Okuma Yazmaya Hazırlık. Hayat Bilgisi Güne Başlarken

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Okuma Yazmaya Hazırlık. Hayat Bilgisi Güne Başlarken"

Transkript

1 Okuma Yazmaya Hazırlık Hayat Bilgisi Güne Başlarken İletişim defterlerinin paylaşımı Sabah rutinleri( yoklama, takvim, liderlerin belirlenmesi,sınıf sayılması ) İç içe çember uygulaması ( hafta sonu yaptıklarının iç içe çember oluşturan çocuklar tarafında paylaşılması) Müzik Sağlık şarkısı öğrenimi Yaşasın Okulumuz şarkıs öğrenimi Bardak ile ritim çalışması El Kaslarına Yönelik Kesme,Yırtma,Sıkma, Bükme çalışmaları Kalem tutma çalışmaları Çizgi Çalışmaları Kitabı ile yapılan uygulamalar E, e sesi tekrar etkinlikleri Kitap isimleri (5N 1K) - Uyur Gezer Fil - Gürültücü Komşu 2. Hafta İşitme Duyusu Etkinlikleri ( ) Ünite Adı: DUYULARIMIZLA ALGILADIKLARIMIZ Kulak maketinin incelenmesi. Kulağın detaylı çizimi(öğrenme Günlüğü) Çeşitli baklagillerin balonun içine doldurularak ince-kalın vb. ses türlerine ayrılması (gruplama) ve seslerle ritim çalışması, duyduğu sesler hakkında sohbet. sohbet Beni Bul oyunu Yankı deneyi Ses titreşimlerini hissedin (Öğrenme Günlüğü) Duyabildiklerim (Öğrenme Günlüğü) Resim Bakma-görme çalışması; Detaylı kulak çizimi Duygu ifadelerimiz Oyun hamuru ile yüz ifadeleri Ana Fikir: Duyu organlarımızla kendimizi ve içinde bulunduğumuz çevreyi algılarız. SH-1: Beş duyum SH-2: Duyuların kullanılması ve korunması SH-3: Duyularımızın öğrenmedeki rolü Matematik 1-20 arası ritmik sayma 1-10 arası doğru yönlerine dikkat ederek rakam yazımı Çevresinde duyduğu farklı ses verilerini toplama Alçak - yüksek ses veri toplama Seslerin yüksekten alçağa sıralaması (s:15-16) Kutuların içerisindeki nesne sayısını sadece duyarak tahmin etme çalışması Beden Satranç Üç Ayı oyunu Hafıza oyunu Bilgisayar Satranç tahtasını ve taşını tanıma. Sihirli Tahta Masalı hikayesi Drama Kendimi keşfediyorum Gün Biterken Öğrenme Günlüğü(duyabildiklerim detaylı çizim) Bugün ne öğrendim?

2 Sayın Velilerimiz; Bu hafta öğrencilerimizle duyu organımız kulak ile ilgili etkinlikler uygulayacağız. Sizler de öğrencilerimizin haftasonu çevresinde duyduğu farklı sesleri keşfetmelerini sağlayabilir ve sohbet edebilirsiniz. Veli Bilgilendirme Toplantısı, 26 Eylül 2014 Cuma günü, saat 15:30 da okulumuzun Çok Amaçlı Salonunda başlayacak, 16:10 da kendi sınıflarında bilgilendirme toplantısı devam edecektir. Toplantıya çocuk getirilmemesi önemle rica olunur. Öğrencilerimizin okulda kullanacağı malzemeleri gönderemeyen velilerimizin, Pazartesi günü etiketleyerek göndermenizi, tarihinde okulumuzda öğrencilerimizin vesikalık fotoğrafları çekilecektir. Bu tarihte öğrencilerimizin devamsızlık yapmamalarını, okul forması ile okula gelmelerini, Okul ortamına göndereceğiniz her türlü anadil ve Türkçe materyallerinin (dergi, fotoğraf vb.) öğrencilerimizin inceleme aşamasında zarar görebileceğini düşünerek göndermenizi rica ediyoruz. İLGİ VE DESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ...

3 Kindergarten Newsletter Eylül Yeni bir okul yılına hoşgeldiniz! Okul Öncesi 2 nin ilk iki haftası dolu dolu ve bol eğlenceli geçti. Her geçen gün çocuklarınızı tanımak harika! Her iki hafta da bir elinize bülten geçecektir, yaptıklarımızı kısaca anlatan, ve sorgulama hattımızı anlatan. Bu bülten de önemli günler ve evde neler yapabileceğıniz hakkında bilgi verecektir. Geçirmiş olduğumuz son iki haftada rutinler in üzerinde durduk, ve geri okul a girme moduna başladık. Lütfen evde ve okulda rutinlerin önemli olduğunu hatırlatın. Evde gösterdiğiniz destek çocuğunuzun a çok önemli. SORGULAMA HATTI Ilk sorgulama hattımız Duyularımız ile Algıladığımız ve önümüzdeki 6 hafta bu 3 ana fikir in üzerinde duracağız. Beş duyularımız Duyularımızı kullanma ve koruma Duyularımız ile öğrenme Her hafta duyularımızın birinin üzerinde duracağız. Bu hafta gözlerimiz ve görmenin anlamaını öğrendik. Gözlerimizi inceledik, renklerine baktık ve ne için kullandığımızı konuştuk. Eğer görme engelimiz olsa ne olurdu diye düşündük. Eğlenceli gözlükler yaptık. INGILIZCE Her gün pratik Ingilizce kullanarak basit selamlaşma, haftanın günleri ve hava durumu, eğlenceli şarkılar söylüyoruz. Jolly Phonics Jolly Phonics adlı programımıza bu hafta başladık. Her hafta yeni bir harf öğreniyoruz ve bu harf e uyan bir şarkı ve hareketi. Youtube dan tüm şarkılara ulaşabilirsiniz. Bu hafta Ss harfini öğrendik; hangi ses i çıkardığını ve hareketini. Ss ile kelimeler yazdık. Aa harfini gelecek hafta yapacağız. Önümüzdeki hafta duyma ve kulaklarımızın önemini konuşacağız. CROSS CURRICULAR STUDIES Bu ünitede fen bilgisi hakkında bir çok şey öğreniyoruz - ayna kullanıyoruz, vücudumuzun farklı yerlerinin isimlerini öğreniyoruz, gökkuşağının renklerini, duyularımız nasıl çalışıyor? Matamatik derslerine grafik oluşturuyoruz, malzemeleri sınıflandırıyoruz, numaralarımızı yazıyor ve şekillerimizin üzerinden geçiyoruz: kare, daire, dikdörtgen, ve üçgen.

