EYLÜL AYI BÜLTENİ İLE MERHABA,

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EYLÜL AYI BÜLTENİ İLE MERHABA,"

Transkript

1 EYLÜL AYI BÜLTENİ İLE MERHABA, ÖĞRENCİLERİN SÜRECE VE OKULA UYUMUNU SAĞLAYACAK ORYANTASYON ETKİNLİKLERİ KAZANIM, KAVRAM VE TEMA ÇALIŞMALARI PLANLANARAK EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZA BAŞLADIK. Powerpoint sunumu ile farklı yüz ifadeleri öğrencilere gösterilerek Bu çocuk sizce neden ağlıyor/ gülüyor/ kızgın/şaşkın olabilir? soruları öğrencilere sorularak öğrencilerin cevapları alındı. Duygularım adlı kitap okundu, hikâye hakkında sohbet edildi. Kırmızının Görevi adlı hikâye sınıf öğretmeni tarafından kukla yöntemiyle anlatıldı. Kırmızı Fili Gördün mü? İsimli hikâyemizi okuduk. Kırmızı Fil kitabı okunduktan sonra kırmızı fil figürünü, sınıf içinde sakladık. Sıcak-soğuk oyunu şeklinde oynanarak bu figürü bulmaya çalıştık. Kırmızı Balık oyunu oynadık. Öğretmenlerimizin hazırladığı sürpriz kutunun içerisine sınıfta bulunan oyuncaklardan ve materyallerden birer örnek koyuldu. Öğrencilerin sırayla çektikleri nesnelerin hangi köşeye ait olduklarını bulmaya çalıştık.

2 Serbest zaman etkinliklerimizde yaratıcılığımızı geliştirme, kendimizi ifade edebilme, yardımlaşma, paylaşma, işbirliği, başladığımız işi sonuçlandırma konusunda kararlı olma, sorumluluk alma, problem çözme, neden-sonuç ilişkisi kurma alanlarında kazanımlar sağlıyoruz. Çalışma kağıdında verilen noktaların üzerinden giderek kesik çizgileri tamamlama çalışmasını gerçekleştirdik. Öğrencilere renkli kağıtlar ve yapıştırıcı verilerek onların renkli kağıtları yırtıp çizdikleri dairenin içine yapıştırmaları sağlandı. Renkli daireler öğrenciler tarafından kesildi. Kesilen dairelere çocuklar seçtikleri yüz ifadelerini çizdiler. Her öğrenciden bir duyguyu canlandıran yüz ifadesini yapması istendi ve bu kareyi fotoğrafladık. Daha sonra fotoğrafladığımız karelerden duygu afişini oluşturduk.

3 Okula Merhaba Günü için "Okul Tacı" çalışması yaptık. Verilen boş taç üzerine artık materyallerle süsleme çalışması yaptık. Kırmızı avına çıktık. Sınıftaki kırmızı nesneleri bularak saydık. Küpleri üst üste dizerek 8 li gruplar oluşturduk. 1-5 arası rakamlara yönelik eşleştirme sayfası çalıştık, eşleştirme kartları ile bire bir eşleştirme yaptık. "Bekçi Baba" isimli oyun oynadık "Hoplarım zıplarım daldan elma toplarım. Bekçi baba gelince hemen yere yatarım." deyince öğrenciler yere

4 yattılar. Öğretmen bir öğrencinin üzerine büyük bir örtü örterek, diğer öğrenciler örtünün altındaki kişiyi tahmin etmeye çalıştı. Koridor üzerine çizilen düz, zigzag vs. üzerinden yürüme, koşma, çift ayak ileri zıplama çalışmaları yaptık. EKİM AYINDA YENİDEN GÖRÜŞMEK ÜZERE. GÖRSEL SANATLAR Eylül ayı içerisinde görsel sanatlar dersimizde öğrencilerimizle tanıştık, resim dersimizle ve derste kullanacağımız araç gereçlerle ilgili bilgiler edindik. Okul heyecanımızı anlatan iki boyutlu çalışma yaptık. Derse ısınmamızı sağlayacak minik oyunlar oynadık. DRAMA Bu ay drama dersinde genel bilgiler verildi. Isınma, uyum, kaynaştırma ve konsantrasyon etkinlikleri yapıldı. İsim oyunu, renkli kartlar, nesneyi bulma oyunları oynandı. YOGA Yoga dersinde bu ay tanışma oyunları oynandı. Yoga dersi hakkında bilgiler verildi. Isınma ve soğuma etkinlikleri bir rehber eşliğinde yapıldı.

5 SATRANÇ Çocuklarımızla tanıştık. Masalıyla yarışması ile hep beraber Satranç dünyasına giriş yaptık. Taşları genel olarak tanıdık. Satranç tahtası ile ilgili bilgiler aktarıldı. Boyama ile kendi satranç tahtamızı yaptık. MÜZİK Kendi sesimizi tanıyalım çalışması yapılarak çocukların ses gruplarını tanımaları sağlandı. Bu çalışma yapılırken nefes egzersizleri yapılarak diyafram nefesi tanıtıldı. BİLİME YOLCULUK Kirli ve Temiz konulu deneyimizde, soyulmuş patateslerden birine sınıfça elimizle dokunduk, diğerine sadece bir arkadaşımız dokundu, sonuncu patatese hiç dokunmadanonu önceden hazırladığımız poşetlere koyduk. Bir hafta poşette beklettiğimiz patatesleri gözlemledik. Sonuçlarını sınıfta beraber tartıştık.

6 Bu ay yaptığımız diğer deneyimizde çeşitli duygularla izlediğimiz çizgi filmlerin nasıl yapıldığını öğrendik. Biz de sınıfımızda bir çizgi film yaptık. Göz yanılmasını anlatan bir deneyimizde hazırladığımız düzeneği hızlı hareket ettirince kuş kafesteydi sanki izlenimini öğrencilerimizde oluşturduk.

