T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI"

Transkript

1 Karar No : 2010/10-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 01/10/2010 tarih ve 328 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus Belediyesi 2011 ( ) Mali Yılı Tasarı Bütçesi, Belediye Encümeni nin tarih ve 1647 sayılı kararı ile gelir bütçesi TL. gider bütçesi de TL. Finansmanın Ekonomik Sınıflandırması tablosu karşılık gösterilmek suretiyle ( TL TL) denklik sağlanmış olup, TL olarak karara bağlanmıştır. Belediye, Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 27. maddesine göre Encümen tarafından görüşülerek üst yöneticiye sunulan bütçe tasarısı, büyük şehir ilçe ve ilk kademe belediyelerinde Ekim ayı toplantısında görüşülmek üzere Ekim ayının 1. gününden önce Meclise sunulur. Yönetmeliğin 28. maddesine istinaden bütçe tasarısını incelenmek üzere oluşturulan plan ve bütçe komisyonuna havale eder. Komisyon kendisine havale edilen bütçe tasarısını beş iş gününden fazla olmamak üzere meclisin belirleyeceği sürede inceleyerek görüşünü içeren bir rapor düzenler ve meclise sunar. Yönetmeliğin 29. maddesine göre meclise sunulan bütçe tasarısı, bütçe kararnamesini madde madde, gider bütçesinde kurumsal kodlaması yapılan birimlerin fonksiyonel kodlamasının birinci düzeyi, gelir bütçesinin ekonomik kodlamasının birinci düzeyi ve finansmanın ekonomik sınıflandırılması cetvelinin birinci düzeyi itibariyle görüşür ve kabul eder. hükmü uyarınca Tarsus Belediyesi 2011 ( ) Mali Yılı Bütçe Tasarısının incelenmek üzere yapılan işaretle oylama neticesinde evrakın Plan, Bütçe ve Kesin Hesap Komisyonuna havalesine oybirliği ile kabul edildi.

2 Karar No : 2010/10-1 (2) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 01/10/2010 tarih ve 329 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; TASKĐ (Su ve Kanalizasyon Đşletmesi) 2011 ( ) Mali Yılı Bütçe Tasarısı, Belediye Encümeni nin tarih ve 1648 sayılı kararı ile gelir bütçesi TL. gider bütçeside TL. ve + ( TL) Finansmanın Ekonomik Sınıflandırması tablosu ( ) karşılık gösterilmek suretiyle denklik sağlanmış olarak karara bağlanmıştır. Belediye, Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 27. maddesine göre Encümen tarafından görüşülerek üst yöneticiye sunulan bütçe tasarısı, büyük şehir ilçe ve ilk kademe belediyelerinde Ekim ayı toplantısında görüşülmek üzere Ekim ayının 1. gününden önce Meclise sunulur. Yönetmeliğin 28. maddesine istinaden bütçe tasarısını incelenmek üzere oluşturulan plan ve bütçe komisyonuna havale eder. Komisyon kendisine havale edilen bütçe tasarısını beş iş gününden fazla olmamak üzere meclisin belirleyeceği sürede inceleyerek görüşünü içeren bir rapor düzenler ve meclise sunar. Yönetmeliğin 29. maddesine göre meclise sunulan bütçe tasarısı, bütçe kararnamesini madde madde, gider bütçesinde kurumsal kodlaması yapılan birimlerin fonksiyonel kodlamasının birinci düzeyi, gelir bütçesinin ekonomik kodlamasının birinci düzeyi ve finansmanın ekonomik sınıflandırılması cetvelinin birinci düzeyi itibariyle görüşür ve kabul eder. hükmü uyarınca TASKĐ (Su ve Kanalizasyon Đşletmesi) 2011 ( ) Mali Yılı Tasarı Bütçesinin incelenmek üzere yapılan işaretle oylama neticesinde evrakın Plan, Bütçe ve Kesin Hesap Komisyonuna havalesine oybirliği ile kabul edildi.

3 Karar No : 2010/10-1 (3) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 01/10/2010 tarih ve 330 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus Belediyesi ULAŞIM HĐZMETLERĐ 2011 ( ) Mali Yılı Tasarı Bütçesi, Belediye Encümeni nin tarih ve 1649 sayılı kararı ile gelir bütçesi TL. gider bütçesi TL. olarak karara bağlanmıştır. Belediye, Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 27. maddesine göre Encümen tarafından görüşülerek üst yöneticiye sunulan bütçe tasarısı, büyük şehir ilçe ve ilk kademe belediyelerinde Ekim ayı toplantısında görüşülmek üzere Ekim ayının 1. gününden önce Meclise sunulur. Yönetmeliğin 28. maddesine istinaden bütçe tasarısını incelenmek üzere oluşturulan plan ve bütçe komisyonuna havale eder. Komisyon kendisine havale edilen bütçe tasarısını beş iş gününden fazla olmamak üzere meclisin belirleyeceği sürede inceleyerek görüşünü içeren bir rapor düzenler ve meclise sunar. Yönetmeliğin 29. maddesine göre meclise sunulan bütçe tasarısı, bütçe kararnamesini madde madde, gider bütçesinde kurumsal kodlaması yapılan birimlerin fonksiyonel kodlamasının birinci düzeyi, gelir bütçesinin ekonomik kodlamasının birinci düzeyi ve finansmanın ekonomik sınıflandırılması cetvelinin birinci düzeyi itibariyle görüşür ve kabul eder. hükmü uyarınca Ulaşım Hizmetlerinin 2011 ( ) Mali Yılı Tasarı Bütçesinin incelenmek üzere yapılan işaretle oylama neticesinde evrakın Plan, Bütçe ve Kesin Hesap Komisyonuna havalesine oybirliği ile kabul edildi.

