DDG, uluslarası üne sahip bir planlama, mimarlık, grafi k, iç mimarlık ve tasarım şirketidir. Dünyanın çeşitli noktalarında bulunan şehir, kasaba ve

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DDG, uluslarası üne sahip bir planlama, mimarlık, grafi k, iç mimarlık ve tasarım şirketidir. Dünyanın çeşitli noktalarında bulunan şehir, kasaba ve"

Transkript

1 BASIN KITI

2

3 DDG, uluslarası üne sahip bir planlama, mimarlık, grafi k, iç mimarlık ve tasarım şirketidir. Dünyanın çeşitli noktalarında bulunan şehir, kasaba ve banliyölarda gerçekleştirdiği projelerde, mekan yaratma konusunda gelişirdiği dinamik ve sıradışı çözümlerle, kendi alanında benzersizdir. Istanbul da İstinye Park, Columbus Ohio yakınlarındaki ICSC ödüllü Easton Town Center, ödüllü özel temalı Muvico Sinema Salonları gibi projeler; DDG nin birçok ticari yatırıma üstün uzmanlık sağlayan, fi rmanin uzun bir zaman diliminde kendini tekrar tekrar ispatlayan basarılı dizayn geçmişi sonucu ortaya çıkmıştır. Şirketin başarı listesi, gerçek hayatta da kusursuz işleyen tasarımları sayesinde kazandığı sayısız ödülle gün geçtikçe kuvvetlenmektedir. DDG müşterisinin yatırımı için gerekli olan en iyi kullanım şeklini, fi rmanın rakipleri arasında benzersiz yaratıcı tasarım gücünü kullanarak formüle eder ve tasarlar.

4 DDG HAKKINDA DDG geniş portfolyosunda; heyecan verici ve yeni eğlence konseptleri, alışveriş ve yaşam merkezleri, birinci sınıf oteller, dinlenme ve tatil tesisleri, benzersiz ofi s ve konut tasarımları, meydanlar ve karma kullanımlı yapılar gibi birim ve aktivieleri geniş bir yelpazede sunar. DDG nin birçok tanınmıs uluslarası ve yerel yatırımcıdan olusan müşteri kitlesi, özel temalı konseptler, eğlence, perakende, bölgesel planlama, sahil/ su kenarı gelişimi, kent ve banliyö canlandırılması, özel merkez gelişimi, arsa kullanımı ve proje fi zibilite çalişmalari için, DDG yi fi rmanin multi-disiplineri profesyonel tasarım hizmeti nedeniyle tercih eder. İnsan ve mekan ilişkisini, tutarlı ve heyecan verici bir şekilde yansıtan yaratıcı tasarım anlayışı sayesinde geniş çevrelerce tanınan ve bilinen DDG, içinde bulundugu sektorde ün kazanmış bir lider olarak, geçtiğimiz son 10 yılda 100 ten fazla uluslarası ve ulusal tasarım ödülü kazanmıştır. Akla gelebilecek her ölçek ve kapsamda hazırladığı projelerle, dünyanın her köşesinde üstün onur ve başarı ödüllerine layık görülmüştür. DDG, Uluslarası Gayrimenkul Federasyonu (FIABCI), Kentsel Alan Enstitüsü (ULI), Pasifi k Kıyıları Müteahhitler Konferansı (PCBC) ve Uluslarası Alışveriş Merkezleri Konseyi nin (ICSC) hem yerel hem de Avrupa branşlarından, birbirinden değerli birçok ödül almış bulunmaktadır. DDG nin farklı uluslardan gelen cok sayıda tasarımcıdan oluşan yaratıcı dizayn ekibi, fi rmanın Baltimore, Maryland daki merkezinde; kendilerine özgün uluslararası tasarımcı geçmisleriyle oluşturdukları her alandaki üstün deneyimlerini tasarladıkları projelere aktarırlar. 25 ten fazla farklı dilin konuşulduğu şirketin tasarım uzmanlarının, fi rmanın bu çok uluslu karakterinden kaynaklanan kültürel zenginliğini, tasarımlarına eşsiz bir sekilde bir şekilde entegre edebilmesi, kullanıcı ve müşterilerinin hayat tarzları ve çevreleriyle uyumlu mekanlari başarıyla yaratmasında önemli bir rol oynamaktadır. DDG nin kendine has özelliği olan bir çok disiplini birarada kullanabilme becerisi, olağanüstü bir anlatım yakalayarak, tasarladıkları mekanların; düşünce ile ticaretin, düş ile yaşam tarzının yeni ve etkileyici bir biçimde iç içe geçtiği ve gerçekten akılda kalan birer cazibe ve çekim merkezi haline dönüşmelerini sağlamıştır. GENEL MERKEZ 1979, Baltimore, Maryland, USA YÖNETİCİLER genel başkan, ceo AHSIN RASHEED genel başkan yardımcısı + operasyon direktörü VALERIE CATAFFA kıdemli ortak JIM ANDREONE ortaklar BRANDON DIAMOND RAJESH GULATI SAAD IRSHAID ROBERT NORTHFIELD TONY VAN VLIET DUSTIN WATSON DDG nin kendine has özelliği olan bir çok disiplini birarada kullanabilme becerisi, olağanüstü bir anlatım yakalayarak, tasarladıkları mekanların; düşünce ile ticaretin, düş ile yaşam tarzının yeni ve etkileyici bir biçimde iç içe geçtiği ve gerçekten akılda kalan birer cazibe ve çekim merkezi haline dönüşmelerini sağlamıştır. EKİP Genel Merkez de, 25 farklı ulustan 80 çalışan