4 Spor derslerinde gözlerimiz ile dikkat gerektiren oyunlar oynuyoruz. EVDE NE YAPABILIRIZ? Ss harfini, renkleri ve şekillerin üzerinde geçiyoruz. Evinizde, market te, vs Ss ile başlayan kelimeler bulmalarını söyleyiniz, renkleri ve şekilleri bulmalarına yardımcı olunuz. Duyularımız ile ifade etmeleriniz söyleyiniz Gözlerim ile baktım, Ellerim ile daaire yi elledim, Burnum ile kırmızı çiçeği kokladım. Okul Oncesi 2 Ogretmenleri. UNİT 1 ÖNEMLI SÖZCÜKLER: Önümüzdeki 6 hafta, bu kelimeleri öğreneceğiz. Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday, green, blue, orange, yellow, purple, red, circle, rectangle, square, triangle, back, taste, hand, see, head, smell, touch, eye, hear and leg.

5 Kindergarten Newsletter September Welcome to a brand new year! Kindergarten has begun and the first two weeks have been filled with much excitement. It has been wonderful getting to know your children more and more each day. Every fortnight you will receive a newsletter which will briefly outline what we have done at school in the previous weeks, as well as updates on the unit of inquiry we are doing. In this newsletter we will also mention any important dates to make a note of, and some helpful tips that you could practice at home with your children relating to our unit. Over the previous two weeks we have been focusing on routines, and helping your children get into the swing of things at school. Please encourage your children to follow a routine, at school and at home. Reinforcement at home is a crucial part of your child s learning UNIT OF INQUIRY Our first unit of inquiry is Making Sense of Our Surroundings and over the next 6 weeks we will explore the following three lines of enquiry: My five senses Using and protecting my senses Using my senses to learn Each week we will focus on one of our five senses and this week we learnt all about our eyes and sight. We examine our eyes, what they looked like, the colour and what we use them for. We discussed what would happen if we had no sight. We also made fun sunglasses. Next week we will be focusing on hearing and the function of our ears. ENGLISH Every day we are practicing our spoken English through simple greetings, talking about the days of the week and the weather, in addition to singing fun songs and rhymes. Jolly Phonics We began Jolly Phonics this week. Each week we introduce a new sound which is accompanied by a song as well as an action. All the songs are available on Youtube so that you can have fun singing them together at home. We worked on the letter Ss this week; learning the sound and the motion that goes with it, as well as practicing our writing. Next week we will do the letter Aa. CROSS CURRICULAR STUDIES We are learning lots about science in this Unit of İnquiry using mirrors, naming parts of the body, colours of the rainbow, how do our 5 senses work? In math we are making graphs, sorting and grouping materials, writing our numbers and reviewing the following shapes:

6 square, circle, rectangle and triangle. In sport we are focusing on games that require paying attention whilst using our eyes Follow the leader, Simon says and The traffic light game. İDEAS FOR HOME We have been practicing the letter S/s, as well as colours and shapes. Please help your child by looking around the house, supermarket etc for items or words beginning with this letter if you can, and also search for shapes and colours. İn addition to this, why not talk about the senses you used whilst searching for items: İ used my eyes to look, İ used my hand to touch this circle, İ used my nose to smell this red flower. Enjoy! UNİT 1 SİGHT WORDS: Over the next 6 weeks, we are learning and practicing the following words: Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday, green, blue, orange, yellow, purple, red, circle, rectangle, square, triangle, back, taste, hand, see, head, smell, touch, eye, hear and leg. From all the Kindergarten Teachers.

7 Weekly Overview K (CIP 1 Week 2) Eylul Duyularimiz ile Algiladiklarimiz - DUYMA Language / Dil Reading / Okuma Ali and the ant look for a house Sessiz zaman kutuphane de olan kitaplar Muzikal enstruman sesleri kesfetme Muzik dinleyip sulu boya yapma Clapping names Use your ears Writing / Yazma CALISMA DEFTERI- Duydugumuz sesler, ve isimlerimiz Haftanin harfi = Aa Speaking / Konuşma Muzikal sesler Degerlendirme Bugun, duygularimiz ve davranislarimiz Listening / Dinlem Dinmle kosesi = Brown bear Whose ears? or The ear book Sport Games / Oyunlar Gymnastics / Jimnastik DANCE Musical interpritation Arts & Crafts Oyun hamuru = Aa Math / Matematik 2D sekiller/renkler = Renkler, kali pile resimler Measures Veri hava durumu ve takvim Number Science / Fen Bilimleri Hava durumu Su = Kum = Kum havuzu DUYMA - Sesleri eslestirme Socıal Studıes Medıa Literacy/ Bilgisayar Sekil ve desen oyunlari = Ipads Drama Drama Area Big faces. Music

8 Weekly Overview K English (CIP 1 Week 2 ) September Making Sense of our surroundings - HEARING Language / Dil Reading / Okuma Ali and the ant look for a house Quiet time look at books & library. Writing / Yazma BUSY BOOK- Sounds that we hear, Writing names, Letter of the week = Aa Literacy book, Youtube, Speaking / Konuşma Discuss musical sounds. Assessments Today, our feelings, behavior. Listening / Dinlem Listening centre = Brown bear Whose ears? or The ear book Music Make musical instruments explore sounds Listen to music and paint. Clapping names Use your ears Sport Games / Oyunlar Gymnastics / Jimnastik DANCE Musical interpritation Arts & Crafts Play dough = Letter Aa Math / Matematik 2D shapes\ colour = Review colours, use stencils and make pictures, shape hunt. Measures Data weather & calender Number Science / Fen Bilimleri weather Water = Sand = Sand pit HEARING - Matching sounds Blindfold games & sounds, Socıal Studıes Medıa Literacy/ Bilgisayar Shape games & patterns = Ipads Drama Drama Area Big faces.

Okuma Yazmaya Hazırlık

Okuma Yazmaya Hazırlık Okuma Yazmaya Hazırlık Güne Başlarken İletişim defterlerinin paylaşımı Sabah rutinleri( yoklama, takvim, liderlerin belirlenmesi ) İletişim defterlerinin paylaşımı Okuma Ağacı projesi uygulama Sözcük duvarı

Detaylı

Sorgulama Hattı 2: Evimizdeki Rutinler

Sorgulama Hattı 2: Evimizdeki Rutinler Güne Başlarken Takvim düzenleme (Bugün günlerden ne, ayın kaçıncı günü?) Lider seçimleri İletişim defterlerinin paylaşımı Bu gün gelen ve gelmeyen öğrenciler Sınıfımızdaki kız, erkek öğrenci sayıları Her

Detaylı

1.Sınıfımızdaki ve okulumuzdaki rutinler

1.Sınıfımızdaki ve okulumuzdaki rutinler Güne başlarken İletşim defterlerinin paylaşımı Takvim düzenleme (Bugün günlerden ne, ayın kaçıncı günü, lider seçimleri) Sınıf sayma, gelen ve gelmeyen öğrencilerin toplamlarını yazma Kim yok? oyunu Oyuncak

Detaylı

Okuma Yazma Ön Hazırlık. 9.Hafta Etkinlikleri (3-7 Kasım 2014 ) Ana Fikir: Rutinler yaşamımıza sağlık,mutluluk ve kolaylık sağlar.

