KURUMSAL TANITIM DOSYASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "www.merkezyikama.com KURUMSAL TANITIM DOSYASI"

Transkript

1 KURUMSAL TANITIM DOSYASI

2

3 İ Ç E R İ K

4 MERKEZ ENDÜSTRİYEL ÇAMAŞIR YIKAMA DÜNÜMÜZ, BÜGÜNÜMÜZ, YARINIMIZ HİZMETLERİMİZ LOJİSTİK ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ REFERANSLARIMIZ SERTİFİKALARIMIZ BİL-WASH

5 05 MERKEZ ENDÜSTRİYEL ÇAMAŞIR YIKAMA Endüstriyel çamaşır yıkama, bireysel çamaşırhane ve kuru temizleme çözümlerimiz ile hem kurumsal, hem de bireysel segmentlere hizmetlerimizi sunmaktayız. Merkez Endüstriyel Çamaşır Yıkama olarak, Ankara Gimat bölgesinde kurulu, tam otomasyona sahip makineler ile donatılmış modern fabrikamızda en kaliteli malzemeleri kullanarak, steril bir şekilde, el değmeden yıkama, ütüleme, katlama ve paketleme hizmetleri ile kitle çamaşır yıkama hizmeti, Ankara Bilkent te bulunan Bil-Wash Laundry & Dry Cleaning şubemizde ise her türlü tekstil ürünü için yıkama, ütüleme ve kuru temizleme hizmet vermekteyiz. Tesislerimizdeki tüm çözüm süreçleri İSO kalite yönetimi belgesi ile sertifikalanmış olup, İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikası ile tesislerimizin güvenli bir şekilde hizmetlerini kesintisiz olarak devam ettirebileceği tescillenmiştir. Fabrikamızda bulunan tüm makineler yüksek enerji verimliliği notlarına sahip olup, su yumuşatma ünitesi ve buhar jeneratörü sayesinde hem daha verimli hem de daha az karbon salınımı ile doğaya saygılı hizmetler sunmaktayız.

6 06 DÜNÜMÜZ, BÜGÜNÜMÜZ, YARINIMIZ 1989 yılında kurmuş olduğumuz Merkez Temizlik Çamaşır Yıkama Hizmetleri Limited Şirketimiz, Bilkent Üniversitesi kampüsü içerisinde kurulan endüstriyel çamaşır yıkama fabrikası ile kez hizmet vermeye başlamıştır. Şirketimiz, kusursuz hizmet, müşteri memnuniyeti önceliği, profesyonel çözüm anlayışı ve teknolojik altyapısı ile endüstriyel çamaşır yıkama alanında Ankara da ilkler arasında yer almıştır yılında yine Bilkent Üniversitesi kampüsü içerisinde Bil- Wash Laundry & Dry Cleaning adı ile faaliyete geçirdiğimiz işyerimiz ile bireysel çamaşırhane ve kuru temizleme hizmeti vermeye başladık yılında fabrikamızı, Ankara Gimat ta ileri teknoloji ile donatılmış 2500 m2 lik kapalı alana taşıyarak, hem fabrikamızı hem de bireysel çamaşırhanemizi, tam otomasyonlu makineler ile müşterilerimize daha ekonomik, daha hijyenik ve kusursuz kitle çamaşır yıkama hizmeti verecek şekilde yenilendik. Geride bırakmış olduğumuz başarılı 24 yılın kanıtı tek bir kurumsal müşteriyi bile kaybetmemiş olmamız, başarımızın anahtarı ise kusursuz ve kesintisiz hizmet anlayışımızdır. Amacımız dün de olduğu gibi bugün de müşterilerimizin beklenti ve memnuniyetlerini en üst seviyede karşılamaktır. Kurumsal yönetim ilkeleri ile harmanlanmış aile şirketi kimliğimiz, karşılıklı güvene ve samimiyete dayalı müşteri ilişkilerimiz ve açık yapımız ile yolumuza devam etmekteyiz.

7 K U R U M S A L HİZMETLERİMİZ 07 Otel, Yurt, Misafirhane Çözümleri Her ölçek ve konseptteki oteller, öğrenci yurtları ve misafirhaneler için alışılmışın dışında, hızlı, mükemmeliyetçi ve kesintisiz hizmet sunmaktayız. Restoran, Yemekhane, Kafe, Organizasyon, Lokal Çözümleri Masa örtüsü, peçete, şal, minder, koltuk kılıfı, personel kıyafeti ve benzeri tüm organizasyon tekstillerini tam zamanında, steril, ve müşterilerinizin doğrudan kullanımına hazır şekilde teslim etmekteyiz. Sports Club, Fitness, SPA, Wellnes Çözümleri Müşterilerinizin arzuladığı tertemiz ve yumuşacık havlular ekonomik çözümlerimiz ile standartlarınızı yükseltecektir. Hastane, Sağlık Merkezi Çözümleri Söz konusu hijyen olduğunda beklentilerinizi bir adım daha ileriye taşıyoruz. Çamaşır ayrımı yapılarak, sağlığa zararsız en güçlü sterilizasyon çözümleri ile el değmeden yıkanmış ve mono paketleme sistemi ile paketlenmiş %100 hijyenik ürünleriniz ile içiniz hep rahat olacak. Fabrika, Hiper Market, İş Yeri Çözümleri Büyük ölçekli, şubelere bölünmüş, VIP hizmetler sunan, yüksek sayıda personel çalıştıran işletmeler için kusursuz personel kıyafeti temizliği ve yönetici kadrosu kuru temizleme ihtiyaçları yanında yıkanabilecek tüm tekstil ürünlerinizi yerinden alarak, daima zamanında teslim edecek şekilde ekonomik çözümler sunuyoruz. Yerinde Temizlik, Detaylı Temizlik, Leke Çıkartma Yerinde temizlenmesi gereken, lekeli ve detaylı temizlik gerektiren tekstilleriniz uzman ekip ve ekipmanlarımız ile yerinde temizlenmektedir.

