Yaratıcılığınızın sınırlarını keşfedin... Adobe ile Tasarım Eğitimleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yaratıcılığınızın sınırlarını keşfedin... Adobe ile Tasarım Eğitimleri"

Transkript

1 Yaratıcılığınızın sınırlarını keşfedin... Adobe ile Tasarım Eğitimleri

2 Grafik Tasarım Eğitimleri Grafik Tasarım Nedir? Grafik Tasarım; düşüncenin görsellikle somutlaşarak bir mesajı iletmek üzere tasarlanmasıdır. Resim sanatına benzerlik göstermekle birlikte çok farklı amaçları vardır. Grafik tasarımın en önemli özelliği tasarıma bakan herkesin aynı mesajı okuyabilmesini sağlamaktır. Bu nedenle fikir, ürün bilgisi ya da bir organizasyonu herkesin anlayabileceği şekilde iletmeye yönelik görsel iletişim becerileri gerektiren bir meslektir.

3 Grafik Tasarım Eğitimleri Medyasoft olarak üstlendiğimiz eğitim misyonunda program bilgisi ile birlikte görsel iletişim teknikleri, görselliği güçlendirecek ışık-renk, perspektif, kompozisyon ve tipografi konularına da değinerek program araçlarını mesleğe en uygun şekilde aktarmaktayız. Grafik dünyası geniş bir yelpazeyi kapsamaktadır. Tekstil, fotoğrafçılık, stilistlik, ambalaj tasarımı, tabela tasarımı, açık hava reklamcılığı, matbaa baskısı, serigrafi, desinatörlük, dergi- gazete mizanpaj tasarımı, vitray çizimleri gibi programları farklı amaçlarla kullanacak tasarımcı adaylarına yönelik içeriklerle sektördeki tüm ihtiyaçlara yönelik eğitimler vermekteyiz. Kimler Grafik Tasarım Eğitimi Almalıdır? Görsel tasarım dünyasına ilgi duyan herkesi kapsayan eğitim programımızda ayrıca gazete, dergi ve ajanslarda çalışmayı hedefleyenler, tekstil tasarım, serigrafi, sanatsal uygulamalar, ambalaj tasarım, açık hava reklamcılığı ya da tabela tasarım ile ilgilenen herkese yönelik zengin bir içeriğimiz mevcuttur. Grafik Tasarım Eğitim Programımızda Verdiğimiz Program Eğitimleri Hangileridir? Adobe Photoshop CC 2014: Fotoğraf düzenleme konusunda dünya standartı olarak kabul gören bu program ile fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz. Renk, ışık ve perspektif ayarlarını değiştirebileceğiniz fotoğraflarınızla ihtiyaç duyduğunuz görsel düzenlemeleri yapabilirsiniz. Rötuşlama teknikleri, dekupe teknikleri ve sanatsal düzenlemeleri de içeren eğitim sonunda ihtiyaç duyduğunuz görselleri hazırlayabilir, baskıya uygun formatlarda çıkış alabilirsiniz. Programın 3d özellikleri kullanarak da yaptığınız tasarımları 3d yazıcılarla üretebilirsiniz. Programın özelliklerini otomatikleştirerek çalışma hayatınızı kolaylaştırabileceğiniz bir eğitimle zamanınızı verimli hale dönüştürebilirsiniz.

4 Grafik Tasarım Eğitimleri Adobe Illustrator CC 2014: Vektörel çizim konusunda bir grafikerin vazgeçilmezi Illustrator programı ile hayal edemeyeceğiniz kolaylıkla çizmeyi öğreneceksiniz. Programın zengin fırça ve boyama teknikleri ile özgün ve sanatsal yönü güçlü tasarımlar yapabilirsiniz. Geometrik formların biçimlendirilmesi ile çizim dünyasında önemli teknikleri içeren eğitim programımız sonunda özgün maskot tasarımları, logo ve kurumsal kimlik çalışmaları, afiş, ambalaj ve illustrasyon çalışmalarını hazırlayabileceksiniz. Adobe Indesign CC 2014: Indesign mizanpaj programıdır. Dergi, gazete, katalog gibi çok sayfalı tasarımları stiller ve sayfa şablonları oluşturup kurallarla düzenleyebilirsiniz. Rutin işleri otomatikleştirerek ve programın Illustrator, Photoshop, Excel, Word gibi diğer programlarla entegre nasıl çalışılacağı da eğitim programında uygulamalı anlatılmaktadır. Baskı için gerekli ön kontrolleri düzenlemej ve işin çıkışını sağlamak için gerekli matbaa teknikleri de eğitim içerisinde öğretilmektedir. güvenliğini de güçlü şifreleme özelliği ile sağlayan bu yazılım sadece grafik dünyasında değil her sektörde kullanılabilecek özelliklere sahiptir. Adobe Acrobat CC 2014:Tüm baskı dünyasının vazgeçilmez çıkış formatı olan PDF in düzenleyicisidir. Tüm programlardan çıkış olarak alınan PDF üzerinde düzenlemeler yapma görevinin yanısıra iletişim ve arşivleme konusunda da çok başarılı bir yazılımdır. PDF üzerinde mesajla haberleşme, elektronik imza, elektronik form oluşturma, baskı materyalllerindeki yazı görsellerini fonta dönüştürme gibi üstün yetenekleri ile eğitim sonunda Acrobatın mucizelerine inanamayacaksınız. Adobe Distiller yazılımını da içerisinde entegre eden bu yazılımla dünyanın her bölgesinden teknolojisine bakılmaksızın sorunsuz çıktılar almak mümkündür.belgelerinizin ve tasarımlarınızın güvenliğini de güçlü şifreleme özelliği ile sağlayan bu yazılım sadece grafik dünyasında değil her sektörde kullanılabilecek özelliklere sahiptir. Eğitim Sonunda Verilecek Sertifikalar Nelerdir? Medyasoft Adobe Yetkili Eğitim Merkezi dir. Eğitim sonunda Adobe Yetkili Eğitim Merkezi logosu bulunan katılımcı belgesi verilmektedir.

5 Web Tasarım Eğitimleri Web Tasarımı Nedir? Web Tasarım; Ulusal ve uluslararası ağ ortamında yayınlanan online sistemlere "Web Sitesi" ve bu sitelerin oluşturulma sürecine "Web Tasarımı" denir. Günümüzde web tasarım sadece bilgisayar ortamından ulaşılan siteler olmaktan çıkmış aynı zamanda mobil cihazlardan da görüntülenebilecek formatlarda tasarlanması zorunluluk haline

