T.C. KASTAMONU BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI ve EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. KASTAMONU BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI ve EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ"

Transkript

1 T.C. KASTAMONU BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI ve EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ Birinci Bölüm. Genel Hükümler AMAÇ: MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı, Kastamonu Belediye Başkanlığında çalışan personelin işe alınmalarını, atanmalarını, çalışma esas ve usullerini, yükümlülüklerini, özlük hakları ile disiplin işlerini düzenlemektir. KAPSAM: MADDE 2- Bu yönetmelik tümüyle Kastamonu Belediye Başkanlığında 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Sayılı İş Kanunu ile sözleşmeli çalışan personele uygulanır. Toplu İş Sözleşmesi kapsamındaki personel için, toplu iş sözleşmesinde yer almayan veya toplu iş sözleşmesinde iş verence belirlenmesi kararlaştırılan hususlarda bu yönetmelik uygulanır. HUKUKİ DAYANAK: MADDE 3- Bu yönetmelik Sayılı Belediye Kanunu ve 657. Sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Sayılı İş Kanununa dayanılarak hazırlanmıştır. İLGİLİ MEVZUAT: MADDE 4- Kurumdaki hizmetlerin yürütülmesi, düzenlenmesi, çalışma ilkelerinin saptanması personelin hastalık, iş kazası, meslek hastalığı, iş güvenliği gibi ; bu yönetmelikte düzenlenmiş hususlarda Sayılı Belediye Kanunu, 657. Sayılı Devlet Memurları Kanunu, Sayılı İş Kanunu, 506. Sayılı Sosyal Sigortalar Kanunu, Sayılı Bazı Kurum ve Kuruluşların Korunması ve Güvenliklerinin sağlanması hakkındaki kanun ve konuya ilişkin diğer kanunlara dayanılarak çıkarılan tüzük ve yönetmelikler uygulanır. TANIMLAR: MADDE 5- Bu yönetmelikte geçen ; KURUM : Kastamonu Belediye Başkanlığı BAŞKAN : Belediye Başkanı PERSONEL: Kurumda kadroları belirlenen görevlere bu yönetmelik hükümlerine göre atanıp çalışanları ifade eder. İkinci Bölüm Hizmet Grupları ve Kadrolar HİZMET GRUPLARI: MADDE 6- Kurumdaki hizmetler aşağıda belirtilen üç ana grupta görevlendirilen personel ile yürütülür.

2 A Grubu : Üst düzey yöneticiler ile İdari, teknik ve hizmet birimlerinde yöneticilik yapanlara, fiilen uzmanlık alanları ile ilgili görevlerde çalışan en az yüksekokul personeli kapsar. B Grubu : En az lise veya dengi okul mezunu destek hizmeti veren İdari ve teknik personeli kapsar. C Grubu : Yardımcı hizmet personelini kapsar. Hizmet gruplarının kendi içinde kaç dereceye ayrılacağı ve ünvanların derece karşılıkları ile her dereceye karşılık gelen ücretler Kanunlar muvacehesinde Encümen ce belirlenir. Ancak tüm giderleri kurum dışından sağlanan birimlerde görevli personelin kadro derece ve ücretleri kendi yönetmelikleri ile belirlenir. KADROLAR: MADDE 7- Kurumun personel kadroları yıllık kadro cetvelinde gösterilir.düzenlenen kadroların hizmet gruplarına dağılımı Meclis onayı ile kesinleşip yürürlüğe girer. Yıl içinde kadro kaldırılması, yeni kadroların ihdası Meclis onayı ile olur. Üçüncü Bölüm İşe Alma, Sözleşmeler, Personel İşleri İŞE ALMADA ARANACAK ŞARTLAR: MADDE 8- Kurum bünyesinde çalıştırılacak personelin işe alınmasında aşağıda belirtilen şartlar aranır ; a- 18 yaşını tamamlamış olması, b- Kamu haklarından yasaklanmamış olması, c- Askerlikle ilgisi bulunmaması, d- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı yada bulaşıcı hastalığı olmaması, e- Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya altı aydan fazla hapis veya affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale alım satımlara fesat karıştırma Devlet sınırlarını açığa vurma suçundan hükümlü bulunmaması, f- Personel hakkında atamaya yetkili amirlerce yaptırılacak olan arşiv araştırması, gerektiğinde güvenlik soruşturması sonuçlarının olumlu olması. BAŞVURMA VE SEÇME: MADDE 9- Kurumda açık kadroda görev almak isteği ile başvuran kişi işi isteme formu doldurur kurum, formlarda gösterilen referanslardan adayların eski iş yerlerinden veya başka kaynaklardan, gizli kalmak koşulu ile bilgi toplayabilir. İşe almada görevin özelliğine göre sınav veya mülakat yapılır. SÖZLEŞMELER: MADDE 10- Kurumda işe alınacaklar ile iki aylık deneme süresi sonunda süresiz hizmet sözleşmesi yapılır.ancak, kurumda zamanlı çalışanlar, bir sosyal güvenlik kuruluşundan emekli olup kurumda çalışanlar.

3 İşe alınma sırasında hizmet sözleşmesinin iki nüshası taraflarca imza edilir ve bir nüshası ilgiliye verilir, diğer nüsha personelin özlük dosyasına konulur. İŞE ALMADA ARANACAK BELGELER: MADDE 11- İşe alınması uygun görülen adayın işlemlerinin başlatılabilmesi için aşağıda yazılı belgeleri ilgili personel birimine verilmesi gerekir. a- Nüfus cüzdanı veya onaylı örneği, b- Askerlik durumunu belirten belge, c- Resmi sağlık kuruluşlarından alınmış sağlık raporu, d- Son öğrenim ve ihtisas durumunu gösteren diploma veya bunların yerine geçen belgelerin aslı veya noterlikçe onaylı örnekleri, e- Daha önce kamu ve özel sektörde konusu ile ilgili olarak çalışmış ise görev ünvanları ile işe başlama ve işten ayrılma tarihlerini gösteren hizmet belgelerinin aslı veya onaylı örnekleri, f- Cumhuriyet Savcılığından alınacak sabıka kaydı belgesi, g Sayılı Mal Bildiriminde Bulunulması, Rüşvet ve Yolsuzlukla Mücadele Kanunu uyarınca adayın el yazısı ile dolduracağı mal bildirimi, h- İstenilecek sayıda 4.5 x 6 cm. boyutlarında cepheden yeni çekilmiş fotoğraf, i- İkamet tezkeresi, Kurum personeli yukarıda belirtilen hususlardaki değişiklikleri 10 gün içinde kuruma bildirmek zorundadır. ATAMA: MADDE 12- Atama yetkisi kurum başkanına aittir. Başkan gerek gördüğü hallerde bu yetkisini uygun göreceği kurul veya yetkiliye kısmen veya tamamen devredilebilir. Atama ile ilgili her türlü işlem İnsan Kaynakları birimleri tarafından yürütülür. NAKİL: MADDE 13- Nakil yetkisi Kurum Başkan ına aittir. Başkan gerekli görürse Kurum personelini kadro ve niteliklerine uygun başka bir göreve veya daha üst bir göreve naklen atayabilir.görevde yükselme yönetmelikleri çerçevesinde. Başka bir görevde naklen atananlardan görev yeri eski görevlerinden ayrıldıktan yirmi dört saat içinde yeni görevlerine başlamak zorundadırlar. Naklen atamalarda personelin aylık ücretinde herhangi bir indirim yapılmaz. GÖREVE BAŞLAMA: MADDE 14- Kurumda göreve alınan personelin kabul edilebilecek mazereti dışında sözleşmesini imzaladığı tarihten itibaren 5 gün içinde göreve başlaması gerekir. Aksi takdirde işe alma işlemi geçersiz sayılır. KİMLİK KARTI: MADDE 15- Her personele işe başladıktan sonra biçimi ve düzenleme şekli başkanlıkça belirlenen kimlik kartı verilir. Kurumdan herhangi bir nedenle ayrılan veya ilişiği kesilen personel, ilişik kesme belgesi ile birlikte kimlik kartını iade etmek zorundadır.aksi halde kurumdaki alacakları kendisine ödenmez ve herhangi bir belge verilmez. PERSONEL KÜTÜĞÜ: MADDE 16- İşe alınan her personele bir sicil numarası verilerek personel kütüğüne kaydedilir.

