DETACHABLE COİL TEKNİK ŞARTNAMESİ 9 ~ MP CATETER TEKNİK ŞARTNAMESİ ~. SİSTEM TEKNİK ŞARTNAMESİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DETACHABLE COİL TEKNİK ŞARTNAMESİ 9 ~ MP CATETER TEKNİK ŞARTNAMESİ ~. SİSTEM TEKNİK ŞARTNAMESİ"

Transkript

1 DETACHABLE COİL TEKNİK ŞARTNAMESİ 9 ~ 1. Ürün 1.5 tesla MR ile uyumlu olmalıdır. 2. Helezon çapları 3-8 mm arasında olmalıdır. 3. Dacron fiber kaplı olmalıdır. 4. Kısa sürede deliği kapatmalıdır. 5. Teklifedilen ürün CE belgeli olmalıdır. 6. Ürün ambalajının üstünde son kullanma tarihi ve CE işareti olmalıdır. 7. Son kullanma tarihi 2 yıldan az olmamalıdır. 8. Teslim edilen ürünlerin sayzları kliniğin isteğine göre değiştirilecektir. 9. Ambalaj üzerinde sterilizasyon yöntemi belirtilmelidir. LO.Malzemenin UBB ürün kod numaraları ve barkodlarının bulunması zorunludur. i 1. İhalenin uhdesinde kaldığı firma malzeme kullanıldığı gün faturasını kesecek ve 24 saat içinde hastanenin tıbbi MP CATETER TEKNİK ŞARTNAMESİ ~. 1. Ürün 5 Fr olmalıdır. 2. Yan deliksiz olmalıdır. 3. Ucu incelmeyecek özellikte olmalıdır. 4. Distal ve proksimal çapları aynı olmalıdır. 5. İçerisinden tüylü coil ilerleyecek yapıya sahip olmalıdır. 6. Malzemenin UBB ürün kod numaraları ve barkodlarının bulunması zorunludur. 7. İhalenin uhdesinde kaldığı firma malzeme kullanıldığı gün faturasını kesecek ve 24 saat içinde hastanenin tıbbi DELİvER SİSTEM TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Ürün inch kateter lümenine uyumlu olmalıdır. 2. Tork kontrolü olmalıdır. 3. Release kontrol ve nitinol özellikte olmalıdır. 4. Düzeltici mandreni olmalıdır. 5. Coil kurtarma (delivery) teli olmalıdır. 6. Adaptörü olmalıdır. 7. Sıkmak için mengenesi (Pin vise) olmalıdır. 8. Coil yükleme kartuşu olmalıdır. 9. Flexible olmalıdır. 10. Ürün CE belgeli olmalıdır ve ambalajların üzerinde CE işareti olmalıdır. i i. Son kullanma tarihi 2 yıldan az olmamalıdır. 12. Ambalaj üzerinde sterilizasyon yöntemi belirtilmelidir. 13. Malzemenin UBB ürün kod numaraları ve barkodlarının bulunması zorunludur. 14. İhalenin uhdesinde kaldığı firma malzeme kullanıldığı gün faturasını kesecek ve 24 saat içinde hastanenin tıbbi. r.şenol O Çocuk Sağlığı ve Hast. Uzmanı Pediatrik Kardiyolog Dip.No:6968 Dip.Tes.No:346S2-43-lSb

2 v ALVULAPLASTİ VE nilatasyon BALONU TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Balon Aort Koarktasyonu, Pulmoner Valvülaplasti işlemlerinde atravmatik olarak işlem yapılmasını sağlamalıdır. 2) Balon Kateter küçük yaştaki hastalarda dahi kullanılabilecek çok düşük profili yapısal özellikte olmalıdır. 3) Balon Kateterin uç yapısı darlıklardan rahat geçebilmeyi sağlayan ve damar duvarına zarar vermeyen esnek ve taper uç yapısı özelliğinde olmalıdır. 4) Balon kateter şaftı balon çapına göre değişen 4F ile 9F arası kalınlıklarda seçilebilmelidir. 5) Satın alınan Balon Exchange guide ve uygun sheath mutlaka fırma tarafından sağlanmalı. 6) İstenilen balonların şişirilmiş genişlik boyutları 10,12,14,16 mm, uzunluğu maksimum 4 cm olmalıdır. 7) Seçilen balon ölçüsüne göre kullanılacak sheat İntraducer 4F ile 10F aralığında seçilebilmelidir. 8) Kateterin şaftı daha iyi bir yerleşim performansı ve itilebilirlik sağlamak üzere polimerik materyalden imal edilmiş olmalıdır. 9)Balon kateteri n şaftı özellikle turtuous anatomi şartlarında iyi bir geçiş, pushabilite ve steerabilite sağlamak üzere koaksiyal yapıda tasarlanmış olmalıdır. 10) Balon kateteri n guidewire üzerinden ilerletilmesini kolaylaştırmak ve merkezcil hareketlerin sorunsuz iletilmesini sağlamak üzere uç kısım kateter gövdesine göre daha esnek olmalıdır. Pozisyonlandırma için balon üzerinde rahatlıkla görülebilir marker olmalıdır. 11) Balonun şişme-inme süresi hızlı olmalıdır. Böylelikle kullanıcıya daha rahat ve güvenli bir çalışma imkanı, hastanın rahatlığı emniyeti sağlanmalıdır. İşlem sırasında istenmeyen bir durum oluştuğunda katetere kolaylıkla müdahale edilebilmelidir. 12) Balon üzerindeki platinium-iridium marker iyi görüntü vermeli ve bu sayede darlıklarda balonun rahat ve emniyetli pozisyonlandırılması mümkün olmalıdır. 13) Balon valvuloplasti kateterine gerekli Exchange guidwire ve intraducer sheat desteği verilmelidir. 14) Malzemeler, steril ve orijinal ambalajında teslim edilmelidir. 15 Ambalajlar üzerinde sterilizasyon tarihi ve yöntemi ile son kullanma tarihi belirtilmelidir. 16) Teslim edilen her bir malzeme, teslimat tarihi itibari ile enaz bir yıl miadlı olmalıdır. 17) Teslim edilen ürünlerin sayzları kliniğin isteğine ve hastanın durumuna göre değiştirilecektir. ı8) İlgili bölümden uygunluk yazısı almalıdır. 19) Ürün TÜV, ISO ve CE standartlarına uygun olmalıdır. 20) Bu şartname 20 (yirmi) maddeden oluşmuştur. 22) Malzemenin UBB ürün kod numaraları ve barkodlarının bulunması zorunludur. 23) İhalenin uhdesinde kaldığı fırma malzeme kullanıldığı gün faturasını kesecek ve 24 saat içinde hastanenin tıbbi malzeme birimine elden teslim edecektir. Firma malzeme kullanıldığını teyit etmeden fatura kesmeyecektir. I'rof.Or.$,..,tıl eoşı<un Çocuk SağllÇiI ve Hast. Uzmanı Pedii'l!,ık Kardiyolog Dip.No:69680Ip.Tes.No:

3 5 F MUL TİPURPOSE DİAGNOSTİK KATETER TEKNİK ŞARTNAMESİ t 02.. I. Kateter ucu radyoopasitesi yüksek olmalı, iyi görüntü vermeli. 2. Kateter ucu damar zedelenmesini azaltıcı özellikte özelolarak inceltilmiş uçlu (brite tip) olmalı, soft anti-travmatik olmalı. 3. 1:1 Torque iletimi göstermelidir. Pushabilitesi yüksek olmalıdır. 4. Kateterin proksimal ucundaki hub üzerinde renkli kodlama tekniği kullanılmalı French ölçüsü, kateter ile kullanılacak Guide wire'ın ölçüsü ve maksimum enjeksiyon basıncı yazılı olmalıdır. 5. Trombo-rezistansı azaltan özel pürüzsüz iç yüzeye sahip olmalıdır. 6. Kateterin basınç limiti 1200 psi olmalıdır. 7. Ucu delikli kateterierde daha yüksek akış sağlamak için delikler eliptik ve 2 adet olmalıdır. Akış dinamiği iyi olmalıdır. 8. Kateter gövdesi ince, paslanmaz çelik teller ile örülmüş olmalıdır. 9. Kırılma rezistansı yüksek olmalıdır. LO. Kateter DUCOR Polyurethan malzemeden yapılmış olmalıdır. IL. Kateter 5 F çapında, high flow özelliğinde seçilebilmelidir " Guide wire ile çalışmayı mümkün kılacak iç lümen çapına haiz olmalıdır. l3. Kateter ucu multipurpose şeklinde olmalıdır. 14. Malzemeler en az 1 yıl miadlı olmalıdır. 15. Malzemenin UBB ürün lot numaraları ve barkodlarının bulunması zorunludur. 16. İhalenin uhdesinde kaldığı fırma malzeme kullanıldığı gün faturasını kesecek ve 24 saat içinde hastanenin tıbbi 5 F PEDİATRİK SHEATH INTRODUCER TEKNİK ŞARTNAMESİ ~, 1. Kalp diagnostik ve girişimsel radyolojik anjiografıde kullanılacaktır. 2. İntroducer set hemostasis valfli kılıf, bir adet kılıfa bağlı stopcoc, bir adet guidewire bir adet dilatatör içermelidir. 3. İntroducer 0.021" guidewire ile kullanılmalıdır. 4. Sheath introducer seti tek tek steril paketlerde bulunacak ve steril tarihi üzerinde olacaktır. 5. Çapı 5 French olmalıdır. 6. Kılıf uzunluğu en fazla 7.5 olmalı, dilatör yeterli uzunlukta olmalı, guidewire'in iki ucu da düz, her iki ucu fleksible 0.021" olmalıdır. 21 G iğne ile kullanılmalıdır. 7. Sheat içinde kateter geçirildiğinde, kateterin kenarında kan sızmasını önleyecek 6 yapraklı özel bir valf mekanizması olmalıdır. 8. Malzemeler en az 1 yıl miadlı olmalıdır. 9. Malzemenin UBB ürün lot numaraları ve barkodlarının bulunması zorunludur. io. İhalenin uhdesinde kaldığı firma malzeme kullanıldığı gün faturasını kesecek ve 24 saat içinde hastanenin tıbbi - Prof.Or.şenol COŞKUN Çocuk Sağlığı ve Hast. Uzmanı Pediatrik Kardiyolog Dip.No:6968 Dip.Tes.No:

4 0.035 EXCHANGE GUİDE WİRE TEKNiK ŞARTNAMESİ i 02> :' L.Exchange Guidwire inch kalınlığında olmalı ve boyu 260 cm olmalıdır. 2.Exchange Guidwire ucu atravmatik yapıda ve yuvarlak olmalıdır. 3.Exchange Guidwire'lar 1: 1 torque özelliğine sahip olmalıdır. 4.Exchange guidwire uç kısmı J şeklinde olmalıdır. S.Exchange Guidwire tamamen PTFE teflon kaplı olmalıdır. 6.Malzemeler en az 1 yıl miadlı olmalıdır. 7. Malzemenin UBB ürün lot numaraları ve barkodlarının bulunması zorunludur. 8. İhalenin uhdesinde kaldığı fırma malzeme kullanıldığı gün faturasını kesecek ve 24 saat içinde hastanenın tıbbi malzeme birimine elden teslim edecektir. Firma malzeme kullanıldığını teyit etmeden fatura kesmeyecektir.