6 Web Tasarım Eğitimleri dönüşmüştür. Mobil cihazların flash player desteğinin kaldırılması sebebiyle de flash animasyon ve interaktif flashlı sayfa tasarımlarının yerini HTML5 teknolojisi almıştır. Medyasoft web tasarım eğitiminde HTML5 ile tüm cihazlarla uyumlu animasyon hazırlamayı, farklı çözünürlükteki web sayfaları ve mobil cihazlara göre değişebilen sayfa tasarımları düzenlemeyi, en son güncel versiyon programlarla ve en son web trendlerine göre öğretmektedir. Web tasarım eğitiminde hazırlanan sayfaların arama motorlarında ön planda görünebilmesini sağlayan Seo teknikleri de eğitim konuları arasında yer almaktadır. Eğitimlerimize katılarak tasarım becerilerinizi geliştirebilir ve bu alanda uzman olabilirsiniz. Kimler Web Tasarım Eğitimi Almalıdır? Web sayfası ya da mobil arayüz tasarımı yapmak isteyen herkes eğitime katılabilmektedir. Banner tasarımı yapmak ya da web bülten hazırlamak isteyenlerin de katılabileceği zengin bir eğitim içeriği bulunmaktadır. CD arayüzü tasarlamak ya da multimedia sektöründe arayüz tasarlamak isteyenlerin de katıldığı bir eğitim programıdır. Web Tasarım Programımızda Verdiğimiz Program Eğitimleri Hangileridir? Adobe Photoshop CC 2014: Fotoğraf düzenleme konusunda dünya standartı olarak kabul gören bu program ile fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz. Aynı zamanda program web arayüz geliştirme ve CSS kodları oluşturma konusunda da yetenekli bir yazılımdır. Buton, banner görselleri oluşturmak, web için fotoğrafları boyutlandırmak, rötuşlamak ve düzenlemek için ideal bir yazılımdır. Programın yeni özelliklerinden olan video montajlama ve kurgulama özellikleri ile web ve mobil dünya için gerekli mp4 videoları düzenlenebilmektedir. 3D özellikleri ile animasyon çalışmaları yapılabilmektedir. Adobe Muse CC 2014: Kod yazmadan hızlı ve sistematik bir biçimde web sayfası oluşturmak üzere Adobe tarafından geliştirilmiş yeni bir yazılımdır. Zamanı en hızlı

7 Web Tasarım Eğitimleri şekilde kullanarak kusursuz arayüzler oluşturmak için şablon tasarımına da sahip güçlü web mizanpaj programıdır. İnteraktif slide, fotoğraf albümleri, elektronik formlar, hızlı menüler oluşturarak web sitesi tasarlamayı kolaylaştırmaktadır. Özellikle de grafik tasarımcılarının hızlı bir şekilde web sayfası oluşturmasına imkan vermektedir. Adobe Edge Animate CC 2014: HTML5 teknolojisini kullanarak animasyon hazırmak için kullanılan sade arayüzü ve HTML5 kod yazma üstün yeteneği ile Adobe Edge Animate ile özgün hareketli mobil ya da pc için rahatlıkla animasyon oluşturabilirsiniz. Adobe Dreamweaver CC 2014: Web dünyasının vazgeçilmez mizanpaj ve kod yazma programı Dreamweaver ile web sayfanızı oluşturabilir hem de diğer Adobe ürünleri ile entegreli bir şekilde sitenizi yönetebilirsiniz. Aynı zamanda mobil arayüz geliştirmek ve mobil uygulama oluşturmak için de Phone Gap teknolojisi ile çalışmaktadır. Aynı zamanda domain ve hosting bilgi girişi ile birlikte doğrudan yapılan tasarımları web ortamına aktarabilmektedir. Adobe Flash CC 2014: Flash Playerin mobil cihazlarda kullanılmaması ile birlikte Flash bir yenilik yaparak hem swf hem de HTML5 animasyonları oluşturabilen bir formata dönüşmüştür. Mobil air uygulama oluşturabildiği gibi HTML5 animasyon tekniklerini kullanarak banner, sayfa tasarımı, animasyon ve interaktf içerik hazırlamak için kullanılmaktadır. Adobe Fireworks CS6: Web arayüz geliştirmek üzere kullanılan vektörel çizim ve resim düzenleme programıdır. Web için gerekli logo düzenlemeleri, arayüz ve banner tasarımları yapmak için kullanılmaktadır. Eğitim Sonunda Verilecek Sertifikalar Nelerdir? Medyasoft Adobe Yetkili Eğitim Merkezi dir. Eğitim sonunda Adobe Yetkili Eğitim Merkezi logosu bulunan katılımcı belgesi verilmektedir.

8 Prodüksiyon Eğitimleri Sinema filmlerinin, televizyon programlarının, ses kayıtlarının, profesyonel fotoğrafçılığın ve dijital sanatların söz konusu olduğu her alanda post-prodüksiyondan söz edebilirsiniz. Post-prodüksiyon, bir sinema veya televizyon projesinin çekimden sonraki aşamalarının tümünü karşılayan genel bir terimdir. Post-prodüksiyon, esasında, tek bir isim altında toplanmış çok sayıda iş ve süreçten oluşur. Tipik olarak, Post-prodüksiyon aşaması, filmin çekim aşamasından daha fazla zaman alır. Eğitimlerimize katılarak dijital video ve ses becerilerinizi geliştirebilir ve bu alanda uzman olabilirsiniz.

9 Prodüksiyon Eğitimleri Kimler Prodüksiyon Eğitimi Almalıdır? Video çekim işi ile uğraşan, sinema, tv, web ya da dijital yayın alanında başarılı videolar ya da reklam projeleri hazırlamak isteyen herkesin katılabileceği bir eğitim programıdır. Hayal edilen kurguyu canlandırmaya yönelik en başarılı yazılımların kullanıldığı eğitimin sonunda video çekim sonrasında ihtiyaç duyulan tüm animasyon, montaj ve seslendirme tekniklerini öğrenebilirsiniz. Eğitimin sonunda hazırlanacak bir gerçek proje çalışması ile deneyim kazanarak sektöre güçlü bir adım atabilirsiniz. Prodüksiyon Eğitim Programımızda Verdiğimiz Program Eğitimleri Hangileridir? Adobe Photoshop CC 2014: Fotoğraf düzenleme konusunda dünya standartı olarak kabul gören bu program ile fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz. Eğitimde program özellikleri video dünyasına uygun formata göre anlatılmaktadır. Photoshop video animasyon teknikleri ile hazırlanabilecek çalışmaların diğer programlarla entegrasyonu da eğitim konuları içinde yer almaktadır. Adobe Audition CC 2014: Ses kaydı, miksajı ve restarasyonu için kullanılan güçlü bir yazılımdır. Ses dosyalarının düzenlenmesi için kullanılan yazılımda seslerin noise denilen gürültü özellikleri çok hızlı bir şekilde montajlanabilmektedir. Eğitimde video çalışmaları için kullanılacak ses dosyalarının kalitesini düzenlemek, montajlamak ve sesleri mix yapmak için gerekli düzenlemeler öğretilmektedir. Aynı zamanda ses kaydı için gerekli ayarlamalar yapılarak ve arka fona müzik ekleyerek nasıl seslendirme yapılacağı da anlatılmaktadır. Adobe After Effects CC 2014: Sinematik görsel efektler ve hareketli grafikler oluşturmak için kullanılan yazılımın eğitiminde video, fotoğraf, yazı ve 3D özellikleriyle reklam çalışmalarından örnek projeler yapılmaktadır. Jenerik oluşturma, yeşil oda çekimlerini düzenleme, 3D objelerle Cinema4D ve 3ds Max programlarından aktarılan görüntülerle video hazırlama konuları da eğitim içeriğimizde yer almaktadır.