4 ÖZLÜK DOSYASI: MADDE 17- Belediye Başkanlığı ve bağlı birimlerde çalışan her personel için özlük dosyası düzenlenir. Bu dosyada, personelin sicil numarası, nüfus cüzdanı ile öğrenim belgesini kurumca tasdik edilmiş sureti, bildiği yabancı diller ve derecesi, gördüğü lisansüstü öğrenim, staj ve incelemeleri, mecburi hizmetleri, askerlik durumu, işe başlama tarihi, yer değişiklikleri, hizmet içi eğitim durumu, aldığı takdirname ve ödüller, hakkında yapılan disiplin soruşturmalarına ilişkin evrak ve disiplin cezaları herhangi bir suçtan dolayı hakkında dava açılmış ise hükümlülük veya beraat kararı, sağlık durumu, yaptığı fahri hizmetlerle aldığı izinlere ait bilgi ve belgeler, mal beyannamesi ve işe alınırken istenen diğer belgeler bulunur. SİCİL DOSYASI: MADDE 18- Personelin özlük dosyaları içinde ayrıca dosyası da bulunur. Sicil dosyalarına sicil amirlerince düzenlenen sicil ve başarı değerlendirme belgeleri ile varsa müfettişler tarafından verilen denetleme raporları konur. ÖZLÜK VE SİCİL DOSYASININ ÖNEMİ VE GİZLİLİĞİ: MADDE 19- Özlük ve sicil dosyaları personel birimi yetkisinin sorumluluğu altında kilitli özel depolara saklanır. Özlük ve sicil dosyalarını Belediye Başkanından başkası göremez ve inceleyemez. Ancak; başkan yardımcıları yalnız kendi birimlerinde çalışanların dosyalarını gerektiğinde inceleyebilirler. Kurum Başkanın herhangi bir soruşturma ile görevlendirdiği kişi veya kişiler ile gerektiğinde Disiplin Kurulu ve müfettişler ilgili personelin sicil dosyasını inceleyebilir. Sicil dosyalarındaki bilgiler hakkında, kanunların yetki verdiği merciiler dışında hiç kimseye açıklama yapılamaz. Personelden sözleşmeleri feshedilenler, istifa edenler, istek, yaş haddi, malüllük ve sicil nedenlerden biri ile emekliye ayrılan veya ölenlerin özlük ve sicil dosyaları personel arşivinde saklanır. Personelin sözleşmesinin yenilenmesinde, emeklilik veya hizmetle ilişkilerinin kesilmesinde özlük ve sicil dosyaları başlıca dayanaktır. Ancak, kurum değiştiren personelin özlük ve sicil dosyaları, yeni kurum veya kuruluşunun isteği halinde eksiksiz olarak gönderilir. Dördüncü Bölüm Ücretlerin Tespiti, Derece ve Kademe İlerlemesi, Değerlendirme ÜCRETİN TANIMI, ÖDEME ZAMANI VE DİĞER ÖDEMELER: MADDE 20- Ücret; bir takvim ayı süresince çalışan personele bu çalışması karşılığında ödenen meblağdır. Kurumda göreve başlatılan tarihte ücrete hak kazanır ve görevin sona erdiği tarihte bu hak sona erer. Kurumda görev yapan tüm personel (kısmi zamanlı olarak çalışanlar dahil) bir kadroya atanır veya kadro karşılık gösterilmek suretiyle görevlendirilir. Bu personel, atandığı veya görevlendirildiği kadro ve derecenin karşılığı olan ücreti alır. Ancak, kısmi zamanlı olarak çalışan personel atandığı kadro ve derecenin karşılığını haftalık çalıştığı gün ile orantılı karşılığını alır.

5 Kurumda görev yapanlara ikinci bir görev verilmesi halinde, bu görev için ayrıca ücret ödenmez, ancak iki ücretten fazla olanı ödenir. Giderleri kurum dışından sağlanan birim yada projede görevlendirilen kurum personeli sadece birim yönetmeliklerinde yada proje sözleşmesinde belirlenen ücreti alırlar. İLK ÜCRETİN TESBİTİ: MADDE 21- personelin ilk kadro ve ücretinin belirlenmesi, unvan değişikliği derece kademe yükselmesi atamaya yetkili amirce Personel Hareket onayı ile onaylanarak Mali Hizmetler Müdürlüğünce ödenir. İşçilerde de Toplu İş Sözleşme hükümleri uygulanır. DEĞERLENDİRME VE İNTİBAK: MADDE 22- Kurum kadrolarına atanan personel atadıkları derecenin ilk kademesinden göreve başlar. İlgili kanunlar uygulanır. Ancak, atanacak personelin değerlendirilmesinde ; a- Kurum dışı geçmiş çalışma süresinin ¾ ünün (toplam 6 yılı geçmemek üzere) her taram yılı için bir kademe ilerlemesi, b- Yüksek lisans için bir kademe ilerlemesi, c- Doktora için üç kademe ilerleme (b bendinden yararlananlar için ise iki kademe ilerlemesi uygulanır.) verilir. YENİ ÜCRETE HAK KAZANMA: MADDE 23- Atamalarda, göreve başlayış tarihinden, derece ve kademe ilerlemelerinde terfi tarihini izleyen ay başından, diğer kademe ilerlemesi ve derece yükselmelerinde ise onay tarihini izleyen ay başından geçerli olmak üzere yeni ücrete hak kazanır. İKRAMİYELER: MADDE 24- Memurlara 5393 Sayılı Kanunun 49. Maddesine göre çalışan memur personeli % 10 una en fazla yılda 2 defa katsayı çarpımı miktarı bulunacak rakamda ikramiye ödenir. İşçi Personeli Bakanlar Kurulunun belirlenen tarihlerde yine aynı kurulca belirlenen miktarda ikramiye ödenir. SOSYAL YARDIMLAR PRİM VE TAZMİNATLAR: MADDE 25- Kurum personeline bağlı olduğu Sosyal Güvenlik Kurumu ile sağlanan haklar dışında yapılacak ; aylı Sosyal Yardım, taşıt, yemek, giyim, gece zammı, sağlık ve diğer sosyal yardımların türleri ve miktarları, bu yardımlardan kimlerin hangi şartlarla yararlanabilecekleri, veriliş tarihleri ile personelin hangi tür prim ve tazminatlardan yararlanacağı TİS ve Bütçe Kanunları ile kabul edilen esaslar dahilinde belirlenir. Bu ödemeleri başka hiçbir şey etkilemeyeceği gibi mütesep hakda oluşturmaz. ÜCRET KADROLARI, GRUP, DERECE VE KADEMELER MADDE 26- Kurum personelinin ücretleri, ücret tablolarındaki grup ve dereceler kurumdaki hizmet ve görevleri göz önüne alınarak saptanmış olup ; kademeler derece içindeki yatay basamakları ifade eder. Her derece ilk kademesi o derecenin başlangıç ücretini belirtir. KADEME İLERLEMESİ VE DERECE YÜKSELMESİ MADDE Sayılı Kanunun Maddeleri çerçevesinde olumlu sicil alanlar kademe ve derece yükselmesi yapar.

6 Beşinci Bölüm Yükümlülük, Sorumluluk, Vekalet ve Başka Görevde Çalıştırılma YÜKÜMLÜLÜKLER: MADDE 28- Kurumda görev alan her personelin kendisine verilecek olan tüm görevleri sadakat ve iyi niyetle yapması ve kurum haklarını koruması temel esastır. Kurum personelinin başlıca yükümlülükleri şunlardır ; a- Görevi ile ilgili kanun, tüzük, yönetmelik, kurum organlarının kararı, genelge esasları ile mesleki bilgi ve usulleri bilmek, onlara uymak ve gereği gibi uygulamak, b- Amirin verdiği talimatları eksiksiz yerine getirmek, amirinden aldığı talimatı kanun, tüzük, yönetmelik ve diğer esaslara veya yetkili organların kararlarına aykırı görüldüğünde durumu amirine bildirmek, amir talimatında direnir ve yazılı olarak tekrarlarsa talimatı yerine getirmek ve sonra durumu bir üst makama bildirmek, c- Kurumun yetkili organı tarafından saptanan çalışma saatlerinde görevi başında bulunmak, çalışma saatleri süresince görevi ile ilgili işler yapmak ve izinsiz olarak görevi başından ayrılmak, d- Görevinde gereken dikkat, disiplin ve özeni göstermek, verimli,şekilde çalışmak, kurumun yararını korumak, maddi ve manevi bakımlardan kuruma zarar verebilecek her türlü davranışlardan kaçınmak, e- Çalıştığı yerin düzenine uymak, görevlerin yürütülmesi, güvenlik veya gizliliğinin sağlanması amacıyla alınan önlemlere titizlikle uymak, f- Görevin gereği olarak kurum hakkında edindiği bilgileri, yaptığı çalışmaları, elde ettiği sonuçları saklı tutmak ; Belediye Başkanının izni olmadıkça bu bilgileri açıklamamak ; g- Amirleri, kurumdaki iş arkadaşları ve üçüncü şahıslarla ilişkilerinde gereken saygı nezaket ve kolaylığı göstermek, çalışma arkadaşları ile olumlu iş ilişkileri kurmak, gerektiğinde arkadaşlarına yardım etmek, h- Özel hayatında kurumun itibarına yakışır hareket etmek, i- Görevi, özlük hakları başka hakları ile dilek ve şikayetlerini hiyerarşik düzene uygun biçimde yapmak, bu konuda kurum içinden ve dışından başkalarının aracılığına ve yardımına başvurmamak, j- İznini, hafta ve ulusal veya dini bayram tatillerini daimi ikametgahlarının dışında geçirmek istemesi halinde durumu en yakın amirine bildirmek ve gideceği yerlerin adresini vermek, k- Görevini yerine getirmek için kendisine verilen her türlü demirbaş, araç gereç ve malzemeyi iyi şekilde kullanmak, şahsi işlerinde kullanmamak, kurumdan ayrılması halinde bunları ve görevleri gereği kendisinde bulunması gereken veya kendisine teslim edilen her türlü evrak, belge, demirbaş, araç, gereç, donatım, dosya, para ve kıymetleri amirinin belirleyeceği usul ve sureye uygun olarak amiri tarafından gösterilen görevliye devir ve teslim etmek, devlet malı hükmünde olan, kuruma ait malları her ne suretle olursa olsun kötüye kullanmanın, zimmete geçirmenin Türk Ceza Kanunu gereğince ceza soruşturması yapılması gerektiği ve ayrıca disiplin soruşturmasına neden olacağını bilmek ve ona göre davranmak, l- Görevi nedeniyle üçüncüsünden yararlanarak üçüncü şahıslarla ilişki kurmak suretiyle görevini yapma veya yapmama veya mevzuata aykırı hareket etme karşılığı olarak kendisine menfaat sağlamamak veya kendisine teklif edilen hediyeyi kabul etmeyip durumu gecikmeden amirlerine bildirmek.

