Fahr Doktora Tören / Ek m 2015

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Fahr Doktora Tören / Ek m 2015"

Transkript

1 Fahr Doktora Tören / Ek m 2015

2

3 Ün vers teler n eğ t m, öğret m ve araştırma faal yetler yanında sosyal görev ve sorumlulukları olduğu gerçeğ nden hareketle, toplumsal hayatın farklı alanlarına özgün katkılar sunmuş, olağanüstü başarılar ortaya koymuş nsanları takd r ve toplumun d kkat ne sunma görevler de bulunmaktadır. Fahr doktora; gerekl b ç msel şartları yer ne get rmeks z n akadem k ve b l msel alana değerl katkılar sunan, yen l k get ren, bell b r boşluğu dolduran k ş lere akadem k kurul kararı le tevd ed l r. Kend ler ne fahr doktora unvanı ver len şahıslar ve çalışmaları, çoğu zaman, akadem k gayret ve çalışmaları net ces nde elde ed len resm doktora unvanlarından daha değerl d rler. Z ra fahr doktoralar olağanüstü katkı ve başarıları bulunan şahıslara, başarıları dolayısıyla ve sonrasında tevd ed l rken, akadem k b r unvan olarak elde ed len doktoralar daha çok akadem k hayatın henüz başında ve sadece formel prosedür ve çalışmaların akab nde kazanılırlar. Necmett n Erbakan Ün vers tes olarak fahr doktora unvanını b l m, teknoloj, kültür, sanat, s yaset ve sosyal hayatın çeş tl boyutlarında ve ün vers ten n temel değerler doğrultusunda seçk n h zmetler sunan ve olağanüstü katkılar sağlayan nsanlara vermektey z. 6 Mart 2015 tar hl Senato'muz, Rektörlük Makamının tekl fiyle Türk Tar h ve M ll Kültürümüze yapmış olduğu değerl katkılarından dolayı Hasan Celal GÜZEL'e, Güzel Sanatlar Fakültem z n tekl fiyle Türk Tasavvuf Mus k s ve Mevlev Kültürüne yapmış oldukları değerl katkılarından dolayı Ahmet HATİPOĞLU, N yaz SAYIN, Ahmet ÖZHAN, Sadrett n ÖZÇİMİ ve Ahmet ÇALIŞIR'a fahr doktora tevd etme kararı almıştır. Bu ves le le Ağustos ayında ebed yete nt kal eden ve kend s ne fahr doktora payes n sunamadığımız Ahmet HATİPOĞLU'na Allah'tan rahmet, ger de kalan yakınlarına ve m llet m ze başsağlığı d ler z. Mar fet n lt fata tab olduğu gerçeğ çerçeves nde, ülkem z n ve m llet m z n yet şt rd ğ bu değerler m z n fahr doktora payes nden çok fazlasını hak ed yor olmaları ve bu takd r fade görev n n Ün vers tem ze nas p olması b z m açımızdan b r şereft r. Akadem k Yıl Açılış Törenler kapsamında, düzenleyeceğ m z Fahr Doktora Takd m programımıza katılımlarınızdan ve bu şerefi b zlerle paylaşmanızdan mutluluk duyarız. Prof. Dr. Muzaffer ŞEKER Rektör

4

5 AHMET HATİPOĞLU Ver l ş Amacı: Türk Tasavvuf Mus k s ve Mevlev Kültürüne yapmış oldukları değerl katkıları 1933 yılında Burdur'da dünyaya geld yılında Ankara Radyosu tarafından açılan sınavı kazanarak 'ses sanatçısı' unvanıyla göreve başladı. Ankara Ün vers tes Hukuk Fakültes 'n 1961 yılında tamamladı. Sanat hayatını, ebed yete nt kal ne kadar devam ett rd. Türk müz ğ n n gel şmes ne Tambur sanatçısı, Ses yönetmen ve Kudüm sanatçısı olarak çok öneml katkılar sağladı. TRT bünyes nde Hocalık, Denetleme, Araştırma ve İnceleme, Repertuar g b çeş tl sanat kurullarında uzman üye sıfatıyla bulundu. Konya ve Ankara'da bulunan ün vers telerde dersler verd, Türk Tasavvuf Müz ğ Korosu Şe ğ yaptı. Ell yılı aşkın sanat hayatında sayısız d n esere ve Türk Mus k s eser ne crâ vasfı kazandırarak bu eserler repertuarımıza kattı ve pek çoğunu b zzat ses ve sazıyla ya da şe k görev n yürüttüğü Klâs k Koro ve Tasavvuf Mûs kîs Korusu le yurt ç ve yurt dışında verd ğ konserlerle tanıttı. Uzun yıllar süren mücadeles net ces nde, 1960'lı yıllarda şahsen başlattığı tanıtım amaçlı Dînî Mûsıkî yayınlarını, 1978'de kurmuş olduğu lk resm vası ı koro le devam ett rerek kültürel m rasımıza a t nad de eserler kültürümüze kazandırdı. Sanat hayatının en öneml katkılarından b r olan bu koro, 1978'den bugüne kadar "Ankara Radyosu Türk Tasavvuf Mus k s Korosu" adıyla varlığını sürdürmekted r. Merhum Hat poğlu 2012 yılında Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülüne layık görüldü. Sema Hat poğlu le evl olan ve lâh yat Profesörü Mehmet Hat poğlu'nun da k z kardeş olan sanatçının Itr ve Emrah adında k oğlu bulunuyor tar h nde Hakk'ın rahmet ne kavuşan merhuma Allah'tan rahmet d ler z.