10 Prodüksiyon Eğitimleri Adobe Premiere CC 2014: Video prodüksiyon ve düzenleme yazılımı olan Premiere eğitiminde bir videonun montajlanması ve ses ile birleştirilerek projenin sonuçlandırılması aşamaları anlatılmaktadır. Programın After Effects ile güçlü entegrasyonu sayesinde bir projeyi istenilen formatta kaydedebilirsiniz. Ses düzenleme konusunda gelişen özellikleri de eğitim içerikleri arasında yer almaktadır.

11 Başarılı bir geleceğe adım atanlar Dijital Yayıncılık Eğitimleri

12 Adobe Dijital Yayıncılık Eğitimleri Adobe Digital Publishing Suite Adobe Digital Publishing Suite (DPS), freelance tasarımcılar, geleneksel medya yayıncıları, reklam ajansları ve her büyüklükteki şirketlere yönelik tablet yayıncılık için zengin içerik ve yayınlar üretmeye, dağıtmaya, paraya dönüştürme imkanı veren bir çözümdür.

13 Adobe Dijital Yayıncılık Eğitimleri Adobe Dijital Yayıncılık Eğitimi Adobe Dijital Yayıncılık Eğitimi ile, Adobe nin Creative Suite Master Collection paketinin içindeki InDesign, Photoshop, Premiere, After Effects, Dreamweaver vb. gibi masaüstü uygulamalarıyla Adobe Digital Publishing Suite (DPS) i entegre kullanarak ipad, Kindle Fire, Windows ve Andorid gibi tablet cihazlara uygulamalar ve dijital yayınlar hazırlamayı öğrenebilirsiniz. Kimler katılmalıdır? Freelance tasarımcılar Geleneksel medya yayıncıları Reklam ajansları Tablet cihazlar için Dijital Yayın üretenler Şirketlerin Pazarlama Departmanı çalışanları Kurum içi dijital bülten, dergi vb. materyal hazırlayanlar Ne kazandırır? Adobe Dijital Yayıncılık Eğitimi ile ipad ve Andorid tablet cihazlarda çalışan; içerisinde ses, video, interaktivite, HTML ve sosyal ağ bağlantılarını da içeren zengin dijital yayınlar hazırlayabilirsiniz. Eğitimin çoğunluğu InDesign CC 2014 üzerinedir. Ancak dijital yayınların içerisindeki farklı türdeki ses, video, html vb. içerikleri Adobe nin Creative Cloud paketindeki diğer uygulamalarla nasıl oluşturacağınızı da öğrenirsiniz. Eğitimler kimler tarafından verilecek? Eğitimler, Adobe Certified Expert sertifikasına sahip alanında uzman eğitmenler tarafından verilmektedir. Önkoşulları nelerdir? Adobe Dijital Yayıncılık eğitimi için temel InDesign ve genel olarak Creative Suite uygulamaları bilgisi yeterlidir.

14 Bilgiye ulaşmanın en kısa yolu... e-öğrenme Eğitimleri

15 e-öğrenme Eğitimleri e-learning(e-öğrenme) Nedir? Elektronik ortam aracılığıyla öğrenme metodur. Canlı yayın şeklinde uygulanabileceği gibi bir web arayüzü aracılığıyla canlı yayın olmaksızın uygulanan farklı modelleri de bulunmaktadır. Kimler e-learning (e-öğrenme) Eğitimi Almalıdır? Günümüzde uzaktan eğitim talepleri artmaktadır. Her firmanın kurumsal eğitim ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik zamanı etkin kullanmak adına uzaktan eğitim programlarına ihtiyacı vardır.

16 e-öğrenme Eğitimleri Oryantasyon, kişisel gelişim, yabancı dil, bilişim eğitimleri ya da bilgilendirme amacını taşıyan her eğitim programında değerllendirilebilen uzaktan eğitim metodu bu alana ilgi duyan herkesin katılabileceği bir programdır. Üniversiteler, dershaneler, kurumsal firmaların eğitim departmanları, eğitmenler ve seminer vermesi gereken şahıslar da başta olmak üzere uzaktan eğitim hazırlama programına satış ve pazarlama ekipleri de katılabilir. Uzaktan toplantı organize etmek ve yönetmek isteyenler, sunumunu en etkili şekilde gerçekleştirmek ve materyalleri doğru bir teknikle hazırlamak için eğitime katılabilirler. e - Öğrenme geniş bir bağlamda ele alınmalıdır. Kurumsal yapılarda çoğunlukla eğitimlerin çalışanlara şirket ağı üzerinden dağıtılması şeklinde algılanır. Son yıllarda birçok üniversitede çevrimiçi eğitim hizmetleri e - Öğrenme teknolojileri kullanılarak verilmektedir. Eğitimlerimize katılarak içerik geliştirme becerilerinizi geliştirebilir ve bu alanda uzman olabilirsiniz. E-Learning (e-öğrenme) Hazırlama Eğitim Programında Hangi Programların Eğitimi Verilmektedir? Adobe Captivate 8: Kod yazamaya gerek kalmadan etkileşimli, animasyonla canlandırıcı ve ekran çekimleriyle similasyon özelliklerine sahip içerikler hazırlamayı öğreneceğiniz programda eğitim materyallerinizi seslendirebilir ve sesin montajını da yapabilirsiniz. Farklı tekniklere sahip zengin seçenekli sınav modülü ile puanlamanın otomatik olarak yönetildiği sınav uygulamaları hazırlayabilirsiniz. Hazırladığınız tüm içerikleri mobil cihazlarda da izlenebilecek şekilde HTML5 formatında kaydedebilirsiniz. Adobe Connect 9: Canlı toplantı ve seminer organizasyonu nasıl hazırlanır ve yönetilir? Eğitim programımızla hem öğrenecek hem de deneyim kazanacaksınız. Asenkron denilen uzaktan öğretim için programın trainer modülü nasıl düzenlenir, müfredat nasıl oluşturulur, öğrenci tanımlama ve raporlarını değerlendirme modülleri ile birlikte öğretilmektedir. İsteğe bağlı olarak eğitim içeriği tercih edilen Adobe Connect modüllerine göre değiştirilebilmektedir. İlk defa kurumsal eğitim programı hazırlamak isteyen kurumlara yönelik danışmanlık hizmetlerimiz de bulunmaktadır.

