BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS, 2013/4 [] :47:58 Aylik Bildirim

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS, 2013/4 [] 31.05.2013 15:47:58 Aylik Bildirim"

Transkript

1 BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS, 2013/4 [] :47:58 Aylik Bildirim BEŞİKTAŞ FUTBOL YAT.SAN.VE TİC.A.Ş.'nin 01/04/ /04/2013 dönemine ilişkin Aylık Bildirim ilişikte verilmiştir :01:09 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul : (212) (319) - (212) Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Profesyonel futbolcumuz Erkan Kaş ile sözleşme yenilenmiştir. Şirketimiz profesyonel futbolcularından Erkan Kaş ile ve tarihlerini kapsayacak şekilde sözleşme yenilenmiştir. Buna göre futbolcuya; * sezonu için TL garanti ücret, Profesyonel Futbol A Takımımız ile 20(yirmi) resmi maçta ilk 11'de sahaya çıkması durumunda TL performans primi, * sezonu için TL garanti ücret, Profesyonel Futbol A Takımımız ile 20(yirmi) resmi maçta ilk 11'de sahaya çıkması durumunda TL performans primi, * sezonu için TL garanti ücret, Profesyonel Futbol A Takımımız ile 20(yirmi) resmi maçta ilk 11'de sahaya çıkması durumunda TL performans primi ödenecektir. * Ayrıca futbolcuya ve sezonlarında Profesyonel Futbol A takım kadrtosunda yer aldığı her resmi maç için TL, sezonunda Profesyonel Futbol A takım kadrosunda yer aldığı her resmi maç için TL maç başı üçret ödenecektir :24:17 Özel Durum Açıklaması (Güncelleme)

2 Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul : (212) (319) - (212) Orjinal Açıklamanın Tarihi : Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Şirketimiz ile Samet Aybaba Arasındaki Sözleşmenin Feshi Hk. Şirketimiz ile Samet Aybaba arasındaki tescil ve başlangıç tarihli Türkiye Futbol Federasyonu Teknik Adam Sözleşmesi taraflar olarak karşılıklı rıza ve muvafakatimizle tarihinden itibaren geçerli olmak üzere karşılıklı olarak feshedilmiştir. Buna gore 1.Şirketimiz, Fesih tazminatı olarak, 2013/2014 futbol sezonuna ilişkin garanti ücret tutarı olan toplam TL'nı Samet Aybaba'ya ilki 31 Ağustos 2013 tarihinde olmak üzere bu tarihi takip eden ayların işgünü olan son günlerinde her biri TL'lik taksitler halinde toplam 10 taksitte ödeyecektir. 2.Samet Aybaba'nın 2013/2014 futbol sezonunda başkaca bir Kulüple (Şirketle) sözleşme imzalaması halinde, 2013/2014 futbol sezonunda yeni kulübünden alacağı ücret Şirketimiz tarafından Samet Aybaba'ya ödenecek ücretten düşülecek olup, iki ücret arasındaki fark yine anılan tarihlerde aylık olarak Şirketimiz tarafından Samet Aybaba'ya ödenecektir :52:39 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul : (212) (319) - (212)

3 Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Şirketimiz Futbol Genel Direktörü Atanması Hk. Zeki Önder Özen, tarihinde başlamak ve tarihinde sona ermek üzere 3 yıl süre ile Şirketimiz Futbol Genel Direktörü olarak görev yapacaktır. Sözleşme süresince kendisine aylık net TL ücret ödenecek olup, ayrıca sözleşme uyarınca Futbol A Takımımızın "Süper Lig" şampiyonluğu kazanması halinde Brüt TL "Şampiyonluk Primi", "Süper Lig İkincisi" olarak UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Müsabakaları oynaması ve bu müsabakalarda başarılı olup Grup Maçlarına Katılmayı hak etmesi halinde Brüt TL "Başarı Primi", "Türkiye Kupası"nı kazanması halinde Brüt TL "Başarı Primi", Şirketimiz tarafından kendisine ödenecektir :25:38 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul : (212) (319) - (212) Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Profesyonel Futbol Takımımız UEFA Lisansı Almaya Hak Kazanmıştır. Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu, Şirketimiz Profesyonel Futbol Takımının sezonu için UEFA Lisansı Almaya hak kazandığını açıklamıştır. Şirketimiz Profesyonel Futbol Takımı, sportif başarısı doğrultusunda sezonunda UEFA müsabakalarına katılabilecektir.

4 BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS, 2013/3 [] :46:22 Aylik Bildirim BEŞİKTAŞ FUTBOL YAT.SAN.VE TİCA.Ş.'nin 01/03/ /03/2013 dönemine ilişkin Aylık Bildirim ilişikte verilmiştir :46:05 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul : (212) (319) - (212) Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Şirketimiz Sermaye Artırımı Sonuçları Hk. Şirketimiz çıkarılmış sermayesinin TL'den TL'ye artırılması işlemleri çerçevesinde, Denizbank Karaköy Ticari Merkez Şubesinde açılan özel hesaba TL sermayeyi temsil eden paylar karşılığında, bu senetleri satın alan kişiler tarafından yeni pay alma haklarını kullanma süresi (21/03/2013-T+1 dahil 05/04/2013) içerisinde TL, halka arz süresi(09/04/2013-t+2 dahil 11/04/2013) içerisinde satış komisyonu ve BSMV kesildikten sonra ,09 TL (0,1% İMKB Birincil Piyasa Satış Komisyonu+BSMV kesintisi öncesi ,58 TL) olmak üzere toplam ,09 TL yatırılmıştır. Buna ek olarak, ana ortağımız Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği, Şirketimizden mevcut alacaklarına istinaden, alacaklarının TL'lik kısmı ile nakit sermaye koyma borcuna mahsup edilmek suretiyle sermaye artırımına katılmıştır. Şirketimiz tarafından Sermaye Piyasası Kurulu'na Sermaye Tescili Mesnet Belgesi alınması için gerekli başvuru yapılmıştır :16:41 Özel Durum Açıklaması (Genel)

5 Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul : (212) (319) - (212) Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Profesyonel Futbolcumuz Muhammed Demirci ile sözleşme yenilenmiştir. Şirketimiz Profesyonel futbolcularından Muhammed Demirci ile tarihinden itibaren 3 yıl süre ile sözleşme yenilenmiştir. Buna gore, futbolcuya; sezonu için TL garanti ücret ve TL maçbaşı ücret sezonu için TL garanti ücret ve TL maçbaşı ücret, sezonu için TL garanti ücret ve TL maçbaşı ücret ödenecektir :10:18 Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul : (212) (319) - (212) Orjinal Açıklamanın Tarihi : Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Profesyonel Futbolcu Julio Regufe Alves ile olan sözleşmemiz karşılıklı olarak feshedilmiştir.

6 Şirketimiz ile Profesyonel futbolcu Julio Regufe Alves arasında tarihine kadar geçerli olan sözleşme, tarihinde futbolcu ile karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. Buna gore, futbolcuya tarihi itibariyle Euro ödenecek olup, futbolcunun ödeme tarihi itibariyle Beşiktaş ile hiçbir ilişkisi kalmayacaktır :57:58 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul : (212) (319) - (212) Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : TTK 376.Madde uyarınca 2012/09 aylık finansal tablolarımızla ilgili açıklamamamızdır. Sermaye Piyasası Kurulu'nun 09/10/2009 tarih ve 31/876 sayılı kararına istinaden, TTK 376. maddesi hükümlerine uygun olarak aktifimizin rayiç bedel ile tespiti amacıyla oluşturulan Değerleme Raporu ve buna istinaden düzenlenen " Tarihi İtibariyle Düzenlenmiş Konsolide Olmayan Özel Bağımsız Denetim Raporu" ile bilanço aktifimizin rayiç bedel esasına göre değerlemesi sonucunda TTK 376. madde kapsamında olmadığımız sonucuna varılmış ve söz konusu değerleme ve bağımsız denetim raporları Kamuyu Aydınlatma Platformu'na tarihinde özel durum açıklaması olarak gönderilmiştir tarihi itibariyle durum aşağıdaki gibidir. Bağımsız Denetim Raporu Sonucuna Göre Oluşan Fon : TL Özsermaye (Negatif) : TL Özsermaye (Pozitif) : TL

7 :30:20 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : (212) (319) - (212) : Hayır Özet Bilgi : Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve Acıbadem Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. Hizmetleri Anonim Şirketi arasında sözleşme imzalanmıştır. Şirketimiz ile Acıbadem Sağlık Hizmetleri Tic. A.Ş. arasında reklam, promosyon, tanıtım ve sponsorluk konularını kapsayan, yıllık USD + KDV tutarında sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme tarihinde yürürlüğe girecek olup tarihinde sona erecektir. Buna göre, Acıbadem, sözleşme süresince Şirketimizin tek sağlık sponsoru olacak ve takımımızın müsabakalarını yaptığı stad ve antrenman sahalarındaki reklam alanlarında logo ve görünürlük hakkı elde edecektir. BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS, 2012/3 Aylık [] :42:43 Sorumluluk Beyanı FİNANSAL TABLO VE FAALİYET RAPORLARININ KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU'NUN KARAR TARİHİ : KARAR SAYISI : 2012 /64

