BODRUM BELEDİYESİ 2006 YILI FAALİYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BODRUM BELEDİYESİ 2006 YILI FAALİYET RAPORU"

Transkript

1 BODRUM BELEDİYESİ 2006 YILI FAALİYET RAPORU

2 Değerli Arkadaşlarım; Bodrum Belediye Başkanı olarak; Tarihi mirası, doğal güzellikleri ve eşsiz koyları ile Dünyanın en önemli turistlik merkezlerinden biri olan Bodrum, yerli ve yabancı turistlere ev sahipliği yapan, bir tatil yöresinden beklenen tüm unsurları bünyesinde toplamış, dört mevsim yaşanabilen kültür,sanat,eğlence ve turizm merkezidir. İlçemizin kış mevsiminde 32,200 olan nüfusu, yazın 800 ü geçmektedir. Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir KABAAĞAÇLI nın ifadesi ile Burası engin göklerin memleketidir. Bodrum un sembolü haline gelen, St.Jean Şövalyeleri nin Kalesi tüm ihtişamı ile ziyaretçilerimizi karşılamaktadır. Bodrum Kalesi ve Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi,Dünyanın en önemli müzelerinden biridir. M.Ö. 4.yy kadar uzanan tarihi ile Bodrum, Dünyanın Yedi Harikasından biri olarak kabul edilen, Moseleum un, Roma İmparatorluk Çağı öncesi Tiyatrolarının tüm özelliklerini taşıyan ve bugün hala Kültür ve Sanat etkinliğine sahne olmaya devam eden Antik Tiyatro, Myndos Kapısı ve Osmanlı Tersanesi uzun ve köklü tarihinin İlçemize kattığı en önemli değerleridir. Bodrum, Turistlik bir bölge olmasının yanısıra, önemli bir tarih, kültür ve sanat kentidir. Dünyanın En Güzel Koyları Birliğinin Türkiye den tek üyesi olan Bodrum, doğal güzellikleri ile de Dünyaya adını duyurmuştur. Tarihi ve doğal güzelliklerin korunması, Kültürel mirasa sahip çıkılması konularına gösterdiği hassasiyetle Bodrum Belediyesi,Tarihi Kentler Birliği nin de bir üyesi olarak,bu sorumlulukla çalışmalarını sürdürmektedir.

3 Düzenlemekte olduğumuz Uluslar arası Festivaller aracılığı ile çağdaş belediyeciliğin gereklerini yerine getirirken, Bodrum un tanıtımına katkı sağlamaya ve Bodrum un ismini Uluslar arası Platformlara taşımaya devam etmekteyiz Sayılı Belediyeler Kanunu gereği; Belediyemizin sevk ve İdaresi yapılmakta olup, Norm Kadro çalışmaları, 2006 yılında yeni çıkan Kanuna göre tüm düzenlemeleri yapılmıştır Yılı Belediyemizde Faaliyet gösteren Müdürlüklerimiz; BAŞKAN BAŞKAN YARD. BAŞKAN YARD. ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ HALKLA İLİŞKİLER SERVİSİ HUKUK-İCRA SERVİSİ ELEKTRONİK BİLGİ İŞLEM SERVİSİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KADEME ŞEFLİĞİ BİNA İNŞAAT İŞLERİ PARK BAHÇE İŞLERİ İMAR MÜDÜRLÜĞÜ HESAP İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EMLAK ŞEFLİĞİ İKTİSAT İŞLERİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ TEMİZLİK HİZMETLERİ TRAFİK HİZMETLERİ İŞLETMELER MÜDÜRLÜĞÜ SU HİZMETLERİ KANALİZASYON HİZMETLERİ İTFAİYE AMİRLİĞİ SAĞLIK HİZMETLERİ VETERİNERLİK

4 MECLİS ÜYELERİMİZ

5 BODRUM BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2006 YILI FAALİYET RAPORU

6 YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğü olarak 2006 yılı içerisinde; Belediyemiz genel evrak kayıt işlemleri Müdürlüğümüze bağlı Evrak Kayıt Servisi tarafından, Evlilik İşlemleri - Evlenme İzin Belgesi işlemleri Evlendirme Memurluğu tarafından, Belediyemiz Encümen ve Meclis Toplantıları ve Alınan Kararlar, Müdürlüğümüzce Üyelere,Şahıslara ve İlgili servislere tebliğleri yapılmaktadır. Belediyemizde Görev yapan Memur ve işçilere ait özlük işleri(izin, emeklilik, intibak, kademe ilerlemesi, terfiler, sicil raporları, Disiplin Ceza işlemleri) yapılmakta ve her personele ait kişisel dosyaları tutularak, bilgileri personelimiz tarafından işlenmektedir. Belediyemize gelen Resmi ve Özel yazışmaların takibi, havalesi ve Cevaplandırılması yapılmakta, Her yıl Müdürlükler tarafından hazırlanan faaliyet raporlarının düzenlenerek baskı ve dağıtımı Müdürlüğümüz tarafından yapılmaktadır. Belediye Encümen Toplantısı Salı ve Perşembe olmak üzere Haftada iki gün, Belediye Meclis Toplantısı Ayın İlk Haftası olmak üzere Ayda en az bir kez yapılmaktadır. Encümen ve Meclis Toplantılarında Üyelerin toplanması, gündem ve konuların hazırlanması, Kararların yürürlüğe girmesi Müdürlüğümüzce yapılmaktadır Sayılı Belediyeler Kanunun 23. maddesi gereğince Belediye Meclisince alınan Kararlar en büyük Mahallin Mülki İdareler Amirliğine(Kaymakamlığa) gönderilmektedir. Müdürlüğümüzde ; 1 Yazı İşleri Müdürü 1 Evrak Kayıt Memuru 1 Evrak Kayıt Personeli 2 Evrak Dağıtım Personeli 1 Evlendirme Memuru 1 Evlendirme Personeli 2 Bel. Encümen Çalışmaları Personeli 1 Meclis Çalışmaları ve Memur Özlük İşleri Personeli 1 Belediye Personel Özlük İşler Personeli görev yapmaktadır. EVRAK KAYIT: 2006 yılı içerisinde Evrak Kayıt Birimimizce kayıt yapılan; Giden Evrak Sayısı Gelen Evrak Sayısı Dilekçe Sayısı 7805 EVLENDİRME MEMURLUĞU: 2006 Yılı içerisinde Evlendirme Memurluğu tarafından; 152 Adet T.C. Vatandaşımızın Nikah 33 Adet Yabancı Uyruklu Evlilik 69 Adet İzin Belgesi 150 Adet Evlendirme İşleri Giden Evrak 46 Adet Evlendirme İşleri Gelen Evrak İşlemleri yapılmıştır.

7 MECLİS TOPLANTILARI VE KARARLARI : 2006 yılı içerisinde Belediye Meclisimiz; Tarihinde yapılan Meclis Toplantısında Meclisin Ağustos Ayında Tatil yapması kabul edilmiştir. OCAK : 1 Toplantı, 5 Gündem 2 Önerge ŞUBAT : 2 Toplantı, 18 Gündem 1 Önerge MART : 1 Toplantı, 11 Gündem 3 Önerge NİSAN : 1 Toplantı, 7 Gündem MAYIS : 1 Toplantı, 11 Gündem 1 Önerge HAZİRAN : 1 Toplantı, 9 Gündem TEMMUZ : 1 Toplantı, 8 Gündem EYLÜL : 1 Toplantı, 9 Gündem 1 Önerge EKİM : 1 Toplantı, 7 Gündem KASIM : 1 Toplantı, 6 Gündem 1 Önerge ARALIK : 2 Toplantı, 9 Gündem 2 Önerge TOPLAM : 13 Toplantı, 111 Karar alınmıştır.