7 SORUMLULUKLAR: MADDE 29- Kurum personeli Madde 28 de belirtilen hususlarda kurumun işleyişine ve iş disiplinine uymak zorundadır. Amirler ayrıca verilmiş olan birimlerin düzenli çalışmasından, işlerin zamanında ve gereği gibi sonuçlanmasından şahsen ve bağlı personelin yaptıkları işlerden de onlarla birlikte sorumludurlar. VEKALET GÖREVİ: MADDE 30- Atamaya yetkili amir tarafından kıdem ve unvan sırası esas alınmak ve kendi görevi uhdesinde kalmak üzere, bir personel vekaleten atanabilir. Amir kendisine bağlı birim amirine vekalet edemez. Vekalet ücreti ile ilgili 657. Sayılı Kanunun ilgili maddeleri uygulanır. GEÇİCİ GÖREV: MADDE 31- Kurum, işin gerektirdiği hallerde personelini bulunduğu kentin dışına veya yurtdışına geçici görevle gönderebilir ve yürürlükte olan usullere göre yolluk ödenir. ÇALIŞMA SAATLERİ: MADDE 32- Personelin haftalık çalışma süresi memurlar için kırk, işçiler için kırkbeş saattir. Bu süre hafta tatili dışında kalan 5-6 işgününe eşit olarak bölünür. Ancak, personelin devamlı çalışmasının zorunlu olması hallerinde çalışma saatleri, başlangıç ve bitim saatlerinden farklı olarak düzenlenebilir. FAZLA ÇALIŞMA: MADDE 33- Kurum personeline gerektiğinde yürürlükteki esaslara göre fazla çalışma yaptırılır ve ücreti ödenir. KURUM DIŞI GÖREV VE YASAĞI: MADDE 34- Kurum personeli, kanunlar ve istisnai haller hariç kurum dışında ücretli veya ücretsiz, sürekli veya geçici herhangi görev yapamaz. Ancak, kurumun faaliyet ve ilgili alanlarına giren ve yararı görülen haller de resmi veya özel kurum, kuruluş ve vakıflarda ; a- Kurumdaki esas görevini aksatmamak şartı ile ek ücret almaksızın sınırlı bir görev veya ek görev alma, b- Kurumdaki görevinin bir kısmını yapmak ve kurumdan sadece bunun karşılığı olan kısmi ücreti almak şartı ile ek ücret alarak görev alma, c- Kurumdan iki yıl kadar ücretsiz izinli görev alma izni verilebilir. Yukarıda b bendine göre ek görev alanlara kurumdan ödenecek ücret kurum başkanı tarafından takdir olunur ; c bendine göre ücretsiz izin verilen personelin bu şekilde geçirdikleri süreler terfilerine sayılır, Kurum personeli, kurumca desteklenen araştırma ünitelerinde ve projelerde görevlendirilebilir. TİCARETLE UĞRAŞMA YASAĞI: MADDE 35- Kurum personeli ticaretle uğraşmaz, ne kendileri ne de birinci derece kan ve sıhhi hısımları kurumla ilişkisi olan iş sahipleri ile iş yapamaz. Ayrıca Encümen Üyeleri ve birinci derece kan ve sıhhi hısımları kurumla alışverişte bulunamaz.

8 Altıncı Bölüm İzinler, Askerlik ve Disiplin İZİNLER: MADDE 36- Kurum personeli aşağıda yazılı izinlerden yararlanır. a- Yıllık ücretli izin, b- Mazeret izni, c- Hastalık izni, d- Doğum ve emzirme izni, e- Ücretsiz izin, İzin isteme dilekçesinde personelin izinde iken bulunacağı adresleri yazması ve bu adreslerdeki değişiklikleri en kısa sürede kuruma bildirmesi gerekir. Yıllık Ücretli İzin ; Kurum personelinin yıllık ücretli izin süresi 657. Sayılı Kanuna ve TİS hükümlerine göredir.ancak kısmi zamanlı çalışanlar bu izinlerden yararlanamaz. Personel yıllık iznini en çok iki kısma bölerek kullanabilir. Kurum Başkanı personelin belirli tarihlerde toplu olarak izinlerini kullanmalarına karar verilebilir. Yıllık izinlerin hak edildiği tarihe göre her yıl kullanılması zorunludur. Ancak, personelin erteleme isteminin yetkili makamca uygun görülmesi halinde yıllık izni bir sonraki yıla aktarabilir. Asli görevi başka kuruluşta olup kuruma tam zamanlı görevlendirilen personelin kullanmadıkları yıllık ücretli izinleri, kurumdaki görevinin bitiminde asli görevinin bulunduğu kurum-kuruluşa bildirilir. Mazeret İzni ; a- Eşi doğum yaptığında, b- Kendisinin evlenmesinde, çocuklarını evliliğinde, c- Ana, baba, eş, çocuk veya kanunen bakmakla yükümlü olduğu birinin ölümünde veya ağır hastalık halinde, d- Yangın, deprem, sel ve benzeri durumlarda, e- Ayrıca birim amirince haklı görülen mazereti halinde, yılda toplam 10 güne kadar ücretli izin verilir. NOT : Mazeret izinlerinin süreleri Devlet Memurları Kanunun 104. Maddesine ve TİS e göre belirlenir. Hastalık İzni ; İşyeri hekimlerinin veya sosyal sigortalar kapsamındaki sağlık merkezinin raporuna dayanan hastalık halinde personel raporda belirtilen sürece ücretli izinli sayılır. 506 Sayılı Kanun kapsamındaki personelin geçici iş göremezlik halinde ücreti tam ödenir. Ancak, personele SSK ca yapılan geçici iş göremezlik yardımları gerekli belgelerle birlikte iş yerine geri verilir. Bu ödeneğe henüz hak kazanmamış olanların izinli bulundukları süreye ait ücretleri tam olarak ödenir. Kurum, hastalık izni süresince personelin durumunu kontrol ettirebileceği gibi, hastalık nedeni ile sık sık rapor alıp işini aksatanları genel sağlık kontrolünden geçirtebilir.