5 ISTINYE PARK Istanbul, Türkiye

6 XI CHENG Shenzhen, Çin

7 NATIONAL HARBOR Washington, DC, ABD

8 Ahsin Rasheed in CEO olarak gösterdiği liderlik özelikleri, işine olan tutkusu, geniş vizyonu ve uluslararası planlama ve tasarım alanındaki başarısının DDG üzerindeki güçlü etksi göz ardı edilemez. Rasheed ileri görüşlülğü, gösterdiği stratejik yönlendirme ve verdiği ilham sayesinde, yirmi yılı aşkın bir süredir DDG nin uluslararası planlama, mimarlık ve grafi k tasarım alanlarında lider bir fi rma olması sürecinde kilit bir rol oynamaktadır. AHSIN RASHEED genel başkan, ceo arasheed@ddg-usa.com direct mobile skype arasheed.ddg Rasheed in DDG nin sahip olduğu geniş portfolyo ve ödüllü projelerine olan katkısı, şirketin yaratıcı ve yenilikçi mimari planlama ve tasarım çözümleri alanında kendini uluslararası piyasalarda kanıtlamasını sağlamıştır. Asya, Afrika, Güney Amerika ve Orta Doğu da çığır açan pek çok projeden sonra, Rasheed in yeni olanaklar bulmak konusunda gösterdiği girişkenlik, DDG nin yenilikçi tasarım vizyonunu daha da genişleterek uluslararası bir marka olarak öne çıkmasını sağlamıştır. Geçtiğimiz yıllar içerisinde Rasheed, DDG nin "vizyonunu tasarla etkini bırak deneyimi yaşat" sözünü tutatlı ve yenilikçi bir şekilde yerine getirmeyi başarmıştır. 25 yılı aşkın profesyonel hayatı boyunca Rasheed, çok yönlü ve dinamik bir mesleki birikim elde etmiştir. Yönetim ve koordinasyon sağlama konusundaki özel yeteneği ve sadece estetiği değil, aynı zamanda sosyal, kültürel, demografi k, coğrafi ve çevresel faktörleri de göz önünde bulundurma bilinci sayesinde, DDG nin çok çeşitlilik gösteren proje ve müşterilerine, aynı hizmet kalitesi, yaratıcılık ve kendi tasarım vizyonuna bağlı kalarak ile hizmet vermesini sağlamıştır. Her şeyin ötesinde, Rasheed in benimsediği bu vizyon, DDG de yönetici pozisyonuna gelmesini ve sunulan hizmet kalitesini daha da yükselterek fi rmanın dünya çapında üst sıralarda yer edinmesini sağlamıştır. DDG nin ONE WORLD ONE FIRM (TEK DÜNYA TEK FİRMA) kimliği, Rasheed in devamlı büyüme ve gelişmeye kendini adaması ve fi rmanın mimari tasarıma gösterdiği özel yaklaşım -ticari, konut, eğlence, endüstriytel ve daha pek çok birbirinden bağımsız alanda ve disiplindeki tasarımları, bilim, sanat ve ön görü ile harmanlayıp bir araya getirerek, uyum içinde tasarımlar üretmek- Rasheed in kendisine pek çok ödül kazandırmış olan tasarım ve çalışma anlayışının bir uzantısıdır. Günümüzde, ister DDG nin profesyonel hizmetleri alanında birebir çalışırken, ister fi rmamızın değişmez bir parçası olan çok yönlü uygulamalarını onaylarken olsun, Rasheed in yaratıcılığı, enerjisi, entellektüel merakı ve derin mesleki bilgisi, DDG nin yaratıcı ve olağanüstü tasarım çözümlerinin ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir.

9 GAOERJI ROAD Dalian, Çin

10 EXPO XPLORE Durban, Güney Afrika Cumhuriyeti

11 PROJELER 20 den fazla ülkede inşaa edilmiş projeler ALDHIYAFA Mekke, Suudi Arabistan AKMERKEZ Istanbul, Türkiye BLUE COURTYARDS Linping, Çin BUR JUMAN CENTRE Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri CORNELL TOWN CENTER Toronto, Kanada COURTYARD BY MARRIOTT San Francisco, California, ABD DREAMLAND Kahire, Mısır EASTGATE Harare, Zimbabve EASTON TOWN CENTER Columbus, Ohio, ABD EXPO XPLORE Durban, Güney Afrika Cumhuriyeti HOLIDAY INN BALI HAI RESORT Bali, Endonezya ISTINYE PARK Istanbul, Türkiye LOURESHOPPING Lizbon, Portekiz MENLYN PARK Pretoria, South Africa MUVICO THEATERS Various Locations, ABD NATIONAL HARBOR Washington, DC, ABD PONDOK INDAH MALL Jakarta, Endonezya ROBERTSON WALK Singapore SAN MARINO SHOPPING Guayaquil, Ekvador TOWN SQUARE Las Vegas, Nevada, ABD VIVA CITY Bombay, Hindistan VIZCAYA AT JINQIAO Şanghay, Çin WESTGATE CITY CENTER Glendale, Arizona, ABD XI CHENG Shenzhen, Çin ZONKIZIZWE Midrand, Güney Afrika Cumhuriyeti HABERLER DDG Fenerbahçe basketbol takımının yeni adresi olan Ülker Sports Arena nın yakın zamanda gerçekleşen büyük açılışını duyurmaktan gurur duyar! ÜLKER SPORTS ARENA AT ATAPARK ISTANBUL, TÜRKIYE Ülker Sports Arena, İstanbul da çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği interaktif multimedya meydanının yanı sıra alışveriş merkezi, otel, otopark kompleksi, ofis binaları, sinema ve tiyotro sahnesini bünyesinde barındıran, çok kullanımlı, spor, yaşam ve eğlence merkezi AtaPark ın bir parçasıdır. İstinye Park, alışveriş merkezleri kategorisinde 2012 FIABCI Prix d Exellence birincilik ödülünü kazanmıştır! ISTINYE PARK ISTANBUL, TÜRKIYE DDG YI ONLINE TAKIP ET! İstinye Park merkezi şehir parkı, dünya standartlarında mağazalarları ve özelleşmiş markalarıyla, açıkhavada keyifl i ve rahat bir alışveriş deneyimi sunarken, kapalı alışveris mekanı, bünyesinde barındırdığı büyük markaları ve yenilikçi tasarımıyla geleneksel alışveriş merkezi kavramına yeni bir bakış getirmiştir.

12 EASTON TOWN CENTER Columbus, Ohio, ABD

13 MALL OF ISTANBUL Istanbul, Türkiye

14 TOWN SQUARE Las Vegas, Nevada, ABD DDG bu projede, yerel mimar olan Marnell Corrao Associates ile beraber, tasarım danışmanı olarak çalışmıştır.