5 SEPTAL OKLÜOER TAŞıMA SiSTEMi için KıLAVUZ TEL TEKNiK ŞARTNAMESi ltbs- 1. Transkateter yaklaşım yöntemi ile kapatılacak kardiovasküler defektierde kullanılan oklüder aletlerinin taşıma sistemini taşımak ve destek vermek için kullanılacak kılavuz tel, extra süper-stiff ve fixed core özellikte,teflon kaplı ve özel muhafazası içinde olmalıdır. 2. Dış yüzeyi kayganlaştırıcı (hidrofilik) madde ile kaplanmış olmalıdır. 3. Ucu modifiye-j olmalı, J çapı 1.5 mm olmalıdır. 4. Distal ucunun 5 cm'lik kısımı floppy uç lu olmalıdır. 5. Çapı 0.035" ve uzunluğu 260 cm. olmalıdır. 6. Malzemeler steril ve orijinal ambalajında teslim edilmelidir. 7. Ambalajlar üzerinde sterilizasyon tarihi ve yöntemi ile son kullanma tarihi belirtilmiş olmalıdır. Teslim edilen her bir malzeme teslimat tarihi itibarı ile enaz bir yıl miadlı olmalıdır. 8. Malzemenin UBB ürün kot numaraları ve barkodlarının bulunması zorunludur. 9. Ihalenin uhdesinde kaldığı firma malzeme kullanıldığı gün faturasını kesecek ve 24 saat içinde hastanenin tıbbi --= ProfDr. Şenoı CO Ç,ıcuk Sağlığı ve HastŞuKz UN p... manı. edıatnk Kardi i Dip No:6968 D 1i ya oç ıp. es.no:

6 ÖLÇÜM (SiZiNG) BALON KATETERi TEKNiK ŞARTNAMESi Iab 1. Transkateter yöntemi ile septal oklüderle kapatılacak kardiyovasküler defektierin hassas ölçümü amacı ile dizayn edilmiş olmalıdır. 2. Yüksek esneme kabiliyeti olan yumuşak balon materyalinden imal edilmiş olmalıdır. 3. Kateter çapı 7F ve kullanılabilir uzunluğu 70 cm olmalıdır. 4. Kullanıcı isteğine gore; balon çapı 24 mm ve 34 mm. olarak seçilebilmelidir. 24 mm'lik balon boyu 4.5 cm ve 34 mm'lik balon boyu 5.0 cm'den kısa olmamalıdır. 5. Angiografik ölçümlerde, referans için balonun içinde 15 mm. ve 0.4 mm. aralıklı toplam 3 adet marker bulunmalıdır. 6. Balon kateter 0.035" kılavuz tel ile kullanılmalıdır. 7. Geçiş kabiliyetini arttırmak için balon ucu, "short tip" yapıda olmalıdır. 8. istenilen balon ölçüleri,teslimat sırasında kullanıcı bölüm tarafından belirlenecektir. 9. Teklif veren firmalar,zaman içinde kullanımla kullanıcı kliniğin elinde kalan miyadı uygun ölçüdeki balonları,talebe gore uygun ölçüdeki balonlarla değiştireceklerdir 10. Malzemeler,steril ve orijinal ambalajında teslim edilmelidir. 11. Ambalajlar üzerinde sterilizasyon tarihi ve yöntemi ile son kullanma tarihi belirtilmiş olmalıdır. Teslim edilen herbir malzeme teslimat tarihi itibarı ile en az bir yıl miadlı olmalıdır. 12. Malzemenin UBB ürün kot numaraları ve barkodlarının bulunması zorunludur. 13. ihalenin uhdesinde kaldığı firma malzeme kullanıldığı gün faturasını kesecek ve 24 saat içinde hastanenin tıbbi Istenen Ölçüler : 24 mm çapında Adet 34 mm çapında Adet Prof.or.Şen~ COŞKUN Çocuk Sağlığı ve Hast, Uzmanı. Pediatrik Kardiyolog n,,, No:6968 Dip.Tes.No:

7 MULTi SNARE SETi TEKNiK ŞARTNAMESi 1. Diagnostik ve girişimsel işlemlerde, damar içinde kalan yabancı cisimleri çıkarmak, zor pozisyonlarda kateter veya guidewire ucu yakalayarak işlemi kolaylaştırmak vb. için imal edilmiş olmalıdır. 2. Snare oval olmalı ve çapı kullanıcı isteğine göre 5 mm., 1O mm., 15 mm.,20 mm veya 30 mm. olarak seçilebilmelidir. 3. Snare açıldığı zaman, frontal ve lateral yakalama özelliğine sahip olmalıdır. 4. işlemin yapılacağı bölgeye kolay ulaşım için kendi kateteri dışında herhangibir başka kateter içinde de kullanılabilir olmalıdır. 5. Snare, introducerin distal ucunda pozisyonlandırma kolaylığı için marker bulunmalıdır. 6. Introducer uzunluğu 100 cm 'den ve snare uzunluğu 125 cm. 'den kısa olmamalıdır. Introducer'in çapı, snare çapına göre 4 Fr. veya 5 Fr. olmalıdır. 7. Istenilen Snare ölçüleri,teslimat sırasında kullanıcı bölümün talebine göre belirlenecektir 8. Set içerisinde; Snare, uzun introducer ve torquer bulunmalıdır. 9. Malzeme, steril ve orijinal ambalajında teslim edilmelidir. 10. Ambalajlar üzerinde sterilizasyon tarihi ve yöntemi ile son kullanma tarihi belirtilmiş olmalıdır. Teslim edilen herbir malzeme teslimat tarihi itibarı ile en az bir yıl miadlı olmalıdır... en OŞKUN Çocuk S -Iığı ve Hast U P edıatrik. K c{. zmanı Dip.No 6968 D 1i ar IYO/og ıp. es.no:

8 SET MICROPUNCTURE TEKNIK SARTNAMESI \.0 ct ı. 0,018 pilatinyum ucu yumşak,sert şaftlı kılavuz tel ve 4F ve 5F dilatörden oluşan koaksiyal 0,018 teli rahat takip edebilecek dilatörün uç kısmı eksizyon yapmaksızın geçişe uygun bir sistem olmalıdır. 2. Bir mikro tek duvar ponksiyon iğnesi bulunmalı,pediatrik hastalar için 21 gauge 4cm,erişkin için 21 gauge 7cm boyutlarında olmalıdır. 3. Küçük dilatör çekildiğinde 4Fdilatörün içi 0,035inch ve 0,038 inch kılavuz tel kabul edilecek lümene sahip olmalıdır. 4. Özellikle skarlı,daha önce anjıyografi yapılmış arterlerden ve çocuk hastalarda ince damarlardan girilirken yüksek performans göstermelidir. 5. Malzeme steril ve orjinal ambalajında teslim edilmelidir. 6. Ambalajlar üzerinde sterilizasyon yöntemi ile son kullanma tarihi belirtilmiş olmalıdır. 7. Teslim edilen herbir malzeme teslimat tarihi itibarı ile en az 2 yıl miadlı olmalıdır. 8. kılavuz tel platin uçlu paslanmaz çelik ya da nitinol olmalıdır. 9. 4F ya da 5F seçenekleri olmalıdır. l O. Dilatör 10cm uzunluğunda olmalıdır. ll. İçeriğindeki her ürün ayrı olarak paketlenmiş olmalıdır. CHECK-FLO HAUSDORF -LOCK ATRIAL INTRODUCER TEKNIK ŞARTNAMESİ L<J~ i. Düğümlenme veya ezilmeye izin vermeyen yapıda olmalıdır. 2. Introducer içinde bulunan dilatatörü uç kısmı uzun tapered olmalıdır Uç kısım hausdorf konfigürasyonunda olmalıdır Introducer uzunluğu 75cm olmalıdır. 5. Introducer uç kısmında RB(Radyopak Markır) bulunmalıdır. 6. Introducer braided yapıda olmalıdır. 7. Introducer French kalınlıklarda seçilebilmelidir. 8. İç lümen çapı 0,038 inch olmalıdır. Prof.Dr.Şerıol COŞKUN Çocuk Sağııg: ve Hast. Uzmanı Pediatrik Kardiyolog Dip.No:6968Dıp.Tes.No:346S2-434S6