Okuma Yazma Ön Hazırlık. 9.Hafta Etkinlikleri (3-7 Kasım 2014 ) Ana Fikir: Rutinler yaşamımıza sağlık,mutluluk ve kolaylık sağlar. Güne Başlarken Okuma Yazma Ön Hazırlık İletişim defterlerinin paylaşımı Sabah rutinleri (yoklama, takvim, liderlerin belirlenmesi ) İletişim defterlerinin paylaşımı Kitap gününde gelen kitapların incelenmesi

Detaylı

JUNIOR KINDERGARTEN İSTEK Private Barış Kindergarten Newsletter December 2013 Age 5

JUNIOR KINDERGARTEN İSTEK Private Barış Kindergarten Newsletter December 2013 Age 5 JUNIOR KINDERGARTEN İSTEK Private Barış Kindergarten Newsletter December 2013 Age 5 The subjects that will be covered in the month of December are as follows: Week 1: Revision: occupations. Places of work:

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU DENĠZ YILDIZLARI HAFTALIK BÜLTENĠ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU DENĠZ YILDIZLARI HAFTALIK BÜLTENĠ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU DENĠZ YILDIZLARI HAFTALIK BÜLTENĠ Hazırlayan: Tuğba BAġER AVCI ÖĞRETMENĠN MESAJI: Sayın Velim; Bu hafta içerisinde Eylül ayından itibaren yapılan tüm etkinliklerin ; Sayılar Kavramlar

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3-4 YAŞ GRUBU ARALIK-OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3-4 YAŞ GRUBU ARALIK-OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3-4 YAŞ GRUBU ARALIK-OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ ARALIK-OCAK-ŞUBAT AYI DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMAMIZ: Kendimizi İfade Etme Yollarımız ANA FİKİR: Çocuklar, oyunla kendilerini ifade eder

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Yasemin YILDIR ÖĞRETMENİN MESAJI: Sayın Velim; Bu hafta içerisinde Eylül ayından itibaren yapılan tüm etkinliklerin ; Sayılar Kavramlar Renkler

Detaylı

İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ İzimden gelin gençler! Bocalamadan, yorulmadan, sıkılmadan Tek çıkış yolunuz budur! BU AY NELERİ SORGULAYACAĞIZ? İnsanlar

Detaylı

IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014

IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014 HAZIRLAYANLAR 5 YAŞ GRUBU ÖĞRETMENLERİ EDİTÖR ÜLKÜ UZUN IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ TÜM ÖĞRENCİ İLE VELİLERİMİZE MUTLULUK VE BAŞARI GETİRMESİNİ DİLERİZ. Aylık bültenlerimizde;

Detaylı

SCAMPER ÇALIŞMASI: Sen bir yağmur damlası olsaydın nereye düşmek isterdin? ( RESİMLİ SCAMPER ÇALIŞMASI)

SCAMPER ÇALIŞMASI: Sen bir yağmur damlası olsaydın nereye düşmek isterdin? ( RESİMLİ SCAMPER ÇALIŞMASI) HAFTANIN KONULARI 5-9 EKİM SONBAHAR MEVSİMİNİ TANIYORUZ Sohbet Konularımız; Sonbahar mevsimi. Neden yağmur yağar? Rüzgar çıkıyor ağaçların yaprakları dökülüyor. Göçmen kuşlar leylek, güvercin, guguk, kırlangıç,

Detaylı

PRIVATE MALTEPE GÖKYÜZÜ PRIMARY SCHOOL

PRIVATE MALTEPE GÖKYÜZÜ PRIMARY SCHOOL PRIVATE MALTEPE GÖKYÜZÜ PRIMARY SCHOOL MONTHLY PLAN OCTOBER,2016 Dear Parent(s), Welcome to our school! This year, we will learn English by reading, listening, writing, speaking, playing, entertaining

Detaylı

Yunuslar Sınıfından Herkese Merhaba;

Yunuslar Sınıfından Herkese Merhaba; 04.12.2015 Yunuslar Sınıfından Herkese Merhaba; Bu hafta konumuz Gökyüzü idi. Sohbet saatimizde öğretmenimiz bize gökyüzünde neler olduğunu anlattı. Gündüzleri gökyüzünde güneşin ve bulutların olduğunu,

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:TUĞBA BAŞER AVCI ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 15.12.2014-19.12.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım.

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:TUĞBA BAŞER AVCI ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 08.12.2014-12.12.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım.

Detaylı

ÖZEL MARMARA İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ -4-

ÖZEL MARMARA İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ -4- ÖZEL MARMARA İLKOKULU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFLAR VELİ BİLGİLENDİRME BÜLTENİ -4- Sayın Velimiz, PYP programımız çerçevesinde Yuvamda Mutluyum ünitesinde, İnsanların ve hayvanların kendilerine

Detaylı

İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU EKİM KASIM 2016 BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU EKİM KASIM 2016 BÜLTENİ İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU EKİM KASIM 2016 BÜLTENİ TEMAMIZ: Kim Olduğumuz ANA FİKİR: İnsanların bedenlerini keşfetmeleri kendilerini tanımalarına yardımcı olur. NELERİ ÖĞRENECEĞİZ Fiziksel özelliklerimizi

Detaylı

İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU NİSAN MAYIS HAZİRAN 2017 Bülteni

İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU NİSAN MAYIS HAZİRAN 2017 Bülteni İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU NİSAN MAYIS HAZİRAN 2017 Bülteni BU AY NELER ÖĞRENECEĞİZ? Dünya genelinde çocukların benzerlikleri ve farklılıkları vardır dan yola çıkarak; Fiziksel özellikler Çocukların farklı

Detaylı

UNIT 1 HELLO! Quiz I'm from Greece. I'm. Where are you from? Boşluğa uygun olan hangisidir? A) German. B) Greek I'm from. C) Turkish D) English

UNIT 1 HELLO! Quiz I'm from Greece. I'm. Where are you from? Boşluğa uygun olan hangisidir? A) German. B) Greek I'm from. C) Turkish D) English Sosyal Bilgiler HELLO! UNIT 1 1. Quiz-1 Where are you from? 3. I'm from Greece. I'm. A) German B) Greek I'm from. C) Turkish D) English A) German C) Turkey 4. I come from. I'm Spanish. D) French A) China

Detaylı

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YARIMBAĞ İLKOKULU 3/ A SINIFI İNGİLİZCE DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI

2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YARIMBAĞ İLKOKULU 3/ A SINIFI İNGİLİZCE DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI EKİM 12-1 EKİM 201 UNIT 1 WHEEL OF FORTUNE EYLÜL 28 EYLÜL -09 EKİM 2015 2015 201 ÖĞRETİM YILI YARIMBAĞ İLKOKULU 3/ A SINIFI İNGİLİZCE DERSİ LENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI 4 2 Asking for permission Giving

Detaylı

COLOURS: Blue, red, yellow, green, pink, orange, brown, black, white, purple, gray.

COLOURS: Blue, red, yellow, green, pink, orange, brown, black, white, purple, gray. BERNA KANTURK / MAIN COURSE TEACHER Topics and Themes: The names of the bugs, colours, shapes, numbers, greetings, days of the week, toys. Vocabulary: BUGS: Caterpillar, snail, ladybird, butterfly, bee.