15 ÖDÜLLER Son 10 yılda, DDG nin geniş portfolyosunda yer alan uluslarası ve yerel projeleri, 100 den fazla saygın uluslararası tasarım ve gayrimenkul ödülü almıştır. Kazandığımız ödül ve derecelerin bazıları aşağıdaki listede görülebilir FIABCI Prix d Excellence Category Winner: Retail Properties ISTINYE PARK Istanbul, Turkey 2011 South African Council of Shopping Centers (SACSC) Awards Merit Award: Retail Design + Development Awards THE ZONE@ROSEBANK PHASE 2 Johannesburg, South Africa 2010 Global Retail Leisure International Awards Category Winner: Future Project ZONK IZIZWE Midrand, South Africa 2009 ICSC Europe Design & Development Award First Place Design Award: New Development - Very Large ISTINYE PARK Istanbul, Turkey Clinton Climate Initiative/US Green Building Council One of sixteen projects on six continents that will participate in the Climate Positive Development Program ZONK IZIZWE Midrand, South Africa ICSC US Design and Development Awards Silver Award: Innovative Design & Development of A New Project TOWN SQUARE Las Vegas, Nevada ICSC US Design and Development Awards Silver Award: Renovation or Expansion of an Existing Project BAYSHORE TOWN CENTER Glendale, Wisconsin 2008 Global Retail Leisure International Awards Category Winner: International Retail & Leisure Destination of the Year TOWN SQUARE LAS VEGAS Las Vegas, Nevada, USA 2007 Cityscape India Best Retail Project Award (Future) VIVA CITY Mumbai, India 2006 Pacifi c Coast Builders Conference Gold Nugget Award Award of Merit: International Residential VIZCAYA AT JINQIAO Shanghai, China ULI Awards for Excellence Finalist Europe LOURESHOPPING Lisbon, Portugal ULI Awards for Excellence Finalist The Americas SOUTHSIDE WORKS Pittsburgh, Pennsylvania, USA FIABCI Prix d Excellence Category Winner: Retail Properties PONDOK INDAH MALL PHASE II Jakarta, Indonesia ICSC International Design & Development Awards Certificate of Merit: Innovative Design & Construction of a New Project MARKET STREET AT THE WOODLANDS The Woodlands, Texas, USA 2004 ICSC Design & Development Award Certificate of Merit: Innovative Design & Construction of a New Project SAN MARINO SHOPPING Guayaquil, Ecuador 2003 NAIOP, Northern Virginia Chapter Best Building, Low-rise (1-3 stories) FAIRFAX CORNER Fairfax, Virginia, USA 2002 ICSC Design & Development Award First Place Design Award: Renovation or Expansion of an Existing Project MENLYN PARK Pretoria, South Africa 2001 ISP/VM+SD International Store Design Competition Merit Award: Entertainment Facility MUVICO STARLIGHT 20 Tampa, Florida, USA 2000 Society for Environmental Graphic Design Juror s Award MUVICO PARADISE 24 Davie, Florida, USA ICSC Design & Development Award Design Award: Innovative Design of a New Project EASTON TOWN CENTER Columbus, Ohio, USA 2012 Development Design Group, Inc. All Rights Reserved.

16 3700 O Donnell Street Baltimore, Maryland USA info@ddg-usa.com

www.novusens.com 2012, Novusens

www.novusens.com 2012, Novusens www.novusens.com İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK ENSTİTÜSÜ Vizyon... Ulusal ve uluslararası paydaşları ile sürdürülebilir büyüme ve rekabeti amaçlayan, ekonomiye ve toplumsal kalkınmaya katma değer yaratacak

Detaylı

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR!

Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! 444 9 366 www.mesa.com.tr Gaziosmanpaşa Koza Sokak Numara 66 / ANKARA KOZA SOKAK, MESA KALİTESİYLE TANIŞIYOR! GAZİOSMANPAŞA, KOZA SOKAK TA YAŞAMAK VAR! Ankara nın en değerli semtlerinden biri olan ve değerini

Detaylı

PROJELERİ ARMANI CASA SUNNY ISLES

PROJELERİ ARMANI CASA SUNNY ISLES PROJELERİ PROJELERİ ARMANI CASA SUNNY ISLES Sunny Isles: Lüks, prestij ve yüksek yaşam olanakları Dünyaca ünlü markaların ve mimarların projelerinin yer aldığı okyanus kıyısında bir bölgedir. Sakin, huzurlu

Detaylı

9. Dubai Uluslararası Gayrimenkul ve Emlak Fuarı (İPS) en yeni projemiz olan Dubai Sustainable City yi duyurmak için mükkemmel ve en doğru ortamdi.

9. Dubai Uluslararası Gayrimenkul ve Emlak Fuarı (İPS) en yeni projemiz olan Dubai Sustainable City yi duyurmak için mükkemmel ve en doğru ortamdi. 8,000 m 2 FUAR ALANI 291 KATILIMCI 77 YERLİ KATILIMCI 214 ULUSLARARASI KATILIMCI 37 MEDYA ORTAĞI 7,637 MEDYA ORTAĞI IPS (INTERNATIONAL PROPERTY SHOW) 2013, Dubai Arazi ve İskan Departmanı nın katkılarıyla

Detaylı

DESIGN WEEK ANTALYA İÇ MEKAN TASARIMI VE MOBİLYA Kasım 2017 Antalya Expo Center

DESIGN WEEK ANTALYA İÇ MEKAN TASARIMI VE MOBİLYA Kasım 2017 Antalya Expo Center Antalya... Profesyonel etkinliklerin, uluslararası ticaretin, turizm mimarisinin, modern kentleşmenin ve tasarımın yeni odağı. Tasarım dünyası, mobilya sektörü, projeciler ve kullanıcılar buluşuyor...

Detaylı

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü 2 Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Gelişmiş akustik uzmanlık Tasarımda ve elektro-akustik teknolojisinde 60 yıldan fazla deneyime

Detaylı

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ

ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ ÇALIŞMA ALANLARINIZA YENİ BİR SOLUK GETİYORUZ Mimari Tasarım Projelendirme İmalat Of is is Mobilyaları Uygulama www.tapso.com Ofis Mağaza Hastane Otel Restaurant Tapso Project Gibi Düşünmek Tapso Project

Detaylı

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak

Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak PRECISE.PROVEN.PER FORMANCE. Yerel ve Global İhtiyaçları Karşılamak Profesyonel hizmetlerin dünyasında, en başarılı firmalar, işlerini küresel piyasalarda en iyi

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2012 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 70 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

BARBAROS RESERVE BODRUM

BARBAROS RESERVE BODRUM BARBAROS RESERVE BODRUM SENSE His:/nesne görme, duyma, tad alma, koklama, dokunma ve bu geleneksel duyuların ötesinde olası farklı duyularla edinilen algı Live Doğallığın ve konforun yeni tanımı Kendine

Detaylı

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015 Şirket Profili Basın Kiti 2015 Bir Bakışta MCI MCI, stratejik ilişki ve aktivasyon çözümleri sunma hususunda dünya lideri olup toplantı, etkinlik, dernek ve kongre sektörlerinde 1987'den beri yeniliklere

Detaylı

Eğlence sektöründeki vizyonu şekillendiriyoruz

Eğlence sektöründeki vizyonu şekillendiriyoruz Eğlence sektöründeki vizyonu şekillendiriyoruz Temalı eğlence parkları Su parkları Lunaparklar Temalı tatil köyleri kültürel atraksiyonlar Her türlü müze ve sergiler Akvaryumlar Aileler için eğlence merkezleri

Detaylı

GAYRİMENKUL YÖNETİM HİZMETLERİ

GAYRİMENKUL YÖNETİM HİZMETLERİ GAYRİMENKUL YÖNETİM HİZMETLERİ ÇÖZÜM ORTAĞINIZ Le Terrazze, İTalyA 2 SONAE SIERRA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ GAYRİMENKUL YÖNETİMİ HİZMETLERİ Sektörün öncü perakendecilerini çeken, özgün konumları ve kültürleri yansıtan

Detaylı

SPORTANT Sportif Projeler Üretim ve Danışmanlık

SPORTANT Sportif Projeler Üretim ve Danışmanlık SPORTANT Sportif Projeler Üretim ve Danışmanlık Misyonumuz ve Vizyonumuz Vizyonumuz: Türkiye nin gelişen yüzünü yeni yapılan spor tesislerinde, organize edilecek ulusal ve uluslar arası sportif etkinliklerde,

Detaylı

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur.