7 REHBERLİKLE ELELE ÇOCUĞUNUZDAN MEKTUP VAR Sürekli bir büyüme ve değişme içindeyim. Sizin çocuğunuz olsam da sizden ayrı bir kişilik geliştiriyorum. Beni tanımaya ve anlamaya çalışın. Deneme ile öğrenirim. Bana ayak uydurmakta güçlük çekebilirsiniz. Oyunda, arkadaşlıkta ve uğraşlarımda bana özgürlük tanıyın. Beni her yerde, her zaman koruyup kollamayın. Davranışlarımın sonuçlarını kendim görürsem daha iyi öğrenirim. Bırakın kendi işimi kendim göreyim. Büyüdüğümü başka nasıl anlarım? Büyümeyi çok istiyorsam da ara sıra yaşımdan küçük davranmaktan kendimi alamıyorum. Bunu önemsemeyin. Ama siz beni şımartmayın. Hep çocuk kalmak isterim sonra. Her istediğimi elde edemeyeceğimi biliyorum. Ancak siz verdikçe almadan edemiyorum. Bana yerli yersiz söz de vermeyin. Sözünüzü tutamayınca sizlere güvenim azalıyor. Bana kesin ve kararlı davranmaktan çekinmeyin. Yoldan saptığımı görünce beni sınırlayın. Koyduğunuz kurallar ve yasakların hepsini beğendiğimi söyleyemem. Ancak, hiç kısıtlanmayınca ne yapacağımı şaşırıyorum. Tutarsız davrandığınızı görünce hem bocalıyor hem de bundan yararlanmadan edemiyorum. Öğütlerinizden çok davranışlarınızdan etkilendiğimi unutmayın. Beni eğitirken ara sıra yanlışlar yapabilirsiniz. Bunları çabuk unuturum. Ancak birbirinize saygı ve sevginizin azaldığını görmek beni yaralar ve sürekli tedirgin eder. Çok konuşup çok bağırmayın. Yüksek sesle söylenenleri pek duymam. Yumuşak ve kesin sözler bende daha iyi iz bırakır. "Ben senin yaşında iken..." diye başlayan söylevleri hep kulak ardına atarım. Küçük yanılgılarımı büyük suçmuş gibi başıma kakmayın. Bana yanılma payı bırakın. Beni, korkutup sindirerek bana suçluluk duygusu aşılayarak uslandırmaya çalışmayın. Yaramazlıklarım için beni kötü çocukmuşum gibi yargılamayın. Yanlış davranışım üzerinde durup düzeltin. Ceza vermeden önce beni dinleyin. Suçumu aşmadığı sürece cezama katlanabilirim. Beni dinleyin. Öğrenmeye en yatkın olduğum anlar, soru sorduğum anlardır. Açıklamalarınız kısa ve özlü olsun. Beni yeteneklerimin üstünde işlere zorlamayın. Ama başarabileceğim işleri yapmamı bekleyin. Bana güvendiğinizi belli edin. Beni destekleyin hiç değilse çabamı övün. Beni başkalarıyla karşılaştırmayın, umutsuzluğa kapılırım.

8 Benden yaşımın üstünde olgunluk beklemeyin. Bütün kuralları birden öğretmeye kalkmayın; bana süre tanıyın. Yüzde yüz dürüst davranmadığımı görünce ürkmeyin. Beni köşeye sıkıştırmayın; yalana sığınmak zorunda kalırım. Sizi çok bunaltsam bile soğukkanlılığınızı yitirmeyin. Kızgınlığınızı haklı görebilirim; ama beni aşağılamayın. Hele başkalarının yanında onurumu kırmayın. Unutmayın ki ben de sizi yabancıların önünde güç durumlara düşürebilirim. Bana haksızlık ettiğinizi anlayınca açıklamaktan çekinmeyin. Özür dileyişiniz size olan sevgimi azaltmaz; tersine, beni size daha çok yaklaştırır. Aslında ben sizleri olduğunuzdan daha iyi görüyorum. Bana kendinizi yanılmaz ve erişilmez göstermeye çabalamayın. Yanıldığınızı görünce üzüntüm büyük olur. Biliyorum, ara sıra sizi üzüyor, belki de düş kırıklığına uğratıyorum. Bana verdikleriniz yanında benden istediklerinizin çok olmadığını da biliyorum. Yukarıda sıraladığım istekler size çok geldiyse birçoğundan vazgeçebilirim; yeter ki beni ben olarak seveceğinize olan inancım sarsılmasın. Benden "Örnek Çocuk" olmamı istemezseniz, ben de sizden kusursuz anababa olmanızı beklemem. Sevecen ve anlayışlı olmanız bana yeter. Sizin çocuğunuz olarak doğmak elimde değildi. Ama seçme hakkım olsaydı, sizden başka kimsenin çocuğu olmak istemezdim. Sevgiler, Çocuğunuz. Yörükoğlu, Atalay, Prof. Dr. (1982). Çocuk ruh sağlığı: çocuğun kişilik gelişimi, yetiştirilmesi ve ruhsal sorunları, Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları.

9 ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL DENİZLİ İLKÖĞRETİM OKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANASINIFLARI EYLÜL AYI İNGİLİZCE DERSİ ETKİNLİKLERİ Sayın velimiz, Öğrencilerimizin kendi dillerinden farklı bir dilin de konuşulduğunu anlamaları, bu dili öğrenmeye karşı olumlu tutuma sahip olmaları, İngilizce derslerine severek ve isteyerek katılmaları öncelikli amaçlarımızdandır. Bu nedenle Eylül ayında öğrencilerimizin öğretmenlerine ve kullandıkları dile alışmaları hedef alınmıştır. Bu hedef doğrultusunda Eylül ayının tüm etkinlikleri öğrencilerimizin derse olan ilgilerini artırmaya yönelik çalışmalarla işlenmiştir. İlk olarak, öğrencilerimize tüm yıl boyunca kullanacakları geçiş şarkıları ( transition songs) öğretilmiştir. Bu şarkılar hem İngilizce, hem de diğer branşlarda ortak olarak kullanılmakta; böylelikle öğrencilerimizin yabancı dili her yerde duyması ve pekiştirmesi hedeflenmektedir. Bu şarkıların içeriği aşağıda verilmiştir: Tidy Up routine ( toparlanma için) Let s now tidy up Let s now tidy up Let s now tidy up It is time to tidy up Bye, Bye routine ( dersten ayrılırken) Bye, bye see you tomorrow Bye, bye see you tomorrow Bye, bye see you tomorrow See you tomorrow, Bye, bye! Line up routine ( sıraya geçmek için) Let s line up, let s line up, Let s get in a line