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENĠ

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENĠ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENĠ Hazırlayan:YASEMĠN YILDIR ÖĞRETMENĠN MESAJI: MERHABA; Kelebekler sınıfı olarak 10 kasım 14 kasım Tarihleri arasında yapmıģ olduğumuz eğitim faaliyetlerimizin

Detaylı

1.Week: FAVOURITE TOYS THEME

1.Week: FAVOURITE TOYS THEME Neşem Preschool 1.Week: FAVOURITE TOYS THEME Key word: OYUNCAK Repeating words: ball, doll, like and share Discuss touys we like (It s my favourite, I like this one) Our learners will be encouraged to

Detaylı

EFDAL PRIVATE PRIMARY SCHOOL 2010 2011 ACADEMIC YEAR ENGLISH BULLETIN 1 FOR

EFDAL PRIVATE PRIMARY SCHOOL 2010 2011 ACADEMIC YEAR ENGLISH BULLETIN 1 FOR EFDAL PRIVATE PRIMARY SCHOOL 2010 2011 ACADEMIC YEAR ENGLISH BULLETIN 1 FOR 3 rd GRADERS Dear parents, On this page you will see the grammar subjects, vocabulary and the activities that have been covered

Detaylı

SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:EBRU BAHADIR ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 13.10.2014-17.10.2014 Tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri siz değerli velilerimizle paylaşıyoruz.

Detaylı

Okul Öncesi Haftalık Bülteni

Okul Öncesi Haftalık Bülteni Okul Öncesi Haftalık Bülteni (Sarı Ördekler- Kırmızı Karıncalar- Yeşil Kelebekler) Bu Hafta, 11.01.2013 Sayı 15 Türkçe Dil Etkinliklerinde; Öğretmenimizin yarıya kadar okuduğu hikaye kitabına gruplara

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:TUĞBA BAŞER AVCI ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 17.11.2014-21.11.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım.

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİ PARTİ TİYATRO GEZİ SİNEMA SINIF ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

This book belongs to:

This book belongs to: ContentS 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Wheel of Fortune... p. Revision test 1... p. My Family... p. Revision test 2... p. People I Love... p. Revision test 3... p. Feelings... p. Revision test 4... p. Toys and

Detaylı

HAZIRLAYANLAR KADRİYE MUTLU İNCİ PİPER ÖZGE ÖZEL EDİTÖR ÜLKÜ UZUN

HAZIRLAYANLAR KADRİYE MUTLU İNCİ PİPER ÖZGE ÖZEL EDİTÖR ÜLKÜ UZUN HAZIRLAYANLAR KADRİYE MUTLU İNCİ PİPER ÖZGE ÖZEL EDİTÖR ÜLKÜ UZUN IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2013 Sayın Velilerimiz, 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında, ilk öğrencilerimizle olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz.

Detaylı

My Year Manager is Sınıf Müdürüm. P.E. is on Beden eğitimi dersimin günü

My Year Manager is Sınıf Müdürüm. P.E. is on Beden eğitimi dersimin günü EMTRAS [Turkish] My Headteacher is Okul müdürüm My Year Manager is Sınıf Müdürüm My Form Tutor is Sınıf öğretmenim My Form is Sınıfım P.E. is on Beden eğitimi dersimin günü I must bring in a T-shirt, shorts

Detaylı

İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU ARALIK - OCAK AYI BÜLTENİ 3-4 YAŞ

İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU ARALIK - OCAK AYI BÜLTENİ 3-4 YAŞ İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU 2014-2015 ARALIK - OCAK AYI BÜLTENİ 3-4 YAŞ ARALIK-OCAK AYI DİSİPLİNLER ÜSTÜ TEMAMIZ: Kendimizi İfade Etme Yollarımız Ana fikir: Çocuklar, çevrelerindeki materyallerle oyun kurarak

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT İLKOKULU

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT İLKOKULU 1.HAFTA BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT İLKOKULU Kasım Ayı Bülteni (5+Yaş) DEĞERLER EĞİTİMİ: TOPLUMSAL DUYARLILIK- PAYLAŞIM (02.11.2015) KIZILAY DİL, SANAT, DRAMA BÜYÜK (03.11.2015) BALONLAR NEREYE GİDİYOR?

Detaylı

ÖZEL YILDIZ İLKOKULU 1-A SINIFI EYLÜL-EKİM AYI ÇALIŞMA BÜLTENİ TÜRKÇE

ÖZEL YILDIZ İLKOKULU 1-A SINIFI EYLÜL-EKİM AYI ÇALIŞMA BÜLTENİ TÜRKÇE ÖZEL YILDIZ İLKOKULU 1-A SINIFI EYLÜL-EKİM AYI ÇALIŞMA BÜLTENİ TÜRKÇE yaptık. Çalışma kitaplarına düzenli çizgi çalışmaları yaptık. Ekim Ayında İşleyeceğimiz Konular: e,l,a,n seslerini okuma ve yazma çalışmaları

Detaylı

NELERİ SORGULAYACAĞIZ

NELERİ SORGULAYACAĞIZ TEMAMIZ: Kim Olduğumuz ANA FİKİR: İnsanların bedenlerini keşfetmeleri kendilerini tanımalarına yardımcı olur. NELERİ ÖĞRENECEĞİZ Fiziksel özelliklerimizi fark etmek Kendimizi anlamada duyu organların önemi

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 4 YAŞ GRUPLARI ARALIK-OCAK AYI BÜLTENİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 4 YAŞ GRUPLARI ARALIK-OCAK AYI BÜLTENİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 4 YAŞ GRUPLARI ARALIK-OCAK AYI BÜLTENİ BU AY NELER ÖĞRENECEĞİZ? Dünyanın hareketleri canlıların yaşamlarını etkiler ana fikrinden yola çıkarak ; Dünyanın hareketleri (gece-gündüz,

Detaylı

a, ı ı o, u u e, i i ö, ü ü şu that (something relatively nearby) şu ekmek o that (something further away) o dondurma

a, ı ı o, u u e, i i ö, ü ü şu that (something relatively nearby) şu ekmek o that (something further away) o dondurma Recap Çoğullar ler If the final vowel is a, ı, o or u, then use lar. limonlar, çocuklar If the final vowel is e, i, ö or ü, then use ler. zeytinler, ekmekler This, That, These and Those bu this bu limon

Detaylı

ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT

ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT Ekim 2016 Anahtarların kenarından kalemle çizdik ve anahtarların şeklini çıkardık. Her anahtarın girinti ve çıkıntılarının farklı olduğunu gördük. Aile bireylerimizi

Detaylı

İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KASIM-ARALIK AYI

İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KASIM-ARALIK AYI İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KASIM-ARALIK AYI BU AY NELER ÖĞRENECEĞİZ? İnsanlar bir yerden bir yere gitmek için farklı ulaşım araçları kullanırlar. ana fikrini anlamaya yönelik