4 Karar No : 2010/10-1 (4) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 01/10/2010 tarih ve 331 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus Belediyesi (BĐRLEŞĐK) 2011 ( ) Mali Yılı Tasarı Bütçesi, Belediye Encümeni nin tarih ve 1650 sayılı kararı ile gelir bütçesi TL. gider bütçesi TL. dir. Finansmanın Ekonomik Sınıflandırması tablosu karşılık gösterilmek suretiyle ( TL TL) denklik sağlanmış olup, TL olarak karara bağlanmıştır. Belediye, Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 27. maddesine göre Encümen tarafından görüşülerek üst yöneticiye sunulan bütçe tasarısı, büyük şehir ilçe ve ilk kademe belediyelerinde Ekim ayı toplantısında görüşülmek üzere Ekim ayının 1. gününden önce Meclise sunulur. Yönetmeliğin 28. maddesine istinaden bütçe tasarısını incelenmek üzere oluşturulan plan ve bütçe komisyonuna havale eder. Komisyon kendisine havale edilen bütçe tasarısını beş iş gününden fazla olmamak üzere meclisin belirleyeceği sürede inceleyerek görüşünü içeren bir rapor düzenler ve meclise sunar. Yönetmeliğin 29. maddesine göre meclise sunulan bütçe tasarısı, bütçe kararnamesini madde madde, gider bütçesinde kurumsal kodlaması yapılan birimlerin fonksiyonel kodlamasının birinci düzeyi, gelir bütçesinin ekonomik kodlamasının birinci düzeyi ve finansmanın ekonomik sınıflandırılması cetvelinin birinci düzeyi itibariyle görüşür ve kabul eder. hükmü uyarınca Tarsus Belediyesi, Su ve Kanalizasyon Đşletmesi ve Ulaşım Hizmetlerinin (BĐRLEŞĐK) 2011 ( ) Mali Yılı Tasarı Bütçesinin incelenmek üzere yapılan işaretle oylama neticesinde evrakın Plan, Bütçe ve Kesin Hesap Komisyonuna havalesine oybirliği ile kabul edildi.

5 Karar No : 2010/10-1 (5) Gündem maddesi gereğince; Strateji Geliştirme Birimi nin 29/09/2010 tarih ve 31 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 41. Maddesi gereği 2011 yılı Performans Programı Taslağı hazırlanmıştır yılı Performans Programı Taslağının görüşülmek üzere yapılan işaretle oylama neticesinde evrakın Plan, Bütçe ve Kesin Hesap Komisyonuna havalesine oybirliği ile kabul edildi.

6 Karar No : 2010/10-1 (6) Gündem maddesi gereğince; Strateji Geliştirme Birimi nin 29/09/2010 tarih ve 30 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye Meclisi tarafından onaylanarak yürürlüğe giren Tarsus Belediyesi Yılları Stratejik Planı esasları doğrultusunda hazırlanan Tarsus Belediyesi 2011 Yılı Yatırım Programı Taslağı hazırlanmıştır yılı Yatırım Programı Taslağının tetkik ve onayı görüşülmek üzere yapılan işaretle oylama neticesinde evrakın Plan, Bütçe ve Kesin Hesap Komisyonuna havalesine oybirliği ile kabul

7 Karar No : 2010/10-1 (7) Gündem maddesi gereğince; Zabıta Müdürlüğü nün 30/09/2010 tarih ve 130 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Đlçemiz Mücavir alan sınırları içerisinde faaliyet gösteren Akaryakıt Petrol Đstasyonlarının Đstasyona ait alan içerisinde Lokanta açarak iş yeri açma ve çalışma ruhsatı alma taleplerinin incelendiğinde; Akaryakıt Đstasyonları içerisinde satışa sunulan ürünlerin ve kullanılan mazot pompalarının gıda maddelerini olumsuz etkileyecek koku yayması, patlayıcı, parlayıcı ve yanıcı özellikler taşıması, istasyon içerisinde açılacak olan lokantalarda da pişirme amaçlı yüksek ısıyla çalışan patlayıcı yanıcı malzemelerin kullanılmasından dolayı doğacak olan hayati tehlikeleri engellemek amacı ile Akaryakıt istasyonlarının içerisinde açılacak olan lokantaların aynı idari bina içerisinde olmamasının birbirinden tamamen bağımsız ayrı binalarda hizmet vermesinin sağlık ve çevre anlamında daha uygun olacağı düşünülerek talep edilen lokanta iş yeri açma ve çalışma ruhsatlarının, yönetmelik hazırlanarak, hazırlanan yönetmelik doğrultusunda ruhsat verilmesi için yapılan işaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin (Kadri Tufan KÜRKLÜ nün 1 oy red) oy çokluğu ile kabul edildi.

