Cyclingtr.com Reklam, Sponsorluk ve Medya Desteği Teklifi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Cyclingtr.com Reklam, Sponsorluk ve Medya Desteği Teklifi"

Transkript

1 23/11/2012 Cyclingtr.com Reklam, Sponsorluk ve Medya Desteği Teklifi Cyclingtr.com internet sitesinde 2013 sezonunda görünür olmak artık çok daha kolay. Kısaca Cyclingtr.com'dan bahsedecek olursak; Cyclingtr.com bisiklet ve triatlon sporları ile ilgililenen kişilere bilgi kaynağı, paylaşım ve ortak buluşma alanı olarak ücretsiz hizmet vererek internet üzerinden yayıncılık yapan bir sosyal medya platformudur. Yazarları, çevirmenleri, yazılımcıları, tasarımcıları, medya ekibi ile kurumsal olarak çalışan bir internet sitesidir. Bisiklet sektörünün ve buna bağlı yan sanayi dallarının Türkiye'de gelişimine, pazar ağının artmasına önemli katkılar sağlayan Cyclingtr.com ayrıca bisiklet ve triatlon sporunun Türkiye'de gelişimine de katkı sağlamaktadır. Bununla beraber Bisiklet Ajans çatısı altında faaliyet gösteren, sadece bisiklet ve triatlon üzerine internet yayıncılığı yaparak bu anlamda Türkiye de lider konumda (Alexa Global Rank ) olan Cyclingtr.com teknolojik alt yapısı, reklam anlayışı ve ekibi ile reklam veren veya sponsor olan firmaların ve ürünlerinin sadece Türkiye'de değil tüm Dünya'da daha da görünür olmasına katkı sağlayabilecek durumdadır tarihi itibariyle Cyclingtr.com'un toplam aktif üyesi bulunmaktadır. Cyclingtr.com, (Google Analytics verilerine dayanarak) 2012 yılında sezon içi aylık ortalama ve üzeri tekil ziyaretçi, sayfa gösterimine sahiptir. Türkçe, İngilizce ve Almanca yayın yapan Cyclingtr.com sahip olduğu yazar kadrosu, yazılım, teknik ve medya ekipleri ile konusunda istenilen hizmetleri hızlı ve profesyonelce verebilmekte ayrıca Dünya'da birçok ciddi yayıncı kuruluş, kişi ve organizasyonlar ile işbirliği yapmaktadır. Yine birçok yurt içi ve yurt dışı yarışların tanıtımı ve haberleri için basın odalarına kabul edilmiş durumdadır. Cyclingtr.com yaptığı yayıncılık alanında Türkiye de CTR ve Cyclingtr marka tescillerini de alarak markalaşmıştır. Oldukça maliyetli ve kapsamlı bir vizyonu olan Cyclingtr.com temiz ve kullanıcı dostu kalmayı hedeflemektedir. Cyclingtr.com da firmanızın daha da görünür olabilme seçenekleri şunlardır; 1. Reklam Alanının Satın Alınması 2. Makale Sponsorluğu 3. Medya Desteği Paketleri 4. Cyclingtr.com'a Sponsor Olunması

2 Reklam Alanının Satın Alınması Cyclingtr.com da gördüğünüz hemen hemen her alana şu an için reklam verilebiliyor ve bu alanların kendilerine ait günlük fiyatlandırılmaları teknik ekibimiz yapılıyor ve reklam veren firmaların ödemeleri aylık olarak fatura karşılığında yayın öncesinde alınıyor sezonu için eğer firmanız tüm sezonluk (01/01/ /12/2013) ödemeyi tek seferde yapacak ise bu ödemeyi firmanızın ve Bisiklet Ajans Reklam - Sponsorluk Satış Bölümü ile ortaklaşa belirleyeceği ürün ve ürün fiyatlarını fatura karşılığı fiyatlandırarak para yerine ürün veya ürünleriniz ile yapabilirsiniz. Reklam verilmek istenilen alanlara önceden bir başka firmaya tahsis edilmemiş olması şartı ile istenilen bu alanların ücretleri ayrı ayrı toplanarak reklam verilebilir. (Not: Sitede bulunan ve hali hazırda herhangi bir reklam bannerı yada flashı görünmemesine rağmen istenilen bazı alanlar önceden başka bir firmaya istenilen süre için tahsis edilmiş olabilir. Bu konuda hakkında bilgi alınız.) İstenilen reklam alanı için ayırdığımız boyutlarda ve sitede görselliğin bozulmamasını sağlayacak kalitedeki bannerlarınız bu alanlara gelebilir ve arzu edilen sayfalara yönlendirme yapılabilir. Bu alanlarda kullanılacak reklam bannerları firmanız tarafından bir başka firmaya ya da firmamıza ayrıca bir ücret karşılığı hazırlatılabilir. Reklam alanlarının satın alınması reklam alanının açılması öncesinde ödeme peşin ve fatura ile olmaktadır. Reklam Alanı Fiyatlandırmaları: Fiyatlandırmalar sitede sayfaya, sayfadaki konuma ve alanının büyüklüğüne göre değişmektedir. Örneğin Günlük 5TL (KDV dahil) den 150TL (KDVdahil) ye kadar reklam alanlarımız mevcuttur. Arzu edilen alanlar ile ilgili öngörüşme yapılarak fiyat ve şartlar hakkında ayrıca bilgi verilebilir. Önemli Not: Ana sayfamızdaki temel reklam alanlarını öncelikli olarak Platin ve Mega Altın Sponsorlarımız'a tahsis ediyoruz. Örnekler aşağıdaki gibidir: Örneğin buranın günlük ücreti KDV dahil 150 TL dir.

3 Örneğin buranın günlük ücreti KDV dahil 75TL dir. Örneğin, buranın günlük ücreti KDV dahil 50 TL dir. Makale Sponsorluğu Firmalar istekleri doğrultusunda firmalarının ve ürünlerinin tanıtımı için gerekli görsel ve yazılı malzemeyi ulşatırarak Türkçe, İngilizce ve Almanca olarak yani tüm bu üç makale için 100$ + KDV karşılığında Sponsorlu Makaleler hazırlatabilir. Ayrıca arzu edilirse ek ücet karşılığında(bknz. Meya desteği Paketleri) Bisiklet Ajans Meya Ekibi tarafından video fotoğraf gibi görseller toplanarak, Cyclingtr.com yazarları tarafından hazırlanacak metin ile firmaların sponsorlu makaleleri ve makaleye eklenecek olan tanıtıcı videolarının da sitede yayınlanması sağlanabilir. Cyclingtr.com ' da sponsorlu makalenin yayınlanmasından sonra görsellerin birer adet kopyaları cd halinde iş veren firmaya 15 gün içerisinde sunulur.