9 0.035 EXCHANGE GUIDE WIRE SUPER STIFF J CURVE TEKNİK ŞARTNAMESİ Jo 4 1. Vasküler ve nonvasküler girişimsel işlemlerde, kullanılan malzemeye gereken ekstra desteği verecek şekilde özelolarak dizaynedilmiş olmalıdır. 2. Yüksek steerabilitesi ve trakabilitesi olmalı, gövdesi kullanılacak malzemeyi taşıyacak derecede sert olmalıdır. 3. Dış yüzeyi Teflon kaplı olmalıdır. 4. Dokuya zarar vermemesi için ucu fleksible olmalı, flexible uç uzunluğu 3,5 cm.'den uzun olmamalıdr. 5. Malzeme inch kalınlığında olmalıdır cm. uzunluğunda seçenekler sunulmalıdır. 7. Uç kısım J olmalıdır. 8. Malzemeler steril ve orijinal ambalajında teslim edilmelidir. 9. Ambalajlar üzerinde sterilizasyon tarihi ve yöntemi ile son kullanma tarihi belirtilmiş olmalıdır. Teslim edilen her bir malzeme teslimat tarihi itibarı ile en az 2 yıl miadlı olmalıdır. 10. Ürünün gerekli durumlarda idarenin istediği değişik ebat ve boyutlarıyla değiştirilebilir olması gerekmektedir. 11. Malzemenin UBB ürün lot numaraları ve barkodlarının bulunması zorunludur. i2. İhalenin uhdesinde kaldığı fırma malzeme kullanıldığı gün faturasını kesecek ve 24 saat içinde hastanenin tıbbi malzeme birimine elden teslim edecektir. Firma malzeme kullanıldığını teyit etmeden fatura kesmeyecektir EXCHANGE GUIDE WIRE SUPER STIFF J CURVE TEKNİK ŞARTNAMESi l"4 5> 1. Vasküler ve nonvasküler girişimsel işlemlerde, kullanılan malzemeye gereken ekstra desteği verecek şekilde özelolarak dizaynedilmiş olmalıdır. 2. Yüksek steerabilitesi ve trakabilitesi olmalı, gövdesi kullanılacak malzemeyi taşıyacak derecede sert olmalıdır. 3. Dış yüzeyi Teflon kaplı olmalıdır. 4. Dokuya zarar vermemesi için ucu fleksible olmalı, flexible uç uzunluğu 3,5 cm.'den uzun olmamalıdr. 5. Malzeme inch kalınlığında olmalıdır cm. uzunluğunda seçenekler sunulmalıdır. 7. Uç kısım J olmalıdır. 8. Malzemeler steril ve orijinal ambalajında teslim edilmelidir. 9. Ambalajlar üzerinde sterilizasyon tarihi ve yöntemi ile son kullanma tarihi belirtilmiş olmalıdır. Teslim edilen her bir malzeme teslimat tarihi itibarı ile en az 2 yıl miadlı olmalıdır. 10. Ürünün gerekli durumlarda idarenin istediği değişik ebat ve boyutlarıyla değiştirilebilir olması gerekmektedir. 11. Malzemenin UBB ürün lot numaraları ve barkodlarının bulunmasi zorunludur. 12. İhalenin uhdesinde kaldığı fırma malzeme kullanıldığı gün faturasını kesecek ve 24 saat içinde hastanenin tıbbi malzeme birimine elden teslim edecektir. Firma malzeme kullanıldığını teyit etmeden fatura kesmeyecektir. KATETER BALON BERMAN 4F TEKNİK ŞARTNAMESİ 1'-i s>. 1. Kateter 4F çapında ve 50 cm boyunda olmalıdır. 2. Kateter 5F introducer'la kullanılabilmelidir. 3. Balunun maksimum şişme kapasitesi 0.6 ml. olmalıdr. 4. Balonun şişik halde çapı 6-1/2mm olmalıdır " guidewire ile kullanılmalıdır. 6. Sıvı akış hızı 6cc/sec olmalıdır. 7. Yerleştirmede kolaylık yaratması için kateteri n her 10 cm 'sinde işaret marker'ları bulunmalıdır. 8. Kateter kolay manipülasyon için Polyvinyl Chloride'den imal edilmiş olmalıdır. 9. Maksimum 600 psi basınca dayanıklı olmalıdır. 10. Kateterler, steril ve orjinal ambalajında teslim edilmelidir. ll. Ambalajlar üzerinde sterilizasyon tarihi ve yöntemi ile son kullanma tarihi belirtilmiş olmalıdır. 12. Teslim edilen her bir malzeme teslimat tarihi itibari ile en az 2 yıl miadlı olmalıdır. 13. Malzemenin UBB ürün lot numaraları ve barkodlarının bulunması zorunludur. 14. İhalenin uhdesinde kaldığı fırma malzeme kullanıldığı gün faturasını kesecek ve 24 saat içinde hastanenin tıbbi

10 ASO OCLÜOER ALETi TEKNiK ŞARTNAMESi \y~ 1. Sekundum tip ASO'nin transkateter yaklaşım yöntemi ile kapatılması için nitinolden imal edilmiş self expandable çiftli disk şeklinde olmalıdır. 2. Iki disk, kapatılacak ASO'nin ölçüsüne uygun aynı malzemeden mamül bir parça ile birleştirilmiş olmalıdır. 3. Trombojeniteyi hızlandırarak kapanma kabiliyetini arttırmak için bütün aletin içi polyester fiber ile doldurulmuş olmalıdır. 4. Sol atrium içinde açılırken, uç formunu görmek, komplikasyonları önlemek ve rahat pozisyonlandırma için oklüderin uç kısmında marker bulunmalıdır. 5. Gerilmiş çapı 4 mm ile 40 mm. arasındaki sekundum tip ASO'lerin kapatılması için birebir uygun ölçüleri olmalıdır. 6. Hassas bir kapatma işlemi ve uzun dönemde erozyonu önlemek için 4 mm ile 20 mm arasındaki sekundum tip ASO'ler için alet ölçüleri birer mm, 20 mm ile 40 mm arasındaki ASO'ler için ise ikişer mm aralıklarla artmalıdır. 7. Çok küçük çocuklara bile rahatlıkla müdahele edebilmek için oklüderin yüklenmiş profili düşük olmalıdır. Ince çaplı taşıma sistemi ile kullanılan oklüderler tercih edilecektir mm ila 10 mm arasındaki oklüderler; 6F, 11 mm ila 17 mm arasındaki oklüderler; 7F, 18 mm ila 20 mm arasındaki oklüderler 8F, 22mm ve 24 mm oklüderler; 9F, 26 mm ila 30 mm arasındaki oklüderler 1OFve 32 mm ile üzerindeki ölçüler, en fazla 12F ölçüsündeki taşıma sistemleri ile gönderilebilmeilidir. 9. Kullanımı kolay ve kapatma hızı yüksek olmalıdır. 10. Oklüder brrakılmadarı önce pozisyonlandırma veya değişim amacı ile geri alınabilmelidir. 11. Multi-fenestre sekundum ASO'ler için, aletin 18 mm, 25 mm, 30 mm. ve 35 mm. çapında cribriform modeli olmalı ve işlem esnasında gerekli olduğu takdirde değişim yapılabilmelidir. 12. Uygulama esnasında sadece bir taşıma sistemi yardımı ile kapatılacak bölgeye kolaylıkla gönderilebilmeli, herhangibir yardımcı ataşmana gerek duyulmamalıdır. 13. Teklif edilen malzemenin, tam oklüzyon oranının yüksek, rezidü şant oranının düşük olduğu, uluslararası kabul görmüş merkezlerde yapılan ve yayınlanan klinik çalışmalar ile kanıtlanmalıdır. Ayrıca en az 5 yıllık izlem sonuçlarına ilişkin olarak yayınlanan klinik çalışmalar, değerlendirme için verilmelidir. 14.Teklif veren firmalar,zaman oklüderleri, talebe göre uygun ölçüdeki oklüderler içinde kullanımla kullanıcı kliniğin elinde kalan miyadı uygun ölçüdeki ile değiştireceklerdir. 15. istenilen oklüder ölçüleri,teslimat sırasında kullanıcı bölümün talebine göre yapılacaktır. Uygulama sırasında firma yetkilisi, tam bir set ile işlem esnasında hazır bulunacak ve yapılan ölçürne uygun ölçüdeki oklüderi temin ederek işlemin yapılmasına olanak sağlayacaktır. 16. Teklif edilen malzemeler, CE ve tercihan FOA uluslarası kalite belgelerine sahip olmalıdır. 17. Malzeme, steril ve orijinal ambalajında teslim edilmelidir. 18. Ambalajlar üzerinde sterilizasyon tarihi ve yöntemi ile son kullanma tarihi belirtilmiş olmalıdır. Teslim edilen herbir malzeme teslimat tarihi itibarı ile en az bir yıl miadlı olmalıdır. 19. Malzemenin UBB ürün kot numaraları ve barkodlarının bulunması zorunludur. ProfDr. ŞenOı COŞKUN Çocuk Sağlığı ve Has! U Pe. t'. ımanı....nk Kareiyolog.No.o9b.Tes.No: '

11 20. ihalenin uhdesinde kaldığı firma malzeme kullanıldığı gün faturasını kesecek ve 24 saat içinde hastanenin tıbbi ASD OKLÜDER ALETi için TORQVUE TAŞıMA SiSTEMi TEKNiK ŞARTNAMESi Ilt+- 1. Satınalınacak ASD Oklüderine uygun ve işlem sırasında herhangibir yardımcı malzeme gerektirmeyecek komple bir sistem olmaldır. 2.Taşıma sisteminin içinde; - Oklüderi defekt bölgesine ilerletecek 45 derecelik uç açısı olan uzun kılıf ve dilatörü, - Oklüderi bağlama (vidalama), gönderme ve serbestleştirme fonksiyonu gören taşıma teli, - Oklüderi içine alma ve uzun kılıfa yükleme fonksiyonu gören yükleyici (loader) - Y-Konnektör, tek yönlü musluk ve basınca dayanıklı uzatma seti bulunmalıdır. 3. Kullanılacak oklüder çapına gore; 5Fr ile 12 Fr. arasında değişik ölçüleri olmalıdır. Uygulama sırasında firma yetkilisi, bütün ölçüler ile işlem esnasında hazır bulunacak ve kullanılacak oklüdere göre uygun ölçüdeki taşıma sistemini temin ederek işlemin yapılmasına olanak sağlayacaktır. 4. Taşıma sisteminin kılıfı ve dilatörü, poliürethan malzemeden imal edilmiş olmalıdır. Kılıf anti-kinking özelliğe sahip olmalıdır. 5. Torque(döndürme) kontrolü, gönderme sırasında oklüdere gereken desteği verme ve manevra yapma kolaylığı açısından taşıma sisteminin kılıfının ucu hariç tüm gövdesi örgülü çelik telle beslenmiş olmalıdır. 6. Damar yüzeyine zarar vermemesi uzun kılıfın ucu atravmatik ve soft tip özellikte olmalıdır. Kolay pozisyonlandırma için uç kısmında radyopak marker bulunmalıdır. 7. Oklüderin kolay ilerletilebilmesi için uzun kılıfın iç yüzeyi teflon kaplı olmalıdır. 8. Taşıma telinin proximal ucunda gerektiğinde kılıf değişimi (exchange) için vidalı uzatma sistemi olmalı 9. Oklüder içinde iken ve uzun kılıfa yükleme yapılırken sistemde hava olup olmadığını anlamak için yükleyici(loader) içinin görünmesine olanak tanıyacak kadar şeffaf olmalıdır. 10. Malzeme, steril ve orijinal ambalajında teslim edilmelidir. 11. Ambalajlar üzerinde sterilizasyon tarihi ve yöntemi ile son kullanma tarihi belirtilmiş olmalıdır. Teslim edilen herbir malzeme teslimat tarihi itibarı ile en az bir yıl miadlı olmalıdır. 12. Malzemenin UBB ürün kot numaraları ve barkodlarının bulunması zorunludur. 13. Ihalenin uhdesinde kaldığı firma malzeme kullanıldığı gün faturasını kesecek ve 24 saat içinde hastanenin tıbbi ~~~~~~~~UN ast.uz~ Pediatrik Ka. 01r)0 Dip.No:6968Dip TesNoJ4o~L-4J4~

