Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!"

Transkript

1 Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler! feltouch.com 2017

2 Feltouch, dekoratif akustik çözümler üreterek mimari prolerde şıklık ve fonksiyonelliği bir arada sunmayı hedefler. Feltouch model serileri; duvar panelleri tavan çözümleri, bölücü seperatörler paravanlar, masa ara bölmeleri, aydınlatma elemanları ve alternatif çözümler sunar. Çevre dostu bir marka olarak yola çıktığımız ilk günden beri tüm faaliyetlerimizin doğaya saygılı ve sürdürülebilir olmasına dikkat ediyoruz. Üretim sürecinin başlangıcından, son kullanıcıya kadar insan sağlığına zarar vermeyecek içerikte hammadde kullanımını destekliyoruz. Tüm kapalı mekanlar için geri dönüştürülmüş elyaf kullanarak dekoratif tasarımlarla akustik çözümler üretiyoruz. Tasarımlarımızın hammaddesi olan PET keçenin sürekli gelişmeye açık olan geleceğin en önemli inovatif ürünlerinden biri olduğuna inanıyoruz. FELTOUCH TASARIMLARI; 400hz ve 5000hz arası ses frekanslarında A derece ölçülmüş akustik verimlilik sunar. Yangın esnasında güç tutuşur. Kanserojen madde ve formaldehit içermez, zehirli gaz salınımı yoktur. Yüksek derece termal performans sunar. Uzun ömürlü, form alabilen, anti-bakteriyel ve anti-alerjik bir yapıya sahiptir. Hidrofobik yapısı sayesinde nem ve rutubete dayanıklıdır. Ahşap panel veya diğer duvar panellerine kıyasla çok hafiftir, ortalama ağırlık 1.5 kg/m2 düzeyindedir. Özel magnetli akılllı montaj kiti ile uygulaması kolaydır. Vakum ve kuru temizleme yapılarak ya da silinerek kolayca temizlenebilir.

3 Feltouch provides high performance acoustic absorbers with unique & smart designs for all interior spaces to improve speech intelligibility, well being, concentration and performance. Feltouch Model Series offer ; Wall panels,claddings,ceiling solutions, separators,table dividers and lighting by providing with a range of standard products or fully customized solution tailored to your projects. We are highly aware of our responsibility to the environment and we work hard to minimize the environmental impact of all our manufacturing and business practices.we try to save and keep our world how it is naturally.we are glad to represent a sustainable economy by using recyled,eco-friendly and harmless to human health raw materials in most of our production process. We have limitless will to work alongside architects, interior designers and facility planners to offer best possible acoustic and decorative outcome for interiors. FELTOUCH DESIGNS; High Acoustic performance (EN-11654) Fire Reterdant and self-extinguishing (EN-13501) Antibacterial and anti-allergic, non toxic gas release Superior thermal insulating Resistant to moisture and humidity thanks to its hydrophobic structure Long lasting moulded and resistant to impacts Compare to alternative materials; they are extremely lightweight, apx.1,5kg / M2 Easy to assemble with smart installation designs Easy to clean with damp cloth or vacuum cleaning. Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

4 DecoSound Premium akustik tasarımlarla iç mekanlarınızı yeniden düzenleyin! DecoSound serisi duvar panelleri; 3 boyutlu tasarımlarla mekanlara akustik ve dekoratif anlamda değer katarken, birbirinden farklı renk seçenekleriyle bulunduğu ortamı canlandırır. Dekoratif ses emici paneller, rahatsız edici çevre seslerini ve yansımaları azaltarak akustik anlamda 0.85 NRC ortalamasında yüksek performans sunar. Mıknatıs ve özel braket tasarımı sayesinde akıllı montaj kurulumu sunan ürünler; kolay uygulanabilir ve hafif bir yapıya sahiptir. Özel montaj kurulumu sayesinde alternatifli yerleşim ve renk kombinasyonlarında değişiklik yapma imkanı sunar. Ürünler, uygulama yöntemiyle zaman kazandırırken, deforme olmadan taşınabilir olmasıyla da kolaylık sağlar. Premium acoustic Solutions for your interiors! DecoSound Series provide decorative and premium acoustic solutions for your interior places with 8 models, unique 3D designs and more than 100 colours! High acoustic performance, NRC 0,85. They are lightweight, semi-rigid, pin-receptive acoustic panels and easy to assemble with super magnet installation. Also the velour vertiface finish produces a highend luxury look and feel. Easy to assemble with smart magnet installation deisgn which provides mobility and offer alternative combination options when you wish.

5 Batura Frequency Octopus Rhino Square Rhino Triangle Manta Spider Web Parallels

6 DecoSound BATURA CODE: DS 100 Size Ölçü 50,00 cm x 50,00 cm Akıllı montaj sistemi ile mıknatıslı olarak sunulmaktadır.mıknatıs sistemi haricen montaj yöntemi için lütfen bilgi alınız. Smart installation with magnets. Alternative installations are available,please ask. APPLICATION EXAMPLES UYGULAMA ÖRNEKLERİ COLOURS RENKLER FT Antrasit FT001 FT Silver FT002 Model Serisine bağlı olarak Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite ve Xtreme kartelaları uygulanabilmektedir. Depending on Model Series; Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite and Xtreme fabrics can be used as upholstery. Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

7 Fethiye Barut Sensatori

8 DecoSound FREQUENCY CODE: DS 200 Size Ölçü 50,00 cm x 50,00 cm Akıllı montaj sistemi ile mıknatıslı olarak sunulmaktadır.mıknatıs sistemi haricen montaj yöntemi için lütfen bilgi alınız. Smart installation with magnets. Alternative installations are available,please ask. APPLICATION EXAMPLES UYGULAMA ÖRNEKLERİ COLOURS RENKLER FT Antrasit FT001 FT Silver FT002 Model Serisine bağlı olarak Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite ve Xtreme kartelaları uygulanabilmektedir. Depending on Model Series; Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite and Xtreme fabrics can be used as upholstery. Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

9 Asia Ofis Park Toplantı Salonu - Atöyle A Mimarlık Radyo Eksen, Autoban Mimarlık

10 DecoSound OCTOPUS CODE: DS 300 Size Ölçü 50,00 cm x 50,00 cm Akıllı montaj sistemi ile mıknatıslı olarak sunulmaktadır.mıknatıs sistemi haricen montaj yöntemi için lütfen bilgi alınız. Smart installation with magnets. Alternative installations are available,please ask. APPLICATION EXAMPLES UYGULAMA ÖRNEKLERİ COLOURS RENKLER FT Antrasit FT001 FT Silver FT002 Model Serisine bağlı olarak Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite ve Xtreme kartelaları uygulanabilmektedir. Depending on Model Series; Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite and Xtreme fabrics can be used as upholstery. Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

11

12 DecoSound RHINO SQUARE CODE: DS 400 Size Ölçü 50,00 cm x 50,00 cm Akıllı montaj sistemi ile mıknatıslı olarak sunulmaktadır.mıknatıs sistemi haricen montaj yöntemi için lütfen bilgi alınız. Smart installation with magnets. Alternative installations are available,please ask. APPLICATION EXAMPLES UYGULAMA ÖRNEKLERİ COLOURS RENKLER FT Antrasit FT001 FT Silver FT002 Model Serisine bağlı olarak Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite ve Xtreme kartelaları uygulanabilmektedir. Depending on Model Series; Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite and Xtreme fabrics can be used as upholstery. Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

13 Biletix

14 DecoSound RHINO TRIANGLE CODE: DS 500 Size Ölçü 60 cm x 60 cm x 60 cm Akıllı montaj sistemi ile mıknatıslı olarak sunulmaktadır.mıknatıs sistemi haricen montaj yöntemi için lütfen bilgi alınız. Smart installation with magnets. Alternative installations are available,please ask. APPLICATION EXAMPLES UYGULAMA ÖRNEKLERİ COLOURS RENKLER FT Antrasit FT001 FT Silver FT002 Model Serisine bağlı olarak Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite ve Xtreme kartelaları uygulanabilmektedir. Depending on Model Series; Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite and Xtreme fabrics can be used as upholstery. Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

15

16 DecoSound MANTA CODE: DS 600 Size Ölçü 50,00 cm x 50,00 cm Akıllı montaj sistemi ile mıknatıslı olarak sunulmaktadır.mıknatıs sistemi haricen montaj yöntemi için lütfen bilgi alınız. Smart installation with magnets. Alternative installations are available,please ask. APPLICATION EXAMPLES UYGULAMA ÖRNEKLERİ COLOURS RENKLER FT Antrasit FT001 FT Silver FT002 Model Serisine bağlı olarak Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite ve Xtreme kartelaları uygulanabilmektedir. Depending on Model Series; Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite and Xtreme fabrics can be used as upholstery. Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