10 Hello routine Hello, how are you?how are you today? Hello, how are you?how are you today? I m good! I m great! I m Ok! Look at me ( derse dikkat çekmek için) 1,2,3 -Look at me! 1,2,3 -Listen to me! 1,2,3- shhhh! Quiet routine ( sessizlik için) We can be quiet! We can, we can, we can We can be quiet! We can, we can, we can We can be quiet! we can, we can, we can Shhhhh! İkinci olarak, öğrencilerimize İngilizce dersininin rutinleri spin chart ile açıklanmıştır. Tüm yıl boyunca İngilizce dersleri tema bazlı öğretilecek, her gün aynı rutinle değişen konular işlenecektir. Her pazartesi Games day ( Oyun günü: öğretmenler öğrencilerimizle oyun oynayarak, İngilizce kelimeleri öğreteceklerdir.), story day ( Hikaye günü: öğrencilerimize her Salı hikaye izletilecek ve dinletileceklerdir.) drama day ( Drama günü- öğrencilerimiz her Çarşamba dinledikleri hikayeyi canlandıracaklar, grup ve ikili çalışmalarla eğleneceklerdir), digital day ( Digital gün - öğrencilerimizle her Perşembe bilgisayar tabanlı oyunlar ve şarkılar öğretilecektir), art and crafts day ( Her Cuma günü öğrencilerimiz Lukas Anderson eşliğinde el işi çalışmaları yapacaklar, değişik malzemeler kullanarak ürünler oluşturacaklardır.) portfolyo saatinde ise yine her Cuma arts and craft dersinden sonra, öğrencilerimizle çalışma kağıtları yapılarak boyama, eşleştirme gibi çok çeşitli aktiviteler yapılacaktır. RUTİNLERİMİZ: *Öğrencilerimizle her dersin başında İngilizce olarak yoklama alıyoruz ve sınıfımızın yoklama panosunda mutlaka gelmeyen öğrenciyi gösteriyoruz. Her bir kelebek bir öğrenciyi temsil eder ve gelmeyen öğrencinin kelebeği çiçek içine konulur. A: Who is absent today? / Is everybody here? B: I am here. /. ( Selin) is not here. / is away.

11 *Dersin başında ikinci olarak hava durumu panosunda gün, ay, yıl ve hava koşulu soru cevap yöntemi ile oluşturuyoruz. Bu panomuzda her bir çiçek bir günü temsil eder. Kelebek o gün ne ise onun üstüne konar ve o günün hava durumuna göre sembolü konulur. A: What is the day today? B: Monday / Tuesday etc A: What is the weather like today? B: Sunny / cloudy / rainy etc *Derse başlamadan üçüncü rutin olarak da spin chart üzerinde o günün ne olduğunu gösteriyoruz. ( e.g: Today is games day.) *Her temada ay boyunca öğretilmesi amaçlanan kelimeleri sınıf içi panosunda asıyor enteraktif çalışmalar yapıyoruz.

12 NELER YAPTIK? *Öğrencilerimizle öncelikle kendimizi tanıtmayı öğrendik. Bu etkinlik çerçevesinde topla müzik, top yuvarlama, fasulye torbası gibi oyunlar oynadık ve eğlenceli yöntemlerle ders işledik. A: Hello. My name is. What s your name? B: Hello. My name is. Goodbye. A: Goodbye. * İngilizce derslerinin vazgeçilmez materyali olan ve öğrencilerimize bir konuyu verirken çok amaçlı kullanılabilen kuklalarımızdan; bu yıl derslerde kullanacağımız Jimmy Giraffe ve Jenny Giraffe ile tanıştık. Kuklalarımızla selamlama, karşılama ve uğurlama kelimeleri öğrendik. Jimmy ve Jenny Giraffe in arkadaşları ile tanıştık. ( Happy Monkey, Simely Tiger, Miss. Orange, Norton, Patch) *Sınıf kuralları oluşturduk ve örneklerle tekrar ettik. RAISE UP YOUR HAND BE CLEAN. PUT YOUR RUBBISH IN THE BIN. HELP YOUR FRIEND. BE KIND. SHARE YOUR MATERIAL. BE QUIET.

13 * Sınıf araç gereçlerini ve sınıf dilini öğrencdik. Gelecek temamızda da tekrarlara devam edeceğiz. CRAYON SCISSORS PENCIL GLUE PLAY DOUGH SCHOOL BUS BAG TABLE SIT DOWN SIT DOWN PENCIL CASE *Okula, öğretmene ve derse alışma sürecimizde ilk olarak oyunlar oynayarak isim kartlarımızı oluşturduk.

14 * Give me Game ve Touching game ile öğrendiklerimizi öğretmenin yönergelerini dinleyerek bulup getirdik ve oldukça eğlendik. *Bir çok şarkı dinledik. This is the way we go to school, Open and close, sit down and stand up, jump up and down, hello, goodbye gibi şarkıları öğrendik. *Sınıf birlik beraberliği ve takım çalışması için sınıf salatası oluşturuldu. Her birimiz bir meyve boyadık. Sonra hepsini bir araya getirdik ve tabak dolusu salatamız olduj

15 *El ve kas koordinasyounumuzu geliştirmek ve İngilizce yönergeleri takip etmeyi öğrenmek amacıyla pipe stick ( pipo çubuğu) etkinliği yaptık. Bu etkinlikte öğretmenin bizden İngilizce olarak istediği şekilleri ya da nesneleri tele benzer bir materyal olan pipo çubuğu ile yapmaya çalıştık. *Tanışma etkinlikleri içerisinde İngilizce karakterlerimizin parmak kuklalarınız yaptık ve onları konuşturduk. * İngilizce derslerinde sene boyunca kullanacağımız dosyaları düzenledik ve onlara kapak hazırladık. Bu dosyalardan portfolyo için Sponce Bob, çalışma kağıdı için ise Winnie The Pooh karakterlerini belirledik.