6 HASAN CELAL GÜZEL Ver l ş Amacı: Türk Tar h ve M ll Kültüre yapmış oldukları değerl katkıları 1945 yılında Gaz antep'de doğdu. İlk ve orta öğren m n Malatya'da tamamladı. Ankara Ün vers tes S yasal B lg ler Fakültes İkt sat ve Mal ye Bölümü'nden 1968 yılında mezun oldu. Devlet Planlama Teşk latı Uzman olarak başladığı bürokras kar yer nde Başbakanlık Müşav rl ğ, Başbakanlık Ekonom k ve Sosyal İşler Bakanlığı, İZDK Genel Müdür Yardımcılığı, İç şler Bakanlığı Müşav rl ğ ve Müsteşar Yardımcılığı, DPT Genel Sekreterl ğ ve Müsteşar Vek ll ğ ve Başbakanlık Müsteşar Yardımcılığı g b görevlerde bulundu. 24 Ocak 1980 ekonom k st krar tedb rler n n alınmasında öneml rol üstlend yılında, 38 yaşında Türk ye'n n en genç Başbakanlık Müsteşarı oldu yılında Anavatan Part s 'nden (ANAP) Gaz antep M lletvek l seç ld ve Turgut Özal Hükümet 'nde, Devlet Bakanı ve Hükümet Sözcüsü olarak görev aldı yılı genel seç mler nde sonra kurulan İk nc Özal Hükümet nde M ll Eğ t m, Gençl k ve Spor Bakanlığı yaptı. Bürokras de ve s yasette sorumluluk aldığı yıllarda Türk ye'n n değ ş m ve dönüşümünde çok öneml sorumluluklar üstlend. Demokras n n gel şmes adına hem düşünce hem de eylem nsanı olarak öneml katkılar sağladı.1992 yılında Yen den Doğuş Part s 'n (YDP) kurdu ve Genel Başkan seç ld yılı sonunda "YENİ TÜRKİYE" s ml 2 aylık akadem k b r derg yayınlamaya başladı. Ayrıca Yen Türk ye Araştırma ve Yayın Merkez 'n kurarak demokras üzer ne k taplar yayınladı. 'Demokras okulu' hal ne gelen yayınev nde 3 b n 500'ün üzer nde makale ve 40 b n sayfalık küll yat çıkarıldı. 10 c ltl k Genel Türk Tar h Ans kloped s, 21 c ltl k Türkler Ans kloped s, 5 c ltl k Cumhur yet Ans kloped s g b Türk tar h ve kültürü açısından çok değerl çalışmalar bunlardan bazılarıdır. Yurt ç ve dışında pek çok ödüle layık görüldü. Ülker Güzel le evl olan Hasan Celal Güzel k çocuk babasıdır.

7 NİYAZİ SAYIN Ver l ş Amacı: Türk Tasavvuf Mus k s ve Mevlev Kültürüne yapmış oldukları değerl katkıları 1927 yılında Üsküdar'ın Doğancılar semt nde doğdu. İlk ve orta mekteb Üsküdar Paşakapı'da, l sey Haydarpaşa ve Beyoğlu'nda tamamladı. İk nc C han Harb sebeb yle tahs l n yarıda kesmes yle b rl kte, askerl ğ n eğ t m alayında yaparken İstanbul Beled yes Konservatuarına devam ett yılında, hocası Mustafa Düzgünman'dan d nî dersler almaya başlayıp, onun vasıtasıyla tasavvu a tanıştı. Hocasından lâhîler n yanı sıra; ebru, c lt yapımı ve fotoğrafçılık öğrend ; tesp h yapımına lg s başladı yılında Res m Heykel Müzes müdürü ve Güzel Sanatlar Akadem s res m hocası Neyzen Hal l D kmen' n öğrenc s oldu. Onunla ney ve ahlâk dersler ne devam ett. Dr. Nevzat Atlığ'ın taleb yle 1954 yılında İstanbul Radyosu Müz k Yayınları'nda üstlend ğ görev 1956 yılına kadar devam ett rd yılları arasında bu kez Mün r Nurett n Selçuk'un taleb yle İstanbul Beled yes Konservatuvarı cra heyet nde görev yaptı. İTÜ Türk Mus k s Devlet Konservatuvarı'nda Öğret m Görevl s ve Nefesl Sazlar Ana B l m Dalı Başkanı unvanıyla çalıştı. Çok yönlü b r sanatçı ve zanaatçı olan Neyzen N yaz Sayın, ebrudan fotoğrafa, tesp hç l kten sedef kakmacılığına, elektron kten tornacılığa, balıkçılıktan gülcülüğe, ağaç şler nden kuşçuluğa kadar yoğun b r lg yelpazes ç nde yoğruldu. Bütün bu sanatların mütemm m olduğu görüşünden yola çıktı. 'Sanatı y ahlâkın b r uzantısı' olarak gördü. Perdeler kullanmadak t t zl ğ, nefes hâk m yet ve benzers z legatosuyla b l nen Neyzen N yaz Bey, ney açarken y rm altılı b r m s stem ne lâveten kullandığı kaydırma s stem yle de yen l kç d r. N yaz Sayın bu s stem le neyler n tam ve akortlu ses vermes ne mkân tanımıştır. Yaşayan en öneml ebru üstatlarından b r de olan N yaz Sayın ney cra sanatında hocaları Mustafa Düzgünman ve Hal l D kmen' n yanı sıra; Şeyh Hayrullah Efend, Mızıkalı Muh dd n Efend, Zekâî Deden n talebes Kadırgalı Hüsey n Fahrett n Efend, Hafız Al Efend, Kadıköylü Vah t Bey, Em n Ongan, Şefik Gürmer ç ve özell kle de Mesut Cem l Beyden feyz aldığını bel rt r. N yaz Sayın 2014 yılı Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödüller Müz k Ödülüne de layık görüldü.

8 AHMET ÖZHAN Ver l ş Amacı: Türk Tasavvuf Mus k s ve Mevlev Kültürüne yapmış oldukları değerl katkıları 1950 yılında Şanlıurfa'da doğdu. Babasının memur yet sebeb yle lk ve orta tahs l n farklı llerde tamamladı. 1960'lı yılların sonlarında İstanbul Beled ye Konservatuarı ve Üsküdar Mus k Cem yet 'nde müz k eğ t m n tamamladı. Ahmet Özhan, Üsküdar Mus k Cem yet ve İstanbul Beled ye Konservatuarı'nda eğ t m n sürdürürken, b r yandan da sahne ve plak çalışmaları yaptı. İlk profesyonel sahne deney m n Bebek Beled ye Gaz nosunda 1968 yılında kazandı. Genç yaşta sahneye çıkan Ahmet Özhan 1970'l ve 1980'l yılların popüler Türk Müz ğ yorumcusu olarak tanındı. Plak çalışmalarının yanı sıra, s nema filmler, telev zyon d z ve konserler, radyo çalışmaları le çeş tl telev zyon kanallarının müz k programlarında yorumcu, programcı ve yönetmen olarak da görevler yürüttü. Çok sayıda 45'l k, plak, longplay, kaset, CD çalışmaları bulunmaktadır. 1984'den ber yer aldığı İstanbul Fest val le Güldeste s ml klas k ve tasavvuf müz ğ konserler ve Tokyo'dan San Franc sco'ya kadar pek çok yurt dışı ve sayısız yurt ç konserler le müz k b r k m n sanatseverlere sundu. Sanat hayatı boyunca, Türk Müz ğ n n popüler ve d ğer alanlarında b rçok ödül kazanmış, yurt ç nde yüzlerce konserle ülke sanatına katkıda bulunmuş ve y ne çeş tl ülkelerde katıldığı fest valler ve beş kıtada verd ğ konserlerle, m ll kültürümüzü başarıyla tems l etm şt r. Sanatçı 1980 yılından ber Şeb- Aruz törenler ne müdav m konuk sanatçı olarak katılmaktadır. Son Neb, Itr, Ömrümüzün Baharı g b albümler n n yanında Hacı Ar f Bey, Gönülden Gönüle ve Hafız Yusuf Efend g b film ve d z lerde rol almıştır yılında Devlet Sanatçısı seç len sanatçı, Hat ce Özhan le evl olup Özgül ve Özcan s mler nde k çocuk babasıdır.