Hakkımızda. 3D Animasyon. 3D Animasyon

Hakkımızda. 3D Animasyon. 3D Animasyon 3D ANİMASYON Hakkımızda 3D Animasyon 3D Animasyon 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik odaklı bir yapı üzerinde

Detaylı

Grafik Tasarım Baskı Teknikleri Web Tasarım Mobil Site Tasarımı

Grafik Tasarım Baskı Teknikleri Web Tasarım Mobil Site Tasarımı WEB VE GRAFİK EĞİTİMLERİ Grafik Tasarım Baskı Teknikleri Web Tasarım Mobil Site Tasarımı Bilge Adam Akademi nin sektör ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış ve uygulamaya dayalı Web ve Grafik eğitimleri;

Detaylı

Grafik Tasarım Baskı Teknikleri Dijital Tasarım UX Tasarım

Grafik Tasarım Baskı Teknikleri Dijital Tasarım UX Tasarım GRAFİK VE DİJİTAL TASARIM EĞİTİMLERİ Grafik Tasarım Baskı Teknikleri Dijital Tasarım UX Tasarım Bilge Adam Akademi nin sektör ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış ve uygulamaya dayalı Grafik ve Dijital

Detaylı

Levent ALTINOK Grafik, Görsel, Web Tasarımcı & Fotoğrafçı

Levent ALTINOK Grafik, Görsel, Web Tasarımcı & Fotoğrafçı Levent ALTINOK Grafik, Görsel, Web Tasarımcı & Fotoğrafçı KİŞİSEL BİLGİLER Adres : Yakuplu Mah. Sancaktar Cad. No:19 Bahar Sitesi A-Blok 4/8 Beylikdüzü / İstanbul Telefon : 0533 094 95 88 E-Posta : leventaltinok1@gmail.com

Detaylı

3Ds MAX. Bilişim Eğitim Merkezi 3DMax in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir.

3Ds MAX. Bilişim Eğitim Merkezi 3DMax in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Bilişim Eğitim Merkezi 3DMax in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam

Detaylı

İÇİNDEKİLER VII İÇİNDEKİLER

İÇİNDEKİLER VII İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER VII İÇİNDEKİLER 1 TASARIM 1 Tasarım Nedir? 1 Gerçek Hayatımızdaki Tasarım Ürünleri 2 Teknoloji Ortamındaki Tasarım Ürünleri 3 Tasarım Yeteneğinin Keşfedilmesi 4 Tasarım Ürününün Meydana Gelmesi

Detaylı

İngilizce (Intermediate B1 / PTE Academic Sınavı 42, Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı 51.25)

İngilizce (Intermediate B1 / PTE Academic Sınavı 42, Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı 51.25) Bilal Tahsin ALKAN Mehmet Akif Mahallesi Elalmış Caddesi Reyhan Sokak Erbay Sitesi C Blok No: 26 D: 6 Ümraniye / İstanbul Telefon: 0554 537 61 80 e-posta: bilaltahsin@gmail.com Web: www.bilaltahsin.com

Detaylı

İzmir Ekonomi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü

İzmir Ekonomi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü İzmir Ekonomi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ Günün Menüsü Görsel İletişim Tasarımı nedir? Görsel İletişim Tasarımcısı ne yapar?

Detaylı

GalataMOON Neler Yapar?

GalataMOON Neler Yapar? GalataMOON 2011 yılında farklı bir isimle faaliyete başlayan firmamız, 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girerek GalataMOON ismiyle, hizmet vermeye başlamıştır. Uzun yıllar televizyon, yapım

Detaylı

Detaylı Bilgi için tıklayınız

Detaylı Bilgi için tıklayınız logo ile ilgili önemli kelimeler daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz logo logo tasarım logo tasarımı aaa logo logo tasarla logo yapma sitesi logo oluşturma logo tasarlama logo tasarımları

Detaylı

Hulusi Altunyurt. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Tecrübeleri 1 / 6. Firmanız için; Sunucu Yönetimi

Hulusi Altunyurt. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Tecrübeleri 1 / 6. Firmanız için; Sunucu Yönetimi İletişim Bilgileri Hulusi Altunyurt E-Posta Adresi drkcrs@hotmail.com Doğum Tarihi 09/04/1990 Telefon 90 (543) 711 16 11 Adres Türkiye - Ankara - Etimesgut Web Sayfam www.altunyurt.com Kişisel Bilgiler

Detaylı

Çağdaş Arslan Grafik Tasarım - Sosyal Medya

Çağdaş Arslan Grafik Tasarım - Sosyal Medya Çağdaş Arslan Grafik Tasarım - Sosyal Medya Adres Bilgileri : Türkiye - İzmir - Buca - Bucakoop Cep Telefonu : 90 (542) 524 47 95 E-Posta : cgdsarslan@gmail.com cgdsarslan@gmail.com Kişisel Bilgiler Toplam

Detaylı

Adobe Creative Suite 6 Master Collection

Adobe Creative Suite 6 Master Collection Adobe Creative Suite 6 Master Collection Yazılım Paketine Genel Bakış Adobe Creative Suite 6 Master Collection Sınır tanımadan tasarım yapın Adobe Creative Suite 6 Master Collection bileşenleri: Adobe

Detaylı

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYA CREATIVE AJANS info@yvmedya.com SUNDUĞUMUZ ÇÖZÜMLER MARKA DEĞERİNİZ BİZİMLE YÜKSELSİN Şirketlerin sosyal medyayı aktif olarak kullanımı ve kurumsal bir kimlik oluşturması

Detaylı

e-öğrenme, Uzaktan Eğitim Çözümleri, Ürünleri ve Hizmetleri

e-öğrenme, Uzaktan Eğitim Çözümleri, Ürünleri ve Hizmetleri Dünyayı Değiştiren Yenilikçi Teknolojiler ve Çözümler e-öğrenme, Uzaktan Eğitim Çözümleri, Ürünleri ve Hizmetleri Ürünler Çözümler Hizmetler e-öğrenme Uzaktan Eğitim Çözümleri Temel e-öğrenme, Ders Yönetim,

Detaylı

Sürücü Belgesi B. Şehir Ankara. Bitiş Tarihi

Sürücü Belgesi B. Şehir Ankara. Bitiş Tarihi İletişim Bilgileri Hulusi Altunyurt E-Posta Adresi hulusi@altunyurt.com Doğum Tarihi 09/04/1990 Telefon 90 (543) 711 16 11 Adres Türkiye - Ankara - Etimesgut Web Sayfam www.altunyurt.com Kişisel Bilgiler

Detaylı

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 [E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 Neden Ayser Bilgisayar? Bundan 10 yıl önce insanlar bir ürün almak için mağaza mağaza dolaşırlar ve farklı fiyatları

Detaylı

İnteraktif Tasarımlar

İnteraktif Tasarımlar www.resetotb.com İnteraktif Tasarımlar İnteraktif CD Video DVD Firma faaliyetlerinin tanıtımları ve sunumlarında kullanılmak amacıyla interaktif CD tasarım ve yazılım hizmetleri. Firma faaliyetlerini arşivleme,

Detaylı

Microsoft OFFICE. Bilişim Eğitim Merkezi Microsoft un Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir.

Microsoft OFFICE. Bilişim Eğitim Merkezi Microsoft un Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Microsoft OFFICE Bilişim Eğitim Merkezi Microsoft un Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi

Detaylı

GRAFİK VE FOTOĞRAF A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ

GRAFİK VE FOTOĞRAF A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ GRAFİK VE FOTOĞRAF A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ Günümüzde her alanda yaşanan bilimsel, teknolojik, kültürel ve ekonomik gelişmeler bütün sektörleri etkilemekte ve bu durum doğal olarak mesleki eğitimi

Detaylı

Sistem Yazılım ve Yönetim Elemanı

Sistem Yazılım ve Yönetim Elemanı CAPS-Career Assessment and Planning System-Kariyer Değerleme ve Planlama Sistemini tüm dünyada kullanılabilen bir sistem haline getirme sürecimizde tam zamanlı ve/veya yarı zamanlı ekip arkadaşları arıyoruz.