Detaylı

TÜRKÇE (temalara göre) Öğrenme Alanı Tema Üretim, Tüketim ve Verimlilik. Toplam Soru Sayısı

TÜRKÇE (temalara göre) Öğrenme Alanı Tema Üretim, Tüketim ve Verimlilik. Toplam Soru Sayısı TÜRKÇE (temalara göre) Öğrenme Alanı Tema 1 2 3 4 5 6 Birey ve Toplum Atatürk Sözlü İletişim Okuma Yazma Üretim, Tüketim ve Verimlilik Oyun ve Spor Sağlık ve Çevre Değerlerimiz Güzel Ülkem Türkiye Hayal

Detaylı

Lesson 29: "It" in Various Usages. Ders 29: "It" Zamirinin Farklı Kullanımları

Lesson 29: It in Various Usages. Ders 29: It Zamirinin Farklı Kullanımları Lesson 29: "It" in Various Usages Ders 29: "It" Zamirinin Farklı Kullanımları Reading (Okuma) What time is it now? It s eight thirty. (Şu an saat kaç? Sekiz buçuk.) What day of the week is it today? It

Detaylı

Duygu ve düşüncelerimi nasıl ifade edeceğim. * Okul arkadaşlarımız ve aile bireylerimizle ilgili iletişim yolları

Duygu ve düşüncelerimi nasıl ifade edeceğim. * Okul arkadaşlarımız ve aile bireylerimizle ilgili iletişim yolları BU AY NELERİ SORGULAYACAĞIZ? Duygu ve düşüncelerimi nasıl ifade edeceğim *Duygularımızı fark etme, tanımlama *Bir olay yada durumla ilgili olumlu olumsuz duygularımızı uygun yollarla gösterme * Okul arkadaşlarımız

Detaylı

SAYI:1 ETKİNLİKLERİMİZ

SAYI:1 ETKİNLİKLERİMİZ 1 SAYI:1,, ETKİNLİKLERİMİZ SOHBET SAATLERİ Eylül ayında Okulum konusunu işledik. Okulumuzu tanıdık, bölümlerini gezdik ve konumuzla ilgili etkinlikler yaptık. Ekim ayında Ben ve Ailem konusunu işleyeceğiz.

Detaylı

PRIVATE MALTEPE GÖKYÜZÜ PRIMARY SCHOOL

PRIVATE MALTEPE GÖKYÜZÜ PRIMARY SCHOOL PRIVATE MALTEPE GÖKYÜZÜ PRIMARY SCHOOL MONTHLY PLAN OCTOBER,2016 Dear Parent(s), Welcome to our school! This year, we will learn English by reading, listening, writing, speaking, playing, entertaining

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 3. SINIFLARDA İNGİLİZCE DERSİNDE NELER YAPTIK?

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 3. SINIFLARDA İNGİLİZCE DERSİNDE NELER YAPTIK? 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 3. SINIFLARDA İNGİLİZCE DERSİNDE NELER YAPTIK? Değerli Velimiz, Salihli Koleji Yabancı Diller zümresi olarak 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 2. döneminde 3. sınıflarımızda

Detaylı

Exercise 2 Dialogue(Diyalog)

Exercise 2 Dialogue(Diyalog) Going Home 02: At a Duty-free Shop Hi! How are you today? Today s lesson is about At a Duty-free Shop. Let s make learning English fun! Eve Dönüş 02: Duty-free Satış Mağazasında Exercise 1 Vocabulary and

Detaylı

4. S n f. Bu konuflman n geçti i resim afla - dakilerden hangisidir? name is Engin. Konuflmay resme göre tamamlayan ifade afla dakilerden hangisidir?

4. S n f. Bu konuflman n geçti i resim afla - dakilerden hangisidir? name is Engin. Konuflmay resme göre tamamlayan ifade afla dakilerden hangisidir? NG L ZCE 4. S n f Adı - Soyadı:... Numarası:... Sınıfı:... TALKING ABOUT CLASSROOM RULES, GREETINGS, SUBJECT PRONOUNS Test 1 1. 5. Good night Ahmet. Good night Mehmet. Bu konuflman n geçti i resim afla

Detaylı

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ADRES: Hoşdere Cad. No:152, Ayrancı/Ankara TEL: 0312 440 9 777 Değerli Velimiz: Öğrencilerimiz 18-22 Nisan haftasında 23 Nisan provaları beraberliğinde eğitimlerini de birlikte yürüttüler.

Detaylı

İNGİLİZCE. My Daily Routine. A) It's one o'clock. It s on Monday. Zeka Küpü Yayınları

İNGİLİZCE. My Daily Routine. A) It's one o'clock. It s on Monday. Zeka Küpü Yayınları 5. SINIF My Daily Routine 1. 3. UNIT-1 TEST-1 do you go to school? At 8.30 Sevgi Ýlhan Saati ifade eden seçenek aşağıdakilerden hangisidir? A) Where B) Who C) What time D) What 4. A) It's one o'clock.

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaşımlarda bulunarak sunumlar izledik. Aynadan ilk önce kendimizi daha sonra arkadaşlarımızı

Detaylı

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ

ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ Değerli Velimiz: ADRES: Hoşdere Cad. No:152, Ayrancı/Ankara TEL: 0312 440 9 777 KAMPÜS OKULLARINDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ve ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA TÖRENİ 23 Nisan Ulusal Egemenlik

Detaylı

VELİ MEKTUPLARI NASIL KULLANILIR?

VELİ MEKTUPLARI NASIL KULLANILIR? VELİ MEKTUPLARI NASIL KULLANILIR? Big Fun veli mektupları, öğrencilerinizin mektuplar üzerine kendi resimlerini ve ailelerinin resimlerini çizerek kişiselleştirebilecekleri şekilde hazırlanmıştır. Veli

Detaylı

VELİ MEKTUPLARI NASIL KULLANILIR?

VELİ MEKTUPLARI NASIL KULLANILIR? VELİ MEKTUPLARI NASIL KULLANILIR? Big Fun veli mektupları, öğrencilerinizin mektuplar üzerine kendi resimlerini ve ailelerinin resimlerini çizerek kişiselleştirebilecekleri şekilde hazırlanmıştır. Veli

Detaylı

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu

Detaylı

Youtube Link : https://www.youtube.com/watch?v=trdl36m9pga Youtube : Five Little Pumpkins Pumpkin Song Super Simple Songs

Youtube Link : https://www.youtube.com/watch?v=trdl36m9pga Youtube : Five Little Pumpkins Pumpkin Song Super Simple Songs 27 FEBRUARY MONDAY 28 FEBRUARY TUESDAY 1 MARCH WEDNESDAY 2 MARCH THURSDAY 5 MARCH FRIDAY Repetition of the last week Showing flashcards about emotions Repeating our new song about Wir wiederholen die Wörter

Detaylı

Okul Öncesi Haftalık Bülteni

Okul Öncesi Haftalık Bülteni Okul Öncesi Haftalık Bülteni (Sarı Ördekler- Kırmızı Karıncalar- Yeşil Kelebekler) Bu Hafta, 15.02.2013 Sayı 18 Türkçe Dil Etkinliklerinde; Yarıyıl tatilinde neler yaptığımızla ile ilgili sohbet ettik.