8 BODRUM BELEDİYESİ HESAP İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2006 YILI FAALİYET RAPORU

9 HESAP İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Hesap İşleri Müdürlüğümüzde görev yapan personelimiz; Hesap İşleri Müdür V. 2 Şef 7 Tahsildar 7 Memur 14 İşçi görev yapmaktadır. Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 22.maddesi gereğince tarihinde Belediye Birimlerine yapılan bütçe çağrısı ile başlayan 2006 Mali Yılı Bütçesini hazırlama çalışmaları sonunda birimlerden gelen teklifler göz önünde bulundurularak Hesap İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2006 yılı Teklif Bütçesi Belediye Encümenine sunulmuştur. Belediye Encümeni tarih ve 1775/36 sayılı karar ile ,00.-YTL olarak kabul etmiştir. Belediye Meclisinin tarih ve 2005/106 sayılı kararı ile Taslak Bütçenin incelenmesi Bütçe ve Kesin Hesap Denetleme Komisyonu'na havale edilmiştir. Yapılan kontroller ve incelemeler sonunda Belediye Meclisinin tarih ve 2005/123 sayılı kararı ile 2006 Yılı Gelir Bütçesi; Vergi Gelirleri : ,00.- Vergi Dışı Gelirler : ,00.- Sermaye Gelirleri : ,00.- Bağış ve Yardımlar : ,00.- Alacaklardan Tahsilatlar : ,00.- Ret ve İadeler(-) : ,00.- TOPLAM : ,00.-YTL olarak; 2006 Yılı Gider Bütçesi : Personel Giderleri : ,00.- Sosyal Güvenlik Kurum. : ,00.- Mal ve Hizmet Alımları : ,00.- Faiz Giderleri : ,00.- Cari Transferler : ,00.- Sermaye Transferleri : ,00.- Yedek Ödenekler : ,00.- TOPLAM : ,00.-YTL olarak. Müdürlükler Düzeyinde ise; Özel Kalem Müdürlüğü : ,00.- Fen İşleri Müdürlüğü : ,00.- Hesap İşleri Müdürlüğü : ,00.- İmar Müdürlüğü : ,00.- İşletmeler Müdürlüğü : ,00.- Yazı İşleri Müdürlüğü : ,00.- Zabıta Müdürlüğü : ,00.- Sağlık Hizmetleri : ,00.- TOPLAM : ,00.-YTL olarak kabul edilmiştir.

10 2006 Yılında yapılan faaliyet ve çalışmalar sonunda Gelir Bütçesi; Vergi Gelirleri : ,46.- Vergi Dışı Gelirler : ,19.- Sermaye Gelirleri : ,96.- Alınan Bağış ve Yardım. : ,47.- Alacaklardan Tahsilat : 577,25.- Ret ve İadeler(-) : ,72.- TOPLAM : ,61.-YTL olarak % 79,63 gerçekleşmiştir. Gider Bütçesi ise; Personel Giderleri : ,80.- S. D. K. Devlet Payı : ,05.- Mal ve Hizmet Alımı Gd. : ,43.- Faiz Giderleri : ,72.- Cari Transferler : ,59.- Sermaye Giderleri : ,59.- TOPLAM : ,18.-YTL olarak % 78,13 gerçekleşmiştir Yılı Gider Bütçesinin Belediye Birimleri düzeyinde ise; Özel Kalem Müdürlüğü : ,93.- Fen İşleri Müdürlüğü : ,78.- Hesap İşleri Müdürlüğü : ,40.- İmar Müdürlüğü : ,22.- İşletmeler Müdürlüğü : ,05.- Yazı İşleri Müdürlüğü : ,23.- Zabıta Müdürlüğü : ,19.- Sağlık Hizmetleri : ,38.- TOPLAM : ,18.-YTL olarak gerçekleşmiştir. Bodrum Belediyesine bağlı herhangi bir kuruluş ve işletme yoktur. Belediyemizin % 97 oranında ortak olduğu Bodrum Belediyesi Gıda Sanayi Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi vardır. Belediyemizin Su ve Kanalizasyon Alt Yapı çalışmaları nedeniyle İller Bankası Genel Müdürlüğü'ne süregelen kredi ve diğer borçlarımız olmak üzere toplam ,35.-YTL ve Bodrum Vergi Dairesine Gelir ve Damga Vergisi borcu olarak ,85.-YTL borcumuz vardır. Başka bir kurum ve kuruluşa borcumuz yoktur. Belediyemizde 2006 Yılı sonu itibariyle 73 adet memur ve 375 adet işçi çalışmıştır. Belediyemizin 2006 Mali Yılı Gider bütçesinden İlçemizde yaşayan fakir ve başarılı öğrencilere ,00.-YTL ve Bodrum Belediyesi Bodrum Spor Kulübüne ,00.-YTL yardım yapılmıştır. Belediyemizce 5393 Sayılı Belediye Kanununun 67.maddesine istinaden gelecek yıllara yaygın yüklenmelerle ilgili olarak Belediye Mücavir alanlarının temizlenmesi işi ihalesi tarihinde 44 aylık ,88.-YTL bedelle hizmet alımı ihalesi yapılmıştır. Belediyemizin 2006 Mali Yılı Gider Bütçesinde tarih ve sayılı Meclis Kararı ile ,00.-YTL ek bütçe, Meclis ve Encümen Kararı ile 2006 yılında toplam ,00.-YTL'lık ekleme aktarma yapılmıştır.

11 EMLAK SERVİSİ Emlak Servisimizde; 1 Şef 5 Personelimiz bulunmaktadır yılında Arsa Takdir Komisyonu tarafından tespit edilmiş olan ve 2006 yılında uygulanacak olan arsa m2 birim değerleri 2006 yılı tahakkuklarına başarıyla uyarlanmıştır yılından itibaren uygulanmaya başlayan ve Tapu Sicil Müdürlüğünce yapılacak olan işlemlere esas olmak üzere Belediyemizden istenen Emlak vergisi değerlerini gösteren belge mükellefe hiç bekletilmeden verilmiştir. Ve bu arada varsa, mükellefin Emlak vergisi borçlarında tahsil edilmiştir. İskan ruhsatı almak için Belediyemize müracaat eden vatandaşların Emlak vergisi bildirimleri alınmış ve Vergi Dairesi Müdürlüğüne Emlak vergisi değerleri bildirilmiştir. Çevre Temizlik vergisi ile ilgili de tahakkuk ve tahsil işlemleri yapılmış olup, tarihi itibarıyla, EMLAK VERGİSİ: Aktif mükellef sayısı: TAHAKKUK (Net) TAHSİLAT BİNA VERGİSİ : ,35.-YTL ,56.-YTL ARSA VERGİSİ : ,50.-YTL ,57.-YTL ARAZİ VERGİSİ : 7.585,22.-YTL 6.765,44.-YTL TOPLAM : ,07.-YTL ,57.-YTL ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ: Aktif mükellef sayısı: 7033 TAHAKKUK TAHSİLAT ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ : ,36.-YTL ,89.-YTL

12 İKTİSAT İŞLERİ SERVİSİ 2006 yılı içerisinde İktisat İşleri Servisimizde; 1 İktisat İşleri Sorumlusu 3 adet Personel tarih ve sayılı Resmi gazetede yayınlanan 507 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Kanununun 125 nci maddesinde yapılan değişikliğe göre,belediyelerce verilen fiyat tarifeleri, kanuna tabi Esnaf Odası ve Sanatkarlara ürettikleri mal ve hizmetleri için kendi odalarınca hazırlanıp, Birlik Başkanlar Meclisinin onayından sonra yürürlüğe girmektedir. Yürürlüğe giren ve Esnaf Odası tarafından Belediyemize bildirilen bu fiyat tarifeleri Servisimizce 1 hafta içerisinde Encümene havale edilerek aynen kabul edilmekte iken 2002 yılından itibaren ilçemizdeki tüm işletmelerde uygulanacak olan fiyatlar için gerekli araştırmalar yapılarak Ticaret Odası Esnaf Odası Başkanlarıyla birlikte yeni tarifelerin hazırlanması sağlanmıştır. Böylece İlçemizde iki türlü uygulama yapılmayıp her iki odaya kayıtlı işletmelerin aynı tarifeyi kullanmaları sağlanmıştır sayılı yasanın 12.nci maddesi gereğince ilan ve reklam mükellefi olan işletmeler beyanname vermek üzere Belediyemize gelmeleri gerekmekte iken ilan ve reklam vergilerinin hayat şartlarına göre çok cüzi olması nedeniyle beyanname vermeyip vergilerini ödememektedirler Bu nedenlerle birimimiz elemanları beyanı olmayanların beyan vermeye çağrılması verginin anında tahsili amacıyla işletmelere bizzat giderek her yıl yeni beyan alınması için periyodik olarak mahallelere gidilerek zimmet karşılığı beyanname verilmekte vergilerin düzenli olarak tahsilinin yapılması sağlanmaktadır. İşletmelerden beyanname alınıp vergi tahsilatları yapılmıştır. Servisimizin kontrolü altında yürütülmekte olan bez afiş asma ve takip işlemleri yine 2006 yılında sadece Belediyemizin uygun gördüğü bir noktaya karar verilmiş, vatandaşların gelişigüzel yerlere asmaları yasaklanmış sadece Resmi daireler ile derneklere özel günler ve Resmi günler için Belediyemiz meydanı kullandırılmaktadır. Ve gerekli tahsilatlar yapılmaktadır. Belediyemiz Meclisi'nce el ilanları ile ilgili alınan karar doğrultusunda ilanlar onaylanarak harçların alınması sağlanmaktadır. Servisimize bilgi için başvuran vatandaşa veya vermiş oldukları dilekçeleri ve resmi yazıları günü gününe incelemeye alınmış gerekli olan bilgiler net ve doğru olarak kendilerine iletilmiştir. Belediyemiz personeline ait harcırah ve yolluklar Müdürlüğümüzce hazırlanmakta olup diğer resmi ve gayri resmi kurum ve işletmelere harcırah tahakkukuna esas olacak yol ücretleri ve diğer tüm rayiçler tespit edilerek istekleri doğrultusunda zeylen veya resmi yazı ile verilmektedir. İlçemizde Salı, Cuma ve Pazar günleri kurulmakta olan Pazar yerlerinde Pazarcı esnafının sicil dosyaları servisimizce tutulmakta olup her ay itibariyle borçlarını ödemeyenlere ödeme emirleri tanzim edilerek bizzat yerinde Servisimiz elemanlarınca tebliğ edilmekte ve ödeme yapmaları sağlanmaktadır. Belediyemizce tespit edilen yere 2006 yılında İktisat işleri servisine müracaatta bulunan kişilere stant verilmesi ile ilgili yapılan komisyon toplantısı sonucunda; 60 kişi değerlendirildi verilen stantların bedeli birimimiz tarafından tahakkuk edilerek tahsilatları yapılmıştır.

