Bu broşür tanıtım amaçlıdır. Yüklenici teknik açıdan gerekli gördüğü her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bu broşür tanıtım amaçlıdır. Yüklenici teknik açıdan gerekli gördüğü her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar."

Transkript

1 BİR YAŞAM MOZAİĞİ

2

3

4 TEPE MESA Tepe İnşaat Sanayi A.Ş., Bilkent Holding in amiral gemisi olarak güçlü mali yapısı, köklü deneyimi ve saygın kurumsal kimliğiyle, Türkiye de ve dünyada inşaat sektörünün öncü ve yenilikçi şirketlerinden biridir. Tepe İnşaat, Hacettepe Üniversitesi Vakfı tarafından 1969 yılında Ankara da kurulan Tepe Grubu bünyesinde faaliyetlerine başlamıştır da Tepe Grubu nun yeniden yapılanma süreci tamamlanmış ve bu tarihten itibaren Tepe İnşaat, Bilkent Holding in bir parçası olarak etkinliklerine devam etmiştir. Projelendirmeden anahtar teslimine dek uzanan sürecin her aşamasında, uluslararası standartlarda hizmet sunan Tepe İnşaat, yurt içi ve yurt dışında, Orta Avrupa dan Asya ya Kuzey Afrika dan Orta Doğu ya imzasını taşıyan projelerle seçkin ve önemli bir marka değeri yaratmak konusunda da başarıya ulaşmıştır. Tepe İnşaat kurulduğu günden bu yana inşa ettiği konut, alışveriş merkezi, hastane, eğitim binası, endüstriyel tesisler ve altyapı projeleriyle hayatın her alanında yer almaktadır. Sosyal sorumluluk bilinci içinde Bilkent Üniversitesi vasıtasıyla da pek çok gence eğitim fırsatı sunmakta, ülke değerlerini koruyan ve yücelten yeni nesilleri teşvik etmektedir da Ankara da kurulan MESA MESKEN SANAYİİ A.Ş., ülkemizdeki, özellikle toplu konut yaklaşımını tamamıyla değiştirerek, insanı ve binayı çevresiyle birlikte ele alan bir anlayışı hayata geçirdi. 45 yılda birçok başka ilk i de gerçekleştirerek, konutta kalite ve güven ile birlikte anılan bir marka olmasının yanı sıra MESA, oluşturduğu MESA standardı ile bugün kalitenin elde edilmesinde başvurulan bir referans noktası yarattı. Öncülük yaptığı inşaat/konut sektöründen sanayiye; turizmden hizmet sektörüne kadar birçok alanda faaliyet gösteren, binlerce kişiyi istihdam eden MESA, konut sektörüne kazandırdığı tünel kalıp teknolojisi, Müşteri Hizmetleri Birimi, Konut Siteleri Hizmet ve Bakım Şirketleri gibi Türkiye de gerçekleştirdiği ilk lerle, yaptığı den fazla konutla ve hayata geçirdiği yapılarıyla kurduğu yeni yaşamların ve yaşam dolu kentlerin gururunu yaşıyor. Her yeni konut yeni bir yaşam alanı, MESA için yeni bir mutluluk On binlerce yeni konut, yüz binlerce yeni MESA lı İşte MESA nın yolunu aydınlatan büyük hedefi.

5

6 Ankara da Bir Yaşam Bölgesi: PARK MOZAİK Yüksek Mimar Ali Osman ÖZTÜRK PARK MOZAİK konutlarını tasarlarken bir mahalle dokusu oluşturmak istedik. Öncelikle mahalleyi oluşturan mekânlar, bir meydan etrafında dağılan sokaklar ve yapılar fikri ortaya çıktı. Yapılar arası boşluklarda, her bir avlu ve meydan diğerinden farklı, özel bir an ı yaşatmalıydı. Yürüme mesafesindeki meydanlarda buluşan komşuların, yaşama alanlarıyla nitelikli, huzurlu ve sakin bir atmosferin içinde yaşamasını hedefledik. Evlerin içindeyse önemli olan ailenin bir araya gelmesi diye düşündük. Geleneksel ev tipleri olan sofalı evleri anımsadık. Dolaşım alanlarını azaltarak yaşama, yemek ve mutfak alanlarını, tek mekânda yaşama kurgusu içinde yeniden ele aldık. Tasarladığımız konutlar, güneydoğuya yönelen bir arsada, güneşi bol, sakin ve geniş bir düzlüğe bakıyor. Bloklar arasında oluşan mekânlarda, ortak yeşil alan düzenlemeleri bulunuyor. Yeşil alanların altında düzenlediğimiz tek katlı otoparklar, kolay ulaşılabilir bir konumda yer alıyorlar. Park Mozaik in her karesine hâkim olan canlılığı ve renkliliği, konutların içinde kullanılan renkli camlar ve yapıların cephelerindeki detaylarla da yansıttık. Kentsel nitelik taşıyan tüm sosyal mekânları ve peyzaj düzenlemeleri ile birlikte tasarladığımız PARK MOZAİK yerleşiminin Ankara da kendi başına yeterli bir yaşam çevresi olmasını hedefliyoruz.