Detaylı

ata aöf çıkmış sorular - ders kitapları - ders özetleri - ders notları www.zaferfotokopi.com

ata aöf çıkmış sorular - ders kitapları - ders özetleri - ders notları www.zaferfotokopi.com ATA - AÖF AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ VİZE SORULARI YABANCI DİL l Sipariş ve Bilgi İçin : ZAFER FOTOKOPİ SINAVINIZDA BAŞARILAR DİLER. 0.332 353 78 75 Rampalı Çarşı 1 Kat No: 135 Meram/KONYA www.zaferfotokopi.com

Detaylı

5İ Ortak Dersler. İNGİLİZCE II Okutman Aydan ERMİŞ

5İ Ortak Dersler. İNGİLİZCE II Okutman Aydan ERMİŞ Listmania Part 2 Ünite 12 5İ Ortak Dersler İNGİLİZCE II Okutman Aydan ERMİŞ 1 Ünite 12 LISTMANIA PART 2 Okutman Aydan ERMİŞ İçindekiler 12.1. PRESENT PERFECT & PAST SIMPLE... 4 12.1.1. Review of verb forms...

Detaylı

EXTERNAL ASSESSMENT SAMPLE TASKS TURKISH BREAKTHROUGH LSPTURB/0Y07

EXTERNAL ASSESSMENT SAMPLE TASKS TURKISH BREAKTHROUGH LSPTURB/0Y07 EXTENAL ASSESSENT SAPLE TASKS TUKISH BEAKTHOUGH LSPTUB/0Y07 Asset Languages External Assessment Sample Tasks Breakthrough Stage Listening and eading TUKISH Contents Page Introduction 2 Listening Sample

Detaylı

PRIVATE MALTEPE GÖKYÜZÜ PRIMARY SCHOOL

PRIVATE MALTEPE GÖKYÜZÜ PRIMARY SCHOOL PRIVATE MALTEPE GÖKYÜZÜ PRIMARY SCHOOL MONTHLY PLAN OCTOBER,2016 Dear Parent(s), Welcome to our school! This year, we will learn English by reading, listening, writing, speaking, playing, entertaining

Detaylı

BU AY NELER ÖĞRENECEĞİZ?

BU AY NELER ÖĞRENECEĞİZ? BU AY NELER ÖĞRENECEĞİZ? İnsanlar bir yerden bir yere gitmek için farklı ulaşım araçları kullanırlar dan yola çıkarak; Kullandığımız ulaşım araçları çeşitleri Farklı ulaşım araçlarını kullanma nedenlerimiz

Detaylı

Colours colours everywhere... Yıl Sonu Gösterimizde buluşmak üzere...

Colours colours everywhere... Yıl Sonu Gösterimizde buluşmak üzere... 22-26 MAYIS 2017 Colours colours everywhere... Yıl Sonu Gösterimizde buluşmak üzere... 22-26 MAYIS 2017 Degerli Velilerimiz İki hafta süren Kayı Festivalinin bu hafta sonuna gelindi. İki hafta boyunca

Detaylı

BAHÇEŞEHİR SEVİNÇ KOLEJİ 1.SINIF BÜLTENİ

BAHÇEŞEHİR SEVİNÇ KOLEJİ 1.SINIF BÜLTENİ Kasım BAHÇEŞEHİR SEVİNÇ KOLEJİ 1.SINIF BÜLTENİ HAYAT BİLGİSİ: Bu güne kadar Okul Heyecanım teması kapsamında birçok konuyu işledik. Dış görünüşümüz Neler yapabiliyorum Gününü değerlendirme Oyunun kuralları

Detaylı

ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU ÇALIŞKAN ARILAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: ZEYNEP TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 13.10.2014-17.10.2014 Tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri siz değerli velilerimizle

Detaylı

MAVİ YUNUSLAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

MAVİ YUNUSLAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU MAVİ YUNUSLAR SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:HATİCE DEVECİ ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 13.10.2014-17.10.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım. SEVGİLERLE

Detaylı

Welcome. Hos Geldiniz. Summer Schools Presentation. Yaz Okulları Sunumu. Sandi Engler Overseas College Counselor Yurtdışı Üniversiteler Danışmanı

Welcome. Hos Geldiniz. Summer Schools Presentation. Yaz Okulları Sunumu. Sandi Engler Overseas College Counselor Yurtdışı Üniversiteler Danışmanı Summer Schools Presentation Welcome Yaz Okulları Sunumu Hos Geldiniz Sandi Engler Overseas College Counselor Yurtdışı Üniversiteler Danışmanı Güniz Gücükoğlu Durmuş Assistant Counselor & Summer School

Detaylı

SONG OF THE WEEK. Days of the week The words : Kelimeler Sunday : Pazar

SONG OF THE WEEK. Days of the week The words : Kelimeler Sunday : Pazar 2 OCTOBER MONDAY 3 OCTOBER TUESDAY 4 OCTOBER WEDNESDAY 5 OCTOBER THURSDAY 6 OCTOBER FRIDAY Repetition of the last week Learning the days of the weeek: Playing a game with flashcards Learning the days of

Detaylı

DERS YILI 4.SINIF 1. SEVİYE TESPİT SINAVI 13 OCAK 2016 ÇARŞAMBA. Sınıf :... Süre : 90dk. 2.OTURUM SORU KİTAPÇIĞI MATEMATİK İNGİLİZCE

DERS YILI 4.SINIF 1. SEVİYE TESPİT SINAVI 13 OCAK 2016 ÇARŞAMBA. Sınıf :... Süre : 90dk. 2.OTURUM SORU KİTAPÇIĞI MATEMATİK İNGİLİZCE Kitapçığı 2015-2016 DERS YILI 4.SINIF 1. SEVİYE TESPİT SINAVI 13 OCAK 2016 ÇARŞAMBA Adı Soyadı:... Not:... Sınıf :... Süre : 90dk. 2.OTURUM SORU KİTAPÇIĞI MATEMATİK İNGİLİZCE GENEL AÇIKLAMA TÜRKÇE- SOSYAL

Detaylı

2015-2016 DENEME SINAVLARI YARIYIL TATİLİ YARIYIL TATİLİ UYGULAMA TARİHİ UYGULAMA TARİHİ. 16-20 Kasım 2015. 26-30 Ekim 2015 KDS - 1 TEOG - 1 TEOG - 2

2015-2016 DENEME SINAVLARI YARIYIL TATİLİ YARIYIL TATİLİ UYGULAMA TARİHİ UYGULAMA TARİHİ. 16-20 Kasım 2015. 26-30 Ekim 2015 KDS - 1 TEOG - 1 TEOG - 2 2015-2016 DENEME SINAVLARI KDS - 1 TEOG - 1 26-30 Ekim 2015 KDS - 2 14-18 Aralık 2015 TEOG - 2 KDS - 3 TEOG - 3 KDS - 4 TEOG - 4 KDS - 5 TEOG - 5 2. Sınıf HAYAT BİLGİSİ A TEMASI: OKUL HEYECANIM İşlerimi

