T. C. T ÜR K ĠYE ĠST AT ĠST ĠK K U R U MU B Aġ K AN L IĞ I 2012 YILI ENFLASYON HESAPLAMALARI HAKKINDA KAMUOYU AÇIKLAMASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T. C. T ÜR K ĠYE ĠST AT ĠST ĠK K U R U MU B Aġ K AN L IĞ I 2012 YILI ENFLASYON HESAPLAMALARI HAKKINDA KAMUOYU AÇIKLAMASI"

Transkript

1 T. C. T ÜR K ĠYE ĠST AT ĠST ĠK K U R U MU B Aġ K AN L IĞ I No : 03 Tarih : 02/02/ YILI ENFLASYON HESAPLAMALARI HAKKINDA KAMUOYU AÇIKLAMASI 2012 yılı Tüketici Fiyatları Endeksi (TÜFE) hesaplamalarında, 2011 yılı Aralık ayı temel alınarak, Avrupa Birliği ve Birleşmiş tarafından geliştirilen Amaca Yönelik Bireysel Tüketim Sınıflaması na (COICOP) göre grup ve madde ağırlıkları güncellenmiştir yılında 444 ürün, 1169 ürün çeşidi kapsanacak olup, işyeri ve 4176 konuttan her ay yaklaşık fiyat derlenecektir yılı TÜFE güncelleme çalışmalarında aşağıdaki değişiklikler yapılmıştır. 1. Fiyat Derleme Periyodu Bazı Ürünler Ġçin DeğiĢtirilmiĢtir TÜFE de fiyatlar, taze meyve-sebze ve akaryakıt-tüp gaz fiyatları için ayda dört kez, kiralar için ayda bir kez ve bunların dışında kalan diğer tüm ürünler için ayın 10. gününü ve 20. gününü kapsamak üzere ayda iki kez olarak derlenmekteydi yılından itibaren Gıda ve Alkolsüz İçecekler ana grubu içerisinde ağırlıklı olan ve ay içi fiyat değişimi yüksek olan 15 gıda ürünü için fiyatlar ayda dört kez derlenecektir. Fiyat derleme periyodu dörde çıkartılan ürünler Tablo 1.1 de belirtilmiştir. Bu ürünlerin sepet içindeki ağırlığı %9,84 tür. Tablo 1.1 Fiyat Derleme Sıklığı Dörde Çıkartılan Gıda Ürünleri SIRA NO MADDE ADI 1 Dana Eti (Kuşbaşı) 2 Koyun-Kuzu Eti (Kemikli Parça) 3 Tavuk Eti (Baget) 4 Tavuk Eti (Göğüs) 5 Tavuk Eti (Bütün) 6 Süt (Uzun Ömürlü) 7 Yoğurt (Normal) 8 Beyaz Peynir (Tam Yağlı) 9 Yumurta 10 Margarin (Paket-Sade) 11 Ayçiçek Yağı 12 Zeytin (Siyah) 13 Toz Şeker 14 Çay (Kamelya veya Rize Turist) 15 Çay (Özel)

2 Bununla beraber ay içi fiyat değişimi az ve toplam sepet içerisinde ağırlığı % 7,53 olan 78 ürün için fiyat derleme periyodu ayda bir sefere indirilmiştir. Bu ürünler için fiyatlar ayın 2. Yarısında, ayın 20 sini kapsayan dönemde derlenecektir. Fiyat derleme sayısı ayda bire indirilen ürünler Tablo 1.2 de belirtilmiştir. Tablo 1.2 Fiyat Derleme Sıklığı Bire Ġndirilen Ürünler SIRA NO MADDE ADI 1 Dikiş Ücreti (Kadın, Tek Pantolon) 2 Giysi Tamiri (Pantolon Paçası Katlama) 3 Giysi Tamiri (Fermuar Değiştirme) 4 Kuru Temizleme (Tek Ceket) 5 Kuru Temizleme (Tek Pantolon) 6 Erkek Ayakkabı Tamiri 7 Kadın Ayakkabı Tamiri 8 Cam (Düz Cam) 9 Soba (Kömür Sobası) 10 Kombi Bakımı (İşçilik) 11 Anahtar Yaptırma Ücreti (Yaprak Tipi) 12 Anahtar Yaptırma Ücreti (Noktalı (Bilyalı) Tipi) 13 Kilit (Dış Kapı) 14 Soba Borusu 15 Soba Kovası 16 El Süpürgesi (Çalı) 17 Gündelikçi Ücreti 18 Halı Temizletme Ücreti (Makina) 19 Doktor Muayene Ücreti (Muayenehane) 20 Doktor Muayene Ücreti (Özel Hastane, Dahiliye) 21 Diş Çektirme Ücreti (Muayenehane, Diş Çekme) 22 Diş Dolgu Ücreti (Muayenehane, Azı Dişi, Kompozit Dolgu) 23 Röntgen Çektirme Ücreti (Mua.,Lab., Poli., Gör.Mrk.,Akc.Gr.) 24 Ultrason Ücreti (Özel Hast., Lab., Poli., Gör.Mrk., Üst Batın) 25 Emar Ücreti (Özel Hast., Lab., Poli., Gör.Mrk., Beyin) 26 Laboratuar Tahlil Ücreti (Özel Laboratuar, Kan Sayımı) 27 Laboratuar Tahlil Ücreti (Özel Laboratuar, Tam İdrar) 28 Laboratuar Tahlil Ücreti (Özel Laboratuar, Kan Şekeri) 29 Hastane Yatak Ücreti (Özel Hastane,Tek Kişilik Özel Oda) 30 Ameliyat Ücreti (Özel Hastane, Bademcik) 31 Doğum Ücreti (Özel Hastane, Normal) 32 Doğum Ücreti (Özel Hastane, Sezaryen) 33 Otopark Ücreti (1 Saat ) 34 Köprü Geçiş Ücreti (İstanbul-OGS) 35 Köprü Geçiş Ücreti (İstanbul-KGS) 36 Şoför Eğitim Kurs Ücreti 37 Tren Ücreti (Banliyö) 1. Tarife (Tam) 38 Tren Ücreti (Banliyö) 1. Tarife (Öğrenci) 39 Metro Ücreti 1. Tarife (Tam) 40 Metro Ücreti 1. Tarife (Öğrenci) SIRA NO MADDE ADI 41 Tramvay Ücreti 1. Tarife (Tam)

3 42 Tramvay Ücreti 1. Tarife (Öğrenci) 43 Belediye Otobüs Ücreti 1. Tarife (Tam) 44 Belediye Otobüs Ücreti 1. Tarife (Öğrenci) 45 Dolmuş-Minibüs Ücreti (Yakın Mesafe-Tam) 46 Servis Ücreti (Okul İçin) 47 Taksi Ücreti (Gündüz-Açılış+1 km) 48 Vapur Ücreti (Şehir Hattı) 1. Tarife (Tam) 49 Vapur Ücreti (Şehir Hattı) 1. Tarife (Öğrenci) 50 Vapur Ücreti (Deniz Otobüsü) 1. Tarife (Tam) 51 Vapur Ücreti (Deniz Otobüsü) 1. Tarife (Öğrenci) 52 Nakliye Ücreti (Tüm Ev Eşyası-2 km) 53 Evde Beslenen Hayvan Aşısı 54 Futbol Sahası Kiralama Ücreti (Akşam) 55 Fotoğraf Tabetme Ücreti (10x15) 56 Resim Çektirme Ücreti 57 Sinema (Tam) 58 Tiyatro-Devlet (Tam) 59 İnternet Kafe Saat Ücreti 60 Anasınıfı Ücreti (Devlet) 61 Özel İlköğretim Ücreti (1-5.Sınıf) 62 Özel İlköğretim Ücreti (6-8.Sınıf) 63 Özel Lise Ücreti 64 Özel Dershane Ücreti (SBS Hazırlık-8.Sınıf) 65 Özel Dershane Ücreti (Üniversiteye Hazırlık) 66 Özel Üniversite Ücreti 67 Bilgisayar Kursu (İşletmenlik) 68 Lisan Kursu (Gündüz-Hafta Sonu) 69 KPSS Kursu 70 Yurt Ücreti (Üniversite-Özel) 71 Erkek Berberi (Saç Kesme) 72 Kadın Berberi (Saç Kesme) 73 Kadın Berberi (Fön Çekme) 74 Kadın Berberi (Saç Boyama) 75 Kaş Aldırma Ücreti 76 Manikür (Kadın İçin) 77 Kreş ve Gündüz Bakım Evi 78 Zorunlu Deprem Sigortası (Dask) 2. Aylık Ortalama Fiyat Hesaplama Yönteminde DeğiĢiklik YapılmıĢtır 2011 ve önceki yıllarda ayda dört kez fiyatı derlenen taze meyve-sebze, akaryakıt-tüp gaz ve ayda iki kez fiyatı derlenen diğer ürünler için aylık ortalama fiyatlar, ilk 15 gün ve son 15 gün için geometrik ortalama ile bulunan fiyatların aritmetik ortalaması alınarak hesaplanmaktaydı. Mevsimsel ürünler için derlenen fiyat sayılarının, ay içi iki dönem arasında homojen dağılmaması halinde uç değerler aylık ortalama fiyatı yanlı hale getirmektedir. Dönemler arası fiyat sayısındaki farklılıklar ve uç değerlerin getirdiği yanlılığı ortadan kaldırmak amacıyla aylık ortalama fiyat hesaplama yönteminde değişiklik yapılmıştır. Yapılan değişiklik ile; 2012 yılından itibaren ay içerisinde derlenen tüm fiyatların geometrik ortalaması alınarak aylık ortalama fiyat hesaplanacaktır.

4 3. Enflasyon Sepeti GüncellenmiĢtir Tüketici Fiyatları Endeksi mal ve hizmet sepeti oluşturulurken Hanehalkı Bütçe Anketi (HBA) sonuçlarına göre toplam harcama içerisinde 1/1000 den daha fazla ağırlık alan ürünler endeks sepeti kapsamına alınmaktadır. Yıl boyunca her ay düzenli olarak yapılan HBA anketi sonuçlarına göre TÜFE endeks sepeti güncellenmekte ve önemi yitiren mal ve hizmetler endeks kapsamı dışında bırakılmaktadır. HBA verilerinin yanı sıra; otomobil, otoban geçiş, şehirlerarası tren, cep telefonu görüşme, internet, özel televizyon yayın aidatı, gazete ve dergi ücretleri gibi mal ve hizmetler için idari kayıtlardan elde edilen harcama ve ciro bilgileri ile sepetin kapsamı ve ağırlık yapısı her yıl güncellenmektedir yılı için TÜFE sepetine yeni eklenen ürün listesi Tablo 3.1 de ve sepetten çıkan ürün listesi Tablo 3.2 de verilmiştir. Tablo =100 Temel Yıllı Tüketici Fiyatları Endeksi Sepetine Giren Ürün Listesi SIRA NO MADDE ADI 1 Ayran (1 lt) 2 Katı Meyve Sıkacağı 3 Bulaşık Deterjanı (Bulaşık Makinesi İçin Tablet) 4 Araba Yıkama Ücreti 5 Duş Jeli 6 Otomobil (2000 cc) 7 Otoban Geçiş Ücreti (2012 yılında 12 çeşit ile temsil edilmektedir - 2 yeni çeşit eklenmiştir) 8 Şehirlerarası Tren Ücreti (2012 yılında 20 hat ile temsil edilmektedir -1 yeni hat eklenmiş 4 hat çıkmıştır) 9 Uçak Ücreti (2012 yılında 64 hat ile temsil edilmektedir -10 yeni hat eklenmiş, 1 hat çıkmıştır) 10 Cep Telefonu Görüşme Ücreti (2012 yılında 233 çeşit ile temsil edilmektedir - 5 yeni çeşit eklenmiş, 1 çeşit çıkmıştır) 11 Özel Televizyon Aidatı (2012 yılında 12 çeşit ile temsil edilmektedir - 11 yeni çeşit eklenmiş, 5 çeşit çıkmıştır) 12 Magazin ve Dergi (2012 yılında 8 çeşit ile temsil edilmektedir - 1 yeni çeşit eklenmiş, 1 çeşit çıkmıştır ) Tablo =100 Temel Yıllı Tüketici Fiyatları Endeksi Sepetinden Çıkan Ürün Listesi SIRA NO MADDE ADI 1 Üzüm Yaprağı 2 Erkek Palto 3 Ampul (Şeffaf) 4 Çamaşır Deterjanı (Elde Yıkama İçin) 5 Enjektör (5 cc' lik) 6 Kamera (Bilgisayar İçin-Web cam) 7 VCD (Film) 8 İnternet Aylık Ücreti (Tt-Net-Çevirmeli) 9 Modem (ADSL) 4. Ana Grup ve Madde Düzeyleri Ġçin Ağırlık Setleri Ġnternet Üzerinden Yayınlanacaktır TÜİK tarafından yayınlanan madde fiyatları, o maddeye ilişkin olarak işyerlerinden derlenen tüm fiyatların geometrik ortalaması alınarak hesaplanan fiyatlardır. İşyerlerinden fiyatı derlenen bazı ürünlerde zaman zaman tanım ve kalite değişikliği gibi nedenlerle farklılaşma olmaktadır. Bu değişiklik fiyatlara da yansımakta, yayınlanan fiyatlar kalite değişimini de içermektedir. Örneğin fiyatı takip edilen cep telefonunun tanımında bir değişiklik yapılıp kamerasız cep telefonu yerine kameralı cep telefonu fiyatı derlenmesi gerekiyorsa, işyerinden derlenen kameralı cep telefonu fiyatı madde fiyatı olarak yer almakla birlikte endeks hesabında iki cep telefonu arasındaki kalite gözetilerek endeks oluşturulmaktadır.