12 ATRiAL SEPTOSTOMY BALON KATETER TEKNiK ŞARTNAMESi \ ~ g. 1. Balon Kateter düşük profilli olmalı yeni doğanlarda bile septostomy işleminin kolaylıkla yapılmasını sağlamalıdır. 2. Kateterin ucu önceden şekillendirilmiş multipurpose yapıda olmalı (eğimli) böylelikle sol atrium'a kolaylıkla giriş sağlanmış olmalıdır.rahat bir manevra için kateterin uç kısmı flexible olmalıdır. 3. Kateter gövdesi, 5F kalınlığında,balon çapı 13.5 mm. civarında olmalıdır. 4. Kateter gövdesi polymeric materyalden mamül olmalı böylelikle iyi bir pushabilite ve yerleşim performansı sağlanmış olmalıdır. 5. Rahat bir çalışma için kateter gövdesi radiopaque olmalr'drr.emniyetli bir pozisyonlandırma için balon üzerinde fluoroskopi altında iyi görüntü veren bir marker bulunmalıdır. 6. Kateterin ucu açık olmah.basınç alma veya O 2 saturasyonu ölçümlerine olanak tanımaııdır. 7. Balonlarla kulanılan introducer çapları çok büyük olmamalı ve kullanılan şafta göre bir büyük ölçüde introducer kullanımı yeterli olmalıdır. 8. Kateterin balonu non-compliant thermoplastic elastomerden mamul olmalı,şişirildiği zaman yeterli sertliğe erişerek septostomy işlemi sırasında esnememelidir. 9. Balonun şişmelinme süresi hızlı olmalıdır.balonun şişmesi için;13.5 mm'lik balon için 2 cc ve 9.5 mm'lik balon için 1 cc. 'lik volume vermek yeterli olmalıdır. 10. Balon Kateterin şaftı koaxial yapıda olmalı.dolayıst ile pushabilite ve steerabilitesi iyi olmalıdır. Uç kısmının gövdeye göre flexible olması sebebi ile balon kateteri n sürekli olarak merkezcil hareketi, optimal guidewire kontrolü,iyi bir trackabilite elde edilmiş olmalıdır. 11. Teklif edilen malzemeler, CE ve FDA uluslarası kalite belgelerine sahip olmalıdır. 12. Kateterler,steril ve orijinal ambalajında teslim edilmelidir. 13. Ambalajlar üzerinde sterilizasyon tarihi ve yöntemi ile son kullanma tarihi belirtilmiş olmalıdır. Teslim edilen herbir malzeme teslimat tarihi itibarı ile en az bir yıl miadlı olmalıdır. -==) prof.dr.ş~ Çocuk Sag-Iıg- OŞKUN i Ve Hast U Pediatrik K.. zmanı Dip. NO:6968 D' ardıy%ç ıp, Tes.No:

13 10 F SHEAT INTRODUCER TEKNİK ŞARTNAMESi \~::t- 1. Kalp diagnostik ve girişimsel radyolojik anjiografıde k:ullanılacakur. 2. lntraducer set homeostazis valfli kılıf, bir adet kılıfa bağlı stoppoc, 1 adet guide-wire ve 1 adet dilatatör içermelidir. 3. Sheat intraducer seti tek tek steril paketlerde bulunacaktır F çapta olmalıdır. 5. Guide wire'nin bir ucu 'J' şeklinde ve fleksibl olmalıdır 6. Sheath içinden kateter geçirildiğinde kateter kenarından kan sızmasını önleyecek 6 yapraklı özel bir valfmekanizması olmalıdır. 7. Malzemenin en az 2 yıl miadı olmalıdır. 8. Teslim edilecek ürünlerin Lot ve UBB numaraları fatura üzerinde belirtilecek ve malzemeler tıbbi malzeme birimine teslim edilecektir. lif SHEAT INTRODUCER TEKNİK ŞARTNAMESi 1. Kalp diagnostik ve girişimsel radyolojik anjiografıde kullanılacakur. 2. lntraducer set homeostazis valfli kılıf, bir adet kılıfa bağlı stoppoc, 1 adet guide-wire ve 1 adet dilatatör içermelidir. 3. Sheat intraducer seti tek tek steril paketlerde bulunacaktır F çapta olmalıdır. 5. Guide wire'nin bir ucu 'J' şeklinde ve fleksibl olmalıdır 6. Sheath içinden kateter geçirildiğinde kateter kenarından kan sızmasını önleyecek 6 yapraklı özel bir valfmekanizması olmalıdır. 7. Malzemenin en az 2 yıl miadı olmalıdır. 8. Teslim edilecek ürünlerin Lot ve UBB numaraları fatura üzerinde belirtilecek ve malzemeler tıbbi malzeme birimine teslim edilecektir. 12 F SHEAT INTRODUCER TEKNİK ŞARTNAMESi 115, ı. Kalp diagnostik ve girişimsel radyolojik anjiografıde k:ullanılacakur. 2. lntraducer set homeostazis valfli kılıf, bir adet kılıfa bağlı stoppoc, 1 adet guide-wire ve 1 adet dilatatör içermelidir. 3. Sheat intraducer seti tek tek steril paketlerde bulunacaktır F çapta olmalıdır. 5. Guide wire'nin bir ucu 'J' şeklinde ve fleksibl olmalıdır 6. Sheath içinden kateter geçirildiğinde kateter kenarından kan sızmasını önleyecek 6 yapraklı özel bir valfmekanizması olmalıdır. 7. Malzemenin en az 2 yıl miadı olmalıdır. 8. Teslim edilecek ürünlerin Lot ve UBB numaraları fatura üzerinde belirtilecek ve.malzemeler tıbbi malzeme birimine teslim edilecektir.

14 0.021 EXCHANGE HİDROFİLİK GUİDE WİRE TEKNİK ŞARTNAMESİ i yıli. Guide Wire çekirdeğinde süper esnek özel Nikel- Titanyum alaşımından yapılmış Radiopak Solid bir metal içermelidir. 2. Bu metalin üzeri uluslararası standart ölçülerde biyolojik uygunluğu kanıtlanmış özel poliüretan elastomer malzeme ile birbirinden ayrılmayacak şekilde kaplanmış olmalıdır. 3. İyi torque kontrolüne sahip olmalıdır. 4. Guide Wire'ın en dışı hidrofilik bir malzeme ile kaplanmış olup, su ve kan gibi biyolojik sıvılarla temasa geçildiğinde, biyolojik ortamda en zor geçişlerden bile rahatlıkla geçebilecek kayganlıkta olmalıdır. 5. Guide Wire'ın ucu kesinlikle atravmatik olmalıdır. 6. Merkezdeki süper esnek özel Nikel-Titanyurn (nitinol) alaşımlı metal, Guide Wire'ın ucuna yaklaşık 3cm kala bitmelidir. 7. Hidrofilik kaplama dolayısıyla, kateter, Guide Wire üzerinden kaydırıldığında çok kolay kaymasını sağlamalıdır. 8. Süper esnek Guide Wire bükülmelerden etkilenmemeli tekrar eski şeklini almalıdır. Bu özelliği ile Guide Wire kuvvetli hafızaya sahip olmalıdır. 9. Guide Wire damar seçiciliği için 1: 1 tork kontrolü sağlamalıdır. 10. Guide Wire inch kalınlığında seçenekleri, 260 cm uzunluğunda ve ucu açılı olmalıdır. ll. Guide Wire'lar teker teker ambalajlanmış steril paketlerde olmalıdır. 13. Teslim edilen malzemelerin, teslim tarihinden itibaren en az 18 ay raf ömrü olmalıdır. 14. Malzemenin UBB ürün lot numaraları ve barkodlarının bulunması zorunludur. 15. ihalenin uhdesinde kaldığı firma malzeme kullanıldığı gün faturasını kesecek ve 24 saat içinde hastanenin tıbbi malzeme birimine elden teslim edecektir. Firma malzeme kullanıldığmı teyit etmeden fatura kesmeyecektir EXCHANGE HİDROFİLİK GUİDE WİRE TEKNİK ŞARTNAMESİ \IL.P i. Guide Wire çekirdeğinde süper esnek özel Nikel-Titanyum alaşımından yapılmış Radiopak Solid bir metal içermelidir. 2. Bu metalin üzeri uluslararası standart ölçülerde biyolojik uygunluğu kanıtlanmış özel poliüretan elastomer malzeme ile birbirinden ayrılmayacak şekilde kaplanmış olmalıdır. 3. İyi torque kontrolüne sahip olmalıdır. 4. Guide Wire'ın en dışı hidrofilik bir malzeme ile kaplanmış olup, su ve kan gibi biyolojik sıvılarla temasa geçildiğinde, biyolojik ortamda en zor geçişlerden bile rahatlıkla geçebilecek kayganlıkta olmalıdır. 5. Guide Wire'ın ucu kesinlikle atravmatik olmalıdır. 6. Merkezdeki süper esnek özel Nikel-Titanyum (nitinol) alaşımlı metal, Guide Wire'ın ucuna yaklaşık 3cm kala bitmelidir. 7. Hidrofilik kaplama dolayısıyla, kateter, Guide Wire üzerinden kaydırıldığında çok kolay kaymasını sağlamalıdır. 8. Süper esnek Guide Wire bükülmelerden etkilenmemeli tekrar eski şeklini almalıdır. Bu özelliği ile Guide Wire kuvvetli hafızaya sahip olmalıdır. 9. Guide Wire damar seçiciliği için 1: 1 tork kontrolü sağlamalıdır. 10. Guide Wire inch kalınlığında seçenekleri, 260 cm uzunluğunda ve ucu açılı olmalıdır. 11. Guide Wire'lar teker teker ambalajlanmış steril paketlerde olmalıdır. 13. Teslim edilen malzemelerin, teslim tarihinden itibaren en az 18 ay rafömrü olmalıdır. 14. Malzemenin UBB ürün lot numaraları ve barkodlarının bulunması zorunludur. 15. İhalenin uhdesinde kaldığı firma malzeme kullanıldığı gün faturasını kesecek ve 24 saat içinde hastanenin tıbbi malzeme birimine elden teslim edecektir. Firma malzeme kullanıldiğıru teyit etmeden fatura kesmeyecektir.