9 SADREDDİN ÖZÇİMİ Ver l ş Amacı: Türk Tasavvuf Mus k s ve Mevlev Kültürüne yapmış oldukları değerl katkıları 1955 yılında Konya'da doğdu. Sâdedd n Kaynak'ın talebeler nden Fevz Özç m 'n n oğludur. İlk, orta ve l se tahs l n Konya'da tamamladıktan sonra İTÜ Türk Mûsıkîs Devlet Konservatuarı Temel B l mler Bölümü'ne g ren lk öğrenc ler arasında yer aldı. Eğ t m n ney sazı üzer ne tamamlayarak 1979 yılında mezun oldu. Öğrenc l ğ sırasında Dr. Nevzat Atlığ tarafından kurulan İstanbul Devlet Klas k Türk Müz ğ Korosu'na neyzen olarak katıldı yılında döndüğü Konya'da, Konya Beled yes Türk Müz ğ Korosu'nu kurdu. Müz k hayatı boyunca yurt ç nde ve yurt dışında çok sayıda konser turnes ne katıldı. Özç m ayrıca, İstanbul Tasavvuf Mûsıkîs ve Sema Topluluğu le İstanbul Fasıl Topluluğu başta olmak üzere çeş tl müz k topluluklarının ç nde yer almak suret yle çeş tl ülkelerde düzenlenen turnelerde yer aldı yılları arasında küçük fasılalar dışında her yıl- Konya'da tert p ed len Mevlânâ İht faller 'nde neyzen olarak yer aldı. Son yıllarda Neyzenbaşı sıfatıyla görev almaktadır. Sadredd n Özç m, müz syenl ğ n n yanında, klas k Türk sanatlarının b rçok dalı le de c dd sev yede lg lend ve hocası N yaz Sayın'dan etk len p onun yolunda g tmek azm yle başladığı tesb hç l ğ n n yanında, ebru le de uğraştı. Başta hat ve ebru olmak üzere üstâd Alpaslan Babaoğlu'ndan ebru öğrend ve cazet aldı. Son senelerde ebruya da çok daha c dd şek lde eğ len Sadredd n Özç m 'n n eserler yurt ç nde ve dışında çeş tl karma serg lerde yer almakta ve Özç m son dönem n en başarılı ebrucularından b r olarak kabul ed lmekted r. Evl olan Sadredd n Özç m 'n n Hakkı, Fat h ve Yâs n adlarında üç oğlu vardır.

10 AHMET ÇALIŞIR Ver l ş Amacı: Türk Tasavvuf Mus k s ve Mevlev Kültürüne yapmış oldukları değerl katkıları 18 Aralık 1966 yılında Konya'da dünyaya geld. Küçük yaşta Kur'ân-ı Kerîm' ezberleyerek hâfız oldu. İlk mus k eğ t m n Kur'ân-ı Kerîm tâl m hocaları olan Ahmet Büyüksakarya ve Hasan Hüsey n Varol vasıtası le aldı. Güzel Kur'ân-ı Kerîm okuma yarışmalarında dereceye g rd. L se yıllarında Neyzen Sadredd n Özç m 'n n öğrenc s oldu ve Mevlevî Mûs k s konusunda kend s n gel şt rd yılından t baren, Mevlev Mukabeles nde ây nhan olarak yer almaya başladı. Klas k Türk Mus k s n n d n ve d n dışı alanlarında çeş tl eserler besteled. Bunların arasında özell kle, H câzkâr makamında besteley p Nev-N yâz Ây n adını verd ğ Mevlev Ây n, Klas k Türk Mus k s bulunmaktadır. B r süre Konya Sel m ye Câm (Konya)'nde müezz n olarak görev yaptı yılından t baren Kültür Bakanlığı Konya Türk Tasavvuf Mûs kîs Topluluğu'nda ses sanatçısı olarak görevlend r ld. Daha sonrak yıllarda Türk Tasavvuf Mûs k s alanında çeş tl topluluklarda kurucu ya da sanatçısı olarak vaz fe yaptı. Y rm den fazla dış ülkede ve Türk ye'de koro mensubu ve sol st olarak yüzlerce konser verd. Türk ye'de ve yurtdışındak çeş tl ün vers telerde Klas k Türk Mus k s ve Tasavvuf Mûs k s konularında sem nerler verd. Ün vers tem zde m safir Öğret m Görevl s olarak da görev alan sanatçımız halen Konya Türk Tasavvuf Mûs kîs Topluluğu'nda sanat yönetmen ve ses sanatçısı olarak devam etmekted r.

11

12

T.C KARABAĞLAR BELEDİYESİ YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜTLENME, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK

T.C KARABAĞLAR BELEDİYESİ YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜTLENME, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK T.C KARABAĞLAR BELEDİYESİ YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ ÖRGÜTLENME, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK GENEL HÜKÜMLERİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu yönetmel ğ n amacı,yapı

Detaylı

Özel B lkent L ses 19 Kasım - 23 Kasım 2018 Bülten

Özel B lkent L ses 19 Kasım - 23 Kasım 2018 Bülten Web sürümü Terc hler güncelle Abonel kten çık Özel B lkent L ses 19 Kasım - 23 Kasım 2018 Bülten TABLE OF CONTENTS ERASMUS+ MOTION IN THE SCIENCE OCEAN (MISO) ALİ AKTÜRK ÖZEL EĞİTİM OKULU SOSYAL ETKİNLİĞİMİZ

Detaylı

bülten Mers n SMMM Odası mersinsmmmo mersinsmmmo.org.tr MersinSMMMOdasi yeni üyeler ziyaretler seminerler

bülten Mers n SMMM Odası mersinsmmmo mersinsmmmo.org.tr MersinSMMMOdasi yeni üyeler ziyaretler seminerler Ocak 2018 yeni üyeler ziyaretler seminerler MersinSMMMOdasi mersinsmmmo mersinsmmmo.org.tr bilgi@mersinsmmmo.org.tr Ocak 2018 Başkan dan Güvenl k Kurumu, Verg Da res B a ş k a n l ı ğ ı, G e l r İ d a

Detaylı

MÜDÜRÜN MESAJI SAYI:1 OCAK HAZİRAN 2017

MÜDÜRÜN MESAJI SAYI:1 OCAK HAZİRAN 2017 BATIOYO OCAK HAZİRAN 2017 MÜDÜRÜN MESAJI Doç. Dr. Umut BALCI BATIOYO Müdür V. Batman Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu (BATIOYO) Turizm ve Otel İşletmeciliği, Konaklama İşletmeciliği,