5 Endeks hesaplamaları madde çeşidi düzeyinden başlamakta ve elde edilen rakamlar kullanılarak madde düzeyi için endeks hesaplanmaktadır. Örneğin sepette yer alan cep telefonu görüşme ücreti bir madde olarak tanımlanmakta ve 233 farklı görüşme çeşidinden oluşmaktadır. Endeks 233 çeşit görüşme için hesaplanmakta ve her görüşme çeşidinin ağırlığı ile değerlendirilerek cep telefonu görüşme ücreti için madde düzeyinde endeks bulunmaktadır. Doğrudan cep telefonu görüşme ücreti olarak madde düzeyinde verilen bir fiyat üzerinden hesaplanacak endeks rakamı, madde çeşidi kullanılarak başlayan ve madde çeşidi ağırlıklarının da hesaba katıldığı cep telefonu görüşme ücreti endeksinden farklı olacaktır. Veri kullanıcılarının madde düzeyinde verilen ağırlıklar ve ortalama fiyatlar üzerinden hesaplayacakları endeks rakamları, yukarıda açıklanan nedenlerle TÜİK rakamlarından farklılık gösterebilecektir.

6 2003=100 Temel Yıllı Tüketici Fiyatları Endeksi 2012 Yılı Ana Grup ve Madde Ağırlıkları (Türkiye) Ağırlık Ağırlık Ağırlık Ağırlık Ağırlık Ağırlık Ağırlık Ağırlık Ağırlık Ağırlık Ağırlık Ağırlık Ağırlık Madde_Kodu Ana Grup ve Madde Listesi Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık 01 Gıda ve alkolsüz içecekler 26, Pirinç 0,4112 0,4112 0,4112 0,4112 0,4112 0,4112 0,4112 0,4112 0,4112 0,4112 0,4112 0, Buğday Unu 0,5839 0,5839 0,5839 0,5839 0,5839 0,5839 0,5839 0,5839 0,5839 0,5839 0,5839 0, Pirinç Unu 0,0049 0,0049 0,0049 0,0049 0,0049 0,0049 0,0049 0,0049 0,0049 0,0049 0,0049 0, Bebek Maması (Toz Karışım) 0,1088 0,1088 0,1088 0,1088 0,1088 0,1088 0,1088 0,1088 0,1088 0,1088 0,1088 0, Bulgur 0,1396 0,1396 0,1396 0,1396 0,1396 0,1396 0,1396 0,1396 0,1396 0,1396 0,1396 0, Ekmek 3,0941 3,0941 3,0941 3,0941 3,0941 3,0941 3,0941 3,0941 3,0941 3,0941 3,0941 3, Bisküvi 0,3111 0,3111 0,3111 0,3111 0,3111 0,3111 0,3111 0,3111 0,3111 0,3111 0,3111 0, Kraker 0,0507 0,0507 0,0507 0,0507 0,0507 0,0507 0,0507 0,0507 0,0507 0,0507 0,0507 0, Gofret 0,1004 0,1004 0,1004 0,1004 0,1004 0,1004 0,1004 0,1004 0,1004 0,1004 0,1004 0, Pasta 0,2136 0,2136 0,2136 0,2136 0,2136 0,2136 0,2136 0,2136 0,2136 0,2136 0,2136 0, Kek 0,0767 0,0767 0,0767 0,0767 0,0767 0,0767 0,0767 0,0767 0,0767 0,0767 0,0767 0, Baklava 0,2946 0,2946 0,2946 0,2946 0,2946 0,2946 0,2946 0,2946 0,2946 0,2946 0,2946 0, Ekmek Hamuru (Yufka) 0,1197 0,1197 0,1197 0,1197 0,1197 0,1197 0,1197 0,1197 0,1197 0,1197 0,1197 0, Makarna 0,1883 0,1883 0,1883 0,1883 0,1883 0,1883 0,1883 0,1883 0,1883 0,1883 0,1883 0, Şehriye 0,0280 0,0280 0,0280 0,0280 0,0280 0,0280 0,0280 0,0280 0,0280 0,0280 0,0280 0, Tahıl Gevreği 0,0262 0,0262 0,0262 0,0262 0,0262 0,0262 0,0262 0,0262 0,0262 0,0262 0,0262 0, Dana Eti 1,4775 1,4775 1,4775 1,4775 1,4775 1,4775 1,4775 1,4775 1,4775 1,4775 1,4775 1, Koyun Eti 0,7984 0,7984 0,7984 0,7984 0,7984 0,7984 0,7984 0,7984 0,7984 0,7984 0,7984 0, Tavuk Eti 0,9737 0,9737 0,9737 0,9737 0,9737 0,9737 0,9737 0,9737 0,9737 0,9737 0,9737 0, Sakatat 0,0330 0,0330 0,0330 0,0330 0,0330 0,0330 0,0330 0,0330 0,0330 0,0330 0,0330 0, Sucuk 0,3262 0,3262 0,3262 0,3262 0,3262 0,3262 0,3262 0,3262 0,3262 0,3262 0,3262 0, Sosis 0,0529 0,0529 0,0529 0,0529 0,0529 0,0529 0,0529 0,0529 0,0529 0,0529 0,0529 0, Salam 0,0823 0,0823 0,0823 0,0823 0,0823 0,0823 0,0823 0,0823 0,0823 0,0823 0,0823 0, Balık 0,3796 0,3796 0,3796 0,3796 0,3796 0,3796 0,3796 0,3796 0,3796 0,3796 0,3796 0, Süt 0,6849 0,6849 0,6849 0,6849 0,6849 0,6849 0,6849 0,6849 0,6849 0,6849 0,6849 0, Yoğurt 0,6715 0,6715 0,6715 0,6715 0,6715 0,6715 0,6715 0,6715 0,6715 0,6715 0,6715 0, Peynir Beyaz Peynir 0,8836 0,8836 0,8836 0,8836 0,8836 0,8836 0,8836 0,8836 0,8836 0,8836 0,8836 0, Peynir Kaşar Peyniri 0,2810 0,2810 0,2810 0,2810 0,2810 0,2810 0,2810 0,2810 0,2810 0,2810 0,2810 0, Tulum peyniri 0,1234 0,1234 0,1234 0,1234 0,1234 0,1234 0,1234 0,1234 0,1234 0,1234 0,1234 0, Krem peynir 0,0485 0,0485 0,0485 0,0485 0,0485 0,0485 0,0485 0,0485 0,0485 0,0485 0,0485 0, Yumurta 0,7062 0,7062 0,7062 0,7062 0,7062 0,7062 0,7062 0,7062 0,7062 0,7062 0,7062 0, Tereyağı Kahvaltılık 0,1742 0,1742 0,1742 0,1742 0,1742 0,1742 0,1742 0,1742 0,1742 0,1742 0,1742 0, Margarin 0,2246 0,2246 0,2246 0,2246 0,2246 0,2246 0,2246 0,2246 0,2246 0,2246 0,2246 0, Zeytinyağı 0,2658 0,2658 0,2658 0,2658 0,2658 0,2658 0,2658 0,2658 0,2658 0,2658 0,2658 0, Ayçiçek Yağı 0,8076 0,8076 0,8076 0,8076 0,8076 0,8076 0,8076 0,8076 0,8076 0,8076 0,8076 0, Misirözü yaği 0,1197 0,1197 0,1197 0,1197 0,1197 0,1197 0,1197 0,1197 0,1197 0,1197 0,1197 0, Portakal 0,5459 0,6830 0,6722 0,4645 0,1914 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0404 0,1777 0, Üzüm 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,1566 0,3552 0,4553 0,4135 0,0000 0, Armut 0,0404 0,0493 0,0523 0,0000 0,0000 0,0000 0,0429 0,0862 0,1351 0,1378 0,0860 0, Ayva 0,0324 0,0321 0,0223 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0233 0,0485 0, Çilek 0,0000 0,0000 0,0000 0,2895 0,5425 0,1516 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0, Elma 0,5005 0,5803 0,6401 0,6412 0,5893 0,1304 0,0735 0,0832 0,1715 0,3560 0,4499 0, Erik 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,2535 0,0875 0,0749 0,0751 0,0000 0,0000 0, Greyfurt 0,0229 0,0232 0,0227 0,0141 0,0105 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0119 0, Karpuz 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,5362 0,6624 0,4915 0,2625 0,0000 0,0000 0, Kavun 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,2039 0,3355 0,3549 0,1542 0,0000 0, Kayısı 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,1810 0,1146 0,0174 0,0000 0,0000 0,0000 0, Kiraz 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,3664 0,2425 0,0634 0,0000 0,0000 0,0000 0, Limon 0,1073 0,1141 0,1312 0,1398 0,1554 0,0507 0,0412 0,0551 0,0995 0,1102 0,1176 0, Mandalina 0,3426 0,1040 0,0235 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,2980 0,6194 0, Muz 0,2710 0,2877 0,3390 0,3541 0,4141 0,0905 0,0640 0,0751 0,1416 0,2202 0,2586 0,2544

7 Nar 0,0400 0,0295 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,1497 0,1335 0, Şeftali 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,1429 0,2143 0,2659 0,2077 0,0000 0,0000 0, Ceviz İçi 0,1372 0,1372 0,1372 0,1372 0,1372 0,1372 0,1372 0,1372 0,1372 0,1372 0,1372 0, Fındık İçi 0,0805 0,0805 0,0805 0,0805 0,0805 0,0805 0,0805 0,0805 0,0805 0,0805 0,0805 0, Antep Fıstığı 0,0440 0,0440 0,0440 0,0440 0,0440 0,0440 0,0440 0,0440 0,0440 0,0440 0,0440 0, Yer Fıstığı 0,0615 0,0615 0,0615 0,0615 0,0615 0,0615 0,0615 0,0615 0,0615 0,0615 0,0615 0, Leblebi 0,0301 0,0301 0,0301 0,0301 0,0301 0,0301 0,0301 0,0301 0,0301 0,0301 0,0301 0, Ay Çekirdeği 0,1518 0,1518 0,1518 0,1518 0,1518 0,1518 0,1518 0,1518 0,1518 0,1518 0,1518 0, Kabak Çekirdeği 0,0275 0,0275 0,0275 0,0275 0,0275 0,0275 0,0275 0,0275 0,0275 0,0275 0,0275 0, Kuru Üzüm 0,0428 0,0428 0,0428 0,0428 0,0428 0,0428 0,0428 0,0428 0,0428 0,0428 0,0428 0, Kuru Kayısı 0,0330 0,0330 0,0330 0,0330 0,0330 0,0330 0,0330 0,0330 0,0330 0,0330 0,0330 0, Bamya 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,1031 0,1516 0,0913 0,0000 0,0000 0, Bezelye 0,0000 0,0000 0,0000 0,0611 0,0822 0,0933 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0, Biber Çarliston 0,0415 0,0434 0,0470 0,0814 0,0792 0,0884 0,0808 0,0514 0,0545 0,0426 0,0485 0, Biber Dolmalık 0,0278 0,0253 0,0257 0,0553 0,0707 0,0829 0,1098 0,1505 0,1226 0,0803 0,0564 0, Biber sivri 0,1719 0,1799 0,1872 0,2772 0,2277 0,2544 0,2742 0,2673 0,2492 0,2218 0,1696 0, Domates 0,6423 0,7026 0,7977 1,0904 1,0902 1,0035 1,0245 0,9908 0,9466 0,9232 0,7736 0, Fasulye 0,0000 0,0000 0,0000 0,0866 0,2777 0,3636 0,3783 0,4244 0,4357 0,0000 0,0000 0, Havuç 0,2604 0,2355 0,1915 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,1354 0,1901 0, Ispanak 0,2961 0,2925 0,2607 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,1469 0,2199 0, Kabak 0,0467 0,0567 0,1029 0,1331 0,1059 0,0899 0,0659 0,0496 0,0520 0,0576 0,0531 0, Karnıbahar 0,1226 0,1232 0,0796 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0610 0,1080 0, Kuru Soğan 0,3042 0,2640 0,2572 0,2477 0,2243 0,2159 0,2531 0,2668 0,2918 0,3336 0,3295 0, Lahana Beyaz Lahana 0,1680 0,1466 0,0961 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,1376 0,1662 0, Lahana Kırmızı Lahana 0,0503 0,0498 0,0332 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0214 0,0304 0, Mantar 0,0798 0,0825 0,0779 0,0652 0,0471 0,0291 0,0237 0,0329 0,0415 0,0761 0,0869 0, Marul 0,2052 0,2216 0,2038 0,1435 0,0779 0,0464 0,0300 0,0350 0,0848 0,1174 0,1669 0, Maydanoz 0,1192 0,1281 0,1200 0,0816 0,0609 0,0576 0,0535 0,0553 0,0702 0,0799 0,0987 0, Patlıcan 0,1150 0,1183 0,1262 0,2480 0,2874 0,3348 0,3432 0,3237 0,3271 0,2574 0,1884 0, Pırasa 0,1661 0,1483 0,1272 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0744 0,1163 0, Salatalık 0,2508 0,2424 0,3455 0,5372 0,4993 0,4723 0,3966 0,3417 0,3656 0,3456 0,2879 0, Sarımsak 0,0248 0,0234 0,0247 0,0215 0,0245 0,0357 0,0476 0,0429 0,0602 0,0473 0,0378 0, Semizotu 0,0000 0,0000 0,0000 0,0185 0,0237 0,0266 0,0227 0,0187 0,0040 0,0000 0,0000 0, Turp Kırmızı 0,0579 0,0575 0,0271 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0227 0,0395 0, Yeşil Soğan 0,0734 0,0826 0,0929 0,0759 0,0454 0,0294 0,0170 0,0216 0,0270 0,0419 0,0565 0, Patates 0,3651 0,3651 0,3651 0,3651 0,3651 0,3651 0,3651 0,3651 0,3651 0,3651 0,3651 0, Kuru Fasulye 0,0940 0,0940 0,0940 0,0940 0,0940 0,0940 0,0940 0,0940 0,0940 0,0940 0,0940 0, Nohut 0,0484 0,0484 0,0484 0,0484 0,0484 0,0484 0,0484 0,0484 0,0484 0,0484 0,0484 0, Mercimek 0,1279 0,1279 0,1279 0,1279 0,1279 0,1279 0,1279 0,1279 0,1279 0,1279 0,1279 0, Diğer bakliyat (Kuru Barbunya) 0,0087 0,0087 0,0087 0,0087 0,0087 0,0087 0,0087 0,0087 0,0087 0,0087 0,0087 0, Konserveler 0,0254 0,0254 0,0254 0,0254 0,0254 0,0254 0,0254 0,0254 0,0254 0,0254 0,0254 0, Salça 0,1861 0,1861 0,1861 0,1861 0,1861 0,1861 0,1861 0,1861 0,1861 0,1861 0,1861 0, Zeytin 0,5066 0,5066 0,5066 0,5066 0,5066 0,5066 0,5066 0,5066 0,5066 0,5066 0,5066 0, Cipsler 0,1132 0,1132 0,1132 0,1132 0,1132 0,1132 0,1132 0,1132 0,1132 0,1132 0,1132 0, Toz Şeker 0,6354 0,6354 0,6354 0,6354 0,6354 0,6354 0,6354 0,6354 0,6354 0,6354 0,6354 0, Kesme Şeker 0,1038 0,1038 0,1038 0,1038 0,1038 0,1038 0,1038 0,1038 0,1038 0,1038 0,1038 0, Reçel 0,0487 0,0487 0,0487 0,0487 0,0487 0,0487 0,0487 0,0487 0,0487 0,0487 0,0487 0, Bal 0,1858 0,1858 0,1858 0,1858 0,1858 0,1858 0,1858 0,1858 0,1858 0,1858 0,1858 0, Pekmez 0,0531 0,0531 0,0531 0,0531 0,0531 0,0531 0,0531 0,0531 0,0531 0,0531 0,0531 0, Tahin Helvası 0,0837 0,0837 0,0837 0,0837 0,0837 0,0837 0,0837 0,0837 0,0837 0,0837 0,0837 0, Çikolata 0,0667 0,0667 0,0667 0,0667 0,0667 0,0667 0,0667 0,0667 0,0667 0,0667 0,0667 0, Çikolata Tablet 0,1267 0,1267 0,1267 0,1267 0,1267 0,1267 0,1267 0,1267 0,1267 0,1267 0,1267 0, Çikolata Krem 0,1037 0,1037 0,1037 0,1037 0,1037 0,1037 0,1037 0,1037 0,1037 0,1037 0,1037 0, Lokum 0,0418 0,0418 0,0418 0,0418 0,0418 0,0418 0,0418 0,0418 0,0418 0,0418 0,0418 0, Sakız 0,0438 0,0438 0,0438 0,0438 0,0438 0,0438 0,0438 0,0438 0,0438 0,0438 0,0438 0, Kağıtlı Şeker 0,1530 0,1530 0,1530 0,1530 0,1530 0,1530 0,1530 0,1530 0,1530 0,1530 0,1530 0, Dondurma 0,2006 0,2006 0,2006 0,2006 0,2006 0,2006 0,2006 0,2006 0,2006 0,2006 0,2006 0,2006