9 Doğum ve Emzirme İzni ; Kadın personelin doğum ve emzirme izinlerinden 4857 Sayılı İş Kanunu nun maddelerine kıya sen uygulanır ve bu izinler belge ibrazı üzerine verilir. Ücretsiz İzin ; Atamaya yetkili amir tarafından uygun görülecek sebeplerle ücretsiz izin verilebilir. Ücretsiz izin süresi Kanun ve TİS ile belirlenen üst sınırı geçemez. Ücretsiz izinli olarak geçirilen süreler hizmette geçmiş sayılmaz. Kurumca yapılan hiçbir ödemeye, ücretsiz izin döneminde rastladığı oranda hak kazanılamaz. İzinde İken Göreve Çağırma ; İznini kullanmakta olan personel, zorunlu hallerde atamaya yetkili amirlerce görevi başına çağrılabilir. Bu durumda iznin kullanılmayan bölümü saklı kalacağı gibi, ilgili personele görev başına geliş ve iznini tamamlamak üzere dönüş için yolluk ödenir. ASKERLİK HİZMETİ : MADDE 37- Askerlik dolayısıyla işyerinden ayrılanların hizmet akitleri sona erer. Kurumdan kıdem tazminatı almamış olanlar askerlik hizmetlerinin bitiminden başlayarak iki ay içinde kuruma başvururlarsa kendilerine uygun bir kadroya atanarak yeniden işe alınırlar. Askerlik hizmeti dışından silah altına alınan personele 4857 Sayılı İş Kanunu nun ilgili maddeleri kıya sen uygulanır. DİSİPLİN İŞLERİ : MADDE 38- Disiplin iş ve işlemlerinde aşağıdaki esaslara uyulur. A) İş Disiplini, Kurumda iş disiplinine uymayan personele, fiillerinin ağırlık derecesine göre aşağıda belirtilen disiplin cezaları verilir. Ayrıca Adli mercilerce cezai soruşturma yapılması için Cumhuriyet Savcılıklarına baş vurulur. Disiplin soruşturması hiçbir şekilde geciktirilemez. Atamaya yetkili amir kendisine intikal eden disiplin olayını en geç bir ay içinde işleme koymak zorundadır. Disiplin Kurulu kararları personelin sicil dosyasına işlenir. Kurumda Koruyucu Güvenlik Kanunu kapsamında çalışan personele Bazı Kurum ve Kuruluşların Korunması ve Güvenliklerinin sağlanması hakkında kanunun uygulamasına İlişkin Yönetmelik hükümleri uygulanır. Asli görevi başka kuruluşta olup kurumda görevlendirilen personelin işlemiş olduğu disiplin suçlarına ait belgeler, personeli asli görevinin bulunduğu Kurum Kuruluşa mevzuatına göre işlem yapılmak üzere gönderilir. B) Disiplin Cezaları ; Disiplin suçu işleyen personele uygulanacak cezalar iki bölümde değerlendirilir ; 1- Memurlar için 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 125. Maddesi, 2- İşçiler için TİS ceza cetveli ve Sayılı İş Kanununa göre değerlendirilir. C) Toplu olarak İşlenen Disiplin Suçları, Birden Fazla Disiplin Suçu Toplu olarak disiplin suçu işlenirse bu topluluğa katılmış bulunan personelin her birine suça katılması oranının belirlenememesi halinde aynı disiplin cezası verilir. Aynı olayda birden fazla disiplin suçu işleyenlerin durumları, değişik disiplin cezalarını gerektiriyorsa bunlardan en ağır olanından sonraki ceza verilir, cezalar toplanmaz.

10 Personele aynı disiplin cezasının birden fazla verilmesinin gerekli olduğu hallerde bir üst ceza uygulanır. D) Disiplin Cezası Verme Yetkisi ; Kural olarak disiplin cezaları disiplin kurulları tarafından verilir. İşçiler ihtar cezası, memurlar için uyarma ve kınama, aylıktan kesme cezaları disiplin kurulu kararı olmaksızın atamaya yetkili amir tarafından verilebilir. E) Disiplin Kurulu ; Disiplin Kurulu ; İdari veya teknik yardımcının başkanlığında diğer üyeleri atamaya yetkili amir tarafından seçilen, disiplin kurulu başkanı dahil 5 kişiden oluşur. Ayrıca üye sayısı kadar yedek üye seçilir. Atamaya yetkili amir tarafından bir olayın Disiplin Kurulu na yazılı olarak iletilmesi üzerine, kurul başkanı beş işgünü içinde disiplin kurulunu gününü belirterek yazılı olarak toplantıya çağırır. Belirtilen günde disiplin kurulu üye tam sayısının salt çoğunluğu ile toplanamazsa, kurul başkanı üç işgünü içinde asil ve bulunan yedek üyelerle toplantıya devam eder. Disiplin kurulu kendisine iletilen konu hakkında gerekli incelemeleri yapar ve ilgiliye yedi işgünü süre tanıyarak yazılı savunmasını alır. Kurul gerek görürse, ilgili personeli dinler ve tutanakla ifadesini tespit eder. Kurul olayla ilgili tanık dinleyebileceği gibi her türlü delilleri toplayabilir. Olayda hafifletici sebepleri değerlendirir. Kurul çoğunlukla karar verir Kurul üyeleri çekimser kalamazlar. Kurul üyeleri soruşturma ile bizzat ilgilendikleri işlerde, hakkında karar alınacak personelle akrabaları bulunduğunda veya konu kendileri il ilgili olduğunda toplantıya katılamazlar. F) Savunma Hakkı ; Personele savunması alınmadan disiplin kurulunca disiplin cezası verilemez. İlgiliye savunması yapılması için yazılan yazıda kendisine isnat olunan fiil ve haller belirtilir. Yazının tebliğinden itibaren yedi işgünü içinde savunmasını yapmayan personel savunma hakkından vazgeçmiş sayılır. G) Disiplin Kurulu Kararlarının Bildirilmesi, İtiraz Hakkı ve Süresi Disiplin Kurulunun kararı atamaya yetkili amir tarafından ilgiliye yazı ile tebliğ edilir. Personel İhtar cezası hariç olmak üzere, kendisine verilen disiplin cezasına altı işgünü içinde yazılı olarak itiraz edebilir ve gerekçesini belirtir. Verilen disiplin cezasına usulüne uygun olarak itiraz edilmiş olması yürütmeyi durdurmaz. Süresi içinde itiraz edilmezse verilen disiplin cezası kesinleşir. İtiraz halinde, atamaya yetkili amir beş işgünü içinde dosya üzerine yapacağı inceleme sonucunda disiplin kurulunca verilen cezayı onaylar, hafifletir veya tamamen kaldırabilir. İhtar cezaları kesilir, itiraz edilemez. Disiplin suçu Başkan yardımcısı veya daire müdürlerine karşı işlenmişse onay mercii Belediye Başkanı ; başkana karşı işlenmişse onay mercii Encümen dir. Encümen bu konuyu görüşürken başkan toplantıya katılmaz.

11 Yedinci Bölüm Hizmet Akdinin Sona Ermesi İŞİN SON BULMASI : MADDE 39- Görevden çekilme, çekilmiş sayılma, disiplin yolu ile işten çıkarılma Sayılı İş Kanunu nun kıya sen uygulanan ilgili hükümlerine göre işe son verme, deneme süresi içinde sözleşmenin fesh edilmesi, emeklilik ve ölüm gibi hallerde veya belirli hizmet sözleşme süresinin bitiminde personelin kurumdaki işinin son bulmasıdır. İşin son bulmasında, işe almaya yetkili makamın onayı alınır. a- Görevden Çekilme : Personel, kuruma yazı ile baş vurarak görevden çekilme isteğinde bulunabilir. Bu istek, atamaya yetkili amir tarafından kabul edilirse personelin kurumdaki görevi sona erer. İstek kabul edilmezse devir ve teslim işlerini usulüne göre sonuçlandırmak kaydıyla, İş Kanununun ilgili maddesinde belirtilen ihbar öneri sonunda, personel görevinden ayrılabilir. Bu hükme uymadan görevini bırakanlar, mali ve hukuki sorumlulukları saklı kalmakla beraber kurumdan herhangi bir işe bir daha alınamazlar. b- Görevden Çekilmiş Sayılma : Bu yönetmeliğin ilgili hükümlerine göre, süresi içinde göreve başlamayanlar veya kurum dışı göreve başlayanlar ile 36. Madde kapsamında yasaklanan işlerle uğraştığı saptananlar görevden çekilmiş sayılırlar. c- Emeklilik : Gerekli yasal şartların gerçekleşmesi halinde personel usulüne göre kurumdan emekli olabilir. Sürekli Hizmet Sözleşmesi ile çalışanlar hariç kurumda zorunlu emeklilik yaşı 60 dır. 60 yaşını dolduran kurum personelinin 60 yaşını doldurduğu ayın son günü kurumla ilişkisi kesilir. Nüfus cüzdanlarında sadece doğum yılı yazılı olanların yaş sınırı nedeni ile emeklilik işlemleri 1 Temmuz tarihi itibariyle yürütülür. AYRILANLARDAN ALINACAK BELGE : MADDE 40- Kurumda iş akdi sona eren personelden (ölüm hali dışında) kurumla hiçbir ilişkisi kalmadığını belirten ilişik kesme belgesi alınıp ilgilinin özlük dosyasına konur. HİZMET BELGESİ : MADDE 41- Kurumda iş akdi sona eren personele isteği halinde, çalıştığı süreye, yaptığı görevleri, son aylık ücretini gösterir bir hizmet belgesi verilir. YÜRÜRLÜK : MADDE 42: İş bu Kastamonu Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teşkilat ve çalışma esasını belirleyen yönetmelik Belediye Meclisince kabul edilip ilan edildikten sonra yürürlüğe girer. MADDE 43: Bu yönetmelik hükümlerini Kastamonu Belediye Başkanı yürütür.