13 BODRUM BELEDİYESİ İMAR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2006 YILI FAALİYET RAPORU

14 İMAR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Belediyemiz İmar İşleri Müdürlüğü; Belediye ve Mücavir Alan sınırları içindeki imar uygulamalarını denetler, koordinasyon ve uygulamada birlikteliği, yapılan hizmetlerin etkinliğini sağlar. Aykırı uygulamaları meri mevzuat çerçevesinde soruşturur ve yasal gereğinin yapılmasını temin eder. Ayrıca vatandaşların şikayet ve taleplerini değerlendirir, uygulamaya yönelik görüş ve öneriler oluşturur, imarla ilgili Resmi Kurumlardan gelen yazıları cevaplandırır. Gerektiğinde 18.madde uygulaması ve kamulaştırma yapar. Belediye sınırları içindeki alanlarda planlı gelişmeyi sağlamak, plana aykırı yapılaşmalara yasal işlem yapmak. İmar planı olmayan yerlerde uygulama imar planı üretmek,imar planı olup da sorun çıkan alanlarda plan değişikliği yapmak, Parsellere imar planlarına uygun imar durum belgesi düzenlemek. Servise gelen işletmeye açılacak yerlerin imar planındaki konumu,binanın iskan durumu,kaçak olup olmadığı incelenerek raporları hazırlar. Parsellerde yapılacak yapılara inşaat ruhsatı vermek,yapıların ruhsatına uygun yapılmasını sağlamak, kaçak yapılarla ilgili yasal işlem yapmak. Tamamlanmış yapılara yapı izin belgesi vermektir Yılı içerisinde görev yapan Personelimiz; 1-Müdür 1 Memur 2-Şef 1 Topograf 1 Mühendis 1 Teknik Eleman 1 Mimar 1 Bel.Personeli 2 Tekniker 1 (Şirkete bağlı) İnşaat Mühendisi 3 İnş Teknisyeni 2 Dağıtım personeli 1 Şehir Plancısı 1 Zabıta personeli 1 Teknik Ressam EVRAK KAYIT: Evrak kayıt servisimize 2006 yılı içerisinde; 2318 adet Resmi yazı kayda alınmış, 1910 adet yazı cevaplanmıştır adet dilekçe kaydı yapılmış, 956 adet dilekçe cevaplanmıştır. 135 adet inşaat ruhsatı verilmiş, 87 adet iskan ruhsatı almıştır. 164 adet imar durum belgesi cevaplandırılmıştır. 206 adet yabancıya satış yazıları kayıt yapılmış, 180 adeti cevaplanıp sonuçlanmış, 26 adedi sonuçlandırılmamıştır. Kaçak inşaat, ruhsat ve eklerine aykırı inşaatların şikayeti veya Belediyemizce yapılan tespitler sonucunda 150 adet encümen kararı alınarak mal sahiplerine tebliğleri yapılmış olup, 20 adedinde yıkım uygulanmıştır. Servisizime gelen işletmeye açılacak yerlerin imar planındaki konumu, binanın iskan durumu ve kaçak olup olmadığı incelenerek raporları yazılmıştır. Arazi ve arsa sahiplerinin Belediyemize yaptıkları müracaatları ve istekleri doğrultusunda, imar durumları,inşaat ruhsatları,iskan ruhsatları ve kaçak inşaatlar ile ilgili şifai müracaatlarına gereken bilgi verilmiştir.

15 C-) ENCÜMEN DOSYALARI a-)miktar düzeltmesi ve imar uygulaması=13 adet dosya b-)yola terk işlemi ve miktar düzeltmesi=4 adet dosya c-)yola terk işlemi=8 adet dosya ç-)k.t.a.(kentsel Tasarım Alanı )terk=1 adet dosya d-)imar uygulaması işlemi=5 adet dosya e-)miktar düzeltmesi, ayırma ve yola terk işlemi =2 adet dosya f-)miktar düzeltmesi ve birleştirme işlemi=1 adet dosya g-)satış kararı alınması ve satış bedeli tespiti=5 adet dosya h-)irtifak hakkı tesisi=2 adet l-)birleştirme işlemi=8 adet i-)miktar düzeltmesi,birleştirme ve yola terk işlemi=1 adet j-)ayırma işlemi=1 adet k-) tarih 1467/44 sayılı Encümen kararının düzeltilmesi l-)rayiç bedelinin tespiti= 1 adet m-)birleştirme ve yola terk işlemi=2 adet n-)kıyıya terk işlemi=1 adet o-)ihdas ve satış talebinin reddi KAMULAŞTIRMA,KIYMET TAKDİRİ VB.YAZILAR 1-)Baz istasyonları hakkında Kaymakamlık ve Valilik Makamı (İl Çevre ve Orman Müdürlüğü ne) ile karşılıklı yazışmalar takibi yapılmaktadır. 2-)Rayiç değerlerini belirleme ile ilgili 13 adet yazışmaya cevap verildi. 3-)Kıymet takdiri belirtme ile ilgili 1 adet yerin kıymet takdiri yapıldı. 4-)Kiralama talebi ile ilgili 12 adet yazışmaya cevap verildi. 5-)Satış ile ilgili 1 adet yazıya rayiç değeri belirlenerek cevap verildi. 6-)1 Adet kamulaştırma değeri belirlendi. 7-)İlçemiz,Çarşı Mahallesi, 32 pafta,178 ada,184 parsel içerisinden geçen 162,95 m2 yol kamulaştırıldı.

16 8-)İlçemiz, Türkkuyusu Mahallesi, 24 pafta,71 ada, 13 parsel içerisinden geçen 920,90 m2 yol kamulaştırıldı. 9-)İlçemiz, Çarşı Mahallesi, 33 pafta, 182 ada, 30 parsel içerisinden geçen 44,60 m2 yolun kamulaştırma işlemi devam ediyor. 10-)İlçemiz,Kızılağaç Köyü,Torba Mevkii, 1/1 pafta,2347 parsel içerisinden geçen yolun kamulaştırılma işlemi devam ediyor. D) MECLİSE GÖNDERİLEN DOSYALARLA İLGİLİ İŞLEMLER 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı İmar Planı tadilatı kabul 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı İmar Planı tadilatı şartlı kabul 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı İmar Planı Ret 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı İmar Planı tekrar görüşülmesi : 15 adet, : 3 adet dosyanın düzeltmeleri yapılmış,yazışmalar devam etmektedir. : 1 adet dosyanın vatandaşa kararı tebliğ edildi. :1 adet dosya düzeltilerek tekrar görüşüldü. Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu kararları doğrultusunda kabul : 2 adet dosyanın onayları yapılarak çizimleri yapılmış ve plana işlenmiştir. Torba 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Revizyon ve İlave İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planları,İmar Komisyonuna havale edilmesi : 1 adet Torba 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Revizyon ve İlave İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Revizyon ve İlave Uygulama İmar Plan notları değiştirilmiş şekliyle kabul : 2 adet düzeltmeleri yapılmış,yazışmaları devam etmektedir. Yeniköy Mah.Göktepe Mevkii Bodrum Koruma Amaçlı Revizyon ve İlave İmar Planı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli planları Belediye Meclisi ve İmar Komisyonu doğrultusunda kabul : 1 adet. düzeltmeleri yapılmış, yazışmaları devam etmektedir. İhdasen oluşan parsellerin Satış taleplerine ilişkin yerinde inceleme yapılması : 1 adet İhdasen oluşan parsellerin satışları kabul :5 adet dosyanın işleri tamamlanıp, satış işlemleri gerçekleşmiştir. İhdasen oluşan parsellerin satışları ret :2 adet dosyanın vatandaşa kararı tebliğ edildi.