15 0.032 EXCHANGE HİDROFİLİK GUİDE WİRE TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Guide Wire çekirdeğinde süper esnek özel Nikel-Titanyum alaşımından yapılmış Radiopak Solid bir metal içermelidir. 2. Bu metalin üzeri uluslararası standart ölçülerde biyolojik uygunluğu kanıtlanmış özel poliüretan elastomer malzeme ile birbirinden ayrılmayacak şekilde kaplanmış olmalıdır. 3. İyi torque kontrolüne sahip olmalıdır. 4. Guide Wire'ın en dışı hidrofilik bir malzeme ile kaplanmış olup, su ve kan gibi biyolojik sıvılarla temasa geçildiğinde, biyolojik ortamda en zor geçişlerden bile rahatlıkla geçebilecek kayganlıkta olmalıdır. S. Guide Wire'ın ucu kesinlikle atravmatik olmalıdır. 6. Merkezdeki süper esnek özel Nikel-Titanyum (nitinol) alaşımlı metal, Guide Wire'ın ucuna yaklaşık 3cm kala bitmelidir. 7. Hidrofılik kaplama dolayısıyla, kateter, Guide Wire üzerinden kaydırıldığında çok kolay kaymasını sağlamalıdır. 8. Süper esnek Guide Wire bükülmelerden etkilenmemeli tekrar eski şeklini almalıdır. Bu özelliği ile Guide Wire kuvvetli hafızaya sahip olmalıdır. 9. Guide Wire damar seçiciliği için 1: 1 tork kontrolü sağlamalıdır. 10. Guide Wire inch kalınlığında seçenekleri, 260 cm uzunluğunda ve ucu açılı olmalıdır. 11. Guide Wire'lar teker teker ambalajlanmış steril paketlerde olmalıdır. 13. Teslim edilen malzemelerin, teslim tarihinden itibaren en az 18 ay raf ömrü olmalıdır. 14. Malzemenin UBB ürün lot numaraları ve barkodlarının bulunması zorunludur. IS. İhalenin uhdesinde kaldığı fırma malzeme kullanıldığı gün faturasını kesecek ve 24 saat içinde hastanenin tıbbi malzeme birimine elden teslim edecektir. Firma malzeme kullanıldığını teyit etmeden fatura kesmeyecektir. 4 F PİGTAİL DİAGNOSTİK KATETER TEKNİK ŞARTNAMESİ 'yo 1. Kateter ucu radyoopasitesi yüksek olmalı, iyi görüntü vermeli. 2. Kateter ucu damar zedelenmesini azaltıcı özellikte özelolarak inceltilmiş uçlu (brite tip) olmalı, soft anti-travmatik olmalı. 3. 1:1 Torque iletimi göstermelidir. Pushabilitesi yüksek olmalıdır. 4. Kateterin proksimal ucundaki hub üzerinde renkli kodlama tekniği kullanılmalı French ölçüsü, kateter ile kullanılacak Guide wire'ın ölçüsü ve maksimum enjeksiyon basıncı yazılı olmalıdır. S. Trombo-rezistansı azaltan özel pürüzsüz iç yüzeye sahip olmalıdır. 6. Kateterin basınç limiti 1200 psi olmalıdır. 7. Ucu delikli kateterlerde daha yüksek akış sağlamak için delikler eliptik ve 6 adet olmalıdır. Akış dinamiği iyi olmalıdır. 8. Kateter gövdesi ince, paslanmaz çelik teller ile örülmüş olmalıdır. 9. Kırılma rezistansı yüksek olmalıdır. 10. Kateter DUCOR Polyurethan malzemeden yapılmış olmalıdır. l l, Kateter 4 F çapında, high flow özelliğinde seçilebilmelidir " Guide wire ile çalışmayı mümkün kılacak iç lümen çapına haiz olmalıdır. 13. Kateter ucu pigtail şeklinde olmalıdır. 14. Malzemeler en az 1 yıl miadlı olmalıdır. IS. Malzemenin UBB ürün lot numaraları ve barkodlarının bulunması zorunludur. 16. İhalenin uhdesinde kaldığı fırma malzeme kullanıldığı gün faturasını kesecek ve 24 saat içinde hastanenin tıbbi C pmfd'~ --- ÇQsHı(sa6~. Pediatrik Kardiyolog Drp.No:6968 Dip.Tes.No:

16 BASINÇ UZATMA HATTI TEKNİK ŞARTNAMESİ lf)to cm uzunluğunda 400 psi basınca dayanıklı saydam olmalıdır. 2. FlM (erkek-dişi) özelliğine sahip olmalıdır. 3. Teklif edilen ürünler üretici firmaların en son ürünü olmalıdır. 4. Malzemeler steril paketlerde ambalajlanmış olmalı, paketler üzerinde üretici firma veya ithalatçı firmanın ad ve adresi:ürünün katolog ve lot nosu, üretim ve son kullanma tarihi bulunmalıdır. 5. Ürünlerin son kullanma tarihi teslim tarihinden itibaren en az 2 yıl olmalıdır. 6. Teslim edilecek ürünlerin Lot ve UBB numaraları fatura üzerinde belirtilecek ve malzemeler tıbbi malzeme birimine teslim edilecektir. ~ Prof.Dr.Şenol COŞKUN Çocuk Sağlığı ve Has!. Uzmanı Pediatrik Kardiyolog Dip.No:6968 Dip.Tes.No: \'

17 4 F PEDiATRİK SHEATH INTRODUCER TEKNİK ŞARTNAMESİ 153> 1- Kalp diagnostik ve girişimsel radyolojik anjiografide kullanılacaktır. 2- İntroducer set hemostasis valfli kılıf, bir adet kılıfa bağlı stopcoc, bir adet guidewire bir adet dilatatör içermelidir. 3- İntroducer 0.02 ı" guidewire ile. kullanılmalıdır. 4- Sheath introducer seti tek tek steril paketlerde bulunacak ve steril tarihi üzerinde olacaktır. 5- Çapı 4 French olmalıdır. 6- Kılıf uzunluğu en fazla 7.5 olmalı, dilatör yeterli uzunlukta olmalı, guidewire'in iki ucu da düz, her iki ucu fleksible 0.021" olmalıdır. 21 G iğne ile kullanılmalıdır. 7- Sheat içinde kateter geçirildiğinde, kateteri n kenarında kan sızmasını önleyecek 6 yapraklı özel bir valf mekanizması olmalıdır. 8- Malzemeler en az i yıl miadlı olmalıdır. 9- Malzemenin UBB ürün lot numaraları ve barkodlarının bulunması zorunludur. i0- İhalenin uhdesinde kaldığı firma malzeme kullanıldığı gün faturasını kesecek ve 24 saat içinde hastanenin tıbbi KUN. _ - e Hast. uzmanı çocuk S 9 ",' ıog if trik KaflOlYo ss Pe ıa. 1 t-ıo-:~4ô ip.t-ıo:ô968 DıP es..

18 9F SHEAT INTRODUCER TEKNIK ŞARTNAMESİ ı. Kalp diagnostik ve girişimsel radyolojik anjiyografide kullanılacaktır. 2. İntraducer set homeostazis valfli kılıf,bir adet kılıfa bağlı stoppoc,1 adet guide vire ve ıadet dilatatör içermelidir. 3. Sheat intraducer seti tek tek steril paketlerde bulunacaktır F çapta olmalıdır. 5. Guide wire'nin bir ucu' J' şeklinde ve fleksibl olmalıdır. 6. Sheath içinden kateter geçirildiğinde kateter kenarından kan sızmasını önleyecek 6 yapraklı özel bir valf mekanizması olmalıdır. 7. Malzemenin en az 2 yıl miadı olmalıdır. 8. teslim edilecek ürünlerin Lot ve UBB numaraları fatura üzerinde belirtilecek ve malzemeler tıbbi malzeme birimine teslim edilecektir. Pr.Dr.Şen CŞKUN Cocuk Sağlığı ve Hast. Uzmanı. Pediatrik Kardiyolog f.lıp,no:o968 Dıp.Tes No:

