Oğlunuz veya kõzõnõz bu sõnõftaki öğretimin bir parçasõ olarak, İngilizce öğrenmek için bir

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Oğlunuz veya kõzõnõz bu sõnõftaki öğretimin bir parçasõ olarak, İngilizce öğrenmek için bir"

Transkript

1 Welcome Letter [Turkish] öğretmenliğindeki sõnõfõna [ögretmenin adi] [ELD sinifi seviyesi veya türü] Hoş Geldiniz Bu mektubun amacõ oğlunuza veya kõzõnõza sõnõfõmõza hoş geldin demektir. Çocuğunuzun ve sizin bu yõl olumlu bir deneyim yaşamanõza yardõmcõ olmak istiyoruz. Çocuğunuzun neler öğrendiğini sorarak ve okul ile iletişimi sürdürerek, onun eğitimiyle yakõndan ilgilenmenizi rica ediyoruz. Burada bu eğitimin hem siz hem de çocuğunuz için iyi bir deneyim olmasõna yardõmcõ olabilecek birçok hizmet ve kişi bulunmaktadõr. Oğlunuz veya kõzõnõz bu sõnõftaki öğretimin bir parçasõ olarak, İngilizce öğrenmek için bir bilgisayar yazõlõmõ kullanacaktõr. Bu programõn adõ ELLIS tir. Bu programla İngilizce öğrenme konusunda kaydettiği ilerlemeyi size düzenli olarak bildireceğiz. Ayrõca, istediğiniz zaman okula gelebilir ve programõ kendiniz görebilirsiniz (lütfen önceden haber veriniz). Ayrõca, bu vesileyle size okulumuz, çocuğunuzun devam edeceği sõnõf ve kendisine ilişkin bazõ beklentilerimiz hakkõnda bilgi vermek istiyoruz. Çocuğunuzun devam edeceği ders(ler) hakkõnda herhangi bir sorunuz veya kaygõnõz varsa, okula gelerek veya numaralõ telefondan çocuğunuzun öğretmeniyle görüşebilirsiniz. Bu bilgilerin size yardõmcõ olmasõnõ umuyoruz. Dil engelinin zaman zaman çocuğunuzun eğitimi ile ilgilenme çabalarõnõzõ zorlaştõrabileceğinin farkõndayõz. Elimizden gelen her biçimde size yardõmcõ olmayõ arzuluyor ve sizin de çocuğunuzun başarõsõ için elinizden geleni yapacağõnõzõ umuyoruz. Yakõn ilginiz çok önemlidir.

2 Welcome Letter [Turkish] Okul Hakkõnda Genel Bilgiler Dersler Pazartesi - Cuma günleri, ile saatleri arasõndadõr. Otobüs Servisi Çocuğunuz numaralõ otobüs servisine verilmiştir Otobüs durağõnõn adresi şudur:. Otobüsün sabah geliş saati, öğleden sonra dönüş saati olarak belirlenmiştir. Otomobille Bõrakma veya Yürüme Eviniz çocuğunuzun okula yürüyebileceği mesafedeyse, servis tahsis edilmeyecektir. Çocuğunuzu kendiniz de okula bõrakabilir ve alabilirsiniz, ama bunun için okul idaresinde gerekli formu doldurmayõ unutmayõnõz. Her iki durumda da, çocuğunuzun okul saatinden en az 10 dakika önce okulda olmasõna dikkat ediniz. Yemekler Kafeteryada ile saatleri arasõnda kahvaltõ verilmekte olup, ücreti ABD Dolarõdõr. Çocuğunuzun öğle yemeği arasõ ile saatleri arasõndadõr. Çocuğunuz yemeğini kendisi getirebileceği gibi, ABD Dolarõ karşõlõğõ okuldan da satõn alabilir. Ücretsiz veya indirimli yemek için bir başvuru formu mevcuttur. Lütfen okul idaresiyle irtibata geçiniz:. Beklentilerimiz Öğrencilerimizin her okul günü, öğrenmek için hazõrlõk yapmalarõnõ isteriz. Okul olduğu zamanlarda, gece erken yatmalarõnõ ve her sabah, evde veya okulda iyi kahvaltõ etmelerini tavsiye ederiz. Çocuğunuzun aşağõda (işaretli olan) malzemeleri okula getirmesi gerekecektir. Aileniz bu malzemelerden bir kõsmõnõ veya tamamõnõ temin edemiyorsa, öğretmenle görüşmekte tereddüt etmeyiniz. üç telli klasör(ler) düz çizgili dosya kağõdõ paket(ler)i spiral ciltli defter(ler) cep klasörü (klasörleri) kurşun kalem tükenmez kalem büyük silgi bilgisayar disketleri, bilgisayarlar için formatlanmõş diğer: Sõnõf Bilgileri Çocuğunuz aşağõda belirtilen sõnõfa kaydedilmiştir: İkinci Dil Olarak İngilizce sõnõfõ (ESL), dakika, haftada gün Diğer: Çocuğunuzun ders programõnõn tam bir nüshasõ için, okul idaresiyle irtibata geçiniz:. Okulda iyi bir deneyim yaşamanõzõ diliyoruz!

3 Exceptional Progress Letter [Turkish] Bu mektubun amacõ çocuğunuzun İngilizce dil gelişimi için kullanõlan ELLIS bilgisayar programõnda üstün bir ilerleme kaydettiğini bildirmektir. Kendisiyle gurur duyabilirsiniz. Çocuğunuzun ELLIS programõnda ne öğrendiğini görmek isteseniz bizi her zaman ziyaret edebilirsiniz. Bana numaralõ telefondan ulaşabilirsiniz. Bana en kolay ile saatleri arasõnda ulaşabilirsiniz.

4 Satisfactory Progress Letter [Turkish] Bu mektubun amacõ çocuğunuzun İngilizce dil gelişimi için kullanõlan ELLIS bilgisayar programõnda tatmin edici ilerleme kaydettiğini bildirmektir. Çocuğunuzun ELLIS programõnda ne öğrendiğini görmek isteseniz bizi her zaman ziyaret edebilirsiniz. Bana numaralõ telefondan ulaşabilirsiniz. Bana en kolay ile saatleri arasõnda ulaşabilirsiniz.

5 Unsatisfactory Progress Letter [Turkish] Bu mektubun amacõ çocuğunuzun İngilizce dil gelişimi için kullanõlan ELLIS bilgisayar programõnda tatmin edici ilerleme göstermediğini bildirmektir. Çocuğunuzun neden güçlük çektiğini anlamak için, bu konuyu sizinle ve çocuğunuzla şahsen (veya) telefonda görüşmek istiyorum. Bunun mümkün olmadõğõnõ düşünüyorsanõz, çocuğunuzla konuşabilir ve bu konuda öğrendiğinizi bana bir notla bildirebilirsiniz. Lütfen hangisi yapmak istediğinizi aşağõda belirtiniz. Evet için [ ] işareti koyunuz, sizin için uygun olan günleri daire içine alõnõz (ve saati yazõnõz), formu imzalayõnõz ve en kõsa sürede bize gönderiniz. Şahsen veya telefonla görüşmemiz mümkünse, size tespit edeceğim günü ve saati bildireceğim. Seçeneklerden Birini Seçiniz: Okula gelebilirim. Okula gelemem ama sizinle telefonda görüşebilirim. Okula gelemem ama çocuğumla konuşarak size bir not yazacağõm. İmza: İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Cevabõnõzõ bekliyorum.