T.C. BURDUR İL ÖZEL İDARESİ. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

T.C. BURDUR İL ÖZEL İDARESİ. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI 1- SINAVIN AMAÇ ve KAPSAMI: T.C. BURDUR İL ÖZEL İDARESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI 1.1) İdaremizin ihtiyaç duyduğu Mühendislik branşlarında; 5302 sayılı İl Özel

Detaylı

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ İZİN KULLANIM USUL VE ESASLARININ BELİRLENMESİNE DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç Madde 1

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ İZİN KULLANIM USUL VE ESASLARININ BELİRLENMESİNE DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç Madde 1 YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ İZİN KULLANIM USUL VE ESASLARININ BELİRLENMESİNE DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç Madde 1 - (1) Bu Yönergenin amacı; Yüksek İhtisas Üniversitesi

Detaylı

ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1- (1)

Detaylı

Eğitimiş. (Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası) Amaç 2 Kapsam 2 Dayanak 2 Tanımlar 2

Eğitimiş. (Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası) Amaç 2 Kapsam 2 Dayanak 2 Tanımlar 2 Eğitimiş (Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası) PERSONEL YÖNETMELİĞİ İÇİNDEKİLER SAYFA BİRİNCİ BÖLÜM-GENEL BİLGİLER Amaç 2 Kapsam 2 Dayanak 2 Tanımlar 2 İKİNCİ BÖLÜM-İŞE ALINMA VE İŞTEN AYRILMA İşe alma

Detaylı

SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Söğüt Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara

Detaylı

GİRESUN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

GİRESUN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 İş Başvurusu 1-Dilekçe, 2-Özgeçmiş, 3-CV 7 GÜN 2 İlk defa devlet memurluğuna alınma 1-ÖSYM Başkanlığından gelen atanacakların listesi, 3- Nüfus cüzdan sureti 5-Sağlık raporu 7-İkametgah belgesi, 8-Mal

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Kısaltmalar

BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Kısaltmalar TÜRKİYE BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA KURUMUNDA GÖREV YAPAN VE TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ KAPSAMI DIŞINDA BULUNAN PERSONELE YAPILACAK ÖDEMELERE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak,

Detaylı

T.C. TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İZİN YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İZİN YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İZİN YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam Madde 1-(1) Bu Yönergenin amacı, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve 07.07.2009 tarih ve 27281

Detaylı

ULUSAL BOR ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜNDE ÇALIŞTIRILACAK PERSONELİN SÖZLEŞME USUL VE ESASLARI İLE MALİ HAKLARININ BELİRLENMESİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK

ULUSAL BOR ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜNDE ÇALIŞTIRILACAK PERSONELİN SÖZLEŞME USUL VE ESASLARI İLE MALİ HAKLARININ BELİRLENMESİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK 4523 ULUSAL BOR ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜNDE ÇALIŞTIRILACAK PERSONELİN SÖZLEŞME USUL VE ESASLARI İLE MALİ HAKLARININ BELİRLENMESİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK Bakanlar Kurulu Kararının Tarihi : 9/10/2006 No : 2006/11103

Detaylı

DOĞANHİSAR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

DOĞANHİSAR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI DOĞANHİSAR BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Doğanhisar Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk

Detaylı

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU T.C ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO TANIMI DAYANAĞI ELEKTRONİK 1 912.02.00.00-912.03.00.00 hususi veya hizmet pasaportu çıkarma ve yenileme talepleri

Detaylı

SANKO ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRILAN ÖĞRENCİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

SANKO ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRILAN ÖĞRENCİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar SANKO ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÇALIŞTIRILAN ÖĞRENCİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönerge; SANKO Üniversitesi nde kısmi zamanlı olarak geçici işlerde

Detaylı

DÖRTYOL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

DÖRTYOL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK DÖRTYOL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ VE KAPSAM MADDE 1- Bu

Detaylı

TMMOB ĠNġAAT MÜHENDĠSLERĠ ODASI Genel Sekreterlik YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM

TMMOB ĠNġAAT MÜHENDĠSLERĠ ODASI Genel Sekreterlik YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM TMMOB ĠNġAAT MÜHENDĠSLERĠ ODASI Genel Sekreterlik YÖNETMELĠĞĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç Madde 1- (01 Ekim 2011 tarih ve 1250 nolu Yönetim Kurulu kararı ile değişen şekli.) Bu yönetmeliğin amacı, Oda Genel Sekreteri

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler POSTA VE TELGRAF TEŞKİLATI ANONİM ŞİRKETİ İDARİ HİZMET SÖZLEŞMELİ PERSONELİN SÖZLEŞME ESASLARI, SÖZLEŞME ÜCRETLERİ VE FAZLA ÇALIŞMAYA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam

Detaylı

BALIKESİR SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MEMUR DİSİPLİN YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar

BALIKESİR SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MEMUR DİSİPLİN YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar BALIKESİR SU VE KANALİZASYON İDARESİ LÜĞÜ MEMUR DİSİPLİN YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünde; 657

Detaylı

Başkanlık Divanı Karar Tarihi : 06/01/2012. Karar No : 12. Başkanlık Divanı Karar Tarihi : 29/03/2012. Karar No : 19

Başkanlık Divanı Karar Tarihi : 06/01/2012. Karar No : 12. Başkanlık Divanı Karar Tarihi : 29/03/2012. Karar No : 19 MİLLETVEKİLLERİNİN YASAMA FAALİYETLERİNDE SÖZLEŞMELİ OLARAK ÇALIŞTIRILACAK DANIŞMAN, İKİNCİ DANIŞMAN VE İLAVE (YARDIMCI) PERSONEL HAKKINDA HİZMET SÖZLEŞMESİ ESASLARI Başkanlık Divanı Karar Tarihi : 06/01/2012

Detaylı

PTT A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIM İLANI

PTT A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIM İLANI PTT A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIM İLANI Şirketimiz Taşra Teşkilatına, 657 sayılı Kanun ve diğer kanunların sözleşmeli personel hakkındaki hükümlerine tabi olmaksızın Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN EKİM AYI TOPLANTISI 03/10/2011 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARAR

BELEDİYE MECLİSİNİN EKİM AYI TOPLANTISI 03/10/2011 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARAR T.C. SİVAS BELEDİYE MECLİSİ Karar No: 230 BELEDİYE MECLİSİNİN EKİM AYI TOPLANTISI 03/10/2011 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARAR TOPLANTIYA KATILAN ÜYELER: TOPLANTIYA KATILMAYAN ÜYELER: 35 Osman KÖSEDAĞI,

Detaylı

TÜRKİYE HENTBOL FEDERASYONU İL TEMSİLCİLERİ TALİMATI

TÜRKİYE HENTBOL FEDERASYONU İL TEMSİLCİLERİ TALİMATI TÜRKİYE HENTBOL FEDERASYONU İL TEMSİLCİLERİ TALİMATI Amaç Madde 1 Bu Talimatın amacı, illerde hentbol faaliyetleriyle meşgul olmak üzere o il de yapılacak olan hentbol faaliyetlerinin federasyonla uyumlu

Detaylı

Katılımcılar Nüfusu 25bin ve Üstü Belediyelerin İlgili Personeli. 10.30-11.15 İnsan Kaynakları Yönetimi. 09.15-09.30 Açılış 09.30 10.

Katılımcılar Nüfusu 25bin ve Üstü Belediyelerin İlgili Personeli. 10.30-11.15 İnsan Kaynakları Yönetimi. 09.15-09.30 Açılış 09.30 10. T.C. TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ Belediye Akademisi İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ Katılımcılar Nüfusu 25bin ve Üstü Belediyelerin İlgili Personeli Konu İnsan Kaynakları Yönetimi Tarih

Detaylı

DEĞİŞİKLİK KAYDI REV TARIH SAYFA DEĞİŞİKLİK TANIMI

DEĞİŞİKLİK KAYDI REV TARIH SAYFA DEĞİŞİKLİK TANIMI Sayfa No : 1/7 İZİN PROSEDÜRÜ DEĞİŞİKLİK KAYDI REV TARIH SAYFA DEĞİŞİKLİK TANIMI 00 - Sayfa No : 2/7 1- AMAÇ Bu prosedürün amacı Emek Boru (prosedürde Şirket olarak anılacaktır) bünyesinde çalışan personelin

Detaylı

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI

T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI 375 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN GEÇİCİ 23. MADDESİ UYARINCA İDARELERCE SÜREKLİ İŞÇİ KADROLARINA GEÇİRİLEN İŞÇİLERİN ÜCRET İLE DİĞER MALİ VE SOSYAL HAKLARININ BELİRLENMESİNDE ESAS ALINACAK TOPLU

Detaylı

SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI SÖĞÜT BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Söğüt Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği ve

Detaylı

KAMU GÖREVLİLERİ ETİK KURULU KURULMASI VE BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASI. HAKKINDA KANUN ileti5176

KAMU GÖREVLİLERİ ETİK KURULU KURULMASI VE BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASI. HAKKINDA KANUN ileti5176 KAMU GÖREVLİLERİ ETİK KURULU KURULMASI VE BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASI HAKKINDA KANUN ileti5176 Kanun Numarası : 5176 Kabul Tarihi : 25/5/2004 Yayımlandığı R.Gazete : Tarih : 8/6/2004 Sayı :25486

Detaylı

T.C. ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

T.C. ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK T.C. ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI KENTSEL DÖNÜŞÜM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Kuruluş İlkeleri Amaç