Detaylı

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz

Yaratıcılığın; uçsuz bucaksız, sınır tanımayan, sıra dışı fakat gerçekliği taçlandıran gücüne inanıyoruz Çok az insan yaratıcı olarak kabul edilir: Birkaç ressam, birkaç şair; milyonda bir kişi. Bu saçmalıktır. Her insan doğuştan yaratıcıdır. Çocukları izlersen görürsün. Bütün çocuklar yaratıcıdır. OSHO 2001

Detaylı

Keyword web tasarım kurumsal web tasarım profesyonel web tasarım web tasarım nedir web tasarım fiyatları web tasarım firmaları web tasarım şirketleri

Keyword web tasarım kurumsal web tasarım profesyonel web tasarım web tasarım nedir web tasarım fiyatları web tasarım firmaları web tasarım şirketleri Keyword web tasarım kurumsal web tasarım profesyonel web tasarım web tasarım nedir web tasarım fiyatları web tasarım firmaları web tasarım şirketleri web tasarım ajansı web tasarım hizmetleri web tasarım

Detaylı

. ROBOTİK VE KODLAMA EĞİTİMİ ÇERÇEVESİNDE ÖĞRETİM YILI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI

. ROBOTİK VE KODLAMA EĞİTİMİ ÇERÇEVESİNDE ÖĞRETİM YILI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI . ROBOTİK VE KODLAMA EĞİTİMİ ÇERÇEVESİNDE 2018 2019 ÖĞRETİM YILI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DERSİ ÜNİTELENDİRİLMİŞ YILLIK DERS PLANI Hazırlayan : Özel Öğretim Kurumları Birliği (ÖZKURBİR) Dersin Adı : Bilişim

Detaylı

Dijital Katalog Nedir?

Dijital Katalog Nedir? Dijital Katalog Nedir? Dijital Katalog, Dijital ortamda eskimeyen, yıpranmayan, daima renkli ve interaktif kalan bir Online Katalog olarak özetleyebiliriz. Dijital Katalog ile Ürünlerinizi, Hizmetlerinizi

Detaylı

Kann Medien. Kann Medien Marktredwitzer Str. 30 95701 Groschlattengrün. Portfolyo

Kann Medien. Kann Medien Marktredwitzer Str. 30 95701 Groschlattengrün. Portfolyo Portfolyo Bu yazımızda sizlere şirketimizi ve faaliyet alanlarını tanıtmak istiyoruz; 2005 yılında kurulmuş ve bir çok profesyonel projeye imzasını atmış bir şirket olup temel hedefi, reklam hizmetini

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERS TANITIM FORMU ÖĞRETİM YILI-YARIYILI. Bölüm Adı: Dersin Adı: Bilgisayar Grafiği III

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERS TANITIM FORMU ÖĞRETİM YILI-YARIYILI. Bölüm Adı: Dersin Adı: Bilgisayar Grafiği III DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DERS TANITIM FORMU ÖĞRETİM YILI-YARIYILI Dersi Veren Birim(ler): Dersi Alan Birim(ler): Bölüm Adı: Dersin Adı: Bilgisayar Grafiği III Dersin Düzeyi:

Detaylı

TELEVIDYON.COM. Medya Kiti

TELEVIDYON.COM. Medya Kiti TELEVIDYON.COM Medya Kiti MYK MEDYA HAKKINDA Televidyon.com adresinde şu ana kadar 9 kategorideki 27 programda 2000'in üstünde yapımın hazırlanması, çekimi, montajı, yayını ve yönetimini gerçekleştirdik.

Detaylı

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ)

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) FOTOĞRAF VE GRAFİK ALANI ANKARA 2007 AMAÇ ÖĞRENME FAALİYETİ -17 FOTOĞRAF VE GRAFİK Bu faaliyet sonucunda

Detaylı

MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNUNUN 4/B MADDESİNE GÖRE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNUNUN 4/B MADDESİNE GÖRE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN 657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNUNUN 4/B MADDESİNE GÖRE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI Üniversitemize 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4.maddesinin

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi

Akdeniz Üniversitesi F. Ders Tanıtım Formu Dersin Adı Öğretim Dili Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar II Türkçe Dersin Verildiği Düzey Ön Lisans ( ) Lisans (x) Yüksek Lisans( ) Eğitim Öğretim Sistemi Örgün Öğretim (x) Dersin

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü HİZMETİÇİ EĞİTİM ETKİNLİK PROGRAMI

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü HİZMETİÇİ EĞİTİM ETKİNLİK PROGRAMI -ETKİNLİĞİN ADI T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü HİZMETİÇİ EĞİTİM ETKİNLİK PROGRAMI Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenliği Kursu -ETKİNLİĞİN AMAÇLARI. Görevlendirme

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı MODA PORTFOLYOSU KURS PROGRAMI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı MODA PORTFOLYOSU KURS PROGRAMI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı MODA PORTFOLYOSU KURS PROGRAMI ANKARA 2012 KURUMUN ADI : KURUMUN ADRESİ : KURUCUNUN ADI : PROGRAMIN ADI PROGRAMIN DAYANAĞI PROGRAMIN DÜZEYİ

Detaylı

Agate Creative ; Orta ve büyük ölçekli kurumsal firmaların ihtiyaçlarını analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu marka kimliği çalışması, web

Agate Creative ; Orta ve büyük ölçekli kurumsal firmaların ihtiyaçlarını analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu marka kimliği çalışması, web Agate Creative ; Orta ve büyük ölçekli kurumsal firmaların ihtiyaçlarını analiz ederek, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu marka kimliği çalışması, web tasarım, marka danışmanlığı, ve tüm creative tasarımları

Detaylı

A. Alper Demirci. Kişisel Bilgiler. Eğitim. Web-Grafik Tasarım / İçerik Üretimi Düzelti-Çeviri ÖZGEÇMİŞ

A. Alper Demirci. Kişisel Bilgiler. Eğitim. Web-Grafik Tasarım / İçerik Üretimi Düzelti-Çeviri ÖZGEÇMİŞ ÖZGEÇMİŞ A. Alper Demirci Web-Grafik Tasarım / İçerik Üretimi Düzelti-Çeviri x. Sokak, No: x, Daire: x, Semt / İzmir 0xxx xxx xx xx aalperdemirci@gmail.com http://alperdemirci.com Kişisel Bilgiler Doğum

Detaylı

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GRAFİK TASARIM BÖLÜMÜ DERS İÇERİKLERİ 1.YIL GÜZ YARIYILI. GRA 101 Temel Tasarım I (2,4) 6

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GRAFİK TASARIM BÖLÜMÜ DERS İÇERİKLERİ 1.YIL GÜZ YARIYILI. GRA 101 Temel Tasarım I (2,4) 6 GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GRAFİK TASARIM BÖLÜMÜ DERS İÇERİKLERİ 1.YIL GÜZ YARIYILI GRA 101 Temel Tasarım I (2,4) 6 Malzeme kullanma, tasarlama, tasarları uygulayabilme konusunda gerekli becerinin oluşturulması