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: HATİCE DEVECİ ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA;10.10.2016-14.10.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

İngilizce de selamlaşma maksatlı kullanılabilecek pek çok yapı vardır. Bunlar Türkçeleri ile beraber aşağıda verilmektedir:

İngilizce de selamlaşma maksatlı kullanılabilecek pek çok yapı vardır. Bunlar Türkçeleri ile beraber aşağıda verilmektedir: İngilizce de selamlaşma maksatlı kullanılabilecek pek çok yapı vardır. Bunlar Türkçeleri ile beraber aşağıda verilmektedir: Informal Greetings (Gayri Resmi selamlaşmalar) - Hi. (Merhaba) -Hello. (Merhaba)

Detaylı

Lesson 24: Prepositions of Time. (in, on, at, for, during, before, after) Ders 24: Zaman Edatları. Zaman Edatlarını Kullanmak

Lesson 24: Prepositions of Time. (in, on, at, for, during, before, after) Ders 24: Zaman Edatları. Zaman Edatlarını Kullanmak Lesson 24: Prepositions of Time (in, on, at, for, during, before, after) Ders 24: Zaman Edatları Zaman Edatlarını Kullanmak Reading (Okuma) I was born in 2000. ( 2000 de doğdum) We work in the garden in

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT İLKOKULU

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT İLKOKULU 1.HAFTA BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT İLKOKULU Kasım Ayı Bülteni (5Yaş) DEĞERLER EĞİTİMİ: TOPLUMSAL DUYARLILIK- PAYLAŞIM (02.11.2015) ARKADAŞLARIMI ÇOK SEVİYORUM TÜRKÇE-MÜZİK-SANAT ETK. (03.11.2015)

Detaylı

Kazanım Değerlendirme / 3. SINIF

Kazanım Değerlendirme / 3. SINIF / 2015-2016 EĞİTİM YILI Kazanım Değerlendirme / 3. SINIF TÜRKÇE KONULAR ALT KONU BAŞLIKLARI 1 2 3 4 2. Okuduğunu Anlama 3. Anlam Kurma 3. OKUMA 4. Söz Varlığını Geliştirme 5. Tür, Yöntem ve Tekniklere

Detaylı

İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU Şubat Mart 2017 Bülteni

İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU Şubat Mart 2017 Bülteni İSTEK ÖZEL BARIŞ ANAOKULU Şubat Mart 2017 Bülteni BU AY HANGİ TEMAYI SORGULAYACAĞIZ? Disiplinler üstü Tema: Dünyanın İşleyişi Ana fikir: Hava İle Yaşam Birbirini Etkiler. NELER ÖĞRENECEĞİZ? Havanın özellikleri

Detaylı

Okulun bölümlerini gezen öğrencilerimiz, okul personelini ve atölyeleri tanıma ve öğrenme fırsatı buldular.

Okulun bölümlerini gezen öğrencilerimiz, okul personelini ve atölyeleri tanıma ve öğrenme fırsatı buldular. Okul Öncesi 1 öğrencileri haftaya Rutinler ünitesinin ilk sorguama hattı Sınıfımızdaki ve Okulumuzdaki Rutinler ile başladılar. Güne, sınıf arkadaşlarının isimlerini öğrenerek başlayan öğrencilerimiz;

Detaylı

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 6 YEAR BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM

INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 6 YEAR BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM EĞİTMEN KOLEJİ INTERNATIONAL BACCALAUREATE PROGRAMME EĞİTMEN KOLEJİ SENİN GELECEĞİN BURADA BAŞLAR PYP PROGRAMME 6 YEAR BULLETIN BİLGİ BECERİ SUNUM PYP VELİ BÜLTENİ EĞİTMEN KOLEJİ 6 YAŞ PRIMARY YEARS PROGRAMME

Detaylı

Kazanım Değerlendirme / 4. SINIF / EĞİTİM YILI

Kazanım Değerlendirme / 4. SINIF / EĞİTİM YILI / 2015-2016 EĞİTİM YILI TÜRKÇE KONULAR ALT KONU BAŞLIKLARI 1 2 3 4 2. Okuduğunu Anlama 3. Anlam Kurma 3. OKUMA 4. Söz Varlığını Geliştirme 5. Tür, Yöntem ve Tekniklere Uygun Okuma 1. Yazma Kurallarını

Detaylı

SICAK SOĞUK AİLEM VE DUYGULARIM

SICAK SOĞUK AİLEM VE DUYGULARIM KAVRAMLAR KIRMIZI MAVİ SARI SICAK SOĞUK UZUN KISA AZ ÇOK İNCE KALIN TEMAMIZ DENEYLER YAPTIK ÇİZGİ ÇALIŞMALARI YAPIK RİTMİK SAYMA AİLEM VE DUYGULARIM TEKERLEMELER ÖĞRENDİK MAVİ RENK PARTİSİNDE EĞLENDİK

Detaylı

VEGA OKULLARI ANAOKULU HİKÂYE VE TASARIM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMASI

VEGA OKULLARI ANAOKULU HİKÂYE VE TASARIM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMASI VEGA OKULLARI ANAOKULU HİKÂYE VE TASARIM SORGULAMA ÜNİTESİ BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMASI KENDİMİZİ İFADE ETME BİÇİMİMİZ: Düşünceleri, duyguları, doğayı, kültürü, inançları, değerleri keşfetme ve ifade

Detaylı

PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI

PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI PEK ANAOKULU HAZİRAN AYI EĞİTİM PLANI KONULARIMIZ: Yaz mevsimi Babalar günü Yaz tatili Genel tekrar SORGULAMA HATLARIMIZ *Yaz mevsimi nedir? *Doğada değişiklik gösteren şeyler *Kıyafetlerimizdeki değişiklikler

Detaylı

Lesson 30: will, will not Ders 30: will, will not

Lesson 30: will, will not Ders 30: will, will not Lesson 30: will, will not Ders 30: will, will not Reading (Okuma) I hope you will visit me one day. ( Umuyorum bir gün beni ziyaret edeceksin ) I think your sister will like that cellphone. ( Bence kız

Detaylı

PEK ANAOKULU TOHUMLAR SINIFI ŞUBAT AYI BÜLTENİ

PEK ANAOKULU TOHUMLAR SINIFI ŞUBAT AYI BÜLTENİ PEK ANAOKULU TOHUMLAR SINIFI ŞUBAT AYI BÜLTENİ ŞUBAT AYI HAFTALIK TEMALAR 3.HAFTA 1.HAFTA 2.HAFTA 4.HAFTA HABERLEŞME İLETİŞİM *Haberleşme nedir? *Nasıl haberleşiriz? *Haberleşme ile ilgili meslekler HAYVANLAR