Detaylı

Hayati Risk Taşıyan Virüslerden Korunmanın En Kolay Yolu. 14 ve ÜZERİ YAŞLAR İÇİN TASARLANMIŞ EL DEZENFEKSİYON İSTASYONU

Hayati Risk Taşıyan Virüslerden Korunmanın En Kolay Yolu. 14 ve ÜZERİ YAŞLAR İÇİN TASARLANMIŞ EL DEZENFEKSİYON İSTASYONU BandCleaner OXILITE R EL DEZENFEKTAN İSTASYONLARI Hayati Risk Taşıyan Virüslerden Korunmanın En Kolay Yolu 14 ve ÜZERİ YAŞLAR İÇİN TASARLANMIŞ EL DEZENFEKSİYON İSTASYONU Hava Meydanları, Okullar, Hastaneler,

Detaylı

YÖNETMELİK KAMU İDARELERİNDE STRATEJİK PLANLAMAYA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK

YÖNETMELİK KAMU İDARELERİNDE STRATEJİK PLANLAMAYA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK 26 Şubat 2018 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 30344 Kalkınma Bakanlığından: YÖNETMELİK KAMU İDARELERİNDE STRATEJİK PLANLAMAYA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak,

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1019126 İlanın Çıkılacağı yer ORDU ÜNİVERSİTESİ--->BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1017845 İlanın Çıkılacağı yer CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ--->İLAHİYAT FAKÜLTESİ--->İSLAM

Detaylı

Prof. Dr. Hayati DEVELİ

Prof. Dr. Hayati DEVELİ Prof. Dr. Hayati DEVELİ Röportaj: Ar fe HASKUKA Yerl Düşünce Derg s olarak Türk ye Cumhur yet n n en öneml devlet kurumlarından b r olan Yunus Emre Enst tüsü nün başkanı Sayın Prof. Dr. Hayat DEVELİ le

Detaylı

Mal Müşav rl k Mesleğ n n Geleceğ Tehl kede M?

Mal Müşav rl k Mesleğ n n Geleceğ Tehl kede M? 06.10.2018 Mal Müşav rl k Mesleğ n n Geleceğ Tehl kede M? İsma l Tekbaş Serbest Muhasebec Mal Müşav r tekbas333@hotma l.com Mal Müşav rl k Mesleğ n n Geleceğ Tehl kede M? Tarih: 16/05/2016 Sevg l meslektaşlarım,

Detaylı

Sınavı Kazanan Adaylar İç 봑 n Staja Başlama Evrak L 봑 stes 봑

Sınavı Kazanan Adaylar İç 봑 n Staja Başlama Evrak L 봑 stes 봑 Sınavı Kazanan Adaylar İç 봑 n Staja Başlama Evrak L 봑 stes 봑 STAJA GİRİŞ SINAVINI KAZANAN ADAYLARIN STAJ BAŞLATMA BAŞVURU İŞLEMLERİ Staja G 봑 r 봑 ş sınavını başarmanız, staja başlamaya hak kazandığınız

Detaylı

Logo Tasarımı Logo tasarımı; b r firmanın yapacağı her şte kullanılacağı ve tüm mecralarda markayı tems l edeceğ ç n, gerekl anal zler doğrultusunda,

Logo Tasarımı Logo tasarımı; b r firmanın yapacağı her şte kullanılacağı ve tüm mecralarda markayı tems l edeceğ ç n, gerekl anal zler doğrultusunda, Grafik Tasarım Türkay Matbaa bünyes ndek kreat f d rektörler, art d rektörler ve grafikerlerden oluşan gen ş grafik tasarım kadrosuyla basılı ve d j tal mecralar ç n yüksek etk leş ml tasarımlara hayat ver

Detaylı

Sınıf YILLIK PLAN. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi. osmankarakaya.net ÜNİT E İRİL İŞ 2016 / Sınıf Din Kült. ve Ah. Bilgisi OSMANLI.

Sınıf YILLIK PLAN. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi. osmankarakaya.net ÜNİT E İRİL İŞ 2016 / Sınıf Din Kült. ve Ah. Bilgisi OSMANLI. OSMANLI 5. Sınıf Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ÜNİT E İRİL İŞ YILLIK PLAN 2016 / 2017 1. Hafta 19-23 Eylül 1. Ün te 1. Hafta 19-23 Eylül Öğrenc lerle tanışma ve ders müfredatı. Vatan sevg s mandandır. Had

Detaylı

YÖNETMELİK. a) Başkan: İstanbul Aydın Ün vers tes Mütevell Heyet Başkanını, b) Dekan: İstanbul Aydın Ün vers tes ndek lg l fakülteler n dekanlarını,

YÖNETMELİK. a) Başkan: İstanbul Aydın Ün vers tes Mütevell Heyet Başkanını, b) Dekan: İstanbul Aydın Ün vers tes ndek lg l fakülteler n dekanlarını, 4 Haz ran 2010 CUMA Resmî Gazete Sayı : 27601 İstanbul Aydın Ün vers tes nden: İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ ANA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç YÖNETMELİK MADDE 1 (1) Bu

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1020267 İlanın Çıkılacağı yer KAFKAS ÜNİVERSİTESİ--->İKTİSADİ VE İDARİ

Detaylı

Mal Mühend sl k. İsma l Tekbaş Serbest Muhasebec Mal Müşav r l.com Mal Mühend sl k

Mal Mühend sl k. İsma l Tekbaş Serbest Muhasebec Mal Müşav r l.com Mal Mühend sl k 06.10.2018 Mal Mühend sl k İsma l Tekbaş Serbest Muhasebec Mal Müşav r tekbas333@hotma l.com Mal Mühend sl k Tarih: 11/03/2016 I.GİRİŞ Değ ş m 21. Yüzyıla damgasını vuran b r kavramdır. Ülkem zde mesleğ

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1020745 İlanın Çıkılacağı yer ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ--->REKTÖRLÜK

Detaylı

YÖNETMELİK LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ

YÖNETMELİK LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ 20 N 䠸 san 2016 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29690 Yükseköğret 䰡 m Kurulu Başkanlığından: YÖNETMELİK LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam

Detaylı

13 Ocak 2017 CUMA Resmî Gazete Sayı : TEBLİĞ

13 Ocak 2017 CUMA Resmî Gazete Sayı : TEBLİĞ 13 Ocak 2017 CUMA Resmî Gazete Sayı : 29947 TEBLİĞ Mal ye Bakanlığından: MUHASEBAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GENEL TEBLİĞİ (SIRA NO: 54) (PARASAL SINIRLAR VE ORANLAR) Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu Tebl ğ n amacı,

Detaylı

YÖNETMELİK. c) B r m yönet c s : Rektörlüğe bağlı akadem k ve dar b r mler n yönet c ler n,

YÖNETMELİK. c) B r m yönet c s : Rektörlüğe bağlı akadem k ve dar b r mler n yönet c ler n, 4 Eylül 2013 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 28755 YÖNETMELİK İstanbul Gel ş m Ün vers tes nden: İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ SATIN ALMA VE İHALE YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

Araştır. Soru Sor. Gözlemle. Dene. Ver ler Anal z Et. Raporlaştır PROJE KILAVUZU MÜZİK, GÖRSEL SANATLAR, DİN KÜLTÜRÜ VE BEDEN EĞİTİMİ. 5-8.