6 Behavior Problem Letter [Turkish] Bu mektubun amacõ çocuğunuzun sõnõfta, öğrenimini engelleyecek şekilde uygun olmayan davranõşlarda bulunduğunu size bildirmektir. Çocuğunuzun neden bu şekilde davrandõğõnõ anlamak için, bu konuyu sizinle ve çocuğunuzla şahsen (veya) telefonda görüşmek istiyorum. Bunun mümkün olmadõğõnõ düşünüyorsanõz, çocuğunuzla konuşabilir ve bu konuda öğrendiğinizi bana bir notla bildirebilirsiniz. Lütfen hangisi yapmak istediğinizi aşağõda belirtiniz. Evet için [ ] işareti koyunuz, sizin için uygun olan günleri daire içine alõnõz (ve saati yazõnõz), formu imzalayõnõz ve en kõsa sürede bize gönderiniz. Şahsen veya telefonla görüşmemiz mümkünse, size tespit edeceğim günü ve saati bildireceğim. Seçeneklerden Birini Seçiniz: Okula gelebilirim. Okula gelemem ama sizinle telefonda görüşebilirim. Okula gelemem ama çocuğumla konuşarak size bir not yazacağõm. İmza: İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Cevabõnõzõ bekliyorum.

7 High Absenteeism Letter [Turkish] Bu mektubun amacõ çocuğunuzun dersinde, ilerlemesini engelleyecek şekilde devamsõ olduğunu bildirmektir. Çocuğunuzun neden devamsõz olduğunu anlamak için, bu konuyu sizinle ve çocuğunuzla şahsen (veya) telefonda görüşmek istiyorum. Bunun mümkün olmadõğõnõ düşünüyorsanõz, çocuğunuzla konuşabilir ve bu konuda öğrendiğinizi bana bir notla bildirebilirsiniz. Lütfen hangisi yapmak istediğinizi aşağõda belirtiniz. Evet için [ ] işareti koyunuz, sizin için uygun olan günleri daire içine alõnõz (ve saati yazõnõz), formu imzalayõnõz ve en kõsa sürede bize gönderiniz. Şahsen veya telefonla görüşmemiz mümkünse, size tespit edeceğim günü ve saati bildireceğim. Seçeneklerden Birini Seçiniz: Okula gelebilirim. Okula gelemem ama sizinle telefonda görüşebilirim. Okula gelemem ama çocuğumla konuşarak size bir not yazacağõm. İmza: İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Cevabõnõzõ bekliyorum.

8 General Conference Request Letter [Turkish] Çocuğunuzun son dönemde derslerdeki gelişimi ve yakõn gelecekte öğrenecekleri konusunda, sizinle ve çocuğunuzla şahsen (veya) telefonda görüşmek istiyorum. Lütfen hangisi yapabileceğinizi aşağõda belirtiniz. Evet için [ ] işareti koyunuz, sizin için uygun olan günleri daire içine alõnõz (ve saati yazõnõz), formu imzalayõnõz ve en kõsa sürede bize gönderiniz. Şahsen veya telefonla görüşmemiz mümkünse, size tespit edeceğim günü ve saati bildireceğim. Seçeneklerden Birini Seçiniz: Okula gelebilirim. Okula gelemem ama sizinle telefonda görüşebilirim. Özür dilerim, okula gelmem veya sizi aramam mümkün değil. İmza: İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Cevabõnõzõ bekliyorum Okula gelmeyi veya telefonda görüşmeyi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Sizin için aşağõda yazõlõ olan randevu ayarlanmõştõr. günü, saatinde numaralõ odaya geliniz. günü, saatinde sizi arayacağõm. Lütfen beni günü, saatinde arayõnõz. Bu randevuyu iptal etmeniz gerekirse, lütfen en kõsa süre içinde beni şu numaradan arayõnõz:.

9 Exit Letter ELLIS Completed [Turkish] Bu mektubun amacõ çocuğunuzun İngilizce dil gelişimi için kullanõlan ELLIS bilgisayar programõnõn tüm öğrenim seviyelerini tamamlamõş olduğunu bildirmektir. İngilizce sinin, kõsmen bu bilgisayar programõnõn kullanõlmasõ sayesinde, önemli ölçüde ilerlemiş olduğunu memnuniyetle bildiririm. Çocuğunuzun çalõşmalarõ hakkõnda size ayrõntõlõ bilgi vermekten memnuniyet duyacağõm. Randevu talebi için, bana numaralõ telefondan ulaşabilirsiniz. Bana en kolay ile saatleri arasõnda ulaşabilirsiniz.

10 Exit Letter ELLIS Still in Progress [Turkish] Çocuğunuzun yakõnda okulumuzdan/bölgemizden ayrõlacağõ ve bu nedenle, İngilizce dil gelişimi için kullanõlan ELLIS bilgisayar programõndaki öğreniminin tamamlanmadan sona ereceği bana bildirilmiştir. Ayrõlmadan önce, çocuğunuzun şimdiye kadar kaydettiği ilerleme hakkõnda size bilgi vermek istiyorum. Çocuğunuzun çalõşmalarõ hakkõnda size ayrõntõlõ bilgi vermekten memnuniyet duyacağõm. Randevu talebi için, bana numaralõ telefondan ulaşabilirsiniz. Bana en kolay ile saatleri arasõnda ulaşabilirsiniz.

Kurum :Ceza İnfaz kurum ve tutukevlerini, İdare :Ceza İnfaz kurum ve tutukevleri müdürlüklerini, ifade eder. Esaslar

Kurum :Ceza İnfaz kurum ve tutukevlerini, İdare :Ceza İnfaz kurum ve tutukevleri müdürlüklerini, ifade eder. Esaslar CEZA İNFAZ KURUMLARI VE TUTUKEVLERİNDE HÜKÜMLÜ VE TUTUKLULARIN DIŞARIDAKİ YAKINLARIYLA TELEFONLA GÖRÜŞMELERİ HAKKINDA YÖNETMELİK Amaç ve Kapsam Madde - Bu Yönetmelik, ceza infaz kurumlarõ ve tutukevlerinde

Detaylı

Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum

Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum Groupama Sigorta dan 7/24 Doktorum 2 7/24 Doktorum Hizmeti nedir? Bireysel Sağlık Müşterilerimize YENİ ve ÜCRETSİZ bir hizmet daha sunuyoruz: 7/24 Doktorum! Ne zamandan itibaren? 10 Ağustos 2017 Hangi

Detaylı

1. BÖLÜM TÜRKÇE KONU TAKİP ÇİZELGESİ TAM OLARAK ÖĞRENDİM HALA EKSİKLERİM VAR HİÇ ANLAMADIM KONU MATEMATİK KONU TAKİP ÇİZELGESİ TAM OLARAK KONU