Detaylı

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ

KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ DİJİTAL YAYINCILIK MOBİL KONSEPT GELİŞTİRME E-TİCARET ÇÖZÜMLERİ SOSYAL MEDYA İÇERİK ÇÖZÜMLERİ KURUMSAL İÇERİK ÇÖZÜMLERİ Kurumunuzu veya markalarınızdan birini tanıtmak, farkınızı

Detaylı

Özel Yetenek Sınavı 2014

Özel Yetenek Sınavı 2014 Özel Yetenek Sınavı 2014 Özel Yetenek Sınavı Başvuru, Ön Kayıt ve Kesin Kayıt İşlemleri Başvuru Koşulları 2014 yılı Özel Yetenek Sınavına ön kayıt yaptırabilmek için, adayların 2014 YGS puan türlerinin

Detaylı

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Eğitim Ücreti: Ücretsiz Eğitim Programının Amacı: SEO Sosyal Medya Dijital Pazarlama Sanatı

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ELMADAĞ MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI PROGRAMI DERS İÇERİKLERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ ELMADAĞ MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI PROGRAMI DERS İÇERİKLERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ ELMADAĞ MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI PROGRAMI DERS İÇERİKLERİ TDİ111 TÜRKDİLİ 1 1. Dil, diller ve Türk dili 2. Dil bilgisi, sözcük, cümle 3. Kelime Türleri 4. Anlatımın

Detaylı

Sinema ve TV Grafiği (GRT472 ) Ders Detayları

Sinema ve TV Grafiği (GRT472 ) Ders Detayları Sinema ve TV Grafiği (GRT472 ) Ders Detayları Ders Adı Ders Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Sinema ve TV Grafiği GRT472 Bahar 2 2 0 3 6 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin Dili

Detaylı

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler,Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi Hedef Kitle Analizi Rakip Analizi

Detaylı

NAZMİ OKBAZ Creative Director

NAZMİ OKBAZ Creative Director NAZMİ OKBAZ Creative Director Name: Date of birth: Address: Phone: Email: Website: NAZMİ OKBAZ 04/05/1991 Çanakkale 0506 693 17 62 iletisim@nazmi.info http://www.nazmi.info Bu sitede hakkımda bilmeniz

Detaylı

GRAFİK VE FOTOĞRAF ALANI

GRAFİK VE FOTOĞRAF ALANI GRAFİK VE FOTOĞRAF ALANI AMAÇ Bu faaliyet sonucunda grafik ve fotoğraf alanındaki meslekleri tanıyabileceksiniz. A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ Günümüzde her alanda yaşanan bilimsel, teknolojik, kültürel

Detaylı

T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR

T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR 1 T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR (T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı internet adresinde duyuru ve gerekli tüm bilgiler yer almaktadır. www.ab.gov.tr)

Detaylı

Açıköğretim Öğretim Sistemindeki Derslerin e-öğrenme Malzemesi Olarak Hazırlanma Süreci

Açıköğretim Öğretim Sistemindeki Derslerin e-öğrenme Malzemesi Olarak Hazırlanma Süreci Açıköğretim Öğretim Sistemindeki Derslerin e-öğrenme Malzemesi Olarak Hazırlanma Süreci e-öğrenme malzemeleri geliştirme, yayınlama, kontrol ve güncelleme süreçlerini tasarlar, yönetir. Hazırlanacak olan

Detaylı

Film ve Fotoğraf Prodüksiyonları

Film ve Fotoğraf Prodüksiyonları www.resetotb.com Film ve Fotoğraf Prodüksiyonları Çekim Montaj Seslendirme Firmaların ihtiyaç duyabilecekleri tanıtım, belgesel, bilgilendirme, arşiv ya da reklam amaçlı tüm film ve fotoğraf çekimleri

Detaylı

Turkmedya grubuna ait, portallarının, mobil uygulamalarının güncel UI/UX kurallarına göre tasarımlarının yapılması ve yenilenmesi.

Turkmedya grubuna ait, portallarının, mobil uygulamalarının güncel UI/UX kurallarına göre tasarımlarının yapılması ve yenilenmesi. Tonguç Karaçay Senior UX & UI Designer İletişim Bilgileri E-Posta : tkaracay@gmail.com tonguckaracay@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Avr.) - Büyükçekmece - Fatih mah. Cep Telefonu : 90 (532)

Detaylı

herkesin bir reklamı olmalı

herkesin bir reklamı olmalı bilgi@herkesinreklami.com www.herkesinreklami.com herkesin bir reklamı olmalı herkesin bir reklamı olmalı Günümüzde reklam ve tanıtım gibi faaliyetlerin öneminin herkes farkında. Ancak çok zaman bu işler

Detaylı

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ

AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Ders Tanıtım Formu Dersin Adı Öğretim Dili Yayın Grafiği Türkçe Dersin Verildiği Düzey Ön Lisans (X) Lisans ( ) Yüksek Lisans( ) Doktora( ) Eğitim Öğretim Sistemi Örgün Öğretim (X) Uzaktan Öğretim( ) Diğer

Detaylı

EĞİTİMDE BİLGİSAYAR UYGULAMALARI. Yrd. Doç. Dr. Halil Ersoy

EĞİTİMDE BİLGİSAYAR UYGULAMALARI. Yrd. Doç. Dr. Halil Ersoy EĞİTİMDE BİLGİSAYAR UYGULAMALARI Yrd. Doç. Dr. Halil Ersoy Sunum İçeriği Bilgisayar Nedir? Eğitim ve Öğretimde Bilgisayar Kullanımı Bilgisayar Destekli Öğretim ve Türleri Yönetimde Bilgisayar Kullanımı

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi

Akdeniz Üniversitesi F. Ders Tanıtım Formu Dersin Adı Öğretim Dili Bilgisayar II Türkçe Dersin Verildiği Düzey Ön Lisans ( ) Lisans (x) Yüksek Lisans( ) Eğitim Öğretim Sistemi Örgün Öğretim (x) Dersin Türü Zorunlu (x) Seçmeli

Detaylı

Web siteleri için en önemli

Web siteleri için en önemli WEB TASARIM Web siteleri için en önemli konuların başında, özgün ve kullanıcıya hitap eden tasarım ile modern yazılımın uyumu gelir. İDA Consulting olarak yaptığımız web projelerinde, istekleriniz ve yönlendirmelerimizle

Detaylı

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu info@deskport.net BİZ KİMİZ? Biz Kimiz? Deskport Bilişim ekibinin karakteristik özellikleri olan; özgüven, çalısma azmi, tecrübe ve liderlik vasıflarımızla amacımız, müşterilerimizi

Detaylı

2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme 3D Printing

2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme 3D Printing 3D VE TEKNİK ÇİZİM EĞİTİMLERİ 2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme 3D Printing Uluslararası trendler ve sektör ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış 3D / Teknik Çizim eğitimlerimiz; Autodesk

Detaylı

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız.