19 4 F MUL TİPURPOSE DİAGNOSTİK KATETER TEKNİK ŞARTNAMESİ \Lt ~ 1. Kateter ucu radyoopasitesi yüksek olmalı, iyi görüntü vermeli. 2. Kateter ucu damar zedelenmesini azaltıcı özellikte özelolarak inceltilmiş uçlu (brite tip) olmalı, safi anti-travmatik olmalı. 3. 1:1 Torque iletimi göstermelidir. Pushabilitesi yüksek olmalıdır. 4. Kateterin proksimal ucundaki hub üzerinde renkli kodlama tekniği kullanılmalı French ölçüsü, kateter ile kullanılacak Guidewire'ın ölçüsü ve maksimum enjeksiyon basıncı yazılı olmalıdır. 5. Trombo-rezistansı azaltan özel pürüzsüz iç yüzeye sahip olmalıdır. 6. Kateterin basınç limiti 1200 psi olmalıdır. 7. Ucu delikli kateterierde daha yüksek akış sağlamak için delikler eliptik ve 2 adet olmalıdır. Akış dinamiği iyi olmalıdır. 8. Kateter gövdesi ince, paslanmaz çelik teller ile örülmüş olmalıdır. 9. Kırılma rezistansı yüksek olmalıdır. LO. Kateter DUCOR Polyurethan malzemeden yapılmış olmalıdır. 1I. Kateter 4 F çapında, high flow özelliğinde seçilebilmelidir " Guide wire ile çalışmayı mümkün kılacak iç lümen çapına haiz olmalıdır. i3. Kateter ucu multipurpose şeklinde olmalıdır. 14. Malzemeler en az 1 yıl miadlı olmalıdır. 15. Malzemenin UBB ürün lot numaraları ve barkodlarının bulunması zorunludur. 16. İhalenin uhdesinde kaldığı firma malzeme kullanıldığı gün faturasını kesecek ve 24 saat içinde hastanenin tıbbi 5 F PİGT AİL DİAGNOSTİK KATETER TEKNİK ŞARTNAMESİ \55" 1. Kateter ucu radyoopasitesi yüksek olmalı, iyi görüntü vermeli. 2. Kateter ucu damar zedelenmesini azaltıcı özellikte özelolarak inceltilmiş uçlu (brite tip) olmalı, safi antitravmatik olmalı. 3. 1:1 Torque iletimi göstermelidir. Pushabilitesi yüksek olmalıdır. 4. Kateterin proksimal ucundaki hub üzerinde renkli kodlama tekniği kullanılmalı French ölçüsü, kateter ile kullanılacak Guide wire'ın ölçüsü ve maksimum enjeksiyorı basıncı yazılı olmalıdır. 5. Trombo-rezistansı azaltan özel pürüzsüz iç yüzeye sahip olmalıdır. 6. Kateterin basınç limiti 1200 psi olmalıdır. 7. Ucu delikli kateterierde daha yüksek akış sağlamak için delikler eliptik ve 6 adet olmalıdır. Akış dinamiği iyi olmalıdır. 8. Kateter gövdesi ince, paslanmaz çelik teller ile örülmüş olmalıdır. 9. Kırılma rezistansı yüksek olmalıdır. 10. Kateter DUCOR Polyurethan malzemeden yapılmış olmalıdır. ll. Kateter 5 F çapında, high flow özelliğinde seçilebilmelidir " Guide wire ile çalışmayı mümkün kılacak iç lümen çapına haiz olmalıdır. 13. Kateter ucu pigtail şeklinde olmalıdır. 14. Malzemeler en az i yıl miadlı olmalıdır. 15. Malzemenin UBB ürün lot numaraları ve barkodlarının bulunması zorunludur. 16. İhalenin uhdesinde kaldığı firma malzeme kullanıldığı gün faturasını kesecek ve 24 saat içinde hastanenin tıbbi PrOf.Dr.Şen~ COŞKUN Çocuk Sağlığı ve Hast. Uzmanı. PediatrikKardiyolog Dip.No:6968 Dıp. Tes.No:

DETACHABLE COİL TEKNİK ŞARTNAMESİ - 3 S

DETACHABLE COİL TEKNİK ŞARTNAMESİ - 3 S DETACHABLE COİL TEKNİK ŞARTNAMESİ - 3 S 1. Ürün 1.5 tesla MR ile uyumlu olmalıdır. 2. Helezon çapları 3-8 mm arasında olmalıdır. 3. Dacron fiber kaplı olmalıdır. 4. Kısa sürede deliği kapatmalıdır. 5.

Detaylı

_ 0,021 EXCHANGE GUiDE WiRE TEKNiK ŞARTNAMESİ - Sb. i. Guidwire 0.032 inch kalınlığında olmalı ve boyu 260 cm olmalıdır.

_ 0,021 EXCHANGE GUiDE WiRE TEKNiK ŞARTNAMESİ - Sb. i. Guidwire 0.032 inch kalınlığında olmalı ve boyu 260 cm olmalıdır. _ 0,021 EXCHANGE GUiDE WiRE TEKNiK ŞARTNAMESİ - Sb i. Guidwire 0.021 inch kalınlığında olmalı ve boyu 260 cm olmalıdır. 2. Guidwire ucu atravmatik yapıda ve yuvarlak olmalıdır. 3. Guidwire'lar i: i torque

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 13/05/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20163478 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/05/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 28/05/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20183030 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 04/06/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/02/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018642 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/02/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 25/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171306 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

150 MM. UZUNLU(;UNDA, 10 MM AKTİF UÇLU DÜZ VE KESKİN UÇLU RF KANÜLÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ

150 MM. UZUNLU(;UNDA, 10 MM AKTİF UÇLU DÜZ VE KESKİN UÇLU RF KANÜLÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ 3. 150 MM. UZUNLU(;UNDA, 10 MM AKTİF UÇLU DÜZ VE KESKİN UÇLU RF KANÜLÜ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. RF kanüller, steril ambalajlarda olmalıdır. 2. Her ambalaj üzerinde marka,kod,lot,ster. tarihi,miat olmalı, bu

Detaylı

SUT KO DU. T.Ü. M alzem e Kodu

SUT KO DU. T.Ü. M alzem e Kodu T.Ü. M alzem e Kodu K R 1083 K C T 0 0 0 0 1 4 REKANALİZASYON AMAÇLI 0.014 STEERABLE GUIDEWIRE 1. Guidewire vascüler girişimsel işlemlerde kullanılan malzemeye gereken extra desteği verecek şekilde özel

Detaylı

KAROTIS EMBOLİ TUTUCU FİLTRE SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

KAROTIS EMBOLİ TUTUCU FİLTRE SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ KODU 2013 KAROTIS07 KAROTIS EMBOLİ TUTUCU FİLTRE SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Emboli Tutucu Filtre Seti Karotis arterlerde rastlanan tıkanıklıkların balon ve/veya stent ile yapılan tedavilerinde, lezyonlardan

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 21/06/16 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 164428 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/06/16 TARİHİ, SAAT

Detaylı

ı. Abse ve vücut sıvılarının hızlı drenajına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmış, bir

ı. Abse ve vücut sıvılarının hızlı drenajına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmış, bir TeD Trokar Kateter (Abse) Drenaj Seti Teknik Şartnamesi ı. Abse ve vücut sıvılarının hızlı drenajına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmış, bir kateter, gövde için bir metal sertleştirici ve bir delici

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 16/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019276 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 21/01/2019 TARİHİ,

Detaylı

KA TE TE R, A N JİY O G R A F İ, H İD R O F İLİK Y U M U Ş A K UÇLU (S İM M O N S, EM BO LI KO RUYUCU SİSTEM, GEÇİCİ, BALONLU / AKIM ÇEVİRİCİLİ

KA TE TE R, A N JİY O G R A F İ, H İD R O F İLİK Y U M U Ş A K UÇLU (S İM M O N S, EM BO LI KO RUYUCU SİSTEM, GEÇİCİ, BALONLU / AKIM ÇEVİRİCİLİ KR1083 K C T000014 SER T VE İNCELEN UÇLU HİD R O FİLİK REKANALİZASYO N KILAVU Z TELİ KR1 106 KAROTIS 12 KR2012 KAROTIS 14 KR1099 KAROTIS 15 KA TE TE R, A N JİY O G R A F İ, H İD R O F İLİK Y U M U Ş A

Detaylı

8 French KAROTİS Guiding Kateter Teknik Sartnamesi

8 French KAROTİS Guiding Kateter Teknik Sartnamesi KR1142 T.ü. Malzeme Kodu KAROTIS23 8 French KAROTİS Guiding Kateter Teknik Sartnamesi 1. Braided (Örgü) yapıda 2. Damar ağzına oturmasını sağlayan yumuşak primer segment ve destek stabilitesini sağlayan

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 18/05/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20173432 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 23/05/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/03/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171976 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/02/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20191251 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 28/02/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 21/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171164 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 24/02/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/06/015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 015357 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/06/015 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 28/04/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20172855 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 02/05/2017 TARİHİ,

Detaylı

ERCP KATETER Guide wire ile uyumlu olmalıdır. 2-Distal uç incelen yapıda tapared. 3-Katater uzunluğu en az 210 cm olmalıdır.

ERCP KATETER Guide wire ile uyumlu olmalıdır. 2-Distal uç incelen yapıda tapared. 3-Katater uzunluğu en az 210 cm olmalıdır. ERCP KATETER 1-0.035 Guide wire ile uyumlu olmalıdır. 2-Distal uç incelen yapıda tapared olmalıdır. 3-Katater uzunluğu en az 210 cm olmalıdır. 4-Distal uçta en az üç adet marker işareti bulunmalıdır. 5-Kateter

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20166798 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 20/10/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 11/12/2013 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201334 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 13/12/2013 TARİHİ, SAAT 12:00 'E/A KADAR

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 31/10/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20176742 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/11/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 30/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20162270 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 06/04/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/11/13 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 139064 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/11/13 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 06/06/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20173923 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/06/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/02/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 201810 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 28/02/2018 TARİHİ,

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU ANKARA İLİ 3. BÖLGE KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ Dr.Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji Eğt. ve Arşt Hst İHTİYAÇ TALEP FORMU Sayfa No : 1

Detaylı

DUODENOSKOP. uç KEPi ŞARTNAMESi. l.olmypus TJF-240 serisine uyumlu olmalıdır.

DUODENOSKOP. uç KEPi ŞARTNAMESi. l.olmypus TJF-240 serisine uyumlu olmalıdır. \6 DUODENOSKOP uç KEPi ŞARTNAMESi l.olmypus TJF-240 serisine uyumlu olmalıdır., SENSTAKEN BLAKEMORE TÜPÜ L.En az üç lümenli olmalıdır. 2 Özefagus balonu basınç ölçümlerine uygun olmalıdır. 3.Tekli disposable

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 12/07/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20183881 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 16/07/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 18/09/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201794 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 21/09/2017 TARİHİ,

Detaylı

..~ PARTIALYCOVEREDÖZEFAGUS STENT 60 MM. l-stent Self Expandable olup proximalderı açılmahdır. 2-Stent materyali Nitinol olmalıdır.