17 Bodrum Koruma Amaçlı Revizyon ve İlave İmar Planında Arıtma Tesisi olarak planlı bulunan, Gümbet Atıksu Arıtma Tesisinin uygulamaya yönelik hazırlatılan projelerinin Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu ndaki görüşmelerine başlanarak onay işlemlerin tamamlanması aşamasına getirilmiştir. Çarşı Mahallesi İskele Meydanında yüzer ponton iskele yapılması için, imar planı çalışmalarına başlanılmış, Antik Limanı Rölevesi çıkartılmış ve değerlendirilmek üzere Kültür ve Turizm Bakanlığı na iletilmiş halen görüşmeler devam etmektedir. 1/ ölçekli Çevre Düzeni Planı yapılmasına yönelik Meclis Kararı alınmış ve Plan yapımına ilişkin işlemler devam etmektedir. Bodrum Merkez ve Torba Mahallesindeki iskelelerin ölçümleri yapılarak yerleri işaretlenmiştir. Dolgu işlemi tamamlanan Bodrum Yolcu İskelesi nin Koruma Kurulu ndan projesi uygun görülen, Liman Binası inşaatına İnşaat Ruhsatı verilmiştir. Belediyemiz Sınırları içerisinde,bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından onaylı, Kale- Baraz arası iskele ve Dolgu Alanı,Kumbahçe İlave Dolgu Alanı, Mantarburnu Dolgu Alanı,Gümbet Dolgu Alanı ve İçmeler Dolgu Alanının, Belediyemiz tasarrufuna bırakılması için Mal Müdürlüğü ne müracaatta bulunulmuş,dolgu alanlarının köşe koordinatları,koordinat değerleri ve alan hesapları hazırlanarak Mal Müdürlüğü ne gönderilmiştir. İlçemiz Kumbahçe Mahallesi, Paşatarlası Mevkiindeki Yat Yanaşma İskelesinin Bayındırlık ve İskan Bakanlığı ndan istenen evrakları tamamlanarak Kumbahçe Yat Yanaşma İskelesi onaylanmıştır. 05/12/2006 tarih,2006/106 sayılı Meclis Kararıyla Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bodrum Temsilciliği ile Bodrum Belediye Başkanlığı arasında İmar Uygulamalarına ilişkin protokol yapılması kabul edilmiştir. E )HARİTA UYGULAMALAMALARI: 1-Pirinç otel yanı inşaat kotu verilmesi. 2-Eskiçeşme Mahallesi gümbet mad clup yanı Madiha ÖZDEMİR in proje kotlarının kontrol edilmesi. 3-Türkkuyusu Mahallesi Ballıkaya yanı Kelebek Evleri bina kotlarının alınması. 4-Eskiçeşme Mahallesi,Gümbet Nokta inşaat binalarının kotlarının kontrolünün yapılması. 5-Gümbet asarlık beach önü imar yolu aplikasyonu. 6-Eskiçeşme mahallesi Nergis-Akasya kooperatifi içinden geçen imar yolunun aplikasyonu. 7-Eskiçeşme Mahallesi Nergis-Akasya kooperatifi yanından geçen imar yolunun aplikasyonu. 8-Cevat Şakir Mahallesi Belediyemize ait ticaret yerinin sınır tespitinin yapılması. 9-Gümbet İnce burundaki Belediyemize ait arıtma tesisinin aplikasyonun yapılması. 10-Cevat Şakir Mahallesinde Belediyemize ait ticaret alanının plankotesinin yapılması.

18 11-Gümbet Mahallesi Parkın Palas otel ve Ayaz Otel arasından denize inen imar yolun aplikasyonu. 12-Torba Mahallesi mezarlık yerine ilave olan yerin aplikasyonu. 13-Torba Mahallesi plan yapılacak olan alandaki yerlerin ağaç rölevesinin yapılması. 14-Gümbet Mahallesi Amca Otel önü dere ve imar yolunun aplikasyonu. 15-Gümbet Mahallesi Yenilmez Otel önü dere ve imar yolunun aplikasyonu. 16-Eskiçeşme Mahallesi Karya Prenses Otel arkası imar yolunun aplikasyonun yapılması ve yolun açılması. 17-Yeniköy Mahallesi Oasis arkası imar yolundaki kanalizasyon rögarlarının tespiti. 18-Gümbet Mahallesi dolgu alanındaki yeni yapılan kafenin tespitinin yapılması. 19-Bodrum ve Gümbetteki tüm iskelelerin tespitinin yapılması ve çizimlerinin yapılması. 20-Kumbahçe Mahalsi Daimond Of Otelin deniz kenarındaki imar yolunun tespiti. 21-Türkkuyusu Mahallesi Ballıkaya yanı Ormancı Evleri binaların kotlarının alınması. 22-Yeniköy Mahallesindeki Tita inşaata ait binaların kod alımlarının yapılması. 23-Çarşı Mahallesi Belediyemize ait Cevat Şakir iş merkezinin üzerinin halihazır durumunun tespiti ve kotlarının alınması işlerinin yapılması. 24-Eskiçeşme mahallesi 2/2 pafta, 388/1 Ada 1 parselin yol aplikasyonun yapılması. 25-Gümbet mahallesi, inceburundaki Belediyemiz arıtma yerinin sınır tespitinin yapılması. 27- Gümbet mahallesi, inceburundaki Belediyemiz arıtma yerinin yapılacağı alandaki kıyı kenarın tespiti. 28- Manzara sitesi park yeri aplikasyonu. 29- Yokuşbaşı Mahallesi Belediyemiz su hattının kara yolunda ve imar yolundan geçişlerinin belirlenmesi. 30- Yokuşbaşı Mahallesi Ege Evleri nin kodlarının tespiti. 31- Gümbet Mahallesi Esentepe Otel altı imar yolunun tespiti.

19 32- Mavi Otel önü kanalizasyon terfi merkezi ile Gümbet Şansay Otel önündeki imar yolundaki kanalizasyon bacalarının kodlarının kontrolü. 33-Umurça Mahallesi N18 C 24B 3A Paftasında 178 parselden geçen imar yolunun tespiti. 34- Bodrum Devlet Hastanesi doğusundaki binaların kodlarının tespiti. 35- Kumbahçe Mahallesi Zambak Evleri inşaatının binalarının kodlarının kontrolü. 36-Omurça Mahallesi Yüksel Pamili evlerinin kotlarının tespiti. 37-Amca Otel yanı 7 m lik imar yolunun aplikasyonu. 38-Kumbahçe Mahallesi Manastır Otel altı park yerinin plan kotesinin yapılması. 39-Kumbahçe Mahallesi Manastır Otel altı park yerinin sınır tespitinin ve yol aplikasyonun yapılması. 40- Azka Otele inen 10 m lik imar yolunun aplikasyonu. 41- Gümbet Mahallesi Sanvay Otel yanındaki park yerinin aplikasyonu. 42- Gümbet Pazar yeri spor tesisi yerinin aplikasyonun yapılması. 43- Omurca Mahellesi yeni yapılan sağlık ocağının tespitinin yapılması cins tahsisi için dosya hazırlanması. 44-İçmeler Tersanelerin olduğu yerdeki imar yolunun aplikasyonunun yapılması ve imar yolunun açılması. 45- Devlet Hastanesi altı N18C 24B 1A Paftasındaki imar yolunun aplikasyonu. 46- İçmeler de imar planı sınırının tespiti. 47- Turkkuyusu Mahallesi ballıkaya yanı Metin Aşık evlerinin kot tespitlerinin yapılması. 48- Kumbahçe Mahallesi Manastır Oteli altı imar yolunun alımı. 49-Gümbet Mahallesi 1/7 pafta 7 Ada 127ve 130 parselden geçen imar yolunun aplikasyonu ve dere tespitinin yanındaki. 50-Çevre yolu yeni Migros önü tespitlerinin yapılması. 51-Torba mahallesi Güney-Güneş Karabağlı evi bina kotlarının alımının yapılması. 52-Gümbet mahallesi Rıza Kösem e ait inşaatların kotlarının tespitinin yapılması. 53-Kumbahçe Mahallesi Peyma otel önü park aplikasyonun yapılması.