8 SERMAYE PİYASASI KURULUNUN SERİ:XI, NO:29 SAYILI TEBLİĞİN ÜÇÜNCÜ BÖLÜMÜNÜN 9. MADDESİ GEREĞİNCE SORUMLULUK BEYANI a)01/ 06/ / 08/ 2012 dönemine ilişkin finansal tablolar ve faaliyet raporu tarafımızdan incelenmiş olup, b)görev ve sorumluluk alanımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, finansal tablo ve faaliyet raporunun gerçeğe aykırı bir açıklama ya da açıklamanın yapıldığı tarih itibarıyla yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir eksiklik içermediğinin, c)sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, raporun ilişkin olduğu dönem itibarıyla, yürürlükteki finansal raporlama standartlarına göre hazırlanmış finansal tabloların, konsolidasyon kapsamındakilerle birlikte, işletmenin aktifleri, pasifleri, finansal durumu ve k r ve zararı ile ilgili gerçeği dürüst bir biçimde yansıttığı ve faaliyet raporunun işin gelişimi ve performansını, konsolidasyon kapsamındakilerle birlikte, işletmenin finansal durumunu, karşı karşıya olduğu önemli riskler ve belirsizliklerle birlikte, dürüstçe yansıttığının, tespit olunduğunu beyan ederiz. FİKRET ORMAN YÖNETİM KURULU BAŞKANI METİN EMİRKADI GENEL MÜDÜR YARDIMCISI (MALİ İŞLER) BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS, 2012/9 Aylık [] :33:05 Sorumluluk Beyanı FİNANSAL TABLO VE FAALİYET RAPORLARININ KABULÜNE İLİŞKİN YÖNETİM KURULU'NUN KARAR TARİHİ: KARAR SAYISI : 2013 /02 SERMAYE PİYASASI KURULUNUN SERİ:XI, NO:29 SAYILI TEBLİĞİN ÜÇÜNCÜ BÖLÜMÜNÜN 9. MADDESİ GEREĞİNCE SORUMLULUK BEYAN a)01/ 06/ / 02/ 2013 dönemine ilişkin finansal tablo ve faaliyet raporu tarafımızdan incelenmiş olup, b)görev ve sorumluluk alanımızda sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, finansal tablo ve faaliyet raporunun gerçeğe aykırı bir açıklama ya da açıklamanın yapıldığı tarih itibarıyla yanıltıcı olması sonucunu doğurabilecek herhangi bir eksiklik içermediğinin, c)sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, raporun ilişkin olduğu dönem itibarıyla, yürürlükteki finansal raporlama standartlarına göre hazırlanmış finansal tabloların, konsolidasyon kapsamındakilerle birlikte, işletmenin aktifleri, pasifleri, finansal durumu ve k r ve zararı ile ilgili gerçeği dürüst bir biçimde yansıttığı ve faaliyet raporunun işin gelişimi ve performansını, konsolidasyon kapsamındakilerle birlikte, işletmenin finansal durumunu, karşı karşıya olduğu önemli riskler ve belirsizliklerle birlikte, dürüstçe yansıttığının, tespit olunduğunu beyan ederiz,

9 Metin Emirkadı Fikret Orman Genel Müdür Yardımcısı(Mali İşler) Yönetim Kurulu Başkanı BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS, 2012/9 Aylık [] :20:32 Faaliyet Raporu 01/06/ /02/2013 döneminine ait faaliyet raporumuz ilişikte pdf dosya olarak verilmektedir. BORSA İSTANBUL A.Ş. [BJKAS] :41:08 Yeni Açılan Birincil Piyasa *** Yeni Açılan Birincil Piyasa: BJKAS.BE (SENET, Ulusal Piyasa, Miktar: ,550 TL nominal, Maksimum Lot: 1000 Aracı: DZY, Kapanış Tarihi : ).*** BORSA İSTANBUL A.Ş. [BJKAS] :32: :06:25 Tasarruf Sahipleri Sirküleri-Sermaye Artırımı BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SAN. TİC. ANONİM ŞİRKETİ'NDEN TASARRUF SAHİPLERİ İÇİN SİRKÜLERÖDENMİŞ / ÇIKARILMIŞ SERMAYEMİZ TÜRK LİRASI NAKİT KARŞILIĞI KARŞILANMAK SURETİYLE LİRADAN LİRAYA ARTIRILMAKTADIR.ARTIRILAN SERMAYEYİ TEMSİL EDEN PAYLAR SERMAYE PİYASASI KURULU'NCA 14/03/2013 TARİH VE 9/303 SAYI İLE KAYDA ALINMIŞTIR. ANCAK KAYDA ALINMA, ORTAKLIĞIMIZIN VE PAYLARININ KURUL VEYA KAMUCA TEKEFFÜLÜ ANLAMINA GELMEZ. Bu sirküler Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanmış sirküler ile aynı içerikte olup, onaylı nüshada yer alan bilgiler ile Kamuyu Aydınlatma Platformuna gönderilen bu nüshada yer alan bilgiler arasında olabilecek farklılıklardan ve eksikliklerden bu bildirimi sisteme gönderen şirket sorumludur. BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS, 2013 [] :46:33 Kullanılmayan Rüçhan Hakları Adres Süleyman Seba Cad. No:48 BJK Plaza B Blok Zemin Kat

10 Telefon Faks Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks Yapılan Açıklama Evet Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama Hayır mı? Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Paylarının Özet Bilgi Bildirimi Hk. Mevcut Sermaye (TL) ,000 Ulaşılacak Sermaye (TL) ,000 Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL) Kullanılmayan Rüçhan Hakkı Tutarı (TL) B , , ,550 Grubu,BJKAS(Eski),TRABJKAS91X6 A Grubu,İşlem , ,000 0,000 Görmüyor(İmtiyazlı),TREBJKT00023 ŞİRKET BAZINDA BİLGİLER , , ,550 Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

11 BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS, 2013/2 [] :47:21 Aylik Bildirim BJK FUTBOL YAT.SAN.VE TİC. A.Ş.'nin 01/02/ /02/2013 dönemine ilişkin Aylık Bildirim ilişikte verilmiştir :20:14 Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi Mali Tablonun Hesap Dönemi : Mali Tablonun Verildiği Otorite : Türkiye Futbol Federasyonu Mali Tablonun Verilme Nedeni : Sezonu UEFA Lisansı Başvurusu Mali Tablonun Verilme Tarihi : EK AÇIKLAMALAR: Şirketimizin dönemine ilişkin, SPK Mevzuatı haricinde, UEFA Lisanslama Kriterleri çerçevesinde hazırlanarak, Türkiye Futbol Federasyonu'na sunulan yıllık mali tablo ve dipnotları ekde yeralmaktadır :21:40 Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul : (212) (319) - (212) Orjinal Açıklamanın Tarihi : Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Julio Alves Regufe Transfer Bedeli Borcu Konusunda Atletico Madrid Kulübü ile Mutabakata varılmıştır.

12 Julio Alves Regufe'nin transferinden kaynaklanan transfer bedeli borcu konusunda Atletico Madrid Kulübü ile tarihinde varılan mutabakata göre, Şirketimiz, EURO olan transfer bedelinin EURO olarak yeniden belirlenmesi suretiyle 1 Temmuz 2013 itibariyle oyuncunun tüm haklarından feragat edecektir. Bu mutabakata göre, ilgili tutarın EURO'luk kısmı ilgili mutabakat tarihinde ödenmiş ve EURO'luk kısmı ise 15 Nisan 2014'de Şirketimiz tarafından Atletico Madrid Kulübüne ödenecektir :40:48 Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul : (212) (319) - (212) Orjinal Açıklamanın Tarihi : Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Eski Oyuncumuz Matteo Ferrari ile Protokol Yapılmıştır. Eski oyuncularımızdan Matteo Ferrari ile ilgili CAS'ın 22 Kasım 2012 tarihli ve aleyhimize EURO anapara, 11 Temmuz 2011 tarihinden itibaren yıllık %5 faiz ve dava masraflarının ödenmesini içeren kararına istinaden, Şirketimiz ile Matteo Ferrari arasında tarihinde bir protokol imzalanmıştır. Söz konusu protokole göre yapılacak olan toplam ödeme tutarı Euro ile sınırlandırılmıştır. Ödeme planına göre Euro protokolün imzalanmasından itibaren 30 gün içerisinde, bakiye tutar olan Euro ise 15 mayıs 2013 tarihinden itibaren Euro'luk 24 eşit halinde futboluya ödenecektir. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No: 54 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm

13 İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [BJKAS] :54:22 Devam Eden R.H.K.P. *** Devam Eden R.H.K.P.: BJKAS.R (Kapanış tarihi : ) *** :13:32 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : (212) (319) - (212) : Hayır Özet Bilgi : Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve Ekstra Bilgi Çözümleri ve İletişim Hizmetleri Anonim Şirketi arasında sözleşme imzalanmıştır. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (BJK) ve Ekstra Bilgi Çözümleri ve İletişim Hizmetleri Anonim Şirketi arasında Taraftar Sadakat Programı, Kart ve Kampanya Yönetimi konularında 5,5 (beş buçuk) yıllık bir sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme, 22 Mart 2013 tarihinde yürürlüğe girmekte ve 01 Ağustos 2018 tarihinde sona ermektedir. Taraflar sözleşme süresince KART operasyonu ve Sadakat Programı çerçevesinde yaratılacak gelir paylaşım modeli esasında anlaşmışlardır. Buna göre, İlk yıl için Sözleşme imza tarihinde itibaren 30/06/2014'e kadar olan sürede: BEYAZ KART için: İlk 40,000 kart'ın satış gelirinin %35'i BJK'ya aktarılır İkinci 20,000 Kart'ın satış gelirinin %50'si BJK'ya aktarılır Toplam 60,000 Kart ve üzerinde gerçekleşen KART satış gelirinin %65'i BJK'ya aktarılır. YAVRU KART için: İlk 2,000 kart'ın satış gelirinin %35'i BJK'ya aktarılır İkinci 3,000 Kart'ın satış gelirinin %50'si BJK'ya aktarılır