7 Park Mozaik... Evin bahçe hali. Peyzaj Yüksek Mimar Belemir DALOKAY Nasıl ki bir mozaik birçok farklı parçanın bir araya gelmesiyle yeni bir anlam oluşturuyorsa, Park Mozaik de barındırdığı alt mekânlarla âdeta pırıltılı bir bahçe mozaiğine dönüşüyor... Park Mozaik te bahçeler, evin bir parçası haline gelmeye başlıyor, ardışık sokaklar özlemi çekilen eski mahalle yaşantısını yansıtıyor. Farklı temalarla geliştirilen ve birbiri ardına dizilen sokaklar, aynı zamanda rekreasyon olanakları sunuyor ve peyzaj içerisinde çeşitleniyorlar. Park Mozaik te eve büyük bir meydandan geçerek ulaşıyorsunuz. Büyük meydanın bir yanı su, diğer yanıysa sanat çalışmalarıyla ev sahiplerini ve misafirlerini karşılıyor. Meydan, gerek ölçeği, gerekse üstlendiği işlevler aracılığıyla peyzajda öne çıkıyor ve Mozaik mahallesinin sosyal yaşantısının odak noktası olarak konumlanıyor. Meydanın önemli elemanı su, estetik ve serinletici etkisinin yanı sıra, suyla ilişkilenen türlü rekreasyon ve oyun olanakları da sunuyor. Büyük meydanının yanı sıra, bir açık hava galerisi olan sanat meydanı, sosyal ilişkilerin biçimlendiği yemyeşil alanlar, oturma alanları ve doğal bahçeler gibi özel temalı birçok mekâna sahip olan Park Mozaik, içinde yaşayanlara rengârenk peyzaj deneyimleri sunuyor.

8 BİR YAŞAM MOZAİĞİ Yaşamın en güzel renkleri, Park Mozaik te buluşuyor. Tepe-Mesa tarafından Ankara nın günden güne parlayan yıldızı Yaşamkent te hayata geçirilen Park Mozaik, yemyeşil peyzajı, masmavi göleti, özel temalı meydanları, avluları, mozaik yolları, spor alanları, hobi odaları ve farklı zevklere hitap eden çeşitliliğiyle herkes için renkli bir hayat sunuyor. Park Mozaik te yaşamınıza renk katacak her şey var. Yaşamı renkli kılan birçok alternatifin bir araya geldiği bu yaşam mozaiğinde siz de mutlaka kendi renginizi bulacaksınız.

9 ZENGİN VE RENKLİ SOSYAL YAŞAM... Park Mozaik, göz alıcı peyzajı ve renkli mimarisiyle size hayatın güzelliklerini yaşatırken, aileniz ve dostlarınızla birlikte keyifli vakit geçireceğiniz ortamlar da sunuyor. Park Mozaik in kendine ait yaklaşık 2000 m 2 büyüklüğündeki sosyal tesisinde, 1 kapalı yüzme havuzu, 1 çocuk havuzu, jimnastik salonu, sauna ve çok amaçlı kapalı salonlar yer alıyor. Ayrıca, çeşitli meydanlarda ve özel temalı alanlarda, sanattan spora kadar birbirinden keyifli olanaklar hayatınıza canlılık katmak için sizi bekliyor.