Detaylı

Lesson 67: Tag Questions. Ders 67: Etiket Soruları

Lesson 67: Tag Questions. Ders 67: Etiket Soruları Lesson 67: Tag Questions Ders 67: Etiket Soruları Reading (Okuma) You will come with us, won t you? (Sen bizimle geleceksin, değil mi? ) The water is cold, isn t it? (Su soğuk, değil mi?) You really like

Detaylı

CALUM SAILS AWAY. Written and illustrated by Sarah Sweeney

CALUM SAILS AWAY. Written and illustrated by Sarah Sweeney CALUM SAILS AWAY Written and illustrated by Sarah Sweeney SEV Yayıncılık Eğitim ve Ticaret A.Ş. Nuhkuyusu Cad., No. 197 Üsküdar İş Merkezi, Kat 3, 34664 Bağlarbaşı, Üsküdar, İstanbul Tel.: (0216) 474 23

Detaylı

Lesson 66: Indirect questions. Ders 66: Dolaylı sorular

Lesson 66: Indirect questions. Ders 66: Dolaylı sorular Lesson 66: Indirect questions Ders 66: Dolaylı sorular Reading (Okuma) Could you tell me where she went? (Bana nereye gittiğini söyler misiniz?) Do you know how I can get to the hospital? (Hastaneye nasıl

Detaylı

ANASINIFI EYLÜL- EKİM AYI ÇALIŞMA BÜLTENİ OKULUM SINIFIM

ANASINIFI EYLÜL- EKİM AYI ÇALIŞMA BÜLTENİ OKULUM SINIFIM ANASINIFI EYLÜL- EKİM AYI ÇALIŞMA BÜLTENİ OKULUM SINIFIM ÖĞRENDİĞİMİZ KAVRAMLAR *1 sayısını doğru yönde yazabilme *Düzenli-Dağınık *Büyük-Orta-Küçük * Daire şeklini tanıma *İnce-Kalın *Düzenli-Dağınık

Detaylı

Lesson 02 : Self- Introduction (Part II) Ders 2 : Kendini Tanıtma (Bölüm II)

Lesson 02 : Self- Introduction (Part II) Ders 2 : Kendini Tanıtma (Bölüm II) Lesson 02 : Self- Introduction (Part II) Ders 2 : Kendini Tanıtma (Bölüm II) Ders 2: Kendinizi nasıl tanıtacağınızı öğrenmeye devam edin. Öğretmeninizin yardımıyla İngilizce öğrenin! Step 1 (1. Adım) Ne

Detaylı

5. Sınıf İngilizce 4. Ünite My Daily Routines Kelime Listesi ve Konu Anlatımı

5. Sınıf İngilizce 4. Ünite My Daily Routines Kelime Listesi ve Konu Anlatımı 5. Sınıf İngilizce 4. Ünite My Daily Routines Kelime Listesi ve Konu Anlatımı 5. Sınıf İngilizce 4. Ünite My Daily Routine (Hergün yaptığım şeyler) Ünite Sözlüğü - Kelime Listesi afternoon: öğlen and:

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI YÜZME ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ EKİM

Detaylı

Lesson 63: Reported speech. Ders 63: Bildirilen konuşma

Lesson 63: Reported speech. Ders 63: Bildirilen konuşma Lesson 63: Reported speech Ders 63: Bildirilen konuşma Reading (Okuma) He told me that he would come. (Bana geleceğini söyledi.) She said that she would be fine. (İyi olacağını söyledi.) He promised that

Detaylı

E-BÜLTEN 1.SINIFLAR /ŞUBAT AYI

E-BÜLTEN 1.SINIFLAR /ŞUBAT AYI E-BÜLTEN 1.SINIFLAR /ŞUBAT AYI KİTAP EN BÜYÜK SEVGİDİR 1A 1B 1C 14 ŞUBAT DÜNYA KİTAP DEĞİŞ-TOKUŞ GÜNÜ KUTLU OLSUN DERSİN ADI: TÜRKÇE TEMA: MASAL DÜNYASI KONU: Tekerleme ve bilmeceler. Kazanım: Okuma için

Detaylı

Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ. Değerli Velimiz: Eğitim faaliyetlerimiz ile kulüp ve sosyal etkinliklerimiz

Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ. Değerli Velimiz: Eğitim faaliyetlerimiz ile kulüp ve sosyal etkinliklerimiz Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ADRES: Hoşdere Cad. No:152, Ayrancı/Ankara TEL: 0312 440 9 777 Değerli Velimiz: Eğitim faaliyetlerimiz ile kulüp ve sosyal etkinliklerimiz planlandığı şekilde devam ediyor.

Detaylı

M.E.B. ENG-4 Ünite-2 STUDENTS-4 UNIT-2 My Classroom ( Sınıfım ) Classroom Language ( Sınıf Dili )

M.E.B. ENG-4 Ünite-2 STUDENTS-4 UNIT-2 My Classroom ( Sınıfım ) Classroom Language ( Sınıf Dili ) 1 M.E.B. ENG-4 Ünite-2 STUDENTS-4 UNIT-2 My Classroom ( Sınıfım ) Classroom Language ( Sınıf Dili ) FUNCTIONS ( FALİYETLER ) Asking for and giving information about classroom object ( Sınıftaki nesneler

Detaylı

Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ. Değerli Velilerimiz, Özel Kampüs Okulları olarak ikinci eğitimöğretim. enerjik bir şekilde başlamış

Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ. Değerli Velilerimiz, Özel Kampüs Okulları olarak ikinci eğitimöğretim. enerjik bir şekilde başlamış Z BÜLTEN ÇAĞDAŞ EĞİTİMİN ADRESİ ADRES: Hoşdere Cad. No:152, Ayrancı/Ankara TEL: 0312 440 9 777 Değerli Velilerimiz, Özel Kampüs Okulları olarak ikinci eğitimöğretim dönemine şevkle enerjik bir şekilde

Detaylı

GEZİ ETKİNLİĞİ SİNEMAYA GİDİYORUZ

GEZİ ETKİNLİĞİ SİNEMAYA GİDİYORUZ AKADEMİ ÇOCUK ANAOKULU 25.12.2017 26.12.2017 27.12.2017 28.12.2017 29.12.2017 AİLE PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA KATILIMI Kitap Günümüz Students will be able to identify seasons and months. GEZİ

Detaylı

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ 2015-2016 ŞUBAT AYI BÜLTENİ STAR CLASS BU AYIN TEMASI KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ ANA HATLARIMIZ *Toplumların ve bireylerin ihtiyaçları farklı meslekleri ortaya çıkarır

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:YASEMİN YILDIR ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; Kelebekler sınıfı olarak 15 Aralık 19 Aralık Tarihleri arasında yapmış olduğumuz eğitim faaliyetlerimizin

Detaylı

İSTEK ACIBADEM KINDERGARTEN

İSTEK ACIBADEM KINDERGARTEN ENGLISH LESSON İSTEK ACIBADEM KINDERGARTEN Bulletin 3 A Big Hello To Our Dear Parents, ( Kocaman Merhabalar Sevgili Velilerimiz ), 2902.2012 This month we have had a wonderful and enjoyable time in English.

Detaylı