17 Nevazen Restaurant

18 DecoSound SPIDER WEB CODE: DS 700 Size Ölçü 50,00 cm x 43,30 cm Akıllı montaj sistemi ile mıknatıslı olarak sunulmaktadır.mıknatıs sistemi haricen montaj yöntemi için lütfen bilgi alınız. Smart installation with magnets. Alternative installations are available,please ask. APPLICATION EXAMPLES UYGULAMA ÖRNEKLERİ COLOURS RENKLER FT Antrasit FT001 FT Silver FT002 Model Serisine bağlı olarak Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite ve Xtreme kartelaları uygulanabilmektedir. Depending on Model Series; Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite and Xtreme fabrics can be used as upholstery. Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

19

20 DecoSound PARALLELS CODE: DS 800 Size Ölçü 20,00 cm x 50,00 cm (2 Pcs.) Akıllı montaj sistemi ile mıknatıslı olarak sunulmaktadır.mıknatıs sistemi haricen montaj yöntemi için lütfen bilgi alınız. Smart installation with magnets. Alternative installations are available,please ask. APPLICATION EXAMPLES UYGULAMA ÖRNEKLERİ COLOURS RENKLER FT Antrasit FT001 FT Silver FT002 Model Serisine bağlı olarak Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite ve Xtreme kartelaları uygulanabilmektedir. Depending on Model Series; Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite and Xtreme fabrics can be used as upholstery. Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

21 Mauser Solutions-ist

22 FlatLine Projeleriniz için modüler akustik çözümler! FlatLine serisi; mimari projeler için alternatif ebatlarda akustik çözümler sunar. Duvar panelleri, tavan sarkıtları masa ara bölmeleri ve paravanlar ile iç mekanları yeniden tanımlayan ürünler, özel tasarımları ve farklı renk seçenekleri ile dikkat çeken alanlar yaratır. Projeler için akıllı tasarım özelliği sunan seri mıknatıslı montaj kurulumuyla kolay uygulanabilir ve hafif bir yapıya sahiptir. Modular acoustic solutions to your interior projects! FlatLine Series are an ideal solution for commercial and educational areas. Flatline series promotes a personalized and acoustically balanced workspace without interruption to a collaborative environment. FlatLine series can be adjusted and moved to suit the dynamic requirements of a fast paced modern office. This Model Series offer wall panels, ceiling baffles, table dividers and alternative solutions.

23 Bitter Waffle Bullion Cracker Honeycomb Plain

24 FlatLine BITTER CODE: FL 100, FL 101, FL 102 Size Ölçü Vertical Horizontal Horizontal 120 cm x 200 cm 120 cm x 200 cm 80 cm x 200 cm Note: Photographic fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ordering. Akıllı montaj sistemi ile mıknatıslı olarak sunulmaktadır. Alternatif montaj ise endüstriyel yapıştırıcılar ve vidalama ile mümkündür. Smart installation with magnets. Alternative installations are available such as with adhesive or can be easily screwed. COLOURS RENKLER request actual fabric samples before ordering. ans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ordering. hic fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ordering. Note: Photographic fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ordering. FT Antrasit FT Silver Note: Photographic FT001 Note: fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric FT002 samples before ordering. Photographic fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ordering. Model Serisine bağlı olarak Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite ve Xtreme kartelaları uygulanabilmektedir. Depending on Model Series; Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite and Xtreme fabrics can be used as upholstery. Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

25 Asia Ofis Park - Yemekhane, Atölye A Mimarlık Radyo Babylon, Autoban Mimarlık Asia Ofis Park - Yemekhane, Atölye A Mimarlık House 44 Alaçatı

26 FlatLine WAFFLE CODE: FL 200, FL 201, FL 202 Size Ölçü Vertical Horizontal Horizontal 120 cm x 180 cm 120 cm x 180 cm 60 cm x 180 cm Note: Photographic fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ordering. Akıllı montaj sistemi ile mıknatıslı olarak sunulmaktadır. Alternatif montaj ise endüstriyel yapıştırıcılar ve vidalama ile mümkündür. Smart installation with magnets. Alternative installations are available such as with adhesive or can be easily screwed. COLOURS RENKLER request actual fabric samples before ordering. ans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ordering. hic fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ordering. Note: Photographic fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ordering. FT Antrasit FT Silver Note: Photographic FT001 Note: fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric FT002 samples before ordering. Photographic fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ordering. Model Serisine bağlı olarak Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite ve Xtreme kartelaları uygulanabilmektedir. Depending on Model Series; Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite and Xtreme fabrics can be used as upholstery. Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

27 İzmir Okul Projesi - CMF Call Center, Uğur Şeker Mimarlık

28 FlatLine BULLION CODE: FL 300 Size Ölçü COLOURS RENKLER FT Antrasit FT001 FT Silver FT cm x 180 cm Montajı endüstriyel yapıştırıcılar ve vidalama ile mümkündür. Installations are available with adhesive or can be easily screwed. Model Serisine bağlı olarak Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite ve Xtreme kartelaları uygulanabilmektedir. Depending on Model Series; Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite and Xtreme fabrics can be used as upholstery. Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

29

30 FlatLine CRACKER CODE: FL 400 Size Ölçü COLOURS RENKLER FT Antrasit FT001 FT Silver FT cm x 240 cm Cırt bant sistemi ile sunulmaktadır Alternatif olarak vida ile montajı mümkündür. Smart installation with velcro. Alternative installation way can be with industrial adhesives or screwed. Model Serisine bağlı olarak Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite ve Xtreme kartelaları uygulanabilmektedir. Depending on Model Series; Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite and Xtreme fabrics can be used as upholstery. Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

31

32 FlatLine HONEYCOMB CODE: FL 500 Size Ölçü 60 cm x 120 cm Note: Photographic fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ordering. Akıllı montaj sistemi ile mıknatıslı olarak sunulmaktadır.mıknatıs sistemi haricen montaj yöntemi için lütfen bilgi alınız. Smart installation with magnets. Alternative installations are available,please ask. COLOURS RENKLER request actual fabric samples before ordering. ans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ordering. hic fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ordering. Note: Photographic fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ordering. FT Antrasit FT Silver Note: Photographic FT001 Note: fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric FT002 samples before ordering. Photographic fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ordering. Model Serisine bağlı olarak Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite ve Xtreme kartelaları uygulanabilmektedir. Depending on Model Series; Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite and Xtreme fabrics can be used as upholstery. Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

33

34 FlatLine PLAIN CODE: FL 600, FL 601, FL 602, FL 603 Size Ölçü Echelon Cap 120 cm x 120 cm 50 cm x 50 cm x 3,5 cm 60 cm x 60 cm 50 cm x 50 cm x 2 cm Akıllı montaj sistemi ile mıknatıslı olarak sunulmaktadır. Alternatif montaj ise endüstriyel yapıştırıcılar ve vidalama ile mümkündür. Smart installation with magnets. Alternative installation way might be with industrial adhesives or screwed. COLOURS RENKLER FT Antrasit FT001 FT Silver FT002 Model Serisine bağlı olarak Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite ve Xtreme kartelaları uygulanabilmektedir. Depending on Model Series; Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite and Xtreme fabrics can be used as upholstery. Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

35

36 Plativity Hayal gücünü canlandıran akustik çözümler ile tanışın! Plativity serisi; bireysel yaratıcılığa olanak sağlayan farklı tasarımlar sunar. Ürünlerin çıkış noktası olan creativity fikri, önceden planlanmamış mimari projelerde sonradan uygulanabilir olmasıyla akustik çözüm sağlar. Seri; asma tavan sistemlerinden, duvar kaplamalarına, bölücü seperatör mesh sistemlerden, uçan akustik ses kovuculara kadar geniş bir tasarım yelpazesine sahiptir. Meet acoustic solutions that stimulate your imagination! Plativity designs offer various products that allow also individual creativity. The creativity idea, which is the starting point of the plativity designs, provides a wide range of product that you can choose from our pre-designed templates or create new design of your own.you will find acoustic solutions from wall claddings, dividing separator mesh systems to flying clouds.