1. BÖLÜM TÜRKÇE KONU TAKİP ÇİZELGESİ TAM OLARAK ÖĞRENDİM HALA EKSİKLERİM VAR HİÇ ANLAMADIM KONU MATEMATİK KONU TAKİP ÇİZELGESİ TAM OLARAK KONU 7. SINIF ÖĞRENCİ REHBERLİK FORMU OKUL NO ADI SOYADI VELİSİ TEL Bu rehberlik formunda 1.Derslerden hangi konuyu anlayıp anlamadığı 2.Öğretmenlerine sorduğu haftalık 3.Öğrencilerimizin günlük her dersten

Detaylı

KURS NUMARASI : KURS ÖĞRETMENİ :

KURS NUMARASI : KURS ÖĞRETMENİ : KURS NUMARASI KURS ÖĞRETMENİ ÖĞRETİM YILI KURS ÖĞRETMENİNİN CEP TELEFONU E-POSTA ADRESİ MEZUN OLDUĞU OKUL / YIL BRANŞI KURSUN KURSUN ADI KURSUN YERİ BAŞLAMA - BİTİŞ TARİHİ BAŞLAMA - BİTİŞ SAATİ KURS AÇMA

Detaylı

yazılı karneler and secondary school students

yazılı karneler and secondary school students New written reports for primary and secondary school students New İlkokul, written ortaokul reports ve lise for öğrencileri için yeni primary yazılı karneler and secondary school students NSW Kamu Public

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 15 EYLÜL 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 15 EYLÜL 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 15 EYLÜL 2017 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR DÖNER GÜNÜ 16 Eylül 2017 Cumartesi günü Okul Aile Birliğimiz tarafından organize edilen ve 11:00-18:00 saatleri arasında gerçekleşecek Döner

Detaylı

Devlet Okulları hakkında bilgiler

Devlet Okulları hakkında bilgiler Devlet Okulları hakkında bilgiler Veliler için Hoşgeldiniz Çocuğunuzun bizim okulumuza gelmesinden memnuniyet duyuyoruz. Bu broşürde okullarımızla ilgili en önemli bilgileri bulacaksınız. Sizinle iyi bir

Detaylı

LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI

LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI LEEDS LANGUAGE ACADEMY DE GENEL İNGİLİZCE KURSLARI Leeds Language Academy de Genel İngilizce kursları in okuma, yazma, dinleme ve konuşma alanlarındaki becerilerini geliştirmek üzere hazırlanmıştır. Bu

Detaylı

YUNANİSTAN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU SΙSMANOGLIO MEGARO DAKİ YUNANCA ÖĞRENİM PROGRAMINA KATILIM İÇİN BURS BAŞVURU FORMU

YUNANİSTAN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU SΙSMANOGLIO MEGARO DAKİ YUNANCA ÖĞRENİM PROGRAMINA KATILIM İÇİN BURS BAŞVURU FORMU YUNANİSTAN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU SΙSMANOGLIO MEGARO DAKİ YUNANCA ÖĞRENİM PROGRAMINA KATILIM İÇİN BURS BAŞVURU FORMU Bu program Stavros Niarhos ve Bodosaki kurumlarının tedarik ettiği ekonomik desteğe

Detaylı

Dis leriniz önemli. Onlara her gün ihtiyacınız var..

Dis leriniz önemli. Onlara her gün ihtiyacınız var.. Dis leriniz önemli. Onlara her gün ihtiyacınız var.. Dis leriniz önemli Dişlerinize her gün ihtiyacınız var yemek yediğinizde, güldüğünüzde ve konuştuğunuzda. İyi bir hayat için dişlerin tam olması ve

Detaylı

Neden TSEV eğitimlerini tercih etmeliyim?

Neden TSEV eğitimlerini tercih etmeliyim? 1. Neden TSEV eğitimlerini tercih etmeliyim? 2. TSEV eğitimleri ücretli midir? 3. Eğitim programlarınız ne kadar sürüyor? 4. Eğitim programlarınızın zaman planı nasıl? 5. TSEV, kuruma özel eğitimler düzenliyor

Detaylı

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director

Hoş geldiniz. İsmail Hakkı ŞAHİN, Dip-TEFL/MBA Managing Director Residental Executive Programme İNGİLİZCE probleminize profesyonelce çözüm... Dile kolay, dil eğitiminde 26 yıl... KENT SCHOOL OF ENGLISH ISTANBUL www.kentenglish.com Hoş geldiniz Global bir köye dönüşen

Detaylı

Aşağıda sizlerle paylaşmak istediğimiz başlıklar bu konuda yol gösterici olacaktır.

Aşağıda sizlerle paylaşmak istediğimiz başlıklar bu konuda yol gösterici olacaktır. Yeni çocuklarımızla tanışmanın, devam eden çocuklarımızı yeniden görmenin heyecanını yaşıyoruz. Hep birlikte keyifli bir eğitim yılı geçireceğimize inanıyoruz. Birlikte geçireceğimiz bu süre, çocuklarımız

Detaylı

ENGELSİZ YAŞAM BİRİMİ

ENGELSİZ YAŞAM BİRİMİ ENGELSİZ YAŞAM BİRİMİ ÖĞRENCİ BİLGİ FORMU Bu form siz öğrencilerimize daha iyi destek olabilmemiz amacıyla düzenlenmiştir. Özellikle; görme, işitme ve fiziksel engeller, iletişim problemleri, kronik hastalıklar,

Detaylı

EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ

EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ ... 2010-2011 EYLÜL AYI VELİ BÜLTENİ Merhaba! Yine, yeni, yeniden birlikte olmanın coşkusu ve heyecanıyla bir aradayız. 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında da sağlıkla, mutlulukla, oyunlarla, şenliklerle,

Detaylı

Bridge building and integration in diverse societies

Bridge building and integration in diverse societies Değerli Katılımcı, Araştırmamızı desteklediğiniz ve devlet ile etnik çeşitlilik gösteren gruplar ya da diğer toplulukları (dil, din, kültür, vs. dahil!) arasındaki işbirliği hakkında pozitif örnekler bulmamızda

Detaylı

YENİLENMİŞ ÜRÜN GRUPLARINA GÖRE SALONLARIN:

YENİLENMİŞ ÜRÜN GRUPLARINA GÖRE SALONLARIN: LOJİSTİK PLAN YENİLENMİŞ ÜRÜN GRUPLARINA GÖRE SALONLARIN: MALZEME KAPILARI GİRİŞ TARİHLERİ ÇALIŞMA SAATLERİ Bulunduğunuz salon için hazırlanan Lojistik Plan sayfasından malzeme giriş tarihlerini öğrenmenizi

Detaylı

student complaints procedure (Turkish)

student complaints procedure (Turkish) student complaints procedure (Turkish) English UK üyesi dil merkezleri ile ilgili şikâyetler Bu belgede, English UK in üye dil merkezleriyle ilgili şikâyetleri nasıl ele aldığı özetlenmektedir. Arka plan

Detaylı

Ek 1. BEDEN EĞİTİMİ DERSLERİ GÖZLEM FORMU Uygulama Okulu : Gözlem Yapılan Sınıf : Gözlem Yapan BEÖA : Gözlem Saati/ Tarih :

Ek 1. BEDEN EĞİTİMİ DERSLERİ GÖZLEM FORMU Uygulama Okulu : Gözlem Yapılan Sınıf : Gözlem Yapan BEÖA : Gözlem Saati/ Tarih : BEDEN EĞİTİMİ DERSLERİ GÖZLEM FORMU Uygulama Okulu : Ek 1 Gözlem Yapılan Sınıf : Gözlem Yapan BEÖA : Gözlem Saati/ Tarih : Beden Eğitimi Ders Sürecinde; 1. Güler yüzlü enerjik ve otoriter bir tavır sergilenmiştir.