8 08 Çözüm sunduğumuz tüm segmentlerde çamaşırlar müşterilerimizin diledikleri zaman, şekil ve yerlerden irsaliye karşılığı teslim alınır. Yıkama öncesi tüm çamaşırlar renk, leke, tekstil özellikleri ve özel istekleriniz doğrultusunda ayrıştırılarak, sadece size ait ürünler ile birlikte yıkanır. Beklenen temizliği ve lekesizliği sağlamayan çamaşırlar, farklı kimyasallar ile sonuç alınıncaya de tekrar yıkanır. Tüm yıkama işlemlerinden sonra makinalarımızda, temizleyici kimyasallar ile hijyen yıkaması gerçekleştirilmektedir. Temiz ürünlerin kurutma ve ütüleme işlemlerinin gerçekleştirildiği bölümler anti bakteriyel yer kaplaması ile kaplanmış olup, bu bölgelerde iş ayakkabısı, önlük ve bone kullanılmadan çalışılmamaktadır. Çamaşırlar tekstil yapılarına ve müşterilerimizin istekleri doğrultusunda, kurutma makinalarında veya güneş ışığından uzak olarak kapalı ortamlarda steril bir şekilde kurutulur. İleri teknoloji makinalarımız ile el değmeden ütülenen, kurutulan, dilediğiniz şekilde katlanan ve yine dilediğiniz sayılarda paketlenen çamaşırlarınız size özel bölmelerde muhafaza edilir. Bütün süreçlerimizde devamlı kalite kontrol esas olup, çözüm sağlanamayacak lekeli, yıpranmış veya üretici hatalı ürünler ayrılarak, müşterilerimizin bilgisine sunulur, olası çözümler ve gelecekte oluşabilecek benzer problemler için müşteri bilgilendirilir. İş yerimizde bulunan terzimiz ile çamaşırlara tadilat ve onarım hizmeti verilmektedir.

9 B İ R E Y S E L Çamaşır yıkama, ütü yapma gibi zahmetli işler için değerli zaman ve enerjilerini harcamak istemeyen müşterilerimize en uygun fiyatlarla ve en kaliteli şekilde, yerinden alarak ve yerinde teslim ederek hizmet veriyoruz. Kurumsal müşterilerimize; personel kıyafeti, kuru temizleme gerektiren kıyafetler ve ekstra özen gerektiren değerli tekstil ürünleri için bireysel işyerimizde ileri teknoloji sistem ve alanında 20 yılı aşkın tecrübesi olan çalışanlarımız ile hizmet vermekteyiz. Hiçbir müşterinin çamaşırı, başka bir müşterinin çamaşırı ile birlikte yıkanmaz, sadece ilgili müşterimize ait ürünler birlikte yıkanır. Ütüleme ve kuru temizleme hizmetlerimiz etiket sistemi ile takip edilir böylece, müşterilerimizin kıymetli eşyaları asla karışmaz, kaybolmaz. Kıyafetleriniz, çevreye saygılı, %25 i geri dönüşümden üretilmiş poşet ve askılar ile teslim edilir. İleri teknoloji ve sağlığa zararsız özel temizlik ürünlerimiz ile kıyafetlerinizdeki zor lekeler, tekstile zarar vermeden çıkartılır. İş yerimizde tam zamanlı olarak çalışmakta olan terzimiz sayesinde müşterilerimizin kıyafetlerinde küçük tadilatlar ücretsiz olarak yapılmakta, talep edilmesi durumunda ise terzi hizmeti verilmektedir.

10 10 LOJİSTİK K U R U M S A L Çamaşır taşımaya uygun ekipmanlar ile donatılmış modern araç filomuz ile Ankara nın tüm bölgelerine haftanın 7 günü hizmet vermekteyiz. Alanında uzman ve eğitilmiş personelimiz ile çamaşırlarınız belirteceğiniz noktadan teslim alınarak, istediğiniz noktaya, dilediğiniz saat ve şekilde teslim edilir. B İ R E Y S E L Bilkent Üniversitesi, Bilkent Mahallesi, Hacettepe Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Mustafa Kemal Mahallesi, Angora, Beytepe, Ümitköy, Çayyolu, Konutkent Alacatlı bölgeleri ve civarlarına ücretsiz yerinden alma ve yerinde teslim etme hizmeti sunmaktayız.

11 ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ 11 Tüm çamaşır yıkama sürçlerimizde sağlığa ve tekstil ürünlerine zarar vermeyen, doğa dostu Johnson Diversey temizlik ürünlerini kullanmaktayız. İleri teknoloji, tam otomasyonlu, doğa dostu, tekstil ürünlerine zarar vermeyen Tolon marka çamaşır yıkama, kurutma, ütüleme ve katlama makineleri kullanmaktayız. Bireysel çamaşırhanemizde narin yıkama ve hassas kurutma özelliklerine sahip Electrolux yıkama ve kurutma makinaları, tekstili asla yakmayan buharlı ve soğuk ütü yapabilen Electrolux marka endüstriyel ütü makinaları kullanmaktayız.

12 12 REFERANSLARIMIZ Referanslarımız için lütfen iletişime geçiniz.

13 SERTİFİKALARIMIZ 13 ISO 9001:2008 Sertifikası; ISO 9001 : 2008 Çalışanlarda kalite anlayışı varlığının, Verilen hizmetin yüksek kalitede oluşunun Tedarikçi seçiminde kalite arayışının, Faaliyetlerde standardizasyonun, Kurumsallaşmanın sağlandığının, Geri bildirimin dikkate alındığının, Faaliyet kontrolünün sağlandığının, ve firmamızın uluslararası kalite standartlarına sahip olduğunun kanıtıdır. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SERTİFİKASI İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikası; Çalışan sağlığına, çevreye, müşterilerimizin faaliyetlerine zarar verebilecek, iş akışını aksatabilecek her türlü risklere karşı en etkin önlemlerin alındığının, Çalışanların fiziksel, ruhsal ve sosyo-ekonomik yapılarının dikkate alınarak istihdam edildiği, yani iş-işçi uyumunun sağlanarak, faaliyetlerin verimli, hatasız şekilde yapıldığının, yetkili merciiler tarafından tespit edildiğinin kanıtıdır.

14 14 BİL-WASH SERTİFİKALARIMIZ 12 Bil-Wash Laundry & Dry Cleaning i Facebook, Twitter ve Google+ ta takip ederek ve beğenerek indirimler kazanabilir, fırsat sitelerinden kupon alarak ekstra fırsat ve kampanyalardan faydalanabilirsiniz.