14 Toplam 5,000 Kart ve üzerinde gerçekleşen KART satış gelirinin %65'i BJK'ya aktarılır. SİYAH KART için: İlk 2,000 kart'ın satış gelirinin %35'i BJK'ya aktarılır İkinci 3,000 Kart'ın satış gelirinin %50'si BJK'ya aktarılır Toplam 5,000 Kart ve üzerinde gerçekleşen KART satış gelirinin %65'i BJK'ya aktarılır. Örnek: toplam satılan 160'000 BEYAZ KART için BJK'ya aşağıdaki oranlarda ödeme yapılır; İlk 40,000 KART için %35 İkinci 20,000 KART için %50 60,000 kart üzerindeki 100,000 KART için %65 İkinci yıl (01/08/ /08/2015) İlk 40,000 kart'ın satış gelirinin %35'i BJK'ya aktarılır İkinci 20,000 Kart'ın satış gelirinin %50'si BJK'ya aktarılır Toplam 60,000 Kart ve üzerinde gerçekleşen KART satış gelirinin %65'i BJK'ya aktarılır. YAVRU KART için: İlk 2,000 kart'ın satış gelirinin %35'i BJK'ya aktarılır İkinci 3,000 Kart'ın satış gelirinin %50'si BJK'ya aktarılır Toplam 5,000 Kart ve üzerinde gerçekleşen KART satış gelirinin %65'i BJK'ya aktarılır. SİYAH KART için: İlk 2,000 kart'ın satış gelirinin %35'i BJK'ya aktarılır İkinci 3,000 Kart'ın satış gelirinin %50'si BJK'ya aktarılır Toplam 5,000 Kart ve üzerinde gerçekleşen KART satış gelirinin %65'i BJK'ya aktarılır. Üçüncü yıl (01/08/ /08/2016) İlk 40,000 kart'ın satış gelirinin %35'i BJK'ya aktarılır İkinci 20,000 Kart'ın satış gelirinin %50'si BJK'ya aktarılır Toplam 60,000 Kart ve üzerinde gerçekleşen KART satış gelirinin %65'i BJK'ya aktarılır. YAVRU KART için: İlk 2,000 kart'ın satış gelirinin %35'i BJK'ya aktarılır İkinci 3,000 Kart'ın satış gelirinin %50'si BJK'ya aktarılır Toplam 5,000 Kart ve üzerinde gerçekleşen KART satış gelirinin %65'i BJK'ya aktarılır SİYAH KART için: İlk 2,000 kart'ın satış gelirinin %35'i BJK'ya aktarılır İkinci 3,000 Kart'ın satış gelirinin %50'si BJK'ya aktarılır Toplam 5,000 Kart ve üzerinde gerçekleşen KART satış gelirinin %65'i BJK'ya aktarılır. Dördüncü yıl (01/08/ /08/2017) İlk 40,000 kart'ın satış gelirinin %35'i BJK'ya aktarılır İkinci 20,000 Kart'ın satış gelirinin %50'si BJK'ya aktarılır Toplam 60,000 Kart ve üzerinde gerçekleşen KART satış gelirinin %65'i BJK'ya aktarılır. YAVRU KART için: İlk 2,000 kart'ın satış gelirinin %35'i BJK'ya aktarılır İkinci 3,000 Kart'ın satış gelirinin %50'si BJK'ya aktarılır Toplam 5,000 Kart ve üzerinde gerçekleşen KART satış gelirinin %65'i BJK'ya aktarılır. SİYAH KART için: İlk 2,000 kart'ın satış gelirinin %35'i BJK'ya aktarılır İkinci 3,000 Kart'ın satış gelirinin %50'si BJK'ya aktarılır Toplam 5,000 Kart ve üzerinde gerçekleşen KART satış gelirinin %65'i BJK'ya aktarılır. Beşinci yıl (01/08/ /08/2018) İlk 40,000 kart'ın satış gelirinin %35'i BJK'ya aktarılır

15 İkinci 20,000 Kart'ın satış gelirinin %50'si BJK'ya aktarılır Toplam 60,000 Kart ve üzerinde gerçekleşen KART satış gelirinin %65'i BJK'ya aktarılır. YAVRU KART için: İlk 2,000 kart'ın satış gelirinin %35'i BJK'ya aktarılır İkinci 3,000 Kart'ın satış gelirinin %50'si BJK'ya aktarılır Toplam 5,000 Kart ve üzerinde gerçekleşen KART satış gelirinin %65'i BJK'ya aktarılır. SİYAH KART için: İlk 2,000 kart'ın satış gelirinin %35'i BJK'ya aktarılır İkinci 3,000 Kart'ın satış gelirinin %50'si BJK'ya aktarılır Toplam 5,000 Kart ve üzerinde gerçekleşen KART satış gelirinin %65'i BJK'ya aktarılır. İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [BJKAS, EMNIS] :59:42 Devam Eden R.H.K.P. *** Devam Eden R.H.K.P.: BJKAS.R (Kapanış tarihi : ), EMNIS.R [Geçici Kaydi Pay (MAKBUZ), Kapanış tarihi : ] *** MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. [BJKAS] :35:46 Hak Kullanım BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.'nin 21/03/2013 tarihinde başlayan ve 04/04/2013 tarihinde hak kullanım süresi sona erecek olan % 500 oranındaki bedelli sermaye artırım işleminde, kaydileşmiş hisse senetlerinin rüçhan haklarını kullanmak isteyen üyelerin belirtilen tarihler arasında Merkezi Kaydi Sistem çalışma süresi içerisinde işlem yapmaları gerekmektedir. İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [BJKAS, EMNIS] :56:53 Devam Eden R.H.K.P. *** Devam Eden R.H.K.P.: BJKAS.R (Kapanış tarihi : ), EMNIS.R [Geçici Kaydi Pay (MAKBUZ), Kapanış tarihi : ] *** İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [BJKAS, EMNIS] :52:52 Devam Eden R.H.K.P. *** Devam Eden R.H.K.P.: BJKAS.R (Kapanış tarihi : ), EMNIS.R [Geçici Kaydi Pay (MAKBUZ), Kapanış tarihi : ] ***

16 İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [BJKAS, EMNIS] :47:09 Devam Eden R.H.K.P. *** Devam Eden R.H.K.P.: BJKAS.R (Kapanış tarihi : ), EMNIS.R [Geçici Kaydi Pay (MAKBUZ), Kapanış tarihi : ] *** İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [BJKAS] :45:52 Yeni Açılan R.H.K.P. *** Yeni Açılan R.H.K.P.: BJKAS.R (Kapanış tarihi : ) *** İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [BJKAS] :44:44 Sermaye Artırımı *** Sermaye Artırımı : BJKAS.E (% 500 Bedelli, Bölünme sonrası A.O.F.: 1.53 TL).*** İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [BJKAS] :04:05 Rüçhan Hakkı Referans Fiyatı Beşiktaş Futbol Yat.'ın çıkarılmış sermayesinin TL (%500,00) bedelli artırılarak TL'den TL'ye yükseltilmesinde rüçhan haklarının tarihinde Birinci Seans'ta referans olarak alınabilecek fiyatı 2,65 TL'dir. İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [BJKAS, COMDO] :53:12 Hak Kullanımı tarihinden itibaren sermaye artırımı ve/veya temettü ödemesi nedeniyle ilgili hakları kullanılmış olarak işlem görecek payların listesi ilişikteki tabloda gösterilmiştir :37:44 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul : (212) (319) - (212)

17 Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Sermaye Artırımı İzahname Ekleri Bazı Maddi Olmayan Duran Varlıkları Değerleme Raporunda yer alan hususlarla ilgili olarak Sermaye Piyasası Kurulu tarafından talep edilen açıklamaların yer aldığı Şirketimizin tarih ve 437 sayılı cevabi yazısı ekdedir :56:30 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul : (212) (319) - (212) Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Bağımsız Denetim Raporları-Sermaye Artırımı İzahname Ekleri-2 Payların Halka Arzında Kullanılacak İzahnamenin Ekleri Ektedir :38:34 Özel Durum Açıklaması (Genel)

18 Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul : (212) (319) - (212) Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Bağımsız Denetim Raporları-Sermaye Artırımı İzahname Ekleri Payların Halka Arzında Kullanılacak İzahnamenin Ekleri Ektedir :35:18 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul : (212) (319) - (212) Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Bağımsız Denetim Raporları-Sermaye Artırımı İzahname Ekleri Payların Halka Arzında Kullanılacak İzahnamenin Ekleri Ektedir.

19 İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [BJKAS] :10:10 İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI [BJKAS] :21:51 Rüçhan Hakkı Kupon Pazarı Tarihi Beşiktaş Futbol Yat.'ın çıkarılmış sermayesinin TL (%500,00) bedelli artırılarak TL'den TL'ye yükseltilmesinde, rüçhan hakları tarihleri arasında Rüçhan Hakkı Kupon Pazarı'nda işlem görecek olup, fiyat tescili gerçekleşinceye kadar fiyat marjı uygulanmayacaktır. BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS, 2013 [BJKAS] :46:51 Sermaye Artırımı Hak Kullanım Tarihleri Süleyman Seba Cad. No:48 BJK Plaza B Blok Adres Zemin Kat Telefon Faks Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks Yapılan Açıklama Hayır Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama Hayır mı? Özet Bilgi Rüçhan haklarının kullandırılma tarihleri hk. Mevcut Sermaye (TL) ,000 Ulaşılacak Sermaye (TL) ,000 Pay Grup Bilgileri Mevcut Rüçhan Hakkı Rüçhan Rüç

20 Sermaye (TL) Kullanım Tutarı (TL) Hakkı Ha Kullanım Kullan Oranı (%) Fiyat B , ,000500,00000 Grubu,BJKAS(Eski),TRABJKAS91X6 A Grubu,İşlem , ,000500,00000 Görmüyor(İmtiyazlı),TREBJKT00023 ŞİRKET BAZINDA BİLGİLER , ,000500,00000 Rüçhan Hakkı Kullanımı Başlangıç Tarihi Rüçhan Hakkı Kullanımı Bitiş Tarihi Artırılan Sermayeyi Temsil Eden Payların Kaydi Pay Niteliği Satılamayan Payların Taahhüdüne İlişkin Yoktur. Açıklama Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz :41:05 Yeni Pay Alma Sirküleri-Sermaye Artırımı YENİ PAY ALMA SİRKÜLERİ EKTEDİR. Bu sirküler Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanmış sirküler ile aynı içerikte olup, onaylı nüshada yer alan bilgiler ile Kamuyu Aydınlatma Platformuna gönderilen bu nüshada yer alan bilgiler arasında olabilecek farklılıklardan ve eksikliklerden bu bildirimi sisteme gönderen şirket sorumludur.