16 * No Lose Musical Chair oyunu oynadık. Bu oyunda müzik durana kadar sandalye etrafında döndük. Durduğunda minderlerin altındaki resimlerin ne olduğunu tahmin etmeye çalıştık. * Pass the ball oyunu ile de müzikle top çevirdik. Müzik durduğunda top kimde kalırsa o öğretmenin gösterdiği nesneyi söylemeye çalıştı. * Yes / No oyunu ile grup halinde öğretmenin sorduğu sorulara hangi cevapsa o yöne zıplayarak yanıt verdik.

17 Artık okulumuza ve derslere alıştık. İngilizce derslerinde eğlenerek öğrenmeye devam edeceğiz.sizlerle de bunları zevkle paylaşacağız. Gelecek ay görüşmek üzere!

Eylül Ayı Bülteni ile Merhaba,

Eylül Ayı Bülteni ile Merhaba, Eylül Ayı Bülteni ile Merhaba, ÖĞRENCİLERİN SÜRECE VE OKULA UYUMUNU SAĞLAYACAK ORYANTASYON ETKİNLİKLERİ, KAZANIMLARI, KAVRAM VE TEMA ÇALIŞMALARI PLANLAYARAK EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZA BAŞLADIK. Tanışma oyunları

Detaylı

Eylül Ayı Bülteni ile Merhaba,

Eylül Ayı Bülteni ile Merhaba, Eylül Ayı Bülteni ile Merhaba, ÖĞRENCİLERİN SÜRECE VE OKULA UYUMUNU SAĞLAYACAK ORYANTASYON ETKİNLİKLERİ, KAZANIMLARI, KAVRAM VE TEMA ÇALIŞMALARI PLANLAYARAK EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZA BAŞLADIK. Tanışma oyunları

Detaylı

ÖZEL ATACAN İLKOKULU 3.SINIFLAR

ÖZEL ATACAN İLKOKULU 3.SINIFLAR VELİ EL KİTAPÇIĞI 2015-2016 ÖZEL ATACAN İLKOKULU 3.SINIFLAR 1 3-A SINIFI 3-B SINIFI 2 Sayın Velilerimiz, Eğitimde doğru hedefler belirlemek ve o hedefler doğrultusunda topluma yararlı bireyler kazandırmak

Detaylı

ÖZEL ATACAN İLKOKULU 4.SINIFLAR

ÖZEL ATACAN İLKOKULU 4.SINIFLAR VELİ EL KİTAPÇIĞI 2015-2016 ÖZEL ATACAN İLKOKULU 4.SINIFLAR 1 4B- SINIFI 4A- SINIFI 2 Sayın Velilerimiz, Eğitimde doğru hedefler belirlemek ve o hedefler doğrultusunda topluma yararlı bireyler kazandırmak

Detaylı

Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan ORTAK SINAVLAR ile yerleştirileceklerdir.

Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan ORTAK SINAVLAR ile yerleştirileceklerdir. 2016-2017 Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan ORTAK SINAVLAR ile yerleştirileceklerdir. 1.DÖNEM: 23-24 Kasım 2016 2.DÖNEM: 26-27 Nisan 2017 Tarihlerinde

Detaylı

SINAVLAR VE AİLE KILAVUZU

SINAVLAR VE AİLE KILAVUZU SINAVLAR VE AİLE KILAVUZU Sayın Veli, Ders başarısı, sistemli ve özverili çalışmaları gerektirir. Fakat derslerde başarısızlığın telafisi de mümkündür. Çocuğumuzun düzeyi ne olursa olsun her an yapılabilecek

Detaylı

ÖZEL ATACAN İLKOKULU 2.SINIFLAR

ÖZEL ATACAN İLKOKULU 2.SINIFLAR VELİ EL KİTAPÇIĞI 2015-2016 ÖZEL ATACAN İLKOKULU 2.SINIFLAR 1 2-A SINIFI 2-B SINIFI 2 Sayın Velilerimiz, Eğitimde doğru hedefler belirlemek ve o hedefler doğrultusunda topluma yararlı bireyler kazandırmak

Detaylı

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi pişirdik. Topla tanışma oyunları oynadık. Heykel ol, adını

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ SINIF ETKİNLİKLERİ Eylül Ekim ayı etkinliklerimiz Oyun teması ile başladı. TÜRKÇE DİL Türkçe Dil Etkinliklerimizde

Detaylı

Değerli Velimiz; Saygılarımızla.

Değerli Velimiz; Saygılarımızla. Değerli Velimiz; Öğrencilerimizin okulda yaptığı etkinlikler ve çalışmalarla onların hem akademik hem de sosyal-duygusal alandaki gelişimlerini destekliyoruz. Bununla birlikte, öğrencilerimizin tatillerde

Detaylı

ÖZEL ATACAN İLKOKULU 1.SINIFLAR

ÖZEL ATACAN İLKOKULU 1.SINIFLAR VELİ EL KİTAPÇIĞI 2015-2016 ÖZEL ATACAN İLKOKULU 1.SINIFLAR 1 1-A SINIFI 2 1-B SINIFI 3 Sayın Velilerimiz, Eğitimde doğru hedefler belirlemek ve o hedefler doğrultusunda topluma yararlı bireyler kazandırmak

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI YÜZME ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ EKİM

Detaylı

ÖZEL ATACAN İLKOKULU 1.SINIFLAR VELİ EL KİTAPÇIĞI

ÖZEL ATACAN İLKOKULU 1.SINIFLAR VELİ EL KİTAPÇIĞI ÖZEL ATACAN İLKOKULU 1.SINIFLAR 2017-2018 VELİ EL KİTAPÇIĞI 1 1-A SINIFI 1-B SINIFI 2 Sayın Velilerimiz, Eğitimde doğru hedefler belirlemek ve o hedefler doğrultusunda topluma yararlı bireyler kazandırmak

Detaylı

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI VELİ-ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa

Detaylı

AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI A. Ekim Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık.

AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI A. Ekim Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık. ANA SINIFI A AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT Ekim 2016 29 Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık. Cumhuriyet yıldızı hazırladık. Kesme yapıştırma tekniği ile kurbağa yaptık. Makarnalarımızı

Detaylı

( Hayat Bilgisi, Türkçe, Matematik, Beden Eğitimi, Halk Oyunları, Bale, Müzik, Bilişim Teknolojileri, Görsel Sanatlar, Drama, İngilizce)

( Hayat Bilgisi, Türkçe, Matematik, Beden Eğitimi, Halk Oyunları, Bale, Müzik, Bilişim Teknolojileri, Görsel Sanatlar, Drama, İngilizce) BU SAYIDA: Müdür Mektubu..3 2. Sınıf Bülteni....5-13 ( Hayat Bilgisi, Türkçe, Matematik, Beden Eğitimi, Halk Oyunları, Bale, Müzik, Bilişim Teknolojileri, Görsel Sanatlar, Drama, İngilizce) Rehberlik Köşesi......14-15

Detaylı

Eylül ayı rutinler temamıza birbirimizi tanımaya yönelik bazı tanışma oyunları oynayarak başladık Pastel boya hayal gücümüzü kullanarak serbest

Eylül ayı rutinler temamıza birbirimizi tanımaya yönelik bazı tanışma oyunları oynayarak başladık Pastel boya hayal gücümüzü kullanarak serbest Eylül ayı rutinler temamıza birbirimizi tanımaya yönelik bazı tanışma oyunları oynayarak başladık Pastel boya hayal gücümüzü kullanarak serbest formda resim çalışması yaptık. Okulda geçirdiğimiz ilk günün

Detaylı

ÖZEL ATACAN İLKOKULU 2.SINIFLAR VELİ EL KİTAPÇIĞI

ÖZEL ATACAN İLKOKULU 2.SINIFLAR VELİ EL KİTAPÇIĞI ÖZEL ATACAN İLKOKULU 2.SINIFLAR 2017-2018 VELİ EL KİTAPÇIĞI 1 2-A SINIFI 2-B SINIFI 2 Sayın Velilerimiz, Eğitimde doğru hedefler belirlemek ve o hedefler doğrultusunda topluma yararlı bireyler kazandırmak

Detaylı

ÖZEL ATACAN İLKOKULU 4.SINIFLAR VELİ EL KİTAPÇIĞI

ÖZEL ATACAN İLKOKULU 4.SINIFLAR VELİ EL KİTAPÇIĞI ÖZEL ATACAN İLKOKULU 4.SINIFLAR 2017-2018 VELİ EL KİTAPÇIĞI 1 4-A SINIFI 4-B SINIFI 2 Sayın Velilerimiz, Eğitimde doğru hedefler belirlemek ve o hedefler doğrultusunda topluma yararlı bireyler kazandırmak

Detaylı

ÖZEL ATACAN İLKOKULU 3.SINIFLAR VELİ EL KİTAPÇIĞI

ÖZEL ATACAN İLKOKULU 3.SINIFLAR VELİ EL KİTAPÇIĞI ÖZEL ATACAN İLKOKULU 3.SINIFLAR 2017-2018 VELİ EL KİTAPÇIĞI 1 3-A SINIFI 3-B SINIFI 2 Sayın Velilerimiz, Eğitimde doğru hedefler belirlemek ve o hedefler doğrultusunda topluma yararlı bireyler kazandırmak

Detaylı

Özel Atacan. İlkokulu Eğitim-Öğretim Yılı. Veli El kitapçığı 1.SINIFLAR

Özel Atacan. İlkokulu Eğitim-Öğretim Yılı. Veli El kitapçığı 1.SINIFLAR Özel Atacan 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı İlkokulu Veli El kitapçığı 1.SINIFLAR Sayın Velimiz, Eğitimde doğru hedefler belirlemek ve o hedefler doğrultusunda topluma yararlı bireyler kazandırmak hiç şüphesiz

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇE ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ FEN

Detaylı

ŞUBAT AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Yarıyıl tatilinden ilginç çoraplarımızla döndük. İLGİNÇ ÇORAPLAR PARTİSİ düzenleyerek, çoraplarımızı renk, şekil, vb. öze

ŞUBAT AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Yarıyıl tatilinden ilginç çoraplarımızla döndük. İLGİNÇ ÇORAPLAR PARTİSİ düzenleyerek, çoraplarımızı renk, şekil, vb. öze KELEBEK GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ ŞUBAT AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Yarıyıl tatilinden ilginç çoraplarımızla döndük. İLGİNÇ ÇORAPLAR PARTİSİ düzenleyerek, çoraplarımızı renk, şekil, vb. özelliklerine göre saydık,

Detaylı

SINAVLAR VE AİLE KILAVUZU

SINAVLAR VE AİLE KILAVUZU SINAVLAR VE AİLE KILAVUZU Sayın Veli, Ders başarısı, sistemli ve özverili çalışmaları gerektirir. Fakat derslerde başarısızlığın telafisi de mümkündür. Çocuğumuzun düzeyi ne olursa olsun her an yapılabilecek

Detaylı

Özel Atacan. İlkokulu Eğitim-Öğretim Yılı. Veli El kitapçığı 2.SINIFLAR

Özel Atacan. İlkokulu Eğitim-Öğretim Yılı. Veli El kitapçığı 2.SINIFLAR Özel Atacan 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı İlkokulu Veli El kitapçığı 2.SINIFLAR Sayın Velimiz, Eğitimde doğru hedefler belirlemek ve o hedefler doğrultusunda topluma yararlı bireyler kazandırmak hiç şüphesiz

Detaylı

ÖZEL ATACAN İLKOKULU 1.SINIFLAR VELİ EL KİTAPÇIĞI

ÖZEL ATACAN İLKOKULU 1.SINIFLAR VELİ EL KİTAPÇIĞI ÖZEL ATACAN İLKOKULU 1.SINIFLAR 2016-2017 VELİ EL KİTAPÇIĞI 1 1-A SINIFI 1-B SINIFI 2 Sayın Velilerimiz, Eğitimde doğru hedefler belirlemek ve o hedefler doğrultusunda topluma yararlı bireyler kazandırmak