37 Cladding Plativity Mesh Plativity Baffle Cloud

38 Plativity CLADDING CODE: PT 100, PT 101, PT, 102 Size Ölçü 82 cm x 244 cm 92 cm x 244 cm 122 cm x 244 cm Montajı endüstriyel yapıştırıcılar ve vidalama ile mümkündür. Installations are available with adhesive or can be easily screwed. COLOURS RENKLER FT Antrasit FT001 FT Silver FT002 Model Serisine bağlı olarak Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite ve Xtreme kartelaları uygulanabilmektedir. Depending on Model Series; Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite and Xtreme fabrics can be used as upholstery. Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

39 Beylerbeyi Ofis Projesi, İnforma Mimarlık WTW Ofis Projesi, PRO2M Mimarlık

40 Plativity PLATIVITY MESH CODE: PT , PT , PT , PT , PT , PT Size Ölçü Circles Forest Plus cm x 240 cm cm x 240 cm cm x 240 cm Rain Skew cm x 240 cm cm x 240 cm Squares cm x 240 cm Quick Sigorta, Taba Mimarlık Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

41 COLOURS RENKLER Askı aparatları ve U profil ile montaja hazır şekilde sunulmaktadır. Alternatif yöntemler için lütfen bilgi isteyiniz. Packed with U profile and ceiling mount unit. Please ask for much more details or alternative way of usage. FT Antrasit FT001 FT Silver FT002 Model Serisine bağlı olarak Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite ve Xtreme kartelaları uygulanabilmektedir. Depending on Model Series; Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite and Xtreme fabrics can be used as upholstery. NCR Ofis, PRO2M Mimarlık

42 Plativity PLATIVITY BAFFLE CODE: PT 300, PT 310, PT 320, PT 330, PT 340 Size Ölçü Straight Castle 120 x 240 cm h:12 cm 120 x 240 cm h:15 cm 120 x 240 cm h:18 cm 120 x 240 cm h:23 cm 120 x 240 cm h:24 cm 120 x 240 cm h:31 cm Rate 120 x 240 cm h:15 cm 120 x 240 cm h:30 cm Crossfire 120 x 240 cm h:19,5 cm 120 x 240 cm h:31,5 cm Cassette 120 x 240 cm h:10 cm 120 x 240 cm h:15 cm Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

43 COLOURS RENKLER Askı aparatları ve U profil modül sistem ile montaja hazır şekilde sunulmaktadır. Alternatif yöntemler için lütfen bilgi isteyiniz. Packed with U profile moduler system and ceiling mount unit. Please ask for much more details or alternative way of usage. FT Antrasit FT001 FT Silver FT002 Model Serisine bağlı olarak Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite ve Xtreme kartelaları uygulanabilmektedir. Depending on Model Series; Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite and Xtreme fabrics can be used as upholstery.

44 Plativity CLOUD CODE: PT 400, PT 401, PT 402 Size Ölçü Ellipse Sonus Pebble Note: Photographic fabric scans are not colour accurate. Always re 120 cm x 120 cm 102 cm x 132,5 cm Note: Photographic fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ordering. COLOURS RENKLER Note: Photographic fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ordering. Note: Photographic fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ordering. Sonus Note: Photographic fabric scans are not colour accurate. Always re us.camirafabrics.com Sonus FT Antrasit FT Silver Note: Photographic FT001 Note: fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric FT002 samples before ordering. Photographic fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ordering. Magnum 120 cm x 120 cm Askı aparatları ile montaja hazır şekilde sunulmaktadır. Alternatif yöntemler için lütfen bilgi isteyiniz. Packed with ceiling mount unit. Please ask for much more details or alternative way of usage. Model Serisine bağlı olarak Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite ve Xtreme kartelaları uygulanabilmektedir. Depending on Model Series; Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite and Xtreme fabrics can be used as upholstery. Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

45 WTW Ofis, PRO2M Mimarlık Borusan Lojistik, Feryapı

46 Feltra Kontra ve keçenin eşsiz buluşması! Feltra serisi; ayaklı paravan ve masa bölmeleri ile özellikle ofislerde verimli alanlar yaratmak için farklı ürünler sunar. Kontra ve keçenin birleşimi ile formlanan ürünler fit&finish kavramının en iyi örneğidir. Feltra kullanılan alanlar; mekana farklı bir stil katarken aynı zamanda akustik verimlilik sağlar. Faboulous meeting of plywood and felt! Feltra series offer decorative room and desk dividers that balance sound especially in offices. The products formed by the combination of plywood and felt. Feltra is one the best example of fit & finish concept. Feltra provides smart solutions for spaces while providing acoustic efficiency at the same time.

47 Recta Slope T-vide

48 Feltra FELTRA CODE: FT 100, FT 200, FT 300 Size Ölçü Recta 120 cm x 80 cm Sonus Slope 120 cm x 80 cm Note: Photographic fabric scans are not colour accurate. Always re Note: Photographic fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ordering. COLOURS RENKLER Note: Photographic fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ordering. Note: Photographic fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ordering. Sonus Note: Photographic fabric scans are not colour accurate. Always re us.camirafabrics.com Sonus FT Antrasit FT Silver Note: Photographic FT001 Note: fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric FT002 samples before ordering. Photographic fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ordering. T-vide 120 cm x 30 cm Model Serisine bağlı olarak Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite ve Xtreme kartelaları uygulanabilmektedir. Depending on Model Series; Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite and Xtreme fabrics can be used as upholstery. Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

49

50 NewGlow İç mekanlarınız için sofistike akustik çözümler! NewGlow serisi; etkileyici aydınlatma ürünleriyle, akustik çözümler sunar. Ses emici aydınlatma ürünleri, iç mekanları şık bir şekilde aydınlatırken ortamdaki arzu edilmeyen ses dalgalarını fark edilir bir şekilde kamufle eder. NewGlow Series offer sofhisticated acoustic solutions for your interior spaces! NewGlow designs provide chic objects while they offer artificial lighting to interiors, they also provide acoustic performance with its sound absorption features.

51 Topolight Conic

52 NewGlow TOPOLIGHT CODE: NG 100, NG 200 Size Ölçü Size Ölçü Topolight R : 85 cm Conic R : 40 cm Led aydınlatma sistemi ve 2mt kablo ile sunulmaktadır. Günışığı veya beyaz ışık alternatifleri mevcuttur. Led bulb system and 2mt cable. Daylight or white light options are available. COLOURS RENKLER FT Antrasit FT001 FT Silver FT002 Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

53

54 Beylerbeyi Ofisi, İnforma Mimarlık Beylerbeyi Ofisi, İnforma Mimarlık Kullanılan Feltouch Ürünleri; Cladding ve Plativity Mesh Kullanılan Feltouch Ürünleri; Rhino Triangle Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

55 BMG Australia Kullanılan Feltouch Ürünleri; Rhino Triangle Kullanılan Feltouch Ürünleri; Cladding, Ellipse Cloud, Plativity Mesh, FlatLine ve Topolight

56 Pozitif Radyo, Autoban Mimarlık Kullanılan Feltouch Ürünleri; Bitter, Frequency ve Cladding Willis Towers Watson - Astoria Ofis, PRO2M Kullanılan Feltouch Ürünleri; Plativity Baffle Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

57 Asia Ofis Park - Yemekhane, Atölye A Mimarlık Kullanılan Feltouch Ürünleri; Bitter ve Plativity Baffle Beylerbeyi Ofisi, İnforma Mimarlık Kullanılan Feltouch Ürünleri; Cladding

58 Fethiye Barut Sensatori Kullanılan Feltouch Ürünleri; Batura Pozitif Radyo, Autoban Mimarlık Kullanılan Feltouch Ürünleri; Bitter, Frequency ve Cladding Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

59 Asia Ofis Park - Toplantı Salonu, Atölye A Mimarlık Alaçatı House 44, Neva Mimarlık Kullanılan Feltouch Ürünleri; Bitter ve Cladding Kullanılan Feltouch Ürünleri; Frequency

60 Asia Ofis Park - Yemekhane, Atölye A Mimarlık Kullanılan Feltouch Ürünleri; Plativity Baffle ve Bitter Mjølner Informatics, We Make Space Denmark Kullanılan Feltouch Ürünleri; Rhino Triangle, Cladding Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

61 Kullanılan Feltouch Ürünleri; Cladding Beylerbeyi Ofisi, İnforma Mimarlık Kullanılan Feltouch Ürünleri; Cladding

62 WTW Ofis, Pro2M Mimarlık Kullanılan Feltouch Ürünleri; Seperatör Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

63 WTW Ofis, Pro2M Mimarlık Kullanılan Feltouch Ürünleri; Cloud ve Seperatör

64 DecoSound FlatLine Bitter Feltra Batura 50x50 Vertical 120x200 Recta 120x80 Frequency 50x50 Horizontal 120x200 Slope 120x80 Octopus 50x50 Horizontal 80x200 T-vide 120x30 Rhino Square 50x50 Waffle Vertical 120x180 Rhino Triangle Equilateral 60 Manta 50x50 Horizontal 120x180 Horizontal 60x180 NewGlow Topolight R: 85 Spider Web Hexagon 25 Parallels 20 x 50 (2 Pcs.) Plain Echelon 120x120 Conic R: 40 Echelon 60x60 Cap 50x50-3,5 Cap 50x50-2 Cracker 80x240 Honeycomb 60x120 Bullion 120x180 Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

65 Plativity Mesh Cladding 92x244 Forest x x244 Baffle Plus x240 Straight 120x240 h: Castle 120x240 h: Rain x240 Rate 120x240 h: Skew x240 Crossfire 120x240 h: Cassette 120x240 h: nus ww.camirafabrics.com fabrics.com afabrics.com Circles x240 82x244 Note: Photographic fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ordering. Squares x240 Sonus Note: Photographic fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ordering. Sonus Cloud Note: Photographic fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before o Ellipse 120x120 Note: Photographic fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ordering. Pebble 102x132,5 Sonus Note: Photographic fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ord Magnum 120x120 Note: Note: Photographic fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ordering. Photographic fabric scans are not colour accurate. Always request actual fabric samples before ordering. COLOURS RENKLER FT Antrasit FT Silver FT001 FT002 Model Serisine bağlı olarak Camira Blazer, Synergy, Blazer Lite ve Xtreme kartelaları uygulanabilmektedir. Blazer, Synergy,Blazer Lite and Xtreme fabrics can be used as upholstery. Depending on Model Series; Camira

66 Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler! feltouch.com feltouch feltouchacoustics feltouch

Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler!

Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler! Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik Akustik Çözümler! Feltouch, dekoratif akustik çözümler üreterek mimari projelerde şıklık ve fonksiyonelliği bir arada sunmayı hedefler. Feltouch model serileri;

Detaylı

R USD 1 pcs/adet - 87,5 USD/m USD/m mm 2440mm. 920mm. 6mm. 73 USD 1 pcs/adet - 24,50 USD/m mm x 2440 mm x 6 mm MOQ 1

R USD 1 pcs/adet - 87,5 USD/m USD/m mm 2440mm. 920mm. 6mm. 73 USD 1 pcs/adet - 24,50 USD/m mm x 2440 mm x 6 mm MOQ 1 POJE MALZEMELEİ FlatLine Aesthetically Acoustic Solutions! Estetik ESTETİK Akustik AKUSTİK Çözümler! ÇÖZÜMLE POJE MALZEMELEİ Türkiye tek dağıtıcısı Feltouch markasının FlatLine serisi ile birlikte modern

Detaylı

Sesin Hayatımızdaki Yeri?

Sesin Hayatımızdaki Yeri? Sesin Hayatımızdaki Yeri? Sesler Bizi Nasıl Etkiler Çevremizdeki sesler; sosyal davranışlarımız ve verimliliğimizle birlikte, hayat kalitemizi de etkiler. Günümüzde kişiler psikolojik ve fiziki yaşam seviyelerini

Detaylı

Sesin Hayatımızdaki Yeri?

Sesin Hayatımızdaki Yeri? Sesin Hayatımızdaki Yeri? Sesler Bizi Nasıl Etkiler Şehirleşme ve toplu yaşamın getirdiği sorunlardan biri de ses kirliliğidir. Çevremizdeki sesler; sosyal davranışlarımız ve verimliliğimizle birlikte,

Detaylı

MIMARLIK VE DURLUM ARCHITECTURE AND DURLUM

MIMARLIK VE DURLUM ARCHITECTURE AND DURLUM durlum 2010 DURLUM TÜRKIYE En iyi akustik özellik, doðru aydýnlatma veya klima gibi iþlevler bugün iyi ve modern mimarinin doðal bir parçasýdýr. Uygulama ve kullaným kolaylýðýndan ödün vermeden mimarideki

Detaylı

Reflection of Perfection Mükemmelliğin Yansıması

Reflection of Perfection Mükemmelliğin Yansıması 1 Subject to technical modifications and amendments. All decors shown are reprudroduction. Due to the variables in the printing process,colours may vary slightly from the actual product. Teknik değişiklik

Detaylı

Çözüm... Esnek, VECTOR S - Series. Sade, Pure. Flexible. Solution

Çözüm... Esnek, VECTOR S - Series. Sade, Pure. Flexible. Solution VECTOR S Series VECTOR S Series Sade, Pure Esnek, Flexible Çözüm... Solution VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar. /

Detaylı

We specialise in design and producing the most comprehensive infrastructural lighting solutions.

We specialise in design and producing the most comprehensive infrastructural lighting solutions. We specialise in design and producing the most comprehensive infrastructural lighting solutions. We offer you cost and competing advantages with our professional staff and the experience gained through

Detaylı

systems kapı sistemleri Bartadoor, following the dynamics of modern Bartadoor yaşam alanlarında sıradanın dışına çıkma

systems kapı sistemleri Bartadoor, following the dynamics of modern Bartadoor yaşam alanlarında sıradanın dışına çıkma o r Bartadoor, following the dynamics of modern Bartadoor, modern ve estetik çizgileriyle çağın area gives the opportunity to go beyond the dinamiklerine uyumlu farklı sistemler ile ofis ve ordinary in

Detaylı

LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ LED LIGHTING SYSTEMS

LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ LED LIGHTING SYSTEMS LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ LED LIGHTING SYSTEMS >0.9 Hg Pb LED LIGHTING SOLUTIONS ÖZEL ÇÖZÜMLER SPECIALS PLANK SİSTEMLER PLANK SYSTEMS 02 BAFFLE LED 03 04 05 PLANK LINE 1 PLANK LINE 4 PLANK LINE 2 TILE

Detaylı

BAR. Linear and functional: BAR

BAR. Linear and functional: BAR BAR 283 BAR Lineer ve fonksiyonel: BAR BAR, lineer formda bir ışık istenen vurgu aydınlatması uygulamaları için özel olarak geliştirildi. Ürünün optik lensli versiyonu ışık üstünde mükemmel bir kontrol

Detaylı

Tasarım... Detay, VECTOR M - Series. Sistem, System. Detail. Design

Tasarım... Detay, VECTOR M - Series. Sistem, System. Detail. Design VECTOR M - Series VECTOR M - Series Sistem, System Detay, Detail Tasarım... Design VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar.

Detaylı

Amphora. Renkler beyaz ve açık tonlar Colours white and nude tones Bağlantı seçenekleri: Yerden veya duvardan Installation from wall or ground

Amphora. Renkler beyaz ve açık tonlar Colours white and nude tones Bağlantı seçenekleri: Yerden veya duvardan Installation from wall or ground 1 Deneyimi, Yenilikçi ve yalın tasarım anlayışını, Malzeme uyumunu, Mekan ve insan odaklı çözümler ile bütünleştiren Yüzey malzemesi çözümlerinde uzmanlaşmış, Şık ve kullanıcı dostu çözümler üreten Mimar

Detaylı

Konforun Üç Bilinmeyenli Denklemi 2016

Konforun Üç Bilinmeyenli Denklemi 2016 Mimari olmadan akustik, akustik olmadan da mimarlık olmaz! Mimari ve akustik el ele gider ve ben genellikle iyi akustik görülmek için orada değildir, mimarinin bir parçası olmalı derim. x: akustik There

Detaylı

BRIGHT. Minimal size, elegant design and a perfect light: BRIGHT

BRIGHT. Minimal size, elegant design and a perfect light: BRIGHT 270 BRIGHT 271 BRIGHT Minimal boyut, şık tasarım ve mükemmel bir ışık: BRIGHT Ankastre ve sıva üstü aydınlatma ihtiyacını karşılamak için ufak boyutlu, verimli, şık ve yenilikçi bir aile olarak tasarlanan

Detaylı

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles

Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Mobile Showroom & Fair Vehicles Gezici Tanıtım & Fuar Araçları Şasiden iç donanıma kadar Alkan Solution üretimi olan treylerlerimiz ile Dünya ve Türkiye nin en değerli markalarına

Detaylı

NİLÜFER LOTUS. Dikey Reyon / Vertical Multideck NİLÜFER FL LOTUS FL

NİLÜFER LOTUS. Dikey Reyon / Vertical Multideck NİLÜFER FL LOTUS FL NİLÜFER LOTUS NİLÜFER LOTUS Dikey Reyon / Vertical Multideck NİLÜFER FL LOTUS FL Nilüfer, estetik tasarımıyla mağazalarında şıklığı ön plana çıkarmak isteyenler için ideal bir tercihtir. Ambalajlı et,

Detaylı

SIVA ÜSTÜ-SARKIT / CEILING-PENDANT

SIVA ÜSTÜ-SARKIT / CEILING-PENDANT SIA ÜSTÜ-SARIT / CEILING-PENDANT Adidas / İstanbul 336 SIA ÜSTÜ-SARIT / CEILING-PENDANT Centro / İstanbul SIA ÜSTÜ AYGITLAR Genel ortam aydınlatması için kullanılan sıva üstü aygıtlarımızın temel kakteristiği

Detaylı

COMPOSITES. 7034 sokak no: 44 Kısıkköy Sanayi Sitesi Arkası Menderes/ Izmir Telefon: 0 232 257 52 49 info@prokomcomposites.com info@prokomcarbon.

COMPOSITES. 7034 sokak no: 44 Kısıkköy Sanayi Sitesi Arkası Menderes/ Izmir Telefon: 0 232 257 52 49 info@prokomcomposites.com info@prokomcarbon. COMPOSITES 7034 sokak no: 44 Kısıkköy Sanayi Sitesi Arkası Menderes/ Izmir Telefon: 0 232 257 52 49 info@prokomcomposites.com info@prokomcarbon.com HAKKIMIZDA ABOUT US Kompozit teknolojileri günümüzün

Detaylı

Kullanım Alanları: Application Areas: Temel Özellikleri: Basic Features:

Kullanım Alanları: Application Areas: Temel Özellikleri: Basic Features: 224 MEGA Özellikle spottaki dekoratif kol detayı ile dikkat çeken MEGA, ayrıca sıva üstü ve sarkıt versiyonları ile de görev yapıyor. MEGA, gövde boyutu sayesinde, yüksek tavan uygulamalarında mekan ile

Detaylı

INDEX ROLLING ROOF PLUS WIND SCREEN AÇILIR CAM TAVAN PERGOLA SİSTEMİ

INDEX ROLLING ROOF PLUS WIND SCREEN AÇILIR CAM TAVAN PERGOLA SİSTEMİ 06 36 44 48 INDEX ROLLING ROOF PLUS WIND SCREEN AÇILIR CAM TAVAN PERGOLA SİSTEMİ Herşey GÜVENLE Başlar ROLLING ROOF PLUS ROLLING ROOF PLUS Her mekânda uygulanabilecek, patentli ürünümüz Rolling Roof Plus,

Detaylı

VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar. /

VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar. / LOFT TR EN VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar. / VEKSAN keeps it s right to make changes and apply immediately without

Detaylı

TAŞIMA PROFİLİ Yekpare yapısı sayesinde yüksek taşıma kapasitesine sahiptir. Kapalı kablo kanalı, yoğun kablo akışında avantaj sağlar.