4 Medya Desteği Paketleri Bisiklet Ajans olarak medya ekibi ile ve sitemizde (Cyclingtr.com) sonrasında verdiğimiz hizmetler ve bunların ücretleri aşağıdaki gibidir ; Cyclingtr.com medya ekibi olarak firmanızın bayi toplantısı, seminer, yarış vb organizasyonları için size sunabileceğimiz hizmet paketlerini aşağıda bulabilirsiniz; 1- Sponsor Haber Paket : Bu paket tek günlük organizasyonlar için hazırlanmıştır. Yayın takımımızdan 1 Editör organizasyonda görev alacaktır. 30 adet ham fotoğraf (10 tanesi işlenmiş halde olacak) Cyclingtr.com' da etkinliğe ait Türkçe, İngilizce ve Almanca makale (Sponsorlu Haberler Blog'unda) yayınlanması, bu makalelerde sponsor firmanızın logosunun konması ve linklendirilmesi. Haber içeriklerinde sponsor firmanın vurgulanması. 2- Mini Paket : Bu paketi tercih etmeniz durumunda etkinliğinize medya ekibimizden 3 kişi katılacaktır. Bu kişiler 1 Adet Editör, 1 Adet Kameraman, 1 Adet Fotoğrafçı olacaktır. Etkinliğiniz sonrasında sağlanacak hizmetler aşağıdaki gibidir; adet ham fotoğraf (20 tanesi işlenmiş halde olacak) dakikalık ham video görüntüsü Cyclingtr.com' da etkinliğe ait Türkçe, İngilizce ve Almanca makale (Sponsorlu Haberler Blog'unda) yayınlanması, bu makalelerde sponsor firmanızın logosunun konması ve linklendirilmesi. Haber içeriklerinde sponsor firmanın vurgulanması. 3- Standart Paket : Bu paketi tercih etmeniz durumunda ise organizasyona medya ekibimizden, 1 Editör 1 Fotoğrafçı, 2 Kameraman, olmak üzere 4 kişi katılacaktır. Etkinliğiniz sonrasında sağlanacak hizmetler aşağıdaki gibidir; 300 adet ham fotoğraf (100 tanesi işlenmiş halde olacak) Min dakikalık ham video görüntüsü 5-7 dakikalık sponsorluğu vurgulayan tanıtım videosu Cyclingtr.com' da etkinliğe ait Türkçe, İngilizce ve Almanca makale (Sponsorlu Haberler Blog'unda) yayınlanması, bu makalelerde sponsor firmanızın logosunun konması ve linklendirilmesi. Haber içeriklerinde sponsor firmanın vurgulanması. 4- Maxi Paket : Bu paketi tercih etmeniz durumunda organizasyonda medya ekibimizden 1 Editör, 1 Fotoğrafçı, 2 Kameraman ve 1 Su Altı Foto-Kameramanı olmak üzere toplam 5 kişi katılacaktır. Etkinliğiniz sonrasında sağlanacak hizmetler aşağıdaki gibidir; ( İstenmesi halinde Planör çekimi ve Motorize ekip sağlanabilir, bu extralar paket fiyatı üzerine ayrıca eklenir. ) 400 adet ham fotoğraf (200 tanesi işlenmiş halde olacak) Min dakikalık video görüntüsü 5-7 dakikalık sponsorluğu vurgulayan tanıtım videosu 5 adet 60x40cm duvar fotoğrafı 3 adet 80x180cm boy fotoğrafı Cyclingtr.com' da etkinliğe ait Türkçe, İngilizce ve Almanca haberler (Sponsorlu Haberler Blog'unda) yayınlanması, bu haberlerde sponsor firmanın logosunun konması ve linklendirilmesi. Haber içeriklerinde sponsor firmanın vurgulanması. Önemli Not: Tüm ekip ve ekipmanların ulaşım, konaklama ve iaşe masrafları paket fiyatlarına dahil değildir. Bu giderlerin karşılanması iş veren sponsor firmaya aittir.

5 Tüm media verileri Sponsor firmaya özel cd hazırlanarak verilecektir. Tüm paket fiyatlarımıza %18 KDV dahildir. Size sunduğumuz medya desteği paketleri sabit değildir, genel ihtiyaca yönelik olarak hazırlanmıştır. Paket içeriklerine eklemek / çıkartmak istediğiniz hizmetler olması durumunda lütfen bizimle tekrar iletişime geçiniz. Cyclingtr.com'a Sponsor Olunması Dört farklı sponsorluk seçeneğimiz mevcutur. Bunlar Platin, Altın, Gümüş ve Bronz Sponsorluk kategorilerimizdir ve aşağıda belirtilmiştir; Bronz ve Gümüş Sponsorluklarımız (tek yıldız), (çift yıldız), (üç yıldız) olarak üç, Altın sponsorluğumuz Altın, Mega Altın olarak iki ve Platin Sponsorluğumuz ise tek kategoriden oluşmaktadır. Bu kategorilerden sadece Platin Sponsorumuz için özel bir konum vardır; Plantin Sponsorumuzun ticari ilgi alanlarında aynı işi yapan diğer firmalar Cyclingtr.com'a Platin Sponsor olamazlar ve Platin Sponsor a sunulan imkanlarından yararlanamazlar. (Örneğin; Platin Sponsorlarımızdan biri su firması iken bir diğeri bir bisiklet firması olabilir ancak ikisi de bisiklet firması yada su firması olamaz.) Diğer sponsorluklarımızda ise bu durum söz konusu değildir. Tüm sponsorluk ücretleri tek seferde ve yıllık olarak alınır, maksimum iki yıllık sponsorluk anlaşması yapılır ve iki yıllık peşin ödemelerde %20 iskonto uygulanır. Not : Reklam alanı satın alan firmaların, reklam alanları için sene içinde ödedikleri ücretlerin toplamı senelik sponsorluk bedellerini yakaladığı takdirde firmaların yazılı müracaatı üzerine Bisiklet Ajans tarafından istekleri değerlendirilir ve uygun görülmesi halinde Cyclingtr.com Sponsorlarından birisi olarak sponsorluk sayfasında ilan edilir ve Cyclingtr.com tarafından da uygun görülürse firmalar ayrıca ödemeye uygun olarak tanımlanan sponsorluk haklarından da yararlandırılırlar.

6 Platin Sponsorluğumuz ( TL KDV dahil /yıl) Mega Altın ( TL KDV dahil /yıl) Altın (12.000KDV dahil /yıl) Üç Yıldız Gümüş (6.000 KDV dahil /yıl) İki yıldız Gümüş (4.000 KDV dahil /yıl) Tek Yıldız Gümüş (3.000 KDV dahil /yıl) Üç yıldız Bronz (2.000 KDV dahil-flash banner yapımı hariç /yıl) İki Yıldız Bronz (1.000TL KDV dahil-flash banner yapımı hariç /yıl) Tek Yıldız Bronz (500TL KDV dahil-flash banner yapımı hariç /yıl) Fikir vermesi açısından en düşük fiyatlandırmaya sahip olan Bronz Sponsorluklarımızın detaylarını size sunuyoruz. Diğer tüm sponsorluk hizmetleri için bize ileteceğiniz bütçeniz doğrultusunda size uygun olan sponsorluğun detayları ayrıca hazırlanabilir. 1. Tek Yıldız Bronz Sponsor (500TL KDV dahil-flash banner yapımı hariç /yıl) Firmalar Forum Grubumuzu bu ve tüm forum mesajlarınızdaki imzalarınızda sizin hazırlayacağınız ya da firmamız tarafından ek ücret karşılığı (100$ + KDV) hazırlayabileceğimiz 235x130 piksel boyutundaki flash bannerınızı kullanabileceksiniz. Kullanıcı olarak isminizi ve avatarlarınızda firmanızın logosunu kullanabileceksiniz.