Araştır. Soru Sor. Gözlemle. Dene. Ver ler Anal z Et. Raporlaştır PROJE KILAVUZU MÜZİK, GÖRSEL SANATLAR, DİN KÜLTÜRÜ VE BEDEN EĞİTİMİ. 5-8. Gözlemle? Soru Sor Araştır Raporlaştır Ver ler Anal z Et Dene PROJE KILAVUZU MÜZİK, GÖRSEL SANATLAR, DİN KÜLTÜRÜ VE BEDEN EĞİTİMİ 5-8. Sınıf ÇALIŞMA TAKVİMİM Kasım Aralık Ocak Şubat Mart N san Mayıs Konumu/problem

Detaylı

GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmel ğ n amacı Park ve Bahçeler Müdürlüğü nün görev alanını, sorumluluk ve yetk ler n, görevler n yer

Detaylı

Blockcha n Teknoloj s le Muhasebe ve Denet m S l Baştan!

Blockcha n Teknoloj s le Muhasebe ve Denet m S l Baştan! 06.10.2018 Blockcha n Teknoloj s le Muhasebe ve Denet m S l Baştan! İsma l Tekbaş Serbest Muhasebec Mal Müşav r tekbas333@hotma l.com Blockcha n Teknoloj s le Muhasebe ve Denet m S l Baştan! Blockcha n

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları 31.12.2016 Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1015554 İlanın Çıkılacağı yer SAĞLIK

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2016 MAYIS AYI E-BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2016 MAYIS AYI E-BÜLTENİ 2016 MAYIS AYI E-BÜLTENİ AYLIK PERSONEL TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK orsamızın aylık perso- Bnel toplantısı Yönet m Kurulu Başkanımız Egemen Aslan ın başkanlığında, Personel m z n katılımı le 02.05.2016

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1018165 İlanın Çıkılacağı yer GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ--->TORUL MESLEK

Detaylı

앴 s.yok.gov.tr/ 앴 lansayfa/?sess 앴 on 앴 d=53087

앴 s.yok.gov.tr/ 앴 lansayfa/?sess 앴 on 앴 d=53087 08.11.2016 https://yoks 앴 s.yok.gov.tr/ 앴 lansayfa/?sess 앴 on 앴 d=53087 Yazdır Anasayfa Yönetmelkler Üyelk Duyurular İletşm Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç 앴 n 앴 z Ara İlan No : 1011530 İlanın Çıkılacağı

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1020275 İlanın Çıkılacağı yer HİTİT ÜNİVERSİTESİ--->ALACA AVNİ ÇELİK

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2016 NİSAN AYI E-BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2016 NİSAN AYI E-BÜLTENİ 2016 NİSAN AYI E-BÜLTENİ BORSAMIZIN AYLIK PERSONEL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ kred te b r borsa olarak AÜyeler m ze daha kal - tel ve standart h zmet vereb l- me adına Bu sürec n sürekl l ğ - n sağlamak

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1020573 İlanın Çıkılacağı yer GAZİ ÜNİVERSİTESİ--->TEKNİK BİLİMLER MESLEK

Detaylı

s.yok.gov.tr/ lansayfa/?sess on d=59052

s.yok.gov.tr/ lansayfa/?sess on d=59052 Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Arama Seçenekleri Üyel k Duyurular Tümünde ara İlet ş m Seç n z Ara İlan No : 1017469 İlanın Çıkılacağı yer ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ >ERZURUM MESLEK YÜKSEKOKULU >DIŞ TİCARET BÖLÜMÜ

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYESİ STRATEJİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

KARABAĞLAR BELEDİYESİ STRATEJİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar KARABAĞLAR BELEDİYESİ STRATEJİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 - (1) Bu yönetmel ğ n amacı, Karabağlar Beled

Detaylı

DEVA ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK & AKADEMİK ANADOLU LİSESİ. Çocuklarımızı yaşadığımız çağa göre değil; yaşayacakları çağa göre yetiştiriyoruz.

DEVA ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK & AKADEMİK ANADOLU LİSESİ. Çocuklarımızı yaşadığımız çağa göre değil; yaşayacakları çağa göre yetiştiriyoruz. DEVA ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK & AKADEMİK ANADOLU LİSESİ Çocuklarımızı yaşadığımız çağa göre değil; yaşayacakları çağa göre yetiştiriyoruz. Deva Ün vers teye Hazırlık ve Akadem k Anadolu L ses, l se eğ t m

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1021598 İlanın Çıkılacağı yer ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ--->MÜHENDİSLİK

Detaylı

Bağımsız Denetç ler Defter Tutab l r!

Bağımsız Denetç ler Defter Tutab l r! 06.10.2018 Bağımsız Denetç ler Defter Tutab l r! İsma l Tekbaş Serbest Muhasebec Mal Müşav r tekbas333@hotma l.com Bağımsız Denetç ler Defter Tutab l r! Değerl meslektaşlarım, muhtemelen makalen n başlığını

Detaylı

Yapay Zeka Tarafından Yapılan Beyanlar Geçerl M?

Yapay Zeka Tarafından Yapılan Beyanlar Geçerl M? 06.10.2018 Yapay Zeka Tarafından Yapılan Beyanlar Geçerl M? İsma l Tekbaş Serbest Muhasebec Mal Müşav r tekbas333@hotma l.com Yapay Zeka Tarafından Yapılan Beyanlar Geçerl M? John McCarthy zeka olgusunu,

Detaylı

SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU

SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 FAALİYET RAPORU Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak! Güçlü bir ekonominin temelinde güven ve istikrar kavramı vardır... M.