10 HAYAT DOLU MEYDANLAR Park Mozaik te meydanlar ve özel sosyal alanlar, hayatın kendisi gibi farklılık, renklilik ve zenginlik içeriyor. Mistik meydanda yoga saati, açık havada spor, kaykay pistinde eğlence, doğal bahçelerden toplanan tazecik meyve ve sebzeler, baharda mor salkımlar altında kitap okuma keyfi, meydanda su oyunları, uzaktan kumandalı tekne yarışları Farklı temalara göre düzenlenen meydanlar ve alanlarda sizi büyüleyici bir yolculuk bekliyor.

11 Yaşama canlı bir bakış Yeni umutlara yolculuk Aromatik Meydan Doğal lezzetlere dönüş Sanat Merdivenleri Hayat sanata dönüşüyor H6 D7 E7 F6 F5 G6 G5 H5 H4 E6 G4 Oyunun büyülü dünyası A C B D6 D5 D4 D3 D2 E5 E4 E3 E2 E1 F4 F3 F2 F1 G3 G2 G1 H3 H2 H1 Mozaikli Yol Renkli bir dünyaya geçiş Park Mozaik in kalbi, yaşamın merkezi D1 Mistik Meydan Enerjinizi yenileyin Hayal dünyasına kaçış

12 YAŞAM MEYDANI Yaşam meydanı, Park Mozaik in kalbinde yer alan, hayatların kesiştiği ve komşuların buluştuğu yer. Meydanın bir yanı su, diğer yanıysa açık hava galerisi. SANAT MERDİVENLERİ Tüm alana hâkim manzarasıyla sanat meydanı, kalıcı ve geçici sanat çalışmalarının sergilendiği bir açık hava galerisi olarak Park Mozaik te kültürel bir ortam sunuyor. Heykelleri, anfisel merdivenleri, alt meydandaki hareketliliği ve tüm alana hâkimiyetiyle özel bir yer.

13 CANLI MEYDAN Çeşitli etkinliklere olanak sunan ve mahalle çayırı olarak tasarlanan bu alan, sohbetler, açık hava sinemaları, resitaller, dinletiler, müsamereler, kutlamalar, kermes gibi sosyal ilişkilerin biçimlendiği yemyeşil bir yer DİLEK MEYDANI Ihlamur ağaçlarının altından geçerek ulaşacağınız bu alanda karşınıza bir dilek ağacı çıkacak. Burada tüm hayallere, umutlara ve dileklere yer var. Özellikle gençlere dinamik, aktif ve heyecanlı anlar vaat eden bu alanda, kaykay pistleri, tahterevalli, salıncaklar ve ıhlamur ağaçlarının altında oturma alanları yer alıyor.

14 OKUMA MEYDANI Gündelik yaşamdan uzaklaşmak isteyenler için özel bir bahçe Mor salkımlarla bezeli büyük bir pergolanın altında dizilen rengârenk ahşap şezlonglarda, çardak altında kitap okuyabilir, yazı yazabilir veya düşlere dalabilirsiniz. MİSTİK MEYDAN Doğa içinde, huzur ve dinginlik sunan bir bahçede, ağaçların dalları altında yoga ve meditasyon yapabilir, origami katlayabilir veya bir mektup yazabilirsiniz.

15 AROMATİK MEYDAN Ankara nın armudunun lezzetini taşıyan, ayvanın ilk çiçeğini açtığı ve vişnenin sepette toplandığı, kentlerde büyüyen çocuklarımıza bostanı öğreteceğimiz, aromatik bitkilere bakıp büyüteceğimiz, kendimizi rehabilite edeceğimiz, yenileneceğimiz bir yer... MOZAİKLİ YOL Park Mozaik te binlerce yıllık bir sanat geleneği, renkli ve canlı bir yorumla yeniden hayat buluyor. Meydanların bitiş noktasında göreceğiniz özel tasarlanmış mozaikli yollar sizi karşılıyor.

16 HAYATINIZA RENK KATAN EVLER Modern şehir hayatıyla birlikte samimi bir mahallenin izlerini de taşıyan Park Mozaik, yüksek üç kule ile az katlı bloklardan oluşuyor. Farklı beklentiler düşünülerek tasarlanan Park Mozaik, 2+1 den 6+1 e kadar değişen konut seçenekleriyle az katlı evlerin bahçe ve teras keyfinden, yüksek kulelerin ferah, ufku açık manzarasına kadar farklı alternatifler sunuyor. Işığın maksimumda kullanıldığı, geçişli alanlara sahip, yeşilin içinde yer alan konutlarda her dairenin kendine ait otoparkı bulunuyor.