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız. reklam& pazarlama Bizim işimiz Tasarımdan yazılıma kadar farklı disiplinlerden oluşan uzman kadromuzla, hizmet standartlarını koruyarak, yüksek kaliteli içerikler yaratmaya odaklanıyoruz. Satış, pazarlama,

Detaylı

GRAFİK VE FOTOĞRAF A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ

GRAFİK VE FOTOĞRAF A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ GRAFİK VE FOTOĞRAF A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ Günümüzde her alanda yaşanan bilimsel, teknolojik, kültürel ve ekonomik gelişmeler bütün sektörleri etkilemekte ve bu durum doğal olarak mesleki eğitimi

Detaylı

ŞAFAK KÖMÜRLÜ. Ziverbey - Kadıköy / İstanbul Cep: (0533) e-posta: e-posta: web: skomurlu.

ŞAFAK KÖMÜRLÜ. Ziverbey - Kadıköy / İstanbul Cep: (0533) e-posta: e-posta: web: skomurlu. ŞAFAK KÖMÜRLÜ Görsel İletişim Tasarımcısı Ziverbey - Kadıköy / İstanbul Cep: (0533) 343 21 22 e-posta: skomurlu@yahoo.com e-posta: safak.komurlu@gmail.com web: skomurlu.xyz KİŞİSEL BİLGİLER Uyruğu : T.C.

Detaylı

BASKI SANATLARI BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI( ) BAS 453 Deneysel Baskıresim I Mesleki Seçmeli Dersler (2) - 22,5 Seçmeli Ders (1) - 4,5

BASKI SANATLARI BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI( ) BAS 453 Deneysel Baskıresim I Mesleki Seçmeli Dersler (2) - 22,5 Seçmeli Ders (1) - 4,5 BASKI SANATLARI BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI(2015-2016) I. YARIYIL BİL 150 Temel Bilgi Teknolojisi 4+0 5 MİT 105 Mitoloji ve İkonografi 2+0 3 RSM 107 Temel Resim Eğitimi I 3+3 6 SAN 101 Temel Sanat Eğitimi I 3+6

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

Hisar Okullarında Bilgisayar Dersi Dilara Vardar 2009 10

Hisar Okullarında Bilgisayar Dersi Dilara Vardar 2009 10 Hisar Okullarında Bilgisayar Dersi Dilara Vardar 2009 10 2.sınıf Çevremdeki Bilgiler Bilgisayarım Renkli Dünyam Yazmaya Başlıyorum Teknoloji ve Ben Resim Yapıyorum Kelimelerin Dünyası Teknolojik Araçlar

Detaylı

Yepyeni Acrobat ile tanışın

Yepyeni Acrobat ile tanışın Yepyeni Acrobat ile tanışın Tamamen yeniden tasarlanmış ve son derece mobil olan bu yazılım; tasarım mizanpajları, basıma hazır dosyalar ve önemli belgelerle çalışma şeklinizi değiştirecek. Document Cloud

Detaylı

2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme BIM

2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme BIM TEKNİK ÇİZİM VE 3D EĞİTİMLERİ 2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme BIM Uluslararası trendler ve sektör ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış Teknik Çizim ve 3D eğitimlerimiz; Autodesk ve Adobe

Detaylı

Cinsiyet Erkek Doğum Tarihi 26 Eyl 85 Uyruk Türkiye. T.C. Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Şuayip BİRİNCİ (Özel Kalam Müdürü)

Cinsiyet Erkek Doğum Tarihi 26 Eyl 85 Uyruk Türkiye. T.C. Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Şuayip BİRİNCİ (Özel Kalam Müdürü) KİŞİSEL BİLGİLER Harun Tufan TOLASA Kardeşler Mah. 202. Sok 3/7 Kevser Apt Ankara, 06010 Keçiören (Türkiye) (+90) 533 167 68 68 haruntufantolasa@gmail.com www.tufantolasa.com Google Hangouts harun tufan

Detaylı

Sütlüce YERLEŞKESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ. Halkla İlİşkİler Bölümü Görsel İletİşİm Tasarımı Bölümü Medya ve İletİşİm Sİstemlerİ Bölümü Reklamcılık Bölümü

Sütlüce YERLEŞKESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ. Halkla İlİşkİler Bölümü Görsel İletİşİm Tasarımı Bölümü Medya ve İletİşİm Sİstemlerİ Bölümü Reklamcılık Bölümü Sütlüce YERLEŞKESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ Halkla İlİşkİler Bölümü Görsel İletİşİm Tasarımı Bölümü Medya ve İletİşİm Sİstemlerİ Bölümü Reklamcılık Bölümü Bilginin sürekli bir gelişme içinde bulunduğu ve bilgi

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ 31

ÖĞRENME FAALİYETİ 31 ÖĞRENME FAALİYETİ 31 GÖRSEL İŞİTSEL TEKNİKLER VE MEDYA ALANI (RADYO, TELEVİZYON VE SİNEMA) AMAÇ Bu faaliyet sonucunda görsel - işitsel teknikler ve medya yapımcılığı alanındaki meslekleri tanıyabileceksiniz.

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKUZEM) DİJİTAL PAZARLAMA VE SOSYAL MEDYA YÖNETİCİLİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKUZEM) DİJİTAL PAZARLAMA VE SOSYAL MEDYA YÖNETİCİLİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI DİJİTAL PAZARLAMA VE SOSYAL MEDYA YÖNETİCİLİĞİ SERTİFİKA PROGRAMI 1. MODÜL: STRATEJİK İLETİŞİM YÖNETİMİ PAZARLAMA İLETİŞİMİ PROF. DR. MUSTAFA GÜLMEZ 1. İletişim Kavramı ve İletişim Süreci 2. Pazarlama

Detaylı

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ SÖĞÜT MESLEK YÜKSEKOKULU Basım ve Yayın Teknolojileri Programı Ders Planı

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ SÖĞÜT MESLEK YÜKSEKOKULU Basım ve Yayın Teknolojileri Programı Ders Planı 1. Yarıyıl T.C. 1 TRK101 Türk Dili I 2 0 2 Z 1 ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi I 2 0 2 Z 1 ENG101 İngilizce I 2 0 2 Z 1 BYT109 Temel Sanat Eğitimi 2 2 7 Z 1 BYT103 Baskı Teknikleri I 2 2 7 Z

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS

SUBA. SUBA CRM. Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SMART TECHNOLOGY SOLUTIONS Bulut Teknoloji ile İşinizi Zirveye Taşıyın! SUBASOFT Hakkımızda Subasoft yazılım, yazılım projelerinizi bütün olarak ele alır. Web site projelerini sadece kod yazmak ya da arayüz eklemek olarak görmüyoruz.firmanızın

Detaylı

İş Sağlığı ve Güvenliğine İlişkin İşyeri Tehlike Sınıfları Listesi-NACE Kodları-J

İş Sağlığı ve Güvenliğine İlişkin İşyeri Tehlike Sınıfları Listesi-NACE Kodları-J www.isvesosyalguvenlik.com Mevzuat Bilgi Kültür - Haber Platformu İş Sağlığı ve Güvenliğine İlişkin İşyeri Tehlike Sınıfları Listesi-NACE Kodları-J İŞYERİ TEHLİKE SINIFLARI LİSTESİ 18 Nisan 2014 Tarihli

Detaylı

Bilgisayarlı Muhasabe ve Finans

Bilgisayarlı Muhasabe ve Finans Bilgisayarlı Muhasabe ve Finans ETA, LOGO, MİKRO, NEBİM Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik odaklı