21 :36:06 Izahname - Sermaye Artirimi PAYLARIN HALKA ARZINDA KULLANILACAK İZAHNAME EKTEDİR. Bu izahname Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanmış izahname ile aynı içerikte olup, onaylı nüshada yer alan bilgiler ile Kamuyu Aydınlatma Platformuna gönderilen bu nüshada yer alan bilgiler arasında olabilecek farklılıklardan ve eksikliklerden bu bildirimi sisteme gönderen şirket sorumludur :31:43 Izahname - Sermaye Artirimi PAYLARIN HALKA ARZINDA KULLANILACAK İZAHNAME EKTEDİR. Bu izahname Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanmış izahname ile aynı içerikte olup, onaylı nüshada yer alan bilgiler ile Kamuyu Aydınlatma Platformuna gönderilen bu nüshada yer alan bilgiler arasında olabilecek farklılıklardan ve eksikliklerden bu bildirimi sisteme gönderen şirket sorumludur :25:01 Izahname - Sermaye Artirimi PAYLARIN HALKA ARZINDA KULLANILACAK İZAHNAME EKTEDİR. Bu izahname Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanmış izahname ile aynı içerikte olup, onaylı nüshada yer alan bilgiler ile Kamuyu Aydınlatma Platformuna gönderilen bu nüshada yer alan bilgiler arasında olabilecek farklılıklardan ve eksikliklerden bu bildirimi sisteme gönderen şirket sorumludur. BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS, 2013 [BJKAS] :28:26 Sermaye Piyasası Kurulu Başvuru Sonucu Adres Süleyman Seba Cad. No:48 BJK Plaza B Blok Zemin Kat Telefon Faks Yatırımcı/Pay Sahipleri

22 İle İlişkiler Birimi Telefon Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks Yapılan Açıklama Hayır Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama Hayır mı? Özet Bilgi SERMAYE ARTTIRIMI KABULÜ HK.DA SPK Başvuru Sonucu Onay Mevcut Sermaye (TL) ,000 Ulaşılacak Sermaye (TL) ,000 SPK Onay Tarihi Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL) Rüçhan Hakkı Kullanım Oranı (%) B , ,000500,00000 Grubu,BJKAS(Eski),TRABJKAS91X6 A Grubu,İşlem , ,000500,00000 Görmüyor(İmtiyazlı),TREBJKT00023 ŞİRKET BAZINDA BİLGİLER , ,000500,00000 Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

23 :51:39 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba cad.bjk Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş/İstanbul Telefon ve Faks No. : : Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Bedelli Sermaye Arttırımı hk.da Sermaye Piyasası Kurulunun tarih ve 4/130 sayılı kararı çerçevesinde, tarihi itibariyle Şirket'imizin BJK Derneğine olan ,04 TL tutarındaki borcunun TL'lik kısmının BJK Derneği tarafından nakden konulan tutarlardan oluştuğu ve muaccel olduğu dikkate alınarak, Şirketimiz tarafından yapılması planlanan sermaye artımında Şirket'imizin BJK Derneği'ne olan toplam borçlarının sadece TL'lik kısmının BJK Derneği'nin nakit sermaye koyma borcuna mahsup edilebilmesine Sermaye Piyasası Kurulu tarafından karar verilmiştir :05:45 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : (212) ( ) - (212) : Hayır Özet Bilgi : Şirketimizin tarihinde yapılan olağan genel kurul

24 toplantısında eski yönetim kurulu üyeleri hakkında alınan ibra edilmeme kararının hükümsüzlüğünün tespiti talepli açılan dava hakkında Şirketimiz eski yönetim kurulu üyelerinden Yıldırım Demirören, Ertunç Soğancıoğlu ve Mehmet Soysal, tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısında haklarında alınan ibra edilmeme kararlarının hükümsüzlüğü ile şahsi kusur ve eylemlerinden dolayı şirkete karşı sorumlu olmadıklarının menfi tespit davası niteliğinde olmak üzere tespiti ve hükmen ibralarına karar verilmesi talepli olarak İstanbul 31.Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2013/74 E. sayılı dosyası ile Şirketimiz aleyhine dava açmışlardır. Dava ön inceleme aşamasındadır :56:08 Esas Sözleşme Esas Sözleşme Değişikliklerine İlişkin Kronoloji Madde No Madde Değişikliğinin Tescil Tarihi Tescilin İlanına İlişkin TTSG Tarihi Tescilin İlanına İlişkin TTSG No Son değişikliği içeren yürürlükteki esas sözleşmemiz ekte verilmektedir. BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS, 2012/12 [] :46:51 Aylik Bildirim Beşiktaş Futbol Yat. San. ve Tic. A.Ş.'nin 01/06/ /12/2012 dönemine ilişkin Aylık Bildirimi; Yatırımcıların bilgilendirilmesi ve Şirketin yakından izlenmesini teminen Kurulun Seri:VIII. No:54 sayılı Tebliğinde düzenlenen bildirim süre ve esasları saklı kalmak üzere kotasyon Yönetmeliğinin 29. maddesi gereğince Aralık 2012 ayı itibari ile istenilen bilgileri 2. maddesinde yeralan İlgili ay sonu itibari ile ticari borç toplamlarına ilişkin bilgiler bölümünde; Futbol Yat. San. ve Tic. A.Ş.'nin tarihli, Borç Senetleri ve Çekleri Toplam ,- TL'sı defter değeri sehven tabloya yazılmamıştır. Şirketin tarihli bildirimi düzeltilmiş son hali ilişikte verilmiştir. BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS, 2013/1 [] :33:50 Aylik Bildirim

25 BEŞİKTAŞ FUTBOL YAT.SAN.VE TİC.A.Ş.'nin 01/01/ /01/2013 dönemine ilişkin Aylık Bildirim ilişikte verilmiştir :32:24 Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler : (212) (319) - (212) Orjinal Açıklamanın Tarihi : Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Şirketimiz ile IMG Doğuş Spor Moda ve Medya Hizmetleri ve Ticareti Anonim Şirketi (IMG Doğuş) arasında anlaşma imzalanması Hk. Şirketimiz ile IMG Doğuş Spor Moda Ve Medya Hizmetleri Ve Ticareti Anonim Şirketi (IMG Doğuş), arasında; (i) Stadyum'a ilişkin isimlendirme haklarının; (ii) Stadyum'a ait tribünlere ve bölümlere ilişkin isimlendirme haklarının; (iii) Stadyum içerisinde ve dışarısında olan hakiki, elektronik veya başka türde her türlü reklam ve sponsorluk haklarının; (iv) Stadyum'da Ürün veya Hizmet Sağlayıcıları'na (Madde 1.1(q)'da tanımlanmıştır) verilen tüm hakların; (v) Şirketimize ilişkin forma sponsorlukları dahil her türlü reklam ve sponsorluk haklarının (vi) Sporculara ilişkin haklar hariç medya haklarının, satışına ilişkin olarak sözleşme imzalanmıştır. Buna göre, "Kontrat Yılı" Sözleşme'nin imzalandığı tarihte başlayıp 31 Aralık 2013 tarihinde sona eren ilk Kontrat Yılı hariç, ikinci kontrat yılı 1 Ocak Aralık 2014 tarihleri olmak üzere toplam 10 kontrat yılından oluşmaktadır; Şirketimiz, her kontrat yılı sonunda hesaplanacak Toplam Hak Gelirleri (aşağıda tanımlanmıştır) miktarına göre IMG Doğuş'a işbu Sözleşme altında verilen hizmetler karşılığında her yıl toplam bir bedel ödeyecektir. Her bir kontrat yılına ilişkin bedel, ilgili kontrat yılının son iş günü itibariyle ödenecektir. Bu bedel, hiçbir koşulda herhangi bir kontrat yılı'nda toplam Euro altına düşmeyecek ve toplam Euro üstüne çıkmayacaktır. Toplam Hak Gelirleri (Euro) Toplam Bedel (Euro)

26 ve üzeri Şöyle ki, "Toplam Hak Gelirleri" kümülatif bir tutar olup, Sözleşme süresince Şirketimiz tarafından elde edilecek tüm Hak Gelirleri'nin toplamını ifade eder. Şirketimiz, beşinci kontrat yılı sonu itibariyle Toplam Hak Gelirleri'nin kümülatif olarak KDV hariç Euro'ya ulaşmaması durumunda Sözleşme'yi IMG Doğuş'a yazılı bildirim yaparak derhal geçerli olmak üzere tazminatsız feshedebilir :23:28 ŞGBF-Grup Şirketleri Hakkında Bilgiler Grup Şirketleri Hakkında Bilgiler Ticaret Unvanı Faaliyet Konusu Ödenmiş/Çıkarılmış Sermayesi Şirketin Sermayedeki Payı Para Birimi Şirketin Sermayedeki Payı (%) Şirket İle Olan İlişkinin Niteliği Beşiktaş Sportif Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş. Beşiktaş Televizyon Yayıncılık A.Ş. Beşiktaş markalı ürünlerin üretimi ve pazarlanması faaliyeti Televizyon Yayıncılık Faaliyetleri TL 100 Bağlı Ortaklık TL 99,90 Dolaylı İştirak :05:36 Özel Durum Açıklaması (Güncelleme)

27 Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler : (212) (319) - (212) Orjinal Açıklamanın Tarihi : Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Şirketimiz ile IMG Doğuş Spor Moda ve Medya Hizmetleri ve Ticareti Anonim Şirketi (IMG Doğuş) arasında anlaşma imzalanması Hk. Şirketimiz ile IMG Doğuş Spor Moda Ve Medya Hizmetleri Ve Ticareti Anonim Şirketi (IMG Doğuş), arasında; (i) Stadyum'a ilişkin isimlendirme haklarının; (ii) Stadyum'a ait tribünlere ve bölümlere ilişkin isimlendirme haklarının; (iii) Stadyum içerisinde ve dışarısında olan hakiki, elektronik veya başka türde her türlü reklam ve sponsorluk haklarının; (iv) Stadyum'da Ürün veya Hizmet Sağlayıcıları'na (Madde 1.1(q)'da tanımlanmıştır) verilen tüm hakların; (v) Şirketimize ilişkin forma sponsorlukları dahil her türlü reklam ve sponsorluk haklarının (vi) Sporculara ilişkin haklar hariç medya haklarının, satışına ilişkin olarak sözleşme imzalanacaktır. "Kontrat Yılı" Sözleşme'nin imzalandığı tarihte başlayıp 31 Aralık 2013 tarihinde sona eren ilk Kontrat Yılı hariç, ikinci kontrat yılı 1 Ocak Aralık 2014 tarihleri olmak üzere toplam 10 kontrat yılından oluşmaktadır; Şirketimiz, her kontrat yılı sonunda hesaplanacak Toplam Hak Gelirleri (aşağıda tanımlanmıştır) miktarına göre IMG Doğuş'a işbu Sözleşme altında verilen hizmetler karşılığında her yıl toplam bir bedel ödeyecektir. Her bir kontrat yılına ilişkin bedel, ilgili kontrat yılının son iş günü itibariyle ödenecektir. Bu bedel, hiçbir koşulda herhangi bir kontrat yılı'nda toplam Euro altına düşmeyecek ve toplam Euro üstüne çıkmayacaktır. Toplam Hak Gelirleri (Euro) Toplam Bedel (Euro) ve üzeri Şöyle ki, "Toplam Hak Gelirleri" kümülatif bir tutar olup, Sözleşme süresince Şirketimiz tarafından elde edilecek tüm Hak Gelirleri'nin toplamını ifade eder. Şirketimiz, beşinci kontrat yılı sonu itibariyle Toplam Hak Gelirleri'nin kümülatif olarak KDV hariç Euro'ya ulaşmaması durumunda Sözleşme'yi IMG Doğuş'a yazılı bildirim yaparak derhal geçerli olmak üzere tazminatsız feshedebilir.