20 54-Bodrum Lisesi yanı yol işgalinin tespiti. 55-Torba Mahallesi Amiral 5 yanındaki park ve tenis kortunun tespitinin yapılması. 56-Torba Mahallesi Galanik yapı kooperatifinin sınır tespitinin yapılması. 57-Türkkuyusu Mahallesi 32pafta,178 ada 56 parseldeki park alanın aplikasyonun yapılması. 58-Eskiçeşme Mahallesi Bodrum Belediyesi kapalı spor salonuna ek yapılan kapalı yüzme havuzunun ve etrafının tespitinin yapılması. 59-Tepecik Mahallesi Rıza Kösem inşaatlarının kot tespitlerinin yapılması. 60-Ek yapılan halihazır harita kontrollerinin yapılması. 61-Günlük yapılan şikayetlerin yerinde değerlendirilmesinin yapılması.

21 BODRUM BELEDİYESİ İŞLETMELER MÜDÜRLÜĞÜ 2006 YILI FAALİYET RAPORU

22 İŞLETMELER MÜDÜRLÜĞÜ SU FEN MEMURLUĞU 2006 yılı içerisinde; İşletmeler Müdürlüğü ne bağlı Su Fen Memurluğunda görev yapan personeller; 1 Amir İçme Suyu Arıtma Tesisinde: 2 Memur 1 Kimyager 4 Sayaç Okuma personeli 4 Elektrikçi 4 Sayaç Kesme ve Açma personeli 4 Bekçi 1 Torba Sorumlusu 1 Şoför 2Daire içi Personel 5 Personel Ortakent Su kuyusu Tesisinde: 1 Personel Su Arızada: 1 Şoför 1 Ustabaşı 6 Personel 2 Depo Bekçisi 2006 yılında m³ su üretildi m³ su tahakkuk edildi YTL tahakkuk yapılmıştır. 597 adet yeni su abonesi şehir şebekemize bağlanmıştır adet abone borcunu ödemediği için kesildi. 28 adet abone dilekçelerine istinaden geçici olarak kapatıldı veya iptal edildi. 343 adet abonenin sayacı bozuk olduğu için değiştirildi. 786 adet dilekçeye cevap verildi. 112 adet abonenin sayacı kontrol edildi. 18 adet aboneye çeşitli sebeplerden tutanak tutulmuştur. Şehir merkezinde meydana gelen 275 ana şebeke arızası tamir edildi. Bu arızalarda 905 mt. boru 955 adet fitting malzeme, Şehir su şebekesinde 712 adet abone bağlantı borusu arızasında 921 mt. muhtelif çapta bağlantı borusu 1018 adet bağlantı malzemesi kullanılmıştır. Karaova-Bodrum 600 lük çelik ishale hattı üzerinde meydana gelen arızalar giderilmiş,yatay milli terfi pompalarının,derin kuyu tipi dalgıç pompaları, çalaskarların periyodik bakım ve tamirleri yapıldı. İçmesuyu arıtma tesisi Nisan ayı ile Kasım ayları arasında çalıştırılmış, diğer kalan aylarda barajda su olmaması ve bakım nedeni ile mevcut kuyulardan ilçemize su verildi.

23 Cevat Şakir Mahallesinde bulunan Kon Sitesine yeni hatlar döşenerek abonelere su verilmeye başlanmıştır. İlçemizin üst Kotlarında bulunan Manzara Sitesi,Barış Sitesi,İlmik Sitesi ve civarında çevre kuşaklara su hattı çalıştırılarak su verilmeye başlanmıştır. Adı geçen yerlere önceden su verebilmek için çalıştırılan 3 adet pompa istasyonu çalıştırılmayacaktır. Eskiçeşme Mahallesinde bulunan Ünlü sokak ve civarına (Mesut YILMAZ ın evi,ahmet Köylü Sitesi) yaz aylarında yüksek kotta olmasından dolayı su verilememekte iken yeni su hattı devreye alınarak bağlantı yapılmış, su sıkıntısı çözümlenmiştir. Kış aylarında mevcutsuyu yeterli olup, yaz aylarında ise yetersiz kalmaktadır. Yaklaşık olarak yaz aylarında m³/ay ilave su ihtiyacı vardır. İlçemizin şehir su şebekesinde yaklaşık % 45 civarında kayıp mevcuttur. Kayıpların önlenebilmesi için mevcut alt yapı su şebekesinde bulunan PVC ve AÇB borularının daha uzun ömürlü, hijyenik ve dayanıklı olan polietilen boru ile değiştirilmesi gerekmekte olup, bunun için proje ve yapım maliyeti yaklaşık 20 trilyon tahmin edilmektedir.

24 KANALİZASYON MEMURLUĞU 2006 YILI FAALİYET RAPORU 2006 yılı; İşletmeler Müdürlüğü ne bağlı Kanalizasyon Şefliğinde; 1 Amir 1 Çevre Mühendisi 1 Memur 2 Bel. personeli Şebeke Personeli: 1 Şebeke Sorumlusu 1 Servis Şoförü 2 Kanal Açma Aracı Şoförü 2 Vidanjör Şoförü 4 Yardımcı Personel Şebeke yenileme ve Arıza personeli 8 Bel. Personeli görev yapmaktadır. Kanalizasyon Memurluğunda 2006 yılı içerisinde yapılan faaliyetler; Derviş Görgün Caddesinde lük toplam 690 mt. hat yapılmış olup; 13 baca yapıldı. Gümbet Mahallesinde lik toplam 502 mt. Hat yapılmış olup,7 baca yapılmıştır. Gümbet Kapalı Spor Salonuna 105 mt.300 lük yağmur drenaj hattı yapıldı. Atatürk Caddesinde 127 mt. 400 lük boru ve 2 baca yapılarak, pompalama hattı ve 48 mt. 150 lik hat yenilendi. Kumbahçe Mahallesinde Cemal Uslu İlkokulu önü çöken yola hat yenilerek, 78 mt. 200 lük hat yapıldı. Kıbrıs Şehitleri Caddesinde 62 mt. 200 lük hat yenilendi. Caferpaşa Caddesinde 138 mt. 200 lük hat yenilendi. Gümbet Atıksu Arıtma Tesisi Projesi hazırlandı. Torba Mahallesi Atıksu Arıtma Tesisi Projesi hazırlandı.

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünün 01.01.2003 tarihinden 31,12,2003 tarihine kadar olan çalışmaları başlıklar halinde

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK TEPEBAŞI BELEDİYE MECLİSİNİN 01.09.2009 TARİH VE 107 SAYILI KARARI İLE KABUL EDİLMİŞTİR. T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ

Detaylı

KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI

KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Bütçe Kesin 2016 Hesabı Mali Hizmetler Müdürlüğü İçindekiler İlgili Mevzuat...4 Bütçe Kesin Hesap Özeti...5 Bütçe Gideri Kesin Hesap Cetveli (Ekonomik Kodun 1. Düzeyi)...6

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZASYON ŞEMASI

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZASYON ŞEMASI MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZASYON ŞEMASI BAŞKAN BAŞKAN YARDIMCISI MÜDÜR MÜDÜR?? YARDIMCISI AMİRİ KOMSERİ MEMURU A MERKEZ BÜRO AMİRLİĞİ B EVRAK EKİP AMİRLİĞİ C TRAFİK-MOTORİZE D DENETİM E PAZAR SEYYAR EKİP AMİRLİKLERİ

Detaylı

ARALIK 2016 FAALİYET RAPORU

ARALIK 2016 FAALİYET RAPORU T.C. MALKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ARALIK 2016 FAALİYET RAPORU ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN ÇALIŞMALAR Zabıta Müdürlüğü ekipleri her gün mesai başlangıcında, hazırlanan günlük çalışma

Detaylı

SANDIKLI BELEDİYESİ Mali Hizmetler ve Muhasebe Müdürlüğü 2006 Yılı Faaliyet Raporu

SANDIKLI BELEDİYESİ Mali Hizmetler ve Muhasebe Müdürlüğü 2006 Yılı Faaliyet Raporu SANDIKLI BELEDİYESİ Mali Hizmetler ve Muhasebe Müdürlüğü 2006 Yılı Faaliyet Raporu 1 Mali Hizmetler ve Muhasebe Müdürlüğümüz tarafından 01/01/2006 tarihinde 1 nolu yevmiye kaydı ile 2005 yılından 2006

Detaylı

İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ . Faaliyetler Veya Hizmetler: İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Maaş ve ücret tahakkuku İdari işlemler Özlük işlemleri Eğitim işlemleri Evrak işlemleri. Faaliyetler:. Maaş ve Ücret Tahakkuku: Personel

Detaylı

T.C. KEÇİBORLU İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR KAĞIDI

T.C. KEÇİBORLU İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARAR KAĞIDI T.C. KARAR TARİHİ : 05/03/2014 KARAR NUMARASI : 2014-3/8 BİRİMİ : Fen İşleri Müdürlüğü KONUSU : İmar planı tadilatı talebi İmar tadilatı ile ilgili gündemin birinci maddesi aşağıdaki şekilde görüşüldü.