17

18

19 1. ETAP SATIŞ BLOKLARI DAİRE TİP VE PLANLARI 2A 2+1 DAİRE DAİRE NET ALANI: 91,43 m 2 + 6,41 m 2 balkon C BLOK TİP 2A TİP 3C TİP 4C 5+1 (Dubleks) - TİP 5C 5+1 (Dubleks) - TİP 5D

20 3C 3+1 DAİRE DAİRE NET ALANI: 123,43 m 2 + 4,28 m 2 balkon 4C 4+1 DAİRE DAİRE NET ALANI: 147,15 m 2 + 4,28 m 2 balkon

21 5C (Dubleks) 5+1 DAİRE ÜST KAT NET ALANI: 98,77 m 2 + 7,77 m 2 balkon ALT KAT NET ALANI: 113,15 m ,44 m 2 teras DAİRE NET ALANI: 211,92 m ,44 m 2 teras + 7,77 m 2 balkon 5D (Dubleks) 5+1 DAİRE ÜST KAT NET ALANI: 111,59 m 2 + 7,77 m 2 balkon ALT KAT NET ALANI: 125,70 m ,66 m 2 teras DAİRE NET ALANI: 237,29 m ,66 m 2 teras + 7,77 m 2 balkon ÜST KAT ÜST KAT ALT KAT ALT KAT

22 3E Bahçe 3+1 DAİRE DAİRE NET ALANI: 127,26 m 2 + 3,96 m 2 balkon D5 - E5 - F4 - G4 - H4 BLOKLAR 3+1 Bahçe - TİP 3E Bahçe TİP 3E 3+1 Bahçe - TİP 3F Bahçe TİP 3F 5+1 Bahçe - TİP 5F Bahçe

23 3E 3+1 DAİRE DAİRE NET ALANI: 127,26 m ,08 m 2 balkon 3F Bahçe 3+1 DAİRE DAİRE NET ALANI: 134,88 m 2 + 7,48 m 2 balkon

24 3F 3+1 DAİRE DAİRE NET ALANI: 134,88 m ,08 m 2 balkon 5F Bahçe 5+1 DAİRE DAİRE NET ALANI: 237,91 m 2

25 4E Bahçe 4+1 DAİRE DAİRE NET ALANI: 143,88 m 2 + 7,48 m 2 balkon D6 - E6 - F5 - G5 - H5 BLOKLAR 4+1 Bahçe - TİP 4E Bahçe TİP 4E 4+1 Bahçe - TİP 4F Bahçe TİP 4F 6+1 Bahçe - TİP 6A Bahçe

26 4E 4+1 DAİRE DAİRE NET ALANI: 143,88 m 2 + 8,09 m 2 balkon 4F Bahçe 4+1 DAİRE DAİRE NET ALANI: 142,42 m 2 + 1,97 m 2 balkon

27 4F 4+1 DAİRE DAİRE NET ALANI: 142,42 m 2 + 8,09 m 2 balkon 6A Bahçe 6+1 DAİRE DAİRE NET ALANI: 235,56 m 2

28 2B Bahçe 2+1 DAİRE DAİRE NET ALANI: 117,89 m 2 D7 - E7 - F6 - G6 - H6 BLOKLAR 2+1 Bahçe - TİP 2B Bahçe 4+1 Bahçe - TİP 4H Bahçe 4+1 Bahçe - TİP 4F Bahçe TİP 4F 5+1 Bahçe - TİP 5H Bahçe TİP 5H

29 4H Bahçe 4+1 DAİRE DAİRE NET ALANI: 175,11 m 2 4F Bahçe 4+1 DAİRE DAİRE NET ALANI: 142,42 m 2 + 1,97 m 2 balkon

30 4F 4+1 DAİRE DAİRE NET ALANI: 142,42 m 2 + 8,09 m 2 balkon 5H 5+1 DAİRE DAİRE NET ALANI: 175,14 m ,08 m 2 balkon