28 :41:58 Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul : (212) (319) - (212) Orjinal Açıklamanın Tarihi : Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Şirketimiz Bağlı Ortaklıklarının Ortaklık Yapılarının Değişmesi Hk. Şirketimiz bağlı ortaklıkları; Beşiktaş İletişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, BJK Beşiktaş Turizm İşletmeleri ve Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Beşiktaş Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş'nin 100% bağlı ortaklığımız Beşiktaş Sportif Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş bünyesinde birleşme işlemleri tarihinde İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edilmiştir :32:47 Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul Telefon ve Faks No. : (212) (319) - (212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler : (212) (319) - (212)

29 Orjinal Açıklamanın Tarihi : Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Şirketimiz ile Beşiktaş Sportif Ürünler San. Tic. A.Ş. arasında alt lisans sözleşmesi imzalanmasına ilişkin ek bilgilendirmedir. Bilindiği gibi, Şirketimizin ana ortağı Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ile Şirket arasında 24 Ocak 2002 tarihinde imzalanan Lisans Sözleşmesi uyarınca, Şirketimiz, 30 yıl süreyle Profesyonel Futbol takımı ile ilgili görsel hakların, internet haklarının, medya yayın haklarının, forma ve stad reklamları dahil ve fakat bunlarla sınırlı kalmamak üzere reklam haklarının ve diğer fikri mülkiyet haklarının yani yasa ve sözleşmelerden doğmuş ve doğacak olan profesyonel futbol şubesi ile ilgili hakların ve tüm Beşiktaş markalarına ilişkin hakların meşru ve yasal sahibidir. Buna ek olarak, Şirketimiz ile sermayesine 100% oranında sahip olduğu bağlı ortaklığı Beşiktaş Sportif Ürünler San. Tic A.Ş. arasında sezonundan başlamak, tarihine kadar olan her bir sezonu kapsamak ve Şirketimiz ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği arasında imzalanan sözleşmenin süresi ile kısıtlı olmak koşuluyla Alt Lisans sözleşmesi imzalanmıştır. Beşiktaş Sportif Ürünler San. Tic A.Ş., Beşiktaş markasının ticari potansiyelinin en üst düzeyde değerlendirilmesi ve Kurumlar Vergisi muafiyetinin kaybedilmemesi amacıyla, Beşiktaş marka, logo ve amblemli ürünlerin üretim ve pazarlanması faaliyetlerini yürütmektedir. Bu sözleşme ile Beşiktaş Sportif Ürünler San. Tic. A.Ş., ana faaliyet konusuna giren konulardaki Beşiktaş Marka ve Haklarını devir almıştır. Bu sözleşme uyarınca Beşiktaş Sportif Ürünler San. Tic. A.Ş., Şirketimize yıllık USD+KDV garanti bedelinden az olmamak kaydıyla, yıllık net satış hasılatının 10%'u tutarında bedel ödeyecektir :52:57 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul Telefon ve Faks No. : (212) (319) - (212) : (212) (319) - (212) Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Şirketimiz ile Beşiktaş Sportif Ürünler San. Tic. A.Ş. arasında alt lisans sözleşmesi imzalanmıştır.

30 Şirketimiz ile Beşiktaş Sportif Ürünler San. Tic A.Ş. arasında sezonundan başlamak ve sezonu dahil olmak üzere, alt Lisans sözleşmesi imzalanmıştır. Bu sözleşme ile Beşiktaş Sportif Ürünler San. Tic. A.Ş., Şirketimizin faaliyet konusuna girmeyen tüm hususlarda "BEŞİKTAŞ" Marka ve Haklarını devir almıştır. Bu sözleşme uyarınca Beşiktaş Sportif Ürünler San. Tic. A.Ş., Şirketimize yıllık USD+KDV garanti bedelinden az olmamak kaydıyla, yıllık net satış hasılatının 10%'u tutarında bedel ödeyecektir :12:48 Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul : (212) (319) - (212) Orjinal Açıklamanın Tarihi : Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Deniz Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzalanmıştır. Deniz Yatırım Menkul Değerler ile, Şirketimizin Sermayesinin Kayıtlı sermaye Tavanı içerisinde, TL'den TL'ye çıkartılması esnasında rüçhan haklarını kullanacak pay sahiplerinin bu haklarını kullanımına aracılık edilmesi ve yeni pay alma hakkı kullanım süresinin tamamlanmasından sonra kalan payların İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Birincil Piyasada satışına aracılık edilmesi hizmetleri verilmesi hususunda tarihi itibariyle sözleşme imzalanmıştır.

31 :55:12 Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul : (212) (319) - (212) Orjinal Açıklamanın Tarihi : Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Denetimden Sorumlu Komite Raporu Hazırlanmıştır. Bedelli Sermaye Artırımından Elde Edilecek Fonun Kullanım Yerleri Raporu, Şirketimiz Denetimden Sorumlu Komitesi tarafından hazırlanmış olup, Yönetim Kurulumuzun tarih ve 2013/05 no'lu kararı ile onaylanmıştır :37:03 Özel Durum Açıklaması (Düzeltme) Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul Orjinal Açıklamanın KAP'ta Yayın Tarihi ve Saati : (212) (319) - (212) : Yanlış Açıklanan Bilginin İçeriği : Sermaye Artırım taslak izahnamesinde sezon sportif başarıları sehven yanlış bilgi girişinin düzeltilmesi Özet Bilgi : Sermaye Artırım taslak izahnamesinde sezon sportif

32 başarıları sehven yanlış bilgi girişinin düzeltilmesi Sermaye artırımı taslak izahnamesi 71.sayfasında, Beşiktaş Profesyonel Futbol Takımı son 3 sezondaki başarıları bölümünde futbol takımımız sehven sezonu şampiyonu olarak belirtilmiştir. Doğru bilgi şu şekilde olacaktır; : Süper Lig 5.liği :11:51 TTK'nun 376. Maddesi Kapsamında Yapılan İşlemler Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul : (212) (319) - (212) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : Özet Bilgi : TTK 376.Madde uyarınca 2012/06 aylık finansal tablolarımızla ilgili açıklamamızdır. Sermaye Piyasası Kurulu'nun 09/10/2009 tarih ve 31/876 sayılı kararına istinaden, TTK 376. maddesi hükümlerine uygun olarak aktifimizin rayiç bedel ile tespiti amacıyla oluşturulan Değerleme Raporu ve buna istinaden düzenlenen " Tarihi İtibariyle Düzenlenmiş Konsolide Olmayan Özel Bağımsız Denetim Raporu" ile bilanço aktifimizin rayiç bedel esasına göre değerlemesi sonucunda TTK 376. madde kapsamında olmadığımız sonucuna varılmış ve söz konusu değerleme ve bağımsız denetim raporları Kamuyu Aydınlatma Platformu'na tarihinde özel durum açıklaması olarak gönderilmiştir tarihi itibariyle durum aşağıdaki gibidir.

33 Bağımsız Denetim Raporu Sonucuna Göre Oluşan Fon : TL Özsermaye (Negatif) : TL Özsermaye (Pozitif) : TL :11:51 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : (212) (319) - (212) Telefon ve Faks No. : (212) (319) - (212) Biriminin Telefon ve Faks No.su : (212) (319) - (212) Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Futbolcu Mamadou Hamidou Niang ile anlaşmaya varılmıştır. Futbolcu Mamadou Hamidou Niang ile sezonu sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuya Euro ödenecektir. BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS, 2012/12 [] :09:13 Aylik Bildirim BEŞİKTAŞ FUTBOL YAT.SAN.VE TİC.A.Ş'nin 01/12/ /12/2012 dönemine ilişkin Aylık Bildirim ilişikte verilmiştir. BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BJKAS, 2013 [BJKAS] :06:28

34 Sermaye Piyasası Kurulu Başvurusu Süleyman Seba Cad. No:92 BJK Plaza B Blok Adres K:3 Beşiktaş Telefon Faks Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Faks Yapılan Açıklama Evet Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama Hayır mı? Özet Bilgi Bedelli Sermaye Artırımı Taslak İzahname Mevcut Sermaye (TL) ,000 Ulaşılacak Sermaye (TL) ,000 Rüçhan Hakkı Kullanım Tutarı (TL) ,000 SPK Başvuru Tarihi EK AÇIKLAMALAR: Çıkarılmış sermayemizin nakden TL'dan TL'na artırılması konusunda Sermaye Piyasası Kurulu'na bugün başvuru yapılmıştır. Başvurumuz Kurul tarafından 31/01/2013 tarih ve 2272 No.lu evrak kayıt girişi ile işleme alınmıştır.

35 Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz :20:13 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul Telefon ve Faks No. : (212) (212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : (212) (319) - (212) Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Futbolcu Mamadou Hamidou Niang'ın geçici transferi konusunda Al Sadd kulübü ile anlaşmaya varılmıştır.

36 Futbolcu Mamadou Hamidou Niang'ın sezonu sonuna kadar bedelsiz kiralanması konusunda kulübü Al-Sadd ile anlaşmaya varılmıştır :19:11 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : Süleyman Seba Cad. BJK Plaza B Blok No:48 Zemin Kat Beşiktaş / İstanbul Telefon ve Faks No. : (212) (212) Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : (212) (319) - (212) Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır Özet Bilgi : Futbolcu Mamadou Hamidou Niang'ın kiralanması için görüşmelere başlanmıştır.

UŞAK SERAMİK SANAYİİ A.Ş. / USAK [] :01:24 Özel Durum Açıklaması (Genel)

UŞAK SERAMİK SANAYİİ A.Ş. / USAK [] :01:24 Özel Durum Açıklaması (Genel) UŞAK SERAMİK SANAYİİ A.Ş. / USAK [] 28.03.2012 18:01:24 Ortaklığın Adresi : UŞAK BANAZ KARAYOLU 26 KM BANAZ / UŞAK Telefon ve Faks No. : 0276 326 2001/0276 326 2010 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [EMKEL] :24:41 Sermaye Artırımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [EMKEL] :24:41 Sermaye Artırımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [EMKEL] 04.02.2010 17:24:41 Sermaye Artırımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : ESENBOĞA YOLU 23.KM AKYURT/ANKARA Telefon ve Faks No. 312 398 01 81

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı Özet Bilgi Doğrudan veya Dolaylı Bağlı Ortaklıklar Hisse Satışı Hk. Finansal Duran Varlık Satışı İlgili Şirketler

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT [] 29.12.2014 17:11:49 Özel Durum Açıklaması (Genel)

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT [] 29.12.2014 17:11:49 Özel Durum Açıklaması (Genel) ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT [] 29.12.2014 17:11:49 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : İş Kuleleri Kule 2 K:20 Levent 34330 Beşiktaş/İstanbul Telefon ve Faks Numarası : TEL: 0212

Detaylı

Beşiktaş Teknik. Taksitle gitti

Beşiktaş Teknik. Taksitle gitti 28 MAYIS 2013 Taksitle gitti Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın ayrılması ile igili yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi: "Şirketimiz ile Samet Aybaba arasındaki 28.06.2012 tescil ve başlangıç

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 Haziran Kasım 2018 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 Haziran Kasım 2018 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 1 Haziran 2018 30 Kasım 2018 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu İÇİNDEKİLER Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu ve İletişim Bilgileri 2. Yönetim Kurulu 3.