15 Erciyes İşyerleri Sitesi 198. Cad. No:13 Gimat Macunköy/ANKARA Bilkent Üniversitesi 69. Yurt Çankaya/ANKARA T: F: T: F:

Sağlık için temizlik!

Sağlık için temizlik! Sağlık için temizlik! ENDÜSTRİYEL ÇAMAŞIR YIKAMA HİZMETLERİ Endüstriyel Çamaşır Yıkama Hizmeti sektöründe olan tecrübemizin getirdiği birikimle teknolojinin buluştuğu yer olan OXİ LAUNDRY olarak biz; Teknolojik

Detaylı

Endüstriyel Çamaşır Yıkama Sektöründe Lider Firma. Firma Tanıtım Sunumu.

Endüstriyel Çamaşır Yıkama Sektöründe Lider Firma. Firma Tanıtım Sunumu. Endüstriyel Çamaşır Yıkama Sektöründe Lider Firma Firma Tanıtım Sunumu www.unimedicallaundry.com UNİ TEMİZLİK TEKSTİL MEDİKAL İNŞAAT TURİZM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Kuruluş Yılı : 2014 Firma Türü : LİMİTET

Detaylı

Wet - Clean nedir? Neden Wet Clean? Dr. Wet Clean Franchise Sistemi Ürün Grubu Kazanç İmkanı

Wet - Clean nedir? Neden Wet Clean? Dr. Wet Clean Franchise Sistemi Ürün Grubu Kazanç İmkanı Wet - Clean nedir? Neden Wet Clean? Dr. Wet Clean Franchise Sistemi Ürün Grubu Kazanç İmkanı Wet-Clean (Islak Temizleme) Kuru Temizlemede kullanılan Perc isimli kimyasal madde kullanımı nedeni ile tek

Detaylı

Sürdürülebilir Turizme Destek için Çözüm Yakınınızda...

Sürdürülebilir Turizme Destek için Çözüm Yakınınızda... laundry Antalya Tesisimiz Manavgat Tesisimiz Muğla Tesisimiz Sürdürülebilir Turizme Destek için Çözüm Yakınınızda... www.mavisafir.com.tr laundry En iyi hijyen En iyi kontrol En iyi servis En leri bizimle

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için:

Eczacıbaşı Profesyonel ekibi için: Mevcut ve potansiyel müşteriler için: Dersimiz Hijyen! Hakkında Maratem Akademi, endüstriyel temizlik sektörüne her düzeyde eğitim, danışmanlık ve teknik destek hizmetleri sunabilmek amacı ile kurulmuş profesyonel bir hizmet departmanıdır.

Detaylı

TEKSTİL YIKAMA FABRİKASI

TEKSTİL YIKAMA FABRİKASI TEKSTİL YIKAMA FABRİKASI APlus Hastane ve Otelcilik Hizmetleri 2006 y nda Ac badem S k Grubu nun bir i tiraki o arak kuru an APlus Hastane ve Ote c ik Hizmet eri bu gün; 3 fark, birden faz a kede ve Türkiye

Detaylı

Yenilikçi Çözüm Ortağınız

Yenilikçi Çözüm Ortağınız Yenilikçi Çözüm Ortağınız www.goldgirisim.com GOLD GİRİŞİM HAKKIMIZDA GOLD ORGANİZASYON TEMİZLİK TEKSTİL PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. olarak; Verdiğimiz hizmetlerde, ilgili sektörlerden pay almanın, rekabet

Detaylı

ÇAMAŞIRHANENİN HİZMET KAPSAMI: Oda Tekstili Yiyecek İçecek Departmanı Üniforma Misafir Çamaşırları Aktiviteler (Plaj Havlusu, sauna, peştamal v.s.

ÇAMAŞIRHANENİN HİZMET KAPSAMI: Oda Tekstili Yiyecek İçecek Departmanı Üniforma Misafir Çamaşırları Aktiviteler (Plaj Havlusu, sauna, peştamal v.s. ÇAMAŞIRHANENİN HİZMET KAPSAMI: Oda Tekstili Yiyecek İçecek Departmanı Üniforma Misafir Çamaşırları Aktiviteler (Plaj Havlusu, sauna, peştamal v.s.) Tekstil Sevkiyatı Crystal Hotels tesislerinde tekstil

Detaylı

Kariyerine en TEPE den başla!

Kariyerine en TEPE den başla! Kariyerine en TEPE den başla! Tepe Savunma ve Güvenlik, çağdaş, yeniliklere açık, girişimci, kendini ve sistemi geliştirmeyi hedefleyen, vizyon sahibi yani tam da senin gibi kişilerle çalışıyor. Tepe Savunma

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir.

REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. REON Enerji, müşterilerine yenilikçi, kaliteli ve verimliliklerini arttıran hizmetler sunmayı misyon edinmiştir. Reon Enerji, enerji tüketimini daha ekonomik ve fonksiyonel bir hale getirme misyonundan

Detaylı

DRY. Professionel Laundry Services PROFESYONEL ÇAMAŞIRHANE HİZMETLERİ TANITIM KİTAPÇIĞI YENİ NESİL ÇEVREYE SAYGILI, AKILLI TEMİZLEME...

DRY. Professionel Laundry Services PROFESYONEL ÇAMAŞIRHANE HİZMETLERİ TANITIM KİTAPÇIĞI YENİ NESİL ÇEVREYE SAYGILI, AKILLI TEMİZLEME... Professionel Laundry Services PROFESYONEL ÇAMAŞIRHANE HİZMETLERİ TANITIM KİTAPÇIĞI YENİ NESİL ÇEVREYE SAYGILI, AKILLI TEMİZLEME... AB standartlarına uygun Hijyenik Çamaşır Yıkama Hizmeti sunan, Elazığ

Detaylı

ÇAMAŞIRHANE YÖNETİMİ PROSEDÜRÜ REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No

ÇAMAŞIRHANE YÖNETİMİ PROSEDÜRÜ REVİZYON DURUMU. Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No REVİZYON DURUMU Revizyon Tarihi Açıklama Revizyon No Hazırlayan: Onaylayan: Onaylayan: Mehmet Özlüses, Sibel Akın, Dilek Baytaş, Dr. Kaya Süer Adem Aköl Kalite Konseyi Başkanı Sinan Özyavaş Kalite Koordinatörlüğü