Work in Work. Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur. Work in Work Tasarım ve uygulama konularında çözüm sunan ve sektörlerinde önder markalarla hizmet veren bir kuruluştur. Sizlerin istekleri ve beğenileri doğrultusunda yurt içinde ve yurt dışında içerisinde

Detaylı

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu.

RESICON Kimdir? Ticaret Anonim Şirketi» kuruldu. RESICON Kimdir? Özellikle konut geliştirme, pazarlama ve satış konularında hizmet vermek üzere Aybars Kızılsencer tarafından, «Resicon Gayrimenkul Pazarlama Satış ve Yatırım Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi»

Detaylı

Gelecek nesilleri yeşille buluşturuyoruz.

Gelecek nesilleri yeşille buluşturuyoruz. Gelecek nesilleri yeşille buluşturuyoruz. Misyonumuz Dört mevsimin yaşandığı, iklim, toprak, ekolojik zenginlikler bakımından bereketli olan ülkemizde; üstlendiğimiz projelerin müşteri memnuniyeti açısından

Detaylı

Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon

Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ 19-22 EYLÜL 2018 İSTANBUL FUAR MERKEZİ FUAR SONUÇ RAPORU www.istanbullight.com Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon BU FUAR

Detaylı

. Cd. 1940. Cd. . Sk. Batıkent Metro M

. Cd. 1940. Cd. . Sk. Batıkent Metro M 2113. Cd. im Ost Sk. 947. 1. Cd. 1940. Cd. 1940.. Sk 5 195 d..c 969 1. 26 20. Cd ne tık Ba Mah. Mah. arı ulv tb erle ulv h. Ma pm op Batıkent Metro M İlky arı koo o ntk Ke tb ah. şke n şim Ba Ke nt len

Detaylı

METRO MALL ALIŞVERİŞ ve YAŞAM MERKEZİ

METRO MALL ALIŞVERİŞ ve YAŞAM MERKEZİ METRO MALL ALIŞVERİŞ ve YAŞAM MERKEZİ Size özel bir AVM Ankara nın en özel yerinde... Metro Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi Metro Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi Metro Mall Alışveriş ve Yaşam Merkezi 198

Detaylı

www.navigatour.net Firmanıza özel çözümler için hazırız

www.navigatour.net Firmanıza özel çözümler için hazırız www.navigatour.net Firmanıza özel çözümler için hazırız 1 Bizi daha iyi tanıyın! Navigatour Hakkında; Navigatour Seyahat Acentesi, 1999 yılında uzun yıllar turizme hizmet etmiş, kendi alanındaki profesyonel

Detaylı

AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI. tabds.com akiltopu.com

AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI. tabds.com akiltopu.com AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI tabds.com akiltopu.com AKILTOPU & TAB BİNALAR. BİNALARIN İÇİNDEKİ MEKANLAR. MEKANLARIN İÇİNDEKİ MARKALAR. MARKALARIN İÇİNDEKİ KİMLİKLER. KİMLİKLERİN İÇİNDEKİ HİZMETLER. TAB

Detaylı

İletişim Aracı Olarak Faaliyet Raporları

İletişim Aracı Olarak Faaliyet Raporları İletişim Aracı Olarak Faaliyet Raporları Sektöre Bakış ULAŞTIRMA, HABERLEŞME VE DEPOLAMA 3% Halka Açık Şirketlerin Sektörlere Göre Dağılımı MADENCİLİK VE TAŞ OCAKCILIĞI 1% ELEKTRİK GAZ VE SU 1% TARIM,

Detaylı

www.nascogroup.com.tr

www.nascogroup.com.tr NASCO Group, Sanayi ticaret alanında 27 yıllık deneyimiyle, gümrükleme & lojistik, inşaat, turizm, tütüncülük, hayvancılık ve hayvancılık sistemleri, yemek & içecek hizmetleri, sağlık, ticaret kolaylaştırıcı

Detaylı

Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com

Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com REFERANSLAR AKIN İNŞAAT AKIŞ PLAZA AROS İNŞAAT GÜNDOĞAR DEMİR GÜNDOĞAR (MAJESTIC

Detaylı

esperianza Duyularınızın yeniden uyanışını hissedin...

esperianza Duyularınızın yeniden uyanışını hissedin... esperianza rigenerato con Sensi Duyularınızın yeniden uyanışını hissedin... Yeniden uyanışı temsil eden Zümrüd-ü Anka sembolü ile bambaşka bir banyo deneyimi yaşatmayı hedefleyen marka: ISVEA Markanın

Detaylı

HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015. contracthotelexpo.com

HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015. contracthotelexpo.com HOTEL, RESTORAN, HASTANE VE ikram ENDÜSTRiSi iş KONTRATLARI FUARI 11-14 KASIM 2015 contracthotelexpo.com NEDEN COHO? Nitelikli ürünler, güçlü tedarikçiler, yeni işbirlikleri için uluslararası tek platform.

Detaylı

İÇ MİMARLIK ÇÖZÜMLERİ

İÇ MİMARLIK ÇÖZÜMLERİ İÇ MİMARLIK ÇÖZÜMLERİ Muazzam Interiors bir Getamarket Grup markasıdır. MUAZZAM DÜNYASINA HOŞ GELDINIZ Muazzam Interiros - İç Mimarlık olarak hedefimiz müşterilerimize kendilerini ait hissedebilecekleri

Detaylı

KidZania Nedir? Eğlendirirken eğiten ve sektörünün dünya çapında en hızlı büyüyen, sayısız ödül almış tek çocuk markasıdır.

KidZania Nedir? Eğlendirirken eğiten ve sektörünün dünya çapında en hızlı büyüyen, sayısız ödül almış tek çocuk markasıdır. İstanbul KidZania Nedir? 4-14 yaş arası çocuklara eğlenerek öğrenme deneyimi sunmak için, gerçek bir şehir mantığıyla, çocuklara uygun ölçekte küçültülerek inşa edilmiş dünyanın ilk uluslararası tema parkıdır.