Detaylı

ÖZEL ATACAN İLKOKULU 3.SINIFLAR VELİ EL KİTAPÇIĞI

ÖZEL ATACAN İLKOKULU 3.SINIFLAR VELİ EL KİTAPÇIĞI ÖZEL ATACAN İLKOKULU 3.SINIFLAR 2016-2017 VELİ EL KİTAPÇIĞI 1 3-A SINIFI 3-B SINIFI 2 Sayın Velilerimiz, Eğitimde doğru hedefler belirlemek ve o hedefler doğrultusunda topluma yararlı bireyler kazandırmak

Detaylı

Özel Atacan. İlkokulu Eğitim-Öğretim Yılı. Veli El kitapçığı 3.SINIFLAR

Özel Atacan. İlkokulu Eğitim-Öğretim Yılı. Veli El kitapçığı 3.SINIFLAR Özel Atacan 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı İlkokulu Veli El kitapçığı 3.SINIFLAR Sayın Velimiz, Eğitimde doğru hedefler belirlemek ve o hedefler doğrultusunda topluma yararlı bireyler kazandırmak hiç şüphesiz

Detaylı

Özel Atacan. İlkokulu Eğitim-Öğretim Yılı. Veli El kitapçığı 4.SINIFLAR

Özel Atacan. İlkokulu Eğitim-Öğretim Yılı. Veli El kitapçığı 4.SINIFLAR Özel Atacan 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı İlkokulu Veli El kitapçığı 4.SINIFLAR Sayın Velimiz, Eğitimde doğru hedefler belirlemek ve o hedefler doğrultusunda topluma yararlı bireyler kazandırmak hiç şüphesiz

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Öğrencilerimiz kendilerini tanıtan oyuncaklar, giysiler, sevdiği eşyalarını anlatarak paylaşımlarda bulundular. Öğrenciler

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SİNEMA PARTİ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ Okulumuz 06.09.2017, Çarşamba günü

Detaylı

SICAK SOĞUK AİLEM VE DUYGULARIM

SICAK SOĞUK AİLEM VE DUYGULARIM KAVRAMLAR KIRMIZI MAVİ SARI SICAK SOĞUK UZUN KISA AZ ÇOK İNCE KALIN TEMAMIZ DENEYLER YAPTIK ÇİZGİ ÇALIŞMALARI YAPIK RİTMİK SAYMA AİLEM VE DUYGULARIM TEKERLEMELER ÖĞRENDİK MAVİ RENK PARTİSİNDE EĞLENDİK

Detaylı

OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMASI

OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMASI OYUN ETKİNLİĞİ Okul öncesi öğrencilerimiz bu ay; sınıflarında bulunan dramatik oyun, müzik, blok, kitap, kukla, fen-doğa, eğitici oyuncak ve sanat merkezlerinde serbest oyunlar oynadılar. Bu oyunlar, öğrencilerimizin

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇE ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ FEN

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Dört mevsime ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

( Hayat Bilgisi, Türkçe, Matematik, Beden Eğitimi, Halk Oyunları, Bale, Müzik, Bilişim Teknolojileri, Görsel Sanatlar, Drama, İngilizce)

( Hayat Bilgisi, Türkçe, Matematik, Beden Eğitimi, Halk Oyunları, Bale, Müzik, Bilişim Teknolojileri, Görsel Sanatlar, Drama, İngilizce) BU SAYIDA: Müdür Mektubu..3 1. Sınıflar Bülteni..4-19 ( Hayat Bilgisi, Türkçe, Matematik, Beden Eğitimi, Halk Oyunları, Bale, Müzik, Bilişim Teknolojileri, Görsel Sanatlar, Drama, İngilizce) Rehberlik

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Anneler Günü Gösterimizi ailelerimize sunduk. *Gösteri sonrasında harika çocuklar Partisi

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni Mart 7. Sayı 2016 Nisan 2017 UZAY SINIFI İsim tanıma çalışmaları yaptık. İsimlerimizdeki harf sayısını öğrendik, artırma çalışması gerçekleştirdik.

Detaylı

IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014

IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014 HAZIRLAYANLAR 5 YAŞ GRUBU ÖĞRETMENLERİ EDİTÖR ÜLKÜ UZUN IŞIKLI GÜNLER EYLÜL, 2014 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ TÜM ÖĞRENCİ İLE VELİLERİMİZE MUTLULUK VE BAŞARI GETİRMESİNİ DİLERİZ. Aylık bültenlerimizde;

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ

ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ Ocak Ayında Temamız MASALLAR Şubat Ayında Temamız TAŞITLAR Ocak ayında masallar, Şubat ayında taşıtlar temalarımızı işledik. Çeşitli masallar sunumlarımızı

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİ PARTİ TİYATRO GEZİ SİNEMA SINIF ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? OCAK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO TEA TIME BRANŞ DERSLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ ECO SCHOOLS ÇALIŞMALARIMIZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ SINIF

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 )

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (08 Aralık 2014 23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ FEN ETKİNLİĞİ NİSAN 2015

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ FEN ETKİNLİĞİ NİSAN 2015 Sevgili Velimiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada hiçbir ülkede bulunmayan iki farklı unsuru bir araya getiren milli bayramdır. Bu bayram bir taraftan Türkiye Cumhuriyeti nin temellerinin

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMAMIZ

Detaylı

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 )

1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ ( 18 Aralık 09 Şubat 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velimiz; Okul öncesi eğitimin bir boyutu olan sanat eğitimi içerisinde müzik, çok önemli bir yere sahiptir. Okul öncesi eğitimde müzik eğitiminin amaçları, çocukların bilişsel,duyuşsal, devinişsel

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ŞUBAT AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU İLGİ KÖŞELERİ Fen ve doğa köşesi Tatil panosu köşesi Değerler eğitimi köşesi 100. gün etkinlikleri köşesi Yapboz köşesi Sevgi köşesi Diş sağlığı