TAŞIMA PROFİLİ Yekpare yapısı sayesinde yüksek taşıma kapasitesine sahiptir. Kapalı kablo kanalı, yoğun kablo akışında avantaj sağlar. ÜRÜNLER Products SEGMENT SEÇİMİ Choosing Segment OPKOL OPK. 9010 SERİ Series TAŞIMA PROFİLİ Yekpare yapısı sayesinde yüksek taşıma kapasitesine sahiptir. Kapalı kablo kanalı, yoğun kablo akışında avantaj

Detaylı

BAR Dış aydınlatma aygıtları / Outdoor luminaires BAR 65

BAR Dış aydınlatma aygıtları / Outdoor luminaires BAR 65 BAR Dış aydınlatma aygıtları / Outdoor luminaires BAR 65 264 BAR Dış aydınlatma aygıtları / Outdoor luminaires BAR 65 12 18 30 40 42-2 22 36 41 41-7 Elektrostatik toz boyalı Alüminyum profil gövde Alüminyum

Detaylı

TAVAN KONUSUNA AYDINLIK GETİRİYORUZ! BRIGHTEN YOUR PROJECTS WITH LUMUNER! LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ / LED LIGHTING SOLUTIONS. 2 I

TAVAN KONUSUNA AYDINLIK GETİRİYORUZ! BRIGHTEN YOUR PROJECTS WITH LUMUNER! LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ / LED LIGHTING SOLUTIONS. 2 I TAVAN KONUSUNA AYDINLIK GETİRİYORUZ! Lumuner LED Aydınlatma Sistemleri, 60x60 cm standart asma tavan sistemleri başta olmak üzere tüm metal, alçıpan, ahşap ve taşyünü asma tavan uygulamalarına akılcı çözümler

Detaylı

PowerBalance gen2 sustainable performance

PowerBalance gen2 sustainable performance Lighting sustainable performance When it comes to lighting an office space with LED luminaires, people are usually willing to invest in sustainability provided the investment pays back. At the same time,

Detaylı

e-motion Operasyonel Sistemler - Operational Systems

e-motion Operasyonel Sistemler - Operational Systems Operasyonel Sistemler - Operational Systems Operasyonel Sistemler - Operational Systems Duygular bize ilham verir. Tasarlamak, özgün bir ifade biçimidir. Tasarımın endüstriyel, ekonomik, pratik, uygulanabilir

Detaylı

GENEL BİLGİLER - GENERAL INFORMATION

GENEL BİLGİLER - GENERAL INFORMATION MODULAR COLD ROOMS GENEL BİLGİLER - GENERAL INFORMATION ÖZELLİKLER 100 ün üzerinde farklı ölçü ve kalınlıkta ufak modüler oda üretimi. 80 ve 120 mm panel kalınlığı ile üretim imkanı. 42kg/m3 densite poliüretan

Detaylı

OptiFlood compact and complete solution

OptiFlood compact and complete solution Lighting OptiFlood compact and complete solution Philips has a long tradition of excellence in environmentally friendly asymmetric floodlighting systems for sports and general area lighting as well as

Detaylı

Doğuş dan Yeni Nesil Amfi Sistemi Doğuş s New Generation Amphitheatre System

Doğuş dan Yeni Nesil Amfi Sistemi Doğuş s New Generation Amphitheatre System ı Doğuş dan Yeni Nesil Amfi Sistemi Doğuş s New Generation Amphitheatre System Murat ERCİYAS Endüstriyel Ürün Tasarımcısı İndustrial Designer Doğuş un yeni nesil Amfi Sırası Sistemi Tulip tepeden tırnağa

Detaylı

BRIGHT. In summary, BRIGHT series at your service for the combination of functionality, elegant design, high performance and visual comfort.

BRIGHT. In summary, BRIGHT series at your service for the combination of functionality, elegant design, high performance and visual comfort. 244 BRIGHT Ankastre ve sıva üstü aydınlatma ihtiyacını karşılamak için ufak boyutlu, verimli, şık ve yenilikçi bir aile: BRIGHT. Kare formundaki BRIGHT ürünleri, boyutlarından beklenmeyen bir aydınlatma

Detaylı

Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic.

Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic. Sasmazer Endüstriyel Ürünler ve Ambalaj Paz. San. Tic. Şaşmazer Design müşterilerinin beklentilerine ve pazar dinamiklerine göre gereksinimleri belirleyen, üretim ve teknoloji çatısı altında çalışmalarını

Detaylı

Öne çıkaran detaylar katar. Distinct details for furniture.

Öne çıkaran detaylar katar. Distinct details for furniture. mobilya kenar bantı Öne çıkaran detaylar katar. Distinct details for furniture. COŞKUNÜZER, modern ekipmanları ve kaliteyi prensip edinmiş personeliyle mobilya kenar bantı üreten bir firmadır. markası

Detaylı

GGD GGD ISO 9001-14001-18001

GGD GGD ISO 9001-14001-18001 GGD GGD A 500-100 0 A GGD GGD ISO 9001-14001-18001 GGD 160-1000A IP55 GGD *160 A dan 1000A ya kadar genifl bir yelpazeye sahiptir. * Alüminyum gövdesi ile hafif, dekoratif ve sa lamd r. * letkenler Kalay

Detaylı

APLİKLER / WALL LUMINAIRES

APLİKLER / WALL LUMINAIRES APİKER / WA UMINAIRES Hemara Hotel / Antalya 358 APİKER / WA UMINAIRES Adidas / İstanbul Genel ortam aydınlatmasını tamamlamak için kullanılan amp 83 aplikleri, şık olmaları ve teknik üstünlüklerinin yanında

Detaylı

1 Downsized %50 from the original picture size

1 Downsized %50 from the original picture size C o l l e c t i o n 2012 Decorative Profiles D e c o r a t i v e F u r n i t u r e P r o f i l e s 1 Downsized %50 from the original picture size Dekoratif Profil Dekoratif Mobilya Profilleri Decorative

Detaylı

L-UGR. The combination of high performance, low glare and modern design: L-UGR

L-UGR. The combination of high performance, low glare and modern design: L-UGR 58 L-UGR 59 L-UGR Yüksek performans, düşük kamaşma ve modern tasarımın birleşimi: L-UGR En temel geometrik formdan ilham alınarak tasarlanan L-UGR serisi, geleneksel yuvarlak ürünlerden farklı çizgisiyle,

Detaylı

GGDA 160-1000A GGDC 160-800A

GGDA 160-1000A GGDC 160-800A 160-1000A IP55 *160 A dan 1000A ya kadar genifl bir yelpazeye sahiptir. * Alüminyum gövdesi ile hafif, dekoratif ve sa lamd r. * Ek noktalar Kalay kapl d r. * Standart düz boyu 4 mt. olarak üretilir. *

Detaylı

Oyun Grupları. Playground Systems

Oyun Grupları. Playground Systems Oyun Grupları Playground Systems Fleksi Flexi Fleksi bizim standart kuleli sistemlerimizdir. Birçok farklı aktiviteyi kullanarak farklı ürünler ortaya çıkarmak, hatta bunları diğer ürünlerimizle zenginleştirmek

Detaylı

BASIM TARİHİ: EYLÜL 2016 PRINTED: SEPTEMBER

BASIM TARİHİ: EYLÜL 2016 PRINTED: SEPTEMBER BASIM TARİHİ: EYLÜL 2016 PRINTED: SEPTEMBER 2016 www.teverpan.com.tr YÜKSEK TEKNOLOJİ TEVERDOOR kapı paneli tesisi teknolojik bakımdan dünyadaki en gelişmiş, en yüksek teknolojik donanıma sahip, sayılı

Detaylı

: Shower Unit (Flat) : Kompakt Duș Ünitesi (Flat)

: Shower Unit (Flat) : Kompakt Duș Ünitesi (Flat) Veo Description Tanım : Shower Unit (Flat) : Kompakt Duș Ünitesi (Flat) Left/Sol Right/Sağ Size / Ebat (cm) : 190x90 Depth / Derinlik (cm) : 3,5 Height / Yükseklik (cm) : 215 Weight / Ağırlık (kg) : min.

Detaylı

TAVAN KONUSUNA AYDINLIK GETİRİYORUZ! BRIGHTEN YOUR PROJECTS WITH LUMUNER! LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ / LED LIGHTING SOLUTIONS. 2 I www.lumuner.