31 5H Bahçe 5+1 DAİRE DAİRE NET ALANI: 175,14 m 2 + 3,96 m 2 balkon

32 ULAŞIM PROJE KÜNYESİ Arsa Alanı: m 2 Sosyal Tesis Alanı: 1.932,58 m 2 Konut Tipi Sayıları: 1+1: 1 Adet 2+1: 100 Adet 3+1: 365 Adet 4+1: 325 Adet 4+1 Dubleks: 2 Adet 5+1: 74 Adet 5+1 Dubleks: 10 Adet 6+1: 8 Adet Toplam Konut Sayısı: 885 Adet Açık Otopark Sayısı: 180 Adet Kapalı Otopark Sayısı: 1270 Adet PROJELENDİRME Mimari Proje: A Tasarım Mimarlık Uygulama Danışmanlık İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. Statik Proje: Yüksek Proje İnşaat Müh. Müş. Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. Mekanik Proje: GMD Mühendislik Müş. ve Tic. Ltd. Şti. Elektrik Proje: Yurdakul Elektrik Müh. Müş. ve Tic. Ltd. Şti. Peyzaj Proje: Dalokay Desing Studio Altyapı Proje: Atasoy Mühendislik Alacaatlı Mahallesi Caddesi No: 10 Çankaya, Ankara

33 Alacaatlı Mahallesi Caddesi No: 10 Çankaya, Ankara T:

2014 ÜN EN İYİ 10 KONUT PROJESİ

2014 ÜN EN İYİ 10 KONUT PROJESİ OCAK 2015 SAYI 5 www.yeniprojeler.com İNTERAKTİF PROJE GAYRİMENKUL YATIRIM DEKORASYON YAPI DERGİSİ 2014 ÜN EN İYİ 10 KONUT PROJESİ İNŞAAT 2015 TE TÖKEZLEYECEK Mİ? DUMANKAYA DAN D PLANI NEF TEN KOLAY YATIRIM

Detaylı

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi

Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi Bağlıca nın En Kapsamlı Projesi YAZICI GRUP / YAZICI İNŞAAT Yazıcı İnşaat, Hasan Yazıcı nın 1954 yılında Trabzon dan iş hayatına atılmak üzere yaptığı göçle başlamıştır. Başlangıçta taşeron olarak çalıştığı

Detaylı

İstanbul un orta yerinde 2. perde!

İstanbul un orta yerinde 2. perde! İstanbul un orta yerinde 2. perde! 2 Yukarıdaki görsel tanıtım amaçlı olup ARTAŞ teknik gereklilik olması halinde Emlak Konut GYO A.Ş. nin onayı ile değişiklik yapma hakkına sahiptir. 3 A B 4 Yukarıdaki

Detaylı

Bundan böyle düzenli yayınlanmasını planladığımız bültenimize isim önerilerinizi sunmak için lütfen bize yazın: bulten@dmyelektronik.

Bundan böyle düzenli yayınlanmasını planladığımız bültenimize isim önerilerinizi sunmak için lütfen bize yazın: bulten@dmyelektronik. Sayı: 1 Mart 2014 sosy@l DMY grup şirketleri çatısı altında iletişimi güçlendirmek, sağlıklı bilgi akışını sağlamak ve grup çalışanlarımızın etkileşimini arttırmak amacıyla bundan böyle DMY sosy@l platformu

Detaylı

8 İstanbul Silivrisaray. Modern çağda hızla artan. Bahçesaray Gençlik Kulübü Kuruldu

8 İstanbul Silivrisaray. Modern çağda hızla artan. Bahçesaray Gençlik Kulübü Kuruldu SOSYAL PAYLAŞIM ve İLETİŞİM GAZETESİ 0 (422) 238 54 54 SAYI: 2/2012 Ücretsizdir. Para ile satılmaz. Aile hekimi Necati Karaaslan ve öğretmen Ebru Hanım Kendi yiyeceklerini yetiştiriyorlar... Malatya Belediye