Detaylı

Hakkımızda Misyon - Vizyon

Hakkımızda Misyon - Vizyon 1 Hakkımızda Etiket ve ambalaj ürünleri sektöründe uzun yıllar geçirmiş olmanın verdiği tecrübe, deneyim ve bilgi birikimini 1998 yılında Otomasyon Etiket Baskı Ambalaj San. ve Tic. Ltd. Şti. ismi altında

Detaylı

HAKKIMIZDA; MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ DEĞERLERİMİZ. ROLLBLIND CLEANING Profesyonel Temizlik Hizmetleri

HAKKIMIZDA; MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ DEĞERLERİMİZ. ROLLBLIND CLEANING Profesyonel Temizlik Hizmetleri HAKKIMIZDA; 1998 de Sancak Halı Yıkama Olarak Kurulan Firmamız sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, ROLLBLIND CLEAN- ING markasıyla siz değerli müşterilerine kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir. Firmamız

Detaylı

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD

TOLON FOR THE WORLD FOR THE WORLD TOLON Jensen Ortağı Jensen Distribütörü Fabrika büyütülmesi DÜNYA İÇİN İNOVASYON TOLON, JENSEN markası ile tüm dünyada, yoğun çalışan çamaşırhaneler için pazar lideri olan, en yenilikçi, bağımsız çamaşırhane

Detaylı

m fis.co ineofis.c om.newlineo www www.newl

m fis.co ineofis.c om.newlineo www www.newl www.newlineo om Hakkımızda New Line Ofis Mobilyaları Markası ile 2014 yılında Amasya da kurulmuş olan HK Tasarım Mobilya limited şirketi daha sonra İstanbul Masko mobilyacılar sitesinde mağaza ve proje

Detaylı

Doğuş Kimya. Temizlik Ürünleri İmalat ve Pazarlama. Tertemiz bir hayat için... FBM. samde. Temizlik & Hijyen. Temizlik Ürünleri. www.doguskimya.

Doğuş Kimya. Temizlik Ürünleri İmalat ve Pazarlama. Tertemiz bir hayat için... FBM. samde. Temizlik & Hijyen. Temizlik Ürünleri. www.doguskimya. Doğuş Kimya Temizlik Ürünleri İmalat ve Pazarlama Tertemiz bir hayat için... FBM Temizlik & Hijyen Temizlik Ürünleri www.doguskimya.com Ürün Kataloğu başlarken 2003 yılında faaliyete başlayan Doğuş Kimya

Detaylı

ş i r k e t l e r g r u b u Profesyonel bir anlayış ve uzman bir kadroyla önemli bir müşteri kitlesine hizmet veriyoruz. gelişim içinde olan iş dünyasında zamanın ritmini yakalamak, ancak yeni fikirler

Detaylı

EN PRESTİJLİ PROJELERDE AKUZMAN ÇİZGİSİ...

EN PRESTİJLİ PROJELERDE AKUZMAN ÇİZGİSİ... EN PRESTİJLİ PROJELERDE AKUZMAN ÇİZGİSİ... Akuzman Havuz, yüzme havuzu ve SPA uygulamaları alanında; proje tasarımı ve uygulaması, bakım sonrası hizmeti ve satış organizasyonu ile sektöründe 25 yıla yakın

Detaylı

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz.

Sürdürülebilir kalite ve başarı için bağımsız denetim kuruluşları ve danışmanlarla çalışıyor ve kendimizi sürekli kontrol altında tutuyoruz. Hakkımızda. Kuzey Dizayn market Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. olarak 2011 Kasımında başladığımız AR-GE,Proje ve Fizibilite çalışmalarımızı 2012 başında hayata geçirerek tam kapasite son model makine

Detaylı

Hakkımızda. www.kita.com.tr. KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir.

Hakkımızda. www.kita.com.tr. KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir. İstanbul, 2013 Hakkımızda KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir. KITA, taşıma ve lojistik hizmetlerinde mükemmelliği hedef alarak ve kalifiye insan kaynağını en etkin şekilde

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

FRANCHISE VEREN Ruşen Makina

FRANCHISE VEREN Ruşen Makina KONSEPT TANIMI FRANCHISE VEREN Ruşen Makina DryTürk kurucusu Ruşen Makina, 984 yılından beri endüstriyel çamaşırhane ve kuru temizleme alanında çalışıyor Dünyanın önde gelen birçok markasının Türkiye mümessili

Detaylı

HAKKINDA. Teknolojik araştırma ve yenilik Servizi OSPEDALIERI nin en çok önem verdiği özelliklerinden bir tanesidir.

HAKKINDA. Teknolojik araştırma ve yenilik Servizi OSPEDALIERI nin en çok önem verdiği özelliklerinden bir tanesidir. EOS, dünyaca ünlü İtalyan hijyen ve sağlık şirketi Servizi OSPEDALIERI (SO) ve üretim, ihracat, ithalat gibi konularda Türkiye nin öncü medikal firması Ertunç Özcan ın ortak girişimidir. EOS hastanelere

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir.

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir. Şirket Profili Antak Enerji, Akdeniz Bölgesinde Fotovoltaik Modül üretim tesislerini kuran ve üretime başlayan ilk Türk firmasıyız. Firmamız Fotovoltaik modül üretim sektöründe 2010 yılından beri sürdürmektedir.

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

h e r ş e y z a m a n ı n d a

h e r ş e y z a m a n ı n d a h e r ş e y z a m a n ı n d a ÖNSÖZ; 2005 Yılında bir damla olarak çıktığımız lezzet yolculuğunda ; çalışanlarımızın emekleri, tedarikçilerimizin destekleri ve müşterilerimizin memnuniyeti sayesinde zamanla

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

ÜTÜCÜ TANIMI. Isıtılmış ütü ile giyim eşyası, tekstil ürünleri vb eşyaların ara ve son ütüleme işlemini yapan ve bu ürünleri şekillendiren kişidir.