TAVAN KONUSUNA AYDINLIK GETİRİYORUZ! BRIGHTEN YOUR PROJECTS WITH LUMUNER! LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ / LED LIGHTING SOLUTIONS. 2 I www.lumuner. TAVAN KONUSUNA AYDINLIK GETİRİYORUZ! Lumuner LED Aydınlatma Sistemleri, 60x60 cm standart asma tavan sistemleri başta olmak üzere tüm metal, alçıpan, ahşap ve taşyünü asma tavan uygulamalarına akılcı çözümler

Detaylı

Esnek... Rahat, ODIN-S. Güvenilir, Reliable. Comfortable. Flexible

Esnek... Rahat, ODIN-S. Güvenilir, Reliable. Comfortable. Flexible ODINS ODINS Güvenilir, Reliable Rahat, Comfortable Esnek... Flexible VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar. / VEKSAN

Detaylı

OPTIO. Here is the brand new and exceptional product series of LAMP 83 to create exceptional environments; OPTIO.

OPTIO. Here is the brand new and exceptional product series of LAMP 83 to create exceptional environments; OPTIO. 90 OPTIO LAMP 83 ten sıra dışı mekanlar yaratmak için tasarlanmış sıra dışı ve yepyeni bir ürün ailesi; OPTIO. Here is the brand new and exceptional product series of LAMP 83 to create exceptional environments;

Detaylı

VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar. /

VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar. / LOFT VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar. / VEKSAN keeps it s right to make changes and apply immediately without declaring

Detaylı

PANEL YAPI PANEL YAPI

PANEL YAPI PANEL YAPI PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET PANEL YAPI İNŞAAT VE TAAHHÜT VE TİCARET Panel Yapı İnşaat ve Taahhüt ve Ticaret Genel Müdürlük / Head Office: Eski Edirne Asfaltı 71. Sok. No:24 K:1 D:2 Sultançiftliği,

Detaylı

arapca.FH11 3/29/11 3:31 PM Page 2 C M Y CM MY CY CMY K A GGD GGD GGD Composite

arapca.FH11 3/29/11 3:31 PM Page 2 C M Y CM MY CY CMY K A GGD GGD GGD Composite 160-1000A GGD GGD GGD GGD 160-1000A IP55 GGD *160 A dan 1000A ya kadar genifl bir yelpazeye sahiptir. * Alüminyum gövdesi ile hafif, dekoratif ve sa lamd r. * letkenler Kalay kapl d r. * Standart düz boyu

Detaylı

Sarıcı Design Studio iç mimari projelerle birlikte ürün tasarımları geliştiren bir tasarım ofisidir.

Sarıcı Design Studio iç mimari projelerle birlikte ürün tasarımları geliştiren bir tasarım ofisidir. iç mimari projelerle birlikte ürün tasarımları geliştiren bir tasarım ofisidir. Yapı iç mimarisi ile ürün tasarımının yanında tekne iç mimarisi ve dış stil tasarımı alanlarında da hizmet veren ofis tasarladığı

Detaylı

Zest. : Shower Unit (Flat) Kompakt Duş Ünitesi (Flat) Description Tan m. : 90x90. Size / Ebat (cm) : 2.5. Depth / Derinlik (cm) Weight / A rl k (kg)

Zest. : Shower Unit (Flat) Kompakt Duş Ünitesi (Flat) Description Tan m. : 90x90. Size / Ebat (cm) : 2.5. Depth / Derinlik (cm) Weight / A rl k (kg) Zest Description Tan m : Shower Unit (Flat) Kompakt Duş Ünitesi (Flat) Left/Sol Right/Sağ Size / Ebat (cm) : 90x90 Depth / Derinlik (cm) : 2.5 Weight / A rl k (kg) : min. 75 max. 90 Height / Yükseklik

Detaylı

Simit Sarayı / İstanbul

Simit Sarayı / İstanbul 366 Simit Sayı / İstanbul STRAIGHT STRAIGHT ailesi, değişebilen uzunlukları, farklı profil genişlikleri ve istenen yoğunlukta ışık verebilecek modülleri ile lineer aydınlatma ihtiyacına çözüm olacak şekilde

Detaylı

STRAIGHT. Correct address for linear lighting: STRAIGHT

STRAIGHT. Correct address for linear lighting: STRAIGHT STRAIGHT 355 STRAIGHT ineer aydınlatma için doğru adres: STRAIGHT. STRAIGHT ailesi, değişebilen uzunlukları, farklı profil genişlikleri ve istenen yoğunlukta ışık verebilecek ED modülleri ile lineer aydınlatma

Detaylı

TEKNİK ÖZELLİKLERİ CİNS / TYPE EBAT/ SIZE PERFORASYON/ PERFORATION RENK/ COLOR TAŞIYICI SİSTEM/ CARRIER SYSTEM KALİTE / QUALITY

TEKNİK ÖZELLİKLERİ CİNS / TYPE EBAT/ SIZE PERFORASYON/ PERFORATION RENK/ COLOR TAŞIYICI SİSTEM/ CARRIER SYSTEM KALİTE / QUALITY Yenilikçi Asma Tavan Sistemleri Innovative Ceiling Systems TEKNİK ÖZELLİKLERİ Alüminyum CİNS / TYPE Aluminum, 60x120 01,5-01,8-02,5-05,0 4x4 kare Elektrostatik toz boya (polyester standart ral96 boya veya

Detaylı

Slim Led Panel Sıvaüstü Led Panel COB Light. Led Şerit & Led Projektör. Ray Spot Led Armatür Sarkıtlar Ofis Aydınlatması

Slim Led Panel Sıvaüstü Led Panel COB Light. Led Şerit & Led Projektör. Ray Spot Led Armatür Sarkıtlar Ofis Aydınlatması Slim Led Panel Sıvaüstü Led Panel COB Light Led Şerit & Led Projektör Ray Spot Led Armatür Sarkıtlar Ofis Aydınlatması 1 About us Telka Group has been in energy industry since 1970 and they are innovating

Detaylı

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I

www.aspen.com.tr 02.2015 I w w w. F i k i r K a h v e s i. c o m. t r 14999347 I Aspen Yapı ve Zemin Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlük / Head Office: Leylak Sokak Murat İş Merkezi B Blok Kat 3/14 Mecidiyeköy 34387 İSTANBUL Tel +90 212 318 88 88 (pbx) Faks/Fax +90 212

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE

ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE CENH DECORATION PROJECT CONTRACT www.ofisdunyasi.com.tr ÜRÜN KATALOĞU PRODUCT CATALOGUE COOL LEAN COOL ME TOO SLIPER GATE COOL ME TOO CENH DECORATION PROJECT CONTRACT Cool Workstatıon masalar 3 workstyles

Detaylı

Suyun Kalite ile Dansı. Gömme Rezervuar Concealed Cistern

Suyun Kalite ile Dansı. Gömme Rezervuar Concealed Cistern Suyun Kalite ile Dansı Gömme Rezervuar Concealed Cistern Banyonuzdaki Şıklık Ar-Ge çalışmalarımız sonucunda oluşturduğumuz yüksek kalite ve estetiğe sahip çevre dostu GREZ gömme rezervuarlarımızı 8 farklı

Detaylı

www.tpelectric.com.tr MINIBOX MINIBOX

www.tpelectric.com.tr MINIBOX MINIBOX MINIBOX MINIBOX Minibox Kulplu Minibox with Handle Minibox with Hanger - Fuse Module Minibox Askılı - Sigorta Modüllü 27 MINIBOX 215x215 ölçüsüne sahip MINIBOX serisi ürünler özellikle fabrika, tekstil,

Detaylı

GGD ISO

GGD ISO GGD GGD GGD 160-400 160-400 A A 500-100 0 A GGD ISO 9001-14001-18001 ORTA GÜÇ BUSBAR KAAL S STEMLER GGD 160-1000A IP55 GGD *160 A dan 1000A ya kadar geni bir yelpazeye sahiptir. * Alüminyum gövdesi ile

Detaylı

TEKNiK KATALOG TECHNICAL CATALOG. Kompozit Panel Profilleri Composite Panel Profiles

TEKNiK KATALOG TECHNICAL CATALOG. Kompozit Panel Profilleri Composite Panel Profiles TEKNiK KATALOG TECHNICAL CATALOG Kompozit Panel Profilleri Composite Panel Profiles Kompozit Panel Profilleri Composite Panel Profiles - 01 / 03 PROFİL KESİT DETAYLARI PROFILE DETAIL DRAWINGS - 04 / 06

Detaylı

MULTISILVER MULTISILVER. Multisilver Serisi, dayanıklılığı ve. işlevselliği ile ön. kullanılabilmesi

MULTISILVER MULTISILVER. Multisilver Serisi, dayanıklılığı ve. işlevselliği ile ön. kullanılabilmesi We About US MULTISILVER Alüminyum / Aluminum Multisilver SM - 01 15 cm Ayak / 15 cm Foot SM - 01 Multisilver SM - 05 U Bağlantı / U Link SM - 05 Multisilver SM - 02 10 cm Ayak / 10 cm Foot SM - 02 Multisilver

Detaylı

LALE TULIP. Alçak Dikey Reyon / Semi-Vertical Multideck

LALE TULIP. Alçak Dikey Reyon / Semi-Vertical Multideck LALE TULIP LALE TULIP Alçak Dikey Reyon / Semi-Vertical Multideck Lale serisi zarif hatlarıyla mağazalarında şıklık ve kullanım kolaylığını ön plana çıkarmak isteyenler için ideal bir tercihtir. Ambalajlı

Detaylı

Artık Sahnede Biz Varız!