Detaylı

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları 06.06.2017 Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları KARAR NO 66 TARİH VE NOSU 15.05.2017 / 4212 İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ DEVİR İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ne ait 15.05.2017

Detaylı

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU

2013 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU İÇİNDEKİLER GİRİŞ.. 3 I-OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI.4-20 Bütçe Giderleri ve Gelirleri.. 4 Gider Gerçekleşme ve Başlangıç Ödeneği Karşılaştırma

Detaylı

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ NE AİT TEŞKİLAT GÖREV VE İŞLEYİŞİ HAKKINDA YÖNETMELİK İKİNCİ BÖLÜM

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ NE AİT TEŞKİLAT GÖREV VE İŞLEYİŞİ HAKKINDA YÖNETMELİK İKİNCİ BÖLÜM ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ NE AİT TEŞKİLAT GÖREV VE İŞLEYİŞİ HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM,HUKUKİ DAYANAK VE TANIMLAR MADDE 1- AMAÇ: Bu Yönetmeliğin amacı; Çerkezköy

Detaylı

1 Zabıta Müdürü 1 Zabıta Amiri 2 Zabıta Komiser Yardımcısı 10 Zabıta Memuru 1 adet 2004 model Ford marka minibüs aracımızla hizmet vermekteyiz.

1 Zabıta Müdürü 1 Zabıta Amiri 2 Zabıta Komiser Yardımcısı 10 Zabıta Memuru 1 adet 2004 model Ford marka minibüs aracımızla hizmet vermekteyiz. ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL: 1 Zabıta Müdürü 1 Zabıta Amiri 2 Zabıta Komiser Yardımcısı 10 Zabıta Memuru 1 adet 2004 model Ford marka minibüs aracımızla hizmet vermekteyiz. ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNCE 2009 YILINDA

Detaylı

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ NE AİT TEŞKİLAT GÖREV VE İŞLEYİŞİ HAKKINDA YÖNETMELİK İKİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, KURULUŞ

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ NE AİT TEŞKİLAT GÖREV VE İŞLEYİŞİ HAKKINDA YÖNETMELİK İKİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, KURULUŞ ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ NE AİT TEŞKİLAT GÖREV VE İŞLEYİŞİ HAKKINDA YÖNETMELİK MADDE 1- AMAÇ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, KURULUŞ Bu yönetmeliğin amacı Çerkezköy Belediyesi

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel İlkeler

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel İlkeler T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel İlkeler Amaç MADDE 1 (1) Bu yönetmeliğin amacı; Beşiktaş Belediyesi Yazı

Detaylı

T.C. KÖRFEZ BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM

T.C. KÖRFEZ BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM DOKÜMAN NO:RDM.ÇY.01 TARİH: 04.05.2011 SAYFA NO: 1 REVİZYON NO: 00 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 Bu yönetmeliğin amacı, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünün kuruluş, görev, yetki

Detaylı

ARTVİN İLİ YUSUFELİ İLÇE BELEDİYESİ KURULUŞ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

ARTVİN İLİ YUSUFELİ İLÇE BELEDİYESİ KURULUŞ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ ARTVİN İLİ YUSUFELİ İLÇE BELEDİYESİ KURULUŞ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ AMAÇ Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı, Yusufeli Belediyesinde mevcut hizmet birimlerinin görev, yetki ve sorumluluklarını belirlemek,

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1- Beyaz Masaya gelen 59 telefon şikâyetinin, tamamı sonuçlandırıldı. 2- Temizlikle ilgili şikâyetlerin yerinde incelenmesi ve

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1- Beyaz Masaya gelen 59 telefon şikâyetinin, tamamı sonuçlandırıldı. 2- Temizlikle ilgili şikâyetlerin yerinde incelenmesi ve ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 1- Beyaz Masaya gelen 59 telefon şikâyetinin, tamamı sonuçlandırıldı. 2- Temizlikle ilgili şikâyetlerin yerinde incelenmesi ve gereğinin yaptırılması sağlanmıştır. 3- Su ve kanal arızaları

Detaylı

T.C ALANYA BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİK

T.C ALANYA BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİK T.C ALANYA BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİK 1 ALANYA BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar, Temel

Detaylı

T.C. İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yapı Kontrol Müdürlüğü ÖRGÜTLENME, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK

T.C. İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yapı Kontrol Müdürlüğü ÖRGÜTLENME, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK T.C. İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yapı Kontrol Müdürlüğü ÖRGÜTLENME, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK GENEL HÜKÜMLERİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu yönetmeliğin

Detaylı

1. ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 2. Personel Durumu 3. Hizmet Binası 4. Ulaşım İletişim - Vardiya 5. Teknolojik Alt Yapı

1. ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 2. Personel Durumu 3. Hizmet Binası 4. Ulaşım İletişim - Vardiya 5. Teknolojik Alt Yapı 1. ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 2. Personel Durumu 1 - Zabıta Müdürü 1 - Zabıta Amiri 1 - Zabıta Komiser Yardımcısı 12 - Zabıta Memuru 2 - Büro Memuru 5 - Özel Güvenlik 1- Araç Şoförü Olmak üzere İlçemizde mevcut

Detaylı

T.C. İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yapı Kontrol Müdürlüğü ÖRGÜTLENME, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK

T.C. İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yapı Kontrol Müdürlüğü ÖRGÜTLENME, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK ÖRGÜTLENME, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK GENEL HÜKÜMLERİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu yönetmeliğin amacı, nün teşkilat yapısını, hukukî statüsünü, görev,

Detaylı

Kerim AKSU Belediye Başkanı. Kazım ELMALI Belediye Başkan Yardımcısı. İsmail DEMİR Temizlik İşleri Müdürü. Hasan ÖZTÜRK Şef

Kerim AKSU Belediye Başkanı. Kazım ELMALI Belediye Başkan Yardımcısı. İsmail DEMİR Temizlik İşleri Müdürü. Hasan ÖZTÜRK Şef GİRESUN BELEDİYESİ TEMIZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜGÜ GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI YÖNETMELİĞİ TEŞKİLAT MADDE 5-Temizlik İşleri Müdürlüğü aşağıda yazıldığı şekilde teşkilatlanmıştır.müdürlük;belediye Başkan Yardımcısı

Detaylı

KONAK BELEDİYESİ ETÜD PROJE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ

KONAK BELEDİYESİ ETÜD PROJE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ KONAK BELEDİYESİ ETÜD PROJE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu yönetmelik, Konak Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü'nün,

Detaylı

T.C. KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ NÜN TEŞKİLAT, GÖREV VE İŞLEYİŞİ HAKKINDA YÖNETMELİK I. KISIM BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ NÜN TEŞKİLAT, GÖREV VE İŞLEYİŞİ HAKKINDA YÖNETMELİK I. KISIM BİRİNCİ BÖLÜM T.C. KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ NÜN TEŞKİLAT, GÖREV VE İŞLEYİŞİ HAKKINDA YÖNETMELİK I. KISIM BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar, Kuruluş Amaç Madde 1 Bu Yönetmeliğin

Detaylı

T.C. LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN GÖREV YETKİ SORUMLULUK VE ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

T.C. LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN GÖREV YETKİ SORUMLULUK VE ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK T.C. LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN GÖREV YETKİ SORUMLULUK VE ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK I.BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar AMAÇ Madde 1- Bu Yönetmeliğin amacı, Lüleburgaz

Detaylı

Kurumsal Sınıflandırma. Fin. Tipi. Fonksiyonel Sınıflandırma

Kurumsal Sınıflandırma. Fin. Tipi. Fonksiyonel Sınıflandırma 46 BELEDİYE 650.000.000,00 46 BALIKESİR İLİ 650.000.000,00 46 BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 650.000.000,00 ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ 3.224.503,00 46 10 01 02 01 GENEL KAMU HİZMETLERİ 3.224.503,00 46 10 01

Detaylı

ESPİYE BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç

ESPİYE BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ESPİYE BELEDİYESİ İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin amacı; Espiye Belediyesi İtfaiye teşkilatının kuruluş,

Detaylı

BELDE BELEDİYE BAŞKANLIKLARI TESPİT VE DEĞERLENDİRME FORMU BİRİMİ : HESAP İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

BELDE BELEDİYE BAŞKANLIKLARI TESPİT VE DEĞERLENDİRME FORMU BİRİMİ : HESAP İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ BELDE BELEDİYE BAŞKANLIKLARI TESPİT VE DEĞERLENDİRME FORMU : HESAP İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Saklama Süresi 1 Bütçe cetvelleri ve defterleri 10 yıl 2 Kesin hesap cetvelleri 10 yıl Devlet Arşivi ne gönderilir. 3