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi

Akdeniz Üniversitesi F. Ders Tanıtım Formu Dersin Adı Öğretim Dili Akdeniz Üniversitesi Bilgi Teknolojileri Kullanımı Türkçe Dersin Verildiği Düzey Ön Lisans ( ) Lisans (x) Yüksek Lisans( ) Doktora( ) Eğitim Öğretim Sistemi

Detaylı

ŞERİFE BALDÖKTÜ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GRAFİK VE FOTOĞRAF ALANI

ŞERİFE BALDÖKTÜ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GRAFİK VE FOTOĞRAF ALANI ŞERİFE BALDÖKTÜ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GRAFİK VE FOTOĞRAF ALANI Bölüm Tanıtımı İnsanlar arası iletişimi sağlayan araçlardan biri olan fotoğraf ve grafik sanatı, bu anlamda kültürel, sanatsal,

Detaylı

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ)

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) GAZETECİLİK ALANI ANKARA 2007 ÖĞRENME FAALİYETİ -14 AMAÇ GAZETECİLİK Bu faaliyet sonucunda gazetecilik alanındaki

Detaylı

Hazırlayan: EMRAH HAS

Hazırlayan: EMRAH HAS Hazırlayan: EMRAH HAS Eşzamanlı ya da eş zamansız, metin, grafik, animasyon, ses, video gibi içeriğin tamamen işlenmiş, yarı işlenmiş ya da ham veri şeklinde dijital ortamda verinin toplanması, veriye

Detaylı

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ)

MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) MATBAA ALANI ANKARA 2007 ÖĞRENME FAALİYETİ -26 AMAÇ MATBAA Bu faaliyetteki verilecek bilgiler sonucunda

Detaylı

Seçmeli () Ders Detayları

Seçmeli () Ders Detayları Seçmeli () Ders Detayları Ders AdıDers Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Seçmeli Güz 2 2 0 3 5 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin Dili Dersin Türü Dersin Seviyesi Ders Verilme Şekli

Detaylı

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci;

Öğrenim Kazanımları Bu programı başarı ile tamamlayan öğrenci; Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : Grafik ve Animasyon-I Ders No : 0690130054 Teorik : 2 Pratik : 1 Kredi : 2.5 ECTS : 3 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili

Detaylı

Bu dersin önkoşulu ya da eş koşulu bulunmamaktadır.

Bu dersin önkoşulu ya da eş koşulu bulunmamaktadır. Image not found http://bologna.konya.edu.tr/panel/images/pdflogo.png Ders Adı : TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ Ders No : 0020120008 : 2 Pratik : 2 Kredi : 3 ECTS : 3 Ders Bilgileri Ders Türü Öğretim Dili Öğretim

Detaylı

1 / 5. Mehmet Alper Şen. Kıdemli Yazılım Uzmanı. İletişim Bilgileri

1 / 5. Mehmet Alper Şen. Kıdemli Yazılım Uzmanı. İletişim Bilgileri Mehmet Alper Şen E-Posta İletişim Bilgileri Adres Bilgileri : senworld@gmail.com alper@kodkurdu.com : Türkiye - Antalya - Merkez - Muratpaşa Ev Telefonu : 90 (242) 247 43 21 Cep Telefonu : 90 (555) 689

Detaylı

Corel Draw Kursu, Corel, Korel, Kursu, Ankara

Corel Draw Kursu, Corel, Korel, Kursu, Ankara Corel Draw Kursu, Corel, Korel, Kursu, Ankara Bilgisayar Kursu,Ýngilizce,KPSS,ALES,Resim,Kursu,Ankara Milli Eðitim Bakanlýðý Onaylý Lisanslý Eðitim Merkezi Corel Draw Kursu Peþinde sadece 400 TL Neden

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Tanıtım Faaliyetleri Standartları Standardı Dök. No: AUZEF-SS-2.1-10 Yayın Tarihi:30.06.2014 Rev.No:00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 8 1. AMAÇ... 3 2. KAPSAM... 3 3. SORUMLULAR... 3 4. TANIMLAR... 3 5. AUZEF Tanıtım Faaliyetlerin Standartları... 3 5.1.

Detaylı

Electude International

Electude International Electude International Giriş Electude eğitmenlerin dersleri, alıştırmaları, görevleri ve testleri belirlemelerine, oluşturma, yönetme ve sınıflandırmalarına izin veren bulut tabanlı bir otomotiv e-öğrenme

Detaylı

GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI LİSANS PROGRAM BİLGİLERİ

GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI LİSANS PROGRAM BİLGİLERİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI LİSANS PROGRAM BİLGİLERİ Görsel İletişim Tasarımı Bölümü kendi içinde; Grafik Tasarımı ve Bilişim Tasarımı Uzmanlık Alanı olmak üzere ikiye ayrılmakta olup, yoğun teknoloji pratiği

Detaylı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Grafik Tasarım Standartı

İ.Ü. AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ Grafik Tasarım Standartı Dök. No: AUZEF-SS-2.4-09 Yayın Tarihi:30.06.2014 Rev.No:00 Rev Tarihi: Sayfa 1 / 10 1. Amaç... 2 2. Kapsam... 2 3. Sorumlular... 2 4. Tanımlar... 2 5. Standartların Detayları... 2 Dök. No: AUZEF-SS-2.4-09

Detaylı

Inventor. Bilişim Eğitim Merkezi Autodesk in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir.

Inventor. Bilişim Eğitim Merkezi Autodesk in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Bilişim Eğitim Merkezi Autodesk in Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

Seçmeli () Ders Detayları

Seçmeli () Ders Detayları Seçmeli () Ders Detayları Ders AdıDers Kodu Dönemi Ders Saati Uygulama Saati Laboratuar Saati Kredi AKTS Seçmeli Güz 2 2 0 3 5 Ön Koşul Ders(ler)i Dersin Dili Dersin Türü Dersin Seviyesi Ders Verilme Şekli

Detaylı

BASIM VE YAYIN TEKNOLOJİLERİ TEKNİKERİ

BASIM VE YAYIN TEKNOLOJİLERİ TEKNİKERİ TANIM Basım-yayım sektöründe her türlü materyali kullanarak, müşteri talep ve beklentileri doğrultusunda, gerekli ekipmanları bir araya getirip tasarım, basım ve yayımını yapan kişidir. A-GÖREVLER - Teknolojik

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ DERS İÇERİĞİ

EGE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ DERS İÇERİĞİ EGE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI BÖLÜMÜ DERS İÇERİĞİ Ders Kodu Dersin Adı Dersin Türü Yıl Yarıyıl AKTS Bilgisayar Destekli Grafik Tasarım Zorunlu

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Mesleki Gelişim Programı 1-ETKİNLİĞİN ADI FATİH Projesi Eğitimde Teknoloji Kullanımı Kursu -ETKİNLİĞİN AMAÇLARI Bu faaliyeti

Detaylı

Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu. Powered by MyBilet

Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu. Powered by MyBilet Etkinlik-Organizasyon Firmaları Sunumu Powered by MyBilet Online yayın nedir? MyStreamTurkey teknolojisi ile, firmanız tarafından uygun bulunulan görsel içerik ile, ekibimiz tarafından firmanızın veya

Detaylı