Artık Sahnede Biz Varız! Artık Sahnede Biz Varız! ÜRÜNLER Sahne Mekanik Sistemleri Yangın Perdesi Sahne Daraltma Portalı Dekor Askı Sistemi Ișık Köprü Sistemi Hareketli Kablo Makas Sistemi Sinema & Projeksiyon Perdesi Spiralift

Detaylı

17 dıştan motorlu yatay servis reyonu remote multi-deck horizontal serve-over counter Technical Drawings -2/+4 c FIRAT F FIRAT B 150 235 240 240 900 370 590 590 875 875 1225 900 370 1225 800 1150 800 1150

Detaylı

APLİKLER / WALL LUMINAIRES

APLİKLER / WALL LUMINAIRES APİKER / WA UMINAIRES Hemara Hotel / Antalya 446 APİKER / WA UMINAIRES Adidas / İstanbul Genel ortam aydınlatmasını tamamlamak için kullanılan AMP 83 aplikleri, şık olmaları ve teknik üstünlüklerinin yanında

Detaylı

About Reflectra REFLECTIVE TRAFFIC SIGNS FOLDED PLASTIC TRAFFIC SIGNS OMEGA POLES CUSTOMIZED SIGNS PRODUCT CATALOGUE ISO

About Reflectra REFLECTIVE TRAFFIC SIGNS FOLDED PLASTIC TRAFFIC SIGNS OMEGA POLES CUSTOMIZED SIGNS PRODUCT CATALOGUE ISO reflectra 2 2018 PRODUCT CATALOGUE 2018 About Reflectra Reflectra products are manufactured according to the traffic and road safety standards. Reflectra products are used in 81 cities in Turkey and used

Detaylı

g de door des d i oor n sign

g de door des d i oor n sign door des d i oor g de n sign www.kavasogullari.com.tr Ahşabın doğallığını hissettiren yüzey kalitesi, modern desen ve dokuları ile yaşam alanlarınıza değer katar. Kapı paneli koleksiyonumuz, 06 mm MDF

Detaylı

WELCOME FURNITURE DESIGN

WELCOME FURNITURE DESIGN FURNITURE DESIGN WELCOME FURNITURE DESIGN 4 welcome to the 2015 collection. welcome to you. Evinizin bir parçası olabilecek mobilyaların ruhundaki karakteristik noktalar, üretim teknikleri, işçilik kalitesi

Detaylı

Catalogue Plastic and Wooden Picture Frame Profiles

Catalogue Plastic and Wooden Picture Frame Profiles Catalogue 2008 Plastic and Wooden Picture Frame Profiles DÖRTDİVAN artık BAŞARAN DORTDIVAN is BASARAN Aus DORTDIVAN wird BASARAN DORTDIVAN agora é BASARAN ДОРТДИВАН СТАНОБИТСЯ БАСАРАН DORTDIVAN est le

Detaylı

Zarif... Form, SOFTWING. Modern, Modern. Form. Elegant

Zarif... Form, SOFTWING. Modern, Modern. Form. Elegant SOFTWING SOFTWING Modern, Modern Form, Form Zarif... Elegant VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar. / VEKSAN keeps it

Detaylı

Suyun Kalite ile Dansı. Gömme Rezervuar Concealed Cistern

Suyun Kalite ile Dansı. Gömme Rezervuar Concealed Cistern Suyun Kalite ile Dansı Gömme Rezervuar Concealed Cistern Banyonuzdaki Şıklık Ar-Ge çalışmalarımız sonucunda oluşturduğumuz yüksek kalite ve estetiğe sahip çevre dostu GREZ gömme rezervuarlarımızı 8 farklı

Detaylı

ÖN KAPAK. Emergency Lighting. Elektronik Yapı Teknolojileri Building Technologies

ÖN KAPAK. Emergency Lighting. Elektronik Yapı Teknolojileri Building Technologies ÖN KAPAK Emergency Lighting Elektronik Yapı Teknolojileri Building Technologies Uygulanabilir Sembol Seçenekleri Applicable Symbol Options S-01 S-06 S-11 S-02 S-07 S-12 S-03 S-08 S-13 S-04 S-09 S-14 S-05

Detaylı

BVCD DÝKDÖRTGEN HAVA DAMPERÝ ( BVCD) RECTANGULAR VOLUME CONTROL DAMPER

BVCD DÝKDÖRTGEN HAVA DAMPERÝ ( BVCD) RECTANGULAR VOLUME CONTROL DAMPER DÝKDÖRTGEN HAVA DAMPERÝ ( ) RECTANGULAR VOLUME CONTROL DAMPER Dikdörtgen Hava Damperi Teknik Detaylarý Rectangular Volume Control Damper Technical Details : Malzeme: Ürün kasa ve kanatlarýnýn tamamý ekstrüzyon

Detaylı

SATURN RAF TEKNOLOJİSİNDE YENİ DEVRİM

SATURN RAF TEKNOLOJİSİNDE YENİ DEVRİM 1 SATURN RAF TEKNOLOJİSİNDE YENİ DEVRİM Saturn, adına ilham olan oval açılı formları sayesinde farklı mekanlara uyum göstererek, birim alanda maksimum fayda sağlar. Kolonların ve diğer geometrik duvar

Detaylı

decosit masa & sandalye 2017 Collection

decosit masa & sandalye 2017 Collection decosit masa & sandalye 2017 Collection 1 Masa & Sandalye Table & Chair 2 3 1990 yılında başladı... Masa sandalye imalatı yapan firmamız her geçen gün artan ürün kalitesi ve müşteri portföyü ile bugünlere

Detaylı

DIAMO OPERASYONEL OFİS SİSTEMLERİ

DIAMO OPERASYONEL OFİS SİSTEMLERİ 80 81 OPERASYONEL OFİS SİSTEMLERİ Kalabalık çalışma ortamları için keyif ve işlevselliği bir arada sunan DİAMO, modüler sistemleri ile her türlü mekana uyum sağlayarak çalışma performansınızı olumlu yönde

Detaylı

door design door design

door design door design door design door design Ahşabın doğallığını hissettiren yüzey kalitesi, modern desen ve dokuları ile yaşam alanlarınıza değer katar. Kapı paneli koleksiyonumuz, 06 mm MDF üzerine hybrid doğal görünümlü

Detaylı

RUBBER PRODUCTION LINE

RUBBER PRODUCTION LINE RUBBER PRODUCTION LINE İnterflex Tube Elastomeric Rubber Foam Insulation Tubes Optimal solution in heating, cooling, ventilating systems, and all industrial and constructional application processes. Tel:

Detaylı

DIŞ AYDINLATMA AYGITLARI / OUTDOOR LUMINAIRES

DIŞ AYDINLATMA AYGITLARI / OUTDOOR LUMINAIRES DIŞ AYDINLATMA AYGITLARI / OUTDOOR LUMINAIRES Blue Angel Restaurant / İstanbul 366 DIŞ AYDINLATMA AYGITLARI / OUTDOOR LUMINAIRES Melek Tekstil / İstanbul Dış aydınlatma aygıtlarında fonksiyonellik, estetik,

Detaylı

Resimler %50 küçültülmüştür

Resimler %50 küçültülmüştür C o l l e c t i o n2012 Decorative Profiles Decorative Furniture Profiles 1 Resimler %50 küçültülmüştür Dekoratif Profil Dekoratif Mobilya Profilleri Plastic Picture Frame Profiles Downsized %50 from the

Detaylı

ALUCOREX ALUMINUM SYSTEMS

ALUCOREX ALUMINUM SYSTEMS ALUCOREX ALUMINUM SYSTEMS ALUCOREX ALUMINUM SYSTEMS 2 ARGENTO FLAT 3 1 2 3 4 5 6 8 2 1 3 7 1 Rulman / Roller 2 Suluk Fitili /Sealing Wick 5 Cam Dikmesi / Glass Profile 6 Camlar (6mm) / Glasses 3 Ray Profili

Detaylı

TEKNiK KATALOG TECHNICAL CATALOG. Güneş Kırıcı Sistemleri Solar Shading Systems

TEKNiK KATALOG TECHNICAL CATALOG. Güneş Kırıcı Sistemleri Solar Shading Systems TEKNiK KATALOG TECHNICAL CATALOG Güneş Kırıcı Sistemleri Solar Shading Systems Güneş Kırıcı Sistemleri Solar Shading Systems - 01 / 13 G.K.S. PROFİL KESİT DETAYLARI PROFILE WIEW DETAILS OF THE SOLAR SHADING