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1020331 İlanın Çıkılacağı yer BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ--->ADİLCEVAZ MESLEK

Detaylı

https://yoks s.yok.gov.tr/ lansayfa/?sess on d= /3

https://yoks s.yok.gov.tr/ lansayfa/?sess on d= /3 Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1021189 İlanın Çıkılacağı yer SİNOP ÜNİVERSİTESİ--->MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK

Detaylı

9 N san 2017 PAZAR Resmî Gazete Sayı : YÖNETMELİK

9 N san 2017 PAZAR Resmî Gazete Sayı : YÖNETMELİK 9 N san 2017 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 30033 YÖNETMELİK İstanbul Gel ş m Ün vers tes nden: İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1021235 İlanın Çıkılacağı yer SAKARYA ÜNİVERSİTESİ--->REKTÖRLÜK Kadro

Detaylı

Eğitim. Etkinlikleri. Faaliyet Raporu. Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası

Eğitim. Etkinlikleri. Faaliyet Raporu. Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 20 Ocak 2017 TÜRMOB Genel Sekreter. Yahya Arıkan'ın katıldığı Dönem Sonu İşlemler Konulu sem ner, TESMER Eğ tmen Hal m Bursalı Sunumuyla Konferans Salonumuzda yapıldı. 2 Mart 2017 Verg Mevzuatı Kom tes

Detaylı

karşılaştırma tablosu

karşılaştırma tablosu ISO/ıeC 17025 STANDART REVİZYONU BİLGİLENDİRME KILAVUZU karşılaştırma tablosu * Bu kılavuz b lg lend rme amaçlıdır, bu b lg ler n kullanımından kaynaklanab lecek hatalardan ve yükümlülüklerden TÜRKAK sorumlu

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1025179 İlanın Çıkılacağı yer İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ--->DEVLET KONSERVATUVARI--->MÜZİK BÖLÜMÜ--->YAYLI ÇALGILAR ANASANAT

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1024038 İlanın Çıkılacağı yer AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ--->DEMRE DR. HASAN

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1021359 İlanın Çıkılacağı yer ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ--->REKTÖRLÜK

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1024457 İlanın Çıkılacağı yer İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ--->ADLİ TIP ENSTİTÜSÜ--->FEN BİLİMLERİ ANABİLİM DALI Kadro

Detaylı

Akadem 韔 k Kadro İlanları

Akadem 韔 k Kadro İlanları 19.06.2017 Akadem 韔 k Kadro İlanları Akadem 韔 k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç 韔 n 韔 z Ara İlan No : 1017332 İlanın Çıkılacağı

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1021635 İlanın Çıkılacağı yer BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ--->İKTİSADİ VE İDARİ

Detaylı

ÇGE 330 YAZ STAJI TALİMATLARI. Staj süres nce aşağıdak hususlara t t zl kle uymanızı r ca eder; başarılar d ler z.

ÇGE 330 YAZ STAJI TALİMATLARI. Staj süres nce aşağıdak hususlara t t zl kle uymanızı r ca eder; başarılar d ler z. ÇGE 330 YAZ STAJI TALİMATLARI Staj süres nce aşağıdak hususlara t t zl kle uymanızı r ca eder; başarılar d ler z. A. Staj Önces Hazırlıklar 1. Yaz stajınızı öncel k sırasına göre danışman öğret m elemanın

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1019692 İlanın Çıkılacağı yer ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ--->ESKİŞEHİR

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI 10.10.2018 / 5 1 TOPLANTI TARİHİ : 10.10.2018 TOPLANTI NO : 22 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Enst tü Yönet m Kurulu Enst tü Müdür Vek l Prof. Dr. Ahmet

Detaylı

Başlığında F nansal Kr z İfades Yer Alan Er ş m İz nl L sansüstü Tezlere Genel B r Bakış ( )

Başlığında F nansal Kr z İfades Yer Alan Er ş m İz nl L sansüstü Tezlere Genel B r Bakış ( ) Başlığında F nansal Kr z İfades Yer Alan Er ş m İz nl L sansüstü Tezlere Genel B r Bakış Öz Bu çalışmada, Yükseköğret m Kurulu (YÖK)'na a t olan nternet adres üzer nde yer alan Ulusal Tez Merkez h zmet

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1022544 İlanın Çıkılacağı yer İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ--->İŞLETME FAKÜLTESİ--->İŞLETME

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2017 EYLÜL AYI E-BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2017 EYLÜL AYI E-BÜLTENİ 2017 EYLÜL AYI E-BÜLTENİ UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI AKREDİTASYON DENETİMİNİ BAŞARI İLE TAMAMLADI zunköprü T caret Borsası, Uakred tasyon denet m nden başarıyla geçerek, üyeler ne beş yıldızlı h zmet vermeye

Detaylı

YÖNETMELİK. MADDE 3 (1) Bu Yönetmel k, 21/6/1927 tar hl ve 1111 sayılı Askerl k Kanununun 35 nc maddes ne dayanılarak hazırlanmıştır.

YÖNETMELİK. MADDE 3 (1) Bu Yönetmel k, 21/6/1927 tar hl ve 1111 sayılı Askerl k Kanununun 35 nc maddes ne dayanılarak hazırlanmıştır. 17 Ek m 2009 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 27379 YÖNETMELİK M llî Savunma Bakanlığından: MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI SEVK TEHİRİ İŞLEMLERİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2017 OCAK AYI E-BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2017 OCAK AYI E-BÜLTENİ 2017 OCAK AYI E-BÜLTENİ UZUNKÖPRÜ ÖZEL EĞİTİM İŞ UYGULAMA OKULUNDAN BORSAMIZA ZİYARET 01 zunköprü Özel Eğ t m İş Uy- Ugulama Okulu Müdürü El f Çoruhlu 03.01.2017 tar h nde borsamızı z yaret ederek Mecl

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1021179 İlanın Çıkılacağı yer ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ--->ATÇA MESLEK

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1020073 İlanın Çıkılacağı yer BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ--->REKTÖRLÜK

Detaylı

D j tal Muhasebe Okuryazarlığı

D j tal Muhasebe Okuryazarlığı 06.10.2018 D j tal Muhasebe Okuryazarlığı İsma l Tekbaş Serbest Muhasebec Mal Müşav r tekbas333@hotma l.com D j tal Muhasebe Okuryazarlığı 1. GİRİŞ Y rm b r nc yüzyılın s h rl kavramlarında b r s de tartışmasız

Detaylı

s.yok.gov.tr/ lansayfa/?sess on d= /2

s.yok.gov.tr/ lansayfa/?sess on d= /2 Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1025899 İlanın Çıkılacağı yer PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ--->DENİZLİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU--->OTEL, LOKANTA

Detaylı

EKSTENT. Model ATS-W KULLANMA KILAVUZU. Dokunmat k Ekranlı Ağrılık Tak p S stem. Hasta Ağırlığı Tak b HBS Uyumlu

EKSTENT. Model ATS-W KULLANMA KILAVUZU. Dokunmat k Ekranlı Ağrılık Tak p S stem. Hasta Ağırlığı Tak b HBS Uyumlu EKSTENT Model ATS-W KULLANMA KILAVUZU Dokunmat k Ekranlı Ağrılık Tak p S stem Hasta Ağırlığı Tak b HBS Uyumlu Ürün Tanımı Öncel kl hedefi yoğun bakım serv sler nde yatmakta olan hastaların ağırlıklarını

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1019943 İlanın Çıkılacağı yer KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ--->MÜHENDİSLİK