Detaylı

THE EUROPEAN ENVIRONMENT AGENCY BAŞVURU FORMU

THE EUROPEAN ENVIRONMENT AGENCY BAŞVURU FORMU THE EUROPEAN ENVIRONMENT AGENCY BAŞVURU FORMU (Bütün sorularõn yanõtlanmasõ gerekmektedir. Gerektiği taktirde lütfen "hayõr" yanõtõnõ kullanõn. Kutularõ boş bõrakmayõn veya tire işareti koymayõn. SİYAH

Detaylı

Şikâyetinizle ilgili polis soruşturması hakkında itirazda bulunma

Şikâyetinizle ilgili polis soruşturması hakkında itirazda bulunma Bu bilgiler, polis kuvveti tarafından 22 Kasım 2012 tarihinde ve sonrasında alınan şikâyetler hakkındadır. Eğer şikâyetiniz 22 Kasım 2012 tarihinden önce alındıysa, itirazınız, farklı bir sistem altında

Detaylı

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018

VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 VELi TOPLANTISI 5. SINIFLAR 7. EYLÜL 2018 GÜNDEM 2018-2019 Öğretim Yılı için Sizlerden Beklentilerimiz Yeni Çerçeve Yönetmeliğimiz Lise ye Burslu Geçiş Sistemi Liseye Giriş Sınavı Öğretim Programımız

Detaylı

ESL programın direktörü olarak, Arkansas State Üniversitesi nin TICE uluslararası ingilizce programına hoşgeldiniz diliyorum.

ESL programın direktörü olarak, Arkansas State Üniversitesi nin TICE uluslararası ingilizce programına hoşgeldiniz diliyorum. ESL programın direktörü olarak, Arkansas State Üniversitesi nin TICE uluslararası ingilizce programına hoşgeldiniz diliyorum. Programımızın size akademik ve sosyal başarı için gerekli ingilizce dil yeteneğini

Detaylı

Bridge building and integration in diverse societies

Bridge building and integration in diverse societies Değerli Katılımcı, Araştırmamızı desteklediğiniz ve devlet ile etnik çeşitlilik gösteren gruplar ya da diğer azınlık toplulukları (dil, din, kültür, vs. dahil!) arasındaki işbirliği hakkında pozitif örnekler

Detaylı

Mali Teklif (2 Zarftan veya Dosyadan 2.si)

Mali Teklif (2 Zarftan veya Dosyadan 2.si) Mali Teklif (2 Zarftan veya Dosyadan 2.si) Sayfa 1/ 6 MALİ TEKLİF Tarih: Ihale N : T/17DOV/H92MULTI/ANT/PRO/12-03-2019/1 Teklif veren Şirketin detayları: Teklif Veren Tarafından Doldurulmak Üzere (ZORUNLU)

Detaylı

Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak,

Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak, Veli toplantıları, veli öğretmen görüşme gün ve saatlerine düzenli olarak katılmak, Çocuğunun internette zararlı içeriklerin yer aldığı sitelere erişmesini engellemek, 51 Okul rehberlik servisi ile işbirliği

Detaylı

ERDEMLİ İMKB FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

ERDEMLİ İMKB FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE ERDEMLİ İMKB FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE Paralı Yatılı olarak öğrenim gören okulunuz.. sınıfından... nolu kızım/oğlum..... nın 2016-2017 Öğretim yılı sonuna kadar paralı yatılı olarak okul pansiyonuna kaydının

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 27 KASIM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 27 KASIM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 27 KASIM 2015 ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI Öğretmenler Günü nü çok değerli öğretmenlerimiz ile Bilkent Otel de gerçekleştirdiğimiz bir yemek ile kutladık. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler

Detaylı

TRU da Dil ve Kültür. Üniversite Yaşamına Hazırlanın!

TRU da Dil ve Kültür. Üniversite Yaşamına Hazırlanın! Dil ve Kültür TRU da Dil ve Kültür Üniversite Yaşamına Hazırlanın! Neler kazanacaksınız: > > Gelişmiş sunum becerileri > > Kültürlerarası iletişim konusunda eğitim > > Gerçek yaşam ortamlarında İngilizce

Detaylı

BRÜKSEL DEKİ ÖZEL DİL OKULUNUZ. İletişim için:

BRÜKSEL DEKİ ÖZEL DİL OKULUNUZ. İletişim için: 3 BRÜKSEL DEKİ ÖZEL DİL OKULUNUZ İletişim için: YAZ OKULUNDA BAŞLANGIÇ SEVİYESİNDE - İŞ İNGİLİZCESİ Business English Beginners dil programımız temel seviyede bir İngilizceye sahip olan herkesi kapsayan

Detaylı

DHL Connect 3.3 Kurulum Kılavuzu

DHL Connect 3.3 Kurulum Kılavuzu DHL Connect 3.3 Kurulum Kılavuzu DHL Bilgi Sistemleri ve Teknolojisi Departmanı Önemli Uyarı : DHL Connect uygulamasını bilgisayarınıza kurabilmeniz için bilgisayarınızda Yerel Yönetici (Local Admin )hakkınızın

Detaylı

www.konusmakulubu.net Neden Konuşma Kulübü? Pek çok insan İngilizce ile ilgili anlıyorum ama konuşamıyorum ifadesini çokça kullanır. Bu durum insanların eğitim hayatından, iş hayatına hatta sosyal hayatına

Detaylı

İstanbul Bilgi Üniversitesi ne Hoş Geldiniz! Öğrenci İşleri

İstanbul Bilgi Üniversitesi ne Hoş Geldiniz! Öğrenci İşleri İstanbul Bilgi Üniversitesi ne Hoş Geldiniz! Öğrenci İşleri Adım Adım Lisans ve Önlisans Öğrencileri İçin Ders Kaydı 3 Adım adım bilmeniz gerekenler; Ders kayıtları için RANDEVU Ders kayıtları için ANAHTAR

Detaylı

5.Sınıflar Veli Bilgilendirme ve Tanışma Toplantısı

5.Sınıflar Veli Bilgilendirme ve Tanışma Toplantısı 5.Sınıflar Veli Bilgilendirme ve Tanışma Toplantısı DERS SAATLERİ İngilizce Main Course 12 Skills- Native 5+1 Türkçe 6 Matematik 5 Fen ve Teknoloji 4 Sosyal Bilgiler- 3 Beden Eğitimi 2 Din Kültürü - 2