Detaylı

Bellekleri Taze Tutalım. Onlar Cumhuriyet ve demokrasi adına şehit oldular

Bellekleri Taze Tutalım. Onlar Cumhuriyet ve demokrasi adına şehit oldular Sayı: İlkbahar 09 / 5 Onlar Cumhuriyet ve demokrasi adına şehit oldular Bellekleri Taze Tutalım İsmail Ünal: Sonuna Kadar Erkan Can: Sanat Ustasından Yaşam Sohbetleri Leyla Alaton: Kendimi Ait Hissettiğim

Detaylı

Zenginliğin mekânda yeni yansımaları: İstanbul da güvenlikli siteler

Zenginliğin mekânda yeni yansımaları: İstanbul da güvenlikli siteler 92 Zenginliğin mekânda yeni yansımaları: İstanbul da güvenlikli siteler Jean-François Pérouse* - A. Didem Danış** Yepyeni Bir İstanbul Düşü Müstakil, eskinin en güzel deneyimlerinden biri... Mahremiyeti,

Detaylı

şahin: Pendik in yapısı kültür ve sanatla değişecek

şahin: Pendik in yapısı kültür ve sanatla değişecek MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ YAYIN ORGANIDIR TEMMUZ 2015 - SAYI: 48 - ÜCRETSİZDİR www.marmara.gov.tr şahin: Pendik in yapısı kültür ve sanatla değişecek Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin bir doktor...

Detaylı

Eğitimdir ki, bir milleti ya hür, bağımsız şanlı yüksek bir topluluk halinde yaşatır ya da milleti esaret ve sefalete terk eder.

Eğitimdir ki, bir milleti ya hür, bağımsız şanlı yüksek bir topluluk halinde yaşatır ya da milleti esaret ve sefalete terk eder. Eğitimdir ki, bir milleti ya hür, bağımsız şanlı yüksek bir topluluk halinde yaşatır ya da milleti esaret ve sefalete terk eder. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM Konuralp Yerleşkesi, 81620 DÜZCE Tel: (0 380)

Detaylı

GAYRİMENKUL DEĞERLEME SEKTÖRÜNÜN HABERLERİ KENTSEL DÖNÜŞÜM YENİ 2B DÜZENLEMESİ YÜRÜRLÜĞE GİRDİ. Değerlemede Öncü...

GAYRİMENKUL DEĞERLEME SEKTÖRÜNÜN HABERLERİ KENTSEL DÖNÜŞÜM YENİ 2B DÜZENLEMESİ YÜRÜRLÜĞE GİRDİ. Değerlemede Öncü... GAYRİMENKUL DEĞERLEME SEKTÖRÜNÜN ARTIBIR MART HABERLERİ 2013 KENTSEL DÖNÜŞÜM YENİ 2B DÜZENLEMESİ YÜRÜRLÜĞE GİRDİ Değerlemede Öncü... Günümüzün en gözde mesleklerinden S.P.K. Lisanslı Gayrimenkul Değerleme

Detaylı

Dünyanın en uzun, en geniş ultra lüks mega yatlarının iç ve TERENCE DISDALE: DÜNYANIN EN ULTRA LÜKS MEGA YATLARI ONDAN SORULUYOR.

Dünyanın en uzun, en geniş ultra lüks mega yatlarının iç ve TERENCE DISDALE: DÜNYANIN EN ULTRA LÜKS MEGA YATLARI ONDAN SORULUYOR. yat tasarımı Ç TERENCE DISDALE: DÜNYANIN EN ULTRA LÜKS MEGA YATLARI ONDAN SORULUYOR RÖPORTAJ: ÜMMÜHAN KAZANÇ Dünyanın en uzun, en geniş ultra lüks mega yatlarının iç ve dış tasarımını gerçekleştiren ve

Detaylı

R üyalarınızın en güzel yorumu...

R üyalarınızın en güzel yorumu... R üyalarınızın en güzel yorumu... R üyalarınızın en güzel yorumu... 0212 501 76 76 www.monreveeyüp.com A şk-ı Eyüp İklimiyle, suyuyla, coğrafi yapısıyla tarih boyu insanlar için bir cazibe merkezidir Eyüp...

Detaylı

Kaliteli Yaşamın En Tepesi

Kaliteli Yaşamın En Tepesi Kaliteli Yaşamın En Tepesi Kaliteli Yaşamın En Tepesi ì Kaliteli yaşamın, Kaliteli Yaşamın En Tepesi Kaliteli YaamnEn Tepesiî en tepesi! Beytepe, Yalova daki en önemli mimari eserlerden biri. Prestijli

Detaylı

Fuara yabancı ilgisi!