Detaylı

SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM 10 Ek m 2018 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 30561 YÖNETMELİK Sakarya Uygulamalı B l mler Ün vers tes nden: SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

Detaylı

s.yok.gov.tr/ lansayfa/?sess on d= /3

s.yok.gov.tr/ lansayfa/?sess on d= /3 Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1022091 İlanın Çıkılacağı yer AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ--->MÜHENDİSLİK

Detaylı

https://yoks 詃 s.yok.gov.tr/ 詃 lansayfa/?sess 詃 on 詃 d=52019

https://yoks 詃 s.yok.gov.tr/ 詃 lansayfa/?sess 詃 on 詃 d=52019 09.09.2016 https://yoks 詃 s.yok.gov.tr/ 詃 lansayfa/?sess 詃 on 詃 d=52019 Yazdır Anasayfa Yönetmel 丁Ȁ kler Üyel 丁Ȁ k Duyurular İlet 丁Ȁ ş 丁Ȁ m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç 詃 n 詃 z Ara İlan No : 1010469

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2017 AĞUSTOS AYI E-BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2017 AĞUSTOS AYI E-BÜLTENİ UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2017 AĞUSTOS AYI E-BÜLTENİ UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ EGEMEN ASLAN TRAKYA İLLERİ TARIM SEKTÖRÜ DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI ıda, Tarım ve Hayvancılık

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1021229 İlanın Çıkılacağı yer BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ--->DOĞA BİLİMLERİ,

Detaylı

EMRAH YAZAR. Kişisel Bilgiler: Doğum Tarihi: Uyruk:TC. Cinsiyet:Erkek. Askerlik Durumu:Tecilli. Yabancı Dil:İngilizce

EMRAH YAZAR. Kişisel Bilgiler: Doğum Tarihi: Uyruk:TC. Cinsiyet:Erkek. Askerlik Durumu:Tecilli. Yabancı Dil:İngilizce EMRAH YAZAR Kişisel Bilgiler: Doğum Tarihi:06.09.1988 Uyruk:TC Cinsiyet:Erkek Askerlik Durumu:Tecilli Yabancı Dil:İngilizce Adres:Yeditepe Mah. Renk Konutları A Blok Kat:1 Daire:102 Şahinbey/Gaziantep

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1021178 İlanın Çıkılacağı yer HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ--->REKTÖRLÜK Kadro

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1018402 İlanın Çıkılacağı yer BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ--->FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ--->KİMYA

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1020037 İlanın Çıkılacağı yer SELÇUK ÜNİVERSİTESİ--->SAĞLIK HİZMETLERİ

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1019978 İlanın Çıkılacağı yer BAYBURT ÜNİVERSİTESİ--->BAYBURT SAĞLIK

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1019385 İlanın Çıkılacağı yer ANADOLU ÜNİVERSİTESİ--->REKTÖRLÜK Kadro

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1020397 İlanın Çıkılacağı yer KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ--->KOCAELİ SAĞLIK

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1020786 İlanın Çıkılacağı yer KAFKAS ÜNİVERSİTESİ--->VETERİNER FAKÜLTESİ--->KLİNİK

Detaylı

KILAVUZU. ISO/ıeC BİLGİLENDİRME STANDART REVİZYONU RİSK TEMELLİ DÜŞÜNCE. * Bu kılavuz b lg lend rme amaçlıdır, bu b lg ler n kullanımından

KILAVUZU. ISO/ıeC BİLGİLENDİRME STANDART REVİZYONU RİSK TEMELLİ DÜŞÜNCE. * Bu kılavuz b lg lend rme amaçlıdır, bu b lg ler n kullanımından ISO/ıeC 17025 STANDART REVİZYONU BİLGİLENDİRME * KILAVUZU * Bu kılavuz b lg lend rme amaçlıdır, bu b lg ler n kullanımından kaynaklanab lecek hatalardan ve yükümlülüklerden TÜRKAK sorumlu değ ld r. R sk

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1017322 İlanın Çıkılacağı yer ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ >REKTÖRLÜK Kadro

Detaylı

2015 YILI ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ KLİNİK ARAŞTIRMALAR ETİK KURULU BAŞVURU ÜCRETLERİ

2015 YILI ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ KLİNİK ARAŞTIRMALAR ETİK KURULU BAŞVURU ÜCRETLERİ Duyuru ve Genel B lg ler Kurul Üyeler Yönetmel k Kılavuzlar Formlar Gündemler İlet ş m Sık Sorulan Sorular Ana Sayfa Bilgi Edinme Bilişim Yardım İletişim English Genel B lg ler >Ankara Ün vers tes Tıp

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1016486 İlanın Çıkılacağı yer HİTİT ÜNİVERSİTESİ >TEKNİK BİLİMLER MESLEK

Detaylı

Öğret m Yılı Akadem k Takv m

Öğret m Yılı Akadem k Takv m 2007-2008 Öğret m Yılı Akadem k Takv m FIRAT ÜNİVERSİTESİ 2007-2008 ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ (MÜHENDİSLİK, FEN-EDEBİYAT, SU ÜRÜNLERİ, TEKNİK EĞİTİM, EĞİTİM, İLAHİYAT, İLETİŞİM VE MUŞ EĞİTİM FAKÜLTELERİ;

Detaylı

KILAVUZU. ISO/ıeC BİLGİLENDİRME STANDART REVİZYONU TEMEL DEĞİŞİKLİKLER. * Bu kılavuz b lg lend rme amaçlıdır, bu b lg ler n kullanımından

KILAVUZU. ISO/ıeC BİLGİLENDİRME STANDART REVİZYONU TEMEL DEĞİŞİKLİKLER. * Bu kılavuz b lg lend rme amaçlıdır, bu b lg ler n kullanımından ISO/ıeC 17025 STANDART REVİZYONU BİLGİLENDİRME * KILAVUZU * Bu kılavuz b lg lend rme amaçlıdır, bu b lg ler n kullanımından kaynaklanab lecek hatalardan ve yükümlülüklerden TÜRKAK sorumlu değ ld r. Uluslararası

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1020966 İlanın Çıkılacağı yer KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ--->TURİZM FAKÜLTESİ--->TURİZM

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2016 HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2016 HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ 2016 HAZİRAN AYI E-BÜLTENİ HARMAN ÖNCESİ ÜYELERİMİZ İLE İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ aklaşan 2016 yılı Buğ- Yday Harmanı önces nde Üyeler m z le b rl kte güzel, sorunsuz ve bereketl b r harman

Detaylı

B zler; s z müşter ler m z n tem zl k ve h jyen le lg l problemler n n çözümü ç n lke ed nd ğ m z;

B zler; s z müşter ler m z n tem zl k ve h jyen le lg l problemler n n çözümü ç n lke ed nd ğ m z; Havuz Bakım Başlarken; Profesyonel tem zl k sektörü, Avrupa'da 1900 lü yılların başlarında başlamış. B r nc ve İk nc Dünya Savaşı sırasında asker ht yaçlar arasında tem zl k ve h jyen öneml yer tutmuştur.