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı İstanbul, 2012 Kutluşah, yönetim, finans ve süreç danışmanlığı alanlarında hizmet veren güvenilir bir iş ortağıdır Toplamda 85 yılı aşkın finansal kuruluşlar, girişimcilik ve yönetim

Detaylı

PROJE. NEO TEK kent ekipmanlari

PROJE. NEO TEK kent ekipmanlari PROJE NEO TEK kent ekipmanlari Hakkımızda Şirketimiz Perakende satışı olmayan ve öncelikle Müşterinin gereksinimlerine duyarlı Projeleri en uygun ve ekonomik şekilde hayata kavuşturan, dinamik ekibiyle

Detaylı

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ Türk aydınlatma ürünleri kalite, fiyat ve teslim sürelerindeki avantajından dolayı çevre coğrafyada tercih ediliyor.

Detaylı

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz...

SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ. Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... SAP OEM PROGRAM ORTAKLIĞI REHBERİ Türkiye nin ilk SAP OCP İş Ortağı MDS ap den OEM Programı Hakkında Bilmek İstedikleriniz... OEM İŞ ORTAKLIĞI NEDİR? MDS ap SAP OEM iş ortaklığı modeli, SAP platformlarını

Detaylı

Guardian Glass, Guardian Öğrenci Tasarım Yarışması 2016'nın kazananlarını açıkladı

Guardian Glass, Guardian Öğrenci Tasarım Yarışması 2016'nın kazananlarını açıkladı İlgili Kişi: Sophie Weckx +352 28 111 210 sweckx@guardian.com İlgili Kişi: Siria Nielsen +31 164 317 036 snielsen@emg-pr.com Guardian Glass, Guardian Öğrenci Tasarım Yarışması 2016'nın kazananlarını açıkladı

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

Mixerarts.com Sanat Platformu başarı hikayemizde Mixer Direktörü Bengü Gün konuyla ilgili sorularımızı yanıtladı:

Mixerarts.com Sanat Platformu başarı hikayemizde Mixer Direktörü Bengü Gün konuyla ilgili sorularımızı yanıtladı: 1 Mixerarts.com Sanat Platformu başarı hikayemizde Mixer Direktörü Bengü Gün konuyla ilgili sorularımızı yanıtladı: Mixer in faaliyetleri ve sektördeki konumuyla ilgili bilgi verebilir misiniz? Mixer,

Detaylı

Her daim yenilikçi anlayış

Her daim yenilikçi anlayış Her daim yenilikçi anlayış KLEEMANN Design: hayata dair, hayatın içinden. Biz yalnızca asansör tasarlamıyoruz; işimizin her yönünü sürekli geliştiren bir tasarım anlayışının peşindeyiz. KLEEMANN Design,

Detaylı

Markaların 2017 Sonu Büyüme Hedefleri. 7,000 Mağaza. 6,000 Mağaza 5,000 Mağaza

Markaların 2017 Sonu Büyüme Hedefleri. 7,000 Mağaza. 6,000 Mağaza 5,000 Mağaza EKİM 2017 Geride bıraktığımız son iki yılda, Türkiye ekonomik olarak tarihindeki en dalgalı dönemlerinden birisini yaşadı. Bu dalgalanmayı sektörlere indirgediğimizde, markaların ve tüketicilerin denizleri

Detaylı

Enes Kutluca evinin garajında atık su arıtımı için alternatif teknoloji üzerinde çalışmaya başladı ve bu ARGE periyodu birkaç yıl boyunca sürdü.

Enes Kutluca evinin garajında atık su arıtımı için alternatif teknoloji üzerinde çalışmaya başladı ve bu ARGE periyodu birkaç yıl boyunca sürdü. Biz kimiz Başlangıç Enes Kutluca evinin garajında atık su arıtımı için alternatif teknoloji üzerinde çalışmaya başladı ve bu ARGE periyodu birkaç yıl boyunca sürdü. Gelişme Enes Kutluca ve Enver Mısırlı

Detaylı

Kathrine Heiberg. Reteam Group, CEO

Kathrine Heiberg. Reteam Group, CEO Kathrine Heiberg Reteam Group, CEO VII. AVM Yatırımları Konferansı tarafından düzenlenmektedir. THE SHOPPINGMALL s DNA AVM lerin DNA sı group.com creating desirable retail destinations research, analysis,

Detaylı

SPOR YÖNETİMİNDE ÇALIŞMA ALANLARI (TÜRKİYE VE DÜNYA DA) H.SUNAY A.Ü.SBF

SPOR YÖNETİMİNDE ÇALIŞMA ALANLARI (TÜRKİYE VE DÜNYA DA) H.SUNAY A.Ü.SBF SPOR YÖNETİMİNDE ÇALIŞMA ALANLARI (TÜRKİYE VE DÜNYA DA) H.SUNAY A.Ü.SBF Spor Yönetim Bilimleri Alanına Olan İhtiyaç (1) 1. Günümüzde Sportif hizmetlerdeki değişme ve gelişmeler 2. Başta Futbol, Basketbol

Detaylı

Kolektif zekayı oluşturmak ve kullanmak isteyen yöneticiler için pratik bir program

Kolektif zekayı oluşturmak ve kullanmak isteyen yöneticiler için pratik bir program Sorunlara farklı açılardan bakıp, değer katarak çözüm üretmek ve akıllıca konuşarak avantaj sağlamak Kolektif zekayı oluşturmak ve kullanmak isteyen yöneticiler için pratik bir program Konuşarak Fark Yaratma

Detaylı

Müşteri taleplerini genişletir ve projenin her aşamasında hem müşteriye hem de kullanıcıya fayda getirecek yenilikleri kurgular ve uygular.

Müşteri taleplerini genişletir ve projenin her aşamasında hem müşteriye hem de kullanıcıya fayda getirecek yenilikleri kurgular ve uygular. Euro-DMC Kimdir? Enerjisini başarılı olmanın verdiği hazdan ve eğlenerek çalışabilmesinden alan Euro/DMC ekibi, müşterilerine sağladığı esnek çözümler, keskin hedefler ve hedef kitleyi markayla bütünleştirebilme

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Önsöz... Şekiller ve Tablolar Listesi... xii 1. BÖLÜM ENTEGRASYON VE ENTEGRASYONUN ETKİLERİ

İÇİNDEKİLER. Önsöz... Şekiller ve Tablolar Listesi... xii 1. BÖLÜM ENTEGRASYON VE ENTEGRASYONUN ETKİLERİ İÇİNDEKİLER Önsöz... Şekiller ve Tablolar Listesi... xii v 1. BÖLÜM ENTEGRASYON VE ENTEGRASYONUN ETKİLERİ 1.EKONOMİK ENTEGRASYONLAR... 1 1.1.Küreselleşme ve Bölgeselleşme... 2 1.1.1. Küreselleşme... 2

Detaylı

Rekabette. Yönetiminin Rolü. Mülk. Ercüment Alptekin Direktör, Kiralama ve Yönetim 07 Mart 2013

Rekabette. Yönetiminin Rolü. Mülk. Ercüment Alptekin Direktör, Kiralama ve Yönetim 07 Mart 2013 Rekabette Mülk Yönetiminin Rolü Ercüment Alptekin Direktör, Kiralama ve Yönetim 07 Mart 2013 Jones Lang LaSalle Neden Dış Kaynak? 2 Mevcut Durum Ticari gayrimenkul yatırımcıları hızla gelişen pazarda yönetim

Detaylı

Enes Kutluca evinin garajında atık su arıtımı için alternatif teknoloji üzerinde çalışmaya başladı ve bu ARGE periyodu birkaç yıl boyunca sürdü.