Detaylı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği PERSONEL MÜDÜRLÜĞÜ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği PERSONEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL MÜDÜRLÜĞÜ Ankara, 14 Kasım 2013 PERSONEL BİRİMLERİ TÜM ÇALIŞANLARIN; İşe alınmaları, İstihdamı, sözleşmelerinin tanzimi ve uygulanması, Atama, yükselme ve diğer özlük hakları, Sosyal haklar ve

Detaylı

HİZMET STANDARTLARI LİSTESİ

HİZMET STANDARTLARI LİSTESİ 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Dekan /Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili Yönetim Kurulu Kararı Rektör Onayı

Detaylı

HİZMET STANDARTLARI LİSTESİ

HİZMET STANDARTLARI LİSTESİ 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Dekan /Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili Yönetim Kurulu Kararı Rektör Onayı

Detaylı

MERKEZİ FİNANS VE İHALE BİRİMİNİN İSTİHDAM VE BÜTÇE ESASLARI HAKKINDA KANUN

MERKEZİ FİNANS VE İHALE BİRİMİNİN İSTİHDAM VE BÜTÇE ESASLARI HAKKINDA KANUN 10131 MERKEZİ FİNANS VE İHALE BİRİMİNİN İSTİHDAM VE BÜTÇE ESASLARI HAKKINDA KANUN Kanun Numarası : 5671 Kabul Tarihi : 26/5/2007 Yayımlandığı R.Gazete : Tarih : 7/6/2007 Sayı : 26545 Yayımlandığı Düstur

Detaylı

HİZMET STANDARDI TABLOSU

HİZMET STANDARDI TABLOSU HİZMET STANDARDI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN ORTALAMA TAMAMLAN MA SÜRESİ 1 Akademik ve İdari Personelin Hususi Pasaport Çıkarma ve Temdit (Süre uzatma) 1- Personelin,

Detaylı

TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI

TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI TRABZON ÜNİVERSİTESİ BEŞİKDÜZÜ MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-Yedi Güne Kadar Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı

Detaylı

NUSAYBİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI' NDAN DUYURU NUSAYBİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Ekonomi, İktisat, İşletme,

NUSAYBİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI' NDAN DUYURU NUSAYBİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Ekonomi, İktisat, İşletme, SIRA NO SINIFI KADRO UNVANI KADRO DERECESİ ADEDİ NUSAYBİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI' NDAN DUYURU Mardin ili, Nusaybin Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam

Detaylı

İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ-GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMENLİĞİ

İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ-GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMENLİĞİ İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ-GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMENLİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve ilkeler MADDE 1- AMAÇ : Bu Yönetmeliğin amacı; Nevşehir Belediyesi İnsan

Detaylı

PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI ALT BİRİMLERİN GÖREVLERİ

PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI ALT BİRİMLERİN GÖREVLERİ PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI ALT BİRİMLERİN GÖREVLERİ ONBİRİNCİ BÖLÜM Personel Genel Müdürlüğü Yönetici ve Merkez Atama Daire Başkanlığı MADDE 65 - (1) Yönetici ve Merkez Atama Daire Başkanlığının

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler POSTA VE TELGRAF TEŞKİLATI ANONİM ŞİRKETİ İDARİ HİZMET SÖZLEŞMELİ PERSONELİN SÖZLEŞME ESASLARI, SÖZLEŞME ÜCRETLERİ VE FAZLA ÇALIŞMAYA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam

Detaylı

T.C. PLATO MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA USUL VE ESASLARI HAKKINDAKİ YÖNERGE

T.C. PLATO MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA USUL VE ESASLARI HAKKINDAKİ YÖNERGE T.C. PLATO MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA USUL VE ESASLARI HAKKINDAKİ YÖNERGE Amaç ve kapsam MADDE 1 - (1) Bu Yönerge, yükseköğretim kurumlarında 2547 sayılı Yükseköğretim

Detaylı

MİLLİ GÜVENLİK KURULU VE MİLLİ GÜVENLİK KURULU GENEL SEKRETERLİĞİ KANUNU

MİLLİ GÜVENLİK KURULU VE MİLLİ GÜVENLİK KURULU GENEL SEKRETERLİĞİ KANUNU 6219 MİLLİ GÜVENLİK KURULU VE MİLLİ GÜVENLİK KURULU GENEL SEKRETERLİĞİ KANUNU Kanun Numarası : 2945 Kabul Tarihi : 9/11/1983 Yayımlandığı R. Gazete : Tarih : 11/11/1983 Sayı : 18218 Yayımlandığı Düstur

Detaylı

TONYA MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI

TONYA MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Dekan /Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili Yönetim Kurulu Kararı Rektör Onayı

Detaylı

ASGARİ ÜCRET YÖNETMELİĞİ Perşembe, 13 Ocak :36 - Son Güncelleme Perşembe, 13 Ocak :36

ASGARİ ÜCRET YÖNETMELİĞİ Perşembe, 13 Ocak :36 - Son Güncelleme Perşembe, 13 Ocak :36 ASGARİ ÜCRET YÖNETMELİĞİ 1 Ağustos 2004 - Sayı : 25540 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından: BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu Yönetmeliğin amacı, asgari ücretin tespiti

Detaylı

SARIKAMIŞ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 13/B-4 GÖREVLENDİRME SÜRECİ

SARIKAMIŞ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 13/B-4 GÖREVLENDİRME SÜRECİ SARIKAMIŞ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 13/B-4 GÖREVLENDİRME SÜRECİ Personel Daire Başkanlığından 2547 sayılı Kanununun 13/b-4 maddesi uyarınca Yüksekokulumuzda /Diğer birimlerde görevlendirilen personelin

Detaylı

ARDEŞEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

ARDEŞEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI ARDEŞEN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Ardeşen Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Zabıta Yönetmeliği

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. MERAM BELEDİYESİ İŞLETME ve İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE

Detaylı

T.C. AMASYA BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. AMASYA BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. AMASYA BELEDİYESİ RUHSAT VE DENETİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu yönetmeliğin amacı, Amasya Belediyesi Ruhsat ve Denetim

Detaylı

MEMURLARA YAPILACAK GİYECEK YARDIMI YÖNETMELİĞİ

MEMURLARA YAPILACAK GİYECEK YARDIMI YÖNETMELİĞİ MEMURLARA YAPILACAK GİYECEK YARDIMI YÖNETMELİĞİ Bakanlar Kurulu Kararı : 14/9/1991-1991/2268 Resmî Gazete : 9.10.1991/21016 Ek ve Değişiklikler: 1) 6/12/1993-1993/5103 B.K.K 14.1.1994/21818 RG 2) 21/8/1996-1996/8518

Detaylı

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANM A SÜRESİ 1 KPSS İle Atama İşlemleri (İlk Defa Devlet

Detaylı

TORUL MYO HİZMET STANDARTLARI

TORUL MYO HİZMET STANDARTLARI TORUL MYO HİZMET STANDARTLARI S. 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Dekan /Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili

Detaylı

DERİK BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

DERİK BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI DERİK BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Derik Belediyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 : Amaç Bu yönetmelik Çorum Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün Kuruluş, Görev ve Çalışma Esaslarını düzenler. MADDE 2 :Kapsam

Detaylı

T.C. ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

T.C. ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK T.C. ÇİĞLİ BELEDİYESİ EĞİTİM KÜLTÜR SPOR VE YARDIMLAŞMA KOMİSYONU RAPORU Karar:2011/03 Konu: Yönetmelik. Sayın Meclis Heyetine /03/2011 Belediyemiz Meclisinin 03.03.2011 Tarihli Toplantısında Komisyonumuza

Detaylı

PTT A.Ş. PERSONEL ALIM İLANI

PTT A.Ş. PERSONEL ALIM İLANI PTT A.Ş. PERSONEL ALIM İLANI Şirketimiz Merkez ve Taşra Teşkilatına 657 sayılı Kanun ve diğer kanunların sözleşmeli personel hakkındaki hükümlerine tabi olmaksızın Bakanlar Kurulunca 04/10/2013 tarih ve

Detaylı

T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ ESASLARI

T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ ESASLARI T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Yaz stajı, Artvin Çoruh Üniversitesi Sağlık Hizmetleri

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ TORBALI BELEDİYESİ İNSAN KAYNAKLARI ve EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV ve ÇALIŞMA YÖNETMENLİĞİ

T.C. İZMİR İLİ TORBALI BELEDİYESİ İNSAN KAYNAKLARI ve EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV ve ÇALIŞMA YÖNETMENLİĞİ T.C. İZMİR İLİ TORBALI BELEDİYESİ İNSAN KAYNAKLARI ve EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV ve ÇALIŞMA YÖNETMENLİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1)Bu yönetmenliğin amacı, Torbalı Belediye

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

BARTIN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BARTIN ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 1- Hizmet veya Yeşil Pasaport Formu

Detaylı

POLİS ÖRGÜTÜ YURTDIŞI GÖREVLENDİRME TÜZÜĞÜ

POLİS ÖRGÜTÜ YURTDIŞI GÖREVLENDİRME TÜZÜĞÜ POLİS ÖRGÜTÜ YURTDIŞI GÖREVLENDİRME TÜZÜĞÜ (30.3.2015 R.G.50 EK III A.E.239 Sayılı Tüzük) YURTDIŞINDA GÖREV YAPAN PERSONELİN KADROLARI VE DIŞ GÖREV ÖDENEKLERİ YASASI (55/2002, 48/2003, 7/2007, 4/2009,

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler TBMM BAŞKANLIĞI İDARİ TEŞKİLATI BİRİMLERİNDE ZORUNLU STAJ, BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ VE BECERİ EĞİTİMİ GÖRECEK OLAN ÖĞRENCİLERİN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE TBMM Başkanlık Makamının

Detaylı

Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkında Kanun

Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkında Kanun - 9 - Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabulü Hakkında Kanun (Resmî Gazete ile yayımı : 2.3-1988 Sayı : 19742) ı Kanun No. Kabul Tarihi 34091 24.