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 Haziran 31 Ağustos 2008 Ara Hesap Dönemi Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 21 Kasım 2008 İçindekiler A. Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu ve İletişim

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI BEŞĐKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĐ VE TĐCARET ANONĐM ŞĐRKETĐ ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2011-2012 10.08.2011 17:26:05 : Carlos Carvalhal ile anlaşma sağlanmıştır. 02.08.2011 tarihli özel durum açıklamamıza

Detaylı

DYO BOYA FABRİKALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER

DYO BOYA FABRİKALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER DYO BOYA FABRİKALARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER ÇIKARILMIŞ SERMAYEMİZ 226.027.699,46 TÜRK LİRASINDAN 50.000.000 TÜRK LİRASINA AZALTILMAKTA, EŞANLI

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT [] 18.09.2015 16:03:08 Özel Durum Açıklaması (Genel)

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT [] 18.09.2015 16:03:08 Özel Durum Açıklaması (Genel) ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. / ANHYT [] 18.09.2015 16:03:08 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi : İş Kuleleri Kule 2 K:20 Levent 34330 Beşiktaş/İstanbul Telefon ve Faks Numarası : Tel: 0212

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Yönetici Sorumluluk Sigortası Yenilenmesi Hk. Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler

Detaylı

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] :38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] :38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER [] 19.03.2012 17:38:07 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Davutpaşa Cad. No:10 Topkapı - İSTANBUL Telefon ve Faks No. : (0212) 567 68 00 / (0212) 310 28

Detaylı

TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER

TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER ÇIKARILMIŞ SERMAYEMİZ 37.650.000 LİRASI NAKİT KARŞILANMAK SURETİYLE 62.350.000 LİRADAN 100.000.000 LİRAYA

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Özet Bilgi Sermaye Piyasası Araçlarına İlişkin Satış Öncesi Bildirim Sermaye Piyasası Araçlarına

Detaylı

BSH EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / BSHEV [] 26.02.2014 17:35:41 Pay Alım Teklifi Yoluyla Pay Toplanmasına İlişkin Bildirim Ortaklığın Adresi : Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cad. No:51, 34771- Ümraniye

Detaylı

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. BEŞİKTAŞ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01 Haziran 2009 31 Ağustos 2009 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 16 Ekim 2009 İçindekiler Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu ve İletişim Bilgileri 2. Yönetim

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. DENGE YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. DENGE YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU DENGE YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı Özet Bilgi Doğrudan veya Dolaylı Bağlı Ortaklıklar Hisse Satışı Hk. Finansal Duran Varlık Satışı İlgili Şirketler

Detaylı

KARSUSAN KARADENİZ SU ÜRÜNLERİ SANAYİİ A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı

KARSUSAN KARADENİZ SU ÜRÜNLERİ SANAYİİ A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KARSUSAN KARADENİZ SU ÜRÜNLERİ SANAYİİ A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı Özet Bilgi 1.599.189 adet Etiler Gıda (ETILR) satılmıştır. Finansal Duran Varlık Satışı İlgili Şirketler

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :01:48

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :01:48 / OSTIM [] 09.06.2016 18:01:48 Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) 1 ABDULLAH ÇÖRTÜ 2 Sıtkı ÖZTUNA Genel Müdür Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 09.06.2016 17:59:14 09.06.2016 18:01:25 Ortaklığın Adresi

Detaylı

SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi

SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi Özet Bilgi Finansal Duran Varlık Edinimi Hakkında Finansal Duran Varlık Edinimi İlgili

Detaylı

KONFRUT GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER

KONFRUT GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER KONFRUT GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER ÇIKARILMIŞ SERMAYEMİZ 1.800.000 YENİ TÜRK LİRASI NAKDEN KARŞILANMAK SURETİYLE 4.800.000 YENİ TÜRK LİRASINDAN

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. FRİGO-PAK GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. FRİGO-PAK GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU FRİGO-PAK GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -

Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler İlgili Fonlar [] [] Türkç e Özel Durum Açıklaması (Genel) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No) Hayır (No) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın

Detaylı

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı Özet Bilgi İştirakimiz OEP Turkey Tech B.V. (OEP BV)'nin münhasır yatırımı olan Netaş Telekomünikasyon

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [] :55:59 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [] :55:59 Genel Kurul Toplantısı Sonucu EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. / EMKEL [] 25.04.2011 14:55:59 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : ESENBOĞA YOLU 23.KM AKYURT/ANKARA Telefon ve Faks No. : 0 312 398 01 81-0 312 398 04 74 Ortaklığın

Detaylı

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet

Detaylı

YAPI KREDİ SİGORTA A.Ş. / YKSGR [] 22.10.2013 21:48:14. Özel Durum Açıklaması (Genel)

YAPI KREDİ SİGORTA A.Ş. / YKSGR [] 22.10.2013 21:48:14. Özel Durum Açıklaması (Genel) YAPI KREDİ SİGORTA A.Ş. / YKSGR [] 22.10.2013 21:48:14 Özel Durum Açıklaması (Genel) 1 MUSTAFA ÇİNER UZMAN YAPI KREDİ SİGORTA A.Ş. 22.10.2013 21:43:20 2 MUSTAFA TEOMAN ÇELEN MÜDÜR YAPI KREDİ SİGORTA A.Ş.

Detaylı

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi:02.01.2019 08:49:30 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? İç

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

2013 YILI PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI

2013 YILI PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI 2013 YILI PETKİM ÖZEL DURUM AÇIKLAMALARI Ö.D.A. NO12 01.03.2013 173049 Sermaye Piyasası Kurulu Başvuru Sonucu Adres P.K. 12 Aliağa Telefon 232-6161240 Faks 232-6161248 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler

Detaylı

: Şerifali Çiftliği Tatlısu Mah. Ertuğrulgazi Sok.No:1 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul. Telefon ve Faks Numarası : 216 600 10 00-216 594 53 72.

: Şerifali Çiftliği Tatlısu Mah. Ertuğrulgazi Sok.No:1 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul. Telefon ve Faks Numarası : 216 600 10 00-216 594 53 72. HALK GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Esas Sözleşme Tadili Tarih:30/12/2014 Ortaklığın Adresi : Şerifali Çiftliği Tatlısu Mah. Ertuğrulgazi Sok.No:1 Yukarı Dudullu Ümraniye İstanbul Telefon ve Faks Numarası

Detaylı

Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?

Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri Gönderim Tarihi:29.09.206 8:25:58 Bildirim Tipi:ODA Yıl: Periyot: Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri Hakkında İlgili Şirketler İlgili Fonlar [TKURU] [] Türkç

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Özel Durum Açıklaması(Genel)

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Özel Durum Açıklaması(Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Özel Durum Açıklaması(Genel) Özel Durum Açıklaması (Genel) Yapılan açıklama düzeltme mi? İlgili Şirketler

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :14:11 Maddi Duran Varlık Alımı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :14:11 Maddi Duran Varlık Alımı / OSTIM [] 30.12.2015 17:14:11 Maddi Duran Varlık Alımı 1 ABDULLAH ÇÖRTÜ 2 Sıtkı ÖZTUNA Genel Müdür Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı 30.12.2015 17:09:22 30.12.2015 17:13:11 Ortaklığın Adresi 100. Yıl Bulvarı,

Detaylı

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Nijerya-Afrika'da şirket kurulması Özel Durum Açıklaması (Genel) İlgili Şirketler [KLMSN] İlgili

Detaylı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Maddi Duran Varlık Alımı

DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Maddi Duran Varlık Alımı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Maddi Duran Varlık Alımı Özet Bilgi Maddi Duran Varlık Alımı Hk. Maddi Duran Varlık Alımı İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Maddi Duran

Detaylı

KARSAN OTOMOTİV SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı

KARSAN OTOMOTİV SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KARSAN OTOMOTİV SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı Özet Bilgi Kırpart Otomotiv Parçaları Sanayi ve Ticaret A.Ş.nin paylarının satışı hakkında Finansal Duran

Detaylı

VİKİNG KAĞIT VE SELÜLOZ ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER

VİKİNG KAĞIT VE SELÜLOZ ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER VİKİNG KAĞIT VE SELÜLOZ ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER ÇIKARILMIŞ SERMAYEMİZ 65.000.000 TÜRK LİRASINDAN 28.000.000 TÜRK LİRASINA AZALTILMAKTA, EŞANLI OLARAK ÇIKARILMIŞ

Detaylı

MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. Maddi Duran Varlık Kiraya Verilmesi veya Ayni Hak Tesisi

MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. Maddi Duran Varlık Kiraya Verilmesi veya Ayni Hak Tesisi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU MARMARİS ALTINYUNUS TURİSTİK TESİSLER A.Ş. Özet Bilgi Mares Otel'in mevcut kiracısı ile imzalanmış olan kira sözleşmesinin süresinin uzatılarak değiştirilmesi İlgili Şirketler

Detaylı

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde / ARCLK [] 08.02.2017 182921 Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim 08.02.2017 182530 08.02.2017 182749 Ortaklığın Adresi Karaağaç Cad.No2-6 34445 Sütlüce Beyoğlu - İSTANBUL Ortaklığın Yatırımcı/Pay

Detaylı

: - : %40 : %100 : %100

: - : %40 : %100 : %100 LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / LOGO [] 27.12.2013 155030 Finansal Duran Varlık Edinilmesi Telefon ve Faks No. 262 679 80 00/ 262 679 82 92 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Ostim Prestij Projesi ile İlgili SPK Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15-1) 23.Maddesinin 7.Fıkrası Çerçevesinde Yapılan Özel Durum Güncellemesi

Detaylı

DENGE YATIRIM HOLDİNG A.Ş.