Detaylı

T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI AVRUPA YAKASI ZABITA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI AVRUPA YAKASI ZABITA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI AVRUPA YAKASI ZABITA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 - (1)

Detaylı

YAZI İŞLERİ GELİR MÜDÜRLÜĞÜ

YAZI İŞLERİ GELİR MÜDÜRLÜĞÜ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2006 GÖREVİ 5393 Sayılı Belediye Kanunu 2464 Sayılı Belediye Gelirleri Kanunu,1319 Sayılı Emlak Kanunu ve diğer kanunlarla belirlenen her türlü gelir kaleminin tahakkuk ve tahsilatını

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Kuruluş, Dayanak ve Tanımlar

KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Kuruluş, Dayanak ve Tanımlar KADIKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Kuruluş, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE (1)- Bu yönetmelik Yazı İşleri Müdürlüğü nün görev ve

Detaylı

TC. ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

TC. ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ TC. ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK ve TANIMLAR: Amaç Madde 1: Bu yönetmeliğin amacı Ruhsat

Detaylı

T.C. MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER Amaç, Kapsam, Dayanak, İlke ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu yönetmeliğinin

Detaylı

Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı Görev Yetki ve Çalışma Yönetmeliği. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı Görev Yetki ve Çalışma Yönetmeliği. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Konya Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı Görev Yetki ve Çalışma Yönetmeliği Kabul Tarihi: 18/04/2008 Kabul Sayısı: 183 Sayılı Belediye Meclis Kararı Yayım Tarihi:

Detaylı

MECLİS TOPLANTI TUTANAĞI. Toplantı tarihi:

MECLİS TOPLANTI TUTANAĞI. Toplantı tarihi: Toplantı tarihi: 02.02.2016 MECLİS TOPLANTI TUTANAĞI Saat:14.00 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20 ve 21. maddeleri hükümlerine uyularak, Belediye Meclisinin 02.02.2016 salı günü saat 14.00 te Belediye

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Talas Belediyesi 31.15 km2 lik yüzölçüm ve 9 malaleden oluşmakta iken 5747 Sayılı Yasa gereği Erciyes,Zincidere, Başakpınar, Kuruköprü ve Kepez Belediyesi Tüzel Kişiliğini

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 200 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI Karar tarihi : 04/0/200 Karar sayısı : 200/09 Birleşim : 9 Oturum :.7 : Başkan Değerli arkadaşlar gündemimizin

Detaylı

İZMİT BELEDİYE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

İZMİT BELEDİYE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 ADI Yapı Kullanım izin Belgesi 1- Emlak Alım Vergisi ilişik Kesme Belgesi 2- Cins Değişikliği Yazısı 3- SSK'dan ilişiksiz Belgesi, 4 -Sığınak Raporu 5- İş bitirme Tutanağı 6- Harç ve Ücretler 7- Mal

Detaylı

KAŞ BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR VE TEMEL İLKELER

KAŞ BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR VE TEMEL İLKELER KAŞ BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR VE TEMEL İLKELER Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Kaş Belediye Başkanlığı Yazı

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ 01/01/ /12/2007 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ 01/01/ /12/2007 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU T.C. TALAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ 01/01/2007 31/12/2007 TARİHLERİ ARASI FAALİYET RAPORU 1.İNŞAAT RUHSATI: İlçemiz genelinde yapılacak olan 3929 adet

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ TORBALI BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

T.C. İZMİR İLİ TORBALI BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK T.C. İZMİR İLİ TORBALI BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 -Bu Yönetmeliğin amacı; Torbalı

Detaylı

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görev, yetki ve sorumlulukları;

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görev, yetki ve sorumlulukları; İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görev, yetki ve sorumlulukları; a) Belediye ve varsa mücavir alan sınırları içerisindeki tüm yapılaşmaların plan, fen, sağlık ve çevre şartlarına uygun teşekkülünü sağlamak,

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :680 KARAR 680: Gülbahçe Mahallesi ve Karapınar Mevkii 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planının daha detaylı incelenmek üzere gündemde bırakılmasına, İmar Komisyonu Raporu doğrultusunda işaret oylamayla

Detaylı

ERGENE BELEDİYE BAŞKANLIĞI RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

ERGENE BELEDİYE BAŞKANLIĞI RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK ERGENE BELEDİYE BAŞKANLIĞI RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1- (1) Bu yönetmeliğin

Detaylı

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜHİZMET STANDARTLARI TABLOSU

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜHİZMET STANDARTLARI TABLOSU YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜHİZMET STANDARTLARI TABLOSU VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI ZABITA MÜDÜRLÜĞÜMÜZ (0422)-238-39-29) Telefonundan Veya Belediyemiz Çağrı Merkezi ( 444 8 9 10 )

Detaylı

T.C İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI ZABITA DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI ZABITA DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI ZABITA DESTEK HİZMETLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1 -

Detaylı

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI YEŞİL ALANLAR PLANLAMA PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK TEPEBAŞI BELEDİYE MECLİSİNİN 08.10.2014 TARİH VE 159 SAYILI MECLİS KARARI İLE KABUL EDİLMİŞTİR. T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.3728 02.11.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı İLAN MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki

Detaylı

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ VE ÇEVRE KORUMA MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ

T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ VE ÇEVRE KORUMA MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ T.C. ERZURUM PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ VE ÇEVRE KORUMA MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI YÖNETMELİĞİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 - Bu yönetmeliğin

Detaylı

T.C. İZMİR KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yapı Kontrol Müdürlüğü HAKKINDA YÖNETMELİK

T.C. İZMİR KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yapı Kontrol Müdürlüğü HAKKINDA YÖNETMELİK İZMİR KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ÖRGÜTLENME, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK GENEL HÜKÜMLERİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu yönetmeliğin amacı,nün teşkilat

Detaylı

KARACASU BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KARACASU BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ VATANDAŞA SUNULAN İN 1. Gerçek ve Tüzel kişilerin İhbar ve Şikayet Dilekçeleri 1-Dilekçe (Başvuru için www.soma.bel.tr linkine tıklayınız SÜRESİ(EN GEÇ) 15 gün 2. 4982 sayılı Bilgi

Detaylı

İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 211 YILINDA YAPILAN YAZIŞMALAR Talas Belediyesi 16 Birim Müdürlüğü tarafından idare edilmektedir. Müdürlüklerde istihdam edilen personel sayıları ise aşağıda yer almaktadır.

Detaylı

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 10/10/2014 Cem KARA ( ) Karar No 50

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 10/10/2014 Cem KARA ( ) Karar No 50 GÜNDEM-3: 2015 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca Belediyesi Bütçesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporunun görüşülmesi. TEKLİF: 2015 Yılı Bütçe Tasarısı 26/08/2014 tarih 311 Karar numarası ile Encümenimizde

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi.

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi. KONU : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi. İNCELEME : Belediye Meclisimizin 03.10.2016 günlü birinci Birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonu ile Hukuk Komisyonuna havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğünün

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

Karar Tarihi: 01-06-2011 Karar Numarası: 87 T.C. İĞDIR BELEDİYE BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

Karar Tarihi: 01-06-2011 Karar Numarası: 87 T.C. İĞDIR BELEDİYE BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Karar Tarihi: 01-06-2011 Karar Numarası: 87 T.C. İĞDIR BELEDİYE BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE

Detaylı

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1) Bu Yönetmeliğin amacı; Lüleburgaz Belediye Başkanlığı Yazı İşleri

Detaylı

T.C. AMASYA BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. AMASYA BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. AMASYA BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı, Amasya Belediyesi Ruhsat ve Denetim

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜNÜN GÖREVLERİ. MADDE İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir.