8 Karar No : 2010/10-1 (8) Gündem maddesi gereğince; Đmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 01/10/2010 tarih ve 4574 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus Şehitishak Mahallesi 796 ada 2 nolu parsel 4748 m2 yüzölçümünde olup, mülkiyeti Tarsus Belediyesine aittir. Parsel üzerinde Belediyemize ait Turkuaz Çarşısı bulunmaktadır. Tarsus Halk Eğitim Merkezi Turkuaz Çarşısı Zemin + 1. katta bulunan belediyemize ait dükkanların kurs yeri olarak kullanılmak üzere taraflarına tahsis edilmesini talep etmektedirler. Buna göre Şehitishak Mahallesi 796 ada 2 nolu parselde bulunan Turkuaz Çarşısı zemin+1 katta bulunan belediyemize ait dükkanların kurs yeri olarak kullanılmak üzere Halk Eğitim Merkezine 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesinin (e) bendine göre amacına uygun kullanıldığı sürece, her yıl belediyemizden izin alınması kaydıyla yıllık 50.-TL bedelle tahsisi için yapılan işaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile kabul edildi.

9 Karar No : 2010/10-1 (9) Gündem maddesi gereğince; Đmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 01/10/2010 tarih ve 4575 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus Kızılmurat Mahallesi 586 ada 2 nolu parsel 48 m² yüzölçümünde olup, onaylı imar planında bitişik nizam 2 katlı ticaret alanına isabet etmektedir.mülkiyeti Maliye Hazinesine aittir. Parsel üzerine Belediyemiz tarafından 2 katlı bina inşa edilmiş olup, belediyemiz tarafından kullanılmaktadır. Tapu beyanlar hanesindeki bina Tarsus Belediyesine aittir şerhi bulunmaktadır. Buna göre Kızılmurat Mahallesi 586 ada 2 nolu 48 m² yüzölçümündeki Maliye Hazinesine ait parselin Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesinin (e) bendine göre satın alınmasına, satın alınma işleminin Belediye Encümenince yapılması ve Belediye Encümenine yetki verilmesi için yapılan işaretle oylama neticesinde celsede mevcut üyelerin oybirliği ile kabul edildi.

10 Karar No : 2010/10-1 (10) Gündem maddesi gereğince; Đmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün 01/10/2010 tarih ve 4597 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin ili, Tarsus ilçesi, Yeniömerli Mahallesi Şht.Pilot Ütğm.Sunay ATĐLLA üst geçidi altındaki okuma salonunun Ethem ÇALIŞKAN okuma salonu, Kemalpaşa Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı güneyindeki park alanına Ümit Yaşar OĞUZCAN parkı, Şehitlertepesi Mahallesi Kasım Ekenler Bulvarı kuzeyinde kalan park alanına K.K.T.C Cumhurbaşkanı Derviş EROĞLU parkı, Bahçe Mahallesi 100.Yıl ilköğretim okulunun batısında bulunan park alanına Bahçe Soyupak Parkı, Berdan Barajı mesire alanındaki kır düğün salonuna TOY Bahçesi isimlerinin, 5393 sayılı Belediye Kanununun 81. maddesi gereğince verilmesi için yapılan işaretle oylama neticesinde (Mehmet Emin YILDIZBAKAN ın 1 oy red) celsede mevcut üyelerin oy çokluğu ile kabul edildi.

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİS KARARI. Karar No : 2013/11-1 (243) Karar Tarihi : 05/11/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİS KARARI. Karar No : 2013/11-1 (243) Karar Tarihi : 05/11/2013 Karar No : 2013/11-1 (243) T.C. Gündem maddesi gereğince; Mali Hizmetler Müdürlüğü Strateji Geliştirme Yöneticiliği nin 01/11/2013 tarih ve 35541 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI : 2011/11-1 (114) Belediye Meclisi 04/11/2011 Cuma günü saat 14.00 de Burhanettin Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 25/10/2011 tarih ve 324 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2009/9-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 30/09/2009 tarih ve 286 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus Belediyesi 2010 (2011 2012) Mali Yılı Tasarı Bütçesi, Belediye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013 Karar No : 2013/10-1 (237) Belediye Meclisi 03/10/2013 Perşembe günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2013 Yılı Onuncu Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2011/8-1 (60) Gündem maddesi gereğince; Ulaşım Hizmetleri Đşletmesi Müdürlüğü nün 30/06/2011 tarih ve 996 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye Meclisinin 20/10/2010 tarih ve 2010/10-2(16)