DENGE YATIRIM HOLDİNG A.Ş. DENGE YATIRIM HOLDİNG A.Ş. ŞİRKET PAYLARININ İLK HALKA ARZINDAN SAĞLANAN FONLARIN İZAHNAMEDE BELİRTİLEN KULLANIM YERLERİ VE FİİLİ KULLANIM YERLERİ -14 Mayıs 2014 Tarihli 2013 Yılı Olağan Genel Kurulu Gündem

Detaylı

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları. 28 Şubat 2017 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları. 28 Şubat 2017 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları 28 Şubat 2017 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu Cari dönem 28 Şubat 2017 Varlıklar Dönen varlıklar Nakit ve nakit benzerleri

Detaylı

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları. 31 Mayıs 2016 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu ve dipnotları

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları. 31 Mayıs 2016 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu ve dipnotları Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları 31 Mayıs 2016 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu ve dipnotları Cari dönem 31.May.16 Varlıklar Dönen varlıklar Nakit ve

Detaylı

Y VE Y GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU

Y VE Y GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Y VE Y GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Y ve Y Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu na Giriş Sermaye Piyasası Kurulu

Detaylı

Kondisyon ve. Fethiye'de ilk antrenman

Kondisyon ve. Fethiye'de ilk antrenman 30-31 MART 2013 Fethiye'de ilk antrenman Kondisyon ve taktik çalışması yapan siyah-beyazlılar, idmana ısınma koşularıyla başladı. İstasyon çalışmaları, 5 e 2 çalışması ve kanat, orta, şut çalışmasıyla

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları. 30 Kasım 2016 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları. 30 Kasım 2016 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Bağlı Ortaklıkları 30 Kasım 2016 tarihi itibariyle konsolide TTK 376 Bilançosu Cari dönem Sınırlı denetimden geçmiş 30 Kasım 2016 Varlıklar Dönen varlıklar

Detaylı

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU

RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU RHEA GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 31 ARALIK 2013 TARİHLİ PORTFÖY DEĞER TABLOSU YATIRIMLARIN ENFLASYONA ENDEKSLENMİŞ DEĞERİ (TL) VARLIK GRUBUNUN PORTFÖYDE YER ALAN YATIRIM ABD DOLARI YATIRIM

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ASİL ÇELİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakkına İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ASİL ÇELİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakkına İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ASİL ÇELİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakkına İlişkin Bildirim Ortaklıktan Çıkarma ve Satma Hakkına İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

BEġĠKTAġ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ.

BEġĠKTAġ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ. BEġĠKTAġ FUTBOL YATIRIMLARI SANAYĠ VE TĠCARET A.ġ. 01 Haziran 2011 31 Ağustos 2011 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu 14 Ekim 2011 Ġçindekiler Yönetim Kurulu Başkanı Mesajı Şirket Bilgileri 1. Faaliyet Konusu

Detaylı

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN, 2015 [KLMSN] :42:21

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN, 2015 [KLMSN] :42:21 / KLMSN, 2015 [KLMSN] 05.06.2015 18:42:21 Genel Kurul Kararları Tescili (C Grubu) 1 TEVFİK 2 SERKAN 05.06.2015 18:36:13 05.06.2015 18:41:49 Adres Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1

Detaylı

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİİ A.Ş. / DMSAS [] 25.12.2014 12:22:34

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİİ A.Ş. / DMSAS [] 25.12.2014 12:22:34 / DMSAS [] 25.12.2014 122234 1 HAKAN 25.12.2014 122006 25.12.2014 122206 Emek Mah. Aşıroğlu Cad. No147 41700 Darıca Kocaeli Telefon ve Faks Numarası Tel 0 262 677 46 00 Faks 0 262 677 46 99 huseyin.konanc@demisas.com.tr

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. Pay Alım Satım Bildirimi. Özet Bilgi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. Pay Alım Satım Bildirimi.

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. Pay Alım Satım Bildirimi. Özet Bilgi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. Pay Alım Satım Bildirimi. KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Pay Alım Satım Bildirimi Gönderim Tarihi:30.12.2016 12:31:33 Bildirim Tipi:DUY Pay Alım Satım Bildirimi Yapılan açıklama düzeltme mi? Hayır İlgili Şirketler Açıklamalar GENTS

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANLIĞI 26.06.2003 Doç. Dr. Bahriye Üçok Cad. No. 13 06500 Beşevler ANKARA

T.C. BAŞBAKANLIK SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANLIĞI 26.06.2003 Doç. Dr. Bahriye Üçok Cad. No. 13 06500 Beşevler ANKARA T.C. BAŞBAKANLIK SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANLIĞI 26.06.2003 Doç. Dr. Bahriye Üçok Cad. No. 13 MG-03/077 06500 Beşevler ANKARA Konu : Sermaye Artışı kesinleştirme. Kayıtlı Sermaye Sistemine tabi olan

Detaylı

TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN TASARRUF SAHİPLERİ İÇİN SİRKÜLER

TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN TASARRUF SAHİPLERİ İÇİN SİRKÜLER TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN TASARRUF SAHİPLERİ İÇİN SİRKÜLER ÇIKARILMIŞ SERMAYEMİZ 23.520.000.000.000.- LİRASI NAKİT KARŞILIĞI 1.130.296.000.000.- LİRASI İÇ KAYNAKLARDAN KARŞILANMAK

Detaylı

Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A. Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu

Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A. Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Verusaturk Girişim si Yatırım Ortaklığı A. Ş. Fiyat Tespit Raporu Değerlendirme Raporu Bu değerlendirme raporu Piyasası Kurulu nun 22/06/2013 tarihinde Resmi Gazete de yayınlanan Seri: VII 128.1 numaralı

Detaylı

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları ve Aynı Tarihte Sona Eren Dokuz Aylık Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide TTK 376 Bilançosu ve Dipnotları Cari Dönem VARLIKLAR

Detaylı

KOZA ALTIN İŞLETMELERİ A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

KOZA ALTIN İŞLETMELERİ A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KOZA ALTIN İŞLETMELERİ A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel) Özet Bilgi Özel Durumlar Tebliği Uyarınca Kamuoyunun Bilgilendirilmesi Hk.(İşletmeler ve Hukuki Davalar) Özel Durum

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :33:30 Özel Durum Açıklaması (Genel)

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :33:30 Özel Durum Açıklaması (Genel) / OSTIM [] 02.05.2012 163330 1 Sıtkı 2 Abdullah 02.05.2012 163204 02.05.2012 163320 100. Yıl Bulvarı, No 99/90, Ostim - Telefon ve Faks No. 312 385 34 09-312 385 24 19 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 2008/17 HAFTALIK BÜLTEN 21/04/2008 25/04/2008 A. 02.01.2008 25.04.2008 TARİHLERİ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERİLEN İHRAÇ TALEPLERİ: Tablo: 1 (YTL) Talep Edilen Kurul Kaydına Alınan

Detaylı

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 2014 [] 04.04.2014 17:06:20 ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş.

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 2014 [] 04.04.2014 17:06:20 ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 204 [] 04.04.204 7:06:20 Genel Kurul Kararları Tescili 04.04.204 7:05:53 Adres Kısıklı Mah. Ferah Cad. No: Büyük Çamlıca Üsküdar İstanbul Telefon 22-5676800 Faks 22-302828 İlişkiler Birimi Telefon

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] :03:41

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] :03:41 KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN, 2015 [KARTN] 30.03.2015 15:03:41 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Adres Telefon 212-2732000 Faks 212-2732170 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi Telefon

Detaylı

Sermaye Artırımından Elde Edilecek Fonun Hangi Amaçlarla Kullanılacağına İlişkin Yönetim Kurulu Raporu

Sermaye Artırımından Elde Edilecek Fonun Hangi Amaçlarla Kullanılacağına İlişkin Yönetim Kurulu Raporu Sermaye Artırımından Elde Edilecek Fonun Hangi Amaçlarla Kullanılacağına İlişkin Yönetim Kurulu Raporu A.RAPORUN AMACI Sermaye Piyasası Kurulu nun 22.06.2013 tarihli (VII-128.1) Pay Tebliği nin Bedelli

Detaylı

Yapılan Açıklama Düzeltme mi?

Yapılan Açıklama Düzeltme mi? GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İlişkili Taraf İşlemleri Gönderim Tarihi:09.03.2018 18:22:01 Bildirim Tipi:ODA İlişkili Taraf İşlemleri Şirketler Fonlar Türkç e İlişkili Taraf İşlemleri Yapılan

Detaylı

KEREVİTAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KERVT [] 18.05.2012 16:19:15 TTK'nun 324. Maddesi Kapsamında Yapılan İşlemler

KEREVİTAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KERVT [] 18.05.2012 16:19:15 TTK'nun 324. Maddesi Kapsamında Yapılan İşlemler KEREVİTAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KERVT [] 18.05.2012 16:19:15 TTK'nun 324. Maddesi Kapsamında Yapılan İşlemler Ortaklığın Adresi : Üniversite Mahallesi Bağlariçi Caddesi No:29 Avcılar-Ġstanbul Telefon

Detaylı

ALTINYAĞ KOMBİNALARI A.Ş. Maddi Duran Varlık Satımı

ALTINYAĞ KOMBİNALARI A.Ş. Maddi Duran Varlık Satımı KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALTINYAĞ KOMBİNALARI A.Ş. Maddi Duran Varlık Satımı Özet Bilgi Arsa, Bina,Makina Parkı Satışı Hk. Maddi Duran Varlık Satımı İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Maddi Duran

Detaylı

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi ve Bağlı Ortaklıkları Sona Eren Altı Aylık Özel Ara Hesap Dönemine Ait Konsolide TTK 376 Bilançosu ve Dipnotları Cari Dönem VARLIKLAR 30 Kasım

Detaylı

YEŞİL İNŞAAT YAPI DÜZENLEME VE PAZARLAMA TİCARET A.Ş. ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU

YEŞİL İNŞAAT YAPI DÜZENLEME VE PAZARLAMA TİCARET A.Ş. ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU YEŞİL İNŞAAT YAPI DÜZENLEME VE PAZARLAMA TİCARET A.Ş. ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU ÖZEL AMAÇLI BAĞIMSIZ DENETİM RAPORU Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu na Giriş

Detaylı

ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi

ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ZORLU ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. Finansal Duran Varlık Edinimi Özet Bilgi Zorlu Enerji Dağıtım AŞ?nin Trakya Bölgesi Doğalgaz Dağıtım AŞ ve Gazdaş Gaziantep Doğalgaz Dağıtım

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :16:07 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :16:07 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 21.03.2011 15:16:07 Nakit Kar Payı Dağıtım Tarihi Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok./Cad. Pak İş Merkezi No:5K:3Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG [] 23.10.2013 16:26:59