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜNÜN GÖREVLERİ. MADDE İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir. İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜNÜN GÖREVLERİ MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir. 12.6.1. 5393 Sayılı Belediye Kanunu, 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ. BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ. BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ BASIN, YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, Basın

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :01 KARAR 1 : Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU, Mehmet BİLGİN ve Günseli ÇELİK in mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :02 KARAR 2 : Meclis Üyesi Okan İRGE

Detaylı

YOZGAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 MALİ YILI MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU

YOZGAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 MALİ YILI MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU YOZGAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 MALİ YILI MALİ HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU 5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu nun 41 inci maddesi ve ilgili Faaliyet Raporları Hakkında Yönetmeliğe

Detaylı

T.C. BOZCAADA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 04.KASIM.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI MECLİS ÜYELERİ

T.C. BOZCAADA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 04.KASIM.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI MECLİS ÜYELERİ T.C. BOZCAADA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 04.KASIM.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI MECLİS ÜYELERİ BELEDİYE BAŞKANI :Dr.Hakan Can YILMAZ MECLİS ÜYESİ :Arzu ARAL MECLİS ÜYESİ :Necla ERSÖZ MECLİS ÜYESİ :Mehmet TALAY

Detaylı

T.C. DERĠNCE BAġKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ

T.C. DERĠNCE BAġKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ T.C. DERĠNCE BAġKANLIĞI YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIġMA YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Tanımlar, Yasal Dayanaklar Amaç MADDE 1 Bu yönetmelik Derince Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü nün

Detaylı

SU ŞEBEKE VE ARITMA TESİSLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUK YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Teşkilat

SU ŞEBEKE VE ARITMA TESİSLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUK YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Teşkilat SU ŞEBEKE VE ARITMA TESİSLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV YETKİ VE SORUMLULUK YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Teşkilat Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı; Su Şebeke ve Arıtma

Detaylı

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ

T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2016 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 01.09.2016 Öğretmenlerin Göreve

Detaylı

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU - 2013

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU - 2013 ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU - 2013 ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ : -Belediye Zabıta Müdürlüğü Kadrosu; 1 Zabıta Müdür Vekili, 8 Zabıta Memuru, 1 Daimi İşçi (Zabıta Memuru) 7 Personel Destek hizmeti, 3 Daire Memuru

Detaylı

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI NIN TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı;

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE

T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE T.C. ÇANAKKALE BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: MADDE 1 (1) Bu yönergenin amacı; Çanakkale Belediyesi Fen

Detaylı

Mali Hizmetler Müdürlüğü

Mali Hizmetler Müdürlüğü İşletme ve İştirakler Mali Hizmetler EMLAK VE ÇTV ŞEFLİĞİ Tellaliye Harcını Tahsil Etmek «Emlak Beyanı Kabulü, Tarh, Tahakkuk, Tebliği «İcra ve Haciz İşlemleri «Çevre Temizlik Vergisi Beyanı Kabulü «MASRAF

Detaylı

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C. Düzce Belediye Başkanlığı TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Temel İlkeler MADDE 1 (1)Bu Yönetmeliğin amacı; Temizlik İşleri

Detaylı

T.C. KONYA MERAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR ve ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ

T.C. KONYA MERAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR ve ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ T.C. KONYA MERAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI İMAR ve ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR AMAÇ MADDE 1- Bu Yönetmeliğin amacı, Norm

Detaylı

GİRESUN BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ

GİRESUN BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ GİRESUN BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜN KURULUŞU : Müdürlüğümüz 5393 sayılı Belediye Kanununun 15 nci maddesi gereği aynı kanunun 49 ncu maddesine istinaden Belediye Meclisinin 03.02.2005

Detaylı

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN 14 AĞUSTOS 2014 MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN 14 AĞUSTOS 2014 MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN 14 AĞUSTOS 2014 MECLİS TOPLANTI GÜNDEMİ Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu nun 13. maddesi gereğince, aşağıdaki gündemi görüşmek

Detaylı

T.C. ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

T.C. ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK T.C. ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Kuruluş İlkeleri Amaç

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ TORBALI BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. İZMİR İLİ TORBALI BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. İZMİR İLİ TORBALI BELEDİYE BAŞKANLIĞI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönetmeliğin amacı, Temizlik İşleri

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU

T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU T.C. MALKARA BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ ŞUBAT 2016 FAALİYET RAPORU ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE YAPILAN DENETİMLER Zabıta Müdürlüğü ekipleri her sabah mesai başlangıcında hazırlanan program ile sorumluluk

Detaylı

Karar No 50 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU

Karar No 50 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU GÜNDEM-2): 2017 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca TEKLİF: 2017 Yılı Bütçe Tasarısı 23/08/2016 tarih 425 karar numarası ile Encümenimizde görüşülmüş olup, hazırlanan Bütçe tasarısının Mahalli İdareler

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Sayı : 26219312-301.01-3866 08/12/2017 Konu : MBB Meclis Toplantısı İLAN MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI NDAN Muğla

Detaylı

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 7 MALİ YILI BÜTÇESİ Bursa Büyükşehir Belediyesi İÇİNDEKİLER ÖRNEK NO SAYFA NO BÜTÇE KARARNAMESİ 1 ÖDENEK CETVELİ - A ÖRNEK - 5 GELİRLERİN EKONOMİK SINIFLANDIRMA B CETVELİ ÖRNEK

Detaylı

GAZĠANTEP BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI

GAZĠANTEP BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI GAZĠANTEP BÜYÜKġEHĠR BELEDĠYE BAġKANLIĞI GÖREV YETKĠ VE SORUMLULUK ESASLARINI BELĠRLEYEN YÖNETMELĠK GAZĠANTEP-2011 GÖREV YETKĠ VE SORUMLULUK ESASLARINI BELĠRLEYEN YÖNETMELĠK BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ VE KAPSAM,

Detaylı

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI TEMİZLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI YÖNETMELİĞİ

ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI TEMİZLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI YÖNETMELİĞİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL DAİRESİ BAŞKANLIĞI TEMİZLİK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde-1: Bu Yönetmeliğin amacı; Mersin

Detaylı

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDE ÇALIŞAN PERSONEL FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2009 YILI FAALİYET RAPORU Müdürlüğümüz her gün artan hizmet taleplerini en ekonomik ve en hızlı şekilde karşılamak amacıyla kentin ihtiyacı olan asfalt yol kaplama, istinat duvarı,

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :249 KARAR 249 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ekim ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 8 Ekim 2014 Çarşamba günü

Detaylı

T.C. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İŞLETME ve İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İŞLETME ve İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İŞLETME ve İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönetmeliğin amacı, İşletme ve İştirakler

Detaylı

SOMA BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

SOMA BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ VATANDAŞA SUNULAN İN 1. Gerçek ve Tüzel kişilerin İhbar ve Şikayet Dilekçeleri 1-Dilekçe (Başvuru için www.soma.bel.tr linkine tıklayınız SÜRESİ(EN GEÇ) 15 gün 2. 4982 sayılı Bilgi

Detaylı

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/10/2015 Cem KARA ( )

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/10/2015 Cem KARA ( ) GÜNDEM 1: 2016 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca TEKLİF: 2016 Yılı Bütçe Tasarısı 25/08/2015 tarih 353 karar numarası ile Encümenimizde görüşülmüş olup, hazırlanan Bütçe tasarısının Mahalli İdareler Bütçe

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK TEPEBAŞI BELEDİYE MECLİSİNİN 08.10.2014 TARİH VE 159 SAYILI MECLİS KARARI İLE KABUL EDİLMİŞTİR. T.C. ESKİŞEHİR TEPEBAŞI BELEDİYESİ YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ

Detaylı

ÇERKEZKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ÇERKEZKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ÇERKEZKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ(ENGEÇ SÜRE) 1 İmar Durumu 2 Kot Kesit Krokisi 3

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Ekim 2015 Perşembe günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURUMSAL YAPI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Müdürlük Faalıẏet Kapsamı MECLİS İŞLEMLERİ - Meclis gündeminin oluşturulması, koordinasyonu - Meclis kararlarının kesinleşmesi için gerekli işlemlerin takibi - Meclis

Detaylı

Belediyenin gelirleri

Belediyenin gelirleri Belediyenin gelirleri a) Kanunlarla gösterilen belediye vergi, resim, harç ve katılma payları. b) Genel bütçe vergi gelirlerinden ayrılan pay. c) Genel ve özel bütçeli idarelerden yapılacak ödemeler. d)

Detaylı

2016 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2016 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik

2016 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2016 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik 2016 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2016 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik I II III IV I II III IV Kodu I II III IV Açıklaması 46 07 01 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ÇANKAYA KAYMAKAMLIĞI KİRAMİ REFİA ALEMDAROĞLU ANADOLU LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ ANKARA-2017 SIRA NO TARİH ETKİNLİK SORUMLU BİRİM E Y L Ü L 1 05.09.2017 salı Öğretmenlerin

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.4154 07.12.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :40 KARAR 40: Meclis üyeleri; Mehmet BİLGİN, Okan İRGE ve Zeki ALDI nın mazeretlerinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Katip Katip Karar No :41 KARAR 41: Belediyemizde Teknik

Detaylı

T 1 1 İZSU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2012 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ Madde 1- İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü için (A) Ödenek Cetvelinde gösterildiği gibi toplam ( 1.055.961.200,00 ) TL. ödenek verilmiştir.

Detaylı

EK-2 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI SU VE ATIKSU İDARESİ (ASAT) GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

EK-2 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI SU VE ATIKSU İDARESİ (ASAT) GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 2 VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI YENi ABONELİK TALEBİ (SU HİZMET TALEBİ İSKANLI) YENİ ABONELİK TALEBİ (SU HİZMET TALEBİ İSKANSIZ) EK-2 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI SU VE ATIKSU İDARESİ

Detaylı