Detaylı

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Ek-1 İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE 5510 SAYILI SOSYALSİGORTALAR VE GENEL SAĞLIK SİGORTASI KANUNU KAPSAMINDA STAJ YAPAN ÖĞRENCİYE AİT BİLGİ FORMU ÖĞRENCİ

Detaylı

kayıt parasız okul öğretim zorluklar zorunlu okul ana okul aile birlikleri sınıf günlüğü defteri okul dışı etkinlikler

kayıt parasız okul öğretim zorluklar zorunlu okul ana okul aile birlikleri sınıf günlüğü defteri okul dışı etkinlikler zorluklar sınıf günlüğü defteri parasız okul ana okul kayıt okul dışı etkinlikler zorunlu okul aile birlikleri öğretim Belçika da, çocuklar 6 yaşından 18 yaşına kadar okula gitmek zorundadırlar. Çocuklar

Detaylı

HACC Hizmetlerinden Faydalanan Bir Kißi Olarak Haklarınız ve Sorumluluklarınız

HACC Hizmetlerinden Faydalanan Bir Kißi Olarak Haklarınız ve Sorumluluklarınız HACC Hizmetlerinden Faydalanan Bir Kißi Olarak Haklarınız ve Sorumluluklarınız Turkish Ev ve Toplum Bakım Programı (Home and Community Care - HACC) günlük ißlerini idare etmekte zorlanan ancak kendi evinde

Detaylı

SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU

SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU SERVISCELL ONLINE KAYIT KILAVUZU 2013 Sayın Velimiz, Öncelikle Serviscell sistemini kullanmayı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Serviscell, okul servisinin, öğrencinin bekleme noktasına yaklaştığını

Detaylı

ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI I

ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI I ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI I HAFTA KONULAR 1. 1. Sınıfın haftalık ders programını edinerek uygulama dosyasına koyar. 2. Sınıfın öğrenci listesini edinerek uygulama dosyasına koyar. 3. Sınıfın yıllık ve ünite

Detaylı

ÇOCUĞUM BAŞARACAK MI?

ÇOCUĞUM BAŞARACAK MI? ÇOCUĞUM BAŞARACAK MI? Öncelikle başarıp, başaramadıklarına karar vermek için hedefimiz belli olmalı. Yabancı dil öğreniminde çocuğunuz için nasıl bir hedef düşünüyorsunuz, o, kendisi için ne düşünüyor?

Detaylı

T.C. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULULLL.../... ÖĞRETİM YILILLL ÖĞRENCİ STAJ DOSYASILLL

T.C. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULULLL.../... ÖĞRETİM YILILLL ÖĞRENCİ STAJ DOSYASILLL T.C. İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULULLL.../... ÖĞRETİM YILILLL ÖĞRENCİ STAJ DOSYASILLL ÖĞRENGİNİN ADI SOYADI :... BÖLÜMÜ :... PROGRAMI :... SINIFI :... NUMARASI :... MESLEK YÜKSEKOKULU

Detaylı

ICS 91.100.30 TÜRK STANDARDI TS EN 12504-1/Nisan 2002

ICS 91.100.30 TÜRK STANDARDI TS EN 12504-1/Nisan 2002 ÖNSÖZ Bu standard, CEN tarafõndan kabul edilen EN 12504-1 (2000) standardõ esas alõnarak, TSE İnşaat Hazõrlõk Grubu nca hazõrlanmõş ve TSE Teknik Kurulu nun 19 Nisan 2002 tarihli toplantõsõnda Türk Standardõ

Detaylı

Tüzük. Kuzey Bavyera Türk-Alman Kadınlar Kulübü

Tüzük. Kuzey Bavyera Türk-Alman Kadınlar Kulübü Kuzey Bavyera Türk-Alman Kadınlar Kulübü Tüzük Tüzük...2 Paragraf 1 Derneğin adõ ve yeri...2 Paragraf 2 Derneğin görevi ve amacõ...2 Paragraf 3 Faaliyet yõlõ yetkili mahkeme...2 Paragraf 4 Derneğin gelirleri...2

Detaylı

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ Sayın Firma Yetkilileri, Biz gücümüzü bize inanmış, bu ülke için bir şeyler yapma arzusu içinde olan sizlerden alıyoruz. 2015 yılı 6-9 Mayıs ayında Diyarbakır da

Detaylı

ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI EK 1 BEDEN EĞİTİMİ DERSİ GÖZLEM FORMU

ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI EK 1 BEDEN EĞİTİMİ DERSİ GÖZLEM FORMU ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI EK 1 BEDEN EĞİTİMİ DERSİ GÖZLEM FORMU Uygulama Okulu : Gözlem Yapan Öğretmen Adayı Adı Soyadı : Gözlem Yapılan Öğretmen Adayı : Gözlem Yapılan Sınıf Düzeyi : Gözlem Yapılan Tarih:..

Detaylı

(22 Aralık 2012, Cumartesi) GRUP A. 2012-2013 Türkçe Ortak Sınavı Lise Hazırlık Sınıfı

(22 Aralık 2012, Cumartesi) GRUP A. 2012-2013 Türkçe Ortak Sınavı Lise Hazırlık Sınıfı 2012-2013 Türkçe Ortak Sınavı Lise Hazırlık Sınıfı AÇIKLAMALAR 1. Soruların cevaplarını kitapçıkla birlikte verilecek optik forma işaretleyiniz. 2. Cevaplarınızı koyu siyah ve yumuşak bir kurşun kalemle

Detaylı

SAÜ Evrak Tarih ve Sayısı: 26/01/

SAÜ Evrak Tarih ve Sayısı: 26/01/ Evrak Tarih ve Sayısı: 31/01/2018-E.5570 T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Eğitim Fakültesi Dekanlığı *BE5U4L2EB* Sayı :65182052/199/ Konu :Öğretmenlik Uygulaması Dersinde Performans Değerlendirme Sistemi

Detaylı

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz.

Süreç içinde yapılan tüm çalışmalarımızı oyun temelli planlıyor ve öğrenciyi merkeze alıyoruz. EĞİTİM YAKLAŞIMIMIZ Öğrencilerimiz yaşamlarının en hızlı gelişim dönemindeler. Bu dönemi en güzel şekilde geçirmeleri için onların fiziksel, duygusal ve akademik olarak kendilerini güvende hissedebilecekleri

Detaylı

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk

Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Digiturk dünyasına keyifli bir yolculuk Merhaba, Digiturk e Hoş Geldiniz! Digiturk ün eğlenceli ve zengin dünyasında size yardımcı olabileceğini düşündüğümüz bazı konuları paylaşmak istiyoruz. Digiturk

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SİVASLI MESLEK YÜKSEKOKULU ( STAJ DOSYASI )

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SİVASLI MESLEK YÜKSEKOKULU ( STAJ DOSYASI ) T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SİVASLI MESLEK YÜKSEKOKULU ( STAJ DOSYASI ) ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI : PROGRAMI : SINIFI : NUMARASI :... DOĞUMYERİ YILI : STAJ TARİHİ :../././ /... STAJ YERİNİN ADI VE ADRESİ Telefon

Detaylı

STANDART CONSTRUCTION MANAGEMENT SERVICES AND PRACTICE 3 rd Edition İNŞAAT (PROJE) YÖNETİMİNİN HİZMET VE UYGULAMA STANDARDI.