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2011/4-1 (23) Gündem maddesi gereğince; Đnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 01/03/2011 tarih ve 325 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli Đdare

Detaylı

TARSUS BELEDĐYESĐ MALĐ HĐZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2010 MALĐ YILI KESĐN HESABI

TARSUS BELEDĐYESĐ MALĐ HĐZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2010 MALĐ YILI KESĐN HESABI Karar No : 2011/6-1 (41) Belediye Meclisi 03/05/2011 Salı günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2011 Yılı Altıncı Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye Meclis

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2017/6-1 (60) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 26/05/2017 tarih ve 16358 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 18/05/2017 tarih

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİS KARARI. Karar No : 2013/5-1 (121) Karar Tarihi : 03/05/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİS KARARI. Karar No : 2013/5-1 (121) Karar Tarihi : 03/05/2013 Karar No : 2013/5-1 (121) Belediye Meclisi 03/05/2013 Cuma günü saat 14.00 da Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2013 Yılı Beşinci Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye Meclis

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü EKİM AYI MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR 86: Gündemin 1. maddesi bulunan 2013 mali yılı bütçe cetvelinin görüşülmesine geçildi. Yapılan müzakere ve oylama neticesinde 2013 Mali Yılı Bütçe görüşmesi 5393 Sayılı

Detaylı

Karar No 50 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU

Karar No 50 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU GÜNDEM-2): 2017 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca TEKLİF: 2017 Yılı Bütçe Tasarısı 23/08/2016 tarih 425 karar numarası ile Encümenimizde görüşülmüş olup, hazırlanan Bütçe tasarısının Mahalli İdareler

Detaylı

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/10/2015 Cem KARA ( )

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/10/2015 Cem KARA ( ) GÜNDEM 1: 2016 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca TEKLİF: 2016 Yılı Bütçe Tasarısı 25/08/2015 tarih 353 karar numarası ile Encümenimizde görüşülmüş olup, hazırlanan Bütçe tasarısının Mahalli İdareler Bütçe

Detaylı

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 10/10/2014 Cem KARA ( ) Karar No 50

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 10/10/2014 Cem KARA ( ) Karar No 50 GÜNDEM-3: 2015 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca Belediyesi Bütçesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporunun görüşülmesi. TEKLİF: 2015 Yılı Bütçe Tasarısı 26/08/2014 tarih 311 Karar numarası ile Encümenimizde

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2012/7-1 (63) Gündem maddesi gereğince; Özel Kalem Müdürlüğü nün 02/07/2012 tarih ve 751 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 30 Mayıs 05 Haziran 2012 tarihleri arasında üyesi bulunduğumuz

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/2-1 (95) Karar Tarihi : 04/02/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/2-1 (95) Karar Tarihi : 04/02/2013 Karar No : 2013/2-1 (95) Gündem maddesi gereğince; Özel Kalem Müdürlüğü nün 22/01/2013 tarih ve 2563 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 1991 Yılından beri Almanya nın Langen kenti ile kardeş şehir

Detaylı

TARSUS BELEDĐYESĐ MALĐ HĐZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2011 MALĐ YILI KESĐN HESABI

TARSUS BELEDĐYESĐ MALĐ HĐZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2011 MALĐ YILI KESĐN HESABI Karar No : 2012/5-1 (43) Belediye Meclisi 02/05/2012 Çarşamba günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2012 Yılı Beşinci Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi.

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi. KONU : 2017 Mali Yılı Tahmini Bütçenin görüşülmesi. İNCELEME : Belediye Meclisimizin 03.10.2016 günlü birinci Birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonu ile Hukuk Komisyonuna havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğünün

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2012/10-1 (108) Karar Tarihi : 01/11/2012

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2012/10-1 (108) Karar Tarihi : 01/11/2012 Karar No : 2012/10-1 (108) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 23/10/2012 tarih ve 384 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; BELEDİYE 2013 (2014-2015) Mali Yılı Tasarı Bütçesi, Belediye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2012/4-1 (29) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 02/04/2012 tarih ve 107 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 33. Maddesi gereğince, görev süreleri

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2010/8-1 (1) Gündemin maddesi gereğince; Zabıta Müdürlüğü nün 30/06/2010 tarih ve 1413 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda, Zabıta Müdürlüğümüz elemanlarının yaptıkları denetimlerde ruhsatsız

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2013/12-1 (262) Gündem maddesi gereğince; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 27/11/2013 tarih ve 38597 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2014/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 31/12/2013 tarih ve 42772 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye

Detaylı

2015 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ

2015 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ 2015 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ Madde 1-Belediye/bağlı idare/birlik birimleri için (A) Ödenek cetvelinde gösterildiği gibi toplam 21.000.000.00.TL. ödenek verilmiştir. İfadesi komisyonumuzca oy birliği ile

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI Karar No : 2014/2-1 (10) Gündem maddesi gereğince; İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 29/01/2014 tarih ve 3121 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare

Detaylı

2015 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ

2015 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ 2015 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ Madde 1- Belediye idare birimleri için (A) Ödenek Cetveli gösterildiği gibi toplam 21.600.00 TL. liralık verilmiştir. İfadesi Komisyonumuzca oy birliği ile Madde 2- Belediye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/8-1 (212) Karar Tarihi : 05/08/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/8-1 (212) Karar Tarihi : 05/08/2013 Karar No : 2013/8-1 (212) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 30/07/2013 tarih ve 26625 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Bilindiği gibi 6360 Sayılı Onüç İlde Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2014/11-1 (110) Karar Tarihi : 04/11/2014

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2014/11-1 (110) Karar Tarihi : 04/11/2014 Karar No : 2014/11-1 (110) Gündem maddesi gereğince; Özel Kalem Müdürlüğü nün 31/10/2014 tarih ve 30165 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Birleşmiş Kentler ve yerel Yönetimler Teşkilatı nın (UCLG)

Detaylı

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU

HUKUK + İMAR + PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONLARI ORTAK RAPORU Komisyonlarımıza havale edilen 04.06.2015 tarih ve 45914605/1119 sayılı Emlak ve Mülkiyeti Belediyemize ait Karşıyaka Şemikler Mahallesi 45 pafta 5998 parsel sayılı 317,39 m2 miktarındaki taşınmaz üzerinde

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No : 488 KONUSU: 2. Plan ve Bütçe Komisyon Raporlarının görüşülmesi. o) Seydikemer ilçe Belediye Başkanlığına ait 2017 yılı bütçesi ve gelir

Detaylı

K A R A R. T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-304 29.11.2013 Özü: Seyhan İlçe Belediyesi 2014 mali yılı bütçesi

K A R A R. T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-304 29.11.2013 Özü: Seyhan İlçe Belediyesi 2014 mali yılı bütçesi T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-304 29.11.2013 Özü: Seyhan İlçe Belediyesi 2014 mali yılı bütçesi K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 29.11.2013 tarihli oturumunda

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL 7.DÖNEM 2.TOPLANTI YILI EKİM AYININ 1.TOPLANTISI'NIN 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL 7.DÖNEM 2.TOPLANTI YILI EKİM AYININ 1.TOPLANTISI'NIN 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: 2016 Yılı Gelir-Gider Bütçesi. TEKLİF: Yazı İşleri Müdürlüğü'nün 18.09.2015 tarih 2015/24731 sayılı teklifi. BAŞKANLIK MAKAMI'NA; Kartal Belediyesi 2016 Yılı Gelir - Gider Bütçesi Belediye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2011/3-1 (16) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 31/01/2011 tarih ve 34 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye Meclisi,

Detaylı

SEYDİKEMER BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2017 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

SEYDİKEMER BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2017 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU SEYDİKEMER BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2017 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Plan ve Bütçe Komisyonumuz 24/11/2016 tarihinde saat 11:00'de Şeyh Mahallesi Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 205/23 Karar Tarih:07/04/205 Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Konu: Plan Tadilatı. Evrak No: 9483 Özet: Zeytinburnu İlçesi, Beştelsiz Mahallesi, 400/ Pafta, 2085 Ada 8 ve 9 parsel sayılı

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2011/5-1 (28) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığı nın 01/04/2011 tarih ve 90 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 19. Maddesi gereğince Belediye

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü EKİM AYI 2. BİLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ Gündem Maddelerinin Görüşülmesine Geçildi; KARAR 100: Gündemin birinci maddesi; 2016 mali yılı bütçe görüşülmesine

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2015/3-1 (21) Karar Tarihi : 05/03/2015

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI. Karar No : 2015/3-1 (21) Karar Tarihi : 05/03/2015 T.C. TARSUS MECLĠSĠ Karar No : 2015/3-1 (21) Gündem maddesi gereğince; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nün 02/03/2015 tarih ve 5477 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 20 yaģındaki üniversite öğrencisi

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 44 Mülkiyeti Belediyemize ait Erzurum İli Palandöken İlçesi Yunus Emre (Osman Bektaş) Mahallesi Kadastronun Ada 6090, Parsel 5 de kayıtlı 2381.17 m² den ibaret konut arsası 2886 sayılı Devlet

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No : 482 KONUSU: 2. Plan ve Bütçe Komisyon Raporlarının görüşülmesi. i) Ula ilçe Belediye Başkanlığına ait 2017 yılı bütçesi ve gelir tarife

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI. Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı.