8 Baharat 0,1347 0,1347 0,1347 0,1347 0,1347 0,1347 0,1347 0,1347 0,1347 0,1347 0,1347 0, Tuz 0,0568 0,0568 0,0568 0,0568 0,0568 0,0568 0,0568 0,0568 0,0568 0,0568 0,0568 0, Kabartma Maddeleri 0,0304 0,0304 0,0304 0,0304 0,0304 0,0304 0,0304 0,0304 0,0304 0,0304 0,0304 0, Sirke 0,0264 0,0264 0,0264 0,0264 0,0264 0,0264 0,0264 0,0264 0,0264 0,0264 0,0264 0, Ketçap 0,0273 0,0273 0,0273 0,0273 0,0273 0,0273 0,0273 0,0273 0,0273 0,0273 0,0273 0, Mayonez 0,0198 0,0198 0,0198 0,0198 0,0198 0,0198 0,0198 0,0198 0,0198 0,0198 0,0198 0, Hazır Çorbalar 0,0693 0,0693 0,0693 0,0693 0,0693 0,0693 0,0693 0,0693 0,0693 0,0693 0,0693 0, Hazır Pakette Toz Tatlılar (Puding) 0,0429 0,0429 0,0429 0,0429 0,0429 0,0429 0,0429 0,0429 0,0429 0,0429 0,0429 0, Kahve 0,0404 0,0404 0,0404 0,0404 0,0404 0,0404 0,0404 0,0404 0,0404 0,0404 0,0404 0, Hazır Kahve 0,0633 0,0633 0,0633 0,0633 0,0633 0,0633 0,0633 0,0633 0,0633 0,0633 0,0633 0, Çay 0,5905 0,5905 0,5905 0,5905 0,5905 0,5905 0,5905 0,5905 0,5905 0,5905 0,5905 0, Poşet Bitki ve Meyve Çayi 0,0116 0,0116 0,0116 0,0116 0,0116 0,0116 0,0116 0,0116 0,0116 0,0116 0,0116 0, Kakao 0,0094 0,0094 0,0094 0,0094 0,0094 0,0094 0,0094 0,0094 0,0094 0,0094 0,0094 0, Kakaolu İçecekler Toz 0,0085 0,0085 0,0085 0,0085 0,0085 0,0085 0,0085 0,0085 0,0085 0,0085 0,0085 0, Su 0,3920 0,3920 0,3920 0,3920 0,3920 0,3920 0,3920 0,3920 0,3920 0,3920 0,3920 0, Maden Suyu ve Sodası 0,0608 0,0608 0,0608 0,0608 0,0608 0,0608 0,0608 0,0608 0,0608 0,0608 0,0608 0, Gazoz Meyveli 0,0991 0,0991 0,0991 0,0991 0,0991 0,0991 0,0991 0,0991 0,0991 0,0991 0,0991 0, Kola 0,3763 0,3763 0,3763 0,3763 0,3763 0,3763 0,3763 0,3763 0,3763 0,3763 0,3763 0, Ayran (1 l) 0,0480 0,0480 0,0480 0,0480 0,0480 0,0480 0,0480 0,0480 0,0480 0,0480 0,0480 0, Meyve Suyu 0,1931 0,1931 0,1931 0,1931 0,1931 0,1931 0,1931 0,1931 0,1931 0,1931 0,1931 0, Alkollü içecekler ve tütün 5, Rakı 0,1371 0,1371 0,1371 0,1371 0,1371 0,1371 0,1371 0,1371 0,1371 0,1371 0,1371 0, Viski 0,0063 0,0063 0,0063 0,0063 0,0063 0,0063 0,0063 0,0063 0,0063 0,0063 0,0063 0, Şarap 0,0138 0,0138 0,0138 0,0138 0,0138 0,0138 0,0138 0,0138 0,0138 0,0138 0,0138 0, Bira Alkollü 0,1444 0,1444 0,1444 0,1444 0,1444 0,1444 0,1444 0,1444 0,1444 0,1444 0,1444 0, Samsun Sigarası 0,5018 0,5018 0,5018 0,5018 0,5018 0,5018 0,5018 0,5018 0,5018 0,5018 0,5018 0, Maltepe Sigarası 0,1887 0,1887 0,1887 0,1887 0,1887 0,1887 0,1887 0,1887 0,1887 0,1887 0,1887 0, Tekel ,1227 1,1227 1,1227 1,1227 1,1227 1,1227 1,1227 1,1227 1,1227 1,1227 1,1227 1, Sigara LM 0,6702 0,6702 0,6702 0,6702 0,6702 0,6702 0,6702 0,6702 0,6702 0,6702 0,6702 0, Marlboro 0,7973 0,7973 0,7973 0,7973 0,7973 0,7973 0,7973 0,7973 0,7973 0,7973 0,7973 0, Winston 0,8308 0,8308 0,8308 0,8308 0,8308 0,8308 0,8308 0,8308 0,8308 0,8308 0,8308 0, Parliament 0,6558 0,6558 0,6558 0,6558 0,6558 0,6558 0,6558 0,6558 0,6558 0,6558 0,6558 0, Monte Carlo 0,1449 0,1449 0,1449 0,1449 0,1449 0,1449 0,1449 0,1449 0,1449 0,1449 0,1449 0, Giyim ve ayakkabı 6, Pamuklu Kumaş 0,0482 0,0482 0,0482 0,0482 0,0482 0,0482 0,0482 0,0482 0,0482 0,0482 0,0482 0, Karışım Kumaşlar 0,0314 0,0314 0,0314 0,0314 0,0314 0,0314 0,0314 0,0314 0,0314 0,0314 0,0314 0, Kaban Anorak Tipi (Erkek için) 0,1146 0,1039 0,0853 0,0549 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0527 0,0823 0,1030 0, Kaban Yünlü (Erkek için) 0,1362 0,1234 0,1165 0,0795 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0782 0,0991 0,1194 0, Takım Elbise (Erkek için) 0,3266 0,3475 0,3437 0,3601 0,3388 0,2948 0,2450 0,2496 0,3560 0,3482 0,3007 0, Ceket (Erkek için) 0,0953 0,0937 0,0648 0,0899 0,0764 0,0550 0,0413 0,0383 0,0830 0,0853 0,0913 0, Pantolon (Erkek için) 0,4576 0,5260 0,5275 0,5573 0,7213 0,6991 0,7393 0,7601 0,5930 0,5856 0,4997 0, Kazak (Erkek için) 0,2304 0,1751 0,1607 0,0783 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0747 0,1380 0,2067 0, Gömlek (Erkek için) 0,2268 0,2330 0,2573 0,2550 0,2747 0,2682 0,3006 0,3178 0,2674 0,2379 0,2364 0, Sweatshirt (Erkek için) 0,0203 0,0406 0,0638 0,0455 0,0205 0,0352 0,0234 0,0246 0,0342 0,0451 0,0392 0, Tişört (Erkek için) 0,0000 0,0000 0,0000 0,1315 0,2462 0,3035 0,3364 0,2788 0,1225 0,0000 0,0000 0, Eşofman (Erkek için) 0,0540 0,0427 0,0644 0,0507 0,0289 0,0225 0,0248 0,0214 0,0325 0,0541 0,0585 0, Pijama (Erkek için) 0,0508 0,0343 0,0330 0,0268 0,0367 0,0431 0,0459 0,0335 0,0271 0,0394 0,0468 0, İç Çamaşırı (Erkek için) 0,0495 0,0428 0,0525 0,0460 0,0436 0,0566 0,0454 0,0618 0,0546 0,0628 0,0543 0, Çorap (Erkek için) 0,0845 0,0837 0,0773 0,0713 0,0597 0,0688 0,0447 0,0608 0,0709 0,0691 0,0909 0, Pardösü (Kadın için) 0,0690 0,0849 0,1591 0,1595 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,1291 0,1220 0,1025 0, Kaban (Kadın için) 0,2314 0,2242 0,1176 0,0767 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0414 0,0770 0,1493 0, Pantolon-Ceket Takım (Kadın için) 0,0972 0,0964 0,0924 0,0914 0,1407 0,1389 0,0929 0,0907 0,0935 0,0986 0,0983 0, Tayyör (Kadın için) 0,0838 0,0807 0,0945 0,0980 0,1036 0,1093 0,0994 0,0886 0,0939 0,0980 0,0867 0, Etek (Kadın için) 0,2344 0,2257 0,2263 0,2654 0,3514 0,3752 0,3869 0,3723 0,3061 0,2064 0,2198 0, Pantolon (Kadın için) 0,2147 0,2117 0,2274 0,2667 0,3807 0,3541 0,3602 0,3729 0,2804 0,2523 0,2195 0,1957