STANDART CONSTRUCTION MANAGEMENT SERVICES AND PRACTICE 3 rd Edition İNŞAAT (PROJE) YÖNETİMİNİN HİZMET VE UYGULAMA STANDARDI. CONSTRUCTION MANAGEMENT ASSOCIATION OF AMERICA STANDART CONSTRUCTION MANAGEMENT SERVICES AND PRACTICE 3 rd Edition İNŞAAT (PROJE) YÖNETİMİNİN HİZMET VE UYGULAMA STANDARDI (İkinci Baskõ) İNŞAAT MÜHENDİSLERİ

Detaylı

TEOG Sınavı Tatil Duyurusu

TEOG Sınavı Tatil Duyurusu TEOG Sınavı Tatil Duyurusu Sayın Velimiz, Milli Eğitim Bakanlığı nın 22.10.2013 tarih ve 3018736 sayılı yazısı ile ortaokulların 8. sınıfında öğrenim gören öğrencilerin ortaöğretim kurumlarına yerleştirilmesinde

Detaylı

İSTANBUL / VANNES OKULLAR ARASI DEĞİŞİM PROGRAMI

İSTANBUL / VANNES OKULLAR ARASI DEĞİŞİM PROGRAMI Saint Paul lisesi ve Saint Benoît lisesi Okullararası değişim programı Projenin tanıtımı : iki okulun idareleri tarafından belirlenen tarihlerde aileler tarafından konuk edilmektedir. Projenin amacı türk

Detaylı

Seviye 1 Ünite 3 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 3 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 3 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 4-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ 2015-2016 Akademik yılı Açılış Öncesi Veli Bilgilendirme Yazısı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ 2015-2016 Akademik yılı Açılış Öncesi Veli Bilgilendirme Yazısı T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ 2015-2016 Akademik yılı Açılış Öncesi Veli Bilgilendirme Yazısı Sayın Velimiz ve Sevgili Öğrencimiz, TAKEV Okulları olarak ülke geleceğini çağdaş ve

Detaylı

Avusturya okuluna hoş geldiniz! Türkisch

Avusturya okuluna hoş geldiniz! Türkisch Avusturya okuluna hoş geldiniz! Türkisch Değerleri Ebeveynler! Değerli Veliler! Kısa zamandır Avusturya da bulunuyorsunuz. Sizin için birçok şey yeni, buna Avusturya daki okul sistemi de dahil. Federal

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Evrak Tarih ve Sayısı: 25/09/2017-220994 T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ *BD2891105811* Özel Kalem Müdürlüğü Sayı :25753504/772.02/ Konu :Barikat İnternet Güvenliği Bilişim A.Ş. Bursu (2017-2018) TEKNOLOJİ

Detaylı

Seviye 3 Ünite 3 Çalışma Planı

Seviye 3 Ünite 3 Çalışma Planı Seviye 3 Ünite 3 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte gelecek iki haftanın çalışma planı! Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 6-7 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri

Detaylı

SINAV UYGULAMA DUYURUSU

SINAV UYGULAMA DUYURUSU SINAV UYGULAMA DUYURUSU SINAVIN ADI Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (CTE) Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı. SINAV ÜCRETİ Aday; 80 (seksen) TL KDV dahil sınav ücretini

Detaylı

Gamze ALTINOKLU Mehtap ACAR ÜNAL Sefa YILDIZ UĞURLU İlkokul Müdür V. Ortaokul Müdürü Lise Müdür V.

Gamze ALTINOKLU Mehtap ACAR ÜNAL Sefa YILDIZ UĞURLU İlkokul Müdür V. Ortaokul Müdürü Lise Müdür V. Sayın Velimiz, Ankara Üniversitesi Geliştirme Vakfı Özel Okulları olarak 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılının tüm ANKÜ ailesi için sağlıklı, mutlu ve başarılı geçmesini diliyoruz. Yeni eğitim ve öğretim

Detaylı

15 YAŞINDAN KÜÇÜK çocuklara düzenli bakıyor musunuz?

15 YAŞINDAN KÜÇÜK çocuklara düzenli bakıyor musunuz? V01 Aşağıdaki sorular, çocukların ve yardıma muhtaç olan büyüklerin bakımıyla ilgilidir. Yardıma muhtaç olan 15 yaşından büyük yakınlarınıza ya da tanıdıklarınıza bakıyor musunuz? Anketör: Meslek icabı

Detaylı

ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım?

ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım? ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım? ProjeX e Hoş geldiniz! Bu kılavuz; üyeliğinizi tamamladığınız andan itibaren, ProjeX te neler yapabileceğinizi adım adım göstermek

Detaylı

VELİ KULLANIM KILAVUZU

VELİ KULLANIM KILAVUZU Serviscell Mobil Uygulaması VELİ KULLANIM KILAVUZU İÇINDEKILER Giriş Ekranı... 4 Şifre Al... 5 Giriş... 6 Şifremi Unuttum... 7 Menü... 8 Bildirimler... 9 Öğrencim Gelmeyecek...12 Öğrenciler...13 Evim...14

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

SİBER G Ü VEN LİK İŞ G Ü CÜ N E Ö N EM V ERİYO RU Z

SİBER G Ü VEN LİK İŞ G Ü CÜ N E Ö N EM V ERİYO RU Z www.barikat.com.tr SİBER G Ü VEN LİK İŞ G Ü CÜ N E Ö N EM V ERİYO RU Z Sibergüvenlikuzmanihtiyacınıkarşılamayıhedefleyenfirmamızbaşarılıvesibergüvenlikalanındaçalışmaya istekligençlerimizineğitimlerinekatkıdabulunmayıhedeflemektedir.

Detaylı

Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi

Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi Öğrenciler, NESE'de dil öğrenmenin yanı sıra Amerikan kültürünüde öğrenmektedir. Kültürel zenginliklerle birleştirilmiş İngilizce eğitimi, maksimum dil

Detaylı

GENEL BİLGİLER AİLEMLE İYİLİK PEŞİNDEYİM YARIŞMA YÖNERGESİ

GENEL BİLGİLER AİLEMLE İYİLİK PEŞİNDEYİM YARIŞMA YÖNERGESİ YARIŞMA YÖNERGESİ GENEL BİLGİLER Konu Beklenen Sonuç Amaç Kapsam İçerik Hedef Kitle Son Başvuru zamanı Yarışma Yerleri İyilik Öğrencilerin iyilik hakkındaki bilgileri ve farkındalık düzeyleri artmış olacaktır.