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) SIRA NO

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) SIRA NO OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO 1 2 HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER Hususi pasaport çıkarma ve temdit (Süre uzatma) talepleri Hizmet

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler. İKİNCİ BÖLÜM Stajlar

BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler. İKİNCİ BÖLÜM Stajlar TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI MİLLİ SARAYLARDAN SORUMLU GENEL SEKRETER YARDIMCILIĞINA BAĞLI BİRİMLERDE ZORUNLU STAJ, BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ VE BECERİ EĞİTİMİ GÖRECEK OLAN ÖĞRENCİLERİN BELİRLENMESİ

Detaylı

Tabip ve Uzman Tabiplerden: Mazeret Durumu (Eş ve Sağlık) Atama Kurasına Başvuranların Gönderecekleri Belgeler:

Tabip ve Uzman Tabiplerden: Mazeret Durumu (Eş ve Sağlık) Atama Kurasına Başvuranların Gönderecekleri Belgeler: Tabip ve Uzman Tabiplerden: Mazeret Durumu (Eş ve Sağlık) Atama Kurasına Başvuranların Gönderecekleri Belgeler: A-EŞ DURUMU MAZERETİ NEDENİYLE ATANMA TALEBİNDE BULUNANLAR; 1-Eşinin çalışmakta olduğu kurumdan

Detaylı

Maçka Meslek Yüksekokulu Hizmet Standartları

Maçka Meslek Yüksekokulu Hizmet Standartları Maçka Meslek Yüksekokulu Hizmet Standartları Sıra No Hizmetin Adı Başvuruda İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi (En Geç) 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1- İlgiliden Dilekçe 2- Davet Yazısı

Detaylı

TMMOB JEOFİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI MESLEK İÇİ EĞİTİM ve BELGELENDİRME YÖNETMELİĞİ

TMMOB JEOFİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI MESLEK İÇİ EĞİTİM ve BELGELENDİRME YÖNETMELİĞİ TMMOB JEOFİZİK MÜHENDİSLERİ ODASI MESLEK İÇİ EĞİTİM ve BELGELENDİRME YÖNETMELİĞİ Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Jeofizik mühendisleri Odası Meslek İçi Eğitim ve Belgelendirme Yönetmeliği 12 Nisan

Detaylı

T.C. KOCAELİ DERİNCE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. KOCAELİ DERİNCE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. KOCAELİ DERİNCE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 Amaç - Bu Yönetmeliğin amacı,

Detaylı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ISPARTA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ISPARTA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ISPARTA SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KAMU HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU ADI TANIMI DAYANAĞI MEVZUATI N ADI VE MADDE NUMARASI

Detaylı

TMMOB KİMYA MÜHENDİSLERİ ODASI GENEL MERKEZİ VE BAĞLI İŞYERLERİ İŞLETME TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ TEKLİFİ

TMMOB KİMYA MÜHENDİSLERİ ODASI GENEL MERKEZİ VE BAĞLI İŞYERLERİ İŞLETME TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ TEKLİFİ TMMOB KİMYA MÜHENDİSLERİ ODASI GENEL MERKEZİ VE BAĞLI İŞYERLERİ İŞLETME TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ TEKLİFİ YÜRÜRLÜK TARİHİ 01.01.2016 31.12.2017 I. BÖLÜM DÜZENLEYİCİ HÜKÜMLER MADDE 1- TANIMLAR MADDE 2- TARAFLAR

Detaylı

T.C. FATSA BELEDİYESİ Evlendirme Memurluğu Görev Ve Çalışma Yönetmeliği

T.C. FATSA BELEDİYESİ Evlendirme Memurluğu Görev Ve Çalışma Yönetmeliği T.C. FATSA BELEDİYESİ Evlendirme Memurluğu 2016 Görev Ve Çalışma Yönetmeliği T.C. FATSA BELEDİYESİ Evlendirme Memurluğu GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç

Detaylı

T.C. AKYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C. AKYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C. AKYURT BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - Bu Yönetmeliğin amacı, Akyurt Belediye Başkanlığı

Detaylı

T.C. ÇİĞLİ BELEDİYESİ HUKUK KOMİSYONU RAPORU. Karar:2011/16 29/03/2011 Konu: Disiplin Amirleri Yönetmeliği Ve Sicil Amirleri Yönetmeliği.

T.C. ÇİĞLİ BELEDİYESİ HUKUK KOMİSYONU RAPORU. Karar:2011/16 29/03/2011 Konu: Disiplin Amirleri Yönetmeliği Ve Sicil Amirleri Yönetmeliği. T.C. ÇİĞLİ BELEDİYESİ HUKUK KOMİSYONU RAPORU Karar:2011/16 29/03/2011 Konu: Disiplin Amirleri Yönetmeliği Ve Sicil Amirleri Yönetmeliği. Sayın Meclis Heyetine Belediyemiz Meclisinin 03.03.2011 Tarihli

Detaylı

Konya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmeliği

Konya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmeliği Konya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç MADDE 1- (1) Bu yönetmelik Konya Büyükşehir Belediyesi,

Detaylı

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SU YÖNETİMİ ENSTİTÜSÜ Kamu Hizmet Standartları Tablosu

T.C. ANKARA ÜNİVERSİTESİ SU YÖNETİMİ ENSTİTÜSÜ Kamu Hizmet Standartları Tablosu PERSONEL İŞLERİ 1 2 3 4 5 6 7 8 İlk defa devlet memuru olarak atanan in Personel nakil (işe başlama ve ayrılma) Aday memurların asalet tasdiki Akademik ve İdari in terfi yıllık izinleri ile ilgili mazeret

Detaylı

1.Teslim Tutanağı 2. Zimmet Fişi 3. Barkod Fişi

1.Teslim Tutanağı 2. Zimmet Fişi 3. Barkod Fişi SIRA NO HİZMETİN ADI EK-2 T.C. BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Öğrenci Belgesi Dilekçe

Detaylı

SULTANGAZİ BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

SULTANGAZİ BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Sıra No 1 2 SULTANGAZİ BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Sultangazi Belediyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa

Detaylı

Ek 1: Aile Hekimliği Pilot Uygulaması Hakkında Kanun

Ek 1: Aile Hekimliği Pilot Uygulaması Hakkında Kanun Ek 1: Aile Hekimliği Pilot Uygulaması Hakkında Kanun Kanun No: 5258 Kabul Tarihi : 24.11.2004 Amaç ve kapsam MADDE 1. - Bu Kanunun amacı; Sağlık Bakanlığının pilot olarak belirleyeceği illerde, birinci

Detaylı

ULUDERE BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

ULUDERE BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI ULUDERE BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Uludere Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği

Detaylı

TÜRK ALMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İşletme Bölümü Staj Yönergesi

TÜRK ALMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İşletme Bölümü Staj Yönergesi Amaç ve Kapsam TÜRK ALMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İşletme Bölümü Staj Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak MADDE 1 - Bu Yönerge, Türk-Alman Üniversitesi İktisadi ve

Detaylı

İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE

İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANLIĞI MAAŞ TAHAKKUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT YAPISI VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK, İLKELER ve TANIMLAR Amaç Madde

Detaylı

BASIN-YAYIN VE ENFORMASYON GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL KİMLİK KARTLARI YÖNERGESİ TASLAĞI 2012 /6

BASIN-YAYIN VE ENFORMASYON GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL KİMLİK KARTLARI YÖNERGESİ TASLAĞI 2012 /6 BASIN-YAYIN VE ENFORMASYON GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL KİMLİK KARTLARI YÖNERGESİ TASLAĞI 2012 /6 Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı; Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü personel kimlik

Detaylı

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU BAŞKANLIĞI PERSONELİNİN YER DEĞİŞTİRME SURETİYLE ATANMALARINA DAİR YÖNETMELİK

TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU BAŞKANLIĞI PERSONELİNİN YER DEĞİŞTİRME SURETİYLE ATANMALARINA DAİR YÖNETMELİK Resmi Gazete Tarihi: 06.12.2007 Resmi Gazete Sayısı: 26722 TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU BAŞKANLIĞI PERSONELİNİN YER DEĞİŞTİRME SURETİYLE ATANMALARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve

Detaylı

MASKİ EĞİTİM YÖNETMELİĞİ

MASKİ EĞİTİM YÖNETMELİĞİ Yönetim Kurulu Kararı - Tarihi: 12.04.2016, Sayısı: 143 Genel Kurul Kararı - Tarihi: 17.05.2016, Sayısı: 416668568-050.01.04.01.01-2 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Malatya

Detaylı

İş Sözleşmesi (MADDE 8) Deneme Süreli İş Sözleşmesi (MADDE 15) İŞ SÖZLEŞMESİ TÜRLERİ

İş Sözleşmesi (MADDE 8) Deneme Süreli İş Sözleşmesi (MADDE 15) İŞ SÖZLEŞMESİ TÜRLERİ 1 İş Sözleşmesi (MADDE 8) İş sözleşmesi, bir tarafın (işçi) bağımlı olarak iş görmeyi, diğer tarafın (işveren) da ücret ödemeyi üstlenmesinden oluşan sözleşmedir. Süresi bir yıl ve daha fazla olan iş sözleşmelerinin

Detaylı

GENÇ BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI

GENÇ BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI GENÇ BELEDİYESİNE İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI Genç Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği ve Belediye

Detaylı

T.C HİTİT ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C HİTİT ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU T.C HİTİT ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KO HİZMETİ ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN

Detaylı

ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU ALIM İLANI. GİH Ortaöğretim kurumlarından (lise veya dengi okul) mezun olmak.

ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU ALIM İLANI. GİH Ortaöğretim kurumlarından (lise veya dengi okul) mezun olmak. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZABITA MEMURU ALIM İLANI Ümraniye Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine

Detaylı

T.C. BURDUR İL ÖZEL İDARESİ. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

T.C. BURDUR İL ÖZEL İDARESİ. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI 1- SINAVIN AMAÇ ve KAPSAMI: T.C. BURDUR İL ÖZEL İDARESİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI 1.1) İdaremizin ihtiyaç duyduğu Mühendislik branşlarında; 5302 sayılı İl Özel

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETİCİ, ÖĞRETİM ELEMANI VE MEMURLARI DİSİPLİN YÖNETMELİĞİ SORULARI

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETİCİ, ÖĞRETİM ELEMANI VE MEMURLARI DİSİPLİN YÖNETMELİĞİ SORULARI 1. I- Uyarma II- Kınama III- Aylıktan Kesme IV- Kademe İlerlemesinin Durdurulması V- Görevinden Çekilmiş Sayılma VI- Üniversite Öğretim Mesleğinden Çıkarma VII- Kamu Görevinden Çıkarma Yükseköğretim Kurumları

Detaylı

ÜÇÜNCÜ BÖLÜM ÖZLÜK HAKLARI (İZİNLER, AYLIKLARI, İKRAMİYE ÖDEME ESASLARI) BİRİNCİ KISIM İZİNLER

ÜÇÜNCÜ BÖLÜM ÖZLÜK HAKLARI (İZİNLER, AYLIKLARI, İKRAMİYE ÖDEME ESASLARI) BİRİNCİ KISIM İZİNLER ÜÇÜNCÜ BÖLÜM ÖZLÜK HAKLARI (İZİNLER, AYLIKLARI, İKRAMİYE ÖDEME ESASLARI) BİRİNCİ KISIM İZİNLER 1. Sözleşmeli er adaylarının izin hakları bulunmamaktadır. Ancak fevkalade özürleri olduğu anlaşılan sözleşmeli

Detaylı

SOMUNCU GRUP BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE

SOMUNCU GRUP BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE SOMUNCU GRUP BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE 1- (1) Bu yönerge, Somuncu Gruba bağlı birimlerde staj yapacak

Detaylı

KAMU DÜZENİ VE GÜVENLİĞİ MÜSTEŞARLIĞININ TEŞKİLAT VE GÖREVLERİ HAKKINDA KANUN

KAMU DÜZENİ VE GÜVENLİĞİ MÜSTEŞARLIĞININ TEŞKİLAT VE GÖREVLERİ HAKKINDA KANUN KAMU DÜZENİ VE GÜVENLİĞİ MÜSTEŞARLIĞININ TEŞKİLAT VE GÖREVLERİ HAKKINDA KANUN Kanun Numarası : 5952 Kabul Tarihi : 17/2/2010 Yayımlandığı R.Gazete : Tarih: 4/3/2010 Sayı : 27511 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Tanımlar

Detaylı

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MERKEZ BİRİMLER YETKİ DEVRİ VE İMZA YETKİLERİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MERKEZ BİRİMLER YETKİ DEVRİ VE İMZA YETKİLERİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MERKEZ BİRİMLER YETKİ DEVRİ VE İMZA YETKİLERİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler MADDE 1- (1) Bu Esasların amacı, Rektörlük merkez

Detaylı

UN VA NI AD ED İ. Avu kat. Avu kat TOPLAM 3

UN VA NI AD ED İ. Avu kat. Avu kat TOPLAM 3 AVUKATLIK GİRİŞ SINAVI DUYURUSU I - GENEL HUSUSLAR 1 - Teşekkülümüz merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 06.05.2015 tarih ve 29347 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Türkiye Elektrik İletim

Detaylı

KURTALAN MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

KURTALAN MESLEK YÜKSEKOKULU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 Akademik Personelin Görevlendirilmesi 1-İlgiliden Dilekçe 2-Davet Yazısı 3-7 Güne Kadar Müdür Onayı,15 Güne Kadar Rektör Onayı ve Gündelikli Yolluklu İse İlgili Yönetim Kurulu Kararı Rektör Onayı 15

Detaylı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ VE ASİSTAN ÖĞRENCİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Hedefler, Dayanak ve Tanımlar

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ VE ASİSTAN ÖĞRENCİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Hedefler, Dayanak ve Tanımlar Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ VE ASİSTAN ÖĞRENCİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Hedefler, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve hedefler MADDE 1- (1) Bu Yönerge, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

SİNOP ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL ÖDÜL YÖNERGESİ

SİNOP ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL ÖDÜL YÖNERGESİ SİNOP ÜNİVERSİTESİ İDARİ PERSONEL ÖDÜL YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, Sinop Üniversitesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak görev yapan idari personelin, aynı Kanunun

Detaylı

T.C. İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRMA YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1- Bu esaslar, Üniversitemizde 2547 sayılı Yükseköğretim

Detaylı

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. DİCLE ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU Eczacılık si Eczacılık si Eczacılık si Eczacılık si Eczacılık si Eczacılık si MERKEZİ İDARE TAŞRA BİRİMLERİ MAHALLİ İDARE DİĞER ÖZELSEKTÖR V.B. BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER İLK BAŞVURU MAKAMI PARAF LİSTESİ

Detaylı

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROSUNA NAKLEN VEYA AÇIKTAN ATAMA YÖNERGESİ

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROSUNA NAKLEN VEYA AÇIKTAN ATAMA YÖNERGESİ Senato : 03 Mart 2010 / 4 KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADROSUNA NAKLEN VEYA AÇIKTAN BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Kahramanmaraş

Detaylı

CEZA İNFAZ KURUMLARI VE TUTUKEVLERİ PERSONELİ EĞİTİM MERKEZLERİ KANUNU

CEZA İNFAZ KURUMLARI VE TUTUKEVLERİ PERSONELİ EĞİTİM MERKEZLERİ KANUNU 8331 CEZA İNFAZ KURUMLARI VE TUTUKEVLERİ PERSONELİ EĞİTİM MERKEZLERİ KANUNU Kanun Numarası : 4769 Kabul Tarihi : 29/7/2002 Yayımlandığı R.Gazete : Tarih : 2/8/2002 Sayı : 24834 Yayımlandığı Düstur : Tertip

Detaylı

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı. PERSONEL > Akademik Personel Şube Müdürlüğü

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı. PERSONEL > Akademik Personel Şube Müdürlüğü HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Personel Daire Başkanlığı PERSONEL > Akademik Personel Şube Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığı idari teşkilatında bulunan Akademik Personel Şube Müdürlüğü'nün başlıca

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMET BİRİMİ 1. Öğrenci İşleri HİZMETİN ADI Öğrenci Başvuru BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1. Diploma fotokopisi 2. Transkript 3. Lisans/Yüksek lisans diploması veya mezuniyet belgesinin örneği 4.

Detaylı

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ

T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ T.C. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Personel Birimi Sıra No 1 Hizmetin Adı Personelin Göreve Başlama Başvuruda İstenen Belgeler 1. Aile durum bildirimi formu

Detaylı