsystems, Inc. şirketinin ABD ticari markasıdır. SD logosu sahibinin ticari markasıdır.

Detaylı

Nokia Bluetooth Kulaklýklý Mikrofon Seti BH-703 Kullaným Kýlavuzu. 9207483 1. Baský TR

Nokia Bluetooth Kulaklýklý Mikrofon Seti BH-703 Kullaným Kýlavuzu. 9207483 1. Baský TR Nokia Bluetooth Kulaklýklý Mikrofon Seti BH-703 Kullaným Kýlavuzu 9207483 1. Baský TR UYGUNLUK BÝLDÝRÝMÝ NOKIA CORPORATION þirketi, bu HS-106W ürününün Directive 1999/5/EC kararýnýn esas þartlarý ve diðer

Detaylı

Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu

Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu Windows 8.1 Güncelleştirmesi Adım Adım Kılavuzu Windows 8.1 Yükleme ve Güncelleştirme BIOS yazılımını, uygulamaları, sürücüleri güncelleştirme ve Windows Update'i çalıştırma Yükleme türünü seçme Windows

Detaylı

1. Prestigio MultiPad 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları

1. Prestigio MultiPad 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. Hızlı Başlangıç Klavuzu 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları 1. Kutu İçeriği 1. 2. Sarj Adaptörü 3. Taşıma Kılıfı 4. USB Kablosu 5. 6. Garanti Belgesi 7. Yasal ve Güvenlik Uyarıları 2. Cihaz Görünümü 15 16 3 4 5 6 1 2 13 14 10 9 8 11 12 7 TR - 1 1 2 3 4 5 6 7 8

Detaylı

Mobil uygulama kullanıcı kılavuzu

Mobil uygulama kullanıcı kılavuzu Mobil uygulama kullanıcı kılavuzu Bu kılavuz, üç arı uygulamayı cihazınıza nasıl indireceğinizi anlatmaktadır. Lütfen bu araştırmada kullanılacak olan tüm uygulamalarda aynı e-posta adresini kullandığınızdan

Detaylı

Edge 1000. Temmuz 2014 190-00000-00 Baskı Taiwan

Edge 1000. Temmuz 2014 190-00000-00 Baskı Taiwan Edge 1000 Temmuz 2014 190-00000-00 Baskı Taiwan Giriş UYARI Ürün uyarıları ve diğer önemli bilgiler için ürün kutusundaki Önemli Güvenlik ve Ürün Bilgileri kılavuzuna bakın. Her hangi bir egzersiz programına

Detaylı