..~ PARTIALYCOVEREDÖZEFAGUS STENT 60 MM. l-stent Self Expandable olup proximalderı açılmahdır. 2-Stent materyali Nitinol olmalıdır. PARTIALYCOVEREDÖZEFAGUS STENT 60 MM l-stent Self Expandable olup proximalderı açılmahdır. 2-Stent materyali Nitinol olmalıdır. 3-Stent Flexible olmalıdır. 4-Stent kısmı kaplı olmalıdır. S-Stent aynı anda

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 16/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171075 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 22/02/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/09/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185131 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 02/10/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016670 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 02/02/2016 TARİHİ,

Detaylı

GRASPERLI POLİPEKTOMİ SNARE TEKNİK ŞARTNAMESİ

GRASPERLI POLİPEKTOMİ SNARE TEKNİK ŞARTNAMESİ ) GRASPERLI POLİPEKTOMİ SNARE TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Toplam uzunluğu en az 230cm olmalıdır. 2. Kılıf çapı en fazla 3.lmm olmalıdır. 3. Çift lümen yapisina sahip olmalidir. 4. Bir lümeninden snare diğer lümeninden

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20162086 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/03/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/03/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171977 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 31/03/2017 TARİHİ,

Detaylı

İLAÇ YÜKLENMİŞ/SALINIMLI ANJİOPLASTİ BALONU TEKNİK ŞARTNAMESİ

İLAÇ YÜKLENMİŞ/SALINIMLI ANJİOPLASTİ BALONU TEKNİK ŞARTNAMESİ M İLAÇ YÜKLENMİŞ/SALINIMLI ANJİOPLASTİ BALONU TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. ilaç salgılayan balon, arter lezyonlarının tedavisinde ve buna bağlı kritik bacak iskemileri,diyabetik ayak sendromlarının kalıcı ve başarılı

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 04/06/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20183209 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 08/06/2018 TARİHİ,

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME 2015 YILI KARDİYOLOJİ VE PEDİATRİK KARD. KLİNİKLERİ 17 KALEM TIBBİ SARF MALZEME İHALESİ

TEKNİK ŞARTNAME 2015 YILI KARDİYOLOJİ VE PEDİATRİK KARD. KLİNİKLERİ 17 KALEM TIBBİ SARF MALZEME İHALESİ 1 2 150198 GUIDE WIRE J 0.032 145150 CM FİXED CORE TEFLON KAPLI ASD OKLÜDER ALETİ 1. Tek tek steril orijinal ambalajda paketlenmiş dispozable üzerinde son kullanma tarihi sterlizasyon tipi ve özelliği

Detaylı

EXTERNAL NAZAL SPLİNT SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ

EXTERNAL NAZAL SPLİNT SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ EXTERNAL NAZAL SPLİNT 15-28 SERİSİ TEKNİK ŞARTANMESİ 1-Uygulaması kolay ve hızlı 2-Ürün köpük silikon üzerinde ince /hafif alüminyum tabaka halinde bulunmalıdır. 3-Ürünün üzerindeki alüminyum parça sayesinde

Detaylı

BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ. BİKARBONATLI DİYALİZ SOLÜSYONLARı TEKNİK ÖZELLİKLERİ

BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ. BİKARBONATLI DİYALİZ SOLÜSYONLARı TEKNİK ÖZELLİKLERİ BİKARBONATLI HEMODİYALİZ SOLÜSYON TAKıMı (BİKARBONAT A,VE BİKARBONAT B) TEKNİK ŞARTNAMESİ Bir takım Bikarbonatlı Hemodiyaliz Solüsyon Takımı: Bikarbonat A:6- io litrelik Asidik bikarbonat solüsyonu ve

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185577 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. 18/10/2018 SAAT 17:00 E KADAR EN SON

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 08/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186048 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 14/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

EndovaskülerAbdominal Aort Anevrizması (EVAR)seti malzemlerinin özellikleri aşağıdakigibi olacaktır.

EndovaskülerAbdominal Aort Anevrizması (EVAR)seti malzemlerinin özellikleri aşağıdakigibi olacaktır. ENDOVASKÜLER AORTİK STENT GREFT (EVAR) UYGULAMASI MALZEME SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ EndovaskülerAbdominal Aort Anevrizması (EVAR)seti malzemlerinin özellikleri aşağıdakigibi olacaktır. YENİDEN POZİSYON VERİLEBİLİR

Detaylı

RADYOLOJİ MALZEMELERİ

RADYOLOJİ MALZEMELERİ RADYOLOJİ MALZEMELERİ 585- PERİFERİK CUTTING (BIÇAKLI) BALON KATETER TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Bıçaklı balonlar özel olarak yapılmış 3 veya 4 mikrobıçaklı balon kateterlerdir.monorail veya coaxial sistem olmalı,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 30/11/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20167727 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/12/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/03/201 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201192 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 23/03/201 TARİHİ, SAAT

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 0/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 201674 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 12/01/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/12/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186604 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/12/2018 TARİHİ,

Detaylı

2010 YILI RADYOLOJİ SARF MALZEME TEKNİK ŞARTNAMESİ. İhale sıra no: 1 KATATER HEMODİYALİZ GEÇİCİ ERİŞKİN (GEÇICI HEMODIYALIZ KATATERI 12F 15-20 CM)

2010 YILI RADYOLOJİ SARF MALZEME TEKNİK ŞARTNAMESİ. İhale sıra no: 1 KATATER HEMODİYALİZ GEÇİCİ ERİŞKİN (GEÇICI HEMODIYALIZ KATATERI 12F 15-20 CM) 2010 YILI RADYOLOJİ SARF MALZEME TEKNİK ŞARTNAMESİ İhale sıra no: 1 KATATER HEMODİYALİZ GEÇİCİ ERİŞKİN (GEÇICI HEMODIYALIZ KATATERI 12F 15-20 CM) İSTENEN TEKNİK ÖZELLİKLER Hemodiyaliz tedavisi için kısa

Detaylı

GUIDE WİRE TEFLON KAPLI FİXED CORE 12-15 MM 0,035'' 145-180 CM

GUIDE WİRE TEFLON KAPLI FİXED CORE 12-15 MM 0,035'' 145-180 CM 1 2 3 140011 KATATER PİGTAİL AORTİK FLUSH 6070 CM 5F 1 0.035" guide wire uygun olmalıdır. 2 Tekli steril paketler halinde olmalıdır. Paket üzerinde sterilizasyon ve son kullanım tarihleri (teslimat tarihinde

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ KOLİBRİ

TEKNİK ŞARTNAME PERKÜTAN NEFROSTOMİ SETİ KOLİBRİ EVOLUTION PERKÜTAN NEFROSTOMİ DRENAJ SETİ (RMA2XX) 1 adet 18G kalınlığında, 20cm uzunluğunda ponksiyon iğnesi 1 adet 22 G kalınlığında, 20cm uzunluğunda chiba iğnesi opak madde enjeksiyonu için 1 adet

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 26/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016622 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 02/02/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 29/04/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20192778 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/05/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 01/04/2015 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20152198 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 0/04/2015 TARİHİ,

Detaylı

0.014 OTW PERİPFERAL ANJİYOPLASTİ BALONLU KATETERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

0.014 OTW PERİPFERAL ANJİYOPLASTİ BALONLU KATETERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 0.014 OTW PERİPFERAL ANJİYOPLASTİ BALONLU KATETERİ TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.1. OTW (Over The Wire) yapısında 1.2. 0.018" inç ve altı kalınlıklarında ki kılavuz teller ile uyumlu çalışacak lümene sahip 1.3.

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 14/09/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20184942 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 18/09/2018 TARİHİ,

Detaylı

7F EBU 3,5 GUİDİNG KATETER TEKNİK ŞARTNAMESİ

7F EBU 3,5 GUİDİNG KATETER TEKNİK ŞARTNAMESİ orm X> SUT KODU T.ü. MalzemeKodu KG7FEBU35 7F EBU 3,5 GUİDİNG KATETER TEKNİK ŞARTNAMESİ 1. Kateter sol koroner lezyonlar için ekstra destek sağlayan bir uç yapısına sahip 2. Eğriliği 3,5 cm 3. Damar ağzına

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 15/03/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20181566 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 19/03/2018 TARİHİ,

Detaylı

0.021 EXCHANGE GUİDE WİRE TEKNİK ŞARTNAMESi ( 1. kalem )

0.021 EXCHANGE GUİDE WİRE TEKNİK ŞARTNAMESi ( 1. kalem ) 0.021 EXCHANGE GUİDE WİRE TEKNİK ŞARTNAMESi ( 1. kalem ) 1. Exchange.Guidwire 0.021 kalınlığında olmalı ve boyu 260 cm olmalıdır. 2. Excharıgeôuidwire ucu atravmatik yapıda ve yuvarlak olmalıdır. 3. ExclıaııgeGuidvvire'lar

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 02/02/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018649 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 07/02/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/03/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20162127 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/03/2016 TARİHİ,

Detaylı

2015 vur 12 AYLıK KARDIVOLOJI SARF MALZEME TEKNIK ŞARTNAMESI

2015 vur 12 AYLıK KARDIVOLOJI SARF MALZEME TEKNIK ŞARTNAMESI z 2015 vur 12 AYLıK KARDIVOLOJI AD SARF MALZEME TEKNIK ŞARTNAMESI GENEL HÜKÜMLER - Teklif edilen ürünler üretici firmaların en son ürünü - Malzemeler tek tek steril paketlerde orjinal ambalajlanmış olmalı,

Detaylı

T.C. GAZĐ ÜNĐVERSĐTESĐ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi

T.C. GAZĐ ÜNĐVERSĐTESĐ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi T.C. GAZĐ ÜNĐVERSĐTESĐ Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Sayı : B.30..GÜN.0.H1-73/ Konu : ĐLGĐLĐ FĐRMALARA : KONU : DOĞRUDAN TEMĐN Đlan No : 1 Tarih: 1/07/01 Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezimiz

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 15/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016349 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 22/01/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019407 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 28/01/2019 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Uygulama ve Araştırma Hastanesi TEKLİFLERDE MARKA VE UBB KODU BELİRTİLMELİDİ Bu Teknik Şartname ile birlikte aşağıdaki malzeme(ler) alınacaktır. 23002000 OYNAR BASLIKLI LINEER STAPLER (30- MM) 23004000 DAIRESEL STAPLER 21 23008000 PURSE

Detaylı

Doç. Dr. Neşe Çam. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Merkezi

Doç. Dr. Neşe Çam. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Merkezi KILAVUZ KATETER SEÇİMİ Doç. Dr. Neşe Çam Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Merkezi Kılavuz Kateter Seçimi Kılavuz kateter yapısı Düzgün dış yüzey sürtünmeyi azaltır, Trombüs oluşumunu engeller.