9 Hırka (Kadın için) 0,1792 0,1716 0,1521 0,1192 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,1274 0,1744 0,1858 0, Kazak (Kadın için) 0,4939 0,4608 0,3753 0,2630 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,2274 0,4082 0,4793 0, Gömlek (Kadın için) 0,0513 0,0547 0,0779 0,1010 0,1903 0,1892 0,1890 0,1991 0,1418 0,0874 0,0728 0, Tişört (Kadın için) 0,0584 0,0878 0,1613 0,2638 0,4854 0,5214 0,5596 0,5432 0,2584 0,1446 0,0812 0, Eşofman (Kadın için) 0,0880 0,0895 0,0905 0,0597 0,0525 0,0245 0,0243 0,0494 0,0652 0,0859 0,0864 0, Pijama (Kadın için) 0,0573 0,0483 0,0441 0,0443 0,0513 0,0547 0,0428 0,0426 0,0472 0,0500 0,0550 0, İç Çamaşırı (Kadın için) 0,0739 0,0910 0,1039 0,1058 0,1495 0,1583 0,1758 0,1698 0,0955 0,0975 0,0751 0, Çorap (Kadın için) 0,0805 0,0856 0,0906 0,0984 0,1075 0,0872 0,0821 0,0843 0,1058 0,1107 0,1013 0, Kaban Anorak Tipi (Çocuk için) 0,1323 0,1264 0,1257 0,0657 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0508 0,0930 0,1133 0, Pantolon (Çocuk için) 0,2190 0,2294 0,2853 0,2657 0,2509 0,1967 0,1888 0,1463 0,1818 0,2099 0,2162 0, Kazak (Çocuk için) 0,2041 0,1821 0,1286 0,0387 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0353 0,1206 0,1841 0, Gömlek (Çocuk için) 0,0400 0,0489 0,0556 0,0734 0,0885 0,0925 0,0600 0,0658 0,0686 0,0871 0,0521 0, Sweatshirt (Çocuk için) 0,0282 0,0275 0,0162 0,0114 0,0114 0,0088 0,0087 0,0088 0,0113 0,0289 0,0291 0, Tişört (Çocuk için) 0,0000 0,0000 0,0000 0,2113 0,3266 0,4075 0,4641 0,3010 0,0913 0,0000 0,0000 0, Eşofman (Çocuk için) 0,0480 0,0488 0,0523 0,0403 0,0398 0,0234 0,0232 0,0324 0,0460 0,0500 0,0737 0, Pijama (Çocuk için) 0,0607 0,0642 0,0474 0,0335 0,0320 0,0321 0,0309 0,0310 0,0324 0,0362 0,0364 0, İç çamaşırı (Çocuk için) 0,0374 0,0407 0,0495 0,0449 0,0438 0,0344 0,0311 0,0303 0,0399 0,0400 0,0412 0, Çorap (Çocuk için) 0,0840 0,0855 0,0931 0,0687 0,0607 0,0583 0,0468 0,0466 0,0508 0,0684 0,0692 0, Okul giyisileri (Çocuk için) 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,1914 0,2454 0,1195 0,0386 0, Bebek Tulumu 0,0213 0,0213 0,0213 0,0213 0,0213 0,0213 0,0213 0,0213 0,0213 0,0213 0,0213 0, Bebek Pijaması 0,0133 0,0133 0,0133 0,0133 0,0133 0,0133 0,0133 0,0133 0,0133 0,0133 0,0133 0, Bebek İç Çamaşırı 0,0292 0,0292 0,0292 0,0292 0,0292 0,0292 0,0292 0,0292 0,0292 0,0292 0,0292 0, Bebek Çorabı 0,0085 0,0085 0,0085 0,0085 0,0085 0,0085 0,0085 0,0085 0,0085 0,0085 0,0085 0, Örgü Yünü 0,0849 0,0849 0,0849 0,0849 0,0849 0,0849 0,0849 0,0849 0,0849 0,0849 0,0849 0, Dikiş İpliği 0,0044 0,0044 0,0044 0,0044 0,0044 0,0044 0,0044 0,0044 0,0044 0,0044 0,0044 0, Kravat 0,0218 0,0218 0,0218 0,0218 0,0218 0,0218 0,0218 0,0218 0,0218 0,0218 0,0218 0, Kemer 0,0317 0,0317 0,0317 0,0317 0,0317 0,0317 0,0317 0,0317 0,0317 0,0317 0,0317 0, Eşarp 0,0870 0,0870 0,0870 0,0870 0,0870 0,0870 0,0870 0,0870 0,0870 0,0870 0,0870 0, Giysi Dikiş Ücreti (Kadın için) 0,0331 0,0331 0,0331 0,0331 0,0331 0,0331 0,0331 0,0331 0,0331 0,0331 0,0331 0, Giysi Tamir Ücretleri 0,0441 0,0441 0,0441 0,0441 0,0441 0,0441 0,0441 0,0441 0,0441 0,0441 0,0441 0, Kuru Temizleme Ücreti 0,0273 0,0273 0,0273 0,0273 0,0273 0,0273 0,0273 0,0273 0,0273 0,0273 0,0273 0, Ayakkabı (Erkek için) 0,4608 0,4845 0,4812 0,4938 0,4896 0,4742 0,5025 0,4732 0,4853 0,4721 0,4717 0, Bot (Erkek için) 0,1435 0,0853 0,0489 0,0165 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0150 0,0689 0,1012 0, Spor Ayakkabısı (Erkek için) 0,1124 0,1468 0,1865 0,2064 0,2271 0,2424 0,2142 0,2435 0,2164 0,1756 0,1438 0, Ayakkabı (Kadın için) 0,2980 0,3217 0,3430 0,3686 0,3973 0,4203 0,4216 0,4087 0,3653 0,3320 0,2811 0, Bot (Kadın için) 0,1140 0,1105 0,0580 0,0285 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0108 0,0723 0,1298 0, Çizme (Kadın için) 0,1159 0,0887 0,0391 0,0160 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0118 0,0632 0,0805 0, Spor Ayakkabısı (Kadın için) 0,0371 0,0480 0,1164 0,1402 0,1303 0,0969 0,0748 0,0937 0,1329 0,0678 0,0411 0, Terlik (Kadın için) 0,0653 0,0614 0,0737 0,0769 0,1027 0,1131 0,1338 0,1278 0,1094 0,0949 0,0978 0, Ayakkabı (Çocuk için) 0,1206 0,1263 0,1491 0,1538 0,1744 0,1659 0,1708 0,1685 0,1780 0,1381 0,1388 0, Bot (Çocuk için) 0,1071 0,0571 0,0099 0,0014 0,0000 0,0000 0,0000 0,0000 0,0074 0,0630 0,1011 0, Spor Ayakkabısı (Çocuk için) 0,0817 0,1260 0,1504 0,1542 0,1350 0,1436 0,1386 0,1410 0,1240 0,1083 0,0696 0, Ayakkabı Tamiri Erkek 0,0079 0,0079 0,0079 0,0079 0,0079 0,0079 0,0079 0,0079 0,0079 0,0079 0,0079 0, Ayakkabı Tamiri Kadın 0,0052 0,0052 0,0052 0,0052 0,0052 0,0052 0,0052 0,0052 0,0052 0,0052 0,0052 0, Konut 16, Kiracı Tarafından Ödenen Gerçek Kira 5,2903 5,2903 5,2903 5,2903 5,2903 5,2903 5,2903 5,2903 5,2903 5,2903 5,2903 5, Badana ve Boya Malzemeleri 0,3409 0,3409 0,3409 0,3409 0,3409 0,3409 0,3409 0,3409 0,3409 0,3409 0,3409 0, Yer ve Duvar Döşemesi (Fayans) 0,2181 0,2181 0,2181 0,2181 0,2181 0,2181 0,2181 0,2181 0,2181 0,2181 0,2181 0, Cam 0,0113 0,0113 0,0113 0,0113 0,0113 0,0113 0,0113 0,0113 0,0113 0,0113 0,0113 0, Pencere (PVC) 0,6392 0,6392 0,6392 0,6392 0,6392 0,6392 0,6392 0,6392 0,6392 0,6392 0,6392 0, Sıhhi Techizat Malzemeleri (Musluk) 0,2711 0,2711 0,2711 0,2711 0,2711 0,2711 0,2711 0,2711 0,2711 0,2711 0,2711 0, Su Faturası 2,2362 2,2362 2,2362 2,2362 2,2362 2,2362 2,2362 2,2362 2,2362 2,2362 2,2362 2, Elektrik Ücreti 3,1142 3,1142 3,1142 3,1142 3,1142 3,1142 3,1142 3,1142 3,1142 3,1142 3,1142 3, Doğalgaz 1,3213 1,3213 1,3213 1,3213 1,3213 1,3213 1,3213 1,3213 1,3213 1,3213 1,3213 1, Doğalgaz Abonman Ücreti 0,0315 0,0315 0,0315 0,0315 0,0315 0,0315 0,0315 0,0315 0,0315 0,0315 0,0315 0, Tüp 1,4541 1,4541 1,4541 1,4541 1,4541 1,4541 1,4541 1,4541 1,4541 1,4541 1,4541 1,4541

10 Kömür Ücreti 1,2110 1,2110 1,2110 1,2110 1,2110 1,2110 1,2110 1,2110 1,2110 1,2110 1,2110 1, Odun Ücreti 0,2976 0,2976 0,2976 0,2976 0,2976 0,2976 0,2976 0,2976 0,2976 0,2976 0,2976 0, Ev eşyası 7, Tek Masa 0,1394 0,1394 0,1394 0,1394 0,1394 0,1394 0,1394 0,1394 0,1394 0,1394 0,1394 0, Tek Sandalye 0,1471 0,1471 0,1471 0,1471 0,1471 0,1471 0,1471 0,1471 0,1471 0,1471 0,1471 0, Yatak Odası Takımı 0,3548 0,3548 0,3548 0,3548 0,3548 0,3548 0,3548 0,3548 0,3548 0,3548 0,3548 0, Yatak Tek Kişilik 0,0295 0,0295 0,0295 0,0295 0,0295 0,0295 0,0295 0,0295 0,0295 0,0295 0,0295 0, Yatak Çift Kişilik 0,0517 0,0517 0,0517 0,0517 0,0517 0,0517 0,0517 0,0517 0,0517 0,0517 0,0517 0, Yatak Bazası 0,1191 0,1191 0,1191 0,1191 0,1191 0,1191 0,1191 0,1191 0,1191 0,1191 0,1191 0, Genç Odası Takımı 0,0717 0,0717 0,0717 0,0717 0,0717 0,0717 0,0717 0,0717 0,0717 0,0717 0,0717 0, Oturma Odası Takımı 0,6708 0,6708 0,6708 0,6708 0,6708 0,6708 0,6708 0,6708 0,6708 0,6708 0,6708 0, Yemek Odası Takımı 0,1484 0,1484 0,1484 0,1484 0,1484 0,1484 0,1484 0,1484 0,1484 0,1484 0,1484 0, Kanepe 0,1972 0,1972 0,1972 0,1972 0,1972 0,1972 0,1972 0,1972 0,1972 0,1972 0,1972 0, Sehpa 0,0190 0,0190 0,0190 0,0190 0,0190 0,0190 0,0190 0,0190 0,0190 0,0190 0,0190 0, Halı 0,1954 0,1954 0,1954 0,1954 0,1954 0,1954 0,1954 0,1954 0,1954 0,1954 0,1954 0, Perde 0,0887 0,0887 0,0887 0,0887 0,0887 0,0887 0,0887 0,0887 0,0887 0,0887 0,0887 0, Tül 0,0957 0,0957 0,0957 0,0957 0,0957 0,0957 0,0957 0,0957 0,0957 0,0957 0,0957 0, Mefruşatlık Kumaş 0,0620 0,0620 0,0620 0,0620 0,0620 0,0620 0,0620 0,0620 0,0620 0,0620 0,0620 0, Yatak Örtüsü 0,0640 0,0640 0,0640 0,0640 0,0640 0,0640 0,0640 0,0640 0,0640 0,0640 0,0640 0, Uyku Seti 0,0444 0,0444 0,0444 0,0444 0,0444 0,0444 0,0444 0,0444 0,0444 0,0444 0,0444 0, Yorgan 0,0250 0,0250 0,0250 0,0250 0,0250 0,0250 0,0250 0,0250 0,0250 0,0250 0,0250 0, Battaniye 0,0316 0,0316 0,0316 0,0316 0,0316 0,0316 0,0316 0,0316 0,0316 0,0316 0,0316 0, Nevresim Takımı 0,1762 0,1762 0,1762 0,1762 0,1762 0,1762 0,1762 0,1762 0,1762 0,1762 0,1762 0, Yastık 0,0277 0,0277 0,0277 0,0277 0,0277 0,0277 0,0277 0,0277 0,0277 0,0277 0,0277 0, Havlu 0,0678 0,0678 0,0678 0,0678 0,0678 0,0678 0,0678 0,0678 0,0678 0,0678 0,0678 0, Dantel İpi 0,0328 0,0328 0,0328 0,0328 0,0328 0,0328 0,0328 0,0328 0,0328 0,0328 0,0328 0, Normal Buzdolabı 0,1975 0,1975 0,1975 0,1975 0,1975 0,1975 0,1975 0,1975 0,1975 0,1975 0,1975 0, No-Frost Buzdolabı 0,3232 0,3232 0,3232 0,3232 0,3232 0,3232 0,3232 0,3232 0,3232 0,3232 0,3232 0, Çamaşır Makinesi 0,2660 0,2660 0,2660 0,2660 0,2660 0,2660 0,2660 0,2660 0,2660 0,2660 0,2660 0, Bulaşık Makinesi 0,1823 0,1823 0,1823 0,1823 0,1823 0,1823 0,1823 0,1823 0,1823 0,1823 0,1823 0, Fırın 0,0420 0,0420 0,0420 0,0420 0,0420 0,0420 0,0420 0,0420 0,0420 0,0420 0,0420 0, Bütangaz Ocağı Set Üstü 0,0237 0,0237 0,0237 0,0237 0,0237 0,0237 0,0237 0,0237 0,0237 0,0237 0,0237 0, Fırınlı Ocaklar 0,0687 0,0687 0,0687 0,0687 0,0687 0,0687 0,0687 0,0687 0,0687 0,0687 0,0687 0, Klima 0,1107 0,1107 0,1107 0,1107 0,1107 0,1107 0,1107 0,1107 0,1107 0,1107 0,1107 0, Soba 0,0644 0,0644 0,0644 0,0644 0,0644 0,0644 0,0644 0,0644 0,0644 0,0644 0,0644 0, Termosifon 0,0090 0,0090 0,0090 0,0090 0,0090 0,0090 0,0090 0,0090 0,0090 0,0090 0,0090 0, Şofben Elektrikli 0,0294 0,0294 0,0294 0,0294 0,0294 0,0294 0,0294 0,0294 0,0294 0,0294 0,0294 0, Kombi 0,1245 0,1245 0,1245 0,1245 0,1245 0,1245 0,1245 0,1245 0,1245 0,1245 0,1245 0, Aspiratör 0,0128 0,0128 0,0128 0,0128 0,0128 0,0128 0,0128 0,0128 0,0128 0,0128 0,0128 0, Elektrikli Süpürge 0,1601 0,1601 0,1601 0,1601 0,1601 0,1601 0,1601 0,1601 0,1601 0,1601 0,1601 0, Elektrikli Kesici vb. Aletler (Rondo, Mutfak Robotu) 0,0467 0,0467 0,0467 0,0467 0,0467 0,0467 0,0467 0,0467 0,0467 0,0467 0,0467 0, Elektrikli Küçük Ev Aletleri (Tost Makinası) 0,0247 0,0247 0,0247 0,0247 0,0247 0,0247 0,0247 0,0247 0,0247 0,0247 0,0247 0, Sıcak İçecek Makinaları (Su ısıtıcısı) 0,0302 0,0302 0,0302 0,0302 0,0302 0,0302 0,0302 0,0302 0,0302 0,0302 0,0302 0, Ütü 0,0450 0,0450 0,0450 0,0450 0,0450 0,0450 0,0450 0,0450 0,0450 0,0450 0,0450 0, Diğer Elektrikli Küçük Ev Aletleri (Elektrikli El Süpürgesi) 0,0065 0,0065 0,0065 0,0065 0,0065 0,0065 0,0065 0,0065 0,0065 0,0065 0,0065 0, Ev Aletlerinin Tamiri (Malzeme ve İşçilik) 0,1344 0,1344 0,1344 0,1344 0,1344 0,1344 0,1344 0,1344 0,1344 0,1344 0,1344 0, Cam Ev Eşyası 0,1139 0,1139 0,1139 0,1139 0,1139 0,1139 0,1139 0,1139 0,1139 0,1139 0,1139 0, Porselen Ev Eşyası 0,0923 0,0923 0,0923 0,0923 0,0923 0,0923 0,0923 0,0923 0,0923 0,0923 0,0923 0, Çelik Çatal Kaşık Bıçak vb. 0,0420 0,0420 0,0420 0,0420 0,0420 0,0420 0,0420 0,0420 0,0420 0,0420 0,0420 0, Çelik Mutfak Eşyaları 0,1117 0,1117 0,1117 0,1117 0,1117 0,1117 0,1117 0,1117 0,1117 0,1117 0,1117 0, Teflon Mutfak Eşyaları 0,0567 0,0567 0,0567 0,0567 0,0567 0,0567 0,0567 0,0567 0,0567 0,0567 0,0567 0, Plastik Ev-Mutfak Eşyaları 0,0560 0,0560 0,0560 0,0560 0,0560 0,0560 0,0560 0,0560 0,0560 0,0560 0,0560 0, Diğer Elektriksiz Ev Aletleri 0,0425 0,0425 0,0425 0,0425 0,0425 0,0425 0,0425 0,0425 0,0425 0,0425 0,0425 0, Pil 0,0481 0,0481 0,0481 0,0481 0,0481 0,0481 0,0481 0,0481 0,0481 0,0481 0,0481 0, Ampul 0,0604 0,0604 0,0604 0,0604 0,0604 0,0604 0,0604 0,0604 0,0604 0,0604 0,0604 0, Kapı vb. Aksesuarlar (Anahtar, Kilit) 0,0502 0,0502 0,0502 0,0502 0,0502 0,0502 0,0502 0,0502 0,0502 0,0502 0,0502 0,0502