Detaylı

ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT

ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT Ekim 2016 Anahtarların kenarından kalemle çizdik ve anahtarların şeklini çıkardık. Her anahtarın girinti ve çıkıntılarının farklı olduğunu gördük. Aile bireylerimizi

Detaylı

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ OKULA UYUM OKULUM, BEN VE ARKADAŞLARIM Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda çalışanları gözlemleme

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ Eylül Ekim ayı etkinliklerimiz Oyun teması ile başladı. TÜRKÇE DİL Türkçe Dil Etkinliklerimizde ilk bir haftalık süreçte;

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaşımlarda bulunarak sunumlar izledik. Aynadan ilk önce kendimizi daha sonra arkadaşlarımızı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI ANAOKULLARI BÜLTENİ

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI ANAOKULLARI BÜLTENİ ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI ANAOKULLARI BÜLTENİ Sayı : 1 Yaş Grubu : 5-6 EYLÜL 2014 İÇİNDEKİLER Merhaba, KGP etkinlikleri YGP Etkinlikleri Düşünme Becerileri Etkinlikleri 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Üçgen şekli ile oyun etkinliklerine yer verdik. 1-10 arası rakamları tanıma ve 1-5 arası sayıları

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Eylül Ekim ayı etkinliklerimiz Okula Uyum ve Oyun teması ile başladı. Türkçe Dil Etkinliklerimizde uyum haftası

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT İLKOKULU

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT İLKOKULU 1.HAFTA BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL BAŞKENT İLKOKULU Kasım Ayı Bülteni (5+Yaş) DEĞERLER EĞİTİMİ: TOPLUMSAL DUYARLILIK- PAYLAŞIM (02.11.2015) KIZILAY DİL, SANAT, DRAMA BÜYÜK (03.11.2015) BALONLAR NEREYE GİDİYOR?

Detaylı

Veli. Bilgilendirme Kılavuzu

Veli. Bilgilendirme Kılavuzu Veli Bilgilendirme Kılavuzu Değerli veliler, Sınavlara hazırlanan öğrencilerin desteklenmesi kadar, eğitimcilerin ve ailelerin güçlendirilmesi de büyük önem taşımaktadır. Sınavlarda öğrenci başarısının

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Ebru BAHADIR ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 18.05.2015-22.05.2015 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? OCAK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ MASAL KAHRAMANLARI

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON SINIF ETKİNLİKLERİMİZ PARTİ ETKİNLİKLERİMİZ YÜZME ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ

Detaylı

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014)

3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ (16 Aralık 2013-24 Ocak 2014) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 16 Aralık 2013-24 Ocak 2014 tarihleri arasında

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Türkçe Dil Etkinliği dersimizde Yumoş Ayı ile tanıştık. Tali eğitim setinden seçtiğimiz hikayeleri ve öğrencilerimizin

Detaylı

AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ ANA SINIFI C. Aralık Katlama tekniğinde ''balık'' yaptık.

AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ ANA SINIFI C. Aralık Katlama tekniğinde ''balık'' yaptık. ANA SINIFI C AYLIK BÜLTEN - 2 SANAT Aralık 2016 Çocuklar ne ister afişini hazırladık ve çok mutlu olduk. Katlama tekniğinde ''balık'' yaptık. Atatürk çalışmamızı yuvarlama tekniğini kullanarak tamamladık.

Detaylı

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü. Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi. Veli. Bilgilendirme Kılavuzu

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü. Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi. Veli. Bilgilendirme Kılavuzu Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi Veli Bilgilendirme Kılavuzu Ankara 2015 Veli Bilgilendirme Kılavuzu Değerli veliler, Sınavlara hazırlanan

Detaylı

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016)

1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık Ocak 2016) 1. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU 2016-2017 EKİM AYI BÜLTENİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KaLELER Atatürk ün hayatını öğrenme Atatürk ün ülkemize kazandırdıkları Cumhuriyet

Detaylı

Şişli Atatürk Evi ÇOCUKLARIMIZA. Başka birisi olabilseydin, kimin yerine geçmek isterdin? Neden? Hangi kavramlarımızı. öğrendik?

Şişli Atatürk Evi ÇOCUKLARIMIZA. Başka birisi olabilseydin, kimin yerine geçmek isterdin? Neden? Hangi kavramlarımızı. öğrendik? AKASYA MONTHLY; ÇOCUKLARIMIZA SORDUK Başka birisi olabilseydin, kimin yerine geçmek isterdin? Neden? Sevgili Ailelerimiz Bu ayki sayımızda; Hangi kavramlarımızı öğrendik.? Değerler Eğitimi konumuz SAYGI

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENĠ

KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENĠ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENĠ Hazırlayan:YASEMĠN YILDIR ÖĞRETMENĠN MESAJI: MERHABA; Kelebekler sınıfı olarak 10 kasım 14 kasım Tarihleri arasında yapmıģ olduğumuz eğitim faaliyetlerimizin

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENİ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENİ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENİ SINIF ETKİNLİKLERİ KASIM AYI TEMAMIZ; Nasıl Öğreniyoruz? Büyümek, düşünmek, yapmak TÜRKÇE DİL Nasıl öğreniyoruz? Büyümek, düşünmek,

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Kış mevsimine ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ

VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ ARI-ÇİÇEK-TAVŞAN GRUPLARI ŞUBAT AYI BÜLTENİ BÜLTENİ VÜCUDUMUZ SAĞLIĞIMIZ Sınıfta kız,erkek çocuğuna ait pano hazırlama Vücudun bölümlerini resimlerle göstererek isimlerini söyleme İskelet üzerinde vücudun

Detaylı

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü. Veli. Bilgilendirme Kılavuzu

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü. Veli. Bilgilendirme Kılavuzu Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Veli Bilgilendirme Kılavuzu Ankara 2015 Veli Bilgilendirme Kılavuzu Değerli veliler, Sınavlara hazırlanan öğrencilerin desteklenmesi kadar, eğitimcilerin

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? KARNE TÖRENİ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ FEN ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ İLKÖĞRETİM ORYANTASYON ECO SCHOOL OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK

Detaylı

EĞİTİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

EĞİTİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ VÜCUDUMUZ DUYU ORGANLARIMIZ 100. GÜN KUTLAMALARI SEVGİ GÜNÜ GÜLEN DİŞLER PROJELERİ Vücudun bölümlerini resimlerle göstererek isimlerini söyleme.