7 Diğer tüm sponsorlarımız gibi Tek Yıldız Bronz Sponsorumuz olarak siz de sayfamızdaki sadece sponsorlarımıza özel Firmalar Forum Grubumuzu diğer sponsorlarımız ile beraber sınırsızca kullanabileceksiniz. Buraya yolladığınız forum mesajları tüm Cyclingtr.com takipçileri tarafından izlenebilecek. Ayrıca isteyen üyelerimiz mesajlarınızı ve site içi bildirimlerinizi alabileceklerdir. Cyclingtr.com sitesinde Firmalar Forum Grubuna attığınız forum mesajlarının konu başlıklarının sizin adınızla beraber Ana Sayfamızda sağ üst köşede olması sağlanacaktır.

8 2. İki Yıldız Bronz Sponsor (1.000TL KDV dahil-flash banner yapımı hariç /yıl) İki Yıldız Bronz Sponsorumuza ait olan 235x130 piksel boyutundaki flash bannerı Firmalar Forum Grubu sayfasında olduğu gibi, tüm forum gruplarında sağ taraftaki Side Bar kısmımızın üstünde, Son Forum Mesajları bölümünde, en son ve en fazla ödeme yapan firma sıralamasına uygun olarak Bronz Sponsorluk sayesinde üst sıralarda yer alabilecektir. Diğer tüm sponsorlarımız gibi İki Yıldız Bronz Sponsurumuz olarak siz de sayfamızdaki sponsorlarımıza özel Firmalar Forum Grubumuzu diğer sponsorlarımız ile beraber sınırsızca kullanabileceksiniz. Ayrıca bu ve tüm forum mesajlarınızdaki imzalarınızda sizin hazırlayacağınız ya da firmamız tarafından ek ücret karşılığı (100$ + KDV) hazırlanabilecek 235x130 piksel boyutundaki bannerınızı kullanabileceksiniz.

9 3. Bununla beraber Cyclingtr.com sitesinde Firmalar Forum Grubuna attığınız forum mesajlarının konu başlıklarının sizin adınızla beraber Ana Sayfamızda sağ üst köşede olması sağlanacaktır. Üç Yıldız Bronz Sponsorluk (2.000TL KDV dahil-flash banner yapımı hariç /yıl) Üç Yıldız Bronz Sponsor umuza özel olarak sponsorun vereceği mesaj ve içerik desteği ile senede en fazla üç adet sponsorlu blog makalesi hazırlanabilecek ve yazılarda makale sponsoru olarak Üç Yıldız Bronz Sponsorumuzun bannerı makale sonuna yerleştirilerek sponsorun kendi sitesine linkleme ile yönlendirme yapılacaktır. (Diğer yapılacak ürün ve tanıtım amaçlı sponsorlu makaleler(türkçe, İngilizce ve Almanca) ücret karşılığı yapılmaktadır) sayfasındaki Bisiklet ve Triatlon Forumları yazı başlığı altında bulunan reklam alanında her 9 saniyede bir yeni bir firma bannerı dönmektedir, dönen bu resimler burada tanımlanan 754x92 piksel boyutundaki reklam alanına denk gelmektedir. Bu alana maksimum 5 firma alınmaktadır.

10 Üç Yıldız Bronz ve üstü sponsorlarımızdan en son ve en fazla ödeme yapan sponsor firmalarımızın sıralamasına uygun olarak firmanızın Bisiklet Ajans tasarımcıları tarafından ücretsiz hazırlacak olan reklam bannerı gelecek ve sponsor firmaya linklenecektir. Bununla beraber yine aynı sayfada sağ taraftaki 235x130 piksel boyutundaki flash bannerınız Bronz Sponsorluk anlaşması kurallarına göre en son ve en fazla ödeme yapan firma sıralamasına uygun olarak oldukça hit alan bu sayfada üst sıralarda yer almaya devam edebilecektir. İki Yıldız Bronz Sponsorluklarımızda olduğu gibi Üç Yıldız Bronz Sponsorumuza ait olan 235x130 piksel boyutundaki flash bannerı Firmalar Forum Grubu sayfasında olduğu gibi, tüm forum gruplarında sağ taraftaki Side Bar kısmımızın üstünde Son Forum Mesajları kısmında, en son ve en fazla ödeme yapan firma sıralamasına uygun olarak Bronz Sponsorluk sayesinde üst sıralarda yer alabilecektir. Yine diğer tüm sponsorlarımız gibi elbette Üç Yıldız Bronz Sponsorumuz olarak siz de sayfasındaki sponsorlarımıza özel Firmalar Forum Grubumuzu diğer sponsorlarımız ile beraber sınırsızca kullanabileceksiniz. Ayrıca bu ve tüm forum mesajlarınızdaki imzalarınızda sizin hazırlayacağınız ya da firmamız tarafından ek ücret karşılığı (100$ + KDV) hazırlayabileceğimiz 235x130 piksel boyutundaki flash bannerınızı kullanabileceksiniz. Firmalar Forum Grubumuzu bu ve tüm forum mesajlarınızdaki imzalarınızda sizin hazırlayacağınız yada bizim ücret karşılığı (100$ + KDV) hazılayabileceğimiz 235x130 piksel boyutundaki flash bannerınızı kullanabileceksiniz.

11 Ayrıca Cyclingtr.com sitesinde Firmalar Forum Grubuna attığınız forum mesajlarının konu başlıklarının sizin adınızla beraber Ana Sayfamızda sağ üst köşede olması sağlanacaktır. Önemli Not: İlgilendiğiniz sponsorluğu ve/veya reklam alanlarını ve/veyamedya desteği paketini belirtirseniz vereceğiniz bütçe doğrultusunda size özel bir teklif de hazırlayabiliriz. Not: Tüm Sponsorluk ücretleri bir seneliktir ve tek bir seferde reklamın ve/veya sponsorluğun yayına geçmesinden önce fatura karşılığı alınır. Reklam bedelleri ise günlük fiyatlandırmalar üzerinden hesaplanarak aylık olarak alınır. Ayrıca firmalara özel bütçeli çalışmalar da yapılabilir. Birlikte çalışmak dileğiyle; Onur CALP

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari.

MAGROTEX 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI. www.mardintarimfuari.com MAGROTEX MAR 16-19 NİSAN 2015 MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI. www.mardintarimfuari. 15 RESMİ SPONSORLUK DOSYASI TARIM GIDA HAYVANCILIK MAKİNE HİZMET www.mardintarimfuari.com 2. Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı 16-19 NİSAN MOVAPARK MARDİN FUAR ALANI www.mardintarimfuari.com Organizasyon

Detaylı

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR

100.000 Euro DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR DÜNYA TÜRK GİRİŞİMCİLER KURULTAYI 18-19 KASIM 2011,İSTANBUL SPONSORLUK PAKETİ ELMAS SPONSOR 100.000 Euro Not: Elmas Sponsorluk tek Düzenlenecek basın toplantılarında ve Açılış Töreninde Sponsor Organizasyon

Detaylı

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde 22.500 genç takipçisi ve aylık ortalama 40.000 yeni ziyaretçisi ile yayınına devam etmektedir.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde 22.500 genç takipçisi ve aylık ortalama 40.000 yeni ziyaretçisi ile yayınına devam etmektedir. GENEL BĐLGĐLERĐMĐZ 2008 den 2011 e kadar sosyal paylaşım siteleri üzerinden takipçilerine hizmet veren Etkin Ankara, 2011 Ekim ayında etkinankara.com sitesi üzerinden faaliyete geçmiş ve Ekim 2011 Ağustos

Detaylı

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 )

ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) ZİRVE EV SAHİBİ / STRATEJİK ORTAK (46.500 ) SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK SPONSORU (25.500 ) ANA SPONSORLAR (21.500 ) SPONSORLAR (17.000 ) ÖĞLE YEMEĞİ EV SAHİPLİĞİ / AKŞAM KOKTEYLİ EV SAHİPLİĞİ/ İKRAM EV SAHİPLİĞİ

Detaylı

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr 2015 Sosyal Medya Kulübü SMÖ 2015 Takvim Dijital Dünya da Biz Benzer Etkinlikler Sponsorluk Türleri Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Gold Sponsor Silver Sponsorluk Kategori Sponsorlukları Diğer Sponsorluklar

Detaylı

inovatif düşün farklılaş İzmir İnovasyon Ödülleri 14 Mayıs 2015 sponsorluk imkanları

inovatif düşün farklılaş İzmir İnovasyon Ödülleri 14 Mayıs 2015 sponsorluk imkanları inovatif düşün farklılaş sponsorluk imkanları sponsorluk imkanları inovasyonodulleri.com Sponsor Görünürlük Kullanımı Organizasyon içinde sponsorluklar; Ana Sponsorluk, Altın Sponsorluk ve Destek Sponsorluğu

Detaylı

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA Dünyanın dikkatini üzerine çeken, pek çok sahada önemli ve yükselen trendi ile Bölge nin ilklerine imza atmakta olan ülkemiz, yeni ve akıllı yapılanma çizgisini yukarı doğru

Detaylı

REKLAM ve SPONSORLUK

REKLAM ve SPONSORLUK REKLAM ve SPONSORLUK Supervitrin.com, markanızı geniş kitlelere ulaştırmanın en garanti yollarından biridir. Emlaktan otomobile, giyimden bilgisayara kadar binlerce alt kategoriye sahip olan supervitrin.com,

Detaylı

NEDİR? You know nothing müstakbel sponsor, you know nothing... yet

NEDİR? You know nothing müstakbel sponsor, you know nothing... yet NEDİR? KafeinSiz.Com, İnternet yayıncılığında yeni bir dönem başlatan Altın Örümcek ödüllü müzik sitesi EnjoyRock.com ve on binlerce kullanıcıya ulaşan KafeinSiz İnternet Mecmuası yayınlarının devamıdır.

Detaylı

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL

GAZİANTEP AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ 3.AİLE HEKİMLERİ EĞİTİM GÜNLERİ. Gaziantep (28.03.2015 (08.00-18.00) DİVAN OTEL DİVAN OTEL Gaziantep Aile Hekimleri Derneği miz Gaziantep Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) çalışan birinci basamak aile hekimlerinin karşılaştığı güncel tıbbi ve para medikal konularda bilgilendirilme

Detaylı

:SEMOR Organizasyon fatma@semor.com.tr Tel: 0 312 479 91 03 Faks: 0 312 479 91 32 cep :0555 8000 524

:SEMOR Organizasyon fatma@semor.com.tr Tel: 0 312 479 91 03 Faks: 0 312 479 91 32 cep :0555 8000 524 Konferansın Gerçekleştirileceği Yer: ANKARA Katılımcı Sayısı ve Hedef Kitle : Hedef kitle, Bilişim teknolojileri konusunda faaliyet gösteren, teknolojik değişimi öngören, teknolojiyi geliştiren ve bu konudaki

Detaylı

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI. Organizasyon

VIAPORT MARINA, TUZLA Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI.   Organizasyon VIAPORT MARINA, TUZLA 02-05 Nisan 2019 SPONSORLUK FIRSATLARI www.expomaritt.com Organizasyon BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

II. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı

II. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı II. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Fuarı ELMAS SPONSORLUK Üç (3) Premium Paket Mevcuttur Sponsorluk Paketleri Etkinlik boyunca maksimum sergileme imkanları sağlayan benzersiz bir premium

Detaylı

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası Sponsorluk Sözleşmesi Firma Bilgileri Firma Adı Adres İlçe Şehir Web Sitesi Vergi Numarası Posta Kodu Ülke telefon numarası faks numarası Vergi Dairesi Firma Yetkilisi Kadın Erkek Soyad İsim Görevi E-posta

Detaylı

Doğal Taş & Ürünleri Fuarı 28-31 Mayıs 2015 Antalya Fuar Merkezi / TÜRKİYE

Doğal Taş & Ürünleri Fuarı 28-31 Mayıs 2015 Antalya Fuar Merkezi / TÜRKİYE Turkey Stone Sponsorluk Kiti www.turkeystonexpo.com K.Bakkalköy Mh. Koca Sinan Cd. Gümrükçü Sk. N:8 Ataşehir, İstanbul T: 0 216 575 28 28 - F: 0 216 575 11 01-02 www.pyramidsfair.com info@pyramidsfair.com

Detaylı

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir.

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir. Değerli İş Ortağımız, İMSAD tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek 3. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 11, düzenlenmeye başladığı 2009 yılından buyana inşaat endüstrisinin gündemini değiştiriyor İMSAD

Detaylı

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım.

PROJE TEKLİF FORMU. Haydi birlikte harika bir iş çıkartalım. Projeniz için Artegra yı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen bu formun içerisinde projenizle ilgili olan kısımları doldurun, bu projenizi daha iyi anlamamıza yardımcı olacaktır. İyi sonuçlar elde etmek

Detaylı

16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL

16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL GLOBAL MEETING 2017 16-18 ŞUBAT 2017 İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI World Tourism Forum Dünya Turizm Örgütü Üyesidir. WORLD TOURISM FORUM /// 16-18 ŞUBAT 2017 16-18 Şubat 2017 WORLD TOURISM FORUM GLOBAL MEETING

Detaylı

Enerjide alternatif bir yaklaşım

Enerjide alternatif bir yaklaşım alternatifenerji.com temiz enerji, enerji verimliliği, eko binalar, yeşil ulaşım, enerji mevzuatı konularında çalışma yapan profesyoneller, yatırımcılar ve bu konularda bilgi sahibi olmak isteyen herkes

Detaylı

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 2 EYLÜL 2013 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK DOSYASI

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 2 EYLÜL 2013 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK DOSYASI AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 2 EYLÜL 2013 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK DOSYASI Four Seasons Bosphorus Ödül Töreni Mekanı ZİYNET SALİ KONSERİ Ceylan Saner Ödül Gecesi Sunucusu SPONSORLUKLAR ANA SPONSOR Gala

Detaylı

2017 SPONSORLUKLAR DOSYASI

2017 SPONSORLUKLAR DOSYASI 2017 SPONSORLUKLAR DOSYASI Türk Yapısal Çelik Derneği nin üyelerine ve sektör paydaşlarına tanıtım ve sektörel eğitim ve etkinliklere katkıda bulunmalarına olanak sağlamak üzere aşağıdaki konularda sponsorluklar

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org SPONSORLUK DOSYASI 1 Aralık 2018 WOW Hotel satinalmazirvesi.org Değerli Yönetici, Sürdürülebilir etik satınalma yaklaşımı çerçevesinde satınalma mesleğini güçlendirme misyonu ile ön plana çıkan TÜSAYDER,

Detaylı

2017 SPONSORLUKLAR DOSYASI

2017 SPONSORLUKLAR DOSYASI 2017 SPONSORLUKLAR DOSYASI Türk Yapısal Çelik Derneği nin üyelerine ve sektör paydaşlarına tanıtım ve sektörel eğitim ve etkinliklere katkıda bulunmalarına olanak sağlamak üzere aşağıdaki konularda sponsorluklar