11 Soba vb. Aksesuar ve Malzemeleri 0,0492 0,0492 0,0492 0,0492 0,0492 0,0492 0,0492 0,0492 0,0492 0,0492 0,0492 0, Çamaşır İçin Temizlik ve Bakım Ürünleri 0,8829 0,8829 0,8829 0,8829 0,8829 0,8829 0,8829 0,8829 0,8829 0,8829 0,8829 0, Bulaşık İçin Temizlik ve Bakım Ürünleri 0,2101 0,2101 0,2101 0,2101 0,2101 0,2101 0,2101 0,2101 0,2101 0,2101 0,2101 0, Hijyenik Zeminler İçin Temizlik ve Bakım Ürünleri 0,0957 0,0957 0,0957 0,0957 0,0957 0,0957 0,0957 0,0957 0,0957 0,0957 0,0957 0, Her Türlü Ev Temizlik Aletleri 0,0445 0,0445 0,0445 0,0445 0,0445 0,0445 0,0445 0,0445 0,0445 0,0445 0,0445 0, Bulaşık Bezleri 0,0194 0,0194 0,0194 0,0194 0,0194 0,0194 0,0194 0,0194 0,0194 0,0194 0,0194 0, Saklama ve muhafaza malzemeleri 0,0299 0,0299 0,0299 0,0299 0,0299 0,0299 0,0299 0,0299 0,0299 0,0299 0,0299 0, Kağıt sofra malzemeleri 0,0946 0,0946 0,0946 0,0946 0,0946 0,0946 0,0946 0,0946 0,0946 0,0946 0,0946 0, Ev Eşyaları ve Temizlik Araçları İçin Yedek Malzemeler 0,0091 0,0091 0,0091 0,0091 0,0091 0,0091 0,0091 0,0091 0,0091 0,0091 0,0091 0, Gündelikçi Ücreti 0,5485 0,5485 0,5485 0,5485 0,5485 0,5485 0,5485 0,5485 0,5485 0,5485 0,5485 0, Halı ve Kilim Temizleme 0,0340 0,0340 0,0340 0,0340 0,0340 0,0340 0,0340 0,0340 0,0340 0,0340 0,0340 0, Sağlık 2, İlaçlar 0,6294 0,6294 0,6294 0,6294 0,6294 0,6294 0,6294 0,6294 0,6294 0,6294 0,6294 0, İlk Yardım Aletleri 0,0079 0,0079 0,0079 0,0079 0,0079 0,0079 0,0079 0,0079 0,0079 0,0079 0,0079 0, Diğer Sağlık Ürünleri (Enjektör, Derece) 0,0396 0,0396 0,0396 0,0396 0,0396 0,0396 0,0396 0,0396 0,0396 0,0396 0,0396 0, Numaralı Gözlük Cam ve Çerçevesi 0,0812 0,0812 0,0812 0,0812 0,0812 0,0812 0,0812 0,0812 0,0812 0,0812 0,0812 0, Kontakt Lens 0,0117 0,0117 0,0117 0,0117 0,0117 0,0117 0,0117 0,0117 0,0117 0,0117 0,0117 0, Sağlık İle İlgili Araç Gereçler (Tansiyon Aleti) 0,0442 0,0442 0,0442 0,0442 0,0442 0,0442 0,0442 0,0442 0,0442 0,0442 0,0442 0, Uzman Doktor Muayene Ücreti 0,5562 0,5562 0,5562 0,5562 0,5562 0,5562 0,5562 0,5562 0,5562 0,5562 0,5562 0, Diş Çekme Ücreti 0,0804 0,0804 0,0804 0,0804 0,0804 0,0804 0,0804 0,0804 0,0804 0,0804 0,0804 0, Diş Dolgu Ücreti 0,2223 0,2223 0,2223 0,2223 0,2223 0,2223 0,2223 0,2223 0,2223 0,2223 0,2223 0, Röntgen Ücreti 0,0478 0,0478 0,0478 0,0478 0,0478 0,0478 0,0478 0,0478 0,0478 0,0478 0,0478 0, Ultrason Ücreti 0,0251 0,0251 0,0251 0,0251 0,0251 0,0251 0,0251 0,0251 0,0251 0,0251 0,0251 0, Emar Ücreti 0,0328 0,0328 0,0328 0,0328 0,0328 0,0328 0,0328 0,0328 0,0328 0,0328 0,0328 0, Labaratuvar Tahlil Ücretleri 0,1792 0,1792 0,1792 0,1792 0,1792 0,1792 0,1792 0,1792 0,1792 0,1792 0,1792 0, Hastane Yatak Ücreti 0,0446 0,0446 0,0446 0,0446 0,0446 0,0446 0,0446 0,0446 0,0446 0,0446 0,0446 0, Ameliyat Ücreti 0,2172 0,2172 0,2172 0,2172 0,2172 0,2172 0,2172 0,2172 0,2172 0,2172 0,2172 0, Doğum Ücreti (Normal Doğum) 0,0165 0,0165 0,0165 0,0165 0,0165 0,0165 0,0165 0,0165 0,0165 0,0165 0,0165 0, Doğum Ücreti (Sezeryan) 0,0504 0,0504 0,0504 0,0504 0,0504 0,0504 0,0504 0,0504 0,0504 0,0504 0,0504 0, Ulaştırma 16, Otomobil (Dizel) 2,5074 2,5074 2,5074 2,5074 2,5074 2,5074 2,5074 2,5074 2,5074 2,5074 2,5074 2, Otomobil (Benzinli) 3,1690 3,1690 3,1690 3,1690 3,1690 3,1690 3,1690 3,1690 3,1690 3,1690 3,1690 3, Otomobil (2000cc) 0,7453 0,7453 0,7453 0,7453 0,7453 0,7453 0,7453 0,7453 0,7453 0,7453 0,7453 0, Motorsiklet 0,0708 0,0708 0,0708 0,0708 0,0708 0,0708 0,0708 0,0708 0,0708 0,0708 0,0708 0, Bisiklet 0,0390 0,0390 0,0390 0,0390 0,0390 0,0390 0,0390 0,0390 0,0390 0,0390 0,0390 0, Araç Yedek Parça ve Ekipmanları 0,2741 0,2741 0,2741 0,2741 0,2741 0,2741 0,2741 0,2741 0,2741 0,2741 0,2741 0, Araba İle İlgili, Temizlik ve Bakım Ürünleri 0,0163 0,0163 0,0163 0,0163 0,0163 0,0163 0,0163 0,0163 0,0163 0,0163 0,0163 0, Benzin 2,2527 2,2527 2,2527 2,2527 2,2527 2,2527 2,2527 2,2527 2,2527 2,2527 2,2527 2, LPG 1,4894 1,4894 1,4894 1,4894 1,4894 1,4894 1,4894 1,4894 1,4894 1,4894 1,4894 1, Mazot 1,1674 1,1674 1,1674 1,1674 1,1674 1,1674 1,1674 1,1674 1,1674 1,1674 1,1674 1, Motor Yağları 0,0185 0,0185 0,0185 0,0185 0,0185 0,0185 0,0185 0,0185 0,0185 0,0185 0,0185 0, Araçların Tamirine ve Bakımına Ödenen Ücretler (Malzeme ve işçilik) 0,4705 0,4705 0,4705 0,4705 0,4705 0,4705 0,4705 0,4705 0,4705 0,4705 0,4705 0, Araçların Tamirine ve Bakımına Ödenen Ücretler (işçilik) 0,2389 0,2389 0,2389 0,2389 0,2389 0,2389 0,2389 0,2389 0,2389 0,2389 0,2389 0, Araba Kiralama Ücreti 0,0325 0,0325 0,0325 0,0325 0,0325 0,0325 0,0325 0,0325 0,0325 0,0325 0,0325 0, Otopark Ücreti 0,0332 0,0332 0,0332 0,0332 0,0332 0,0332 0,0332 0,0332 0,0332 0,0332 0,0332 0, Otoban Geçiş Ücreti 0,0042 0,0042 0,0042 0,0042 0,0042 0,0042 0,0042 0,0042 0,0042 0,0042 0,0042 0, Köprü Geçiş Ücreti 0,0027 0,0027 0,0027 0,0027 0,0027 0,0027 0,0027 0,0027 0,0027 0,0027 0,0027 0, Şöför Eğitim Kurs Ücreti 0,1374 0,1374 0,1374 0,1374 0,1374 0,1374 0,1374 0,1374 0,1374 0,1374 0,1374 0, Tren Ücreti Banliyo 0,0093 0,0093 0,0093 0,0093 0,0093 0,0093 0,0093 0,0093 0,0093 0,0093 0,0093 0, Metro Ücreti 0,0135 0,0135 0,0135 0,0135 0,0135 0,0135 0,0135 0,0135 0,0135 0,0135 0,0135 0, Tramvay Ücreti 0,0126 0,0126 0,0126 0,0126 0,0126 0,0126 0,0126 0,0126 0,0126 0,0126 0,0126 0, Tren Ücreti Şehirlerarası 0,0274 0,0274 0,0274 0,0274 0,0274 0,0274 0,0274 0,0274 0,0274 0,0274 0,0274 0, Belediye Otobüs Ücreti 0,2513 0,2513 0,2513 0,2513 0,2513 0,2513 0,2513 0,2513 0,2513 0,2513 0,2513 0, Dolmuş Ücreti 1,6896 1,6896 1,6896 1,6896 1,6896 1,6896 1,6896 1,6896 1,6896 1,6896 1,6896 1, Servis Ücreti 0,6034 0,6034 0,6034 0,6034 0,6034 0,6034 0,6034 0,6034 0,6034 0,6034 0,6034 0,6034