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI. Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı. 05.10.2015 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Doğan EKİCİ Başkanlığında, sözleri ile başlatıldı. hoş geldiniz Açılış ve yoklama yapıldı; Meclis Üyesi Yaşar

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARI'NIN 5.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARI'NIN 5.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARI'NIN 5.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARAR NO : 2017/171 KARAR TARİHİ : 20/10/2017 KARARIN ÖZÜ: 2018 Yılı Gelir

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2010/12-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Đnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 24/11/2010 tarih ve 1468 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı Kuruluşlar ile Mahalli Đdare

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 02.09.2016 Sayısı 51 Özü İlçemiz Merkez mahallelerini kapsayan toplamda 103 adet sokak ve mevcutta bulunan caddelerin isimlerinin onaylanması hususunun görüşülmesi, Gündemin 3. Maddesi; Gündemimizin

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 28 : İller Bankasından Araç Ve İş Makinesi Alımı İçin Kredi Kullanılması Hususunun Görüşülmesi Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzün Araç ve İş Makinesi Alımı Hususunda kredi

Detaylı

ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2019 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2019 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2019 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Plan ve Bütçe Komisyonumuz 16/11/2018 tarihinde saat 14:00'da Şeyh Mahallesi Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI : 2011/10-1 (98) Belediye Meclisi 07/10/2011 Cuma günü saat 14.00 de Burhanettin Gündem maddesi gereğince; Özel Kalem Müdürlüğü nün 27/09/2011 tarih ve 1294 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Türkiye

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI : 2012/2-1 (6) Belediye Meclisi 02/02/2012 Perşembe günü saat 14.00 da Burhanettin Gündem maddesi gereğince; Đnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 30/01/2012 tarih ve 182 sayılı yazısının incelenmesi

Detaylı

ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2018 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2018 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2018 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Plan ve Bütçe Komisyonumuz 20/11/2017 tarihinde saat 14:00'te Şeyh Mahallesi Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ ===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2016 yılı Haziran Ayı Birleşim : 6 Oturum : 1 Tarihi : 06/06/2016 Karar Sayıları : 67, 68, 69, 70, 71 ÖDEMİŞ BELEDİYE

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2015/6-1 (47) Gündem maddesi gereğince; Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 22/05/2015 tarih ve 14259 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Mersin BüyükĢehir Belediyesi Emlak ve Ġstimlak Daire

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI DÖNEMİ : EKİM 2018 BİRLEŞİM : 2 OTURUM : 1 TOPLANTI TARİHİ : 18.10.2018 GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 56 ÖZÜ : 04.10.2018 Tarih Ve 2018 / 48 Sayılı Kararla Plan ve

Detaylı

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Karşıyaka Belediye Meclisi'nin 03.10.2016 tarihli toplantısında Komisyonumuza havale edilen 26.09.2016 tarih ve 47383680-01/11196 sayılı Mali Hizmetler Müdürlüğü ifadeli

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 51 : 2014 Mali Yılı Kesin Hesabının Görüşülmesi 2014 Mali Yılı Kesin Hesabı 28.04.2015 tarihli oturumu ve 134 sayılı encümen kararında kesin hesaba dair cetvel ve kayıtların

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI TARİH : 02/05/2018 BİRLEŞİM NO : 01 KARAR NO : 30 Belediye Meclisi, Mayıs ayı toplantısının 1 inci birleşim ve 1 inci oturumunda gündemin 5 inci bölümüne geçmeden Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi

Detaylı

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13 Karar No : 13 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

2016 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ

2016 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :442 Karar Tarihi :10/12/2015 KONUSU: 2. Plan ve Bütçe Komisyon Raporunun görüşülmesi j) Ula ilçe Belediye Başkanlığına ait 2016 yılı bütçesi

Detaylı

ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2017 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2017 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU ULA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2017 MALİ YILI BÜTÇESİ VE GELİR TARİFE CETVELLERİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Plan ve Bütçe Komisyonumuz 24/11/2016 tarihinde saat 11:00'de Şeyh Mahallesi Büyükşehir Belediyesi

Detaylı

TARSUS BELEDĐYESĐ MALĐ HĐZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2009 MALĐ YILI KESĐN HESABI

TARSUS BELEDĐYESĐ MALĐ HĐZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ 2009 MALĐ YILI KESĐN HESABI Karar No : 2010/5-1 (1) Belediye Meclisi 05/05/2010 Çarşamba günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2010 Yılı Beşinci Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak Belediye Meclis

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI MAYIS AYI TOPLANTILARI'NIN 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI MAYIS AYI TOPLANTILARI'NIN 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: 2017 Yılı Kesin Hesap Cetvelleri. TEKLİF: Yazı İşleri 'nün 03.05.2018 tarih, 2018/14566 sayılı teklifi. BAŞKANLIK MAKAMI'NA Belediyemiz 2017 Mali Yılına ait Kesin Hesap Cetvelleri Belediye

Detaylı

2015 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ

2015 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ 2015 YILI BÜTÇE KARARNAMESİ Gider Madde 1: 2015 yılı gider tahmini ödenek cetvelinde (A) gösterildiği gibi 7.000.000 TL.dır. İfadesi Komisyonumuzca oy birliği ile uygun görülmüştür. Gelir Madde: 2015 yılı

Detaylı

KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI

KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI KORKUTELİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Bütçe Kesin 2016 Hesabı Mali Hizmetler Müdürlüğü İçindekiler İlgili Mevzuat...4 Bütçe Kesin Hesap Özeti...5 Bütçe Gideri Kesin Hesap Cetveli (Ekonomik Kodun 1. Düzeyi)...6