Detaylı

ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin

ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin ETKĐN ANKARA Ankara Artık daha Etkin GENEL BĐLGĐLERĐMĐZ 2008 den 2011 e kadar sosyal paylaşım siteleri üzerinden takipçilerine hizmet veren Etkin Ankara, 2011 Ekim ayında etkinankara.com sitesi üzerinden

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit 2017 / ChemLife Kimya Teknolojileri Gazetesi nin amacı; kimya bilimi, sanayisi ve bağlı alt sektörlerin gelişmesine katkıda bulunarak,

Detaylı

Etkinlik hakkında. Enver ALTIN. Y. Boran PUHALOĞLU. enver.altin@linux.org.tr. boranp@cs.bilgi.edu.tr

Etkinlik hakkında. Enver ALTIN. Y. Boran PUHALOĞLU. enver.altin@linux.org.tr. boranp@cs.bilgi.edu.tr Etkinlik hakkında Türkiye'nin en büyük Özgür Yazılım ve Linux odaklı etkinliklerini 2002 yılından beri gerçekleştiren İstanbul Bİlgi Üniversitesi ve Linux Kullanıcıları Derneği'nin, 2. defa tek çatı ve

Detaylı

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6

İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 İÇİNDEKİLER SPONSORLUK OLANAKLARI...3 REKLAM OLANAKLARI...6 SPONSORLUK OLANAKLARI SPONSORLARA SAĞLANACAK ORTAK HİZMETLER Yaka Kartı Sponsoru veya Kayıt Alanı Sponsoru olarak HPKON 2017 Fuarı na katılan

Detaylı

HACETTEPE RACING HACETTEPE ÜNIVERSİTESİ FORMULA SAE/ FORMULA STUDENT TAKIMI TANITIM DOSYASI

HACETTEPE RACING HACETTEPE ÜNIVERSİTESİ FORMULA SAE/ FORMULA STUDENT TAKIMI TANITIM DOSYASI HACETTEPE RACING HACETTEPE ÜNIVERSİTESİ FORMULA SAE/ FORMULA STUDENT TAKIMI TANITIM DOSYASI Formula SAE Formula SAE, Uluslararası Otomotiv Mühendisleri Derneği (Society of Automotive Engineers) tarafından

Detaylı

Değerli Sektör Yöneticisi

Değerli Sektör Yöneticisi Değerli Sektör Yöneticisi Günümüzde insan ve diğer canlı yaşam ortamlarında, taşıma kapasitesini aşan kullanımlar ve sonucunda ortaya çıkan çevresel sorunların çözümü kapsamında son derece önemli bir misyonu

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz. Sayın İlgili; Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz. Kongremizde teknik tekstiller alanındaki ulusal

Detaylı

BOĞAZİÇİFINANCESUMMITS

BOĞAZİÇİFINANCESUMMITS B BOĞAZİÇİFINANCESUMMITS INVESTMENT BANKING SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, Boğaziçi Finance Summits, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü ve CARF (Center for Applied Research in Finance) ortaklığı ile

Detaylı

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER

exclusive SPONSORLUK DOSYASI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER exclusive GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI SPONSORLUK DOSYASI 6-7-8 MART 2018 SHERATON ANKARA HOTEL & CONVENTION CENTER ANA SPONSORLUK Fuar ve Konferans kapsamında tek ana sponsor olmak üzere en yukarıda yer

Detaylı

YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ

YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ YA S NRA 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ 6-7 Aralık 2017 18. İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ 06 07.12.2017 PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına

Detaylı

6 th Juiceful Istanbul Summit

6 th Juiceful Istanbul Summit Düzenleyen Destekleyenler www.meyed.org.tr www.juicefulistanbul.com Meyve Suyu Endüstrisi Derneği (MEYED) olarak 2010 yılında başlattığımız ve yurt dışındaki paydaşlarımızla gerek ortaklaşa, gerekse iş

Detaylı

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR.

BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR. MAYIS 06-07-08 CUMA - CUMARTESİ PAZAR Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar Mavi Fuarcılık Organizasyonudur. TÜSHAD Sponsorluk Dosyası BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ)

Detaylı

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 5 EYLÜL 2014 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK ÖN BİLGİ DOSYASI

AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 5 EYLÜL 2014 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK ÖN BİLGİ DOSYASI AMBALAJ AY YILDIZLARI YARIŞMASI 5 EYLÜL 2014 ÖDÜL TÖRENİ SPONSORLUK ÖN BİLGİ DOSYASI Conrad İstanbul Ödül Töreni Mekanı ZUHAL OLCAY KONSERİ Ceylan Saner Ödül Gecesi Sunucusu SPONSORLUKLAR ANA SPONSOR Gala

Detaylı

Fats & Oils Istanbul / Feeds & Grains Istanbul Uluslararası İkiz Konferans ve Sergisine sponsor olmayı değerlendirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Fats & Oils Istanbul / Feeds & Grains Istanbul Uluslararası İkiz Konferans ve Sergisine sponsor olmayı değerlendirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sponsorluk Türü Maliyet Sayfa 1) Platin Sponsorluk Maksimum görsel ve internet görünürlük için öncelikli sponsorluk. 12.000 2 Uluslararası ticaret firmaları, markalı yağ üreticileri ve bankalar için ideal.

Detaylı

25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi.

25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi. 25 Haziran 20 Temmuz Medeniyet Üniversitesi Güney ve Kuzey Yerleşkesi StajOkulu Nedir? Bilişim alanında uzmanlaşmak isteyen gençler, alanlarında uzmanlaşmış, özel sektörde uzun yıllar hizmet vermiş profesyoneller

Detaylı

16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA

16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA 16-19 KASIM 2017 Gloria Golf Otel - ANTALYA Değerli Bilişimciler, Bilişimin kaldıraç etkisinden faydalanarak vatandaşlarımıza daha kaliteli, hızlı, doğru ve güvenli hizmet vermek için çalışan tüm bilişimcilerin

Detaylı

SPONSORLUK FIRSATLARI

SPONSORLUK FIRSATLARI SPONSORLUK FIRSATLARI Geniş bir yelpazeden oluşan sponsorluk fırsatlarıyla Avrasya Ambalaj Fuarı nda üst düzey ziyaretçi profiline markanızın bilinirliğini artırma fırsatı yakalayın. 5 farklı paketimizden

Detaylı

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak?

Sponsorluk katılımcılara ne sağlayacak? Sizleri, PERYÖN Trakya Şubesi tarafından 17 Kasım 2018 tarihlerinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu nda düzenlenecek olan Dün Bugün Gelecek temalı İnsan Yönetimine ve iş hayatına dair

Detaylı

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 24-26 Mart 2016 İstanbul Fuar Merkezi 22-23 Mart 2016 SPONSORLUK SEÇENEKLERİ 6. Uluslararası Boya, Boya Hammaddeleri, Yapı Kimyasalları, Yapıştırıcı ve Hammaddeleri, Laboratuvar ve Üretim Ekipmanları Fuar

Detaylı

Çeviri Köyü Projesi Hakkında. Çeviri Köyü Projesi, insana ve doğaya önem veren bir yaşam alanı oluşturma gayesi ile yola çıktı.