Enes Kutluca evinin garajında atık su arıtımı için alternatif teknoloji üzerinde çalışmaya başladı ve bu ARGE periyodu birkaç yıl boyunca sürdü. Biz kimiz Başlangıç Enes Kutluca evinin garajında atık su arıtımı için alternatif teknoloji üzerinde çalışmaya başladı ve bu ARGE periyodu birkaç yıl boyunca sürdü. Gelişme Enes Kutluca ve Enver Mısırlı

Detaylı

BODRUM YALIÇİFTLİK TE EŞSİZ BİR KOYA SAHİP ÖZEL HAVUZLARI VE OTEL KONFORUYLA TAMAMEN TEFRİŞLİ VE MEFRUŞATLI FULL MOBİLYA VE ANKASTRE DONANIMI İLE

BODRUM YALIÇİFTLİK TE EŞSİZ BİR KOYA SAHİP ÖZEL HAVUZLARI VE OTEL KONFORUYLA TAMAMEN TEFRİŞLİ VE MEFRUŞATLI FULL MOBİLYA VE ANKASTRE DONANIMI İLE BODRUM YALIÇİFTLİK TE EŞSİZ BİR KOYA SAHİP ÖZEL HAVUZLARI VE OTEL KONFORUYLA TAMAMEN TEFRİŞLİ VE MEFRUŞATLI FULL MOBİLYA VE ANKASTRE DONANIMI İLE 365 GÜN KULLANIMA HAZIR KEMPINSKI HİZMETLERİNİN TAMAMINDAN

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

İs İ t s a t n a bu b l l

İs İ t s a t n a bu b l l İstanbul Oniva Tur Toplantı organizasyonları, Konferanslar, Incentive turlar, özel etkinlikler, özel gruplar ve şirketlere özel teşvik programlarında 1995 ten bu yana 18 yıllık profesyonel deneyimi ile

Detaylı

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ

SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ SetcomBt Bina Otomasyonları MÜHENDİSLİK, ÜRETİM VE ARGE HİZMETLERİ Firma Tarihçesi SetcomBt 2000 yılından bu yana ev ve bina otomasyonları konusunda kablosuz teknoloji ile çalışan ürünlerin Ar-Ge, üretim

Detaylı

Mimar. Genç Mimarlara Notu

Mimar. Genç Mimarlara Notu 96 Enis ÖNCÜOĞLU ODTÜ lık Fakültesi nden 1989 yılında mimar olarak mezun oldu. 1989 yılında şirket müdür yardımcısı olarak başladığı Öncüoğlu lık ta 1996 yılında genel müdür oldu. Uluslararası projeler

Detaylı

REIDIN.com EmlakEndeks. Gayrimenkul Piyasası 2009 yılı değerleme ve 2010 Tahmini Basın Toplantısı 26 Şubat, 2010 İstanbul

REIDIN.com EmlakEndeks. Gayrimenkul Piyasası 2009 yılı değerleme ve 2010 Tahmini Basın Toplantısı 26 Şubat, 2010 İstanbul REIDIN.com EmlakEndeks Gayrimenkul Piyasası 2009 yılı değerleme ve 2010 Tahmini Basın Toplantısı 26 Şubat, 2010 İstanbul REIDIN.com Hakkında Kimiz? Gelişmekte olan ülkeler ile ilgilenen profesyonellerin

Detaylı

HAKKIMIZDA.

HAKKIMIZDA. İ X HAKKIMIZDA Gayrimenkul alanında akademik, reel sektör, marka, mimarlık ve mühendislik uzmanlıklarını aynı potada değerlendiren ve projelerini insan odaklı kent yaşamı çerçevesinde yapılandıran Invest

Detaylı

CATHIC Nedir? o CATHIC in 4 üncü yılında, Türkiye temsilciliğini Alkaş yapmaktadır.

CATHIC Nedir? o CATHIC in 4 üncü yılında, Türkiye temsilciliğini Alkaş yapmaktadır. CATHIC Nedir? Central Asia & Turkey Hotel Investment Conference (CATHIC); o International Hotel Investment Forum (IHIF) in, Türkiye ayağı olarak düzenlenmektedir. o CATHIC in 4 üncü yılında, Türkiye temsilciliğini

Detaylı

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor

İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul yeni bir simgeye kavuşuyor İstanbul un hızla gelişen merkezi Kartal, yepyeni ve heyecan verici bir yaşam merkezine kavuşuyor: Anatolium Marmara! Özellikleri ile yakında İstanbul un simge projelerinden

Detaylı

Basın Bülteni. 14 Ocak 2014

Basın Bülteni. 14 Ocak 2014 Basın Bülteni DOMOTEX 2014 (11 14 Ocak) Zemin kaplamaları sektöründe dünyanın lider etkinliği DOMOTEX 2014, etkileyici bir performans sunuyor Uluslararası ziyaretçiler için eşsiz çekim gücü, karar verici

Detaylı

METROTEL GROUP. Ocak 2011

METROTEL GROUP. Ocak 2011 METROTEL GROUP Ocak 2011 OTEL VE İYM(*) YATIRIM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Uluslararası markalarla birçok projede çalışmış olan uzman ekiplerimiz, bilgi birikimleri ile her projeye özgün çözümler üretmekte,

Detaylı

Konferansa katılım ve sponsorluk olanakları için: Soysal Satış Bölümü T. (0212) 212 99 70 E. satis@soysal.com.tr www.soysal.com.tr

Konferansa katılım ve sponsorluk olanakları için: Soysal Satış Bölümü T. (0212) 212 99 70 E. satis@soysal.com.tr www.soysal.com.tr Konferansa katılım ve sponsorluk olanakları için: Soysal Satış Bölümü T. (0212) 212 99 70 E. satis@soysal.com.tr Hulusi Belgü AYD Başkanı VII. AVM Yatırımları Konferansı nda yeniden birlikteyiz. Alışveriş

Detaylı

Geleceğİ çizen PROJELER

Geleceğİ çizen PROJELER Geleceğİ çizen PROJELER Bazen sahip olduğunuz alanlar, hayal dünyanıza yetmeyebilir. Hayallerinizin tümünü bir mekana sığdırabilmek ise profesyonel bir dokunuş gerektirir. ANATOLIA TÜP BEBEK VE KADIN SAĞLIĞI

Detaylı

Doğal olarak dijital

Doğal olarak dijital Doğal olarak dijital 1 Doğadan ilham alan, yeni nesil teknoloji şirketi. Doğada her şey birbiri ile uyum ve bir denge içinde. Bitkiler etkin bir veri analitiği ve network yönetimi ile hayatta kalabiliyorlar.