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 297 KARAR 297: Meclis i Yılmaz KARAKOYUNLU, Çağlagül ÖZÇELİK, Mehmet BİLGİN, Bülent ONAT ın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No: 298 KARAR 298 : İlçenin

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Karar No: 205/29 Evrak No: 75037 Özet: Kadro değişiklik cetveli. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Kadro değişiklik cetveli. 05/0/205 tarihli Meclis toplantısında komisyonumuza havale edilen Yazı İşleri

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.03.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 5 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.03.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 5 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.03.2013 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2013 / 5 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : İptal-İhdas. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 04/03/2013 tarihli oturumunda

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Karar No: 206/46 Konu: Trampa Evrak No: 33055 Özet: Zeytinburnu İlçesi Veliefendi Mahallesi, 7.704,79 m2 miktarlı 659 ada 57 parsel sayılı ve 5.466,35 m2 miktarlı 659 ada 60 parsel sayılı tamamı İstanbul

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Karar No: 206/40 Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Konu: Kapalı Kasa Evrak No: 8057 Özet: Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılan araçlara kapalı kasa yapılması. "04/04/206 tarihli Meclis

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 104 Mülkiyeti Maliye Hazinesine Erzurum ili Palandöken ilçesi Güzelyurt Mahallesi, 1153 Parsel Belediyemiz sınırları içerisinde olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız dışındadır.çevre

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 22.02.2016 Kararın Nosu : 28 Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilen tenis kortu alanı dışında kalan kısımların Büyükşehir Belediyesine devrinin iptal edilmesinin görüşülmesi.

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARI'NIN 5.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARI'NIN 5.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARI'NIN 5.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARAR NO : 2018/137 KARAR TARİHİ : 19/10/2018 KARARIN ÖZÜ: 2019 Yılı Gelir-Gider

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 15 Mülkiyeti Alparslan KÜNİ ve hissedarlarına ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi, Ada: 5937, Parsel:1 da kayıtlı taşınmaz 18 İ-III 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 2 MAYIS 2017 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 2 MAYIS 2017 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ ===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2017 yılı Mayıs Ayı Birleşim : 5 Oturum : 1 Tarihi : 02/05/2017 Karar Sayıları : 53, 54, 55, 56, 57, 58 ÖDEMİŞ BELEDİYE

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 57 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR-Yaşar KESKİN- Feruze DUMAN- İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI 05.03.2014 TARİH VE 105 SAYILI KARARI Gündemin 2. Maddesi Karar No. 105 Özü: İsim Verme Komisyonu raporu doğrultusunda Şirinyalı Mahallesi eski Lara Caddesi-İsmet Gökşen Caddesi kesişimindeki parka Gezi

Detaylı

Karar No:75 Özü: Önergenin gündemin 37. Maddesi olarak görüşülmesine oy birliği ile karar verildiği hk.

Karar No:75 Özü: Önergenin gündemin 37. Maddesi olarak görüşülmesine oy birliği ile karar verildiği hk. 04.02.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI Karar No. 68 Özü : 04.02.2015 günlü meclis toplantısına katılamayan Üye Recep Tokgöz, Nuran Yılmaz, Murat Şimşek, Can Kasapoğlu, Bahadır Yantaç, Ayhan Ateş, Ercan Merthatun

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.07.2012 HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Açılış ve yoklama yapıldı; Hazirun cetveli

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI : 2012/1-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Belediye Başkanlığının 27/12/2011 tarih ve 390 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereğince Belediye Meclisi, her

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 03.04.2017 Karar No : 30 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 20.maddesi uyarınca; görev süreleri tamamlanan Belediye Encümen Üyelerinin

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI

T.C. TARSUS BELEDĐYE MECLĐSĐ KARARI Karar No : 2010/9-1 (1) Gündem maddesi gereğince; Ulaşım Hizmetleri Đşletmesi Müdürlüğü nün 31/08/2010 tarih ve 1233 sayılı Tarsus un toplu taşıma sisteminde uygulanmakta olan Elektronik Kartla Ücret Toplama

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 23 Mevcut Yaşar KESKİN- Mustafa ÖZDEMİR- Feruze DUMAN-İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

İMAR KOMİSYON RAPORU. Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 27.05.2014 tarih 494-3709 sayılı yazısında ;

İMAR KOMİSYON RAPORU. Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 27.05.2014 tarih 494-3709 sayılı yazısında ; İMAR KOMİSYON RAPORU Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 27.05.2014 tarih 494-3709 sayılı yazısında ; İLGİ:a)10.12.2010 tarih ve 49 sayılı Çatalca Belediyesi Meclis Kararı. b)24.12.2010 tarih 993-12960 sayılı

Detaylı

T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ

T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ T.C. MALKARA BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR TARİHİ : 09.05.2017 KARAR NO : 118 KONUSU : 2016 Mali Yılı Kesin Hesabı MECLİS BAŞKANI : Ulaş YURDAKUL MECLİS KÂTİPLERİ : Ali İhsan USLU, Nuran BAŞKÜTÜK OTURUMA