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1020130 İlanın Çıkılacağı yer PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ--->HONAZ MESLEK

Detaylı

Özel B lkent L ses 26 Kasım - 30 Kasım 2018 Bülten

Özel B lkent L ses 26 Kasım - 30 Kasım 2018 Bülten Web sürümü Terc hler güncelle Abonel kten çık Özel B lkent L ses 26 Kasım - 30 Kasım 2018 Bülten TABLE OF CONTENTS ERKEK BASKETBOL VE KIZ VOLEYBOL TAKIMLARIMIZ ÜST TURDA 2. BİRLİKTE ATAN KALPLER ETKİNLİĞİMİZ

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel 뒘 kler Üyel 뒘 k Duyurular İlet 뒘 ş 뒘 m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1017417 İlanın Çıkılacağı yer IĞDIR ÜNİVERSİTESİ >IĞDIR MESLEK

Detaylı

TEBLİĞ GÜMRÜK GENEL TEBLİĞİ (POSTA VE HIZLI KARGO TAŞIMACILIĞI) (SERİ NO: 4)

TEBLİĞ GÜMRÜK GENEL TEBLİĞİ (POSTA VE HIZLI KARGO TAŞIMACILIĞI) (SERİ NO: 4) 10 Mart 2013 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 28583 Gümrük ve T caret Bakanlığından: Amaç ve kapsam TEBLİĞ GÜMRÜK GENEL TEBLİĞİ (POSTA VE HIZLI KARGO TAŞIMACILIĞI) (SERİ NO: 4) MADDE 1 (1) Bu Tebl ğ n amacı,

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğ t m Fakültes. Fakülte Yönet m Kurulu Kararı. Karar Tar h Oturum Sayısı Karar Sayısı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğ t m Fakültes. Fakülte Yönet m Kurulu Kararı. Karar Tar h Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğ t m Fakültes Fakülte Yönet m Kurulu Kararı Karar Tar h Oturum Sayısı Karar Sayısı 24.10.2018 42 1177-2018 Fakülte Yönet m Kurulu 24.10.2018 tar h nde saat 13:00'de Dekan

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları 06.04.2017 Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1016509 İlanın Çıkılacağı yer ANKARA

Detaylı

YÖNETMELİK KİMYASALLARIN ENVANTERİ VE KONTROLÜ HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÖNETMELİK KİMYASALLARIN ENVANTERİ VE KONTROLÜ HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 26 Aralık 2008 CUMA Resmî Gazete Sayı : 27092 (Mükerrer) YÖNETMELİK Çevre ve Orman Bakanlığından: KİMYASALLARIN ENVANTERİ VE KONTROLÜ HAKKINDA YÖNETMELİK Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

Fransızca Kursları. Ankara

Fransızca Kursları. Ankara Fransızca Kursları Ankara Fransızca Kursları Türk ye Fransız Kültür Merkez, Fransızca sev yen ze, prof l n ze ve takv m n ze göre s ze en uygun kursları sunar. Eğ t m ek b m z, Fransızca öğret m nde d

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2017 NİSAN AYI E-BÜLTENİ

UZUNKÖPRÜ TİCARET BORSASI 2017 NİSAN AYI E-BÜLTENİ 2017 NİSAN AYI E-BÜLTENİ AK PARTİ EDİRNE MİLLETVEKİLİ RAFET SEZEN BORSAMIZI ZİYARET ETTİ k Part Ed rne M lletvek l ARafet Sezen, Ak Part İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz, Ak Part Beled ye Mecl s Üyeler ve İlçe

Detaylı

100 YAPIDA MİMARİNİN GELECEĞİ İ YAPIDA MİMARİNİN GELECEĞİ

100 YAPIDA MİMARİNİN GELECEĞİ İ YAPIDA MİMARİNİN GELECEĞİ 100 YAPIDA MİMARİNİN GELECEĞİ İ 100 YAPIDA MİMARİNİN GELECEĞİ ISBN 978-605-322-286-6 2015, Marc Kushner Or j nal adı ve yayıncısı: The Future of Arch tecture n 100 Bu ld ngs, TED Books Türkçe yayın hakları

Detaylı

FİRMA PROFİLİ. ODTÜ Teknokent S l kon Blok No: Zk16 ODTÜ Yerleşkes / Ankara / TÜRKİYE Tel: +90 312 210 18 62 Faks : +90 312 210 00 07

FİRMA PROFİLİ. ODTÜ Teknokent S l kon Blok No: Zk16 ODTÜ Yerleşkes / Ankara / TÜRKİYE Tel: +90 312 210 18 62 Faks : +90 312 210 00 07 FİRMA PROFİLİ ODTÜ Teknokent S l kon Blok No: Zk16 ODTÜ Yerleşkes / Ankara / TÜRKİYE Tel: +90 312 210 18 62 Faks : +90 312 210 00 07 www.hemosoft.com e-posta: nfo@hemosoft.com Hemosoft Kimdir? Hemosoft

Detaylı

ne.com

ne.com nfo@fakomak ne.com +90 216 307 66 99 Vel baba Mahalles, M mar S nan Caddes, Temaşa Sokak, Dolayoba Sanay S tes, C Blok, No:3/3, D:2, Pend k, İstanbul, Türk ye HAKKIMIZDA Et ketleme alanında talepler doğrultusunda

Detaylı

Eğ t m B lg ler. Akadem k Çalışmalar

Eğ t m B lg ler. Akadem k Çalışmalar Akadem k Personel B lg Bankası Yrd. Doç. Dr. Sevan NART Güzel Sanatlar Eğ t m Bölümü Müz k Eğ t m ABD Başkanı e posta: sevannart@bart n.edu.tr Telefon: 0 387 223 52 04. Faks: 0 378 223 52 08 Eğ t m B lg

Detaylı

10. Sınıf Matemat k Ders İşleme Defter. Altın Kalem Yayınları

10. Sınıf Matemat k Ders İşleme Defter. Altın Kalem Yayınları 10. Sınıf Matemat k Ders İşleme Defter OLASILIK Altın Kalem Yayınları KOŞULLU OLASILIK Bas t olayların olma olasılıklarını 9. sınıf matemat k konularında şlem şt k. Ş md yapacağımız se daha karmaşık olayların

Detaylı

Akadem k Kadro İlanları

Akadem k Kadro İlanları Akadem k Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmel kler Üyel k Duyurular İlet ş m Arama Seçenekleri Tümünde ara Seç n z Ara İlan No : 1020036 İlanın Çıkılacağı yer AKSARAY ÜNİVERSİTESİ--->VETERİNER FAKÜLTESİ--->KLİNİK

Detaylı