Fuara yabancı ilgisi! www bayimolurmusun.com Öncelikli hedefimiz; markalarımızın global pazarlarda yerlerini almalarıdır EYLÜL 2013 / SAYI: 60 / 7 YTL Fuara yabancı ilgisi! Balkan ve Ortadoğu lu İşadamları Fuarı na Geliyor!

Detaylı

PALOMA HOTELS KIŞ 2014-2015. Kış güneşi...

PALOMA HOTELS KIŞ 2014-2015. Kış güneşi... PALOMA HOTELS KIŞ 2014-2015 Kış güneşi... 1 Kış dönemi ERKEN REZERVASYON indirimlerimizi kaçırmayın! Türkiye de kışın güzelliğini hafife almayın! Antalya da kış hem GÜNEŞLİ hem EĞLENCELİ. Gelin, bu kış

Detaylı

Tüketim Odaklı Mimarlığın Son Yıllardaki Yeni Ürünleri: Rezidanslar *

Tüketim Odaklı Mimarlığın Son Yıllardaki Yeni Ürünleri: Rezidanslar * MAKALE / ARTICLE Tüketim Odaklı Mimarlığın Son Yıllardaki Yeni Ürünleri: Rezidanslar * The New Products of Consumption-Oriented Architecture in Recent Years: Residences * Uygar YÜKSEL, 1 M. Tolga AKBULUT

Detaylı

grohe magazine LÜKS BANYOLAR, MUTFAKLAR, BİNALAR VE SU HİKAYELERİ #01/2014

grohe magazine LÜKS BANYOLAR, MUTFAKLAR, BİNALAR VE SU HİKAYELERİ #01/2014 grohe magazine LÜKS BANYOLAR, MUTFAKLAR, BİNALAR VE SU HİKAYELERİ #01/2014 Olé, olá, Maracanã! Rio daki Maracanã Stadı FIFA Dünya Kupası nı yepyeni görünümüyle karşılıyor. SUYUN ÜZERİNDEKİ ŞEHİR Suyun

Detaylı

2015 E DOĞRU BİZİM ORADA NELER OLUYOR? BÜMED FAALİYET RAPORU - 2011

2015 E DOĞRU BİZİM ORADA NELER OLUYOR? BÜMED FAALİYET RAPORU - 2011 BÜMED FAALİYET RAPORU - 2011 2015 E DOĞRU BİZİM ORADA NELER OLUYOR? n YENİDEN YAPILANMA n ÜNİVERSİTEYE KATKI n İLETİŞİM n EĞİTİM n HOBİ n YÖNETİŞİM n FİNANSMAN n GYM n PLAJ n TESİS n AİLE ETKİNLİKLERİ

Detaylı

Enerji sektöründe riske dayalı karar verme artıyor! House da buluştu

Enerji sektöründe riske dayalı karar verme artıyor! House da buluştu ISSN: 1309-0054 Sayfa 8 Farklı bir bakış açısına mı ihtiyacınız var? Enerji sektöründe riske dayalı karar verme artıyor! Sayfa 10 The Kasım 2014 - Ocak 2015 Deloitte Times www.deloitte.com.tr Vergisel

Detaylı

DÜNYADA VE TÜRKİYE DE KENTSEL DÖNÜŞÜM UYGULAMALARI

DÜNYADA VE TÜRKİYE DE KENTSEL DÖNÜŞÜM UYGULAMALARI TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası 12. Türkiye Harita Bilimsel ve Teknik Kurultayı 11 15 Mayıs 2009, Ankara DÜNYADA VE TÜRKİYE DE KENTSEL DÖNÜŞÜM UYGULAMALARI ÖZET A. Şisman 1, D. Kibaroğlu 1

Detaylı

Yüksel olarak, yarım asra yayılan mesleki

Yüksel olarak, yarım asra yayılan mesleki Yüksel olarak, yarım asra yayılan mesleki deneyimimiz ve başarılarımız, kurumsal sorumluluğumuz ve iş ahlakımızdan kaynaklanıyor. Bu doğrultuda 2006 yılında imzaladığımız Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler

Detaylı

ARAŞTIRMA PROJESİ. Kağıthane Peyzajı : Yeni Bir Peyzaj Modeli Arayışı "Mesire" Kavramına Güncel ve Özgün Bir Yaklaşım

ARAŞTIRMA PROJESİ. Kağıthane Peyzajı : Yeni Bir Peyzaj Modeli Arayışı Mesire Kavramına Güncel ve Özgün Bir Yaklaşım ARAŞTIRMA PROJESİ Kağıthane Peyzajı : Yeni Bir Peyzaj Modeli Arayışı "Mesire" Kavramına Güncel ve Özgün Bir Yaklaşım Proje Yüklenicisi: B. Deniz Çalış Kural, Yrd. Doç. Dr. Ağustos 2008 2007-İstanbul. Bu

Detaylı

Yıl 1 Sayı 3 Nisan-Mayıs-Haziran 2015. www.prusasanat.com. Prusa Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü nün kültür hizmetidir

Yıl 1 Sayı 3 Nisan-Mayıs-Haziran 2015. www.prusasanat.com. Prusa Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü nün kültür hizmetidir Prusa Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü nün kültür hizmetidir www.prusasanat.com Yıl 1 Sayı 3 Nisan-Mayıs-Haziran 2015 Nisan Mayıs Haziran 2015 PRUSA A B PRUSA Nisan Mayıs Haziran 2015 Künye ve İçindekiler

Detaylı

ZİRVE SONUÇ kitabı. www.balkanekonomizirvesi.com

ZİRVE SONUÇ kitabı. www.balkanekonomizirvesi.com ZİRVE SONUÇ kitabı www.balkanekonomizirvesi.com www.balkanekonomizirvesi.com / 3 1. RUMELİSİAD ULUSLARARASI BALKAN EKONOMİ ZİRVESİ 01-02 ARALIK 2012 PROJE SAHİBİ DESTEKLEYEN KURUMLAR I. RUMELİSİAD ULUSLARARASI

Detaylı

Tüketici odaklı olmak...

Tüketici odaklı olmak... AYIN RÖPORTAJI a 6 ISSN: 1309-0054 Sayfa 5 Sayfa Sayfa 5 65 Sayfa 9 OCAK-ŞUBAT 2014 www.deloitte.com.tr Tüketici odaklı olmak... Tüketiciyi merkeze alma odaklı bir dönüşüm sürecini, Deloitte işbirliğiyle

Detaylı

Çalışmanın birinci bölümünde turizmin tanımı, kapsamı, başlıca turizm türleriyle turizmin ekonomik boyutundan söz edilmiştir. İkinci bölümde dinlenme

Çalışmanın birinci bölümünde turizmin tanımı, kapsamı, başlıca turizm türleriyle turizmin ekonomik boyutundan söz edilmiştir. İkinci bölümde dinlenme 1 GİRİŞ Turizm, insanların kendi yaşadıkları ve çalıştıkları yerlerden başka bir yere; tatil, eğlence, ziyaret, sağlık, spor, eğitim, toplantı, gezinti ve benzeri bir nedenle belirli bir süre için gitmeleriyle

Detaylı

Binlerce Ümraniyeli Birlik ve Beraberlik Sofralarında Buluştu

Binlerce Ümraniyeli Birlik ve Beraberlik Sofralarında Buluştu ağustos 2013 sayı 41 Binlerce Ümraniyeli Birlik ve Beraberlik Sofralarında Buluştu Her Türlü Darbe Gayrimeşrudur sf. 06 Hedef: Her Yere Metro! sf. 08 Ramazan Bu Yıl da Bir Başka Yaşandı sf. 14 İstanbul

Detaylı

Türkiye ve İsveç te İnsan Kaynakları Yönetimi - El Kitabı

Türkiye ve İsveç te İnsan Kaynakları Yönetimi - El Kitabı Türkiye ve İsveç te İnsan Kaynakları Yönetimi - El Kitabı Türkçe versiyon Altındağ Nilüfer Osmangazi Tepebaşı Umeå Yıldırım Elif Karadenizli Bostancıoğlu Süleyman Yavuz Yiğit Bağdaş Ali Gülbay Süleyman

Detaylı