Detaylı

ATRAXION MAGAZINE MEDYA KİTİ

ATRAXION MAGAZINE MEDYA KİTİ ATRAXION MAGAZINE MEDYA KİTİ ATRAXION MAGAZINE GENEL İÇERİK Dünyadan ve ülkemizden eğlence, park, aktivite endüstrisine yönelik sektör haberleri, pazarı etkileyen gündem başlıkları, etkinlikler, yenilikler,

Detaylı

esign peyzaj mimarlığı-kentsel tasarım-mimarlık

esign peyzaj mimarlığı-kentsel tasarım-mimarlık esign peyzaj mimarlığı-kentsel tasarım-mimarlık Çağdaş mimarlık, kentsel tasarım ve peyzaj mimarlığı alanında öncü ve yenilikçi bir yaklaşımla farklı ölçekteki mekânları yaşanabilirlik açısından doğayla

Detaylı

DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI DÜNYASI. Hannover: Ocak Atlanta, Georgia: 28 Şubat 2 Mart

DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI DÜNYASI. Hannover: Ocak Atlanta, Georgia: 28 Şubat 2 Mart DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI DÜNYASI Hannover: 11 14 Ocak 2019 www.domotex.de Atlanta, Georgia: 28 Şubat 2 Mart 2019 www.domotexusa.com Şanghay: 26 28 Mart 2019 www.domotexasiachinafloor.com Gaziantep:

Detaylı

Street Smart Marketing

Street Smart Marketing Tek bir hedef için tasarlanmış kamu hizmeti şirket programları. Başarı. Street Smart Marketing Müşterilerinizi cezbeden pazarlama kampanyaları 30 yıllık deneyim Tasarlarız. Yakalarız. İlerleriz. 1.4 milyon

Detaylı

Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com

Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com Yeni Mah. Yüksek Harman Cad. Aros 9 Apt. Altı Mezitli / Mersin Tel: 0324 357 0 33 zkorkmaz@yapitekgrup.com www.yapitekgrup.com Mühendislik ve mimarlığın buluştuğu nokta... 01 Kalıcı, yüksek standartlı,

Detaylı

17. SAYI. kasım 2016 EXPO 2016 ANTALYA

17. SAYI. kasım 2016 EXPO 2016 ANTALYA kasım 2016 17. SAYI EXPO 2016 ANTALYA Dünya nın en önemli etkinliklerinden biri olarak kabul edilen Expo Fuarı ü l k e m i z d e i l k d e f a 23 Nisan 30 Ekim 2016 tarihleri arasında Çiçek ve Çocuk temasıyla

Detaylı

Biz bunu gerçekleştiririz!

Biz bunu gerçekleştiririz! İyi bir tiyatro.. .. salonu izleyici için sıcak, neşe dolu bir mekan, sanatçılar için konuksever, ilham kaynağı bir ortam, çalışmak için ise verimli ve güvenli bir yerdir Tiyatro Danışmanları Theateradvies,

Detaylı

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ.

A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. A PLUS BİR YAŞAMIN KAPILARINI SİZLER İÇİN ARALIYORUZ. PROPA İNŞAAT PROPA Grubu; PROPA Holding A.Ş., PROPA İnşaat ve Ticaret A.Ş., PROPA Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. ve Propa Servis ve Yönetim

Detaylı

LİBERTY SİGORTA TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM

LİBERTY SİGORTA TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM Liberty Mutual Insurance Group Amerika Boston merkezli Liberty Mutual Insurance Group, kurulduğu 1912 yılından bu yana insanların daha güvenli ve daha emniyetli hayatlar

Detaylı

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Selenium Retro... Yeni Ataköy de Selenium Yaşam ve Ofis Kalitesi... A T A K Ö Y Selenium kalite algısında, yenilikçi

Detaylı

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz!

Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! Biz Biraz Farklı Düşünüyoruz! "İnsanların zihinlerinin kapılarını aralamayı seviyorum Philippe Starck, dünyanın yaşayan en saygın tasarımcılarından biri. Bu işi yaparak geçirdiği 40 yılda, endüstriyel

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com

Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Ataköy 7-8-9-10 Mah. 26A/1 Bakırköy, İstanbul T: +90 (212) 661 01 16 www.seleniumretro.com Selenium Retro... Yeni Ataköy de Selenium Yaşam ve Ofis Kalitesi... A T A K Ö Y Selenium kalite algısında, yenilikçi

Detaylı

DÜNYA SERAMİK SAĞLIK GEREÇLERİ İHRACATI. Genel Değerlendirme

DÜNYA SERAMİK SAĞLIK GEREÇLERİ İHRACATI. Genel Değerlendirme DÜNYA SERAMİK SAĞLIK GEREÇLERİ İHRACATI Genel Değerlendirme Haziran 2014 2012 yılı dünya seramik sağlık gereçleri ihracat rakamlarına bakıldığında, 2011 yılı rakamlarına nazaran daha az dalgalanma gösterdiği

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

FİNANS KOÇ HOLDİNG 2013 FAALİYET RAPORU

FİNANS KOÇ HOLDİNG 2013 FAALİYET RAPORU FİNANS Koç-Amerikan Bank ile 1980 li yıllarda büyümeye başladığımız bankacılık sektöründe ülkemiz ekonomisi ve sektördeki değişimleri doğru okuduk ve 2005 yılında Yapı Kredi Bankası nı bünyemize katarak

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

fark var 11.1 kat üst yönetim ile idari seviyeler arasında Türkiye de

fark var 11.1 kat üst yönetim ile idari seviyeler arasında Türkiye de Türkiye de üst yönetim ile idari seviyeler arasında 11.1 kat fark var Hay Group, Türkiye ve dünyadaki üst yönetim - CEO ve çalışanlar arasındaki ücret farklılıklarını araştırdı Hay Group Türkiye Bilgi

Detaylı

ANA SPONSORLAR POWERED BY

ANA SPONSORLAR POWERED BY ANA SPONSORLAR POWERED BY International MICE & Wedding Forum-IMWF, endüstride stratejik olarak yenilikçi fikirler ve ortaklıklar ile profesyonelleri, fikir liderlerini bir araya getirir. Katılımcılar,

Detaylı

AVM YATIRIMLARI KONFERANSI SHOPPING CENTERS CONFERENCE

AVM YATIRIMLARI KONFERANSI SHOPPING CENTERS CONFERENCE AVM YATIRIMLARI KONFERANSI SHOPPING CENTERS CONFERENCE KONFERANSLAR AVM Yatırımları Konferansları 500 ü aşkın yerli ve yabancı sektör uzmanının değerli katkılarıyla güncel konuların tartışıldığı ve sektörün

Detaylı

Marka ya üyelik farklılık yaratır

Marka ya üyelik farklılık yaratır Marka ya üyelik farklılık yaratır bestwestern.com Best Western, dünyanın en büyük otel zincirine katılmanın avantajları. Best Western bağımsız kişiler tarafindan sahip olunan ve yönetilen bir otelciler

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda.