12 Taksi Ücreti 0,2709 0,2709 0,2709 0,2709 0,2709 0,2709 0,2709 0,2709 0,2709 0,2709 0,2709 0, Otobüs Ücreti Şehirlerarası 0,8159 0,8159 0,8159 0,8159 0,8159 0,8159 0,8159 0,8159 0,8159 0,8159 0,8159 0, Uçak Ücreti 0,2348 0,2348 0,2348 0,2348 0,2348 0,2348 0,2348 0,2348 0,2348 0,2348 0,2348 0, Vapur Ücreti Şehir Hatları 0,0353 0,0353 0,0353 0,0353 0,0353 0,0353 0,0353 0,0353 0,0353 0,0353 0,0353 0, Kargo 0,0142 0,0142 0,0142 0,0142 0,0142 0,0142 0,0142 0,0142 0,0142 0,0142 0,0142 0, Nakliye Ücreti Şehiçi 0,0789 0,0789 0,0789 0,0789 0,0789 0,0789 0,0789 0,0789 0,0789 0,0789 0,0789 0, Haberleşme 4, Mektup Gönderme Ücreti (APS) 0,0044 0,0044 0,0044 0,0044 0,0044 0,0044 0,0044 0,0044 0,0044 0,0044 0,0044 0, PTT Koli Gönderme Ücreti 0,0025 0,0025 0,0025 0,0025 0,0025 0,0025 0,0025 0,0025 0,0025 0,0025 0,0025 0, Telefon Ekipmanları (Telsiz Telefon, Cep Telefonu) 0,4300 0,4300 0,4300 0,4300 0,4300 0,4300 0,4300 0,4300 0,4300 0,4300 0,4300 0, Telefon Yedek Parçaları (SIM kart, Batarya) 0,0207 0,0207 0,0207 0,0207 0,0207 0,0207 0,0207 0,0207 0,0207 0,0207 0,0207 0, Telefon Onarımı 0,0184 0,0184 0,0184 0,0184 0,0184 0,0184 0,0184 0,0184 0,0184 0,0184 0,0184 0, Telefon Görüşme Ücreti (Şehiriçi) 0,2809 0,2809 0,2809 0,2809 0,2809 0,2809 0,2809 0,2809 0,2809 0,2809 0,2809 0, Telefon Kart Ücreti 0,0017 0,0017 0,0017 0,0017 0,0017 0,0017 0,0017 0,0017 0,0017 0,0017 0,0017 0, Cep Telefonu Görüşme Ücreti 2,3592 2,3592 2,3592 2,3592 2,3592 2,3592 2,3592 2,3592 2,3592 2,3592 2,3592 2, Telefon Aboneliğine İlişkin Hizmetler 0,0117 0,0117 0,0117 0,0117 0,0117 0,0117 0,0117 0,0117 0,0117 0,0117 0,0117 0, İnternet ücreti 0,5936 0,5936 0,5936 0,5936 0,5936 0,5936 0,5936 0,5936 0,5936 0,5936 0,5936 0, Telefon Görüşme Ücreti (Şehirlerarası) 0,0763 0,0763 0,0763 0,0763 0,0763 0,0763 0,0763 0,0763 0,0763 0,0763 0,0763 0, Telefon Görüşme Ücreti (Milletlerarası) 0,0129 0,0129 0,0129 0,0129 0,0129 0,0129 0,0129 0,0129 0,0129 0,0129 0,0129 0, Telefon Görüşme Ücreti (Sabit Hattan GSM) 0,0878 0,0878 0,0878 0,0878 0,0878 0,0878 0,0878 0,0878 0,0878 0,0878 0,0878 0, Telefon Görüşme Ücreti (Sabit) 0,6981 0,6981 0,6981 0,6981 0,6981 0,6981 0,6981 0,6981 0,6981 0,6981 0,6981 0, Eğlence ve kültür 2, Televizyon 0,2581 0,2581 0,2581 0,2581 0,2581 0,2581 0,2581 0,2581 0,2581 0,2581 0,2581 0, VCD-DVD 0,0048 0,0048 0,0048 0,0048 0,0048 0,0048 0,0048 0,0048 0,0048 0,0048 0,0048 0, TV Yayın Masrafları Diğer (Çanak Anten, Uydu Alıcısı) 0,0570 0,0570 0,0570 0,0570 0,0570 0,0570 0,0570 0,0570 0,0570 0,0570 0,0570 0, Cd Çalar (Mp3 Çalar) 0,0112 0,0112 0,0112 0,0112 0,0112 0,0112 0,0112 0,0112 0,0112 0,0112 0,0112 0, Kamera 0,0087 0,0087 0,0087 0,0087 0,0087 0,0087 0,0087 0,0087 0,0087 0,0087 0,0087 0, Fotoğraf Makinesi 0,0278 0,0278 0,0278 0,0278 0,0278 0,0278 0,0278 0,0278 0,0278 0,0278 0,0278 0, Bilgisayar 0,3792 0,3792 0,3792 0,3792 0,3792 0,3792 0,3792 0,3792 0,3792 0,3792 0,3792 0, Printer 0,0092 0,0092 0,0092 0,0092 0,0092 0,0092 0,0092 0,0092 0,0092 0,0092 0,0092 0, Bilgisayar Ekipmanları 0,0650 0,0650 0,0650 0,0650 0,0650 0,0650 0,0650 0,0650 0,0650 0,0650 0,0650 0, Disket CD 0,0190 0,0190 0,0190 0,0190 0,0190 0,0190 0,0190 0,0190 0,0190 0,0190 0,0190 0, Boş CD 0,0066 0,0066 0,0066 0,0066 0,0066 0,0066 0,0066 0,0066 0,0066 0,0066 0,0066 0, Görsel İşitsel Veri İşleme Araçları Tamiri (Malzeme ve İşçilik) 0,0279 0,0279 0,0279 0,0279 0,0279 0,0279 0,0279 0,0279 0,0279 0,0279 0,0279 0, Görsel, İşitsel Veri İşleme Araçları (İşçilik Ücreti) 0,0226 0,0226 0,0226 0,0226 0,0226 0,0226 0,0226 0,0226 0,0226 0,0226 0,0226 0, Müzik Aletleri (Flüt) 0,0151 0,0151 0,0151 0,0151 0,0151 0,0151 0,0151 0,0151 0,0151 0,0151 0,0151 0, Oyuncak 0,2123 0,2123 0,2123 0,2123 0,2123 0,2123 0,2123 0,2123 0,2123 0,2123 0,2123 0, Sporla İlgili Aletler (Futbol Topu) 0,0903 0,0903 0,0903 0,0903 0,0903 0,0903 0,0903 0,0903 0,0903 0,0903 0,0903 0, Veteriner Ücreti 0,0088 0,0088 0,0088 0,0088 0,0088 0,0088 0,0088 0,0088 0,0088 0,0088 0,0088 0, Spor Müsabakalarına Giriş Ücreti 0,0613 0,0613 0,0613 0,0613 0,0613 0,0613 0,0613 0,0613 0,0613 0,0613 0,0613 0, Sportif Faaliyetler İçin Yapılan Ödemeler 0,3178 0,3178 0,3178 0,3178 0,3178 0,3178 0,3178 0,3178 0,3178 0,3178 0,3178 0, Film Tabetme Ücreti 0,0143 0,0143 0,0143 0,0143 0,0143 0,0143 0,0143 0,0143 0,0143 0,0143 0,0143 0, Resim Çektirme Ücreti 0,0392 0,0392 0,0392 0,0392 0,0392 0,0392 0,0392 0,0392 0,0392 0,0392 0,0392 0, Kablo Özel Yayın Hizmetleri 0,1598 0,1598 0,1598 0,1598 0,1598 0,1598 0,1598 0,1598 0,1598 0,1598 0,1598 0, Sinema 0,0535 0,0535 0,0535 0,0535 0,0535 0,0535 0,0535 0,0535 0,0535 0,0535 0,0535 0, Tiyatro 0,0084 0,0084 0,0084 0,0084 0,0084 0,0084 0,0084 0,0084 0,0084 0,0084 0,0084 0, Diğer Kültürel Faaliyetler (Internet Kafe) 0,0384 0,0384 0,0384 0,0384 0,0384 0,0384 0,0384 0,0384 0,0384 0,0384 0,0384 0, At yarışı (Şans Oyunları Masrafları) 0,0081 0,0081 0,0081 0,0081 0,0081 0,0081 0,0081 0,0081 0,0081 0,0081 0,0081 0, On Numara (Şans Oyunları Masrafları) 0,0042 0,0042 0,0042 0,0042 0,0042 0,0042 0,0042 0,0042 0,0042 0,0042 0,0042 0, Piyango Bileti (Şans Oyunları Masrafları) 0,0101 0,0101 0,0101 0,0101 0,0101 0,0101 0,0101 0,0101 0,0101 0,0101 0,0101 0, Sayisal Loto (Şans Oyunları Masrafları) 0,0372 0,0372 0,0372 0,0372 0,0372 0,0372 0,0372 0,0372 0,0372 0,0372 0,0372 0, İddaa (Şans Oyunları Masrafları) 0,0010 0,0010 0,0010 0,0010 0,0010 0,0010 0,0010 0,0010 0,0010 0,0010 0,0010 0, Şans Topu (Şans Oyunları Masrafları) 0,0085 0,0085 0,0085 0,0085 0,0085 0,0085 0,0085 0,0085 0,0085 0,0085 0,0085 0, Süper Loto (Şans Oyunları Masrafları) 0,0059 0,0059 0,0059 0,0059 0,0059 0,0059 0,0059 0,0059 0,0059 0,0059 0,0059 0, Çocuk Kitapları 0,0398 0,0398 0,0398 0,0398 0,0398 0,0398 0,0398 0,0398 0,0398 0,0398 0,0398 0,0398