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI HAZİRAN AYI BÜLTENİ HAZİRAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Babalar günü hediyelerimizi ailelerimize sunduk. Babalarımızın bizim için neler yaptığını tartıştık.

Detaylı

2017 HAZİRAN / 1. HAFTA KONU

2017 HAZİRAN / 1. HAFTA KONU YAZ MEYVELERİ 2017 HAZİRAN / 1. HAFTA KONU 01.06.2017 Dokun Hisset kartlarıyla Oynuyorum. 02.06,2017 MONTESSORI ETKİNLİK Pirinç ve Mercimekleri ayırma çalışmasını Kavramlar Kitabımızdan Sıcak-Soğuk Kavramına

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:TUĞBA BAŞER AVCI ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 15.12.2014-19.12.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım.

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ OKULUM VE ARKADAŞLARIM BEN KİMİM? Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda çalışanları gözlemleme Sınıfını

Detaylı

PAMUK ŞEKERLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

PAMUK ŞEKERLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU PAMUK ŞEKERLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Meltem DÖKÜLMEZ ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; Her gece yatarken o gün size söylenen ve sizin söylediğiniz en güzel sözü hatırlayın O

Detaylı

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz,

Sorgulama Hatları: Değerli Velilerimiz, Değerli Velilerimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı haftada bir iletilecektir. 10 Aralık - 18

Detaylı

Dünya Çocuk Hakları Günü nde anlamlı ziyaret

Dünya Çocuk Hakları Günü nde anlamlı ziyaret Ücretsizdir, Para İle Satılamaz. Kasım 2012 Yıl 2 Sayı:25 Dünya Çocuk Hakları Günü nde anlamlı ziyaret Sevgili, Anneciğim ve Babacığım Sayfa:2 ÇELİK KASA hırsızlarına büyük darbe Y apılan ziyarette, bir

Detaylı

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ

ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO 100.GÜN ETKİNLİKLERİMİZ 100.GÜN PARTİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ ECO SCHOOLS ÇALIŞMALARIMIZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ AİLE KATILIMIMIZ

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU HAZIRLIK SINIFLARI EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU HAZIRLIK SINIFLARI EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU HAZIRLIK SINIFLARI EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Sayma, sayı kadar nesne bulma ve sıralama çalışmalarına yer verdik. OYUN ve HAREKET

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU

ÖZEL EFDAL ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU ÖZEL EFDAL ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEĞİ GRUBU İLGİ KÖŞELERİ Fen ve doğa köşesi Yapboz köşesi Uzay köşesi Yerli Malı köşesi Zaman araçları köşesi Evcilik köşesi Kitap köşesi Blok köşesi Trafik

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU KELEBEKLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: HATİCE DEVECİ ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA;07.11.2016-11.11.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ HAZIRLIK A SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ HAZIRLIK A SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ HAZIRLIK A SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Türkçe Dil Etkinliği dersimizde Meraklı Kukla ile tanıştık. Tali Eğitim setinden seçtiğimiz hikâyeleri

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

( Hayat Bilgisi, Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Beden Eğitimi, Halk Oyunları, Müzik, Görsel Sanatlar, Drama, İngilizce, Almanca)

( Hayat Bilgisi, Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Beden Eğitimi, Halk Oyunları, Müzik, Görsel Sanatlar, Drama, İngilizce, Almanca) BU SAYIDA: Müdür Mektubu..3 3. Sınıf Bülteni....4-17 ( Hayat Bilgisi, Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Beden Eğitimi, Halk Oyunları, Müzik, Görsel Sanatlar, Drama, İngilizce, Almanca) Rehberlik Köşesi....18-19

Detaylı

ARI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ARI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU ARI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ NELER ÖĞRENDİK? * Canlılar * Çiçeklerin büyümesi * Trafik ne demek? * Trafik kuralları nelerdir. * Trafik ışıkları * Alt geçit, üst geçit, yaya geçidi uygulamalı

Detaylı

KASIM AYI BÜLTENİMİZ

KASIM AYI BÜLTENİMİZ KASIM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ GEZİLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA TÖRENİMİZ YÜZME ETKİNLİĞİMİZ ECO SCHOOLS

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİMİZ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİMİZ İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ PARTİ YÜZME ETKİNLİĞİMİZ FEN ETKİNLİKLERİMİZ KASIM AYI DOĞUM GÜNLERİMİZ ATÖLYE ÇALIŞMALARIMIZ OKUMA-YAZMAYA

Detaylı

ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2014 2015 ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ ARKADAŞLIK HAFTASI CUMHURİYET BAYRAMI BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Kale nedir? Kaleler ne için yapılır?

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Nisan ayına Tohumlar teması ile giriş yaptık. Birçok bitkinin tohumunu inceledik. Tohumunu yediğimiz bitkileri öğrendik.

Detaylı

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU 3-4 YAS GRUBU AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU 3-4 YAS GRUBU AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNESI ANAOKULU 3-4 YAS GRUBU AYLIK PROGRAMI DIL BECERILERIM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Skinner tekniği ile okulum,tik tak,her sabah,çocuklar adli tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

HAZIRLIK GRUPLARI EKİM AYI BÜLTENİ

HAZIRLIK GRUPLARI EKİM AYI BÜLTENİ HAZIRLIK GRUPLARI EKİM AYI BÜLTENİ DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ EVİMİZ-AİLEMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI Ev nedir? Evin bölümlerini söyleme Ev adresini öğrenme Evimizde kimler

Detaylı

SAĞLIK PROBLEMLERİNİNE DİKKAT!!!

SAĞLIK PROBLEMLERİNİNE DİKKAT!!! Çocuğumun Başarılı Olmasını İstiyorum Çocuğumun başarılı olmasını istiyorum, onun için elimden geleni yaparım; yeter ki bu konuda bana yardımcı olun veya yardımcı olacak yazılı materyaller verin diyenlere

Detaylı