Detaylı

İstanbul a Hoşgeldiniz

İstanbul a Hoşgeldiniz Welcome To Istanbul İstanbul a Hoşgeldiniz CHIC Accessories Administration Office CHIC Tekstil ve Metal would like to welcome you to Turkey! Our company s aim is to offer our clients complete branding

Detaylı

Trusted solution partner

Trusted solution partner Trusted solution partner Company Profile / Şirket Profili Since our foundation in 1987, Elektrotek has been dedicated to providing our customers with the highest quality products and service. Elektrotek

Detaylı

MODERN MAĞAZA ÇÖZÜMLERİ

MODERN MAĞAZA ÇÖZÜMLERİ MODERN MAĞAZA ÇÖZÜMLERİ MODERN STORE SOLUTIONS www.arslanraf.com STANDLAR / DUVAR SİSTEMLERİ / AKSESUARLAR STANDS / WALL SYSTEMS / ACCESSORIES KURUMSAL Kurulduğu günden itibaren, dekoratif raf ve askı

Detaylı

04 www.borpanel.com.tr

04 www.borpanel.com.tr BANYO MOBiLYALARI 04 Kalite Yönetim Modern yaşamın koşuşturmasında Belgeleri klasikten vazgeçemeyenlere konfor ve estetiği bir arada sunan Efes, banyolarınızın atmosferini değiştirecek. 05 06 KURUMSAL

Detaylı

ÖN KAPAK. Emergency Lighting. Elek tr onik Yapı Teknolojiler i

ÖN KAPAK. Emergency Lighting. Elek tr onik Yapı Teknolojiler i ÖN KAPAK Emergency Lighting Elek tr onik Yapı Teknolojiler i Building Technologies Yönlendirme Armatürü Elegant - SL600 Çağdaş ve şık tasarım Pleksiglas üzeri gravür uygulama Sıva üstü kullanım ile tavana

Detaylı

SP-01 SP-02 SP-04 SP-03 SP-07 SP 1-06 SP 1-04 SP-05 SP-06 SP 1-07 CO-EX 64.52 1.00 20.20 21.78 1.40 0.90 59 22.00 1.60 59.00 137.

SP-01 SP-02 SP-04 SP-03 SP-07 SP 1-06 SP 1-04 SP-05 SP-06 SP 1-07 CO-EX 64.52 1.00 20.20 21.78 1.40 0.90 59 22.00 1.60 59.00 137. Endüstriyel soğutucu, soğutma kulesi, iklimlendirme ve soğutma profılleri olarak çeşitlilik gösteren soğutma grubu profıllerimiz, sizin isteklerinize, en kısa zamanda en iyi kalite ile dönüş olanağı sağlamaktadır.

Detaylı

BETON BLOK ÜRÜNLERİ KALIP KATALOĞU CONCRETE BLOCK PRODUCTS MOLD CATALOGUE

BETON BLOK ÜRÜNLERİ KALIP KATALOĞU CONCRETE BLOCK PRODUCTS MOLD CATALOGUE KALIPLARIN ÖTESİNDE BETON KALIPLARI ÜRETİYORUZ WE MANUFACTURE CONCRETE MOLDS BEYOND THE STEREOTYPED IDEAS BETON BLOK ÜRÜNLERİ KALIP KATALOĞU CONCRETE BLOCK PRODUCTS MOLD CATALOGUE İhtiyaçlarınıza Göre

Detaylı

Pergola Inc. re-designs motorized awning systems under the. Pergola A.Ş. özel motorlu tente sistemiyle her mevsimin HAKKIMIZDA ABOUT US

Pergola Inc. re-designs motorized awning systems under the. Pergola A.Ş. özel motorlu tente sistemiyle her mevsimin HAKKIMIZDA ABOUT US 1 ABOUT US HAKKIMIZDA Pergola Inc. re-designs motorized awning systems under the brand name of Pergola, which is the product of an lasting, aesthetic and minimalist effort that converts all seasons problems

Detaylı

Kullanım Alanları: Application Areas: Temel Özellikleri: Basic Features:

Kullanım Alanları: Application Areas: Temel Özellikleri: Basic Features: 306 RING / LUNA Yuvarlak formlardaki RING / LUNA ankastre, sıva üstü ve sarkıt ürünlerde hem şık, hem de yüksek performanslı ve fonksiyonel çözümler sunuyor. Hareket sensörüne de sahip olan ürünlerde,

Detaylı

Fitto...4. Netto...16

Fitto...4. Netto...16 COLLECTION 1 MASA TABLALARI / TABLES Fitto...4 FittoPlus...6 FittoVia...10 FittoSolo...12 FittoDigi...14 Netto...16 Morpho...18 Multino...20 Admiro...22 Lamitto...24 SANDALYELER / CHAIRS Mystosit...26

Detaylı

Track & Track Accessories

Track & Track Accessories Track & Track Accessories Track liberates light and luminaires from the constraints of rigid mounting of ceiling base and allows architects to create different designs in inner spaces. Different spotlights

Detaylı

by Durakoglu since 1969

by Durakoglu since 1969 by Durakoglu since 1969 2016 www.kosgeb.gov.tr İÇ MİMAR MURAT KEBELİ 2 3 4 5 ÜRÜN ÖZELLİKLERİ - PROPERTIES %100 İtalyan Katkısız Haadde %100 Italian Pure Raw Material Su bazlı, selülozik, sentetik, akrilik,

Detaylı

COLLECTION PREVIEW 2015

COLLECTION PREVIEW 2015 COLLECTION PREVIEW 2015 Cardin Concept Eskişehir de 60000 m2 açık alan üzerine kurulu, 40000 m2 kapalı alana sahip; Türkiye de ve gelişen ihracatıyla dünyada önemli mobilya üretim tesislerinden biridir.

Detaylı

For more information about Pairo products please visit Pairo ürünleri hakkında detaylı bilgi almak için lütfen ziyaret edin.

For more information about Pairo products please visit Pairo ürünleri hakkında detaylı bilgi almak için lütfen ziyaret edin. Kurumsal Corporate PAIRO is trademark of LED Flex and LED Neon Flex products designed by TD Lighting Solutions in Turkey. PAIRO is targeting to manufacture the most efficient, durable, reliable and longest

Detaylı

Our bestsellers MEKAN AKUSTİĞİNİN DOĞRU DÜZENLENMESİ İÇİN İDEAL ÇÖZÜMLER. OWAlifetime collection

Our bestsellers MEKAN AKUSTİĞİNİN DOĞRU DÜZENLENMESİ İÇİN İDEAL ÇÖZÜMLER. OWAlifetime collection Our bestsellers MEKAN AKUSTİĞİNİN DOĞRU DÜZENLENMESİ İÇİN İDEAL ÇÖZÜMLER OWAlifetime collection OWA Asma Plakaları Almanya da üretilen OWA mineral esaslı asma tavan plakaları, özel üretim tekniği sayesinde,

Detaylı

YUVARLAK TAVAN ANEMOSTADI. Round Ceiling Diffuser

YUVARLAK TAVAN ANEMOSTADI. Round Ceiling Diffuser YUVARLAK TAVAN ANEMOSTADI Round Ceiling Diffuser YUVARLAK TAVAN ANEMOSTADI ( ) ROUND CEILING DIFFUSER Yuvarlak Tavan Anemostadý Teknik Detaylarý Round Ceiling Diffuser Technical Details : Malzeme: Kullaným:

Detaylı

10 Countries EXPORT.

10 Countries EXPORT. NEW COLLECTION CONCEPTA MOBİLYA, 1990 Yılından İtibaren Sektörde Yenilikçi Trendleri Takip Eden Tüketici Davranışlarına Hitap Eden Özgün Tasarım Felsefesi Ile Sektöre Hizmet Vermekteyiz. Firmamız üretim

Detaylı

AHŞAP BİR KÜLTÜRDÜR GRILL SİSTEM LİNEER SİSTEMLER TAVAN PANEL SİSTEMLERİ OPEN CELL SİSTEM CANOPY SİSTEMLER ÖZEL ÇÖZÜMLER PERFORASYON RENKLER

AHŞAP BİR KÜLTÜRDÜR GRILL SİSTEM LİNEER SİSTEMLER TAVAN PANEL SİSTEMLERİ OPEN CELL SİSTEM CANOPY SİSTEMLER ÖZEL ÇÖZÜMLER PERFORASYON RENKLER 04 GRILL SİSTEMLER LİNEER SİSTEMLER 08 GRILL SİSTEM 12 14 KAPALI LİNEER SİSTEM AÇIK LİNEER SİSTEM TAVAN PANEL SİSTEMLERİ 18 T-24 TAŞIYICI SİSTEM 20 22 T-24 GİZLİ SİSTEM KANALLI TAŞIYICI SİSTEM OPEN CELL

Detaylı

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü 2 Modüler Tavan Hoparlörü Kullanıcıyı düşünerek tasarlanmıştır Neredeyse tüm tavan koşulları için mükemmel Yenilikçi modüler mimari Kolay kurulum

Detaylı