13 Okul Kitapları 0,0979 0,0979 0,0979 0,0979 0,0979 0,0979 0,0979 0,0979 0,0979 0,0979 0,0979 0, Diğer Kitaplar (Edebi Kitaplar) 0,1220 0,1220 0,1220 0,1220 0,1220 0,1220 0,1220 0,1220 0,1220 0,1220 0,1220 0, Gazete 0,1363 0,1363 0,1363 0,1363 0,1363 0,1363 0,1363 0,1363 0,1363 0,1363 0,1363 0, Magazinler ve Dergiler 0,0244 0,0244 0,0244 0,0244 0,0244 0,0244 0,0244 0,0244 0,0244 0,0244 0,0244 0, Okul Defteri 0,0503 0,0503 0,0503 0,0503 0,0503 0,0503 0,0503 0,0503 0,0503 0,0503 0,0503 0, Kalem 0,0448 0,0448 0,0448 0,0448 0,0448 0,0448 0,0448 0,0448 0,0448 0,0448 0,0448 0, Resim Boyaları 0,0231 0,0231 0,0231 0,0231 0,0231 0,0231 0,0231 0,0231 0,0231 0,0231 0,0231 0, Yazım ve Çizim Kağıtları 0,0137 0,0137 0,0137 0,0137 0,0137 0,0137 0,0137 0,0137 0,0137 0,0137 0,0137 0, Diğer Kırtasiye Malzemeleri 0,0558 0,0558 0,0558 0,0558 0,0558 0,0558 0,0558 0,0558 0,0558 0,0558 0,0558 0, Haftasonu Turları Yurtiçi 0,0065 0,0065 0,0065 0,0065 0,0065 0,0065 0,0065 0,0065 0,0065 0,0065 0,0065 0, Yurtiçi Bir Hafta ve Daha Fazla Süreli Turlar 0,0259 0,0259 0,0259 0,0259 0,0259 0,0259 0,0259 0,0259 0,0259 0,0259 0,0259 0, Yurt Dışı Bir Hafta ve Daha Fazla Süreli Turlar 0,0158 0,0158 0,0158 0,0158 0,0158 0,0158 0,0158 0,0158 0,0158 0,0158 0,0158 0, Hacca Gidiş Ücreti 0,3366 0,3366 0,3366 0,3366 0,3366 0,3366 0,3366 0,3366 0,3366 0,3366 0,3366 0, Eğitim 2, Anaokul Ücreti 0,1676 0,1676 0,1676 0,1676 0,1676 0,1676 0,1676 0,1676 0,1676 0,1676 0,1676 0, Özel İlköğretim Ücreti 0,3646 0,3646 0,3646 0,3646 0,3646 0,3646 0,3646 0,3646 0,3646 0,3646 0,3646 0, Özel Lise Ücreti 0,1455 0,1455 0,1455 0,1455 0,1455 0,1455 0,1455 0,1455 0,1455 0,1455 0,1455 0, Özel Dersane Ücreti SBS Hazırlık 0,3553 0,3553 0,3553 0,3553 0,3553 0,3553 0,3553 0,3553 0,3553 0,3553 0,3553 0, Özel Dersane Ücreti Üniversite Hazırlık 0,4694 0,4694 0,4694 0,4694 0,4694 0,4694 0,4694 0,4694 0,4694 0,4694 0,4694 0, Özel Üniversite Ücreti 0,2445 0,2445 0,2445 0,2445 0,2445 0,2445 0,2445 0,2445 0,2445 0,2445 0,2445 0, Üniversite Harcı 0,1954 0,1954 0,1954 0,1954 0,1954 0,1954 0,1954 0,1954 0,1954 0,1954 0,1954 0, Düzeyi Belirlenemeyen Eğitim Programları 0,2401 0,2401 0,2401 0,2401 0,2401 0,2401 0,2401 0,2401 0,2401 0,2401 0,2401 0, Lokanta ve oteller 5, Çorbalar 0,1542 0,1542 0,1542 0,1542 0,1542 0,1542 0,1542 0,1542 0,1542 0,1542 0,1542 0, Hazır Yemekler (Pilav, Kuru Fasulye) 0,6445 0,6445 0,6445 0,6445 0,6445 0,6445 0,6445 0,6445 0,6445 0,6445 0,6445 0, Kebaplar 0,6963 0,6963 0,6963 0,6963 0,6963 0,6963 0,6963 0,6963 0,6963 0,6963 0,6963 0, Pideler 0,6365 0,6365 0,6365 0,6365 0,6365 0,6365 0,6365 0,6365 0,6365 0,6365 0,6365 0, Ekmekarası Yiyecekler 0,7566 0,7566 0,7566 0,7566 0,7566 0,7566 0,7566 0,7566 0,7566 0,7566 0,7566 0, Burgerler 0,6179 0,6179 0,6179 0,6179 0,6179 0,6179 0,6179 0,6179 0,6179 0,6179 0,6179 0, Pastane Ürünleri 0,3619 0,3619 0,3619 0,3619 0,3619 0,3619 0,3619 0,3619 0,3619 0,3619 0,3619 0, Hamur Tatlıları 0,0502 0,0502 0,0502 0,0502 0,0502 0,0502 0,0502 0,0502 0,0502 0,0502 0,0502 0, Sıcak İçecekler 1,0081 1,0081 1,0081 1,0081 1,0081 1,0081 1,0081 1,0081 1,0081 1,0081 1,0081 1, Kola 0,0331 0,0331 0,0331 0,0331 0,0331 0,0331 0,0331 0,0331 0,0331 0,0331 0,0331 0, Ayran 0,0504 0,0504 0,0504 0,0504 0,0504 0,0504 0,0504 0,0504 0,0504 0,0504 0,0504 0, Alkollü İçkiler 0,1200 0,1200 0,1200 0,1200 0,1200 0,1200 0,1200 0,1200 0,1200 0,1200 0,1200 0, Otel Ücreti 0,2937 0,2937 0,2937 0,2937 0,2937 0,2937 0,2937 0,2937 0,2937 0,2937 0,2937 0, Yurt Ücretleri 0,2020 0,2020 0,2020 0,2020 0,2020 0,2020 0,2020 0,2020 0,2020 0,2020 0,2020 0, Çeşitli mal ve hizmetler 3, Erkek Berberi 0,2894 0,2894 0,2894 0,2894 0,2894 0,2894 0,2894 0,2894 0,2894 0,2894 0,2894 0, Kadın Berberi 0,2039 0,2039 0,2039 0,2039 0,2039 0,2039 0,2039 0,2039 0,2039 0,2039 0,2039 0, Kişisek Bakım Hizmetleri (Kadın İçin) 0,0667 0,0667 0,0667 0,0667 0,0667 0,0667 0,0667 0,0667 0,0667 0,0667 0,0667 0, Elektrikli Epilasyon Aletleri 0,0141 0,0141 0,0141 0,0141 0,0141 0,0141 0,0141 0,0141 0,0141 0,0141 0,0141 0, Elektrikli Saç Bakım Aletleri 0,0306 0,0306 0,0306 0,0306 0,0306 0,0306 0,0306 0,0306 0,0306 0,0306 0,0306 0, Traş Malzemeleri 0,0528 0,0528 0,0528 0,0528 0,0528 0,0528 0,0528 0,0528 0,0528 0,0528 0,0528 0, Ağız ve Diş Bakımı Ürünleri 0,0807 0,0807 0,0807 0,0807 0,0807 0,0807 0,0807 0,0807 0,0807 0,0807 0,0807 0, Tuvalet ve Güzellik Sabunu 0,0834 0,0834 0,0834 0,0834 0,0834 0,0834 0,0834 0,0834 0,0834 0,0834 0,0834 0, Sabun 0,0454 0,0454 0,0454 0,0454 0,0454 0,0454 0,0454 0,0454 0,0454 0,0454 0,0454 0, Parfümler 0,0866 0,0866 0,0866 0,0866 0,0866 0,0866 0,0866 0,0866 0,0866 0,0866 0,0866 0, Deodorantlar 0,0287 0,0287 0,0287 0,0287 0,0287 0,0287 0,0287 0,0287 0,0287 0,0287 0,0287 0, Misafir Kolonyası 0,0296 0,0296 0,0296 0,0296 0,0296 0,0296 0,0296 0,0296 0,0296 0,0296 0,0296 0, Cilt ve Vücut Ürünleri 0,0886 0,0886 0,0886 0,0886 0,0886 0,0886 0,0886 0,0886 0,0886 0,0886 0,0886 0, Makyaj Malzemeleri 0,0387 0,0387 0,0387 0,0387 0,0387 0,0387 0,0387 0,0387 0,0387 0,0387 0,0387 0, Saç Bakım Ürünleri 0,2245 0,2245 0,2245 0,2245 0,2245 0,2245 0,2245 0,2245 0,2245 0,2245 0,2245 0, Tuvalet Kağıdı 0,1071 0,1071 0,1071 0,1071 0,1071 0,1071 0,1071 0,1071 0,1071 0,1071 0,1071 0,1071

14 Mendil 0,0464 0,0464 0,0464 0,0464 0,0464 0,0464 0,0464 0,0464 0,0464 0,0464 0,0464 0, Pamuk 0,0036 0,0036 0,0036 0,0036 0,0036 0,0036 0,0036 0,0036 0,0036 0,0036 0,0036 0, Bebek Bezi 0,3597 0,3597 0,3597 0,3597 0,3597 0,3597 0,3597 0,3597 0,3597 0,3597 0,3597 0, Hijyenik Kadin Bağı 0,0568 0,0568 0,0568 0,0568 0,0568 0,0568 0,0568 0,0568 0,0568 0,0568 0,0568 0, Mücevher Altın 0,6496 0,6496 0,6496 0,6496 0,6496 0,6496 0,6496 0,6496 0,6496 0,6496 0,6496 0, Seyahat Malzemeleri 0,0518 0,0518 0,0518 0,0518 0,0518 0,0518 0,0518 0,0518 0,0518 0,0518 0,0518 0, Okul Çantası 0,1054 0,1054 0,1054 0,1054 0,1054 0,1054 0,1054 0,1054 0,1054 0,1054 0,1054 0, Şemsiye 0,0936 0,0936 0,0936 0,0936 0,0936 0,0936 0,0936 0,0936 0,0936 0,0936 0,0936 0, Kreş ve Gündüz Bakım Evleri 0,0915 0,0915 0,0915 0,0915 0,0915 0,0915 0,0915 0,0915 0,0915 0,0915 0,0915 0, Yangın, Hırsızlık ve Diğer Afetler İçin Sigorta 0,0122 0,0122 0,0122 0,0122 0,0122 0,0122 0,0122 0,0122 0,0122 0,0122 0,0122 0, Sağlık Sigortası 0,0185 0,0185 0,0185 0,0185 0,0185 0,0185 0,0185 0,0185 0,0185 0,0185 0,0185 0, Kasko ve Zorunlu Trafik Sigortası 0,0375 0,0375 0,0375 0,0375 0,0375 0,0375 0,0375 0,0375 0,0375 0,0375 0,0375 0, Banka ile Para Havale Ücreti 0,0089 0,0089 0,0089 0,0089 0,0089 0,0089 0,0089 0,0089 0,0089 0,0089 0,0089 0, Resmi Evraklarla İlgili Hizmetler 0,2814 0,2814 0,2814 0,2814 0,2814 0,2814 0,2814 0,2814 0,2814 0,2814 0,2814 0, Ulaşım Araçları ile İlgili Hizmetler 0,0915 0,0915 0,0915 0,0915 0,0915 0,0915 0,0915 0,0915 0,0915 0,0915 0,0915 0, Dökümentasyon İçin Ödenen Ücretler 0,0194 0,0194 0,0194 0,0194 0,0194 0,0194 0,0194 0,0194 0,0194 0,0194 0,0194 0,0194 (*) Madde düzeyinde ağırlıkların virgülden sonra 4 basamağa yuvarlanmasından dolayı toplam 100 vermemektedir.

HIZLI TÜKETİLEN ÜRÜNLER FİYAT ENDEKSİ (HTFE)

HIZLI TÜKETİLEN ÜRÜNLER FİYAT ENDEKSİ (HTFE) HIZLI TÜKETİLEN ÜRÜNLER FİYAT ENDEKSİ () 2015 Yılı Ayı Gelişmeleri Hazırlayan: Zafer YÜKSELER Sayı:3 Şubat 2015 2015 yılı ayında, bir önceki aya göre yüzde 1,1 oranında yükselmiş, yıllık artış oranı ise

Detaylı

T. C. T ÜR K ĠYE ĠST AT ĠST ĠK K U R U MU B Aġ K AN L IĞ I 2012 YILI ENFLASYON HESAPLAMALARI HAKKINDA KAMUOYU AÇIKLAMASI

T. C. T ÜR K ĠYE ĠST AT ĠST ĠK K U R U MU B Aġ K AN L IĞ I 2012 YILI ENFLASYON HESAPLAMALARI HAKKINDA KAMUOYU AÇIKLAMASI T. C. T ÜR K ĠYE ĠST AT ĠST ĠK K U R U MU B Aġ K AN L IĞ I No : 03 Tarih : 02/02/2012 2012 YILI ENFLASYON HESAPLAMALARI HAKKINDA KAMUOYU AÇIKLAMASI 2012 yılı Tüketici Fiyatları Endeksi (TÜFE) hesaplamalarında,

Detaylı

HIZLI TÜKETİLEN ÜRÜNLER FİYAT ENDEKSİ (HTFE)

HIZLI TÜKETİLEN ÜRÜNLER FİYAT ENDEKSİ (HTFE) HIZLI TÜKETİLEN ÜRÜNLER FİYAT ENDEKSİ () 2016 Yılı Ayı Gelişmeleri Hazırlayan: Zafer YÜKSELER Sayı:49 4 Şubat 2016 2016 yılı ayında, bir önceki aya göre yüzde 2,35, geçen yılın aynı ayına göre ise yüzde

Detaylı

HIZLI TÜKETİLEN ÜRÜNLER FİYAT ENDEKSİ (HTFE)

HIZLI TÜKETİLEN ÜRÜNLER FİYAT ENDEKSİ (HTFE) HIZLI TÜKETİLEN ÜRÜNLER FİYAT ENDEKSİ () 201 Yılı Ayı Gelişmeleri Hazırlayan: Zafer YÜKSELER Sayı:61 1 Şubat 201 201 yılı ayında, bir önceki aya göre yüzde 2,63, geçen yılın aynı ayına göre ise yüzde 9,92

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-09/ Lefkoşa, 2 Haziran 2009 BASIN AÇIKLAMASI 1998-1999=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2009 MAYIS AYI SONUÇLARI Devlet

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-09/ Lefkoşa, 6 Ocak 2010 BASIN AÇIKLAMASI 1998-1999=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2009 ARALIK AYI SONUÇLARI Devlet

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-11/ Lefkoşa, 4 Ekim 2011 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2011 EYLÜL AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-09/ Lefkoşa, 5 Mayıs 2009 BASIN AÇIKLAMASI 1998-1999=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2009 NİSAN AYI SONUÇLARI Devlet

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı: DPÖ 0.00.262-15/ Lefkoşa, 2 Ekim 2015

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı: DPÖ 0.00.262-15/ Lefkoşa, 2 Ekim 2015 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.262-15/ Lefkoşa, 2 Ekim 2015 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2015 EYLÜL AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-12/ Lefkoşa, 4 Ekim 2012 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2012 EYLÜL AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

BÖ/CK Tel: (90) (392) Fax: (90) (392) Web: dpo.gov.ct.tr

BÖ/CK Tel: (90) (392) Fax: (90) (392) Web: dpo.gov.ct.tr KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00-551.08-19/ Lefkoşa, 4 Şubat 2019 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2019 OCAK AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00-551.08-18/ Lefkoşa,4 Aralık 2018 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2018 KASIM AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00-551.08-18/ Lefkoşa, 4 Temmuz 2018 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2018 HAZİRAN AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-13/ Lefkoşa, 3 Temmuz 2013 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2013 HAZİRAN AYI SONUÇLARI Devlet

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-11/ Lefkoşa, 03 Haziran 2011 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2011 MAYIS AYI SONUÇLARI Devlet

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ. Sayı : DPÖ 0.00.262-09/ Lefkoşa, 3 Mart 2009

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ. Sayı : DPÖ 0.00.262-09/ Lefkoşa, 3 Mart 2009 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-09/ Lefkoşa, 3 Mart 2009...... 1998-1999=100 Temel Yılı Tüketici Fiyatları Endeksi 2009 Ocak Ayı Sonuçları İle İlgili Düzeltme 3

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIĞI DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 TEMMUZ AYI SONUÇLARI

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIĞI DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 TEMMUZ AYI SONUÇLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIĞI DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.262-17/ Lefkoşa, 3 Ağustos 2017 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 TEMMUZ AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 NİSAN AYI SONUÇLARI

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 NİSAN AYI SONUÇLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.262-17/ Lefkoşa, 4 Mayıs 2017 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 NİSAN AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2014 EYLÜL AYI SONUÇLARI

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2014 EYLÜL AYI SONUÇLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-14/ Lefkoşa, 2 Ekim 2014 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2014 EYLÜL AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00-551.08-18/ Lefkoşa,3 Ağustos 2018 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2018 TEMMUZ AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-12/ Lefkoşa, 3 Ağustos 2012 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2012 TEMMUZ AYI SONUÇLARI Devlet

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı: DPÖ / Lefkoşa, 5 Aralık 2016

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı: DPÖ / Lefkoşa, 5 Aralık 2016 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.262-16/ Lefkoşa, 5 Aralık 2016 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2016 KASIM AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