ÜTÜCÜ TANIMI. Isıtılmış ütü ile giyim eşyası, tekstil ürünleri vb eşyaların ara ve son ütüleme işlemini yapan ve bu ürünleri şekillendiren kişidir. TANIMI Isıtılmış ütü ile giyim eşyası, tekstil ürünleri vb eşyaların ara ve son ütüleme işlemini yapan ve bu ürünleri şekillendiren kişidir. A-GÖREVLER İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda,

Detaylı

,, aima Kalite arkıyla www. kurumsal.com

,, aima Kalite arkıyla www. kurumsal.com aima Kalite arkıyla Hakkımızda aima Kalite arkıyla Kurumsal 2010 yılından bu yana müşteri memnuniyetini ve güvenirliğini en üst seviyede tutarak gelişimini büyüyerek sürdürmektedir. İhtisaslaşmanın hizmet

Detaylı

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister...

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister... Hakkımızda; Catering son yıllarda gelişen yeni bir sektör; yiyecek tedarik etme, yemeklerin hazırlanması ve bu hizmetin üstlenilip sunulması anlamında kullanılıyor. Yani toplu yemek tüketilecek olan bir

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

50-55 milyar TL dır. Türkiye de Ev Dışı Tüketim

50-55 milyar TL dır. Türkiye de Ev Dışı Tüketim Nisan 2016 Türkiye de Ev Dışı Tüketim Evin dışında tüketimin gerçekleştiği otel, restoran, kafe, fastfood, pastane, hastane, okul, ofis, sanayi kuruluşları, askeri birlikler ve kamu kuruluşları ile buralara

Detaylı

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ANKARA PROFESYONEL MAKİNA KALIP PLASTİK YAPI EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ HAKKIMIZDA ANKARA PROFESYONEL

Detaylı

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W.

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. w w w. a s s a m u h e n d i s l i k. c o m Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. 0262 331 87 00 0532 772 87 01 info@assamuhendislik.com KURUMSAL

Detaylı

ÖZEL GÜVENLİKTE BİLGİSİYLE ÖNCÜ. efa güvenlik. Tel: (+90) Fax: (+90) W: E:

ÖZEL GÜVENLİKTE BİLGİSİYLE ÖNCÜ. efa güvenlik. Tel: (+90) Fax: (+90) W:   E: efa Güvenlik ÖZEL GÜVENLİKTE BİLGİSİYLE ÖNCÜ efa güvenlik Tel: (+90) 212 211 70 09 Fax: (+90) 212 273 09 77 W: www.efaguvenlik.com.tr E: info@efaguvenlik.com.tr KALİTE POLİTİKAMIZ HAKKIMIZDA 2007 yılında

Detaylı

MAC PRO ile hız ve tasarım gücümüzü taçlandırdık. Kullanmış olduğumuz programlar lisanslı ve ADOBE belgesi ile tescilledik.

MAC PRO ile hız ve tasarım gücümüzü taçlandırdık. Kullanmış olduğumuz programlar lisanslı ve ADOBE belgesi ile tescilledik. Genç Çözüm Grafik; konusunda deneyimli kadromuzla istek ve beklentilerinizi on yılı aşkın tecrübemizle buluşturarak firmanıza ve markanıza özel grafik tasarımlarımızla siz değerli iş ortaklarımıza çözümler

Detaylı

Tüm marka ve modeller için Çamaşırhane Ekipmanları

Tüm marka ve modeller için Çamaşırhane Ekipmanları Tüm marka ve modeller için Çamaşırhane Ekipmanları YATAKLI VE SİLİNDİR ÜTÜ KEÇELERİ SARGI VE KAYDIRMAZLIK BANTLARI VERİCİ VE BESLEME BANTLARI KATLAMA BANTLARI KLAVUZ ÜTÜ ŞERİTLERİ KONVEYOR BANTLAR ÜTÜ

Detaylı

TM HAKKINDA. Temizliğin Askerleriyiz...

TM HAKKINDA. Temizliğin Askerleriyiz... 1 TM HAKKINDA Herşey, Temizliğin Askerleriyiz cümlesiyle başladı ve TM-Temizlik Mangası kuruldu. 2 yıl önce kurulan esas konusu hizmet olan firmamızın en büyük değeri çalışanları dır. Gündelik ev temizliklerinden

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

Promosyon & Matbaa PROMOSYON MATBAA TANITIM KATALOĞU 19.

Promosyon & Matbaa PROMOSYON MATBAA TANITIM KATALOĞU 19. Promosyon & Matbaa PROMOSYON MATBAA TANITIM KATALOĞU 19 Promosyon & Matbaa Uzay Promosyon & Matbaa 2014 yılından bugüne kadar müşteri odaklı ve müşteri memnuniyeti ön planda tutarak kalitemizden ödün vermeden

Detaylı

Elektrikte yeni akım: İpragaz Elektrik

Elektrikte yeni akım: İpragaz Elektrik Elektrikte yeni akım: İpragaz Elektrik Türkiye ye güven ve enerji veriyoruz Enerji sektörünün güçlü oyuncularından İpragaz, gücü ve güvencesiyle elektrik piyasasında da önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor.

Detaylı

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim KURUMSAL MBA Decor; 2005 yılı içerisinde Mustafa Güven ile temelleri atılarak Güven Dekorasyon ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Ticari kariyeri öncesi Tepe HOME başta olmak üzere bir çok kurumsal firmada

Detaylı

Total logistics under one roof. Tanıtım Sunumu

Total logistics under one roof. Tanıtım Sunumu Total logistics under one roof Tanıtım Sunumu 2015 SERTEL; Şirketimiz 1993 yılında kurulmuş olup, yurt içi lojistik taşımacılık sektöründe faaliyet göstermektedir. Sertel Lojistik çeşitli illerde toplam

Detaylı

HASTANE TEMİZLİK PLANI

HASTANE TEMİZLİK PLANI Sayfa 1 / 7 ZAMANI KURALLARI MALZEMELERİ YÜKSEK YOĞUN BAKIM VE İZOLASYON ODALARI AMELİYATHANE Günde iki defa (her ameliyat öncesi ilgili ameliyat odası temizlenir Tuvalet temizliği günde iki defa yapıldıktan

Detaylı

GRAPHIC AND DESIGN YAYINCILIK. Creative Design

GRAPHIC AND DESIGN YAYINCILIK. Creative Design GRAPHIC AND DESIGN YAYINCILIK Creative Design GRAPHIC AND DESIGN YAYINCILIK Grafik Tasarımda İhtiyacınızı Biliyoruz, Sizin için tasarlıyoruz... 1 Bizi Yakından Tanıyın 2 3 Profesyonel Fotoğraf Çekimlerimiz

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

ÇAĞRI MERKEZİ TUNCELİ THE UNIVERSAL VISION BİLGİ VE İLETİŞİM A.Ş.