MUTLU YATIRIM PROJE VE GAYRİMENKUL GELİŞTİRME A.Ş. / MUTGG [] 23.10.2013 16:26:59 / MUTGG [] 23.10.2013 162659 1 LEYLA YASEMİN 2 ATTİLA ÜYESİ 23.10.2013 162409 23.10.2013 162610 Tepeören Mah. Eski Ankara Asfaltı Cad.No.210 Tuzla/İSTANBUL Telefon ve Faks No. 0216 581 62 00-0216 304 18

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN EMEKLİLİK YATIRIM FONU

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI DÖVİZ CİNSİNDEN EMEKLİLİK YATIRIM FONU 1 OCAK - 30 EYLÜL 2004 ARA HESAP DÖNEMİNE AİT MALİ TABLOLAR VE BAĞIMSIZ SINIRLI DENETİM RAPORU 1 OCAK - 30 EYLÜL 2004 ARA HESAP DÖNEMİNE AİT BAĞIMSIZ SINIRLI DENETİM RAPORU Başaran Nas Serbest Muhasebeci

Detaylı

İNTEMA İNŞAAT VE TESİSAT MALZEMELERİ YATIRIM VE PAZARLAMA A.Ş. / INTEM, 2014 [] 30.05.2014 16:49:47

İNTEMA İNŞAAT VE TESİSAT MALZEMELERİ YATIRIM VE PAZARLAMA A.Ş. / INTEM, 2014 [] 30.05.2014 16:49:47 A.Ş. / INTEM, 2014 [] 30.05.2014 16:49:47 Genel Kurul Kararları Tescili Adres Büyükdere Cad. Ali Kaya Sok: No:5 Levent-İstanbul Telefon 212-3179433 Faks 212-2844988 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 2009/4 HAFTALIK BÜLTEN 19/01/2009 23/01/2009 A. 02.01.2009-23.01.2009 TARİHLERİ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERİLEN İHRAÇ TALEPLERİ: Tablo: 1 (TL) Talep Edilen Kurul Kaydına Alınan

Detaylı

TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN TASARRUF SAHİPLERİ İÇİN SİRKÜLER

TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN TASARRUF SAHİPLERİ İÇİN SİRKÜLER TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN TASARRUF SAHİPLERİ İÇİN SİRKÜLER ÇIKARILMIŞ SERMAYEMİZ 13.821.101 LİRASI NAKİT KARŞILIĞI 7.878.603 LİRASI İÇ KAYNAKLARDAN KARŞILANMAK SURETİYLE 40.650.296

Detaylı

TRABZONSPOR SPORTİF YATIRIM VE FUTBOL İŞLETMECİLİĞİ TİCARET A.Ş

TRABZONSPOR SPORTİF YATIRIM VE FUTBOL İŞLETMECİLİĞİ TİCARET A.Ş TRABZONSPOR SPORTİF YATIRIM VE FUTBOL İŞLETMECİLİĞİ TİCARET A.Ş ve Aynı Tarihte Sona Eren Hesap Dönemine Ait TTK 376 Bilançosu ve Dipnotları 30 KASIM 2018 TARİHLİ TTK 376 FİNANSAL DURUM TABLOSU 30 Ekim

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :22:32 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :22:32 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 06.09.2011 17:22:32 Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Ortaklığın Adresi : PROF. DR. BÜLENT TARCAN CAD/SOK. PAK İŞ MERK.

Detaylı

KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAREL [] :26:13 Finansal Duran Varlık Edinilmesi

KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAREL [] :26:13 Finansal Duran Varlık Edinilmesi KAREL ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KAREL [] 07.05.2010 17:26:13 Finansal Duran Varlık Edinilmesi Ortaklığın Adresi : Kore Şehitleri Cad. Yzb Kaya Aldoğan Sokak No: 16 Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş

TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş BU ALT FONUN PAYLARININ HALKA ARZINA İLİŞKİN İZAHNAME 07/08/2013 TARİHİNDE İSTANBUL TİCARET SİCİLİ MEMURLUĞU NA TESCİL ETTİRİLMİŞ OLUP, 07/08/2013 TARİHİNDE TÜRKİYE TİCARET SİCİLİ GAZETESİ NE İLAN İÇİN

Detaylı

ERBOSAN ERCİYAS BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. / ERBOS [] 15.03.2013 13:01:27. : Tel: 0(352) 3113511 Faks:0(352) 3113516

ERBOSAN ERCİYAS BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. / ERBOS [] 15.03.2013 13:01:27. : Tel: 0(352) 3113511 Faks:0(352) 3113516 ERBOSAN ERCİYAS BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. / ERBOS [] 15.03.2013 130127 Anbar Mahallesi 895. Sokak No9 Melikgazi KAYSERİ Telefon ve Faks No. Tel 0(352) 3113511 Faks0(352) 3113516 Ortaklığın Biriminin

Detaylı

GALATASARAY SPORTİF SINAİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. 1 HAZİRAN 2012-28 ŞUBAT 2013 9 AYLIK ÖZEL ARA HESAP DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

GALATASARAY SPORTİF SINAİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. 1 HAZİRAN 2012-28 ŞUBAT 2013 9 AYLIK ÖZEL ARA HESAP DÖNEMİ FAALİYET RAPORU GALATASARAY SPORTİF SINAİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. 1 HAZİRAN 2012-28 ŞUBAT 2013 9 AYLIK ÖZEL ARA HESAP DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Sayın Ortaklarımız, 28 Şubat 2013 tarihinde sona eren 1 Haziran 2012-28 Şubat

Detaylı

TARİH:06/03/2003 HURGZ

TARİH:06/03/2003 HURGZ TARİH:06/03/2003 HURGZ Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş. nin 06.03.2003 tarihli yazısı aşağıya Yönetim Kurulumuzun 28.02.2003 tarih ve 2003/2 sayılı kararı ile, 1- Şirket Ana Sözleşmesi nin Maksat

Detaylı

VERUSA HOLDİNG A.Ş. HALKA ARZDAN ELDE EDİLEN FONLARIN KULLANIM YERLERİNE İLİŞKİN RAPOR

VERUSA HOLDİNG A.Ş. HALKA ARZDAN ELDE EDİLEN FONLARIN KULLANIM YERLERİNE İLİŞKİN RAPOR VERUSA HOLDİNG A.Ş. HALKA ARZDAN ELDE EDİLEN FONLARIN KULLANIM YERLERİNE İLİŞKİN RAPOR 20 MAYIS 2016 Bu rapor, Sermaye Piyasası Kurulu nun VII-128.1 nolu Pay Tebliği nin 33. maddesi uyarınca hazırlanmış

Detaylı

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX:

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX: 21300 - Esas Sözleşme Tadili / KLMSN [] 20.04.2015 18:23:58 Esas Sözleşme Tadili 1 TEVFİK GÜNHAN GENEL MÜDÜR 20.04.2015 18:21:05 2 SERKAN UYANIK MALİ İŞLER DİREKTÖRÜ 20.04.2015 18:23:35 Ortaklığın Adresi

Detaylı

08/01/2010 25/01/2010. TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır.

08/01/2010 25/01/2010. TSKB Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. 08/01/2010 Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. nin açıklaması aşağıda yer almaktadır. Orjinal Açıklamanın Tarihi: 09.11.2009 : Moody's Investors Service, Inc.'in Bankamızla ilgili kredi notunun açıklanması

Detaylı

Detay Ana Sayfa Detay

Detay Ana Sayfa Detay English Yardım İletişim BİLDİRİM SORGULARI ŞİRKETLER YATIRIM FONLARI KAP HAKKINDA MEVZUAT VE DÜZENLEMELER Detay Ana Sayfa Detay İmzasız Görüntüle Ek dosyalar HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. / HEKTS, 2015 [] 27.03.2015

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :13:30 Genel Kurul Toplantısı Sonucu

KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] :13:30 Genel Kurul Toplantısı Sonucu KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KARTN [] 19.03.2010 15:13:30 Genel Kurul Toplantısı Sonucu Ortaklığın Adresi : Prof. Dr. Bülent Tarcan Sok. Pak İş Merk. No:5 K:3 Gayrettepe/Beşiktaş/İSTANBUL

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AKSA AKRİLİK KİMYA SANAYİİ A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :45:02 Özel Durum Açıklaması (Genel)

OSTİM ENDÜSTRİYEL YATIRIMLAR VE İŞLETME A.Ş. / OSTIM [] :45:02 Özel Durum Açıklaması (Genel) / OSTIM [] 01.04.2016 194502 Özel Durum Açıklaması (Genel) 01.04.2016 193843 01.04.2016 194322 Ortaklığın Adresi 100. Yıl Bulvarı, No99/90, Ostim - ANKARA Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler

Detaylı

ISTANBUL MENKUL KIYMETIER BORSASı. Genelge No: Endeks ve Veri Müdürlüğü. Sayın Üyemiz/Genel Müdür,

ISTANBUL MENKUL KIYMETIER BORSASı. Genelge No: Endeks ve Veri Müdürlüğü. Sayın Üyemiz/Genel Müdür, M fc Sayı : İMKB-5-GDD-010.07 Konu : Özsermaye Hallerinde Payların Teorik Fiyatlarının Belirlenmesi ISTANBUL MENKUL KIYMETIER BORSASı 2 7 6 04/01/2013 Genelge No: Sayın Üyemiz/Genel Müdür, Yönetim Kurulumuzun

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU NUN SERİ:II, NO:22 TEBLİĞİ EK/2 MADDE 4 UYARINCA HAZIRLANAN RAPOR ve GÖRÜŞ

SERMAYE PİYASASI KURULU NUN SERİ:II, NO:22 TEBLİĞİ EK/2 MADDE 4 UYARINCA HAZIRLANAN RAPOR ve GÖRÜŞ SERMAYE PİYASASI KURULU NUN SERİ:II, NO:22 TEBLİĞİ EK/2 MADDE 4 UYARINCA HAZIRLANAN RAPOR ve GÖRÜŞ Ortaklığımızın 4.000.000.000 TL nominal değerli banka bono ve/veya tahvillerinin ihracına ilişkin olarak

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 2008/1 HAFTALIK BÜLTEN 02/01/2008 04/01/2008 A. 02.01.2008 04.01.2008 TARİHLERİ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERİLEN İHRAÇ TALEPLERİ: Tablo: 1 (YTL) Talep Edilen Kurul Kaydına Alınan

Detaylı