Detaylı

PİNOKYO AÇI ANAOKULU

PİNOKYO AÇI ANAOKULU Hoş geldiniz! Bir Pinokyo yılında daha birlikteyiz. Tüm Pinokyo Açı ekibi çocuklarımızla yeniden birlikte olmanın ve yeni başlayanlarla tanışmanın heyecanı içindeyiz. Hep birlikte keyifli bir eğitim yılı

Detaylı

Seviye 1 Ünite 3 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 3 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 3 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 5-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

POMPALARDA TAHRİK ÜNİTELERİ

POMPALARDA TAHRİK ÜNİTELERİ POMPALARDA TAHRİK ÜNİTELERİ Serkan ÖĞÜT Alarko-Carrier San. ve Tic. A.Ş. KISA ÖZET Genel olarak pompalar, sõvõlara hidrolik enerji kazandõrarak bir yerden bir yere naklini sağlamak ve akõşkanlarõn enerji

Detaylı

Zürih Kantonunda İlköğretim Okulu

Zürih Kantonunda İlköğretim Okulu Türkisch Zürih Kantonunda İlköğretim Okulu Veliler için Bilgiler Januar 2008 / Türkisch 2 / 6 Zürih Kantonu İlköğretim Okulu Hedefler ve Hedefe Yönelik Görüşler Zürih kantonunda devlet ilköğretim okulu

Detaylı

PİNOKYO AÇI ANAOKULU

PİNOKYO AÇI ANAOKULU Hoş geldiniz! Bir Pinokyo yılında daha birlikteyiz. Bundan böyle Pinokyo Açı olarak anılacak olan okulumuzda çocuklarımızla yeniden birlikte olmanın ve yeni başlayanlarla tanışmanın heyecanı içindeyiz.

Detaylı

Görsel Sanatlar Öğretmeni. (NOT: Alınan malzemelerin üzerlerine ad soyad ve sınıflarının etiketlendirilmesini rica ederiz.)

Görsel Sanatlar Öğretmeni. (NOT: Alınan malzemelerin üzerlerine ad soyad ve sınıflarının etiketlendirilmesini rica ederiz.) 1.SINIFLAR İHTİYAÇ LİSTESİ NO MALZEME ADI MİKTAR AÇIKLAMA 1 Kılavuz çizgili defter 2 Okuma yazma 2 Çizgili defter-40 sayfa (küçük boy) 1 Hayat Bilgisi-Türkçe 3 Kareli defter-40 sayfa(küçük boy) 1 Matematik

Detaylı

AİLE EĞİTİMİ KURS PROGRAMI (0-18 YAŞ) UYGULAMALARI İLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI

AİLE EĞİTİMİ KURS PROGRAMI (0-18 YAŞ) UYGULAMALARI İLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI AİLE EĞİTİMİ KURS PROGRAMI (0-18 YAŞ) UYGULAMALARI İLE İLGİLİ SIKÇA SORULAN SORULAR VE CEVAPLARI 1.Neden aile eğitimi Cevap: Ailelerin bilgi beceri yoksunluğunun, çocukların gelişmelerinin önünde büyük

Detaylı

Zimmer Institute Gold Education Advanced Implant Course

Zimmer Institute Gold Education Advanced Implant Course 2 6 EYLÜL 2014 Zürih-İsviçre () Eğitmenler Prof. Dr. Aslan Yaşar Gökbuget (Periodontolog) Prof. Dr. Selim Pamuk (Protez Uzmanı) Event Schedule 1. GÜN / 3 Eylül 2014 08.00 08.15 08.30 08.45 09.00 Enstitüye

Detaylı

Hayatboyu Öğrenme/ Comenius Programı Comenius Okul Ortaklıkları. Final Raporu Rehberi

Hayatboyu Öğrenme/ Comenius Programı Comenius Okul Ortaklıkları. Final Raporu Rehberi Hayatboyu Öğrenme/ Comenius Programı Comenius Okul Ortaklıkları Final Raporu Rehberi Raporun Gönderilmesi 1. Raporu indireceğiniz link e-posta ile tarafınıza iletilmiştir. 2. Link e tıkladığınızda ECAS

Detaylı

ELİ. MÜESSESESİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇLİ. MÜDÜRLÜĞÜ KÖMÜR DENEY LABORATUARI

ELİ. MÜESSESESİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇLİ. MÜDÜRLÜĞÜ KÖMÜR DENEY LABORATUARI ELİ. MÜESSESESİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇLİ. MÜDÜRLÜĞÜ KÖMÜR DENEY LABORATUARI Çan Linyitleri İşletme Müdürlüğü Kömür Deney Laboratuarı iyi bir mesleki ve teknik uygulama ve kaliteli hizmet anlayışıyla deney hizmeti

Detaylı

EK 1- Staj Başvuru Formu

EK 1- Staj Başvuru Formu EK 1- Staj Başvuru Formu Sayın İlgili, Aşağıda bilgileri verilen öğrencimizin mezun olabilmesi için Bölümümüz Lisans Öğretim Planında yer alan ve 25 iş günü olan stajını yapması gerekmektedir. Adı geçen

Detaylı

Seviye 1 Ünite 4 Çalışma Planı

Seviye 1 Ünite 4 Çalışma Planı Seviye 1 Ünite 4 Çalışma Planı Değerli Öğrencimiz, İşte bu haftanın çalışma planı. Bu planda detaylandırılmış aktiviteler üzerine 4-6 saat çalışmanızı öneriyoruz. Tavsiyemiz bütün aktiviteleri bir defada

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ - 20 KASIM 2015 Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç olan saygıdeğer öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, onlara minnetlerimizi sunuyoruz. VELİLERİMİZ

Detaylı

R10.06 TÜRK AKREDİTASYON KURUMU TÜRKAK AKREDİTASYON MARKASI NIN TÜRKAK TARAFINDAN AKREDİTE EDİLMİŞ KURULUŞLARCA KULLANILMASINA İLİŞKİN ŞARTLAR

R10.06 TÜRK AKREDİTASYON KURUMU TÜRKAK AKREDİTASYON MARKASI NIN TÜRKAK TARAFINDAN AKREDİTE EDİLMİŞ KURULUŞLARCA KULLANILMASINA İLİŞKİN ŞARTLAR R10.06 TÜRKAK AKREDİTASYON MARKASI NIN TÜRKAK TARAFINDAN AKREDİTE EDİLMİŞ KURULUŞLARCA KULLANILMASINA İLİŞKİN ŞARTLAR Rev. 03 01-2006 İÇİNDEKİLER Sayfa 1. AMAÇ... 3 2. KAPSAM... 3 3. İLGİLİ DOKÜMANLAR...