ÇAĞRI MERKEZİ TUNCELİ THE UNIVERSAL VISION BİLGİ VE İLETİŞİM A.Ş. TUNCELİ ÇAĞRI MERKEZİ THE UNIVERSAL VISION BİLGİ VE İLETİŞİM A.Ş. İsmet İnönü OSB Mh. 451 Cd. No:12 Merkez Tunceli info@theuniversalvision.com.tr www.theuniversalvision.com.tr www.theuniversalvision.com.tr

Detaylı

ÖZLEM MATBAACILIK VE REKLAMCILIK LTD. ŞTİ.

ÖZLEM MATBAACILIK VE REKLAMCILIK LTD. ŞTİ. hakkımızda 16.05.1985 yılında İstanbul Cağaloğlu nda kurulan firmamız ilerleyen zamanla birlikte gelişip güçlenmiş ve 24.03.1995 yılında ÖZLEM MATBAACILIK VE REKLAMCILIK LTD. ŞTİ. adını alarak matbaacılık

Detaylı

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com 20. yıl Merkez Sarıgazi Cad. Bulgurlu Mah. No: 39 34696 Çamlıca - Üsküdar İstanbul / TÜRKİYE Tel: +90 (216) 524 12 24 Fax: + 90 (216) 524 12 80-81 Depolama ve Laboratuvar Tesisleri GEBKİM İhtisas Organize

Detaylı

~OPTİMUM ÇÖZÜMLER SUNAR~

~OPTİMUM ÇÖZÜMLER SUNAR~ ~OPTİMUM ÇÖZÜMLER SUNAR~ KOCAELİ / TÜRKİYE 2013 VİZYONUMUZ YENİ ÜRETİM TEKNOLOJİLERİNİ YAKINDAN TAKİP EDEREK TAMAMLAYICI ÜRETİM YÖNTEMLERİYLE BERABER, KOMPLE VE OPTİMUM ÇÖZÜM SUNUMLARIYLA TERCİH EDİLEN,

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

Carismax Akademi de Mevcut piyasa taleplerine uygun olarak;

Carismax Akademi de Mevcut piyasa taleplerine uygun olarak; AKADEMİ Carismax Akademi ye Hoşgeldiniz Carismax Akademi de Mevcut piyasa taleplerine uygun olarak; Profesyonel Araç Yıkama Eğitimi Far Yenileme ve Temizleme Eğitimi Motor Temizliği ve Koruma Sistemleri

Detaylı

E v d e S a ğ l ı k ve B a k ı m H i z m e t l e r i B u l. Ali AŞCI

E v d e S a ğ l ı k ve B a k ı m H i z m e t l e r i B u l. Ali AŞCI E v d e S a ğ l ı k ve B a k ı m H i z m e t l e r i B u l Evimde Sağlık! Ali AŞCI 1 Şirkete Genel Bakış Evimde Sağlık Aracılık Hizmetleri San. ve Tic Ltd. Şti. Çalışanlarımız, müşterilerimiz ve diğer

Detaylı

ÖZ DEĞERLENDİRME SORU LİSTESİ

ÖZ DEĞERLENDİRME SORU LİSTESİ T.C TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU BURSA İLİ KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ORHANELİ İLÇE DEVLET HASTANESİ VE RAPORU STERİLİZASYON HİZMETLERİ ÖZDEĞERLENDİRME SORU LİSTESİ TARİH: Doküman Kodu

Detaylı

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak.

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak. 1 HAKKIMIZDA Uzun yıllardan bu yana sektörde hizmet veren firmamız yılların verdiği tecrübe ve güven ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı kendisine ilke edinmiştir. Sektörde birçok firma arasından

Detaylı

ARKOM Kombinize Değer Katar

ARKOM Kombinize Değer Katar Kombinize Değer Katar içinizi ısıtan öneriler! %30 a varan Değerli müşterilerimiz; Doğalgazı daha verimli, daha tasarruflu ve daha güvenli kullanmaya yönelik öneri ve uyarılarımızı dikkate alınız. Sağlıklı,

Detaylı

PDF created with pdffactory trial version www.pdffactory.com

PDF created with pdffactory trial version www.pdffactory.com www.apamakina.com.tr VİZYONUMUZ HAKKIMIZDA MAKİNA PARKI SERTİFİKALAR REFERANSLAR İLETİŞİM VİZYONUMUZ Dünya Kalitesinde Hizmet vizyonuyla hareket eden şirketlerimiz gelenekler, deneyimler ve inandığımız

Detaylı

alazled Teknolojik Ekipmanlar Araç İçi Antibakteriyel Kaplama

alazled Teknolojik Ekipmanlar Araç İçi Antibakteriyel Kaplama alazled Teknolojik Ekipmanlar Araç İçi Antibakteriyel Kaplama Alazled olarak kullanımı gün geçtikçe yaygınlaşmakta olan Hafif Ticari Araçlar için teknolojik çözümler sunmaktayız. Avrupa Birliği ülkelerinde

Detaylı

GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve Bakan Group; uzman ve idealist EKİP

GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve Bakan Group; uzman ve idealist EKİP www.bakangroup.com GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve mühendislik operasyonları etkilenebilir herhangi bir diğer kişilerin sağlık, güvenlik ve

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

KURUMSAL. Misyonumuz. Vizyonumuz

KURUMSAL. Misyonumuz. Vizyonumuz 1 2 3 HAKKIMIZDA 4 KURUMSAL Misyonumuz Sağlıklı çalışma koşullarında, kalitesine güvenilen malzemeleri, bilinçli ve kusursuz işçilik ile işleyerek, sağlıklı ve lezzetli beslenme ilkesi ile sürekli müşteri