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 04/10/2012 Toplantı Dönemi : 2012 Karar Niteliği : Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 10 Birleşim No : 02 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 04.10.2012 Perşembe günü saat 17.00 da 2012 dönemi

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :350 KARAR 350 : İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak Yönetimi Dairesi Başkanlığı Taşınmazlar Şube Müdürlüğü nün 01.08.2016 tarih ve 19606469-756-3882 sayılı yazısı ile; Urla ilçesi Altıntaş

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA MECLİSİ Tarih : 04.12.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 29 HUKUK KOMİSYONU KONU : Bina Kiralama. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 03/12/2012 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2014 Yılı Gelir ve Gider Kesin Hesabı

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2014 Yılı Gelir ve Gider Kesin Hesabı Karar No : 46 Konusu : Kesin Hesap cetveli. Karar Tarihi : 05/05/2015 Saati : 09:47 Evrak No : 1428 Dönemi : Mayıs 2015 Geliş Tarihi : 21/04/2015 Toplantı No : 1 Dairesi : Yazi İşleri Müd. Birleşim No

Detaylı

T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Kurulu Bürosu

T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Kurulu Bürosu SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Kurulu Bürosu SAYI : M.38.1.KBB.5.01.05.01 /102 22/10/2013 KONU : Genel Kurul Toplantısı Sayın : Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Kurulu gündeminde

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 25.11.2015 Kararın Nosu : 91 Belediyemizin 2016 mali yılında vermiş olduğu hizmetlerden dolayı alınması gereken fiyat tarife cetvellerine ek gelir ücretlerinin belirlenmesinin

Detaylı

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları 06.06.2017 Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları KARAR NO 66 TARİH VE NOSU 15.05.2017 / 4212 İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ DEVİR İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ne ait 15.05.2017

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :476 KARAR 476 : 2016 yılı Bütçesinin Kesin Hesabı ile ilgili konunun incelenmek üzere, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :477

Detaylı

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU Karşıyaka Belediye Meclisi'nin 02.05.2017 tarihli toplantısında Komisyonumuza havale edilen 28.04.2017 tarih ve 47383680-668.01.04-E.2079 sayılı Mali Hizmetler Müdürlüğü

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 3.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARI'NIN 4.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 3.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARI'NIN 4.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 3.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARI'NIN 4.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARAR NO : 2016/148 KARAR TARİHİ : 21/10/2016 KARARIN ÖZÜ: 2017 Mali Yılı

Detaylı

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI

T.C TARSUS BELEDĠYE MECLĠSĠ KARARI Karar No : 2017/11-1 (108) Gündem maddesi gereğince; Ġnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 26/10/2017 tarih ve 35158 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Belediye ve Bağlı KuruluĢları ile Mahalli

Detaylı

TARSUS BELEDİYESİ 2016 MALİ YILI KESİN HESABI

TARSUS BELEDİYESİ 2016 MALİ YILI KESİN HESABI Karar No : 2017/5-1 (52) T.C. Gündem maddesi gereğince; Yazı İşleri Müdürlüğü nün 27/04/2017 tarih ve 13107 sayılı 2016 Mali Yılı Kesin Hesabının incelenmesi sonucunda; TARSUS BELEDİYESİ 2016 MALİ YILI

Detaylı

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ KARAR NO 75 TARİH VE NOSU 10.06.2015/ 3118 KÜLTÜR MAHALLESİ DUDAYEV CADDESİNİN İMAR KOMİSYONUNA HAVALESİ 2 İmar Komisyonu ile ilgili evrakların Görüşülmesi 10.06.2015 tarih ve 3118 sayılı müzekkeresi meclise

Detaylı

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KARARI

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KARARI MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ KARARI Birleşim Sayısı : (2) Oturum Sayısı : (1) Dönem Sayısı : (2) Karar Tarihi : 12/11/2015 Karar Sayısı : 1140 Büyükşehir Belediye Meclisi 12/11/2015 Perşembe günü

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20 Karar No : 20 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5.ve 19.maddesi uyarınca görev süreleri tamamlanan 1. Meclis Başkan Vekili ve 2. Meclis Başkan Vekilinin

Detaylı

T.C. BOZCAADA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 04.KASIM.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI MECLİS ÜYELERİ

T.C. BOZCAADA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 04.KASIM.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI MECLİS ÜYELERİ T.C. BOZCAADA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 04.KASIM.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI MECLİS ÜYELERİ BELEDİYE BAŞKANI :Dr.Hakan Can YILMAZ MECLİS ÜYESİ :Arzu ARAL MECLİS ÜYESİ :Necla ERSÖZ MECLİS ÜYESİ :Mehmet TALAY

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 47 Palandöken İlçesi Adnan Menderes Mahallesinde bulunan taşınmazın ifraz tevhit ve parselasyon işlemleri sonucunda Kadastronun ada 1620 parsel 17 de kayıtlı 172,38 m² den ibaret olan taşınmazda

Detaylı