Çeviri Köyü Projesi Hakkında. Çeviri Köyü Projesi, insana ve doğaya önem veren bir yaşam alanı oluşturma gayesi ile yola çıktı. 1 Çeviri Köyü Projesi Hakkında Çeviri Köyü Projesi, insana ve doğaya önem veren bir yaşam alanı oluşturma gayesi ile yola çıktı. Kimsiniz Siz? Çeviri Köyü Projesi Hakkında Neyi, Niye Yapıyorsunuz? Birlikte

Detaylı

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018

DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / 2018 www.chemlife.com.tr DİJİTAL KİMYA TEKNOLOJİLERİ GAZETESİ medyakit / WEB ONLINE 25.000 ÜZERİ KULLANICI E-MAİL 30.000 ÜZERİ ABONE UYGULAMA 5.000 ÜZERİ KULLANICI TUMBLR GÖRSEL İÇERİK VE HABER PAYLAŞIMLARI

Detaylı

Expokent Medya Bilişim

Expokent Medya Bilişim Expokent Medya Bilişim Expokent.com - Markaların Sosyal Ağı. Kısaca görevimiz: Markalara, şirketlere ve kuruluşlara internetin sınırsız dünyasında iş yapma ve kendilerini tanıtma imkanı sunmak. Kısaca

Detaylı

Bilgi ve Haberleşme - Telekomünikasyon. PACS, Sayısal Tıbbı Arşiv, İlaç ve Malzeme Takibi. RFID, Ses ve Görüntüleme Teknolojileri

Bilgi ve Haberleşme - Telekomünikasyon. PACS, Sayısal Tıbbı Arşiv, İlaç ve Malzeme Takibi. RFID, Ses ve Görüntüleme Teknolojileri ORGANİZASYON HAKKINDA Organizasyon Adı : 3. Uluslararası Sağlık Bilişim Zirvesi İçerik : Sağlık Bilişimi, Biomedikal, Görüntüleme Teknolojileri,Tesis, Dijital Hastane-Sağlık, Tele-tıp, HBYS, Bilişim, İletişim,

Detaylı

TÜRKİYE NİN GÜZELLİKLERİ BAŞKENT VAŞİNGTON DA KEŞFEDİLECEK!

TÜRKİYE NİN GÜZELLİKLERİ BAŞKENT VAŞİNGTON DA KEŞFEDİLECEK! TÜRKİYE NİN GÜZELLİKLERİ BAŞKENT VAŞİNGTON DA KEŞFEDİLECEK! Sayın İlgili, ABD nin en eski ve köklü Türk-Amerikan derneklerinden biri olan Vaşington Türk Amerikan Derneği adına sizi, Eylül 2014 ayı boyunca

Detaylı

VETERİNER HEKİMLER ODASI KLİNKLERE ÖZEL WEB PAKETLERİ

VETERİNER HEKİMLER ODASI KLİNKLERE ÖZEL WEB PAKETLERİ Her Kliniğin Web Sitesi Olsun! VETERİNER HEKİMLER ODASI KLİNKLERE ÖZEL WEB PAKETLERİ Günümüzde web sitesi tüm kurum ve kuruluşlar için ihtiyaç haline gelmiş durumdadır. Ayrıca yeni yürürlüğe giren Türk

Detaylı

SEYAHAT VE TURİZM İLE İLGİLİ RUS LIFESTYLE PORTALI

SEYAHAT VE TURİZM İLE İLGİLİ RUS LIFESTYLE PORTALI SEYAHAT VE TURİZM İLE İLGİLİ RUS LIFESTYLE PORTALI COPYRIGHT 2008-2014 PRIMOCO INVESTMENTS LIMITED VERSION 2014.1 Tüm hakları saklıdır. Russian Traveller tescilli markadır. RUSSIAN TRAVELLER NEDİR? RUSSİAN

Detaylı

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu?

Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Henüz bir Mobil Şubeniz Yokmu? Mobil Şubenizi Açın İşlerinizi Kolaylaştırın! www.mobilsubem.com Mobil Şubeniz Her an Yanınızda! Bu E-Kataloğumuzda Mobil Şubem Hizmetlerinin genel bir tanıtımını bulabilirsiniz.

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY

SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY SPONSORLUK DOSYASI POWERED BY Corporate Stars, Türkiye nin en iyi markalarını bir araya getiren sosyal bir iş platformudur Corporate Stars her yıl Türkiye nin en iyi kurumsal firmalarını bir araya getirir

Detaylı

1-4 EKİM 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI

1-4 EKİM 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI LED KONFERANSI VE LED&LED AYDINLATMA FUARI BİR ARADA LED Konferansı, Led&Led Aydınlatma Fuarı ile eşzamanlı olarak 01-04 Ekim 2015 tarihinde

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara

Bilişimle Güçlü Lojistik Mayıs Swissotel Ankara Bilişimle Güçlü Lojistik 25-26 Mayıs 2017 Swissotel Ankara BİLİŞİMLE GÜÇLÜ LOJİSTİK Lojistik, ürün ve hizmetlerin başlangıç noktasından tüketildiği noktaya kadar olan hareketinin planlanması, uygulanması

Detaylı

WEBRAZZI KONFERANSLARI / 2018 SPONSORLUK DÖKÜMANI E-TİCARET DİJİTAL CONNECT: LONDON - SUMMIT DEVELOPER FINTECH

WEBRAZZI KONFERANSLARI / 2018 SPONSORLUK DÖKÜMANI E-TİCARET DİJİTAL CONNECT: LONDON - SUMMIT DEVELOPER FINTECH WEBRAZZI KONFERANSLARI / 2018 SPONSORLUK DÖKÜMANI E-TİCARET DİJİTAL CONNECT: LONDON - SUMMIT DEVELOPER FINTECH Webrazzi konferanslarında markanızlayer alaraktürkiye nin fikir önderlerine, sektör liderlerine

Detaylı

Gayrimenkul Zirvesi 13

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası 10 Aralık 2013 // Four Seasons The Bosphorus Hotel Sponsorluk Sözleşmesi Firma Bilgileri Firma Adı Adres İlçe Şehir Telefon Numarası Faks Numarası Web Sitesi Vergi Numarası Posta Kodu Ülke

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ

SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ www.sspkongre.com i SSPKONGRE4 SPONSORLUK SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ SPONSORLUK DOSYASI İÇERİĞİ... i SSPKONGRE NEDİR?... 1 SSPKONGRE1... 2 SSPKONGRE2... 3 SSPKONGRE3... 4 ÖNCEKİ KONGRELERİMİZE DESTEK VEREN

Detaylı

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ

PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ PEDURO 2015 KONGRE SPONSORLUK PAKETLERİ Sayın Firma Yetkilileri, Biz gücümüzü bize inanmış, bu ülke için bir şeyler yapma arzusu içinde olan sizlerden alıyoruz. 2015 yılı 6-9 Mayıs ayında Diyarbakır da

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Kullanıcı dostu kontrol panelli dünya standartlarında web tasarım uygulaması.

Detaylı

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi

JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail (Toplu Mail) Platformu Genel Teklifi JetMail JetMail, düzenli yaptığınız E-Mail gönderimlerinizi hedef kitlenizin önemsiz kutusundan çıkartarak gerçek bir satış aktivitesine dönüştürür. E- Mail

Detaylı

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1

yatay kapak.pdf :05 C M Y SPONSORLUK DOSYASI CM MY CY CMY K 1 SPONSORLUK DOSYASI 1 ALTIN SPONSOR 100.000.- Altın Sponsor olacak firmanın tanıtımı kongre boyunca tüm görsel malzemelerde ve panolarda yer alacaktır. Ana salona firmanın adı verilecektir. (Açılışın yapılacağı

Detaylı

Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır.

Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır. Üye Girişi Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır. Giriş Sayfası Sayfa ayarlarını buradan yapabilirsiniz. Anahtar

Detaylı

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri Ürün Sitesi www.eticaretkiti.com Ürün Fiyatları 1797 TL - 2397 TL - 3497 TL Satış Başına Kazanç %20 Satış Oranı Satış Ortaklığı Başvuru Satış Artıran Etkenler

Detaylı

5. Türkiye PostgreSQL Konferansı - PGDay.Istanbul. Sponsorluk Dosyası.

5. Türkiye PostgreSQL Konferansı - PGDay.Istanbul. Sponsorluk Dosyası. 5. Türkiye PostgreSQL Konferansı - PGDay.Istanbul Sponsorluk Dosyası sponsor@pgday.istanbul 5. Türkiye PostgreSQL Konferansı - PGDay.Istanbul 2011 yılında ilkini düzenlediğimiz PostgreSQL konferansının

Detaylı

6. DÜNYA ENERJİ DÜZENLEME FORUMU 25-28 Mayıs 2015, İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI. www. wfer2o15.org. QR code generated on http://qrcode.littleidiot.

6. DÜNYA ENERJİ DÜZENLEME FORUMU 25-28 Mayıs 2015, İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI. www. wfer2o15.org. QR code generated on http://qrcode.littleidiot. 6. DÜNYA ENERJİ DÜZENLEME FORUMU 25-28 Mayıs 2015, İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI www. wfer2o15.org QR code generated on http://qrcode.littleidiot.be facebook/wfer2015istanbul twitter/wfer2015 twitter/wfer6

Detaylı

SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR

SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR SPONSORLARA SAĞLANACAK HİZMET VE HAKLAR ANA SPONSORLUK Ana sponsorluk sadece bir firmaya verilecek olup, aşağıdaki tüm hizmetler ana sponsora Tüm Basılı materyallerde ANA SPONSOR ibaresi ile yer alacaktır.

Detaylı

Sponsorluk ve Reklam Dosyası. Fuarcılık ve Organizasyon

Sponsorluk ve Reklam Dosyası. Fuarcılık ve Organizasyon Sponsorluk ve Reklam Dosyası 2016 İstanbul Airshow 27-30 Eylül 2018 Atatürk Havalimanı Sponsorluk ve Reklam Sponsorluk ve reklam başvurusu için dosyanın ekinde ki Sponsorluk ve Reklam Başvuru Formu doldurup

Detaylı

3- Mekan360 a üye oalacağına o parayı google adwords te hesap açarak yani reklam vererek değerlendiremez mi? Bunun birkaç nedeni var;

3- Mekan360 a üye oalacağına o parayı google adwords te hesap açarak yani reklam vererek değerlendiremez mi? Bunun birkaç nedeni var; Sıkça sorulan sorular : 1- Projenin amacı nedir? - Türkiye nin tarihi turistlik değerleriyle beraber marka firma ve kurumlarında en güncel internet ve multimedya teknolojileriyle anlatabilmek. - Türkiye

Detaylı

Satınalma Dergisi Reklam Tarifesi

Satınalma Dergisi Reklam Tarifesi Türkiye'nin Satınalma Alanındaki Lider Dergisi, 3. Yıl 36 Sayı! Satınalma Dergisi Reklam Tarifesi Tüm geçmiş sayıları Apple Gazetelik üzerinde inceleyebilirsiniz. Ücretsiz Örnek Sayı: Haziran 2015 Çalışma

Detaylı

Sayın İlgili, Saygılarımızla. UZAL-CBS 2012 Düzenleme Kurulu

Sayın İlgili, Saygılarımızla. UZAL-CBS 2012 Düzenleme Kurulu Sponsorluk Dosyası Sayın İlgili, IV. Uzaktan Algılama ve Coğrafi Bilgi Sistemleri (UZAL-CBS 2012) sempozyumu ile ilgili sponsorluk aktiviteleri, stant alanı kural ve bilgilerini içeren dosya bilginize

Detaylı

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster

Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster Sponsor Ol Rengini Seç Kendini Göster PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği), Türkiye'de çağdaş insan kaynakları yönetimi anlayışlarının yaygınlaştırılmasına ve gelişimine liderlik eden, bu konuda ülkemizin

Detaylı

YouTube Türkiye Verileri

YouTube Türkiye Verileri YouTube REKLAMLARI YouTube Türkiye Verileri Aralık 2013 verilerine göre; Türkiye de YouTube tekil kullanıcı sayısı 24.9 milyon kişi İzlenen video sayısı 3,5 milyar video İzleyici başına video 142,4 adet

Detaylı

SPONSORLUK VE REKLAM SEÇENEKLERİ

SPONSORLUK VE REKLAM SEÇENEKLERİ perspective of the future SPONSORLUK VE REKLAM SEÇENEKLERİ the future perspective of SECURITY 18. ULUSLARARASI GÜVENLİK VE RFID FUARI the future perspective of FIRE RESCUE 18. ULUSLARARASI YANGIN, ACİL

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

ANKARA NIN İLK VE TEK GÜZELLİK FESTİVALİ ARALIK 2019 CONGRESIUM ANKARA

ANKARA NIN İLK VE TEK GÜZELLİK FESTİVALİ ARALIK 2019 CONGRESIUM ANKARA ANKARA NIN İLK VE TEK GÜZELLİK FESTİVALİ 6-7-8 ARALIK 2019 CONGRESIUM ANKARA 1 İÇİNDEKİLER Beauty and the Fest Hakkında...4 Festival Alanı...5 Etkinlikler...7 Makyaj ve Cilt Bakım Workshopları...8 Influencer

Detaylı

Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI

Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI Sağlıkta Deneyim SPONSORLUK DOSYASI ORGANİZASYON HAKKINDA Organizasyon Adı : İçerik : Web Sitesi : Tarih : Resmi Açılış : Zirve Ziyaret Saatleri : Organizasyon yeri : Düzenleyen : 4. Uluslararası Sağlık

Detaylı

Cephe Bülteni & Facade Bulletin Reklam Dosyası

Cephe Bülteni & Facade Bulletin Reklam Dosyası Cephe Bülteni & Facade Bulletin Reklam Dosyası İçindekiler + Cephe Bülteni Haberler: 7 İçerik s. 2 + Cephe Bülteni Ürün Haberi: 1 İçerik s. 3 + Cephe Bülteni Haberler de Advertoryal s. 4 + Cephe Bülteni

Detaylı

9 10 HAZİRAN 2015 RİXOS OTEL, KONYA

9 10 HAZİRAN 2015 RİXOS OTEL, KONYA 9 10 HAZİRAN 2015 RİXOS OTEL, KONYA Sponsorluk Dosyası Selçuk Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (Selçuk TTO), 2006 yılında Konya Teknokent bünyesinde kurulmuş olup, geçen sürede üniversitesanayi işbirliği

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde

Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde Global Game Jam (GGJ) IGDA (International Game Developers Association) Eğitim Grubu tarafından yönlendirmesi yapılan, dünyanın çeşitli bölgelerinde 48 saat içinde gerçekleştirilen en büyük açık kaynaklı