Gerçek enflasyon temel gıdada yüzde 16, sağlıkta yüzde 69

Gerçek enflasyon temel gıdada yüzde 16, sağlıkta yüzde 69 Umut Oran Basın Açıklaması 11 Ocak 2014 Mutfaktaki yangını TÜİK yalanları söndüremez Gerçek enflasyon temel gıdada yüzde 16, sağlıkta yüzde 69 AKP, enflasyon hedefini bu yıl da ıskaladı... 2013 te yüzde

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-10/ Lefkoşa, 5 Ekim 2010 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2010 EYLÜL AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.551.08-18/ Lefkoşa, 3 Mayıs 2018 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2018 NİSAN AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-12/ Lefkoşa, 4 Ocak 2012 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2011 ARALIK AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2014 NİSAN AYI SONUÇLARI

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2014 NİSAN AYI SONUÇLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-14/ Lefkoşa, 7 Mayıs 2014 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2014 NİSAN AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı : DPÖ 0.00.262-14/ Lefkoşa, 5 Kasım 2014

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı : DPÖ 0.00.262-14/ Lefkoşa, 5 Kasım 2014 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-14/ Lefkoşa, 5 Kasım 2014 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2014 EKİM AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı: DPÖ / Lefkoşa, 1 Mart 2017

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı: DPÖ / Lefkoşa, 1 Mart 2017 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.262-17/ Lefkoşa, 1 Mart 2017 BASIN AÇIKLAMASI 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 OCAK AYI SONUÇLARI Devlet

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-11/ Lefkoşa,05 Temmuz 2011 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2011 HAZİRAN AYI SONUÇLARI Devlet

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-09/ Lefkoşa, 6 Temmuz 2009 BASIN AÇIKLAMASI 1998-1999=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2009 HAZİRAN AYI SONUÇLARI Devlet

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı: DPÖ 0.00.262-15/ Lefkoşa, 3 Temmuz 2015

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı: DPÖ 0.00.262-15/ Lefkoşa, 3 Temmuz 2015 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.262-15/ Lefkoşa, 3 Temmuz 2015 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2015 HAZİRAN AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-10/ Lefkoşa, 11 Mart 2010 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2010 ŞUBAT AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-11/ Lefkoşa, 4 Ocak 2011 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2010 ARALIK AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 MART AYI SONUÇLARI

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 MART AYI SONUÇLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.262-17/ Lefkoşa, 3 Nisan 2017 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 MART AYI SONUÇLARI Devlet Planlama Örgütü

Detaylı

Halkın sofrasındaki pahalanma TÜİK enflasyonunu üçe katlıyor HALKIN ENFLASYONU ALDI BAŞINI GİTTİ

Halkın sofrasındaki pahalanma TÜİK enflasyonunu üçe katlıyor HALKIN ENFLASYONU ALDI BAŞINI GİTTİ Umut Oran Basın Açıklaması 09.11.2013 Halkın sofrasındaki pahalanma TÜİK enflasyonunu üçe katlıyor HALKIN ENFLASYONU ALDI BAŞINI GİTTİ Ekim sonu itibariyle TÜFE bazında yıllık enflasyon yüzde 7.71 olarak

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 KASIM AYI SONUÇLARI

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 KASIM AYI SONUÇLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.262-17/ Lefkoşa, 4 Aralık 2017 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 KASIM AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-10/ Lefkoşa, 2 Eylül 2010 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2010 AĞUSTOS AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.262-16/ Lefkoşa, 7 Ekim 2016 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2016 EYLÜL AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-09/ Lefkoşa, 4 Kasım 2009 BASIN AÇIKLAMASI 1998-1999=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2009 EKİM AYI SONUÇLARI Devlet

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı: DPÖ / Lefkoşa, 4 Eylül 2015

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı: DPÖ / Lefkoşa, 4 Eylül 2015 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.262-15/ Lefkoşa, 4 Eylül 2015 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2015 AĞUSTOS AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-17/ Lefkoşa,3 Temmuz 2017 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 HAZİRAN AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 ŞUBAT AYI SONUÇLARI

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 ŞUBAT AYI SONUÇLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.262-17/ Lefkoşa, 13 Mart 2017 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 ŞUBAT AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-09/ Lefkoşa, 4 Eylül 2009 BASIN AÇIKLAMASI 1998-1999=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2009 AĞUSTOS AYI SONUÇLARI Devlet

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı : DPÖ / Lefkoşa, 2 Ağustos 2013

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı : DPÖ / Lefkoşa, 2 Ağustos 2013 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-13/ Lefkoşa, 2 Ağustos 2013 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2013 TEMMUZ AYI SONUÇLARI Devlet

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı: DPÖ / Lefkoşa, 4 Ağustos 2016

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı: DPÖ / Lefkoşa, 4 Ağustos 2016 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.262-16/ Lefkoşa, 4 Ağustos 2016 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2016 TEMMUZ AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 EYLÜL AYI SONUÇLARI

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 EYLÜL AYI SONUÇLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.262-17/ Lefkoşa, 4 Ekim 2017 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 EYLÜL AYI SONUÇLARI Devlet Planlama Örgütü

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-13/ Lefkoşa, 3 Nisan 2013 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2013 MART AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-09/ Lefkoşa, 5 Ağustos 2009 BASIN AÇIKLAMASI 1998-1999=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2009 TEMMUZ AYI SONUÇLARI Devlet

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-10/ Lefkoşa, 2 Ağustos 2010 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2010 TEMMUZ AYI SONUÇLARI Devlet

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00-551.08-18/ Lefkoşa, 3 Eylül 2018 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2018 AĞUSTOS AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-10/ Lefkoşa, 2 Temmuz 2010 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2010 HAZİRAN AYI SONUÇLARI Devlet

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı: DPÖ / Lefkoşa, 5 Eylül 2016

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı: DPÖ / Lefkoşa, 5 Eylül 2016 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.262-16/ Lefkoşa, 5 Eylül 2016 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2016 AĞUSTOS AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2015 MAYIS AYI SONUÇLARI

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2015 MAYIS AYI SONUÇLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.262-15/ Lefkoşa, 4 Haziran 2015 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2015 MAYIS AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı : DPÖ 0.00.262-15/ Lefkoşa, 5 Ocak 2015

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı : DPÖ 0.00.262-15/ Lefkoşa, 5 Ocak 2015 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-15/ Lefkoşa, 5 Ocak 2015 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2014 ARALIK AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00-551.08-18/ Lefkoşa, 4 Haziran 2018 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2018 MAYIS AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2015 OCAK AYI SONUÇLARI

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2015 OCAK AYI SONUÇLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-15/ Lefkoşa, 4 Şubat 2015 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2015 OCAK AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2014 MAYIS AYI SONUÇLARI

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2014 MAYIS AYI SONUÇLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.262-14/ Lefkoşa, 3 Haziran 2014 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2014 MAYIS AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 EKİM AYI SONUÇLARI

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 EKİM AYI SONUÇLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.262-17/ Lefkoşa, 3 Kasım 2017 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 EKİM AYI SONUÇLARI Devlet Planlama Örgütü

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-10/ Lefkoşa, 3 Haziran 2010 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2010 MAYIS AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı: DPÖ / Lefkoşa, 6 Ocak 2016

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı: DPÖ / Lefkoşa, 6 Ocak 2016 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.262-16/ Lefkoşa, 6 Ocak 2016 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2015 ARALIK AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-12/ Lefkoşa, 2 Nisan 2012 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2012 MART AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-12/ Lefkoşa, 4 Haziran 2012 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2012 MAYIS AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 AĞUSTOS AYI SONUÇLARI

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 AĞUSTOS AYI SONUÇLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.262-17/ Lefkoşa, 6 Eylül 2017 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 AĞUSTOS AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 ARALIK AYI SONUÇLARI

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 ARALIK AYI SONUÇLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.262-18/ Lefkoşa,4 Ocak 2018 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 ARALIK AYI SONUÇLARI Devlet Planlama Örgütü

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2016 EKİM AYI SONUÇLARI

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2016 EKİM AYI SONUÇLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.262-16/ Lefkoşa, 4 Kasım 2016 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2016 EKİM AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-10/ Lefkoşa, 4 Mayıs 2010 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2010 NİSAN AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00-551.08-19/ Lefkoşa, 3 Nisan 2019 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2019 MART AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2014 OCAK AYI SONUÇLARI

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2014 OCAK AYI SONUÇLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-14/ Lefkoşa, 6 Şubat 2014 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2014 OCAK AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2013 ARALIK AYI SONUÇLARI

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2013 ARALIK AYI SONUÇLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-14/ Lefkoşa, 3 Ocak 2014 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2013 ARALIK AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-09/ Lefkoşa, 5 Ekim 2009 BASIN AÇIKLAMASI 1998-1999=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2009 EYLÜL AYI SONUÇLARI Devlet

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2013 KASIM AYI SONUÇLARI

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2013 KASIM AYI SONUÇLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-13/ Lefkoşa, 4 Aralık 2013 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2013 KASIM AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2013 ŞUBAT AYI SONUÇLARI

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2013 ŞUBAT AYI SONUÇLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.262-13/ Lefkoşa, 6 Mart 2013 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2013 ŞUBAT AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-12/ Lefkoşa, 3 Temmuz 2012 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2012 HAZİRAN AYI SONUÇLARI Devlet

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-12/ Lefkoşa, 4 Ocak 2013 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2012 ARALIK AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-13/ Lefkoşa, 4 Haziran 2013 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2013 MAYIS AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00-551.08-18/ Lefkoşa,5 Ekim 2018 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2018 EYLÜL AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2014 MART AYI SONUÇLARI

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2014 MART AYI SONUÇLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-14/ Lefkoşa, 3 Nisan 2014 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2014 MART AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı: DPÖ / Lefkoşa, 4 Mayıs 2015

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı: DPÖ / Lefkoşa, 4 Mayıs 2015 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.262-15/ Lefkoşa, 4 Mayıs 2015 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2015 NİSAN AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2013 EYLÜL AYI SONUÇLARI

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2013 EYLÜL AYI SONUÇLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-13/ Lefkoşa, 4 Ekim 2013 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2013 EYLÜL AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı: DPÖ / Lefkoşa, 4 Ocak 2017

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı: DPÖ / Lefkoşa, 4 Ocak 2017 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.262-17/ Lefkoşa, 4 Ocak 2017 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2016 ARALIK AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı: DPÖ / Lefkoşa, 4 Mayıs 2016

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı: DPÖ / Lefkoşa, 4 Mayıs 2016 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.262-16/ Lefkoşa, 4 Mayıs 2016 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2016 NİSAN AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-09/ Lefkoşa, 4 Mart 2009 BASIN AÇIKLAMASI 1998-1999=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2009 ŞUBAT AYI SONUÇLARI Devlet

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-13/ Lefkoşa, 3 Mayıs 2013 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2013 NİSAN AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı : DPÖ / Lefkoşa, 4 Eylül 2013

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ. Sayı : DPÖ / Lefkoşa, 4 Eylül 2013 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-13/ Lefkoşa, 4 Eylül 2013 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2013 AĞUSTOS AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-12/ Lefkoşa, 4 Eylül 2012 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2012 AĞUSTOS AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2018 MART AYI SONUÇLARI

2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2018 MART AYI SONUÇLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00-551.08-18/ Lefkoşa, 4 Nisan 2018 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2018 MART AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2013 EKİM AYI SONUÇLARI

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2013 EKİM AYI SONUÇLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-13/ Lefkoşa, 5 Kasım 2013 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2013 EKİM AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 MAYIS AYI SONUÇLARI

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 MAYIS AYI SONUÇLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.262-17/ Lefkoşa, 2 Haziran 2017 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2017 MAYIS AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-10/ Lefkoşa, 5 Nisan 2010 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2010 MART AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-12/ Lefkoşa, 3 Mayıs 2012 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2012 NİSAN AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00-551.08-18/ Lefkoşa,5 Kasım 2018 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2018 EKİM AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2014 AĞUSTOS AYI SONUÇLARI

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2014 AĞUSTOS AYI SONUÇLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-14/ Lefkoşa, 4 Eylül 2014 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2014 AĞUSTOS AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-12/ Lefkoşa, 2 Mart 2012 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2012 ŞUBAT AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2015 ŞUBAT AYI SONUÇLARI

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2015 ŞUBAT AYI SONUÇLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00.262-15/ Lefkoşa, 5 Mart 2015 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2015 ŞUBAT AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-10/ Lefkoşa, 4 Kasım 2010 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2010 EKİM AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

BÖ/CK Tel: (90) (392) Fax: (90) (392) Web: dpo.gov.ct.tr

BÖ/CK Tel: (90) (392) Fax: (90) (392) Web: dpo.gov.ct.tr KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı: DPÖ 0.00-551.08-19/ Lefkoşa, 5 Mart 2019 2015=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2019 ŞUBAT AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-10/ Lefkoşa, 3 Aralık 2010 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2010 KASIM AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-11/ Lefkoşa, 4 Mart 2011 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2011 ŞUBAT AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2016 ŞUBAT AYI SONUÇLARI

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2016 ŞUBAT AYI SONUÇLARI KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLET PLANLAMA ÖRGÜTÜ Sayı : DPÖ 0.00.262-16/ Lefkoşa, 4 Mart 2016 BASIN AÇIKLAMASI 2008=100 TEMEL YILI TÜKETİCİ FİYATLARI ENDEKSİNİN 2016 ŞUBAT AYI SONUÇLARI Devlet Planlama

Detaylı