Detaylı

Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz,

Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz, Değerli Alışveriş Merkezi Üyemiz, Kullanmakta olduğunuz mevcut elektrik sayaçlarınız Ön Ödemeli (KONTÖRLÜ) sayaçlardır. Elektrik sarfiyatınız kontör sistemi mantığıyla hesaplanacak, satın alacağınız kontör

Detaylı

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ

TED BURSA KOLEJİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI : 10.12.2014 KONU : Sömestir Kayak Kampları Sayın Veli, Yarıyıl tatilinde; okulumuz öğrencilerinin ve misafirlerinin katılabileceği Uludağ ve Bulgaristan da kayak kampları planlanmıştır. Bulgaristan'daki

Detaylı

ÇALGI (VİYOLONSEL) DERSİ 3. SINIF ÖĞRETİM PROGRAMI

ÇALGI (VİYOLONSEL) DERSİ 3. SINIF ÖĞRETİM PROGRAMI ÇALGI (VİYOLONSEL) DERSİ 3. SINIF ÖĞRETİM PROGRAMI ÖZEL AMAÇLAR 1. Konçerto formu bilgisi. 2. Konçerto formundaki bir eseri viyolonsel ile çalabilme. 3. Konçerto formunun müzik dönemleriyle olan ilişkisini

Detaylı

Uluslararası koruma başvurunuz ve başvurunuza ilişkin bilgiler kendinizi ifade edebildiğiniz bir dilde yazılı ve imzalı olarak sizden alınacaktır.

Uluslararası koruma başvurunuz ve başvurunuza ilişkin bilgiler kendinizi ifade edebildiğiniz bir dilde yazılı ve imzalı olarak sizden alınacaktır. Türkiye de İltica Başvurusu Avrupa Konseyi üyesi ülkeler dışından gelenler resmi mülteci statüsünü kazanmak için BMMYK tarafından; Türkiye de yasal şekilde ikamet edebilmek için ise Türkiye Hükümeti tarafından

Detaylı

ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım?

ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım? ProjeX (XNetwork) Hızlı Başlangıç Kılavuzu Üye Oldum, Şimdi Ne Yapmalıyım? ProjeX e Hoş geldiniz! Bu kılavuz; üyeliğinizi tamamladığınız andan itibaren, ProjeX te neler yapabileceğinizi adım adım göstermek

Detaylı

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI

ESKİŞEHİR TİCARET ODASI ESKİŞEHİR TİCARET ODASI Sayı : 19766 26.11.2010 Konu : Münih Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuar Gezisi Hk. Sayın İlgili, Almanya Münih Yapı & İnşaat Malzemeleri ve Sistemleri Ticari Fuarı (17-22 Ocak 2011)-BAU

Detaylı

BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM

BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM BAŞARIYA GİDEN 20 ADIM 1. Herbalife Başvurunuzu Tamamlayın Herbalife Üye Paketi (HMP) Üye Başvuru Formu Kullanılacak Ürünler Basılı Malzeme & DVD %25 Başlangıç İndirimi* 2. Ürün Broşürünü İnceleyin Herbalife

Detaylı

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 4. ULUSLARARASI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 13-18 EYLÜL 2010 -BODRUM İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için büyük fırsat Hem eğlenin

Detaylı

T.C. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ BES ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERS YÖNERGESİ

T.C. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ BES ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERS YÖNERGESİ T.C. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ BES 434 - ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERS YÖNERGESİ AKSARAY - 2017 AKSARAY ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU

Detaylı

T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ

T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ T.C. İZMİR VALİLİĞİ ÖZEL TAKEV FEN VE ANADOLU LİSESİ Sayın Velimiz ve Sevgili Öğrencimiz, TAKEV Okulları olarak ülke geleceğini çağdaş ve aydınlık yarınlara taşımak için yola çıkıyoruz. Özel TAKEV Anadolu

Detaylı

Vivez et Parlez Français

Vivez et Parlez Français Vivez et Parlez Français 1993 yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim Yayın ve Dış Ticaret A.Ş Türkiye nin en büyük kuruluşlarını yönetmiş, eğitim konusunda deneyimli yöneticileri, yönetim kurulu üyeleri

Detaylı

Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU

Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU SPONSORLUK DOSYASI GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU Toplantı Tarihi 3-4 Haziran 2016 Toplantı Dili Toplantı

Detaylı

hp scanjet 4400c serisi ve 5400c serisi tarayıcıları kurma ve destek kılavuzu

hp scanjet 4400c serisi ve 5400c serisi tarayıcıları kurma ve destek kılavuzu hp scanjet 4400c serisi ve 5400c serisi tarayıcıları kurma ve destek kılavuzu 2 Telif hakkõ bilgisi Telif Hakkõ Hewlett-Packard Company 2001 Tüm haklarõ saklõdõr. Telif haklarõ kanunlarõnda izin verilenler

Detaylı

Almanca öğretmenlere bilgiler

Almanca öğretmenlere bilgiler Almanca öğretmenlere bilgiler Eşlik semineri Metodik Didaktik I Her hafta, pazartesi, saat 17.30 20.30 arası Serap Örcan la Seminer Almanca Öğretmenliği mezunlarına, ayrıca bilgilerine bilgi katmak isteyen

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi. 1. Forum Kullanım Koşulları Forumlara Kayıt İşlemleri 3

Akdeniz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi. 1. Forum Kullanım Koşulları Forumlara Kayıt İşlemleri 3 AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2012 İçindekiler 1. Forum Kullanım Koşulları.2 2. Forumlara Kayıt İşlemleri 3 3. Forumların Kullanımı.5 4. Forumlar Hakkında Sıkça Sorulan

Detaylı

E-DEVLET ŞİFRESİ NASIL ALINIR?

E-DEVLET ŞİFRESİ NASIL ALINIR? E-DEVLET ŞİFRESİ NASIL ALINIR? Araç Sorgulama, Sürücü Belgesi Ceza Puanı Sorgulama, Ticari Araç Sorgulama gibi birçok sorgulama işlemi e-devlet kapsamında yapılabilmektedir. E-Devlet Şifresi Nasıl Alınır

Detaylı

Akademik Yıla Başlangıç. Öğrenci El Kitabı

Akademik Yıla Başlangıç. Öğrenci El Kitabı Akademik Yıla Başlangıç - Öğrenci El Kitabı Akademik Yıl Programları 1 Öğrenci Vize Şartları 2 Banka Hesabı Nasıl Açılır 3 Öğrenci Vizesi Nasıl Alınır 4 Tatil Yönetmeliği 4 Kurs Sonu Sınavı (Öğrenci Vize

Detaylı

Pembe Gezi. Sanat Etkinliği Tiyatro Çalışmaları. 18-24 Ocak 2013

Pembe Gezi. Sanat Etkinliği Tiyatro Çalışmaları. 18-24 Ocak 2013 Pembe Gezi Sanat Etkinliği Tiyatro Çalışmaları 18-24 Ocak 2013 Hedefler Fransızca konuşma yeteneğini geliştirmek Gösteri sanatının profesyonel sanatçılarıyla tanışarak bu mesleği tanımak Sanatçıları yakından

Detaylı

Pedagojik Psikolojik Hizmetler

Pedagojik Psikolojik Hizmetler Pedagojik Psikolojik Hizmetler Pedagojik Psikolojik Hizmetler (PP Hizmetleri) okul çağı altında çocuklar, ve ilk-ve ortaokul ve lise öğrencileri için, gelişim, öğrenim ve refahı ile ilgili danışmanlık

Detaylı