Detaylı

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu

ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM Hacettepe Öğrenci Topluluğu ACM (Association for Computing Machinery) 100.000 i aşkın üyesiyle alanında dünyanın en büyüğü olma özelliğine sahip, eğitsel ve bilimsel bir bilişim topluluğudur. 1947

Detaylı

VI. Ulusal Polimer Bilim ve Teknolojisi Kongresi 4-7 Eylül 2016 Ankara DESTEK DOSYASI

VI. Ulusal Polimer Bilim ve Teknolojisi Kongresi 4-7 Eylül 2016 Ankara DESTEK DOSYASI VI. Ulusal Polimer Bilim ve Teknolojisi Kongresi 4-7 Eylül 2016 Ankara DESTEK DOSYASI Sayın İlgili, Ülkemizde her iki yılda bir düzenlenen ve ilki 2006 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi nde gerçekleştirilen

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. lezzetin ritmini yakala. Uluslararası Gastronomi Festivali Ekim KüçükÇiftlik Park

SPONSORLUK DOSYASI. lezzetin ritmini yakala. Uluslararası Gastronomi Festivali Ekim KüçükÇiftlik Park SPONSORLUK DOSYASI lezzetin ritmini yakala Uluslararası Gastronomi Festivali 06-08 Ekim 2017 - KüçükÇiftlik Park ANA SPONSORLUK 150.000 TL + KDV Sadece bir firma Ana Sponsor olabilecektir. İlk olumlu cevap

Detaylı

ÖNEMLİ: Güncel fiyatı öğrenmek için reklam kodlarını ve istenilen reklam yayınlanma süresini bize

ÖNEMLİ: Güncel fiyatı öğrenmek için reklam kodlarını ve istenilen reklam yayınlanma süresini bize Öğretmenler İçin sitesi olarak 3 farklı reklam politikasına sahibiz. A) BANNER REKLAM (Resim reklam ekleme çalışması) B) SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI C) TANITIM YAZISI ONESİGNAL BİLDİRİMİ A) BANNER REKLAM

Detaylı

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey

HAKKINDA HINDISTAN. Organizasyon, dünyanın farklı ülkelerinden, alanlarında en iyi MICE ve Wedding acenteleri, CEO ve üst düzey SPONSORLUK DOSYASI International MICE & Wedding Forum, ilk olarak 03 Nisan - 09 Nisan 2016 tarihleri arasında Inventum Global Workshop adı altında St.Regis, Mumbai ve Grand Hotel, New Delhi'de gerçekleşmiştir.

Detaylı

FİYAT TEKLİFİDİR. Özyılmaz Petrol Ürün. Paz. Nak. Ve Tic. Ltd. Şti. GLYAZILIM a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

FİYAT TEKLİFİDİR. Özyılmaz Petrol Ürün. Paz. Nak. Ve Tic. Ltd. Şti. GLYAZILIM a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. 03 Kasım 2012 FİYAT TEKLİFİDİR Özyılmaz Petrol Ürün. Paz. Nak. Ve Tic. Ltd. Şti. GLYAZILIM a göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Her türlü soru ya da sorunda iletişim içerisinde kalmak dileğiyle;

Detaylı

Sponsorluk Fırsatları

Sponsorluk Fırsatları Sponsorluk Fırsatları Geniş Yelpazeden Oluşan 5 Farklı Paket Seçeneği Ayrıca diğer opsiyonlar için lütfen sponsorluk menusunu inceleyiniz! Satış Maksimize+ Yüksek Görünürlük + Marka Konumlandırma Sponsorlu

Detaylı

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Her doktorun ihtiyacı olan doktor web sitesi, hasta ve doktor arasındaki

Detaylı

17-18 EKİM. Sponsorluk Dosyası CUMA - CUMARTESI. Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar TÜSHAD

17-18 EKİM. Sponsorluk Dosyası CUMA - CUMARTESI. Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar TÜSHAD EKİM 17-18 CUMA - CUMARTESI Destekleyen Kurum ve Kuruluşlar Mavi Fuarcılık Organizasyonudur. TÜSHAD Sponsorluk Dosyası BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ

Detaylı

5-6 ARALIK. Uluslararası Istanbul Hazır Ambalajlı Mamul Kongre ve Sergisi

5-6 ARALIK. Uluslararası Istanbul Hazır Ambalajlı Mamul Kongre ve Sergisi 5-6 ARALIK 2013 Uluslararası Istanbul Hazır Ambalajlı Mamul Kongre ve Sergisi Uluslararası İstanbul Hazır Ambalajlı Mamul Kongre ve Sergisi Sponsorluk Paketleri ELMAS SPONSORLUK Iki (2) Premium Paket Mevcuttur

Detaylı

Türkiye gelişiyor... dünya değişiyor... ticaret online dünyada büyüyor... değişime ayak uydurun... yeniliğe açık olun...

Türkiye gelişiyor... dünya değişiyor... ticaret online dünyada büyüyor... değişime ayak uydurun... yeniliğe açık olun... Türkiye gelişiyor... dünya değişiyor... ticaret online dünyada büyüyor... değişime ayak uydurun... yeniliğe açık olun... farklı uzmanlıkları keşfedin... dünyaya bağlanın... Sektörel etkileşimin kalbi olan

Detaylı

TOK 2016 TANITIM VE ORGANİZASYON DOSYASI

TOK 2016 TANITIM VE ORGANİZASYON DOSYASI TOK 2016 TANITIM VE ORGANİZASYON DOSYASI Sayın Yetkili, 2016 yılında 17.'inci Otomatik Kontrol Ulusal Toplantısı (TOK'2016) Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ev sahipliğinde 29 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında

Detaylı

TBD KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK" BİLGİLERİ

TBD KAMU-BİB'19 SPONSORLUK BİLGİLERİ TBD KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK" BİLGİLERİ KAMU-BİB'19 "SPONSORLUK" ÖZET Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Oturum Sponsorluğu Yaka Kartı Sponsorluğu Etkinlik Sponsoru Stand Sponsorluğu Çanta Sponsoru Destekleyen

Detaylı

28 Şubat - 1 Mart. Cumartesi - Pazar

28 Şubat - 1 Mart. Cumartesi - Pazar 28 Şubat - 1 Mart Cumartesi - Pazar IZHACK SPONSORLUK DOSYASI 2015 IEEE IZHACK Sponsorluk Dosyası Bu dökümanda IEEE IZHACK ile ilgilenen firmalara yöneltilecek sponsorluk teklifleri bulunmaktadır. Buradaki

Detaylı

7. Genç Beyinler Yeni Fikirler

7. Genç Beyinler Yeni Fikirler 7. Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi 25 Mayıs 2018, Ege Üniversitesi SPONSORLUK DOSYASI Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. www.bahamuzik.com

SPONSORLUK DOSYASI. www.bahamuzik.com SPONSORLUK DOSYASI Misafir Şarkılar İkimiz İçin albümünden sonra 2014 yaz aylarına sımsıcak bir başlangıçla adım atan Pınar Ayhan, Baha Müzik'in sosyal medya projesi olan Misafir Şarkılar'ın ilk konserini

Detaylı

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399 HABER PORTALINIZ www.kibrisgenctv.com Kıbrıs ta Birinci, Akdeniz de bir inci 90.0* 96.6 Mağusa Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399 Birinci Medya Reklam Markanıza

Detaylı

Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012

Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012 Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLU Bu yıl 4. sünü düzenleyeceğimiz GETEK te sizleri de aramızda görmekten onur ve mutluluk duyarız. Elektrik

Detaylı