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. Broşür Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. 2010 Cisco ve/veya bağlı kuruluşları. Tüm hakları saklıdır. Bu belge Genel Cisco Bilgileri ni içerir. Sayfa 1/5 Yeni Çalışma

Detaylı

4-5 Haziran 2014 İ S T ANBU L, T ÜRKIYE. Haliç Kongre Merkezi. www.himssturkey.org. Düzenleyen KONFERANS RAPORU

4-5 Haziran 2014 İ S T ANBU L, T ÜRKIYE. Haliç Kongre Merkezi. www.himssturkey.org. Düzenleyen KONFERANS RAPORU 4-5 Haziran 2014 İ S T ANBU L, T ÜRKIYE Haliç Kongre Merkezi www.himssturkey.org Düzenleyen KONFERANS RAPORU Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı ve HIMSS ortak girişimi olan ilk HIMSS Türkiye etkinliğinin

Detaylı

İşimiz iletişim. Yıllardır hem eğitim hem de kariyer süreçlerimizde, odaklandığımız konu hep iletişim oldu.

İşimiz iletişim. Yıllardır hem eğitim hem de kariyer süreçlerimizde, odaklandığımız konu hep iletişim oldu. İşimiz iletişim Yıllardır hem eğitim hem de kariyer süreçlerimizde, odaklandığımız konu hep iletişim oldu. İşimiz, en iyi bildiğimiz işi yapmak. Hedefimiz ise, sürekli kendimizi ve ekibimizi geliştirirken,

Detaylı

UNCTAD DÜNYA YATIRIM RAPORU 2012

UNCTAD DÜNYA YATIRIM RAPORU 2012 UNCTAD DÜNYA YATIRIM RAPORU 2012 5 Temmuz 2012 İstanbul www.yased.org.tr 1 DÜNYA YATIRIM RAPORU Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Örgütü - UNCTAD ın Uluslararası Doğrudan Yatırımlara ilişkin olarak

Detaylı

Gayrimenkulde Hedef 12!

Gayrimenkulde Hedef 12! Gayrimenkulde Hedef 12! HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Kurumsal Kurucu Ortaklar, Bankacılık Ve Finans Sektörü İş Tecrübelerini, Gayrimenkul Sektörü İş Tecrübeleri İle Biraraya Getirerek, İnovatif Bir Konsept İle

Detaylı

İleriye doğru açık bir yol

İleriye doğru açık bir yol Broşür İleriye doğru açık bir yol Bir HP PartnerOne İş Ortağı ile çalışmanın avantajlarını keşfedin HP portföyünün eşsiz zenginliği, yetkili HP PartnerOne İş Ortağı nın becerileriyle birlikte size piyasada

Detaylı

YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1

YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1 YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1 İÇİNDEKİLER: KGM HAKKINDA ENERJİNİN YENİ ADI: KGM TÜRKİYE NİN ENERJİSİ TEK HAKKINDA HEP UCUZLAYAN TEK ELEKTRİK KUSTO GROUP HAKKINDA GLOBAL ADIMLAR, YEREL ÇÖZÜMLER DÜNYADA

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2013 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

SEDA BAYBURTLU MARKA & STRATEJİK PAZARL AMA UZMANI

SEDA BAYBURTLU MARKA & STRATEJİK PAZARL AMA UZMANI SEDA BAYBURTLU MARKA & STRATEJİK PAZARL AMA UZMANI 1 HAKKINDA 1982 doğumlu olan Seda Bayburtlu, Mühendislik & Mimarlık Fakültesi mezunudur. Mesleki kariyerine Uluslararası Standartlar Birliği Kalite Yönetim

Detaylı

Kalite ve Zamanında Termin Sözünde Duran Çözüm Ortağınız.

Kalite ve Zamanında Termin Sözünde Duran Çözüm Ortağınız. Mermer e dair herşey İstanbul Ankara bursa burdur Kalite ve Zamanında Termin Sözünde Duran Çözüm Ortağınız. Biz Kimiz? Doğal taşın kullanımına güvenilir, yenilikçi ve yaratıcı bir yaklaşım getirmek amacıyla

Detaylı

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

2013 Eğitim Takvimi Biymed Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri 2013 Eğitim Takvimi BiYMED Eğitim ve Danışmanlık BiYMED Danışmanlık, uzman kadrosu ile danışmanlık, eğitim ve yazılım hizmetleri sağlar. BiYMED Danışmanlık, müşterilerine hizmet almak istedikleri alanlarda

Detaylı

Building and Engineering a Safer World

Building and Engineering a Safer World Connecting Global Competence Building and Engineering a Safer World February 25 27, 2016 www.sesa-build.com Sürdürülebilir, güvenli şehirler için yapı malzemeleri ve teknolojileri fuarı 25 27 Şubat 2016

Detaylı

FİNANS 2013 yılında bankacılık sektörü Koç Topluluğu Finans Grubu 2013

FİNANS 2013 yılında bankacılık sektörü Koç Topluluğu Finans Grubu 2013 FİNANS KOÇ-AMERIKAN BANK ILE 1980 LI YILLARDA BÜYÜMEYE BAŞLADIĞIMIZ BANKACILIK SEKTÖRÜNDE ÜLKEMIZ EKONOMISI VE SEKTÖRDEKI DEĞIŞIMLERI DOĞRU OKUDUK VE 2005 YILINDA YAPI KREDI BANKASI NI BÜNYEMIZE KATARAK

Detaylı

YENİLEŞİM VE TASARIM 9. KALİTE VE BAŞARI SEMPOZYUMU 15-16 NİSAN 2011 BURSA

YENİLEŞİM VE TASARIM 9. KALİTE VE BAŞARI SEMPOZYUMU 15-16 NİSAN 2011 BURSA YENİLEŞİM VE TASARIM 9. KALİTE VE BAŞARI SEMPOZYUMU 15-16 NİSAN 2011 BURSA Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu Tasarımla düşünmek ve gelişmek sadece üreten ya da hizmet veren firmaları değil, alışkanlıkları,

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) 2011 İşletme Sayısı % Toplam İstihdam % Ortalama Çalışan Sayısı Mikro 1-19 2.522.011 97,30% 5.362.905 46,60% 2

Detaylı