Detaylı

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ;

Hakkımızda Başlıca Faaliyet Alanlarımız ; Uygulama Alanları ; Hakkımızda İstanbul Zemin Epoksi ve Poliüretan Kaplamalar, BAUMEX Marka sının Uzman Uygulama Bayisi olarak yapı kimyasalları sektöründe hizmet vermektedir. Misyonumuz, daima Kaliteli ürün ve kaliteli hizmet

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

Problem değil çözüm üretiyoruz. Problem değil çözüm üretiyoruz. GROUP

Problem değil çözüm üretiyoruz. Problem değil çözüm üretiyoruz. GROUP Problem değil üretiyoruz. Problem değil çözüm çözüm üretiyoruz. GROUP HAKKIMIZDA İSTAŞ TURİZM, Kurulduğu günden bu yana turizm, personel ve öğrenci taşımacılığı konularında faaliyet gösteren bir kuruluştur.

Detaylı

özgür mutlu olun güçlü olun güven neşeli özgür olun güvende olun mutlu olun huzurlu mutlu güç sağlıklı olun başarılı mutlu olun güvende olun

özgür mutlu olun güçlü olun güven neşeli özgür olun güvende olun mutlu olun huzurlu mutlu güç sağlıklı olun başarılı mutlu olun güvende olun lü ol birleşmesi sonucu oluşmuştur. etmektedir. biridir. Yirmi yılı aşkın deneyimle, 30.000 adet kurumsal ve bireysel müşterisinin lü ihtiyacı olan en uygun sigorta teminatını, en uygun fiyatlarla sunmaya

Detaylı

www.newlineo om Hakkımızda Kobiç Ofis Mobilyaları Markası ile 2014 yılında Amasya da kurulmuş olan HK Tasarım Mobilya limited şirketi daha sonra İstanbul Başakşehir de üretim ve proje tasarım ofisini oluşturmuş

Detaylı

Edenred global. 42ülke çalışan müşteri 1,4 milyon üye kuruluş 17,1 milyar ciro 40milyon kullanıcı

Edenred global. 42ülke çalışan müşteri 1,4 milyon üye kuruluş 17,1 milyar ciro 40milyon kullanıcı Edenred Edenred Global Edenred global 42ülke 6 000 çalışan 640 000 müşteri 1,4 milyon üye kuruluş 17,1 milyar ciro 40milyon kullanıcı Edenred in yer aldığı 42 ülke Ciro dağılımı : Gelişmekte olan ülkeler

Detaylı

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ Firma Tarihçesi SetcomBt 2000 yılından bu yana ev ve bina otomasyonları konusunda kablosuz teknoloji ile çalışan ürünlerin Ar-Ge, üretim

Detaylı

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi

Güveniniz, Emeğimiz, Onurumuz. Üretimin Enerjisi 2016 enerjik yatırımlar yenilenebilir verimli kazandıran çözümler Müşterilerimizin Güveni Çalışanlarımızın Emeği Kalitemiz Onurumuzdur. Bizi Geleceğe Taşıyan. GEO TARİHÇE ( 5 ) PROJE TAAHHÜT ( 6-7 ) KALİTE

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

ULUSAL MESLEK STANDARDI ÇAMAŞIRHANE GÖREVLİSİ REFERANS KODU / RESMİ GAZETE TARİH-SAYI/

ULUSAL MESLEK STANDARDI ÇAMAŞIRHANE GÖREVLİSİ REFERANS KODU / RESMİ GAZETE TARİH-SAYI/ ULUSAL MESLEK STANDARDI ÇAMAŞIRHANE GÖREVLİSİ SEVİYE 2 REFERANS KODU / RESMİ GAZETE TARİH-SAYI/ Mesleki Yeterlilik Kurumu, 2011 Sayfa 1 Meslek Adı. / Yönetim Kurulu Onay Tarihi/00 Meslek: ÇAMAŞIRHANE GÖREVLİSİ

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor.

MERHABA. Techlife size teknolojiyi kullanırken hayatınızda sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirme fırsatını yakalamakta katkıda bulunmak istiyor. İÇİNDEKİLER MERHABA ŞİRKET TANIMI BİLGİSAYAR DONANIM YAZILIM İNTERNET HİZMETLERİ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DANIŞMANLIK TEKNİK SERVİS SINAV DEĞERLENDİRMELERİ ÇÖZÜM ORTAKLARI REFERANSLAR MERHABA Eğitim sektörüne

Detaylı

Formplast üretimli her ürün çok titiz ve sabırlı bir çalışmanın ürünüdür ve kalitesi uluslararası belgeler ile onaylanmıştır.

Formplast üretimli her ürün çok titiz ve sabırlı bir çalışmanın ürünüdür ve kalitesi uluslararası belgeler ile onaylanmıştır. E N D Ü S T R İ Y E L Y A L I T I M D A Ç Ö Z Ü M O R T A Ğ I N I Z HAKKIMIZDA Formplast 1991 yılından bu yana, yarı mamul olarak ithal ettiği yalıtım malzemeleri ve yapışkanları kendi tesislerinde müşterilerin

Detaylı

IBC LERIN DÜNYA ÇAPINDA GERI ALINMASI VE YENILENMESI

IBC LERIN DÜNYA ÇAPINDA GERI ALINMASI VE YENILENMESI IBC LERIN DÜNYA ÇAPINDA GERI ALINMASI VE YENILENMESI Boş konteynerleriniz için kalıcı çözüm: SCHÜTZ TICKET SERVICE. Çevrenin korunmasını sağlamak ve doğal kaynakları muhafaza etmek günümüz endüstriyel

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM Tek Elden Teknoloji SİSBİM HAKKINDA Farklı sektör ve ölçekten firmalara tüm teknolojik alt yapıları ile ilgili kurumsal yazılım ve donanım çözümleri sunan IT

Detaylı

GÜVENLİK IPS ÖZEL GÜVENLİK FAALİYET ALANLARI ŞİRKETLER GRUBU

GÜVENLİK IPS ÖZEL GÜVENLİK FAALİYET ALANLARI ŞİRKETLER GRUBU GÜVENLİK ŞİRKETLER GRUBU IPS ÖZEL GÜVENLİK FAALİYET ALANLARI 5188 Sayılı Kanun Kapsamında Elemanlı Özel güvenlik Hizmetleri Koruma ve VIP Koruma Hizmetleri Güvenliğe Yönelik Danışmanlık Hizmetleri Risk

Detaylı

Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz!

Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz! Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz! a) Dağıtım Güvencesi b) Tank Temizliği c) Gezici Kalite Kontrol Laboratuvarları d) Shell Kalite Kontrol Merkezleri e) Bilgisayar-Pompa

Detaylı

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin!

Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! Multinet in faydalar dünyasını keşfedin! 444 87 36 Multinet Çağrı Merkezi Şirketlere, müşterilerine, üye işyerlerine ve çalışanlarına fayda sağlayan ve katma değerli çözümler sunan Multinet ile tanışın.

Detaylı

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Firma Tanıtımı BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Adres: Telefon: 0232 479 58 10 Faks: 0232 479 25 85 E-Posta: info@bozdagendustri.com Otomotiv sektöründeki güçlü tedarikçiniz. Bozdağ

Detaylı

Güvenlik Bizim İşimiz

Güvenlik Bizim İşimiz T K ÖZEL GÜVENLİK TK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. Güvenlik Bizim İşimiz Güvenli b ir gelecek için her zaman yanınızdayız. Güvenli b ir gelecek için her zaman yanınızdayız. Sizin yerinize düşünüyor,

Detaylı

Hep Beraber, Hep Birlikte... HAKKIMIZDA

Hep Beraber, Hep Birlikte... HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Hep Beraber, Hep Birlikte... Güven ve konfordan ödün vermeden süratli hizmetin adresi olan firmamızın araç filosu tüm Dünya koşullarında kendilerini ispatlamış, güvenlik ve konforda otomotiv

Detaylı

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com

yapıda uzman eller www.hilaryapi.com MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ PREFABRİK YAPILAR PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEME CEPHE KAPLAMA ZEMİN DÖŞEME VE YER KAPLAMA ÇATI KAPLAMA İZOLASYON VE YALITIM DEKORASYON İŞLERİ EMLAK MÜŞAVİRLĞİ 0312 5661166 0544 Turgut

Detaylı

1954 1957 1976 1982 1996 1998 TSE EN ISO 9002 1999 2003 2004 TS EN ISO 9001:2000 2005 2006 ISO/TS 16949:2002 2009 ISO

1954 1957 1976 1982 1996 1998 TSE EN ISO 9002 1999 2003 2004 TS EN ISO 9001:2000 2005 2006 ISO/TS 16949:2002 2009 ISO TERBAY 1954 yılında İzmir de soğuk demir atölyesi olarak kuruldu. Türkiye nin sanayi ve ekonomik büyümesine paralel olarak şirketin faaliyetleri genişledi. Firmamız 1972 yılından beri mevcut yerinde faaliyet

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ KET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ

ŞİRKET PROFİLİ KET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ zzet երանգ aku Saveur APORE Bкус SMAK γεύση aroma γεύση вкус Lezzet स व द smag Flavor geschmack SAPORE Saveur երանգ hangi dilde olursa olsun lezzet ŞİRKET PROFİLİ KET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ

Detaylı

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda 2014 Katalog 1 Hakkımızda Yükseller Metal, Türkiye ve uluslararası alüminyum pazarında üretim, ticaret ve satış alanlarında faaliyet göstermektedir. Firmamız ISO 9001 sertifikalı olup, alüminyum alanında

Detaylı

Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz!

Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz! Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz! a) Dağıtım Güvencesi b) Tank Temizliği c) Gezici Kalite Kontrol Laboratuvarları d) Shell Kalite Kontrol Merkezleri e) Bilgisayar-Pompa

Detaylı

Sterilizasyon ünitesine yönelik fiziki düzenleme yapılmalıdır.

Sterilizasyon ünitesine yönelik fiziki düzenleme yapılmalıdır. Sterilizasyon ünitesine yönelik fiziki düzenleme yapılmalıdır. Sterilizasyon Ünitesi kirli, temiz ve steril alan olmak üzere üç alandan oluşmalıdır. Kirli, temiz ve steril alanlar arasındaki geçiş noktalarında

Detaylı

Cami Temizliği | Bemay Temizlik

Cami Temizliği | Bemay Temizlik Cami temizliği çok önemlidir çünkü her gün yüzlerce, binlerce insan buraya gelerek ibadet eder. Sürekli kalabalık olması nedeniyle de kalıcı bir temizlik ortamı olmalıdır. Çok kalabalık olması fazla hastalık

Detaylı

3

3 2 3 Ürün ve Hizmetlerimiz Alüminyum pencereler Alüminyum kapılar Alüminyum sürme doğramalar Alüminyum giydirme cepheler Alüminyum çatı ışıklıkları Alüminyum güneş kırıcılar Alüminyum kış bahçeleri Alüminyum

Detaylı

SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş.

SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş. SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş. Sunar Turizm ve Gıda Hizmetleri A.Ş. bir Asmar holding kuruluşudur. Asmar Holding bünyesinde Gürsan Demir Çelik, Aslan Denizcilik, Aslan Gayrimenkul A.Ş., Mardaş, Mardeniz,

Detaylı

Tüm doğal taşlar için. Yüzey Eskitme Makina ve Sistemleri

Tüm doğal taşlar için. Yüzey Eskitme Makina ve Sistemleri Tüm doğal taşlar için Yüzey Eskitme Rösler Kromaş Hakkında: Rösler Kromaş ın yüzey işlem makinaları konusunda başlattığı öncülük, yeni sistem ve teknolojilerin geliştirilerek, sanayinin hizmetine sunulması

Detaylı

Esan Endüstriyel Hammaddeler İşletmeciliğinde İSG Uygulamaları

Esan Endüstriyel Hammaddeler İşletmeciliğinde İSG Uygulamaları Esan Endüstriyel Hammaddeler İşletmeciliğinde İSG Uygulamaları İçerik Kuruluş Tanıtımı Yönetimsel İSG Uygulamaları Faaliyetlerdeki İSG Uygulamaları Kuruluş Tanıtımı 1. Bölüm Esan 1978 Esan ın Kuruluşu

Detaylı