Detaylı

ıı. Üretici, ithalatçı veya bavi olarak TITUBB da kayıtlı olunmalı ve kayıtlı olunduğuna

ıı. Üretici, ithalatçı veya bavi olarak TITUBB da kayıtlı olunmalı ve kayıtlı olunduğuna 145 MiKRON(!-lm) DENUDP.SYON pipeti TEKNiK Ş.~RTNAMESi 1. ICSI'den önce oositten kümülüs kümesini soymak, fertilizasyon kontrolü, oositin manipulasyonu. ernbr ivolar, blastokistler ve blastomerler için

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1/12/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018690 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/12/2018 TARİHİ,

Detaylı

0.021 EXCHANGE GUİDE WİRE TEKNİK ŞARTNAMESi ( 1. kalem )

0.021 EXCHANGE GUİDE WİRE TEKNİK ŞARTNAMESi ( 1. kalem ) 0.021 EXCHANGE GUİDE WİRE TEKNİK ŞARTNAMESi ( 1. kalem ) 1. Exchange.Guidwire 0.021 kalınlığında olmalı ve boyu 260 cm olmalıdır. 2. Excharıgeôuidwire ucu atravmatik yapıda ve yuvarlak olmalıdır. 3. ExclıaııgeGuidvvire'lar

Detaylı

DESTEK AMAÇLI KILAVUZ KATETER (RX) TEKNİK ŞARTNAMESİ

DESTEK AMAÇLI KILAVUZ KATETER (RX) TEKNİK ŞARTNAMESİ DESTEK AMAÇLI KILAVUZ KATETER (RX) TEKNİK ŞARTNAMESİ UZATMASI 1.1. Kılavuz kateter destek sorunu yaşanan olgularda; kılavuz kateterin desteğini artırmak amacıyla geliştirilmiş; ana katetere eklenen kateter

Detaylı

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : AMELIYATHANE BIRIMI : Teklifle birlikte ürün numunesi teslim edilmelidir.

Döküm Tarihi : Sayfa : 1. Bölüm Kodu : AMELIYATHANE BIRIMI : Teklifle birlikte ürün numunesi teslim edilmelidir. Sayfa : 1 2000433 HEMOVAC ÇİFTLİ NORMAL BOY 2.000,00 ADET : 23769 HEMOVAC DREN TEKNİK ŞARTNAMESİ 1.Hemovac dren seti cerrahi girişimlerden sonra biriken sıvıların düşük negatif basınç ile drenajını sağlamalıdır.

Detaylı

UÜ-SK BÜTÇE PLAN SATINALMA TEKNİK ŞARTNAME ÖRNEĞİ

UÜ-SK BÜTÇE PLAN SATINALMA TEKNİK ŞARTNAME ÖRNEĞİ FR-YLY-04 İlk Yay.Tarihi : 27 Ekim 28 1 / 405 Malzeme Kodu : JENS424 ABSORBAN STICK SATINALMA BİLGİSİ (ŞARTNAME) (*) 38889 GÖZ HASTALIKLARI AD. Düzenleme Tarihi : 11/07/2014 1. Orijinal ambalajında olacaktır.

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME 2014 YILI KARDİYOLOJİ, PED.KARDİYOLOJİ,ÜROLOJİ KLN,HEMODİYALİZ 140 KALEM TIBBİ SARF MALZEME İHALESİ

TEKNİK ŞARTNAME 2014 YILI KARDİYOLOJİ, PED.KARDİYOLOJİ,ÜROLOJİ KLN,HEMODİYALİZ 140 KALEM TIBBİ SARF MALZEME İHALESİ 1 150042 ÜÇ YOLLU MUSLUK İKİ UCU F BİR UCU M (BAS.DAY) 1.Musluk kullanımında kolaylıkla çevrilebilmeli, 2.Basınca dayanıklı iki ucu F bir ucu M olmalıdır. 3.Steril paketlerde paketlenmiş, nonpyrojenik

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 24/02/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20171271 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 28/02/2017 TARİHİ,

Detaylı

T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi PİYASA ARAŞTIRMA TEKLÎF MEKTUBU

T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi PİYASA ARAŞTIRMA TEKLÎF MEKTUBU T.C. T.C SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUMU Viranşehir İlçe Devlet Hastanesi İhale Kodu : 00165 SAYI : KONU: Teklif Mektubu PİYASA ARAŞTIRMA TEKLÎF MEKTUBU Hastanemizin ihtiyaçlarından aşağıda

Detaylı

Malzemenin Cinsi Ve Özellikleri

Malzemenin Cinsi Ve Özellikleri 1 2 150011 İDRAR TORBASI ÖRDEKLİ OKSİJEN MASKESİ HAZNELİ 1.Disposable olacak. 2. En az bir numune verilecektir. Numunenin incelenmesi sırasında bölüm isterse numuneyi kullanabilecek. 3Sistem kapaklı olmalıdır.(valfli)

Detaylı

Yenidoğan Ventilasyon Hasta Devresi Teknik Şartnamesi

Yenidoğan Ventilasyon Hasta Devresi Teknik Şartnamesi Yenidoğan Ventilasyon Hasta Devresi Teknik Şartnamesi 1. Hasta devresi hastanemiz bünyesinde kullanılan Draeger Babylog 8000 plus ventilatör cihazlarına uyumlu olmalıdır. 2. Hasta devresi Fisher & Paykel

Detaylı

1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI

1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI 1) HOLDING PIPET TEKNIK SARTNAMESI 1. Pipet insan oosit mikromanipulasyonlarında, oositi zarar vermeden tutma işleminde kullanılmaya uygun 2. Mikropipet borosilika camından imal edilmiş olmalıdır ve gamma

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 17/12/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186999 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 21/12/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 03/0/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20163142 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 09/0/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 31/01/2019 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2019641 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 05/02/2019 TARİHİ,

Detaylı

GÖĞÜS CERRAHİSİ 547- CİLT STAPLERİ(SKİN STAPLER)

GÖĞÜS CERRAHİSİ 547- CİLT STAPLERİ(SKİN STAPLER) GÖĞÜS CERRAHİSİ 547- CİLT STAPLERİ(SKİN STAPLER) 1. Cilt Staplerinin İçinde Ön Yükleme Yapılmış En Az 35 Adet W Tipi Medikal Derece Paslanmaz Çelikten İmal Edilmiş Tel Bulunmalıdır. 2. Cilt Stapler İçindeki

Detaylı

NEU TIP FAKÜLTESİ ERİŞKİN KARDİYOLOJİ A.B.D NA İHALE USULÜ ALINACAK SARF MALZEMELERİN LİSTESİ VE ADETLERİ

NEU TIP FAKÜLTESİ ERİŞKİN KARDİYOLOJİ A.B.D NA İHALE USULÜ ALINACAK SARF MALZEMELERİN LİSTESİ VE ADETLERİ NEU TIP FAKÜLTESİ ERİŞKİN KARDİYOLOJİ A.B.D NA İHALE USULÜ ALINACAK SARF MALZEMELERİN LİSTESİ VE LERİ 1. DİAGNOSTİK KATETERLER SIZE PİGTAİL 6F 15 (AÇISIZ) PİGTAİL(AÇISIZ 5F 5 ) PİGTAİL 5F veya 6F 3 MARKERLI

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 31/07/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20175178 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 03/07/2017 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/11/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20186485 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 30/11/2018 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/01/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 2018384 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 26/01/2018 TARİHİ,

Detaylı

T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU.

T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU. T.C SAĞ LIK BAKANLIĞI TÜRKİYE KAMU HASTANELERİ KURUM U V iranşehir İlçe Devlet H astanesi İhale Kodu ; 00104 SAYI : KONU: Teklif Mektubu PİY A SA A RAŞTIRM A TEKLİF M EKTUBU satmaima birimine gönderilmesini

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 22/10/2018 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No: 20185647 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 26/10/2018 TARİHİ,

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 10/04/2018-E.18945 T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanlığı *BELM4FHUF* Sayı :49364569-809.01/ Konu

Detaylı

ENDOVASKÜLER AORTİK STENT GREFT (EVAR} UYGULAMASI MALZEME SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

ENDOVASKÜLER AORTİK STENT GREFT (EVAR} UYGULAMASI MALZEME SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ ENDOVASKÜLER AORTİK STENT GREFT (EVAR} UYGULAMASI MALZEME SETİ TEKNİK ŞARTNAMESİ EndovaskülerAbdominal Aort Anevrizması (EVAR)seti malzemlerinin özellikleri aşağıdakigibi olacaktır. 'ı,' YENİDEN POZİSYON

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 27/01/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016666 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 29/01/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 23/0/2016 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 2016363 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 30/0/2016 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 14/03/2011 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20111738 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 17/03/2011 TARİHİ,

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 07/06/2017 00:00:00 Döner Sermaye İşletmesi Teklif No 20173946 İLAN HASTANEMİZİN İHTİYACI OLAN AŞAĞIDA YAZILI MALZEME(LER) TEKLİF ALMA SURETİYLE SATIN ALINACAKTIR. İLGİLENEN FİRMALARIN 12/06/2017 TARİHİ,

Detaylı

Malzemenin Cinsi Ve Özellikleri

Malzemenin Cinsi Ve Özellikleri 1 120021 DİŞLİK DİSP. 1 15 mm iç çaplı olmalı. 2 Plastik disposable olacak. 3 Basınç altında deforme olmayacak. 4 Dişlikler 50 veya 100'lük ambalajda olmalıdır. 5 Dişlerin temas ettiği kısım plastik kaplı

Detaylı